Velkommen til

Velkommen til forumet om ventilation, aircondition, varme og vandforsyningssystemer. På vores forum kan du få svar på dine spørgsmål, samt dele din erfaring og viden med andre deltagere. Forumet blev oprettet for at udveksle information og løse forskellige problemer i forbindelse med design, installation, vedligeholdelse mv.

Loft i poolen, gips eller Aquapanel

Hyggeligt klima for dit hjem! → Ventilation → Loft i poolen, gipsplader eller akpaneler

Sider 1

Du skal logge ind eller registrere for at skrive et svar.

Stillinger 4

1 tema fra Arkady_Lure 2013-04-02 01:14:17

 • Arkadiy_Lure
 • Nyt medlem
 • inaktiv
 • Registreret: 2013-04-02
 • Indlæg: 1

Emne: Loft i poolen, gips eller vandpaneler

Godkendt loftets design i poolen blev designerne ikke særlig kloge, foreslog en coffered konfiguration. Materiale: gipsvæg, kit, maleri. Formanen blev givet et fremskridt, processen startede, men nu finder jeg ud af, at der for våde rum, såsom en pool, er specialpaneler blevet udviklet og produceret, kaldet Aquapanels.
Spørgsmålet er hvad man skal gøre nu? Demonter de næsten færdige gipspladerlofter? Profilrammen skal også demonteres. Jeg forstår, at under Aquapanels du har brug for en anden ramme, synes det, at de er tungere end gips.
Det ville ikke være ønskeligt at adskille det, det er et skændselsarbejde, tid, godt og penge. Jeg spørger formanden, hvis du forlader gipsvæg, hvad sker der med ham, svulmer og falder af? Reagerer undvigende, hverken ja eller nej.
Specialister, del din erfaring, hvordan skal gipsvæg i puljen opføre sig? Eller kan du ikke risikere og erstatte alt med Aquapanel?

2 Svar fra Ventspetsnaz 2013-04-02 16:49:42

 • Ventspetsnaz
 • medlem
 • inaktiv
 • Beliggenhed: Leningrad
 • Registreret: 2013-03-30
 • Beskeder: 198

Re: Loft i poolen, gips eller aquapanels

Vandtæt kitt, primer og maling, og selvom der er god ventilation, tror jeg, at der ikke burde være nogen problemer.

3 Svar fra Maxsim_D 2013-04-02 16:55:36

 • Maxsim_D
 • medlem
 • inaktiv
 • Beliggenhed: Krasnodar
 • Registreret: 2013-03-30
 • Beskeder: 82

Re: Loft i poolen, gips eller aquapanels

Og jeg vil ændre sig, før det er for sent, så senere ville jeg ikke bekymre mig og ikke tænke, gjorde og glemte. Det er ikke underligt, at denne Aquapanel blev opfundet, hvilket betyder, at der var grunde.

4 Svar fra Shatokhin Valera 2013-12-31 18:29:45

 • Shatokhin Valera
 • Redaktør
 • inaktiv
 • Beliggenhed: Dolgoprudny
 • Registreret: 2013-03-27
 • Beskeder: 139

Re: Loft i poolen, gips eller aquapanels

Aquapanels er sikkert mere velegnet til at arrangere loftet i indendørs swimmingpoolen. En af fordelene ved dette materiale er fugtbestandighed, hvilket er en af ​​de vigtigste kvaliteter, der kræves for værelser med høj luftfugtighed.

Stillinger 4

Sider 1

Du skal logge ind eller registrere for at skrive et svar.

Hyggeligt klima for dit hjem! → Ventilation → Loft i poolen, gipsplader eller akpaneler

Forum drevet af PunBB, støttet af Informer Technologies, Inc.

Gipsplankloft i poolen

Det unikke design af gipsvæg lofter foto til inspiration.

Billeder af designet af gipsvægslofter til stuen, soveværelset, stuen og børnenes værelse. Enkle og to-niveau design løsninger, en detaljeret beskrivelse af alle nuancer vil hjælpe med at forbedre rummet.

2. Hvis køkkenet er smalt, vil firkantet form betydeligt udvide rummet. Bølge og andre konfigurationer af ikke-standardformularer vil give yderligere dynamik. Alle slags ovaler og zigzags vil holde værterne i en positiv tone. Byggematerialet til dette rum har ekstra fugtigheds- og brandsikker egenskaber.

Gipsplanklofter til soveværelset, hvilken indstilling passer bedst til.

Allerede mange gange blev der sagt om fordelene ved gipsplader (gipsplade) som færdigmateriale over andre muligheder.

 1. For det første gøres markeringen med en almindelig blyant på loftets overflade, hvor fremtidige rammekonstruktioner vil blive placeret. Markeringen starter fra den vinkel, hvorfra installationen skal udføres; det anbefales at bruge et niveau for at sikre, at alle linjer er glatte.
 2. Derefter monteres suspensioner og guideprofiler i overensstemmelse med mønsteret, og krabber bruges til montering af skærende profiler.
 3. Gipsplader ark er fastgjort til guiderne.
 4. Efter at alle arkene er installeret, skar vi på de markerede steder huller til elektriske kabler og sætter fastgørelsesanordninger på plads.
 5. I sidste fase er loftet malet i den valgte farve. Gipsplader lofter til soveværelset kan gives absolut nogen skygge.

Balkon gipsplader anmeldelser.

Velkommen til webstedet Whitestrip.ru - Enkle tips om reparation og design af dit hjem. Hvis du søger efter et svar på anmodningen Afslutter altanen med gips.

Gipspladen er fremragende til at dekorere vægge i værelser med dårlige,... der kombineres med brusekabiner, balkoner og køkkener, loftsrum og.... Billedet nedenfor viser mærkning af et fugtighedsbestandigt gipsplader, hvor:.

Lofter fra gipsvæggen i soveværelset: hvordan man laver egne hånd på gipspladestrukturer med lys, fotos af smukke mønstre, video.

En af de mest økonomiske og effektive.

Falsk loft: Den oprindelige kombination af form og lys

Loftet i badeværelset af gipsplader: video installationsvejledning gør-det-selv, foto.

Mange eksperter på reparationsområdet mener, at det er ikke en god ide at lave et gipspladerloft på et badeværelse.

Vi vender os til gipspladens loftgipsplader. Det er nødvendigt at markere arket til den ønskede størrelse og skære den med en særlig kniv.

To-niveau gipsplankloft.

Brug gips giver dig mulighed for at udføre smukke lofter, der bliver en rigtig dekoration af interiøret.

 • guide profil længde 2750 eller 3000 mm;
 • loftsprofillængde 2750 eller 3000 mm;
 • anker med 6/50 skruer;
 • direkte suspensioner for profiler;
 • skruer til metal 4,2x16mm eller 3,5x11mm.

Montering af loftet på gipsplader DIY manual.

Mange bygge- og anlægsarbejder i forbindelse med installation af gipsvæg er hjemmehåndværkere taget til at lave egne hænder.

Fastgørelse af startprofilen udføres ved mærkning. En perforator i væggene gør huller til at blokere dowels. Derefter trækkes linjer på loftet, og der monteres ophæng, som er foldet ned. I tilfælde af monteringsstang er fastgørelsesbasis fastgjort til tappen. Derefter samles rammen fra bjælker. Elementerne er fastgjort til suspensionerne, docker med hinanden ved hjælp af "krabber" eller langsgående stik i position i en ret vinkel. I slutningen af ​​dette stadium kontrolleres rammens bundplan (vandret position) efter niveau.

Gipsplankophæng: installation fra bunden.

Til dato er det bedste indretning loft design suspenderet metal konstruktion, beklædt med gipsplade. Men her.

De mest almindelige i forhold til loftbattene er følgende to ordninger:

Gipsplade på flere niveauer: montering af ramme og gipsplade.

