Gør et loft på balkonen

Meget ofte bliver balkonen til lejere i lejligheden et andet fuldt udstyret rum, hvor du kan tilbringe fritid, til at udstyre en undersøgelse eller en lille vinterhave. Dette gælder især om sommeren, fordi om vinteren på balkoner af almindelige Khrusjtsjov huse er temperaturen den samme som udenfor. Derfor er det meget gavnligt i tætte bylejligheder at udføre isolering og afslutning af høj kvalitet på balkonen.

Og hvis du beskæftiger dig med spørgsmålet om, hvad der skal være materialet til at afslutte gulv eller vægge på balkonen - ganske let, spørgsmålet om materialer til loftet ofte fører værterne til en dumhed. Lad os prøve at finde ud af, hvilken slags loftindretning der passer til balkoner, hvilke fordele og ulemper de har, og også finde ud af, hvordan man korrekt udfører arbejde på loftet på en balkon.

Indhold:

Arbejdsområder med at afslutte loftet på balkonen

I denne artikel vil vi tale om balkoner, da der i tilfælde af loggier ikke er nogen særlige nuancer, der forhindrer efterbehandling med bygningsmaterialer. Dette skyldes det faktum, at loggia hviler på selve huset, og balkonen er en ophængt struktur, hvor belastningen skal udregnes omhyggeligt.

Før afslutningen af ​​loftet med materialer, er det nødvendigt at udføre en række forberedende arbejder.

Balkon loftet vandtætning

Det er nødvendigt at vandtætte loftet selv på en åben altan, da regnvand eller smeltet sne kan se gennem hullerne i de øverste etager, løbe ned ad væggene og ødelægge udsmykningen af ​​væggene og gulvet på balkonen. I dette tilfælde giver selv den dyreste reparation ikke mening, for efter den første regntid vil hele udsmykningen ikke se æstetisk glædeligt.

Den nemmeste måde at vandtætte loftet på loftet er at behandle leddene og hullerne med silikoneforseglingsmiddel og dække overfladen af ​​pladen med en speciel hydrofob primer. Denne mulighed er egnet til dem, der har en glaseret øvre balkon af naboen, og gulvet på den er også vandtæt.

Ellers bliver ejerne nødt til at forhandle med deres naboer for at kunne udføre højkvalitets vandtætning af tilstødende plader sammen.

Hvis balkonen er på sidste etage, skal den beskyttes mod fugtighedsindflydelse fra indersiden af ​​ovnen og udefra. For at gøre dette skal du ringe tagspecialister, der vil tage vandtæt tag på balkonen sammen med tagets installation.

Balkon loftisolering

Termisk isolering af loftet på balkonen er nødvendigt i flere tilfælde. For det første, hvis ejerne beslutter helt eller delvis at forbinde balkonen til stuen - for at reducere mængden af ​​varmetab og ikke at udføre yderligere opvarmning til balkonen. For det andet, hvis den øverste altan er åben (kold), eller den er helt fraværende.

Hvis balkonen af ​​naboerne på toppen er isoleret og glaseret, og du ikke vil bruge din balkon som et opholdsstue, kan du uden isolering af loftet.

Når du vælger isoleringsmaterialer til en balkon, skal du følge flere vigtige kriterier:

 • Materiale tykkelse;
 • Dens vægt
 • Støjisoleringsegenskaber;
 • Manglende egenskaber ved hydroskopicitet (ophobning af fugt fra damp og luft).

Derfor er de bedste muligheder for isolering af altanen loftet sådanne materialer som:

 • Skumplast;
 • penofol;
 • Styrofoam (PPS);
 • Ekstruderet PPP (Penoplex);
 • Mineraluld.
Opvarmning af loftet med polystyren skum (penoplex)

Isolering er installeret i rammebasen, som kan fremstilles enten af ​​metalprofiler eller fra træstænger. Tidligere limes et vandtætlag til overfladen af ​​pladen: en film eller en membran, og så isoleres selve.

Skummaterialer kan monteres i loftet uden brug af en ramme, men en metode til fastsættelse af færdigmaterialet skal tilvejebringes. Ved anvendelse af en bomuldsuldisolering (basalt eller glasuld) installeres der en dampspærring oven på den, da sådanne materialer er meget hydroskopiske.

Penofol loftisolering

Efter udførelse af vandtætning og varmeisolering arbejde på loftet på balkonen, kan du fortsætte til sin efterbehandling.

Hvad skal materialet til at afslutte loftet på balkonen

Balkon - bærbart design, der ikke tåler tunge belastninger uden yderligere styrkelse af gulvplader. På grund af dette er det simpelthen farligt at bruge nogle materialer til at afslutte det.

Hvilke egenskaber skal have materialet til at beklæde loftet på balkonen:

 1. Lav vægt og tykkelse.

Da det færdige materiale er fastgjort til vandtætningsmaterialet, øges belastningen på gulvet, og loftets højde reduceres markant. Når du vælger alle materialer, er det derfor nødvendigt at beregne disse parametre nøjagtigt, og kun derefter foretage et køb.

 1. At opfylde standarderne for brand og sundhedssikkerhed.

Det betyder, at materialets ubrændthed er et stort plus. Derudover bør den tage hensyn til dens miljøvenlighed. Når alt kommer til alt, hvis det er meningen at placere blomster på balkonen, en minituin eller omdanne den til boligareal, kan skadelige kemikalier, der kan frigives fra visse typer materialer, med tiden skade boligens beboere og endda planterne i den.

 1. Besidder ekstra støjabsorberende egenskaber.

Dette punkt er især vigtigt for de mennesker, der vedhæfter en balkon til en stue eller et køkken. Faktum er, at alle revner, revner og samlinger af gulve sammen med et sådant materiale som beton er en fremragende lydforstærker. Alle ved, at man på de gamle Khrusjtsjovs balkoner kan høre lyden fra gaden og lydene fra de omkringliggende lejligheder. Det er derfor, at alle disse lyde ikke trænger ind i lejligheden, hvis en mur bliver revet mellem balkonen og værelset, skal du passe på lydisolering.

Nu vil vi overveje de mest optimale varianter af efterbehandling materialer til balkon loftet og undersøge deres positive og negative kvaliteter.

Hvilke materialer bruges til at afslutte loftet på balkonen

I betragtning af alle ovenstående egenskaber af materialer til afslutning af balkoner, kan vi konkludere, at i loftet i dette rum kan du ikke bruge så mange muligheder for efterbehandling.

gips gipsplader

Moderne byggemarked - tilbyder et stort udvalg af gipsplader af høj kvalitet, med forskellige størrelser og egenskaber fra pålidelige producenter. Men det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at efterbehandling med gips er oftest brugt til udjævning af loftet, og det er nødvendigt at påføre en topcoat (maling, kitt osv.) På overfladen.

