Stræklofter: eksempler i klassisk interiør

Nuværende tendenser i design af lejligheder og huse forbløffer med en række: Du kan skabe noget, selv det mest futuristiske design. Og alligevel forbliver noget evigt. Klassisk stil synes aldrig at gå ud af stil. Men det er perfekt kombineret med populære materialer - for eksempel PVC film.

Dernæst vil du se, at billeder af stræklofter i et klassisk interiør klart viser, hvor vellykket en sådan kombination kan være. Vi tilbyder at se vores udvalg af de smukkeste værelser, der sikkert vil inspirere dig til at renovere.

I stuen

Elegance, møbler af høj kvalitet og indretning kombineret med hygge og komfort - de grundlæggende principper i den klassiske stil. Det er ikke overraskende, at det ofte vælges til design af salerne.

Vi har samlet for dig de bedste eksempler på brugen af ​​stræklofter i et sådant tilhørsforhold, der passer til både lejligheden og til et privat hus.

Har du en lille stue? Vær opmærksom på den enkelt-trykte lærred. Det skjuler ikke størrelsen på værelset, og det ser meget værdigt ud. Ingen grund til at installere lyse, fængende billeder. Abstrakte mønstre af blide toner i dit tilfælde passer meget mere. Komplet kompositionen med en smuk lysekrone.

Hvad angår loftets konsistens, anbefaler vi at vælge en satin en - dens fastholdte skinne vil bedre understrege den generelle atmosfære i interiøret.

Hvis du er heldig med en rummelig hall, har du to niveauer med loftslofter - en klassiker, der ikke bør overses. Prøv at installere et kombineret lærredsmattet udvendigt niveau effektivt i kontrast med det indre glans, hvilket giver rummængde og glans.

Hvis du har mere end et vindue, råder vi dig til at være særlig opmærksom på tagskægget. Du kan gøre dem gemte, eller du kan installere det sædvanlige loft, som i vores foto. Det vigtigste er ikke at overbelaste dem med dekorative elementer - rollen som dekoration i dette tilfælde udføres af gardiner og en luksuriøs lysekrone fra Provence-stil.

Husk, at moderering er vigtig. Ellers vil i stedet for et elegant klassisk interiør få en latterlig kitsch, der hurtigt dæk, og det ser ikke særlig godt ut.

Ingen grund til at antage, at partiet i den klassiske stil - beige eller hvide toner. Også sort-hvidt strækloft viser sig at være ret passende.
Det handler om enkeltheden af ​​linjerne. Fortynd det blanke sorte lærred med hvide drywallindsatser. Bedre for at undgå stucco - det kan være unødvendigt. På grund af kontrasten tiltrækker belægningen opmærksomhed og er det dominerende element i rummet.

Derfor anbefaler vi at gøre mure og gulve så enkle som muligt - husk at vægten skal være på en ting. Overhold denne minimalisme ved at vælge dekorationer - et billede eller flere billeder, elegante, men ikke udførlige møbler... Ja, og glem de tæpper på væggen - vi taler stadig ikke om sovjetiske klassikere...

Hvad du ikke bør give op er 3D-udskrivning. Selvfølgelig taler vi ikke om et foto af kult-superhærter eller trendy abstraktion. Vælg neutrale mønstre: blomster, planter, klassiske malerier eller fresker.

En interessant teknik: billedet kan kopieres som et panel med træindsatser på væggen.

Sørg for, at dit valgte billede passer til de toner, der bruges i hovedindretningen. Derudover skal du passe på udskriftskvalitet - et mudret billede vil ødelægge hele indtrykket. Brug specielle kataloger eller bede om hjælp fra grafiske designere.

Moderne elementer kan være passende, hvis du nærmer dig dem klogt. Hvad med et gennemskinneligt loft med skjult LED-belysning? Lav en kombineret loftsmatet tekstur perfekt fremhæver den elegante glans.

Vær opmærksom på valget af LED-farve: det bør ikke være for lyst. Optimale muligheder: varm hvid, blå, gullig. Hvis du ønsker, kan du købe en dyrere model, hvis farvetone og belysningstilstand er reguleret ved hjælp af en særlig fjernbetjening.

Sort blankt strækloft - en meget fed beslutning om en klassisk stueinteriør. Han har dog ret ret til livet. Sandt nok er det nødvendigt at tage højde for et par nuancer. For det første kræver et sådant lærred meget omhyggelig vedligeholdelse - det mindste støv vil være synligt på den reflekterende overflade.

