Mesh lofter

Udvidet metalnet er et unikt materiale, der er lavet af metalplade ved hjælp af simultan stansning og tegning, hvilket giver dig mulighed for at opnå en god balance mellem vægt og styrke.

Ved brug af PVA erhverver de ophængte lofts arkitektoniske funktioner nyt indhold. Gitteret giver ubegrænsede muligheder for at skabe lys og åbent interiør, der realiserer interessante designløsninger.

Et stort udvalg af farver, teksturer af materialet og konfigurationer af cellerne giver dig mulighed for at implementere interessante løsninger til at skabe interiører.

PVA-produkter er ikke udsat for korrosion, hvilket gør det muligt at bruge det i rum med høj luftfugtighed såvel som til ekstern brug.

Den høje lydabsorptionskoefficient gør det muligt at anvende PVA-paneler i lokaler, der er underlagt øget krav til lydisolering.

Lysgennemtrængelighed er en ekstra mulighed for at skabe lyseffekter, når du placerer armaturer inde i et ophængt loft.

PVA-produkter kræver ikke særlige brandsikkerhedscertifikater.

* På forespørgsel fra kunden kan gitteret males i en hvilken som helst farve i henhold til RAL-bordet, og en kombination af forskellige farver er mulig.
* På forespørgsel er det muligt at levere andre typer af PVS med forskellige konfigurationer og parametre af celler.

Rackloft af PVA

I dag er virksomheden "Albes" i Rusland en pioner inden for produktion af PVS-loftsskinne.

Dette unikke produkt er et glimrende værktøj til at skabe et individuelt indretning, implementeringen af ​​innovative ideer fra arkitekter og designere.

Virksomheden "Albes" tilbyder rackloft italiensk design med åbne led, fremstillet af mesh.

PVS kassette loft

Blandt standardmodellerne tilbyder firmaet Albes et firkantet tape "Tegular", "Board" med dimensioner på 600x600 mm til et T-profilophængssystem på 15 mm og 24 mm og et Bandraster-ophængningssystem.

* Custom-made kassetter kan laves i andre størrelser.

Rektangulært loft og vægpaneler

De bliver stadig mere populære, fordi de er alsidige, nemme at installere, giver dig mulighed for at skjule alle tekniske kommunikation, mens du visuelt skaber en følelse af lys og gennemsigtighed.

Mesh loft PVA: den perfekte interiør løsning

Mesh suspended ceiling (PVS) er en relativt ny, men allerede krævet type dekorative loft dekoration, der kan føje til interiøret en følelse af rumlig frihed og lethed. Ofte bruges i indkøbscentre, i bygninger med industrielle og administrative formål. Du kan møde dem i værelser med høj luftfugtighed - i swimmingpools, køkkenområder.

Produktion og typer af hængende lofter

PVA er et udvidet metalnet på loftet, lavet af en enkelt metalplade. Fremstillingen af ​​dette materiale er en højteknologisk proces, der afsluttes ved samtidig skæring og udvinding af metal. Takket være denne teknologi kombinerer PVA mesh lofter lav vægt med maksimal styrke.

Den ideelle glathed af metalplader opnås ved at køre dem gennem specialiserede ruller. Denne type behandling har sine fordele og ulemper.

PVA erhverver en utrolig glat overflade, men samtidig taber den lidt i dekorativitet. For at undgå dette udføres rullning med en lav grad af tryk (fladdannelse).

Fremstillingen af ​​PVA er bogstaveligt talt en affaldsfri proces, hvilket medfører lave produktionsomkostninger.

Udvidet metalnet kan bestå af følgende komponenter:

 • Lavt kulstofstål er en blanding af jern og kulstof, i enkle termer, en legering. Carbonindholdet varierer fra 0,01 til 2,15%. Styrken og hårdheden af ​​det producerede materiale afhænger af mængden.
 • Galvaniseret stålplade - dvs. belagt med et specielt beskyttende lag mod korrosion.
 • Aluminiumslegering.
 • Rustfrit stål - Stål af denne type har en korrosionsbestandighed.
 • Messing er en multi-komponent zinkbaseret legering.

Design af masketyper af svækkede lofter:

 • Q - design med en lille firkantet struktur. Hylder helt uregelmæssigheder og fejl i loftrummet. Det har gode støjisoleringsegenskaber.
 • R - kassette med en udtalt lille rhombus. Ifølge egenskaberne er det næsten identisk med det suspenderede loft Q-design.
 • ST - den klassiske version med et mønster i form af en aflang rhombus. Det er en direkte analog af en stålperforeret kassette. Bruges hovedsageligt i store forretnings- og industriområder.

Uanset design, skjuler det hængende loft fra gitteret det lykkelige rum og har god lystransmission.

Fordele og ulemper ved PVA lofter

Hvorfor skulle du vælge mesh loft strukturer bestående af PVA:

Alsidig design. På grund af det store udvalg af farvetoner, teksturer og teksturer kan du vælge finishmaterialet til et andet interiør.

Vandtæt. Øget fugt- og korrosionsbestandighed tillader brug af PVS-lofter i alle "våde" rum.

Lydabsorption. Muligheden for at justere støjforurening - et løfte om, at designet er relevant i områder med høj akustik.

