Hvilket loft gør i køkkenet: en anmeldelse og sammenligning

Loftet muligheder er ikke kun en masse, men meget. Og alle af dem ved første øjekast er det helt egnet til køkkenet, men hvis du forstår godt, viser det sig, at nogle overtræk ikke passer overhovedet.

I dag vil vi finde ud af, hvilket loft der er bedre at lave i køkkenet, idet vi har overvejet alle eksisterende muligheder nu og da. Også, vi vil fortælle dig hvilket loft der er bedst, bedømme af anmeldelser på internettet.

Hvilke parametre skal overvejes, når man vælger et loft

1. Loftet skal være holdbart.
2. Loftet bør ikke være bange for vand, eller det kunne nemt genoprettes efter oversvømmelsen.
3. Loftet skal svare til design og layout.
4. Loftet skal have en rimelig pris for 1 kvadratmeter og installation.

Resten er allerede detaljer. Overalt er der nogle nuancer, det hele afhænger af, om du bor i et privat hus eller lejlighed, hvad er din lofthøjde, om køkkenet er udstyret med en gaskomfur, hvilken slags belysning du planlægger mv.

Også meget afhænger af området. For eksempel på et stort loft ville det se godt kassette, men i et lille køkken - karikatureret. Derfor skal du vide alt, og hvad er bedre at vælge - du bestemmer, hvornår du finder ud af mulighederne.

Bleget loft

Det ser ud til at i vores 21. århundrede at overveje et bleget loft, i planlægningsfasen af ​​reparation er simpelthen absurd. Men det er, hvis du husker lofterne, der gør i adobe hytter. De er ujævn, de er helt synlige striber fra "maklovitsy", de giver en blålig farve på grund af den ekstra blå.

Og hvem gør dig hvidvask den måde? Hvis loftet ikke er hvidt med en pensel, men med samme rulle er udsigten meget flot. Og hvis der ved hjælp af en sprøjtepistol, kommer sangen helt ud!

Loftet vil se ud som malet med vandbaseret maling (selvfølgelig, hvis du har udjævnet overfladen med en kittelse før dette). I hvidvask kan du tilføje et lille snehvidfarvestof for at øge effekten.

Hvad kan der være ulemper? Ærligt - nej. Hvis vi taler om væggene, så - ja, hvidvaskning ville være en fuldstændig værdiløs mulighed, da den er "taget" på hænder og tøj. Og om loftet, der vil gnide noget?

Derfor kan vi sige, at indstillingen er ret egnet og arbejder. Under drift er en sådan belægning - bare perfekt. Det bør kun opdateres en gang om året med en ny løsning, da hvidvaskning bliver gul fra sod og brændende i køkkenet. Men i retfærdighed bliver alting gult fra gas, ikke kun hvidvaskning. Og hvis en opdatering her koster sådan en krone, at selv dovenskab betragtes, så med andre materialer bliver det dyrere.

Almindeligt malet loft i køkkenet

Det er det samme som i tilfælde af hvidvaskning. Den eneste vandbaserede maling koster lidt mere. Ja, der er dyre maling, der kan vaskes. Men for at vaske er det sagt meget højt, ærligt. De kan lidt tørres af med en fugtig klud, det er alt sammen. Derfor vil du ikke opnå særlig renhed, du bliver nødt til at male om alle andre, men du vil kaste ud penge for ingenting.

Hvad der også er meget vigtigt i praktisk er, på hvilken måde malingen anvendes. Hvis lige på putten, og hun - på beton, så er dette en god mulighed for køkkenet. Hvis du er på en gipsvæg, er det værre, hvis du bor i en højhus.

Hvorfor? Og fordi i køkkenet er der mange steder, hvorfra vand kan lække fra røret, der brister fra naboerne ovenfor. Og hvis et almindeligt loft bare går i røde skilsmisser, der let og enkelt kan males over, vil gipspladens lofter savne og knække. Vi bliver nødt til at ændre hele strukturen.

Så hvis du ikke er sikker på dine naboer, bør du ikke lave gipskasser i køkkenet, uanset hvordan du vil sætte pletter. Det er bedre at gøre den sædvanlige lysekrone, men for at beskytte dig selv mod "fornøjelsen" uden grund til at reparere det beskadigede loft. Selv om naboerne betaler dig for arbejdet, hvorfor har du brug for disse unødvendige bestræbelser? Og hvis de ikke betaler (og i grunden sker det, naboerne strækker lånet i et år), det er en skam.
At dømme efter anmeldelser er et sådant loft det bedste valg.

Loft, dækket af tapet

Hvad kan du sige om tapetet på loftet i køkkenet? Dette er ikke det mest fantastiske valg. Ikke alene vil de mørke fra sod, så også sømene vil knække. Begge "elsker" ikke høj luftfugtighed og varme. Og i køkkenet bliver det, og meget ofte.

Og efter et par år vil sømmen være helt synlige på dit loft, tapetet vil "samle" i hjørnerne i bølger. Nej, det er ikke den bedste løsning, selvom det er et tapet til maleri. Du forstår, at ingen frisk maling vil spare dig for sømme, der har divergeret.

Og i tilfælde af en oversvømmelse skal du fjerne tapetet og rense overfladen af ​​rester af papir igen. Så pokleit tapet godt, ikke under den ikke-professionelle. At male det selv er let, men at håndtere tapetet er det ikke. Anyway vil leddene blive synlige, hvilket er meget grimt.

Nå, det sidste argument - det er ikke moderigtigt, selvom du vil lim nogle ekstra nye og usædvanlige tapet.

Strekak

 • De har mange designmuligheder (farve, tekstur, kombination);
 • Hurtigt installeret (1 dag);
 • Lav en perfekt glat og smuk overflade;
 • Sammenlignet med loftet på gips skjuler kun 3-5 cm i højden;
 • De er i stand til at modstå (hold) en lille oversvømmelse (men efter at drænet vandet skal arket udskiftes).

Ulemperne kan tilskrives (hovedsageligt relateret til lofter fremstillet af PVC-film):

 • Sårbarhed over for mekanisk påvirkning (skarpe genstande, champagnekork, blæserække eller kastet børns legetøj);
 • Behovet for at vaske dem for hånd. Dem, der handler med lofter, tværtimod, gør denne faktor til et plus. Sig, du behøver ikke at rote rundt og male, du skal bare vaske lofterne og alt er fint, de er som nye! Men vi mener, at dette ikke er et plus. At vaske dem er ubehageligt, for at sige mildt. Hænder er på vægt, vand strømmer ned på dem, det er umuligt at trykke dem stærkt (og det betyder, at det næppe er muligt at rense dem op fra sod).

Et par flere ord om plejen. Forresten er her en meget god artikel om vask af lofter.

Glatt stretchloft er meget lettere at vaske end stoffet, da det er helt glat. Men det er svært at slippe af med skilsmisse. Men hvis du bruger en særlig microfiber klud, så er alt muligt. Et andet blankt loft, 100% ikke bange for oversvømmelser.

Stofstræklofter er gode, fordi de ser dyre og solide ud. De kan ikke skelnes fra den ideelt pudsede og malede overflade. Og resten, fra et praktisk synspunkt, har de ingen fordele for køkkenet. De passerer vand, da gummibelægningen er ekstremt tynd, og den er dækket af mikrokasser, hvis den er under stort pres (hvilket vil være tilfældet i tilfælde af oversvømmelse).

