Lofter gipsplader i køkkenet (60 billeder)

Gipspladedesign kan findes i stort set alle moderne indretninger, fordi det er praktisk, billigt og æstetisk tiltalende. Du kan oprette dem selv ved at skrive i enhver stil. Uanset om det er klassisk eller højteknologisk, giver variabiliteten af ​​formularerne dig mulighed for at designe et unikt design af loftet af gipsplader i køkkenet, hvilket vil være højdepunktet i rummet. Om funktionerne i dette materiale - i vores artikel!

Typer af køkkenlofter

Gipsplader lofter er en type suspenderede strukturer, der er installeret til at tjene dekorative eller praktiske formål. Men på grund af GCR's lave modstandsdygtighed over for fugt anbefales det ikke at installere det i badeværelset, hvor dette tal er ret højt. Men for køkkenet er en god løsning, der hjælper med at skjule fejlene på overfladen eller skjule kommunikation.

Selvfølgelig er ikke kun på grund af dette produkt fra GCR så populært. Faktum er, at dette er et meget plastikformet materiale, hvorved det er muligt at danne både en formet indretning og glatte, ideelt lige partitioner med et komplekst belysningssystem. Baseret på form, metode til installation og formål er der tre typer gipslofter, hvor det hver især er værd at være mere detaljeret.

Enkelt niveau gipsplader lofter

Denne type er den enkleste løsning, der kan fungere som et selvstændigt element i interiøret eller grundlaget for mere komplekse strukturer.

Enkeltgipsgipsloft i køkkenet består af en metalramme, der er fastgjort, belægnings- og belysningsarmaturer. Selv en nybegynder i reparationer vil kunne bygge dette, det vigtigste er at fastgøre fundamentet.

GCR-ark er monteret på hinanden, og alle leddene er forsigtigt anbragte - dette hjælper med til at skabe effekten af ​​en perfekt glat belægning. Mellem gipsvæggen og hovedpartitionen dannes der et tomt rum langs suspensionshøjden, hvor den indbyggede belysning normalt er skjult.

Generelt, på trods af sin enkelhed, ser loftet på et enkelt niveau meget stilfuldt og er i stand til at blande harmonisk med minimalistisk eller moderne styling. For at udvide mulighederne for design kan du "lege" med farver, mønstre, gøre belægningsmatte, blanke eller bare lim tapetet.

Enkeltbelagte gipsplader lofter har flere fordele i forhold til andre sorter. For det første mister de ikke deres udseende, selv på grund af et faldende fundament. For det andet tillader de visuelt at tilpasse den oprindelige finish, ikke så meget som at reducere højden af ​​rummet, hvilket er særlig vigtigt for små køkkener. For det tredje vil det beskytte mod for larmende naboer, der giver den bedste lydisolering. Enkel løsning til simpelt design.

Multi-niveau gipsplader lofter

Efter at have lært, hvordan man opretter en struktur på en plan, kan man dvæle på dette, og man kan "vedhæfte" det til et andet eller tredje niveau (mindre i område) for en mere kompleks type. Den anden mulighed refererer til GCR'en på flere niveauer og kræver en vis færdighed fra skaberen.

Følgende gipsvægge kan ikke kun være lige, men også buede, for hvilke du skal bruge en speciel ramme og plader. Samtidig er det nødvendigt at overveje hvert niveau nøje, så det ikke lægger pres på køkkenets besøgende eller deformerer rummet. Afhængig af den ønskede effekt skal du vælge en bestemt type lofter på flere niveauer, hvoraf der kun er tre:

1. Rammeprodukter. Dette er en slags kasse med trin, som er placeret omkring omkredsen af ​​rummet. Det højeste punkt bliver centrum af rummet, hvilket gør det mere rummeligt. Niveauer kan være symmetriske eller asymmetriske, helt ændre rummets geometri. Indtrykket forstærkes af spotbelysning.

2. Diagonal design. De hjælper med at opdele køkkenet i to dele og fremhæve visuelt en af ​​dem. Dette gøres på følgende måde: Fra hjørnet til hjørnet passerer skillelinjen, på den ene side der er en fremspringende del og på den anden side - ikke. Derfor er de på forskellige niveauer. For mere effekt kan du eksperimentere med farver eller typer af belægninger.

3. Zonevisning. Velegnet til værelser, der kombinerer flere zoner på én gang. Dette gælder for køkkener kombineret med en spisestue samt en stue. Du kan vælge en hvilken som helst del af rummet ved at bygge et andet niveau af den ønskede form over den. Et sådant loft over baren eller spisebordet vil se stilfuldt ud og belyse denne del.

Således er funktionerne i multi-niveau gipspladloft sammen med kompleksiteten af ​​installationsarbejdet også komplicerede. Med deres hjælp kan du visuelt ændre størrelse på køkkenet, gøre det mere voluminøst, vælg visse funktionelle dele. Men det vigtigste - dit interiør bliver mere forskelligartet og unikt.

Bøjede gipsplader lofter

Sådanne lofter kaldes også kombinerede modeller, da de kan kombinere flere typer på én gang til realisering af komplekse designideer. Disse er ikke kun glatte bøjninger eller klare striber, men komplekse figurer, som som følge heraf bliver køkkenens centrale formål. Der er næsten ingen klare klassifikationer her, da unikke ideer styrer bolden. Men vi vil forsøge at fremhæve de vigtigste motiver for de kombinerede strukturer for at demonstrere deres evner.

"Som at tegne på lærred, bliver gipspladetaljer" vokset ud "på et loft på et niveau, der fungerer som et selvstændigt designelement. Afhængig af indretningens koncept kan det være blomster eller endda silhuetter af levende væsener. For at fremhæve "billedet" er det fremhævet ved kanterne.

- Motivet populært for den moderne stil er abstrakte mønstre, der giver køkkenet et mysterium og unikhed. For eksempel kan du oprette en spiralformet struktur, og når du laver maleri, anvendes flere nuancer.

- Effekten af ​​en UFO, der skyder over køkkenet, kan opnås ved at bruge passende ærmer og metalstifter, der er monteret på bunden på en særlig måde. Det skaber følelsen af, at en gipspladestruktur flyder i luften, ikke i kontakt med loftoverfladen.

Det anbefales at anvende en sådan indretning i rummelige køkkener med høje vægge.

Gipsplader loftsbelysning i køkkenet

Beslutning om formen af ​​loftet på gipsplader er en ting. Men for at fuldt ud afsløre alt det dekorative potentiale, er det også nødvendigt at overveje lyssystemet.

Der er to muligheder for loftbelysning:

1. Åbn type, når armaturerne er monteret i et hul eller ophængt, der udgør en separat del af det øverste ensemble.

2. Skjult type, når lamperne er gemt i specielle nicher mellem gipspladerne og den oprindelige overflade. Dette er en mere populær mulighed, som skaber et blødt diskret lys, såvel som effekten af ​​en flydende struktur.

Den mest interessante ting begynder, når man vælger lamper, da deres rækkevidde og kapaciteter er ret brede.

- punkt Den mest almindelige type lamper designet til lofter. Der er modeller med funktionen til at styre lysretningen, selvom de er dyrere.