Gennemskinnelighed. På grund af loftets maskestruktur er der en fremragende chance for at "lege" med lyset. Installation af forskellige lette enheder til at skabe ikke-standardmæssige effekter er tilladt.

Høj brandsikkerhed. Metalnet på loftet refererer til ikke-brændbare materialer og har en værdi af NG (G0) i overensstemmelse med GOST 30244-94.

Dekorative egenskaber. En interessant struktur og et omfattende udvalg af celleformer (enhver geometrisk form) gør det muligt at skabe unikke loftsstrukturer. Og muligheden for farvning med pulverlakering i enhver skygge ifølge RAL-bordet (eller en kombination af nuancer) udvider yderligere designpotentialet.

Der blev ikke fundet store fejl.

udvalg

Maskophænget PVA har altid en volumetrisk form, der udvider rummet visuelt. Derfor er den ideel til små værelser. Det er perfekt kombineret med dekorative elementer på grund af mangfoldigheden af ​​gitterstrukturen og farveopløsningerne.

Meshlofter fjerner fuldstændigt kommunikationsnetværk, ventilation mm i underloftrummet. De er praktiske og vedligeholdelige - defekte elementer kan nemt udskiftes. Deres struktur forhindrer ikke passage af lysstråler, som gør det muligt at justere belysningen efter din smag.

Installationsanbefalinger

Mesh lofter består af metal-kassette indlejret i en forberedt ramme som Grilyato eller Armstrong.

Armstrong er et ret kompliceret fastgørelsessystem. "T" - et figurativt design af rammen indeholder mange komponenter - væg hjørner, forskellige profiler, suspensioner mv.

Suspended ceiling PVA åbner nye muligheder inden for interiørdesign på grund af de mange forskellige teksturer, farver og størrelser. Tiltrer og alsidighed i dens anvendelse - installation er mulig i ethvert rum i et privat hus eller lejlighed, og i en offentlig institution. Samtidig er forholdet mellem pris og kvalitet mere end acceptabelt.

False lofter af udvidet metalnet. Loft fra PVA.

Cassette PVA lofter

PVA modulære lofter

Designer PVA lofter

Udvidet metalnet (PVS) - et innovativt universelt materiale designet til at løse en lang række opgaver. Metalmetal med udvidet metal (PVA) er lavet af metalplade ved samtidig skæring og tegning, hvilket giver mulighed for en god balance mellem styrke og vægt. For at give det hakkede ark den ideelle form og eliminere mulige deformationer under skæring og tegning rulles PVA-folien gennem rullerne. I dette tilfælde får nettet et fladt plan, men gridens tekstur går tabt, hvilket reducerer designklagen. Derfor anvendes der ofte et gitter med en lille udfladning til arkitektoniske og designmæssige formål. Ved fremstillingen af ​​PVA er der i modsætning til perforerede plader næsten ikke noget affald, hvilket gør det muligt at opnå lavere omkostninger ved slutproduktet fremstillet af PVA. PVA er lavet af lavkarbonstål, galvaniseret stålplade, aluminiumslegering, kobber, rustfrit stål, messing. Takket være et varieret mønster giver PVA-kassetter dig mulighed for at skabe et individuelt interiør.

Den interessante struktur af det udvidede metalnet og det brede udvalg af celleoptioner giver mulighed for at implementere et stort antal af de mest originale ideer, når de skaber unikke rumdesign. Det udvidede praktiske net viste den største praktiske anvendelse af falske lofter i kassette moduler.

Udvidet metalnet anvendes som et materiale til fremstilling af forskellige efterbehandlingsprodukter: loftsbeklædning, facadeelementer, vægpaneler.

PVS er ideel til anvendelse på f.eks. Evakueringsruter såvel som i lokaler, der er underlagt øgede krav til brandsikkerhed - PVA brænder ikke.

Som et råmateriale til udvidet metalnet kan ethvert materiale, der kan fysisk deformeres, anvendes. De mest populære er galvaniseret eller rustfrit stålnet. Tykkelse for galvaniseret stål - op til 3 mm, til rustfrit stål - op til 1,5 mm.

Brandsikkerhed. Udvidet metalnet er et ikke brændbart materiale. Refraktoriteten er certificeret NG (ikke brandfarlig) i henhold til GOST 30244-94;

Vandmodstand. Produkter fra PVA kan bruges i våde områder;

Lydisolering. Produkter fra PVA i kombination med akustiske substrater kan bruges til at ændre det akustiske rum;

Gennemskinnelighed. På grund af sin unikke struktur overfører PVA-produkter lys godt. Dette skaber ikke-standard lyseffekter, når belysningsenheder placeres over loftet.

Der er flere grundlæggende designs af udvidet metal mesh.

Kassette med en lille firkantet struktur. Giver minimal gennemtrængelighed for øjet. Det letter forberedelsen af ​​overfladen - alle fejl i de eksisterende lofter og lofter er sikkert dækket af overfladen af ​​loftmodellen Q8. Denne model af et meshloft har forbedrede akustiske egenskaber. Selv uden en akustisk liner undertrykker den rummets resonerende støj perfekt.

Kassette med et lille gittermønster - en klassisk rhombus. Giver minimal gennemtrængelighed for øjet. Tilrettelægger den indledende forberedelse af overfladen - alle fejl i de eksisterende lofter og lofter er sikkert dækket af overfladen af ​​loftmodellen R16. Denne model af et meshloft har forbedrede akustiske egenskaber. Selv uden en akustisk liner undertrykker den rummets resonerende støj perfekt.

