Hvordan man laver et loft som himlen derhjemme

Det menneskelige sind under interiørdesign genererer ofte fælles billeder. Derfor mister spørgsmålet om hvordan man laver et loft som himlen ikke sin relevans hidtil. Vi tilbyder vores egne muligheder for at dekorere loftet under et populært motiv.

klistermærker

Den enkleste metode, der kræver et minimum af indsats fra dig. Sådanne mærker, intensivt akkumulerende lys, tæller nu ikke. Alt hvad der kræves er et dobbeltsidet tape.

Der er allerede skrevet mange linjer om, hvordan man limer wallpapers på loftoverfladen, og ikke kun af os. Til salg kan du finde en række baggrunde på temaet himlen, men husk at ikke i hvert rum kan de overraske dig med deres "vitalitet".

Hvordan man laver et loft som himlen med maling

Det kan virke for dig, at der ikke er nemmere end at male loftet, men for at skabe en fuldverdig himmelsk effekt har du brug for en god eksponering, en vis manuel fingerfærdighed, en behagelig sprøjtepistol og et par velegnede ruller. Først skal du anvende den blå vandbaserede maling på loftet, der dækker den såkaldte himmel. Brug en rulle til dette. Det er bedst at arbejde i to lag og ikke glemme den korrekte maleri teknik. For at skildre skyerne skal du bruge sprøjtepistolen med den tyndeste dyse. For at gøre det virkelig spray maling og skabe et billede, fortynd den hvide maling med vand i forholdet 1 til 1. Se nogle smukke løsninger, der potentielt kunne være i dit hjem.

Lad os opsummere

For at gøre loftet under himlen til sidst, viser det sig at være ret simpelt, hvis du følger den allerede beviste algoritme for arbejde. Selvfølgelig kan du altid lave færdige løsninger med en lignende dekorativ del, men loftet er dekoreret med dine egne hænder er altid mere behageligt for øjet, ikke?

Hvordan man laver et stjerneklar himmelloft - muligheder og måder

En af de mest interessante muligheder for finish og dekoration af loftet er "stjerneklar himmel" - et system, som visuelt simulerer nattehimlen. Det er muligt at udstyre et sådant system på flere måder, der har en fælles kvalitet - hver af dem er monteret uden problemer med egne hænder. Denne artikel vil diskutere hvordan man laver loftet "stjerneklar himmel" og sorterne af sådanne systemer.

Fiberoptisk "stjerneklar himmel"

Et af de mest populære materialer til arrangementet af "stjerneklar himmel" er fiberoptiske filamenter. Udformningen af ​​et sådant system er ret simpelt - der er en projektor, og der er fiber, der løber gennem hele lærredet. Disse elementer er forbundet med hinanden og skaber en karakteristisk tekstur af loftet.

Taket "stjerneklar himmel" lavet ved hjælp af denne teknologi har flere væsentlige fordele:

 • Det fuldstændige fravær af ultraviolet stråling;
 • Den minimale grad af opvarmning, takket være hvilken fiber kan installeres på ethvert loft, uanset materialets finish.
 • holdbarhed;
 • Effektivitet - systemet bruger mindst el;
 • Sikkerhed - Fiber er ikke en nuværende leder.

Fiber installation

Før du laver en "stjerneklar himmel" i loftet, skal du forberede en række materialer og tilbehør:

 • Lysgenerator (du kan vælge mellem halogen og LED-enheder, der har mange forskelle, der kræver mere detaljeret overvejelse);
 • Optiske fibre af den krævede længde;
 • Gipsplader og et sæt værktøjer, der er nødvendige for deres installation;
 • Elektrisk kabel;
 • skruetrækker;
 • bore;
 • Ler;
 • Whatman;
 • Fluorescerende maling;
 • Brush.

Når du opretter en fiberoptisk "stjerneklar himmel" på loftet med dine egne hænder, skal du følge nedenstående anbefalinger:

 • Bøjning af tråden for meget anbefales ikke (den maksimale tilladte bøjningsradius kan beregnes ved at gange diameteren af ​​den valgte tråd med 10 gange);
 • Systemet skal konfigureres således, at den optiske fiber ikke opvarmer til en temperatur over 70 grader;
 • Mekanisk skade på fiberoptiske fibre er uacceptabel - selv en lille fejl kan forårsage forringelse af systemets ydeevne, op til og med fuldstændig fiasko.

Ved hjælp af disse anbefalinger kan du begynde at udstyre loftet "stjerneklar himmel" med egne hænder ved hjælp af følgende teknologi:

 1. Det første skridt er at markere loftet. Stedet til at installere loftet er lagt ud i de områder, hvor rammen af ​​gipsplader bliver fastgjort.
 2. På det gamle grundlag er projektoren af ​​stjerneskylen monteret.
 3. Endvidere er det monteret nøjagtig den samme ramme, som sædvanligvis dannes til indretning af et ophængt loft af gipsplader.
 4. Før du laver et loft som himlen, skal du bore et stort antal huller med en diameter på ca. 2 mm i gipsplader. Som praksis viser, er det optimale forhold 70-80 huller pr. 1 m 2 materiale.
 5. Fiberoptiske tråde limes ind i de borede huller. For at maksimere systemets virkning skal der prøves et andet antal tråde i hvert hul. Hvis alt blev gjort korrekt, så bliver resultatet en ret overbevisende efterligning af den virkelige nathimmel.
 6. Rammens ramme er beklædt med gipsplader. Ved afdækning er det nødvendigt at glemme, at der skal gives adgang til projektoren, så du skal have ledig plads under det eller montere en lille luge.

Valgfri fluorescerende finish

For at gøre "stjerne" loftet så interessant som muligt, kan et mønster af luminescerende maling, der lyser i mørket, påføres overfladen. Til anvendelse af mønsteret er det bedst at bruge en skabelon på forhånd, som er lavet af tæt tegningspapir.

Skabelonen påføres bunden og fastgøres med maskebånd, hvorefter du skal anvende et lag maling med en pensel eller sprøjtepistol. Den gennemsnitlige tørretid for fluorescerende maling er ca. 1-2 timer. For at finde ud af de nøjagtige tal, skal du læse instruktionerne til den maling, der blev brugt i et bestemt tilfælde. Efter at malingen hærder, kan loftet med stjerner yderligere dekoreres med LED-strimler.

