Loft loft: funktioner af enheden og efterbehandling muligheder

Loft loft dekoration er en teknisk vanskelig, men kreativ og interessant besættelse. Det er ligegyldigt, hvilke materialer der vil blive brugt i udsmykningen. Det vigtigste er at udføre alt arbejdet på mod Mansard-loftet, idet man nøje overholder de tekniske og sikkerhedsmæssige regler.

Krav til værelset

Faktisk, loftet - er et loftsrum, som ligger direkte under taget. Med korrekt brug kan det øge det nyttige område af huset. Loftet på loftet udfører to funktioner samtidigt: Bevarer varme og er et vigtigt strukturelt element i designet.

Når du designer et værelse, skal du være opmærksom på nogle vigtige funktioner. For eksempel er tag på et hus underlagt hyppige temperatur ekstremer. Derfor skal der lægges vægt på varme og vandtætning ved afslutning af loftet.

En af forskellene mellem huset med en mansard og andre bygninger er også taget, som har en ret kompleks geometrisk form. Med et tankevækkende design kan dette øjeblik understrege bygningens fortjenester. Ellers kan det ødelægge det samlede indtryk.

Når man vælger disse eller andre metoder til at stå over loftet, er det vigtigt at tage hensyn til dette rums funktionelle formål, det overordnede design af huset, geometrien og højden af ​​taget, vinduernes udsmykning og placering og belysningssystemet.

Du bør ikke glemme, at resultatet af arbejdet med nogle moderne materialer er direkte afhængig af rummets isolering og dampspærring. Manglende overholdelse af disse krav kan medføre forkortet levetid og uplanlagt reparation af loftet.

Lad os se nærmere på de vigtigste nuancer og måder at afslutte loftslofterne i landbygninger.

Warming

Det skal tages i betragtning, at taget på loftet under sollyset opvarmer hurtigt. Om vinteren holder den varme dårligt og akkumulerer kondensat. Desuden er det ikke i stand til at beskytte mod eksterne lyde. Derfor skal du selv tage taget selv inden du begynder at arbejde med loftets design.

Korrekt udvalgt tagmateriale, organiseret isolering og vandtætning kan medvirke til at reducere energitab i huset op til 3 gange, reducere hyppigheden og omkostningerne ved reparationer. Også isoleret tag giver optimale leveforhold på loftet, komfort og varme i hele huset.

I tilstedeværelsen af ​​varme- og ventilationssystemer til indretning af loftsloftet kan du bruge næsten alle designmuligheder. På byggemarkederne og i store hypermarkeder præsenteres en bred vifte af materialer, der kan beklædes på indersiden af ​​taget:

 • gulve;
 • åbne bjælker;
 • spændingsstrukturer.

Lad os se nærmere på de angivne designmuligheder for loftet.

Indklædningsmuligheder

gips gipsplader

Afslutning af gipsplade er en fuldstændig rationel løsning, især hvis hele rummet er færdigt med dette materiale. I øjeblikket er gipsvæg en af ​​de budgetmæssige måder at afslutte loftet på, så du kan maske alle de eksisterende uregelmæssigheder for at skjule isolering og dampspærre.

Gipsplader er i stigende grad dekorative lofter, der har en kompleks tagstruktur. Dens vigtigste fordele er evnen til at udføre installationsarbejde i forskellige vinkler, kombinere forskellige materialer, teksturer og typer af finish.

Gipsvæg er næsten universelt materiale på grund af dets tilgængelighed, glat overflade, lav vægt og let at skære ark for at give dem den rigtige størrelse.

Det er muligt at lave sådanne konstruktioner fra gipsvæg, der vil give loftets volumen og udtryksevne uden at sænke det. Dette vil spare højden på loftsrummet.

Det originale og samtidig praktiske design med gipsvæg kan endda visuelt løfte loftet i rummet. For eksempel kan du bruge halvcirkelformede eller trapezformede recesser, placere lamper i dem for at forbedre effekten.

Gipsvæg gør det muligt at installere næsten enhver belysning: forsænket spotlights, LED belysning, hængende lysekrone, etc. En interessant kombination af flere belysningsmuligheder. Du kan oprette et loft på flere plan i loftet med en usædvanlig organisering af lys. Valget af muligheder er enormt.

Det skal huskes, at for badeværelserne er det mere hensigtsmæssigt at anvende et fugtighedsbestandigt materiale. I rum med relativt lav luftfugtighed anvendes en ildfast materiale.

Det skal også bemærkes, at gipsvæggen ved lave omkostninger og miljøsikkerhed er genstand for deformation under en hjemmeudtrængning. Derfor skal lofter af bygninger, der allerede har stået i nogen tid efter idriftsættelse, være færdige med sådant materiale.

Støbt

Brug af naturligt træ i interiøret er altid relevant. Hvis væggene i rummet på loftet er dekoreret med træ, så vælges det samme materiale til at vende mod loftet. Dette design skaber en unik atmosfære og en særlig komfort, fylder luften med en behagelig harpiksagtig aroma. Dette materiale bruges ofte i udsmykningen, fordi træloftet kan organisk passe ind i det indre af næsten ethvert landhus.

At designe syntes ikke simpelt, det er tilrådeligt at overveje forskellige muligheder for indvendige løsninger. For eksempel kan designet af loftsrummet "antik" være meget æstetisk, solid og ædle.

Loftet loftet vil se oprindelige, hvis du placerer lamellerne i en vinkel eller skabe overgange fra lysere til mørkere toner.

Foring er et overkommeligt materiale med god ydeevne:

 • miljøvenlighed
 • holdbarhed;
 • ingen toksicitet
 • opretholdelse af et optimalt indeklima.

Imiteret tømmer

Efterligning af en bar - fremragende efterbehandlingsmulighed, der er ideel til både intern og ekstern efterbehandling af værelser. Herunder er den velegnet til indretningen af ​​loftsloftet.

