Oversigt over moderne loftsmål: fra budget til luksus

Ujævne lofter med krakket gips og smuldrende hvidvask er væk. Moderne muligheder for afslutning af loftet giver dig mulighed for at få en glat finish med ethvert indledende resultat. Det sværeste er at vælge den mest passende løsning på mange måder og dvæle på en af ​​snesevis af efterbehandling materialer. Når du vælger, skal du overveje alt: rummets højde, rummets luftfugtighed, indretningens stil, budgettet til reparationer.

Lavpris loft finish

Tæller omkostningerne ved reparationer, bør du tage højde for ikke kun omkostningerne ved efterbehandling materialer, men også omkostningerne ved arbejde. Enkle måder at afslutte på er muligt at udføre på egen hånd, hvilket betyder, at omkostningerne i sidste ende vil være meget mindre end med involvering af professionelle arbejdere.

Maleri: enkel og billig

Traditionel hvidvaskning eller maling af loftet er en af ​​de mest overkommelige reparationsmuligheder, hvilket efterlader højden af ​​rummet uændret. Hvis overlapningen er lige, vil resultatet ikke skuffe og vil ikke kræve korrektion før næste reparation. Den ujævn overflade, før arbejdet males, skal nøjagtigt udjævnes ved hjælp af gipsblandinger, da de mindste fejl vil være tydelige.

Til efterbehandling kan du vælge en blank, halvglans eller mat maling af en passende skygge. Glatte overflader øger visuelt højden af ​​rummet, men de fremhæver alle fejl og uregelmæssigheder. Hvis det ikke var bedre at se på de matte farvestoffer, før der blev foretaget en grundig justering.

Til maling af loftet kan du bruge akryl-, vandbaseret, latex-, silikat- eller silikone-maling. Valget af typen af ​​farvestof afhænger af det materiale, på hvilket det dekorative lag skal påføres, og på formålet med rummet. Til badeværelset og køkkenet anbefales det at vælge sammensætninger, der giver mulighed for at opnå en vaskbar belægning.

Gipsvæg: Glat og glat

Justering af overfladen med gips kan virke vanskeligere end at bruge gipsblandinger, men det er faktisk en mere praktisk og holdbar loftfinish. Den eneste ulempe er tabet af rummets højde, som er mindst 5 cm.

 • For det første giver gipsvæg dig en perfekt glat belægning, som i tide ikke falder ned og ikke dækkes af revner.
 • For det andet er det under pladerne ikke vanskeligt at skjule de ubehagelige ledninger og andre kommunikationer.
 • For det tredje kan loftet omdannes til indretning og komplementere det med et stilfuldt punkt eller spektakulær baggrundsbelysning.
 • For det fjerde, ved hjælp af gipsvæg, hvis højden tillader det, er det muligt at få et smukt flertallet loft.

Afslutningen af ​​gipsvæg kan udfyldes ved hjælp af en hvilken som helst af de tilgængelige metoder: farvning, pasta med dekorative gips, papir, væske eller glasvægpapir. Til badeværelser bør du vælge fugtighedsbestandig gipsvæg, det er let at skelne ved pladernes grønne farve.

Placering af loftfliser

Loftsplader er en af ​​de hurtigste og billigere reparationsmetoder. De kan skjule mindre defekter, mindre revner og kræver ikke en perfekt flad overflade. Plader af skumplast er lyse, brandsikre, de er ikke bange for fugt og er hurtigt monteret på passende lim.

Mange boligejere nægter denne indretning loftsdekoration, i betragtning af det utroligt billigt, men nu er der plader der efterligner dyre typer af indretning. Efterligningen af ​​kaissonloftet ser imponerende ud, hvilket ved første øjekast er svært at skelne fra originalen.

Praktiske og holdbare efterbehandling metoder

Dyre reparationer i praksis kan være mere rentable, da det ikke skal opdateres hurtigt, og pålideligheden vil hjælpe med at undgå uventede problemer.

Strækloft: luksus og praktisk

Stræklofter er fortjent populære og betragtes som den bedste mulighed for at afslutte loftet på badeværelset. Først og fremmest giver de dig mulighed for at få den perfekte finish af enhver skygge uden striber og andre fejl. Vinyl film, hvorfra sømløse stræklofter er produceret, ser ikke kun spektakulære ud, men forhindrer også oversvømmelser af boligen.

Det tager kun et par timer at installere strækloftet, og der er ingen grund til at forplanere basen. Arbejdet udføres af kvalificerede håndværkere, der har specielt udstyr i deres arsenal.

Suspenderet lofter og deres egenskaber

Suspenderede lofter skjuler alle stødene perfekt, kræver ikke en hård finish og gemmer kommunikationen pålideligt, samtidig med at de giver adgang til dem. Hvis det er nødvendigt, kan rummet mellem loftet og overfladen fyldes med isolering eller lydabsorberende materiale. Ophængt konstruktion holdes af metalrammen. Afhængigt af typen af ​​efterbehandlingsmaterialer kan loftet være kassette eller rack.

Kassettelofter er ikke kun egnet til kontorlokaler og indkøbscentre. Ikke dårligt, sådan et loft vil se ud i en stor stue, indrettet i moderne stil. Specielt til kassettlofter producerer de modulære lamper og forsænket infrarøde varmeapparater.

Rektangulære spejllofter ser meget imponerende ud - de er ideelle til badeværelser, de bidrager til visuelt at øge området og højden af ​​rummet. Til spejlede lofter brug let aluminium, dækket med specielle farvestoffer. Afhængigt af designets retning kan du dvæle på en gylden bronse eller krom spejlfarve.

Rackindretningen fra PVC, efterligning af stof, en natursten, værdifulde træsorter ser stilfuldt ud. Deres PVC-produkter er også velegnede til at afslutte loftet i badeværelset og i køkkenet. De er ikke bange for fugt, de er ikke udsat for korrosion og rådner, de er nemme at vaske og holder deres oprindelige udseende i lang tid.

Elite loft dekoration

Lovers af eksklusivt design vil lide caisson lofter. Caissons, lavet af deres værdifulde træsorter, fylder hjemmet med luksus og veltalende hint på ejerenes høje status. Coffered lofter er ideelle til klassiske design stilarter.

Venetian gips er en anden luksuriøs belægning, der er kommet til moderne interiører fra antikken. I udseende ligner lakken den naturlige marmor. Venetian gips er ikke bange for fugt, så det kan bruges til at afslutte loftet i badeværelserne.