Så som du kan se, bør der ikke være nogen spørgsmål tilbage, uigennemsigtigt loft at vælge eller glans. Folk roser også disse lofter, og ifølge anmeldelser er dette et værdifuldt valg.

PVC loft

Plast er sidste århundrede for at være ærlig. Ja, det er ret praktisk og meget velegnet til køkkenet. Og det er praktisk at vaske det, og i tilfælde af oversvømmelse forringes det ikke. Men hvad skal man gøre med udseendet?

View - unpresentable fra ham og endda burst! Nej, måske vil du være i stand til at finde en plastik, der ikke minder dig om udseendet af et offentligt toilet, måske. Hvis ja - så er det bare den perfekte mulighed for køkkenet.

Ceiling polystyren plader

Hvad er gode polystyren skumplader? Da det er meget billigt, behøver du ikke helt at rette loftet under dem, du kan holde dem selv og loftet ser godt ud. Endnu godt.

Det eneste du ikke bør glemme er, at de skal males på toppen uden at fejle. Det bedste er egnet til disse formål vandbaseret maling. Et sådant loft er røget ligesom de andre, men du behøver ikke at vaske det, det er nok at friske op med maling hvert par år.

Hvis der sker en oversvømmelse, sker der heller ikke med fliserne, hvis de limes med "Dragon" lim og ikke "plantes" på en kittemasse. Hvis de blev limet til kittet, så falder de selvfølgelig af. Men så kan de limes til lim og alt bliver fint.

Forresten, nu er der allerede plader, der, når de er fastgjort, ikke har sømme. Loftet ser ud, ikke fra stykkerne.

Loft fra træforing

Nu er det en meget fashionabel indstilling. For eksempel, lofter i stil med "Provence" - helt fra vægpanelet, malet i hvidt. Det er smukt, du kan tynde dem, når de bliver røget.

Men hvis naboerne oversvømmer dig, vil panelet simpelthen krukke, det vil miste sin form, og revner vil blive synlige. At ændre et sådant loft er meget dyrt. Derfor - tænk.

Rackloft fra aluminium

I køkkenet ser sådanne lofter godt ud, hvis apparater, arbejdsforklæde eller møbler også er af stålfarve. På bekostning af et sådant loft - ikke billigt, men det er - evigt. Han er ikke bange for vand, det er praktisk at vaske det (i modsætning til stræklofter), vil der ikke ske noget med ham, hvis du krog det med en skarp genstand.

På den anden side er designet noget aggressivt, hvilket betyder, at det hurtigt bliver kedeligt. Derfor, hvis du ikke er sikker på, at aluminiumsplader i loftet er grænsen for dine drømme, er det bedre at afholde sig fra en sådan efterbehandling. Hun vil hurtigt kede sig, og det vil være en skam at smide det væk.

Kassettelofter (Armstrong type)

Nej, vi bør ikke tro, at vi mener den mest almindelige, grå Armstrong, som alle supermarkeder og kontorer i verden er færdige med. Kassetteloftet er den samme nøjagtige teknologi, kun kassetterne selv kan være af en hvilken som helst farve.

Der er tegninger, der er sølv og bronze. Hvorfor ikke! Muligheden er ikke dårlig, men det hele afhænger af, hvad kassetterne er lavet af. Hvis de er lavet af tyndt gips, så er muligheden dårlig (husk oversvømmelserne), men hvis den er lavet af plast, kan du tage den.

Det eneste negative her er, at de "spiser op" 10 til 15 cm af vægens højde. Så hvis du har en Khrusjtsjov, med en lofthøjde på 2,20 meter, så er et hængende loft absolut ikke egnet til dig.

Loft fra MDF paneler

Gør og sådan. Men i sidste ende ser loftet ikke ud som et køkken, men som et bad (fordi hovedtrækningen af ​​MDF-paneler er under et træ).

Dette er et groft udseende, og der er absolut ingen praktisk i det. MDF vil svulme fra oversvømmelsen, opsvulme, den skal skrubbes tungt, og han er bange for slibemidler. Nej, vi kan ikke anbefale et sådant loft.

Lofter "Grilyato" (latticed)

Meget hyggelige og usædvanlige lofter. Ja, det er meget originalt, moderne. Men køkkenet er køkkenet, og soden er soden. Nej, selv den bedste hætte, vil ikke redde dig fra det klæbende loft.

Og forestil dig, hvad det er at vaske disse vidunderlige udseende "honningkage"? Indsend og slip denne idé. Grilyato er slet ikke til køkkenet, men for de værelser hvor der ikke er og aldrig vil blive sod.

Flisebelagt loft

Nogle laver et loft på fliser. Hvad disse mennesker styres af, er ikke meget klart for os. Men udsigten er meget fantastisk og mærkeligt. Måske havde de bare en ekstra flise, og de besluttede at bruge det? Men i hvert fald lad os fortælle dig om ulemperne.

En flise er sådan en ting, der kan falde, hvis naboerne fra oven begynder at være på gulvet (for eksempel bor noget, lig også gulvet eller soklen). En flise, der faldt fra loftet og faldt lige på hovedet. Du forstår hvad det er.

Spejl loft

Også en dum idé. Det er både dyrt og upraktisk. I køkkenet er der altid noget sprinkling og dryppelse, og uanset hvordan du dækker opvasken med låg, er det helt ens for at komme til loftet.

Og hvis der ikke er fedt på det malet loft, så er alt helt synligt på spejlet. Derfor, hvis du ikke har planer om konstant at køre på loftet og skrabe det, er det bedre ikke at forfølge skønheden. Desuden er der ikke noget smukt lige i spejlet loft, der er muligheder og mere interessant.

konklusion

Lad os se det ud: vi ved ikke, hvilket loft der er bedre at lave i køkkenet. Alle muligheder har deres fordele og ulemper. Derfor skal du bygge på dine materielle evner og smag. Vigtigst, vi viste dig alle sider af de populære typer af loft dekoration. Men den mest praktiske løsning er ikke desto mindre et regelmæssigt malet loft.

Generelt mener vi ikke, hvad loftet er. Hvor møbler og tilbehør er vigtigere. Her er de - "lav vejret", og loftet - nej.

Hvilket loft er bedre at lave i køkkenet

Køkkenet er et sted, hvor de ikke kun laver mad, men også tilbringer det meste af deres tid at tale med familie og venner over en kop te. Derfor er det så vigtigt at skabe ikke kun et behageligt interiør til madlavning og spisning af mad, men også en behagelig måde at være der. Derudover må vi ikke glemme, at der i dette rum er et aggressivt miljø, som består af forskellige slags dampe og som følge heraf rummets øgede fugtighed. Og for valg af efterbehandling materialer, især dem der anvendes i loftet, skal de relevante krav fremsættes.

Materiale krav

Materialer til afslutning af loftets store sortiment. Men ikke alle er velegnede til brug i køkkenet. Høj luftfugtighed, høje temperaturer, sod i køkkenet med en gaskomfur - alt dette påvirker loftet negativt som følge af at forkæle hele udseendet af køkkenet. For at undgå dette, skal du overveje følgende, når du vælger:

 • Vi vælger vandtætte materialer på køkkenloftet, med evnen til at vaske dem, fordi ifølge lovens fysik med varm luft fra komfuret stiger al forurening straks til loftet;
 • På grund af det faktum, at de ofte skal vaskes, er det bedre at vælge imod modstandsdygtige og slidstyrke materialer.
 • Som i ethvert andet rum skal loftet i køkkenet skjule alle uregelmæssigheder, hvis nogen;
 • Loftet skal se æstetisk glædeligt og passe ind i køkkenets overordnede stil.