Moderne lofter på flere niveauer - dette er et rigtigt anvendelsesområde for design fantasi. Med dette design kan du ikke.

Det er muligt at installere ikke kun gipsvæg på trærammen, men også andre efterbehandling materialer, der kvalitativt danner loftoverfladen. Dette er en ret interessant proces med mange individuelle nuancer, og derfor mener vi, at den bør studeres mere detaljeret. Selvfølgelig vil de mestre, der arbejder med profilen, være lidt lettere, fordi hoveddatabasen af ​​værker er næsten identisk, men for begyndere skal du være mere forsigtig.

Indendørs pool af et privat hus - hvilket loft gør?

En privat pool beliggende i et lukket rum knyttet til et privat hus er helt sikkert en god ting. Dette rum vil imidlertid kræve specielle efterbehandling materialer, herunder til design af gulve. Det er loftet i indendørs swimmingpoolen i et privat hus, der er mest påvirket af stigende fugtig luft, og det skal udholde alle funktionerne i driften.

Krav til materialer

Den største negative faktor, der påvirker loftet, vil være fugt. Derfor skal materialet, der er valgt til efterbehandling, have fremragende modstandsdygtighed over for dens virkninger. Derudover bør den behandles med specielle stoffer, der udelukker udseendet af skimmelsvamp eller mugg - ikke kun strukturens levetid, men også dit helbred afhænger af det.

Udseendet af strukturen er også meget vigtigt - rummet skal være smukt. Derfor kan efterbehandlingsmuligheder i form af simpel maling eller pudsede overflader udelukkes fra listen over muligheder, der overvejes i første omgang. Et sådant design er for almindeligt og prosaisk at bruge som indretningens hovedide.

Enkel installation vil også være en prioriteret opgave, når du vælger en efterbehandlingsmulighed, da installation af loftkompositioner i private hjem i mange tilfælde sker i sig selv. Der er design, der ikke monterer på egen hånd, som f.eks. Stræklofter, men de har mange andre fordele, der fuldstændig gentager denne ulempe.

Varianter af materialer og deres fordele

Under hensyntagen til alle de angivne krav kan lofterne i poolen i et privat hus være lavet af følgende materialer:

Med undtagelse af stræklofter er alle belægninger præsenteret monteret på en ramme og er ophængte løsninger. Dette giver visse fordele ved driften af ​​loftet og giver dig desuden mulighed for ikke at bekymre dig om udseendet på basisfladen - alle dens ulemper vil være sikkert gemt med det monterede plan. Derudover har sådanne præparater andre fordele:

 • Spændingsbelægninger monteres meget hurtigt, og samtidig er din deltagelse i processen ikke påkrævet. Omkostningerne ved en sådan efterbehandling er lave, hvilket vil være hovedargumentet til fordel for udførelsen af ​​arbejdet af specialister, snarere end selvmontering.
 • Efter installation af alle de specificerede typer af belægninger dannes der fri plads over det nye lofts plan. Det kan bruges til lægning af forskellige kommunikationer og maskering af fejlene på basisoverfladen.
 • Installation af lamper i systemer af denne type er mulig næsten hvor som helst. Hvis dette spændingsstof kan installeres, kan du gøre det helt overalt, og i andre løsninger kan du placere lamperne så tæt som muligt på det ønskede punkt.
 • Overfladen på pladerne eller panelerne repareres let, og i de fleste tilfælde er lokal reparation mulig uden fuldstændig demontering af overfladen.
 • Længde- og spændingsbelægningernes levetid er meget lang, hvis deres drift sker uden at krænke de grundlæggende krav.

Med en så imponerende liste over fordele er der praktisk taget ingen ulemper ved sådanne loftsammensætninger. De eneste væsentlige ulemper vil være et lille fald i højden af ​​selve rummet på grund af installationen af ​​belægningen under niveauet af de eksisterende gulve og nogle funktioner ved udseendet af panelstrukturerne.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Det er nok at have din pool i et privat hus. Derfor er der ofte spørgsmål om, hvordan man kan dekorere rummet? Forskellige vandtætte materialer bruges almindeligt til vægge, og smukke keramiske fliser lægges på gulvet. Hvordan man laver et hæftet loft i poolen, dets egenskaber, især installation og vedligeholdelse af overfladen, beder om artikel.

krav

En uundværlig betingelse for belægning i poolen er dens vandmodstand. I dette rum er det altid vådt, hvilket bidrager til udviklingen af ​​forskellige svampe eller skimmel.

De vigtigste krav er:

 • Beskyttelse mod skadelige formationer på flyet.
 • Muligheden for at skabe et design der passer til resten af ​​rummet.
 • Hindring af dannelsen af ​​kondensat på grund af den meget høje fugtighed i poolen.
 • Sikring af overfladens skønhed. Prisen på en privat pool er ret høj, og den skal se stilfuld og smuk, hvilket kræver brug af forskellige teksturer og farver af belægninger.
 • Mulighed for at skjule kommunikation, som kan være ventilationskanaler eller ledninger til armaturer (se Armaturer til hævede lofter - hvordan man gør det?). Desuden er de ikke blot gemmer sig, men også beskyttet mod vandets virkninger.
 • Belægningens holdbarhed er meget vigtig. Reparation af loftoverfladen er ikke særlig praktisk og meget vanskelig at udføre på grund af poolen fyldt med vand.
 • Beslutningen om efterbehandling skal være økonomisk - der bruges mange penge på opførelsen af ​​hele poolen og dens efterbehandling, hvilket kræver deres besparelse.
 • Materialet skal være let at vaske - dette er grundlaget for hygiejnen (se Sådan vasker du loftslofter).
 • Værelset med poolen skal være brandsikkert, ligesom alle andre værelser i huset.

Alle disse forhold kan svare til strækningen.

værdighed

Før du bruger spændingsmuligheder, er det nødvendigt at finde ud af deres fordele og ulemper.

Sammenlignende fordele og ulemper ved materialet er præsenteret i tabellen:

Derudover har de fordeler som:

 • Modstandsdygtig overfor fugt. De er nemme at tilpasse sig til miljøforholdene.
 • En bred vifte af materialer har en række farver og former, der giver dig mulighed for at implementere de mest originale designløsninger.
 • Du kan bruge fotoudskrivning. Samtidig vil billedet ikke miste lysstyrke og juiciness.
 • Installation af stræklofter udføres i overensstemmelse med alle eksisterende brandsikkerhedsregler, der er fremlagt i SNiP.
 • Vand trænger ikke ind i ledningerne - sikrer på en forsvarlig måde ledningerne mod fugt.
 • Designet er enkelt og nemt at installere, det kan altid fjernes om nødvendigt.
 • Ved overholdelse af alle sanitære standarder og forskrifter kan der ikke dannes skadelige mikroorganismer på overfladen.
 • Belægning er let at passe på. Det er nok at skylle hver sjette måned med et rengøringsmiddel.

udvalg

 • Lavet af PVC.
 • Strække stof lofter. Denne mulighed er ikke egnet til svømmebassiner, materialet modstår ikke en stor mængde fugt.

Ideel - film, til brug i poolen.

Udseende kan materialer være:

Strukturen på lærredet giver dig mulighed for at lave et glat lærred eller skabe alle slags bølger og reliefs, hvilket giver rummet et originalt og moderne udseende, som det ses på billedet.

Når du vælger et materiale til færdiggørelse af poolen med dine egne hænder, er det første, du bør være opmærksom på, farven på lærredet. I dette tilfælde afhænger det hele af ejerens præferencer og den stil, hvor puljen er dannet.

Mest foretrukne farver:

Farverne ser godt ud:

Tip: Foretrukker en bestemt design stil i det indre af poolen, bør du være opmærksom på funktionerne i denne stil.