Strekk loft stjerne himmel

Stretch "space" loftet er installeret på samme måde som den foregående version, men der er nogle forskelle, du skal håndtere:

 1. En lysgenerator er fastgjort til udkastet til loftet.
 2. Profiler monteres langs væggene, som strækloftet bliver fastgjort til. Profiler skal installeres i en afstand på ca. 5-7 cm fra bunden.
 3. Dernæst skal du tage et ark plast eller krydsfiner og lave et projektion af lysmønsteret på bunden. For at forenkle dit arbejde kan du bruge nettet af fiskelinjen.
 4. Huller er lavet i emnerne. Hvert hul er fyldt med et vilkårligt antal tråde.
 5. Den samlede struktur af plademateriale og filament er fastgjort til den grove bund. Trådene er forbundet til projektoren.
 6. Yderligere er strækloftets hovedklæde monteret.
 7. Det næste skridt er at starte lysgeneratoren. Når projektoren kører, skal du finde kanterne af de strakte tråde og lave huller i loftet på de registrerede punkter. For at hullerne skal være pæne og ikke føre til skade på nettet, skal dette arbejde udføres med et svagt loddejern med en tynd ledning på arbejdselementet.
 8. Trådene trækkes ud gennem hullerne, og alle overskydende stykker skæres af.

I det store og hele kan du undvære huller i lærredens strækloft, men det vil have negativ indflydelse på baggrundsbelysningenes dekorative egenskaber. For at kunne supplere designet, kan du integrere flere yderligere reflektorer og lysdioder i det, som visuelt kan efterligne store stjerner - rummet i loftet i dette tilfælde ligner den autentiske.

Når man monterer "stjerneklar himmel" hjemme, er det nødvendigt at forlade et hul i nærheden af ​​lysgeneratoren, hvilket muliggør om nødvendigt at opretholde udstyret. Den bedste løsning ville være arrangementet af gipspladekonstruktionen omkring generatoren.

LED taklamper

LED-belysning "stjerneklar himmel" er arrangeret i henhold til et system, der ligner installationsskemaet for fiberoptisk belysning: huller bores i gipsloftet, LED-lamper udsendes gennem dem, som er forbundet til den controller, der giver belysningsstyringen.

LED-baggrundslysstyringen gør det muligt at justere lysstyrken, lysets retning og i de mest komplekse konfigurationer - og lysets farve. De fleste moderne controllere leveres sammen med en fjernbetjening, som gør det muligt at tilpasse "stjerneklar himmel" i rummet uden nogen indsats eller yderligere handling.

Fordelene ved LED-loftet er følgende kvaliteter:

 • Evnen til at bruge en række farvefarver;
 • Små forbrug af elektrisk energi;
 • Lav driftstemperatur, der ikke beskadiger stoffet
 • Holdbarhed.

Med passende arrangement og justering kan LED-lofter "stjerneklar himmel" efterligne lysmusik, som i visse situationer kan skabe en ubeskrivelig effekt.

Andre Star Ceiling Options

Ud over de ovenfor beskrevne systemer kan du bruge et antal mindre populære design til at arrangere den stjerneklare himmel på loftet:

 1. Færdige paneler. En god mulighed er de færdige paneler, der produceres i form af store runde diske. På disse diske er der en fotoudskrivning med billedet af rummet. Standardpanelet på de færdige paneler varierer fra 1,2 til 1,5 m. Det er meget nemt at montere en sådan "stjerneklar himmel" med egne hænder - diskene er fastgjort til loftet på samme måde som en almindelig lysekrone. Ulempen ved sådanne paneler er ganske høj pris.
 2. Klistermærker. Varianten med brugen af ​​klistermærker er den enkleste og billigste blandt analoger. En sådan lofthimmel er også meget nem at installere - alt hvad du behøver er at få fosforklistermærker med stjerner og lim dem til loftet. Når lysene er slukket, vil stjernerne lyse lidt og skabe en interessant visuel effekt indendørs. Til salg kan du finde papir og plast versioner af klistermærker.
 3. Kunstmaleri. Med gode økonomiske muligheder kan du bruge tjenester fra en professionel kunstner, der dækker loftet med en blanding af akryl, fosfor og lysende maling. Slutresultatet af kunstnerens arbejde afhænger direkte af hans færdighed og korrekt valgt billede. Hvis der ikke er nogen mulighed eller ønske om at invitere en kunstner, kan du simpelthen købe et fotoprint med det valgte mønster og lim den færdige struktur til loftet.
 4. Glødende tapet. En anden mulighed indebærer brugen af ​​glødende tapet. På markedet nu kan du finde en masse muligheder for tapet med en række mønstre. Efter at have valgt den mest passende indstilling til et bestemt interiør, er det kun at holde det på loftoverfladen og nyde den opnåede effekt.

Hver af disse muligheder er god på sin egen måde og giver dig mulighed for at maksimere det indre af rummet - det er kun nødvendigt at tænke på, hvordan man laver "stjerneklar himmel", det maksimale til det eksisterende eller planlagte design. Hvis du vælger den relevante mulighed, kan du oprette en unik effekt, der passer bedst til bestemte forhold.

konklusion

Loftet "stjerneklar himmel" er et af de mest interessante værktøjer til forbedring af det indre af et værelse. Korrekt bortskaffelse af de disponible økonomiske ressourcer kan du finde den bedste mulighed for at afslutte loftet, hvilket vil glæde øjnene for beboere og gæster i hele sin periode.

Virkningen af ​​"stjerneklar himmel" på hængende lofter: hvordan det ser ud

En bred vifte af moderne efterbehandling materialer til lofter giver dig mulighed for at skabe originale muligheder for indretningen, nike free run tilbud, opmærksomhed og beundring. En af disse muligheder er det hængende loft "Starry Sky" - bare se på billedet for at være sikker på det. Lev det samme loft ser flere gange køligere ud!

I denne artikel lærer du hvordan effekten af ​​den stjerneklare himmel i loftet opstår, hvilke materialer der bruges til dette, samt at kende de forskellige designmuligheder for stræklofter indrettet under stjerneklar himmel. Men først inviterer vi dig til at lave en lille udflugt til historien.

Hvem kom op med sådanne lofter?

Vi kender pålideligt navnet på den person, der kom op med hævede lofter med en stjerneklar himmel: hans navn er Bill Witherspoon. At være en lys kreativ person med organisatoriske færdigheder lykkedes det ikke kun Bill at skabe den oprindelige idé om loftindretningen, men også at realisere det.

Og det var sådan.

"En dag kom Bill Witherspoon til tandlægen. Venter på indrejse, undersøgte han klinikkens interiør og fremhævede loftet, hvor den blå himmel med skyer var malet med maling. På trods af at billedet så kunstigt ud og ikke skabte en fuldstændig illusion af en klar himmel, kom freden ud af det - og det er en vigtig faktor, der hjælper med at skabe en jævn følelsesmæssig baggrund for patienterne i køen.