- LED stripe. Simpelthen monteret i formningsnicherne. Du kan styre styrken og intensiteten af ​​belysning med en speciel controller. Fordelen ved denne type er også i instrumenternes relative sikkerhed, da de ikke genererer varme. For at forbedre atmosfæren i interiøret kan du købe flerfarvede lys.

- neon Det er et rør af neon, som på grund af sin fleksibilitet kan tage en buet form, der glat beskriver figurer fra GCL med usædvanligt lys.

- Lysekrone. Den sædvanlige slags belysning, med installationen af ​​hvilken sandsynligvis nogen ejer kom på tværs. Til gipslofter anvendes samme princip. Samtidig kombineres lysekroner ofte med andre typer belysning og placerer den i midten af ​​ensemblet.

At vælge den bedste mulighed for at belaste loftet på gipsplader til køkkenet, skal bemærkes, at løsningen af ​​praktiske problemer er vigtigere end dekorative. I modsætning til stuen, hvor vi tilbringer det meste af tiden i ro, er det vigtigt at arbejdsområdet lyser op til det maksimale uden at skabe ulejlighed under madlavning. Evnen til at justere lysets kraft er en meget bekvem funktion.

Gipsplader lofter til små køkkener

Ejere af små køkkener ved sikkert, at dette rum skal være fyldt med et mindste antal genstande, dekoreret med minimal indretning og "malet" i lyse farver. Men loftets design kan også tage afstandsmålere eller omvendt - gemme.

Selvfølgelig anbefales det ikke at installere yderligere elementer på overfladen for værelser med lave lofter. Men hvad nu hvis hun ikke er perfekt? Enkeltbelagte gipspladerlofter - den perfekte løsning på alle problemer.

Til efterbehandling anbefales det at vælge lys nuancer, der er flere toner lettere end vægge. Undgå tegninger, mønstre eller linjer, der skaber en loftgrænse, hvilket reducerer størrelse og størrelse i køkkenet. I princippet om "jo mindre - jo bedre" kan du udnytte alle fordelene ved bygninger fra gipspladen og forvandle interiøret.

Gipsplade loftsdesign i køkkenet - foto

Gipsplader lofter er en glimrende løsning til køkkenet, som giver dig mulighed for at skjule overfladens mangler eller blive en designer fordel ved rummet. Nogle kan blive overrasket over de mange konstruktive muligheder, men der er faktisk endnu mere. Bevis for dette samt en ekstra inspirationskilde - vores udvalg af fotos. Glad visning!

DIY loft i køkkenet: installationsfunktioner

I artiklen beskriver vi hvordan man monterer loftet fra gipsvæggen til køkkenet med egne hænder.

Vi vil forsøge at nævne de vigtigste mulige problemer og fejl under installationen, og samtidig vil vi overveje de vigtigste fordele og ulemper ved en sådan løsning.

Gipsvæg giver dig mulighed for at gøre loftet vilkårligt kompliceret form. Nok lofthøjder

Funktioner ved brug af gipsvæg i køkkenet

Lad os først begynde at finde ud af, hvad vi forventer af det materiale, vi har valgt i det rum, hvor vi skal begynde at arbejde.

værdighed

 • Gipsvæg gør det muligt at gøre loftet perfekt jævnt, selvom gulvpladerne er lagt med en hældning og forskydning.
  Endvidere vil mængden af ​​arbejde på tilpasningen af ​​loftet ikke være længere end.
 • Gipspladerlofter i køkkenet kan have en vilkårligt kompleks form og design. Det kan have forskellige farvezoner, der vælges af form og niveau, og det behøver ikke nødvendigvis kun at omfatte lige linjer.
 • Vandtæt gipsvæg, pr. Definition, er ikke bange for et fugtigt kendetegn ved et køkken.
  Mindre oversvømmelser ovenfra (og vi bør ikke glemme denne mulighed) vil heller ikke forårsage uoprettelig skade på vores loft.

Tip: Men hvis oversvømmelser ovenfra ikke er ualmindelige - er det stadig nødvendigt at holde på et strækloft, der holder vand, indtil du kommer hjem fra arbejde.

Billigere mulighed - loft af PVC-paneler på kassen af ​​galvaniseret profil. Efter oversvømmelsen er det nok at tørre det væk fra striberne.

Stretch loft kan spare vand fra hælde på toppen.

 • Suspenderede lofter til et lille køkken kan udstyres med soffits, der ligger på et hvilket som helst passende sted for dig. Derudover skjuler de med succes gaspibe, ventkanal og andre kommunikations øjne.

mangler

 • Uundgåelig for køkkenet, fører betydelige temperaturfald ofte til revner i leddene af plader af gipsvæg. Forstærkning af leddene hjælper dog normalt med at løse dette problem.
 • Hvis stræk- og slattedækket til et køkken vaskes pr. Definition i kraft af det anvendte materiale, vil et gipspladeloft til et køkken kræve et udvalg af passende belægning. Med vandemulsion vil sod og fedt kun vaskes sammen med en del af malingen.
 • Gipspladerne vil ligesom et loftsloft gøre rummet et par centimeter lavere. Brugen af ​​gipsvæg i Khrusjtjov eller Brezhnevka med allerede lave lofter er en tvetydig beslutning.
 • Endelig, hvis det er let at bygge et lathak eller et foringstryk alene, så kræver et gipsplankloft i køkkenet med egne hænder mindst en assistent. Ved mærkning og fastgørelse til loftet er det simpelthen urealistisk at holde et bredt ark alene uden at bryde det.

Kun et lille ark gipsplader kan fastsættes alene

Forberedelse til arbejde

Så alle indvendinger afvises, og vi forbereder os på at lave et loft på gipsplader til køkkenet.

Hvordan begynder du at forberede til denne begivenhed?

 • Generelt købes materialet til loftet baseret på loftarealet plus 15 procent til trimning.

Gipspladens loft vil dog uundgåeligt give mere end en procentdel af affald i arkmønsteret. Det er bedre at købe gipsvæg med et samlet areal på ark, der overstiger loftet med mindst 25 procent.

Heldigvis vil disse omkostninger i penge være små, netop på grund af det lille område i køkkenet.

 • Købte ark må ikke opbevares oprejst: de deformeres. Det er bedre at lægge dem på et plant gulv.

Gipsvæg er oplagret i vandret position.

 • For et kompleksformet loft er det bedre at bruge ikke-fugtighedsbestandig gipsvæg: det er meget lettere at bøje det og skabe buede overflader.
  Men for køkkenet med sine udsving i fugtighed betyder dette i fremtiden mange unødvendige problemer. Oversvømmelse ovenfra vil være i stand til helt at bringe et sådant loft ned.
 • Møbler lavet af spånplader som skov er absolut ikke det værd. Det er simpelthen ikke designet til at understøtte vægten af ​​en voksen.
  Men et par stiger eller enkle stilladser, slået ud af brædderne, vil være meget bekvemt.
 • Hvis dit køkken har afrundede hjørner mellem loftet og væggene, er det bedre at tilbringe et par timer med en perforator og fjerne runderne. Dette gør det muligt at montere loftet nogle få centimeter højere i køkkenet.