For det andet vil enhver forsømmelighed i udsmykningen af ​​rummet eller et rod være tydeligt i dobbelt størrelse. Overvej omhyggeligt valget af møbler og tilbehør. Du ønsker ikke at forkæle indtrykket af det faktum, at indersiden af ​​en grim formet lysekrone vil være mærkbar for gæsterne?

Drømmer du om et klassisk interiør i hallen kombineret med et køkken?

Alt du skal gøre er at adskille zonerne ved at indsætte dem i loftet, hvilket er kontrasteret af farven af ​​basislaget. For resten anbefaler vi dig at overholde en enkelt stil - så værelset vil ikke blive opfattet som fragmenteret.

Selvfølgelig er dette ikke alle designmulighederne for en stue i en klassisk stil, der bruger stræklofter. Vi valgte dem, der syntes os mest interessant. Måske inspireret af vores valg du kommer med et interiør, der vil blive inkluderet i vores næste valg?

I mellemtiden gå til et andet rum, som ofte vælges til design af klassikeren.

I det indre af soveværelset

Selvfølgelig kan udseendet af soveværelset opfylde alle moderne tendenser. Chrome, nikkel, mursten... Men svar ærligt, vil du være komfortabel der? I betragtning af at du har besøgt vores artikel, tvivler vi på det.

Klassisk interiør, stilfuld og elegant, egnet til ethvert værelse - både små og store. Og stræklofterne hjælper med at understrege sin sofistikering.

Vil du vende tilbage til traditionerne i de sidste århundreder? Dekorer loftet med et vægmaleri. Vi anbefaler dog, at du forsøger at kombinere den med de nyeste teknologiske innovationer. Skjulte lamper vil gøre lærredet luftigt og voluminøst og yderligere understrege renheden af ​​linjerne. Vælg et billede, der ikke trætter dig.

Vi vil råde os til at opgive de lyse scener - de keder sig hurtigt. Men den pæne stil under renæssancens billede ville være passende og ser helt neutral ud.

Under alle omstændigheder er det bedre ikke at placere det på hele væggen - fresken ser meget pænere ud i en gipskasse. Dekorer det med snoet krøller, men giv resten af ​​indretningen op - så du får et stilfuldt og smukt soveværelse.

Det klassiske interiør er ikke en grund til at benægte dig selv på flere niveauer. Det vigtigste er at sørge for, at de passer til farverne. Et godt eksempel er på dette billede.

Vær opmærksom på belysningen: simple spotlights er indbygget i loftet. Men to polstrede lamper hjælper med at skabe en fantastisk lyseffekt og gøre rummet mere rummeligt og højere. Dette er en god løsning til et lille soveværelse i klassisk stil - i store rum vil indtryk af en sådan modtagelse være sløret.

Den skinnende "stjerneklar himmel" på en beige baggrund ser meget usædvanlig ud. Du kan eksperimentere med belysning, genskabe forskellige kosmiske fænomener. Hvis du vælger en neutral farve på lærredet, om eftermiddagen bliver dit soveværelse en prøve af klassisk design.

Om natten blev det standardmatte eller blanke loft omdannet af tusindvis af himmellegemer. Fantastisk kontrast, er det ikke?

Har du en seng af usædvanlig form, rund eller oval? Det ville simpelthen være en forbrydelse at ikke understrege det med en tilsvarende indsats på et tofarvet lærred. Lav det første niveau af byggestandard, for eksempel satin hvid. Og den øverste - nøjagtig de samme konturer af sengen og farven på tekstiler.

Det endelige tryk kan være en smuk lysekrone. Vi kan lide den der efterligner det gamle lysestage - disse lamper afspejles meget pænt på den glatte film. Sandt nok skal du sørge for, at lamperne ikke opvarmes eller ligger i en afstand på ikke mindre end 15 centimeter fra belægningen - ellers risikerer du at ødelægge det. Og selvfølgelig skal du ikke bruge ægte stearinlys, hvis du ikke har tænkt dig at lave ild.

Synes sådanne muligheder for fantasifulde? Gør loftet mere tilbageholdt. Placer et fotoprint eller rundformet vinylklister rundt om den hængende lysekrone.

