Loftet af gipsplader i soveværelset (+68 fotos)

At lave loftet i soveværelset spiller en væsentlig rolle for at skabe et holistisk interiør. Det ville være ønskeligt, at dækningen var ideelt lige, pålidelig og holdbar, men dermed ikke for dyr. Gipsplader - Et populært modstående materiale i form af papplader fyldt med et gipslag - opfylder alle ovenstående kriterier. Det er utroligt praktisk og nemt at behandle, så du hurtigt kan oversætte enhver designside. Et moderne gipsvæg loft i soveværelset i mange år vil være en ægte udsmykning af rummet.

Fordele og ulemper ved loftet på GKL

Mens det sædvanlige gips nu og da begynder at blive dækket af revner og smuldrer, kan gipsvæggen opretholde sin fejlfri udseende i årtier. Det eneste der kan beskadige dette materiale er fugt, men soveværelserne er normalt godt beskyttet mod dens virkninger. Men for et fugtigt hjørne er det nok bare at vælge et fugtbestandigt ark - og problemet er løst.

I betragtning af at folk er i et værelse til at sove 1/3 af tiden, er en vigtig faktor til fordel for gipsvæg dens miljøvenlighed. Til forskel fra polyfoam, plastpaneler og stretch pvc malerier indeholdende raffinerede produkter, består den udelukkende af naturlige råmaterialer - knust calciumsulfat mineral og cellulose. Organisk materiale passerer frit fugt og luft, hvorfor klimaet i rummet forbliver så behageligt som muligt.

En anden vigtig fordel ved gipsplader - æstetik og nem behandling. Det er nemt at skære og bøje enhver form fra dem, bor huller, foretage installation af de mest indviklede designs. På grund af den lave vægt er gipset fastgjort med skruer til profilen og skaber ikke en stor belastning på gulvet.

Den eneste ulempe ved en sådan finish er en reel reduktion i loftets højde - fra 10 til 25 cm afhængigt af tykkelsen af ​​arkene (standard 9,5 eller 12,5 mm) og mellemrummet tilbage. Men bag gipsvæggen kan du skjule ledninger, rør, isoleringslag, lydisoleringsmembran.

Montering af gipsplankloft i soveværelset

For dem der laver reparationer i soveværelset med egne hænder, gipsvæg - den bedste løsning. Selve materialet og dets komponenter er lette nok til at blive behandlet alene eller med en assistent, og arbejdet tager et minimum af tid. Enhver hjemmeproducent har ofte de nødvendige redskaber: et målebånd, en maling eller en blyant til mærkning, et vandniveau, en skruetrækker, en boremaskine med hulskærende dyser, en konstruktion hacksav, et plan. Som konklusion vil du have brug for en spatel til at forsegle leddene og sandpapiret for at male uregelmæssigheder.

Til en begyndelse udføres markeringer langs væggene langs loftets omkreds. Profilguider er fastgjort til disse linjer i forborede huller. Vinkelret på dem er de vigtigste monteret, som er fastgjort af suspensioner direkte på loftet, yderligere i form af en gitter - mindre, hvor leddene af arkene vil være placeret. Under relief figurerne brugt fleksibel profil.

Forberedt (trimmet og jordet ved kanterne) gipsvæg skrues til den resulterende metalramme med skruer. Små huller, der er tilbage mellem væggene og arkene, er dækket af baguetter. Samlinger og fastgørelser kittet, uregelmæssigheder rengøres med sandpapir. Elektriske ledninger passeres gennem specielle stik, indbyggede lys er installeret. På enden af ​​loftet på gipsplader kan males eller trimmes på anden måde.

Gipsplader loftsdesign muligheder

Gipsvæg er et meget formbart materiale, som du ikke kun kan niveaue overflade på loftet, men også gøre en interessant tredimensionel konstruktion. Selvfølgelig kræves der meget viden og færdigheder for at kunne skære og samle figurer, især et stort område, men resultatet er det værd. Et par dage arbejde - og et pænt og stilfuldt loft i soveværelset vil glæde deres ejere i mange år i træk.

Etage loft

Til et lille soveværelse med en højde på 2,5-3 meter vælger de ofte den enkleste udgave af loftdesignet - i form af en almindelig flad overflade med tynde baguetter omkring omkredsen. For at spare værdifulde centimeter anbefales det at bruge de tyndeste plader af gipsvæg og, hvis det er muligt, lave mindste afvigelse. Ved at male loftet med let maling med en perle eller glans, kan du undgå overhængseffekten. Baggrundsbilleder af høj kvalitet med billedet af himlen, solens stråler, træernes toppe hjælper også visuelt med at øge højden.

To-niveau loft

En af de mest populære typer af design lofter ved hjælp af gips er to-trins konstruktion. De er velegnede til små og mellemstore værelser, men kræver moderation og stilfølelse for ikke at forstyrre rummet med for store elementer.

Alle slags rammer kan tilskrives denne kategori - de er som regel placeret omkring rummets omkreds og på stedet for fastgørelse af lysekronen. Rammen kan enten være en standard rektangulær form eller oval, bølget, i form af en blomst eller en anden form.

Ofte udfører et to-niveau gipsplankloft i soveværelset funktionen af ​​zonering, med fokus på hovedgavlen eller fremhævning af en niche til et tv. Hængende dele er sædvanligvis halvcirkelformede, men der er lige og polygonale varianter såvel som bøjninger, der flyder jævnt fra væggen til midten af ​​soveværelset (for dette bliver plasterplader bøjet og forvarmer dem med varm damp).

Fler niveau loft

Kompleks geometrisk sammensætning på loftet er en mulighed for rummelige værelser med store vægge. Det originale design på flere niveauer vil ikke blot dekorere soveværelset, men også gøre det mere behageligt og eliminere følelsen af ​​tomhed. Usædvanlig belysning, fed kombinationer af farver og teksturer, elegante mønstre og mønstre vil være et godt supplement til et virkelig luksuriøst interiør.

Kombineret loft

Et bredt udvalg af materialer gør det muligt at bruge ikke en, men flere former for efterbehandling på én gang. Måske er det mest relevante tandemkarakteristik ved de fleste moderne reparationer kombinationen af ​​en gipspladeramme med et strækdæk. Resultatet er bemærkelsesværdigt: det krævede volumen opstår, matte og spejloverfladen skaber en lys kontrast, baggrundsbelysningen harmonisk blandes ind. Filmen er ofte placeret bag gipsvæggen, men nogle gange stikker den udragende figurer.

Ud over PVC eller stofklæde kan små områder af kombinerede lofter fyldes med indfarvede glasplader, spejle, fotobaggrunde og dekorative gips. Kombinationen af ​​gipsvægskonstruktioner med træ ser ganske interessant ud, især hvis den samme tekstur gentages i udsmykningen af ​​vægge og / eller møbler.

Lofter fra gipsvæg i soveværelset: et udvalg af smukke muligheder

Du ved allerede, hvad dit soveværelse vil se ud efter renovering? Uanset dit svar, har vi til hensigt at supplere og udvide dine indlæg.

I denne artikel lærer du, hvor mange konstruktive løsninger GCR tilbyder dig, hvordan lofter fra den berygtede gipsvæg kan se og se alt dette i et stort udvalg af billeder, og tegner ikke en interessant ide til design af dit eget soveværelse.

Dette værelse er mest forbundet med hvile og søvn, så alt i det skal bidrage til den mest pacificerede og afslapning. Men du ser, homeliness er skabt ikke kun af det substantielle indhold i form af smukke, komfortable møbler og teknologi, men også ved udformningen af ​​væggene og lofterne.

Det ligger i soveværelset, før vi går i seng eller efter at have vågnet, fører vi oftest blikket mod loftet, derfor er det nødvendigt at tænke særligt godt om dets udsmykning. Og da atmosfæren af ​​ro er et meget individuelt koncept, vil vi tilbyde dig mange muligheder for overvejelse.