Loft i køkkenet - hvilket er bedre at gøre? 110 billeder af smukke design ideer

For det originale design er det nødvendigt at tænke over alle detaljerne for at sammensætningen som helhed harmonisk blander sig i billedet af lejligheden. Loftet er en vigtig komponent i udsmykningen.

Valg af materialer og farve vil påvirke den visuelle opfattelse af rummet.

Typer af køkkenlofter

Design starter med et projekt, der tager højde for rummets dimensioner, højde, belysningsgrad. Sofistikeret loftsdesign i et 2-niveau køkken kombineret med en stue.

Formen af ​​lofterne er: glat, krøllet, hvælvet og multi-level. Definer design af efterbehandling materialer, vi bor i detaljer om de mest populære typer af lofter.

Suspenderede lofter

Denne struktur består af en ramme fastgjort til betonen. Den er fugtbestandig, nem at installere, nem at rengøre. Kommunikation er skjult, alle lamper er indbygget. I loftet i køkkenet med nedbruddet kan du erstatte det ønskede element.

I et enkelt niveau loft bruger ofte gips. Langs omkredsen er en ramme af metal op til 10 cm fra beton fastgjort med skruer. Samlinger lim forstærket mesh jord.

Dernæst males, limes over med vægpapir eller sættes gips. Overfladen af ​​loftet er perfekt. Det er bedre at vælge fugtbestandig gipsvæg.

Hvis der er behov for zoneinddeling i køkkenet, bruges der et loft på flere niveauer. Disse designs trækker vejret, er praktiske, holdbare, miljøvenlige og billige.

Tip! For et lille køkken er 1 niveau af lofter bedre. Du kan lave et to-niveau loft i køkkenet med enkle former, hvor i midten hænger en lysekrone og under LED- eller neonlamper.

Stræklofter

Der er ingen grund til at justere loftets mangler, de er fugtbestandige, kan vaskes, holdbare. Og udseendet vil fascinere enhver: blank, mat, med fotoudskrivning mv.

Spændingsdug er ikke bange for oversvømmelse, hvilket er ideelt til højhuse. Loftsbelægninger kan være sømløse eller søm. Hvid blank finish giver rummets rumfang og højde, fylder køkkenet med lys.

Metalrammen er monteret omkring rummets omkreds op til 15 cm fra bunden af ​​beton. Det opvarmede lærred er spændt og sikret. Skjul kommunikation og god ventilation. Enkeltstående design kan bruges i små værelser og på flere niveauer - til store køkkener, stuer.

Rack lofter

Reiki vinkelret skal monteres på rammen, og så lægges det på panelet af stål, plast eller aluminium.

Hvis området er lille, er rack-top spejl loftet smukt. Det er praktisk, let at vedligeholde, holdbart og fugtfast.

Loftspaneler

Du kan bruge plast eller træpaneler. De behøver ikke glatte overflader, det er nødvendigt at beregne højden på den ønskede ramme. Hjørner af plast er fastgjort omkring rummets omkreds, hvor de installerer loftspladerne, som er fastgjort mellem hinanden ved riller.

Der er også ulemper for plastpaneler: de deformeres, når de presses, de kan miste deres form.

Træplader er naturlige, holdbare, men rækkevidden af ​​farver er begrænset. I panelerne er kun låsene forskellige. De er dyrere end plastik, men når man vælger land eller klassikere - er dette det bedste loft i køkkenet.

Maling og hvidvaskning

Den typiske måde at afslutte loftet i den gamle tid, men processen er snavset. Du skal nive loftet, kitt og derefter prale det.

Først måler hjørnerne og tagskæggene, så hele overfladen.

gips

Nye teknologier gør det muligt at dekorere overfladen med dekorative gips, hvilket vil give loftet i køkkenet en original tegning. Volumetrisk gips hjælper med at skjule små loftsfejl.

Når mønsteret er lavet, er hele overfladen af ​​loftet primet og derefter malet i den ønskede farve. Strukturelle maling vil tilføje ruhed, skjule små defekter og glans - give dybde.

Loft flise

Der er en plast, træ, glasflise eller polyfoam. Det kan have et relief mønster, efterligne træ eller metal forstøvning. Overfladen skal først nivelleres, derefter markeres for kvadrater. Fix flisen med speciel lim.

Spejlfliser, såvel som blanke, vil skabe plads, og vil kunne absorbere fugt.

Kombineret lofter

Den sværeste løsning er en multi-level spændingsstruktur og gipsvæg. Nogle gange kombinere fliser eller gips med gips.

Tallene på loftet skildret i skissen, sæt derefter rammen. Først monterer gipsvæggen og derefter spændingsmateriet. Her kan du anvende forskellige teksturer, farver og belysning.

Nu ved du hvordan man laver et loft i køkkenet. Med nogen form for loft kan du skabe en stil og harmonisk passe ind i indstillingen (møbler, apparater, tekstiler).

Design af strækloftet i køkkenfotoet

På billedet af moderne køkkeninteriør ser du ofte et loftsloft. Dette design ser altid stilfuldt ud i harmoni med resten af ​​finishen. Disse lærred er nemme at vedligeholde, er ikke bange for vand, varme. Derudover er bredden af ​​et panel tilstrækkelig til at afslutte hele køkkenet, i dette tilfælde vil der ikke være en enkelt søm, der ville ødelægge udseendet. Men selvom rummet er meget stort, kan en køkken-stue, for eksempel håndværkere, montere dækket, så sømmen kun vil ses for et erfarent øje.

Særlige egenskaber

Inden du vælger et strækloft til reparationer i køkkenet, bør du gøre sig bekendt med sine fordele og ulemper. Dette giver dig mulighed for at træffe en velinformeret beslutning, der med rimelighed nærmer sig oprettelsen af ​​et harmonisk interiør, ikke uden ordentlig brugbarhed - køkkenpladsen kræver særlige kvaliteter fra de anvendte materialer.

værdighed

De vigtigste fordele ved køkkendesign med hævede lofter er som følger:

 • Der er ingen grund til at forudse basisen;
 • Lærredet, i modsætning til gipsvæg, sparer pålideligt fra at blive oversvømmet af sine naboer ovenfra, da det kan holde tilbage en stor mængde vand - op til 100 l / m2;
 • I tilfælde af oversvømmelse taber kluden ikke sin form, det er tilstrækkeligt at lave en lille punktering og dræne vandet;
 • Hvis der sker en brand, brænder materialet ikke;
 • Reparationsmuligheder for loftkonstruktioner er ret omfattende på grund af den rige palette af nuancer og teksturer;
 • Lærredet er i stand til at skjule rør, ledninger mv fra nysgerrige øjne;
 • Livet af en sådan belægning i køkkenet når op til 20 år og kræver ikke reparation.

Det er også værd at overveje, at spændstrukturerne kan monteres på flere niveauer, hvilket skaber et smukt, unikt design. Forskellige ideer kan let hentes i billedet. Det er bedst at bruge denne teknik, hvis rummet er kombineret med stuen, så du kan visuelt adskille køkkenpladsen.