Den klassiske kassette med et stort mønster er en aflang rhombus. Det er en moderne analog af en stålperforeret kassette. Anvendelsen af ​​meshloft ST-10, fortrinsvis i store mellemrum af indkøbscentre og forretningscentre.

Mesh lofter (PVS)

False lofter af PVS (TsPVS)

Kassettehæftet loft lavet af PVS (TsPVS) bruges i kontor- og administrationslokaler, indkøbscentre, butikker, biografer, gymnastiksaler samt i rum med høj luftfugtighed: svømmebassiner, køkkenlokaler mv.

Loftet på PVS (TsPVS) giver nye muligheder og måder at designe loftrummet på. Brug af lofter fra dette materiale inspirerer designere og udvider mulighederne for arkitekter og designere.

Kassettepaneler er fremstillet i størrelsen 600 * 600, 600 * 1200 mm med kanten af ​​bordet og Tegular på fjedringssystemet T-24 mm. Ved fremstilling af PVS kassettepaneler (galvaniserede stålplader) anvendes galvaniseret stålplade på 0,8 mm.

Maling af PVA paneler udføres ved pulver metode, farver i overensstemmelse med RAL bordet.

Standardfarverne på kassettepaneler er hvide RAL - 9016, grå RAL - 7035, sort RAL - 9005, blå RAL - 5005, rød RAL - 3020, brun RAL - 8017, beige RAL - 1015.

Fordelen ved udvidede loftpaneler

 • På grund af det faktum, at dekorative paneler er lavet af metalnet, der har en tredimensionel struktur af celler, kan lydabsorptionskoefficienten af ​​paneler ved anvendelse af yderligere akustiske indsatser variere fra 0,85 til 1,0, hvilket indebærer deres udbredte anvendelse i lokaler, der er underlagt øgede krav lydisolering (biografer, diskoteker, koncertsale mv.).
 • Pulverlakering af panelerne samt fremstilling af paneler af materialer, der ikke er korrosionsbestemte, indebærer anvendelse i rum med høj luftfugtighed (svømmebassiner, badekar osv.) Samt brug af bygninger udenfor.
 • Metalpaneler kræver ikke specielle brandsikkerhedscertifikater og giver mulighed for at løse problemerne med ventilation af værelser uden ekstra omkostninger.
 • Panelenes brede farveområde (alle farver i henhold til RAL-bordet) og de forskellige størrelser og konfigurationer af hullerne giver en bred mulighed for designløsninger.
 • Anvendelsen af ​​typiske størrelser og ophængningssystemer svarende til Armstrongloft giver mulighed for uden at afmontere ophængningssystemerne, det er nemt at udskifte mineralfiberpladerne med farvede metalpaneler.

Metalmetal med udvidet metal (PVA) er lavet af metalplade ved samtidig skæring og tegning, hvilket giver mulighed for en god balance mellem styrke og vægt. Vi gør opmærksom på terminologien hos PVA (udvidet metalnet) og TsPVS (metalmetallet af metal) - betyder et produkt. Ved fremstilling af PVA (TsPVS) anvendes plader og rullet metal med en tykkelse på op til 2,0 mm.

Anvendelsen af ​​PVS (TsPVS) og PVL i konstruktion og arkitektur (se. Sektion >>>>>)

 • nedhængte lofter
 • væg- og facadepaneler
 • hegn, altaner, solskærme
 • decking, trapper, pontoner
 • klimaanlæg, forstærkning, anti-spider

Udvidet metalnet

Udvidet metalplade RHOMBOS fra durlum er et universelt element i indretning. Afhængig af størrelsen af ​​cellerne gør de loftet lyst og gennemsigtigt, eller omvendt, massivt og tæt. Formen af ​​cellerne, hældningen og farven på nettet af nettet er yderligere værktøjer til realisering af arkitektoniske ideer.

Udvidelsen af ​​udvidede paneler RHOMBOS er velegnet til applikationer som skoler, lufthavne, banegårde, indkøbscentre, sportskomplekser, kontorer, hoteller, industrielle faciliteter mv.

Durlum tilbyder udvidede metalplader primært som et element af hævede lofter. Imidlertid har virksomheden også konstruktive løsninger til brug af udvidet metalnet (PVS), når de vender mod vægge, for at skabe hvælvede lofter, lofter med kølesystem og opvarmningsrum. Virksomheden kan også tilbyde inventar, som perfekt supplerer dette loft system.

RHOMBOS loftsystem er akustisk neutral i intervallet fra 250 til 4000 Hz, men durlum kan tilbyde en særlig akustisk version med fleece.

Udvidet metalnet er et materiale med åbninger dannet som følge af slag med et blad med tænder. Huller dannes ikke ved at banke ud dele af materialet, men ved at skifte dem. Gitteret bliver integreret uden svejsede sømme.

Dimensionerne af gitteret bestemmes af følgende data:

Afstanden fra et centralt krydsningspunkt mellem jumpers til den anden langs hullernes lange side.

Afstanden fra et centralt skæringspunkt mellem jumpers til den anden langs hullernes korte side.

Afstande mellem hullets hjørner er vandret og lodret.

Afstanden mellem hullernes sider.