For dem, der aldrig har oplevet reparationer, kan mange typer arbejde virke komplicerede. For ikke at ødelægge dyre materialer og ikke at spilde tid, er det bedre at henvende sig til fagfolk i planlægningsfasen. Dette vil medvirke til at undgå at købe uegnede typer af materialer og fejl i beregningerne.

Valg af loft i en lejlighed - sammenligning, priser, fordele og ulemper ved hver

I dag vil jeg fortælle dig om alle typer lofter, der kan laves i lejligheden. For nemheds skyld begynder jeg med den billigste løsning og vil flytte til dyrere. Nå, lad os gå.

PVC loft

Loftet på PVC-paneler passer til en balkon, badeværelse eller bryggers. Anvendelse i køkkenet eller i stuerne er ikke udelukket, selv om det er yderst sjældent. Installation er mulig både på kassen og uden den. For det første er der monteret en særlig monteringsplade omkring rummets omkreds. Det har riller i hvilke PVC-paneler er indsat, samt en montering til loftplinten.

Hvert panel har en rillelås, hvorigennem de er fastgjort sammen, hvilket skaber en flad overflade uden huller. Ved krydset er selvfølgelig bandet synligt - det kan ikke undgås.

 • bredde fra 10 til 50 cm - standard 25 cm;
 • længde fra 2,4 til 3 m - under rækkefølgen op til 6 m;
 • tykkelsen er fra 5 til 12 mm.
 • hurtig installation;
 • lav pris;
 • en række farver og mønstre.
 • plast lugt i solen;
 • varmeforvrængning;
 • fra lav temperatur revne.

Det billigste hvide PVC-panel koster 125 rubler / kvm. Installation af 350 rubler / kvm. Arbejdet er ikke kompliceret, og det kan nemt gøres selvstændigt.

Skumfliser

Skumpladefliser limes direkte på bunden af ​​loftet, uden at batten er monteret. Dette er en budget løsning finish, som er egnet til alle lokaler, herunder badeværelset.

Fliserne varierer i form og tykkelse. Det kan være rektangulært, firkantet, diamantformet og sekskantet. Der er en sømløs flise, hvor rækken er arrangeret på en sådan måde at overlapper samlingerne og danner en monolitisk overflade. Tykkelsen afhænger af produktionsmetode:

 • 2,5-3 mm - ekstruderet;
 • 7-8 mm - presset eller stemplet, komprimeret af en presse;
 • op til 14 mm - sprøjtestøbt i forme.

Skumfliserne er fremstillet med forskellige mønstre. Farven er for det meste hvid, men der er andre nuancer. Efter limning til loftet er det ønskeligt at dække fliserne med vandbaseret maling.

Af fordelene kan jeg bemærke den nemme installation, lyd og varmeisolerende effekt, lave omkostninger. Samtidig giver udseendet af flisen straks sin billighed - det ser ikke meget ud. Hertil kommer, at skummet muligvis bliver gult, hvis det sidder fast på køkkenloftet. I badeværelset danner det skimmel, hvilket er umuligt at fjerne.

 • fliser fra 175 rubler / kvm;
 • lim 25 rubler / kvm;
 • arbejde på at holde 140 rubler / kvm

Normalt er sådanne fliser limet på egen hånd, derfor er den minimale endelige pris på materialer 200 rubler pr. M2.

MDF paneler

MDF bord er komprimerede træflis, over hvilke der påføres en beskyttende belægning. Det ligner et laminat. Passer til alle lokaler, men oftere bruges den i boligområder. Selvom jeg mødte smukke interiører i soveværelser, hvor der var MDF paneler i loftet.

Typer af MDF paneler:

 • Skjult eller fineret - naturligt træ anvendes;
 • lamineret - PVC film anvendes;
 • malet.
 • på kassen med en byggestifter eller konventionelle skruer;
 • ved kasse eller uden det, ved hjælp af klemmer (specielle monteringer);
 • lim - hvis arbejdsfladen er helt glat.
 • ikke bange for temperaturændringer;
 • brænder;
 • imprægneret med antiseptika - form er ikke dannet;
 • Lamineret og malet absorberer ikke fugt - kan bruges i badeværelset;
 • uhøjtidelig i tjeneste
 • nem at installere.

Minimumsprisen er 325 rub / kvm. Arbejde 340 rubler / kvm.

Stræklofter

Stræklofter - den mest populære type finish, fordi Det er hurtigt, billigt og smukt. Det er muligt at lave lofter i en tre-værelses lejlighed om dagen. Det er blankt, kedeligt, af nogen nuancer. Kan anvendes på lærredet af ethvert mønster.

Loftet "stjerneklar himmel" ser smukt ud.

Typer af strækloft:

 • PVC er den billigste og derfor mest almindelige;
 • stof - dyrere i udseende adskiller sig ikke fra stoffet.
 • langs omkredsen er der en vægkant (laserniveau). Minimumsafstand 5 cm fra bunden;
 • i sporene af kantene med en speciel spatel er lærredet fastgjort
 • lærredet opvarmes af en gasvarmepistol, hvilket gør det strækket.
 • hurtigt monteret;
 • stort udvalg af materialer og farver;
 • installation af indbyggede lys;
 • øget lækagebeskyttelse, men kun hvis der ikke er spotlights eller lysekroner.

Ikke et paradis for oversvømmelse af naboer, fordi der er et hul mellem væggen og vægkanten.

 • fading eller gulning (hvis hvid);
 • sandsynligheden for mangler (hvis der falder stykker gips eller snavs falder, forbliver mørke pletter, kan skæres under drift);
 • kan stinke (det stinker selv godt i nogle dage efter installationen).

Jeg anbefaler stærkt at arbejde kun med pålidelige entreprenører. Undgå en dags firmaer, så i tilfælde af problemer vil der være nogen til at klage. Og problemer kan være, tro mig.

Jeg kender flere tilfælde, da der ved installation af stræklimarbejdere sendte en varmepistol til plastruderne og de smeltede.

Sjældent, men stadig sker, eksploderer gasflasker. Forestil dig konsekvenserne af en sådan eksplosion!

Sådanne tilfælde er kun mulige om vinteren. Masters, fylder cylinderen på en tankstation for biler, blæser den til maksimum for at vare længere. Og ifølge reglerne skal du blæse ballonen med 30%, ikke mere. Når ballonen kommer fra en kold gade til et varmt rum og begynder at arbejde, stiger temperaturen i rummet til 60-70 grader. Gas, henholdsvis udvider og BAM.

