Gør loftet af gipspladeteknologi Knauf

Den relativt nye teknologi Knauf blev udviklet og udbydet af det tyske firma Tigi-Knauf, hvis hovedaktivitet er forbundet med produktion af materialer af høj kvalitet til reparation og byggearbejde, herunder gipsplader af forskellige typer, profiler, fastgørelseselementer.

Kernen i teknologien ved installation af loftet kommer ned til brugen af ​​Knauf-produkter for at maksimere tilpasningen af ​​loftet og den delikate maskering af kommunikation med minimal tid og arbejdskraft.

Hvad er kravene til rammen inden for teknologien

Knauf fokuserer på flere vigtige nuancer, der skal tages i betragtning ved montering af en ramme til et hængende loft ved hjælp af dets teknologi. Disse omfatter:

 • brug af gipsplader fremstillet af et firma med et højt beskyttelsesniveau mod fugt
 • installationen af ​​profiler for at undgå deformering af loftet under indflydelse af massen af ​​færdigmaterialet udføres på forskudt måde med overlapning eller vrazbezhku;
 • Knauf fastgørere bruges til forbindelsen;
 • For at forhindre deformering af belægningen under påvirkning af vibrationer, der opstår, når en dør åbnes regelmæssigt, undgå at forbinde arkene i midten af ​​åbningen;
 • Den færdige ramme er nødvendigvis trimmet med isolerende tape.

Med deres egne hænder er loftet på gummiteknologi Knauf-teknologien samlet fra specielle profiler mærket UD og CD.

Fordele ved teknologi: hvorfor det bruges

Korrekt planlagte og installerede gipspladestrukturer tillader ikke kun at komplementere interiøret, men også at tilføje de nødvendige accenter, justere rummets størrelse, skjule kommunikation og elektriske ledninger. Installationen af ​​loftet ifølge Knauf-teknologien giver dig mulighed for at skabe praktiske designlofter med minimal indsats og tid. Det færdige design åbner flere muligheder for eksperimenter med lys, hvilket viser fremragende præstationer af varme og lydisolering.

Installationen af ​​lofter er lavet af materialer, der er færdige i sættet. Det omfatter blader af gipsvæg fra producenten med den optimale størrelse og egenskaber, metalramme. Det er praktisk selv for en nybegynder at arbejde med et sådant sæt.

Forbereder at installere strukturen

Knauf loftgipsplader er kun tilladt efter færdiggørelsen af ​​byggeri og efterbehandling værker i forbindelse med våde processer. Desuden skal væggene på dette tidspunkt være justeret og trimmet.

Start af processen med konstruktion af en loftsstruktur er tilladt, forudsat at temperatur- og fugtighedsforholdene overholdes. Det er vigtigt, at temperaturen ikke var lavere end 10 grader Celsius, og fugtigheden ikke overstiger 60%.

Begyndelsen af ​​arbejdet skal nødvendigvis være den korrekte beregning af loftet med udarbejdelse af et designprojekt, der udfører mærkning. På samme tid skal du kontrollere udførelsen af ​​ventilation, elektrisk og anden kommunikation.

DIY slagtekroppe: nyttige anbefalinger fra teknologiens forfattere

Ved hjælp af et niveau til kontrol og en snit tråd på væggene omkring omkredsen af ​​rummet markere linjen. I betragtning af den type gipsplader, der vælges til montering, er styrene markeret med punkter til montering af suspensioner.

Ankre eller dykker i de markerede områder er fastgjort til suspensionerne. Yderligere arbejde afhænger af valget i retning af træ- eller metalrammen.

Så teknologien til montering af Knauf gipsvæg på loftet ved hjælp af en træramme involverer følgende algoritme:

 1. Direkte eller hurtigt monteret ophæng fastgjort til bunden af ​​strålen. Den anden mulighed ændrer øjeblikkeligt siden af ​​vedhæftet fil.
 2. Fastgør føringsskinne på loftets overflade ved hjælp af foringen for at reducere forskellene i bundens højde.

Nogle funktioner ved installationen af ​​metalrammen:

 1. Tilslut profiler med suspensioner, ikke glemme et kompensationshul på 10 mm (beskytter strukturen med temperaturændringer).
 2. Brug forseglingstape til bogmærke under guideprofilen.
 3. Påfør kun vægprofilen, faste guider fastgøres langs en lang væg. Dowels fastgørelsestrin er op til 30 cm, og lejeprofilen skal ind i guiden mindst med 3 cm.

Den færdige ramme er beklædt med Knauf plader af gipsplader, igen med visse nuancer.

Afslutning GKL loft - hvad du behøver at vide

I forbindelse med installationen af ​​loftet i henhold til Knauf-teknologien er det nødvendigt at overholde hovedregelen: arkene er fastgjort over støtteprofilen med selvlukkende skruer i en ret vinkel. Før installationen skal ark behandles i området, der ikke limes med papkanter for at fjerne afskærmning.

Installation af ark udføres med en assistent eller ved hjælp af en speciel løftemekanisme. Ark er fastgjort uden led, som allerede bemærket i forskudt eller vrazbezhku. Det er korrekt, at pladen i længderetningen lægges uden et hulrum, hvorimod et lille mellemrum ville danne sig i tværretningen. Kun i dette tilfælde vil det være muligt at sætte fugen på en sådan måde, at der opnås en perfekt flad søm.

Det er nødvendigt at tage højde for, at temperaturfald vil virke på gipspladens overflade af loftet - arkene vil udvide og lidt deformere. For at undgå alvorlige deformationer planlægges specielle deformationsled i 15 meter trin.

For at forhindre de selvlukkende skruer i at ødelægge finishdækket med de valgte hætter, drejes de med en let nedsænkning i arket til en dybde på ikke mere end 1 mm. Samlinger tæt på forstærkningstape.

Afslutning - faser

Konstruktion og montering af to niveauer i henhold til den beskrevne teknologi anbefales det at øge materialets styrke ved brug af finish baseret på vandafvisende sammensætninger og kittemængder.

Sømene er maskeret af følgende teknologi:

 • Fyld leddene med en kittens blanding med en smal spatel, fjern rester
 • fastgør sutur tape
 • dække tape med kitt for at fjerne rester fra overfladen ikke tidligere end 45 minutter;
 • skruede skruehoveder;
 • re-spatting sømme med fjernelse af rester denne gang med en bred spatel;
 • slib overfladen;
 • monteret aluminium hjørne eller PVC hjørne i området af de ydre hjørner;
 • fastgør adskillelsestapen mellem gipspladen og det indvendige hjørne, og dækk overfladen med en kitt;
 • maling og gips fuldstændigt tørret materiale.

