Knauf gipsvægsteknologi

Anvendes ved installation af et loftsloft lavet af gipsplader i henhold til Knauf-teknologien garanterer holdbarheden og holdbarheden af ​​konstruktionen. Dette er en tysk udvikling, der kun bruger materialer af højeste kvalitet. På trods af sin popularitet er prisen for dem ret rimelig.

I Rusland bruges de aktivt til udsmykning af boliger, kontor- og industribyggeri. Metoden kræver ikke meget tid, og resultatet er fremragende.

Nødvendige materialer

Til udførelsen af ​​arbejdet er loftsgipsplader og rammeelementer (træbjælke eller metalprofil) påkrævet. Behøver også fastgørelseselementer (skruer, dowels), krabber, forskellige hængende elementer.

Derudover skal du bruge et sæt værktøjer. Det omfatter:

 • hydro niveau;
 • en blyant
 • målebånd;
 • bore;
 • trådløse skruetrækker;
 • Punch;
 • specialplan til behandling af arkets kanter
 • metalkniv til bearbejdning af stumper eller slibemaskiner;
 • laser niveau;
 • papir forstærkende tape.

Fordele og ulemper

Teknologien har mange fordele:

 1. Variabilitet. Det er muligt at udføre forskellige designs (single-level eller multi-level).
 2. At skabe lofter af forskellige former ifølge tegninger af designere, evnen til at justere loftets højde og skjule fejl.
 3. Evnen til at lægge lag af materiale på loftet for yderligere lydisolering og isolering. Dette vil spare energi og give gode levevilkår.
 4. Nem behandling.
 5. Gipsvæg er et ideelt materiale til montering af forsænket spotlights.
 6. Muligheden for at bruge materialer.
 7. Små tid omkostninger (arbejdet kan gennemføres på en dag).

Af minuserne kan kun nævnes et markant fald i rummets højde efter installationen af ​​loftet. Men dette er et egentligt problem kun for små værelser.

Særlige egenskaber

Brugen af ​​denne teknologi indebærer tilstedeværelsen af ​​nogle funktioner, som du behøver at vide. Mere om dem:

 1. Systemet kan anvendes til følgende typer af rammer: metal, træ, lukkede materialer.
 2. Arkene er fastgjort i tværretningen i forhold til støtteprofilen.
 3. Obligatorisk behandling af gipsplader med afskærmning.
 4. Arbejdet udføres ved hjælp af en løftemekanisme eller med en assistent.
 5. Sørg for ekspansionsfuger i intervaller på femten centimeter, så overfladen ikke deformeres på grund af temperaturændringer.

Forberedelse af installationsbetingelser

Før du begynder installationen, skal du afslutte alt arbejde på færdiggørelse og udjævning af væggene. En vigtig betingelse er at opretholde et normalt eller tørt fugtigheds regime. Under ingen omstændigheder skal rumtemperaturen være under 10 grader, det optimale område er 15-20 grader. Hvis arbejdet udføres om vinteren, skal du tage vare på opvarmning på forhånd.

Et meget vigtigt stadium er udførelsen af ​​den korrekte mærkning langs væggenes omkreds. Dette vil kræve en tilbagetog fra det færdige loft med ca. 10-12 centimeter. Rammen skal installeres så præcist som muligt, da den vil fungere som udgangspunkt.

Hvis der bruges et laserniveau i arbejdet, vil det være meget nemt at klare opgaven. Ved anvendelse af et hydraulisk niveau er det nødvendigt at markere to punkter på en af ​​væggene og forbinde dem ved hjælp af et snitkabel. En lignende procedure gentages på alle fire vægge i rummet. Kommunikation bør på ingen måde forstyrre arbejdet. Ellers kan de let beskadiges af en spids vinkel på profilen eller en forkert hamret negle.

Rammontering

Knauf-selskabet har udgivet særlige brochurer, der detaljeret beskriver alle processer til installation af loftspladetak i henhold til deres teknologi.

Rækken af ​​huller er boret i henhold til de markerede linjer. De tilslutter dowels og installerer guideelementer til at udføre basen. De vil tjene som en støtte, og deres placering bestemmer placeringen af ​​loftplanet.

Inden montering af tvær- og langsgående rammer foretages mærkning og fastgør U-formets suspensioner. Den optimale afstand mellem fastgørelseselementer er 40-50 cm.

Næste trin er at installere elementerne i kasser. Her skal du bruge suspensioner og guider rundt omkretsen.

beklædning

I slutningen af ​​rammen beklædt gipsplader ark. Knauf-teknologien kræver overholdelse af obligatoriske krav for at forbedre pålideligheden af ​​designet. Her er de:

 1. Kompetente skærestykker af gips i fragmenter af ønsket form med specialværktøj.
 2. Etablering af plader af gipsvæg i løbet med et bestemt trin. Denne handling bidrager til styrkelsen af ​​flyet og forhindrer dannelsen af ​​korsformede ledd.
 3. Montering af gips på rammen med overholdelse af huller (5-7 mm hver). Dette forhindrer udseende af forskellige former for skade.
 4. I løbet af arbejdet med standard skruer. Skru dem forsigtigt ind, så arket ikke går i stykker.

Sømforsegling

For at øge materialernes styrke anbefales det at afslutte på basis af kittemængder og vandafvisende sammensætninger. Maskerende sømme udføres ifølge følgende algoritme:

 • overfladebehandling (fjernelse af støv, der forhindrer materialer af høj kvalitet);
 • primer sømme (for god vedhæftning);
 • lægning af kitt mellem sømene
 • anbringelse af det første lag af kitt direkte på sømmen
 • klæbende sømme med et specielt bånd med en forstærket handling (tryk ind i lag af kitt, hold det i en spændt stilling);
 • gnide det tørrede lag af kitt med kruspapir;
 • anbringelse af et andet lag af kittet;
 • slibning (for at give et holistisk, monolitisk udseende til loftet).

Korrekt forsegling af leddene er meget vigtig og sætter styrken af ​​strukturen.

Den sidste finish

Når overfladen er klar, kan du finér den med næsten alle færdige materialer. Ofte limes over med vægpapir eller dækker med maling, men i ønske er det muligt at overveje andre muligheder.

Det er let at montere et loft lavet af gipsplader ved hjælp af Knauf-teknologi, hvis du følger vejledningen tydeligt. Med de nødvendige færdigheder og grundlæggende færdigheder med værktøjerne, kan du selv gøre arbejdet.

Gør loftet af gipspladeteknologi Knauf

Den relativt nye teknologi Knauf blev udviklet og udbydet af det tyske firma Tigi-Knauf, hvis hovedaktivitet er forbundet med produktion af materialer af høj kvalitet til reparation og byggearbejde, herunder gipsplader af forskellige typer, profiler, fastgørelseselementer.

Kernen i teknologien ved installation af loftet kommer ned til brugen af ​​Knauf-produkter for at maksimere tilpasningen af ​​loftet og den delikate maskering af kommunikation med minimal tid og arbejdskraft.