Uanset hvilken interiør du vælger - loft eller klassisk, minimalisme eller Provence, vil dette alsidige og overkommelige byggemateriale hjælpe dig med at opnå den manglende integritet, fuldstændighed og harmoni i dit hyggelige soveværelse.

Selv et komplekst og rigt dekoreret coffered loft kan laves af gipsvæg - men hvis du anser det for et soveværelse.

Kort om materialet

Dette er et overkommeligt naturmateriale, hvis navn selv taler om dets sammensætning.

Let at håndtere, dampgennemtrængelig og støjisolerende, sikker for sundhed og meget populær i arkitektonisk dekoration gipsplader styrer mikroklimaet i ethvert rum, absorberer eller frigiver fugt efter behov. Men vigtigst af alt vil det hjælpe med at realisere de mest ekstraordinære designideer.

Loftet kan gives en usædvanlig form, der skaber en række forskellige former, tegninger eller niveauer, som det fremgår af disse billeder. Og det er helt muligt at lave nogle designs med egne hænder - det vigtigste er at tænke over projektet på forhånd til de mindste detaljer.

Ud over dem, der allerede er nævnt, er de ubestridelige fordele ved dette materiale maskeringen af ​​loftkommunikation og fraværet af behovet for at justere loftet.

Men der er også ulemper, som du bør være opmærksom på - GCR er følsom overfor vand, så det er på ingen måde egnet til værelser med høj luftfugtighed, som et badeværelse og et køkken, og vil ikke være i stand til at modstå naboernes oversvømmelser ovenfra.

Soveværelset er dog normalt ikke truet. Derudover er der en vandtæt type materiale (GKLV), hvis vandabsorption er mindre end 10% og forskellige vandafvisende putties og primere.

Ved at fortsætte temaet for typer gipsplader, er det nødvendigt at nævne plader, der har øget modstandsdygtighed over for virkningerne af åben ild (GKLO) og fugtresistent og samtidig brandhæmmende gipsplader (GKLVO).

Den eneste ulempe - en defekt i et lille område af overfladen kan være fyldt med reparation af hele loftet. Men at have arbejdet omhyggeligt med projektet, kan du undgå udseende. Hvis fejlen er lille, vil den desuden altid være skjult af et dekorativt fakturaelement eller for eksempel en tegning.

Vil du reparere dig selv eller kontakte firmaet med speciale i loftindretning, husk i hvert fald, at:

 • Den FCL, du har købt, skal have alle certifikater og korrekt mærkning, og betingelserne for opbevaring og transport er vigtige, hvis manglende overholdelse vil medføre tab af materialets kvalitet.
 • Profiler og fastgørelsesdele, der leveres til et bestemt design, skal opfylde GOST i tykkelse og fremstillingsmateriale
 • Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at lade materialet akklimatisere ved at placere det i flere timer i vandret position på et plant plan.
 • Det anbefales at arbejde med gipsplader ved en temperatur på over 10 grader og fugtighed under 60%.

Dit individuelle projekt

Tænker gennem design af gipsvæg lofter, er det nødvendigt at stille en række spørgsmål, der vil hjælpe med at løse både praktiske og æstetiske design opgaver.

 1. 1. Vil det være et design med et, to eller flere niveauer? Angivelsen er højden af ​​dit soveværelse, hvilket tydeligt ikke øges med flere loftsniveauer. Selv om der er specielt designet til lave soveværelser suspenderet multi-level konstruktion. Måske er du fascineret af nyheden i designverdenen - skyhøje lofter, som om at hænge i luften? I dette tilfælde, som med valg af et loft på et niveau, kan du straks gå videre til trin 3.
 2. 2. Hvilke former og farver finder du bedst egnet til dit loft?
 3. 3. Hvordan forestiller du din soveværelsesbelysning? Glem ikke, at velvalgte belysning spiller en stor rolle i indretningen og omdanner det betydeligt.

Først efter en mere detaljeret overvejelse af hvert af de nævnte punkter kan du sikkert tage skitsen af ​​dit personlige projekt, beregningen af ​​den nødvendige mængde materialer og det anslåede budget.

Enkelt niveau lofter

Ideel til dem, der ikke er parate til at ofre en enkelt ekstra centimeter højde. På trods af dette beder vi dig om ikke at skynde sig på konklusioner, fordi der i mange tilfælde er mange måder at opnå det ønskede resultat på.

Ejere af små soveværelser kan godt lide ideen om at dekorere loftet og væggene i hvid farve, som ikke kun visuelt kan forstørre rummet, men også gøre det lettere.

Refleksiv glans kan også øge rummet betydeligt. Gipsloft kan laves skinnende ved at male det med passende vandbaseret eller akrylmaling eller ved hjælp af en blank selvklæbende film.

Skjult gardin knyttet til en speciel profil, eller snarere, fraværet af omfangsrige og stjæle højden af ​​tagskæggene, øger højden af ​​rummet betydeligt.

Vil du fremhæve eller blot dekorere loftet direkte over sengen? Nå, til din rådighed er to værktøjer - belysning og tegning, som er perfekt kompatible.

Tegningen på loftet indeholdende dominerende farver i det indre eller duplikering af de malede elementer på væggen ved siden af ​​sengen vil skabe et enkelt farve ensemble.

belysning

Den kan placeres på en usædvanlig eller standard, kendt måde - som en stor lyskilde i midten af ​​rummet. Sidstnævnte mulighed kan nemt kombineres med baggrundslyset i form af en LED-strimmel placeret rundt om rummet i en speciel fordybning mellem loftet og væggen.

Du kan placere spotlights - jævnt i soveværelset eller omvendt, hvis du kan lide asymmetri, i en cirkel, hvis rummet er firkantet eller i form af en oval, hvis den er rektangulær.

Belysning, repræsenteret af spotlights eller pendant lamper, og koncentreret over sengen, vil være kilden til at skabe en hyggelig og romantisk atmosfære. Måske i hovedet af din seng vil du have nok væg sconces, så et lysere lys vil blive placeret i en anden del af rummet.

Kombinationen med farvebelysning af den centrale belysning i form af lysekrone eller spotlights er en glimrende løsning, foruden hovedkilden til lys får du mulighed for at ændre soveværelseets farve og skabe et særligt humør.

På grund af den varierede design giver spotlights unikke refleksioner af de mest vidunderlige former i loftet, hvilket giver indtryk af en himmelbelyst himmel.

Fans af spillet af skygger vil være interesseret i placeringen af ​​den dekorative støbning under loftet, hvis reliefoverflade i kombination med baggrundslyset, der rager ud bag loftet, vil skabe et fantastisk mønster på væggene.

Hvis dit soveværelse er berøvet af naturligt lys, som du mangler så, skal du installere dets paneldeltagere, indlejre dem i loftet. Men her er alt individuelt og afhænger af de mål, du forfølger, og de funktionelle zoner er vigtige for dig.

Absolut kan man sige følgende:

 • Jo flere typer belysning, jo flere tøj vil dit soveværelse modtage til alle lejligheder.
 • et meget hyggeligt soveværelse vil fremstå med varm belysning, der er tættest på ildens glød. Nej, det skal ikke gøre dit soveværelse ligne en hul. Bare for millioner af år med udvikling er det sådan belysning hos mennesker, der er forbundet med komfort på det genetiske niveau.

Vigtigt: I betragtning af belysningen i soveværelset skal du ikke glemme om to bytteres bekvemmelighed - ved indgangen til rummet og direkte ved sengen. Dette vil spare dig for unødvendige bevægelser efter en hård dags arbejde.

Stigende strukturer

De unikke luftlofter giver ikke dem mulighed for at henføres til en bestemt type loft, des mere da de faktisk enten kan repræsentere strukturer på enkelt plan eller være en del af strukturer på flere niveauer.