Tip: Som et alternativ kan du opbygge et gipspladeloft på flere niveauer, hvor omkredsen på lavere niveau vil være placeret armaturer. Køkkenets centrum bliver højere.

Dette loft vil ikke slå ned på gipset på kanterne

 • Hvis du har en stalinka med eksterne ledninger - glem ikke at demontere det, før du monterer batten.
 • Forsøg ikke at spare på en galvaniseret profil, og udskift den med en trækasse. Høj fugtighed i køkkenet og træet er inkompatibelt: kassen vil føre, og loftet sprænger.

Arbejdsordre

Hvordan laver man gipsplader til køkkenet?

 1. Marker niveauet for den nederste del af rammen. Vi sætter mærker i hjørnerne af køkkenet, vi slog af linjen mellem dem med et maleri snor.
 2. Fastgjort til væggen langs perimeterprofilerne UD. Skruer bør ikke være mindre end hver anden fod.

Opmærksomhed: Hvis du vil lave lofter med belysning - FØR du monterer profilen rundt om omkredsen, skal du lave sporene til ledninger.

 1. Efter at have besluttet retningen om at lægge arkene, skal du markere linjerne vinkelret på den, langs hvilken vi fastgør cd-profilerne. De skulle også være placeret ikke mindre end hver anden fod.
 2. Langs linjerne sætter vi igen hver halve meter fast parentes-suspensioner.
 3. Vi sætter CD'ens profil inde, uden at det er vedhæftet. Dens kanter er inkluderet i UD-profilen, der ligger langs omkredsen.

I første omgang er profilen simpelthen indsat i UD placeret langs køkkenets omkreds.

 1. Fold parenteserne, fjern profilens visuelle sag. Derefter strækker vi vinkelret på cd-profilerne med et eller et par tråde, der vil tjene som vejledning. For at strække tråden, drej et par skruer ind i profilerne på væggen.
 2. Fra næste fase afhænger af, hvordan vores hængende loft vil blive glat. Vi justerer CD-profilen med en tråd (eller to, hvis køkkenet er bredt og profilerne sager meget). Fastgør dem til beslagene på et eller to steder med små selvdrejende skruer (såkaldte lopper).
 3. Nu, når alle profilerne er placeret strengt på niveauet - kan du sikkert fastgøre alle profilerne på parenteserne. De frie ender af parenteserne foldes bare ned. Med samme loppe tiltrækker vi cd-profiler til UD.

De løse ender af beslagene vil skjule loftet

Her er sømmen tapet med forstærkningsbånd og pudset. Det forbliver at passere trowel net.

 1. Gipsplanklofter er malet med akryl- eller latexmaling. Før maling bliver loftet primet med primer eller den samme maling fortyndet 10 procent med vand.

Nyttige tips

Lad os endelig give os nogle tips, som kan være nyttige for dig på forskellige stadier af arbejdet.

 • I lige linjer er gipsvæg trimmet med en byggekniv og bryder ved kanten af ​​et bord eller en anden flad overflade.
  Bøjet overflade er bedre at skære med et elektrisk stiksav. I det andet tilfælde skal du beskytte resten af ​​lokalerne mod støv.
 • Plader af gipsvæg er ikke monteret butt men med et mellemrum på tre til fem millimeter. Det anbefales at fjerne en lille afskærmning fra arkets ydre overflade.

Mellem arkene skal der være et hul for kitt

Så gør gipsvæg buede overflader

 • Gipsplanklofter til køkkenet indebærer brug af indbyggede LED-lamper eller energibesparende lamper. Glødelamper kan smelte ledningerne: varmen, fordi der ikke er plads til at gå i et begrænset rum.

konklusion

Som du kan se, er der intet uhyre svært at installere et gipsplankloft i køkkenet. Alt arbejde kan gøres selv som en person, langt fra konstruktion.

Gipsplankloft i køkkenet - de bedste designmuligheder

En ideel kone er altid den ubetingede elskerinde i køkkenet, hvis du skaber egnede forhold for hende og fylder rummet med komfort. Afslutningen af ​​loftoverfladen er et af hovedtrækene på vejen til dette. Materialevalget er rigtig godt, men mange billeder overbeviser os om, at loftet i køkkenet, der er lavet af gipsplader, ikke ser værre ud end populære strækstoffer, og på nogle måder overgår dem endda. Mere om dette med mange eksempler på de bedste designmuligheder - nedenfor.

Den hurtige udbredelse af HL-loftoverfladen modtog sammen med introduktionen til brugen af ​​adskillige muligheder for yderligere belysning i rummet. Eksperter har succesfuldt behersket denne magiske i nogle tilfælde, zoningens værktøj og generøst delte friske ideer med mange klienter. Kravene i køkkenlokalet til det materiale, der er placeret i loftet, er ideelt enige om gipsvæggenes karakteristika - og smukke designprojekter fulde af interessante kompositioner og ideer begyndte at blive aktivt implementeret.

De vigtigste fordele ved at bruge gipsvæggen i køkkenet

 • fugt modstand - under betingelser med konstant temperatur udsving og høj luftfugtighed, en ekstremt vigtig indikator, hvis du selvfølgelig ikke vil ændre finish i loftet hvert par år;
 • grundlæggende kommunikation maskering - typen af ​​ledninger og rør er usandsynligt at tilføje point til dit køkken på ekspressiv skalaen;
 • visuelt zoning værktøj - fordeler let pladsen på køkkenpladsen i arbejds- og spisestueområder;
 • skjule fejl i betonloftets overflade - det er ikke skræmmende, hvis de, der har bygget dit hus, har skæve hænder, det vigtigste er evnen hos din designer til at rette alle fejlene på den mest tilgængelige måde.
 • brede designmuligheder - en hel masse fotografier af gipsplankloft i køkkenet går rundt på nettet, og det er nemt at vælge et passende design selv for en person, der er langt fra indretningen.

Er der nogen ulemper?

Ak, men de er altid der - universet er sådan, idealet sker kun i naive sind og børnebøger. I tilfælde af gipsvæg dækker de eksisterende materielle ulemper imidlertid ikke sine mange fordele:

 • installationens kompleksitet - uden hjælp fra en partner, talrige værktøjer og materialer samt relevant viden kan ikke gøre det;
 • minus 7-10 cm rumhøjde - deprimerende tal for værelser med meget lave lofter;
 • Den hypotetiske mulighed for revner i leddene mellem pladerne - i virkeligheden ganske tvivlsomt minus, siden noget materiale bliver ubrugeligt over tid.

Ellers er et sådant loft i køkkenet måske den mest egnede mulighed for at organisere et virkelig originalt og mindeværdigt interiør. Hvis du bor i en lejlighedsbygning, kan du altid lave lydisolering og beskytte dig mod støjangreb fra ovenstående personer samt fra dine overdrevne høje handlinger.

Hvilke gipsplader lofter bruges oftest i køkkenet?