Hvad er kravene til rammen inden for teknologien

Knauf fokuserer på flere vigtige nuancer, der skal tages i betragtning ved montering af en ramme til et hængende loft ved hjælp af dets teknologi. Disse omfatter:

 • brug af gipsplader fremstillet af et firma med et højt beskyttelsesniveau mod fugt
 • installationen af ​​profiler for at undgå deformering af loftet under indflydelse af massen af ​​færdigmaterialet udføres på forskudt måde med overlapning eller vrazbezhku;
 • Knauf fastgørere bruges til forbindelsen;
 • For at forhindre deformering af belægningen under påvirkning af vibrationer, der opstår, når en dør åbnes regelmæssigt, undgå at forbinde arkene i midten af ​​åbningen;
 • Den færdige ramme er nødvendigvis trimmet med isolerende tape.

Med deres egne hænder er loftet på gummiteknologi Knauf-teknologien samlet fra specielle profiler mærket UD og CD.

Fordele ved teknologi: hvorfor det bruges

Korrekt planlagte og installerede gipspladestrukturer tillader ikke kun at komplementere interiøret, men også at tilføje de nødvendige accenter, justere rummets størrelse, skjule kommunikation og elektriske ledninger. Installationen af ​​loftet ifølge Knauf-teknologien giver dig mulighed for at skabe praktiske designlofter med minimal indsats og tid. Det færdige design åbner flere muligheder for eksperimenter med lys, hvilket viser fremragende præstationer af varme og lydisolering.

Installationen af ​​lofter er lavet af materialer, der er færdige i sættet. Det omfatter blader af gipsvæg fra producenten med den optimale størrelse og egenskaber, metalramme. Det er praktisk selv for en nybegynder at arbejde med et sådant sæt.

Forbereder at installere strukturen

Knauf loftgipsplader er kun tilladt efter færdiggørelsen af ​​byggeri og efterbehandling værker i forbindelse med våde processer. Desuden skal væggene på dette tidspunkt være justeret og trimmet.

Start af processen med konstruktion af en loftsstruktur er tilladt, forudsat at temperatur- og fugtighedsforholdene overholdes. Det er vigtigt, at temperaturen ikke var lavere end 10 grader Celsius, og fugtigheden ikke overstiger 60%.

Begyndelsen af ​​arbejdet skal nødvendigvis være den korrekte beregning af loftet med udarbejdelse af et designprojekt, der udfører mærkning. På samme tid skal du kontrollere udførelsen af ​​ventilation, elektrisk og anden kommunikation.

DIY slagtekroppe: nyttige anbefalinger fra teknologiens forfattere

Ved hjælp af et niveau til kontrol og en snit tråd på væggene omkring omkredsen af ​​rummet markere linjen. I betragtning af den type gipsplader, der vælges til montering, er styrene markeret med punkter til montering af suspensioner.

Ankre eller dykker i de markerede områder er fastgjort til suspensionerne. Yderligere arbejde afhænger af valget i retning af træ- eller metalrammen.

Så teknologien til montering af Knauf gipsvæg på loftet ved hjælp af en træramme involverer følgende algoritme:

 1. Direkte eller hurtigt monteret ophæng fastgjort til bunden af ​​strålen. Den anden mulighed ændrer øjeblikkeligt siden af ​​vedhæftet fil.
 2. Fastgør føringsskinne på loftets overflade ved hjælp af foringen for at reducere forskellene i bundens højde.

Nogle funktioner ved installationen af ​​metalrammen:

 1. Tilslut profiler med suspensioner, ikke glemme et kompensationshul på 10 mm (beskytter strukturen med temperaturændringer).
 2. Brug forseglingstape til bogmærke under guideprofilen.
 3. Påfør kun vægprofilen, faste guider fastgøres langs en lang væg. Dowels fastgørelsestrin er op til 30 cm, og lejeprofilen skal ind i guiden mindst med 3 cm.

Den færdige ramme er beklædt med Knauf plader af gipsplader, igen med visse nuancer.

Afslutning GKL loft - hvad du behøver at vide

I forbindelse med installationen af ​​loftet i henhold til Knauf-teknologien er det nødvendigt at overholde hovedregelen: arkene er fastgjort over støtteprofilen med selvlukkende skruer i en ret vinkel. Før installationen skal ark behandles i området, der ikke limes med papkanter for at fjerne afskærmning.

Installation af ark udføres med en assistent eller ved hjælp af en speciel løftemekanisme. Ark er fastgjort uden led, som allerede bemærket i forskudt eller vrazbezhku. Det er korrekt, at pladen i længderetningen lægges uden et hulrum, hvorimod et lille mellemrum ville danne sig i tværretningen. Kun i dette tilfælde vil det være muligt at sætte fugen på en sådan måde, at der opnås en perfekt flad søm.

Det er nødvendigt at tage højde for, at temperaturfald vil virke på gipspladens overflade af loftet - arkene vil udvide og lidt deformere. For at undgå alvorlige deformationer planlægges specielle deformationsled i 15 meter trin.

For at forhindre de selvlukkende skruer i at ødelægge finishdækket med de valgte hætter, drejes de med en let nedsænkning i arket til en dybde på ikke mere end 1 mm. Samlinger tæt på forstærkningstape.

Afslutning - faser

Konstruktion og montering af to niveauer i henhold til den beskrevne teknologi anbefales det at øge materialets styrke ved brug af finish baseret på vandafvisende sammensætninger og kittemængder.

Sømene er maskeret af følgende teknologi:

 • Fyld leddene med en kittens blanding med en smal spatel, fjern rester
 • fastgør sutur tape
 • dække tape med kitt for at fjerne rester fra overfladen ikke tidligere end 45 minutter;
 • skruede skruehoveder;
 • re-spatting sømme med fjernelse af rester denne gang med en bred spatel;
 • slib overfladen;
 • monteret aluminium hjørne eller PVC hjørne i området af de ydre hjørner;
 • fastgør adskillelsestapen mellem gipspladen og det indvendige hjørne, og dækk overfladen med en kitt;
 • maling og gips fuldstændigt tørret materiale.

Efter alle ovenstående anbefalinger vil det vise sig selv uden erfaring og færdigheder ved at bruge materialer fra Knauf til at gøre et praktisk, æstetisk og holdbart loft.

Hlk loft ved hjælp af knauf teknologi

Adresse: RF, 143400, Moskva Region,
Krasnogorsk, st. Central, d. 139

Tlf: 8 800 770 76 67

For spørgsmål vedrørende køb af KNAUF-produkter henvises til afsnittet Hvor kan man købe?

Falsk loft fra gipsplader to niveauer KNAUF P 112, teknologi, installation

Dette websted bruger cookies til at give dig en bedre brugeroplevelse. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du vores brug af cookies.
Beskyttelse af personlige oplysninger og cookies

Når du bruger delingsfunktionen i sociale netværk, overføres dine personlige data til den tilsvarende tjeneste.
Aktiver Share-funktionen

Knauf teknologi til gipsplader lofter

Knauf lofter anses for at være de mest populære i vores tid, fordi med deres hjælp kan du alvorligt omdanne loftets overflade af ethvert interiør. I denne artikel vil vi forsøge at svare på spørgsmål om hvordan installationen af ​​loftet ifølge Knauf-systemet udføres, såvel som hvad Knauf-teknologiske diagram er og beskriver dets formål.

Loftoverflade konvertering

Installationsvejledning

Hvis du installerer et gipspladloft, skal du følge nogle vejledninger, der hjælper med at gøre arbejdet korrekt og korrekt. De er ikke meget forskellige fra kravene til standardinstallationen af ​​gipslofter, men har deres egne egenskaber.