Kunstneren besluttede at eksperimentere med indretningsindretningerne i lofterne i denne stil. For at gøre himlen så naturlig som muligt, brugte Bill falskt loft. Glaserede gitter efterligner et vindue "styrtede" ind i hovedloftet. I det indre rum var monteret belysningssystem lavet af kraftige fluorescerende lamper. Lampe indefra belyste et højkvalitetsbillede af himlen bag glasset, hvilket skabte den nødvendige virkning af gennemsigtighed og naturligt sollys. "

Bills ide kom til smag for mange - så meget, at Witherspoon efter en tid grundlagde firmaet "Heavenly Factory", som tog fat på udviklingen af ​​nye indretningsmuligheder. Stretch loft i stil med "Starry Sky" er blevet et af de mest succesfulde projekter i virksomheden.

I dag pryder en kunstig nathimmel strødt med glødende stjerner lofterne i børns værelser, soveværelser og stuer. Det kan også findes i indretningen af ​​fashionable klubber, restauranter, business centre og medicinske institutioner. Til gennemførelse af et sådant projekt anvendes forskellige efterbehandling materialer og teknisk udstyr.

Det er vigtigt! Så at loftet "Starry Sky" vil glæde dig med kvalitet og skønhed, overlade installationen til specialister. Selv de mindste fejl i processen med at skabe en struktur kan ødelægge dets udseende.

Fra simpelt til komplekst

Der er flere muligheder for at skabe stræklofter "Starry Sky" - så enkelt, der ikke kræver stor indsats og tid og kompleks. Blandt dem er:

 • lærred med fotoudskrivning;
 • fiberkædehjul;
 • punkt-planet ledet;
 • en kombination af fotoudskrivning og optisk fiber;
 • kombination af fotoudskrivning og diodbelysning
 • lærred med billedet anvendt luminescerende maling;
 • efterligning af stjerner fra Starpins pins eller Swarovski scattering linser.

Lad os se nærmere på hvert emne i denne liste.

Tøj med fotoudskrivning

Den mest enkle og budgetmulighed er strækloftet "Galaxy", som er et blankt PVC glitter-lærred. Farve på en klud varierer fra sort og mørk blå til mættet violet. Også på salg er et lærred med et billede af langt plads, der er trykt på det med karakteristiske farver "pletter", kometer, planeter og spiraler af galakser.

Lyset reflekteret fra glitterne på det glatte panel skaber effekten af ​​de skinnende stjerner i nattehimlen. Som hovedkilden til lys er det tilrådeligt at bruge en lysekrone. To eller tre sconces vil give yderligere belysning, blød og diffus. Hvis det ønskes, kan flere små spotlights installeres i loftet - over hele området eller i et bestemt område.

Fiber Sprockets

Den kunstige stjernehimmel opnås glimrende fra en spredning af hvide eller flerfarvede fiberoptiske filamenter indlejret i et strækloft. PVC film kan være af enhver farve - fra rig mørk til lys.

For at montere trådene i lærredet gennembryder hullerne, skjuler ledningerne og lysgeneratoren i mellemrummet mellem lærredet og hovedloftet. Diameteren af ​​lyspunkterne er kun 0,25 mm. Hver tråd skæres på samme niveau med lærredet eller i en afstand på højst 2 mm fra dens yderkant.

FYI: kommercielt tilgængelig kits er sammensat af 150 (eller flere) tråde lysgiver og gennem hvilket det er muligt at styre lysstyrken, farveændring dynamik, etc. Prisen afhænger af kvaliteten af ​​filamenterne og styreenheden, antal tilstande og andre faktorer..

Point-planeter fra LED'er

Glødende stjerner i loftet kan være lavet af lysdioder. Farven på lærredet kan være en hvilken som helst - sort, mørk eller lyseblå, lilla, beige, pastel-pink osv. LED'ernes diameter er større end fiberoptiskens diameter. Derfor behøver der ikke mange lyskilder til at skabe et strækloft "Starry Sky".

Visuelt ser LED'er ud som store pletter, snarere end prikker, som fibre, så du kan bruge dem til at simulere små planeter. LED'erne placeres oftest på strækloftet i tilfældig rækkefølge. Af disse kan du også lægge de mest berømte konstellationer ud - et sådant loftdesign vil se originalt ud i soveværelset eller i børnenes værelse.

Blandt fordelene ved LED'er - deres lave pris. Ulemperne omfatter kun arbejde i glødemodus: for at gøre dem til en flimrende stjernehimmel, vil det desværre ikke fungere.

Kombination af fotoprint og fiberoptik

En fremragende erstatning for spotlights er fiberoptiske tråde, som perfekt efterligner lyset fra fjerne stjerner. Trådene passeres gennem huller lavet i lærredet på strækloftet "Galaxy" på placeringen af ​​stjerner.

Yderligere installation udføres på samme måde som i versionen med et enkeltfarvet lærred.

Den anden mulighed for at kombinere nettet med fotoutskrifter og fiberoptiske tråde giver ikke mulighed for punkteringer i strækloftet. For at implementere det bruges et ekstra lærred af enhver farve, som strækkes mellem hovedloftet og filmen med et trykt billede. Hullerne til den optiske fiber gennembores i det mellemliggende stof, således at den ydre film forbliver intakt og er belyst indefra.

Kombination af billedudskrivning med optisk fiber er attraktivt, fordi den tillader brug af flere luminescensformer: Konstant, intermitterende, bølgeagtig, med farveændring mv. Styringsenheden simulerer effekten af ​​en faldende komet, nordlyset, blinkende stjerner.

Omkostningerne ved et sådant loft afhænger af antallet af spændeklæder (en - hvis du laver punkteringer og to - hvis du skal undvære huller i den ydre film), deres kvalitet, samt antallet af optiske fibre.

Kombination af fotoudskrivning og diodbelysning

Lyse glødende stjerner på loftet kan laves ved at kombinere lærredet med billedet, der er trykt på det og LED'erne. Som nævnt ovenfor er dioderne fremragende i rollen som store stjerner, så når man vælger et billede til et strækloft, bør man vælge mellem varianter med klart synlige planeter.

En original løsning vil være installationen af ​​en vedhæng lampe med en kuplet frostet baldakin. Den kan placeres i midten af ​​loftet eller lidt tættere på væggen. En sådan lampe vil skildre en stor planet (for eksempel Månen), omgivet af mindre stjerne LED'er.

Hvor meget koster disse lofter? Projektets samlede pris afhænger af lærredets størrelse, antallet af lysdioder og behovet for at installere yderligere lysarmaturer.

Tip: Hvis du ønsker det, kan du kombinere LED- og fiberoptiske lyskilder ved at montere dem på et lærred med billedudskrivning.

Lærred malet med luminescerende maling

En anden budgetmulighed, hvis pris inkluderer omkostningerne til lærredet med billedet og betalingen til installationen.

