Hvordan laver man loftspladen?

Loftet klapplank bliver i stigende grad brugt til forbedring af lejlighederne. Klappladens loft er monteret i overensstemmelse med princippet om designeren uden brug af lim eller mørtel, og efter fastgørelsen behøver materialet ikke at pudse eller male. Det betyder, at der som følge af små indsatser opnås en helt færdig overflade. Materialer af høj kvalitet, korrekt udvalgte værktøjer og klare instruktioner er alt hvad du behøver for at skabe et smukt og holdbart loft.

Hvad er foring?

For selvstændigt at forstå, hvordan man klæder loftet med klapbrættet, er det nødvendigt at bestemme, hvad dette modstående materiale er, og for hvilket formål det anvendes. Vægpladen af ​​loftet og væggene har form af tynde plader med en særlig type ledd, hvori et fremspring (spids) af det næste er indsat i hakket (spor) på et element.

En sådan dekoration med det rigtige valg af materiale ville være hensigtsmæssigt ikke kun i køkkenet og på loggiaen, men også i stuerne. I lejlighederne er vægpanelet ofte fastgjort til loftet. På grund af mangfoldigheden af ​​typer loftsbeklædning passer til værelser med forskellige driftsforhold og æstetiske krav. For dets produktion anvendes:

 • Massivt træ.
 • MDF plader.
 • Plast.

Afhængigt af materialet afhænger af omfanget. For eksempel i rum med høj luftfugtighed vil brugen af ​​plast være den mest logiske, da dette materiale absolut ikke er bange for fugt og har stor modstand mod forurening og svampe. MDF eller forarbejdet træ vil se godt ud i enhver lejlighed og fremhæve køkkenet eller gangen.

Et smukt loft lavet af foring gør det selv for hver hjemmeværker. Han vil trække vejret ind i lokalet og tilføje personlighed til det.

Værktøj til fastgørelse af foring

Selvom clapboard loftbeklædning ikke indebærer stor indsats, skal du bruge nogle specifikke værktøjer til at udføre det:

 1. Puncher og skruetrækker eller skruetrækker.
 2. Hacksave til træ eller stiksav.
 3. Hæftemaskine, firkantet og hammer.
 4. Byggeri og vandstand eller niveau.
 5. Roulette og markør.
 6. Saks til metal (i tilfælde af installation på profilens ramme).

ramme

På dette tidspunkt skal du beslutte dig om kassen. Det kan udføres:

Valget af rammemateriale afhænger af rummets funktionelle formål: metalprofilen er bedst egnet til forhold med høj luftfugtighed, i andre tilfælde kan du vælge materialet efter eget valg. Når der anvendes lining til lofter af træ og dets derivater, vil installationen af ​​en træramme, som er billigere end metal og er fremragende til fastsættelse af plating, være mest berettiget.

Massivt træbeklædning monteret på loftet skaber en ekstra belastning på rammen, som om nødvendigt bør styrkes.

Facing board

Fordelene ved en slidstærk træforbindelse "torn-groove", der næsten mangler huller, velprøvet i udsmykningen. De planker, der er forbundet på denne måde, har en attraktiv tekstur, og når de er samlet, danner de en solid træskærm. Loftet på vægpanelet kan laves ved hjælp af materiale med forskellige typer profiler. Disse omfatter:

 • Foring - dekorativt bord, afrundet i den ene ende og med en forsænket rille på den anden. Denne type profil er i overensstemmelse med den europæiske standard.
 • Amerikansk - har en særlig udvidende form, takket være, hvornår fastgørelse af en efterligning af overlapning af brædder er almindelig, som er udbredt i USA. Denne type vægpanel på loftet ser meget interessant ud.
 • Standardforing - bruges mere ofte i loftet end andre typer. Når der dækkes mellem lamellerne, er der praktisk taget ingen fordybninger, der er karakteristiske for eurolining.
 • Blokhuset er en efterligning af en log, fordi profilen har en afrundet frontdel. Afslutning af loftet i lejligheden med klapbræt af denne type vil gøre overfladen til at ligne en bjælkehytte.

Metal ramme samling

Når du bruger metalprofiler, vil arbejdsgruppen være som følger:

 • Det laveste punkt er markeret, hvorfra loftspladen begynder. Til dette er det lagt ned mindst 6 cm, hvor det første mærke sættes. Derefter skal det overføres til andre parter ved hjælp af et niveau eller niveau.
 • Stålprofilens (UD) metalramme er installeret langs den fastsatte linje og sikret med dowels.
 • Det er nødvendigt at installere en støtteprofil (CD) i guiderne, som er monteret i en afstand på 10-15 cm fra det oprindelige punkt af strukturen.
 • Bærerprofilen er fastgjort til loftet med U-formede beslag hver 50 cm. Hvis der er behov for at styrke rammens stivhed, er der lavet krabbeforbindelser.

Trærammeinstallation

Når du vælger træstænger som grundlag for rammen, vil samlingen være som følger:

 • Stænger fastgjort i loftet i retning vinkelret på den fremtidige installation af brædder, strengt styret vandret struktur.

Afstanden mellem stængerne skal opretholdes inden for 40-60 cm for plast og 60-100 cm til MDF og træ.

 • I begyndelsen af ​​arbejdet er det nødvendigt at bestemme det område, hvor beklædningen, der skal monteres i loftet, skal placeres, og fastgør de to bjælker på modsatte sider af rummet, og juster derefter det resulterende plan forsigtigt med en udjævningsenhed.
 • Følgende stænger skal fastgøres til loftet i trin på 50 cm, hvis det er nødvendigt, placeres trædyser under dem for en præcis vandret kamp.

Afhængigt af typen af ​​loft fastgøres tømmeret ved hjælp af en stikkontakt, et anker eller en skrue. Hvis træforing anvendes i loftet, skal monteringen være så pålidelig som muligt.

 • Efter installation og justering mellem stængerne er tråden strammet, styret af hvilke de resterende komponenter i strengen er installeret.

Forstærkning af en sådan konstruktion er kun nødvendig i tilfælde af øget belastning på rammen, normalt er disse installationssteder af lamper, dekorative elementer eller flerniveauovergange.

Klædning loftsplanken

Produkter fremstillet af træ eller MDF har meget større vægt end plast, hvilket medfører, at loftsbeklædningen med clapboard har særlige installationsregler.

 • Lining, designet til loftet, er forskåret i stykker med en længde svarende til den afstand, der kræves til installation minus 5 mm. Tilstedeværelsen af ​​en sådan spalte vil undgå konsekvenserne af mulig termisk ekspansion.
 • Den første strimmel af det modstående bord er fastgjort på hver skinne i en afstand af 3 mm fra væggen.