Et hængende loft, der er fastgjort til en speciel profil, ligger en kort afstand fra væggen. I det resulterende hul i en vis vinkel er baggrundsbelysningen, der skaber effekten af ​​flystruktur.

Soar kan være et rektangulært eller rundt nederste eller øverste niveau af loftet, placeret over sengen og gentage sin form eller en del af hele loftet. Der er endda gardiner med stigende effekt!

To niveauer og flere niveauer lofter

Hvis din fantasi kræver et større spænd, og dit soveværelse er rummeligt, eller du ikke er bange for at miste et par centimeter højde, skal du overveje mere komplekse strukturer.

Og her finder du en uendelig række former, former og linjer. Begræns søgekriterierne, ud over din sofistikerede smag, vil hjælpe den konventionelle visdom, at det mest egnede til soveværelset er runde eller glatte former.

Suspended strukturer kan være en konveks eller konkav moduler, glødende, indrammet af belysning eller dekoreret med ekstravagante lamper.

Arrangere rundt om kammerets omkreds et underligt udskåret ornament af det lavere niveau, vil du nyde strålerne af kunstigt lys, der trænger igennem det, placeret på det første niveau af loftet. Om ønsket kan du dekorere mønsteret og andet niveau kun et hjørne eller to modsatte hjørner af rummet. Det lavere niveau, der placeres rundt om rummet, vil skabe en ramme til indersiden af ​​loftet.

Og for at imødekomme baggrundslyset, som du kan se, vises yderligere fly. Samtidig kan gipsvæg kombineres med strakt lærred med forskellige teksturer og farver, adskille sengen fra en anden del af rummet eller zoning soveværelset, hvis et separat rum ikke er reserveret til det.

Men hvordan kan man se to plan lofter fra gipsvæggen i soveværelset er ikke den største størrelse. Tror du, at takket være dem synes hun ikke så lille?

Når du vågner op, kan du nyde en eksotisk blomst, der hænger fra loftet lige over dig, og gemmer monofonisk eller farvebelysning. Dette er et godt natlys, hvorfra blødt og diffust lys vil udstråle.

Farveområde

Ligesom lofter på enkelt niveau kan to niveauer opbygges med lys, farve eller begge dele. Valget af farver hjælper dig med individuelle præferencer, såvel som væggenes design og den dominerende farve i soveværelset.

Hvis du for eksempel valgte et gardin, der matcher farven på et tæppe eller tæppe, med samme farve eller mere pastellfarve til at dekorere nogle elementer eller zoner i loftet, vil du finde harmoni af alle rummets planer.

Med hensyn til kontrastprincippet vil du gøre loftet det vigtigste og mest effektive element i interiøret. Lyse, prangende og mættede farver i store mængder anbefales ikke - de kan have en tonic effekt på dig. Men hvis et soveværelse til dig ikke kun er komfort, men også udtryk, eksperiment - i sidste ende skal du sove der.

Normalt når vi vælger loftets farve, fokuserer vi på møbler eller tilbehør. Men der er også en charme i anvendelsen af ​​farve, der ikke findes i interiøret. Måske er det loftet, der vil fylde dig med begejstring for renovering af dit soveværelse.

Vi håber, at hvad du ser og læser, har inspireret dig og vi ønsker dig en smuk, professionel og holdbar reparation!

Loftet af gipsplader i soveværelset med lys

Gips er et naturligt mineral med gode anti-allergifremkaldende egenskaber. Gipsvæg er næsten udelukkende sammensat af gips. Derudover er det ikke brændbart, forhindrer udbredelsen af ​​lydbølger, passerer luft og damp gennem det, hvilket skaber et helbredende og behageligt mikroklima i dit soveværelse. Derfor er vægge og loft på gipsplader med belysning i soveværelset det rigtige valg, når du afslutter din lejlighed eller hus.

Belyset gipsplankloft er en god løsning til soveværelset

Betydende betydning i valg af design til soveværelset har placeringen af ​​lyskilderne. At hvile var fuld, bør belysningen være dæmpet og ikke irriterende. Loftet med belyst gipsplader opfylder dette krav så godt som muligt. Anvendelsen af ​​neonlamper i kombination med det diffuserede lys i spotlights vil skabe en intim atmosfære i rummet og gøre det muligt at fuldstændig opgive den centrale lyskilde.

GCR strukturer er ofte lavet i to eller tre niveauer, hvis højden af ​​det gamle loft tillader det. Så installation af den skjulte belysning i dråberne fra et niveau til et andet vil ikke være svært. Ofte fortsætter et dedikeret område på loftet på væggene i form af søjler eller nicher til sengen. Et sådant loft i soveværelset af gipsplader med belysning er ikke kun funktionelt, men også meget imponerende.

Loft i soveværelset med belysning mellem niveauerne

Området, form og højde af det gamle loft er afgørende, når man vælger stil og antal loftsniveauer af det nye. Jo større højden af ​​soveværelset er, desto mere fantasi og opfindsomhed kan anvendes. Og det mest interessante er, at du kan arbejde med gips uden at tiltrække tredjepartsorganisationer eller håndværkere. Besidder visse færdigheder i håndtering af elværktøjer og i efterbehandling er det helt muligt at oprette et mesterværk fra dit soveværelse alene.

Før du kommer i gang

Om hvordan man laver et loft på gipsvæg med belysning, skrevet mange artikler og filmet mange videoer. Alle er forenet af en ting - GCR, sammen med lave omkostninger, har mange yderligere fordele til brug i boligområder. Dette materiale har ulemper. En - og den mest alvorlige blandt dem - lav fugtighedsbestandighed. Hvis du oversvømmes med naboer ovenfra - skal loftet ændres, selvom det er svært at forestille sig, at denne særlige version af den universelle oversvømmelse vil ske i soveværelset.

Et gipsplankloft med belysning kan tage enhver form for form og farve, og det er den største fordel. Hård ramme, lavet i henhold til reglerne, sikrer den glatte eksistens af dette element af interiøret i årtier.

Til dine oplysninger: Gipsplader har en vis vægt, derfor er det ønskeligt at erhverve produkter fra kendte producenter på dette område for at skabe en metalramme. Anvendelsen af ​​lavkvalitets profiler og fittings vil nødvendigvis medføre udbrud i loftet og andre fejl.

Installationen af ​​loftet med gips bør ikke begynde, før følgende trin er gennemført:

 1. Først skal du lave en skitse af loftets fremtid eller vælge mellem hundredvis af billeder på internettet den der passer bedst til din skønhedsposition. Glem ikke om kombinationen i interiøret i forskellige farver.
 2. Anslå det virkelige antal niveauer. Hvert sådant niveau "spiser" fra 6 cm til 15 cm af højden af ​​rummet.
 3. Ordningen med loftet på gipsvæggen med belysning skal indeholde reelle dimensioner, så det er muligt at beregne det ønskede antal profiler og plader af gips. Du skal tage med et lille, 15-20 procent lager. Hvis der ikke er nogen erfaring med sådanne værker, er der altid mulighed for overskridelse af materialer.
 4. Standard suspensioner er begrænsede i længden, så de bruges kun til samling af det første, højeste lag. Det andet og efterfølgende niveau er oprettet fra sektioner af loftprofilen (PP) og guideprofilen (PNP). Disse er de 20%, der er angivet ovenfor. Dette gælder især for buede linjer i designet.
 5. Til fastgørelse af direkte suspensioner til loftet er anker kiler normalt købt. De retter sig ret hårdt, men de koster meget. Deres brug er fuldt berettiget, når det gamle loft består af fabriksgulvplader med luftkanaler. Når loftet består af monolitisk armeret beton, er det muligt at spare lidt ved at bruge almindelige davle-negle i stedet for ankre, som for en væg. Men denne metode er absolut uacceptabel for omfangsrige strukturer på flere niveauer.
 6. Hvis du beslutter dig for at bruge LED-bånd til baggrundsbelysning, skal du huske at strømforsyningen er designet til ca. 5 m længde. Hvis den faktiske længde bliver mere, er det værd at købe 2 blokke.
 7. Ud over materialerne (vi vil diskutere dem mere detaljeret nedenfor) har vi brug for værktøjer: laser og bobler niveauer, aluminium regel 2,5 - 3 m, maskeringsledning, sakse til metal, målebånd, hammer, kniv til skæring gipsplader, markør eller blyant, perforator og øvelser til beton, skruetrækker, borer med en dyse-mixer, spatler af forskellig bredde, børste og rulle maling. De fleste af disse værktøjer er til stede i hjemmet til en person, der er vant til at gøre alt med egne hænder.