Kilde materialetykkelse

Tykkelsen af ​​metallet, hvorfra masken blev fremstillet.

materiale

Galvaniseret stålplade i overensstemmelse med kravene i DIN EN.

Farveafvigelser

Farveafvigelser er reguleret af TAIM-standarden for metalkassetter og lange paneler. Fabrikanten gør opmærksom på, at der på grund af diamantformen og refleksioner på gitteret kan opstå mørke pletter afhængigt af farven.

Tekniske specifikationer

Malede overflader opfylder kravene i DIN EN 13964, når de anvendes under standard klimatiske forhold. Forbedret ydeevne kan leveres efter anmodning til særlige tilfælde. Belægningen kan modstå mekanisk belastning op til 400 g / m2.

anvendelsesområde

Disse er ventilerede rum med en temperatur på 18-22 ° C og et konstant fugtighedsniveau på ikke over 40%. For dem tilbyder durlum stålkassetter og PVA-længdepaneler.

Våd værelser og udendørs arealer

Anodiseret eller malet stål fungerer godt. Paneler, der ikke var beskyttet af belægning, ville efterhånden ruste på klippet og blive kedelige efter nogle år.

På forespørgsel er der også paneler til åbne og lukkede rustfrie rum.

durlum tilbyder PVA metallofter i følgende farver:

 • sølv metallisk, svarende til RAL 9006
 • hvid (RAL 9010 eller RAL 9016)
 • Alle andre farver fra RAL-paletten er tilgængelige på forespørgsel.
 • diamant krom

Brandbestandigheden af ​​PVA lofter er baseret på følgende kriterier:

 • materiale og form af PVA
 • foring (akustisk fleece osv.)
 • afstand til andre bygningselementer

Der er forskellige materialer til at øge lydabsorptionen:

 • skumgummi
 • akustisk fleece
 • mineraluld
 • glasuld

Den nøjagtige lydabsorptionskoefficient kan kun bestemmes, efter at det er blevet bestemt, hvilket metal loftet skal laves af.

Mesh lofter (PVS)

Det nedhængte loftgitter er blevet en integreret del af moderne arkitektur og gør imponerende ethvert værelse, dens homogene overflade skjuler loftkonstruktionen. Ved hjælp af forskellige geometriske former af cellerne, buede og flade overflader, den tredimensionelle struktur af det ophængte loftgitter, vidunderlige mønstre af lys og skygge er skabt, gør designerne deres drømme til virkelighed. Æstetik, funktionalitet, lysstyrke, stabilitet, innovativ stil - disse er dens fordele.

Det hængende loftgitter er lavet af metalplader ved at banke huller og strække metalmetallet - det viser sig prochnochno-udstødningsgitter. Perforeret udstødningsnet, også kaldet udvidet metal, kan være fremstillet af stål, aluminium, kobber, messing, titanium. Standardudstødningsrøret er opdelt i: galvaniseret stål; galvaniseret med polymerpulverbelægning; aluminium, koldvalset.

Broken udstødningsnet anvendes både indendørs og udendørs: til hæmning af visirer og facader. Indendørs, tyndere metal anvendes, og jo mindre størrelsen af ​​loftfliserne og den lille højde af rummet er, desto mindre er den krævede tykkelse af metallet og størrelsen af ​​cellerne. Så for størrelsen af ​​loftplader 600mm * 600mm (kanter Board og Tegular) har den mest budgetmæssige indstilling en metal tykkelse på 0,7mm-0,8mm, og den optimale metal tykkelse til denne lofts størrelse er 1mm-1.5mm. Hvis gridpladens størrelse er 600 mm * 1200 mm, skal tykkelsen af ​​metallet være større - mindst 1 mm, så loftpladen ikke sænker. Når kunstdesign og store tykkelser af metalstål til fremstilling af gitteret skal huskes, skal du bruge et forstærket ophængningssystem eller aluminium.

For moderne kontorer, lobbyer, butikker, et hævet loftgitter på 600mm * 600mm og 600mm * 1200mm, som er standard i en elegant stil, er velegnet. Eksempel: En åben overflade på ca. 70%, cellestørrelser på ca. 16 * 10 mm, standardfarver: sort, hvid, mat krom.

Det moderne udseende i saler, haller, museer, restauranter, kontorer og boliger er optimalt gitter med en gennemsnitlig mønsterstørrelse 600 mm * 600 mm og 600 mm * 1200 mm, med en åben overflade på ca. 60%, omtrentlige cellestørrelser 40 * 15 mm.

I lagerbygninger, stadioner og udstillingscentre anbefaler vi et stort maskemønster med en cellestørrelse på 60 mm * 20 mm og gittermål: 600 mm * 600 mm, 600 mm * 1200 mm, 1200 mm * 1200 mm eller specielle størrelser. Området med åbent rum er ca. 70%.

Til svømmehaller og isarealer, hvor høj luftfugtighed kræver et nedhængt loft, et aluminiumgitter og et specialophængt system.

Ved overvejelse af gitterloftet er det vigtigt at overveje cellehøjden: fra 1 mm til 20 mm; cellebredde: fra 3 mm til 50 mm; tykkelse tykkelse: fra 1,0 mm til 7 mm, metalpladetykkelse fra 0,7 mm til 4 mm. Garnet udvides med en bred vifte af produkter, en bred vifte af geometriske former, typer, strukturer, cellestørrelser og designmuligheder. Gitteret består af celler, der er opdelt i former: rhombus, firkantet, cirkel, honningkage, skalaer, indretning, sekskant.

