Loftgips gør det selv

Gipsplankloftet blev valgt af den grund, at gulvpladerne blev lagt ujævnt, og der var forskelle i højden på 5-7 centimeter mellem dem. Denne type loft skjuler perfekt denne mangel, og den er smuk og ret uhøjtidelig i drift.

Installationen af ​​loftet på gipsplader kan opdeles i tre faser:

 1. Installation af rammerne for det fremtidige loft.
 2. Gipsplader ramme gipsplader.
 3. Putty og male det nye loft.

Inden du begynder installationen af ​​rammen, skal du beregne og købe den nødvendige mængde materialer samt forberede de nødvendige værktøjer.

Til rammen har vi brug for følgende materialer:

 • anker kile til fastgørelse af suspensioner til loftet, for hver suspension er der to anker kiler;
 • lige suspensioner - fastgjort til loftet og holde støtteprofilen;
 • PP forlængere til profilen. Nødvendigt, hvis du skal skære bærerprofilerne med hinanden, når profilen er kortere end den ønskede længde;
 • profil PP 60h27 - dette er hovedprofilen. På det, vil vi fastsætte ark af gipsvægge;
 • profil PN 28x27 - monteret på væggene omkring omkredsen af ​​det kommende loft og holder profilerne på væggene;
 • neglestang - fastgør PN-profilen til væggen;
 • krabber - til splejsning af leje og tværgående profil;
 • skruer "klopiki" - for at forbinde alle disse dele i en enkelt struktur.

Derudover vil der være brug for følgende værktøjer: - en hammer, et målebånd, en blyant, et snor, en perforator, en skruetrækker, pokerboringer, metal saks og et niveau, helst en laser.

Indstil den vandrette profil

Montering af rammen begynder med rengøring af loftet og fjernelse af den gamle belægning, fx skumpaneler eller tapet. Den slanke kitt skal også rengøres, så den ikke længere falder ned på det nye loft. Når vi begynder at markere det horisontale niveau for det fremtidige loft.

Advarsel. Det er nødvendigt at markere fastgørelsesstedet for en profil under hensyntagen til de elektriske ledninger i en væg! Hvis du overhovedet under arbejdet beskadiger ledningen, skal du sætte en lille forbindelsesboks på pauseområdet og sikre ledningerne med pålidelige stik.

Efter at du har markeret ledningsstedet for ledninger, skal du i niveauet af rummets hjørner markere den fremtidige horisont af loftet under hensyntagen til det faktum, at du under installationen af ​​profilen ikke beskadiger de elektriske ledninger i væggen. Derefter forbindes stingene sammen med stringene. Det viser sig nøjagtigt vandrette lige linjer, i forhold til hvilke vi fastgør PN-profilerne til væggen. Profilen påføres væggen lige over linjen, der forlades af snittet og boret. Et hul på 3,5-4 cm dybes gennem profilen, hvorefter dyvelen hamres ind i væggen gennem profilen med en hammer. Hullerne bores i en afstand på 35 - 40 cm fra hinanden. Som følge heraf skal du få et vandret bælte fra profilen omkring omkredsen af ​​det fremtidige loft.

Monter støtterammen

Marker derefter loftet for montering af suspensioner. Det skal huskes, at gipsplader i dette tilfælde er fastgjort til loftet langs rummets lange væg og ikke på tværs af. For mit værelse markerede jeg loftet som følger. Jeg løb midtlinjen i midten og fra den til højre og venstre side lavede jeg parallelle linjer hver 60 cm. Som følge heraf fik vi 5 parallelle linjer, som derefter vil være aksiallinjerne på bæreprofilerne. På hver linje afviger vi fra væggen 25 cm, efter 50 cm, de steder, hvor suspensionerne bliver fastgjort til loftet. Derefter borer vi et hulkryds under dybden og spiler bøjlerne til loftet.

Et lille råd - for at forbedre lydisoleringen, kan du lægge en skive af hårdt pap mellem ankeret og ophænget. Dette vil reducere overførslen af ​​lyd fra beton til loftrammen.

Nu begynder vi at fastholde bæreprofilen på suspensionerne. For at gøre dette indsætter vi den ene ende af PP-profilen i sporet af profilen, der er fastgjort på væggen og langs niveauet, idet profilens vandrette position fastholdes, fastgøres med skrueskruer til suspensionerne

Det er nødvendigt at styre den vandrette installation af profilen på alle planer, herunder de relativt parallelle faste profiler.

For at lette kontrollen kan du strække rebet over rummet og sikre det på de nederste dele af profilerne installeret på væggene. Hvis du pludselig bemærker, at profilen er bøjet eller fastgjort forkert, skru skruerne i bøjningens steder og pereverlite dem under hensyntagen til niveauet.

Det næste trin i skabelsen af ​​loftet på gipsplader vil være installationen af ​​tværgående profiler. De er skåret fra PP profilen og forbundet til bæreprofilerne, ved hjælp af krabber og klopikov skruer.

fastgøringsprofiler sammen. De første tværprofiler er fastgjort i en afstand af 15 cm fra væggen og derefter hver 50 cm.

Som et resultat bør du få dette design.

Vi skærer rammen med gipsplader

Så er rammen klar, og nu begynder vi at skære den med plader af gipsvæg.

Arkene fastgøres langs støtteprofilerne på en sådan måde, at det på et segment af profilen var muligt at fastsætte kanterne af to parallelle liggende plader af gipsvæg. Arkene er stablet på en forskudt måde og fastgjort til profilerne med metalskruer, og hylderne hænger ind i gipsvæggen 1 mm.

Der ligger et mellemrum på ca. 5 mm mellem arkene, så kittet i sømene holdes sikkert.

Små områder kan søges med gipsplader.

Spackling loftet

Efter at hele loftet er dækket med gipsvæg, er alle ledd primeret og omhyggeligt justeret med en speciel kitt til led. Hættene til selvdrejende skruer er også anbragt, men uden primer, så de over tid ikke ville begynde at ruste.

Efter at sømene har tørret ud, er hele loftet primet og det første lag af gipspladens kittet påføres. Efter at det første lag tørrer, skæres udragende fragmenter af med en spatel i loftet, og et andet tyndere lag påføres, hvilket udjævner uregelmæssighederne og fylder små indrykkninger. Efter at det andet lag er tørret, bliver loftet rengjort med et fint smalnet og dækket af vandbaseret maling. Nu i dit værelse et nyt selvfremstillet gipsplankloft.

Ved at erstatte dimensionerne af dit loft i en online-regnemaskine, kan du finde ud af mængden af ​​materialer, der er nødvendige for at rette loftet med en gipsplader-enhed med en enkelt metalramme.