Dette materiale har en række værdifulde fordele, der tiltrækker kunder:

 • æstetisk udseende
 • god lydisolering og varmeisolering;
 • miljøvenlighed
 • pålidelighed;
 • modstand mod forfald
 • lang levetid.

Processen med beklædning lofter ved hjælp af et sådant materiale er ret simpelt, selv en begynder kan klare det. Det er kun nødvendigt at gøre isoleringen af ​​tagets tag. Også inden installationen er det nødvendigt at behandle stoffet med en grundsammensætning for at eliminere processerne for henfald og dannelse af mug.

Åbne bjælker

Udsmykning af loftet med synlige træbjælker skaber en følelse af hjemlig varme og hygge. Det er ligegyldigt, om bjælkerne er en del af designet, eller hvis de kun spiller en dekorativ rolle, bliver designet af et sådant rum forvandlet ved at skabe en særlig optisk effekt. Mange designere anbefaler endda at fokusere på åbne bjælker, for eksempel at fremhæve dem med et kontrasttryk.

Træloft kan også fungere som en skærm for placering af ventilationssystemer og ledninger. Du kan hænge nogen lysekroner til bjælkerne. Loftsbjælker, lavet af samme materiale som møblerne i rummet, hjælper med til at skabe det perfekte design og harmoniske atmosfære.

Stræklofter

Ved hjælp af sådanne strukturer skaber de enkeltniveauer og flere niveauer i forskellige former. De hjælper også med at skjule nogle layoutfejl. Et værelse med et strækloft kan indrettes i næsten enhver stil og farve. En vigtig positiv karakteristik ved stræklofter er deres fugtighedsbestandighed. Dette gælder især, hvis du overvejer risikoen for lækage af taget under indflydelse af eksterne faktorer. I dette tilfælde vil strækloftet spare rummet for overskydende fugt. Du skal kun ringe til mesterne, hvem vil fjerne materialet og forsigtigt dræne vandet.

Andre ubestridelige fordele ved denne type finish er relativt lav pris, en bred vifte af farver, evnen til at ændre lærredet uden at fjerne guiderne. Ulemperne ved denne type foring loftsloftet omfatter det faktum, at lærredet er syntetisk. Det har også dårlig modstand mod mekaniske skader.

Design Tips

Når man udfører efterbehandling, er det ønskeligt at bruge en kreativ tilgang. Du kan være fan af klassisk stil eller byde på moderne trends i interiøret. Under alle omstændigheder vil kreative ideer og usædvanlige beslutninger være på plads.

På loftet kan du lave et attraktivt og praktisk påklædningsværelse. Du kan udstyre i denne del af huset og et romantisk soveværelse, hvor du lægger loftet i loftet med en luftkappe. Tag tagvinduerne kan dekoreres med miniature hylder. De kan dekoreres med souvenirs, billeder i rammen og anden indretning.

Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

Dekorative bjælker på loftet: typer, materialer, design, farve, valg af stil

Bjælkerne på loftet er stilfulde, men samtidig et hyggeligt element af indretning. De vil bringe så lidt atmosfære af rustik varme til interiøret. Det valgte materiale vil imidlertid understøtte den stilistiske ide og kan svare til både den moderne og den klassiske retning.

Funktioner clearance lav og højt til loftet

 • I indretningen med lave lofter vil loftbjælker af simpel konstruktion se harmonisk ud, f.eks. Langs eller på tværs af rummet.
 • I et kompakt rum er det bedre at udskifte træet med et bord eller en plastik. De vil spare plads.
 • Til loftet syntes ikke lavt, det er bedre at bruge en lyspalet.
 • I et værelse med højt til loftet vil det være hensigtsmæssigt at se sofistikeret design og mørk farvefinish.

Typer og materialer af loftbjælker

bærende

Denne variant af overlapning kan betragtes som "skelet" i en bygning, uden hvilken den ikke kan eksistere. Loftsbjælker kan være skjult eller slået i det indre af lejligheden.

Betonbundsplader

Bruges oftest i opførelsen af ​​byhus højhuse og industrielle lokaler. Loftbetonbjælke vil harmonisk se i interiøret med en moderne stil, som loft, grunge, minimalisme.

Trægulve

Sjældent anvendt til opførelse af byhus, ofte i hytter, sommerhuse eller individuelle reparationer. Massivt eller limet lamineret træ er firkantet. Det bruges oftest som et loft.

Loggen har en rund form. Materialet er dyrere end tømmer, men i det indre ser det bedre ud fra et æstetisk synspunkt.

Metal overlapning

Metal er stærkere og har længere levetid. I det indre af huset kan du dekorere eller gemme dem, i åben tilstand vil de harmonisk se i byens industrielle stil.

Billedet er et rummeligt loftsrum i højteknologisk stil, og loftsbjælkerne er lavet af metal.

efterligning

Bjælker, der fungerer som indretning, bør opretholde en generel stil.

træ

Loftsstænger af træ vil tilføje til det indre af rustikke komfort. Loftbjælker af træ ser luksuriøse og massive ud, det er bedre at bruge dem i et rummeligt værelse, da de er ret store og store strukturer vil tage meget plads.

Til efterbehandling af standardbylejligheder eller små værelser er det bedre at vælge brædder, de er mere kompakte. Også bestyrelsen kan indgå i designet, der er baseret på et solidt træ.

plast

Falske bjælker af polyurethan eller plastik kan være analoge med træ. Materialet er ikke miljøvenligt, men vinder i pris og sort. Visuelt vil sådanne bjælker afvige lidt fra naturligt træ.

gips gipsplader

Efter at have dekoreret loftet med gipsplader, kan du skjule kommunikation, samtidig med at du fremhæver den ønskede stil i det indre. Derudover er det muligt at installere armaturer i loftet på gips.

På billedet er loftbjælkerne fremstillet af gipsplader og dekoreret med gips til beton.