Til fastgørelse af strimlen på bjælken kan du bruge klemmer (fastgørelsesbeslag), skruer på træ, byggekonstruktioner fastgjort med hæftemaskine, negle.

 • De næste baner er indstillet i en lille vinkel, således at spidsen falder sammen med låsen til det modstående bord, der allerede er installeret, og skubber hver nye strimmel så tæt ind som muligt i sporet af den forrige.

Under installationen af ​​vægpanelet i loftet skal du sikre dig, at der ikke er huller mellem elementerne, da deres tilstedeværelse kan føre til krænkelse af strukturen og deformationen af ​​hele skærmen, hvilket ses tydeligt ved installation af den sidste strimmel.

For at forenkle installationsprocessen anvendes en gummihammere, som muliggør en bedre passform af alle strukturelle elementer. Den sidste strimmel er bedst at installere ved hjælp af kiler.

I de fleste tilfælde skal det modstående bord, som er installeret i enden, trimmes langs hele længden for at matche loftets størrelse. I dette tilfælde er der på MDF-panelet på begge sider nødvendigt at skære skær med en kniv, hvorefter den forsigtigt kan vendes. I tilfælde af massivt træplader skal man bruge en hacksav.

Hvis PVC-belægning anvendes, så monteres plastbeklædningen på samme måde, når den er monteret i loftet, men på grund af dens lave vægt er forbindelsen af ​​strimlerne meget enklere og uden at bruge en hammer eller en kniv.

I brug er vægpanelet installeret i loftet også ret simpelt, og for at bringe det til dets oprindelige udseende er det nok bare at bruge en fugtig klud.

Loft fra foring - muligheder for brug og dekoration af loftet med træpaneler (80 billeder)

Måske er det mest almindelige arbejde med bearbejdning af loftoverfladen klædning af loftet. Specialister bruger oftest traditionelle materialer: massivt træ, MDF, plastpaneler.

Resultatet af arbejdet med kompetent installation er det samme for enhver form for råmateriale - loftet skal være en flad overflade med et karakteristisk udseende.

Værktøj og materialer til arbejde

For at opklare loftet med et klapbræt, har du selv ikke brug for en særlig færdighed, det vil tage lidt fritid og et sædvanligt sæt byggeværktøjer:

 • perforator, boremaskine, hammer;
 • særlige vinkler, vandstand eller en regel
 • målebånd;
 • saks til arbejde med metalprofil, en hacksav.

Hvis rammen er planlagt at være lavet af træ, er det nødvendigt at forberede stængerne 20 ved 40, 50 ved 50 og 40 ved 40 millimeter. Designet er samlet fra udvalgte materialer og dets derivater.

For at feste stængerne til loftet og væggens overflade skal du fylde med plastikdæmpere, røde træskruer og sømskruer.

Metalbasen, som vist på billedet af loftet på vægpanelet, vil kræve de største økonomiske udgifter, da sæt af dele vil være mere:

 • til bunden af ​​rammen har brug for en cd-profil;
 • for omkredsen - UD profil;
 • selvskærende skruer til metal med et særligt skarpt hoved og lignende - med en boremaskine i enden;
 • Mount U-formet og krydsform.

For at fastgøre vægpanelet til loftrammen brug:

 • byggestifter med beslag;
 • Selvdrejende skruer med et spændeskive
 • klip og nelliker (til træ).

Grundbygning

Før man laver et loft ud af foring, er det nødvendigt at bemærke det laveste punkt på loftoverfladen, og så tager man højde for målingen maksimalt 10 centimeter ned til væggen og efterlader en note. Derefter skal etiketten overføres til alle vægge ved brug af vandstanden.

Endnu bedre vil niveauet være laser type. Efter målingerne vil en linje passere hele rummets omkreds, som regulerer den korrekte installation af rammen.

Overvej at de ved behandling med træstænger og planker først skal behandles med specielle antiseptika mod mulig rottning, skadedyr og brandbeskyttelse.

Basen af ​​træstænger

Det første skridt er at fastgøre brædderne til loftet i en retning vinkelret på beklædningen. Det er nødvendigt at forlade en afstand på ikke mere end 100 mellem trædele og plast - 60 centimeter.

At lægge stængerne skal være bundfladen parallelt med gulvet og på samme linje med den anden, for hvilket der anvendes et niveau.

Efter at have fastgjort to stænger på de dele af rummet der står i kontrast til hinanden (med et interval på 15 centimeter fra væggen), skal du kontrollere niveauet fra kanterne af stangen og i midten.

Derefter fastgøres skruer og dykker til loftsaksen hver 60 centimeter. Til reference er det rimeligt at strække ledningen mellem stængerne og installere rester. Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet fortsæt til styrkelse.

For at gøre konstruktionen mere pålidelig anbefales det at lave jumpers mellem hoveddelene. Derefter skæres i stykker (så deres længde er lig med bredden mellem stængerne), fastgør dem til den centrale del af loftet.

Men hoppere til styrkelse kan kun laves på steder hvor den største sværhedsgrad forventes.

Metal profil til rammen

Arbejdet er af samme type til vægbeklædning og loft med gipsvæg. Når du har styret niveaulinjen for basen, skal du rette profilen med dowels UD. Når vi flytter væk fra væggen 15 centimeter, monterer vi to ekstreme cd-profiler under hensyntagen til liningarkets forløb.

Hver 60 cm af hele profilens længde er den styrket med specielle fastgørelsesdele til overfladen. De resterende dele af profilen er også installeret og monteret i overensstemmelse hermed. Styrk basen "krabbe" krydsstykker.

Før installationen af ​​vægpanelet begynder, skal ledningerne til belysningssystemet lægges, og leder ledningerne på de rigtige steder. Efter afslutningen af ​​arbejdet skal de strækkes ud i de færdige huller og installeres armaturer.

Arbejde med clapboard

Montering og design af loftet med foring er det samme: både fra træ og MDF.

Det første trin er valget af kvalitetsmateriale og farve til loftbeklædning. Forud er det nødvendigt at forberede klappbræt med striber, hvilken længde svarer til bredden mellem væggene og trække 5 millimeter.

Arbejde med klappladen skal begynde med en stribe, der er fastgjort til hver af de styrende sider. Og du vil efterlade et hul fra væggen med maksimalt 5 mm. Andre dele indføres i låsesporet og observerer en lille vinkel, og du skal skubbe den så tæt som muligt. Til dette formål er en gummihammere nyttig til at trykke på rumpen.