 • I den antikke stil med hvide eller mælkefulde søjler, med stuck, sandfarvede fliser, vil lyssætne se godt ud: sand, gul, hvid. Det er muligt at montere en multi-level struktur med punkt eller film belysning.
 • Poolen i japansk stil domineres af en kombination af naturlige materialer, balance og et minimum antal tilbehør. I dette tilfælde kan du vælge hvide, lysebrune farver. Det kan være et billede af kirsebærblomster, som om de taber deres kronblade i poolvandet. Perfekt suppler denne stil af sten og bonsai.
 • Orientalske stilarter er meget populære: indiske, tyrkiske, mauriske. Det er fyldt med lyse farver, smukke træbuer, vægmalerier og malerier, geometriske mønstre.
 • Trendy pools i dag, lavet i moderne stilarter: pop art, high-tech. De kombinerer funktionalitet, brugervenlighed og forskellige nye teknologier, usædvanlige farver og former. Her er det bedre at vælge hvid, beige, og du kan også bruge forskellige farvede striber eller pletter.
 • Spiller en rolle og belysning. Det kan perfekt fremhæve loftet eller skygge det, for at fokusere på vandet i poolen eller det omkringliggende tilbehør.
 • Fotoudskrivning er meget populær og afslører store udsigter til designere. For en pool kan det være et billede af en stjernehimmel, stjernebilleder og galakser eller himmellegemer. Se gode overflader med hvide skyer, der efterligner en ægte blå himmel.

installation

Installationsinstruktionerne er enkle. Installation kan ske uafhængigt efter at have set videoen.

Sekvensen af ​​samlingsstrukturen:

 • Baguetter er fastgjort langs omkredsen.
 • Lerret frigives fra emballagen, opvarmes af en varmepistol og udvider gradvist.
 • Særlige klip, klip lærred knyttet til baguetten.
 • Bladets "røde" hjørne fastgøres af en harpun i en baguette.
 • Materialet opvarmes diagonalt til 70 ° C og strækkes.
 • Harpunen er omdannet til en baguette i det modsatte hjørne.
 • Således er resten af ​​hjørnerne og alle sider af lærredet fyldt.
 • For at installere belysningsarmaturer på kontaktpunkterne mellem lamperne og materialet er der monteret specielle ringe, der beskytter materialet mod deformation, når lamperne opvarmes.
 • Efter installation af ringene skæres et hul i materialet i henhold til cirklens diameter.
 • To dele af armaturet er forbundet: den ene passerer gennem ringen, den anden er fastgjort udefra.
 • Pærer er skruet ind, og deres ydeevne er kontrolleret.

Pas på loftet i poolen bør være mere omhyggeligt end i et andet rum.

 • Det er nødvendigt at vaske overfladen mindst hver anden måned.
 • Efter at have fundet deformationen af ​​materialet, er det absolut nødvendigt at ringe til mesteren.
 • Skader på udskæringer skal straks forsegles for at undgå at udvide hullerne og derefter ringe til en specialist.
 • Når der er svært at fjerne pletter, skal du bruge råd fra kyndige mennesker.

konklusion

Stræklofter i poolen bidrager til at gøre interiøret moderne, redde rummet fra en stor mængde fugt, sedimenter på overfladen af ​​snavs og støv, giver konstruktionen af ​​loftstyrken og elasticiteten. Med denne finish kan du visuelt forstørre rummet, give det lys, vægtløshed, skabe effekten af ​​tilstedeværelsen af ​​en blå himmel eller varme øer over hovedet, selv på en kold vinterdag.

Loft i poolen (sauna)

25 års materialegaranti

Nøglefærdig fuld service

Hurtig installation næste dag

Et højt fugtindhold i et rum stiller store krav til dens finish: Den skal være modstandsdygtig over for fugt, vand, damp, korrosion, mugg, skimmel og kondensat, holdbart og let at vedligeholde, og det skal pålideligt beskytte ledninger og anden kommunikation. Vi er klar til at tilbyde dig de mest moderne, praktiske og stilfulde lofttrimmer.

Måder at afslutte loftet i saunaen og swimmingpoolen

 1. Strækloft er ideelt til poolen på grund af den absolutte fugtighedsbestandighed. Det skaber en glat blank overflade, der afspejler vandoverfladen, kan ikke kun være hvid, men også af en anden lys eller pastelfarve. Det monterer det nødvendige antal spotlights parallelt med sporene eller i en anden rækkefølge. Til saunaen er PVC-film ikke egnet på grund af begrænsningen på den maksimale temperatur. Også, hvis området i rummet overstiger 40m 2, er det værd at montere et hæftet loft.
 2. Gipsloft kan skabe design på flere niveauer og gennemføre de mest komplekse lys scenarier, herunder effekten af ​​det skyhøje loft, den stjerneklare himmel. Det kan males i forskellige nuancer for at skabe et unikt interiør. For at forbedre praktikken af ​​en sådan finish vil det være en god kombination med et stretch lærred.
 3. Kassetter og lameller lavet af anodiseret aluminium skaber en spektakulær spejloverflade. Dette materiale er egnet til saunaer og svømmebassiner - det er ikke ramt af temperaturdråber, damp, vand, det er kendetegnet ved maksimal styrke og holdbarhed. Det er beskyttet mod korrosion, svamp og skimmel. Det modulære design giver fri adgang til loftrummet, hvor du kun skal fjerne et par skinner eller kassetter.
 4. For værelser med højt til loftet passende aluminiumsgitter. Grilyato er billigt og ser meget elegant ud på grund af dets futuristiske design. En unik funktion ved denne finish er uhindret ventilation, muligheden for at inspicere kommunikation uden demontering kombineret med høj hygiejne og holdbarhed af aluminium.

Suspended lofter kan kombineres: omfatte aluminium kassetter, grilles, raster armaturer, glas farvede ruder med lys.

Varmeisolering og loftbelysning i poolen, sauna

Vores firma tilbyder et komplet udvalg af tjenester i forbindelse med efterbehandling af lofter:

 • At skabe et behageligt mikroklima i saunaen og swimmingpoolen er umuligt uden varmeisolering, som også udfører funktionen af ​​lydisolering og forbedrer fritidskundernes kvalitet.
 • Kombinationen af ​​generel og lokal belysning giver dig mulighed for at justere niveauet i forskellige områder og bliver en indretning.
 • For at oprette musik- eller talemeddelelser kan vi montere lydhøjttalere i loftet.
 • For at være sikker på interiøret harmoni og modernitet, brug tjenester af en professionel designer, der vil skabe et projekt af det fremtidige loft under hensyntagen til den eksisterende udsmykning og begrebet hvilested.

Omkostningerne ved loftet i saunaen, swimmingpoolen

Prisen på efterbehandling består af omkostningerne til materialer og arbejde, derfor afhænger det direkte af det valgte materiales type og forbrug, rummets størrelse, antal hjørner og funktionelle huller, installationens kompleksitet. Grilyato vil koste 899 rubler. for 1m2, omkostningerne ved stræk og gipsplader loft - fra 1499 rubler. pr. 1 m2 og aluminium - fra 3599 rubler. til 1 m2. Høj højde og ekstra tjenester øger prisen. Ring til os på +7 (495) 132-40-40, og vi foretager en foreløbig beregning af dine parametre.

Vi har til rådighed moderne stilfulde efterbehandling materialer, højteknologisk udstyr og de bedste mestere i deres håndværk, som bliver en garanti for, at resultatet af vores arbejde vil tilfredsstille og overgå alle dine forventninger. Vi giver vores kunder den bedste service: en personlig leder, en online-udsendelse fra webstedet, et privilegiumkort og en garanti på op til 25 år. Ring til os på telefon +7 (495) 132-40-40, og få en gratis konsultation og svar på alle spørgsmål lige nu!

Webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke et offentligt tilbud.

Du anerkender, at du har læst disse brugsbetingelser (herefter vilkårene) og forstår de rettigheder og forpligtelser, der beskrives i dem. Din brug af webstedet betyder, at du accepterer vilkårene. Oplysningerne offentliggjort på webstedet er af generel art og er kun til orientering. På trods af at vi nøje overvåger indholdet på webstedet, kan vi ikke garantere, at de angivne oplysninger ikke indeholder unøjagtigheder eller ikke vil blive forældet. Derfor, hvis du finder fejl på webstedet, bedes du informere os om det.

1.1. Materialerne, der er indsendt på dette websted, leveres af lofterne Cheap Company (herefter selskabet) udelukkende til orienteringsformål. Alle data på hjemmesiden præsenteres "som det er" med mulige fejl, uden nogen udtrykkelige eller underforståede garantier. Oplysningerne på selskabets hjemmeside er fuldstændig korrekte, hvis der er en skriftlig bekræftelse fra selskabet.

1.2. Selskabet forbeholder sig ret til at foretage forbedringer og / eller foretage ændringer af produkter, tjenester eller andre data på webstedet uden forudgående varsel. Selskabet har ret til at informere om ændringerne ved at placere en tilsvarende meddelelse på hjemmesiden og / eller ved at sende en besked via e-mail samt ved brug af andre kommunikationsværktøjer. Klienten anses for at have accepteret ændringerne på tidspunktet for modtagelse af oplysninger om dem fra enhver kilde.

1.3. Selskabet og dets leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle tab som følge af brugen eller manglende evne til at bruge de oplysninger, der er indsendt på hjemmesiden.

1.4. Siden vil kun fungere på de hardware- og softwareplatforme, der er angivet i dokumentationen.

1.5. Selskabet har ret til at afbryde forfremmelser, der gennemføres på det (herefter benævnt "Promotion"), for at holde op med at levere tjenester via webstedet og forbeholder sig også ret til at afbryde støtte til enhver hardware- eller softwareplatform til enhver tid og uden forudgående varsel.

1.6. Hvis du ikke accepterer nogen af ​​betingelserne i dette dokument, kan du nægte at bruge dette websted.

2.1. Materialerne på selskabets hjemmeside er beskyttet af ophavsret og beskyttet af Den Russiske Føderations lovgivning om ophavsret og beslægtede rettigheder. Enhver brug af disse materialer (kopiering, gengivelse, ændring, offentliggørelse i enhver form, overførsel og andre mulige muligheder) uden for Webstedet er kun mulig med skriftlig tilladelse fra selskabet.

2.2. Webstedet indeholder information, tekster, fotografier, designværker, grafik, billeder, lyd- og videooptagelser samt andre materialer og værker, herunder intellektuel ejendomsret, som tilhører selskabet. Alle varemærker (logoer, domænenavne, materialer, der beskriver virksomhedens tjenester eller indeholder i deres navn udtrykket "lofter billige", der er en del af informationen på webstedet) er selskabets ejendom.

2.3. Enhver ændring og kommerciel brug af Selskabets varemærker eller deres derivater er strengt forbudt. Undtagelser er kun mulige med selskabets skriftlige tilladelse.

2.4. Alle andre produkt- og firmanavne, der er anført på webstedet, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere og må ikke anvendes uden deres samtykke.

2.5. Webstedets indhold må kun bruges til ikke-kommercielle formål.

2.6. Webstedet indeholder også materialer fra offentlige kilder eller leveret til tredjemand, herunder materialer og værker, der er beskyttet af ophavsret, registrerede varemærker og servicemærker, samt andre genstande af intellektuel ejendomsret, der ejes af de respektive ejere. Materialerne, herunder alle oplysninger, der er indsendt på webstedet, er beregnet til visning til personlige eller interne forretningsformål. Enhver anden brug af Materialerne eller Webstedet er strengt forbudt, herunder: genudgivelse, distribution, oversættelse, uautoriserede ændringer, sletning, kanalisering til offentligheden, offentlig præstation, forældremyndighed, omskrivning, mailing, reproduktion, omfordeling eller eventuelle reproduktion uden forudgående skriftlig tilladelse fra selskabet. Tredjeparter er forbudt at anvende Site Materials til kommercielle formål, herunder: til markedsføring, kommerciel distribution via fax, pr. Post, via e-mail eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere.

2.7. Enhver autoriseret brug af hjemmesiden omfatter ikke brugen af ​​hjemmesiden og materialerne til ulovlige formål. Det er også forbudt at udsende til webstedet eller via webstedet noget materiale uden selskabets tilladelse. Det er forbudt at beskadige, forstyrre eller på anden måde krænke tredjeparters rettigheder ved brug af dette websted eller materiale der er opført på det.

2.8. Hvis du er opmærksom på en reel eller potentiel krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder, bedes du informere os om det på nedenstående adresse.

2.9. I overensstemmelse med disse vilkår giver Selskabet dig et begrænset, personligt, ikke-kommercielt, ikke-eksklusivt, ikke-licenseret, ikke-overførbart og gratis licens til at få adgang til webstedet og dets tjenester. Du anerkender, at alle rettigheder, der ikke er angivet i dette dokument, forbliver hos selskabet. Alle rettigheder til hjemmesiden tilhører firmaet. Disse Vilkår overfører dig ikke sådanne rettigheder.

2.10. Du forpligter dig til ikke at fjerne, ikke at skjule, ikke at ændre eller gøre umærkelige mærker på ejendomsrettigheder tilhørende Selskabet.

2.11. Ved at uploade oplysninger til webstedet giver du selskabet en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, uigenkaldelig, gratis, overførbar, underlicensabel ret til at bruge og distribuere oplysninger helt eller delvist, i ethvert format og på nogen måde, for eksempel ændre, gengive, udsende, tilpasse, offentliggøre osv.. Hvis du ikke har ret til at give ovennævnte ret, skal du afstå fra at indsende oplysninger til webstedet.

2.12. Du giver hermed din tilladelse til at modtage oplysninger om de kampagner, der holdes, og selskabets tilbud ved at modtage sms og / eller e-mail-beskeder til dine kontaktoplysninger.