Loftsmateriale

Spændingsdug

Strekak er et af de mest almindelige muligheder for efterbehandling. Popularitet på grund af nem installation, stort udvalg og relativt lave omkostninger. Spændingsdugen opvarmer op til 60 grader og fastgøres i hver side af rummet. Materialet kan have en blank og mat overflade, der giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for stilen i interiøret.

Støbt

Træforing vil se harmonisk ud i et værelse med højt til loftet. I en bylejlighed kan vægpanelet males i en lys skygge, så det vil visuelt skjule minimumsrummet.

suspenderet

Gipspladens loft kan have en flad eller fladt overflade. Loftet vil blive dekoreret med bjælker, stucco eller indbyggede lamper afhængigt af stilistiske præferencer. Designet er lavet af en metalramme og plader af gipsvæg monteret på den.

maleri

Kræver en perfekt flad overflade. Denne metode til efterbehandling er nem at anvende og har en bred vifte af farver. Loftet vil blive dekoreret med bundplader, stucco eller tværstang.

Billedet er et stilfuldt minimalistisk soveværelse i øko-stil.

Til vægpapir har du også brug for en forberedt overflade. En interessant mulighed ville være fotomural trim.

Placering muligheder

tværs

Det tværgående arrangement af loftbjælkerne bringer visuelt rummet til formen af ​​en firkant og udvider væggene. I et rummeligt værelse kan du bruge en fuld bjælke, der supplerer billedet med lave lysekroner eller spotlights. I et kompakt rum vil der være nok brædder, der understøtter interiøret i den ønskede stil.

Langs

Længdeindretningen af ​​loftbjælkerne vil gøre rummet længere. Udsmykning af LED-flypanelet, du kan få effekten af ​​at flyde i luften.

diagonalt

Det diagonale arrangement af loftbjælkerne gør rummet mere rummeligt. Denne måde at efterbehandling ser interessant ud i et moderne stueinteriør. Tværbjælken kan placeres omkring loftets omkreds eller kun optage en del.

Halvdelen af ​​loftet

Loftsindretning delvist visuelt opdeler rummet i to zoner, samtidig med at området opretholdes. For eksempel i et køkken på denne måde er det muligt at adskille stedet til madlavning fra spisepladsen.

At lægge kryds på et kryds

Et sådant arrangement af loftbjælker vil gøre rummet rummeligt. For at understrege terrænet og den usædvanlige metode til placering, kan bjælkens farve gøres i kontrast til hovedfarven.

Opdele et værelse i zoner

En fantastisk måde at zoning plads. Loftkonstruktionen markerer det ønskede område eller deler rummet i to områder. For eksempel i en stuelejlighed kan bjælker placeres i kogezonen, hvorved resten af ​​rummet er adskilt, eller i soveværelset vil et komplekst design dekorere soveområdet, der betegner et soveområde.

Tagkonstruktioner

En interessant interiørløsning vil være konstruktionen på loftet af en bygning på grundlag af en tagkonstruktion, for eksempel en "rack" eller "gård". Sådanne strukturer er placeret under bygningens tag og holder den. Sådanne faciliteter er velegnede til indretning med højt skrånende lofter.

På billedet er det lyse køkken-stue, loftet lameller lavet på princippet om tagkonstruktion.

Usædvanlig måde at lægge på

Arrangementer kan være helt forskellige fra de smukke mønstre af komponenterne i ethvert mønster til komplekse geometriske former. Sofistikeret loftkonstruktioner vil harmonisk se ud i et værelse med højt til loftet.

Måder af indretning

Aging

Virkningen af ​​aldring er karakteristisk for mange stilarter, såsom Provence, shebbi-chic, rustikke. I interiøret ser sådanne genstande rustik og varm ud.

maleri

Du kan fremhæve loftskinnerne ved at male dem i en farve i kontrast til loftet, f.eks. På en lys baggrund, røde bjælker. På denne måde kan du slå ethvert tema eller lave nogle lyse detaljer i interiøret.

Lak belægning

Lakerede træloftbjælker bevarer et unikt træmønster. Lakning vil gøre materialet lysere og beskytte det mod skadelige påvirkninger. Sådan udsmykning er egnet til et interiør i stil med land, hems, hytte.

Mønstre, udskæring

Malede mønstre eller træsnit vil ikke bare se luksuriøst ud, men også unikt. Mønstre og openwork carving bliver ideelt kombineret med russisk stil. En mere fastgjort type tråd er velegnet til udsmykning af et klassisk interiør.

Farvevalg

hvid

Hvide loftsbjælker på en lys baggrund vil se meget blid ud. Lofter synes ikke at være lave, og designet vil få sin "zest". Hvide bjælker ser interessant ud på baggrund af pastellfarver.

På billedet ser tavlen på loftet meget blid ud, de passer harmonisk ind i soveværelset med pastelfarvepalet.

brun

Det klassiske design er brunt træloft bjælker mod et hvidt loft. På grund af farvernes kontrast kan du justere rummets rum.

På billedet er der et rummeligt køkken-spisestue. Loftet er lavet af hvide træplader og kontrasterende brune bjælker.

grå

Grå loftbjælker på en lys baggrund har ikke en stærk kontrast, men står stadig ud i det overordnede billede. Det ser interessant kombination af landdistrikterne detaljer og fashionable, nuværende farver i dag.

beige

Beige loft bjælker harmonisk ser ud på et fladt loft, og på skinnen. Lys skygge tæt på farven på naturligt træ vil dekorere indretningen af ​​huset eller badet i enhver stil.

sort

Kontrast sorte loft bjælker vil med succes supplere rummet i en moderne stil, overlapper med andre detaljer af dekoration eller møbler.

lyse

Loftsstænger med en lys skygge vil dekorere et moderne interiør eller et planteskole. Lys farve kan kombineres med andre detaljer i interiøret, såsom tekstiler, dekorative elementer eller små møbler.