Enkelt niveau

Den nemmeste mulighed, der har alle chancer for at passe ind i lave mellemrum med et klassisk interiør. Det er perfekt kombineret med belysningsenheder af forskellige typer. På grund af den korrekte placering af mortise fixtures, kan du opnå et harmonisk fokus på spisepladsen. Tag et kig på de følgende fotos af enkeltniveau lofter i køkkenet fra gipsplader - og se endnu en gang, hvordan nogle gange simplicitet og naturlighed overskrider de mest geniale og komplekse projekter udtryksfuldt.

duplex

I sammenligning med ovenstående enkle muligheder er en mere kompleks teknisk løsning. Dette design er perfekt til store rum, hvor du skal lukke meget store kommunikationselementer. Den praktiske anvendelighed af sådanne strukturer er imidlertid mærkbart ringere end deres stærke designpotentiale. Som regel er to niveau lofter i et gipsvæg køkken fuldt af forskellige geometriske former og abstrakte kompositionsløsninger. Harmonisk passer dem ind i interiøret - den vigtigste opgave for designeren arbejder på projektet.

Hyppige og kombinerede muligheder - fælles brug af gipsvægskonstruktion med spændingsark. Oftest er den udragende del, der skjuler ledningerne og rørene, lavet af hl, og den centrale zone er tildelt under stræklofterne. At dømme efter de følgende billeder af loftoverfladerne i køkkenet fra gipsvæggen begrænser ejerne sig ofte ikke til denne adskillelse og bruger yderligere dekorative behandlinger af loftoverfladen - ved hjælp af samme fotoudskrivning.

flere niveauer

I den moderne virkelighed bliver de ikke så ofte opfyldt, da de efterspørger hvad de fleste lejligheder ikke kan tilbyde - en betydelig rummængde. Men hvis du bor i de meget berømte "Stalin", der er berømt for sine utilgængelige lofter, anbefaler vi at overveje denne mulighed. Eller i tilfælde af færdiggørelse af loftoverfladen i et privat hus er dette en glimrende løsning, der vil give dit køkken en monumentalitet, skala uden tab for enestående hjemme komfort.

Nogle muligheder for at bruge loftet i et gipsplader køkken med belysning

Den lyse organisation af køkkenet, hvor hkl blev brugt til at afslutte loftoverfladen, hvis det har nogen grænser, skyldes det kun dine smagspræference. Tænk grundigt på placeringen af ​​pletter i loftet: Hvilke områder i dit værelse kræver yderligere belysning, er det hensigtsmæssigt at fokusere på den centrale del ved at trække LED-lysene rundt om omkredsen, hvilket bedst bruges som hovedbelysning. Slutresultatet afhænger af, hvordan du vil se dit køkken - lyst og ekspressivt eller varmt og atmosfærisk, med lette noter af intimitet. Om hvordan man laver et loft af gipsplader med lys, kan du læse i denne artikel.

Du bør ikke ignorere lysskriptrollens rolle som et redskab til at afhjælpe nogle af de objektive mangler i dit værelse. Så takfladelygterne ved hjælp af ovennævnte LED-strimmel giver dig mulighed for med glædeligt at løse problemet med mangel på plads.

Brug af spotlights med et styrende lys kan potentielt omdanne dit indretning på grund af udseendet af interessant interaktion mellem skygge og lys.

Endnu mere interessante designmuligheder for gipspladelofter i køkkenet

Lav en konklusion

At dømme efter de anvendte fotos, er loftet i køkkenet fra gipsplader en af ​​de mest almindelige og sikreste måder at give dit værelse et originalt og spektakulært udseende. Samtidig skaber køkkenets format med særlige temperaturforhold særlige klager over overfladebehandlingens overflade - og uanset designmulighederne ved dette eller det pågældende materiale vil anvendelsesegnetheden reduceres til nul, hvis der ikke er specifikke fugtbestandighedsstandarder.

I denne henseende har gipsvæggen absolut ingen problemer: den klare briljant med permanent høj luftfugtighed, skjuler alle mulige ulemper ved basisfladen og giver et komplet blik af værterne til dannelsen af ​​et individuelt behageligt interiør.

Design, foto gipsplader lofter i køkkenet, gør-det-selv installation

En organisk del af det moderne interiør er loftdesignet. Loftet i gipsvæggen i køkkenet ændrer og udsmykker rummet, hvor alt efter statistik bruger alle de fleste af sit liv.

Takket være kvaliteterne og egenskaberne anvendes i dag gipsvæg i køkkenet overalt. Det er i stand til at modstå belastningen, modstandsdygtig over for fugt, par, tager let fancy former. Det er billigt gipsplader, og dets installation udføres på kort tid, for hvilket dette materiale værdsættes af bygherrer og designere.

Gipsplader lofter i køkkenet

Fordelene ved gipsvæggen i køkkenet

Hvorfor skulle du vælge ophængte lofter til køkkenet:

 • Nem installation. Ramme konstruktion og store arkstørrelser bidrager til hurtig omdannelse af køkkenet.
 • Gipsvæg betragtes som et miljømateriale, der kan anvendes under forhold med høj luftfugtighed og høje temperaturer. Det er modstandsdygtigt over for skimmel, svampe, fordi det "trækker vejret".
 • Suspenderet loft klare opgaverne med at gemme kommunikation og fejl i loftet.
 • Installation giver ekstra lydisolering.
 • Det suspenderede gipsplankloft ændrer den visuelle opfattelse af køkkenet, udvider den.

Funktioner af designet af køkkenet loftet

Før du går videre til en loftsinstallation, bestemmes følgende ting:

 • Formen og antallet af loftniveauer. Dette skal ske under hensyntagen til køkkenets størrelse, vægens højde og møblernes konfiguration. Der er enkelt niveau og flere niveauer lofter. For køkkenet er mere velegnet to niveauer, men hvis størrelsen af ​​rummet er stor, gør antallet af niveauer mere. Enkeltniveau er nemmere at bruge, installation kræver mindre materiale.
 • Type og farve af finishen. Loftet skal se harmonisk ud.
 • Belysning. De vælger lamperne, deres type, bestemmer om lysekronen er nødvendig, og hvordan belysningselementerne skal arrangeres mere effektivt.

Under alle omstændigheder skal designet af loftet af gipsplader i køkkenet være funktionelt og ikke bare smukt. Luftkanaler og kanaler er skjult under loftet. Beregn højden korrekt. Loftkonstruktionens indretning begynder med deres placeringer. Her ser spotlights og LED-striber perfekt ud.

Ofte i køkkenet bruger stræklofter i kombination med gips.

Køkkenbelysningsløsning

Gipsvæg tager fugtbestandigt - GKLV.

Design tips og tricks

Korrekt udvalgt design hjælper med at ændre køkkenets visuelle opfattelse. Hvis det er rektangulært og stærkt langstrakt, skal du ikke bruge rektangulære former ved bunden, men vælger snarere runde eller ovale.

Denne opgave hjælper med at løse belysningen. Køkkenet er opdelt i zoner - madlavning og spisning. LED og spotlight gør køkkenet spektakulært i mørket.

Hvis den klassiske version af interiøret, vælg derefter farveskalaet af bløde, fortrinsvis pastelfarver. Maling er bedre at købe matte. Til "techno" og andre moderne designs bruger glans maling af alle toner og farver.

Rammontering

Hvis du opretter et loft med dine egne hænder, så finder du en partner, fordi arkene er tunge og er forsynet med passende værktøjer. Du skal bruge:

Arbejdet begynder med markering af transportørens og styringsprofilen. For at gøre dette skal du bestemme det laveste punkt af det konstruerede loft. Dette gøres ved hjælp af et laserniveau, fortrinsvis.