Det er vigtigt! Stræk- eller gipsplader med flere niveauer kræver høje vægge.

mangler

Hvis vi taler om ulemperne, er de meget mindre:

 • Strækloft, på trods af tilstrækkelig styrke, tolererer ikke virkningerne af skærende eller gennemborende genstande;
 • Til installation kræver mindst 5 cm fra væggenes højde;
 • PVC-film ved første gang efter reparationen kan udsende en ejendommelig lugt;
 • Hvis lærredet bruges til at dekorere køkkenet, skal man huske på, at man ikke kan undvære sømme, de kan være lidt synlige;
 • Vanskelig dyr installation.

På trods af sine ulemper bliver strækplader i stigende grad brugt i køkkendesign, og nogle af mulighederne for sådan efterbehandling kan ses på billedet nedenfor.

Materialer og typer af klæder

Når man beslutter sig for at vælge filmdækning eller gipsvæg i køkkenet, er det værd at beslutte på materialet. Forskellige paneler adskiller sig i overfladens tekstur, så det valgte design påvirker indretningens overordnede indtryk, når det sammenlignes med fotos, er det helt synligt.

Det er vigtigt! For mindre værelser er det bedre at vælge glatte belægninger og til rummelige køkkener, matte eller kunstneriske med ornamenter.

Glossy lærred

Glans afspejler godt lyset, som visuelt gør rummet klarere og mere. Det er også et godt valg til lave lofts køkkener, da det visuelt løfter væggene. Før du fortsætter med reparationen, skal du dog huske på, at en sådan webs maksimale bredde ikke er mere end 3 meter, så der kræves flere ruller i et bredt område.

Glatte paneler i kombination med de samme møbler facader er perfekte til små køkkener i Khrushchev huse. Det er bedre at vælge en skygge til et dækkende lys - hvidt, mejeri, vanille, beige. Også blankt lærred kan have en anden struktur: marmoreret, naturligt læder eller ruskind. På billedet nedenfor kan du se eksempler på køkkendesign med blanke lofter.

Matt finish

Sådanne belægninger er egnede til klassiske interiørtyper, og de ligner den sædvanlige kitt. Overfladen afspejler ikke lys, så den visuelt valgte skygge vil ikke ændre sig. Forskellene på overflader med forskellig tekstur kan ses på eksempelet på billedet.

Det er vigtigt! Uigennemsigtige overflader er gode til rummelige værelser, på deres sømme efter installation er de ikke synlige.

Matt materiale ser roligt og behageligt ud, især i kombination med blød belysning. Indstillinger for brug af matte stræklofter i køkkendesign er præsenteret på billedet nedenfor.

Satin loft

I udseende er dette materiale næsten ikke anderledes end matte, men det har en subtil glød, som farverne ser meget lysere ud. Særligt effektiv vil ligne en hvid belægning, idet der tages hensyn til den skinnende overflade, bliver den snehvid.

Sømmene er ikke synlige på satinbelægningen, så de kan sikkert bruges til at reparere lokaler af enhver størrelse. Sateen har dog flere ulemper:

 • Et lille udvalg af farver;
 • Det er umuligt at sætte et fotoprint
 • Høj pris

Nedenstående billede viser mulighederne for køkkeninteriør med satinstrækloft.

Kunst lærred

Mulighederne for et sådant færdiggørelsesmateriale er simpelthen endeløse, fordi de giver dig mulighed for at vælge et billede, som omgående forvandler interiøret. Store og for lyse mønstre passer ikke til små rum.

Mest populære billeder:

 • Stjerneklar himmel eller universet;
 • Lyse skyer
 • Flyver eller sidder på fuglens grene
 • Dyr;
 • Cityscape, arkitektoniske elementer;
 • vægmalerier;
 • Flower ornament;
 • Geografiske kort over vores verden og fantasi realiteter;
 • Portrætter.

Designer covers kan være med ethvert mønster op til dit eget billede eller billede. Når du vælger et stort billede, bør du helt sikkert tage højde for den generelle retning af interiøret. Dette designstrækloft er bedre at bruge til køkken-stuen i de følgende billeder.

Hvad skal overvejes, når du vælger

Glatte belægninger er gode til små køkkener, men valget skal huske på, at de afspejler alt. Derfor bør de øverste køkkenskabe være i perfekt rækkefølge.

I køkkenet kan du bruge PVC og stof. Materialet er imidlertid lunefuldt i plejen, mens PVC er et mere praktisk materiale. Plast vil ikke lade vandet i tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor, men stofservietterne vil lide meget efter en sådan hændelse. PVC-film tillader ikke, at lamperne er stærkere end 35 watt.

Gipsplader belægning

Design interiør køkken projekter også ofte involverer brugen af ​​gips. I modsætning til PVC-film eller stoffer er de enklere at installere, som du selv kan klare. Gipsvæg gør det muligt at konstruere strukturer af flere niveauer af forskellige former, det er fleksibelt og nemt at behandle materiale. Varianter af designgipsloft til køkkenet kan ses på billedet.

Enkelt niveau

Dette design er bedre at vælge til små køkkener, det vil ikke overbelaste indretningen og vil ikke gøre rummet endnu mindre. For en sådan belægning kræver kun 10 cm fra væggenes højde. Efter installation af gipsvæg og ruvning kan den trimmes med ethvert materiale - maling, tapet, gips etc.

Hængslet loftsammensætninger kan skjule kommunikation, samt installere lamper rundt omkretsen. Til reparation af køkkenrummet er bedre at vælge et fugtighedsbestandigt materiale, det er godt modstandsdygtig over for virkningerne af damp og vand. Designmuligheder for enkeltgulvgipslofter i køkkenets indretning er vist på billedet nedenfor.

differentieret

Denne type finish er kun beregnet til store højkøkkener. Det er bedst at ty til at installere flere niveauer, om nødvendigt, for at adskille køkkenpladsen fra stuen ved hjælp af et gipsplader. Sådanne sammensætninger kan være meget komplekse, konstruktioner af denne type monteres af eksperter i op til en uge. Også høje vægge tillader brugen af ​​bjælker, der passer godt ind i interiøret i stil med Provence, Land, Loft osv.

Gipsvæg er et miljøvenligt materiale, der gør det muligt for luften at passere, så strukturen kan "trække vejret", og loftbunden som følge heraf vil ikke blive dækket af forme fra fugt. GKL er holdbar og rimelig pris. Ved at vælge et gipsvæg konstruktion design, kan du ændre rummets proportioner. Ovaler og cirkler giver dig mulighed for at vælge centrum af rummet, rektangler strækker visuelt rummet, og det er godt at bruge kvadraterne til at fremhæve et bestemt område.

Ved installation af et to-niveau loft er værd at være opmærksom på placeringen af ​​lamperne. I midten er det bedst at placere lysekronen og spotlights eller LED strips på den nederste del. Design muligheder for gulvbelægninger på flere niveauer i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

Valg af farve og design

Hvilken farve der skal vælges til færdiggørelse af loftsplankens loft til køkkenet, afhænger af det samlede indretning. For små værelser i Khrusjtsjov og typiske panelhuse er det værd at bruge lys nuancer sammen med en blank overflade, hvilket vil gøre pladsen mere. For rummelige værelser kan du samle mørkere og mere mættede farver, og multi-level designs giver dig mulighed for at kombinere flere farver på én gang.