3.1. Du accepterer at følge almindeligt accepterede adfærdskodekser på internettet. Følgende handlinger er forbudt: Upload, offentliggøre, transmittere, ellers formidle offentligheden enhver information, der truer, diskuterer eller fornærmer andre brugere eller tredjeparter (fysisk og juridisk), er vulgær, uanstændigt, bedragerisk, krænker privatlivets fred herunder, men ikke begrænset til, tilvejebringelse og / eller distribution af personoplysninger fra tredjepart samt krænkelse af brevhemmeligheden (kommunikation) krænker mindreåriges rettigheder og / eller fremmer skade på alle former; indeholder links til pornografiske fotografier, lyd- og videoklip af seksuel art, herunder dem, der deltager i mindreårige og / eller annoncerer deres køb eller distribution er vulgært eller uanstændigt, indeholder uanstændigt sprog; indeholder trusler, diskreditter, fornærmelser, afværger borgernes, tjenestemænds og organisationers ære og værdighed eller forretningsmæssige omdømme; indeholder henvisninger til voldsscener eller umenneskelig behandling af dyr og / eller en beskrivelse af sådanne scener; indeholder en beskrivelse af midlerne og metoderne til selvmord, ethvert incitament til at begå det; indeholder henvisninger til resultaterne af intellektuel aktivitet og midler til individualisering af tredjeparter i mangel af deres rettighedshaveres respektive samtykke til deres brug eller krænkelse af reglerne for fri udnyttelse af værker eller andre genstande, der er fastlagt ved gældende lovgivning fremmer og / eller fremmer tilskyndelse til racistisk, religiøst, etnisk had, uoverensstemmelse, fjendtlighed og / eller diskrimination på race-, etnisk, seksuel, religiøs, social baggrund, fremmer fascisme eller ideologi om race eller national overlegenhed, fremmer og / eller bidrager til krænkelse af minoritetsrettigheder indeholder ekstremistiske materialer; fremmer kriminel aktivitet og / eller indeholder anbefalinger, vejledninger eller retningslinjer for kriminalitet indeholder oplysninger om begrænset adgang, herunder, men ikke begrænset til, stats-, bank- og forretningshemmeligheder indeholder upassende reklame og / eller ulovlig politisk reklame, tiltrækker at deltage i distributionen heraf indeholder reklame eller beskriver attraktiviteten ved brug af narkotiske stoffer, information om distribution af lægemidler, opskrifter til fremstilling og brugsvejledning er bedragerisk, tilskynder til eller fremmer brugen af ​​spam og relaterede tekniske værktøjer og tjenester til masseforsendelse, salg eller adgang til databaser med e-mailadresser og kontakter, implementering af markedsføring på flere niveauer (netværk) og involvering i ordninger for internetindtjening og e-mail -Business; indeholder links til vira, trojanere og anden ondsindet software samt oplysninger og retningslinjer for deres brug samt instruktioner til gennemførelse af handlinger, der er designet til at indsamle oplysninger om brugere, krænke deres rettigheder og interesser og / eller forstyrre normal drift af projekter, tjenester og information tredjepartssystemer; indeholder serienummer (registreringsnumre) til software og databaser og programmer til deres generation, logins, adgangskoder og andre midler til opnåelse af uautoriseret adgang til internetressourcer, hvor adgang er begrænset Det er også forbudt at registrere mere end en brugerkonto, registrere en brugerkonto på vegne af en person, som du ikke er (en falsk konto) eller registrere en konto for en gruppe af personer eller organisationer. vildlede brugerne om deres identitet ved hjælp af en anden persons konto, bevidst forvrænger ideen om sig selv, deres alder eller deres forhold til andre personer eller organisationer placere kommerciel reklame, kommercielle tilbud, kampagnematerialer, kædebeskeder (meddelelser, der kræver overførsel til en eller flere brugere), pyramideordninger eller opkald til at deltage i dem, eventuelle andre påtrængende oplysninger Indsæt hjemmeadresser, telefonnumre, e-mailadresser, pasoplysninger og andre personlige oplysninger fra andre brugere eller tredjeparter uden deres personlige samtykke til sådanne handlinger. beskrive eller fremme kriminel aktivitet, instrukser eller retningslinjer for kriminalitet på nogen måde, herunder ved hacking, forsøge at få adgang til andres konto mod viljen til den person, den tilhører indsende oplysninger, der krænker brugernes eller tredjeparters eksklusive rettigheder til intellektuel ejendomsret Det er forbudt at duplikere meddelelser, "smiler", såvel som at udvikle sig i de kommende trådemner, der ikke er relateret til emnerne under drøftelse; misbrug slang, ignorere reglerne i det moderne russiske sprog; misbruger brugen af ​​store bogstaver, anbringer andre oplysninger, der krænker andre rettigheder og interesser hos borgere og juridiske enheder eller kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, og som ifølge Selskabets mening er uønskede, ikke opfylder målsætningerne om oprettelse af webstedet, krænker brugernes interesser eller af andre grunde er uønsket til udstationering på webstedet.

3.2. Du anerkender, at du er personligt ansvarlig for eventuelle kommentarer, beskeder eller andre oplysninger, som du uploader eller på anden måde offentliggør (offentliggør) på eller via webstedet.

3.3. Ved at sende din kommentar, besked eller andre oplysninger i en hvilken som helst del af Websitet, må du ikke downloade eller på anden måde offentliggøre (offentliggøre på webstedet) indholdet af andre websteder, databaser og andre genstande med eksklusive rettigheder uden udtrykkelig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten til sådan handlinger.

3.4. Virksomheden har ret til at fjerne eller redigere upassende meddelelser. Selskabet meddeler herved, at kommentarerne og / eller meddelelserne på hjemmesiden afspejler deres forfatteres synspunkt og ikke af selskabet (undtagen for meddelelser udgivet af dets repræsentanter). Indholdet af kommentarer og / eller udsagn på webstedet er udtalelsen fra de personer, der skrev dem, og må ikke falde sammen med virksomhedens mening.

3.5. Webstedet er åbent for den offentlige informationsressource. Ved at bruge webstedet accepterer du ikke at indsende oplysninger, der overtræder almindeligt accepterede adfærdskrav og lovgivningen i Den Russiske Føderation. Når du forsøger at sende sådanne meddelelser, har firmaet ret til at afbryde forbindelsen fra webstedet.

4.1. Virksomheden garanterer, at det computersystem, der anvendes til driften af ​​hjemmesiden, overholdes med generelt accepterede sikkerhedsstandarder.

4.2. Webstedet leveres på "som det er" grundlag. Alle risici forbundet med webstedets kvalitet og ydeevne bæres af dig. Selskabet erklærer, at der ikke er nogen garanti, udtrykkeligt eller underforstået med hensyn til Webstedet, samt enhver anden information og dokumentation, der leveres til dette websted. Derudover giver selskabet ingen garantier vedrørende de resultater, der kan opnås via webstedet.

4.3. Hele risikoen forbundet med brug og drift af hjemmesiden falder på dig. Selskabet, dets handelspartnere, medarbejdere, agenter mv. Vil under ingen omstændigheder være ansvarlig for tilfældige, særlige eller indirekte skader (herunder især skader på grund af tab af kommercielt overskud, produktionsnedetid, tab af kommercielle oplysninger eller anden monetær tab) i forbindelse med brugen eller manglende evne til at bruge hjemmesiden.

4.4. Virksomheden er ikke ansvarlig for unøjagtige eller forkerte oplysninger modtaget fra brugerne, for det udstyr og den software, der anvendes på webstedet, samt for tekniske problemer, der måtte opstå, herunder på grund af computerens nedbrydning som følge af brugen af ​​webstedet.

4.5. Et link til ethvert andet websted, produkt, service, deling, enhver information af kommerciel eller ikke-kommerciel karakter, der er indsendt på webstedet, er ikke en godkendelse eller anbefaling af disse produkter (tjenester) af selskabet.

4.6. Virksomheden er ikke ansvarlig for nogen opførsel af brugere eller tredjeparter, der bruger eller surfer på webstedet.

4.7. Hvis der inden for rammerne af kampagnen tildeles priser, anerkender du følgende: Selskabet er ikke ansvarlig for skattebetalinger i forbindelse med din accept af prisen. Ansvaret for økonomisk rådgivning i denne sag ligger hos dig. Præmierne udveksles ikke, kan ikke overføres til andre personer og kan ikke returneres, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i kampagnens betingelser. I tilfælde af at selskabet på tidspunktet for udstedelsen af ​​en bestemt præmie ikke er til rådighed (afsluttet), har ret til at erstatte det med en anden af ​​samme værdi. Virksomheden er ikke ansvarlig for efterfølgende ændringer i prisen af ​​prisen. I tilfælde af at vinderen i løbet af den periode, der er angivet i kampagnens betingelser, ikke har taget sin pris, har selskabet ret til at vælge metoden til at erstatte en sådan vinder.

4.8. Selskabet er ikke ansvarlig for fejl, udeladelser, afbrydelser, sletninger, fejl, forsinkelse i behandling eller overførsel af data, fejl i kommunikationslinjer, tyveri, ødelæggelse eller uautoriseret adgang til brugermaterialer, der er indsendt på webstedet eller på et andet sted.