I færd med at sørge for loftets højde under hensyntagen til installationen af ​​lamper. Hvis de tager et punkt, skal de have ventilation, og loftets rum skal være mindst 10 cm. Hvis en lysekrone er installeret, er 5 cm tilstrækkelig. Rammen sikrer komfort og pålidelighed af kabelføringen.

Guider er installeret rundt om loftets omkreds. Bærerne er installeret i trin på 60 cm, men de reduceres til 40 cm, hvis to niveauer er opfyldt, eller en tung lysekrone vil hænge. Profilskåret kværn eller saks til metal.

Gipspladeramme i køkkenet

Fastgør guider med dykker med en halv meter. Når samlingen af ​​guider er gennemført, fortsætter de til installationen af ​​lejeprofiler. I første omgang er de indsat i guider, og efter udjævning i suspensioner er de rettet. Den første er fjernet fra føringen med 10 cm. På denne måde forhindres den mulige deformation af gipsvæggen på grund af temperaturforskellen. Resten indstilles i trin på 60 cm.

Hvis det er nødvendigt, skal du installere tværstænger mellem de understøttende profiler. Installationstrin - 40 cm. Tilslut dem til profilen "krabber". Profilen er fastgjort til suspensionerne med selvdrejende skruer.

Gipsplader

Efter færdiggørelsen af ​​monteringen af ​​rammen gå til gipsplader beklædning. Ark er forskåret i størrelse.

Skær dem med en kniv på gipsvæggen. Det kan være almindeligt skarpt eller kontorligt. For det første skæres den ene side ind for at gribe en del af gipskernen. Derefter knækkes pladen og skæres til enden fra den anden side. Burrs rengøres med et plan og rengøres med sandpapir. Huller til lamperne er lavet således, at de ikke falder på rammelementerne. For at gøre dette skal du bruge møllen med den ønskede diameter og bor.

Facing gipsplader køkkenloft

Fastgør arkene med skruer, så hovedet er indlejret i materialet med 1 mm. I processen med at overvåge rigtigheden af ​​indgangsskruerne - installeres de lodret.

Loftfinish

Når monteringen af ​​loftet er fuldført, skal du starte den hårde overflade. Men før det skal du tørre støvet med en fugtig klud og jorden.

Dernæst sættes leddene, drejeskruer og sømme fast. Dybe sømme (anbefales uden undtagelse) forstærket med mesh.

Efter tørring, sandpapir og belæg kittet med en primer. Hvis det er nødvendigt, skal du anvende et ekstra udjævningslag af kittet, som vil blokere alle fejl og uregelmæssigheder. Efter tørring, sand det. Derefter anvendes primer igen. Når det er tørt, gå til den dekorative finish.

Loftsmaling, pasta over tapet eller andre materialer. Til maling er det bedre at bruge akryl- eller latex-sammensætninger med vanddispersion. Du bør ikke tage skinnende maling - de "giver ud" alle mindre fejl. Man bør huske på, at steder, der ikke er anbragt, vil kræve mere malingforbrug - flere lag.

Før påføring af malingsloftet skal primeres. Før lakering, dække med akryl primer.

Fotogalleri

Design af gipsplader lofter i køkkenet:

Den designløsning af loftet i køkkenet spil af lys er muligt med gipsvæg konstruktioner er let at udføre og smukke interiør kun GCR gør det muligt at realisere enhver drøm til virkelighed Delvis clearance loft område Enhver ikke-standard løsning er underlagt FCL er enkle og smukke par accenter på loftet vil gøre ethvert rum til et attraktivt loft af gipsplader med flere typer af inventar Gipsvæg håndter nemt opgaven med zoneinddeling plads Flere trin i loftet Fokus på midten af ​​loftet olochnoe belysning placeret i loftet gipsplader loft Smuk danner ideer Rektangulær slutter køkken vigtigste ting at vælge placeringen af ​​projektionerne Perimeter køkken dekoreret gipsplader Hvis køkkenet tillader, du kan gøre en massiv struktur for at øge pladsen, kan du oprette et loft på GCR

Hvordan man laver et loft i køkkenet med lys gør det selv

For at dekorere lejligheden smukt og vedligeholde en stil i alle rum er det vigtigt at være meget opmærksom på teknologien til afslutning af lofterne. I denne artikel vil vi se på, hvordan man laver et ophængt loft i køkkenet af gipsplader uden hjælp fra specialister.

Hvis du vil spare penge og samtidig lære at bygge et loft, skal du læse dette materiale meget omhyggeligt.

Falsk loft med belysning i køkkenet

Forberedende fase

Hele teknologien til at skabe suspenderede gipslofter kan opdeles i flere faser:

 1. Vi bestemmer højden af ​​dine lofter og slå niveauerne i rummet.
 2. Vi udsætter specielle guider på det skabte niveau.
 3. Vi indsætter en profil, vi twist parentes, vi skaber en ramme under det nødvendige niveau.
 4. Vi placerer bomuldsuld i rummet bag det hængslede loft, lægger lintel og anbringer gips.

Hvilke værktøjer skal du købe før du installerer et gipspladerloft i dit køkken:

 • Åndniveau (specialværktøj til bestemmelse af niveauet af vandret placering af strukturer i rumrummet
 • 2 meter niveau for at bestemme installationens fladhed
 • Ordinær Roulette (5 meter)
 • Byggeri
 • Standard trekantet bygningslinje
 • Bor med et sæt dyser
 • Normal skruetrækker
 • fly
 • Specialkniv (konstruktion) med et sæt udskiftelige kanter, og også en hacksav
 • Maling blyant
 • nazhdachka

For at montere loftet i køkkenet skal vi have følgende materialer:

 • Profil. Styringsprofilen (placeret på hele køkkenets omkreds) og loftsprofilen (C-formet). Begge profiler erhverver den samme producent (mærke).

Profil for hængende loft

Suspension for hængende loft

For at rette et loft på gipsvæggen i køkkenet med egne hænder, skal du også forstå, hvilke typer gipsvæg der findes:

 • Gipsplader. På begge sider er de dækket af pap med blød tekstur, som er fastlimet på gipset. Gipspladens længde er fra 2000 til 3000 mm, og bredden er 1200 mm. Sådanne ark er normalt trimmet med karton af grå farve.
 • Brandsikre Drywall Sheets (GKLO). Ikke brugt i boligområder, der ofte findes i industrisektoren.
 • Vandtæt Drywall Sheets (GKLV). Egnet til køkken og brusebad i disse tilfælde, hvis installeret ventilation, som fjerner noget af fugtigheden. Efterbehandling - pap grøn.
 • Vandtæt gipsplader med høj brandmodstand (GKLVO). De kumulative funktioner og egenskaber for absolut alle ovennævnte typer.
 • Gipsfiberplade (GVL). Denne type kan ikke udfyldes pap. Det er super hårdt og hypersistent for ild.
 • Vandtæt Gipsfiber (GVLV).