Efter alle ovenstående anbefalinger vil det vise sig selv uden erfaring og færdigheder ved at bruge materialer fra Knauf til at gøre et praktisk, æstetisk og holdbart loft.

Knauf gipsvægsteknologi

Anvendes ved installation af et loftsloft lavet af gipsplader i henhold til Knauf-teknologien garanterer holdbarheden og holdbarheden af ​​konstruktionen. Dette er en tysk udvikling, der kun bruger materialer af højeste kvalitet. På trods af sin popularitet er prisen for dem ret rimelig.

I Rusland bruges de aktivt til udsmykning af boliger, kontor- og industribyggeri. Metoden kræver ikke meget tid, og resultatet er fremragende.

Nødvendige materialer

Til udførelsen af ​​arbejdet er loftsgipsplader og rammeelementer (træbjælke eller metalprofil) påkrævet. Behøver også fastgørelseselementer (skruer, dowels), krabber, forskellige hængende elementer.

Derudover skal du bruge et sæt værktøjer. Det omfatter:

 • hydro niveau;
 • en blyant
 • målebånd;
 • bore;
 • trådløse skruetrækker;
 • Punch;
 • specialplan til behandling af arkets kanter
 • metalkniv til bearbejdning af stumper eller slibemaskiner;
 • laser niveau;
 • papir forstærkende tape.

Fordele og ulemper

Teknologien har mange fordele:

 1. Variabilitet. Det er muligt at udføre forskellige designs (single-level eller multi-level).
 2. At skabe lofter af forskellige former ifølge tegninger af designere, evnen til at justere loftets højde og skjule fejl.
 3. Evnen til at lægge lag af materiale på loftet for yderligere lydisolering og isolering. Dette vil spare energi og give gode levevilkår.
 4. Nem behandling.
 5. Gipsvæg er et ideelt materiale til montering af forsænket spotlights.
 6. Muligheden for at bruge materialer.
 7. Små tid omkostninger (arbejdet kan gennemføres på en dag).

Af minuserne kan kun nævnes et markant fald i rummets højde efter installationen af ​​loftet. Men dette er et egentligt problem kun for små værelser.

Særlige egenskaber

Brugen af ​​denne teknologi indebærer tilstedeværelsen af ​​nogle funktioner, som du behøver at vide. Mere om dem:

 1. Systemet kan anvendes til følgende typer af rammer: metal, træ, lukkede materialer.
 2. Arkene er fastgjort i tværretningen i forhold til støtteprofilen.
 3. Obligatorisk behandling af gipsplader med afskærmning.
 4. Arbejdet udføres ved hjælp af en løftemekanisme eller med en assistent.
 5. Sørg for ekspansionsfuger i intervaller på femten centimeter, så overfladen ikke deformeres på grund af temperaturændringer.

Forberedelse af installationsbetingelser

Før du begynder installationen, skal du afslutte alt arbejde på færdiggørelse og udjævning af væggene. En vigtig betingelse er at opretholde et normalt eller tørt fugtigheds regime. Under ingen omstændigheder skal rumtemperaturen være under 10 grader, det optimale område er 15-20 grader. Hvis arbejdet udføres om vinteren, skal du tage vare på opvarmning på forhånd.

Et meget vigtigt stadium er udførelsen af ​​den korrekte mærkning langs væggenes omkreds. Dette vil kræve en tilbagetog fra det færdige loft med ca. 10-12 centimeter. Rammen skal installeres så præcist som muligt, da den vil fungere som udgangspunkt.

Hvis der bruges et laserniveau i arbejdet, vil det være meget nemt at klare opgaven. Ved anvendelse af et hydraulisk niveau er det nødvendigt at markere to punkter på en af ​​væggene og forbinde dem ved hjælp af et snitkabel. En lignende procedure gentages på alle fire vægge i rummet. Kommunikation bør på ingen måde forstyrre arbejdet. Ellers kan de let beskadiges af en spids vinkel på profilen eller en forkert hamret negle.

Rammontering

Knauf-selskabet har udgivet særlige brochurer, der detaljeret beskriver alle processer til installation af loftspladetak i henhold til deres teknologi.

Rækken af ​​huller er boret i henhold til de markerede linjer. De tilslutter dowels og installerer guideelementer til at udføre basen. De vil tjene som en støtte, og deres placering bestemmer placeringen af ​​loftplanet.

Inden montering af tvær- og langsgående rammer foretages mærkning og fastgør U-formets suspensioner. Den optimale afstand mellem fastgørelseselementer er 40-50 cm.

Næste trin er at installere elementerne i kasser. Her skal du bruge suspensioner og guider rundt omkretsen.

beklædning

I slutningen af ​​rammen beklædt gipsplader ark. Knauf-teknologien kræver overholdelse af obligatoriske krav for at forbedre pålideligheden af ​​designet. Her er de:

 1. Kompetente skærestykker af gips i fragmenter af ønsket form med specialværktøj.
 2. Etablering af plader af gipsvæg i løbet med et bestemt trin. Denne handling bidrager til styrkelsen af ​​flyet og forhindrer dannelsen af ​​korsformede ledd.
 3. Montering af gips på rammen med overholdelse af huller (5-7 mm hver). Dette forhindrer udseende af forskellige former for skade.
 4. I løbet af arbejdet med standard skruer. Skru dem forsigtigt ind, så arket ikke går i stykker.

Sømforsegling

For at øge materialernes styrke anbefales det at afslutte på basis af kittemængder og vandafvisende sammensætninger. Maskerende sømme udføres ifølge følgende algoritme:

 • overfladebehandling (fjernelse af støv, der forhindrer materialer af høj kvalitet);
 • primer sømme (for god vedhæftning);
 • lægning af kitt mellem sømene
 • anbringelse af det første lag af kitt direkte på sømmen
 • klæbende sømme med et specielt bånd med en forstærket handling (tryk ind i lag af kitt, hold det i en spændt stilling);
 • gnide det tørrede lag af kitt med kruspapir;
 • anbringelse af et andet lag af kittet;
 • slibning (for at give et holistisk, monolitisk udseende til loftet).

Korrekt forsegling af leddene er meget vigtig og sætter styrken af ​​strukturen.

Den sidste finish

Når overfladen er klar, kan du finér den med næsten alle færdige materialer. Ofte limes over med vægpapir eller dækker med maling, men i ønske er det muligt at overveje andre muligheder.

Det er let at montere et loft lavet af gipsplader ved hjælp af Knauf-teknologi, hvis du følger vejledningen tydeligt. Med de nødvendige færdigheder og grundlæggende færdigheder med værktøjerne, kan du selv gøre arbejdet.

