Montering af et ophængt loft Grilyato: montageskema af en cellulær suspenderet struktur

En af de moderne suspenderede strukturer er grilyato-loftet, dets installation kan udføres uafhængigt, og derfor kan denne mulighed betragtes som en prioritet ved afslutning af en lejlighed eller et lille kontor.

I artiklen vil vi forsøge at beskrive detaljeret konstruktionen og typerne af Grilyato lofter, samt give instruktioner til deres installation.

Konstruktion og variationer

Enhedslayout

Hidtil har takhussystemer en temmelig stor popularitet blandt mesterne og blandt slutbrugerne. Faktisk ud over at lette installationen dækker et hæftet loft loftet og gemmer alle dens mangler.
De vigtigste detaljer er vist på billedet.

Bag suspension systemet kan du skjule kommunikation: ledninger, ventilationskanaler mv.

Former, der er typiske for grilyato-loftet, ses i kontorer, indkøbscentre og nogle gange i beboelsesbygninger. Derfor skal du forstå sit design og studere teknologien i sin installation for hånd.

Grilyatos cellulære loft er et ophængt system af gitterplader.

 • Grundlaget for ophængningssystemet er volumetriske gitter fremstillet af aluminium eller træplader.
 • Gitterene er samlet fra indbyrdes forbundne strimler af en speciel profil.

Konfigurationsindstillinger

Markedet for suspenderede strukturer er omfattende, Grilyato lofter er tilgængelige i flere versioner. Den vigtigste strukturelle funktion er loftprofilenheden.

 • I de fleste modeller er profilen lavet af hærdet aluminium ved kold dannelse. Den U-formede profil giver høje mekaniske egenskaber.
 • Gitterdelens standardbredde er 10 mm, og højden varierer fra 30 til 50 mm.

Hvad angår gitterets størrelse, er de meget forskellige: Grilyato 50x50 loftet er den mest populære, men der er også variationer med celler fra 30x30 mm til 200x200 mm.

Jo større cellestørrelse, desto højere er gennemsigtigheden af ​​loftet. Derfor skal installationen udelukkende udføres på det forberedte loft og i loftet, hvis der er tale om grove lofter i Grilyato, ellers vil alle mangler være synlige.

Hovedtyper

Der er også flere typer af loftkonstruktioner.

 • Standardmodellen er et fladt fjedringssystem, der er monteret parallelt med gulvet på samme niveau. Dette er den billigste sort, der anvendes i langt de fleste arkitektoniske løsninger.
 • Pyramidal modifikation er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​celler af en speciel form. Installationen af ​​et sådant ophængningssystem gør det muligt at visuelt forøge højden af ​​rummet på grund af perspektivets virkning. To typer Y-formede profiler bruges til at danne et pyramide system (de kaldes "mor" og "far" i byggeslang). Udseendet af pyramidale celler
 • Grilyato persienner - en god løsning til afslutning af loftet i stedet for lægning af kommunikation. Brugen af ​​en sådan profil letter adgangen til lofter og ledninger og rør, der løber gennem dem. Effekten af ​​persienner opnås ved at anvende profilsystemer med forskellige højder (som regel 30 og 50 mm).
 • Multi-niveau lofter er monteret fra profiler af forskellige højder. En klar adskillelse af sektionerne skaber den nødvendige designeffekt, så flere niveauer er monteret hovedsageligt i bolig- og kontorlokaler.

Mange er interesserede i et sådant aspekt som farve af suspensionsmoduler. På den ene side er den primære farveindstilling for de fleste producenter hvid grilyato, grå og sorte lofter lidt mindre almindelige. Men hvis du ønsker (og selvfølgelig, mod et ekstra gebyr) er det muligt at male panelerne i enhver farve. De dyreste er de forkromede paneler, guld og metal.

Installationsteknik

Loft forberedelse

Som vi bemærkede ovenfor, skulle installationen af ​​Grilyato udføres på det forberedte loft.

 • Fra gulvpladerne fjernes restene af den gamle finish.
 • Udfør om nødvendigt reparationer, især sammenføjning og tætning af revner.
 • Juster overlapningen, hvid den eller mal den med indvendig maling.
 • Forbered de meddelelser, der vil blive lagt til suspension systemet.
 • En markering er lavet omkring rummets omkreds, hvilket markerer det niveau, hvor Grilyato-grillen monteres. Dette kan gøres ved hjælp af et laser- eller vandniveau.

Hvis den indbyggede belysning er planlagt, så forbinder vi de ledninger, som armaturerne installeret i Grilyato-nettet bliver tilsluttet.

Når det forberedende arbejde er afsluttet, kan du fortsætte direkte til installationen.

Installation af ophængningssystemet

Rammeinstallation
I de fleste tilfælde udføres installeringen af ​​hængende arrays af medarbejdere i firmaet, hvorfra du købte loftet. Hvis du selv vil gøre installationen, skal du omhyggeligt studere monteringsordningen og følge anvisningerne nøje.

 • Rummets længde og bredde er divideret med 2,4 m for at beregne antallet af guider. Som regel prøver guiderne at montere parallelt med væggen, hvis længde er divideret med 2,4 med den mindste rest - på den måde kan du minimere antallet af rester.
 • På markeringen på væggene langs hele omkredsen er starthjørnet monteret. For at fastgøre det skal du bruge dykker med en plasthylster med en diameter på mindst 6 mm. Hjørnet er fastgjort til væggen og sikret med låseskruer.
 • Dernæst fortsæt til installationen af ​​styreskinner. Til deres vedhæftning anvendes tråd- eller trådsuspensioner (som regel er de inkluderet). Suspension er fastgjort i loftet ved hjælp af en paraply stik. Suspension pitch - højst 1 m.
 • Alle guider skal fastsættes på samme niveau. Til fastgøring skal du blot sætte dem ind i hængekrogen. For forbindelsen mellem dem skal du bruge specielle forbindelseselementer.
 • Monteringsrækkefølgen på skinnerne er som følger: Først monteres delene 2,4 m, så 1,2 m, så 0,6 m. Delene 2,4 og 0,6 m er monteret parallelt med hinanden. Samlingsplanen afhænger af størrelsen af ​​cellerne.
 • Paneler, der ikke passer til størrelsen, skal du skære med saks til metal (1 skinne, demonteret).

Artikel i emnet: installering af et hængende loft Armstrong.
Som følge heraf skal en kasse med en celle på 600x600 mm suspenderet fra loftet og sikret langs omkredsen, opnås. I det stabler hovedmodulerne.
Grilyato loft: installationsskema af de vigtigste guider og grilles

 • Grilyato gitter er samlet fra profiler af den tilsvarende konfiguration. De leveres i en demonteret form, så du skal indsamle celler fra "fædre" og "mødre" i en.
 • Det færdige modul løftes og indsættes i cellen fra styrene.
 • I de tidligere valgte celler installeres specielle lamper til loftet Grilyato. Hver lampe er forbundet til netværket og fastgjort med mindst to suspensioner.