Kommer til oprettelsen af ​​et hævet loft

Vandniveau

Du skal bruge 1 assistent og et specielt værktøj - vandstanden. Tegn på en af ​​væggene på dine øjne med en blyant eller en lille blyant med en linjal en flad vandret linje parallelt med gulvet. Dernæst tegner vi på samme måde en lodret linje for at gøre et kryds. Nu er dette punkt din assistents sted at fange niveauet. Og du skal gå gennem alle hjørner og tegne linjer.

I vandstanden skal vandet i begge kolber være nøjagtigt halvt. Glem også at helt slippe luften fra vandstanden, ellers vil du ikke være i stand til at afvise det nøjagtigt.

Din assistent skal lægge en af ​​kolberne på det trukket kors, og du skal gøre det samme ved at placere den anden på væggen. Vandsgrænsen i kolben er fanget af dem der står ved korset, men du står stille. Linjen er fastgjort med en blyant. Således er mærker lavet rundt om hele køkkenets omkreds.

Vandniveau pause

På hvilke steder er der brug for tags:

 • Vælg den længste væg og sæt 2 mærker der (køkkenet kan være både rektangulært og polygonalt).
 • På de resterende 3 vægge er nok en etiket.

Derefter skal du tydeligt måle afstanden fra mærkerne til loftet. Det er nødvendigt at vælge den mindste af alle værdierne, trække 5 centimeter fra den - vi har hovedmærket til den yderligere indstilling af guiden.

Suspenderet loftarmatur

Etape af korrekt vejledning

Nu overfører vi alle mærkerne langs køkkenets omkreds til den værdi, vi opnåede i beregningerne i det foregående trin. Det er nødvendigt at måle væggen, som du har 2 mærker på (køkkenets længste væg). Længden skal skæres.

Guiden er spikret med dykker i de områder, hvor mærkerne er tegnet. Nedenfor skal du bringe 2 meter-niveauet og sørge for at der ikke er noget hul tilbage.

Vejledninger er også placeret rundt om hele indersiden af ​​køkkenet, idet der tages hensyn til alle mærkerne på væggene og på guiderne selv på de tilstødende vægge.

Kontroller krumningen flere gange for ikke at ødelægge dit fremtidige loft.

Fasen med at skabe rammen

Vi finder den glateste vinkel (ved øje), som vi vil blive orienteret yderligere for at udsætte nye karakterer, der allerede er til profiler.

Hver 60 centimeter sætter vi tegn på væggene (60, derefter 120, derefter 18, derefter 240). De samme handlinger gentages fra den anden side. Dernæst skal du måle profilen, klippe og indsætte i guiderne på de punkter, hvor der er etiketter.

Så fastgør vi beslagene for at holde hele strukturen fast. Vi fortsætter med at udstille direkte selve rammen. Du skal igen bruge en anden assistent: En person vil opretholde niveauet, og den anden deltager vil producere bindingen af ​​profiler. Denne proces er vist i detaljer i denne video.

En deltager skal indstille niveauet fra den ene kant og den anden fra modsat. Derefter skal niveauet drejes på tværs og trykke en af ​​kanterne af niveauet mod styringen af ​​den anden kant. (Holer til dowels bør bores i en afstand på 35-40 cm). Så er de vigtigste profiler indsat i alle guider. Så du kan fortsætte til næste fase.

Stagefastgørelse gipsvæg på overfladen af ​​loftet

For smukt og korrekt at installere et loft på gipspladen i køkkenet, skal du studere de følgende fotos med trinvise instruktioner om fastgørelse af konstruktionen til selve loftets overflade.

Fastgør arket til loftet med en kant på den faste profil, og klik den anden

Du kan nu flytte gipspladen til højre eller venstre.

Når vi har fastgjort pladen på skruerne, støtter vi støtteprofilen og bruger den til andre plader.

For at vedhæfte materialet af gipsplader til den opbyggede ramme på loftet, opdeler vi teknologien i følgende trin:

 1. Vi skærer arkene med en hacksav. Ursaven skal vælges med små tænder, for at gøre det mere bekvemt (en brevpapirkniv vil også fungere). Vi skærer materialet 120 til 250 eller 120 til 125 centimeter. Sørg for, at alle led er glatte. Det er nødvendigt at skære på det mest lige vandrette, det er bedst at vælge et stort bord eller gulv.

Skær huller til armaturer

Fastgør arkene til loftet

Sådan installeres armaturer på loftet i denne video.

Nu kan du nemt bygge et ophængt loft i køkkenet med egne hænder, efter vores instruktioner i artiklen, trin for trin fotos og videoer. Du skal have tålmodighed og opmærksomhed. Efter plastering kan du også male dit loft i køkkenet, hvis du ønsker det, så hele lejligheden har en ensartet stil. Men det suspenderede loft ser normalt ud smukt og elegant uden maling.

Lofter fra gipsplader i køkkenet: Kompetent installation gør-det-selv

Plader af gipsplader på grund af deres tilgængelighed på markedet og rimelige priser har vundet lang tid lederskab inden for indretning af boliger og erhvervslokaler. Mestere af dette materiale laver buede buer, interessante nicher. Gipsplader ark justere vægge og loft godt. Omtrent de lofter i gipsplader i køkkenet og vil blive diskuteret i denne artikel.

Vigtigste fordele og ulemper ved materialet

Loftet af gipsplader til køkkenet foretrækkes til traditionelt gips af flere grunde:

 1. installation kræver et minimum af indsats, og nivelleringseffekten - det maksimale;
 2. Under rammen af ​​strukturen kan du skjule ledninger eller andre kommunikationsordninger;
 3. Enhver form for retnings- eller diffus belysningsarmaturer er perfekt integreret i et sådant loft. Køkken design med et gipsplader loft kan være nogen;
 4. muligheden for at skabe lofter, der er komplekse i geometri - med flere niveauer med originale dekorative elementer (nicher, bøjninger og overgange);
 5. Loftet på gipsplader kan desuden isoleres, hvilket sparer energiressourcer til opvarmning af dette rum;
 6. polstret isolering reducerer permeabiliteten af ​​lyde fra køkkenet til naboerne;
 7. Metoden kræver ikke plastering færdigheder, alt arbejde er gjort "på tørt". Der er ingen ventetider, når det næste lag af gips vil tørre.

Loftsplader med gipsplader med mange fordele har også sine ulemper:

 • Køkkenets højde reduceres med 4-5 cm, hvilket skyldes profilens store tykkelse;
 • installation kan virke kompliceret til en nybegynder
 • Særligt udstyr kræves: skruetrækker, hammerbor
 • efter nogle tidsrum kan leddene mellem arkene blive dækket af revner;
 • det er meget svært for en mester at bygge et sådant loft, det vil kræve hjælp fra en anden person (især på huden).

Tilstedeværelsen af ​​de ovennævnte ulemper stopper ikke herrerne, som ofte laver gipspladens loft i køkkenet. Nedenfor vil vi diskutere enheden er den enkleste - enkelt niveau loft struktur. Mere komplekse muligheder kræver særlig viden og meget praktisk erfaring.

