Stræklofter med belysning

Belysning af konturen omkring omkredsen understreger fordelene ved strækloftet, hvilket giver lys og højde til den. For at gøre dette er det nødvendigt at supplere designet med dele, der giver en overgang mellem loftets niveauer og installere fastgørelseselementer for at imødekomme lysbærere. En nødvendig teknisk betingelse for dette er manglen på transmission af lejeelementerne gennem lærredet med tændene på. Da skønheden i baggrundsbelyst lys afhænger af dets integritet, skal bærerne kombineres i en kontinuerlig linje.

Over 1000 vellykkede projekter

Valget af loftet med lys

Når du vælger en lyskilde monteret på et ophængt loft, skal du styre efter farve og intensitet. Designere og husejere foretrækker LED-striber og neonledninger, som ikke kun har fleksibilitet og sikkerhed, men sparer også elektricitet. Neonledninger har den ekstra fordel af et bredt farveområde. Korrekt udvalgte gamma og lysstyrken installeret på strækloftet vil øge komforten og understrege dens funktioner.

Registrering af tofladens loftslofter med belysning

Valget af design af loftet spiller en vigtig rolle i udformningen af ​​lejligheden. Dens struktur, harmonisk udvalgt materiale og korrekt udsat belysning kan ændre rummet uden for anerkendelse. For nylig er komplekse multi-level designs blevet fashionable. Det bliver irrelevant at bruge hvidvaskning eller maling. Den mest populære type loft - to-niveau stretch med indbygget belysning.

Særlige egenskaber

Ved reparation er det vigtigt at være opmærksom på alle overflader af rummet: gulvet, vægge, loft. Men den sidste er den mest utilgængelige del. Hvis der i løbet af arbejdet blev gjort mangler, vil det være ret vanskeligt at fjerne dem.

Ved installation af et loftsloft med belysning er det meget vigtigt at vælge kvalitetsmaterialer, en erfaren specialist.

Det er nemt at arbejde med en spændeklud, det er praktisk, har kun ubetydelige begrænsninger:

 • Lofter skal være mindst 2,5 m, da spændingsstrukturen "tager" noget plads, og rummet kan være meget trængt.
 • For en to-tier type konstruktion skal rummets højde være mindst 2,8-3 m for at den harmonisk passer ind i rummet.
 • Alle ledninger skal isoleres, ellers kan en enkelt gnist udløse en brand.

Stræklofter har deres ulemper og fordele.

Fordelene er:

 • Lang levetid.
 • Installation og demontering tager lidt tid, må ikke forårsage vanskeligheder.
 • Modstandsdygtig overfor fugt.
 • Den valgte skygge falmer ikke og tændes ikke under driften.
 • Økologisk sikkerhed.
 • Yderligere funktioner støj og lydisolering.
 • Ledninger fra belysningsenheder samt andre meddelelser kan gemmes inde i strukturen.

Ulemperne omfatter følgende punkter:

 • Synlige led af materialet.
 • Installation er ikke mulig i kolde rum.
 • PVC-overflade "ikke ånde", kan give afsted en ubehagelig plast lugt først.
 • Stoffet kan absorbere lugte, deformeres under indflydelse af fugt.

Belysning, der kan kombineres med hængende lofter, har sine egne egenskaber. For hver lampe skal du tænke på en monteringsmekanisme på den sædvanlige måde, det virker ikke. Yderligere materialer vil blive taget hånd om på forhånd.

Derudover er enhver belysningsenhed ikke egnet. De bedste muligheder er spotlights, LED stripe, lysekrone, fiberoptiske, fluorescerende lamper.

Afhængigt af det anvendte materiale kan hævede lofter være film eller stof:

 • Lærredet af PVC-film er repræsenteret af et bredt udvalg af overflade: Gennemsigtig, blank, mat, med perlemor, satin, perforeret. Du kan vælge enhver farve, et varieret sortiment giver dig mulighed for at vælge materialet til enhver smag og design.
 • Stoflofter ser mere solide, elegante ud, selv om de har en højere pris.

Der er tre typer loftslofter med belysning, afhængigt af egenskaberne ved deres installation:

 • Perforeret lærred kombineret med gennemsigtigt. Den første er installationen af ​​baggrundsbelysningen i form af spotlights eller LED stripe. Det er bedre at give dem fortrinsstilling, da de ikke opvarmer overfladen meget, tjener i lang tid og skal udskiftes om nødvendigt. Derefter er spændingsarket monteret, i hvilket huller er lavet til indtastning af lys ind i rummet.
 • Flere niveauer af loftet er fastgjort i et lag. I første fase etableres der en ramme, hvorpå nettet er fastgjort. Det kan være anderledes i højde og farve. Dette giver yderligere muligheder for at realisere interessante designideer.
 • Brug et gipsplader bund til loftet. For det første er der monteret en metalramme til den, så lægges der en LED-strimmel (spotlights er monteret i sluttrinnet). Derefter installeres en ramme, som er lukket med gipsvæg. Hele strukturen skal belægges med et kit, en primer og et lag maling. Derefter spændingen af ​​loftet stof.

Det er bedre at overlade installationen af ​​strækloftet til professionelle håndværkere, hvem der vil hjælpe med at bestemme hvilken type installation der skal vælges.

design

Ikke så længe siden blev kompleks belysning betragtet som en indikator for luksus, rigdom af boligejere. Men nu er den blevet tilgængelig for næsten alle segmenter af befolkningen og kan nemt anvendes i standardlejligheder.

Ved hjælp af flere niveauer lofter med belysning kan rummet få originalitet og unikhed. Et bredt udvalg af loftdesign giver dig mulighed for at tilfredsstille enhver smag.

Loftbelysning - 95 billeder af usædvanlige ideer fra designere

Til dato er der mange muligheder og måder at belyse loftet på. Behov for at starte med en enkel - valget af belysning. Lad os se.

Det er klart, at det vil være svært at vælge, så mange forskellige modeller, ikke-standardiserede former. Men det er nødvendigt at gå ikke blot ud fra udseendet, men også at fokusere på brugbarhed og kvalitet.

Enhver lampe eller anden belysningsenhed har sin egen strøm og er egnet til et bestemt rum. Du skal også tage højde for faktorer som (lofthøjde, generelle parametre i rummet, for hvilket rummet vil blive brugt).