Operation Tips:

 • hvis du blev oversvømmet med naboer og loftet sagged med en boble - ring til de kontorer, der er involveret i installationen. Uafhængigt eliminere konsekvenserne vil ikke fungere. Det er ekstremt vigtigt, at fugt ikke forbliver på filmen, på grund af dette kan forskellige bugs hænge der. På en eller anden måde afmonterede de det gamle strækloft og fandt der mange insektkroppe;
 • vask filmen med specielle midler, ellers forbliver pletter;
 • Hvis lærredet er revet, skal du binde et dobbeltsidet tape i stedet for skæret og lime på det en slags dekorativ vittighed (sommerfugl eller blomst). På samme måde kan du dekorere de sædvanlige patches.
 • billig kinesisk PVC film med installation koster 550 rubler per kvadratmeter;
 • installation af lysekroner 500 rubler;
 • installation af en spotlight 400 rubler / stk;
 • omgå rørledningen (varmeledning, ventilation, aircondition osv.) 150 rubler / stk.

Modulære hævede lofter

Til denne kategori indbefatter jeg alle typer lofter, som du skal samle en honningkage ramme til. Denne ramme tjener som grundlag for firkantede paneler, normalt 60x60 cm, eller inventar af samme størrelse. Det beskadigede emne kan til enhver tid udskiftes, hvilket er meget praktisk. Dette omfatter:

Deres forskel ligger i den type profil, der anvendes til rammen, og selvfølgelig fliser. Sådanne lofter anvendes hovedsageligt til kontorer, men deres brug i en lejlighed er helt acceptabelt. Det hele afhænger af, hvordan designeren vil slå denne løsning i det indre.

Rammen er fastgjort til styret langs omkredsen såvel som til overlapningen ved hjælp af suspensioner. Suspensionens længde kan indstilles til at justere rammen.

 • farveforskel;
 • hurtig at montere
 • evnen til at montere dig selv
 • evnen til at erstatte enkelte emner
 • skjuler kommunikation.
 • skjuler pladsen på grund af suspensioner (mindst 15-20 cm).

Armstrong

Mineralfiberplader anvendes. Overfladen af ​​flisen kan være glat, groft, med et ormhulsmønster, perforeret. Panelerne har også forskellige kanter, som bestemmer udseendet af den ydre (forreste) overflade efter installationen. Panelerne absorberer lyden godt.

Prisen er 650 rubler per kvadratmeter (materialer 300 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

kassette

Kassettepanelet lavet af aluminium eller galvaniseret stål lægges på rammen på samme måde som den klassiske Armstrong.

Prisen er 790 rubler per kvadratmeter (materialer 450 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

grilyato

Også kaldet et gitterloft. I en profil er der specielle nedskæringer, i hvilke det trelliserede panel er indsat.

Prisen er 940 rubler per kvadratmeter (materialer 600 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

baffel

Loft med høj akustisk beskyttelse. Metalplader har en indsats lavet af mineraluld. Henviser til designer lofter, og derfor er dyrt
.

Prisen er 1140 rubler / kvm (materialer 800 rubler / kvm og arbejde 340 rubler / kvm).

Loft fra foring

I dag er loftet på vægpanelet ekstremt sjældent. Dette er snarere en historie, men der er stadig folk der stadig kan lide denne type finish. Til beklædning skal du lave en kasse af træstænger. Foring er fyldt på dem med små negle. Jeg tror ikke, jeg vil fortælle dig noget nyt om hende.

Prisen er 1010 rubler per kvadratmeter (materialer 610 rubler per kvadratmeter - lind, arbejde 400 rubler per kvadratmeter).

Gipsplankophæng

Velegnet til tørre og våde områder, vigtigst af alt, at vælge den rigtige gipsvæg (vandtæt eller ej). Personligt kan jeg godt lide gipsplankloftet, men der er mange problemer med det, og det er heller ikke meget billigt.

Du kan lave multi-level designs med lige og buede linjer, isolere, sætte støjisolering, installer indbyggede lys eller LED-baggrundsbelysning. Med det er der ingen problemer under driften. Det knæk ikke, ret stærk, perfekt glat - nogle fordele.

Gips kan snoet på en træ eller metal kasse samt lige på et hårdt træloft.

 • forskellige designløsninger;
 • installation af indbyggede spotlights;
 • muligheden for at bruge støjisolering
 • lukker engineering kommunikation;
 • pålidelige og ikke et problem.
 • gemmer plads
 • relativt lang og besværlig installation (det handler om nøglefærdigt arbejde);
 • meget støv under installationen (kitt / fugemasse).

Prisen er 1452 rubler / m. firkantet uden kasser.

Materialer 252 rubler / m. kvadrat:

 • fugtbestandigt gipsplader 106 gnid / kvm;
 • Skruerne 11 gnides. (med en hastighed på 24 stk / m²);
 • 45 rubler / kvm - 2 lag kitt (start / finish);
 • 90 gnid / kvm - vandbaseret maling 2 lag.

Arbejd 1200 rubler / kvm:

 • installation af et loft på et niveau 500 rubler / sq.m;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

Rack aluminium loft

Velegnet til badeværelse, entre, køkken. Med den rigtige tilgang kan du bruge hvor som helst.

Reiki er monteret på specielle strips-kam, de snap der. Disse kamme kan monteres på kassen eller lige til trækloftet, det vil sige installation er mulig uden en markant reduktion i lofthøjdernes højde.

Der er to typer rackloft:

 • med et hul - der er en afstand mellem lamellerne. Dekorative strimler kan indsættes i denne afstand
 • ingen mellemrum - ingen indrykning mellem lamellerne.
 • installation af indbyggede lys;
 • vandtæt - hvis naboerne er oversvømmet, er det ligeglad, vandet passerer gennem skinnen, tørrede det med klude og alting;
 • mange farver og teksturer;
 • skjuler kommunikation;
 • mulighed for lydisolering.
 • patina vises;
 • risikoen for beskadigelse af kantningen (bøjning) under installationen, det vil sige færdigheder er nødvendige for installationen;
 • plads er reduceret, hvis spotlights er installeret eller varme og støjisolering er lagt ned.

Prisen er 1550 rubler / kvm (materialer 650 rubler / kvm og installation fra 900 rubler / kvm).

Plastered loft

Før indførelsen af ​​moderne finishmaterialer til loftet var plastering den eneste anstændige løsning. På den gamle måde anbefaler mange stadig at lave pudsede lofter, de siger at de er miljøvenlige og ikke skjule pladsen. Jeg anbefaler dig ikke at gøre dette. Ærligt, jeg er en modstander af pudsede lofter. For de samme penge er det bedre at dreje gips.