Sådan laver du gipspladerloft med dine egne hænder - installationsanvisninger

Gipsplanklofter er en enkel og økonomisk måde at omdanne en lejlighed på. Pålidelighed af et design kontrolleres af langvarig erfaring. Fordelene, som vist af den samme oplevelse, er disse masselofter. Af stor betydning er det faktum, at at lave lofter fra gipsvæggen er enkel, og en nonprofessional kan også klare opgaven. De æstetiske muligheder her er uendelige. Du kan skabe et unikt design, dristigt ved hjælp af forskellige belysningsmuligheder, fladniveau lofter og buede former.

Forberedelser bør begynde med oprettelsen af ​​projektet. Angiv, hvor mange niveauer der skal være et loft. Mængden af ​​materialer afhænger af det. I forvejen skal du overveje layoutet af belysning og yderligere belysning. Det kan være nødvendigt at lave loft og vægge til lægning af ledninger. Først derefter kan du lave et projekt, udføre beregninger og gå til butikken for materialer.

instrumenter

Uden pålidelige værktøjer til at montere pålidelige lofter fejler. Det afhænger af dem og tidspunktet for arbejdet. Før du køber materialer, skal du kontrollere, om du har alle værktøjerne. Det er bedre at lave en liste med det samme og købe alt på forhånd.

 • Bulgarsk eller sakse til metal, selv om det ville være nødvendigt at have begge værktøjer.
 • En konstruktion kniv, hvor bladet er fastgjort med en sikker skrue. Udskift det med kontorarbejde med gipsplader vil ikke fungere.
 • Special kniv til gipsvæg eller håndsave med en lille kniv.

 • Planer eller rasp til arbejde med gips.
 • Elektrisk stiksav.
 • Puncher.
 • Bor eller skruetrækker. En skruetrækker kan bruges, men du vil bruge en masse tid og kræfter.
 • Nålrulle til gipsvægsporforering.
 • Niveau (bedre laser) og reglen.
 • Roulette.
 • Byggeplads.
 • Fra de små ting, du har brug for: en markør, en byggepenneliste, en indikatorskruetrækker, øvelser med forskellige diametre, stiksavskiver, bits, maskeringsbånd, elektrobånd og malingsruller.

  materialer

  Gipsvæg kan have en tykkelse på 6,5 til 12,5 mm. For loftet er det bedre at købe plader med en tykkelse på 9, 5 mm. Men hvis projektet har buede overflader, vil de bedste være 6,5 mm gips. Hvis du køber tykkere ark, skal du styrke rammen. Dit loft bliver tungt, hvilket betyder at du har brug for flere profiler og fixeringer til det.

  Er vigtigt.
  For boliger er det egnet gipsvæg mærket GCR.
  Vandtæt materiale kræves til køkkenet eller badeværelset.

  Profiler har brug for to typer:

  • Guide (PN) med dimensioner på 27 x 27 mm. Denne profil er monteret omkring rummets omkreds.
  • Loft (PP) dimensioner 56 x 27 eller 60 x 27 mm. Plader af gipsplader er knyttet direkte til denne profil.

  Til fastgørelse af loftsprofilerne til det grove loft anvendes U-formede suspensioner. Du kan bruge andre suspensioner, men den U-formede - den mest pålidelige. For loftet er bedre at tage plastikskiver og skruer. Hvis loftet er beton, har du brug for dowels til heavy metal strukturer. Til fastgørelse af gipsvægte skruer. Ved leddene af de anvendte profiler stik (krabbe).

  I sidste etape er der brug for kitt til søm og maling.

  Etaper af loftinstallation

  At arbejde med gipsplader indebærer en stor mængde støv. Hvis du ikke har til hensigt at ændre tapetet, skal de være dækket af en film. Møbler er bedre at gøre i ekstreme tilfælde tæt indpakker filmen. Udkastet til loftet skal pudses og dækkes med en primer. Gipsstykker, der falder på et loft, kan beskadige det. Alle ledninger er allerede blevet gjort til installation af belysningsenheder.

  1. Målinger og markering

  Loftets højde afhænger af typen af ​​belysning. Hvis en lysekrone er planlagt, er det nok 5 cm. Der kræves ca. 10 cm ledig plads til spotlights. Hvis du planlægger at gemme sig bag kommunikationsloftet, kan afstanden nå 40 cm.

  Det er nødvendigt at anvende en perfekt flad vandret linje på væggene under loftet. Ved siden af ​​denne linje vil du vedhæfte guideprofilen. For at bestemme denne linje har du brug for et laserniveau. Du kan bruge et åndniveau eller en regel. Linjen skal nødvendigvis lukke nøjagtigt på det punkt, hvorfra det begyndte. Den mindste bias er ikke tilladt. I hjørnerne af niveauet skal placeres på overfladen af ​​væggene og i hjørnerne af spredningen. Alle linjer er tegnet med en konstruktions blyant.

  Efter færdiggørelsen af ​​de vandrette markeringer fortsæt til loftet. Suspensionernes fastgørelsespunkter er markeret og linjer tegnes langs, hvorpå loftsprofilen skal monteres. Som følge heraf skal du have et gitter med firkanter, hvis side er 60 cm. Du skal starte fra midten af ​​rummet. I nærheden af ​​væggene vil sandsynligvis ikke firkanterne fungere. Din opgave er at gøre cellestørrelserne symmetriske nær hver væg.

  2. Monteringsramme

  Standardprofilens længde er 3 m. Til fastgørelse af et element er det nødvendigt at bruge mindst 4 dowels-negle. Det er ønskeligt at lim profilen i stedet for kontakt med væggen med forseglingstape. Profilen skal holdes tydeligt på den markerede markering, elementerne passer tæt sammen med hinanden. Det er bedre at udføre installationen på den klassiske måde, hvor stikket først skrues ind, og derefter indsættes en skrue i den.

  Den næste fase fastgøres ved hjælp af dowel-negle til det ujævne suspensions ujævne loft. Intervallet mellem dem på samme linje skal være 40-70 cm. Ved krydset af profiler er der monteret suspensioner på begge sider. Suspensionens ender skal bøjes så meget som muligt. I fastgørelsesprocessen bør de ikke sænke, ellers kan profilen ikke fastsættes jævnt.

  Loftprofilen skal være 1 cm kortere end loftets bredde. Hvis dit værelse har en bredde på mindre end 3 m (standard profillængde), klippe overskydende med metal saks. Hvis rummet har en stor bredde, skal du forbinde to profiler. For at gøre dette skal du købe specielle fastgørelsesdele.