4.9. Virksomheden er ikke ansvarlig for tekniske fejl eller andre problemer i ethvert telefonnetværk eller -tjenester, edb-systemer, servere eller udbydere, computer- eller telefonudstyr, software, fejl i e-mail-tjenester eller scripts af tekniske årsager.

4.10. Selskabet forbeholder sig ret til efter eget skøn og uden nogen forpligtelse til at rette eller afhjælpe enhver fejl eller unøjagtighed i enhver tekst. Virksomheden opdaterer om nødvendigt de oplysninger, der findes på webstedet, men er ikke ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder i denne henseende.

5.1. Virksomheden respekterer fortroligheden af ​​brugerens personlige oplysninger og beskytter den som foreskrevet i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

5.2. Selskabet forbyder hermed brug af oplysninger i oplysningerne om tredjeparter på hjemmesiden til markedsføring, kommerciel distribution via fax, post, e-mail eller andre tilgængelige midler eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere, fuld eller delvis genoptryk Site materialer (selv med reference og tilskrivning).

5.3. Når du abonnerer, modtager du salgsfremmende tilbud fra firmaet eller tredjepart tiltrukket af virksomheden.

5.4. Brugerens personoplysninger overføres til behandling til sådanne tredjeparter.

6.1. Hvis dette websted af en eller anden grund ikke kan fungere som planlagt, f.eks. På grund af force majeure, teknisk funktionsfejl, uautoriseret interferens, bedrageri eller andre årsager, der er uden for selskabets kontrol, der påvirker administrationen eller sikkerheden af ​​webstedet forbeholder Selskabet sig ret til at lukke webstedet, ændre eller suspendere sit arbejde.

6.2. Webstedet eller dets tjenester kan være delvis eller fuldstændigt utilgængelige på grund af vedligeholdelse eller andet arbejde.

7.1. Disse Vilkår er underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation.

7.2. Hvis en eller flere af reglerne i disse vilkår er af en eller anden grund ugyldig eller uhåndhævelig, påvirker dette ikke gyldigheden eller anvendeligheden af ​​de øvrige regler.

7.3. Du forpligter dig til at beskytte Selskabets datterselskaber, leverandører, licensgivere, ledere og medarbejdere mod eventuelle skader, ansvar og omkostninger (herunder retsomkostninger) relateret til krav vedrørende din overtrædelse af disse Vilkår, lovgivning eller tredjeparts rettigheder.

7.4. For svar på dine spørgsmål kan du kontakte firmaets adresse.

Hvordan man laver og arrangerer loft i poolen

Poolens design skal opfylde to hovedkrav - at være praktisk og æstetisk. Desuden viser begge faktorer sig at være lige vigtige. Selvfølgelig er den æstetiske komponent i designet i forberedelsen til svømningen ikke vigtig. Men mange mennesker går til poolen for deres egen fornøjelse, så loftet over poolen betyder også noget.

Værelsesfaciliteterne

Puljer kan være meget forskellige. I nogle tilfælde taler vi om en lille skrifttype i et hus, hvor folk svømmer eller endda bare hviler i vandet efter en sauna, i den anden - om en omfattende struktur, hvor der afholdes konkurrencer, og som kan være en separat bygning. Selvfølgelig er parametrene i sådanne tilfælde meget forskellige: højden, skålens område, antallet af stande eller manglen deraf har alle indflydelse på valg af finish.

Men de vigtigste afgørende faktorer er ikke dette, men de funktioner, der er forbundet med åbent vand.

 • Fugtighed - efterbehandlingsmaterialet kan kun være fugttæt og med stor sikkerhedsmargin. Høj luftfugtighed her forsvinder aldrig. Det får også bakterier til at vokse og udvikle skimmel.
 • Kondensat - en reel svøbe af sådanne institutioner. En stor mængde vand fordampes fra vandoverfladen og udfældes på væggene og loftet på grund af temperaturforskelle langs lodret. "Drops" ovenfra er usandsynligt at behage nogen, og det er sværere at klare dette problem. Desuden indeholder kondensat salte. Efter inddampning af fugt forbliver saltet og gradvist eroderer materialet, således at der er et yderligere krav til efterbehandling - kemisk inertitet.
 • Kommunikation - som regel i de store lokaler er sidstnævnte placeret på loftet. Deres udseende er sjældent æstetisk, og derfor skal lofterne i pools af svømmebassiner på en eller anden måde maske dem.

Sådanne begrænsninger påvirker væsentligt valget. Hvad laver loftet, så han løste alle opgaverne?

Vandtæt maling

Til deres hjælp ty til et lille område. Malingen er modstandsdygtig overfor fugt, mister ikke udseende, er meget nem at påføre, så højden på loftoverfladen ikke bliver et stort problem. Med korrekt reparation, det vil sige med en antiseptisk primer, forekommer der normalt ikke pletter i flere lag af problemer med formen.

Farvning løser dog ikke 2 andre problemer. Det er umuligt at skjule kommunikation med sådanne billeder, og kondensatet vil ikke gå overalt.

Ophængte metalstrukturer

Stål og aluminium lameller er karakteriseret ved exceptionel holdbarhed, holdbarhed, lav vægt og store dekorative muligheder. Suspended lofter kan have meget forskellige farver, forskellige teksturer og, hvad der er meget mere interessant, tage enhver form, så designet kan laves usædvanligt originalt. På billedet ses ophængte lofter til svømmebassiner.

Metaller er uden tvivl vandtæt og ikke brandfarlig. Aluminium lameller er absolut korrosionsbestandige: aluminium passiveres i luft. Stål er beskyttet med en dekorativ polymercoating. Hvad der skal laves et ophængningssystem, bestemmes af mindre vigtige faktorer: vægt, for eksempel - aluminium lameller er lettere, eller farve gamma for stål er rigere. Højden og proportionerne i rummet er ligegyldige.

Stræklofter i poolen

Denne mulighed kan betragtes som den mest succesfulde. På trods af at PVC-filmens mekaniske styrke er lille, har den mange andre fordele.

 • Strækmaterialet er fuldstændig ufølsomt over for fugt, det er ikke bange for enten fugt eller direkte kontakt.
 • Filmen er kemisk inert, hvilket gør den utilgængelig for støber eller kemisk korrosion.
 • Højden af ​​loftet i poolen er ikke noget problem, da spændingsvævet har en mindste vægt og er fastgjort til væggene.
 • På denne måde kan du skjule de mest besværlige kommunikation, og med harpoon attachment-metoden giver også adgang til dem.
 • Spændingsfilmen løser fuldstændigt kondensatproblemet. Sidstnævnte er dannet på grund af forskellen i lufttemperatur og overfladefinish. PVC-film opvarmes dog med luft. Som følge heraf kondenserer fugtigheden på dens overflade ikke.
 • En række farve- og teksturløsninger er simpelthen ubeskrivelige. Imidlertid er glatte stretchklude fortsat den mest populære mulighed, fordi de afspejler lysrefleksioner og spil af vand og samtidig løser problemet med yderligere belysning af rummet.

Muligheden er lige så velegnet til private huse og store offentlige institutioner. Installation tager timer.

Perfekt loft til poolen

Hvis du blev tilbudt et valg: smuk eller funktionel reparation, hvilken variant ville du vælge? Du må indrømme, at dette ikke er en nem opgave: På den ene side ønsker jeg at udstyre en swimmingpool efter mine egne æstetiske krav, på den anden side vil jeg gerne have alle husstande behagelige, og reparationen varede ikke et år eller to. Takket være moderne videnskabers resultater er et sådant valg ikke længere værd for en klient af byggefirmaer. Stræklofter - det er dem, der ikke ønsker at sætte op med restriktioner, vælge, og søger at vælge det bedste for sig selv og deres kære. "Ja, hæmmede lofter ser godt ud i boligområder, selv i loftet i poolen er det muligt, men det er virkelig muligt at installere et loft i poolen" - spørg. Svaret er: "Ja, virkelig." Der er gået adskillige år siden ejerne af svømmehaller og vandparker er bekendt med lofter, og siden da kan det ses i de fleste strukturer af denne type. De er ikke bange for høj luftfugtighed, hvilket forårsager så mange problemer til lofter. Gul pletter og duften af ​​fugtig lime er en ting fra fortiden. Fra nu af installeres lysophæng i poolerne, som ikke udsender en bestemt lugt og ikke ændrer farve på grund af fugt.