Gennemsigtig luminescerende maling påføres film ved fotoudskrivning. I dagslyset vil billedet på lærredet være næsten umærkeligt, men om natten vil en luksuriøs stjernehimmel fremstå på loftet. Hvordan det vil være - med en spredning af små stjerner eller med gigantiske planeter - bestemmer du.

Mount dette lærred kan være i børnehaven. Moderne fluorescerende maling er sikkert for helbredet, og den effekt, de skaber, når lysene er slukket, vil glæde ethvert barn.

Efterligning af stjerner fra Starpins pins eller Swarovski linser

Starpins lysstifter - den originale måde at dekorere stræklofter i stil med "Starry Sky". Ud over stifterne skal du have et PVC-ark (monofonisk eller med et billede) og en LED-strimmel.

I rummet mellem filmen og hovedloftet er der en LED-strimmel, der fremhæver Starpins-stifterne. Inden montering af filmen i det gør punkteringer. På en enkeltfarvet film punkteres hullerne i tilfældig rækkefølge og på et lærred med fotoudskrivning, hvor stjernerne er større. Derefter spændes lærredet, og stifter indsættes i hullerne, som kan være af samme farve eller flerfarvede.

Lyset fra båndet gemt bag filmen falder på stifterne og får dem til at gløde indefra. Ved hjælp af Starpins kan du sætte et hvilket som helst mønster i loftet: en konstellation, en raket, en blomst, et dyr, en tegneseriefigur osv.

Swarovski-objektiver bruges til at skabe en diffust skinneeffekt ved installation af stræklofter med fiberoptiske tråde. De sættes på de frie ender af trådene i det afsluttende trin af installationen - efter at trådene er blevet gevind gennem hullerne i det strakte lærred og afskåret.

Denne teknik bruges inden for klubber, barer, restauranter: det hjælper med at skabe en stilfuld indretning for hele værelset eller et separat område. Prisen på denne finish er lidt højere end ved anvendelse af Starpins pins, men resultatet er det værd.

Hvis du planlægger at installere stræklofter med en stjernehimmel i dit hus, anbefaler vi, at du kontakter det relevante firma: De vil tilbyde designmuligheder at vælge imellem og vil gennemføre loftets installation. Du skal kun træffe beslutning om typen af ​​lærred og lyskilder samt vælge et billede efter eget valg - resten af ​​indsatsen vil blive taget af eksperterne. Fremragende resultater og godt humør er garanteret!

Loftstjernehimmel gør det selv

Blandt alle de eksisterende muligheder for efterbehandling og udsmykning af loftet er "stjerneklarhimmel" -systemet det mest spektakulære og originale. Der er flere muligheder for at arrangere sådanne finish, mens implementeringen af ​​hver eksisterende løsning kan du selv gøre. Det er nok kun for at gøre sig bekendt med den præsenterede manual, vælg den mest hensigtsmæssige og passende mulighed, og gør derefter alt i overensstemmelse med vejledningen.

Loftstjernehimmel gør det selv

Indhold trin for trin instruktioner:

Fiber Stars

Den mest populære måde at arrangere "star" loftet på er baseret på brugen af ​​fiberoptiske filamenter. Princippet om at implementere ideen er ekstremt enkelt - projektoren er monteret, fiberoptiske tråde er forbundet med den, som løber over hele overfladen af ​​bunden og sammen skaber en imponerende effekt.

værdighed

Blandt de vigtigste fordele ved fiberoptisk belysning er følgende punkter:

 • mangel på ultraviolet stråling;
 • ekstremt lav eller fuldstændig fraværende opvarmning - loftmaling materialer vil være i fuld sikkerhed;
 • lang levetid
 • lavt strømforbrug.

Desuden overfører fiberen ikke strøm, hvilket gør sådan baggrundsbelysning helt sikker.

Installationssæt

Forbered alle nødvendige anordninger til at arrangere baggrundslyset fra fiber på forhånd for ikke at blive distraheret af søgningen efter manglende emner i fremtiden.

Du skal bruge:

 • lysgenerator. For den pågældende begivenhed er egnede halogen- og LED-modeller. Før du køber, skal du undersøge hovedfunktionerne i begge muligheder og vælge den model der bedst passer til dine behov.

Anbefalinger inden arbejdet påbegyndes

For at din personlige stjernehimmel fortsætter med at glæde dig så længe som muligt, skal du huske følgende anbefalinger og følge dem i færd med at indstille baggrundslyset:

 • udelukker overdreven bøjning af trådene. For at bestemme den maksimalt tilladte bøjningsradius skal du øge diameteren af ​​trådene, der anvendes 10 gange. For eksempel, hvis tråden har en diameter på 1 mm, vil den maksimale tilladte bøjningsradius være 10 mm;
 • Lad ikke fiberen opvarme op til temperaturer højere end +70 grader;
 • Eliminer eventuelle mekaniske skader på fiberen. Enhver fejl vil i det mindste føre til tab af lys, som et maksimum - til irreversibel skade på armaturet.

Belysning design

Det første skridt. Lav en markering. Markér på overfladen af ​​stedet for montering af stelelementer (metalprofiler) under gipspladerne.

Det andet trin. Fastgør en projektor til den hårde base.

Det tredje trin. Monter rammen til et almindeligt gipspladerophæng.

Fjerde trin. Bor et antal huller med en diameter på ca. 2 mm i arkene. Lav et så stort antal huller, at ca. 70-80 huller pr. 1 m2 finish er en gennemprøvet og optimal værdi.

Femte trin. Lim fibrene ind i de forberedte huller. På samme tid udsender i hvert skabt hul et andet antal tråde - på denne måde opnår du den mest interessante og imponerende effekt. Nogle steder vil stjernerne næppe mærkes, i andre områder vil de skinne meget lyst, og som følge heraf vil baggrundslyset være så tæt som muligt på den virkelige nattehimmel.

Det sjette trin. Sæt rammen med gips. For at få adgang til projektoren skal du forlade ledig plads eller udstyre en lille luge.

Stjerner i mørket

Video - Starry Sky på loftet

Yderligere luminescerende maling finish

For at skabe en endnu mere spektakulær finish skal du anvende et mønster af lysende fluorescerende maling på loftoverfladen.

Den mest bekvemme måde at udføre en sådan udsmykning på et færdigt forberedt mønster. Lav en stencil efter eget skøn fra et tykt Whatman-papir. Klip blanket af den ønskede form ud, lim den til bunden med maskebånd og mal loftet med en improviseret kunstnerisk stencil med en sprøjtepistol eller en børste.

I gennemsnit tørrer fluorescerende maling inden for 1-2 timer. Specifik tid check i instruktionerne til din sammensætning.

Derudover kan du dekorere sammensætningen ved hjælp af LED strips. Det ser meget flot og originalt ud.