Ved hjælp af det nedhængte loft på nettet er problemer med opvarmning og klimaanlæg let at løse, når de installeres i interceilrummet. Til biografer og koncertsale anvendes akustiske mineraluldslinjer, der bidrager til bedre lydisolering.

Det nedhængte loftgitter er ikke brandfarligt og er ideelt til korridorer, flugtveje, det er let at installere, udskiftning af Armstrong-loftsplader på gitterpladepladerne uden at ændre ophængningssystemet.

Hvis du ønsker at male gitterets hængende loft (plader og ophængt system), skal det ikke kun males loftet, for eksempel i hvidt, sort eller gråt, men også udkastet til loftet, interceiling rumudstyr og alle forsyninger malet i samme farve. Loftmalet gitter (plader og ophængningssystem) ved fremgangsmåden med pulverpolymerbelægning i en hvilken som helst farve ifølge RAL-tabellen.

Det hængende loftgitter kan males ikke kun med en farve - den første mulighed: Suspensionssystemet kan males som et spejl eller sølv, og loftfliserne kan gøres mørkegrå; anden mulighed: at arbejde på kontrast af farver i loftet fliser i et skakbræt mønster - ved hjælp af 2-3 farver og male suspensionen i en af ​​farverne; Den tredje mulighed: at lave loftsfliser i flere nuancer af en farve. Metalophænget loftgitter giver en fantastisk æstetisk effekt, højteknologisk kig på det moderne interiørrum. Vi vil overveje dine designs fra de enkleste til de mest komplekse beslutninger, til ethvert arkitektonisk projekt!

Brug af lofter i indendørs interiør er meget varieret: lofter i loft stil i boliger og erhvervslokaler, industrielle lofter, lofter i korridorer, vægge i barer, restauranter, møbler lavet i loft stil, mesh til udsmykning af trapper og trin.

Lofter af udvidet metalnet (PVS): typer og egenskaber

Udvidet metalnet er populært inden for interiørdesign. Sådanne paneler giver meget plads til udformningen af ​​lofter og har en lav vægt, hvilket reducerer belastningen på bjerget og letter installationen.

Hvad er PVA

Dette er en moderne type loftbeklædning i form af metalplader med en maskestruktur. Den opnås ved samtidig skæring og tegning af et metalark. Som følge heraf styrkes styrken, men vægten øges ikke. Dette giver dig mulighed for at danne en pålidelig loftsbeklædning.

Sådanne ark rulles imidlertid gennem ruller for at give dem en jævn konfiguration og eliminere alle mulige deformationer. Sammen med dette er strukturens mønster signifikant reduceret. I betragtning heraf fremstilles udvidede metalplader (PVL) med varierende grader af fladning. Det giver et bredt udvalg af paneler til forskellige designbeslutninger. Som regel anvendes galvaniseret og rustfrit stål med en maksimal tykkelse på henholdsvis 3 og 1,5 mm.

Produktionen af ​​alle metaludvidede grids (TsPVS) er næsten affaldsfri, hvilket reducerer virksomhedens omkostninger til genanvendelse. På grund af dette reduceres omkostningerne ved produkterne betydeligt.

Der er flere muligheder for gitterdesign:

 • Q - små firkantede celler. Denne struktur giver en minimal procentdel af visuel permeabilitet. Giver dig mulighed for sikkert at skjule fejlene i loftet og relaterede kommunikationer. Komplet med en ekstra akustisk understøtning, den har god lydabsorption.
 • R - diamantformede celler. Egenskaberne adskiller sig ikke fra Q-design.
 • ST - store aflange rhombic celler. Et sådant gitter kan nemt udskiftes med perforerede stålkassetter. Dette design benyttes sjældent til husholdningsbrug. Oftere trimmer de industrielle lokaler.

Hovedformålet med enhver form for sådanne paneler er at skjule loftets mangler, absorbere støj og sikre god lysoverførsel.

Fordelene ved udvidet metalnet

Om de akustiske egenskaber og den lave vægt af meshpaneler til monterede konstruktioner er allerede kendt. Ud over denne PVA:

 • fugtbestandig, da den er lavet af rustfrit materiale, hvilket giver pålidelig beskyttelse mod korrosion, så disse net er brugt til udendørs brug;
 • har en god lystransmission - 40-70%, som giver mulighed for at opnå den ønskede lyseffekt ved placering af lamper inde i ophængningsstrukturen;
 • giver brandsikkerhed, og installationen kræver ikke specielle certifikater. I overensstemmelse med GOST 30244-94 henvises til typen af ​​ubrændbare materialer;
 • Den er universel og kompatibel med mange ophængningssystemer, for eksempel Armstrong eller Grilyato, som tillader udskiftning af gamle paneler uden at geninstallere selve strukturen;
 • Gitteret er let malet i hvilken som helst farve ved pulverlakningsmetode, som det har en god dekorativ udseende på;
 • giver dig mulighed for at skabe design af forskellige former og størrelser, herunder komplekse designløsninger.