Stræklofter i svømmehaller og akvareller er praktisk taget beskyttet mod nedskæringer - deres største fjende, og fugtigheden påvirker ikke deres udseende og kvalitet. Imidlertid er installation af lofter i svømmebassiner eller vandparker svært. Loftet er ikke den mest behagelige overflade til dekoration, især når det gælder store lokaler.

Ingen af ​​poolen kan ikke undvære mange ventilationsrør og elektriske ledninger. Disse livsvigtige systemer ser utrolige ud, men du kan ikke desto mindre undvære dem. Den gode nyhed: De kan være gemt bag lærredet i spændingslærredet. Det vigtigste er ikke at glemme, at under det gennemskinnelige strækloft vil rørene stadig være synlige. For at bestemme præcis, hvilken type strækloft der passer til din pool, anbefaler vi dig at konsultere en specialist.

Fugtighed er årsagen til aktiv reproduktion af mikroorganismer. Stræklofter tillader ikke en sådan skændsel: de vil ikke kun ændre den glansfulde glans af udseendet af kedelig yellowness, men vil heller ikke lade vand dampe ind i rummet mellem PVC-folie og betonloft. Når du fjerner stræklofterne, vil du derfor ikke få ubehagelige overraskelser i form af den samme støbeform. En vaskeloftspænding behøver ikke mere end en gang hvert femte år, og for dette er et vaskemiddel egnet.

Design af stræklofter i svømmebassiner og vandparker kan være originale og uforudsigelige. Vælg et blankt loft, og det vil afspejle den azurblå overflade af vandet. Kunderne stopper ofte ved strækloftet, han er meget imponeret over temaet institutioner. Vi er mere overbevist om, at du takket være paletten af ​​figurer og farver vil kunne lave dit strækloft, som du gerne vil se det. Har stræklofter problemer?

Se også

Copyright © "Euro Stroy" 2005-2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Montering af buet og buet loftsgips

Figuren loftet vil bidrage til at diversificere interiøret og give rummet individualitet. Til dannelse af strukturen anvendes spændingsbaner og ophængningssystemer fremstillet af metalprofiler og ark HL. Du kan kombinere muligheder for at opnå løsningen på de mest komplekse designproblemer. Vi vil forstå funktionerne i systemarrangementet og muligheden for at bygge loftstrukturer med egne hænder.

Fordele og træk ved figure lofter

Figurerede lofter hedder multi-level strukturer, suppleret med elementer af kompleks form: bølger, cirkler, abstraktioner eller geometriske former. Denne type omfatter spændingssystemer med flerfarvede eller multi-teksturerede lærred.

Funktioner og fordele ved lofter:

 1. Æstetisk udseende. På grund af de mange former, størrelser, teksturer, kan du skabe smukke mønstre i loftet.
 2. Visuel ekspansion, zoneinddeling. Korrekt valgt belysning hjælper farveløsningen med at fylde rummet med luft for at fremhæve en bestemt zone. Indretningsmulighederne skal vælges omhyggeligt: ​​Fler niveauer i værelser med lave lofter "komprimere" rummet.
 3. Evnen til at skjule under suspension systemet ujævnigheden af ​​fundamentet, ingeniørkommunikation, elektriske ledninger, isolering, isoleringsmaterialer.
 4. Holdbarhed, holdbarhed. Med forbehold af reglerne for installationen vil designet fungere lang tid. Og hvis loftet bliver moralsk forældet, demonteres GKL arkene simpelthen, hvilket betyder, at du kan forny indretningen uden nogen specielle problemer.
 5. Stretch lærred og gipsvæg med høje fugtighedsbestandige egenskaber beskytter mod lækage ovenfra.
 6. Lydisolering, varmeisolering af rum under anbringelse af suspenderede spændingsstrukturer af figurtype stiger betydeligt.

Der er også ulemper:

 • installationskompleksitet
 • øgede materielle omkostninger
 • reducerer højden af ​​rummet.

Tip! Før du skal udstikke krøllede lofter, skal du kontrollere styrken af ​​den grundlæggende struktur. Metalprofiler og gips har en masse, der mister vægge og lofter, især i gamle huse, kan simpelthen ikke stå.

Varianter af buede gipsplader lofter

På trods af forskellige former er følgende muligheder populære:

 1. Geometriske figurer. Disse kan være rektangler, firkanter, cirkler. For eksempel strammes det generelle plan af loftet omkring omkredsen (rektangel), og der dannes en cirkel eller oval i midten. Du kan opdele hele overfladen i firkanter og fremhæve de enkelte områder af baggrundslyset.
 2. Oval eller halvcirkel. Disse er former for stuer, soveværelser. Sengområdet er kendetegnet ved en halvcirkel, og den oplyste ovale vil fremhæve den centrale del af stuen.
 3. Kugleformede former, bølger udføres på mange forskellige måder. For eksempel bølger som indramning af hele omkredsen eller opdeling af zoner, zigzags med forskelle i børns niveau - en visuel forskel mellem arbejds- og legionszonerne og så videre.
 4. Figurerede lofter i form af blomster, planter eller komplekse mønstre. Dette er en dekorativ teknik, der understreger den stilistiske beslutning i rummet. En sådan tekstur af loftet kræver stor dygtighed, det understreges nødvendigvis af belysning og forskellige farveløsninger.

Tip! For den endelige udsmykning af GC's loftoverflade gælder tapet, stoffer, maling. Belysningsudstyr vælges ud fra belægningens egenskaber: uden opvarmning af overfladen.

Gøre en loftplan af gipsplader

Inden du laver et formet gipsplankloft, er det nødvendigt at markere basen og forberede den til installationsprocessen. For det første vurderes bundens styrke: Fjern faldende stykker af gips, maling, hvidvask og tapet, rengør overfladen til et tæt lag. Det er bedre at lukke hullerne om nødvendigt for at behandle overfladen med biologiske beskyttelsesforbindelser - dette forhindrer udviklingen af ​​skimmel.

Arbejde nu med planen og markeringen:

 1. Mål længden af ​​hvert værelse med et målebånd, overfør dataene til tegningen. Det er nødvendigt at beregne mængden af ​​indkøb af materialer.
 2. Opdel loftets hele plan i celler 60x60 cm. Disse vil være fastgørelsespunkterne i loftprofilen.
 3. Tegn linjerne i de figurerede loftsniveauer med separate linjer. Det er nødvendigt at bruge referencepunkter: centrum af planet (rum), et af hjørnerne - fra disse punkter er det mere bekvemt at tælle alle længder for at markere zoner af monteringselementer.
 4. Langs rammelinjerne med et trin på 20-40 cm markerer du punkterne i fastgørelserne af suspensionerne. Pladsen skal være lille, da de ramte lofter har en tyngre masse end konventionelle suspenderede strukturer.
 5. Marker placeringen af ​​baggrundslyset, måler den ønskede længde af ledningerne, markér dens placering på planen.

Når planen er klar på papir, skal den kopieres til loftet. Det er bedst at trække gulvet i rummet og derefter overføre alle parametre til basisloftbasis - det er lettere at rette parametrene, hvis der er opstået en fejl.