Typer af belysning

Mange vælger enheder baseret på popularitet, her er et par muligheder:

Vedhængslampe - en klassiker af genren. I mangfoldighed er det ikke fattigt, skal du sørge for at finde en passende model. Med hensyn til installationen er alt nemt at forbinde med hjælp af ledningen, som følger med.

Underliggende belysningsanordninger er populære på grund af deres anvendelighed. Monteret direkte på selve loftet eller indenfor.

Det skal bemærkes, at lamperne er af to typer: flerlampe og enkeltlampe. Den første mulighed er mere egnet til belysning af strækloftet i et stort rum. Som regel er dette et gæsteværelse eller et soveværelse. Den anden mulighed er egnet til en korridor, toilet, badeværelse. Eventuelt kan du samle dem sammen eller arrangere rundt om rummet, en slags zest.

Spotlights er nu populære. Spotbelysning af lofter er som følger:

Bunden af ​​loftet monteret denne type lampe, kan fordeles over hele området eller selektivt, der er allerede dine ønsker. Lysstyrken kan justeres. De skaber ikke den sædvanlige indstilling, de hjælper med at slappe af. Et godt eksempel kan ses på billedet af loftbelysningen.

Loftslamper

Altid original version til loftet af gipsplader. På markedet for lysteknologi er der sådanne loftslysindstillinger som:

Lysdioder. På udseendet er de som et bånd, i installationen er der ingen problemer. Stort farveområde. Det kan bruges ikke kun i loftet, men også på møbler, en fremragende erstatning for bordlamper.

Rope Light Slange med indbyggede lanterne, skinne i forskellige farver. De vigtigste fordele er materialets fleksibilitet og farveens lysstyrke. Installation er sømløs, du kan selv gøre det. Det betragtes som den mest originale version af loftlysene.

Neonrør. Overlegen kvalitet er holdbarhed. Mættede farver vil lyse op i et stort rum. Når du installerer denne funktion, skal du ikke glemme at du ikke kan bruge den som hovedbelysning, det er en indretning, der forringer originalitet og skaber en bestemt atmosfære.

Gipsplankloft

Lad os nu se på loftets materiale. Ikke alle gør et loft, loftet på gipsplader er ikke mindre praktisk. Hvad er typerne af gipsplader loftsbelysning.

Et sådant materiale er praktisk. Du kan indlejre enhver model og form af belysningsenheder. Lyspærerne er som regel gemt bag selve gipsvæggen eller i nærheden af ​​taggrænserne.

Kassen, som er monteret i flere trin, gør det muligt at skjule alle ledninger, takket være det, er hovedlyset i rummet ikke nødvendigt. Alt dette kan gøres uafhængigt iagttagelse af installationsteknologien.

Som du kan se, er alt nemt, når du køber, skal du være opmærksom på designet for at passe til rummet, så til belysningen, nem installation. Ved at følge disse enkle regler har du ingen problemer med at belaste loftet.

Vi samler et gipsplankloft med belysning - 2 detaljerede instruktioner plus en fotorapport

I et moderne loft kan baggrundslyset fungere som ikke kun hjælpefunktioner, men også til basisbelysning.

Hvordan laver man et loft på gipsplader med belysning? Jeg vil tale detaljeret om hvordan man monterer loftet med belysning i en klassisk og moderne stil. Efter at have læst instruktionerne kan du samle lignende mønstre i dit hjem.

Måder at bygge et loft med lys

Et eksempel på, hvordan man kan kombinere gipsvæg og strække loft med belysning

To måder af belysningsindretningen på gipsplanklofter:

 1. Installation af integrerede armaturer med placering af patronen og ledninger i mellemrummet mellem udkastet og det færdige loft
 2. Installation af LED-strimler i en specielt forsynet niche.

Ved hjælp af integrerede lamper kan du lave et spotlight, uden hvilket det ikke kan gøres i køkkenet eller på kontoret. LED-belysning er en mere alsidig mulighed, som med den rigtige tilgang kan den give ikke kun behagelig, men også intens rumbelysning.

I nogle tilfælde er der lavet et kombineret loft, hvor de belysede anordningers angivne metoder kan kombineres med succes.

Baggrundsbelysningen kan gemmes i et enkelt niveau loft - hele punktet er, hvor lavt det er i forhold til loftet

reklame

Hvad skal være loftet med lys

Designet af gipslofter kan være enkelt eller multilevel. Og i det andet loft mellem loftet og beklædningen er der et hul nok til at installere en fuldt integreret integreret lampe.

Dette er en universel mulighed, der giver ikke kun behagelig, men også intensiv belysning af rummet.

Til installation af LED-stripe er det bedst at anvende to niveauer, da siden på niveauforskellen kan bruges som en niche.

Dette er den mest funktionelle, men også den mest sofistikerede version.

Hvordan kombineres gipsvæg og strækloft med belysning? Begge muligheder har indlysende fordele, men stræk vinyl design kan kun købes på bestilling, mens gipsplankloftet kan laves med egne hænder.

På den anden side, hvorfor ikke blande gipspladens lofter med belysning med stretch vinylindsatser eller stof?

Materialer og værktøjer til montering af gipspladerlofter

Før du laver et loft med belysning:

 • Udfør målinger af rummets omkreds;
 • Vi tegner loftkonstruktionen;
 • Beregn mængden af ​​materiale, der skal udarbejdes.

De fleste af værktøjerne til at arbejde med gips er i ethvert hjem, men materialerne bliver nødt til at købe

Af de krævede materialer:

 • Loftgipsplader med en tykkelse på højst 9,5 mm
 • Loftsprofil;
 • Selvskærende skruer til montering af bærende metalstrukturer og til plettering af metalstrukturer med gipsplade af plader;
 • Serpyanka til limning af leddene;
 • Vandbaseret primer;
 • Efterbehandling af gips på basis af gips
 • Vandig emulsionsblæk.

Fra værktøjerne skal du bruge:

 • En hacksaw med en lille ufortyndet tand til skæring af gipsplader;
 • Skruetrækker med et sæt bits;

Hvis du installerer loftet af gipsgummi med dine egne hænder for første gang, anbefaler jeg at bruge en smule med en begrænser, som forhindrer overstrømning af skruen.

 • Saks til metal og tang til at arbejde med profilen;
 • Niveau og måleværktøj;
 • Plastering og maling værktøjer til efterbehandling.