Foto i det indre af lejligheden

køkken

Placering, farve og materiale af loftbjælker afhænger af køkkenets størrelse og stilistiske retning. I et kompakt rum vil minimalistiske lige tværstænger på en blank overflade harmonisk se ud. En anden måde at spare plads på er lyse loftbjælker. I et rummeligt køkken afhænger lokationen udelukkende af rummets indretning eller stilen i interiøret.

På billedet er der et køkkenindretning med et sort sæt. Delvis trimning af loftet med tværbjælker adskiller kogezonen.

Stue

Loftet i hallen vil dekorere bjælkerne mod en flad overflade. Afhængigt af rummets rum kan stængerne have en lyspalet, der er identisk med eller ligner loftsrammens hovedfarve. Eller til kontrast med den generelle baggrund, hvorved hovedrollens rolle i rummet spiller.

soveværelse

Træstænger gør soveværelset mere behageligt. Designet kan ligge rundt om loftet eller lige over sengen og betegner soveområdet. Farvefinish afhænger af stilen på rummet.

På billedet er et delikat soveværelse i pastelfarver. På loftet konstruktion af gipsplader og dekorative bjælker.

planteskole

I børnenes værelse vil loftbjælker understøtte tematisk dekoration, såsom marine eller øko-stil. Crossbars kan blive en del af billedet af et værelse.

Hall og korridor

Hvis rummet er en gang eller en korridor af lille størrelse og er uden naturlig lys, vil den bedste løsning være en beskeden takstruktur i form af flere tværstænger langs eller på tværs af rummet.

badeværelse

Ved indretningen skal badeværelset tage højde for den konstant skiftende luftfugtighed. Den bedste løsning ville være at bruge plastik eller polyurethan loft falske paneler, som også kan efterligne det ønskede materiale.

Billeder i det indre af huset

Med et tilstrækkeligt areal i et privat hus er der flere muligheder for at oversætte ideer. Der er ingen grund til at camouflere dem i tømmerhuse med lejebog eller brostensbelagte bjælker; efterbehandling i form af slibning eller maling vil være nok.

På billedet er et landsted i stil med en hytte. Efterbehandling og påfyldning er lavet af naturlige materialer.

Interiøret i en hytte eller et landhus med et højt skrånende loft vil dekorere en tredimensionel struktur af træbjælker og gentage tagkonstruktionen.

I landhuse og badeværelser vil naturligt trætræe se mest harmonisk ud og understrege naturens nærhed.

Efter at have strålet loftet, kan du oprette dit eget afsondrede hjørne, hvorfra du kan få et hyggeligt soveværelse eller et hvilested.

Badet vil også udstråle varmen og komforten i et rigtigt russisk bad; slibning og dækning af det med tilstrækkelig maling eller lak er nok til at bære bærende eller dekorative bjælker.

Egnede stilarter

Loftet stil er kendetegnet ved en minimal eller komplet mangel på dekorative trim. Hvis rummet har metal-, beton- eller træloftskinner, skal de være tilbage. I deres fravær vil hjælpe falske bjælker, som også kan justere rummet.

Provence

Interiøret i Provence-stil er lavet i lyse pastellfarver og hovedsagelig af naturlige materialer. Træbjælker kan males i en af ​​disse nuancer eller have den originale farve og tekstur af træ. Kunstigt ældede møbler og dekoration er karakteristiske for denne tendens.

På billedet er køkkenet i olivenfarve i stil med Provence. Loft dekoration er lavet i samme farve med virkningen af ​​aldring.

Country musik

Landstil er svært at forestille sig uden træbjælker. Det rummelige værelse vil blive dekoreret med komplekse træsorter, i et lille rum vil der være ret enkle træplanker i den rigtige retning.

skandinavisk

Interiøret i den skandinaviske stil har en lys, oftest hvid farveskala. Materialer til efterbehandling og påfyldning af værelset anvendes naturligt, såsom træ eller sten. Interiøret vil se harmonisk loftstråler af bleget træ.

moderne

Loftet i moderne stil kan dekorere bjælker af træ, metal eller gips. Arrangementet kan være enkelt eller danne en kompleks geometrisk form. Designet supplerer de stilfulde lamper, LED stripe eller spotlights.

klassisk

Interiøret i klassisk stil vil blive dekoreret med glatte træ- eller gipsbjælker. At lægge et kryds på et kors vil se harmonisk ud.

Chalet og rustikke

Chalet stil og rustikke karakteristisk for den hyggelige atmosfære i alpenhuset. Træ loftsskinner er ikke nødvendige for at male, den oprindelige farve, tekstur og træ mønster vil være mest velkommen. I et sådant design er det hensigtsmæssigt at anvende lamper med varmt lys, understreger indretningens komfort og varme.

Skiltet sommerhus stil. Efterbehandling er helt lavet af naturligt træ.

Belysning og baggrundsbelysning

Forskellige typer af belysning vil have helt forskellige resultater. Spotlights kan monteres i tværstangen eller mellem dem i loftet.

Mobilbelysningsarmaturer kan fastgøres direkte til bjælker til komplekse surroundstrukturer og om nødvendigt ændre deres position.

Lysekronen bør afspejle den generelle stilistiske ide, for eksempel i et landlig rum kan det være en lav smedejernslysekrone og i det indre er der en ryddelig Provence med flere tekstilfarver.

En usædvanlig effekt er skabt af LED-strimlen, der drukner i sidens dele af strålen, skaber følelsen af ​​at flyde i luften.

Gør det selv

Før du fortsætter med reparationen, er det nødvendigt at bestemme bjælkens størrelse og afstanden mellem dem. Afstanden mellem bjælker afhænger af området og højden af ​​rummet.

 • I et værelse med højt til loftet er det tilladt at placere bjælkerne tæt sammen, så rummet vil fremstå lidt lavere.
 • I et lille rum er det derfor bedre at fastsætte loftsbjælkerne i en tilstrækkelig afstand.
 • Bjælkens længde afhænger af ønsket om at dekorere rummet langs hele længden eller kun at vælge en del.