Grilyato lampe LED i metal kuffert

Fra det første forsøg vil det være svært at finde ud af det, men det er nok at mestre teknologien en gang, og senere vil det være muligt at samle sådanne systemer meget hurtigt. Vi anbefaler at se installationsteknologien på video:

Fordele og ulemper

Lofter af denne type har både fordele og ulemper.

 • Hvis du vil øge rummets højde visuelt, vil Grilyato gøre - grillen vil skabe et perspektiv og "hæve" loftet.
 • En række konfigurationsindstillinger giver dig mulighed for at eksperimentere med designet.
 • Pålidelig suspension giver liggende kommunikation.
 • Udformningen af ​​de bærende profiler skaber effekten af ​​et kontinuerligt loft, og gitteret selv giver lys og elegance til designet.
 • Om nødvendigt kan du kombinere Grilyato med andre lofter af tilsvarende design.
 • Suspensionssystemets profiler er yderst modstandsdygtige over for driftsbelastninger og vejrforhold.
 • Både træ og aluminium modeller er ret dyre.
 • Installation tager også meget tid uden erfaring, og du skal omhyggeligt studere instruktionerne, ellers er der risiko for at blive forvirret i profiler og vejledninger.

Hvis det nedhængte loft på Grilyato vælges som hovedindretning af loftet, skal installationen udføres i overensstemmelse med instruktionerne. Selvfølgelig giver funktionerne i enheden af ​​hoveddelene ikke plads til forkerte handlinger, men jo bedre forsamlingen er afsluttet, jo længere vil loftet vare.

Installationsanvisninger suspenderet loft af aluminiumsprofiler med egne hænder. Typer af lamper, foto montage i køkkenet og badeværelset.

Installationsvejledning for hængende kassetteplade. Tips til valg. Billeder af lofter fra forskellige producenter: Albes, Caveen, Cesal, Sky.

Hvad er Armstrongs hængende loft system består af, efterbehandling muligheder. Monteringsfaser Armstrong system: montering af rammen, suspensioner og lægning af fliser.

Grilyato lofter - komponenter og udseendet af et suspenderet cellulært loft

D-Stroy-fabrikken fremstiller og leverer komponenter til montering af hævede lofter Grilyato:

 • leje guide,
 • mellemliggende guide, grill Griliato,
 • justerbar suspension
 • forbindelseselementer til guider.

! Processen med at installere hævede lofter Grilyutto simpel. Men samtidig kan du installere loftet i værelser med forskellige strukturelle egenskaber og tilpasse dem til de mest dristige designprojekter.

Grilyato lofter dekorere værelserne hvor du har brug for en masse lys og luft.
De bruges med succes i forretningcentre, kontorer, call centre. Hvor i en hal er afdelingen placeret i flere dusin steder eller endda flere afdelinger er placeret.
I banker, togstationer og lufthavne, butikker og indkøbscentre reducerer de visuelt effekten af ​​for højt til loftet, skjuler teknologiske elementer og ledninger i loftet og samtidig forstyrrer ikke adgangen til dem, når der er brug for hurtige reparationer.

Udvendigt ser det cellulære loft ud som en enkelt monolitisk struktur - solid og pålidelig.
Samtidig er disse designs helt ukomplicerede til installation og letvægt.
En kvadratmeter loftgitter vejer kun 2-6 pund!

Hvad er loftets elementer? Hvad mere præcist består loftgitteret af?

En kvadratmeter afhængt gitterloft består af et meget enkelt sæt af dele. Disse omfatter:

 • bærebjælken, hyppigere kaldes den "bærebjælke"
 • mellemliggende bar - "mellemliggende guide"
 • grill griliato (far + mor);
 • justerbar ophængning (for at justere det ønskede højdepunkt, tryk kun på foråret);
 • forbindelseselementer til guider.

vinkel
omkreds 19x24
Materiale: aluminium 0,4 mm
FARVE:

 • Matt hvid
 • Metallisk 907
 • Metallisk 906
 • sort
 • RAL farver

stik
guider PG
Materiale: aluminium 0,4 mm
FARVE:

 • Matt hvid
 • Metallisk 907
 • Metallisk 906
 • sort
 • RAL farver

Suspension Grilyato
amplitude 0,05-0,95 m,
forår + 2 nåle 0,5 m

amplitude 0,05-1,45 m,
forår + 2 nåle 1 m og 0,5 m

amplitude 0,05-1,95 m,
forår + 2 nåle 1 m

amplitude 0,05 - 2,45 m,
forår + 2 nåle 1,5 m og 1 m

amplitude 0,05-2,9 m,
forår + 2 nåle 1,5 m

Alt dette er let pakket og leveret til destinationen.

Grilyato er alsidig og kan bruges i forskellige forhold.
Ved hjælp af hjælpelinjer er der skabt et firkantigt gitter, hvori nettet installeres.
På trods af at nettet består af identiske firkanter, passer loftet let ind i værelser med forskellige strukturelle træk, figurerede elementer.
Det er for nylig blevet fashionabelt at kombinere grilyuttolofter med forskellige typer lofter for uventede virkninger og realiseringen af ​​de mest dristige ideer. Det er muligt at passe loftet under en buet eller formet væg med almindelig saks til metal.
De standardcellulære grilyato armaturer kan også medtages i sættet med et suspenderet cellulært loft, der er installeret i stedet for en enkelt "far + mor" grill og er fastgjort til loftet med separate grillbøjler eller direkte til skinnerne.

Grilyato, cellulære loft - priser

Populære produkter

Alle produkter i kategorien Grilyato, cellulært loft

* Nogle nedhængte lofter, loftlamper og komponenter kan bestilles i detailsalg for et beløb på mindre end 20.000,00 rubler. I dette tilfælde angives muligheden for forsendelse, adresse på lageret og detailprisen fra telefon- og e-mail-ledere. Ved bestilling af en type produkt mere end 500.000,00 rubler. Der er specielle priser.
** Der gives oplysninger om fortrolighed, alle data er hentet fra kataloger og tekniske referencebøger fra fabrikanter. Ikke et offentligt tilbud. Tjek venligst priser hos ledere.

Grilyato, cellulære loft - undergrupper

beskrivelse

Grilyato cellulære lofter har en gitterstruktur. Det er muligt at installere et gitterloft med forskellige cellestørrelser fra 30 til 200 mm. Højden af ​​metalførerne, hvorfra gitterene er samlet, er 30, 40 eller 50 mm, til GL- eller Armstrong Celio-gitter - 37 og 47 mm. Der er også modeller af grilyato lofter med rektangulære celler - som persienner, pyramide - med en udvidende profil, forskellige niveauer, hvor de vigtigste guider er mere højde end profilen i nettet, grilyato med en kombineret gitter størrelse og andre konfigurationer i forskellige farver. Grilyato er bedst egnet til indretning af lofter i indkøbscentre med store arealer. Ring i Podvesnaya.ru, køb billige Grilto loft og tilbehør.