  Sekvensen for installation af loftsprofiler:

  • Behov for at starte fra hjørnerne af rummet. En partner tager en regel og sætter den i et hjørne diagonalt. Den anden ende af reglen vil støtte profilen, så den ikke bøjes. Så din partner vil støtte profilen nøjagtigt langs ledelinjen. I mellemtiden lægger du profilen ind i styrene, fastgør den til suspensionerne med 4 selvskærende skruer og til styrene.
  • Centret er også monteret på suspensioner. Hvis du bruger reglen som i hjørnet, er det umuligt at vedhæfte det nøjagtigt fra startprofilen, skal du kontrollere linjeniveauet. Den overskydende længde af suspensioner er bøjet op.
  • Den anden profil er knyttet på samme måde. Derefter skal alt gentages nær modsat væggen.
  • De centrale profiler er monteret på samme måde, selv på den allerede installerede.

  Yderligere, vinkelret på hovedprofilerne, er jumpers installeret. Afstanden mellem dem skal være 60 cm, det er for dette, at du deler loftet i firkanter. Profilen skæres i segmenter med den ønskede længde. På steder af led er der installeret krabber, fastgøres på 4 selvskærende skruer, antenner bøjes. Jumpers med skruer fastgjort til krabberens antenner. Det er ikke nødvendigt at fastgøre jumpers til profilen fra bunden, de bliver fastgjort under installation af gipsvæg.

  Det frie rum mellem udkastet og det nedhængte loft kan fyldes med varme- og lydisolering. Den mest anvendte mineraluld. Den skæres i store rektangler end cellerne i rammen, og fylder rummet, derudover fastsættes suspensioner.

  3. Installation af gipsvæg

  Plader af gipsvæg skal ligge i rummet i flere dage, altid i vandret position. Ark skæres i størrelse med en byggekniv. Før montage skal facetten udskæres ved kanterne med en kniv i en vinkel, så kittet fuldstændigt fylder spalten. Burrs, som dannes under omskæring, fjernes af et plan. Huller til lamper fremstilles ved brug af kroner efter omhyggelige målinger.

  • Ark skal begynde at fastgøres fra hjørnet. Selvdrejende skruer på tilstødende ark skal skrues på forskellige niveauer. Trinet mellem skruerne 20 cm. Hatten skal drukne fuldstændigt, det er ønskeligt at kontrollere hver skrue til berøring.
  • Pladen er fastgjort til skinnen og til loftsprofilerne.
  • Det er umuligt at docker gipsvæggen langs omkredsen. Det er nødvendigt at forlade et hul på 2 mm.
  • Mellem arkene skal placeres i opkørslen, idet der skiftes mindst en celle.

  Afslutningsarbejde

  Fra loftet inden afslutning af arbejdet skal du tørre støvet af. Samlinger er dækket med en primer og forseglet med en særlig stærk kitt. Efter tørringen limes selvklæbende tape til sømene ved skæringspunktet for overlapning. Nu skal du igen gå gennem kittet, smøre båndet og mindre uregelmæssigheder. Igen venter vi på fuldstændig tørring og fortsæt til efterbehandlingstætningen.

  Før maling skal hele overfladen af ​​loftet være belagt med en primer. Farve- eller klæbende tapet kører i overensstemmelse med teknologien foreslået af fabrikanten af ​​færdigmaterialer.

  Hvordan man laver et loft på gips med egne hænder - trin for trin instruktioner

  Indsamlet til at lave et gipsloft med dine egne hænder? Du kan forstå: det er et pålideligt og økonomisk materiale, der giver dig mulighed for at oversætte til virkelighed den mest ikke-trivielle designidee. For ikke at lykkes, som i Viktor Tjernomyrdins udødelige erklæring - "Vi ønskede det bedste, men det viste sig som altid" - det vil være nyttigt at gøre sig bekendt med den trinvise instruktion, der detaljeret beskriver alle trin til afslutning af loftoverfladen.

  For nemheds skyld og klarhed leverede vi den med 47 fotos, så du har ingen problemer med materialets opfattelse.

  Værelse forberedelse

  • Fjern alle store genstande og møbler, der potentielt kunne forstyrre arbejde og bevægelse under installationen.
  • hvis det er umuligt at udføre den første handling, dække møblerne med en film for at beskytte den mod bygningsaffald, lim og støv;
  • Rens loftet for alt, der er overflødigt: det samme støv, små knuder og alt, hvad du sandsynligvis ikke vil nå i overskuelig fremtid efter installationen.

  Værktøjsforberedelse

  Hvordan man laver et loft på gipset med dine egne hænder korrekt, så at du senere ikke behøver at fortryde kurven med plademonteret og uorganiseret belysning? Det er rigtigt, nøglen til en vellykket installation er den kompetente markering og de nødvendige værktøjer til rådighed.

  Først vil vi liste alt, hvad du behøver for at udføre det rigtige layout af rummet:

  Og nu skal vi røre ved det obligatoriske sæt direkte nødvendige byggeværktøjer:

  Som du kan se, er det ikke noget ualmindeligt at lave loftet på gipsvæggen med dine egne hænder, du behøver ikke. Et standard sæt af værktøjer, der kan købes hos enhver bygning supermarked.

  Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er grundlaget for enhver form for reparation, så tag denne anbefaling alvorligt.

  Materiale forberedelse

  I overensstemmelse med hvordan du ser dit fremtidige loft på HL'en, skal du lave en gipsplader af den ønskede størrelse. Det er ret nemt at beregne rummets samlede areal: længden multipliceres med bredden, og den præcise størrelse af materialematerialerne afhænger af gipspladestrukturens format, som du vil se i dit værelse.

  Du skal også bruge:

  • UD loftsprofiler;
  • CD hoved loftprofiler;
  • direkte universelle suspensioner eller andre i overensstemmelse med layoutet
  • selvskærende skruer;
  • dyvler.

  Det skal huskes, at UD profilerne er fastgjort til væggen omkring omkredsen, og cd'erne er allerede indsat i dem i længderetningen med det nødvendige trin i overensstemmelse med størrelsen af ​​gipspladens fragmenter.

  Udgiftstabel

  For at du groft kan forestille dig de fremtidige omkostninger og være i stand til at tilpasse dit budget forsigtigt, tilbyder vi dig et lille bord, der afspejler de gennemsnitlige faktiske priser på materialer, der bruges til at afslutte loftet med gipsplader.

  mærkning

  Et meget simpelt, men ret vigtigt skridt, om korrekt gennemførelse, som det endelige resultat afhænger af:

  • find det nederste hjørnepunkt på betonbunden af ​​loftet
  • Vi laver den nødvendige indrykning, styret af praktiske overvejelser: hvordan lysene vil blive monteret, hvor mange niveauer der kommer i det endelige design. Husk at der skal være en vis margen på nogle få centimeter, ellers bliver loftet af gipspap med dine egne hænder meget uhøfligt og uinteressant;
  • vi sætter et mærke ved hjælp af et niveau, hvis der er et hydraulisk niveau til rådighed, så kan problemet med glat overførsel af denne linje til hele planet betragtes som løst. Hvis ikke, så skal vi bruge den maskeringsledning, som vi har nævnt;
  • Vi forbinder alle mærker med hjælp af denne ledning og opnår en perfekt flad linje.