En af de nemmeste måder at bygge loft bjælker på er at gøre dem fra skum.

 1. Skumpladerne skæres i den rigtige størrelse og limes sammen i en bar.
 2. Herefter kan de klistres over med en film med efterligning af træ eller plast og fastgjort til loftet. Installation er hurtig og ubesværet.

Sådan fastgøres bjælker til loftet

Hvert materiale har en anden vægt og egenskaber henholdsvis, mounten er også anderledes.

 • Inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at reproducere markerne, hvor fremtidige stænger skal rettes, på loftet.
 • Til bjælkerne af skum nok væske negle.
 • For at være sikker på resultatet kan loftet primeres.

Træ dekorative bjælker er fastgjort ved hjælp af stænger, der er fastgjort til loftet i en afstand af 1 meter. Træstrålen er fastgjort på skruerne over stængerne.

Billedet viser installationen af ​​træ- og polyurethanbjælker.

Fotogalleri

Loftsindretning er en vigtig detalje i interiøret. Loftsdesign er en god måde at give en individualitet og karakter til et design. I en lejlighed med moderne stil kan loftet laves af plast eller metal i moderne og provinsielt design. Naturligt træ vil se harmonisk ud. Nedenfor er eksempler på brug af bjælker på loftet i værelser med forskellige funktionelle formål.

Loftbjælker i interiøret - et dekorativt element eller arkitektonisk træk

Loftet med bjælker giver en følelse af komfort og varme i hjemmet. Uanset om bjælkerne er strukturelle egenskaber i rummet eller udfører en udelukkende dekorativ funktion, bliver designet af et sådant rum transformeret. Loftet med bjælker lavet i farve kontrasterende i forhold til hele overfladen af ​​loftet vil tiltrække opmærksomhed og skabe en særlig optisk effekt af interiøret. Men selv elementerne i gulvene, der er malet i en tone med loftet, forbliver ikke uden opmærksomhed. På grund af dens strukturelle og karakteristiske tekstur bliver loftbjælker af træ eller andre materialer et fremragende element i ethvert interiør.

Tilstedeværelsen af ​​bjælker på loftet kan skyldes forskellige årsager:

 • I private huse af bjergarter af by eller land er en integreret del af bygningsstrukturen, elementerne i rammestellet til støtte af loftet eller loftet.
 • Ønsket om at give interiøret til en bestemt stil (f.eks. landestil, landdistrikter, øko, chebbi-chic eller Provence ledsages ofte af et lignende loft trim);
 • evnen til at skjule fejlene i loftet - at placere bjælker ved leddene af gipsvæg ark reducerer væsentligt omkostningerne ved den endelige overfladefinish;
 • I hule loftbjælker kan forskellige tekniske kommunikation maskeres - fra rør til elektriske ledninger kan belysningselementer indlejres i hulrummet af sådanne bjælker:
 • Forskellige elementer i interiøret kan fastgøres til bjælker af træ, metal eller sten - fra vedhængslamper til fjernsynsapparater.

Så vi besluttede at bjælkerne i loftet kan være dekorative eller udføre helt oplagte støttefunktioner. Men fra hvilke materialer kan de laves? Som sædvanligt kan alle materialer til udførelse af bjælker til loftet opdeles i naturlige og kunstige:

 • Træ - en af ​​de mest almindelige, men ikke billige materialer til fremstilling af bjælker. For landhuse og private huse, beliggende i byen mest almindeligt anvendte nåletræ arter, men der er også muligheder for løvfældende arter af træbjælker (for landstil eller øko denne type efterbehandling loftet er mest relevant);
 • Metalbjælker af stål eller aluminium anvendes ofte i loft, industrielle og højteknologiske interiører (belysningselementer er ofte knyttet til sådanne strukturer, men dekorative anvendelser er lige så sjældne);
 • polyurethan - dette kunstige materiale er i stand til at efterligne næsten enhver overflade - fra træ til sten. Et væsentligt kendetegn ved polyurethanbjælker er produktets lave vægt. Selvfølgelig er prisen på kunstige efterbehandling elementer under deres naturlige modparter. Sådanne bjælker kan anvendes i indretningen af ​​ethvert stilistisk tilbehør, alt afhænger af lokalernes størrelse og kvaliteten af ​​efterligningen af ​​"træ" eller andre materialer.

Følgende faktorer vil påvirke valg af materiale, udseende og konfiguration af bjælker i forhold til loftet:

 • Rummets dimensioner og formen af ​​loftet (en vandret overflade eller et hvælvet loft, en flerniveau eller en lille højde i rummet - alle disse faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftelementer);
 • stilen på værelse design - klassisk stil eller avanceret hi-tech vil kræve en anden tilgang i valget af loft bjælker;
 • reparationsbudgettet - omkostningerne ved bjælkerne kan variere flere gange afhængigt af materialet til fremstilling, størrelse og kompleksitet ved ændring af strukturer.

Loft loft: valget af materiale og design

Når det kommer til loftet, genkalder de straks loftsrummet på de øverste etager med et skrånende loft. Nogle gange bruges de som opbevaringsrum, hvor unødvendige genstande opbevares i årevis. Men du kan finde en bedre brug for dette værelse og gøre det til en stue.

Design funktioner

Loftet blev først brugt i Frankrig i 1630, da Francois Mansart tilpassede pladsen til boliger. Til ære for arkitekten Mansara blev loftsgulvene under ødelagte tage kendt som loftet, og de fattige lag af befolkningen levede i dem. I de seneste år er der blevet øget opmærksomheden på arrangementet af mansards.

Ejere af sådanne lokaler er ofte forvirrede, fordi de ikke ved, hvordan man bruger det korrekt og funktionelt.

For at løse dette problem bør man henvende sig ansvarligt, fordi loftet har sine egne egenskaber.