Det er vigtigt ikke at overbelaste loftets overflade, det bør ikke over-tiltrække al opmærksomhed. Det er bedre at vælge neutrale farver, der let blandes med de fleste nuancer. Disse er beige, hvide, mælkeagtige, elfenben, lysegrå osv. De forskellige farveindstillinger til strækbelægninger eller gipsvægskonstruktioner i køkkenet kan ses på billedet nedenfor.

Stilvalg

Designet af moderne køkkener, uanset om de er i Khrusjtjov eller nye bygninger, indebærer omhyggelig overvejelse om interiøret. Alle elementer i dekoration, møbler og indretning skal være i overensstemmelse med en bestemt stil og understrege det. På grund af mangfoldigheden af ​​paletten, teksturer og materialer, strækket lærred eller gipsplademontering passer til enhver stil.

For klassikere er det værd at vælge de rigtige symmetriske former og diskrete nuancer. Det bedste valg ville være hvid eller blød pastel gamma. Hvis vi taler om tekstur, er det bedre at vælge matte eller satinlofter, og når du bruger gips, skal du ikke vælge lyse overflader.

Glans ser godt ud i stilarter som minimalisme og højteknologi, det vil kun understrege det moderne interiør. Kitsch eller avantgarde giver dig mulighed for at vælge lyse rige farver, men landsbyens stilarter, for eksempel Provence eller Country, kræver matte overflader med tilføjelse af bjælker. Hvordan vil du strække lofter og design af gipsplader i forskellige stilarter af køkkenindretning kan ses på billedet nedenfor.

belysning

Dette er en vigtig detalje i designet af ethvert loftoverflade, stræk eller gipsplader. Lyset giver dig mulighed for at ændre rummets proportioner, fremhæve farven eller afgrænse rummet til forskellige zoner, for eksempel køkken og stue. Valget af modeller af lamper og lysekroner afhænger i høj grad af rummets højde. I lave rum er det bedre at montere spotlights, mens i høje værelser ser hængende lamper og massive lysekroner sig godt ud. Varianter af design af stræklofter med forskellige typer belysning i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

Det er nødvendigt at tage højde for farven og installationen af ​​baggrundslyset. Jo mørkere lærredet eller suspenderet gipsplader, jo mere lys er påkrævet. Hvis overfladen er blank, er det vigtigt ikke at overdrive det med lampens antal og lysstyrke - der bør ikke være en stærk spekulation.

Gør kolde eller lyse farver i det indvendige lysere kan bruge lysende lysstofrør. De samme nuancer med varm belysning ser lysere ud og vises hvid. Effekten af ​​fluorescerende lamper bør ikke være mere end 35 watt. Hvis der er behov for en mere kraftfuld baggrundsbelysning, bør du passe på varmeisolering.

Hvad bestemmer prisen

Uanset hvilken variant af loftkonstruktion (stræk eller gipsplader) du har valgt at designe køkkenindretningen, er der flere faktorer at overveje - de påvirker reparationsprisen. Dette er:

 • Rummets område;
 • Tilstedeværelsen af ​​rør;
 • Nicher og ledges;
 • Rummets form
 • Antal lamper;
 • Antal niveauer;
 • Formenes kompleksitet.

Det skal tages i betragtning, at installationen af ​​spændingsdukker vil koste meget mere end gips.

Spændbeklædning eller gipsvæg passer til ethvert indretning. Sådanne designs ser stilfulde og pæne, de er praktiske i pleje og giver dig mulighed for at skjule ledninger og rør. Valget af teksturer og farver afhænger af designkonceptet, men selv de enkleste muligheder er i stand til at understrege stilen.

Det bedste loft til køkkenet: 6 muligheder

Begynder at udføre reparationer, mange undrer: hvilket loft er bedre for køkkenet? I det indre af ethvert rum skal alt være i harmoni - loftet, gulvet, væggene. Dette problem opstår ikke ved en tilfældighed, fordi køkkenet er et rum, hvor høj luftfugtighed, sod, dråber vand og fedt ikke sjældent dannes. For at undgå sådanne problemer tager det tid at vælge, vælg et materiale, der er modstandsdygtigt mod fugt, temperaturændringer og er let at rengøre.

Valg af materiale

Moderne byggematerialer, der er egnede til at afslutte loftet i køkkenet, findes i et stort udvalg: panel-, spændings- og lathrukturer. Du kan male loftet eller indsætte det med tapet.

Den klassiske mulighed er et perfekt pudset loft og efterfølgende malet. Hvad er dens fordele? Resultatet er en glat og hvid overflade, der friske rummet og er altid praktisk, uanset smag og præference. Gips er et miljøvenligt materiale. Hvid farve udvider visuelt rummet, hvilket er gavnligt for et lille rum.

Ulemperne ved gipset kan tilskrives procesens kompleksitet. For at opnå en jævn og glat overflade skal du sørge for omhyggelig justering og rengøring af loftet, hvilket tager lidt tid.

Andre muligheder

For at udføre en opgave, der ikke er let, kræver valg af materiale muligheder, som ikke påvirker rummets funktionalitet og æstetik negativt. Nogle af dem er:

 • suspenderet gipsplader loft;
 • plast paneler;
 • stræk loft
 • loftfliser
 • malet overflade;
 • tapetsering.

Når man vælger en af ​​mulighederne, er det nødvendigt at overveje de positive og negative egenskaber. Glem ikke om rummets egenskaber.

Gipsplankloft

Der er forskellige ideer til at bruge denne overflade. Gips pap er et materiale, som du kan kvalitativt skjule alle uregelmæssigheder, samt skjule ingeniørkommunikation under den. Mange designere som disse ideer, der er mange løsninger. Mellem loftet og pladerne af gipsvæg for at placere de oprindelige indbyggede lamper, der visuelt øger de lodrette vægge, der pryder rummet.

Der er mange varianter af monterede, multi-level designs. Men når du vælger dette materiale, skal du være opmærksom på dens egenskaber. Fugtbestandigt materiale kræves. Han vasker bedre, ændrer ikke farve, når der kommer fugt på det. En multi-level løsning, der passer til værelser med højt til loftet.

Plastpaneler

Hvis spørgsmålet er at bestemme, hvad der er bedre at lave et loft i et køkken med dårlig ventilation, så er det bedre ikke at finde en mulighed. Materialet kræver ikke meget tid til at rengøre, tolererer perfekt vådrensning. Installation af PVC-paneler er ikke svært, selv for en nybegynder. Hvis spørgsmålet er løst for begyndere, hvilket materiale der skal bruges i køkkenet, plastpaneler - dette er en god mulighed.

Produceret fælles materiale i forskellige farver. Værelset kan arrangeres i enhver stil. Det er muligt at gøre opførelsen af ​​flere niveauer, hvis højden af ​​rummet tillader det. For et niveau vil der være tilstrækkeligt mellemrum på 7-10 centimeter.

Hvis der træffes beslutning om at trimme hyldefladen med PVC-paneler, skal du vide, at det er bedre at erhverve et materiale, der er modstandsdygtigt over for forhøjede temperaturer. Råmaterialer skal ledsages af de nødvendige dokumenter, som bekræfter, at opvarmning er planlagt, og giftige gasser udledes ikke.