Den anden ende er fastspændt eller skruet til bundens styring til nedre kant med selvskærende skruer. For at undgå spaltning af materialet er det bedre at først bore placeringen af ​​deres installation.

Loftet i moderne stil forudsætter tilstedeværelsen af ​​indbyggede lys, så resultaterne for dem skal udarbejdes på forhånd. Så striberne stables i hele rummet.

Samtidig er det rimeligt at drive sidstnævnte ind i låsen ved hjælp af kiler, der drives mellem væggen og klapbrættet. Det endelige design vil være stærkt nok, så der er ikke behov for yderligere dimensionering.

Loft fra foring i indretning

Hvordan og hvordan at skære loftet, så det ikke kun er smukt, men også praktisk, og når det er muligt, miljøvenligt, interesserer mange. Specialister på de forskellige finish udsender foderplastmateriale, hvilket er en af ​​de mest almindelige måder at afslutte loftet på.

Særlige egenskaber

Oprindelsen af ​​byggematerialets navn er interessant. Tidligere var transportvogne beklædt med træplader, som derefter blev brugt i indretning. Sådan kom det generiske navn på træmateriale til.

Dens vigtigste træk er naturlighed. Rummet hvor loftet er trimmet med træ clapboard trækker vejret. Et naturligt mikroklima er dannet i det på grund af en sådan egenskab af et træ som absorption af fugt, når det er rigeligt og frigives, når det er knappe.

Særlige træk er:

 • naturlighed og naturlighed
 • holdbarhed og pålidelighed i brug
 • varme og lydisolering;
 • sikkerhed;
 • modstand mod rådnerprocesser
 • let pleje
 • nem installation;
 • originalitet af udseende
 • fuld sundhedsbeskyttelse
 • Fantastisk mulighed for at skjule kommunikation.

Træforing er forfader for sådanne produkter som metal og plastforing. Et træk af enhver art er dets form og installation. Den klassiske af genren - træpaneler er velegnet til at dekorere forskellige overflader, herunder loftet. Den eksisterende ulempe - svag fugt og varmebestandighed i dag er let elimineret. Nødvendige imprægneringer vil nemt klare dette problem.

Plastudgaven af ​​loftbeklædningen er primært budget. Fremstillet af sømløs teknologi, attraktiv og elegant. Det har dog en række alvorlige ulemper. Den vigtigste er dens skrøbelighed. Over tid mister den sin hvidhed, falmer og bliver gul. Underkastet mekaniske stress- og temperaturreaktioner.

Foring, fremstillet af stålplader og aluminium, bruges oftest i udsmykningen af ​​facaden af ​​huset, men den kan bruges i udhus, gårdsbygninger. Aluminium produkt næsten for evigt, hvilket ikke kan siges om analogen. Billig materiale - kort levetid. Mindre skade på det beskyttende lag fører til en irreversibel proces - forringelsen af ​​et tyndt metal.

På grund af de mange typer foring, der passer til efterbehandling af lofter i værelser med forskellige driftskrav og æstetiske krav.

Hvordan vælger du et materiale?

Der er mange producenter af dette materiale, kun kvaliteten af ​​produkterne vil i nogle tilfælde efterlade det bedste. For ikke at forveksle i købet bør du omhyggeligt undersøge det på købstidspunktet. Vær opmærksom på hver lille ting.

Emballage - du skal være opmærksom, hvis vægpanelet sælges pakket i film. Denne kendsgerning taler om den lave kvalitet af varerne, da sælgeren ikke må rive filmen og trække panelet til eftersyn. Også filmdækkede paneler udsættes for fugt forårsaget af ikke-ventilation. Denne pakke har en negativ indvirkning på kvaliteten af ​​selv førsteklasses materialer.

Kontroller om muligt pladen selv. En lille krumning truer resultatet af det udførte arbejde. Det er bedre at nægte et sådant produkt. For det første vil der være vanskeligheder under installationen. For det andet er der ikke nogen garanti for, at det vil vare i lang tid, selv efter at have monteret det.

Hvis visuel inspektion er uden tvivl, skal du kontrollere overfladen. Tværgående bølger kan forekomme på tavlen. Den mest grundige inspektion krævede dockningsstrukturer (riller og kamme). I intet tilfælde bør de indeholde chips eller revner.

Det anbefales at inspicere at have et klip, der kan identificere bølgen. Hvis der findes nogen, kan klyimer ikke indstilles efter behov. Bemærk at samlingen er let, når du forsøger at forbinde individuelle paneler.

Sørg for at bruge enheden, hvis den er tilgængelig i butikken, til at måle fugtigheden på vægpanelet. Tag dig tid til at undersøge dit køb - dette vil tjene som en garanti for det endelige resultat.

Når man vælger et færdiggørelsesmateriale, er det nødvendigt at have en ide om dens specifikation. Træforing er opdelt i fire kategorier af kvalitet. De har betydelige forskelle. Det er umuligt at vælge et kvalitetsmateriale uden at være opmærksom på dem.

 • Klasse A-produkter er fuldt egnede til loftbeklædning. Her er der fejl, som tjæreflader (ikke mere end to), ikke-gennemgående revner (en til to), en knude er tilladt.
 • Klasse "B" er et relativt godt materiale. Dens anvendelse i boligområder er uønsket på grund af æstetiske egenskaber. Dette er et øget antal blinde revner, knuder og tjæreflader.
 • Klasse "C" produkter har lav kvalitet. Den anvendes kun til foring af udhus. I denne gruppe er kriterierne helt forskellige - udslip knuder gennem revner, lommer. Dette materiale er imidlertid ikke et komplet ægteskab.
 • Produkter af klasse "Ekstra" er kendetegnet ved fuldstændig mangel på mangler. Dette er en ideel mulighed for at afslutte lofterne.

Denne klassifikation er en rejsende stjerne når du vælger træforing. Træet påvirker præstationsegenskaberne for det fremstillede produkt.

design

Ualmindeligt og oprindeligt ser hvidt loft i kombination med forskellige materialer. Foring på loftet i moderne design er populært og efterspurgt, da tendensen til økonomiske materialer bidrager til skabelsen af ​​en unik stil. Og foring er bare et sådant produkt, der er kendetegnet ved en naturlig tekstur, passende omkostninger og nem installation.