  Mærkningens endelige slag tegner på loftet af det såkaldte gitter, som vil tjene som vejledning til installation af de forberedte suspensioner. Vær opmærksom på afstanden mellem linjerne, den er ca. 50 cm.

  Det er hvad du skal have til sidst.

  Hvis det samme er observeret på dit loft, tillykke med at du har gennemført det første skridt i vores trinvise vejledning.

  ramme

  Hvis markeringen er udført korrekt, skal konstruktionen af ​​rammen ikke give dig særlige problemer:

  • Start fra omkredsen, fastgør den forberedte UD vægprofil gennem et givet trin (op til 60 centimeter);
  • fortsæt med at fastsætte suspensionerne - brug dowels til dette, og igen skal forberedte suspensioner placeres i skæringspunktet mellem de langsgående og tværgående linjer af gitteret på loftets betonbase (se foregående afsnit);
  • forberede realkreditlån fra lysestagerne til lysekronen, hvis det vil blive brugt indendørs og også lede ledninger til de steder, hvor installation af pletter og andre typer belysningsarmaturer er planlagt;
  • Indsæt længdeprofilen af ​​cd'en i sporene på væggen og fastgør den med skruer. De burde være lige ved hånden, ikke?

  Hvis du ikke vidste hvordan man laver et gipsloft med dine egne hænder korrekt, men fulgte de foreslåede trinvise instruktioner, er halvdelen allerede færdiggjort. Oprettelse af en ramme kronet med en montage kaldet drejning, på hvilket ark fra gipspap vil fastgøre.

  Plader gipsplader

  Sandsynligvis det mest grundlæggende og ukomplicerede trin, når du installerer gipsvæggen, som dog vil kræve hjælp i form af et par eller to ekstra hænder.

  For at fremskynde eller endda forenkle loftets udsmykning med gipsplader med egne hænder, skal du bruge hjælp fra kamerater til at fastsætte lagnerne i loftet. Faktum er, at alene du næppe kan rette pladerne af gipsvæg med selvdrejende skruer.

  1. start fra en væg, systematisk at flytte til modsat;
  2. installationen af ​​det sidste fragment udføres ved at skære arket i overensstemmelse med dine målinger;
  3. læg fragmenterne i leddet, hvilket eliminerer forekomsten af ​​huller og uregelmæssigheder. Hvis vi taler om det sidste ark, anbefaler erfarne eksperter, at i dette tilfælde efterlade et lille hul.

  dekoration

  Steg-for-trin instruktioner om, hvordan man laver et gipspladerloft med egne hænder, logisk nærmede sig efterbehandling af en allerede monteret overflade. Ved antallet af mikrooperationer skubber denne fase imidlertid selvfølgelig tilbage alle de tidligere:

  • kitteledd og huller;
  • overflade primer;
  • dekorative trim.

  Valget af at implementere sidstnævnte er udelukkende på din samvittighed. Typisk for at give loftet af gipsplader mere udtryksfuldhed bruge smukke tapet, anvende dekorative gips, male loftet bunden med vandbaseret maling. Vælg en eller anden løsning, lav rabat på rummets funktionelle formål.

  Det siger sig selv, at for et køkken eller et badeværelse, hvor der er høj luftfugtighed, og temperaturvariationer ikke er ualmindelige, er det bedst at foretrække gipsvæg til den mest praktiske type finish - maleri med en pålidelig vandbaseret maling.

  konklusion

  Gipsplankloftet lavet med egne hænder er ikke kun færdiggørelsen af ​​et hvilket som helst stadium i din større revision i en lejlighed eller et hus, men også en fremragende grund til din stolthed. Det er altid behageligt at skabe noget nyttigt manuelt, baseret på erfaringer fra velrenommerede specialister. Den foreslåede trin-for-trin instruktion opfylder sin funktion på den bedst mulige måde - at hjælpe med installationen af ​​gipsvæg til de ejere, der ønsker at pumpe bestemte typer af deres monterings- og efterbehandlingskompetencer. Hvis du har gennemført alle trinene korrekt og helt tilfreds med resultatet, kan du lykønske dig med et andet besejret punkt på vej til den ønskede professionelle top. Men der er ingen grænser til perfektion, og derfor præsenterer vi dig næste højdepunkt for erobringen: artiklen er en instruktion om, hvordan man selv gør loftet til plastpaneler.

  Gipsplanklofter: 200 designmuligheder

  Let at installere og praktiske gipsplader lofter - et af de mest populære muligheder for at afslutte loftet. En bred palette, evnen til at skabe komplekse design designs giver et stort rum for fantasi. Det er ingen overdrivelse at sige, at de er egnede til at skabe værelser af enhver stil.

  For at vise dig, hvor fleksible gipsplader lofter er, har vi samlet den største samling af smukke billeder i interiøret i runet. Vi er ikke i tvivl om, at ud af 200 eksempler i 10 populære stilarter af indrettede værelser kan du nemt finde en ide, som du vil kunne lide!

  Typer af gipsplader lofter

  Før jeg går direkte til demonstrationen af ​​vindende designløsninger, vil jeg gerne snakke om, hvad de er i princippet: Billeder af gipsvægslofter giver ikke altid omfattende information om, hvilke designs der blev brugt til at oprette dem.

  • En enkel one-tier drywall belægning kan se meget interessant, især hvis du bruger forskellige dekorative elementer. Overvej det ikke så kedeligt: ​​I den rigtige version kan denne mulighed meget vellykket. Hvis du planlægger at afslutte et lille værelse, er det absolut uundværligt.
  • Universal to niveauer lofter - måske den mest brugte. De er elskede for multi-variant. Soaring, med slots, brugen af ​​en række belysning - og nu er designet forvandlet.
  • Mindre almindeligt anvendt dækning på flere niveauer. Dette skyldes både prisen og deres krav - de vil næppe se godt ud i værelser med vægge under tre meter. Ja, og de overordnede dimensioner af rummet er bedre at overveje, hvis du ikke ønsker at få for massivt loft.
  • Beregnede elementer som buer eller søjler er ikke kun smukke, men også funktionelle. De kan afgrænse rummet, fremhæve nogle af dens dele. Sandt nok er deres skabelse ret omhyggeligt arbejde, så du bør ikke engang forsøge at gøre det selv, hvis du ikke har den relevante erfaring.
  • Det kombinerede design af gipsvægs lofter og strækstof er en anden populær mode trend. På grund af kontrasten af ​​forskellige teksturer ser sådanne belægninger oprindelige ud. Læs mere om dem her.