Loftgipsplader, har en standardtykkelse på 9,5 mm, en længde på 2-2,5 meter og en bredde på 1,2 meter. For at fastgøre det til loftet er det nødvendigt at bruge en metalramme. Derfor er det i tilfælde af brug af gipsvæg at afslutte loftet på balkonen, det er optimalt at vælge indstillingen af ​​isolering, som også er monteret i interframe rummet.

Der er et stort udvalg af gipsplader med en række egenskaber: Brandsikker, fugtfast, brandsikker og fugtbestandig, fleksibel. Sidstnævnte har den mindste tykkelse (6,5 millimeter), så det er fornuftigt at bruge dem til at afslutte balkonen med et meget lavt loft.

På grund af monteringsfunktionerne er gipsvæggen en glimrende lydisolator til rummet. Men til brug er det nødvendigt at beregne belastningen på overlapningen, da dette materiale ikke er den letteste af vægten.

Foring eller plastpaneler

Plast er fugtbestandigt, let at rengøre, meget let og slidstærkt materiale, hvilket er ideelt til afslutning af balkonen. Derfor bruges dette materiale mest på balkoner, bl.a. på grund af den lave pris.

Paneler eller eurolining til loftet brænder ikke, er modstandsdygtig over for ekstreme temperaturer, ultraviolet stråling og rottning. Derudover er der et stort udvalg af farver i dette finish, hvilket gør det nemt at passe ind i næsten ethvert interiør.

Paneler er fastgjort på samme måde, på rammebasis. Derudover er der to typer paneler. I det første tilfælde overstiger deres tykkelse ikke 8-10 millimeter, i den anden - 3-5 millimeter, men sådanne paneler kaldes plastikplader. På grund af den hule struktur har disse paneler fremragende varme- og lydisoleringsegenskaber.

Træforing eller lameller

En anden succesfuld mulighed er brugen af ​​træpaneler til loftindretning eller, simpelthen, vægpaneler. Pladsen af ​​træet er, at det er et helt økologisk materiale, der ikke ødelægger indbyggerne i lejligheden.

Men når du afslutter en balkon med et træ, skal du sørge for grundig vandtætning af rummet og også behandle materialet med specielle forbindelser mod dannelse af svampe, insekter, skimmelsvamp osv.

Der er endnu et plus på en træ balkon - det vil se meget hyggeligt og varmt, og derfor en sådan balkon vil være et ideelt opholdsområde i lejligheden.

False lofter Armstrong

På trods af at Armstronglofter oftest anvendes i kontorlokaler eller kontorer, kan deres farvepalette og brugervenlighed lade dig anvende denne type loftindretning i almindelige lejligheder.

Men det skal huskes, at pladerne til Armstronglofterne har visse dimensioner (60 til 60 centimeter), og for at få et smukt og symmetrisk resultat skal de kun bruges på balkoner, der er brede nok.

Suspension systemet "spiser" højden af ​​lofterne betydeligt, og det er også værd at huske, når du vælger denne type finish. Men i et sådant loft kan du skjule forskellige kommunikationer som en lang række ledninger.

Et andet plus af Armstrong-lofter er fremragende lydisolering og evnen til hurtigt og billigt at erstatte de dele af loftet, der blev beskadiget.

Stræklofter

Stræklofter, i modsætning til hængende fliser, ser mere æstetisk glædeligt og luksuriøst ud. Men ligesom andre former for rammekonstruktioner reducerer de højden af ​​loftet betydeligt.

Den vigtigste fordel ved spændingstasker er, at de skaber en perfekt flad overflade uden fejl. Det er nemt at bygge dem i de skjulte belysnings- eller prikarmaturer. Derudover er der en række muligheder for malerier, der begynder med PVC, glans og foto-lofter, der slutter med forskellige typer stofklæder. Derfor er disse lofter velegnet til dem, der fuldt ud vedhæfter balkonen til stuen.

Deres lydisoleringsegenskaber er også fremragende. Men der er også ulemper: høj pris, kompleks installation og umuligheden af ​​at genoprette nettet efter dets skade.

Polystyren loftfliser

Polystyren fliser er den letteste i vægt og det nemmeste at installere materiale til loft dekoration.

Sådanne plader har mange fordele: De er fugttætte, ikke brændbare, meget tynde, de er nemme at skære, tilpasset i størrelse og ren. Et andet plus er et stort udvalg af farver og forskellige mønstrede teksturer og efterligning af stucco.

I dag er dette efterbehandling ikke længere meget populært, men det er stadig den bedste mulighed for kvalitet, æstetik og pris. Til billig reparation af en balkon sådanne plader - den bedste løsning.

Metal lameller

Metal bruges sjældent til efterbehandling af boligarealer, men denne mulighed er fantastisk til en balkon.

Metal lameller er meget holdbare, af aluminium eller stål er det let at skabe en unik form og gøre udseendet af loftet oprindelige og smukke. Desuden savner et sådant loft absolut ikke fugt og vil være modstandsdygtig overfor temperatur ekstremer.

Men prisen på en sådan efterbehandling vil være flere gange højere end for eksempel plast eller polystyren. En anden nuance - den endelige vægt af finishen.

Afslutningsvis

Indretning af balkonen er et meget vigtigt stadium i renovering af lejligheder. Under ingen omstændigheder skal denne bygning være fyldt med affald og overskydende byggematerialer, da hver kvadratmeter skal bruges til stor fordel, især i små lejligheder.

I tilfælde af at balkonen har en uregelmæssig form, er overfladerne ujævne, og området er meget lille, ved hjælp af kompetent valg af efterbehandling er det muligt at forbedre udseendet væsentligt. For eksempel vil træet give mere komfort, rammedesigner vil bidrage til at niveauere overfladen, og lys nuancer vil visuelt øge rummet.

Således bliver din balkon ikke en sæsonbestemt opbevaring af unødvendige ting, men et fuldt udbygget beboelsesrum, der vil glæde dig over komfort og isolation i mange år.

Din interiørdesign guide

At lave en balkon kan ikke undvære loftet. Ud over afslutningen er det vigtigt vigtigt trin: vandtæt gulve. Du kan ikke springe over denne fase: alt arbejde og registreringsomkostninger kan gå til aske.

Foring i sig selv er ikke en meget energiintensiv proces og vil ikke tage meget tid. Det er ønskeligt at arrangere loftet i samme design som hele balkonen. I ekstreme tilfælde kan du blot male det: en glat hvid overflade ser bekendt ud og indfører ikke disharmoni i enhver stil.