Knauf gipsplader lofter - gør-det-selv tysk teknologi

Ved installation af et hængslet loft er husejerens hoved ønsker at sikre, at konstruktionen er solid, holdbar og attraktiv, og installationsarbejdet tager ikke meget tid. Knauf gipslofter loft opfylder kun alle disse krav. Overvej alle funktionerne i denne teknologi i denne artikel.

Kort om Knauf teknologi

Knauf er et tysk design. Dens udvikler er firmaet Tigi-Knauf, der producerer materialer af høj kvalitet til konstruktion og reparation - forskellige gipsplader, fastgørelseselementer, profiler og så videre.

Knauf er en variant af fremstillingen af ​​suspenderede strukturer ved hjælp af gipsplader, som er monteret på en speciel ophængsramme.

Hvad skal rammen være?

 1. Påfør gipsplader af sin produktion, som har høj fugtighedsbestandighed.
 2. Installation af profiler på forskudt måde med overlapning eller rift, således at loftet ikke deformeres under vægten af ​​gipsvæggen.
 3. Tilslut profilfastgørelsesproduktionen Knauf.
 4. Undgå at tilslutte plader i midten af ​​åbningen, så de vibrationer, der opstår ved åbning af døren, ikke provokerer deformering af belægningen.
 5. Efter montering af rammen skal den være færdig med isoleringstape.

Uafhængigt er Knauf-loftrammen monteret ved hjælp af specielle profiler med cd- og UD-markeringer.

Fordele og ulemper ved teknologi

Fordelene ved lofter på Knauf-teknologien omfatter:

 1. Lavtidsomkostninger til gennemførelse af værker. Hvis du har alle de nødvendige værktøjer og tilstrækkelige færdigheder fra herrer, kan installationen udføres på en dag.
 2. Muligheden for at installere et sådant loft i ethvert rum, uanset størrelse og konfiguration.
 3. Enkeltheden af ​​den efterfølgende behandling og det er muligt at anvende materiale af enhver art.
 4. Succesfuld udjævning af forskellige fejl i bundloftet og skjule kommunikationslinjer på grund af tilstedeværelsen af ​​et mellemrum mellem belægningen og overfladen, der bliver trimmet.
 5. Tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner i form af lægning på loftet af materialelaget til isolering eller lydisolering.
 6. Har evnen til at montere forskellige designs. Det kan være single-level med tilstedeværelse af spotlights eller multi-level.

Den eneste ulempe ved denne teknologi er kun, at når man installerer et sådant loft, reduceres rummets højde markant. Men dette er en minus kun i tilfælde af små værelser, for store værelser med højt til loftet, tværtimod kan dette være en fordel.

Forberedelse til installationsarbejde

Arbejdet med installationen af ​​loftet skal udføres under færdiggørelsen. I dette tilfælde skal alt vådt arbejde allerede være afsluttet.

Det er vigtigt at forudjustere alle lodrette overflader.

Til drift er det vigtigt at skabe rumtemperatur og fugtighed. Temperaturen i rummet under 10 grader varme til arbejde er ikke tilladt.

Hvad kræves der af materialer og værktøjer?

Før du begynder at arbejde med at installere loftet, skal du forberede følgende værktøjer:

 • Punch;
 • batteri skruetrækker;
 • bore;
 • roulette hjul;
 • en blyant
 • kniv, som kan klare enderne;
 • hydro-niveau

Laserniveauet vil ikke være overflødigt, da skeletet, der er samlet ifølge den pågældende teknologi, har et stort antal komponenter, hvis placering skal være strengt i overensstemmelse med niveauet.

Materialerne vil kræve gipsvæggen selv og elementerne i rammen - en metalprofil eller en træbjælke.

Ved fremstillingen af ​​en metalprofilramme vil der være brug for guider af to typer:

 • PN 27 × 28 - til installation omkring rummets omkreds;
 • PP 60 × 27 - for at installere andre elementer i rammen.

Gipsvæg Typer

I forhold til driftsbetingelserne kan Knauf gipsvægge være af følgende typer:

 1. A - standard gipsvæg til byggeri. Kan bruges til installation i et rum, der er opvarmet og har lav luftfugtighed (op til 60%).
 2. H2 - har en høj modstand mod fugt. Det kan anvendes i et rum med fugtighed op til 75% på grund af det lave vandabsorptionsniveau (op til 10%).
 3. DF - flammebestandigt ark.
 4. DFH2 - kombinerer egenskaberne for gipsvæg type DF og type H2.

Basalt er beregningen af ​​rammen udført under hensyntagen til standarddimensionerne af gipsplader på 1,2 × 2,5 m og en tykkelse på 9,5 mm. Dimensionerne af gipsvæggen kan dog være forskellige.

Gipskanten er hovedsagelig halvcirkulær, men nogle ark har en anden kant (lige, med et skåret hjørne, tyndt, afrundet med ensidet skråning eller halvcirkelformet).

Den første type klumper er imidlertid den mest teknologisk avancerede. Hver af de andre ikke-standard typer af kanter er designet til at løse specifikke strukturelle problemer. For eksempel at montere hjørneplankerne.

Hvad er loftkonstruktionerne?

Rammerne for strækloftet kan laves ved hjælp af Knauf metalprofiler eller ved brug af træstænger.

Suspenderet loft kan være 5 typer:

 1. П 111 - biaxial ramme er monteret af træbjælke.
 2. P 112 - Montering af den biaxiale ramme er lavet af en metalprofil.
 3. P 112 - Montering af den uniaxiale ramme er lavet af Knauf metalprofilen.
 4. P 131 - Rammen er monteret ved hjælp af en lysprofil, der er fastgjort til væggene.
 5. P 19 - arkitektonisk og dekorativt design med skabelsen af ​​et komplekst loft på flere niveauer.

Iscenesat teknologi udvikler rådgivning til dem, der ønsker at gøre arbejdet selv.

 1. Ved hjælp af et niveau for kontrol og en stringer langs væggets omkreds skal en linje markeres.
 2. Under hensyntagen til typen af ​​gipsvæg, der blev valgt, skal du markere guiderne med prikker til fastsættelse af suspensionerne.
 3. Ved hjælp af ankre eller dykker i de udpegede områder er bøjlerne fastgjort.
 4. Efterfølgende arbejde afhænger af den type ramme der skal laves - træ eller metal.
 5. Ved en træramme er tømmeret fastgjort til bunden ved hjælp af en lige eller hurtigt monteret (letter evnen til øjeblikkeligt at ændre siden af ​​fastgørelsen). Yderligere styrestangen er fastgjort i loftet. For at reducere bundens højde anvendes forskellene.
 6. Ved montering af en metalramme forbindes profilerne med suspensioner med et kompenseringshul på 10 mm, så de er beskyttet med temperaturændringer. Under denne guideprofil skal du lægge tætningsbåndet. Den anvendte profil skal udelukkende være væg. Faste guider er monteret på en lang væg. Dowel er fastgjort i en afstand af 30 cm fra hinanden. Bærerprofilen skal komme ind i guiden mindst 3 cm.
 7. Efter at rammen er samlet, overføres de til dækningen med Knauf gipsvæg.