  Som du kan se, er antallet af mulige designmuligheder for gipsloft ganske bredt - vi har kun nævnt de vigtigste, uden at påvirke belysnings- og indretningstyperne. Vi tilbyder at forstå, hvordan de kan se i forskellige stilarter.

  Skandinavisk interiør

  Overfladen af ​​lyse farver, miljøvenlighed og enkelhed - hovedidéen i det skandinaviske interiørdesign - det er ikke overraskende, at denne stil har mange fans.

  På trods af at naturlige materialer hovedsageligt bruges til det, viser et og to niveauer af gipsplader i de følgende billeder klart, at der er undtagelser fra nogen regler.

  Det usædvanlige design af loftet, der efterligner sit lavere niveau baldakin, passer ind i begrebet den skandinaviske stil. Vælg hvid farve og klare, glatte linjer. Men inden installationen anbefaler vi stærkt dig at sørge for, at væggenes højde tillader sådanne beslutninger: de skjuler mindst 30 centimeter.

  For køkkenet kan du give fortrinsvis en belægning på et niveau: det ser lakonisk ud, samtidig med at man lægger vægt på møblernes elegance og giver plads til rummet. Sådanne teknikker er typiske for Skandinavien, så overlad dem ikke til fordel for mere komplekse muligheder.

  Volumetrisk loft med gipsplank bjælker, malet under træet - en anden sikker måde, der passer til næsten ethvert rum. Det vigtigste er ikke at gøre dem for massive - husk at interiøret skal gøre et let og luftigt indtryk.

  I det indre af landet

  Nogle mennesker tror, ​​at countrymusikken, ellers kaldet landestil, er rustik. Vi er klar til at sige med sikkerhed, at det slet ikke er tilfældet!

  Sådanne gipslofter, som i det følgende billede, kan betragtes som klassiske i landlig soveværelse. Let gipsvæg fremhæver lindring af mørke træbjælker.

  Vær opmærksom: Designeren valgte en lysekrone med tynde snoet design. Hun ser godt ud i en så grov ramme.

  Enkelt landlig gipsplankloft er velegnet til små værelser, for eksempel stuer op til 20 kvadratmeter. m. Hvis de virker kedelige for dig, skal du tilføje et par dekorative elementer - men ikke mere, for ikke at overbelaste rummet visuelt!

  To-tier design let at lykkes med at slå. Det vil ikke aflede opmærksomheden fra hovedindretningen, men tværtimod vil understrege det. Som en ornament, tag en lampe af usædvanlig form. Sandt nok skal glasvedhæng og en overflod af metaldele overlades - men i landestilen er de ikke helt egnede.

  I det etniske interiør

  For nylig er forskellige folkemotiver vundet stigende popularitet. Indisk, afrikansk, asiatisk... Det kunne ikke afspejles i loftsdesign.

  Maleri teknikken gør det muligt at give et gipspladeredukt næsten ethvert udseende. Vær opmærksom på, hvordan stilfulde de orientalske mønstre ser ud på den flade overflade af korridorloftet. Denne metodes alsidighed er, at du nemt kan vælge den skala, der passer til størrelsen på dit værelse.

  Kombinationen af ​​gipsvæg med farvet glas er en anden interessant måde at dekorere loftet på. Sæt glasset eller dets imiterende dyrkemønster eller maling til din smag. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at der for opførelsen af ​​et sådant smukt gipsloft med farvet glas, som i dette billede, har du brug for et forholdsvis rummeligt værelse med lofter, der ikke er under tre meter.

  Et to-niveau lærred med skjult belysning og en ydre kant dekoreret i afrikansk stil er en interessant løsning, der vil fungere godt i ethvert rum - fra kontor til soveværelse.

  Fresco imiterer det arabiske maleri er en fantastisk udsmykning til små værelser. For eksempel i køkkenet. En sådan indsats kan nemt installeres i et gipsplankloft, og det ser godt ud.

  Vær opmærksom på kanten: figuren relief lægger vægt på glatheden af ​​vægmaleri og kontraster gunstigt med det.

  Interiøret er hi-tech

  Der er meget at sige om moderne højteknologisk design - næsten alle ved det. Overfladen af ​​lys og rum, koncise linjer, metalindretning... Alt ser meget interessant ud. Selvfølgelig kan gipsplader, der nemt tager nogen form, nemt passe ind i et sådant koncept.

  Se på dette billede af et gipsplankloft med belysning. På grund af den komplekse to-tier design, mærkeligt nok, ser rummet mere rummeligt ud. Det er rigtigt, at vi ikke anbefaler at bruge denne metode til et lille soveværelse - der er bedre at vælge en anden mulighed.

  Det usædvanlige arrangement af LED-strimler i det indre af high-tech kan ikke kun være en kilde til lys, men også en ekstra dekoration. Eksperiment, lav en plan for deres placering.

  Et interessant trick: Placér en indsats lavet af spejl stretch lærred på et gipsplader. Det er helt i den valgte stiles ånd. Den metalliske glans og den ikke-standardformede form af indsatserne, der går ned til væggen, vil blive suppleret med en moderne lysekrone med dråber i nuancer.

  Vil du have noget unikt? Tænk på et komplekst gipspladeloft på flere niveauer, som i billedet nedenfor - en god mulighed for udformningen af ​​et stort køkken.

  Kolonner, flydende gipslofter og flerfarvede LED-strimler skaber en futuristisk effekt. Eksperiment med formularen: Det er ikke nødvendigt at arrangere alle elementer symmetrisk. I dette tilfælde er en vis uagtsomhed ret tilladt og vil tilføje charme til dit interiør. Men overdriv det ikke - vi råder dig ikke til at holde et dusin blokke overhovedet.

  Af den måde, hvem sagde, at du skal begrænses til udelukkende hvid farve? Pink gipsplankloft er en glimrende løsning til en lille stue. Små spotlights, placeret i form af krøller, dekorere et glat lærred. Ja, og de ser meget originale ud.

  Skåret indlæg, som i billedet nedenfor - hit i 2017. Vælg en formular, du vil kunne lide, og hold ikke din fantasi tilbage. Denne mulighed er også egnet til et barns værelse - børn vil sætte pris på silhuetter af sjove dyr eller rumlegemer.

  Glem ikke om det skjulte LED-baggrundslys - det vil give designvolumenet.

  I det indre loft

  Udvendigt kan designet i loftets stil virke uhøfligt: ​​den målrettede enkelhed af efterbehandling, overhovedet af metal, beton og mursten...

  Men med den rigtige tilgang bliver det meget elegant og attraktivt. Gipsvæg passer godt ind i et lignende interiør. Lad os se på billedet af smukke gipsplanklofter i loftsstil.

  Foretrækker værelser af en usædvanlig type? Tænk på et loft med voluminøse indskrifter. Selv den højeste kvalitet fotoprint giver ikke en så imponerende effekt.