Ceiling vandtætning

Vandtæt loftet er nødvendigt, selvom balkonen er åben. Det er en ting, når regnen går ned udenfor, den anden - vandet siver gennem loftet, strømmer langs væggen, strømmer ind i facadefugerne: i det andet tilfælde bliver dine rumvægge konstant våde. For ikke at nævne den forkælet indre af balkonen.

Den nemmeste måde at håndtere lofter, hvis naboerne på toppen af ​​balkonen glaserede. Det er nok at fylde sømmen mellem væggen og pladen med et silikoneforseglingsmiddel fra din egen balkon, og før overfladen med en gennembrydelig hydrofob forbindelse.

Hvis naboerne har en åben balkon, er det tilrådeligt at være enige med dem og vurdere tilstanden af ​​krydset. Hvis det er i orden, kan du handle på samme måde som i det foregående tilfælde. Ellers skal du på en eller anden måde arrangere balkonen på dine naboer: Når vandet strømmer ovenfra, vil silikoneforseglingen fra bunden beskytte balkonen i et stykke tid.

Til de øvre balkoner i husene i typiske bygninger er der brug for vandtætning både under og over altanen. Toppen er normalt isoleret med tagmaterialer sammen med taget. Tagdækkere skal gøre dette under reparationer. Lejeren selv for dette arbejde bliver nødt til at gå ned til ovnen fra taget. For at komme der kræver ofte en ECD-tilladelse.

Men vandtætningen af ​​toppladen er nødvendig. Beton har en porøs struktur, vand trænger let igennem det. Vand passerer gennem ovnen gennem, drypper fra loftet, ødelægger finishen. Værre er selve pladens armatur korroderet, og denne situation er allerede tæt på en nødsituation.

Materialer til tagdæmpning:

 • bygget op bitumen vandtætning;
 • bituminøs mastiks, "flydende gummi";
 • PVC membran. Dette er en dyr løsning, men det er mere holdbart end bituminøse materialer: for eksempel er garantien på Technonicol membraner et kvart århundrede.

For at behandle pladen ovenfra kan du kontakte firmaet, der beskæftiger sig med reparation af tage. De har højhøjdearbejdere og adgang til højhøjdearbejde: Du vil ikke have problemer med ECD og skal ikke lave reparationer med risikoen for livet.

Materialer til isolering

Hvis den øverste altan er kold eller fraværende, er det tilrådeligt at varme loftet på den glaserede varme loggia. Ifølge fysikens love stiger den varme luft, den højeste procentdel af varmetabet er gennem taget. Derudover udfører isolering en lydisoleringsfunktion.

Opvarmning af balkonen er indefra. Egnede rulle- og pladematerialer:

 • polyfoam og PPS (polystyrenskum);
 • penoplex (ekstruderet PPP);
 • basalt uld;
 • folie PPP.

Er vigtigt. Bemærk venligst at folieret polystyrenskum er fastgjort til overfladen med den reflekterende side til balkonen.

Materiale sæt ramme metode. De gør enten en beklædning af træstænger eller en ramme af aluminiumsprofiler til gipsvæg. Først skal du lave vandtæt film eller membran, så isoleringen selv.

Basalt uldplader dækkes af en dampisolerende membran, så kondensatet ikke akkumuleres i deres tykkelse: Materialet er hygroskopisk og mister mere end halvdelen af ​​dets varmeafskærmningsegenskaber, når det er vådt. Membranen anbringes en udladningsoverflade fra isoleringen. Normalt er denne overflade ru.

PPS og penoplex kan installeres med en ramme, og uden det: lak eller plader limes til betonpladen med egnede klæbemiddelsammensætninger. Skeletmetoden er mere praktisk, hvis der er planlagt en panelbeklædning: isoleringsplader placeres mellem stængerne / skinnerne, og modstående paneler er fastgjort til de samme skinner. Undtagelsen er lavet af metallofter: De installeres normalt ikke på rammen, men på suspensioner.

En anden måde - ikke den billigste, men hurtig og effektiv: flydende polyurethanskum. Det påføres ved sprøjtning. Materialet trænger ind i alle revnerne, der dannes et lige, fuldstændigt hermetisk lag. Du kan isolere loftet og væggene med en solid kontur.

Hydro / dampspærrefilm i dette tilfælde er ikke påkrævet, kun skum og sprøjtepistol. Laget er tyndt og reducerer ikke pladsen på balkonen. Minus dette materiale: ikke ånde. På en lukket balkon er det nødvendigt at tænke over ventilationssystemet eller for at give fuld ventilation.

Facing materialer

Hvis du har en varm balkon, kan du uden isolering overlappe. I dette tilfælde skal overfladen være færdigbehandlet, før den er færdig: prime med en hydrofob forbindelse, kitt alle huller og chips. Når du forbereder en stærkt beskadiget plade med en kitt, skal du starte med gips.

Under panelet af en sådan grov forberedelse er nok. Hvis du planlægger at male loftet, skal du fjerne overfladen meget omhyggeligt: ​​Kitt hele pladen og tør den til en jævn tilstand.

Overvej de mest populære muligheder for at afslutte loftet.

maleri

Loftet på åbne balkoner er malet med facade maling: de har høj modstand mod temperatur ekstremer og vejrforhold.

Vandbaserede og akrylmaling har vist sig godt. Den foretrukne farve til loftet er hvid eller svagt tonet: En mørk plade vil psykisk lægge pres på beboerne, og loggen selv vil visuelt falde i størrelse.

Pigmentet skal fortyndes straks i hele mængden af ​​maling, fordi igen vil det være meget svært at opnå den samme nuance, pladen forbliver stribet. Det er uønsket at arbejde i regnen: den våde maling fra vandet kan gå til skilsmisse.

På de varme balkoner er lofterne malet med maling til indendørs arbejde. Det er også velegnet til en billig, praktisk og nem at anvende materiale - vandemulsion.

Maleri koster billigt og passer ind i ethvert interiør. Men hun har også ulemper:

 • du skal forsigtigt forberede overfladen;
 • maling (i modsætning til paneler) vil ikke skjule ledningerne, hvis belysning er planlagt på balkonen. For at give et loft med et civiliseret udseende, skal du lave riller til ledningerne og derefter cementere dem. Disse er ekstra lønomkostninger. Og i tilfælde af beskadigelse af ledningerne vil demontering blive vanskeligere (panelet kan simpelthen fjernes fra rammen eller ophængningen).

Trævægspanel

Smuk, miljøvenlig og varm version af loftet - beklædningsbeklædning. Hun kan sheathe og åbne og lukkede altaner. fordele:

 • hygiejne og hypoallergen
 • elegant udseende
 • holdbarhed;
 • varme / støjisoleringsegenskaber;
 • enkel installation.