Kære kolleger, tillykke med den kommende dag hos bygherren! Vi ønsker dig professionel succes og trivsel!

I forbindelse med fejringen fredag ​​10.08.2018 arbejder kontoret og lageret i reduceret tilstand! Forsendelse af alle varer vil ske om morgenen til kl. 12.00.

Efter gentagne prisstigninger for næsten alle typer loftprodukter i første halvdel af 2018 er prisreduktionen for paneler af økonomisklasse et frisk pust. Nu er Baikal tilgængelig til en pris på 205 rubler per kvadratmeter, priserne på andre paneler er også reduceret - Retail, Oasis. For detaljer, se vores katalog, samt send en forespørgsel via e-mail.

Vi præsenterer kinesiske lofter med Angar paneler 600x600x6 mm. Teksturerne på disse paneler ligner Baikal, men tykkelsen er meget mindre - 6 mm. Disse lofter hører til økonomisegmentet.

Loftet "Grilyato": fordele og ulemper, finesser ved installation

Indretningsdesign udvikler sig i overensstemmelse med modetrends. Takket være udviklingen af ​​byggemarkedet og den konstante udvikling af nye materialer er det blevet vigtigt at være opmærksom ikke kun på væggene, gulvet, men også på loftindretningen i lokalerne. Loftet "Grilyato" - en frisk løsning til udsmykningen af ​​din lejlighed eller hus. Hvad det er, og hvordan du indtaster denne nyhed i dit indretning vil blive beskrevet nedenfor.

Særlige egenskaber

Grilyato-systemet er en loftsbeklædning i form af et bulkgitter. Anvendelsen af ​​en sådan dækning med kontor- og butikslokaler er begyndt. Men for at udvide produktionen formåede designerne at tilpasse rasterdesignet til udsmykningen af ​​de levende lokaler.

Gitterets struktur består af aluminiumsprofiler eller træelementer. Profiltykkelsen overstiger normalt ikke 5 mm. Bredden er fra 3 til 5 cm. Celler har dimensioner fra 3 × 3 cm til 20 × 20 cm. Mesterens profiler hedder "mor" og "far". De er sikkert fastgjort til metalskinnerne fastgjort sammen. Guiderne er standardstørrelser 60, 120, 180 og 240 cm. Systemet er fastgjort til bunden af ​​loftet ved hjælp af specielle lys og pålidelige fastgørelsesdele.

Funktionerne i designet af det hængende loft har nogle fordele ved brugen:

 • Brandsikkerhed. Aluminiumelementer smelter ved temmelig lave temperaturer. Så brandfast kan en sådan belægning ikke kaldes. Men yderligere problemer i form af udslip af skadelige stoffer i luften umiddelbart efter forbrændingsbegyndelsen skaber ikke "Grilyato". Og det frie mellemrum mellem risten og bundlaget vil hurtigt ventilere.
 • God ventilation. Hverken basen eller de dekorative celler selv vil ikke kondensere og fugt.
 • Mulighed for brug i våde områder. Aluminiumbasen er ikke udsat for forskellige virkninger og korrosion.
 • Pålidelighed og holdbarhed af designet. Det dekorative udseende forbliver i lang tid, det falder ikke under indflydelse fra sollys.
 • Suspenderet loft har en lav vægt og giver ikke en betydelig belastning på loftet.
 • "Grilyato" let monteret og demonteret.
 • De elektriske ledninger og kommunikationer, der passerer gennem loftet, er ikke synlige for øjnene, men samtidig er de let tilgængelige til visualisering og reparation.
 • Individuelle genstande let at udskifte.
 • Gennem brugen af ​​malinger af forskellige typer kan du vælge enhver skygge af loftet.
 • Gitteret gør rummet visuelt højere, hvilket giver en følelse af lyshed.
 • Dette loft kan kombineres med andre systemer af samme type og design.
 • Raster systemet giver yderligere lydisolering, som ofte er tilstrækkelig i et boligområde. Lydene afspejles fra gitterene og dullet - du behøver ikke bruge lydisolerede paneler, som helt sikkert ikke vil tilføje miljøvenlighed til belægningen.

Ulemper ved loftet "Grilyato" har også, som enhver anden metode til efterbehandling. Først og fremmest er det en ganske høj pris. Men omkostningerne vil udbetale usædvanlige og lyse fashionable design.

Det er nødvendigt at tage højde for, at det nedhængte loft vil tage mindst 15 cm af rummets højde fra dig. Så kun ejere af lejligheder og huse med højt til loftet har råd til en så fed og spektakulær finish.

Der er flere typer loft "Grilyato" afhængigt af, hvordan bygningen af ​​gitter er arrangeret:

 • Standard. Dette er det mest budgetmæssige cellulære loft. Fælles i industrielle bygninger. Profiler til dannelse af celler vælges i form af et omvendt bogstav P. Installer rasterdækslet strengt parallelt med gulvet. At montere det er ret simpelt. Det vigtigste er at vælge bredden af ​​cellerne i den synlige del. Det skal ligge i intervallet 0,02-0,03 fra loftets højde. Dette vil medvirke til visuelt at skjule basisfladen med alle dens fejl og kommunikation fra nysgerrige øjne. Lydisoleringsevne af sådan dækning er gennemsnitlig. Suppression forekommer vertikalt ovenfra og ikke mere end 3 gange.

Standard systemer skal vælges i lokaler hvor hyppig adgang til loftoverfladen ikke er nødvendig, og der er ikke mange meddelelser om det. Det dekorative lag er ret problematisk at demontere til permanente reparationer.

 • Pyramideformet. Før standarden har en fordel i udseende, koster en tredjedel dyrere end hvad angår installation og indkøb af materialer. Navnet på dette var fordi inde i cellen lignede skære pyramider. Dette opnås ved brug af Y-formede profiler. De er sværere at installere, men de giver loftet flere positive kvaliteter. De skrå dele af komponenterne i meshloftet slører også grundfladen, hvilket gør det muligt at lave større celler. Dette vil visuelt gøre loftet mere behageligt for øjet. Undertrykkelse af støj i "pyramiden" er mere effektiv end ved brug af de U-formede profiler. Fra top til bund er lyden dæmpet 8 gange. Og fra bunden op - op til 4 gange.
 • "Blinds" kaldes så for ligheden med enheden, der erstatter gardinerne. Cellerne er aflange, fremstillet af en tykk metalprofil. Derfor svarer prisen til standardloftet. Vælg dem oftest på grund af høj funktionalitet. Sigtbarheden gennem dem er minimal, men de aflange huller giver mulighed for øget luftudveksling. Derfor er der i rum, hvor luften skal cirkulere og være fri for lugt og røg, udsugningsanlæg placeret bag et sådant loft. Til dekorative formål kan "persienner" bruges som en efterligning af et slattet træloft.