Enheden er et klassisk loft til LED belysning og spotlights

Ledningsdiagrammet viser de dimensioner, som vi vil bruge, når vi monterer et to-niveau loft

I loftets design bliver der lavet to niveauer. Den første er en side omkring væggenes omkreds, som er 120 mm fra gulvet. Det andet niveau vil være et betonggulv, som skal pudses.

Belysningselementer i loftet kan placeres i siden, da 12 cm er tilstrækkeligt til højden af ​​patronens spotlights.

Langs den indre omkreds af siden er der en lille niche, hvor du kan lægge LED stripen.

 • Vi markerer indrykket på 12 cm fra loftet ved hjælp af et målebånd, blonder og åndsniveau;

Hvis du sparer din tid og har et laserniveau, skal du gøre markeringen med denne enhed og den farvede tråd.

 1. Marker sidens parametre, nemlig 60 cm fra væggene;
 2. I hjørnerne af det dannede rektangel tegner en cirkel med en diameter på 60 cm;

Bor et hul i midten og sæt en dowel ind i det. Derefter skal du binde et reb til dyvelen og knytte en blyant til dens ende. Når du drejer blyanten, trækker rebet, kan du tegne en flad cirkel.

 1. I overensstemmelse med ledningsdiagrammet skal du markere placeringen af ​​nichen til gardiner.

For at gøre dette skærer vi sidevæggene hver 25-30 mm og bøjer.

Vi monterer en ekstern profil langs tværgående lintel, som skal løbe parallelt med profilen fastgjort i loftet.

Langs disse linjer, som vist på billedet, laver vi skær med en skarp kniv, der passerer gennem det ydre lag af pap og gennem laget af gips. Derefter er emnet bøjet på de lavede snit i form af en cirkel.

Prisen på et sådant værktøj til at udføre engangsarbejde er urimeligt højt. Det er dog muligt at leje et værktøj, og det er ikke så dyrt.

 • Vi bøjer profilen til formen af ​​en cirkel og fastgør den på det markerede niveau;
 • Mellem den øverste og nederste profil installerer vi de tidligere forberedte jumpers.

Mellem de afrundede dekorative elementer er installeret forstærkende jumper, skåret fra profilen.

 • Vi viser ledningerne til de sider af siden, hvor forbindelsen mellem konturbelysningen vil være;
 • På samme tid stikker vi den bærende ramme langs hele væggen, hvilket giver en margin på 50 mm fra siden.
 • Vi skærer profilen fast på kanten med en gipsvægsstrimler og justerer kantene på den samlede struktur;
 • Plader af gipsvæg på leddene dimensionering serpyankoy og kitt.
 • Langs fælgens omkreds fastgøres polyurethan-baguetten og skærer huller til spotlights;
 • Hele strukturen er udjævnet med et lag af gips, poleret, primet og malet til tilstanden af ​​det færdige gipsplankloft.

Byg et moderne loft med et minimalistisk design

I denne vejledning kan du lære at bygge et hængende loft med belysning til mere moderne interiør.

Ledningsdiagram, ifølge hvilket du kan lave et loft i stil med minimalisme

Designet vist i diagrammet består af tre niveauer:

 • Den første. Dette er murens omkreds, som er 120 mm fjernet fra trækloftet.
 • Den anden. Placeret straks bag første niveau, den mindst fjernede fra loftet, kun 50 mm.
 • Den tredje. Dette er midten af ​​loftet, som er 80 mm fra loftet.

LED stripen kan placeres i en niche, som vi vil lave på siden af ​​andet niveau. Spotlights kan installeres omkring omkredsen af ​​første niveau, da overfladen er den fjerneste fra loftet.

Moderne loftbelysning - 25 bedste ideer

Før vi overvejer de vigtigste muligheder og ideer til belysning af loftet, vil jeg gerne bruge lidt tid på de krav, der stilles til dette problem. Det skal også præciseres, at disse krav ikke kun vedrører lampens layout, men også deres design samt designfunktioner.

Så under el-arbejde bør du overveje følgende krav:

 1. Lyset skal fordeles jævnt over hele området.
 2. Alle lamper (eller hver specifik gruppe) skal have samme effekt, lys spektrum og belysningsintensitet. Ellers vil der ikke være nogen harmoni, og interiøret vil mærkbart forringes.
 3. Lampene skal være økonomiske, lyse og på samme tid holdbare. Ledere i dette tilfælde er LED-lamper.
 4. Hvis loftbelysningen er skjult, skal lampens krop være skjult i en speciel kant.
 5. Loftets design (eller andre produkter) skal kombineres med møbler og vægdekorationer.
 6. Pærer bør ikke blinde øjnene. For at skabe en blød "oversvømmelse" baggrundsbelysning, peg lampen op. For at skabe et stærkt lys skal lampen se ned.
 7. Alle ledninger skal være skjulte. Når den elektriske ledningsrute skylles, falder den under vægbeklædningen. Med åbne ledninger skal du skjule det i specielle kabelkanaler (oftest anvendes denne mulighed ved installation af elektriske ledninger i et træhus og garage).

De mest populære lamper

Oftest til belysning af loftet i huset og lejligheden kan man bruge:

 • lysekroner;
 • projektører;
 • retningslyslamper;
 • LED- og neonbånd.

Overvej funktionerne ved brugen af ​​hver mulighed.

Lysekroner er en klassisk måde at belysning ikke kun loftet, men også hele rummet. Der er ingen særlige krav til dem, det eneste er vægten. Dette skyldes det faktum, at når der tilsluttes en lysekrone, kan nogle typer lofter ikke modstå belastningen og sammenbrud (for eksempel gipsplader). Lysstyrken af ​​disse produkter er ret diffus og lys, så i de fleste tilfælde er kun en lysekrone tilstrækkelig til hele rummet. Fordelen ved disse enheder ligger i deres alsidighed - du kan nemt lave en tofladt loftbelysning og endda en skråstilling (hvis du bruger en hængelampe på en kæde).

Spotlights tilhører den moderne version af baggrundslyset. De er eksterne og indbyggede type. Den første mulighed fylder bedre overfladen med lys. Produkterne har mange fordele, hvis vigtigste er simpel installation og attraktivt udseende. Ulempen er, at nogle lyskilder kan beskadige overfladen ved opvarmning. Et sådant problem opstår ofte med hængende lofter.