Typer af mesh lofter

kassette

Sådanne paneler er fremstillet af TsPVS. Oftest har de en firkantet form og er beregnet til standardtyper med en cellestørrelse på 600x600 mm. Der er også rektangulære paneler og specielle metalkassetter, der anvendes i skjulte ophængningssystemer. Afvige i lang levetid.

modulær

De er stål eller aluminium selvbærende rektangulære paneler. De er kendetegnet ved deres alsidighed, og derfor er de i stor efterspørgsel. Let at installere uden at kræve denne suspension. Se godt ud i værelser med en lille højde af loftet på grund af dets synlige gennemsigtighed. De har høj styrke, derfor er de velegnede til at tappe lys eller akustik. Denne type panel adskiller sig efter installationsmetoden:

 • Og - forbinder ende til ende, danner ikke en søm;
 • B - overlapper med den sømløse metode
 • C - installationen udføres fra ende til ende med en søm;
 • Højttalerne er monteret overlappende, krydsene er usynlige, de adskilles af en støtteprofil af blind typen.

Hook-On-paneler med skjult ophæng er desuden tilgængelige. De er udstyret med en buet kant, der er placeret omkring produktets omkreds. Sådanne paneler dækker simpelthen til hinanden, hvilket skaber effekten af ​​en monolitisk belægning, da der ikke dannes sømme under installationen.

design

Til udsøgte designløsninger er paneler med en lille udfladning særligt velegnede (i deres fremstilling anvendes lavt tryk under rulning). Dette bevarer produktets tekstur, hvilket ofte er vigtigt for ikke-standard design af rummet.

Designere kræver krøllede designs. De giver dig mulighed for at oprette et meshloft på den mest bizarre form. På grund af dette opnår det indre af rummet en lys personlighed. Oftest udføres mønstre i form af bogstaver S, C og U. På individuelle anmodninger er det imidlertid muligt at fremstille andre typer af meshpaneler. Forskellige legeringer anvendes i deres produktion, for eksempel lavstålstål, aluminium, messing.

Hvor ellers anvendes PVA

Ud over udformningen af ​​hængende loftkonstruktioner er udvidet metalnet efterspurgt i skabelsen af:

 • trappe trin - til denne brug paneler med store celler;
 • kontorskillevægge og stativer - oftest bruges de i indretningen i techno-stil;
 • paneler til vægge og facader - krævet i kontor og administrative lokaler;
 • hegn til forskellige formål - PVA bruges til at fylde det lodrette rum mellem rækværk og gulvflade.

Desuden anvendes sådanne paneler som gulvplader i industrielle lokaler.

Udvidet metalnet er en omkostningseffektiv efterbehandling. Hun giver mulighed for at lave registreringselementer af den mest forskellige form. Med deres hjælp kan du give dit hjem en individualitet med minimal indsats - panelerne er nemme at installere og har lille vægt. Den mest kendte producent af metalophængssystemer er det russiske firma Albes, en førende leverandør af aluminium- og stålafslutningsmaterialer. Mesh lofter er en praktisk, økonomisk og sikker løsning!

Gitterloft

Produktion og salg af produkter fra metalplader og udvidet metalnet

Tel / Fax (495) 787 43 98
multikanal

produkter

Metalmetaludvidet metaludstødningsmaske (TsPVS) er fremstillet af metalplade ved fremgangsmåden til samtidig skæring og tegning, hvilket gør det muligt at opnå en god balance mellem styrke og vægt. Vi producerer paneler fra et gitter med forskellige former og størrelser af celler.

METALL SYSTEM LLC er den eksklusive leverandør af metalplader af højmetal og vægpaneler, der anvendes til fremstilling af akustiske metalophængede lofter. Nogle modeller af paneler fremstilles ved hjælp af italiensk teknologi på vores produktionsbase i Moskva.

Anvendelsen af ​​PVA som frontplader til beklædningsfacader af bygninger til forskellige formål. Facaderne af PVA-net af aluminiumlegering, kobber, messing er allerede meget anvendt i europæiske lande som et vendende materiale.

Vi tilbyder interesserede organisationer at bruge vores metal stræknet i følgende dekorative produkter: dekorative indvendige elementer, udvendige hegnstrukturer, metal møbler mv.

Mesh lofter

Udvidet metalnet er et unikt materiale, der er lavet af metalplade ved hjælp af simultan stansning og tegning, hvilket giver dig mulighed for at opnå en god balance mellem vægt og styrke.

Ved brug af PVA erhverver de ophængte lofts arkitektoniske funktioner nyt indhold. Gitteret giver ubegrænsede muligheder for at skabe lys og åbent interiør, der realiserer interessante designløsninger.

Et stort udvalg af farver, teksturer af materialet og konfigurationer af cellerne giver dig mulighed for at implementere interessante løsninger til at skabe interiører.

PVA-produkter er ikke udsat for korrosion, hvilket gør det muligt at bruge det i rum med høj luftfugtighed såvel som til ekstern brug.

Den høje lydabsorptionskoefficient gør det muligt at anvende PVA-paneler i lokaler, der er underlagt øget krav til lydisolering.

Lysgennemtrængelighed er en ekstra mulighed for at skabe lyseffekter, når du placerer armaturer inde i et ophængt loft.

PVA-produkter kræver ikke særlige brandsikkerhedscertifikater.