Farve under et træ giver mulighed for at overføre naturlig nok struktur til naturlige og nuancer af træ. Prislappen for denne type materiale vil være ret høj, men brandsikkerhed og holdbarhed er højere end ved træ.

 • Multilevel. Med design er dette det mest komplekse loft. Behovet for sin enhed opstår, hvis overfladen har en stærk hældning. Montageproblemerne, behovet for ekstra støtteelementer, perfekt justering, for ikke at banke billedet, gør denne metode upopulær. Oftest går producenterne til en form for bedrag og udstikker standardrammen afhængigt loft lavet af gipsplader med den rigtige mængde niveauer. Lodrette elementer er dækket af gipsplader, vandrette dem - ved hjælp af standard Grilyato teknologi. Fordelen ved flere niveauer er en dekorativ effekt, hvis man på forskellige niveauer bruger forskellige nuancer af loftet. Men et sådant design ville naturligvis være gavnligt og se udroligt smukt kun på forholdsvis højt til loftet.

Nyanser og farver giver loftet med maling i omkostningseffektive versioner, lakeret med specielle modstandsdygtige maling og andre sammensætninger for at give en særlig tekstur. Farveskemaet er meget traditionelt: hvidt, nuancer af aluminium med glitter eller mattekstur, beige, guld, sort og chokolade. Mørke sorter ser især imponerende ud.

Men producenterne er klar til at møde kunder og producere den ønskede farve fra RAL-borde. Så du vil helt sikkert vælge den mulighed der passer til dine præferencer.

design

Systemer "Grilyato" primært egnet til rummelige huse og lejligheder med højt til loftet. Hvis du er ejer af småboliger, men virkelig ønsker at installere et rasterloft, skal du vælge lyse nuancer: hvid eller beige vil tilføje luft og lethed til interiøret. Ejere af rummelige værelser med dybe mørke farver - sort og chokolade, vil give en ekstraordinær og uventet stil til interiøret.

Guld og sølv nuancer passer nemt ikke kun i moderne stil trends, men også i klassiske variationer af indretning.

I salen eller gangen er brugen af ​​"Grilyato" lofter af to grunde attraktivt: støv og snavs dannet af gadebeklædning og fodtøj vil ikke skade gulvbelægningen af ​​loftkonstruktionerne. Luftventilation ved hjælp af et ekstra lag mellem hovedloftet og den dekorative komponent sikrer normal luftfugtighed.

Den anden fordel er evnen til at zone smalle gange kombineret med korridorer ved hjælp af niveauforskelle, farveforskelle eller forskellige strukturelle celler. "Blinds" vil visuelt gøre de smalle korridorkanaler bredere og mere rummelige. Effekten kan forbedres med dekorativ belysning.

I stuer og soveværelser kan gitterlofter bruges efter ejerens skøn. For rummelige værelser vil det være en ikke-standard løsning. Lysekroner med smukke nuancer eller krystal vil forbedre den stilistiske kontrast og tilføje krydderier til indstillingen. Interiøret skal omhyggeligt gennemtænkes, så Grilyato kan supplere det smukt eller blive dets centrale element.

I køkkenet fra brugen af ​​sådanne systemer er det bedre at nægte. I rum af denne type opsamles ikke kun støv, men også fedt og forskellige dampe fra mad i luften. Hvis de kommer til overfladen af ​​cellerne, bliver det næsten umuligt at rengøre dem uden at beskadige det dekorative lag.

Bad og toilet på grund af høj luftfugtighed kan også ikke være et godt valg til dekoration af "Grilyato". Fugtighed vil sætte sig på det indre lag af loftet og kan bidrage til forringelsen af ​​dets udseende og udseendet af defekter. På grund af de høje omkostninger ved konstruktion, er det bedre at give en mere holdbar og fugtbestandig type finish i tilfælde af reparationer i badeværelser.

Systemer "Grilyato" perfekt supplerer stil loft og industri. Hvide sorter og dekoreret under et træ fremhæver perfekt romansk Provence og rustik stil. Om ønsket kan rasterlofter indtastes i næsten enhver retning af indretningen. Værelset vil altid se frisk og ubehagelig.

belysning

Udvælgelse og installation af belysningsarmaturer kræver altid omhyggelig planlægning. Først og fremmest, inden du udfører installationen af ​​"Grilyato" -systemet, er det nødvendigt at bestemme, hvilken type armaturer du vil bruge, i hvilken mængde og på hvilke steder. Efter installationen af ​​loftbelægningen vil ændringer i ledningerne blive gjort næsten umulige.

Det er nødvendigt at tage højde for egenskaberne ved belægningen af ​​rasterlofter - den har en høj refleksevne, derfor er der ikke behov for et stort antal belysningsenheder til behagelig og jævn belysning.

Enheder kan installeres på en skjult måde inde i loftet, du kan placere dem direkte i cellerne, og du kan stoppe valget på udendørs- og vedhængslamper. Omfanget af fantasi er enormt og giver ikke blot mulighed for at opnå en smuk visuel effekt, men også for at understrege stilen og zone rummet.

Valg af lamper, kontroller med sælgeren, om det er muligt at installere dem på lamellofter, hvad er deres typer af inventar og strøm.

En fælles mulighed for "Grilyato" er brugen af ​​raster fixtures, der er designet specielt til cellulære lofter. De bruger mest fluorescerende lamper med et relativt lavt strømforbrug, men de kan diffunde en tilstrækkelig mængde lys.

Den anden mulighed - spotlights, der er specielt designet til lofter. De kan bruges både som primær belysning og som ekstra dekorative lyskilder. LED produkter er meget økonomiske, har et stort udvalg af muligheder for design og tekniske funktioner. Deres levetid er længere end for andre typer belysning. Hensigtsmæssigt er det nødvendigt at skifte lamper meget sjældnere.

Enheder er ikke bange for temperatursvingninger. En anden fordel ved LED-belysning er dens maksimale nærhed til det naturlige solnet. Lampens konstruktion giver ikke mulighed for brug af inerte gasser og andre farlige komponenter.

Der er muligheder for inventar designet specielt til loftet "Grilyato." De harmonerer mest harmonisk med rasterbelægningen, har en rektangulær form og god belysning.

Beregning af materialer

Da Grilyato ikke er en budgetmulighed til efterbehandling, er det nødvendigt at beregne den nødvendige mængde materialer korrekt.

Hele gitteret har i kraft af sin konstruktion en regelmæssig form Men sandsynligheden for at det rum, hvor det er nødvendigt at installere loftet, bliver perfekt rektangulært, er ekstremt lille. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til alle fejlene. I det tilfælde, hvor installationen vil blive involveret i efterbehandlingsteamet, er alt nemmere. Men du kan udføre beregningen og arbejde selv.

Gitterets hoveddimensioner - en firkant med en side på 600 mm. Det er nødvendigt at beregne skæringen på den mest økonomiske måde for at minimere de faste elementer og minimere komponenter til fastgørelse og tilslutning.