I baggrunden vælger du en mat lærred diskret farver - beige, brun og andre elegante farver. Det er også bedre at tage et klistermærke uden en strålende tekstur - den vil se lidt grov ud. Mønster mønster kan findes i kataloget på internettet eller tegne til ordre fra designere.

Denne teknik er hensigtsmæssig, hvis du vil fokusere på et andet element - på pejsen eller mosaikken på gulvet.

Det teksturerede stofloft passer også meget godt ind i det klassiske interiør. Relief lærred ser dyre og sofistikeret, derfor kræver passende indramning. Men vi vil råde dig til at forlade væggene hvide og glatte - for at understrege skønheden i belægningen.

Vi håber, at vores udvalg af billeder af stræklofter i klassisk stil overbeviste dig om, at de passer perfekt ind i et sådant design. Det vigtigste er at følge nogle regler og huske om moderering.

Stræklofter (120 billeder)

Afslutning af loftet - en af ​​de vigtigste opgaver i forbindelse med reparation. Ideelt set skal det se helt glat ud og bevare dets oprindelige udseende så længe som muligt. Disse kriterier er fuldt ud opfyldt af en stretch pvc film, imponerende med en række forskellige teksturer og farver. Oplysninger om dette materiale samt et stort antal fotos med eksempler på dets anvendelse findes i denne artikel.

Hvad er det? Typer af lofter

Spændstrukturen er et solidt lærred, strækket under et konventionelt loft og sikret rundt omkretsen med en speciel profil lavet af aluminium eller plast. De mest almindelige typer af stoffer, der anvendes som hovedbelægningen, er PVC-film eller syntetiske tekstiler (polyesterimprægneret med polyurethan). Afhængigt af deres tekstur er der matte, glatte, satin-, stof- og stræklofter med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

Et sådant loft skelnes af en perfekt flad overflade, der ligner malet gips. Fordelen ved dette design er fraværet af blænding og refraktion af lys samt den fuldstændige usynlighed af sømene, der dannes under lodning af klæder. Høj æstetiske kvaliteter gør matte stræklofter uundværlige for at skabe et elegant klassisk interiør.

Glans (spejl) strækloft

Glossy strækloft - det bedste valg, hvis du vil visuelt hæve rummets højde og gøre den lettere. Uanset farven svarer en sådan film til en klar vandoverflade, hvor hver foton af lys reflekteres, både dagslys og kunstig.

Sateen strække loftet

Denne mulighed kan kaldes et kompromis mellem matte og blanke strækloft. Dens hovedtræk er en blød perle glans, der giver rummet en blid glød af perler eller silke. Fraværet af skarpe skygger giver dig mulighed for at bruge satinbelægninger til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til afslapning.

Stretch stof loft

Tekstilloftet er monteret uden forvarmning og har oftest ingen sømme: Valsens bredde kan være fra 3 til 5 meter, og det er nok for ikke for store værelser. I modsætning til PVC-film er tekstiler modstandsdygtige over for lave temperaturer, så det kan bruges i uopvarmede værelser og hytter.

Strekak med fotoudskrivning

Loftet med fotoudskrivning er en fantastisk mulighed for at fremhæve ethvert designidee ved at placere et højkvalitetsbillede på loftet. Det kan være himlen, blomster, fugle, sommerfugle, landskab, verdenskort, skyskrabere, børnebilleder eller abstraktioner. Det er vigtigt at kombinere et smukt loft med resten af ​​interiøret smukt, uden at overbelaste pladsen med store detaljer.

Fordele og ulemper ved stræklofter

I moderne interiørdesign anvendes stræklofter meget oftere end nogen anden form for belægninger. Årsagen til dette er deres uovertruffen æstetiske kvaliteter, relativ let installation, holdbarhed og alsidighed.

værdighed

- Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed er PVC-film ideel til køkken og badeværelse. I tilfælde af nødsituation kan hun endog holde en temmelig stor mængde vand, hvis en vandpibe pludselig bryder fra naboerne ovenfor.

- Ofte strækker lofter kombineret med gipsvæg, hvilket skaber interessante strukturer på flere niveauer.

- En anden fordel ved denne dekoration er evnen til nemt at skjule mindre uregelmæssigheder i basen, og med dem - skjul ledningerne og nogle belysningselementer.

mangler

- Folk der foretrækker helt naturligt, kan ikke lide det syntetiske pvc lærred. Selv om det betragtes som harmløst, er ingen immuniseret ved at købe produkter af lav kvalitet, som kan indeholde giftige urenheder eller farvestoffer.