Lampe af et retningslys kan belyse en bestemt zone, siden deres lysstrøm er ikke diffus, men koncentreret i et område. Oftest bruges sådanne produkter til visuelt at ændre et rums område. Desuden kan retningslampe bruges til at fremhæve bestemte områder af rummet selv, for eksempel køkkenets arbejdsområde.

LED- og neonbånd er velprøvede, når du installerer skjult loftsbelysning. Produkterne passer ind i de forberedte taggrunde og fungere som et dekorativt lys til rummets omkreds. I dag bruges LED-striber i køkkenet, soveværelset, entreen og stuen. Badeværelse på grund af høj luftfugtighed er ikke egnet til disse produkter.

Du kan også belyse overfladen med loftlamperne, men de bruges sjældent. Dette skyldes det faktum, at lysets lysstyrke har en lille dispersionsrute, og dimensionerne tager meget plads.

Baggrundsbelysning indstillinger

Til dato er der mange muligheder for belysning af loftet med dine egne hænder. Den vigtigste faktor ved hvilken en passende løsning bestemmes, er overfladens designfunktion. Nyligt brugt beton, træ, loftslofter og lofter.

suspenderet

Det er en gipspladskonstruktion, monteret på en ramme lavet af profiler. Til loftbelysning af gipsvæg bruges oftest installation af spotlights. Produkterne kan installeres i en spiral, langs konturen og i træk (alt afhænger af rummet). Belysning skal projiceres under reparationer, da der oprettes et gipspladeramme På dette tidspunkt er det nødvendigt at passe på at lægge ledningen til installationsstedet for alle kabinetter.

Også for denne mulighed kan bruges fastgørelse lysekroner, det vigtigste er bare at vælge den rigtige måde at reparere produkter. Hvis kroppen ikke er tung, kan den fastgøres til betonloftet ved hjælp af en speciel krogdyk eller en sommerfugl. For tyngre lysekroner er det nødvendigt at give en forankring. LED strips bruges i tilfælde af at der er en speciel tagskærm til skjult belysning. I dette tilfælde passer båndet med strømforsyningen helt ind i omkredsen.

spænding

Ved belysning af lofter er tingene meget mere komplicerede. Dette skyldes, at PVC-tape, som faktisk er spændt, har lav mekanisk styrke og varmebestandighed. Det er med andre ord umuligt at vedhæfte lamper til filmen, da under denne vægt bryder den straks. Selv når du opretter en speciel montering, skal du passe på, at lampen ikke brænder filmen. Et sådant problem kan opstå ved brug af glødelamper og halogenhætter.

I dette tilfælde viste spotlights sig at være den mest succesrige siden de er fastgjort til specielt forberedte pladser, og lysdioderne selv producerer praktisk taget ikke varme. Det er bedst at bruge produkterne i den ydre type i dette tilfælde, da de har en gengivet lyskilde. Hvis du allerede har installeret en krog under lysekronen, kan du lave loftbelysningen med denne lampe. Alt, hvad du skal bruge, er at skære et hul til ledninger i filmen under reparation, tilslut dem til lysekronen og gem under det dekorative dæksel, der findes i sættet.

Når du bruger LED tape, kan du lave et skjult belysningsloft. I dette tilfælde skal du stadig lave en strimmel under båndet lidt under filmens niveau. Materiale til designet er udvalgt til din smag, men en enklere mulighed er polyuretanskaksel. LED-tape har vist sig at belyse lofter på flere niveauer, især i kombination med andre armaturer, f.eks. Med spotlights.

Hængslede lamper anbefales at installeres på væggene og styrer lyskilden opad.

Vi gør opmærksom på, at belysningen af ​​strækloftet har en funktion. Hvis filmen er blank, så vil alle lyspærerne reflekteres på overfladen, og som du forstår, bliver deres antal visuelt fordoblet. Nogle gange spilder denne konsekvens det indre af rummet. Også reflektion påvirker interiøret, hvis lysekronen er snavset (dette vises straks) eller hvis lysdioden er lagt ud skævt.

Beton / træ

Belysning af et træloft har ingen særlige krav, som det er tilfældet med beton. Selvfølgelig vil en lysekrone, som en retningslygte, i dette tilfælde føle sig selvsikker, fordi ankeret (eller hanken) pålideligt vil "sidde" i loftet. Stilfulde lysekroner er velegnede til belysning af træbjælker eller klapbræt.

Hvad angår spotlightsne, så er de upassende at anvende, fordi meget mere kompliceret installationsarbejde i loftet af træ.

LED-strimmel kan bruges, men installationsprocessen ligner den forrige - du skal tænke over og lave en speciel snørebånd for at gøre det uden en lysekrone. I et træhus i landet kan du endda bruge væglamper, der peger opad, hvilket vil skabe en hyggelig atmosfære i rummet.

Interessante ideer

Endelig vil jeg gerne give nogle interessante ideer om installation af belysning i hvert af værelserne.

Korridoren

Meget ofte er korridoren i lejligheden et ubelejligt rum: smal og langstrakt eller lille, hvor der ikke er plads til at lægge et klædeskab. I dette tilfælde kan situationen forbedres visuelt ved hjælp af designteknikker. For at belyse loftet i en smal lang korridor, kan du installere flere lyse spotlights rettet strengt nedad langs hele stien, som visuelt vil forkorte rummet,

Hvis du tværtimod skal øge rummets størrelse, skal produkterne rettes opad, som vist på billedet.

køkken

Vi dækkede belysningen i køkkenet i detaljer i den tilsvarende artikel. Hvad angår loftet, skal det bemærkes, at det i dette tilfælde er bedst at anvende flere grupper af spotlights og LED stripe. Sidstnævnte vil øge det ledige rum og skabe et kreativt interiør.

soveværelse

Alt kan bruges til at belyse loftet i soveværelset: fra sconces til gulvlamper. Hvis soveværelset er lille med et lavt loft - lygter lamperne opad og lyser rummet fra alle sider. Denne ide vil tillade, som du forstår, at øge rummets størrelse.

Rummeligt soveværelse kan reduceres ved hjælp af lamper, der er rettet strengt ned ad muren. I dette tilfælde bliver loftet mørknet og derfor udeladt.

Stue

Meget ofte ved hjælp af loftbelysning i stuen skaber en "højdepunkt" af interiøret. Til dette formål er LED strips og spotlights arrangeret i flere rækker.