Funktioner ved installation af lofter i gipsplader i henhold til Knauf-systemet:

 • Lofter kan installeres på en uforberedt loftoverflade.
 • KNAUF-systemets lofter er installeret på færdige lofter, færdige med gipsplader.
 • Anvendelsen af ​​systemet er muligt på et metal, træ og ramme, der allerede er lukket med materialer.

Installation af KNAUF systemlofter

Mærkning af loftet med hængende lofter

Efter at have identificeret materialer og værktøjer til installation af dekorative trimmer, skal vi markere loftplanet korrekt. Ifølge kravene til teknologi er det nødvendigt at trække sig tilbage fra det færdige loft mindst 10-12 cm, fordi denne afstand er nødvendig til installation af særlige bærende suspensioner, lægning af kommunikation, installation af dekorative lamper mv.

Efter markering af væggene forstår vi på hvilket niveau KNAUF gipsplankloft vil blive placeret, men nu skal vi lave en markering for den understøttende metalprofil, hvorpå arkene bliver løst.

Rammens langsgående bund er markeret med et trin, der afhænger af loftets belastning, men de er korrekt placeret i en afstand af 60 cm fra hinanden. Korsbærerprofilen er markeret med samme trin, men afstanden kan variere afhængigt af teknologiens krav, loftets vægt, efterfølgende efterbehandling, dekorative efterbehandling og andre parametre.

Enhedsramme

Rammen til gipspladen af ​​loftet på metalprofilen er monteret på væggene og på loftet. I starten opstilles der en støtteprofil langs linjerne på væggene. Dernæst monterer vi takrammens hovedlager ved hjælp af broer og suspensioner ved markering i loftet. Det er meget vigtigt at arbejde korrekt med profilens længde, dens ensartede stabling i forhold til andre dele af rammen samt dens niveau. For at gøre dette kan du bruge nivelleringstråde, laser eller magnetisk niveau.

Installation af transportørprofil

Styvningsribben eller den tværgående støtteprofil er monteret på hovedbærerne ved hjælp af et enkeltstikskontakt, hvilket er meget enkelt, da det specielle fastgøringsmiddel let klikker på profilerne. Efter installationen er det nødvendigt at kontrollere alle niveauer, og hvis arbejdet er af høj kvalitet, fastgør de langsgående og tværgående profiler til hinanden med selvlukkende skruer til metal.

beklædning

Knauf-loftteknologi indebærer ikke en simpel belægning, men ifølge obligatoriske krav, som vil forbedre kvaliteten af ​​den færdige struktur, samt sikre pålideligheden.

 • Så skal hvert stykke gips klippes korrekt med et specielt værktøj. Det er nødvendigt at lave en afskærmning udefra, som derefter vil blive anbragt.
 • Alle plader til KNAUF gipsplankloftet er installeret i et opbrud i trin med tværgående montering af profilen. Ofte er dette et standard trin på 60 cm. Det er nødvendigt at styrke flyet og undgå korsformede led, som man endog kan sige, er forbudt, når man installerer GKL ark på en profil.
 • Mount gips på rammen skal være med en vis afstand mellem stykkerne, som skal være 5-7 mm. Dette vil medvirke til at fjerne den mekaniske belastning fra arkene og forhindre revner og chips, som ofte manifesterer sig ved ukorrekt afslutning af lofter og vægge med gips.
 • Skæring er standardskruer, i trin på 20-30 cm, afhængigt af kravene og belastningsdesignet. Det kan gøres med et mekanisk, elektrisk eller pneumatisk værktøj, afhængigt af hvilket du har adgang til.

Suspended gipsplader lofter

Afslutningsarbejde

KNAUF-serien er ophængt i forskellige typer af finish, og derfor kan de dækkes med tapet eller males med den ønskede farve. Loftplanet kan også trimmes med andre materialer, men muligheden for dette skal leveres lige før installationen, fordi ikke kun kravene til det rum, hvor arbejdet finder sted, men også betingelserne for produktion af loftet, som direkte afhænger af finishmaterialets størrelse, dens vægt og vægte følger landskabet.

Gipsplankgips

Teknologisk kort Knauf

Et typisk teknologisk kort til efterbehandling med brug af komplette systemer. Knauf er udviklet for nemheds skyld ved at observere den korrekte teknologi til montering af loftkonstruktioner. Komplekse systemer hjælper installatører med at beregne den nødvendige mængde materiale til loftet af gipsplader, udarbejde et kort - tegning og korrekt samling af strukturen.

Routing Knauf har en række specifikke krav, der skal følges under arbejdet, angiver forbrug af materialer til forskellige størrelser af strukturer, der opføres og den nøjagtige rækkefølge af arbejdet under installationen.

KNAUF-loftet er et interessant job og mulighed for kvalitativt at diversificere og give de mest eksklusive projekter, fordi du altid kan arbejde ikke kun med lofter på enkelt niveau og på flere plan og overflader, men også bruge interessant arkitektur i dit arbejde. Hvis du regelmæssigt arbejder med gipsplader - vil et teknologisk kort udviklet i henhold til Knauf-systemet være en fremragende assistent i dine handlinger og tilsagn.

Knauf gipsplader lofter - gør-det-selv tysk teknologi

Ved installation af et hængslet loft er husejerens hoved ønsker at sikre, at konstruktionen er solid, holdbar og attraktiv, og installationsarbejdet tager ikke meget tid. Knauf gipslofter loft opfylder kun alle disse krav. Overvej alle funktionerne i denne teknologi i denne artikel.

Kort om Knauf teknologi

Knauf er et tysk design. Dens udvikler er firmaet Tigi-Knauf, der producerer materialer af høj kvalitet til konstruktion og reparation - forskellige gipsplader, fastgørelseselementer, profiler og så videre.

Knauf er en variant af fremstillingen af ​​suspenderede strukturer ved hjælp af gipsplader, som er monteret på en speciel ophængsramme.

Hvad skal rammen være?

 1. Påfør gipsplader af sin produktion, som har høj fugtighedsbestandighed.
 2. Installation af profiler på forskudt måde med overlapning eller rift, således at loftet ikke deformeres under vægten af ​​gipsvæggen.
 3. Tilslut profilfastgørelsesproduktionen Knauf.
 4. Undgå at tilslutte plader i midten af ​​åbningen, så de vibrationer, der opstår ved åbning af døren, ikke provokerer deformering af belægningen.
 5. Efter montering af rammen skal den være færdig med isoleringstape.

Uafhængigt er Knauf-loftrammen monteret ved hjælp af specielle profiler med cd- og UD-markeringer.

Fordele og ulemper ved teknologi

Fordelene ved lofter på Knauf-teknologien omfatter:

 1. Lavtidsomkostninger til gennemførelse af værker. Hvis du har alle de nødvendige værktøjer og tilstrækkelige færdigheder fra herrer, kan installationen udføres på en dag.
 2. Muligheden for at installere et sådant loft i ethvert rum, uanset størrelse og konfiguration.
 3. Enkeltheden af ​​den efterfølgende behandling og det er muligt at anvende materiale af enhver art.
 4. Succesfuld udjævning af forskellige fejl i bundloftet og skjule kommunikationslinjer på grund af tilstedeværelsen af ​​et mellemrum mellem belægningen og overfladen, der bliver trimmet.
 5. Tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner i form af lægning på loftet af materialelaget til isolering eller lydisolering.
 6. Har evnen til at montere forskellige designs. Det kan være single-level med tilstedeværelse af spotlights eller multi-level.