Fastgørelsesguider

For at udføre mærkning af loftet, monteret på teknologien Knauf, vil det sædvanlige byggeri ikke være nok. Brugen af ​​et hydro niveau eller laser instrument anbefales. Erhvervelse af maling sprøjtning er også påkrævet.

Placering af mærkerne i hjørnerne af rummet ved hjælp af et hydro-niveau, de er sammenkoblet ved hjælp af en blonde.

Profilen er fastgjort under den udpegede linje, og man bør ikke glemme, at loftet vil falde til bredden af ​​profilen + pladen af ​​gipsvæggen. Derfor er det nødvendigt at foretage beregninger på forhånd, så loftet ikke er for lavt.

Til noten: Mærkning er det nødvendigt at bestemme tilstedeværelsen af ​​elektriske ledninger på væggene og loftet. De steder, hvor den er placeret, bemærker også, at ledningerne ikke er beskadiget under monteringsprofilen.

Efter færdiggørelsen af ​​markeringen skal du rette styrene, der er repræsenteret ved profilen 27 til 28 mm. De er fastgjort til væggen med dybere 6 ved 40 mm.

Hvordan laver man mål?

Arbejder udføres med en assistent eller i dette øjemed benyttes en speciel løftemekanisme. Ifølge reglerne er arkene fastgjort i forskudt eller spredt måde. I længderetningen skal pladen lægges uden et hulrum, i tværretningen dannes et lille mellemrum. Kun på denne måde vil det være muligt at opnå den perfekte søm efter at hullet er anbragt.

Det er vigtigt at tage højde for muligheden for at påvirke overfladetemperaturforskellene under påvirkning af hvilken den kan udvide og deformere. Hvis der er planlagt særlige ekspansionsfuger i intervaller på 15 cm, vil alvorlig deformation udelukkes.

Skruerne skal snoet, så de er nedsænket i belægningen med ca. 1 mm, så deres hætter bliver ikke synlige på overfladen. Til forseglingssamlinger anvendes forstærkningsbånd.

Phased implementering af efterbehandling

Ved konstruktion og installation af lofter af den pågældende teknologi, der har to niveauer, er det nødvendigt at gøre materialet stærkere ved at anvende en finish baseret på fugtbestandige forbindelser og kittemængder.

Maskerende sømme er som følger:

 1. Ved hjælp af en smal spatel fyldes leddene med en kittens blanding, hvis rester er fjernet.
 2. Montering sutur tape.
 3. Tape belægning med kitt og fjernelse af rester efter 45 minutter eller mere.
 4. Putty skruehoveder.
 5. Gentagen påfyldning af sømme og fjernelse af resterne allerede bred trowel.
 6. Overflade slibning.
 7. Montering af aluminium hjørne eller PVC hjørne i stedet for de ydre hjørner.
 8. Fastgørelse mellem det indvendige hjørne og gipsdisplaybåndet. Overflade belægning kit.
 9. Maling og gips af materialet efter fuldstændig tørring.

Egenskaber fastgørelse gipsvæg til rammen

 1. Gipsplader skal fastgøres i retning af alle profiler ved hjælp af selvlukkende skruer. Det sidste er nødvendigt at have en afstand fra hinanden på højst 20 cm. Hvor arkene danner led, placeres skruerne med forskydning.
 2. Klippe en lige del af dette materiale kan gøres med en skarp kniv. Efter indsnittet af det øvre lag kan pladen brydes langs spalten. Hvis det er nødvendigt, fremstillingen af ​​figurer, er det bedre at skære dem med en hacksav.
 3. Skrueskruer skal være forsigtige. Hatten skal drukne lidt i materialet, men det bør ikke knækkes af en skrue, for i dette tilfælde vil monteringen ikke være pålidelig.

Knauflofter - designfunktioner og fordele ved denne type lofter

Suspended ceiling teknologi Tigi-Knauf.

Overvej loftet "Tigi-Knauf." Denne teknologi blev først foreslået af det tyske firma "Tigi-Knauf", de blev meget populære og kalder dem ved navn på dette firma. I Rusland anvendes de i vid udstrækning i industri-, kontorbyggeri og i udsmykning af boliger. Den komparative billighed, hastighed og relativ nem montering gjorde det falske loft Knauf i efterspørgslen på vores marked.

fordele

Gipspladskonstruktioner på loftet gør det muligt at justere loftets højde for at skjule kommunikation, teknologiske fremspring. Anvendelsen af ​​teknologi "Tigi-Knauf" gør det muligt at skabe lofter af forskellige former i henhold til tegningstegninger. Berig rummets design og belyser loftbelysningen.

Et sådant loft i kombination med lyd- og varmeisoleringsmaterialer giver optimal ydeevne.

Sættet med hængende lofter tegner Knauf indeholder ark af visse størrelser af gipsvæg og en speciel metalramme.

Installationsbetingelser

Installation af lofter i gipsplader anbefales at starte under efterbehandling, men altid efter færdiggørelsen af ​​hovedarbejdet i forbindelse med den våde proces. Der skal også udføres alt arbejde på vægernes tilpasning. Hvis væggene er beklædt med gipsplader, så skal de være klædt på dette tidspunkt, hvis der er planlagt gipsarbejder, skal de gipses.

Installation skal udføres under forudsætning af at tørre eller normale fugtforhold holdes i overensstemmelse med SNiP 23-02-2003 "Termisk beskyttelse af bygninger". Temperaturen i værelset, hvor arbejdet er udført, og hvor materialer til installation opbevares, må ikke falde under 10 ° C.

Før installation foretages en nøjagtig beregning af den fremtidige konstruktion, gitteret er afbildet i henhold til det anbefalede trin for denne type loft, og pegpladen er fastgjort til bundloftet efter belastningstypen (se Installation af et gipsplade med egne hænder: video og detaljerede instruktioner)

Rådet. Alle elektriske, ventilations- og andre kommunikationer, hvis de er over loftet, skal monteres, og deres ydeevne skal kontrolleres.