Også i gangen kan du bruge designer lysekroner, hængslede lamper og sconces, rettet opad. For at oplyse stuen i højteknologisk stil kan du lave "stjerneklar himmel" lys som vist på billedet ovenfor.

badeværelse

Vi talte også om badeværelsesbelysningen, så vi råder dig til at studere dette materiale i detaljer.

Det eneste, jeg gerne vil bemærke, er at sørge for, at der er et lyst lys i badeværelset, hvilket ikke vil bidrage til at støbe skygger fra genstande, ellers vil barberingsprocessen, bading og påføring af makeup være betydeligt kompliceret. Lys belysning i badeværelset kan opnås ved brug af specielle fluorescerende lamper i et vandtæt hus.

Foto eksempler

Til din opmærksomhed den mest originale foto belysning loftet i huset og lejligheden:

Belyset loft: spektakulære ideer i interiøret

Hvis den eneste mulige lysarmatur på loftet i den seneste tid var en lysekrone, så blev fremskridt og nye teknologier ændret alt. Nu kan du udstyre loftet med forskellige typer belysning. For at vælge en smuk og behagelig belysning, der opfylder dine krav, skal du vide, hvilke typer belysning der er, og hvad er deres egenskaber.

Egenskaber og fordele

Tidligere blev væglamper og forskellige gulvlamper føjet til lysekronen for at øge rumbelysningen. Og ofte tjente disse enheder kun en direkte aftale. Belysning udover det udfører også dekorative funktion.

Forskellige måder at belysning i kombination med loft trim kan gøre designet af et værelse unikt, interessant og endda ændre stemningen hos folk, der kommer ind i det.

De vigtigste fordele ved at bruge baggrundsbelysningen:

 • evnen til at montere både synlige og skjulte lyskilder. Samtidig er hovedfunktionen ikke tabt;
 • De fleste typer belysningsarmaturer kan installeres med egne hænder, uden færdigheder og ikke meget at forstå elektriciteten;
 • brugen af ​​belysning som den vigtigste type belysning;
 • Valget af farver er næsten ubegrænset. Det er således muligt at diversificere designet så meget som muligt og at understrege eventuelle individuelle elementer i interiøret;
 • Moderne lamper er meget økonomiske, så du vil ikke mærke en stigning i prisen på elafgifter;
 • Du kan arrangere lysdesign af enhver form og størrelse;
 • prisen på mange typer af inventar er demokratisk;
 • enheder er pålidelige og holdbare. I årevis kan du glemme skiftende lamper og mindre reparationer;
 • farver og retninger af visse typer belysning kan ændres. Det er også muligt at installere forskellige versioner af lyset (lyse dele af konstruktionen, tænd lyset osv.) Ved hjælp af kontrolpanelet;
 • dekorative lys helt klare funktionen af ​​zoning værelser. Med sin hjælp kan du vælge spiseplads, et hvilested, et skrivebord og andre hjørner af lejligheden;
 • enheder er sikkert at bruge.

Det eneste punkt, som du skal være opmærksom på, er valget af farvebelysning. Hvis du vil opholde sig på lamper med usædvanlige farver som rød, pink, grøn og andre, overveje muligheden for at skifte eller skifte dem med almindeligt lys. Det som i første omgang virker spektakulært og usædvanligt, begynder at irritere og trætte øjet.

Typer af belægninger

Installation af indbygget belysning indebærer som regel komplekse loftsstrukturer. Det er ikke muligt at udstyre ledninger og andre skjulte elementer i det hvidkalkede loft. Overvej de forskellige typer af belægninger, der kræver indbygget belysning:

 • Den mest almindelige form - loftet på gipspladen. Ark er monteret på rammestyringer, som regel lavet af galvaniseret metal for holdbarhed og pålidelighed. Brug af tynde metalprofiler giver dig mulighed for at give dem bøjninger og former. Loftet kan være enkelt niveau, dobbelt, tredobbelt og mere, hvis højden tillader det. Gipspladefinish kræver en finish. Ved hjælp af maling kan de få nogen farve og tekstur (glans eller matglans, leg). I våde tilstand kan gipsplader bøjes, og efter tørring vil den opnå den ønskede form. Således er forskellige bøjninger, bølger og andre elementer udstyret.

Designere elsker suspenderede lofter for muligheden for implementering af næsten enhver fantasi.

 • Kassette loft. Sådanne lofter er lavet på grundlag af rammerne for hvilke rektangulære eller firkantede kassetter er installeret. De er lavet af aluminium eller galvaniseret metal, såvel som med brug af spejlflader. Indretningen udføres på bekostning af flere relief muligheder for design og farvning i enhver farve.

Ved kassetteversioner kan tilskrives og spejlet lofter. I stedet for kassetter monteret spejle, hvilket giver rummet en fantastisk atmosfære. Spejlflader kan afspejle lys og udvide rummet visuelt.

Montering af kassettebelægninger er ret simpel, det er også nemt at udskifte beskadigede elementer. Tøj er slidstærke, pålidelige og nemme pleje.

 • Rackloft. Består af individuelle bjælker af galvaniserede materialer, aluminium eller plast. Strukturelementerne har en lille tykkelse på ikke mere end 0,5 mm og er fastgjort til metalbasen. Fordelen ved denne type loft er dens holdbarhed og slidstyrke. Belægningen deformeres ikke ved fugtighed, temperaturændringer, frost, er brandhæmmende. Farveskemaet er meget forskelligt.

Men nuancer af guld, sølv, efterligning af forkromning er særligt populære. I indretningen vil sådan udsmykning se rig og spektakulær ud.

 • Træloft kan identificeres som en underart af stativet. Træbrædder har deres fordele i forhold til metal og plast. Den største fordel er miljøvenlighed af naturmateriale, evnen til at passere luft, damp og fugt. Moderne trend øko-stil er bedst egnet til sådanne overtræk.
 • Stræklofter er den mest efterspurgte type finish. Forbrugerne tiltrækkes af mulighederne for at designe sådanne overtræk. PVC-film strækkes på bjælken, hvilket giver en perfekt jævn og jævn overflade. Ved hjælp af fotoprint teknologier kan ethvert mønster anvendes på lærredet: blomster, himmel, stjerner, skilsmisse, landskaber og endda 3D-installationer. Farven kan også være dyb og mættet, og lys og pastel.

Den glatte valgmulighed ser godt ud, og for elskere af traditionelle finish kan du vælge et mat eller satin lys lærred.

Producenter garanterer en lang levetid for produktet i gennemsnit fra 10 år.