Lejeprofilguider vælges oftest i størrelsen 180 og 240 cm. De placeres efter størrelsen af ​​rummet.

I tilfælde af at rummet har store dimensioner, kan profiler tilføjes til de krævede værdier. Af disse elementer skal man udstyre det nødvendige gitter.

Designet er monteret på suspensionen hardware. Dens mængde kan beregnes ud fra det forhold, at der kræves 2 suspensioner for hver 120 cm. Det vil sige, hvis du har en maksimal profillængde på 360 cm, så har du brug for 5-6 fastgørelseselementer for pålidelighed. Antallet af fastgørelsesanordninger afhænger af byggematerialet (jo tungere er jo jo flere fastgørere). Stadig brug for at supplere beregningen på grund af installation af belysning. På hver enhed plus mindst 2 flere fastgørelsesdele.

Der bliver lige så mange gitter, som cellerne viste sig ved installation af guideprofiler. Profiler "mor" og "far" beregnes af tallet baseret på cellernes størrelse. Hvis celler med en størrelse på 100 pr. 100 mm er installeret i et gitter med en side på 600 mm, vil profilerne kræve 5 elementer i hver retning, det vil sige 10 stk. Det samlede antal "moms" og "dads" kan beregnes ved at gange deres nummer i et gitter ved antallet af gitter i rummet.

Disse beregninger vil være omtrentlige. Flere nøjagtige data kan erhverves ved at bruge en af ​​de online regnemaskiner, som næsten alle fremstillingsvirksomheder "Grilyato" placerer på sin hjemmeside. Under alle omstændigheder er det værd at tage produkter med en lille margen for at tage hensyn til skader og fejl i beregningerne.

Grilyato loft - fordele og ulemper ved gitter type

For at tilføje en "air" til interiøret, spændende med en voluminøs meshoverflade med et originalt belysningssystem, vil det moderne loft på Grilyato tillade det. Usædvanligt udseende, forskellige tilgængelige designløsninger og fremragende præstationsegenskaber sikrer en stabil stigning i populariteten af ​​dette system. Grilyato lofter er perfekt kombineret med andre finish og vil være passende i en række interiør stilarter, fra moderne til hi-tech til eclecticism.

Hvad er dette system?

Grilyato er et cellulært suspenderet loft skabt af designere fra Italien for mere end 50 år siden.

Den er lavet af aluminiumsprofiler af forskellig tykkelse, højde og form. Sektioner er monteret på støtteprofilen på grund af alterneringen af ​​strukturer som "far" - "mor" Grilyato skaber kontinuerlige overflader uden opdeling i sektorer, der ser særligt imponerende ud i store rum. En række farver, samt placeringen og størrelsen på cellerne giver dig mulighed for at finde den helt unikke stil til dit projekt, der gør det atmosfærisk og genkendeligt.

Standard sæt farver indeholder følgende nuancer:

Til dato vil det ikke være vanskeligt at købe Grilyato og andre farver: På bestilling til produktion er det muligt at male profilen i en hvilken som helst farve i henhold til RAL-standarden med højkvalitets og slidstærk maling og lakbeklædning. Det er også muligt at anvende branding, der kombinerer sektioner af forskellige farver, alt efter designerens ide.

Vi producerer profilsystemer af følgende typer:

Grilyato Standard med en profilhøjde på 40 mm;

Grilyato Economy med en profilhøjde på 30 mm;

Grilyato med en ikke-standardcelle.

Hvilken Grilyato køber?

Når du vælger en bestemt type Grilyato, er det nødvendigt at tage højde for detaljerne i stil og indretning. Vigtige faktorer vil være:

rummets højde og rumfang

tilgængelig kommunikation i rummet bag gitteret;

ønsker lystransmission.

Farven på loftet vælges individuelt under hensyntagen til indretningens specifikationer. Klassiske nuancer er universelle, men et mørkt loft vil visuelt lidt reducere pladsens højde.

En stor celle giver større gennemsigtighed i strukturen, men denne effekt afhænger også af hvor høj belægningen er placeret. Grilyato med en høj profil ser massiv ud. For at loftet skal se harmonisk ud, skal du bruge en profil med celler fra 100 mm og lavere højde (30 mm) til værelser med et loft over 5 meter.

Grilyato Blinds hjælper med at korrigere rummets geometri, hvilket gør det visuelt bredere. I mellemstore og små værelser bidrager dette til en mindre cellestørrelse og en højere profilhøjde, og dette vil også bidrage til bedre at skjule loftskommunikationen. For kontorer og små butikker vil Grilyato f.eks. Være en god løsning med en cellestørrelse på 75 til 75 mm og en profilhøjde på 40 mm.

Hjem / Typer af lofter / Suspenderede lofter / Fordele og ulemper ved loften "Grilyato"

Hvis du vil dekorere loftet på en usædvanlig og original måde, så er "grilyato" loftet det, du har brug for.

Men denne type loft er ikke til små lejligheder eller boliger generelt, det er mere egnet til offentlige steder. "Grilyato" vil være en rigtig dekoration for underholdningscentre, bilforretninger, supermarkeder, lufthavne og togstationer. Desuden er dens installation enkel, men har stadig sine egne designfunktioner.

Faktisk er dette en slags suspenderet loft.

Den består af et tredimensionalt gitter, der dannes ved at krydse U-formede profiler 5 mm eller 10 mm brede og 30, 40, 50 mm høje. Efter samlingen opnås et gitter på 60x60 cm. Loftet kan vælges i sølv eller guldfarve, nogle foretrækker uigennemsigtig aluminium eller super krom, og det er muligt at bestille enhver farve i loftet i henhold til RAL-bordet.

Fordele og ulemper ved "Grilyato"

Når du vælger en loftsdækning, er det meget vigtigt at veje alle fordele og ulemper omhyggeligt. Ved loftet, "Grilyato", synes det, der er ingen minusser overhovedet, men alt er i orden. Først fordelene ved loftet:

 1. Æstetisk udseende.
 2. Evnen til at skjule alle kommunikationer, der er placeret under loftet - ledninger, ventilationsrør og klimasystemer, VVS-kommunikation og meget mere.
 3. Lydisolering og ventilation. Takket være den cellulære struktur i interceilrummet kan du skjule klimaanlæg.
 4. Loftet er ikke bange for fugt og er ikke udsat for korrosion, UV-lys og kemikalier.
 5. Det brænder ikke.
 6. Det har en lang levetid.
 7. Miljøvenlig, udslip ikke skadelige dampe.

Ulemper kan defineres i to punkter:

 1. Prisen på profilophængssystemerne er forholdsvis høj, men prisen på nettet selv er meget rimelig.
 2. Suspended design stjæler 15-20 cm i højden af ​​rummet. Derfor anbefales denne form for dækning ikke til beboerne i vores almindelige højhuse, og der er mange mere acceptable løsninger.