  En sådan monokromatisk løsning er et godt valg for små værelser. Overfladen af ​​lyse farver vil gøre det meget mere rummeligt.

  Den rigtige skygge af maling kan være ganske interessant at ligge på gipsvæggen. Forsøg ikke at opnå en perfekt glat dækning. Skilsmisser, uregelmæssigheder og ruhed vil tilføje tekstur til et sådant loft.

  Ved første øjekast ser det ud til at gulvet er lavet af beton - det ville dog ikke være meget bekvemt. Selv i et privat hus er lofterne af gipsplader anvendt i dette billede meget mere funktionelle - de vil skjule rør og ledninger.

  Bemærk: Normalt, når de er færdige med arbejdet, forsøger de at opnå maksimal ensartethed og maske leddene. Det er ikke nødvendigt at gøre dette i loftet stil, tværtimod understrege dem for at give ægtheden til designet.

  Indretningen af ​​loftet til køkkenet bruges ofte: formularernes enkelhed og det minimale antal dekorative elementer garanterer bekvemmelighed, og det ser meget smukt ud.

  Du kan forsøge at fremhæve disse kvaliteter ved hjælp af et enkeltgips gipsloft - en universel mulighed, der passer til både stort og lille køkken.

  Hvis du er bange for at resultatet kommer ud for upersonligt, prøv at lege med belysningen - placeringen af ​​spotlights, en usædvanlig lysekrone, en interessant finish rundt omkredsen. Der er mange løsninger, der kan hjælpe med at dekorere rummet.

  Se på dette billede: Et gipspladens falde loft passer perfekt i loftet stil. Dette er en universel enhed, der ser lige så godt ud i rummelige værelser og små studiolejligheder. Det vigtigste er at vælge den rigtige skala og beslutte om baggrundslyset. En velfungeret tone ændrer dramatisk endda det mest beskedne interiør.

  En meget unik løsning er det åbne loft på gipsplader. Vær opmærksom på den subtilitet, som arbejdet blev gjort - ikke alle er i stand til at skære et sådant lærred af sig selv. Derfor er det bedre at overdrage realiseringen af ​​din ide til fagfolk, hvis du ikke er sikker på dine kunstneriske evner.

  Et sådant design gipsplankloft i stuen, som på billedet - en bindende modtagelse. Du bliver nødt til at omhyggeligt nærme sig udvælgelsen af ​​andre elementer i interiøret, ellers vil det se latterligt ud.

  Forresten er loftet et godt valg for at give et stilfuldt udseende til balkonen. Det er ikke engang nødvendigt at afslutte væggene - et loftsniveau på gipsplade og metallamper er nok på et niveau. De ser godt ud på baggrund af mursten eller beton.

  I det indre af art deco

  I modsætning til loftet tilbyder vi dig eksempler på værelser i art deco format. Delikate toner, krøllede elementer, antik stilering... Enig, det lyder meget interessant.

  Kan ikke forestille mig, hvordan moderne gipsvæg passer ind i dette billede? Se videre!

  Selvfølgelig er enkle lofter på et niveau usandsynligt at være passende. Men det komplekse multi-level design med belysning - hvad du har brug for!

  Bedre opgive standard hvid. Men alt for lyse nuancer bør ikke blive båret væk. Delikat creme, pastelfarver, elegant brun... De supplerer interiøret, fuldt ud i overensstemmelse med konceptet art deco.

  Det er ikke nødvendigt at bruge gipsvæg til hele gulvet: det glatte stretchstof i gipsvæggen ser fantastisk ut. Dette design er velegnet til værelser i alle størrelser - fra stort til det mindste.

  For mere elegance, vælg en yndefuld vedhæng lysekrone med fine dekorative vedhæng.

  Stucco molding på loftet er en teknik, der kan vise sig at være for fantasifulde i en anden stil. Men for art deco passer den næsten perfekt.

  Det kompleksformede gipsplankloft med stuccoelementer vil dekorere rummelige værelser med høje vægge. Sørg for, at skulpturens kvalitet - hvis den er uhøflig, vil effekten blive forkælet.

  I vintage interiør

  Ikke så længe siden blev vintage design betragtet som ikke for universelt: en stue, et soveværelse, måske en undersøgelse... Men nyere modetrends afviser denne stereotype.

  Hvordan indrettede du i en sådan stil badeværelse? Mærkeligt, som det kan synes, ser det ud til, at gipstaket med skjult belysning og dekorative indlæg ikke er på plads. Tværtimod understreger han interiøret i samme ånd.

  Figurer gipsplader lofter - næsten klassisk vintage. Det vigtigste er at vælge et smukt og elegant mønster og sørge for lige installation. Du vil ikke have alt indtryk af dyre reparationer forkælet kurvesamlinger?

  Et simpelt lærred kan se helt luksuriøst ud, hvis du supplerer det med en usædvanlig "antik" lysekrone og stilfulde bundkort. Prøv at vise opmærksomhed på detaljer, ellers vil den mindste uforsigtighed i fint efterbehandling helt ændre opfattelsen af ​​rummet og fratage det harmoni.

  I det indre af "Moderne"

  Glatte linjer, en kombination af naturlige materialer med moderne og minimale konventioner. Måske er det sådan, det skal beskrives, ikke helt standarddesign.

  På trods af nogle tendenser kan man ikke sige, at der er strenge regler, der skal overholdes under reparationer.

  Det hængende gipsplankloft vist på dette billede af stuen i jugendstil viser det meget godt. Møblernes klassiske træagtige toner er usædvanligt kombineret med jernlamper og LED-belysning. Du må indrømme, at et sådant design ikke kan kaldes standard - men det er her, hvor dens charme ligger.

  Bølgede lofter af gipsvæg i moderne brug ganske ofte - deres tekstur er helt i overensstemmelse med det grundlæggende princip for glatte linjer. Prøv at installere et komplekst multi-level design, der placeres i midten af ​​den fremhævede stofindsats. Elegant og smukt.

  Den oprindelige belægning vil vise sig, hvis du placerer figurerede gipsplader, f.eks. Ringe, på et enkelt enkelt lærred. Denne løsning ser meget interessant og frisk ud. Et godt valg til stuen eller børnehaven. I det andet tilfælde laves den volumetriske del af loftets farve - så resultatet bliver meget lysere.

  I det klassiske interiør

  Classic går aldrig ud af mode. Derudover anvendes en tilsvarende finish med succes i alle værelser - fra soveværelset til korridoren. Derfor er dens popularitet ud over elegance på grund af alsidighed. Lad os se eksempler?

  Et simpelt hvidgipsplankloft er omdannet ved at tilføje en grænse på flere niveauer rundt om omkredsen. Det virker meget elegant, egnet til værelser af enhver størrelse.