For dets oprettelse ved hjælp af forskellige træarter:

 • Den særegne pineprodukter af bløde brune nuancer tiltrækker kunderne med en overkommelig pris.
 • Foring lavet af gran, et interessant budget materiale. Det sidste stadium er malingen af ​​overfladen, da træets struktur ikke er meget udtalt.
 • De vigtigste fordele ved produktet fra lærk er holdbarhed, rig skygge og ekspressivitet af trætekstur. Denne race tolererer fugt.
 • Linden, plast af oprindelse, besidder attraktive gyldne nuancer.

Næve typer foring holdbar, praktisk, modstandsdygtig over for fugt. Uønsket i værelser med konstant høje temperaturer. Som udskilt tjære kan forårsage brand. Hårdttræsarter behandles og tones.

Den hvide farve, som er grundlaget i enhver stil, kombinerer perfekt med andre farver og er i stand til visuelt at udvide rummet. Præference gives til olie og akryl maling. Efter at have bearbejdet en overflade, der beskytter mod fugtindtrængning og insekter med en opløsning, er det muligt at forlænge udløbsdatoen.

Foring skaber et elegant billede med en række kombinationer af diagonale striber.

For at skabe en variation i det indre af rummet tillader oprettelsen af ​​individuelle elementer på loftet - omkring lysekronen, for eksempel. En interessant note i interiøret vil være loftet af plastforing, forskelligt i tekstur og trykt mønster. Ved hjælp af paneler med kontrastfarve er det muligt at zonere rummet.

Design fundne ved hjælp af dette materiale vil give ejeren mulighed for at give en unik og individuel karakter af deres hjem.

 • smalle og lange paneler udvider rummet;
 • mønstre fra linjer harmonisk fusionere i enhver stil;
 • en gitterstruktur med krydsskinner skaber et billede af et loft med bjælker;
 • ser stor foring med plader af forskellig bredde af plastik;
 • Stablering af MDF-paneler i forskellige retninger, de opnår en storslået efterligning af naturligt træ;
 • luksus i efterbehandling opnås ved at anvende hvid farve, fortyndet med guld eller sølvtone;
 • trendy interiør foretrækker rack stil;
 • Ser imponerende kombination af træ og malede lofter.

Der er en mening om egnetheden af ​​sådanne lofter kun på balkoner eller i landhuse. Det er forkert.

I stuen er det hensigtsmæssigt at anvende dette materiale i loftets design. Lakkerede strimler kan omdanne overfladen. Det er muligt at konstruere et billede af bjergegulve i alpine hytter eller jagthuse. Denne effekt kan opnås ved kontrasterende farve af finishelementerne.

Det skal huskes: For at få et solidt billede, skal du dekorere hele interiøret i en stil. Malet foring vil skabe en hyggelig atmosfære for at slappe af i den populære Provence-stil, så nødvendigt i soveværelset. Et næppe mærkbart element i antikvitet og uovertruffen charme vil blive erhvervet i kombinationen af ​​smedede møbler og lakeret detaljer af belægningen.

Et mere omhyggeligt valg af et sådant produkt giver dig mulighed for at undgå en negativ indvirkning på mennesker, der lider af allergiske reaktioner på udskilles væsentlige forbindelser. Køkkenet er det ideelle værelse med et loft lavet af clapboard.

En fremragende mulighed vil også være designet i ovenstående stil. Her kan du bruge beige, hvide, blå toner til panelets farve. Smukke vil gøre interiørindretningen på en udtænkt måde. Et værelse med stilfulde apparater og ståloverflader af husholdningsartikler vil se godt ud.

Et loft af naturtype ville være passende i et køkken med naturstenindretning eller dens efterligning. Anvendelse af paneler malet i kombination med andre genstande af farve, der passer til korridorens design. Undgå at miste de yderligere detaljer og det generelle udseende af interiøret.

Børn og kontorer udarbejdes analogt. I børnehaven er der også behov for en omhyggelig og omhyggelig tilgang til sådan dækning. Det eneste værelse i huset, hvor det ikke anbefales at installere loftet på vægpanelet, kan blive et badeværelse. Overdreven fugt kan medføre, at belægningen går i stykker.

beregning

Beregn den nødvendige mængde af dette materiale til loftindretning er let, men omhyggeligt. Og beregningen skal gøres omhyggeligt, så slutresultatet ikke bringer skuffelser i form af ekstraomkostninger (tid, penge, nerver). Det er tilrådeligt at købe varer med en vis margen. Du skal starte med en klart udviklet plan for fastgørelseselementernes retning. Alt dette rettes på tegningen.

Ved hjælp af disse poster er det nemmere at beregne prisen på produktet. Loftets areal beregnes elementært: Bredden multipliceres med din (eksempelvis ab er 3x4 = 12). For nøjagtig beregning er det nødvendigt at kende dimensionerne af det valgte beklædningsmateriale. Disse data skal angives på emballagen af ​​materialet og overholde statens standarder. Ved at dividere loftet på området af et bord, vil du lære, hvor mange paneler der skal bruges.

Almindelig matematik. Men glem ikke om fastgørelsesnansen, det vil sige tilstedeværelsen af ​​riller og højder. Her vil der være en reduktion i bredden af ​​hvert bord. En sådan beregning kan foretages manuelt. Det truer med at bruge en masse tid og kræfter.

Online kalkulatorprogrammer vil komme til undsætning. Kun kendskab til panelets grundparametre er nødvendig - bredde, længde, højde og tykkelse. Baseret på praksis bemærkes det, at resultaterne af to lignende målinger ikke har væsentlige forskelle. Nøjagtigheden af ​​målinger vil holde budgettet tildelt til reparationen, beskytte det mod unødvendige stiklinger. Men glem ikke reglen om at afrunde en brøkdel og tilføje 15% af materialets strategiske reserve.

Du kan straks beregne prisen på materialet. Når du køber, skal du kende parametrene for foringen og den nødvendige mængde. Og glem ikke om de faktorer, der påvirker prisen: prisen afhænger af vægpanelets størrelse, hvis det er nøjagtigt målt, vil det være muligt at erhverve de nødvendige kontanter. Nu er det sikkert at starte installationsarbejdet.

montering

At udføre ethvert arbejde skal udarbejdes omhyggeligt. Eventuelle særlige færdigheder ville være nødvendige, der ville være et ønske. Men at samle et værktøj, uden hvilket intet vil træne præcist, er nødvendigt. Du skal bruge flere typer bygningsniveau. Uden en roulette bliver nødt til at arbejde, som de siger, af syne, hvilket er absolut uacceptabelt. Har brug for en hammer, hacksaw, stik stik og skruetrækker.