Den eneste ulempe ved denne teknologi er kun, at når man installerer et sådant loft, reduceres rummets højde markant. Men dette er en minus kun i tilfælde af små værelser, for store værelser med højt til loftet, tværtimod kan dette være en fordel.

Forberedelse til installationsarbejde

Arbejdet med installationen af ​​loftet skal udføres under færdiggørelsen. I dette tilfælde skal alt vådt arbejde allerede være afsluttet.

Det er vigtigt at forudjustere alle lodrette overflader.

Til drift er det vigtigt at skabe rumtemperatur og fugtighed. Temperaturen i rummet under 10 grader varme til arbejde er ikke tilladt.

Hvad kræves der af materialer og værktøjer?

Før du begynder at arbejde med at installere loftet, skal du forberede følgende værktøjer:

 • Punch;
 • batteri skruetrækker;
 • bore;
 • roulette hjul;
 • en blyant
 • kniv, som kan klare enderne;
 • hydro-niveau

Laserniveauet vil ikke være overflødigt, da skeletet, der er samlet ifølge den pågældende teknologi, har et stort antal komponenter, hvis placering skal være strengt i overensstemmelse med niveauet.

Materialerne vil kræve gipsvæggen selv og elementerne i rammen - en metalprofil eller en træbjælke.

Ved fremstillingen af ​​en metalprofilramme vil der være brug for guider af to typer:

 • PN 27 × 28 - til installation omkring rummets omkreds;
 • PP 60 × 27 - for at installere andre elementer i rammen.

Gipsvæg Typer

I forhold til driftsbetingelserne kan Knauf gipsvægge være af følgende typer:

 1. A - standard gipsvæg til byggeri. Kan bruges til installation i et rum, der er opvarmet og har lav luftfugtighed (op til 60%).
 2. H2 - har en høj modstand mod fugt. Det kan anvendes i et rum med fugtighed op til 75% på grund af det lave vandabsorptionsniveau (op til 10%).
 3. DF - flammebestandigt ark.
 4. DFH2 - kombinerer egenskaberne for gipsvæg type DF og type H2.

Basalt er beregningen af ​​rammen udført under hensyntagen til standarddimensionerne af gipsplader på 1,2 × 2,5 m og en tykkelse på 9,5 mm. Dimensionerne af gipsvæggen kan dog være forskellige.

Gipskanten er hovedsagelig halvcirkulær, men nogle ark har en anden kant (lige, med et skåret hjørne, tyndt, afrundet med ensidet skråning eller halvcirkelformet).

Den første type klumper er imidlertid den mest teknologisk avancerede. Hver af de andre ikke-standard typer af kanter er designet til at løse specifikke strukturelle problemer. For eksempel at montere hjørneplankerne.

Hvad er loftkonstruktionerne?

Rammerne for strækloftet kan laves ved hjælp af Knauf metalprofiler eller ved brug af træstænger.

Suspenderet loft kan være 5 typer:

 1. П 111 - biaxial ramme er monteret af træbjælke.
 2. P 112 - Montering af den biaxiale ramme er lavet af en metalprofil.
 3. P 112 - Montering af den uniaxiale ramme er lavet af Knauf metalprofilen.
 4. P 131 - Rammen er monteret ved hjælp af en lysprofil, der er fastgjort til væggene.
 5. P 19 - arkitektonisk og dekorativt design med skabelsen af ​​et komplekst loft på flere niveauer.

Iscenesat teknologi udvikler rådgivning til dem, der ønsker at gøre arbejdet selv.

 1. Ved hjælp af et niveau for kontrol og en stringer langs væggets omkreds skal en linje markeres.
 2. Under hensyntagen til typen af ​​gipsvæg, der blev valgt, skal du markere guiderne med prikker til fastsættelse af suspensionerne.
 3. Ved hjælp af ankre eller dykker i de udpegede områder er bøjlerne fastgjort.
 4. Efterfølgende arbejde afhænger af den type ramme der skal laves - træ eller metal.
 5. Ved en træramme er tømmeret fastgjort til bunden ved hjælp af en lige eller hurtigt monteret (letter evnen til øjeblikkeligt at ændre siden af ​​fastgørelsen). Yderligere styrestangen er fastgjort i loftet. For at reducere bundens højde anvendes forskellene.
 6. Ved montering af en metalramme forbindes profilerne med suspensioner med et kompenseringshul på 10 mm, så de er beskyttet med temperaturændringer. Under denne guideprofil skal du lægge tætningsbåndet. Den anvendte profil skal udelukkende være væg. Faste guider er monteret på en lang væg. Dowel er fastgjort i en afstand af 30 cm fra hinanden. Bærerprofilen skal komme ind i guiden mindst 3 cm.
 7. Efter at rammen er samlet, overføres de til dækningen med Knauf gipsvæg.

Fastgørelsesguider

For at udføre mærkning af loftet, monteret på teknologien Knauf, vil det sædvanlige byggeri ikke være nok. Brugen af ​​et hydro niveau eller laser instrument anbefales. Erhvervelse af maling sprøjtning er også påkrævet.

Placering af mærkerne i hjørnerne af rummet ved hjælp af et hydro-niveau, de er sammenkoblet ved hjælp af en blonde.

Profilen er fastgjort under den udpegede linje, og man bør ikke glemme, at loftet vil falde til bredden af ​​profilen + pladen af ​​gipsvæggen. Derfor er det nødvendigt at foretage beregninger på forhånd, så loftet ikke er for lavt.

Til noten: Mærkning er det nødvendigt at bestemme tilstedeværelsen af ​​elektriske ledninger på væggene og loftet. De steder, hvor den er placeret, bemærker også, at ledningerne ikke er beskadiget under monteringsprofilen.

Efter færdiggørelsen af ​​markeringen skal du rette styrene, der er repræsenteret ved profilen 27 til 28 mm. De er fastgjort til væggen med dybere 6 ved 40 mm.

Hvordan laver man mål?

Arbejder udføres med en assistent eller i dette øjemed benyttes en speciel løftemekanisme. Ifølge reglerne er arkene fastgjort i forskudt eller spredt måde. I længderetningen skal pladen lægges uden et hulrum, i tværretningen dannes et lille mellemrum. Kun på denne måde vil det være muligt at opnå den perfekte søm efter at hullet er anbragt.

Det er vigtigt at tage højde for muligheden for at påvirke overfladetemperaturforskellene under påvirkning af hvilken den kan udvide og deformere. Hvis der er planlagt særlige ekspansionsfuger i intervaller på 15 cm, vil alvorlig deformation udelukkes.

Skruerne skal snoet, så de er nedsænket i belægningen med ca. 1 mm, så deres hætter bliver ikke synlige på overfladen. Til forseglingssamlinger anvendes forstærkningsbånd.

Phased implementering af efterbehandling

Ved konstruktion og installation af lofter af den pågældende teknologi, der har to niveauer, er det nødvendigt at gøre materialet stærkere ved at anvende en finish baseret på fugtbestandige forbindelser og kittemængder.