Falsk loftinstallation

Til at begynde med vil vi bestemme, hvordan lagerstængerne vil blive placeret. Deres standardlængde er 1,8 eller 2,4 meter. Det er nødvendigt at beregne mængden af ​​profilen, så der er færre scraps, dvs. hvor mange standardlængder passer på væggen.

Fra nulmærket på væggen ved hjælp af niveauet markerer vi alle væggene på en sådan måde, at der opnås mindst 15 cm plads fra bundloftet. Hvis loftet skal skjule en masse kommunikation, skal du overveje, at alt passer sammen og indrykker mere. Great, hvis du har et laserniveau, vil det forenkle opmærkning.

Derefter fastgør vi hjørneprofilen med skruer eller dykker. Stærke betonvægge, du skal først markere og forberede hullerne med dowels og derefter vedhæfte profilen. Det er nødvendigt at observere et skridt mellem fastgørelseselementerne omkring 400-500 mm.

Det næste trin er mærkning af fastgørelsespunkterne for suspensionerne, som i standardophænget. Antallet af suspensioner beregnet, under hensyntagen til stroppens længde. For en profil 2,4 m lang kræves der 3-5 suspensioner for en 1,2 m profil - 2-3 suspensioner, for en slat på 0,6 m - 1 eller 2 suspensioner er tilstrækkelige.

Nu begynder vi at installere lagerniveauerne. Først og fremmest fastgør den længste profil på 2,4 m, så 1,2 m og 0,6 m igen.

Som et resultat opnår vi et 60x60 gitter. Hver transportørplade er fastgjort til suspensionen i trin på 1 m. Ved afslutningen af ​​processen sætter vi Grilyatos allerede monterede gitter i den resulterende kasse, som er monteret i henhold til vejledningen ved hjælp af de U-formede profiler "Mom" og "Dad" som vist på billedet nedenfor.

For større klarhed se videoen på forsamlingen af ​​griller Grilyato

og video, som viser installationen af ​​loftet fra start til slut

Belysning installation

På det sidste trin af arbejdet udføres justeringen af ​​loftplanet ved at justere suspensionerne og installere ledninger. Til klassiske loftslofter anvender Grilyato rasterarmaturer, der er specielt designet til denne type loft. Ved køb af armaturer skal du være opmærksom på etiketten, skal betegnes "GR".

Derudover bruger de andre armaturer, der er knyttet til gittercellerne.

De mest foretrukne armaturer er "Down Light". Du kan bruge forskellige typer armaturer. På grund af Grilyato's høje reflektivitet er det muligt at skabe zoner med forskellig belysning, forskellige visuelle lyseffekter.

Hvor meget er loftet

Specielt for dig har vi regnet ud, hvor meget sådanne lofter kan koste i hovedstaden i Rusland og i den nordlige hovedstad.

Priserne kan variere lidt efter region, men i virkeligheden ikke kritisk. Så i Moskva vil Grilyato-loftet pr. 1 m2 koste omkring 200 til 1.500 rubler. afhængigt af typen, individuelle præferencer og funktioner i rummet.

Dette skal øge omkostningerne ved installation pr. Kvadratmeter i området 200-250 rubler. I St. Petersburg koster en kvadratmeter grilyato fra 100 rubler. og over.

"Indlæser... Falsk loft grilyato

Det moderne suspenderede loft på Grilyato har flere specifikke synspunkter, som med individuel originalitet ikke mister deres grundlæggende funktionelle egenskaber.

Typer af lofter Grilyato

Model "Standard" tiltrækker elskere af klassisk og symmetri.

Den har samme cellestørrelse, som varierer afhængigt af typen af ​​rum. Designere tilbyder ejere af kvadrater med højt til loftet til at bruge store celler, og med små, mindre. En individuel tilgang til hvert rum er imidlertid nødvendigt, så den forkerte beslutning ikke bringer dissonans ind i det samlede billede.

"Nonstandard Grilyato" er en nyhed, der adskiller sig fra andre lofter med ulige cellestørrelser, som udvider pladsen til et designergeni. Grilyato Pyramidal skaber en unik visuel effekt af at ændre plads.

Det særprægede loft er et volumetrisk gitter, der består af pyramidale celler, der er skabt af en Y-formet profil. Når man ser på et sådant loft, føler man 3D-effekten, hvilket endnu mere er understreget af det korrekte valg af strukturens farve. I dag bliver en lignende præsentation af et hævet loft mere populært.

"Grilyato persienner" bærer en mere funktionel belastning, men ikke ringere end originalets originalitet.

Professionelle anbefaler at bruge det i små værelser, og hvor adgang til kommunikation er nødvendig, som med succes kan skjules bag loftet. Den ønskede virkning af "persienner" opnås på grund af profilens forskellige højde: parallelt og tværgående, mens cellernes form er rektangulært. I dette tilfælde er alle mulige farvedesigner også tilgængelige.

En anden type "Grilyato" - "multi-level" - er dannet ved hjælp af en kombination af aluminiumsprofiler, U-formet. Denne type loft giver dig mulighed for visuelt at bestemme grænserne for de installerede moduler allerede i den konstruerede struktur, som i fremtiden vil give mulighed for at ændre komponenter uden komplikationer eller adgang til kommunikationselementer.

"Grilyato GL15" adskiller sig fra sine "brødre". Funktionerne i loftinstallationen (grillene er stablet på T-profilophænget) gør det muligt at installere det i allerede opererede lokaler, og det er vigtigt at erstatte andre typer af lofter. Evnen til gentagne gange at erstatte denne type loft øger dens ydeevne.

fordele

De grilyato lofter, der skaber lyshed, bliver et fashionabelt designelement til moderne kontorer.

En spektakulær kombination af farver med lamper (som også kan indbygges i interceilrummet) hjælper med at skabe et unikt og originalt rum, der vil være en bonus for ethvert firma. Når alt kommer til alt, hvis en person bliver mødt af hans tøj, vurderes selskabet ud fra sine kontorer. Men æstetik er ikke den eneste fordel ved "Grilyato". Der er flere pragmatiske grunde til at bruge det:

 • Suspended loft grilyato

Perfekt tilslutning med andre loftslofter overtræder det nedhængte loft grilyato ikke et enkelt billede, men understreger endvidere alsidigheden og åbenheden til rummets ejerens nyskabelser.