- På grund af vandtætheden i stræklofterne er dampbyttet forstyrret, så rummet ikke ånder for behageligt, du bliver nødt til at flygte oftere og tænde klimaanlægget.

- Den temperatur, som det er tilladt at betjene pvc-folien på, må ikke falde under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

- Hvert halve år skal blanke stræklofter vaskes, da pletter fra stænk og dråber bliver synlige, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

Stretch loft design - foto

Når du planlægger at tilføje stræklofter til dit interiør, er det et stykke tid at se på de færdige indstillinger, der er implementeret i forskellige værelser: stue, køkken, soveværelse, børnehave, badeværelse, gang og korridor.

Det præsenterede udvalg af billeder hjælper med at visualisere det fremtidige design af lofter, samt præsentere nye interessante ideer om deres design.

Strekak i hallen (stue)

Komplekse multi-tiered lofter, originale fotoprint og smukke belysning med brug af luksuriøse lamper vil hjælpe med at gøre stuen spektakulære og uforglemmelige.

Hue strække loft til stuen, er det ønskeligt at matche tonen i det overordnede design. I de rummelige haller bliver store strukturer og rige farver en smuk accent, men i små er det bedre at begrænse sig til en elegant gipsplankramme omkring omkredsen, en lys blank (satin) film eller et klart himmelmønster.

Classic Stretch lofter

Eksempler på arbejdet

personale

Medarbejdere i firmaet "People's Ceiling" hjælper med at besvare alle dine spørgsmål om køb og installation af hævede lofter.

Virksomheden "People's Ceiling" arbejder i Moskva og regionen. Det byder på at bestille et klassisk strækloft i forskellige løsninger: Vælg tekstur, farve, tænk på forhånd mulighederne for belysning, placeringen af ​​livsstøttesystemer, elektrikere. Stretch loftpriser vil glæde dig!

Elegante klassiske stræklofter forbliver altid i efterspørgslen. Deres popularitet er baseret på tilstedeværelsen af ​​mange fordele.

Glat overflade uden fremspring og uregelmæssigheder - sådan ser et klassisk strækloft ud. Det kan sammenlignes med en erfaren maleres omhyggelige arbejde, men i modsætning til hvidvaskning er det mere holdbart og modstandsdygtigt over for uønskede faktorer.

Klassisk ophængt loft i et privat hus

Valget af strækloft i klassisk stil til et privat hus har en række funktioner. Hvis huset er designet til hele året, lever opvarmning og ventilation, så kan du vælge stretch PVC i alle varianter og tekstiler.

Hvis du skal købe et fladt loft i huset til sæsonbestemt ophold, bør du foretrække tekstilprodukter. De er bedre i stand til at modstå temperaturændringer (modstå udsving fra -40 til +80 grader), men er præget af højere priser og kompliceret installation.

Fremstillings klassisk strækloft

Fremstillingsprocessen er ikke kompliceret og omfatter to hovedtrin:

 1. skærestrimler af en given længde fra en PVC-rulle (bredden varierer fra 1,4 til 5 m);
 2. svejsning ved brug af højfrekvente strømme (HDTV).

Stretch Ceiling Priser

Resultatet afhænger af filmens kvalitet, klassen af ​​udstyr og kvalifikationerne fra mesterne.

Tag et kig på billederne af traditionelle interiørløsninger!

Klassisk loftsdesign

Klassisk design inspirerer og hjælper med at realisere smukke stilfulde ideer.

 • PVC-stoffer med styrke og elasticitet, det er muligt at fremstille fleksible former, strukturer på flere niveauer;
 • Klassisk PVC-stof efterligner spejle, sten, stof. Du kan dvæle på løsninger med "maleri", reproduktioner. Disse typer af klassiske designs fremhæver elegant indretningens harmoni;
 • Den traditionelle løsning til loftet er hvid satin finish. Det efterligner den sædvanlige hvidvaskning, afspejler interessant lyset, ser naturligt og æstetisk glædeligt ud.

Strækmontering

Definition og installationsteknologi

Klassiske stræklofter er en konstruktion fastgjort langs omkredsen med specielle profiler. Ved bunden er en aluminium eller plastramme, overfladen er strakte ark af PVC-film eller stof.