Maskerende sømme er som følger:

 1. Ved hjælp af en smal spatel fyldes leddene med en kittens blanding, hvis rester er fjernet.
 2. Montering sutur tape.
 3. Tape belægning med kitt og fjernelse af rester efter 45 minutter eller mere.
 4. Putty skruehoveder.
 5. Gentagen påfyldning af sømme og fjernelse af resterne allerede bred trowel.
 6. Overflade slibning.
 7. Montering af aluminium hjørne eller PVC hjørne i stedet for de ydre hjørner.
 8. Fastgørelse mellem det indvendige hjørne og gipsdisplaybåndet. Overflade belægning kit.
 9. Maling og gips af materialet efter fuldstændig tørring.

Egenskaber fastgørelse gipsvæg til rammen

 1. Gipsplader skal fastgøres i retning af alle profiler ved hjælp af selvlukkende skruer. Det sidste er nødvendigt at have en afstand fra hinanden på højst 20 cm. Hvor arkene danner led, placeres skruerne med forskydning.
 2. Klippe en lige del af dette materiale kan gøres med en skarp kniv. Efter indsnittet af det øvre lag kan pladen brydes langs spalten. Hvis det er nødvendigt, fremstillingen af ​​figurer, er det bedre at skære dem med en hacksav.
 3. Skrueskruer skal være forsigtige. Hatten skal drukne lidt i materialet, men det bør ikke knækkes af en skrue, for i dette tilfælde vil monteringen ikke være pålidelig.

Loftet for GKL-teknologien "Knauf": de grundlæggende regler for fremstilling

Valget af muligheden for at afslutte loftoverfladen er en af ​​de vigtigste opgaver, der skal løses, når man udfører reparationsarbejde. Det moderne byggemarked tilbyder mange materialer, som opgaven kan løses på flere måder. Som en af ​​mulighederne kan betragtes som teknologi "Knauf" gipsvæg lofter. På de vigtigste principper for sådant arbejde og vil blive diskuteret yderligere.

Generel beskrivelse af teknologien

Først og fremmest er det nødvendigt at afgøre, hvad der menes med definitionen af ​​"Knauf-teknologi". Så det er accepteret at kalde en af ​​mulighederne for fremstilling af hævede lofter, hvor gipspladerne fastgjort på en speciel ophængsramme anvendes som elementerne der skaber flyet. Under hensyntagen til specifikationerne for de anvendte materialer er slutresultatet holdbart og let at fremstille.

Loftsegenskaber

Inden der træffes beslutning om valget af den overvejede teknologi, er det værd at kende sine væsentligste operationelle egenskaber. Så blandt fordelene kan man identificere:

 • Høj arbejdshastighed. Hvis alle de nødvendige værktøjer er til rådighed og håndværkernes kvalifikationer er tilstrækkelige, er det muligt at montere et sådant loft i et mellemstort rum i løbet af dagen.
 • Alsidighed. Loftet ved hjælp af Knauf-teknologien kan monteres i et rum af stort set enhver størrelse og konfiguration.
 • Funktionalitet. Gipsplader overfladen er enkel med yderligere behandling og giver dig mulighed for at bruge et hvilket som helst valgt materiale. Derudover indebærer teknologien tilstedeværelsen af ​​et bestemt mellemrum mellem overfladen, der bliver trimmet og den endelige coating, der med succes kan nøjes næsten alle loftfejl eller lukke kommunikationslinjerne.
 • Yderligere funktioner. At lave et gipspladens falske loft giver dig mulighed for at lægge et lag lydisolering eller isoleringsmateriale, der kan være langt fra overflødigt.
 • Variabilitet. Her taler vi om det faktum, at hvis Knauf-teknologi er valgt som loftsfinish, kan en række forskellige strukturer installeres. Et loft på et niveau kan omdannes ved hjælp af spotlights, og hvis det ønskes, er det muligt at installere flere niveauer.

Som en ulempe kan vi overveje det faktum, at loftet fremstillet af gipsplaster ved hjælp af Knauf-teknologien reducerer det samlede niveau af loftet betydeligt. Denne faktor kan være afgørende, især i værelser, der ikke afviger i størrelse.

Materialer og værktøjer

Før arbejdet er nødvendigt for at forberede alle nødvendige værktøjer og materialer. Et af funktionerne i teknologien er, at arbejdet kræver brug af præcisionsmålingsinstrumenter. Faktum er, at den understøtningsramme, der kræves til loftet, indeholder mange komponenter, som skal placeres strengt på niveauet, og derfor er tilstedeværelsen af ​​et laserniveau velkommen.

Derudover er det nødvendigt at købe specielle metalprofiler, hvorfra støttestrukturen vil blive oprettet. Til disse formål kræves der to typer guider - en til installation langs omkredsen af ​​rummet (PN 27 × 28) og den anden til installation af andre rammeelementer (60 x 27 PP).

Også på forhånd skal du købe den nødvendige mængde gipsvæg, som er dannet på arbejdspladsen et par dage før de begynder. Faktum er, at gips absorberer fugt, så det tager lidt tid at niveauere fugtighedsniveauet for materialet og rummet. Hvis du ikke følger denne regel, kan et fast ark føre. Blandt andet vil du have brug for specielle elementer af krabberfastgørelsen, selvdrejende skruer og en skruetrækker med en speciel flagermus.

Udførelse af arbejder

Hvis alt er klar til arbejde, skal de udføres sekventielt, opdelt i separate trin.

mærkning

Et af de vigtigste stadier er udførelsen af ​​markeringen. Som nævnt ovenfor er det yderst vigtigt at observere den maksimale nøjagtighed af rammens installation, hvilket sikres ud fra definitionen af ​​en vandret linje, som vil løbe langs hele omkredsen. I tilfælde af et laserniveau forenkles opgaven så meget som muligt. Hvis vandstanden anvendes, markeres de to første punkter på en af ​​væggene, og så er de forbundet med en speciel snor.

Proceduren gentages på alle fire vægge. Hvis alt er gjort korrekt, er resultatet et fladt vandret niveau, som vil fungere som udgangspunkt.

Rammontering

Dernæst er rammen monteret. Hertil bores en række huller langs de markerede linjer, hvor dommerne drives. Derefter installeres styringselementer på PN 27 × 28 langs dem - dette vil tjene som grundlag for rammen.

Før montering af rammens længde- og tværgående elementer udføres markering og særlige U-formede suspensioner er monteret. For deres installation skal der også udføres boring. Afstanden mellem fastgørelseselementerne skal være ca. 40 - 50 cm.

Derefter installeres de langsgående og tværgående elementer af batten, for hvilke perimeterstyringerne og suspensionerne anvendes. Det er vigtigt at sikre, at alle elementer er i samme plan.

Ved afslutningen af ​​arbejdet skal der være en flad kasse af metalprofiler og sider af celler 40 × 40 cm.

beklædning

Den sidste fase af arbejdet - gipsplader plader med plader af gipsvæg. Alt er ret simpelt her, især hvis der anvendes en speciel smule med en limiter, som ikke tillader skruen at forstyrre integriteten af ​​det yderste lag af materiale. Arkene syes tæt på hinanden på tværs af hele loftet, og der skal ligge et mellemrum på 2 - 3 mm mellem væggene og gipsvæggen.

Som det fremgår af ovenstående, udgør teknologien for gipslofter "Knauf" ikke noget superkompleks. Under forudsætning af de nødvendige teknologiske forhold og tilgængeligheden af ​​grundlæggende færdigheder i håndteringen af ​​værktøjet, kan du selv klare opgaven.