 • Grilyato-grillstrukturen forbedrer rummets ventilation, hvilket er særlig vigtigt for det rum, der besættes af mennesker. Denne fordel vil være meget værdifuld, hvis der er ild i rummet: Loftdesignet gør det muligt for røg hurtigt at flytte væk.
 • Metalkonstruktioner kendetegnes ved høj brandmodstand end nogle andre suspenderede lofter.
 • På den anden side er "Grilyato" helt "ikke klemt" og i et fugtigt miljø, hvilket gør det muligt at bruge det selv i swimmingpools. Dette fører til en anden fordel - designet absorberer ikke fugt, hvilket hjælper med at undgå fugt på kontoret såvel som udseendet af uønskede "naboer" som svamp og skimmelsvamp.
 • Loftets originalitet gør det muligt at bruge en række lamper og opnå unike lys- og skyggeeffekter med deres hjælp.
 • Ved korrekt installation af loftet opnås effekten af ​​lydisolering, hvilket er et værdifuldt plus for kontor- og underholdningscentre, hvor lokaler udlejes af forskellige firmaer.
 • "Grilyato" bliver ikke til en støvopsamler, fordi det ikke samler støv og opretholder renheden, og det vil heller ikke være dækket af rust, takket være den passende belægning.
 • Og det er også et farveskema - forskellige farver og nuancer, der hjælper med at komme væk fra monotone hvide lofter, som undertiden bringer uenighed til de oprindelige designbeslutninger.
 • I loftloftet er der plads til klimakontrol og brandslukning.
 • design

  Grillatgitterkonstruktionen består af "mor", "far" og andre profiler, ud over hvilke forbindelseselementer, et omkreds hjørne og en justerbar bøjle. Loftsplader er lavet af plader af aluminiumstape, hvis tykkelse ikke overstiger en halv centimeter.

  De har også en mat eller blank belægning af forskellige farver, der udfører en beskyttende og dekorative funktion. Loftet kombinerer tilsyneladende to modsatte funktioner - det skjuler loftrummet og giver samtidig nem adgang til ingeniørkommunikation og påvirker ikke ventilationen af ​​rummet, hvilket forenkler vedligeholdelses- og reparationsarbejdet. Som nævnt er en af ​​fordelene ved "Grilyato" kompatibel med gipspladerlofter med skinne og kassette.

  mangler

  Elementer af loftet grilyato

  For objektivitet af hensyn til det er umuligt at ikke nævne disse minuser, som undertiden talt af kunder af virksomheder, der etablerer "Grilyato".

  Efter at have studeret modelområdet er det ikke svært at bemærke, at prisen for et grilyato-loft kan afvige markant fra standarden. Men du skal betale for god kvalitet, eller som engelsk siger: "Jeg er ikke rig nok til at købe billige ting." Højt, sammenlignet med andre lofter, er prisen skyldes kvaliteten af ​​det materiale, hvorfra "Grilyato", nemlig aluminium.

  En anden lige kontroversiel ulempe er den tid, der bruges til at installere denne type loft.

  I modsætning til denne "beskyldning" kan det imidlertid fastslås, at selv om "Grilyato" er længere etableret, men det tjener også længere. Og begrebet "langt" er meget subjektivt. Bevis for dette kan tjene som modsatte udtalelser om hastigheden af ​​montering og installation, evnen til hurtigt at få adgang til kommunikation og ændre loftkassetter.

  Brug sager

  Hvor er de ophængte lofter "Grilyato"?

  Først og fremmest er disse indkøbscentre, forretninger og forretningcentre, hvor alle de tidligere nævnte forskellige funktionelle fordele var årsagen til at vælge et personligt loft. Også disse lofter er glad for at blive installeret af ejerne af bilforhandlere, som følger nyhederne inden for byggeri og design hotel magnater. "Grilyato" ned ser på de endeløse strømme af turister i lufthavne, møder besøgende på togstationer og overvåger dem, der mødes i venteværelserne.


  Suspended loft grilyato

  Der skal lægges særlig vægt på specielle lysløsninger til Grilyato, som også er standard raster spejlgitterlamper kaldet Milano Grilyato (eller deres analoge Grilyato CSVT / GR), hvis design gør det nemt at indlejre dem i et gitter. Nu er der lamper med opal eller prismatisk diffusor på markedet.

  Men du kan ikke begrænse dig til denne type belysningselementer. "Grilyato" vil tage en indbygget lampe. Blandt disse kan du vælge DownLight.

  Når du vælger en bestemt type loft, dets farveområde og belysning, er det nødvendigt at tage højde for størrelsen på det rum, der skal udstyres med et ophængt loft og dets funktionelle formål. Grilyato lofter er en moderne løsning til ethvert rum, der med succes kombinerer funktionelle fordele, multi-view design og muligheder for de mest interessante designløsninger.

  Video installationsvejledning

  Grilyato-loftet ("raster", "cellulært" eller "gitter" -ophæng, navnet kommer fra det italienske ord "griglia" - gitter) er et tredimensionalt gitter fra "U" -formede aluminiumsprofiler (Grilyato-loftet) eller "Y" Aluminiumprofiler (Grilyato Pyramidal), malet med pulverlakering med høj slidstyrke, til polymerisering, der overfører overfladebehandling ved høje temperaturer (belægningstykkelse

  20 μm). Gitterceller er monteret på bærestænger, også lavet af aluminium, der har samme form som gitterelementerne.

  Lejestyrene er fastgjort til hinanden med specielle forbindelseselementer og ved hjælp af suspensioner fastgjort til "hoved" loftet. I tilfælde af loftet Grilyato GL-15 anvendes et T-formet loftsystem (T-15). I dette tilfælde skaber loftet effekten af ​​en monolitisk åben overflade med ensartede firkantede celler uden synligt synlige led og eventuelle udvalgte elementer.

  Grilyato-loftet er grundlæggende det samme for alle modifikationer - det er en samling med "U" -formet eller "Y" -formet (til Grilyato Pyramidal-modellen) eller T-formede profiler (til Grilyato GL-15 loftet) - en understøtningsramme med en 600x600 celle eller 600x1200 (i tilfælde af Grilyato Blinds loftet), i hvilket et præmonteret "på gulvet" gitteret er indsat.

  Grilyato. Fordelene ved lofter:

  • Sikkerhed - Grilyato lofter er et fuldt certificeret produkt (KM1). Separat er det værd at bemærke brandsikkerhed - i modsætning til konventionelle flisebelagte lofter, grilyato lofter ikke interfererer med driften af ​​automatiske brandslukningsanlæg. Delvist fjerner visuelt al kommunikation, Grilyato lofterne giver stadig åbent spatio over gitterene. Dette gør det muligt at placere sprinklere i brandsystemet over loftet. Gitterloftet bidrager også til ventilation af loftrummet og effektiv røgfjernelse i tilfælde af brand.
  • holdbarhed - Grilyatos grill- og loftsprofiler er lavet af aluminium, som ikke ruster, oxiderer ikke og modstår høje temperaturer (drift op til + 90 grader C).
  • enkel installation og adgang til kommunikation - monteringsprincippet adskiller sig ikke fra installation af konventionelle flisebelagte lofter (Armstrong type). Der er mulighed for at demontere og installere elementer i loftet for reparation eller adgang til lofter i loftet.
  • design - lofter Grilyato i alle trim niveauer, er et loft, der har en solid cellulær struktur. På trods af det faktum, at det er samlet fra individuelle elementer, bliver de efter samling visuelt smeltet sammen og danner et monolitisk "gitter" rum. Grilyatos loft passer let ind i værelser med forskellige strukturelle egenskaber og kombineres med forskellige typer lofter (det er især ofte indbygget i fliselagte og overdådige lofter).
  • konstruktionens lethed - vægten af ​​grilyato-loftsæt pr. 1m2 er (afhængig af cellestørrelse og profilhøjde) fra 0,8 kg til 6,0 kg. For eksempel er vægten på 1m2 design "komplet" med den mest populære profilhøjde på 40 mm:
   1. celle 50x50, højde 40 mm, bundbredde 10 mm

    4 kg / m 2;

   2. celle 100x100, højde 40 mm, basisbredde 10 mm

    2 kg / m 2;

   3. celle 200x200, højde 40 mm, basisbredde 10 mm

    Samtidig vejer gitterelementerne sig, 0,6 i længde, kun ca. 60 g / stk.