Især god foring i design af interiører i øko- og landstil.

Sådan modstand vil koste meget. Til væggene kan du tage brædder, og i loftet er eurolining foretrukket: det har kanaler til dræning af kondensat. Det er bedre ikke at forsømme denne funktion, da loftet er det mest sårbare sted for vand.

Plastpaneler

Den billigste og nemmeste mulighed for at forme loftet er plastik. Plastpaneler kan monteres på en ramme eller limes til en betonoverflade. Hvis du planlægger at installere loftlys på balkonen, skal du først skære huller til lysene, inden du begynder at installere panelerne.

 • loftet kan vaskes
 • det er ikke genstand for biologisk ødelæggelse og korrosion
 • i tilfælde af ramme installation er let at demontere
 • Under panelbeklædningen er der ikke behov for grundigt at forberede basen, den vil skjule pladens ubetydelige fejl.

Hvis du kan lide lofter, der efterligner en træoverflade - kan du vælge lamineret plastforing med træstruktur. Plastforing vil koste meget billigere end naturligt.

Rådet. Når du installerer paneler eller vægpanel på en ramme måde, skal du være opmærksom på, at der er tilstrækkelig plads mellem loftet og det øvre snit af altandøren til at åbne balkonen.

Metal lameller

Slattede aluminiumslofter kan installeres på både varme og kolde balkoner. De er modstandsdygtige over for temperatur og fugt, holdbar, slidstærk og elegant, nem at installere. Til vedhæftning anvendes et ophængningssystem. Suspensionens højde kan justeres. Rackloft reducerer næsten ikke højden af ​​balkonen (der kan ikke siges om panelrammemetoder til efterbehandling).

Aluminiumsloft - en god tilføjelse til indretningen af ​​lejligheden i højteknologisk stil. Der er praktisk talt ingen ulemper ved dette overfor.

Ud over skinnen er der også andre metallofter:

 • cellulære. Også monteret på bøjler eller på en ophængsramme. De ligner en monolitisk overflade med firkantede celler;
 • panel. Passer til lange balkoner: panelets længde - op til flere meter.

gips gipsplader

Dette materiale trimlofter på lukkede altaner. Fordelene ved gipsvæg - brugervenlighed, ekstra lyd / varmeisolering, lav pris. Panelerne er monteret på en ramme af aluminiumsprofiler: Profilerne er fastgjort til betonggulvet med dowels, og gipsvæggen til dem er lavet med skruer.

Gipsloft kan gøres normalt eller duplex. I det andet tilfælde er spotlights placeret langs konturen af ​​det lavere niveau. Placeringspunkter udarbejdes ved montering af rammen, huller skæres ud i panelerne selv.

Et sådant loft kræver yderligere efterbehandling. I denne kapacitet kan du bruge:

 • tapet (bedre vaskbar);
 • male. Overfladen af ​​panelerne skal anbringes;
 • keramiske fliser.

Polystyrenplader

PPP kan fungere ikke kun som varmelegeme, men også som selvstændigt efterbehandling. I dette tilfælde fjernes problemet med yderligere opvarmning. Tykkelsen af ​​pladerne er fra tre til seks centimeter, dvs. På højden af ​​balkonen har de praktisk talt ingen indflydelse.

Monter pladerne på en klæbende måde, der desuden er fastgjort med dowels. Før dette skal overfladen rengøres, hullerne og hullerne skal repareres og jordes. Efter montering limmes forstærkningsfiberglasnet til pladerne og et andet lag lim påføres.

Når limen tørrer, er finishen færdig. muligheder:

 • dekorative gips eller tekstureret maling;
 • dekorative polystyren fliser. De lægges også på limen.

Strekak

Alt dette udvalg af finish er ikke begrænset til. Hvis du er villig til at bruge flere penge (arbejdskraft, tid) på foringen, kan du installere et ophængt loft eller finer overfladen med keramiske fliser. Det vil koste mere. Ovenstående metoder er gode til et optimalt pris / indsats / kvalitetsforhold: Du kan lave et elegant og holdbart loft med dine egne hænder uden at bruge mange penge på det.

Loft på altanen

Enhver ejer af lejligheden over stueetagen fortæller før eller senere om hvad man skal lave lofter på balkonen, hvordan man ordner dem bedre og er resultatet værd at indsatsen og pengene investeret? At besvare disse spørgsmål kan helt sikkert ikke - meget afhænge af typen af ​​hus, materialer, klima og det endelige mål for reparation.

En konklusion kan straks fremhæves - udsmykningen af ​​altanlofter har længe været en velkendt måde at forene dit hjem til den laveste pris. Resultatet, med fuld overholdelse af teknologi, vil glæde med holdbarhed og skønhed.

Lad os overveje alle metoder og faser af en sådan reparation i detaljer.

Hvor skal man starte?

Før man går videre til den dekorative del af arbejdet, venter enhver balkon på en omhyggelig og meget vigtig scene - vandtætning og isolering. Det kan kun forenkles i et tilfælde: Når naboerne har topkvalitets trim og ruder, hvilket ikke altid er tilfældet, og der skal tages højde for regnen og anden fugtighed og reduceres til et minimum.

Beton har en porøs struktur, der er særlig sårbar mod fugt og er særligt dårligt beskadiget om vinteren, når de akkumulerede dråber udvider i størrelse, hvilket bidrager til dannelsen af ​​revner. Derfor, inden arbejdet påbegyndes, vil det være dejligt at invitere en specialist, som vil vurdere balkens generelle tilstand og give det grønne lys til vandtætning.

I dag er der flere populære og relativt billige måder:

 1. Penetrerende forbindelser (kun til beton);
 2. Coating sammensætninger (til mursten og træ);
 3. Rulle materialer på polymere forbindelser;
 4. Tætningsmidler (til sprækker og revner).
 5. Varmeapparater, der passer til de fleste russiske balkoner, kun to er:
 6. Mineraluld;
 7. Polyurethanskumplade.

Brugen af ​​hvert af disse materialer er kun tilladt, når det formentlig er kendt, at det er egnet under særlige forhold. I modsat fald kan konsekvenserne medføre en omkostningseffektiv revision.

Typer af finish

Strekak

I modsætning til den velkendte mening, at sådanne systemer kun anvendes i værelser med et stort område, ellers - "det ser ikke ud" er en langvarig vildfarelse. Selv på 1-1,5 m2 er det ret realistisk at lave de niveauer, der så farvelægge designerbrochurer. Komfort til installation, og at alle aluminiumsbaser bliver små, ikke 5 meter, som i en rummelig stue eller et soveværelse med forbedret planlægning.