Knauflofter - designfunktioner og fordele ved denne type lofter

Suspended ceiling teknologi Tigi-Knauf.

Overvej loftet "Tigi-Knauf." Denne teknologi blev først foreslået af det tyske firma "Tigi-Knauf", de blev meget populære og kalder dem ved navn på dette firma. I Rusland anvendes de i vid udstrækning i industri-, kontorbyggeri og i udsmykning af boliger. Den komparative billighed, hastighed og relativ nem montering gjorde det falske loft Knauf i efterspørgslen på vores marked.

fordele

Gipspladskonstruktioner på loftet gør det muligt at justere loftets højde for at skjule kommunikation, teknologiske fremspring. Anvendelsen af ​​teknologi "Tigi-Knauf" gør det muligt at skabe lofter af forskellige former i henhold til tegningstegninger. Berig rummets design og belyser loftbelysningen.

Et sådant loft i kombination med lyd- og varmeisoleringsmaterialer giver optimal ydeevne.

Sættet med hængende lofter tegner Knauf indeholder ark af visse størrelser af gipsvæg og en speciel metalramme.

Installationsbetingelser

Installation af lofter i gipsplader anbefales at starte under efterbehandling, men altid efter færdiggørelsen af ​​hovedarbejdet i forbindelse med den våde proces. Der skal også udføres alt arbejde på vægernes tilpasning. Hvis væggene er beklædt med gipsplader, så skal de være klædt på dette tidspunkt, hvis der er planlagt gipsarbejder, skal de gipses.

Installation skal udføres under forudsætning af at tørre eller normale fugtforhold holdes i overensstemmelse med SNiP 23-02-2003 "Termisk beskyttelse af bygninger". Temperaturen i værelset, hvor arbejdet er udført, og hvor materialer til installation opbevares, må ikke falde under 10 ° C.

Før installation foretages en nøjagtig beregning af den fremtidige konstruktion, gitteret er afbildet i henhold til det anbefalede trin for denne type loft, og pegpladen er fastgjort til bundloftet efter belastningstypen (se Installation af et gipsplade med egne hænder: video og detaljerede instruktioner)

Rådet. Alle elektriske, ventilations- og andre kommunikationer, hvis de er over loftet, skal monteres, og deres ydeevne skal kontrolleres.

Elementer til montering af loftet Knauf

Mandag 27x28

Profilguide Mon 28x27 Knauf

Pp 60x27

Profil loft software 60х27 Knauf

Connector p60h27 eller, som de hedder, "krabber"

Krabbe Knauf (Konnektor af profiler 1-niveau П60х27)

suspensioner

Suspension med et klips 60x27 (forår, anker)

Traktionsophæng anker

Direkte suspension P60

Tilslutninger (forlængere) til profilen (hvis siderne af rummet overstiger tre meter)

Profiludvidelse P60x27

Drywall KNAUF-liste (GKL, GKVL, GKLO)

GKL KNAUF / gipsplade almindeligt 1200x2500x12.5mm

GKLV KNAUF / gipsplader fugtbestandig 1200H2500H12,5mm

GKLO KNAUF / brandsikret gipsplader 1200x2500x12.5

Fastgørelsesanordninger (skruer, dowels til fastgørelse af suspensioner og profiler til væggene)

 • Skruens selvskærende punktering LN 9. Den anvendes til fastgørelse af metalprofiler, kræver ikke forudboring.
 • Skruen selvskærende TN 25. Brug til fastgørelse GKL af plader med metalprofil.
 • Ankerelement.

Tekniske specifikationer

Vægten på en kvadratmeter af det færdige loft er ca. 13,5 kg, det kan variere lidt afhængigt af de anvendte plader. For eksempel i våde rum er det nødvendigt at bruge plader GKLV - fugtighedsbestandige og i brandfarlige lokaler ark GKLO - brandhæmmende.

For en kvadratmeter af det færdige loft har du brug for:

 • Knauf mon guide profil Mon 28x27 Knauf - til hele loftet i en mængde svarende til rummets omkreds
 • Knauf loftsprofil pp 60x27 - 2,9 m
 • 60x27-stik eller, som de hedder, "krabber" - 1,7 stk.
 • suspensioner med clips 60x27 og tryk på dem eller direkte suspension 60x27 - 0,7 stk.
 • profilforbindelser (hvis siderne af rummet overstiger tre meter)
 • KNAUF-1 m2 gipsvæg (GKL, GKVL, GKLO)
 • fastgørelsesanordninger (selvdrejende skruer, dowels til fastgørelse af suspensioner og profiler til vægge)
 • Selvdrejende pierceringsskrue LN 9 - 1,4 stk.
 • Selvdrejende skrue TN 25 - 23,0 stk. Anvendes til limning af ark af plader med metalprofil.
 • Ankerelement - 0,7 stk.
 • Ankerstik K 6/35 - 2 stk. på 1 rm m profil mandag 28/27.
 • Armeringsbåndet (serpyanka) - 1,2 rm
 • Hårdt kittegips KNAUF (Fugenfyuller) - 0,4 kg.
 • Primer KNAUF (Thigengrund) - 0,1 l.

Forberedelse til installationsprocessen

Hvilke værktøjer vi har brug for for at indsamle høje lofter af høj kvalitet. Forbered følgende sæt værktøjer:

Rådet. Skruetrækkere bruges bedst på batterier. Det er mere praktisk og sikrere.

Er vigtigt. Med store mængder kan du bruge kværnen med en cirkel på metalen.

 • maling maling
 • målebånd
 • regere med niveau
 • laser eller vandstand.
 • kniv til skæring af gipsplader
 • specialplan til behandling af kanten af ​​arket

På trods af den imponerende liste over professionelle byggeværktøjer installeres KNAUF komplette systemer, selvfølgelig, hvis mesteren har en ide om, hvordan man bruger disse værktøjer og vil omhyggeligt studere loftkonstruktionens teknologi.

Loftmærkning

 • Vi skal bruge niveauet af vand eller laser og blonder - malingen slår. Fra det nederste punkt af loftet eller tekniske fremspring på det slog vi af blonder omkring periferien af ​​væggenniveauet.

Rådet. Hvorfor bruge et slag? Hvis du bruger et vandniveau eller et laserniveau, skal du blot markere hjørnerne og derefter forbinde dem ved hjælp af beats.

 • Derefter beslutter vi i hvilken højde vi ønsker at få et retfærdigt loft. Det skal forstås, at fra det brudte niveau vil hele systemet falde til profilens bredde plus pladens tykkelse eller, hvis det ønskes, to plader af gipsvæg, det vil sige 4-5 cm.

Rådet. Vær opmærksom på placeringen af ​​alle elektriske og andre teknologiske ledninger i rummet over loftrammen. Enhver mulighed for deres utilsigtede skade ved metalrammens eller skruernes spidser kan ikke udelukkes ved fastgørelse af gipsplader.

Monteringsrammer

 • Vi fortsætter med at fastgøre omkring den markerede perimeter af føringsprofilerne 28x27 ved hjælp af enhver form for fiksering, der passer til dine vægge.
 • Vi monterer loftsprofilen Knauf 27Х60. Profilhøjde anbefales 40 cm.
  • For tilslutning af enkelte profiler i profilen, der er indstillet 90 grader vinkelret i forhold til hinanden, skal du bruge en enkeltforbindelsesprofil, ellers "krabbe". Dette navn blev givet dette navn på grund af lighedens form i form af en reel krabbe.