Hvis beslutsomheden om at gøre loftet på gipsvæggen i soveværelset med lys uden hjælp fra fagfolk ikke forlod dig, skal du gå til konkrete handlinger.

For små i højde og gulvplads er det helt passende loft på et niveau. Valget af dets endelige dekoration er ret forskelligt, lige fra maleri og slutter med et klistermærke af billedbaggrund. I denne udførelsesform kan du bruge baggrundslyset, lægge LED-strimlen til en baguette. Sidstnævnte er selvfølgelig limet til væggene omkring omkredsen eller på et bestemt sted, lige under niveauet af det færdige loft.

Når der er masser af plads over dit hoved, er det fornuftigt at lave et to-niveau loft lavet af gipsplader, med belysning mellem niveauerne. Det er lidt svært for en uprofessionel, men ikke nok til at opgive forsøget på at skabe et lille mirakel i hendes soveværelse. Lofterne i loftet kan være nogen. Ofte er det andet niveau et rektangel, der løber parallelt med væggene.

Nogle gange i stedet for lige linjer bruger de buede, sådan variationer ser temmelig usædvanlige og attraktive ud. Nedenstående billede viser denne type loft. Dens produktion er værd at udforske mere detaljeret.

Det er muligt at lave en kasse med gipsvæg på loftet med belysning på flere måder, den mest tilgængelige for forståelse vil blive overvejet her.

Ramme materialer

For at komme i gang er at lave en tegning, angiv alle størrelser og radii. Så er det ønskeligt at overføre denne ordning til det gamle loft. For et lignende design skal du bruge følgende materialer:

 1. Loftguide profil (PNP) 27h28 mm. Det er udstedt af galvaniseret stål, 3. og 4 meter stykker. Hvis produktet fremstilles af et fast firma, har det huller til dowel-negle til fastgørelse til væggen.
 2. Loftprofil (PP). Den har stivningsribber, dimensioner 60x27 mm. Produceret af forskellige virksomheder, køb billigere eller dyrere - alle vælger sig selv.
 3. Direkte suspension er normalt efterspurgt, når man samler det første, højeste lag af det fremtidige loft. Afstanden mellem det første og andet lag skal være mindst 15 cm for at kunne ændre de brændte baggrundslyselementer i nicheen.
 4. Dowel-nail bruges til at fastgøre guideprofilen til væggene. For at sikre strukturens normale stivhed er der normalt en størrelse på 6x40 mm. Det endelige valg afhænger af diameteren af ​​hullerne boret i PNP.
 5. Anker wedge - den mest passende armatur til direkte suspensioner. Dette er beskrevet detaljeret ovenfor.
 6. Belysning af gipsplader kræver lydisolering. Dette gælder især for soveværelset. Delvist kan dette problem løses ved at købe et tætningsbånd (dæmpning). Det bruges sjældent af "fagfolk" i gipsvæg, men udfører flere vigtige funktioner for komfort og kvalitet. Blandt dem er udjævningen af ​​uregelmæssighederne på væggen og dæmpningen af ​​vibrationer og lydbølger transmitteret gennem væggene. Båndet har et klæbende lag, hvilket letter installationen på bagsiden af ​​profilerne og direkte suspensioner.
 7. At oprette en stiv ramme på første niveau ved hjælp af single-level-stik (krabber). De forbinder de langsgående og tværgående loftsprofiler med hinanden. Det er værd at vide, at flertallet af mestre ignorerer krabber og deltager i profiler med hinanden med selvdrejende skruer.
 8. Skruer, der fastgør profiler med hinanden i en monolitisk kasse, kan være forskellige. Nogle bruger små sorte selvdrejende skruer, "solsikkefrø", andre bruger kort PN med en skarp ende. Tag ikke bare PS med en boremaskine til metal. De vil være vanskelige at skrue ind i en blød profil.

Gør et loft ramme til soveværelset på egen hånd

Det er på tide at lære at lave en kasse med gipsvæg på loftet med lys. For loftet vist på billedet ovenfor er to monteringsmuligheder gældende. Den første er, at rammen af ​​første niveau er samlet først omkring hele omkredsen, og så er elementerne i det andet lag fastgjort til det. Andet indebærer først at samle de buede linjer på andet niveau, og derefter bliver det resterende rum forstærket. Hvilken metode der skal bruges er for dig at vælge, begge metoder har deres egne faldgruber. Den eneste betingelse er at lave en indledende tegning af hvert niveau.

Lad os se nærmere på det første, det er lettere at forstå. At lave en solid ramme fra metalprofilen til en person, der er vant til at arbejde med hænderne, kan godt:

 1. Vi tegner horisonten af ​​første niveau på væggene. Vi lægger etiketter ved hjælp af en laser, 6-8 cm under det gamle loft. Vi forbinder dem med at have slået af et maleri.
 2. Vi monterer guide profiler. For at gøre dette vedhæfter vi profilen til linjen, markér hullerne til fastgørelse. Vi bore på mærkerne med en perforator og dowel-negle og fastgør PNP'en til væggene. Det anbefales ikke at hamre en dowel-negle ind i væggen. Vi glemmer ikke at forpaste bagsiden af ​​profilen med et spjæld tape (hvis du alligevel besluttede at købe det).
 3. Vi tegner loftet på strimler 40 cm brede - direkte suspensioner monteres langs disse linjer. Afstanden mellem bøjlerne er 40-50 cm, markeret med linjer på linjerne. De er fastgjort ved hjælp af anker kiler.
 4. Vi fastgør loftprofilen til de direkte suspensioner med metalskruer. Den ene kant af profilen indsættes i PNP'en på væggen og fastgøres. Det vandrette design styres omhyggeligt af laserniveau eller aluminiumregel.
 5. Skær flere længder på 33 cm fra loftprofilen. Disse hoppere fastgøres af krabber på tværs af leddene af gipsplader. Krabber er fastgjort med skruer. Det er værd at huske, at gipsplader normalt monteres i en razbezhku, dette forhindrer udbrud af revner i loftet.

Som følge heraf skal designet se ud på nedenstående billede.

Hvis du beslutter dig for at lave lydisolering dit soveværelse, er det tid til at gøre det. Når rammen på anden niveau er færdig, vil adgangen til loftet være svært.

Det vil være ret nemt at lave en direkte kasse fra en gipsvæg med baggrundsbelysning til andet niveau, hvis du læser diagrammet herunder.

På profilerne af det første lag gør et mærke på bredden af ​​den fremtidige boks. Fastgør skruens styrprofil. Ind i den lodret ned sættes vi i stykker af PP svarende til højden af ​​forskellen mellem niveauerne minus 27 mm. Nederst indsæt en anden PNP for at få rammen. Vi vedhæfter en anden til denne profil og vender den fra indersiden til væggen. På væggene ved hjælp af et laserniveau laver vi et mærke og vedlægger styringsprofilen som beskrevet ovenfor for det første lag af rammen. Vi forbinder de nederste PNP segmenter af loftprofilen, fastgøres med skruer. Rette dele af rammen er klar.