Fordelene ved, at nogle typer af lofter har:

 1. Glans øger rummet og glatter ud alle uregelmæssigheder;
 2. Polyesteren er fugtbestandig, ubrændbar og ikke tilbøjelig til at falme i solen;
 3. Belægningen tåler svære frost og temperaturfald;
 4. Materialet støber ikke og afviser patogener.

Nedhængt loft

Hvordan adskiller denne type fra den foregående? Kort sagt til alle, fordi det vigtigste materiale, der anvendes, ikke er polyesterstof, men PVC-paneler eller andet materiale, på kundens anmodning. Installationsprocessen accelereres flere gange.

Den væsentligste fordel ved et sådant system er besparelse af højde, hvilket er særligt vigtigt for typiske høje stigninger af prøven på 80-90'erne, hvor lofterne ikke er for høje. Panelernes hule struktur og deres specifikke arrangement gør hele systemets lys, fleksibelt og holdbart.

Fra gipsplader

Er det muligt at gøre, og overveje generelt denne mulighed? Ja, det er muligt, men med en række forbehold, hvoraf den første siger, at balkonen, som selve lejligheden, ikke bør være i en region med høj luftfugtighed, da det er den største fjende af skrøbeligt materiale.

Du bør ikke tro på fabrikanten, hvem vil fortælle dig at det er hans gipspladerlofter, der har enestående fugtresistens og forbedrede styrkeegenskaber. Alt dette gælder kun for øjeblikke med et tilfældigt slag af en lille mængde vand, og i det lange perspektiv skal du stadig tænke på at bevare en tør altan.

Fra ubetingede fordele - en pålidelig ramme af aluminiumstrimler, under hvilke ledningerne er stille monteret, og belysning er lavet, selvom den dekorative LED lyser, endda en fuldlyset lysekrone, alt efter ønsket og midler.

Der er et par flere minusser, og de er ikke begrænset til følsomhed over for fugt:

 • Behovet for regelmæssigt maleri;
 • Sårbarhed over for lave temperaturer;
 • Reducering af højden på grund af rammen;
 • Behovet for plastering, forstærkning og installation af bundplader.

For at fjerne disse ulemper er det gipsvæg, der betragtes som det mest overkommelige og samtidig pålidelige materiale, hvor den korrekte installation vil give mange års service.

Rackloft

Som en vittighed kaldes det badstil eller retro-stil. Begge navne har ret til at være, hvis kun fordi princippet om montering af træplader eller foring svarer til udviklingen af ​​det indre af en sauna eller et bad.

Et meget vigtigt øjeblik er glemt - lameller kommer ikke kun fra træ, men også fra ethvert egnet eller ønsket materiale, herunder samme aluminium eller PVC. Den eneste forskel er i den videre installationsproces - åben eller lukket type.

Den første mulighed er kendt for de fleste - lamellerne er installeret i afstand fra hinanden, og de hule områder skaber et karakteristisk "stribet" mønster, inden for hvilken LED-belysning, herunder multi-farvet, ofte holdes. Nogle håndværkere foretrækker at dække hulrummet med dekorative strimler, og derefter skæres hullerne til belysning.

Den lukkede installationsmetode indebærer et "glat" loft, men det er ikke egnet til ikke-standardformularer på grund af den besværlige og uberettigede anvendelse af en stor mængde materialer.

Hvad er alternativerne?

Det sker også, at ingen af ​​mulighederne ikke kan lide udlejer eller af en anden grund er installationen ikke mulig. Hvad skal man gøre i denne situation?

Den billigste måde er at male. Ja, det vil kræve en lang forberedende fase med priming, kitt og vandtætning, men brugen af ​​facade maling vil tillade et par år at glemme, hvordan loftet på balkonen lignede før reparationen. Sandt, så skal alting gøres på ny.

En dyrere mulighed er MDF paneler, som i de senere år har været aktive på markedet som et alsidigt materiale med hidtil uset styrke, fugt og frostresistens. Men ikke alle har råd til denne slags dekoration.

Der er også et gyldent middel - det er polystyrenfliser, de meget med hvilke lofterne af soveværelser og stuer ofte limes. De fastgøres ved en lignende metode, men justerings- og fyldstofstrinnet tager nogle gange tre gange længere end limningen selv.

Som du kan se, er der mange muligheder for indretning af lofter, og valget af en bestemt metode vil gøre balkonen hyggeligt, smukt, varmt og unikt på sin egen måde.

Hvad skal man lave på altanen loftet: TOP 8 efterbehandling muligheder

Få mennesker bruger nu balkonen som et sted at lagre unødvendige ting. Efter alt kan denne ekstra plads arrangeres til brug som rekreative område. Dette rejser spørgsmålet om, hvordan man laver loftet på balkonen, hvilke krav skal opfylde materialet til denne type rum. Vi vil forsøge at håndtere alle nuancer af at afslutte altanen loftet.

Hvad skal der være materialer til et loft på loftet?

Balkon er et sted, hvor temperaturen ændrer sig konstant, og det gælder minus og positive mærker. Dette lille værelse, i modsætning til resten af ​​stuerne i lejligheden, påvirkes af solens stråler med høj luftfugtighed. Derfor skal overfladebehandlingen vælges under hensyntagen til alle de angivne punkter.

For at vælge at trimme loftet på balkonen, skal du sørge for, at det valgte materiale opfylder følgende krav:

 • ikke underkastet deformation under påvirkning af frysningstemperaturer, høj luftfugtighed;
 • vil ikke blive vådt, hævelse er udelukket, hvis det regner
 • ingen lækage under drift
 • under varme udsender ikke giftige stoffer;
 • Materialets farve fades ikke;
 • Skimmel formes ikke, når materialet er vådt.

Af stor betydning, når du vælger en finish til loftet på balkonen, er tilstedeværelsen eller fraværet af ruder. Så hvis balkonen ikke er glaseret, så kan mange materialer designet til indvendig arbejde ikke bruges.

Afslutningsmuligheder

Blandt mulighederne for at afslutte loftet på balkonen er de mest populære følgende belægninger:

 • plast paneler;
 • suspenderet rack konstruktion af metal;
 • vægpaneler;
 • gipsplader;
 • maleri;
 • polystyren plader;
 • strakt lærred;
 • kassettefinish.

Valget er stort. For at bestemme hvilket loft der skal gøres på balkonen, skal du overveje hvert omslag med fordele og ulemper.