Når du har installeret det ved krydset, skal du fastsætte specielle klemmer i profilhulrummet, mens fastgørelsen selv skal snappe på plads.

 • "Krabbe" skrues til styrene ved hjælp af selvskærende skruer (LN) i størrelse 3.5x9.5mm, som også modtaget fra bygherrerne deres småbetegnelser: "klopiki" eller "loppe".

Som følge heraf skal vi have en kasse fra profilen med celle 40x40.

Enheden kasser et simpelt gipspladens falske loft

 • Så planlægger vi stederne til at installere suspensionerne. Ved hjælp af dowel-negle fastgøres suspensioner til betonloftloftet. Hvis overlapningen er lavet af et andet, blødere materiale, kan bøjlerne monteres på skruer.
 • Ved at ændre længden af ​​de faste bøjler, justerer vi flyet af hele vores struktur til det samme niveau. Loftsramme klar.
 • Vi begynder at trimme rammebladene GCR. Fastgørelsesark skal laves fra midten til kanterne eller fra kant til anden kant. Vi bruger selvskærende skruer (TN) med dimensioner på f3.5x25mm. Skruerne skrues strengt vinkelret på arkene og går dybere ind i profilen med 10 mm. Ikke mindre. Og skruernes hoveder skal være indlejret i gipsvæggen med 1 mm.

Gipsplader ark

Rådet. Når du er færdig med installationen af ​​et gipsloft, skal du kontrollere, om skruerne rager ud over arkets overflade.

 • Gipspladerens kant skal falde på profilen og blokere den med tre centimeter. Enderne af gipspladerne skal placeres i et forskud på mindst et profiltrin (40 cm) i forhold til hinanden.

Rådet. Forkamfering i arkets endekanter i en vinkel på 22,5 ° til en dybde på 2/3 af arktykkelsen ved hjælp af en speciel kantplaner.

 • Brug en smal trowel, anvend det første lag af gips kitt inde i leddet. Den overskydende blanding er jævnt fordelt over overfladen af ​​arket. Derudover påføres et forstærkende tape (serpyanka) på denne søm langs kittet. Det skal dække bredden af ​​hele sømmen ikke mindre end 100 mm fra begge sider.
 • Båndet skal presses i det endnu ikke frosne lag af kitt på alle steder ud over fordybningen af ​​leddet. Der bør ikke være bølger eller bøjninger. Efter fastgørelsen af ​​det forstærkende materiale er det nødvendigt at vente, indtil kittet er helt tørret.
 • Tætning af leddene

  • Når det første lag tørrer, tag en bred spatel og forrør overfladen af ​​sømmen fra kittens partikler og hærde dryp. Så anbringer vi et tyndt lag kittet med en bred spatel, men denne gang dækker vi et stort område af pladen.

  Tip. Det anbefales at bruge en spatel på 250 mm, i dette tilfælde og laget får vi denne bredde. Opgaven er at glatte så meget som muligt den uklare højhed, der opstod under anvendelsen af ​​forstærkningsbånd.

  • Det kan være nødvendigt at putte mere end en gang, indtil vi får en flad overflade. Afslutningsvis udfører de polering med almindeligt fint sandpapir eller specialnet.

  Vi overvejede enheden af ​​det enkleste gipspladeloft på et niveau. Installation af et sådant loft i lejligheden kan ske uafhængigt. Det er kun nødvendigt at overholde den teknologiske sekvens af arbejdet.

  Knauf komplette systemer. Teknologien element-ved-montering af gipslofter

  Mange håndværkere, der udfører installation af hævede lofter, mestrer teknikken for arbejde i praksis, lærer fra den nødvendige erfaring og viden fra mere erfarne installatører. Men når arbejdet kræver udarbejdelse af arbejde, og i sidste ende skal du give en rimelig garanti for teknisk overholdelse af byggestandarderne SNiP, har mange problemer. Masters of any solid organization udfører design og installation af gipsplader i loftet i overensstemmelse med de anbefalinger, som den typiske Knauf flow diagram indeholder.

  Formålet med og indholdet af tekniske kort

  Hvis for amatør GOST og SNiP er en "mørk skov", så for en professionel er et proceskort en universel vejledning om, hvordan man teknisk og korrekt monterer rammen og fastgør gipsvæggen.

  • Denne instruktion vil lindre mesteren fra at studere disse meget normer og krav, fremskynde leveringen af ​​arbejde til kunden. Hvis du overholder alle anbefalingerne, vil arbejdet opfylde standarderne for brand, miljøsikkerhed, kravene til GOST, SNiP.
  • Teknologisk kort Knauf indeholder tabeller med klar kilde data af hovedkomponenterne i rammestrukturen på loftet.
  Loftsstolpe

  Det er vigtigt! Hvis arbejdet udføres i henhold til kontrakten, så under registrering og levering af ordren, er det umuligt at undlade anbefalingerne fra Knaufs tekniske diagram til udarbejdelse af projektdokumentation.

  • Håndbogen angiver det nødvendige materiale og algoritmen til montering af en ramme af en type eller en anden, beskriver hvordan man udfører visse strukturelle opgaver.

  Det nyeste gyldige Knauf Routing Card (serie 1.045.9-2.08.1) er udtømmende om, hvordan man designer og installerer en ophængt loftsstruktur for gipsvæg og gipsfiberplader. Alt arbejde er opdelt i separate successive faser, så det bliver nemt at forstå teknologien.

  Typer af loft strukturer

  Rammen på loftet er lavet af metal Knauf profil, og fra træstænger.

  Der er 5 typer loftslofter:

  1. Loft P 111 (teknologi er kendt blandt mestrene som "system 111"). Den biaxiale ramme er samlet af træstænger.
  2. Loft P 112. Biaxial ramme lavet af metal.
  3. Loft P 113. Monoaksial ramme lavet af metalprofil Knauf.
  4. Loft P 131. En ramme, hvor en vægprofil anvendes med fastgørelse ikke til bunden af ​​loftet, men til væggene.
  5. Arkitektonisk og dekorativt loft P 19. Kompliceret multi-level ramme.

  Rammer

  Ved trækonstruktion P 111 anvendes nåletænger med et fugtindhold på højst 12%. Inden de installeres i loftet, behandles de med antiseptisk og brandhæmmende midler. Den anbefalede del af stænger er 50 × 30 mm.

  Metalrammen på loftet er lavet af lange rullende elementer af stålplade.

  Ramme med fastgørelse til bunden (P 112, 113). At bygge det tage den sædvanlige loftsprofil. Den består af følgende elementer:

  • Vejledningsprofil Måned. Tværsnittet har en størrelse på 27 × 28 mm. I muren er der fabrikshuller, hvorigennem installationen udføres til bunden af ​​væggen.
  • Komplet med PN monter profilens profil. I tværsnit har den en størrelse på 60 × 27 mm.

  Loftet på P131 systemet med fastgørelse til væggen er lavet af en mere kraftig profil til montering af skillevægge (PS).