Montering af radius komponenter vil være lidt vanskeligere. Styringsprofilen er i dette tilfælde skåret, så den kan bøjes langs omkredsen. For at lette samlingen af ​​rammen er det bedre at bruge den buede profil med hjælp, hvormed en buet struktur hurtigt skabes.

Radietsegmenterne af niveauet er samlet i samme rækkefølge som de lige sektioner. Da diameteren af ​​den centrale cirkel er stor nok, forstærker vi den med tværgående indlæg af PP segmenter i en linje parallelt med væggen. Rammen er klar.

Den anden fase - installation af gipsvæg

Inden du arbejder med gips, skal du bruge elektriske ledninger. Ledninger er placeret i specielle bølgepapir. Konklusioner foretages i de fremtidige placeringer af punktbelysningselementerne.

Til loftsplettering anvendes oftest loftgipspladetykkelse på 9,5 mm. Det er lettere at vægge og arbejde med ham mere bekvemt. Til fastgørelse til metalprofilen skal du bruge sorte skruer med et lille omdrejningstal. Men det er bedre at bruge 12 mm. For information, ifølge Knaufs teknologi, er loftbeklædningen lavet i to lag.

Først sættes rammen på første niveau. Det skal sikres, at der mellem gipspladerne altid er en kompensationssøm på 1,5 - 2 mm. Alle leddene skal falde midt i loftprofilen. I dette tilfælde er fastgørelsen af ​​arket pålideligt. Skruer skrues ikke kun på gipspladens kanter, men også hvor profilen passerer, dvs. hver 40 cm

Så kommer drejningen af ​​den vertikale overgang mellem niveauerne. Skær en stribe gipsplader og fastgør den til rammen er let. Og på bøjningerne bliver nødt til at handle omhyggeligt. Vand vil hjælpe med at krumme gipset. På den ene side af strimlen gennemborer vi papen med en knivs spids og vådder overfladen med en våd svamp. Når gipsen bliver våd, bøj ​​den lidt i den rigtige retning. Fastgør derefter strimlen på plads med skruer, hvilket giver den ønskede radius.

Endelig er bunden af ​​det andet niveau af loftrammen hæmmet. Der er ingen problemer med lige sektioner, du skal kun tilføje 10 cm i bredden for at installere baggrundslyset. Afrundningsradius skal også øges. Fastgørelsesanordninger bør ikke beklage, ellers udseendet af fejl i de efterfølgende år.

De sidste berøringsmærker til spotlights. Det er nemmest at skære huller med en boremaskine med en smule bit på træet.

Efterbehandling kræver tålmodighed og dygtighed

Først om tålmodighed. Umiddelbart at starte afslutningen er loftpanelerne ikke værd. Vent en dag, lad gipset "slå sig ned" i rummets mikroklima. Og så skal du huske tålmodighed mere end én gang, når du arbejder med gipskittet.

Hele overfladen af ​​loftet, især indersiden af ​​leddene, behandles med en penetrerende akrylprimer i gips. For at gøre dette skal du bruge en smal maling børste og rulle. Giv tid til at tørre laget.

Fortsæt derefter til kittens sømme og riller fra skruerne på skruerne. Gipsblanding sætter hurtigt, fordi det er værd at ælte i små portioner for ikke at danne klumper. Alle leddene efter påføring af kittet forstærkes med et særligt serpyanka tape, der presses ind i blandingslaget. Resterne glattes med en spatel.

Koblingen af ​​loftet til væggen er også forseglet med en gipsblanding ved hjælp af serpyanka. Derefter kan du holde en baguette.

Efter tørring strammes hele overfladen af ​​loftet med et tyndt lag - 2-3 mm - efterbehandlingstætning. Her har du brug for en evne til at udføre høj kvalitet efterbehandling af hele loftet uden vanen er meget vanskelig. Det er nødvendigt at starte med svært tilgængelige hjørner og nicher til belysning. Glem ikke at behandle og huller til lamper. Til efterbehandling er det værd at kigge efter en gipsblanding med tilsætningsstoffer, der forhindrer udseendet af mug.

Dernæst behandles en loftkasse lavet af gipsvæg med lys med et malingsnål fastgjort i en speciel holder. Nogle bruger finkornet sandpapir til dette formål. Dette giver en stor mængde gipsstøv, så rationelle mennesker altid holder en støvsuger ved hånden.

Kvaliteten af ​​forarbejdning bør kontrolleres med en smal stråle af lys fra en lommelygte rettet mod loftet i en spids vinkel. De mindste tuberkler og fordybninger vil være synlige. Hvis du forbereder loftet til maling af vandbaserede maling, vil en sådan check være nyttig.

Før taket afslutter, anbefaler mestere at behandle det med en primer. Det er fornuftigt at lytte til dette råd, men den endelige beslutning er stadig din.

Den endelige berøring er installationen af ​​baggrundslys niche. På kanten fastgøres en styringsprofil til gipsvæggen med skruer, og det skæres naturligvis på steder, hvor den er afrundet for at opnå en bølget struktur. Skær et gipsplader i strimler 6-7 cm brede og fastgjort til PNP'en, der danner en kant (tydeligt set på ovenstående diagram). Alle led er omhyggeligt behandlet.

Vi bygger belysning og belysning

Hvis elektriske ledninger er gjort korrekt, kan vi kun forbinde punktkilder til lys til stikene og indsætte dem i hullerne på forhånd i boksen på andet niveau. Så i nichen er placeret LED-strimmel eller neonrør. For nylig har fleksibel neon dukket op på markedet - fremgangen står ikke stille. Det giver en lys og diffust glød, som ikke behøver en central lysekrone. Desuden er levetiden for nye rør ganske stor.

Ordningen, der præsenteres nedenfor, gør det muligt at bestemme både lyskilden mellem loftniveauerne og den måde, den placeres i nicheen. Diodebåndet er forsynet med en strømforsyning, som også let anbringes bag siden og ikke fanger øjet.

Lysfordeling afhængigt af LED-strimlens placering

Det er bedre at bruge monokrom LED stripe. Det er usandsynligt, at disco flerfarvet belysning før sengetid vil bidrage til en normal hvile. Men det endelige valg er selvfølgelig et rent individuelt spørgsmål...

Nogle designere mener, at den rige blå farve af belysningen i soveværelset ikke er særlig passende. Så du skal lytte til din egen smag! Og endelig nogle interessante billeder af gipsplader lofter med belysning i soveværelset, som du kan forsøge at bringe til liv på egen hånd.

Og husk: "Rejsen til tusind begynder med det første skridt!" (Kinesisk visdom)

Hvad du behøver at vide om det rum, hvor du sover

Et soveværelse er et sted, hvor en person hviler fra trængsel og travlhed af dagen forbi og får styrke før den næste dag. Disse er bløde, beroligende farver på væggene, loftet og møblerne, dæmpet og diffust belysning. Dette er den mindste bølgestråling fra elektroniske enheder, der virker på hjernen, negativ. Dette er en god lydisolering, fordi fremmede lyde ofte ikke tillader at falde i søvn og forårsage irritation. Disse er naturlige materialer. Og ikke kun sengetøj. Naturligt bør være et maksimum af varer. Møbler, gulvtæppe på gulvet og selve gulvet og endda væggene og loftet.

Omgivet af naturlige materialer kan du slappe af mest effektivt. Og det er ikke tilfældigt, at i en moderne udsmykning af værelser vælger et stigende antal mennesker vægklædninger og lofter med plader af gipsvæg. GKL har mange fordele i forhold til andre efterbehandling materialer.

Idéer til design af gipsloft i soveværelset

Enhver fantastisk ide kan realiseres ved hjælp af sådant materiale som gipsvæg. Nu bruges den i næsten ethvert efterbehandlingsarbejde, herunder loftets design. Han er i stand til at skabe den perfekte taklindring af ethvert design. Soveværelset er det vigtigste sted i lejligheden, og stemningen af ​​sine gæster vil afhænge af, hvordan man arrangerer det.