Liste over nødvendige værktøjer

For at bygge et gipsplankloft i køkkenet skal mesteren have brug for følgende sæt af værktøjer og forbrugsstoffer:

 1. guide profil 28x27 mm (mærkning PN);
 2. loftsprofil 60x27 mm (mærkning PP);
 3. direkte typer suspensioner
 4. krabber til at forbinde profilen af ​​en enkelt niveau loft struktur;
 5. saks, der kan skære metal;
 6. selvklæbende tape;
 7. anker kiler;
 8. dowels - negle;
 9. maleri tråd;
 10. Bygningsniveau (laser eller boble);
 11. 2,5 meter regel
 12. gipsplader;
 13. spartel til tætnings sømme;
 14. serpyanka til forstærkning af sømme
 15. bore, udstyret med en boremaskine;
 16. skruetrækker;
 17. metal skruer, fra 25 til 33 mm;
 18. skruer med pressevasker;
 19. akrylbaseret primer;
 20. Materiale af varme- og lydisolering (om nødvendigt);
 21. profilforlængere (hvis det er nødvendigt);
 22. 3 typer spatler: vinkel, bred og smal;
 23. Standardbyggeværktøjer: kniv, målebånd og hammer.

Hver mester har en halvdel af listen, så loftet fra gipspladen i køkkenet gør husejerne billige.

Nogle nyttige tips til en nybegynder.

For korrekt beregning af forbruget af alle materialer (profil, gipsplader, fastgørelser) er det nødvendigt at omhyggeligt studere installationsteknologien. For at gøre det lettere at forstå algoritmen til udførelse af arbejde, er rækkefølgen af ​​arbejdsoperationer beskrevet nedenfor angivet for en bestemt rumstørrelse.

Hvis det endnu ikke er klart for begynderen, hvilket mærke og gipsvæg det er det bedste mærke, bør der gives fortrinsret til produkter af kendte mærker. Markedsførende inden for efterbehandling og byggematerialer er Knauf. Hvis du køber en billig profil og gipsvæg af tvivlsom kvalitet, kan den ophængte loftsstruktur sænke og falde sammen med tiden.

Hydro niveau er nødvendigt for at styre den horisontale linje af det fremtidige loft. Funktionsprincippet for dette værktøj er baseret på fysikens lov, når vandet i 2 kommunikationsfartøjer er på samme niveau. Denne enhed markerer punkterne på køkkenets modstående vægge, som er forbundet med en maleri tråd. Hvis du bruger et simpelt niveau, bliver du nødt til at tegne en linje rundt om rummet, hvilket er meget trættende.

Gipspladens loft i køkkenet kan være lavet af simpelt eller fugtbestandigt gipsplader. I rum med høj luftfugtighed anbefales det kun at montere materialer med en beskyttende belægning med hydrofobe tilsætningsstoffer. Disse 2 typer ark adskiller sig i farve: grønt materiale er fugtbestandigt, grå er normalt.

Ark med en tykkelse på 8-9,5 mm anvendes til at dække køkkenloftet, og et tykkere materiale (12,5 mm) anvendes til indvendige vægge. Formålet med tætningsbåndet - 30 cm porøst fundament ligger rundt om loftet for lydisoleringsdesign.

Loftmærkning og profilfastgørelse

Hvordan laver man et loft på gipsplader i køkkenet, når man har lavet alle materialer og overfladen? Det er nødvendigt at begynde arbejdet med en mærkning:

 • ved hjælp af rouletteforanstaltningen alle 4 hjørner af rummet, er målet at finde den laveste vinkel. På dette tidspunkt laves en afstand på 5 cm fra loftet og risikoen anvendes.

Vigtigt: 5 cm er nødvendigt for at trække sig tilbage fra loftet, hvis du ikke planlægger at montere lamper. Når indlejring armaturer indrykning er mindst 8 cm.

 • Ved anvendelse af et hydraulisk niveau anbringes mærkerne på de resterende 3 vægge, så overfladen af ​​det fremtidige loft er helt fladt;
 • klipning - forbinder alle punkter og påføres ved hjælp af en lakledning et glat aftryk på vægoverfladen;
 • Fastgøring af profilprofilen langs linjerne markeret på væggene. Profilen påføres væggen og prikker placeres i de færdige huller. Endene af profilen skal også have huller. Hvis de mangler, er det nødvendigt at trække sig tilbage 10 cm fra hver kant og lave huller med enhver boring;
 • Forseglingsbåndet limes til profilen og fastgøres med dykker på væggene. Mindste antal dowels - 3;
 • Det næste trin er markering for grundlæggende loftsprofiler. Bredden på et standard gipsplade er 1,2 m, og derfor er pitchen til fastgørelse af profilen 40 cm. Disse tre fastgørelsesdele er normalt fordelt langs profilens kanter og i midten. Resultatet er en linje på loftkonstruktionen, der ligger 40 cm fra hinanden;
 • For en så tæt indretning af loftprofilen er det nødvendigt at fastgøre hopperne kun på materialets tværgående samlinger, hver 2,5 m (dette er længden af ​​et standard gipsplader);
 • Trinet til fastsættelse af suspensionerne for den betragtede variant af loftet er 50 cm, men den første suspension er fastgjort i en afstand af 25 cm fra væggen. Den anden er opnået i en afstand på 75 cm (25 + 50) og yderligere ifølge algoritmen (+50 cm);
 • For at markere fastgørelsespunkterne i suspensionerne er det nødvendigt at anvende ankerbolte, boringshuller, som er forbundet med en stor mængde støv.

Vigtigt: Når der produceres huller i loft og vægge, skal masteren beskytte øjnene mod støv. Et individuelt beskyttelsesmiddel i denne situation er åndedrætsværn, der beskytter øjnene og brillerne - forebyggelse af snavs i øjnene.

Sådan monteres rammen

For at fortsætte med at bygge et suspenderet gipsplankloft i køkkenet, skal du installere rammen godt:

 • fastsættelse af suspensioner med ankre. Valget af sådanne fastgørere på grund af de høje styrke krav til det færdige design. Forseglinger er også knyttet til suspensionerne;
 • efter fastgørelsen af ​​suspensionen bøjer kanterne sig så meget som muligt, hvilket forhindrer yderligere profilkrumning;
 • Næste trin er installationen af ​​loftprofilen. Produktets standardlængde er 3 m, og derfor med mindre dimensioner af køkkenet skæres materialet til en længde kortere end det, der kræves af 1 cm;
 • Hvis længden eller bredden af ​​køkkenet overstiger lofthængerens størrelse, er det nødvendigt at installere dens forlængelse. For at øge profilens længde anvendes en speciel type forbindelseselement;

Vigtigt: Når det er nødvendigt at forlænge profilen, er en obligatorisk tilstand tæt på dette kontaktpunkt mellem suspensionens dele.