    • Integrering af belysningssystemer - oftest for alt til grilyato-loftet, anvendes modulære armaturer af typen Grilyato (de har en samlet størrelse på 590x590), som installeres i stedet for en gitter. Samtidig skal alle lamper, der anvendes i loftet, nødvendigvis fastgøres med yderligere bøjler til "hoved" loftet med en hastighed på 4 suspensioner pr. 1 lampe. Værelset, hvor Grilyatos lofter er installeret, kan ikke kun oplyses af modulære armaturer, men også lister, som let kan installeres i en hvilken som helst celle i grillen (med stor vægt skal de også fastgøres med yderligere suspensioner).
    • Bredt anvendelsesområde - Grilyato lofter bruges succesfuldt i forretningcentre, kontorer, callcentre, banker, banegårde og lufthavne, butikker og indkøbscentre, ikke kun som en integreret del af design og dekoration, men også som et teknologisk element, der gør det muligt at vise reducere effekten af ​​for højt loft, skjul ventilations- og loftsystemerne, ledningselementer i mellemrummet. Hypermarketer, cafeer, restauranter, administrative institutioner, hospitaler, børnehaver, skoler, vandlande, saunaer, underholdningscentre, kontorer, lejligheder, landhuse, sportsfaciliteter.

    Grilyato. Loftkarakteristika:

   4. cellestørrelse, profilhøjde, basisbredde:

    Standardcellestørrelser (størrelsen på de celler, som 600x600 gitteret er opdelt i): 30x30, 50 × 50, 60 × 60, 75 × 75, 86 × 86, 100 × 100, 120 × 120, 150 × 150, 200 × 200 mm.

    • Profilhøjde (højde "U" formede profiler, hvorfra 600x600 gitteret er monteret): til Grilyato "Standardcelle" - 30, 35, 40, 50 mm, til Grilyato "Pyramidal" - 35 og 42,5 mm, til Grilyato "GL- 15 "- 37 og 47 mm.
    • Bredden af ​​bunden (bredde "U" -formet profil, synlig fra bunden): til Grilyato "Standardcelle" - 5 og 10 mm, til Grilyato "Pyramidal" - 10 mm, til Grilyato "GL-15" - 15 mm.

    Alle disse egenskaber bestemmer følgende faktorer: Udseendet af loftet, dets "gennemsigtighed", vægten af ​​strukturen, omkostninger.

    • Loftets udseende: Valget af størrelsen af ​​Grilyato-cellen kan styres af reglen - jo mindre højden af ​​niveauet af det planlagte loft er, og jo mindre selve rummet af rummet, jo mindre er Grilyato-cellen og omvendt. "Universal" er en celle 100 * 100 * 40.
    • "Gennemsigtighed" af Grilyato-loftet: afspejler synligheden af ​​rummet over grilyato-grillfladen (hvor meget det "ru" loft er synligt gennem loftcellerne). Jo større cellerne og jo mindre profilens højde, og jo mindre bredden af ​​bunden er, desto større er gennemsigtigheden af ​​loftet. For eksempel, for en standard celletype (med en højde på 40mm, en basisbredde på 10mm): 200x200 gennemsigtighed er

    93% for celle 100x100

    84% for celle 50x50

    67%. Med en reduceret bundbredde på 5 mm øges gennemsigtigheden fra 5 til 15%. Ca. samme proportioner bevares, når profilhøjden ændres.

  • Strukturvægt: Jo mindre cellen og jo større profilens højde er, desto større er vægten af ​​Grilyato "monteret" loft. Først og fremmest påvirker det valg af loftinstallationsordning. Fabrikanten RPO "Albes" anbefaler anvendelse af en forstærket monteringsordning til understøttelse af guider (uden brug af guider 1,2 m lange) ved valg af celler mindre end 75x75 mm (inklusive).

  Metal tykkelse:

  Grilyatos profil er lavet af præmaleret aluminiumsbånd med en tykkelse på op til 0,32 mm - "ØKONOMI" og med en tykkelse på op til 0,42 mm - "STANDARD".

  Først og fremmest påvirker den vægten af ​​den samlede struktur og dens omkostninger - "ECONOM" er op til 25% lettere og fra 17 til 20% billigere end "STANDARD". Ved installation af Grilyato "ECONOMY" anbefales det at bruge øget nøjagtighed - et tyndt metal er blødere. Som følge heraf er det bedre at bruge Grilyato "STANDARD", hvis loftcellerne er planlagt til at blive afmonteret ofte til opretholdelse af kommunikation.

  Grilyato farve:

  RPO "ALBES" fremstiller følgende farver i loftet Grilyato: hvid mat, hvidglans, metallisk, metallisk mat, lys beige, sort, kobber, hindbær, pistol, krom, super krom, superkrom luksus, guld, superguld.

  De "standard" farver er hvidt mat og metallisk RUS (visuelt når det er monteret, det ser ud som grå). De resterende farver laves til ordre inden for 2-3 uger. Det er også muligt at male i en ikke-standardfarve - eventuelt i den nærmeste RAL-farve (på bestilling fra 3 uger).

  Grilyato omkostninger:

  Omkostningerne ved Grilyato afhænger af cellens størrelse, tykkelsen af ​​metallet, profilens højde, farven. Hvis du tager Grilyato (100 * 100 * 40, bredde 10 mm) hvidmatte som "standard", så bliver loftet af samme farve, men med en celle på 50 * 50 * 40, cirka 2 gange dyrere.

  Metallisk farve vil tilføje til prisen på hvid

  25% brugerdefinerede tilpassede farver

  50-150%. Forøgelse af profilhøjden til 50 mm fører til højere priser

  med 25%, og dens reduktion til 30mm for at reducere prisen med samme 25%. Den mest overkommelige vil således være Grilyato som "ECONOMY", hvid matfarve, profilhøjde 30 mm og basisbredde 10 mm.

  Læs mere om Grilyato lofter her.

  • potolok-griliato.ru
  • wikipotolok.com
  • divopotolok.ru
  • potolok777.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.