  Den vigtigste ting at overveje er, at hvis vægens højde er mindre end tre meter, bliver du nødt til at opgive for pludselige overgange - de vil virke overdrevent massive.

  Gipsplankloftet i det følgende billede er en glimrende løsning til en rummelig stue eller hall. Vær opmærksom på de krøllede elementer. At skabe et sådant design kræver meget tid og penge, men resultatet er absolut det værd.

  Et sådant design er et godt valg for kombinerede værelser: en hall med en spisestue, et køkkenstudio, et soveværelse med kontor. Spejl komposit loft forstærker indtrykket. Du kan supplere det med en elegant hængende lysekrone. På grund af materialets enkle struktur er der ingen grund til at begrænse dig selv i indretningen: krystalvedhæng og en interessant form er mere passende i dette tilfælde end nogensinde.

  Luksuriøse flertallede lofter med stuck på gipsvæggen (f.eks. På billedet nedenfor) kan heller ikke betragtes som nemme at installere og bruge. De forpligter sig til at respektere det passende interiør: det er usandsynligt, at sådan dekoreret lærred vil blive kombineret med tapet i blomster.

  Af den måde: harmonien med at dekorere et værelse er næsten den grundlæggende regel, der skal følges perfekt. Resten er mere rådgivende og i nogle tilfælde er de endda værd at bryde. Men her kan den mindste fejl være kritisk og dræbte hele tiden det indre.

  En smuk løsning til soveværelset er et multi-lagdelt gipsplankloft med glatte farveovergange. Vælg en blød gradient eller brug den klassiske kombination af beige og hvid. Som en kilde til belysning foretrækker lysekronen, eller suppler det med spotlights, hvis rummet er stort nok.

  Men vi anbefaler ikke kun at være begrænset til dem. En lignende design stil indeholder jo nogle begrænsninger, som skal lyttes til.

  Bonus sektion. Usædvanlige gipsplader lofter

  Vi viste dig 10 stilarter, blandt hvilke alle uden tvivl vil finde en, der vil tilfredsstille ham.

  Afslutningsvis vil jeg gerne vise de mest uventede billeder af lofterne, som vi mødte under forberedelsen af ​​vores valg.

  Med den rette placering af LED-strimlerne og spejlet "bunden" kan volumengipspladens loft svare på det filosofiske spørgsmål "eksisterer uendelighed"? I hvert fald i loftet - ja!

  Det er umuligt at kalde installationen af ​​en lignende konstruktion simpel. Men hvis du kan lide ekstravagant design, anbefaler vi dig at prøve det - det giver en virkelig fantastisk effekt.

  Spejling af de figurerede gipsvæggeelementer på væggen betragtes også næppe som en standard teknik. Det kræver særlig pleje i installationen, omhyggelige målinger af rummet og det tilsvarende interiør. Men hvis disse vanskeligheder ikke skræmmer dig, er det absolut et forsøg værd - dette design ser meget stilfuldt ud og ukonventionelt.

  3D-gipslofter anvendes oftest i restauranter og indkøbscentre. Men hvis gulvpladsen tillader det, hvorfor anvend ikke denne teknologi derhjemme? Det er bedre at vælge det til hallen - glæden af ​​de gæster, du har givet.

  Overvej at det vil tage meget plads - med sin mangel på alle effekter vil blive smurt.

  Som du kan se er gipsplanklofter universelle og velegnede til alle grundlæggende typer af interiører. Sikker på, du har fundet mere end en interessant løsning til reparation - held og lykke i deres gennemførelse!

  Enkelt niveau, enkelt gipsplankloft

  Det første, som de fleste mennesker vil bygge, når de begynder at arbejde med gips er loftet. Fordelene ved gipslofter er helt oplagte, de giver dig mulighed for at skjule ledninger og nogle kommunikationer i dem, kan nemt opstilles, du kan vælge størrelse og form selv, evnen til at skabe et unikt design, har en relativt lav pris.

  Hvad handler denne artikel om

  Særlige egenskaber

  Hvis du læser dette, så er det sikkert ikke bare sådan, du har til hensigt at lave lofter lavet af gipsplader, men du ved ikke hvordan man gør det korrekt, hvilket betyder - hurtigt og effektivt. For at skabe lofter bruges noget professionelt værktøj til at arbejde med gipsvæg, for eksempel en elevator, fordi det kan forenkle arbejdet betydeligt. Hvis du ikke har noget som dette, kan du ikke bekymre dig, brug dem, selvom det er ønskeligt, men ikke nødvendigt. Du kan gøre med en standard stige.

  Bemærk, at det er bedre at skabe lofter i sådanne rum, hvis størrelse tillader en lille nedgang i rummets højde (ca. 15-25 cm). Det meste af det frie rum til loftet er allokeret under rammen, som gipsvæg vil holde. Desuden kan loftets design være meget anderledes, alt er krøllet på grund af hvem der vil oprette dem, fordi nogen mangler et loft på et niveau, og nogle 2-3 niveauer er ikke nok. Ofte skabt belysning på gipsplader lofter er en punkt fixture, der er monteret direkte inde i strukturen, hvilket giver mulighed for en smukkere og mere præcis placering af ledninger og inventar selv.

  Før du begynder, vil vi straks diskutere, at vi vil fortælle om, hvordan du opretter et loft på et niveau på gipsplader. Hvorfor netop han?

  1. Vi har allerede en artikel om at skabe lofter på flere niveauer, vi anbefaler dig at læse.
  2. Disse er meget lette lofter, både i vægt og i kompleksitet af konstruktion, så de er meget populære, både blandt specialister af forskellige kvalifikationer, og blandt nybegyndere.
  3. For at forstå, hvordan man bygger gipsvægslofter, skal du bare studere installationen af ​​første niveau, og resten overlejres på den første på samme måde.

  Formen af ​​loftet: et vanskeligt valg

  Se, hvor mange forskellige former for loft du kan oprette, men overvej, om du har brug for det. Hvis du er klar til at forvirre lidt og lave et loft med en kompleks form, men kun på et niveau, hvilket letter opgaverne, så kan du lave skitser af dine fantasier på papir. Jo mere originale og kreative loftets form og design, desto mere tiltrækker det opmærksomheden. Så du kan distrahere øjet fra de detaljer, som du ikke vil se, med fokus på loftet.

  Dine eksperimenter for at finde loftets form kan være lidt lettere. For at gøre dette skal du bare tegne et fladt loft, hvor du allerede skal lave de nødvendige huller til lamperne og de højdeforskelle, du har brug for. Planlæg loftets form, idet der tages hensyn til de meddelelser, der finder sted indeni rammen. Disse kan være rør og ledninger, men ikke meget store former, så rammen ikke er tungt lastet og kan klatre ind i den.