Elementer til montering af loftet Knauf

Mandag 27x28

Profilguide Mon 28x27 Knauf

Pp 60x27

Profil loft software 60х27 Knauf

Connector p60h27 eller, som de hedder, "krabber"

Krabbe Knauf (Konnektor af profiler 1-niveau П60х27)

suspensioner

Suspension med et klips 60x27 (forår, anker)

Traktionsophæng anker

Direkte suspension P60

Tilslutninger (forlængere) til profilen (hvis siderne af rummet overstiger tre meter)

Profiludvidelse P60x27

Drywall KNAUF-liste (GKL, GKVL, GKLO)

GKL KNAUF / gipsplade almindeligt 1200x2500x12.5mm

GKLV KNAUF / gipsplader fugtbestandig 1200H2500H12,5mm

GKLO KNAUF / brandsikret gipsplader 1200x2500x12.5

Fastgørelsesanordninger (skruer, dowels til fastgørelse af suspensioner og profiler til væggene)

 • Skruens selvskærende punktering LN 9. Den anvendes til fastgørelse af metalprofiler, kræver ikke forudboring.
 • Skruen selvskærende TN 25. Brug til fastgørelse GKL af plader med metalprofil.
 • Ankerelement.

Tekniske specifikationer

Vægten på en kvadratmeter af det færdige loft er ca. 13,5 kg, det kan variere lidt afhængigt af de anvendte plader. For eksempel i våde rum er det nødvendigt at bruge plader GKLV - fugtighedsbestandige og i brandfarlige lokaler ark GKLO - brandhæmmende.

For en kvadratmeter af det færdige loft har du brug for:

 • Knauf mon guide profil Mon 28x27 Knauf - til hele loftet i en mængde svarende til rummets omkreds
 • Knauf loftsprofil pp 60x27 - 2,9 m
 • 60x27-stik eller, som de hedder, "krabber" - 1,7 stk.
 • suspensioner med clips 60x27 og tryk på dem eller direkte suspension 60x27 - 0,7 stk.
 • profilforbindelser (hvis siderne af rummet overstiger tre meter)
 • KNAUF-1 m2 gipsvæg (GKL, GKVL, GKLO)
 • fastgørelsesanordninger (selvdrejende skruer, dowels til fastgørelse af suspensioner og profiler til vægge)
 • Selvdrejende pierceringsskrue LN 9 - 1,4 stk.
 • Selvdrejende skrue TN 25 - 23,0 stk. Anvendes til limning af ark af plader med metalprofil.
 • Ankerelement - 0,7 stk.
 • Ankerstik K 6/35 - 2 stk. på 1 rm m profil mandag 28/27.
 • Armeringsbåndet (serpyanka) - 1,2 rm
 • Hårdt kittegips KNAUF (Fugenfyuller) - 0,4 kg.
 • Primer KNAUF (Thigengrund) - 0,1 l.

Forberedelse til installationsprocessen

Hvilke værktøjer vi har brug for for at indsamle høje lofter af høj kvalitet. Forbered følgende sæt værktøjer:

Rådet. Skruetrækkere bruges bedst på batterier. Det er mere praktisk og sikrere.

Er vigtigt. Med store mængder kan du bruge kværnen med en cirkel på metalen.

 • maling maling
 • målebånd
 • regere med niveau
 • laser eller vandstand.
 • kniv til skæring af gipsplader
 • specialplan til behandling af kanten af ​​arket

På trods af den imponerende liste over professionelle byggeværktøjer installeres KNAUF komplette systemer, selvfølgelig, hvis mesteren har en ide om, hvordan man bruger disse værktøjer og vil omhyggeligt studere loftkonstruktionens teknologi.

Loftmærkning

 • Vi skal bruge niveauet af vand eller laser og blonder - malingen slår. Fra det nederste punkt af loftet eller tekniske fremspring på det slog vi af blonder omkring periferien af ​​væggenniveauet.

Rådet. Hvorfor bruge et slag? Hvis du bruger et vandniveau eller et laserniveau, skal du blot markere hjørnerne og derefter forbinde dem ved hjælp af beats.

 • Derefter beslutter vi i hvilken højde vi ønsker at få et retfærdigt loft. Det skal forstås, at fra det brudte niveau vil hele systemet falde til profilens bredde plus pladens tykkelse eller, hvis det ønskes, to plader af gipsvæg, det vil sige 4-5 cm.

Rådet. Vær opmærksom på placeringen af ​​alle elektriske og andre teknologiske ledninger i rummet over loftrammen. Enhver mulighed for deres utilsigtede skade ved metalrammens eller skruernes spidser kan ikke udelukkes ved fastgørelse af gipsplader.

Monteringsrammer

 • Vi fortsætter med at fastgøre omkring den markerede perimeter af føringsprofilerne 28x27 ved hjælp af enhver form for fiksering, der passer til dine vægge.
 • Vi monterer loftsprofilen Knauf 27Х60. Profilhøjde anbefales 40 cm.
  • For tilslutning af enkelte profiler i profilen, der er indstillet 90 grader vinkelret i forhold til hinanden, skal du bruge en enkeltforbindelsesprofil, ellers "krabbe". Dette navn blev givet dette navn på grund af lighedens form i form af en reel krabbe.

Når du har installeret det ved krydset, skal du fastsætte specielle klemmer i profilhulrummet, mens fastgørelsen selv skal snappe på plads.

 • "Krabbe" skrues til styrene ved hjælp af selvskærende skruer (LN) i størrelse 3.5x9.5mm, som også modtaget fra bygherrerne deres småbetegnelser: "klopiki" eller "loppe".

Som følge heraf skal vi have en kasse fra profilen med celle 40x40.

Enheden kasser et simpelt gipspladens falske loft

 • Så planlægger vi stederne til at installere suspensionerne. Ved hjælp af dowel-negle fastgøres suspensioner til betonloftloftet. Hvis overlapningen er lavet af et andet, blødere materiale, kan bøjlerne monteres på skruer.
 • Ved at ændre længden af ​​de faste bøjler, justerer vi flyet af hele vores struktur til det samme niveau. Loftsramme klar.
 • Vi begynder at trimme rammebladene GCR. Fastgørelsesark skal laves fra midten til kanterne eller fra kant til anden kant. Vi bruger selvskærende skruer (TN) med dimensioner på f3.5x25mm. Skruerne skrues strengt vinkelret på arkene og går dybere ind i profilen med 10 mm. Ikke mindre. Og skruernes hoveder skal være indlejret i gipsvæggen med 1 mm.

Gipsplader ark

Rådet. Når du er færdig med installationen af ​​et gipsloft, skal du kontrollere, om skruerne rager ud over arkets overflade.

 • Gipspladerens kant skal falde på profilen og blokere den med tre centimeter. Enderne af gipspladerne skal placeres i et forskud på mindst et profiltrin (40 cm) i forhold til hinanden.

Rådet. Forkamfering i arkets endekanter i en vinkel på 22,5 ° til en dybde på 2/3 af arktykkelsen ved hjælp af en speciel kantplaner.