Plastloft

Hvis balkonen eller loggien er glaseret, så er den bedste mulighed for at afslutte loftoverfladen plastplader. Hvis du monterer et plastloft på en balkon, der ikke er lukket, så deformerer plasten ved lave temperaturer.

Fordelene ved at dekorere overfladen af ​​et balkonloft med plast omfatter følgende punkter:

 1. mulighed for ikke bare at justere, men også at varme det finerede rum;
 2. budgetomkostninger
 3. materialet giver ikke yderligere belastning på overlapningen på grund af lysheden;
 4. selv med fugtindtagelse bliver plast ikke ødelagt;
 5. rotner ikke;
 6. evnen til at vælge den ønskede farve. Der er muligheder for plastpaneler med et mønster.

Ulemperne ved materialet omfatter:

 1. kan tage i brand. Ved antændelse frigives giftige stoffer;
 2. i varmen, under påvirkning af sollys, brænder plast ud.

Rack konstruktion

Du kan afslutte installationen af ​​loftet på balkonen af ​​metalplader ved at bruge det mindste antal fastgørelsesdele.

Dækning af aluminium er ikke forfærdelig fugtighed, temperaturændringer og forskellige mikroorganismer. Rackkonstruktion kan monteres på en hvilken som helst højde, hvilket eliminerer betydelige forskelle med suspensionen.

I mellemrummet mellem lamellerne kan du montere ledninger, ventilation, belysning og skjule kommunikationselementerne.

For at hæve loftet på balkonen, kan du bruge lameller af forskellige farver og bredder. Fordelene ved aluminiummateriale omfatter:

 1. modstand mod temperaturstigninger;
 2. evnen til at skabe strukturer på to niveauer
 3. enkel installation;
 4. let pleje, med mulighed for våd rengøring;
 5. ikke brændbart materiale.

Den eneste ulempe ved en sådan balkonstruktur ville være den høje pris.

Clapboard beklædning

Det er muligt at sheathe loftet fra balkonen indefra med træ clapboard. Selvom denne mulighed er egnet til den åbne version af balkoner. Metoden tillader samtidig opvarmning og udjævning af loftrummet.

Belægningen af ​​træ er velegnet til trægulve og vægge, der passer til næsten alle former for interiør.

Fordelene ved foring omfatter:

 1. naturlig sammensætning, hvilket betyder sikkerhed og miljøvenlighed
 2. optimale omkostninger;
 3. ikke for tidskrævende installation
 4. muligheden for yderligere isolering af rummet
 5. med passende pleje kan en sådan dækning vare mere end 20 år.

Blandt minuserne er materialets brændbarhed, dårlig tolerance for høj luftfugtighed og behovet for konstant bearbejdning af materialet.

Gipsplader

Du kan trimme altanen loft gipsplader ark. Men det er nødvendigt at tage højde for en sådan egenskab af materialet som absolut intolerance overfor fugt. Så hvis balkonen ikke er glaseret, skal denne mulighed forlades.

Den største fordel ved gipsplettering kan kaldes manglen på forberedende aktiviteter. Monteret gipsplader kan færdiggøres med ethvert efterbehandlingsmateriale. Som belægning egnet vandbaseret, tapet, dekorative gips, plastfliser og endda hvidvask.

maleri

Maleri vil være den billigeste metode til at afslutte et altanloft. Desuden kan brugen af ​​maling som en finish være på balkonen af ​​den åbne og lukkede type.

Maleriindstillingen er egnet, hvis du ikke har til hensigt at installere belysningsarmaturer, isolere overfladen og ikke behøver at justere niveauet i rummet i højden.

Fordelene ved maleri er:

 1. budgetomkostninger
 2. arbejde kan udføres uafhængigt uden særlige færdigheder;
 3. ubrændbart materiale
 4. Hvis farvestoffet er korrekt valgt, er det ikke i forfærdeligt omfang under drift, efterbehandling, nedbør, fugtighed og temperaturændringer.

Maleri har sine ulemper:

 1. for simpel indstilling
 2. Dækning kræver løbende opdateringer.

For at male overfladen er det nødvendigt at vælge malinger fremstillet til udendørs arbejde og modstandsdygtig overfor lave temperaturer. Efter alt, selv på de lukkede altaner er der ingen opvarmning. Så maling til frontarbejder vil være egnet til finish af et altanloft. Du kan vælge enhver farve du kan lide.

Udvidede polystyren plader

Når du opvarmer balkonets loft, kan du støde på et sådant problem som kondensat. Løs problemet vil hjælpe plader af polystyren, som er beklædt base frakke.

Pladerne har en tykkelse på 30 mm, så de bliver en pålidelig vandtætning af loftrummet. Installation er enkel, og består af plader, fastgjort med lim og dowels.

Forstærket maske skal monteres på pladerne. Efter klæbemiddelsammensætningen påføres overfladen. Om ønsket kan den overtrukne overflade males.

Spændingsdug til altaner

Brugen af ​​spændeklude til balkonlofter er ikke ualmindeligt. På denne måde er det muligt at skabe en modstandsdygtighed mod fugtighed og temperaturstigninger. Og spændingslærredet kan være af en hvilken som helst skygge og struktur.

Fordelene ved montering af spændingsstof på loftet til loftet omfatter følgende punkter:

 1. muligheden for at montere en belægning af enhver tekstur, som mat og glans;
 2. udvælgelse af farvenuancer;
 3. opnåelse af en ensartet overflade
 4. fugtighedsbestandighed af materialet;
 5. Materialet reagerer ikke på temperaturstigninger.

Som med ethvert loftbelægning har spændingsvævet følgende ulemper:

 1. dyrt materiale;
 2. Det er svært at lave en uafhængig installation uden at have visse færdigheder.

Vigtigt: For at installere spændeklude skal du bruge et specielt værktøj. Hvis et sådant arbejde ikke er gjort alene, er det bedre at invitere specialister til at udføre installationen af ​​høj kvalitet.

Kassettebelægning

Kassette loft design på balkonen er monteret af aluminium og plast kassetter. Efter installationen er kassetterne monteret firkantede eller rektangulære elementer.

Kassetter til et sådant loft er lavet af presset pap eller endda glas.

Et sådant suspenderet kassettdesign til et balkonloft henviser til en række Armstrong-suspenderede strukturer.

Afslutningsvis

Hvis du vælger muligheden for at afslutte loftet på balkonen, skal du overveje materialets levetid, installationens kompleksitet og anvendelighed.

Loftet på balkonen - hvad skal man lave?

Afslutning af loftet på balkonen og valget af materialer der er egnet til dette er et vigtigt skridt, der vil give dette hjørne et hyggeligt og moderne udseende. Ikke alle materialer er egnede til beklædning af loftet, men deres liste er ret stor. For at forstå indviklingen af ​​finishen vil det hjælpe en detaljeret gennemgang af materialer og teknologier.