Loft til maleri

Til loftet er det bedre at købe maling af vasketypen. Algoritme til forberedelse til farvning:

 • udjævning af overfladen, rengøring af defekter;
 • alle uregelmæssigheder og revner skal fastgøres med en kitt;
 • finkornet sandpapir til at male den behandlede overflade;
 • påfør flere lag af primer med en malingsrulle;
 • male loftet med erhvervet maling.

For at udsmykningen af ​​køkkenet ikke ødelægger de fremspringende gule pletter, skal den behandles med en alkydmattemaling før maling.

Loftfliser

Hvilket materiale er det letteste at montere? Loftfliser. At lægge polystyren skumplader kræver ikke et specielt værktøj, store færdigheder. For at afslutte loftet skal du have:

 • et sæt fliser;
 • målebånd;
 • skarp papirvarer kniv;
 • speciel lim.

Under flisen kan du helt gemme mindre defekter, men hvis basen har store dråber, skal du gøre gipset. Det er bedre, hvis overfladen af ​​flisen vil blive lamineret. Ved alvorlig forurening kan enkelte fragmenter udskiftes, hvis det ikke er muligt at vaske eller male. Dette materiale er brandfarligt, absorberer fugt. Det er bedre at bruge i små køkkener, der er udstyret med et godt udstødningssystem.

Ved anvendelse af et sådant materiale skal glødelamper placeres i en afstand på ca. 20 centimeter fra bunden.

tapetsering

Denne metode til at afslutte loftet har visse fordele i forhold til andre:

 • billigt materiale;
 • hvis der er mindre revner på overfladen, er de usynlige under tapetet;
 • Vandtæt materiale er let at vådt rengøre;
 • specielle tapet kan klare op til 10 farver, hvilket gør det muligt at legitimere forskellige design ideer;
 • farve, tekstur, tegning - alt dette har et stort udvalg;
 • arbejde sker hurtigt.

At gøre lokalet hyggeligt med tapet er ikke svært, og det prædesignede loftdesign i køkkenet hjælper med at bringe ideer til liv.

Det er vigtigt! Når du køber lim, skal du være opmærksom på den type tapet, for at vælge den mest egnede. Dette vil have en positiv indflydelse på klæbemidlets kvalitet.

Strekak

Denne type finish er meget populær. Ved at vurdere hvilke lofter der bedst bruges til køkkenet, vælger mange denne mulighed. Dette design har evnen til at løse flere problemer på én gang:

 • perfekt masker uregelmæssigheder, overfladefejl;
 • ingen grund til at forberede basen til installation ideelt;
 • bag en film vil forskellige kommunikationer forsvinde;
 • materiale er ikke krævende at forlade
 • fugt modstand;
 • lang driftsperiode
 • præsentabelt udseende;
 • muligheden for at legitimere en række design ideer;
 • Materialet modstår store mængder vand.

Der er flere muligheder for at installere et strækloft. Man kræver ikke særligt udstyr og kan gøres selvstændigt.

Loft i køkkenet - 7 måder at designe

Køkkenet er et specielt rum, hvor designet skal være funktionelt og praktisk. Men i forfølgelse af bekvemmelighed og pålidelighed bør man ikke glemme æstetik, fordi det er her, at vi tilbringer familieaftener, venlige "sammenkomster" og skaber i færd med at lave kulinariske mesterværker. Det er også nødvendigt at tage højde for rummets mikroklima - høj luftfugtighed, meget forurening og pludselige temperaturændringer. Så hvad loft gør i køkkenet?

Når du beslutter dig for at dekorere loftet i køkkenet, skal du være opmærksom på følgende typer indretning:

 • Hvidvaskning eller maling;
 • Tapeter;
 • drywall;
 • plast;
 • Racksystemer;
 • Stræklofter.

renvaske

Det hvidkalkede loft i køkkenet i dag er ikke så relevant som det plejede at være i sovjetiske tider. Det blev erstattet af moderne former for dekoration, men hidtil kan denne metode til overholdelse ikke diskonteres.

fordele:

 • Det er det billigste og mest almindelige materiale lavet af lime eller kridt;
 • Det hvidkalkede loft sikrer bedre luftudveksling på grund af dets porøsitet;
 • Det er meget nemt at blanke loftet med egne hænder.

ulemper:

 • Hvidvask er mindre egnet til loftet i køkkenet, fordi det ikke tåler høj luftfugtighed og temperaturændringer;
 • Hvidvask skal opdateres ofte, fordi du ikke kan vaske det hvidkalkede loft i køkkenet - sammen med fedtpletter og sod vil belægningen også forsvinde;
 • Hertil kommer, at flere lag af kalk, der påføres hinanden, vil danne ubehagelige ujævnheder, men overfladedefekter vil ikke skjule;
 • Bleget loft begynder hurtigt at knække og smuldre.

Tip! Husk, at hvis loftet var hvidkalket med lime, skal det opdateres igen med kalk, ikke med kridt og omvendt.

maleri

Den anden traditionelle mulighed er maleri. Malet loft i køkkenet ligner bleget, men stadig er denne metode bedre egnet til køkkenet.

fordele:

 • Det malede loft kan vaskes, og det er mere tolerant over for fugt end hvidvaskede;
 • Maleri kan udføres uafhængigt.

Ulemper maleri:

 • Skørheden - såvel som hvidvaskning, efter en tid begynder malingen at knække;
 • Over tid går den hvide farve af loftet tabt;
 • Fra stærk luftfugtighed, for eksempel fra vandlækage, kan malingen afskrække fra loftet;
 • Hvis malingen revner på ét sted, så repareres lokalt lokalet ikke. Vi skal helt fjerne den gamle finish, justere loftet igen og først male det igen.

Brug tapet

Loftet i køkkenet kan dækkes med tapet.

fordele:

 • Dette er en relativt billig designmulighed, der kan skjule overfladefejl;
 • Ceiling tapet kan vaskes;
 • For arbejde kræver kun lim og tapet;
 • Muligheden for lokal reparation.

ulemper:

 • Limning tætte væv, der yderligere vægtes med lim, kan være problematisk;
 • Derudover vil den konstante varme luft fra ovnen og alle former for fordampning føre til, at tapetet på leddene vil blive deformeret og afvige.
 • Og tapetet vil helt sikkert ødelægge i tilfælde af oversvømmelser af naboer.

Tip! Loftet til køkkenet er bedre at dekorere med vaskbart tapet (vinyl), fordi de er lette at rengøre, og alt snavs på deres overflade er "afvasket" med sæbevand.

Gipsplader lofter

Suspenderet loft i køkkenet af gipsplader (påkrævet fugtbestandigt) - dette er en meget god designløsning. Ved hjælp af dette materiale er det muligt at realisere mange designprojekter - flerniveau og kombinerede konstruktioner med forskellige typer belysning og indretning.

Loftet af gipsplader i køkkenet har flere indlysende fordele:

 • Muligheden for fuldstændig skjuling af basale defekter eller ingeniørkommunikation;
 • Holdbarhed og modstand mod ydre påvirkninger;
 • Lang levetid;
 • Hurtig installation;
 • Relativ billighed;
 • Muligheden for farvning, pasta og en kombination af indretning - som færdigbehandling, kitt og maling er oftest valgt her.

Tip! Loft fra gipsvæg i køkkenet skal nødvendigvis beregnes af fagfolk, ellers er der stor risiko for strukturelle sammenbrud.