 • Brug en smal trowel, anvend det første lag af gips kitt inde i leddet. Den overskydende blanding er jævnt fordelt over overfladen af ​​arket. Derudover påføres et forstærkende tape (serpyanka) på denne søm langs kittet. Det skal dække bredden af ​​hele sømmen ikke mindre end 100 mm fra begge sider.
 • Båndet skal presses i det endnu ikke frosne lag af kitt på alle steder ud over fordybningen af ​​leddet. Der bør ikke være bølger eller bøjninger. Efter fastgørelsen af ​​det forstærkende materiale er det nødvendigt at vente, indtil kittet er helt tørret.
 • Tætning af leddene

  • Når det første lag tørrer, tag en bred spatel og forrør overfladen af ​​sømmen fra kittens partikler og hærde dryp. Så anbringer vi et tyndt lag kittet med en bred spatel, men denne gang dækker vi et stort område af pladen.

  Tip. Det anbefales at bruge en spatel på 250 mm, i dette tilfælde og laget får vi denne bredde. Opgaven er at glatte så meget som muligt den uklare højhed, der opstod under anvendelsen af ​​forstærkningsbånd.

  • Det kan være nødvendigt at putte mere end en gang, indtil vi får en flad overflade. Afslutningsvis udfører de polering med almindeligt fint sandpapir eller specialnet.

  Vi overvejede enheden af ​​det enkleste gipspladeloft på et niveau. Installation af et sådant loft i lejligheden kan ske uafhængigt. Det er kun nødvendigt at overholde den teknologiske sekvens af arbejdet.

  Knauf: Gør-det-selv gipsplankloft - alt er inkluderet!

  Fra forfatteren: Velkommen til vores hyggelige reparations- og byggeportal, kære læser. Tiderne skifter, og nye teknologier udskifter konstant gamle. Dette er normalt - det har altid været og altid vil være. Plastering af loftet langs fyrtårne ​​er ikke længere den mest aktuelle udjævningsmetode. Spændt PVC-klud, Armstrong-systemer, Knauf-loft fra gipsplade og andre teknologier er erstattet. Knaufs hæmmede loft bliver vores aktuelle samtalemne.

  Du vil lære at gøre installationen af ​​Knauf-loftet med egne hænder, hvad proceskartet er og hvorfor det overhovedet er nødvendigt. Kort sagt vil du lære alt, hvad du behøver at vide, hvis du beslutter dig for at bruge tysk teknologi Knauf (i originalen er dette navn stavet på den måde).

  Teknologisk kort Knauf

  Hvorfor har jeg brug for et rutediagram? Svaret er enkelt: Det er din egen guide under installationsarbejdet. Det er nødvendigt for nemheds skyld i overholdelse af nuancer, der antages af Knauf-teknologien. Det er med sin hjælp, at vi monterer konstruktionen korrekt.

  Formålet med kortet er udvikling af projekter og tilrettelæggelse af strukturelle elementer.

  Sådan installeres loftet Knauf: installationsanvisninger

  Vi ved, at instruktionerne er skrevet, så de følges i udførelsen af ​​arbejdet. Selvfølgelig, hvis du allerede har installeret et dusin Knauflofter, så har du næppe brug for instruktionen. Men i så fald ville du næppe have læst denne artikel.

  Vi vil ikke fortælle instruktionen, som normalt er knyttet til de materialer, der købes i hardwareforretningen, men vi vil nævne nogle af installationsfunktionerne. Så hvordan vil Knauf-systemet overraske os? Her er hvad:

  • For at installere Knauf-systemlofterne behøver du ikke at forberede overlapningen selv. Nå, det er selvfølgelig vigtigt, at det ikke lækker, og så - du behøver ikke udføre omfattende forberedende arbejde.
  • Knauf er monteret i loftet, som allerede er færdigt med gipsplader (gipsplader);
  • Knauf kan monteres på en træ- eller metalramme.

  mærkning

  Gipsplader falske lofter tyder på korrekt mærkning. Der var ingen undtagelse, og vores sag. Vi har brug for en kompetent mærkning af flyet. Fra loftet (det loft, vi allerede har), skal vi indrykke mindst 10-12 cm. Denne afstand er nødvendig til installation af understøtningsstrukturer, kommunikation mv. Opmærkning er anbragt omkring rummets omkreds, på væggene.

  Rammen skal installeres ideelt jævnt, fordi selv mindre uregelmæssigheder vil være mærkbare og mest sandsynligt vil ødelægge det samlede billede. Derfor, for mærkning behøver vi simpelthen et laserniveau. Hvis du ikke har sådant bestemt udstyr, kan du leje det. I byggeforretninger er der som regel en sådan service som "værktøjsudlejning".

  Når vi er færdige med at markere væggene, er det tid til at markere selve gulvets plan for montering af understøtningsstrukturen. Normalt er rammens langsgående elementer placeret i trin på 50-60 cm. På samme måde er de tværgående elementer af metalstrukturen installeret.

  Men i nogle tilfælde kan denne afstand være mindre / mere - alt afhænger af vægten, kravene til teknologien, tilstedeværelsen / fraværet af forskellige dekorative elementer og så videre. Hver sag er individuel. Du skal forudse og beregne alt.

  Nu hvor vi er færdige med markeringen, går vi videre til den praktiske del af arbejdet. Det er på tide at begynde at montere metalrammen (eventuelt træ). Så lad os komme i gang.

  Rammontering

  Rammen er fastgjort til loftet og til væggene. Som du sandsynligvis gættede, er de strukturelle elementer i første omgang fastgjort på væggene - langs omkredsen og derefter - på loftet. Til montering af rammen på loftet anvendes specielle suspensioner og stænger.

  Igen skal du ikke glemme, at alle elementer i strukturen skal tilpasses perfekt. Under arbejdet skal du bruge et niveau eller en nivelleringstråd.

  Profiler kan forlænges / forkortes når som helst, hævet / sænket (i forhold til loftet). Det er primært vigtigt, at rammens placering altid er i et enkelt plan. Dette er den eneste måde at konstruere præcis, hvad du har brug for - et æstetisk attraktivt, lige loft.

  Korsprofiler er fastgjort med specielle enkeltniveau-stik. Fastgøreren klikker let på profilen, så du bør ikke have meget svært ved at montere strukturen.

  Når rammen er konstrueret, skal du kontrollere dens position igen med et niveau. Under ingen omstændigheder bør denne procedure være (!) Forsømt. Hvis alt er i orden, fastgør vi de tværgående og langsgående elementer af rammen med selvlukkende skruer, men hvis alt ikke er så godt, som vi gerne vil, rette og igen fastgør strukturen.