Sådan markerer loftet:

 • find det nederste hjørne af rummet, afsat en afstand deraf svarende til profilens højde og tykkelsen af ​​gipspladen, idet der tages hensyn til, at afstanden mellem overlapningen og den øverste del skal være 4-10 cm;
 • Hvis der er fremspring eller uregelmæssigheder på basisfladen, sænkes afstanden under hensyntagen til størrelsen af ​​disse fejl.
 • afstanden mellem niveauerne af rammer 1 og 2 i det viste loftsystem er mindst 5 cm;
 • sæt den rigtige afstand først i det nederste hjørne af rummet, og flyt derefter mærkerne til alle hjørner;
 • Forbind prikkerne i en linje langs hele omkredsen - dette er grænsen for profilfastgørelsen;
 • mærke på loftet suspensionstiderne
 • Markér på vægge fastgørelsespunkterne på føringsprofilen;
 • Med en blyant tegner du grænserne for de påtænkte loftsniveauer med henvisning til referencepunkterne (som i dit diagram).

Hvis installationen af ​​det tynde loft på gipset indebærer dannelsen af ​​cirkler, tegnes de som følger: Fastgør cirkelens midterpunkt og skru i skruen. Fra skruen for at strække linjen med en blyant i den anden ende og med dette "kompas" tegne eventuelle ønskede cirkler, halvcirkler.

Monteringsramme fra profil

Foretrukket at købe de rigtige metalprofiler:

 • PP 60/27 loftprofil (CD) med en længde på 275, 300, 450 cm er hovedelementet i rammen;
 • NP 27x27 (UD) guide profil med en længde på 275, 340, 450 cm - monteret langs rummets vægge;
 • buet profil 60x27 (PA) med en længde på 275, 340, 450 cm til fastgørelse af krølleformede elementer;
 • Den indstillede profilprofil 28x27 (NP28 / 27) med en længde på 275, 340, 450 cm bruges som en buet profil.

Du skal bruge dowel-negle, skruer, U-formede suspensioner, krabber, hjørne og multi-level stik samt værktøjer: perforator, skruetrækker, laser niveau, målebånd, metal saks, børste, sæt af spatler. Af materialerne anvendelige ark GCR, serpyanka, kitt, primer til dyb penetration loft.

Algoritmen fungerer som følger:

 1. Brug mærkerne på loftet og vægge til at bore huller til bøjler. Indsæt dowels.
 2. Bøj kanterne af de U-formede bøjler, læg elementerne til den øvre ramme ifølge markerne.
 3. Indsæt loftprofilen af ​​det første lag i styrene. Fastgørelsesanordninger til skruer med kort ben.
 4. På venstre og højre side af profilen skal du installere hoppere. Krabber forbindelse til den vigtigste PP profil.
 5. Den lige profil er skåret i elementer af den ønskede størrelse - disse er lodrette stativer til at flytte tierne fra toppen til bunden. Til rammen af ​​multi-level stikkene på de øverste tier.
 6. Rammen af ​​det nederste niveau for at skabe en rund eller krøllet form af føringsprofilen. Elementet skæres med jævne mellemrum og bøjes derefter til form.
 7. Fastgør den buede lamell på stikkene til de øverste stativer. Derefter indsættes cd-profilen mellem lamellen og den nederste styringsprofil (allerede monteret på væggen). Fastgørelse af en cd-profil til fragmenter af rammen af ​​den øverste del vil være mere pålidelig.
 8. Sæt jumperne på rammen af ​​den nederste del.

Det er vigtigt! Hvis loftets overflade er flad, kan rammen kun laves til figuren (nederste) niveau. Efter rammens indstilling glem ikke at lægge alle ledninger, det er bedre at sætte dem i en bølgepap - det skal ske, inden du tæpper loftet med plader af gipsplader.

Fastgørelse af gipsplader

Installation af plader af gipsplader på flyet er ikke svært og vanskeligt: ​​Klem i klemmer eller stole på assistenter, fastgør med skruer.

Advarsel! For at gøre det lettere at forsegle sømme og leddene, er der i tilfælde af tilstødende elementer nødvendigt at affyre 2/3 af arktykkelsen. Brug et fly eller en skarp kniv.

Udfør installationen af ​​ark, se skemaet: hvis GKL ligger på grænsen mellem niveauerne, er den forskåret. Det ville ikke være overflødigt at forudborre huller til spotlights. Men installationen af ​​buet loft på gipsvæg med buede striber kan medføre vanskeligheder.

For ikke at ødelægge arket er det skåret eller fugtet:

 1. Nedskæringer er lavet på bagsiden af ​​materialestrimlen. Du skal være forsigtig med at skære kun kartonlaget og gipset i en dybde på højst 0,5 cm. Det ydre lag af pap bør forblive intakt. Nu kan båndet bøjes gradvist, hvilket giver den den ønskede form.
 2. Fugtgivende er en enklere løsning. For at gøre dette skal du rulle strimlen fra bagsiden med en nålevalse og derefter fugte lidt. Nåle gennemblader kartonforing, befugtning af det indre lag. Nu skal du bøje strimlen, lægge på rammen, forsigtigt fastne - tørring, designet forbliver i en given form.

Så snart arbejdet med at sy arkene i hele rammen er afsluttet, er alle belysningsanordninger forbundet og testet til arbejde, begynder putty-scenen. Strukturen er dækket af alle fastgørelseshætter og sømme.

Serpyanka bruges til forstærkning af sømme. Det er nødvendigt at sætte kitt på sømmen, læg et stykke serpyanka, så sømmen er placeret i midten af ​​båndet, tryk let på båndet i sammensætningen og pierce toppen igen og søge nivellering af overfladen. Her kommer en spatel med et bredt blad til nytte. Når kittet er tørret, sand overfladen med sandpapir, fjern støv og prime.

Efter forarbejdning kan du dekorere loftet med ethvert materiale: tapet, maling, klud.

Stretched og kombineret buede lofter

Det kombinerede loft er en kombination af ophængte og spændingsstrukturer. Det kan være en spænding første tier, og bunden - suspenderet, foret med tapet eller malet i den ønskede farve.

Der er krøllede stræklofter:

 • multilevel - er ens i teknologi med arrangement med suspenderede strukturer;
 • wavelike - overfladen ser ud som en kombination af konvekse elementer og depressioner, hvilket gør overfladestrukturen;
 • kuppelformet - flere lærred repræsenterer en kugle eller en kegle;
 • buet - lærredet spændes i form af en voluminøs bue.

Opnået formularer ved anvendelse af aluminiumsemballager af kompleks konstruktion. Baguetter suppleres med udskæringer ved bøjningspunkterne, ligesom profiler til GCR ark. Fiksere af bøjet baguette på skruer og dowels, er også brugt, såvel som til loftsprofiler.

Den bølgeformede form opnås ved at anvende en krøllet ramme, der tjener som en understøtning til spændingsdukken.

Installationsarbejdet udføres som følger:

 • incise aluminium baguette på de punkter, der er angivet på bagsiden, bøje;
 • sæt baguetten på vægpaneler eller loftbasis
 • varme rummet til +70 med en varmepistol;
 • varme også filmen til 40 ° C;
 • at strække kluden, fastgøre hjørnerne, det er muligt for midlertidige suspensioner;
 • læg en film med en spatel over en baguette, fast omkring rummets omkreds.

Så snart filmen begynder at afkøle, vil den strække og tage den form, der er givet ved opbygningen af ​​baguetten. Men det er vigtigt at forstå, at de strækformede lofter af komplekse krøllede former udgør vanskeligheder under installationen og optager mere plads end de kombinerede versioner eller ophængte loftkonstruktioner. Derfor, at strække lærredet anbefales i rummelige værelser.

Og en anden version af det figurerede loft, der bruges meget sjældent - stofdække. Det bruges til at dekorere suspenderede strukturer, men kræver særlig pleje og erfaring.