Loftet kan være af forskellige former - trekantet eller brudt, symmetrisk eller asymmetrisk. Ved hjælp af denne slags zest bør du ordentligt arrangere loftsbunden. Her kan du arrangere et separat rum til arbejde eller oprette en børnehave eller omklædningsrum med hjælp fra pyramiderne.

Ved afslutning skal loftet tage højde for kvaliteten af ​​dets isolering. Det er vigtigt at straks varme loftet, kun derefter fortsætte for at afslutte det. Du må muligvis støde på vanskeligheder på grund af takets ødelagte geometri, men vær ikke bange for befæstninger, moderne materialer giver dig mulighed for at arbejde under forskellige forhold.

Vælge metoden til efterbehandling på loftet bør overvejes, hvad bliver rummet, dets stil, form og højde på taget.

Krav til værelset

Kom i gang, bør du studere kravene i SNiP 2.08.01-89, med særlig opmærksomhed på de afsnit, hvor det siges om sikkerhed, overholdelse af sanitære og hygiejniske standarder.

Loftet kan placeres i enhver bygning, selv om der er indvendinger mod arrangementet af det i et træhus. Ved brug af speciel imprægnering til trækonstruktioner og med passende beskyttelse, hvis bygningens højde ikke overstiger 75 meter, er det tilladt at anvende trækonstruktioner.

Arbejde på loftsrumene skal være opmærksom på, at væggene i rummet kan have en højde på 1,5 meter. For et normalt rum bør den optimale lofthøjde være mindst 2,5 meter, på loftet kan loftet have en lavere højde. Loftet på loftet har en kompleks struktur, men ved hjælp af visse metoder kan du selvstændigt arrangere en komfortabel bolig.

På loftsrumene er der hyppige udkast og udblæsninger, og for at undgå dem skal der gøres arbejde for at forsegle sømme, isolere rummet, installere coatede vinduer, der opbevarer varme i rummet.

Materialer og Design

Loftet gulve er forskellige i højde, dekoration, placering af vinduer, det kan være værelser med et loft, skråt til en eller begge sider. For hvert af disse rum skal du vælge de relevante indstillinger og skære rummet med udvalgte materialer.

Ofte når man dækker loftet ved hjælp af sådanne traditionelle materialer:

 • vægpaneler;
 • efterligning af en bar
 • blokhus;
 • drywall;
 • slibning krydsfiner;
 • kork panel;
 • dekorative gips;
 • stræklofter.

Valget kan afhænge af ejendommens ejerens egenskaber, økonomiske muligheder og på den stil, hvor udformningen af ​​lokalerne skal udføres.

Traditionelle materialer til plating er bedre at bruge, når du vælger en klassisk stil, Provence eller Country. Gør rummet i en mere moderne stil som hi-tech, egnede andre materialer.

Gipsplader

Et af de vigtigste materialer til udsmykning af lokaler skal kaldes gips. Kappe materiale kan og mansard værelse. Når du vælger det til at arbejde med loftet, bør du overveje at du har brug for et fugtfast materiale.

Installation af loftet på gipsvæg foregår uafhængigt eller hjælp af specialister. Ved brug af gipsvæg er det muligt at lave lofter på flere niveauer, opdele rummet i zoner. Materialet har god lydisolering, brandmodstand og nem at bruge. Med denne mulighed kan du afslutte forskellige uregelmæssigheder og isolering.

Gipsvæg har en betydelig ulempe - når der kommer en stor mængde vand på det, kan der forekomme trykforringelse, og loftet skal omdannes. Brug det i arbejde, skal du sørge for god vandtætning.

Ark skal fastgøres til loftet.

Efter arbejde med gipsplader skal færdiggørelsen udføres:

 • juster leddene
 • male overfladen;
 • indsætte tapet;
 • brug andre typer indretning.

Valg af loftsplint

Efter færdiggørelsen skal du vælge et loftsplint, det vil give klarhed til linjerne og loftet vil se mere smukt ud.

Den nemmeste at bruge og billig indstilling kan kaldes en skumplint. Det er let skåret med en kniv, men man bør huske på, at materialet har lav mekanisk styrke.

Du kan vælge polystyrenskum, det vil være stærkere end skumplast, men prisen på sådant materiale er højere, selv om du ikke kan rangere det som for dyrt. Polyfoam og polystyrenskum er fastgjort med lim eller kitt. Disse materialer giver dig mulighed for hurtigt at lave et loft uden at bruge betydelige mængder materiale på materialet.

Hvis du vælger træbagetter, skal du vide, hvordan du korrekt sætter dem på overfladen. At arbejde med træbagetter er ikke så simpelt som det kan synes ved første øjekast. Materialet er sværere at håndtere og justere vinklerne, enhver unøjagtighed eller plet vil blive synlig. Derudover kan træet udsættes for rådne, skimmel, angreb af bugs. Efter påføring af en antiseptisk behandling og et par laklag kan råtning og mugg undgås.

For at fastgøre træplinterne er det nødvendigt at arbejde med en perforator og fastgøre dem på fastgørelseselementerne. Det skal bemærkes, at træposuettes - den dyreste løsning til loftlister, og bruges normalt i værelser med passende indramning.

Reed klud

At dekorere loftet på loftet, kan du med stok. Dette materiale trimme vægge, lofter, det kan danne grundlag for fremstilling af forskellige gardiner og persienner.

Dette materiale er universelt, hvilket gør det muligt at lægge det på enhver overflade. Reed klud kan bruges indendørs med høj luftfugtighed. Materialet absorberer overskydende fugt, hvilket bidrager til et godt mikroklima i rummet.

Påfør væske negle, lim til installation af en reed klud. Produktet kan let klippes med en skarp kniv eller hacksav. Et sådant lærred kan vare i meget lang tid, hvis det rengøres med en støvsuger eller tørres med en våd maling.