  Nu da arbejdet med installationen af ​​rammen er overstået, kan du gå direkte til kabinettet ved hjælp af gipspladen.

  hovednavn

  Knauf systemet betyder ikke noget super komplekst, når du installerer et gipsplader, men der er dog nogle specifikke punkter. I de fleste tilfælde er kravene standard. Nu vil vi liste dem:

  • GKL-systemer Knauf er monteret i kørslen med et standardtrin, som vi har nævnt tidligere - 60 cm;
  • afstanden mellem gipspladen skal være ± 6 mm. Dette er den såkaldte "clearance gap", som hjælper med at bevare plader af gipsvæg intakt og sikker under afslutning og fjerne ekstra belastning fra dem;
  • Fix arkene skal være almindelige Samreza. Pladsen skal være mellem 20 og 30 cm;
  • Det siger sig selv, at hvert ark skal skæres i størrelse og med hensyn til clearanceafstanden.

  Af den måde, hvis arbejdet udføres i en lejlighedskompleks på øverste etage, kan du også bruge enhver form for isolering, der dækker mellem loftet og gipsplade. I et privat hus kan du også bruge isolering på samme måde, men som regel er lofterne i deres eget hjem isoleret med en anden teknologi. For resten har vores reparations- og byggeportal nyttige artikler om dette emne.

  Nu, hvor gipspladerne er på plads, kan du starte efterbehandlingsarbejdet.

  Loftfinish

  Nu vil vi ikke snakke meget om færdiggørelsen, vi bemærker kun, at lofterne installeret ved hjælp af Knauf-teknologien er designet til en lang række forskellige typer finish.

  Du kan lim loftet med tapet, male det med vandbaseret maling eller anden maling, du kan ligesom Michelangelo genskabe en slags loft på det sixtinske kapel. Selvfølgelig må man først male (maleri) loftet, og det skal være pudset / pudset.

  På dette siger vi farvel til dig, kære læser. Abonner på os, del linket til projektet på Facebook, Vkontakte, Twitter og Odnoklassniki. Alle de bedste, men nye møder på vores hjemmeside!

  P. S. For klarhed se videoen om installationen af ​​loftet P-113 på en enkelt niveau ramme.

  Hvis du beslutter dig for installation af gipsvæg med egne hænder, skal du beregne den ønskede mængde materiale lige her og nu:

  I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
  Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

  Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner

  Knauf komplette systemer. Teknologien element-ved-montering af gipslofter

  Mange håndværkere, der udfører installation af hævede lofter, mestrer teknikken for arbejde i praksis, lærer fra den nødvendige erfaring og viden fra mere erfarne installatører. Men når arbejdet kræver udarbejdelse af arbejde, og i sidste ende skal du give en rimelig garanti for teknisk overholdelse af byggestandarderne SNiP, har mange problemer. Masters of any solid organization udfører design og installation af gipsplader i loftet i overensstemmelse med de anbefalinger, som den typiske Knauf flow diagram indeholder.

  Formålet med og indholdet af tekniske kort

  Hvis for amatør GOST og SNiP er en "mørk skov", så for en professionel er et proceskort en universel vejledning om, hvordan man teknisk og korrekt monterer rammen og fastgør gipsvæggen.

  • Denne instruktion vil lindre mesteren fra at studere disse meget normer og krav, fremskynde leveringen af ​​arbejde til kunden. Hvis du overholder alle anbefalingerne, vil arbejdet opfylde standarderne for brand, miljøsikkerhed, kravene til GOST, SNiP.
  • Teknologisk kort Knauf indeholder tabeller med klar kilde data af hovedkomponenterne i rammestrukturen på loftet.
  Loftsstolpe

  Det er vigtigt! Hvis arbejdet udføres i henhold til kontrakten, så under registrering og levering af ordren, er det umuligt at undlade anbefalingerne fra Knaufs tekniske diagram til udarbejdelse af projektdokumentation.

  • Håndbogen angiver det nødvendige materiale og algoritmen til montering af en ramme af en type eller en anden, beskriver hvordan man udfører visse strukturelle opgaver.

  Det nyeste gyldige Knauf Routing Card (serie 1.045.9-2.08.1) er udtømmende om, hvordan man designer og installerer en ophængt loftsstruktur for gipsvæg og gipsfiberplader. Alt arbejde er opdelt i separate successive faser, så det bliver nemt at forstå teknologien.

  Typer af loft strukturer

  Rammen på loftet er lavet af metal Knauf profil, og fra træstænger.

  Der er 5 typer loftslofter:

  1. Loft P 111 (teknologi er kendt blandt mestrene som "system 111"). Den biaxiale ramme er samlet af træstænger.
  2. Loft P 112. Biaxial ramme lavet af metal.
  3. Loft P 113. Monoaksial ramme lavet af metalprofil Knauf.
  4. Loft P 131. En ramme, hvor en vægprofil anvendes med fastgørelse ikke til bunden af ​​loftet, men til væggene.
  5. Arkitektonisk og dekorativt loft P 19. Kompliceret multi-level ramme.

  Rammer

  Ved trækonstruktion P 111 anvendes nåletænger med et fugtindhold på højst 12%. Inden de installeres i loftet, behandles de med antiseptisk og brandhæmmende midler. Den anbefalede del af stænger er 50 × 30 mm.

  Metalrammen på loftet er lavet af lange rullende elementer af stålplade.

  Ramme med fastgørelse til bunden (P 112, 113). At bygge det tage den sædvanlige loftsprofil. Den består af følgende elementer:

  • Vejledningsprofil Måned. Tværsnittet har en størrelse på 27 × 28 mm. I muren er der fabrikshuller, hvorigennem installationen udføres til bunden af ​​væggen.
  • Komplet med PN monter profilens profil. I tværsnit har den en størrelse på 60 × 27 mm.

  Loftet på P131 systemet med fastgørelse til væggen er lavet af en mere kraftig profil til montering af skillevægge (PS).

  For at forbedre strukturen på stederne hvor man går med i lokalerne, skal man bruge en forstærket UA profil på loftet.

  fastgørelsesmidler

  Arbejdet med forbindelsesprofilen udføres ved hjælp af disse elementer:

  1. Multi-level cross-stik til PP-profil (60 × 27). Solgt i en retfærdig form, så før du installerer, skal den bøjes.
  2. Enkelt niveau kryds stik "Krabbe".
  3. One-way cross-stik. Top side klæber den til bæreprofilen.
  4. Rotary multi-level stik, der giver dig mulighed for at forbinde bæreprofilen i enhver vinkel.
  5. Longitudinal single-level stik. Den bruges i tilfælde, hvor det er nødvendigt at øge bæreprofilen.
  6. Universal stik. Det er nødvendigt at forbinde støtteprofilen i samme plan i enhver vinkel.
  stik

  Monteringen af ​​rammen på loftet Knauf udføres ved hjælp af følgende elementer:

  Det er vigtigt! Ikke alle ved, at U-formede suspensioner produceres under profilen og under bjælken. Med ekstern lighed har de en anden nominel størrelse efter bøjning af sidebåndene. For træ er det 50 mm, og for profilen - 60 mm.