I så fald er kassen fra en metalprofil bedre at bruge saks. Når du monterer foringsrøret, skal du bruge en boremaskine med percussionsmekanisme eller en perforator med betonloft. Borens mindste diameter er mindst 6-7 mm. På det tidspunkt vil huden tage lidt tid, hvis den korrekte beregning udføres og markeringen slettes. Caracas til montering af paneler kan være af to typer - træ og metal. Den første mulighed anses for mere optimal. Det er billigere og lettere at arbejde med.

Træ kasse vil kræve:

 • bjælke 4x4 cm, af loftets areal;
 • beslag;
 • træ eller plastik kiler;
 • selvdrejende skruer.

Til den nødvendige metalramme:

 • metal profil;
 • suspension;
 • fastgørelseselementer;
 • selvskærende skruer;
 • ankre.

Om nødvendigt skal foringen tørres før installation. Rengør loftet selv fra snavs, støv og gammelt gips. Find nøgleord med et niveau. Den første bliver det nederste punkt i loftet, som overføres til alle vægge og er forbundet omkring perimeteren med en enkelt linje. Disse er landemærker for kasser barer.

En lille nuance: På steder, hvor guiderne ikke overholder overlapningen, skal du bruge kiler.

Loft med sådan beklædning tolererer ikke forskelle i højde og warps. Kassen er monteret på dowels. Fastgørelsesafstanden mellem stængerne afhænger af det materiale, hvorfra foringen er lavet. Montering af rammen, du kan begynde trimmen. Det er tilrådeligt at udføre dette arbejde sammen.

 • Det første panel er fastgjort til væggen med en spids. Pladerne skal monteres strengt vinkelret på kassen.
 • Inden fiksering med et niveau justeres dets position.
 • Det andet spor, der er tæt indført i de første spor, forstærker rammens placering.
 • Alle andre paneler er monteret analogt. Som praksis antyder, skal det sidste bord ofte skære. For at gøre sømmen mindre mærkbar skal du placere den væk fra den offentlige visning. Under installationen måles straks og hullerne til belysning og kommunikation. Det er nødvendigt at hamre omhyggeligt.
 • Det færdige loft er dekoreret med træplanker rundt om omkredsen. Det er ønskeligt at lak træforing og sokler. Mulig og maleri mulighed.

Tips og tricks

Loftsindretning med klapbræt spiller en vigtig rolle for at skabe komfort i huset.

For at det skal forblive i uberørt stand i lang tid, husk:

 • det anbefales ikke at vådde det;
 • Brug en støvsuger eller en tør klud til rengøring;
 • pletter behandles med et svagt opløsningsmiddel;
 • mestere råder jævnligt til at behandle overfladen med antiseptika og flammehæmmere;
 • det skal fastgøres meget omhyggeligt;
 • give fortrinsret til naturlige materialer.

Loftet på eurolining kan laves både i et murstenshus og i en lejlighed. Foring er det nødvendigt at tage kun kvalitet og installere det, efter trinvise instruktioner.

Du kan vælge et materiale, der har mønstre. Denne mulighed er bedst egnet til et loft eller loggia, det vil også være gavnligt at se på sommerhuset.

Spejlforing ser stilfuldt ud. Du kan sætte familiebilleder på den. I dette tilfælde må det helt sikkert være bredt.

Når du lægger det, er det først og fremmest nødvendigt at fastsætte retningslinjerne korrekt. Dermed bliver det lettere at forme dine egne hænder. Lægning af materialet skal være tæt og forsigtigt tilsluttet. Så er det vigtigt at negle vægpanelet, så arkiveringen skal vare i mange år.

Smukke eksempler i interiøret

Træbjælker i loftet gør rummet visuelt bredere. Også sådan en loftsbeklædning ser meget stilfuld og interessant ud.

Headliner clapboard

Det moderne marked tilbyder en lang række forskellige materialer til loftindretning. Nogle foretrækker stræklofter, andre konstruerer suspenderede gipsplader. Men i dag vil vi tale om clapboard - hvordan man vælger et materiale, der passer til loftet, hvordan man konstruerer en batten og hvordan man udfører installationen. Dækning af loftet med klapbræt er en meget besværlig opgave, så du bør henvende dig til problemet med det fulde ansvar.

Headliner clapboard gør det selv

Funktioner af valget af foring til loftet

Når lining kun forstod træversionen af ​​dette materiale, men på det moderne marked kan du finde flere variationer på én gang. Ved valg af en bestemt type materiale skal der tages hensyn til personlige ønsker, økonomiske muligheder, mål og egenskaber i lokalet.

Moderne beklædning er lavet af:

 • tømmer;
 • polyvinylchlorid (PVC);
 • presset hardboard (MDF).

Lad os se nærmere på hver af sorterne.

Hvad gør foring

Trævægspanel

Det fremhæver naturligvis det "naturlige" design i rummet. En sådan foring er helt sikker og kan bruges i ethvert rum, og prisen på materialet afhænger af den specifikke type træ, der anvendes til fremstilling. Til disse formål bruger de som regel alder, cedertræ, asp, gran, eg, lærk og så videre.

Pine boards er kendetegnet ved fremragende antiseptiske egenskaber, som forklares af udstøbte harpikser, som giver materialet lignende egenskaber. Disse harpikser beskytter træets overflade fra skimmel og meldug. En anden fordel er, at fyrretræet i sin natur har få knuder, hvilket igen påvirker kvaliteten af ​​ydeevnen.

Vær opmærksom! Løvtræ er en mulighed, der er mere egnet til indendørs brug, mens blødt træpanel er alsidigt. Enhver foring er dog modtagelig for høj fugtighed, så du skal sørge for korrekt imprægnering og regelmæssig ventilation.

Stadig træforing er klassificeret af kvaliteten af ​​bestyrelsen i fire grupper. Overvej dem.

Træforingsklasser

Tabel. Klassificeringsbeklædning i henhold til kvaliteten af ​​bestyrelsen.

Nogle typer af profiler af naturlig foring

Video - Funktioner af valg af foring

Foring af MDF

Det ligner dens træ modstykke, men det er produceret ved hjælp af en helt anden teknologi (vi taler om at trykke på wood chips). Den største ulempe ved en sådan foring er frygten for fugt: når den kommer i kontakt med materialet, svulmer materialet, dets originale egenskaber og udseende tabes.

Denne mulighed for efterbehandling er mere lig for vægge, selv om de med deres hjælp ofte udfører efterligninger af kolonner i et hus. Fordelene er gode lyd- og varmeisoleringsegenskaber.

Nøglefunktioner i MDF vægpaneler

Vær opmærksom! MDF beklædning af forskellige farver og teksturer kan findes på salg, men det vigtige er, at de let kan kombineres. Endelig er installationsproceduren heller ikke vanskelig.