Stretch star loft

Stretch star loft

Processen med at arrangere en sådan belysning er på mange måder ligner installationen af ​​den stjerneklar himmel i forbindelse med det tidligere betragtede suspenderede loft, men det har flere vigtige træk og forskelle. Udfør følgende trin i rækkefølge.

Stretch star loft

Den første fase. Fastgør en lysprojektor til den grove bund.

Det andet trin. Installer profiler rundt om rummet for at montere strækloftet. Monter profiler med et 50-70 mm hul fra bunden.

Det tredje trin. Forbered dig på et ark af plast eller krydsfiner projektion af lysstof sammensætning på basen. For mere bekvemmelighed kan du bruge net fra fiskelinjen.

Fjerde trin. Lav huller i emnerne og indsæt et par tråde i hvert hul.

Femte trin. Fastgør det færdige falsk-loft (arkmateriale og filamenter) til det hårde loft. Tilslut trådene til projektoren.

Det sjette trin. Monter lærredens strækloft.

Syvende trin. Tænd lysgeneratoren, find spidserne på de strakte tråde og lav huller i loftet på de indstillede steder. For at skabe huller, brug et lille loddejern med en tynd ledning i enden.

Starry sky loft

Det ottende trin. Fjern tråden og skær overskydende længde.

Du kan ikke oprette huller i spændende lærred, men i dette tilfælde vil effekten af ​​baggrundsbelysningen være mindre klar.

Derudover kan du integrere reflektorer og lysdioder i designet for at simulere store stjerner.

Under installationen skal du sørge for et hul i loftsfarven, hvorigennem du senere kan betjene lysgeneratoren. For at gøre dette kan du udstyre en gipspladekonstruktion rundt om rummet.

Strekk loft stjerne himmel

Andre metoder til at arrangere "stjernen" loftet

Der er en række lidt mindre populære måder at arrangere et stjerneloft på. Tjek dem ud. Praktisk taget kan hver af metoderne anvendes i forbindelse med de ovenfor beskrevne muligheder eller separat.

Færdige paneler

Sådanne paneler sælges i form af store runde diske med et smukt fotoprint, der viser plads. Den traditionelle diameter af panelerne er 1,2-1,5 m. Et lignende loft er monteret som en almindelig lysekrone. Ulempen er en relativt høj pris.

klistermærker

Det simpleste og mindst kostbare arrangement af den stjerneklar himmel er reduceret til en etiket på overfladen af ​​enkle fosforstjerner. Papir og plast glødende klistermærker er tilgængelige. I mørket skaber de effekten af ​​den stjerneklar himmel. Det er nok at klæbe stjernerne til basen ifølge en forud valgt ordning.

maleri

Hvis du ønsker det, og hvis du har tilstrækkelige midler, kan du invitere en kunstner, der vil male dit loft med akryl, fosfor og lysende maling, hvilket skaber en sammensætning, som ligner mest på en ægte kosmos.

Hvis du ikke vil kontakte kunstneren, eller hvis du ikke har en sådan mulighed, kan du blot bestille et fotoprint med det ønskede mønster og indsætte over dit loft med film.

Video - Maleri med glødende farver

Glødende tapet

Specialiserede butikker har et stort udvalg af specielle tapeter, der glød i mørket. Vælg et tapet med et passende mønster, hold det på dit loft og nyd resultatet.

lysdioder

Processen med montering af en sådan stjernehimmel er praktisk talt ikke forskellig fra arrangementet af baggrundsbelysningen af ​​optisk fiber. Det er nok at bore et stort antal huller i gipspladens loft, bringe LED-lyset gennem hvert hul og tilslut lysapparaterne til controlleren.

Med controlleren kan du ændre lysstyrken, retningen og i tilfælde af brug af en farveskala og lampens farve. Moderne regulatorer er ofte udstyret med fjernbetjeninger, der gør det muligt at anvende "stjernen" -loftet så bekvemt som muligt.

Blandt de vigtigste fordele ved lysdyserens stjerneklare himmel er følgende punkter:

 • muligheden for at arrangere et flerfarvet design
 • lavt strømforbrug;
 • næsten fuldstændig mangel på varme
 • lang levetid.

Et sådant loft kan endda bruges som farvemusik, hvilket vil skabe en virkelig imponerende effekt på dit hjemmeparti.

Nu kender du alle de grundlæggende metoder til at arrangere loftet på den stjerneklare himmel. At kende funktionerne i hver tilgængelig metode, kan du vælge den mest egnede mulighed for din sag.

Selvfølgelig for at skabe en virkelig spektakulær og holdbar sammensætning, vil du have brug for visse tid, økonomiske og arbejdskraftomkostninger, men det færdige resultat vil glæde dig i mange år og give uforglemmelige indtryk til gæsterne i dit hjem. Følg anbefalede anbefalinger, og alt vil fungere.

Lofter i form af en stjernehimmel i det indre

Smukt, harmonisk indrettet interiør gør ethvert hjem virkelig hyggeligt og hyggeligt. Der er et stort antal forskellige måder at sprede husets design på, men du kan gøre det smukkere og usædvanligt ved hjælp af stræklofter. Og endnu mere, hvis det er et loft i form af en stjerneklar himmel, som blot fascinerer med sin skønhed. Dette interessante og ekstraordinært luksuriøse loft vil bringe magi til ethvert rum, det være sig en boliglejlighed eller et privat hus eller en restaurant og skønhedssalon.

Særlige egenskaber

Det første loft i den himmelske stil blev skabt i Amerika af kunstneren og kun en meget kreativ person - Bill Witherspoon. Engang havde han brug for akut hjælp fra en tandlæge. Han kunne ikke betale for ydelserne med penge og foreslog at udstede loftet på kabinettet i himmelsk stil. Kunder, der kom til læge, var helt glade for det usædvanlige loft med en smuk himmel, som de kunne nyde at sidde i tandlægenes stol. Efter et stykke tid begyndte dette design at få mere og mere popularitet rundt om i verden.

Stræklofter har mange fordele i forhold til andre designmuligheder for loftbelægning:

 • holdbarhed i brug
 • beskyttelse mod lækage af vand fra de øverste etager;
 • miljøvenlighed og sikkerhed af materialer
 • høj æstetiske egenskaber.

Forskere har bevist, at et dybt, uhyre billede af den stjerneklar himmel har den mest gavnlige effekt på menneskets psykologiske tilstand. Det charmerer med sin skønhed, distraherer af problemerne og travlhed, giver en person indre og ro i sindet. Kosmos syn ser godt ud og giver dig mulighed for at slappe helt af. Sådanne lofter, installeret i soveværelser, godt hjælpe folk med søvnløshed.

Tidligere tog det en masse tid, kræfter og specielle materialer til at skabe et loft imiteret himlen overhead. Nu er denne proces blevet meget lettere. Kun metalprofiler og gipsvæg er påkrævet. Og moderne belysningsfunktioner giver dig mulighed for at opnå maksimal realisme og skønhed i loftet.