 1. I indledende fase, i overensstemmelse med projektet, udføres installationen af ​​elektrikere til installation af lamper og andre systemer. Det nye loft vil skjule kommunikationen på loftet.
 2. Dette efterfølges af strækning og sikring af nettet. Vores brigader bruger med succes den termiske metode ved brug af specialudstyr: Når den opvarmes, strækkes PVC-folien, og når den afkøles, krympes den og danner en flad overflade.
 3. Installationen af ​​loftet indebærer dekoration af huller samt tilslutning af belysningsenheder.

Struktur i loftet

Til fremstilling af traditionelle stræklofter bruger producenterne forskellige teksturer.

Vi tilbyder kunder æstetiske og praktiske klassiske løsninger: matte, glatte, tekstil. Produkter tjener årtier og mister hverken præsentabel udseende eller egenskaber.

Fordele ved klassiske stræklofter

Fordelene ved overtræk er relateret til egenskaberne af de anvendte materialer. Består prisen på PVC-stoffer. Så de vigtigste fordele ved klassiske produkter:

 • sikkerhed;
 • æstetik;
 • styrke;
 • elasticitet;
 • jævnhed;
 • finhed (kun 0,18 - 0,3 mm);
 • modstand mod pneumatiske belastninger
 • anti-statiske;
 • bred vifte af teksturer og farver;
 • farvningsstabilitet;
 • praktisk pleje

Fordelene ved virksomheden

Virksomheden "People's Ceiling" i mange år engageret i installation af spændingsstrukturer af varierende kompleksitet. Hele processen er grundigt testet. Vi beskytter vores omdømme, giver pålidelige garantier, yder service efter installation!

Du skal blot bestille et opkald og vente på måleren!

Hvordan man arrangerer et strækloft i en klassisk stil?

Stretchloft er længe blevet en integreret komponent til mange værelser. Han foretrækkes på grund af fremragende ydeevne og luksuriøst udseende. Men det bliver ofte et problem at vælge den mest interessante version af spændingsstrukturen for ejere. Dette forklares af det store antal mulige muligheder, som hver især er attraktivt.

Advarsel! Når du vælger, skal du overveje alle detaljerne i spændingsfladen, herunder dimensioner, farve og design. Dette vil bidrage til at skabe et harmonisk design, der vil dekorere rummet.

Foto dekoration af stuen, hvor hovedelementet i indretningen - suspenderet loft med tegninger

Vælge en stretch klassiker

Mange mennesker foretrækker den klassiske stil i interiøret. Det ser fordelagtigt ud i næsten ethvert rum, uanset størrelsen eller arkitektoniske egenskaber. Hvis du kan lide klassikeren, så glem ikke de grundlæggende principper i denne stil, når du laver et design:

 1. Komfort. Værelset er rettet mod maksimal bekvemmelighed, så den er indrettet med bløde møbler, suppleret med gardiner, tæpper og tapet på væggene.
 2. Restraint. Det eliminerer brugen af ​​frilly eller prangende farver.
 3. Let installation installationsarbejde. Klassiske lofter er kendetegnet ved klare geometriske former og regelmæssige linjer.
 4. Lys, festlig belysning. Hovedkilden til lys er en lysekrone af betydelig størrelse.

Loftets udseende og dets opfattelse afhænger af det valgte overflademateriale. Han er ansvarlig for fakturaen eller evnen til at bruge visse belysningskilder.

Foto neoklassisk design med et interessant loft kombineret med gipsplader

Hvordan vælger man et materiale af multi-level design?

Lofter kan præsenteres af forskellige muligheder, herunder multi-level strukturer. Problemet ligger i udvælgelsen af ​​den foretrukne tekstur. Blandt de mulige muligheder er følgende:

Matt PVC-film er det bedste valg for et værelse i klassisk stil. Et sådant loft ligner en pudset overflade eller lærred. Sådan dækning er kendt for alle siden barndommen. Lejlighedsejere forbinder det med rigdom, ro. Til registrering passer beige, hvide og lyseblå nuancer. Deres mission er at visuelt udvide rummet.

Glatte overflader er også almindelige. Dette er et spektakulært og ekspressivt materiale, der giver dig mulighed for at skjule overfladefejl. Den glatte overflade afspejler lys og dekorative elementer, så dette loft bruges til visuelt at forøge rummet. Derudover vælges forskellige lysindstillinger for at forbedre de visuelle effekter.