PVC Foring

God efterbehandling materiale, der er ideel til loftet. Let at installere, men skrøbelig nok (husk at hvis du planlægger at sheathe vægge). Derfor kan PVC-beklædning ikke anvendes, hvor der er stor sandsynlighed for dens deformation eller beskadigelse.

Sådan foring kan være:

I det første tilfælde udgør materialet en holistisk og glat overflade, og sømene mellem panelerne er næsten usynlige. Hvis du bruger foringen med en dedikeret søm, så vil den se på loftet som eurolining. En anden fordel ved PVC-paneler er, at de er uigennemtrængelige for fugt, men kan falme under virkningen af ​​ultraviolet stråling.

Vær opmærksom! Det viser sig, at loftet kan være beklædt med både træplast og plastikplader (polyvinylchlorid).

Farve løsninger plastforing

Beregn mængden af ​​materiale

For at beregne det nødvendige antal foring, skal du vide, hvad dimensionerne af dette beklædningsmateriale er. I overensstemmelse med GOST skal standardbredden på et bord være op til 15 cm, længde - 600 cm og tykkelse - fra 1,2 cm til 2,5 cm.

GOST 8242-88. Detaljer profil af træ og træ materialer til byggeri. Fil, der skal downloades.

Paneler med en tykkelse på mindre end 1,6 cm anvendes til indretning, og vægpaneler fra 1,8 cm tyk anvendes til eksternt arbejde. Hvis du kender størrelserne på pladerne, kan du bestemme deres kvadratstørrelse. Fodbredden er for eksempel 9,5 cm, og længden er 600 cm. I dette tilfælde er det samlede areal på et panel 0,57 m².

For at beregne den krævede mængde materiale divideres loftet med et område af et bord. For eksempel er loftet på 9 m². I dette tilfælde vil beregningerne være som følger:

9 m²: 0,52 m² = 17,3

Så, du har brug for mindst 18 paneler. Men samtidig skal du huske, at bredden af ​​hvert bræt under installationen vil være noget mindre end summen - dette forklares af nuancerne af materialets ridsamling.

Kontrol af de overtagne paneler

Så du valgte type og farve på vægpanelet, beregnet sin mængde. Købt og leveret hjem. Hvad skal man gøre næste? Nu skal du udvide panelet på en flad overflade og overveje dem omhyggeligt. Faktum er, at sælgere ofte sætter flere lavkvalitets eksemplarer inde i pakken. Men dette øjeblik er bedre at tjekke direkte i butikken.

Sådan tørres clapboard og andet tømmer

Dernæst skal du være opmærksom på tørring af vægpanelet (dette gælder kun træpaneler). Produkter fremstillet af MDF og PVC kræver ikke denne procedure. Tørring er nødvendig, så brædderne ikke deformeres. Proceduren skal vare mindst 14 dage, men du kan og mere. Under ingen omstændigheder bør denne regel overses.

Fase nummer 1. Vi forbereder alt, hvad du har brug for

Arbejdet skal begynde med forberedelsen af ​​det nødvendige udstyr; clapboard loft trimning vil kræve:

 • bor eller perforator (for et betonloft skal borens diameter være mindst 6-7 mm);
 • bygning niveau;
 • skruetrækker;
 • målebånd;
 • hacksav eller stiksav (til at skære panelerne; værktøjer egner sig til alle typer vægpaneler).

Værktøj til arbejde med klapbræt

Ud over selve foringen, hvilke egenskaber ved beregningen og udvælgelsen der blev diskuteret ovenfor, vil andre materialer også være påkrævet. Så, for installation af paneler vil have brug for en ramme (drejning), som kan bestå af to typer.

 1. Krat af træ. Den bedste mulighed for hjemmet, fordi det er billigere end metal, og panelerne på det er meget lettere at montere.
 2. Metalkasse. I de fleste tilfælde bruges den til gipsvæg.

Hvis loftsplanken er planlagt i badeværelset, er det bedre at give metalrammen en fortrinsstilling, da der ikke er nogen form for deformation af metal i forhold til høj luftfugtighed, hvilket ikke er tilfældet med træ.

Så hvis rammen er træ, så forbered:

 • træ 4x4 cm (i henhold til loftets areal);
 • selvskærende skruer;
 • beslag;
 • kiler (plast eller træ) til montering af rammen.

Hvis kassen er metal, skal du:

 • metal profil;
 • selvskærende skruer;
 • fastgørelseselementer;
 • ankre;
 • suspension.

Efter forberedelsen af ​​alt nødvendigt og tørring (hvis det er nødvendigt) kan foringen gå videre til arbejde.

Krat på loftet til vægpaneler

Fase nummer 2. Forberedelse af loftet

Trin 1. Fjern det gamle gips, rengør loftoverfladen mod snavs og støv.

Fjernelse af gips fra loftet

Trin 2. Tegn markeringen for konstruktionen af ​​rammen. Forudbestem i hvilken retning beklædningen skal monteres (det anbefales at foretrække den, i hvilken der ikke vil være mellemflader mellem pladerne).

Vær opmærksom! På grund af skrøbelighed af træelementerne skal behandles inden montering af et antiseptisk middel. Men det vil stadig ikke garantere 100% beskyttelse.

Loftslayout for kassen

Trin 3. Hvis vi taler om et privat hus, så skal du lægge mere og isolerende materiale. Installer profilstativene i trin på 50-60 cm, og mellem dem ligger isoleringen. Hvad angår lejligheder, er der ingen grund til at gøre dette.

Trin 4. Bestem først det niveau, hvormed batten er monteret. Bemærk derefter retningen af ​​stængerne. Panelet bør fastgøres strengt vinkelret på strålens retning. Den kan monteres lodret, vandret og diagonalt.

Nu fastgør beslagene i samme afstand fra hinanden. På beslagene fastgør tømmeret fra træet. For at justere niveauet af kasser, brug trækile.

Kassen er installeret meget glat, foderet vil blive fyldt på det. Ellers vil belægningen blive bølget, grimt.

Ordningen af ​​enheden af ​​en træramme til foring

Trin 5. Monter fastgørelseselementer med et maksimalt trin på 50 cm. For eurolining skal tallet være halvt så meget.

Korrekt forberedelse er et meget vigtigt stadium i huden, hvor holdbarheden af ​​hele strukturen afhænger.