 • Loftprofiler er fastgjort først til hjørnerne af køkkenet. Til fastgørelse af produkter uden sagging, holder assistentguiden profilen som regel. Profilunderstøttelse i retning af alle guider sikrer ensartethed og pålidelighed af strukturen. Mens assistenten holder profilen, skal mesteren have tid til at fastgøre produktet med 4 skruer, som har presseskiver. Samtidig er det nødvendigt at fastsætte profilen på suspensionerne;
 • Efter fastsættelse af hjørnerne fortsætter de med at fastgøre profilen på de centrale bøjler. Hvis det er umuligt at vedhæfte en regel til midten, er det nødvendigt at vedlægge det under startprofilen og holde styr på den vandrette retning. For at kontrollere evenness brugt et langt niveau. Når suspensionerne er fastgjort på profilen, er deres overdrevne længde bøjet op i enderne;
 • den anden profil er fastgjort af en lignende algoritme, produktet skal konstant opretholdes af reglen. Det næste skridt er at flytte til den modsatte væg og rette loftprofilen der;
 • Når profilen er fastgjort på siderne, bevæger masteren sig til den centrale del af strukturen. Fastgørelse af centret er altid lettere, fordi dets elementer altid er baseret på de allerede fastlagte;
 • splejsningspunkter af gipsplader (hver 2,5 m) - fastgørelsespunkter af jumpers, som er installeret på krabber. Krabber i dette tilfælde kaldes specielle typer fastgørelseselementer til 1-niveau strukturer;
 • Derefter skæres jumpers fra loftprofilen, der bruges i arbejdet, som er fastgjort til krabben med selvdrejende skruer. Antennebøjning. Bundbeklædning af jumpers til loftprofilen kan elimineres, denne rolle vil blive udført af gipsplader efter installationen;
 • Til lydisolering af et gipsplade falskloft anvendes forskellige materialer, men oftere er det en ny generation af mineraluld. Isoleringsmaterialet skæres i lige rektangler, der passer ind i cellerne i den ophængte struktur.

Vigtigt: Alle manipulationer forbundet med mineraluld skal udføres med handsker og med åndedrætsværn.

I netværket kan du finde en masse tematiske videoer om, hvordan man laver et loft af gipsplader i køkkenet med egne hænder. Derfor vil selv en nybegynder om ønske beskæftige sig med processteknologien.

Installation af gipsplader

Enhver nybegynder skal vide: Efter købet skal gipspladerne "hærde" i en vandret position i mindst 2 dage. Generelt opfatter materialet kun den vandrette form for opbevaring.

Algoritmen til fastgørelse af arkmateriale er som følger:

 • Arbejdet begynder med chamfering. For at gøre dette, med en kniv skåret alle kanterne af materialet, er dette gjort for bedre indtrængning af kitt i hullet;
 • Det er bedre at fiksere det første ark fra hjørnet og afvige fra 10 til 15 mm. Fastgørelsen af ​​materialet er 20 cm.
 • tilstødende plader skal monteres på forskellige afstande, dvs. Trinet af hvert nyt ark bør ikke gentage mønsteret af hullerne i den foregående. Det er meget vigtigt at drukne skruerne på skruer, de bør ikke holde sig på nogen måde;
 • fastgørelsesark - vzbezbezhku, shift - mindst 1 celle;
 • Forlad et mellemrum mellem arkmaterialet på mindst 2 mm.

Tilstedeværelsen af ​​ydre hjørner i køkkenet bør ikke tillade tilslutning af plader af gipsvæg nær dette websted. Og alligevel - hvis samlingen ligger meget tæt på hjørnet, så vises der en grim revne på dette sted.

Sådan beregnes mængden af ​​materialer

Efter beskrivelse af byggalgoritmen er det nødvendigt at forstå de grundlæggende principper for beregning af det krævede materiale. Det vil være lettere for mesteren, hvis han tegner en planskitse af den fremtidige konstruktion på papir. Når du overfører til et papirark i en køkkentegning, er det vigtigt at angive alle dens dimensioner, og derefter korrekt fastsætte placeringen af ​​profiler og fastgørelsesdele.

Et rigtigt eksempel: et køkken på 20,8 kvadratmeter. m kræver følgende sæt forbrugsstoffer:

 1. suspensioner - 99 eller 100 (i reserve)
 2. Gipspladerplader 1,2x2,5 m - 8 stk.
 3. loftprofil - 19 stk.
 4. styringselementer - 8 stk.
 5. krabber - 24 stk.

Hvis vi taler om omkostningerne ved at installere et suspenderet gipsplankloft, opkræver mange virksomheder tilsvarende arbejde fra 400 rubler per kvadratmeter. m. Hvis du gør alt dette med dine egne hænder i køkkenet af ovenstående størrelse, kan du spare ca. 8.3 tusind rubler. Med penge frigjort fra budgettet kan du købe et godt byggeværktøj eller noget til det indre af lokalerne, der repareres.

Sådan forsegles sømme

Den sidste fase i arbejdet med installation af et ophængt loft er driften af ​​puttying og forsegling af sømme:

 • alle mellemrumsgabene behandles med en primer;
 • efter at mørtel er tørret, er det nødvendigt at forberede kittet;
 • Holdbarheden af ​​loftkonstruktionen afhænger direkte af kvaliteten af ​​kittet, og derfor er den bedste mulighed kittet til kendte firmaer (Knauf Uniflott);

Vigtigt: Du kan ikke bruge en simpel vægspartel til loftet af gipsplader.

 • Produktet er fortyndet i nøje overensstemmelse med instruktionerne, som oftest udskrives af producenten direkte på pakken.
 • sømene nær væggene er forseglet først, så skruerne på forsænket skruer;
 • For at lukke fabriks sømme skal du bruge en spatel med en bred skovl;

Vigtigt: Knauf har i mere end 1,5 år produceret vandtæt gipsplader (mærket - GCR), som har en original kant (PLUK). Dette eliminerer guiden fra brugen af ​​forstærkende net omkring kanterne og øger gentagne gange styrken af ​​samlingssømmene.

Anvendelsen af ​​plademateriale og kittet fra en producent garanterer et højt byggesultat. Hvis Knauf ark anvendes, betyder det, at valget af kitt er forudbestemt - Knauf Uniflott.

 • Efter at kittet er helt tørret, limes leddene af arkene med en serpyanka (selvklæbende tape). Hvor materialet skærer, overlapper filmen;
 • Serpyanka skal smøres med kittet ovenfra;
 • til påføring af kitt på et gipspladerophæng, anbefales det at anvende en vinkelspatel.

Gipspladerloft i køkkenet med korrekt overholdelse af installationsteknologien er glat og fuldstændig blottet for leddene. For at forstærke effekten af ​​en enkelt web limes "gossamer" glasfiber på arkmaterialet.

Den næste fase er den endelige kitt og anvendelsen af ​​den endelige coating.

Installationen af ​​loftgipspladens konstruktion er enkel, derfor er den i stor efterspørgsel blandt forbrugerne. I dette arbejde er det vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne (beskyttelse mod støv og små partikler) og konsekvent gennemførelse af alle arbejdsoperationer. Et sådant loftdesign tjener i mange år, beskytter pålideligt mod støj og er et glimrende grundlæggende grundlag for efterbehandling.

Nybegyndermesteren skal forstå - kun af et kvalitetsmateriale kan du skabe en pålidelig og holdbar konstruktion. Derfor er det bedre at købe arkmateriale og fastgørelser i specialiserede hardwareforretninger. På selve gipsvæggen skal sælgeren fremlægge et overensstemmelsescertifikat, som i praksis er umuligt at opnå på markedet fra forhandlere. Brugen af ​​produkter af tvivlsom produktion kan ikke garantere et fremragende resultat af konstruktionen.