  For at forbedre strukturen på stederne hvor man går med i lokalerne, skal man bruge en forstærket UA profil på loftet.

  fastgørelsesmidler

  Arbejdet med forbindelsesprofilen udføres ved hjælp af disse elementer:

  1. Multi-level cross-stik til PP-profil (60 × 27). Solgt i en retfærdig form, så før du installerer, skal den bøjes.
  2. Enkelt niveau kryds stik "Krabbe".
  3. One-way cross-stik. Top side klæber den til bæreprofilen.
  4. Rotary multi-level stik, der giver dig mulighed for at forbinde bæreprofilen i enhver vinkel.
  5. Longitudinal single-level stik. Den bruges i tilfælde, hvor det er nødvendigt at øge bæreprofilen.
  6. Universal stik. Det er nødvendigt at forbinde støtteprofilen i samme plan i enhver vinkel.
  stik

  Monteringen af ​​rammen på loftet Knauf udføres ved hjælp af følgende elementer:

  Det er vigtigt! Ikke alle ved, at U-formede suspensioner produceres under profilen og under bjælken. Med ekstern lighed har de en anden nominel størrelse efter bøjning af sidebåndene. For træ er det 50 mm, og for profilen - 60 mm.

  • Ankerophæng med justerbar klemme, hurtigophæng. De har ligheder på grund af tilstedeværelsen af ​​monteringsstangen. Dens længde kan nå 1500 mm, hvilket gør det muligt at justere det nødvendige loftgab i et bredt udvalg. Ulempen er, at belastningen er begrænset til 25 kg. Dette betragtes som et lavt tal, da alle gennemsnitlige beregninger i Knaufs tekniske diagram er baseret på en belastning på 40 kg.
  Nonius suspension
  • Justerbar nonius suspension. Det er et teleskopisk design i to dele. Designet til en belastning på 40 kg.
  • Kombineret suspension, hvor der både er et tryk og et glidende element i en nonius suspension.
  • Til tilslutning af metalelementer kræves den nødvendige skrue LN (med skarp spids) og skrue LM (med selvudtrækkende spids).
  • Montering af en tung profil i P131-systemet udføres med FN-selvdrejende skruer.
  • Installation af guider til væggen udføres med metal eller nylon dowels.
  • Installation til hule strukturer i et plader af drywall Knauf udfører multifunktionelle dowels eller dowels, sommerfugle.
  • Montering af vedhæftninger til arkene udføres med en skruegreb.
  • Gipsskruer TN (i standardprofilen) eller TB (i pladeprofilen). Skrue MN bruges til at skrue ind i et ark af gipsfiber.

  Typer af gipsvæg

  Afhængigt af driftsbetingelserne er den nødvendige gipsvæg Knauf valgt fra sådanne sorter:

  Type A. Konventionelle gipsvægskonstruktion. Dette ark anvendes til opvarmede værelser med normalt fugtighedsniveau (op til 60%).

  Type H2. Gipsvæg med høj fugtighedsbestandighed. Bladet har et lavt niveau af vandabsorption (op til 10%). Rummets fugtighed kan være op til 75%.

  Type DF. Tør flamme modstandsdygtig over for åben ild.

  Type DFH2. Gipsvæg med egenskaberne af de to tidligere typer.

  Det er vigtigt! I starten var det almindeligt at tælle rammen specifikt til gipsplader med en størrelse på 1,2 × 2,5 m og en tykkelse på 9,5 mm. Men gipsvæggen kommer i andre størrelser.

  Gipsvæg har en fabriks langsgående kant. Den mest teknologiske og derfor udbredt er halvcirkelformet fortynet, men der er også gipsvæg med andre typer kanter:

  1. Rett kantark.
  2. Blad med skåret hjørne.
  3. Blad med en fortynet kant.
  4. Blad med en afrundet ensidig facet.
  5. Blad med en halvcirkelformet kant.
  Kanttyper

  Hver type kant er nødvendig for at løse specifikke strukturelle problemer. Især installationen af ​​figurerede hjørnefremskrivninger.

  Anbefalinger til montering af rammen

  Arbejdet udføres i et tørt og opvarmet rum ved en lufttemperatur ikke lavere end +10 grader.

  Arbejdet med gennemførelsen af ​​en hvilken som helst ramme begynder med markeringen af ​​loftets overflade. Ved hjælp af et niveau og en huggetråd på væggene rundt omkretsen markerer den tilsvarende linje.

  Endvidere afhænger af hvilken gips Knauf er valgt på det hængende loft, arbejdet gøres ved at markere placeringen af ​​styrene og monteringspunkterne på bøjlerne. Linjerne i lejestyrene er markeret i overensstemmelse med længden af ​​arket, således at endefugen falder på profilen.

  Suspensioner er fastgjort til loftet ved punkter markeret med dowels eller ankre.

  Trærammen er monteret på to måder:

  • Montering af styreskinne til basen med en direkte eller hurtigt monteret fjeder. Ved brug af by-suspension ændrer de skiftevis siden af ​​fastgørelsen til stangen.
  • Montering af styrestang med ankerhjul direkte på loftet. På samme tid i steder af basale dråber brug foring.

  Monteringsramme fra profilen:

  • Loftet P112 er monteret på samme måde, kun for at forbinde styre- og bæreprofilen, brug to-niveau suspensioner. Ved skærestyringer skal der laves en kompensationsafstand på 10 mm. Det forhindrer deformation af overfladen med ændringer i temperaturen.
  • Installation af et ensaksystem Knauf P 113 er forskelligt, fordi teknologien giver mulighed for at lægge en forseglingsstrimmel under ledeprofilen.
  • Arbejdet med montering af P 131-systemet adskiller sig fra det ovenfor beskrevne, idet vægprofilen anvendes, og styringen monteres langs rummets lange væg. Disse strukturer er normalt monteret under et tungt loft, derfor er det nødvendige trin til fastgørelse af dykker ikke mere end 30 cm. Vejledninger bruger kun faste stoffer. Bærerprofilen skal komme ind i guiden mindst 3 cm.
  Montering i løbet

  Fastgørelse af gipsplader

  Teknologisk kort Knauf anbefaler at fastgøre gipsvæggen på tværs af transportørprofilen. Skruer bliver til et ark i en ret vinkel.

  Det er vigtigt! Kanten af ​​arket, der ikke klistres over med pap, behandles af en planer for at fjerne afskæringen.

  Fabrikanten har udarbejdet en video, hvor herrene demonstrerer samlingsprincippet for den suspenderede struktur

  Arbejdet med fastgørelse af Knauf ark udføres parvis eller ved hjælp af en løftemekanisme. Gipsvæg monteret på loftet uden T-formede led, vrazbezhku. Pladen forskydes af bæreprofilens trin. Installationen udføres således, at pladen i længderetningen går uden et mellemrum, og i tværretningen er der et lille mellemrum. Så kittet fylder helt fugen, og sømmen bliver stærk.

  Når temperaturen falder, udvides gipspladen derfor i store rum er det nødvendigt at udstyre ekspansionsled med en stigning på 15 m.

  For at gøre det lettere at fylde skruerne, drejes de med en let indlejring af hætten i arket - med 1 mm. Arbejdet med forseglingssamlinger udføres ved hjælp af forstærkningsbånd.

  Gipsplade er et alsidigt materiale, og Knauf-flowdiagrammet hjælper med at udføre en højkvalitets installation af ethvert design, selv for en nybegynder.