Egenskaber: fordele og ulemper

Gipspladens loft kan være:

 • lige, lavet i samme plan
 • krøllet, med en skråning, der ofte kan observeres på loftet
 • multi-level, som vil se fantastisk ud i ethvert rum.

Overvej fordelene ved disse lofter, og måske vil vi finde deres ulemper.

De vigtigste fordele.

 • Reduceret tid til at reparere loftet. Ofte, når du reparerer loftet, kræves foreløbige operationer: eliminering af uregelmæssigheder, rengøringsrødhed, plastering, hvidvaskning og andre. Alt dette kan undgås ved brug af gips.
 • Nem at udføre reparation. Det er meget nemt at arbejde med gipsplader, det er perfekt skåret med en almindelig brevpapirkniv, og så går den ind i alle dele af det krævede område i form.
 • Under gipsplader kan du nemt skjule alle elektriske ledninger samt enhver anden kommunikation.
 • Praktisk installation af inventar. Armaturer af enhver art passer nemt ind i designet af et sådant loft. Og dens gipsplader overflade tillader installation af både forsænket lys og LED strimler, samt en lysekrone. Og du kan installere alt dette på samme tid. Sådan belysning vil give en særlig stil til dit soveværelse.
 • Formen af ​​loftet kan være nogen. Takket være plastikegenskaberne kan gipsvægge bøjes og give loftet næsten enhver form.
 • Lagdelt overflade. Gipsvæg er et førende sted i skabelsen af ​​lofter på flere niveauer på grund af dets enkelhed i udførelsen af ​​sådant arbejde. Det vil også påvirke prisen på arbejde. En fladt overflade, hvis den er korrekt udført, kan visuelt udvide rummet i et rum.
 • Afmonter tilgængelig. På grund af enkelheden ved montering (til skruer), vil et sådant loft være let at adskille, hvis du pludselig tænker på at ændre det lidt eller udskifte elektriske ledninger.
 • God lydisolering.
 • Miljøvenligt materiale. I sin sammensætning har gipsplader kun gips og pap, som er helt sikkert for dit helbred.
 • Et andet træk ved dette loft er evnen til at skjule eventuelle fejl i den forrige overflade.

Med disse fordele har gipspladens loft stadig sine ulemper, der skal tages i betragtning.

De største ulemper.

 • På trods af alle designtricks på den visuelle ekspansion af rummet, vil den faktisk falde. Rummets overkant vil være lavere med 5-15 centimeter på grund af dets egenskaber.
 • På trods af god lydisolering efterlader fugtresistensen af ​​dette materiale meget at ønske. Derfor, hvis naboerne oversvømmer dig, vil materialet blive forringet, og loftet skal afmonteres.
 • Det er uønsket at lave gipslofter i nybyggede huse. Bygningen har brug for tid til at krympe. I processen kan gipset knække.

Typer af design

Udformningen af ​​lofterne af gipsplader er kendetegnet ved deres form.

 • Suspenderede loftsbeklædninger på en plan er glatte og uden overskridelser, enkle og pålidelige i deres præstationer. Ideel til små soveværelser.
 • Fler niveau loft. De kaldes også trappet eller stablet. Kan laves i to eller tre trin. Sådanne lofter ser virkelig luksuriøse og usædvanlige ud.

Et sådant geometrisk design i kombination med forskellige bølger, zigzags, spejle og andre elementer af indretning vil give et strejf af designer fantasi.

 • Figured loftsbeklædning er den sværeste i form af ydeevne. Det kræver en vis færdighed at skære en ikke-standard form fra en gipsvæg, for eksempel en sommerfugl, og fastsætte den på loftet. Men det vil være virkelig stilfuldt og unikt.

Når du laver en renovering, så spørg mesteren om at lave præcis et sådant loftdæksel.

Din interiørdesign guide

Soveværelset er en harmonisk kombination af højkvalitets finish, æstetiske og funktionelle møbler. I dette aspekt er det meget vigtigt spektakulært design af loftet. Det bør tage hensyn til rummets overordnede stil, kombineres med resten af ​​de færdige materialer, der bruges i rummet, og matcher farveskemaet.

Traditionelt til loftet betragtes som lyse farver, der danner en rolig atmosfære uden følelsesmæssig spænding, men de kan fortyndes med rige mørke mønstre eller bulklister. Vil du fremhæve loftet? Brug fede farver - sort, turkis, lysegul eller naturlig træstruktur.

Fordele ved gipsvæg

At skabe et loft på gips i soveværelset er berettiget af mange grunde. Først og fremmest er disse de unikke egenskaber ved selve materialet:

 • nem installation ved hjælp af en speciel ramme lavet af profiler;
 • evnen til at skabe en perfekt glat overflade, uanset basisens tilstand
 • valget af indretning er ikke begrænset enten af ​​farve eller af tekstur - gipsplade kan males, pudses, dækkes med tapet;
 • æstetik suppleres med praktiske - under gipsplankloftet kan du skjule elektriske ledninger, ventilationssystemer og andre kommunikationer;
 • miljøvenlighed og sikkerhed;
 • fremragende lydisoleringsegenskaber.

Gipsvæg er utroligt funktionel og giver dig mulighed for at implementere design ideer. Krumme, multi-niveau, trængte lofter - alt dette er muligt takket være gipsvæggen. Det vil ikke være svært at vælge et passende design til en præsentabel klassisk eller ædelt moderne stil - du kan vælge designmuligheder fra dem, der allerede findes, eller opfinde det selv.

Har gipsvæggen fejl? Desværre, ja, men det er op til dig at bestemme, hvor relevant de er i dit soveværelse. For det første tilhører konstruktioner af gipsplader hængende lofter, hvilket betyder, at de vil reducere den eksisterende højde af rummet med nogle få centimeter.

Det er imidlertid netop denne afstand, der efterfølgende vil blive brugt til lægning af kommunikation eller skabe et ekstra lydisoleringslag. Derudover er gipsvæg modtagelig for fugt, og eventuelle lækager fra naboerne ovenfor vil medføre behovet for at reparere loftet.

Spektakulære loft designs til soveværelset

Det suspenderede gipsplankloft er en effektiv designløsning, som allerede er blevet traditionel. Du kan vælge og implementere det mest originale design baseret på lige linjer eller glatte bøjninger i form af bølger.

Du kan skabe et trappet loft, stablede hvælvinger, afrundede buer. Men glem ikke, at for komplekse former vil være ude af sted i værelser med lave lofter - sådanne løsninger kræver plads.

Populære typer af loft design til soveværelset inkluderer:

 1. Enkeltniveau lakonale lofter. Let at gennemføre, attraktivt på grund af den perfekte fladhed og det rigtige farveskema. Derudover kan du dekorere belysningsenhederne, skabe effekten af ​​"stjerneklar himmel" eller zonering af rummet ved hjælp af en gruppe lamper.

Duplex - den mest populære, fordi det nemt kan implementeres i soveværelserne med en standard lofthøjde. Denne kategori indeholder det største antal designteknikker og metoder til placering af belysningsenheder. Varierer i designet af loftet forskellige geometriske former, kan du drastisk ændre den rumlige opfattelse af rummet.

Derudover vil et sådant loft give yderligere rumfang i soveværelset. Forresten er det ikke nødvendigt at gøre det symmetrisk eller gøre noget element i midten - det er bedre, når loftets form svarer til rummets layout og proportioner. For eksempel, hvis sengen er placeret i et hjørne, er det værd at fremhæve denne del på loftet, og ikke midtpunktet.