 • skjuler ikke plads
 • dampgennemtrængelige, miljøvenlige.
 • lang installation
 • meget snavs og støv under installationen;
 • kompleksiteten af ​​gennemførelsen af ​​designbeslutninger
 • Arbejdets kvalitet afhænger i høj grad af kunstnerens kvalifikationer og materialernes kvalitet - en stor risiko for at banke jambene.

Helt ærligt er det yderst sjældent at se det perfekte pudsede loft uden jambs. Normale penge er normalt taget til sådan arbejde - dette er ikke en gennemsnitlig takst. Ja, og mesteren på normal dag med ild finder du ikke.

Men jeg fik skoene - næsten alle. Plastered loft kan lide at knække - en kendsgerning. Og nogle gange sker det, nogle nedomaster slår et sådant lag af gips og kitt, at han simpelthen forsvinder under hans vægt. Sidste gang klienten omarbejdede loftet i badeværelset efter den "velkendte mester", som nogen havde rådgivet ham der. Kendte situation? Så faldt loftet i seks måneder. Laget var lille, men problemer med vedhæftning.

Prisen er 1600 gnid / kvm. Dette forudsætter at loftet i starten er relativt fladt, uden forskelle på 10 cm.

 • 115 gnid / m2 M gipsnivellering gips Knauf;
 • 45 gnid / kvm - 2 lag kittet;
 • 90 gnid / sq.m vandbåret maling 2 lag.
 • pudsning fra 500 gnid / kvm;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • slibning 150 rubler / kvm;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

3d loftpaneler

Disse er designlofter. Jeg vil ikke tale meget om dem, da metoderne til installation og materialer varierer meget - afhængigt af konceptet designer. Dybest set er de lavet til ordre. Her er nogle eksempler for dig at forstå.

Økonomi indstilling: billige lofter og 6 budget typer af finish

Korrekt valgt økonomiklasse-loft garanterer dig perfekt præstation for ethvert værelse. Sommetider skal loftet hurtigt repareres i en lejlighed eller et hus, men der sker som oftest ingen penge til en fuld finish i rummet, og det forventes ikke. Der er en vej ud - udnyt budgetmålene til loftet. Ud over attraktive priser er lofter i økonomistil også let at afslutte, så det er meget nemt at gøre alt arbejdet selv. Vælg bare den rigtige mulighed.

Økonomi indstilling lofter

For at komme i gang er det værd at finde ud af, nøjagtigt hvilke loftafslutningsmuligheder der betragtes som "økonomiske".

Dette er:

 • renvaske;
 • farvning;
 • PVC fliser;
 • Tapeter;
 • drywall;
 • Dekorative gips.

Selvfølgelig er den billigste, men allerede helt forældede mulighed, hvidvaskende loftet med slagtende kalk. Lime klare sit arbejde perfekt - loftet får et rent og rent udseende. Men det kommer for hurtigt i forfald, og hvis der er skilsmisser i loftet, så bliver det ikke så nemt at blanke dem, og de kan træde med tiden.

Vandig emulsion loft maling vil gøre meget bedre. Den moderne teknologi har gjort det mere formbar, hvilket gør det muligt at male over selv de vanskeligste steder. Derudover kan du i denne maling tilføje farver af enhver skygge (det er også forresten ganske billigt). Men denne mulighed giver heller ikke nogen garanti for, at de vil blive malet over for eksempel vandfletter.

Afslutning af loftet tapet passer absolut ethvert interiør

Men polyuretanfliser kan gøre det meget godt. En fantastisk måde at lave billige lofter på. Et stort udvalg af mønstre og muligheden for farvning gør en sådan dekoration til en slags "gylden middel".

Af manglerne - bliver flisen gul med tiden, men det kan løses ved blot at male det i den ønskede farve, for eksempel det samme som gulvene.

Baggrunde er også meget billige finish. Valget af farver, mønstre og teksturer er ekstremt stort, hvilket er perfekt til lejligheder med lave lofter.

Dekorativt gips er heller ikke for dyrt, men det kræver specielle værktøjer og færdigheder, ellers vil det være meget svært at håndtere det. Men det færdige loft ser ud til at være meget godt og forringes stadig næsten ikke.

Than sheathe lofter billigere

Separat er det værd at overveje materialer til loftsskæring.

Dette er:

 • drywall;
 • MDF boards og paneler;
 • Metal lameller.

Lederen på denne liste er gipsvæg. Det er meget nemt at bruge, giver dig mulighed for at skjule alle fejl i loftet, forklare kommunikation og har for det meste positive anmeldelser.

Gipsvæg - et praktisk og pålideligt materiale til afslutning af loftet

Gipsloft kan laves på flere niveauer, buet - afhængigt af ønsket. Og det kan også males med almindelig maling, LED-belysning, og i almindelighed vejer et billigt gipsplankloft lidt, hvilket også gør det til et plus. Ulempen med gipsvæg er dens høj modtagelighed for fugt - det vil kæde. Derfor er i køkkenet og badeværelset at afslutte lofterne med gipsplader absolut ikke det værd.

MDF-plader tilhører også billige efterbehandling materialer. De er godt beskyttet mod støj, værner om varme, de er nemme at montere og vejer også lidt. Men de fleste plader sælges uden endelig finish, så de skal males og lamineres af sig selv. Men efter en sådan behandling kan MDF-plader vaskes og rengøres uden problemer.

Racklofter lavet af metal (eller med efterligning) er også relativt billige. Der er ikke behov for forudgående arbejde, de vejer meget lidt og er helt brandsikre. Det anbefales dog ikke at bruge en sådan finish i et træhus, og metalpladerne fungerer meget godt og forstærker støj, som ethvert metal.

Billige lofter på værelset: dekorative film

Selvfølgelig kan du spare på stræklofter. Køb en billigere film, ikke ansætte eksperter, og træk lærredet selv. Ja, et sådant loft bliver billigere, men det er ikke for ingenting, at de siger, at miseriet betaler to gange - det er bare sådan et tilfælde. Et billigt strækloft kan kun være i to tilfælde: enten en film fra russiske eller kinesiske producenter eller en grov falsk. Skal være forsigtig: Det er ikke så nemt at skelne.

Det ensartede stretchloft ser både enkelt og elegant ud på samme tid.

At forstå, at produkter af lav kvalitet er blevet erhvervet, kan være nok til at være opmærksomme på flere faktorer:

 • Den oprindelige pris kan afvige fra den endelige pris flere gange;
 • "Specialister" har ikke de nødvendige færdigheder og kvalifikationer;
 • Der er ingen nødvendige kvalitetscertifikater;
 • Materialet vil være meget dårligere i alle egenskaber - det kan ses selv med det blotte øje.