Anvendes hovedsagelig to muligheder for installation af lofter i stil med "stjerneklar himmel". De adskiller sig kun i strukturenes art (single-level og multi-level) og den slags belysning, som du kan bruge enten fiber eller LED-strimmel. Disse muligheder varierer naturligvis økonomisk.

Den første mulighed er meget effektiv, men dyr. Den består af et fiberoptisk system og et spændingsstof (stof eller film). Den anden variation er imidlertid også imponerende for sin skønhed.

"Starry Heaven" er et helt system, der kan styres. Synlighed af blinkende stjerner og en bevægende galakse skabes ved hjælp af projektorer (autogeneratorer). De er installeret LED- eller halogenlamper med alle slags filtre, hvilket skaber udseendet af bevægelse og flimrende farver.

Ved hjælp af animerede lysgeneratorer, der er udstyret med specielle programmer, kan du nemt ændre nathimmelens synlighed. Det er også muligt at oprette dine egne programmer. De kan ændre billedet af den stjerneklare himmel, som du selv programmerer. Alt dette overvåges af en controller med op til 20 udgange, som hver har evnen til at forbinde til sig selv op til to hundrede stjerner.

Lysfiltrene er tavse i projektoren. De er ansvarlige for legen af ​​lys, farver og skygger. De hastigheder, som de spinder, varierer ved hjælp af software. I projektorerne dyrere er der mulighed for fjernbetjening. Belysning billigere forbinder til stikkontakten. Et design af "stjerneklar himmel" kan involvere et par projektorer.

Hovedelementet i "stjerneklar himmel" er den optiske fiber. Denne tråd sender en strøm af lys. Med deres hjælp skabes effekten af ​​glødende spidsen af ​​fibrene.

Forretningsfolk bruger et trick: De rører ved den optiske fiber spids med et varmt loddejern, efter at det er installeret. Dette er gjort, så "stjernerne" har forskellige størrelser. Du kan simpelthen købe fibre med forskellige diametre, hvilket skaber nøjagtig samme effekt. Udvælgelsen af ​​fibre er imidlertid en meget lang proces, så mange bruger ofte den første metode med loddejern.

For at øge effekten skal du installere specielle diffusorer.

design

Til dato er der mange forskellige muligheder for designet af "stjernen" loftet: hængslede strukturer med optiske fibre, lysdioder, storformatudskrivning, en kombination af forskellige efterbehandling materialer samt nye apparater og så videre.

Taler om plads, skiller flere hovedtyper af loft ud:

 • Dynamisk - en ekspressioniv variant, der bruger dynamiske effekter og forskellige programmer til at styre lysstyrken, overflow af farve og intensiteten af ​​gløden.

Denne mulighed for stjerneklar himmel giver en festlig atmosfære og er perfekt til at dekorere stuen eller køkkenet.

 • Statisk - ikke en skarp, rolig efterligning af stjerner. Hun er fascineret af sin naturlige glans.

Denne indretning er til afslapning og er velegnet til et soveværelse eller børneværelse.

Den mest almindelige måde at skabe "plads" i dit hjem er et ophængt loft med den stjerneklar himmel afbildet på den. Det er meget enkelt og meget smukt. Det rigtige billede af kvalitetsrummet påføres en uigennemsigtig film. Ved hjælp af konventionel belysning skabes et naturligt svagt lys.

Takket være de omfattende moderne muligheder tilbyder designere uden at stoppe de mest utrolige ideer til indretning. Særligt fantastisk er loftet på to niveauer, som viser nogle planeter og bruger samme fotoudskrivning.

Indretningen af ​​det "himmelske" loft kan være absolut noget. På en mørk baggrund synes stjernerne at være lysere og mere mystiske, men det betyder ikke, at du ikke kan vælge dåser med pink eller blå nuancer. Denne himmel ser meget blid og smuk ud. Du kan justere billedets intensitet, intensiteten af ​​flimmer, lysstyrken på gløden.

Når du opretter "plads" i lejligheden, er det ikke nødvendigt at være begrænset til to eller tre teknikere. Der er dog ret værdige og interessante monokompositioner.

Der skal lægges særlig vægt på fotoudskrifter, som udføres med fluorescerende maling. Dette er den nemmeste og mest overkommelige måde at dekorere næsten ethvert værelse på. Om natten skinner omridserne af stjerner godt og er tydeligt synlige. Men om eftermiddagen er der ingen lignende virkning. Loftet i dagslys forbliver helt normalt.

For større effekt suppleres strækloftet i "kosmisk" stil med et lyst billede, der giver dig mulighed for at beundre det om dagen, mens lysene på den optiske fiber tager hånd om det smukke landskab om natten. Det er muligt at montere en glaslampe i form af en måned i loftdækket.

Om ønsket kan rumudsigten med lysende stjerner genskabes helt i ethvert format. For at indretningen skal komme ud smukt og magisk, skal du justere billedets intensitet, lysstyrken og lysstyrken på lysene. Du kan trygt eksperimentere med tilstande, egenskaber. I belysningen kan du f.eks. Kun bruge lyse punkter eller kun farvede elementer. Du kan også ændre farven på hele loftbelysningen, lysstyrken kan justeres fra glat brunbrunt til skarpt.

"Rum" over hovedet er den perfekte løsning til ethvert interiør. Det er kun at vælge det rigtige design og den rette teknologi til hver enkelt sag.

Hvordan gør man det selv?

Der er mange muligheder for at skabe din egen "stjerneklar himmel" i din lejlighed eller hus. Disse metoder adskiller sig fra hinanden ved den visuelle effekt, udførelsesteknikken, de anvendte materialer og de samlede omkostninger.

Overvej et par af dem:

 • klar panel;
 • glødende tapet;
 • fluorescerende maling og lak;
 • Swarovski krystaller;
 • fiberoptik;
 • LED'er i spændings- eller ophængsstrukturer.

Klistermærker og klare paneler - en af ​​de nemmeste og billigste muligheder. Færdige klistermærker sælges i papirvarer. Fosforstjerner limes til overfladen. De kan være både papir og plastik.

Dekorer rummet i stil med "plads" vil også hjælpe glødende tapet eller film. Om dagen vil det være det sædvanlige tapet, men om natten vil de skinne og gløde. Det vil se meget imponerende og usædvanligt ud. Tricket på dette tapet er, at et specielt pigment anvendes på mønsterets konturer, takket være, at tapetet skinner. Sådan dækning er med 3D-effekten. Det er uvirkeligt smukt og ikke så dyrt.

Tegning på filmen kan oprettes ved hjælp af grafiske redaktører eller i 3D. Når du vælger denne designmulighed, bør du ikke spare på kvaliteten af ​​filmen, da det endelige resultat direkte afhænger af det.