  • Ankerophæng med justerbar klemme, hurtigophæng. De har ligheder på grund af tilstedeværelsen af ​​monteringsstangen. Dens længde kan nå 1500 mm, hvilket gør det muligt at justere det nødvendige loftgab i et bredt udvalg. Ulempen er, at belastningen er begrænset til 25 kg. Dette betragtes som et lavt tal, da alle gennemsnitlige beregninger i Knaufs tekniske diagram er baseret på en belastning på 40 kg.
  Nonius suspension
  • Justerbar nonius suspension. Det er et teleskopisk design i to dele. Designet til en belastning på 40 kg.
  • Kombineret suspension, hvor der både er et tryk og et glidende element i en nonius suspension.
  • Til tilslutning af metalelementer kræves den nødvendige skrue LN (med skarp spids) og skrue LM (med selvudtrækkende spids).
  • Montering af en tung profil i P131-systemet udføres med FN-selvdrejende skruer.
  • Installation af guider til væggen udføres med metal eller nylon dowels.
  • Installation til hule strukturer i et plader af drywall Knauf udfører multifunktionelle dowels eller dowels, sommerfugle.
  • Montering af vedhæftninger til arkene udføres med en skruegreb.
  • Gipsskruer TN (i standardprofilen) eller TB (i pladeprofilen). Skrue MN bruges til at skrue ind i et ark af gipsfiber.

  Typer af gipsvæg

  Afhængigt af driftsbetingelserne er den nødvendige gipsvæg Knauf valgt fra sådanne sorter:

  Type A. Konventionelle gipsvægskonstruktion. Dette ark anvendes til opvarmede værelser med normalt fugtighedsniveau (op til 60%).

  Type H2. Gipsvæg med høj fugtighedsbestandighed. Bladet har et lavt niveau af vandabsorption (op til 10%). Rummets fugtighed kan være op til 75%.

  Type DF. Tør flamme modstandsdygtig over for åben ild.

  Type DFH2. Gipsvæg med egenskaberne af de to tidligere typer.

  Det er vigtigt! I starten var det almindeligt at tælle rammen specifikt til gipsplader med en størrelse på 1,2 × 2,5 m og en tykkelse på 9,5 mm. Men gipsvæggen kommer i andre størrelser.

  Gipsvæg har en fabriks langsgående kant. Den mest teknologiske og derfor udbredt er halvcirkelformet fortynet, men der er også gipsvæg med andre typer kanter:

  1. Rett kantark.
  2. Blad med skåret hjørne.
  3. Blad med en fortynet kant.
  4. Blad med en afrundet ensidig facet.
  5. Blad med en halvcirkelformet kant.
  Kanttyper

  Hver type kant er nødvendig for at løse specifikke strukturelle problemer. Især installationen af ​​figurerede hjørnefremskrivninger.

  Anbefalinger til montering af rammen

  Arbejdet udføres i et tørt og opvarmet rum ved en lufttemperatur ikke lavere end +10 grader.

  Arbejdet med gennemførelsen af ​​en hvilken som helst ramme begynder med markeringen af ​​loftets overflade. Ved hjælp af et niveau og en huggetråd på væggene rundt omkretsen markerer den tilsvarende linje.

  Endvidere afhænger af hvilken gips Knauf er valgt på det hængende loft, arbejdet gøres ved at markere placeringen af ​​styrene og monteringspunkterne på bøjlerne. Linjerne i lejestyrene er markeret i overensstemmelse med længden af ​​arket, således at endefugen falder på profilen.

  Suspensioner er fastgjort til loftet ved punkter markeret med dowels eller ankre.

  Trærammen er monteret på to måder:

  • Montering af styreskinne til basen med en direkte eller hurtigt monteret fjeder. Ved brug af by-suspension ændrer de skiftevis siden af ​​fastgørelsen til stangen.
  • Montering af styrestang med ankerhjul direkte på loftet. På samme tid i steder af basale dråber brug foring.

  Monteringsramme fra profilen:

  • Loftet P112 er monteret på samme måde, kun for at forbinde styre- og bæreprofilen, brug to-niveau suspensioner. Ved skærestyringer skal der laves en kompensationsafstand på 10 mm. Det forhindrer deformation af overfladen med ændringer i temperaturen.
  • Installation af et ensaksystem Knauf P 113 er forskelligt, fordi teknologien giver mulighed for at lægge en forseglingsstrimmel under ledeprofilen.
  • Arbejdet med montering af P 131-systemet adskiller sig fra det ovenfor beskrevne, idet vægprofilen anvendes, og styringen monteres langs rummets lange væg. Disse strukturer er normalt monteret under et tungt loft, derfor er det nødvendige trin til fastgørelse af dykker ikke mere end 30 cm. Vejledninger bruger kun faste stoffer. Bærerprofilen skal komme ind i guiden mindst 3 cm.
  Montering i løbet

  Fastgørelse af gipsplader

  Teknologisk kort Knauf anbefaler at fastgøre gipsvæggen på tværs af transportørprofilen. Skruer bliver til et ark i en ret vinkel.

  Det er vigtigt! Kanten af ​​arket, der ikke klistres over med pap, behandles af en planer for at fjerne afskæringen.

  Fabrikanten har udarbejdet en video, hvor herrene demonstrerer samlingsprincippet for den suspenderede struktur

  Arbejdet med fastgørelse af Knauf ark udføres parvis eller ved hjælp af en løftemekanisme. Gipsvæg monteret på loftet uden T-formede led, vrazbezhku. Pladen forskydes af bæreprofilens trin. Installationen udføres således, at pladen i længderetningen går uden et mellemrum, og i tværretningen er der et lille mellemrum. Så kittet fylder helt fugen, og sømmen bliver stærk.

  Når temperaturen falder, udvides gipspladen derfor i store rum er det nødvendigt at udstyre ekspansionsled med en stigning på 15 m.

  For at gøre det lettere at fylde skruerne, drejes de med en let indlejring af hætten i arket - med 1 mm. Arbejdet med forseglingssamlinger udføres ved hjælp af forstærkningsbånd.

  Gipsplade er et alsidigt materiale, og Knauf-flowdiagrammet hjælper med at udføre en højkvalitets installation af ethvert design, selv for en nybegynder.