Hvis du stadig vil have stræklofter, kan du stadig gemme. For eksempel, bestil det enkleste design, uden fotoudskrivning og masser af niveauer. Mange virksomheder har forskellige tilbud og tilbyder rabatter. Du kan vende sig til mesterne for rådgivning - de vil hjælpe dig med at vælge en økonomisk, men ikke desto mindre en kvalitetsmulighed.

Billige lofter med egne hænder: Vi gør det stilfuldt

Uafhængigt lave redecorating loftet i lejligheden eller på hytten er ikke svært. Den nemmeste måde er selvfølgelig at male med en almindelig børste efter at have fjernet lag af gammel maling.

Det er også meget nemt at klæbe PVC fliser:

 • Klargør loftet
 • Påfør lim til flisen;
 • Tryk til loftet.

Det er nødvendigt at klæbe fra midten til kanterne for at opnå et ensartet geometrisk mønster.

PVC-fliser er et af de mest økonomiske muligheder for loftindretning, men skaber samtidig store muligheder for dekoration

Lidt hårdere med dekorative gips - det kræver færdigheder. Men hvis reliefen ikke fungerede som i billederne fra blanke kataloger, så kan du altid sige, at dette er en sådan designbeslutning af rumsejerne.

Teknologi, der laver tapet på loftet, er ikke alt for forskellig fra teknologien til at indsætte vægge. Først kommer lofterens primer med lim og venter på fuldstændig tørring. Anvendelse af lim til tapetet. Derefter skal du forsigtigt trykke dine hænder til loftet, og først derefter med en rulle eller spatel for at fjerne boblerne, der fører fra midten til kanterne. Loftet med væggen kan dekoreres med billige lister af en passende farve.

Det sværeste er at hæve loftet med gips. Du skal omhyggeligt beregne størrelsen, og det er svært at arbejde alene. Desuden, hvis du vil have en usædvanlig struktur, for eksempel buet, så har du brug for færdigheder til at bøje et ark af gipsvæg under påvirkning af damp. Dette er ikke en endelig finish - gipspladekonstruktionen skal males: uden yderligere behandling ser arkene ikke så æstetisk glædeligt ud.

Enhed billigt loft (video)

Der er forskellige situationer i livet: naboerne er oversvømmet, huset er aftageligt, der er simpelthen ingen penge til seriøse reparationer. Men det betyder ikke, at du skal beundre loftet i pletter og huller, for det er ikke så svært at reparere loftet billigt og hurtigt. Den moderne overflod af materialer giver dig mulighed for at vælge finish-mulighederne overkommelige for alle. Og vær ikke bange for ordet "budget" - et billigt loft betyder ikke "dårlig". Hvis du overholder arbejdsteknologien, vil loftet med en finish, endda billige materialer, blive ren, pæn og frisk.

Lavpris loft muligheder for små køkkener - design ideer

Ofte når man afslutter et lille køkken, lægges der især vægt på vægge og gulvets design, mens køkkenloftet er husket sidst. Som et resultat er information om dette emne ret til rådighed.

Vi besluttede at udfylde dette hul og fortælle om de variationer, hvor du kan trimme lofterne, så det er smukt og velegnet til et værelse med begrænsede dimensioner.

Loftet i køkkenet af blanke plastpaneler er en god løsning til et lille rum.

Måder at designe et lille køkkenloft

Budget muligheder

 • Den billigste metode til reparation af loftet er den sædvanlige whitewash i sovjetisk stil:
  1. Hvis i sidste reparation også loftet var hvidkalket, så skal du kun dække revnerne med et kitt, hvis det er noget, og derefter fortynd kalkmørtelet og blødgøre loftet.
  2. Hvis loftet blev malet eller trimmet på en anden måde, er det nødvendigt at slippe af med den gamle finish, niveau overfladen (med gips eller kittet) og derefter bløde det på samme måde.

Hvidvaskning af loftet i et lille køkken

 • Naturligvis er denne mulighed stadig "kun levende" i landsbyerne, og selv da ikke i det hele taget, men designet af loftet lavet med brug af vaskbart tapet kan blive mere attraktivt og økonomisk. Blandt andet er denne finish meget praktisk, fordi det giver dig mulighed for nemt at vaske overfladen i nærværelse af snavs. Vaskbare baggrunde er tilgængelige i en række farver, der giver dig mulighed for at vælge den mest egnede mulighed for farvning.

Pasta loftet med vaskbart tapet

 • Noget imellem de to tidligere metoder til afslutning af loftet er dets maleri. Maleriet er lavet med speciel vandbaseret maling af forskellige nuancer langs en glat og forsigtigt primet overflade. Tørret vandbaseret maling er ikke bange for fugt, hvilket er vigtigt for køkkenet.

Maler loftet i køkkenet

For lofter i et lille køkken, er det bedst at bruge lyse efterbehandling materialer med en blank tekstur.

I visuelle termer vil rummet, der er indrettet på denne måde, tilføje lidt i rummelighed.

Stræk og gipsplankloft

Hvad angår stræklofterne i et lille køkken, synes denne løsning kontroversiel, da installationen af ​​denne type lofter vil tage yderligere 10-15 cm højde fra rummet, som ikke "skinner" dimensioner.

Hvis du sætter dig fast på at bruge deres strækloft, skal du give glans af variationer og undgå uigennemsigtig. Det næsten spejlede blanke loft afspejler perfekt lyset og bidrager til den visuelle udvidelse af rummet.

Men vi bør ikke glemme, at køkkenlokalet er udsat for mere forurening i forhold til andre værelser, så også lette materialer på loftet kræver hyppigere rengøring.

Glat stretch i et lille køkken

I betragtning af muligheden for gipspladerne i køkkenet skal det også understrege sin kontrovers, da sådanne lofter også tager højden af ​​rummet, men samtidig kan de i sammenligning med stræklofter ikke reflektere lyset godt.

Suspenderede gipsplader lofter kan kun finde sted i lejligheder med oprindeligt højt loft niveauer (højere end standard).

Tip! Det anbefales ikke at lave loftet i et lille køkken multilevel, da det vil gøre pladsen reelt og visuelt mindre.

Enheden af ​​en lille tagbøjle omkring omkredsen er maksimumet af, hvad der kan tolereres.