 • Akryllofter. Plexiglasplader bruges som hængende elementer. De er monteret på metalskinner. Med hjælp fra moderne teknologi kan du oprette mønstre, teksturer og farver på glaspaneler.

Matt gennemskinnelige produkter er især populære til baggrundsbelyste installationer. Gennemsigtig effekt i kombination og blødt lys giver rummet lethed, luftighed og dybde.

Varianter af lamper

Der er flere typer armaturer til installation i loftet.

lysekrone

Den mest kendte form for belysning. Indtil nu kan de findes i næsten alle lejligheder. At installere en sådan struktur er ganske enkel, og et stort udvalg af modeller giver dig mulighed for at vælge et produkt, som opfylder alle dine præferencer i farve og stil.

Der er lysekroner-suspensioner - modeller på kæder eller ledninger med forskellige antal lampeskærme fra en række forskellige materialer. Ofte egnet til værelser med højt til loftet.

Suspenderet lofter med belysning

► I vores firma kan du købe et loft med belysning til producentens pris. Loftet i dette tilfælde er placeret inde i loftet. Indvendige farvede belysningsområder, der består af et sæt fliser eller et lysmønster, der er afsat på overfladen af ​​loftet, kan kombineres med uigennemsigtige områder, såsom spejlede eller farvede uigennemsigtige fliser. Suspensionssystemet kan males for at matche farvefliserne.

Pris: fra 800 gnid / m 2 inklusive ophængningssystem

Loftpriser

Eksempler på vores arbejde

Flise størrelse:

Den mest optimale til visuel opfattelse i boliger og kontorrum følgende flisestørrelser:

  31,5x31,5 cm eller 39,5x39,5 cm til et ophængningssystem med dekorative beslag
 • 30x30 cm, 40x40 eller 60x60 cm til spejlede facetterede lofter
 • 29,5x29,5 cm eller 59,5x59,5 cm til Armstrong type suspension system

Sådan bestiller du et loft

Du kan købe loftet på flere måder:

 • Besøg vores centrale kontor og produktion, tlf. +7 (495) 280-18-33, +7 (495) 543-73-79;
 • Opkald måleren til at fjerne geometrien, høringen og indgåelsen af ​​kontrakten;
 • Drejer sig om detailforretninger.

Hvis du ikke har tid eller mulighed for at lave en uafhængig installation - overlade det til os. Vores virksomhed udfører enhver installation af hævede lofter.

Typer af belysning og design ideer til forskellige rum | +80 fotos

Belysning af loftet i stuen bidrager til skabelsen af ​​komfort. Designbeslutningen om indretning kan være tvetydig, så længe lejligheden er lys. I denne artikel lærer du, hvilken slags belysning der er, hvordan man placerer belysningsenheder, og også om de elementære regler for deres design.

Fordele og ulemper ved det lysende loft

Efter at have startet reparationer i lejligheden, bør du ikke se bort fra loftet. Det er trods alt pladsen til din fantasiens flyvning. Loftkonstruktionen kan dekoreres ved at installere belysningssystemet i det og dermed omdanne rummets indre som helhed.

Loftsbelysning dækker følgende fordele:

 • brugte spotlights er økonomiske;
 • design løsning er forskelligartet;
 • Det er ikke nødvendigt at forudbehandle overfladen før installationen.
 • Enheden af ​​belysningsenheder er tilladt på nogen form;
 • skabelsen af ​​en optisk stigning i rummets rum
 • evnen til at omkonfigurere enhederne afhængigt af grad af belysning
 • Nedhængt loft med indbyggede lamper i lang tid;
 • nem rengøring og komfort.

Ulemperne er:

 • lyskilder skal være mindst 10 cm under loftet, derfor i en lejlighed med en lille højde af vægge anbefales deres enhed ikke;
 • Loftbelysning ændres ikke efter loftinstallation;
 • Hvis du installerer belysning selv, kan du opleve vanskeligheder;
 • under arbejdet er det nødvendigt at observere teknologi, at der ikke var fejl.

Typer af loftbelysning

Belysning er ikke kun skabelsen af ​​varme og komfort i rummet, men også en designløsning. Loftsbelysning kan udføres ved hjælp af forskellige typer enheder. Inden du vælger en eller anden type armatur, er det nødvendigt at bestemme, hvilke af dem der passer bedst til dit loft.

suspenderet

Det nedhængte loft er en konstruktion, der er installeret i en betydelig afstand fra betonbasen. Derfor er denne type loft udelukkende egnet til store værelser med højt loft. Der er dog plusser. Så i hængende lofter er der mulighed for at installere forskellige lysarmaturer, der er masser at vælge imellem.

For at belyse loftet er det tilrådeligt at bruge følgende belysning:

 • projektører;
 • LED strips og paneler;
 • flad formede lysekroner;
 • suspenderede forsænket lys;
 • fiberoptik.

Designere bemærker, at belysningen i det hængende loft vil være originalt, når der anvendes flere lamper af forskellige typer.

spænding

Hvis et stort antal forskellige armaturer kan bruges til et hæftet loft, så med en strakt lærred er tingene meget mere komplicerede. Faktum er, at PVC-folien, der strækkes under bunden, ikke har superstyrke og varmebestandighed. Herfra kan vi konkludere, at det bare er umuligt at hænge en tung lysekrone direkte på dette lærred - filmen vil straks rive. Desuden må du ikke installere lamper med konventionelle glødelamper, ellers er der risiko for at smelte filmens område ved siden af ​​enheden.

For at udstyre spændestoffet er det tilladt at anvende sådanne elektriske belysningsanordninger som:

 • LED spotlights (forsænket);
 • Suspenderet og specielt designet til denne type loftkroner;
 • LED strip og fluorescerende enheder.

Beton eller træ

Belysning træ eller beton loft kan gøres ved hjælp af lamper af forskellige typer. Der er ingen begrænsninger her. I sådanne baser er installation af anordninger på en krog tilvejebragt et anker eller ekspansionsboltskærmen, der er pålideligt fastgjort i overlapning. Du kan hænge selv den tungeste lysekrone og ikke bekymre dig.

Belysningssystemet til betonbasen kan udstyres med lysekroner med almindelige glødelamper. Både ophængte og loftsmonterede modeller af armaturer vil være velegnede. LED-strimmel rundt om loftets omkreds vil også se godt ud.