Fase nummer 3. Vi monterer vægpanelet på kassen

Installationsproceduren er ikke vanskelig, det kræver ikke særlige færdigheder eller viden. Det anbefales at arbejde med en assistent - i dette tilfælde vil brædderne af enhver længde blive rettet hurtigt og effektivt.

Trin 1. Tag det første panel og fastgør det tæt med en spids mod væggen. Det er vigtigt, at pladerne er monteret vinkelret på kassen.

Trin 2. Juster positionen på det første panel med et niveau, og fix det derefter.

Monteringsbeklædning på loftet: instruktioner

Vær opmærksom! Clapboardet kan monteres både på klapperne og på små negle. Den sidste mulighed for fastgørelse kan kun bruges til de værelser, hvor den æstetiske komponent ikke er særlig vigtig.

Installationsprocedure for MDF clapboard

Montering klyimery koster meget mere, fordi du skal bruge penge på deres køb.

Trin 3. Tag det andet panel, stram det ind i sporene på den første og fastgør det i rammens placering.

Trin 4. Fastgør alle andre paneler på samme måde. Det sidste bord må muligvis skæres, så prøv at placere det på den mindst synlige væg. Til træ- og MDF-paneler er det bedre at bruge et stiksav og til plastik - en manuel hacksav. Mål åbninger til kommunikation og belysning under installationen - dette vil medvirke til at undgå fejl.

Vær opmærksom! Hvis du bruger negle til fastgørelse, skal deres hætter skæres med et specielt værktøj. I fremtiden skal vedhæftede punkter være belagt med voks.

Trin 5. Til dekoration af det færdige loftsdæksel, fastgør omkanten af ​​træplinten - de vil helt sikkert skjule slidserne af det trimmet materiale. Du kan også male loftet for at få det til at se endnu smukkere ud. Selv om træforing er ønskeligt at lak og baseboards - mørk plet og lak.

Træ loft sokkel

Sådan skæres en sokkel i loftet: hjørner

Detaljerede instruktioner til skæring af planker (herunder hjørner) findes i denne artikel. Vi anbefaler også at læse om hvordan man visuelt øger loftets højde.

Nyttige tips

Nedenfor er nyttige tips, der kan hjælpe dig i dit arbejde.

 1. Inden lining af loftklappladen skal du kontrollere kommunikation og elektricitet i loftet. Når alt kommer til alt, hvis problemer identificeres ved færdiggørelsen af ​​installationen, er det nødvendigt at fjerne panelet, hvorefter der kan opstå skader på det.
 2. Det er ønskeligt at isolere huset på kontaktpunkterne med de elektriske ledninger.
 3. Til fastgørelse af træforing er det bedre at bruge rustfrit stålfastgørelseselementer, for eksempel kleimery, da de ikke vil ruste. For plastikplader kan der være monteret hardware.

Klyymery til foring

Video - Headliner clapboard gør det selv

Hvor meget er foring?

Omkostningerne til pladerne afhænger af mange parametre, herunder type og type træ, panelernes længde, det udstyr, de blev lavet på osv. På prisforingen kan opdeles i tre store grupper.

 1. Kære. Højkvalitetsmateriale til fremstilling af som anvendes blødt hårdt træ. Sådanne paneler behandles som regel i overensstemmelse med europæiske standarder. Omkostningerne starter normalt fra 310 rubler per kvadrat. m.
 2. Gennemsnitlige. Løvtræ, som koster 215-300 rubler per kvadratmeter. m.
 3. Billige. Det drejer sig om brædder fra nåletræer. Sådanne omkostninger ligger i størrelsesordenen 100-215 rubler per kvadratmeter. m.

Hvis du planlægger at ansætte en specialist til paneler, kan du beregne den omtrentlige pris for hans tjenester. Afslutning af en firkant vil koste omkring 150-350 rubler (den specifikke mængde afhænger af kompleksiteten af ​​arbejdet og masterens kvalifikationer).

Egenskaber ved at passe på clapboard

I tilfælde af træforing til loftet skal du sørge for at træffe yderligere foranstaltninger. For at forlænge træets levetid skal du derfor behandle specielle løsninger, som forhindrer rottning, udvikling af skimmelsvamp og svamp. Disse omfatter imprægnerings- og primerblandinger. Når du vælger et værktøj, skal du se på farven - det skal være det samme som farven på det endelige resultat.

Pas på træ clapboard

Vær opmærksom! Foringen kan også blive gennemblødt med olie eller lakeret eller malet, som nævnt ovenfor. Du kan vælge, hvad der præcist skal behandles i loftet.

For at bevare belægningenes originale udseende tørres støvet så ofte som muligt. Hvis forureningen er startet, og en blød, fugtig klud ikke længere kan klare, skal du bruge specielle behandlingsmidler, der er tilgængelige i et stort sortiment.

Stilfuldt loft fra foring: 3 hovedfordele

Nu er plastbeklædning blevet et meget populært materiale til at dække loftet. Ved udførelse af husdækket anvendes materialer som MDF, træ, plast. Med en kompetent installation af finishmaterialet bliver overfladen af ​​loftet perfekt fladt med et udsøgt unikt udseende. Placeringen af ​​båndene på materialet vil bidrage til en fremragende opfattelse af rummet. Afslutning af loftet i et privat hus eller lejlighedsklap er ganske simpelt, så alle vil være i stand til at udføre det selvstændigt uden store vanskeligheder. At vide, hvordan man klæder loftet med klapbræt og har de nødvendige materialer og værktøjer, det er helt muligt at skabe et unikt interiør.

Moderne beklædning på loftet

Til udførelse af indretning anvendes mange forskellige materialer. Men på trods af fremkomsten af ​​nye materialer falder efterspørgslen efter foring slet ikke.

Dette materiale ser udmærket ud i indretningen og er desuden kendetegnet ved:

 • En fremragende udsigt over naturligt træ;
 • Nem installation;
 • God pris.

Fra moderne foring syntes træ, som er perfekt til et hyggeligt værelse

Foring ser ikke kun godt ud på loftet, men med hjælp er det muligt at arrangere helt forskellige overflader. Det er meget rart at være i et træhus, fordi panelen er præget af miljøvenlighed, skønhed og holdbarhed. Når man vælger den mest egnede euroforing til husdesign, er det vigtigt at være opmærksom på den anvendte træ, sin klasse, sektionsprofil.

Traditionelt anvendes fremstilling af foringstræ til nåletræ eller hårdttræ.

Næve typer foring praktisk, holdbar, modstandsdygtig over for høj luftfugtighed og praktisk taget ikke underkastet forfaldsprocesserne. Imidlertid bør lignende materialer ikke anvendes til efterbehandling værelser med høje temperaturer, fordi træ udsender tjære i store mængder, hvilket kan føre til brand. Indretninger af hårdttræ beklædning er nemme til yderligere bearbejdning og farvning, så det er muligt at udføre en unik indretning.