* På forespørgsel fra kunden kan gitteret males i en hvilken som helst farve i henhold til RAL-bordet, og en kombination af forskellige farver er mulig.
* På forespørgsel er det muligt at levere andre typer af PVS med forskellige konfigurationer og parametre af celler.

Rackloft af PVA

I dag er virksomheden "Albes" i Rusland en pioner inden for produktion af PVS-loftsskinne.

Dette unikke produkt er et glimrende værktøj til at skabe et individuelt indretning, implementeringen af ​​innovative ideer fra arkitekter og designere.

Virksomheden "Albes" tilbyder rackloft italiensk design med åbne led, fremstillet af mesh.

PVS kassette loft

Blandt standardmodellerne tilbyder firmaet Albes et firkantet tape "Tegular", "Board" med dimensioner på 600x600 mm til et T-profilophængssystem på 15 mm og 24 mm og et Bandraster-ophængningssystem.

* Custom-made kassetter kan laves i andre størrelser.

Rektangulært loft og vægpaneler

De bliver stadig mere populære, fordi de er alsidige, nemme at installere, giver dig mulighed for at skjule alle tekniske kommunikation, mens du visuelt skaber en følelse af lys og gennemsigtighed.

Installation af gipsgitter på loftet

Installering af gitteret i loftet bruges meget ofte til plettering af overflader. Det styrker ikke blot laget, men giver dig også mulighed for at undgå forekomsten af ​​revner og smuldre af gips, og dette fører til en stigning i loftets slutningstid.

Gipsgitteret er et forstærkende materiale, derfor er dets anvendelse ønskeligt ved påføring af et lag med en tykkelse på 10 til 30 mm. Hvis blandingshøjden overstiger 30 mm, bliver arbejdet med at lægge dette materiale obligatorisk. Det er især vigtigt at bruge det, når man udsmykker værelser i nye bygninger, som som regel krymper i 5 år. Brugen af ​​gitteret beskytter loftets overflade i din lejlighed mod revner.

Den utvivlsomme fordel ved at lægge gitteret er, at det er meget nemt at montere, alle kan vedhæfte det til overfladen med egne hænder. Derudover er den generelt tilgængelig, dens omkostninger er ret små. Derfor er det meget mere hensigtsmæssigt at bruge lidt tid og penge på køb og installation af gipsgitter end at bruge penge på reparation og reparation af revner i loftet. Desuden har dette materiale mange fordele:

 • styrke (forstærkning) gips;
 • øge levetiden for den færdige overflade;
 • bekvemmelighed i arbejde, når du tegner tykke lag;
 • nem installation;
 • omkostningsbesparelser under driften af ​​lokalerne og dens efterfølgende reparation.

Men før du begynder at købe dette materiale, skal du gøre dig bekendt med de typer af gipsnettet, der i øjeblikket er tilgængelige i hardwareforretninger.

Typer af forstærkningsnet til loftet

I øjeblikket er der flere muligheder for at styrke gipsloftet med forstærkningsnet. Du kan enten købe færdige glasfiber- eller metalbaner eller et specielt træbatten-design - helvedesild. Derudover kan du lave dit eget trådnet.

1. Glasdug (plastik) mesh

Lærredet af denne type består af tynde syntetiske fibre, vævet sammen. Glasdugnet er perfekt til påføring på gips på op til 30 mm.

Fordele: pris, overflade forstærkning styrke (til tynde og mellemstore lag), forringes ikke over tid, nem installation.

Ulemper: Ikke egnet til lag over 30 mm.

2. Metallisk gipsrist

Dette materiale består af en metaltråd, der danner maskerne. Den har en beskyttende belægning i form af zink, som forhindrer dannelsen af ​​korrosion og rust på overfladen under drift. Som regel anvendes metalnet til at styrke tykke plastre (fra 30 mm).

Fordele: Styrken af ​​forstærkning af lag af enhver tykkelse, mister ikke dens præstationsegenskaber over tid, nem installation.

3. Guldplaster

Materialet består af et sæt træplader, fastgjort sammen og dannelse af celler i form af rhombusser. Bruges til polering af træoverflader. Hvis det er nødvendigt, kan helvedesildene laves uafhængigt af lange stænger med en bredde på 20-30 mm og tykkelse op til 8 mm.

Fordele: pris, brugervenlighed.

Ulemper: gælder kun træbaser, materialet er uelastisk, så de ikke styrker de komplekse og ikke-standardiserede designs.

4. Trådnet

Denne mulighed er at selvfremstille ligheden af ​​gipsnet. Kan bruges i forbindelse med installation af helvedesild. Til dette formål fastgøres rækker af negle eller skruer til loftets overflade i en afstand på højst 10 cm. Derefter vikles trådsegmenterne på dem i begge retninger og i vinkelret. Som et resultat dannes firkantede gitterceller. Men denne metode til at styrke plasterede overflader er forældet og den mest tidskrævende. Derudover har han en række ulemper.

Fordele: Pris, egnet til lag af enhver tykkelse.

Ulemper: Arbejdsomhed, overfladeforstærkningsstyrke afhænger af størrelsen af ​​de dannede meshceller, inden for gipset kan tråden ruste (tilsvarende pletter vises i loftet), hvis det ikke behandles yderligere under installationen.