Til træbaser er både lysekroner og forsænkede anordninger egnede, for eksempel spotlights. Det er dog uhensigtsmæssigt at bruge dem, fordi installationsprocessen er kompliceret.

Glødende hængende loft som hovedopløsning

Ofte udstyre professionelle designere den generelle belysning i strækloftet. Det ser meget imponerende ud, det ser ud som om loftet er vægtløst. Ved hjælp af stretch lærred og kompetent belysning kan du oprette nattehimmelens virkning, og hvis du bruger en ren hvid PVC-film, vil der være en klar glød på hele loftrummet.

Enkel og usædvanlig på samme tid.

Der er nogle nuancer i strækloftet og dets belysning:

 • Brugen af ​​PVC-klud med 50% gennemsigtighed, som praktisk talt ikke adskiller sig fra en gennemsigtig film.
 • For at lave et lysende loft skal du installere LED-stripe eller spotlights i mellemrummet mellem betonbasen og spændingsarket.
 • Der er flere sorter af bånd: Den fås i hvid og i andre farver.

På videoen: LED LED-belysning.

Typer af lamper til loftbelysning

Moderne belysning i dag er forskelligt, og forbrugermarkedet tilbyder mange muligheder for belysning. Disse er ikke kun almindelige lysekroner og spotlights, men også belysning af sporsystemer, fleksible designs. Når du vælger belysning, skal du være opmærksom på rummets karakteristiske parametre, f.eks. Højde- og arealindikatorerne samt dens formål.

lysekroner

Den mest anvendte type belysningsarmatur er lysekroner. De er opdelt i:

 • Suspenderet. Juster lysstrømmen lige ned. Typisk udføres en sådan suspension på en ledning, kæde eller andet materiale.
 • Loft. Disse enheder skinner opad, jævnt fordeler lysstrømmen. Der er forskellige former (runde, firkantede, rektangulære) og er fastgjort direkte til loftet med en rem.
 • Classic. Enheden af ​​disse enheder er den mest almindelige, mange lamper anvendes, og de vigtigste strukturelle elementer er lavet af metal, glas, klud eller krystal. Suspenderet til en krog i loftet.

projektører

Loftsbelysning omfatter brug af spotlights. Antallet af denne type lampe bestemmes ved beregning, baseret på strømindikatorindretningerne. Spotbelysning kan fungere som en primær eller som en ekstra.

Opdelingen af ​​spotlights er lavet af:

 • installationsmetode - forsænket, suspenderet eller overhead
 • lampe type - halogen, LED, fluorescerende, glødelamper;
 • til udførelse - kan både være roterende og ikke roterende.

Spor systemer

Disse er de specielle lamper fastgjort på skinner - såkaldte buslinjer. Designet kan have flere arrangementer, afhængigt af designet. Fastgørelse i loftet udføres på specielle kabler og kan justeres til forskellige højder.

Det skal bemærkes, at indikatoren for spændingen af ​​lyskilder kan være både i 12V og 220 V. Sidstnævnte skelnes ved simpel installation og sikkerhed under drift.

Fleksible lys

Dette er en anden type belysning, der oftest bruges som ekstraudstyr. Sådanne lamper kan anvendes i alle dele af interiøret, på grund af deres fleksibilitet kan de installeres i loftkonstruktionen af ​​enhver form og har også en blød glød.

Den glødende effekt er skabt af:

 • ledning af duralight;
 • LED strips;
 • neonrør.

De er lette at klare på strækloftet, der bruges til loftet af gipsplader. Med den rigtige tilgang tjener det fastgjorte bånd i temmelig lang tid, og designet behøver ikke at blive specielt betjent. Gør hovedbelysningen stadig værd, selv når du bruger denne indbyggede belysningsenhed.

Loftbelysning ideer til forskellige værelser

Til dato er der mange måder at designe loftet ved hjælp af lys. Når du vælger, bør du overveje formålet med rummet, og hvilke egenskaber har belysningsenheder.

Korridoren

Nogle anbefalinger til belysning af korridoren:

 • Ved lave lofter anbefales placering af lamper med en given lysretning på væggene og opad for at øge rummets rumfang.
 • Hvis loftet er under gennemsnittet, opnås effekten af ​​den oprindelige belysning ved hjælp af halogenapparater.
 • For at udvide rummet skal bygges og installeres lamper, så lyset falder på væggene.
 • Hvis loftet er højt, kan du installere flere monterede lysarmaturer, så lyset falder til gulvet.

køkken

Den vigtigste eller generelle belysning, der kræves til dette værelse, bruges, den ekstra er lokal i form af spotlights, vægsconces. Den første type bruges normalt til at belyse hele området, og det andet i stedet for madlavning eller spisning.

soveværelse

Før installation af belysningsarmaturer er det nødvendigt at sørge for, hvor sengen ligger, afhænger ledningen af ​​det. Hovedbelysningen anbefales at udføre i midten af ​​rummet, du kan bruge en almindelig lysekrone og hænge en natlampe med en halogenlampe på væggen nær sengen.

Stue

Hovedbelysningselementet kan være en lysekrone placeret i midten af ​​rummet, men det er vigtigt at tage højde for områdets parametre og loftets højde. Hvis rummet er stort, så vil den samlede lysekrone se original. Hvis stuen er lille, kan loftet indrettes med indbyggede lys for visuelt at udvide rummet.

badeværelse

Den ideelle løsning ville være mat eller gennemsigtigt loft. Hvis loftet er meget højt, så kan lysekronen hænge, ​​og hvis det ikke er højt, er det nok at feste lamperne til væggene. Det skal bemærkes, at de valgte farvede glasmaterialer ikke vil være den bedste løsning, da lysstrømmen vil blive forvrænget.

altan

Der er ikke nok plads på dette websted, så du kan bruge:

 • lille bordlampe;
 • loft lyskilde;
 • væg sconces

Normalt til belysning på en balkon eller en loggia, er valget givet til fordel for apparater beregnet til udendørs brug.

Detaljeret om spotbelysning

En spotlight indbygget i et hængende loft eller hængende loft er blevet populært i dag. Typer af brugte armaturer er praktiske og betjenes i lang tid. Spotlys er spredt jævnt over hele området, hvilket sikrer normal belysning.

Hovedfunktioner

På et hængende eller nedhængt loft placeres spotlights et lille område. Spredningsvinklen overstiger ikke 30 0. Derfor skal disse enheder placeres tæt på hinanden. Lysstrømmene har form af en kegle, hvilket betyder at de skal krydse på samme niveau, der ligger over alle genstande og møbler.