Afslutning af loftklappladen: gør det rigtige

Hvis du har brug for høj kvalitet og billigt materiale til efterbehandling af ethvert værelse, skal du være opmærksom på foringen. Sådanne lofter har mange fordele, men når man vælger dem, er det nødvendigt at vide, hvordan installationen af ​​vægpanel udføres.

Til installation skal du forberede materialer og værktøjer:

 • Nedstryger på et træ;
 • Puncher;
 • skruetrækker;
 • Wall paneler.

Når du klipper loftet med clapboard, skal du følge instruktionerne korrekt og korrekt.

Foring er præsenteret i form af separate paneler, hvis længde kan justeres uafhængigt, og bredden er den mest forskellig, alt afhænger af mønster og fabrikant. Produktets tykkelse er standard, men det er muligt at bestille den ønskede størrelse. Det er bedst at vælge monofoniske muligheder, fordi billedet bliver nødt til at hente og der vil være for mange scraps. Inden du installerer vægpanelet, er det vigtigt at beregne, hvor meget materiale der kræves. Det krævede antal paneler beregnes ud fra det overfladeareal, der skal dækkes, bredden på et panel og hvor mange stykker panelet skal skæres.

Inden du installerer vægpanelet, skal du arrangere loftplanet med bjælker, hvorpå arkene skal fastgøres. Intervallet mellem bjælkerne skal være mindst en meter. Når kassen er klar, kan du gå videre til installationen af ​​vægpanelet og fastgøre den på rammen ved hjælp af selvlukkende skruer. Efter alt loftrum er dækket, er det nødvendigt at forsegle leddene godt. Hvis du vil have loftsoverfladen praktisk talt sømløs, så er bred foring ideel. Før installationen er det bedst at forudmontere loftoverfladen ved hjælp af en primer og kitt.

Det er vigtigt! Ved køb af et vægpanel skal du lave en lille bestand af dette materiale, fordi det i arbejdet er helt muligt, at bestyrelsen bliver beskadiget.

Typer af loftbeklædning: klassificering

Loftet trimmet med clapboard ser simpelthen unikt ud, fordi dette materiale hjælper med at gøre loftet mere jævnt, elegant og holdbart. Men for at arrangere loftet i overensstemmelse med alle krav, skal du vælge det rigtige materiale til finishen. Der er flere forskellige klasser af foring, der har forskellige egenskaber.

nemlig:

Der er flere klassifikationer, der forer loftet. Du skal vælge den rigtige for din lejlighed.

Klasse A beklædning er kendetegnet ved et lille antal knuder og revner. Alle disse fejl er kun tilladt på uhåndterlige steder. Klasse B-foring har synlig grovhed, hak og revner, som det er muligt at opdage på forsiden af ​​produktet. Klasse C-produkter er karakteriseret ved alvorlige mekaniske skader og alvorlige træfejl.

Til fremstilling af ekstra klasse foring anvendes materialer af høj kvalitet. Det adskiller glat smuk overflade uden fejl. Klapbordet, der er roligt lavet af lærk, er ret efterspurgt, fordi det har høje kvaliteter og eksterne indikatorer.

Sådan repareres LED-stripen på loftet på vægpanelet: installationsregler

LED-stripe til lofter er meget efterspurgt, og de er vant til at designe lofter af enhver art. To-niveau lofter med brugen af ​​en sådan belysningsenhed ser meget interessant ud. For at montere LED stripen i loftet, lavet af clapboard, skal du kende reglerne for dets installation.

For at gøre dit loft mere unikt og komplementere rummet med et nyt design, kan du bruge LED stripe

Dette belysningselement gør det muligt at supplere standard traditionelle lamper og er kendetegnet ved:

 • God pris;
 • Nem installation;
 • En række forskellige farver.

LED strips hjælper med at skabe yderligere belysning og fokusere på et bestemt møbel. Et sådant element af belysning kan fyldes på overfladen af ​​vægpanelet eller blot limes. Ser gennem fotos af interiøret med LED stripe, kan du sørge for, at dette er et glimrende belysningselement, som vil bidrage til at skabe en unik atmosfære i huset.

Universal hvid beklædning på loftet

Den hvide farve i loftet i hvert værelse, især i soveværelset, ser bare perfekt ud, da det passer perfekt sammen med alle nuancer og giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet.

For visuelt at udvide rummet i rummet og give det trøst, kan du bruge hvid vægpanel på loftet.

Foring er lavet af plader af udvalgte træ og bruges til tagdækning i absolut ethvert rum, fordi det adskiller sig fra:

 • Ensartet fordeling af fugt;
 • Fremragende varmeopbevaring;
 • Det har en fremragende udsigt.

For at beskytte vægpanelet mod udsættelse for høj luftfugtighed udføres maleri, hvilket hjælper med at give materialet et unikt udseende. Det hvidkalkede materiale hjælper på en eller anden måde med at give effekten af ​​antikken, og det forlænger også vægpanelets levetid. Det er muligt at male træforing ved hjælp af olie eller akrylmaling.

Stilfuld og unik aluminiumsforing på loftet

Ceiling cladboard clapboard i lang tid har stor efterspørgsel, fordi det giver dig mulighed for at give en unik og sofistikeret stil til interiøret. Aluminiumsforing anvendes til moderne beklædning af loftrummet, fordi det har mange fordele i forhold til træmateriale.

Nyheden indeholdt en unik aluminium foring til loftet

Især som:

 • Lav vægt;
 • Lang levetid;
 • Rust udgør ikke;
 • Det har en fremragende udsigt.

Ved hjælp af dette materiale skabes en unik smuk spejloverflade, så det er muligt at udvide rummets rum og give rummet et unikt raffineret look. Det er værd at bemærke, at installationen af ​​metalforing kræver visse færdigheder, og installationen skal udføres meget omhyggeligt, fordi den ikke er modstandsdygtig over for mekaniske skader. Derudover skal du passe på yderligere isolering, da et sådant materiale har en høj varmeledningsevne.

Afslutning af loftklappladen (video)

Efter at have læst anmeldelser af vægpanelet, kan du være sikker på, at dette kun er et fremragende efterbehandling materiale, der giver overfladen et glimrende udseende. Lining til loftet er i stor efterspørgsel blandt de præsenterede efterbehandling materialer, fordi det giver dig mulighed for at skabe et unikt udseende.