Nu har du lært om alle former for gitter og strukturer, der bruges til at styrke gipsloftet. For at hjælpe med udvælgelsen kan vi rådgive følgende:

 • For det første skal materialet købes i færdig form, og ikke spilder tid på at lave det selv. Du kan beregne den krævede mængde af plaster til dit loft ved hjælp af en online-regnemaskine til konstruktion - et specielt program designet til at bestemme lydstyrken ved afslutning af lokaler;
 • For det andet skal basisgitteret vælges på grundlag af det planlagte lagtykkelse (op til 10 mm - gitteret er slet ikke nødvendigt, fra 10 til 30 mm - glasfiber over 30 mm - metal);
 • For det tredje bør størrelsen af ​​cellerne til glasdugnet ikke overstige 5 * 5 mm og for metal - 20 * 20 mm. Selvom disse er alle vores anbefalinger, er valget altid dit.

Efter køb af materialet skal det installeres korrekt for at få en god holdbar overflade af loftet. Og hvordan man gør det bedst, vil du lære videre.

Teknologi installation af gipsgitter på loftet

1. Forberedende arbejde

Hvis du har købt et metalnet, skal det affedtes før brug. På overfladen af ​​lærredet kan der være pletter fra fabrikken olie, så det anbefales at tørre materialet med en fugtig klud eller skyl med rent vand.

Hvis du alligevel besluttede at lave gipsgitteret selv, skal den ledning, der skal bruges til fremstilling, desuden behandles med oliemaling, cement eller limemælk. Dette beskytter det mod korrosion inde i loftet på loftet og forhindrer rustflekker på overfladen.

Før installationen skal gitteret skæres med saks til metal. Størrelsen på lærredet vil afhænge af rummets dimensioner og (eller) afstanden mellem gipsbrætene, der er fastgjort til loftet. Men under alle omstændigheder skal der ved skæring overlades 10-12 cm på hver side for muligheden for at overlappe malerier under installationen.

2. Fastgør garnet til loftets overflade

På grund af det faktum, at opførelsen af ​​træ helvedesild er meget enkel (du behøver kun at negle neglene i celletopperne), og styrkelsen af ​​gipslaget med tråd er en forældet teknologi. I denne artikel vil vi overveje installationen af ​​færdige net.

2.1. Monteret på negle

Installation af metal (eller glasdug) gipsnet er som følger. Fra hvilken som helst vinkel i loftafsnittet bliver den første søm kørt ind. Så fra den i en afstand på 20-30 cm i en række er alle andre fastgjort. På den næste linje skal placeringen af ​​neglene skiftes lidt (med 10-15 cm) i forhold til den forrige, det vil sige at fastgøreren er installeret i en "forskudt rækkefølge". Afstanden mellem rækkerne er også 20-30 cm.

Du kan bruge dowel-negle, specielle pinde med en bred hat og parentes som fastgørelsesdele. De skal være lavet af rustfrit metal. Deres længde afhænger af den afstand, hvorpå gitteret kommer fra bunden overlappende, men normalt er 50-70 mm nok. Indramningen af ​​lærredet fra bunden af ​​loftet anbefales at være lig med halv tykkelsen af ​​det påførte gipslag.

Derefter spændes metalnetet og fastgøres til neglene. På samme tid må der ikke gives tilladelse til nogen afslutning på nettet i ethvert område. For pålidelig fastgørelse bør toppen af ​​neglene, på hvilken gitteret holdes, bøjes. Når du lægger dåserne ved siden af ​​hinanden, er det nødvendigt at huske dannelsen af ​​en overlapning på mindst 10 cm i størrelse. Dette er nødvendigt for at sikre styrken af ​​hele overfladen af ​​loftet.

Derefter placeres gipsblandingen på det installerede gitter (i 1 eller 2 lag afhængigt af den krævede tykkelse) og udlignes af reglen.

2.2. Tryk på garnet i gipset

Der er en anden måde at installere på. Det bruges som regel når du lægger glasdug klud på gips med en tykkelse på ikke mere end 10-15 mm. Essensen af ​​metoden består af følgende: For det første påføres et gipsblanding til loftet. Derefter skal den være planeret en smule og lægge på toppen af ​​gitteret, så den dækker hele området på overfladen. Du bør ikke glemme at skabe 10 cm overlapning af to tilstødende lærrede.

Dernæst presses gitteret ind i gipslaget til en dybde på 3-5 mm. Dette kan gøres med en trowel eller en scraper. Så er hele overfladen nivelleret af reglen, og resultatet er et jævnt og holdbart loft.

2.3. Seal shtrob

Separat skal man sige om tætningen af ​​forskellige porte og store åbninger på loftoverfladen. Reparation af sådanne steder udføres ved hjælp af gips og forstærkningsnet, som er skåret og stablet over bredden af ​​sektionerne. Ved skæring af klæder skal der ligge en margen på 5-7 cm på hver side. Derefter installeres gitteret på overfladen og forsegles med mørtel.

3. Endeligt arbejde

Nivelleringen af ​​gipsblandingen på loftet skal startes fra midten af ​​sektionen af ​​det installerede gitter, idet reglen flyttes først til den ene side og derefter til den anden. På denne måde tillader du ikke skader eller skader. Enderne af gitteret på knudepunkterne skal udflades og skylles ud på væggene, hvis du vil gipsere dem yderligere eller trimme dem med en saks.

Som følge heraf får du en solid og pålidelig pudset loftoverflade.