Spånplader

Som et alternativ til gipsvæg til loftet brug plader af spånplader. Det bruges, hvis du planlægger yderligere at male overfladen, eller tapet vil blive limet. Ved at bruge plader af spånplader i reparationsarbejdet, kan du færdiggøre arbejdet så hurtigt som muligt.

Åbne bjælker

Med åbne bjælker kan du give loftet en bestemt stil. Arbejdet vil kræve fra ejeren af ​​lokalerne finansielle investeringer, så inden arbejdet påbegyndes er det bedre at studere egenskaberne ved at arbejde med materialet.

Til lofter skal du bruge logger af nåletræer, der rengøres og behandles med specielle midler, hvilket sikrer deres holdbarhed og giver produktet et smukt udseende.

Det er muligt at overlappe hele loftet med åbne bjælker eller kombinere dem med forskellige materialer ved hjælp af tekstiler, sten og keramik, hvilket gør det muligt at dekorere loftsstrukturer i forskellige stilarter.

På loftet er det værd at bruge falske bjælker, de er tomme inde, så de vejer lidt, det er meget lettere at arbejde med dem end med almindelige bjælker.

Laminatgulve

I starten blev laminat brugt til gulvbelægning, men begyndte gradvist at blive brugt til indretning. Selv en begynderbygger vil kunne dekorere loftet med laminat, man bør kun forberede en hammer og finde en assistent for sig selv.

For at afslutte laminatloftet skal udføres forberedende arbejde og rengøre loftet fra rester af gips. Dernæst lav et loftlayout under hensyntagen til laminatets størrelse. Crate begynder med lægning lags, så sætte korset. Under laminatets loft anbringes en metalprofil eller træramme. På loftet er det tilrådeligt at bruge en træramme.

Støbt

Til beklædning kan loftet på loftet være egnet foring. Materialet er overkommeligt og har fremragende egenskaber, det anbefales at bruge i boligområder. Ved hjælp af foring er det muligt at opnå efterligning af naturligt træ, hvilket gør det muligt at lave en loftsstil stilfuld og smuk med den laveste pris.

Til afslutning af et loft brug sædvanlig foring, som tidligere er poleret eller poleret eurolining. Det er nødvendigt at vælge lyse farver, så loftet bliver straks visuelt større, mere rummeligt og lysere.

Imiteret tømmer

Det er muligt at dekorere vægge og et loft ved hjælp af efterligning af en bar. Dette er et efterbehandling materiale, der består af træ.

For at afslutte loftet med efterligning af træ, skal man:

 • udføre det forberedende arbejde og lave kasser;
 • Fastgør bjælkens imitering i loftet ved hjælp af skruer eller klemmer;
 • På den sidste fase af arbejdet påføres en speciel belægning, imprægnering, maling, lak og voks.

Spændetøj: Pro og con

Ved installation af stræklofter på loftet skal alle deres positive og negative sider undersøges. Ved at bruge spændingsduer kan du lave et interessant design af rummet, gøre det i et bestemt farveskema, strække det fra forskellige vinkler, lave forskellige former og installere på forskellige niveauer. Takket være denne dækning bliver rummet straks rigere og lysere.

Positive sider ved installation af hævede lofter:

 • Materialet er sikkert, har ingen ubehagelig lugt;
 • ikke brændende
 • lang levetid - op til 15 år
 • Stræklofter installeres meget hurtigt uden snavs og støv.

Negative sider ved installation af hævede lofter:

 • materialet er bange for skarpe genstande, når du håndterer dem, skal du være forsigtig med ikke at ødelægge overfladen;
 • med temperaturdråber kan materialet deformeres.

Hvad er bedre at lave et loft på loftet? (11 billeder)

Komfort under taget af huset starter fra loftet

Loftet er et sted, hvor taget dominerer. Loft loftet udfører en dobbelt opgave: På den ene side beskytter den varme, støtter klimatisk komfort på den anden side - er et vigtigt designelement.

Dem, der ønsker at bygge et mansardloft, rådes til at sammenligne arbejdsomfanget, deres egen styrke og økonomiske muligheder.

Hvorfor varme taget

Taget opvarmer hurtigt i solen, i den kolde tid, der passerer varme, når temperaturen falder, samler den kondensat og beskytter ikke mod fremmede lyde (grene, regndråber, fugle og dyr).

Før du takler loftet, tag tag på taget over loftet i stueetagen.

Et godt tagmateriale plus højkvalitets varme og vandtætning er lig med økonomien i drift af et hus. Gennemførelsen af ​​formlen vil gøre det muligt for en tredjedel at reducere varmetab, reducere hyppigheden og omkostningerne ved reparationer for at skabe behagelige levevilkår i de øverste kamre.

Hvad er varmen beskyttelse

Heat sandwich indeholder seks lag:

 • tag
 • drejning
 • kontrobreshetka
 • vandtætning (beskytter isoleringen mod fugt udenfor)
 • varmeisoleringsmateriale
 • dampspærre (obstruktion fra fugt fra rummet)

Opvarmningsprincippet er at fylde tagterrassen med en varmeisolator for at udelukke fugt udefra (nedbør) og dampkondensat inde fra huset.

Lag er lagt med sømmen og limet med konstruktionstape til tætning. Isolering tæt anbragt i tagkassen eller på den, således at der mellem isoleringen var et luftgab - designet skal trække vejret.

Loftet på loftet i et allerede bygget hus er isoleret indefra, startende fra tagdækningen.

Varmeisoleringsmaterialer

Der er mange varmeisolatorer på markedet;

 • mineraluld,
 • polystyren skum
 • glasfiberplader
 • skum beton,
 • ecowool,
 • polyurethanskum blanding.

Uafhængig brug af sprøjtet isolering (de sidste tre stillinger) er svært - arbejde kræver færdigheder og specialudstyr.

Ved køb skal du være opmærksom på parametrene for termisk ledningsevne, densitet, fugtabsorption, dampgennemtrængelighed. Materialet skal opfylde kravene til miljø- og brandsikkerhed, og dens vægt - styrken af ​​understøttende strukturer.