Design ideer i enheden af ​​loftet på et lille køkken

Loftet cornice

Afslutning af loftet i køkkenet med enheden af ​​tagbøjlerne kan implementeres på to måder:

 • Med en cornice over arbejdsområdet. Denne indstilling vil være original og moderne til køkkenet, mens de forsænkede loftslamper til køkkenet ligger på kanten af ​​tagskægget vil belyse arbejdsområdet godt og med det tjene som et ekstra element af indretning.

I loftboksen kan du skjule udstødningsventilationsrøret

 • For små køkkener er det nu fashionabelt at bruge stangtællere i stedet for at installere et lille spisebord. Ceiling cornice kan arrangeres lige over baren. Takket være dette vil det være muligt at understrege tilstedeværelsen af ​​et spiseplads for at skabe tilstrækkelig belysning. Farven på kassen på samme tid bør være et par toner mørkere i forhold til hovedloftet - farve på møbler eller andre indvendige genstande.

Svævende loft

Loftets konstruktion ved hjælp af en sådan teknik er en meget interessant løsning, da loftets visuelle volumen gør det visuelt højere.

En lignende effekt opnås ved montering i midten af ​​loftet på andet niveau uden udtalt sidevægge, i stedet for hvilket kun lyset af belysningsarmaturerne er synligt. LED'er, der tjener som belysningsmiddel, er monteret inde i strukturen, så kun deres lys kan ses.

Det svævende loft kan konstrueres uafhængigt.

Brug af alle de samme gipsvægge. Til dette formål er en metalramme fastgjort til hovedloftet, som holder gipspladestrukturen i en "hængende" position. Rammen skal være mindre i forhold til gipspladestativet fastgjort på det, så det ikke er synligt udefra.

Interessant implementering af konstruktionen af ​​det høje loft

Gipspladekonstruktionen er lavet af en hvilken som helst form (rund, rektangulær, mere kompleks) ved hjælp af en metalprofil som en ramme. Derefter fastgøres rammen til rammen på loftet og langs strukturens omkreds med en lille drukning dybt ind i den farvede LED-strimmel.

Ved hjælp af sådanne løsninger, der ikke er for vanskelige at implementere, kan loftet på et lille køkken blive en ægte udsmykning ikke kun af selve rummet, men også af lejligheden som helhed. Gennem moderne materialer og belysning kan du faktisk lave fænomenale loftsammensætninger. Det er kun nødvendigt at vise fantasi, skabe et projekt og derefter implementere planerne korrekt.

At gøre det indre af et lille køkken er ikke en let opgave, men helt gennemførlig. Det største problem er at opnå maksimal funktionalitet og komfort i et begrænset rum.

Selvfølgelig er det ikke svært at have et større område for at nå dette mål. Men ikke alle har denne mulighed.

Næsten alle køkkener i højhuse af gamle bygninger er et lille værelse med et lavt loft og et minimum af bekvemmeligheder.

Du ville blive overrasket, men selv for et sådant rum er der mange designløsninger, som radikalt ændrer dit lille køkken og præsenterer det i det mest gunstige lys.

Husholdningsapparater i det indre af et lille køkken

De tidspunkter, hvor madlavning kun var en stor pligt og tog meget tid og kræfter var i fortiden.

Nu er mange nye typer af husholdningsapparater klar til at hjælpe værtinden og lette sit arbejde betydeligt.

Men spørgsmålet om hvor kompakt at placere en sådan overflod af enheder i et moderne lille køkken forbliver åben.

Først og fremmest vil det være rart at foretage en fuld revision i dit køkken. Du vil helt sikkert finde en masse ting, som ingen bruger - de samler bare støv på hylderne og optager dyrebar plads.

Det samme gælder for nye erhvervelser. Før du får noget supermodern mirakel af teknologi, skal du overveje, om denne genstand vil være virkelig nyttig i hverdagen, eller er det bare et midlertidigt indfald.

Den anden ting, du skal indse og huske, er at blot lægge alt det udstyr du kan lide på fire eller fem kvadratmeter.

Glem ikke, at du også skal tage et bestemt sted under spisestue og arbejdsområde, arrangere møblerne. Derfor er det nødvendigt kun at være begrænset til virkelig nødvendige og multifunktionelle enheder.

Ofte i det indre af et lille køkken kan du se de indbyggede møbler og apparater. Det kræver minimal plads og er samtidig meget praktisk at bruge.

Hvis det ønskes, kan udstyret endda indbygges i væggen, som straks vil lette køkkenpladsen og give dig mulighed for at udvise et større antal designideer.

Hvis familien er lille, ville det være en rationel løsning at erstatte den flerdimensionale gaskomfur med en tobrændeovn og det store køleskab med en mindre model.

Resten af ​​de små ting, som ovne og mikrobølger, kan fastgøres på en særlig måde på væggen, som også frigør et stort sted for et lille køkken.

Populære design ideer til små køkkener

Alle små køkkener er opdelt i flere hovedtyper. Det hele afhænger af det hus, du bor i.

Standard køkkenet i lejligheden er et værelse med gaskomfur, vinduer og døre. Alt andet du kan vælge efter eget valg, bevæbnet med design ideer til et lille køkken i 2017.

Køkken indeholdende en ret vinkel.

Dette er den mest almindelige layout af køkkenplads i standardlejligheder. I sådanne køkkener er en kort væg forbeholdt arbejdsområdet.

Der er forskellige apparater og skabe med skuffer. Den lange væg tjener til at huse et køleskab, vask eller komfur der.

Køkken på 6 kvadratmeter med et vinkelsystem af vasken. En sådan ide om et lille køkkendesign indebærer et pænt headset uden skarpe hjørner og skarpe overgange.

Vask er bygget i et radialbord, der er en harmonisk tilføjelse til et interiør. Normalt er en lang væg i et sådant rum afsat under komfuret, et køleskab og et arbejdsområde, som afleder opmærksomheden fra den lastede kortvæg.

En anden ide for et lille køkken til at gøre det mere rummeligt er manglen på et køleskab i det.

Selvfølgelig uden dette husholdningsapparat er det svært at forestille sig noget køkken overhovedet, men måske har du mulighed for at placere det på et andet sted. Det er således muligt at bruge det ledige rum til at arrangere yderligere møbler eller et tekøkken.

Enkelt køkken sæt, placeret i en linje langs væggen. Denne mulighed er den billigste og meget nem at implementere.

For et køkken, der er indrettet på lignende måde, er minimalismestilen ideel, eller sådan en moderigtig dag i højteknologi. Derudover er møbler og apparater altid i stand af værtinden, hvilket gør arbejdet i køkkenet mere behageligt.