Men før du sutter loftet i køkkenet med gips, skal du vide om manglerne i materialet. Så vil gipsvæggen forringes, når den oversvømmes, og ved konstante temperaturforskelle, der er karakteristiske for køkkenmikroklimaet, vil der forekomme huller i leddene mellem arkene. Dette kan kun undgås ved at bruge mobile to-niveau cd-stik, men de øger omkostningerne ved konstruktion betydeligt. Endvidere vil efterbehandling i form af et farvet lag kræve periodiske opdateringer.

plast

Loftet i køkkenet kan være beklædt med plastik, for hvilket der anvendes speciel foring og fugemasse, som er nødvendig til behandling af stødsamlinger. Der er følgende typer foring - sutur og sømløse, sidstnævnte anses for at være den dyreste.

Loftet i køkkenet af plast betragtes som en praktisk, nem at implementere og forholdsvis billig måde at afslutte. Derfor vælges det, når budgettet til reparation af køkkenet er lille. Plast køkkenet loftet vil være utrolig holdbart - det vil overleve selv oversvømmelse. Og hvis nogle paneler bryder sammen for tidligt, er lokal reparation altid mulig.

Men her skal du vide om de eksisterende begrænsninger - det er bedre, hvis du vælger plast fra et dyrt segment, da billige PVC-paneler måske ikke er for miljøvenlige. Derudover udsættes enhver plast for ultraviolette stråler, med det resultat at dens dekorative overflade ændrer farve og bliver gul.

Loftet i køkkenet af plast skal rengøres ganske ofte, fordi hvis et tykt lag af fedt og sod er fastgjort, vil det være yderst vanskeligt at rengøre det. Samtidig garanterer regelmæssig vask med almindelige husholdningskemikalier (på en gel i stedet for slibende) et glimrende resultat.

Der er en ny nuance - det er bedre at bruge matte end i blanke plasttyper, da der i sidstnævnte er mange slags pletter.

Rackloft

Sheathe loftet i køkkenet kan være og specielle lameller-lameller. Der er forskellige muligheder for design af et slattedak - med åbne og lukkede sømme, med metalliserede og matte overflader og så videre.

Køkkenets rackloft er dog ikke færdigt med åbne sømme, da de vil akkumulere forurening og kondensat.

Det er nemt at montere et sådant loft i køkkenet selv, da det realiseres i form af færdige systemer, der ligner en designer.

Racksystemer kan være plastik og aluminium, og sidstnævnte - mere pålidelige og dyre.

Med hensyn til designet kan lamperne i køkkenet være af en hvilken som helst farve, men de mest almindelige er hvide, spejl og guld.

Stræklofter

Strækloft i køkkenet bliver i de fleste tilfælde den ideelle løsning. Installationen af ​​dette design er dog kun mulig med involvering af en specialist og specielt udstyr til opvarmning og strækning af lærredet.

Som følge af professionel installation får vi et loft i køkkenet med følgende egenskaber:

 • Fugtbestandighed;
 • Let omhu;
 • Perfekt ensartethed;
 • Fuldstændig skjult overfladefejl på basen
 • Fremragende muligheder for kombination med andre typer belægninger;
 • Designvariabilitet;
 • Der er en ny nuance - køkkenets strækloft vil overleve selv en rigtig oversvømmelse - det vil samle alt vandet og forhindre det i at spilde på gulvet. Så kan du dræne vandet, piercing nålen på flere steder;
 • Når du installerer et strækloft, kan du genoverveje belysningen af ​​køkkenet.

Ulemper med sådan dækning:

 • Kan ikke monteres af dig selv;
 • Omkostningerne er forholdsvis høje;
 • Det tager ædle centimeter af højden af ​​køkkenet, så det er ikke egnet til køkkener med lave lofter;
 • Derudover lavede belægningen straks huller til installation af lamper, så overførsel af dem i fremtiden vil ikke fungere.

Med hensyn til designet er der følgende muligheder for teksturer:

 • Satin, herunder materiale med antibakteriel behandling;
 • Perforeret lakeret og lakeret;
 • moiré;
 • metallisk;
 • Pearlescent overflade;
 • Imitation ruskind og læder;
 • marmorering;
 • Efterligning af natursten.

Ofte når man vælger et strækloft, opstår spørgsmålet: Hvilket loft i køkkenet er bedre glans eller mat?

Her skal du kun stole på personlige præferencer. Matte loft kan ikke skelnes fra det nyligt hvidkalkede loft. Dette er en universel løsning, passende i enhver stil, ikke distraherende opmærksomhed fra interiøret og ikke overbelaste den. Desuden er støvet på dette loft ikke synligt.

På den anden side er glans i loftet nu på mode. Det lykkes med at klare de glatte facader i køkkenet og glaset i møblerne, og på grund af lysets refleksion udvider det visuelt rummet i et lille køkken, gør det lettere og skinner smukt. Men med glansen af ​​et sådant loft, kan du nemt overdrive det og stadig ikke alle indretninger kan harmonisk indtastes.

Spektakulært loft i køkkenet vil vise sig i tilfælde af at du beslutter at kombinere dækning. Således kan du zone et rum eller skabe et unikt design af dit køkken, som du vil være stolt af.

Loft i køkkenet - 7 måder at designe

Køkkenet er et specielt rum, hvor designet skal være funktionelt og praktisk. Men i forfølgelse af bekvemmelighed og pålidelighed bør man ikke glemme æstetik, fordi det er her, at vi tilbringer familieaftener, venlige "sammenkomster" og skaber i færd med at lave kulinariske mesterværker. Det er også nødvendigt at tage højde for rummets mikroklima - høj luftfugtighed, meget forurening og pludselige temperaturændringer. Så hvad loft gør i køkkenet?

Når du beslutter dig for at dekorere loftet i køkkenet, skal du være opmærksom på følgende typer indretning:

 • Hvidvaskning eller maling;
 • Tapeter;
 • drywall;
 • plast;
 • Racksystemer;
 • Stræklofter.

renvaske

Det hvidkalkede loft i køkkenet i dag er ikke så relevant som det plejede at være i sovjetiske tider. Det blev erstattet af moderne former for dekoration, men hidtil kan denne metode til overholdelse ikke diskonteres.

fordele:

 • Det er det billigste og mest almindelige materiale lavet af lime eller kridt;
 • Det hvidkalkede loft sikrer bedre luftudveksling på grund af dets porøsitet;
 • Det er meget nemt at blanke loftet med egne hænder.

ulemper:

 • Hvidvask er mindre egnet til loftet i køkkenet, fordi det ikke tåler høj luftfugtighed og temperaturændringer;
 • Hvidvask skal opdateres ofte, fordi du ikke kan vaske det hvidkalkede loft i køkkenet - sammen med fedtpletter og sod vil belægningen også forsvinde;
 • Hertil kommer, at flere lag af kalk, der påføres hinanden, vil danne ubehagelige ujævnheder, men overfladedefekter vil ikke skjule;
 • Bleget loft begynder hurtigt at knække og smuldre.

Tip! Husk, at hvis loftet var hvidkalket med lime, skal det opdateres igen med kalk, ikke med kridt og omvendt.

maleri

Den anden traditionelle mulighed er maleri. Malet loft i køkkenet ligner bleget, men stadig er denne metode bedre egnet til køkkenet.

fordele:

 • Det malede loft kan vaskes, og det er mere tolerant over for fugt end hvidvaskede;
 • Maleri kan udføres uafhængigt.