Loft dekoration på balkonen

Krav til materialer til afslutning af altanen

I modsætning til en lejlighed er loftet på balkonen påvirket af frysende temperaturer, høj luftfugtighed og direkte sollys. Derfor skal materialet til loftet være modstandsdygtigt over for alle disse faktorer.

Et materiale, der er egnet til at dække loftet på en balkon, skal have følgende egenskaber:

 • ikke at falde sammen og ikke blive deformeret af frost og varme
 • Må ikke udsuges fra regndråber, kondensat, mulige lækager.
 • være modstandsdygtig over forfald og skimmel når det er vådt
 • udstråle ikke skadelige stoffer, når de opvarmes af sollys
 • ikke falme med tiden;
 • at passe ind i balkonens overordnede design uden at forstyrre harmoni og enhed i stil.

Loft dekoration på balkonen

Sortimentet af efterbehandling materialer, der opfylder ovenstående krav, er så godt, at øjnene i første omgang løber op. Som et resultat kan et lyst udseende eller en lav pris være en afgørende faktor ved køb. En sådan tilgang kan vise sig at være urimelig, med tiden vil frustration komme, og loftet skal omdannes.

Hvilke materialer er ikke egnede til at afslutte loftet på den åbne balkon?

Disse omfatter følgende materialer:

 • ikke-vandtæt krydsfiner, fiberboard og spånplade;
 • ikke laminerede MDF paneler;
 • drywall;
 • indvendig maling og kalk hvidvask.

Under indflydelse af nedbør og kondensatdråber vil disse materialer svulme, tabe deres form og falde sammen. På den indbyggede balkon kan de kun bruges, hvis loftet er isoleret - dette vil medvirke til at undgå kondens.

Hvis du bruger maling til indendørs arbejde på balkonen, begynder loftet at falde sammen under indflydelse af kondensat

Maling på betonplade

Den mest budgetmæssige og ret almindelige måde at afslutte loftet på balkonen. Den er velegnet til en åben altan og til en glaseret loggia i tilfælde, hvor du ikke behøver at ændre loftniveauet, skal du installere indbyggede lamper eller udføre opvarmning.

 • lav pris på materialer;
 • ingen særlige færdigheder kræves, nem at gøre med dine egne hænder;
 • understøtter ikke brænding;
 • med det rigtige valg af maling er ikke bange for høj og lav temperatur, kondens, regn og sne.
 • ser ret simpelt og ligetil;
 • kræver periodisk reparation og maling.

Til måling af loftet skal du vælge farvesammensætninger beregnet til udendørs arbejde - de er modstandsdygtige over for frysning og sollys. Et godt valg er facadefarven på gips, de bevarer ikke kun belægningens integritet i lang tid, men har også en stor palade af nuancer.

Loft maling på balkonen

Teknologien til at male loftet på balkonen

Maleri loftet på balkonen vil kræve et minimum af tid, værktøjer og materialer.

 • primer til beton;
 • putty, i nogle tilfælde - cement-sand blanding;
 • spatel, spiral grovkornet og finkornet papir;
 • facade maling på beton, mursten og gips af den ønskede skygge;
 • børste, rulle og kuvette.

Vær opmærksom! Maling forbrug er angivet på emballagen. For at opnå en mere ensartet skygge anbefales det at anvende maling i to eller tre lag, hvilket skal tages i betragtning ved køb.

Primer loft inden maling

Tabel. Maler loftet på balkonen.

Træbehandling: bord og foring

Denne type finish hedder et hemmedloft - det udføres af ark eller paneler til guider monteret på en betonplade. Metoden er egnet til en åben og glaseret altan, så du kan isolere loftet yderligere og justere det i tilfælde af store chips og uregelmæssigheder. Træloft går godt med trævægbeklædning. For at udvide livet og give skygge behandles træ med maling eller imprægnering baseret på naturlig eller mineralolie.

 • naturligt udseende
 • miljøvenligt materiale;
 • rimelig pris;
 • enkel installation;
 • giver dig mulighed for yderligere at isolere loftet;
 • med regelmæssigt forarbejdning materiale er mere end 20 år.
 • brandfarligt materiale
 • med høj fugtighed træ udsat for råd og meldug;
 • kræver pleje og regelmæssig behandling.

Som efterbehandlingsbræt kan du bruge vægpanel, blokhus, efterligning af tømmer samt det sædvanlige planede kantede bord. Læg det bedre over loftet - dette skaber en visuel illusion af udvidelsen af ​​balkonen.

Materialer til træ trim loft på balkonen: 1. Støbt. 2. Blokhus. 3. Imitation tømmer. 4. Edged bord.

Teknologien til at afslutte loftet på altanenbrættet

Materialer og værktøjer:

 • efterbehandling bord;
 • guider fra en træbjælke 40x40 eller 50x50 mm;
 • dykker og skruer eller ankerbolte til fastgørelse af stangen til loftet;
 • skruer, klemme eller negle til fastgørelse af efterbehandlingstavlen;
 • træbehandling og børste;
 • slag eller bore;
 • puslespil eller hacksaw;
 • roulette, firkantet, bobleniveau;
 • markør eller tømrerpenne.

I tilfælde af isolering af loftet skal også:

 • isoleringsplader - polystyrenskum eller polystyren, tykkelse - i henhold til tykkelsen af ​​styrestangen;
 • cementbaseret lim;
 • dowels - svampe til yderligere monteringsplader;
 • monteringskniv.

Vær opmærksom! Termisk isolering af loftet bruges til at undgå kondensering af vanddamp. Kondensat opstår på grund af temperaturforskellen på overfladen af ​​betonpladen, hvis din balkon er glaseret og isoleret, mens naboerne på toppen ikke er.

 1. Loftplade rengøres og forarbejdes.

Loftsoverfladebehandling

Afslutning af loftet på balkonen med et træ

Plastpaneler

En anden mulighed for podshivnogo loft - plast paneler. Det bruges normalt på glaserede balkoner og loggier, fordi med en skarp temperaturforskel kan plastik deformeres over tid. Plastpaneler, som træ, giver dig mulighed for at jævne og varme loftet, for at give det et stilfuldt udseende.

Oftest anvendes denne type finish i kombination med malede vægge eller når du afslutter dem med plastik. Som hjælpelinjer kan bruges som stænger og galvaniseret profil til gipsvæg.