Valg af møbler til et lille køkken

Det rigtige sæt til et lille køkken skal skabe en følelse af lyshed og være så behagelig som muligt. Præference er bedre end møbler lavet af naturlige materialer med bløde toner.

Den oprindelige mulighed for et lille køkken er glasmøbler. Et gennemsigtigt bord, stole eller loft vil se meget usædvanligt og kompakt i et lille rum.

En anden god mulighed er det mindste antal små, men meget rummelige møbler. Hvad du ikke bør gøre lige er at indlæse køkkenet med utallige små skab og kommode - du vil ikke opnå noget undtagen kaos-effekten.

For at gøre opmærksom på loftet i køkkenet kan du installere et højt køleskab eller skab i det fjerneste hjørne. Således vil du gøre hele rummet visuelt højere, end det virkelig er.

Tabletop er bedre at vælge oval eller rund form.

Ganske almindelig mulighed - glidebord, der kan indlejres i væggen eller i de øverste skuffer på brystet. For en lille familie vil et lille gennemsigtigt bord gøre, og det andet, foldes, kan kun bruges, når gæsterne ankommer.

Design vinduer af vægge og loft til et lille køkken

Hvis du kigger gennem et par billeder af et lille køkken dekoreret af designere, finder du ikke store mønstre eller fancy tegninger i interiøret.

Væg-, gulv- og loftafslutninger udføres bedst i en farve og bruger kun et par streger til at skabe accent. Ellers vil det allerede lille rum se endnu mere indlæst.

Når du monterer gardinestangen, skal du hænge den så højt som muligt, ideelt under loftet.

Med denne teknik kan du gøre loftet visuelt højere. Hvis man vælger gardiner, er det bedre at holde sig på en lys gennemskinnelig tyll, fordi sollyset trænger ind i køkkenet, kan visuelt udvide rummet.

Som man kan se, må man kun huske visse regler og subtiliteter, og også vise en lille fantasi, og det mest ekstraordinære lille køkken bliver til et supermoderne multifunktionelt og stilfuldt rum.

Billede af et lille køkken design

Hjem / Loftdesign / Designløsninger / Loft i et lille køkken - designmuligheder

Et lille køkkenområde kan ikke være en grund til at opgive interessante ideer i loftets design. Desuden kan konstruktionen af ​​loftet på et lille køkken være meget forskelligt, på trods af det begrænsede rum. Det er meget vigtigt at vælge de rigtige materialer til dekoration, såvel som udseendet af den struktur, der konstrueres.

Hvad skal man overveje

Da området er lille her, så er der klare loftsammensætninger her ude.

Det er nødvendigt at foretrække mindre løsninger. Dette betyder dog slet ikke, at man bør opgive ideen om todelt strukturer - de kan let passe ind i det eksisterende rum uden at skabe ubehag. Det er vigtigt at beregne området på begge niveauer korrekt, og så ville et sådant design være ret passende.

Efterbehandling materialer vil være af stor betydning - nogle af dem vil hjælpe med at løse problemet med lave gulve, på grund af den skabte visuelle effekt af udvidelsen af ​​rummet. Desuden har nogle typer løsninger på to niveauer en lignende virkning.

Hvis gulvet er placeret meget lavt - mindre end 260 centimeter i forhold til gulvet, skal alle typer ophængte løsninger kasseres, med undtagelse af spændinger. De kan omdanne rummet betydeligt, og på grund af de visuelle effekter, der skabes af belægningen, vil vægtenes fald i væggen næppe ses.

materialer

Den bedste løsning, hvor der ikke er behov for grundige reparationer, og lofterne forbliver høje - simpelt maleri.

Men kun få kan prale perfekt lige gulve. Derfor skal overfladen inden maleriet justeres. Dette er en meget dyr begivenhed, og hvis du ikke ønsker at lægge en runde sum for mesterens arbejde, så passer denne type reparation ikke til dig.

Det er billigere, men det vil dog være dyrt at dekorere gulvfladen med gipsplader.

På trods af det lille område af designet, der skal oprettes, vil guiden for installationen af ​​ophængningssystemet og GCR-belægningen dog være dyrt. Samtidig skal du tage hensyn til omkostningerne ved efterbehandling - puttying, polering og maling. Listen over fordele ved suspenderede løsninger er imidlertid lang, så tørvæg kan være en god mulighed.

Fordelene ved denne løsning omfatter ikke kun udseendet, som helt og holdent kan svare til dine ønsker, men også det faktum, at gipsplade let monteres uafhængigt, hvilket betyder, at du ikke behøver at bede om hjælp fra udenformestere. Samtidig vil det være muligt at installere indlejret belysning eller belysning.

Spændingsbelægninger er den bedste type finish til små mellemrum. Den største fordel ved sådanne løsninger vil være omkostning og installationshastighed.

Hertil kommer, selv i det mindste køkken, kan et sådant loft gøres unikt. Glatte film vil udvide rummet visuelt på grund af refleksioner. Og matte overflader ser bare smukke ud og passer til enhver stil af indretning.

Indbyggede armaturer, lys og andre dekorative eller funktionelle muligheder for spændbeklædning er til stede fuldt ud, og det giver dig mulighed for ikke at bekymre sig om funktionaliteten eller det unikke design. Derudover er det muligt at skabe helt unikke kompositioner ved hjælp af fotoudskrivning.

De andre typer af design bør ikke betragtes som en del af dette materiale - panelerne ser ikke ud til at være interessante og optager for meget plads over hovedet, skumpolystyren eller skumplader vil ikke være en meget smuk og unik løsning, og andre loftsystemer er i dette tilfælde simpelthen ikke egnede på grund af deres dimensioner.

Afslut eksempler

Vælg kun en bestemt mulighed, når hver af dem ses med mine egne øjne. På billedet nedenfor er der flere eksempler på hvordan loftet kan se ud i et lille køkken og ud fra dette, skal du først vælge det design der bedst passer dig.

Korrekt udvalgt og designet loft i et lille køkken vil fungere ikke kun som en funktionel del, men også som et element, der kan justere indretningen, geometrien, størrelsen.

Når man vælger et loft til et lille køkken, er det vigtigt at tage højde for egenskaberne i et rum, hvor der sot regelmæssigt dannes, der er et øget niveau af fugtighed, temperaturfald. Køkkenloftet skal ikke kun være stilfuldt, funktionelt og harmonisk komplementere interiøret. Den uhøjtidelige i pleje og bevarelse af de grundlæggende kvaliteter i driftsprocessen vil vidne om det korrekte valg af konstruktion.