Ulemper maleri:

 • Skørheden - såvel som hvidvaskning, efter en tid begynder malingen at knække;
 • Over tid går den hvide farve af loftet tabt;
 • Fra stærk luftfugtighed, for eksempel fra vandlækage, kan malingen afskrække fra loftet;
 • Hvis malingen revner på ét sted, så repareres lokalt lokalet ikke. Vi skal helt fjerne den gamle finish, justere loftet igen og først male det igen.

Brug tapet

Loftet i køkkenet kan dækkes med tapet.

fordele:

 • Dette er en relativt billig designmulighed, der kan skjule overfladefejl;
 • Ceiling tapet kan vaskes;
 • For arbejde kræver kun lim og tapet;
 • Muligheden for lokal reparation.

ulemper:

 • Limning tætte væv, der yderligere vægtes med lim, kan være problematisk;
 • Derudover vil den konstante varme luft fra ovnen og alle former for fordampning føre til, at tapetet på leddene vil blive deformeret og afvige.
 • Og tapetet vil helt sikkert ødelægge i tilfælde af oversvømmelser af naboer.

Tip! Loftet til køkkenet er bedre at dekorere med vaskbart tapet (vinyl), fordi de er lette at rengøre, og alt snavs på deres overflade er "afvasket" med sæbevand.

Gipsplader lofter

Suspenderet loft i køkkenet af gipsplader (påkrævet fugtbestandigt) - dette er en meget god designløsning. Ved hjælp af dette materiale er det muligt at realisere mange designprojekter - flerniveau og kombinerede konstruktioner med forskellige typer belysning og indretning.

Loftet af gipsplader i køkkenet har flere indlysende fordele:

 • Muligheden for fuldstændig skjuling af basale defekter eller ingeniørkommunikation;
 • Holdbarhed og modstand mod ydre påvirkninger;
 • Lang levetid;
 • Hurtig installation;
 • Relativ billighed;
 • Muligheden for farvning, pasta og en kombination af indretning - som færdigbehandling, kitt og maling er oftest valgt her.

Tip! Loft fra gipsvæg i køkkenet skal nødvendigvis beregnes af fagfolk, ellers er der stor risiko for strukturelle sammenbrud.

Men før du sutter loftet i køkkenet med gips, skal du vide om manglerne i materialet. Så vil gipsvæggen forringes, når den oversvømmes, og ved konstante temperaturforskelle, der er karakteristiske for køkkenmikroklimaet, vil der forekomme huller i leddene mellem arkene. Dette kan kun undgås ved at bruge mobile to-niveau cd-stik, men de øger omkostningerne ved konstruktion betydeligt. Endvidere vil efterbehandling i form af et farvet lag kræve periodiske opdateringer.

plast

Loftet i køkkenet kan være beklædt med plastik, for hvilket der anvendes speciel foring og fugemasse, som er nødvendig til behandling af stødsamlinger. Der er følgende typer foring - sutur og sømløse, sidstnævnte anses for at være den dyreste.

Loftet i køkkenet af plast betragtes som en praktisk, nem at implementere og forholdsvis billig måde at afslutte. Derfor vælges det, når budgettet til reparation af køkkenet er lille. Plast køkkenet loftet vil være utrolig holdbart - det vil overleve selv oversvømmelse. Og hvis nogle paneler bryder sammen for tidligt, er lokal reparation altid mulig.

Men her skal du vide om de eksisterende begrænsninger - det er bedre, hvis du vælger plast fra et dyrt segment, da billige PVC-paneler måske ikke er for miljøvenlige. Derudover udsættes enhver plast for ultraviolette stråler, med det resultat at dens dekorative overflade ændrer farve og bliver gul.

Loftet i køkkenet af plast skal rengøres ganske ofte, fordi hvis et tykt lag af fedt og sod er fastgjort, vil det være yderst vanskeligt at rengøre det. Samtidig garanterer regelmæssig vask med almindelige husholdningskemikalier (på en gel i stedet for slibende) et glimrende resultat.

Der er en ny nuance - det er bedre at bruge matte end i blanke plasttyper, da der i sidstnævnte er mange slags pletter.

Rackloft

Sheathe loftet i køkkenet kan være og specielle lameller-lameller. Der er forskellige muligheder for design af et slattedak - med åbne og lukkede sømme, med metalliserede og matte overflader og så videre.

Køkkenets rackloft er dog ikke færdigt med åbne sømme, da de vil akkumulere forurening og kondensat.

Det er nemt at montere et sådant loft i køkkenet selv, da det realiseres i form af færdige systemer, der ligner en designer.

Racksystemer kan være plastik og aluminium, og sidstnævnte - mere pålidelige og dyre.

Med hensyn til designet kan lamperne i køkkenet være af en hvilken som helst farve, men de mest almindelige er hvide, spejl og guld.

Stræklofter

Strækloft i køkkenet bliver i de fleste tilfælde den ideelle løsning. Installationen af ​​dette design er dog kun mulig med involvering af en specialist og specielt udstyr til opvarmning og strækning af lærredet.

Som følge af professionel installation får vi et loft i køkkenet med følgende egenskaber:

 • Fugtbestandighed;
 • Let omhu;
 • Perfekt ensartethed;
 • Fuldstændig skjult overfladefejl på basen
 • Fremragende muligheder for kombination med andre typer belægninger;
 • Designvariabilitet;
 • Der er en ny nuance - køkkenets strækloft vil overleve selv en rigtig oversvømmelse - det vil samle alt vandet og forhindre det i at spilde på gulvet. Så kan du dræne vandet, piercing nålen på flere steder;
 • Når du installerer et strækloft, kan du genoverveje belysningen af ​​køkkenet.

Ulemper med sådan dækning:

 • Kan ikke monteres af dig selv;
 • Omkostningerne er forholdsvis høje;
 • Det tager ædle centimeter af højden af ​​køkkenet, så det er ikke egnet til køkkener med lave lofter;
 • Derudover lavede belægningen straks huller til installation af lamper, så overførsel af dem i fremtiden vil ikke fungere.

Med hensyn til designet er der følgende muligheder for teksturer:

 • Satin, herunder materiale med antibakteriel behandling;
 • Perforeret lakeret og lakeret;
 • moiré;
 • metallisk;
 • Pearlescent overflade;
 • Imitation ruskind og læder;
 • marmorering;
 • Efterligning af natursten.

Ofte når man vælger et strækloft, opstår spørgsmålet: Hvilket loft i køkkenet er bedre glans eller mat?

Her skal du kun stole på personlige præferencer. Matte loft kan ikke skelnes fra det nyligt hvidkalkede loft. Dette er en universel løsning, passende i enhver stil, ikke distraherende opmærksomhed fra interiøret og ikke overbelaste den. Desuden er støvet på dette loft ikke synligt.

På den anden side er glans i loftet nu på mode. Det lykkes med at klare de glatte facader i køkkenet og glaset i møblerne, og på grund af lysets refleksion udvider det visuelt rummet i et lille køkken, gør det lettere og skinner smukt. Men med glansen af ​​et sådant loft, kan du nemt overdrive det og stadig ikke alle indretninger kan harmonisk indtastes.

Spektakulært loft i køkkenet vil vise sig i tilfælde af at du beslutter at kombinere dækning. Således kan du zone et rum eller skabe et unikt design af dit køkken, som du vil være stolt af.