De vigtigste fordele ved filmdesign er:

 • materiale styrke;
 • perfekt gengivelse af farvepaletten;
 • nem installation

Men det er nødvendigt at tage højde for, at den maksimale bredde af sådanne film når to meter. Derfor er det værd at tælle på forhånd. Du må muligvis opdele billedet i flere dele. Derefter skal du klæbe meget omhyggeligt og omhyggeligt, så leddene ikke skiller sig ud, eller der opstår uregelmæssigheder.

Indsætningen er dog meget enkel. Beskyttelsesbåndet fjernes fra bagsiden af ​​filmen, og i processen, således at luftbobler ikke optræder under filmen, skal en svamp eller en rag bæres langs overfladen.

Husets stjernehimmel på loftet: en gennemgang af implementeringsmulighederne

De fleste mennesker, især dem, der fører en aktiv livsstil i storbyer, kender sjældent til nattestjernen. Det er kendt, at dette landskab har en gavnlig effekt på menneskekroppen, billedet er fascinerende, distraherende fra byens travlhed, beroliger nervesystemet. Det enorme, mørke rum, imod hvilket millioner af blinkende stjerner bidrager til afslapning og korrekt resten af ​​kroppen.

Resultatet af en sund søvn er evnen til hurtigt at tænke, træffe de rigtige beslutninger, hvilket gør det muligt at nå målene. Som følge heraf bliver en person succesfuld i hans karriere og personlige liv. For at slappe af og som følge heraf at sove en fuld sund søvn, stræber mange mennesker mod at lave loftet i form af en stjerneklar himmel med egne hænder.

Grundlæggende implementeringsmetoder

Stjerner på loftet er normalt lavet i soveværelser, men alt er bestemt af fantasien og ønsket af ejeren af ​​boligen, du kan gengive billedet af den stjerneklare himmel på loftet i køkkenet, i gangen eller på badeværelset. Der er så mange måder at skabe det med dine egne hænder i enhver form for lokaler:

 • holde det færdige tapet i lejligheden eller bestil et fotoprint på papir;
 • Lav fiberoptisk belysning af loftet i form af en stjernehimmel;
 • installer et loft med lysdioder i form af stjerner;
 • Belysning kan laves med en projektor, lysdioder og fiberoptiske tråde i en tone eller farve, med kontrol af ændringer i lysintensitet og farve med fjernbetjening og programmeret styring.

Overvej de mest komplekse, men spektakulære muligheder for at skabe en stjernehimmel hjemme med brug af belysning.

Stretchloft med fiberoptisk belysning af stjerneklar himmel panorama

Denne mulighed anses for at være den mest populære på grund af det faktum, at stjerneklaren på PVC-folien er kvalitativt og naturligt vist ved hjælp af fotoudskrivning og airbrushing. Bag lærredet under loftet er der plads nok til at rumme de skjulte elementer af belysning, lysdioder, ledninger eller en lysgenerator og fiberoptiske tråde.

Grundlæggende materialer

Til gennemførelse af dette projekt skal du have en række elementer til et konventionelt strækloft og belysningsudstyr:

 • PVC lærred; For at gøre den stjerneklare himmel til at se mere naturlig ud, anbefales det at anvende billedet ved fotoudskrivning. Du kan købe færdiglavet stof med et panorama af stjerner, producenterne tilbyder mange muligheder. Den sydlige halvkugles himmeludsigt er lavet, hvor referencepunktet er sydkors konstellationen. På nordlige breddegrader anses en polarstjerne for at være et tilsvarende punkt for navigation. Der er simpelthen smukke lærred med roterende galakser, planeter og stjerner, der ikke er relateret til ægte arter;
 • fastsættelse af materialer, baguetter, harpuner til at strække stoffet rundt om rummets omkreds, dowels og skruer;
 • fiberoptik;
 • lysgenerator.

Optiske fibre og lys projektorer. Projektionsprincippet er baseret på at fokusere en kraftig lysstråle på et tidspunkt på koblingshovedet, hvor fiberoptiske fibre er fastgjort. En halogenlampe bruges som lyskilde, og en linse bruges til fokusering. Lamperne er strøm fra 50 til 100 W, har en levetid på ikke mere end 4.000 timer. Fiberoptiske tråde er lavet i tre diametre: 0,75, 1 og 2 mm, 765 gevind Ø 0,75 mm kan fastgøres i koblingshovedet.

Der er forskellige modeller af projektorer:

 • Indretninger, der tilvejebringer en stabil glød ved fiberens ende
 • med en blinkende glød;
 • monokrome projektorer med hvid belysning;
 • med LED lyskilde og farvefilter, 3 RGB kanaler.

Den nyeste model anses for at være den mest avancerede LED-lampe, i modsætning til halogenlamper, har en lang levetid på op til 50.000 timer. De er i stand til at tilvejebringe en stabil og flimrende driftsform, ændre farveområdet, styres af en fjernbetjening. På moderne projektorer er det muligt at programmere driftsformer, tænd / sluk-timer, intensitet af belysning af hver af RGB-kanalerne i bestemte tidsintervaller.

Der er projektorer, der indeholder to lyskilder og to hoveder til fiberoptik, med separat kontrol. Dette giver dig mulighed for at skabe samtidig flimrende og støt lysende stjerner på samme loft.

Efter at have besluttet valget af en projektor, en optisk fiber og en klud til et strækloft, er det muligt at starte installationen.