 • Tre niveauer er komplekse både i design og i selvstændig produktion, de kræver rummelighed og en stor indledende højde, men de ser virkelig luksuriøse ud i soveværelset. Her kan antallet af volumetriske figurer i udsmykningen være noget - for hvert element i layoutet på loftet kan du oprette dit eget "display".
 • Efterbehandlingstavle Ved fremstilling af en sådan belægning fastgøres gipsplader på en ramme fremstillet af metalprofiler, derefter primet, pudset og dekoreret. Ud over standardløsninger i form af maleri eller tekstureret gips, kan du også bruge en ikke-standarddesignet tilgang - for eksempel at dekorere et lyst gipsplankloft med falske bjælker af en skygge af mørkt træ.

  Ved udformning af gipsplader lofter, kan du bruge sådanne luksuriøse figurer som kolonner og buer. Kolonner ser let og festligt ud, de kan matche enhver stil (og ikke kun classicisme eller antik). Derudover er de nemme at implementere. Men buerne betragtes som et mere dyrt og komplekst element, men takket være deres fantastiske glatte linjer kan de omdanne et soveværelse til et designermesterværk.

  Hvordan man organiserer loftbelysning i soveværelset

  Selv det mest spektakulære loftdesign ser ikke ud, hvis du ikke finder den rigtige belysning til den. Ifølge en veletableret tradition er rummets centrum altid besat af en lysekrone - i dette tilfælde udføres det volumetrisk, fængende og lyse. Du kan dog bruge flere en-dimensionelle lysekroner eller et sæt lamper i forskellige størrelser, men med samme design. Sådanne sæt er placeret i den centrale del af rummet eller ved foden af ​​sengen. Ikke mindre effektiv løsning vil være flere lysekroner i træk, placeret i midten af ​​loftet.

  Men gipsloftet er også attraktivt, fordi du kan bruge både fluorescerende lamper og LED-rør til at dekorere det. En sådan belysning vil ikke danne en kraftig lysflow og spiller derfor netop en dekorativ rolle. Opgaven med LED-belysning, der rammer kurverne på loftet på flere niveauer (eller placeret rundt om rummet) er at skabe en intim atmosfære i soveværelset og et særligt humør.

  Vær opmærksom. LED strips giver et ensartet blødt lys, giver dig også mulighed for visuelt at flytte loftgrænserne, gør det dybere. Det er takket være sådanne lamper, at virkningen af ​​"flydende rum" fremgår.

  Men når du indretter loftet i soveværelset, er du fri til at kombinere forskellige måder at belysning og apparater på som du vil. Du kan også bruge lamper af samme type, men med forskellige former og med forskellige intensiteter af lysfløften.

  Generelt kan vi skelne mellem følgende typer belysning til soveværelset:

  • Standard, fra enkle loftlamper og standardhængende lamper, enkel i design og funktionel;
  • mål, har et klart defineret formål og bruges ofte til zoneinddeling, som hjælper med at adskille dele i et soveværelse med forskellige funktionelle formål - lyst lys er hensigtsmæssigt, hvor der er et aktivt rekreativt område, og hvor ubetinget afslapning foretrækker blødt dæmpet lys;
  • dekorative er et spil af kontraster eller multi-farvet spil i nuancer. I dette lys kan farver være i harmoni med møbler facader eller dekorative genstande. Det bruges til at gøre rummet lyst og festligt.

  Bulkgipspladedesign med korrekt valgt belysning er et godt valg til moderne soveværelser.

  Gipsplanklofter til soveværelset - det rigtige valg, tips om design

  Designet af indretning er et skærmbillede af begær og personlighedsbilleder. Fornemmelsen af ​​en vandrende vandfalds forlængende musik er på udkig efter måder af dens udførelsesform og ønsket om at dele med sin halvt private. Gipspladeloft på flere niveauer minder os om en faldende kaskade og drev og har en række fordele, de er altid en moderne variant af færdiggørelsen, understøttet af næsten århundrede gamle myndighed.

  Loftet på gipspladen passer perfekt til det indre af soveværelset.

  Gipsplader lofter til soveværelset

  • Miljøvenligt materiale: mere end 90% er gips, 6% er pap, resten er fugt, stivelse og organiske overfladeaktive stoffer
  • Utilities, rør, ventilationskanaler, der ligger i forskellige højder, kan ikke gemmes under konstruktionen på et enkelt plan. Det valgte hængende loft baseret på gipsplader hjælper med at løse det paradoks, der er opstået
  • For at skabe komfort er det sædvanligt at zone med plads, et loft på 1 plan i det påtænkte rum er ikke meget funktionelt, og et to-niveau loftsloft vil blive resultatet.
  • Formålet med ethvert rum involverer en anden grad af belysning. I soveværelset lige over sengen har du brug for en blød skumring for at opnå fuldstændig komfort. Selvfølgelig kan du hænge overalt lysekroner, sconces, sætte bordlamper, tage plads væk. Men moderne konstruktion løsninger bør anvendes, et to-niveau design med spotlights - pladsbesparende. Belysning vil supplere det indvendige design.
  Multi-niveau gipsplader loft er perfekt i det indre af et lille soveværelse.

  På baggrund af de tidligere beskrevne fordele kan man få indtryk af, at to niveauer er den eneste mulighed. Men det er ikke, selvom alle de ovennævnte beviser ikke er. For store værelser med en bred vifte af funktionalitet, vil denne løsning være ideel. For eksempel kan multi-level trim GKL i hall, lounge, modtagelse opdeles ved hjælp af bølger, buer, vandrette zigzags og kontur belysning. Det er meget praktisk, komfortabelt og glæder øjet med dets spektakulære karakter. Det samme princip er opdelt i et arbejdsområde med et soveværelse.

  Et godt eksempel på designet af loftet på gipsplader i soveværelset.

  Gipsplankloft

  Ofte falder valg af mennesker på forskellige typer af lofter på flere niveauer. Her kan du bruge de fleste af mulighederne, ikke kun for de beskrevne lokaler. Usædvanligt vil overfladen se overfladen med glatte linjer.

  Et stort soveværelse plads vil perfekt fremhæve et korrekt indrettede loft. Unikt loftbelysningssystem.

  Interiøret kombinerer perfekt mængden af ​​gipsplader og støbning af polyurethan i rammen.

  I grund og grund vil hele fantasien blive udtrykt over sengen, det er fra sin position, at konstruktionen reflekteres i basen, fordi der over det skal være det væsentligste element, normalt et figurelement eller en kant med en niche, der pryder planeet. Du kan lette designet ved at gøre det skrånende, i soveværelset ser det godt ud.

  En interessant variant af loftdesignet i soveværelset.

  Forskellige højde lokaler vil bidrage til at ændre 1-niveau, 2-niveau konstruktioner lavet af gipsplader. Det er ikke svært at se hvor som helst typerne af sådanne overflader, bare nødt til at vælge et mere passende design, som passer ind i rummets dimensioner. Gipspladens loft til et sådant rum er det, du har brug for, materialet er miljømæssigt sikkert, ikke vanskeligt til installation under enhver opfundet ramme. Dette design vil skjule forskellige fejl i loftet såvel som elektriske ledninger. Yderligere er overfladen spatteret og valget af malede eller indsatte tapet.

  Lyst loft i farven på det indre af soveværelset, det vil supplere det perfekt.

  Fordele og ulemper

  • Det vigtigste er hurtig indstilling af lofter uden stor indsats.
  • Installationsprocessen er mulig selv buede overflader.
  • Bag rammen kan du skjule kommunikation
  • Du kan aktivere et unikt belysningssystem.
  • Evnen til at isolere og gøre god lydisolering
  • GKL er ret alsidig og multifunktionel, det er muligt at oprette et loft fra 1-niveau til multi-level
  • Med dette materiale kan du ikke være bange for at fantasere og lave uventede designbeslutninger, som ikke tages, når du plaster overfladen, og her er der en række ubegrænsede muligheder, som du bare skal bruge.
  • Ikke svært at installere, så behøver ikke at være professionel.
  • Ikke giftig, god åndbarhed, brandsikker, der er fugtbestandige gipsplader, kan tage forskellige former, malede eller indsættes over med tapet.
  De udmærkede fordele ved loftet på gipsvæggen i soveværelset.