  Når du vælger loftets form, som er helt egnet til dig, vil det være muligt i konstruktionen, vil ikke klippe øjet, så kan du begynde at anvende markeringen. Det vigtigste ved at huske er, at loftet på et niveau er meget enkelt i sit design, så du bør ikke tage lang tid at vælge form og mærkning. Det er bedre at bruge mere tid til at skabe rammen.

  Supplies Calculator

  * OBS! Alle resultater er omtrentlige - nøjagtigheden afhænger af vægmaterialet, tilstanden og formen af ​​rummet

  Loftmærkning

  Sørg for at angive placeringen af ​​skinnerne på føringsprofilen, som vil være placeret omkring væggenes omkreds, det vil sige, at du skal markere loftgrænserne i den afstand fra den base, du har brug for. Normalt suspenderet loft har fra hovedet ved 15-25 centimeter. Ved mærkning af loftet er det nødvendigt at anvende et laserniveau, som giver dig mulighed for at lave glatte linjer på væggene. Indstil laserniveauet, så dets stråle er omkring omkredsen af ​​rummet (20) centimeter fra hovedloftet, og læg det i hjørnerne af rummet ved hjælp af en selvdrejende skrue og stræk en lys tråd på dem.

  Tråden hjælper dig, når du installerer guideprofilen. Ud over loftets omkreds er det nødvendigt at markere profilen, der skal placeres inde i strukturen. Det vil være på bøjler i indersiden af ​​loftet, der forbinder med guiden. Afstanden mellem loftprofilen skal være 50-60 centimeter, og fastgørelsespunkterne for suspensionerne på en skinne er 65 centimeter. Dette skal alle bemærkes, når der markeres.
  Desuden skal du angive dimensionerne på skinnerne, der er i et bestemt område, så det ikke senere måles denne afstand, men afskæres roligt og hurtigt af profilskinnen. Angiv også afstanden mellem de forskellige dele af designet, som giver dig mulighed for at kende alle detaljer om placeringen, hvilket betyder at arbejdet vil gå meget hurtigere og mere effektivt.

  Rammeindretning

  For et gipsloft er det nødvendigt at samle en ramme, hvor du kan skjule ledninger og rør, samt belysning kan placeres der. Oprettelse af en ramme vil gøre det muligt at niveauere loftet, hvilket vil have stor indflydelse på udseendet. Selv om rammen vil tage 20-30 cm højde, vil den derfor visuelt øge højden på rummet og forbedre hele rummet.

  Først skal du installere en guide profil, men ikke den, der bruges i vægge eller vægge af gipsplader, og en speciel loft guide profil. Det er fastgjort over de tråde, du tog i markeringsfasen. For at sikre det skal du bruge en boremaskine og dowels, men kun på en betonbase. Trin mellem dowels gør 12-20 centimeter.

  Når du fastgør styringsprofilen, kan du fjerne tråden og skrue skruerne på, som den er spændt på. Så længe der ikke er noget, der skal rettes til guideprofilen, er det nu nødvendigt at placere suspensioner. De er installeret på præ-markerede områder, det vil sige, hvor loftsprofilen vil blive afholdt. Opretholde en afstand på 60-70 centimeter mellem dem, dette er et let loft på et niveau, så mange suspensioner bør ikke placeres. Ved 3-4 meter skinne af loftprofilen skal der være 5-6 suspensioner.

  Til faste bøjler skal du installere en loftsprofil. Tilslutningen er lavet af en skruetrækker og skruer. Hvis du planlægger at fortsætte med at reparere i din lejlighed selv, så anbefaler vi dig at købe en båndtilbehør til skruetrækken for at spare tid og frigøre dine hænder. For det første er skinne af loftprofilen indsat i styringen og forseglet med den (her kan du bruge en skære), og først så er den fastgjort i suspensionerne. Hvis det gøres ellers, vil profilen ikke kunne placeres inde i guiden. Alle forstår det sikkert, men vi vil endelig sørge for at du er klar over, at du skal placere profilen i suspensioner med dit ansigt til gulvet, da gipsvæggen bliver fastgjort til den.

  Endene af bøjlerne, der ser ud over profilen, skal bøjes eller skæres, men det bliver bedre at bøje, fordi de ikke kan afskæres meget glat, hvilket vil forstyrre pletteringen. Dette er i princippet et loft på et niveau, så du kan komme forbi med kun en retning af placering af loftprofilen. Men hvis du ønsker yderligere at styrke strukturen, kan du placere en række loftsprofiler, som vil være vinkelret på den første og vil blive forbundet til styringsprofilerne, som ligger på de andre 2 vægge. I dette tilfælde skal du bruge en speciel vedhæftning - krabber.

  Plader gipsplader

  Monteringen af ​​rammen er afsluttet, du kan nu gå videre til trimmen. At skære loftet er meget nemmere end skillevægge eller buer, og at skære et loft på et niveau er slet ikke noget arbejde. Dette er en flad overflade, der meget sjældent har bøjninger, da det er meget vanskeligt at lave dem på samme niveau. Start placering med de ark, der passer helt, og kun derefter fortsæt til placeringen af ​​de skårne plader af gipsvæg. For at gøre det lettere at løfte arkene og rette dem - brug en elevator til gipsvæggen, men det er ikke nødvendigt. Du kan hurtigt klare det uden at klare det.

  Hvis du gør belysningen i loftet, skal du lægge ledningerne, før du begynder at skære loftet. I pladerne af gipsvæg skal der laves huller til lampen og efter plating for at forbinde dem med ledningerne og sikre dem i designet. Selvskærende skruer, der fastgør gipsvæggen på rammen, dykker ind i gipsvæggen, men ikke mere end 2 mm. Inden kittet anbringes en spatel på loftets overflade, hvis den ikke opfylder nogen forhindringer - kapper med selvdrejende skruer, så kan du tømme ellers - skru de selvlukkende skruer.

  Du skal putte loftet på samme måde som væggene og alle andre gipspladkonstruktioner: kittet anbringes på sømme, serpyankaen limes, så det andet lag af kitt, det samme på selvdrejende skruer, kun uden serpyanka. Putty bør anvendes i to lag, men med forskellige sammensætninger. Den første er starten, og den anden er den endelige kitt.

  Sammensætningen skal uddybes i produktets sømme, som du gør over hovedet, så tryk spatelen stærkere, så kittet ikke falder på dig og gulvet. Når sammensætningen tørrer, kan du sande overfladen. For at gøre dette skal du bruge en Emery Papirholder eller en Sander, arbejde omhyggeligt med leddene, nivellerer dem med loftets højde. Glem ikke åndedrætsværn.

  Installationen af ​​gipsplankloftet på dette er komplet, nu kan du placere en lysekrone på den, lave en dekorativ belægning, anvende maling.