Samlingssekvens

 • I den indledende fase installeres en projektor i et lukket sted under rammen af ​​et to-niveau loft omkring omkredsen rundt om det rum, hvor lærredet er spændt. Den er fastgjort til samme metalramme som gipsvæg. I tilfælde hvor loftet på dette niveau kun er med en strakt lærred, kan projektoren tages til næste værelse.
 • Sørg for at give fri adgang til projektoren i tilfælde af reparation, udskiftning af lampe eller andre uforudsete omstændigheder. Til dette formål laves et aftageligt låg til lugen i gipsvæggen.
 • Strømforsyning ledninger indsættes, en bund af fiberoptiske filamenter er indsat i forbindelseshovedet, antallet, tykkelsen, Ø og længden er forudberegnet. Trådene skal nå lyspunktet og have en 20-30 cm margen.
 • En mærkning er lavet langs omkredsen af ​​strækloftet, baguetter er monteret 15 cm under loftet.
 • 3-4 cm over niveauet af stjerne lærredet, er plagget eller vinduet myggenet for vinduer strakt. Den er fastgjort i et plan over strækloftfilmen, trykket mod væggen med en plank, spændt med dykker og fastgjort med samme stang på den modsatte side. Når loftet er stort, anbefales det at stramme gitteret i 1,5-2 m brede strimler. Dette gøres så, at mellem båndene kan du let bøje kanterne og nå et hvilket som helst punkt i rummet. Maskacellerne skal være 1-2 mm, således at fiber nemt kan passere gennem fibrene, og filamenterne er stramt fast.
 • Efter at netværket trækker over det, lægges de fiberoptiske tråde og trækes ud på steder, hvor det er meningen at belyse en stjerne eller et andet billede af en rumobjekt. For små stjerner anbefales det at installere garn på Ø 0,75 mm, mellem 1 mm og 2 mm. Store billeder af planeter kan kombineres med et bundt af flere fiberoptiske fibre fra 5 til 12 stk. forskellige diametre. Trådene trækkes gennem nettet med 30-40 cm, så det er muligt at rette fastgørelsespunktet på filmen.
 • PVC film er monteret på et af hjørnerne. Han opvarmer op til 50 ° C med en hårtørrer diagonalt i retning af den modsatte vinkel og er fastgjort der.
 • I billedets billede af stjernen, der er planlagt at blive belyst, fremstilles et eller flere Ø 1 mm huller med en varm nål. Nålen kan fastgøres med en kobbertråd til loddetippen.
 • Passende gevind er gevind i hullerne lavet med 10-15 cm, på bagsiden af ​​nettet er de forseglet med hurtigtørrende gennemsigtig lim.
 • Værelset opvarmes af en termisk pistol til en temperatur på 40-50 ° C.
 • Når hullerne er fyldt, opvarmes lærredet med en hårtørrer og fastgøres i de resterende hjørner.
 • Kantene på siderne er gemt i baguetter med en konstruktion spatel.
 • Når filmen endelig er rettet og gemt op, skæres enderne af den optiske fiber af med saks eller pinde på banens niveau.

Brug af Swarovski krystaller

For at skabe en mere imponerende effekt og lys belysning sættes en dyse med en facetteret krystal på fiberens spids. Krystalkrystaller, der har en individuel ansigtsform, skaber et unikt mønster af diffust lys.

På lærredet er de fastgjort med forstærkende ringe, fra solsiden om dagen, krystallerne skaber et smukt lysstykke med glimmer. Hver tegning belyser et område på 10-30 cm 2. Det anbefales ikke at sætte mange krystaller, de kan tænde andre små genstande, 4-5 pr. 20 m 2 er nok.

Installer ikke lyse lyskilder, under den tynde glansfilm kan de belyste monteringsstrukturer bagved ses nedenfra. Meget smukke Swarovski krystaller ser på lærredens overflade på en tyk, matt PVC-film i sort eller mørkblå. Især når farvede lys ændrer lysets farver.

Installation uden huller i lærredet

Teknologierne er ens, med undtagelse af nogle forskelle - tråderne skal ligge med enden på lærredets indre overflade, hvor belysningen er planlagt. I dette tilfælde er det meget svært at kombinere alle trådene med et mønster af en stjerneklar himmel. Derfor anbefales det at vælge bare et mørkt farve lærred. Anvendelsen af ​​stofklæder gør det lettere at installere, kræver ikke opvarmning med hårtørrer og varmepistoler.

 • Enderne af fiberen trækkes ud over nettet med 5 cm, ikke mere end 10 cm, så senere kan du justere installationspunktet. I stedet for et maske er der lavet et 3-5 mm tykt krydsfinerhus, bredden af ​​strimlerne er 1-2 m. Lets mellem strimlerne skal efterlades, så hånden kan bruges til at installere trådene på et hvilket som helst tidspunkt.
 • Huller er boret i krydsfiner, hvorigennem fiberen føres gennem en afstand på 2-3 cm, så trådene hviler på det spændte stof. Herefter fastgøres de med hurtigtørrende lim.
 • Film eller suede lærred af mørkeblå eller sort farve er strakt ifølge en gennemprøvet teknik.

I dette tilfælde har baggrundslysets punkter ikke klare konturer, de er spredte og belysningen er mere levende. Det skal bemærkes, at varianten af ​​den stjerneklar himmel med brug af optisk fiber er den dyreste og tidskrævende, især med Swarovski krystaller.

Estimeret økonomisk omkostningsoverslag

 • sæt stretch film loft - $ 15 per 1 m 2;
 • et sæt stofklæde - $ 25 pr 1 m 2;
 • fotoudskrivning af billeder - $ 45 pr 1 m 2;
 • projektoren er vanskelig at evaluere, der er mange varianter af modeller, monokrom med en farve omkostninger op til $ 250, farve op til $ 500;
 • projektorer med LED-controllere, flimrende effekt på $ 150-300, med fjernbetjening $ 50 dyrere;
 • Swarovski krystaller sæt 36 stk. Det koster $ 1.500.

Dette er kun omkostningerne ved materialer, installation arbejde på installationen af ​​optiske fibre har ikke en stabil pris. Masters sætte deres takster, 100 fiberoptiske garn pr 1 m 2 - $ 350, det er dobbelt så dyrt. Derfor er det mere økonomisk at lave en stjernehimmel selv. Erfarne specialister, afhængigt af kompleksiteten af ​​billedet, gør strækloftet i 1 dag, kan lejeren have brug for en uge. Den bedste mulighed er at gøre dette sammen med en person, som allerede har praktisk erfaring og ikke kræver mange penge for at få hjælp. Installation af LED'er i stedet for fiber koster 10 gange mindre.

Stjernehimmel på strækloftet med LED'er

Denne installationsproces adskiller sig lidt fra de tidligere betragtede indstillinger, huller bliver også boret og punkteret, ledninger føres gennem fiberoptikken, og LED'erne limes. Et sæt LED'er er forbundet til controlleren, som er monteret på samme måde som projektoren. Dioder kan være af samme farve eller lavet af RGB-teknologi. Moderne controllere med fjernbetjening giver dig mulighed for at ændre intensiteten af ​​belysning og farveskala. Programmeringsmuligheder er mulige, hvilket gør belysningskontrollen så komfortabel som muligt.

LED-teknologi har mange fordele:

 • fjernbetjening og programmeret kontrol af farvelys
 • den mest økonomiske tilstand af energiforbrug;
 • fjerner opvarmning af lyskilder;
 • LED'er med lang levetid - op til 50 tusind timer
 • alle elementer er modstandsdygtige over for mekanisk belastning;
 • evnen til at forbinde musikalsk udstyr og bruge som farvemusik akkompagnement.

Suspenderede lofter er endnu nemmere at klare sig under den stjerneklare himmel; en film eller et stof med et bestemt mønster limes til overfladen. Huller er boret, en optisk fiber eller LED er fastgjort. Under loftet placeres ledninger eller optisk fiber, en controller eller en projektor, kan du installere to systemer sammen.