  • På grund af profilens højde, som arkene er fastgjort til, og det er ofte 5 cm, falder rummets højde
  • For dem, der ikke tidligere har været involveret i et sådant arbejde, vil processen være vanskelig, da enhedsprocessen kræver et værktøj, såsom et niveau, perforator eller skruetrækker.
  • Problemer med markering, fordi alt skal være på et niveau, ellers vil der ikke være et helt fladt plan, man vil ikke klare sig og skal tage til hjælp fra en ven og være yderst forsigtig i forbindelse med driften
  • Hvis du ikke overholder teknologien til fyldning af leddene, kan det med tiden være revner.
  • Det er næsten umuligt for en at gøre et sådant arbejde, så du bliver nødt til at spørge nogen om hjælp, især når du plaster ark.
  Vi reparerer loft reparationsfejl i soveværelset.

  Typer af gipsplader lofter

  Enkelt niveau. Denne type er den enkleste, da dette design kan fungere som hovedelementet i finishen, er hovedpunktet en fast fast ramme og sheathe gipsplader og selvfølgelig at indlejre belysningen inden mantlen og fungere som et mellemelement, hvis loftet er på flere niveauer.

  To og tre niveauer. Dette design er let at forstå, grundlaget for niveauerne er et loft på et niveau, hvorfra de er yderligere afstødt, hvilket gør forskellen på flere niveauer til loftet, det næste niveau har dimensioner af området mindre end det foregående, monteret på det. Her kan du anvende mange forskellige løsninger på din smag, især i soveværelset.

  Typer af loft dekoration i soveværelset.

  Framework. Det er et simpelt design, en kasse med flere trin, der har en anden form, rektangulær eller figuren, den ligger langs væggene omkring omkredsen af ​​rummet, hvor lamperne er arrangeret i midten og giver fremragende belysning. Han vil være utrolig stilfuld i soveværelset.

  Diagonal. Allerede i sit navn bærer sin beskrivelse, vil flere dele af værelset blive placeret i trin. Niveauet på en væg vil være højere end det andet. Denne mulighed er egnet til fans af alle originaler.

  Zone. Dette valg af loft er den faktiske version placeret helt på ét niveau. På 2. eller 3. niveau, vil hovedstedet blive tildelt, som ofte anvendes i køkkener, vil denne zone indtage en lille del af området.

  Regnede. Det forudsætter en glat base, det vil sige det første niveau, over hvilket en figurativ konstruktion udføres, kompleks eller simpel, det er et smagsspørgsmål, det er normalt placeret i midten og belyst ved dets ydre kanter.

  Abstrakt. Dette design er egnet til fans af alt ekstraordinært, for eksempel det kan være en uregelmæssigt formet figur eller andre muligheder, men dette er en af ​​de mest almindelige, og du kan også bruge en kombination af flere dele over hele området. En stor rolle på en sådan overflade vil blive spillet af baggrundslyset, hvilket vil give endnu større ekstraordinære. Og når du maler i forskellige farver, kan du manøvrere og tage et par toner og få et loft, der simpelthen er fantastisk i skønheden.

  Soaring. Langs omkredsen af ​​niveauet, der rager ud over det foregående, laves en niche, LED-strimlen er monteret i den, som er placeret i forgrunden, og lysets spredningsstråler vil skabe virkningerne af et flydende loft.

  Belysning i soveværelset er et vigtigt element i udsmykning af loftet.

  Valg af loft fra gipsvæggen til soveværelset.

  Det er til dette værelse, du kan vise hele din fantasi, da det meste af tiden vi bruger der.

  Derfor vil det i soveværelset være meget nyttigt at se på flere niveauer i forskellige geometriske former, der passer naturligt ind i interiøret.

  Værelset skal være stille, isoleret fra fremmed støj, for en behagelig søvn. Muligheden for et loft indretning af gipsplader i soveværelset.

  Sådanne designs anbefales oftest at montere over sengen, gøre en dekorativ finish og male i varme beroligende farver, men du kan selv lave en ekstraordinær designbeslutning med indretning. trimme med bølgende linjer.

  Valget vil falde på sådanne arter som "figured". Med denne mulighed kan du vise din ekstravagance ved at vælge en figurstruktur i det sovende ildsted, en "abstrakt", hvor en kombination af mange elementer over hele flyet, denne mulighed er ret almindelig, men vanskelig nok og for en nybegynder at ikke beherske dette projekt, her har du brug for en erfaren mester, der kender meget om denne sag, og endelig er det stadig "skyhøje" - det er ikke svært at installere og ser ekstremt imponerende ud. Husk naturligvis ikke lyset, for at skabe en interessant indvendig belysning og lægge vægt på den form, der er nødvendig for at manøvrere baggrundslyset, og en vigtig rolle vil blive spillet af sine farver. De er alle designet på grundlag af lofter på flere niveauer.

  Det usædvanlige design af soveværelset vil yderligere understrege det korrekt indrettede loft på gipsplader. Designer bevæger sig for at give varme og komfort.

  Moderne gipsplader lofter til soveværelser

  Tidligere var typer af efterbehandling af hængende lofter fra dette arkmateriale opført, de er alle i stor efterspørgsel, fordi de hver især har eget blik på indretning og komfort. Men den mere usædvanlige og stigende popularitet er figurer og abstrakte loftsstrukturer, fordi det ikke kan behage en kompleks geometrisk figur, en konveks blomst på et fladt plan, der gløder med lyse lys, giver afslapning og komfort i roen.

  Designet af soveværelset skal være individuelt, passer til din smag. Den unikke stil af loftet i soveværelset.

  Tips til udsmykning af gipsplader i soveværelset

  Et par designvalg anbefalinger:

  • Når man udvikler udformningen af ​​den fremtidige konstruktion, er det nødvendigt at tage højde for soveværelset, vil forskellige niveauer ikke se på højden af ​​rummet mindre end 2,5 m, de vil også tage mindst 15 cm.
  • En stor rolle vil blive spillet af rigtigheden af ​​designet af den øverste del af rummet til at sove med dårligt oplyst naturligt lys, det bør ikke være for kompliceret for ikke visuelt at reducere rummet. Glossy tværtimod vil give en følelse af større højde i rummet og gøre det lettere.
  • Naturligvis bør det hængende lofts farve kombineres med væggenes design. Alle har deres præference, nogen kan lide stille toner, og andre kan lide det, men et lyst værelse vil se meget mere ud end mørke toner.
  • Du kan lave din egen fremhævning og lave eksklusive lofter ved hjælp af stucco, trådet eller multi-level design, kunstnerisk maleri - alt afhænger af hvor dybt fantasien hos ejeren.
  • Den usædvanlige atmosfære kan skabe et spotlight, flimrende, vil minde stjernerne
  • I et svagt oplyst rum kan du uden en lysekrone gøre det ret simpelt, at lave et hesteskoformet loft rettet mod vinduet, og spotlysene skal arrangeres rundt om denne perimeter. Denne mulighed gør soveværelset endnu højere.
  • For visuelt at hæve loftet skal du gøre det en tone lysere end væggene, og retningen af ​​lamperne skal være op
  • Nye moderne belysningssystemer vil i overensstemmelse med dit ønske kunne justere lysets intensitet i resten af ​​værelset.
  Eksotisk og lyst soveværelse interiør.

  Loft fra gipsvæg til soveværelset giver dig mulighed for at føle din individualitet og være i stand til at udtrykke det, det er det der gør en person lykkelig og vellykket.