Når arbejdet er afsluttet, forhindrer intet noget i at gøre og gør loftet på loftet på højeste niveau.

Facing materialer

Isoleret tag sikrer et positivt indre klima. Hvis rummet er godt opvarmet og ventileret, er valget af materialer til at arrangere loftet i et privat hus ubegrænset og afhænger af det beløb, du er villig til at bruge.

Vi tilbyder en liste, sorteret efter faldende pris:

 • gips gipsplader
 • krydsfiner
 • vægpaneler
 • stræklofter
 • gulve
 • caisson blokke

Listen er ikke lukket - mens du læser artiklen, kan nye stillinger vises ved salg.

gips gipsplader

Gipsvæg er en gipsfodret byggemasse (pap).

Ark er let at installere, i våd tilstand tager materialet enhver form, som den bevarer, når den tørrer.

Sofistikeret designideer bliver til virkelighed - buer, bøjninger, huler, loftslofter i forskellige niveauer og indviklede konfigurationer. Kommunikation og elektriske ledninger skjuler en glat overflade, og den tætte struktur kan modstå vægten af ​​monterede armaturer, lysekroner og dekorative elementer.

Materialet er billigt og miljøvenligt, men er underkastet deformation under krympning af lokalerne, hvilket begrænser brugen heraf i huse under opførelse.

Producenter tilbyder ark med forbedrede ildfaste egenskaber (markeret i rødt), høj fugtbestandighed (grøn) og antinoise akustisk gipsvæg.

GKLs er fastgjort til loftbeklædningen, leddene er forseglet med kittet, materialet tjener som grundlag for tapet, tekstureret gips, maleri eller bliver et supplement til dem.

Træafslutning

Ved at vælge materialet til loftet loft anbefaler vi at forblive på naturligt træ. Træet skaber trøst, fylder rummet med varmt lys, opvarmer i solen, genskaber luften i harpiksholdig aroma, hvor der endda trækker vejret anderledes. Lofter med eg, valnød eller mahognifinish passer organisk ind i det indre af et træhus.

Støbt

Økonomisk mulighed - lining, dens installation er enkel, prisen er lav.

Stangen 30x30 mm tjener som ramme til fastgørelse af vægpanelet og skaber et luftrum mellem dampspærren og finishen.

Baren er monteret i loftet med drejebag og negle med gevind, som muliggør justering af beklædningsplanet. Når installationen er afsluttet, er vægpanelet dækket af træfarve, lak eller akrylbaseret maling.

Euro foring og imitation under baren - sorter af konventionelle foringer, som ikke kræver yderligere behandling, har en glat strålende overflade, et ædelt udseende og koster lidt mere.

Loftet på loftet vil se originalt, hvis du sætter lamellerne i en vinkel, kombinerer multidirektionelle zoner, skaber et lys og skygge.

parket board

Temaet for et luksuriøst lofts loft i udførelsen af ​​gulvbrættet vil kræve investering af arbejde og en masse penge. At tage på et projekt alene uden at have faglige færdigheder er en dristig beslutning.

Her er nogle grundlæggende regler for at arbejde med dette komplekse materiale:

 • før installationen, bør bestyrelsen hvile i en uge uden emballage
 • vi tager stænger på basis 40 ug 40 mm
 • vi lægger krydsfiner over stængerne som en base
 • vi bringer krydsfinerplanet til det ideelle
 • Vi fastgør parketten til limbasen og duplikerer den med skruer hver 30 cm
 • tager højde for loftet, vægten af ​​strukturen og parametrene af fastgørelseselementer
 • tilladt fugtighed i rummet under installationen - op til 60%, temperatur 18-25 °.

Caisson lofter

Caisson blokke - hukommelsen af ​​lofterne i gamle slotte og paladser.

Imiteringsceller af skærende bjælker er fremstillet af træ, polyurethan, træfibermateriale (MDF) og giprok. Caisson loftet på loftet er en luksus, der giver værelser med en høj hvelv (3 meter eller mere).

Stråler udenfor

Forresten, om bjælkerne, er det ikke nødvendigt at efterligne dem, langt mindre at skjule dem. Design funktioner, kan profilen af ​​loftet på loftet effektivt slå, fremhæve de fremspringende elementer med lys og farve.

En lav arch kan hæves ved at afspejle lys fra glatte overflader, sammenlægge toner af vægge og lofter, eller kontur belysning.

Mørke farver, tværgående linjer, spiser op, plads. Lys farver, lodret orientering i kontrast arbejder mere aktivt. Høje lofter er ligeglad, jo mere komplekse lindring, jo mere interessant er indretningen.

Stræklofter

En populær måde at arrangere loftet på i lejlighederne er acceptabelt til loftet i et privat hus. Stræklofter skjuler defekter, skaber konfigurationer på flere niveauer i forskellige former, farver med en mat, skinnende overflade og grafisk indsats.

En kvadratmeter strækloft vejer omkring 250-300 gram, dens belastning på strukturen er ubetydelig.

Det er næppe rimeligt at gøre installationen selv. Find udstyr, træk lærredet, arranger vinduesåbninger, installer lysekroner, og lamper uden træning virker ikke.

Hvis du ansætter en specialiseret virksomhed, forbliver det at vælge design og tænke på forhånd om loftet er højt nok til ikke at beskadige belægningen ved et uheld. Uforsigtig bevægelse, kløften krydsede arbejdet ud, du skal starte om igen.

Arrangement af lofter er en kreativ og teknisk vanskelig forretning. Uanset hvad loftet skal laves af, er det vigtigste at gøre alt efter teknologi, så soveværelset, kontoret eller badeværelset på loftet vil være det bedste sted i huset. Prøv arkitektens og dekoratørens rolle eller ring på hjælp fra herrer, for at bestemme ejeren af ​​huset.