Fordele og ulemper

Fordelene ved spotlights:

 • kan bruges til at fremhæve bestemte steder
 • har et lille strømforbrug
 • kan installeres hvor som helst;
 • har små størrelser
 • udsende et ret stærkt lys;
 • evne til at udføre i forskellige farver.

Der er også ulemper:

 • design kompleksitet;
 • brug af ekstra strømforsyninger
 • bør ikke anvendes til lave lofter
 • hvis overophedet på det falske loft kan forblive defekter.

Placering af lamper

Spotlights kan placeres på forskellige måder, alt afhænger af rummets funktionalitet og design ideer. Men oftest vælger du følgende indstillinger for lampeplacering:

Sådan beregnes antallet af armaturer

For at tælle antallet af punktbelysningsenheder er det nødvendigt at udføre målinger af loftområdet. Så med en lampeffekt på 35 W er det muligt at tænde 1,5 m 2 (20 W lyser med 1 m 2). Med den yderligere opbygning af belysning, for eksempel en lysekrone, falder antallet af spotlights.

Belysningsstandarder præsenteres i 1 m² suiter

Det er værd at bemærke, at der er typer spotlights, udstyret med en roterende mekanisme eller med en lampe inde, dette gør det muligt at øge spredningsvinklen. Baseret på dette kan du købe færre armaturer.

På videoen: Sådan beregnes antallet af armaturer i loftet.

Mindste afstand

Når du vælger en punktbelysningsenhed, skal du overveje følgende:

 • en afstand på mindst 20 cm skal opretholdes fra væggene til lamperne;
 • mellem selve apparaterne skal efterlades mindst 30 cm;
 • Afstanden fra sømmen af ​​PVC-film skal også være over 20 cm;
 • en lampe vil belyse området på 1,5 m 2.

Disse krav skal opfyldes for at undgå overophedning, og derfor er materialets integritet ikke overtrådt (i tilfælde af et strækloft, PVC-film).

Spotlys i forskellige rum

Spotbelysning bruges perfekt i alle værelser, ikke kun i stuen, soveværelset, men også i gangen, badeværelse, badeværelse og hall. Dette er den bedste løsning, hvis området i lejligheden er lille. Men her er det værd at overveje at spotlights skal installeres i en spændings- eller ophængt loftsstruktur, og det er ikke egnet til noget rum.

Inden du installerer sådanne armaturer, er det nødvendigt at udføre markeringer på en film eller et plader af gipsvæggen i betragtning af:

 • loftareal
 • Formålet med rummet
 • overordnet design
 • antallet af lysekroner og sconces.

Entré

Lyset skal være mættet med lyse toner, men ikke i det omfang lyset gør øjnene skadelige. Den bedste mulighed er at skabe diffust lys. Spotlights kan placeres i talrige bjælker og placeres i lysekronens centrum.

køkken

For enhver ejer er lyset i køkkenet påkrævet. Det er nødvendigt at opretholde afstanden mellem belysningsenhederne samt beregne deres effekt. Ved valg af en ekstra lyskilde skal antallet af hovedlys reduceres.

Stue

En af løsningerne i udformningen af ​​stuen er brugen af ​​kombineret belysning. Spotlights jævnt fordelt i forhold til hovedlyskilden eller rundt omkredsen, her skal du overveje muligheden for strømstyring.

soveværelse

For at lyset ikke kommer i øjnene, anbefales det at placere projektørene på loftets trin eller omkring omkredsen. Antallet af lamper er bedre at installere mindre end hvad der skete i beregningerne. For at justere belysningen anbefales det at bruge en lysdæmper.

planteskole

Belysning er skabt af punktkilder til lys over børns arbejdssted, for eksempel hvor de tegner eller er involveret i andre værker. Derudover kan du ved hjælp af spotlights af forskellig kraft og lys skabe en efterligning af et eventyr til børn.

badeværelse

Ikke mere end to spotlights er tilstrækkelige til at belyse dette rum, da området normalt ikke er mere end 5 m 2. Alt er bestemt af beregningen. Under alle omstændigheder skal det tages i betragtning, at det er vigtigt at have et forseglet design af belysningsanordninger, og brugen af ​​halogenlamper er en ideel løsning.

Indstillinger for hævede lofter

Denne type loft er udstyret med lamper af flere sorter. Et særpræg er kun dybden af ​​installationen af ​​levende dele. Brug af indlejrede belysningsanordninger er mest relevant, og en ring er fastgjort omkring lamperne for at undgå filmglimning.

Over loftniveau

Belysningsenheder installeret over loftet skaber en glød effekt fra indersiden. Det ser godt ud, men der er en række ulemper:

 • ikke fuldt belyst område
 • mulig stærk opvarmning af lamperne;
 • Behovet for LED-lamper.

På loftet niveau

Indbyggede spotlights installeres direkte i selve loftkonstruktionen. Rumbelysning udføres afhængigt af ideen. Men lysdiffusionskoefficienten er ret høj. Du kan ikke installere lamper med en kapacitet på mere end 35 W, og installationen af ​​en transformer er nødvendig.

Lavere niveau og overhead

De vigtigste karakteristika ved sådanne belysning er en stor procentdel af lysdisplayet. Denne kategori omfatter spotlights, som også er indbygget i en suspenderet eller spændingsstruktur, men belysningselementet går ud over loftet. De kan have glasloftlamper, hængende dekorative elementer.

Til installation af overlygter bruges en speciel base, der tillader brug af lamper med forskellige effektværdier.

Andre muligheder

Ved hjælp af fiberoptiske spotlights kan du skabe en efterligning af den stjerneklare himmel. To-niveau stretch lofter med ekstra belysning er ret originale i beslutningen. Det er værd at overveje, at når man vælger en minion-type lampe, indstilles et element med en hastighed på 2 m 2.

Usædvanlige ideer til placering af lamper

At skabe et nyt lysprojekt kan styres af kreative ideer:

 • placere spotlights slangen;
 • Arranger en type lys i hjørnerne, og monter en anden i midten;
 • vælg forskellige farver og arranger dem i symmetri
 • arrangere spotlights i en halvcirkel i forhold til væggene.

Du kan tegne billeder, tage et billede og oversætte ideer. Det vigtigste er at tage hensyn til installationsreglerne.