Afslutning af loftet med plastpaneler

Plusser af plastpaneler:

 • lav pris;
 • panelerne er lette, skaber ikke en belastning på loftet;
 • ikke forfald, ikke falde sammen fra fugt
 • Et stort udvalg af nuancer, herunder dem med et mønster, giver dig mulighed for at oprette et originalt balkon design.
 • plastik er brandfarlig, giftig ved forbrænding;
 • Under indflydelse fra den lyse sol kan billige farvepaneler ændre farve.

Under plastbeklædningen kan du skjule ledningerne og indlejre lysene i panelerne selv. Dette vil skabe en hyggelig og varm hjemlig atmosfære. I stedet for plastpaneler kan du bruge vinyl sidespor, fastgørelsesteknologi vil ikke ændre sig.

Teknologien til plating på balkonen plastik

Generelt svarer plastfiltreringsteknologi til træbeskyttelse. Forskellen mellem lette plastplader er, at du kan sænke loftet mere ved at bruge bøjler og fastgøre guiderne til væggen. Denne teknik anvendes på den lukkede balkon i sidste etage, når lofthøjden på balkonen er meget højere end niveauet i rummet.

Fastgør plastpladerne til monteringshylderen

Nødvendige materialer og værktøjer:

 • plastpaneler og loftlister;
 • aluminium eller galvaniseret profil PN og PS, suspensioner, parenteser;
 • skruer med en stor hætte - "bugs";
 • håndsav og skabelon til skæring molding;
 • laser eller boble niveau;
 • skruetrækker, borer;
 • målebånd og markør.

Vær opmærksom! Det er bedre at fastgøre panelerne ved hjælp af klemmer eller med selvdrejende skruer i en bred monteringshylde, så overfladen forbliver ubeskadiget.

 1. Fastgør kassen til montagepaneler ved hjælp af et niveau. Panelerne er på grund af deres lille tykkelse tilbøjelige til at sænke. Derfor er afstanden mellem guiderne valgt 50-60 cm. Guiderne til sfæren kan fastgøres både til væggen ved hjælp af PN-profilen og til loftet ved hjælp af U-formede beslag eller bøjler. Profilen er forbundet med metal skruer. I tilfælde af parentes foldes frie ender inde i strukturen.

Profil kasse

Montering af plastpaneler på altanen

Aluminiumsloftlofter

Afhængige lofter lavet af aluminium lameller er gode til at afslutte balkonen. De er ikke bange for fugt, kulde eller varme, deformeres ikke og er ikke underkastet råtning. Aluminiumslofter kan installeres i enhver højde, med deres hjælp kan du endda opdele betydelige forskelle på grund af suspensioner. En bred vifte af nuancer og teksturer giver dig mulighed for at passe dem ind i ethvert interiør.

Aluminium lofter - præfabrikeret struktur af skinnerne, monteret på en speciel traverse med en lås, som giver dig mulighed for at lave et minimum af skruer. Kabelføring, ventilation og andre kommunikationssystemer kan placeres i underloftrummet.

Aluminium fliser på loftet på balkonen

Reiki kan være den samme farve og bredde eller alternative indlæg af en kontrastfarve eller tekstur. Spejlfladen udvider visuelt balkonen, skaber en følelse af rummelighed.

Fordele ved aluminiumpladelofter:

 • modstand mod enhver temperatur og fugtighed
 • styrke og holdbarhed
 • Fleksibel tekstur giver dig mulighed for at skabe afrunding, to-niveau strukturer;
 • Loftet er let at installere;
 • nem at rengøre, kræver ikke behandling under drift
 • brænder ikke.

Aluminiumsloftlofter er normalt monteret i rum med høj luftfugtighed, så for åbne balkoner og loggier passer det bedre end noget andet materiale.

Teknologi installation af aluminium lofter på balkonen

Montering af præfabrikeret loft på kamskinnen - traverse, der er ophængt fra loftpladen balkon. Loftet selv er monteret, fra en af ​​væggene, lamellerne, skåret i størrelse, bringes i startprofilen fastgjort på væggen og klikker på plads på kammen. Installation sker hurtigt og til minimal pris.

Rack loftsinstallationsskema

Nødvendige materialer og værktøjer:

 • aluminium lameller, tværs og start profil;
 • loftbøjler;
 • niveau markør;
 • stiksav eller sakse til metal;
 • Hullemaskine.

Vær opmærksom! Ved installation af den indbyggede belysning skal hullerne i lamellerne til lampefittings bores, inden de monteres i loftet.

 1. Markøren på niveauet på alle vægge tegner niveauet for det færdige loft.
 2. På tre sider løser de startprofilen ved hjælp af dowel-skruer. De skærer det, som lamellerne, med et elektrisk stiksav eller metal saks.
 3. Fjederspændinger er fastgjort til gulvpladen, og dørene er fastgjort på dem. Afstanden mellem bøjlerne for at skabe en solid konstruktion må ikke overstige 60 cm mellem tværbjælkerne - højst 120 cm.
 4. Sæt aluminiumslister i sporene på startprofilerne, sæt dem på plads og klik på plads på kammen. Sæt lamellerne en efter en, hvis det er nødvendigt, fortynd dem med kontrasterende indsatser.

Montering af aluminiumslister

Stræklofter

Spændingsstrukturer på glaserede loggier og balkoner er ikke længere en sjældenhed, denne teknologi giver dig mulighed for at skabe en fugtighedsbestandig finish, der er modstandsdygtig over for temperatur ekstremer, af enhver farve og tekstur. Stræklofterne er fastgjort til væggen, hvilket gør det muligt at placere det på en hvilken som helst ønsket højde. Loftpladen kan samtidig opvarmes og lydisoleres.

Fordele ved stræklofter:

 • homogen overflade af enhver skygge med en blank eller mat glans;
 • oprettelsen af ​​multi-level strukturer, installation af integreret belysning;
 • fugt modstand, udholdenhed til temperaturændringer.
 • ret høj pris;
 • svært at montere med egne hænder.

Stræklofter på balkonen

Vær opmærksom! Til højkvalitets installation af lofter er der brug for specielle værktøjer samt passende færdigheder. Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at kontakte et firma, der specialiserer sig i installation af stræklofter.

Stretch loft teknologi

Streklofter er installeret på flere teknologier, afhænger valget af installationstype af rummets egenskaber. For at forstå hvordan man selvstændigt, men professionelt installerer et nedhængt loft, anbefaler vi at se videoen.

Video - Installation af PVC-lofter

Hvordan man vælger finishen til loftet på balkonen - du vælger, afhængigt af smag og evner i din tegnebog. At kende funktionerne i efterbehandling materialer og teknologien i deres installation, vil du helt sikkert være i stand til at undgå vanskeligheder, når du vælger og skabe et hjørne af hjemme komfort på balkonen.