Lille køkken og loft: hvad du behøver at vide

Valg af lofter til et lille køkken (fotografier af færdige design vil hjælpe med at bestemme ideen). Det er nødvendigt at tage højde for det vigtigste - alt, hvad du vil have i et rum med begrænset plads, passer ikke ind med alt dit ønske. Det betyder, at inden du træffer en endelig beslutning om designen, skal du beslutte dig for de mest nødvendige dele af møbler og designelementer, idet du især holder øje med loftet.

Det er vigtigt, at køkkenloftet hjælper med at øge arbejdspladsen i køkkenet, passer ind i det overordnede koncept for rumdesign.

Der er flere måder at opnå en visuel forøgelse i køkkenet: ved hjælp af lyse farver, specielle typer af belægninger til loftindretning, belysning.

Hvilke materialer passer til færdiggørelse af køkkenet? Om dette nedenfor.

Plastloft i køkkenet - designfunktioner

Det faktiske og praktiske design af loftet i et lille køkken skabes ved hjælp af plastpaneler. Denne mulighed vil være mere hensigtsmæssig til design af værelser med højt til loftet, da panelerne vil kræve flere ekstra centimeter.

I rum med lave strømme kan plastpaneler kun anvendes med korrekt planlagt belysning og et strejf af materiale. Visuelt kan du øge loftets højde i et lille køkken ved hjælp af lyse monokromatiske paneler uden ornament. En god mulighed - beige eller hvide paneler, nem at vedligeholde og åbne mange muligheder for realisering af nye ideer.

Du kan oprette dit eget køkkendesign ved hjælp af plastpaneler med egne hænder, mens du arbejder på maskerende kommunikation i området mellem rammen og loftsbeklædningen.

Falske gipsplader lofter - når det er hensigtsmæssigt i et lille køkken

Ved at analysere designmulighederne for lofter i små køkkener skal der lægges særlig vægt på udformningen af ​​gipsplader. Rimelig pris for lofter, næsten ubegrænsede muligheder for at skabe kreative og funktionelle designs.

Ideelt set i et værelse med gipsvægskonstruktioner har de vigtigste lofter et tilstrækkeligt højdepunkt. Kun i dette tilfælde vil det være muligt at opnå et design af en kompleks struktur med et mindste tab af areal, en flad overflade uden søm og led.

For et lille køkken er hc lofter en god mulighed, hvis du vælger et design på en plan med en kontrastfuld centercirkel på en rød, hvid eller endog grøn generel baggrund. Som et supplement til loftet for at udvide rummet er det værd at tænke på at bygge en lav podium med en lampe med justerbar længde på ledningen. Dette er kun et af ideerne, som kunne være et uendeligt tal.

Stretch canvas - hvordan man bruger til at designe et lille køkken

Budget og praktisk mulighed - strækloft i et lille køkken (billeddesign giver dig mulighed for at vælge fra færdige ideer), i harmoni med det overordnede interiør. Ligesom i tilfælde af gipsvægspænding er stoffet bedre at arrangere på et niveau, og dermed opretholde lofternes højde.

Fordelene ved strækloftet er:

 • hurtig og nem installation
 • simpel base forberedelse;
 • muligheden for at installere ventilation, belysningssystemer og brandsikkerhed;
 • bred vifte af farver;
 • miljøvenlighed
 • praktiske;
 • æstetisk udseende.

I et lille køkken ser både i den nye bygning og i Khrushchev strækdækningen lige værdig ud, demonstrerer et øget elasticitetsniveau, fugtmodstand, snavsresistens.

En stor fordel ved strukturer er evnen til at modstå flere hundrede liter vand i tilfælde af oversvømmelse.

Kombinationer af gipsvægskonstruktioner med stræk lærred

I køkkenet med højt til loftet kan du prøve muligheden med en kombination af flere muligheder for efterbehandling - stretch stof og gips. I sådanne tilfælde ville det være hensigtsmæssigt at bruge glatte film med en spejl effekt, visuelt at forøge rummet. Du kan eksperimentere med både single- og to-niveau designs, vælge farver, der harmonisk kombineres med hinanden.

Ikke-standard løsning - "skyhøje" loft. Den særlige effekt af vægtløshed kan opnås, hvis du bruger to niveauer lofter med installationen af ​​andet niveau i midten med skjulte sidevægge. For at forbedre effekten er camouflerede LED'er placeret inde i strukturen, og lamperne er monteret rundt omkølingens omkreds for at belyse hvert af de funktionelle områder.

Loft design muligheder i lav-loft køkkener

I et køkken med lave lofter er spørgsmålet om hvilket loft der bedst er, ofte besvaret af eksperter, simpelthen - samme farve som væggene. Denne løsning har flere fordele:

 • Grænserne mellem væggene og loftet slettes, som rummet øges visuelt;
 • Korrekt udvalgte møbler i kontrastfarver øger effekten;
 • lyse farver bringer friskhed til indretningen.

Hvis kombinationen af ​​farver ikke er egnet, kan du alternativt bruge vertikale flade striber, som visuelt kan løfte loftet, hvilket betyder at udvidelsen bliver større.

Farve løsninger: ideer til et lille køkken

Den tankevækkende farve i loftet i et køkken med begrænset plads betyder noget. Ideelt passer loftet i farve med gulv og vægge. Eksperter anbefaler at være opmærksomme på de rige, lyse farver, især relevante i år, selv om de er velegnet til udsmykning af værelser med højt til loftet.

En interessant mulighed - lyse loft og vægge med zoneinddeling og vægt på et af hovedområderne. Hvad angår stilarterne af designs, er eksperimenter tilladt her, lige fra retro interiør til high-tech.

Hvad du behøver at vide om belysning i et lille køkken

Designere er tilbøjelige til at tro på, at det er bedre at arrangere belysning i et lille køkken i henhold til en bevist ordning. Nedenfor er en af ​​dem.

Arbejdsområdet er dekoreret med belysning under vægskabene (du kan eksperimentere med formularer). Generelt loftbelysning er designet med spotlights, der kombinerer dem med loftslygter eller spotlights fastgjort på et jernbanesystem.

En god mulighed - belysning omkring loftets omkreds med en hængende baldakin og et par kompakte suspensioner i spisepladsen. En sådan løsning er fordelagtig fra enhver side - den er praktisk, praktisk og smuk. Den stilfulde lampe over bordet bliver centrum for sammensætningen i køkkenet, så du kan skabe et komplet interiør selv i et rum med begrænset plads.

 • potolokspec.ru
 • dizajnadvice.ru
 • wikipotolok.com
 • kakpotolok.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.