Nogle foretrækker satinflader, der harmonerer harmonisk ind i det klassiske interiør. De er synligt præget af en blød glans, der diffunderer lys. Blød glans afspejler ikke genstande og skaber ikke blænding. På samme tid hældes stoffet, afhængigt af belysningen, med forskellige nuancer, der ligner perlemor.

Metallic er en interessant belægning, der desuden anvendes på overfladen af ​​loftet for at efterligne ædle metaller, herunder sølv og guld. Som hovedloft for værelser er sådan dækning ikke brugt. Det fungerer dog som et ekstra element i indretningen på loftet, der bruges som et andet niveau. Dette giver dig mulighed for at tilføje et strejf af luksus til dit design.

Billede af et luksuriøst værelse indrettet i hvide og lyse beige nuancer med et attraktivt loft

Kunsttryk er en af ​​de mest moderne indretninger til loftindretning. Det giver dig mulighed for at placere det ønskede billede på lærredet. Vælg et billede omhyggeligt for ikke at ødelægge interiøret. Fotoet i soveværelset eller andet rum skal matche stilen.

Valg af farve til et klassisk loft

En af de vanskelige øjeblikke - udvælgelsen af ​​farve, fordi den har en direkte effekt på opfattelsen af ​​design, stemningen hos beboerne i huset. Mange vælger traditionelt hvidt, hvilket anses for alsidigt og egnet til et soveværelse. Det skelnes af renhed, en følelse af rummelighed og lyshed. Hvis den hvide nuance virker for beskeden for dig, skal du fortynde den med en blank overflade.

Foto dekoration af soveværelset, hvor kombinationen af ​​mørke lyserød skygge af væggene og hvide klassiske strækloft.

Beige er en anden populær mulighed. Det er en blanding af hvid og brun. På samme tid er farveskemaet repræsenteret af et imponerende antal toner, som vælges afhængigt af kravene. I stedet for lys beige, farven på bagt mælk. Til stuen vælger lysere karamel nuancer.

Hvis du effektivt vil supplere det neoklassiske interiør, skal du stoppe dit valg på sort. Det ser utroligt attraktivt og luksuriøst ud. Den kombineres med guld eller sølvindsatser, hvilket giver større præsentation. Resultatet bliver meget interessant. Hvis du ikke er klar til sådanne kardinalændringer, kan du se nærmere på gråtoner, der kan gøre et værelse i stil med klassiske enkle og elegante.

Foto af rummet, indrettet i stil med klassikere og lyse farver, hvor det blanke stretchloft er valgt

Advarsel! Indretningen i klassisk stil er velegnet til soveværelset og stuen. I soveværelset hjælper det med at skabe en harmonisk og beroligende atmosfære, oprette en ordentlig hvile. I stuen er den klassiske stil valgt for at understrege atmosfærens luksus. Derfor er der for soveværelset og stuen farver og teksturer af loftet forskellige.

For at få et elegant og luksuriøst interiør, vælg en klassisk stil. Foretrække lyse farver, træ og guldfarve. Klassisk i soveværelset eller andet værelse er altid fashionabelt og efterspurgt. For at vælge den mest attraktive løsning, skal du være opmærksom på billedet af færdige løsninger.

Vi laver et loft i stil med en klassiker: 3 typer lofter

Loftet i den klassiske stil ser meget rig og luksuriøs ud. Klassisk stil er noget, der ser respektabelt og moderne inden for et årti. Mange repræsentanter for den moderne ungdom vælger klassikere til deres interiør, da det er denne retning, der har absorberet alt det bedste, der kunne opnås som et resultat af udviklingen af ​​indretning. Tjek de klassiske loftsbeklædning.

Typer af klassiske lofter

Classic indebærer skønhed, enkelhed og luksus i et pletfri loft. Til dette ideelle hvide matloft, dekoreret med en lysekrone. Opret et perfekt fladt loft kan være på forskellige måder.

Sådan laver du et hvidt matloft:

 • traditionel tilpasning
 • gipsplader falsk loft
 • stretch loft af sne-hvid stof.

Der er flere typer af klassiske lofter: gipsplader, stræk eller traditionelt glat

Selv det sædvanlige hvide loft passer perfekt til klassikeren. Hvis det ønskes, kan det suppleres med lister og loftsplint.

Klassisk stil loft dekoration

Klassisk stil loft dekoration er et ubegrænset tema, da indretningen til sådanne lofter er lavet i utrolige detaljerede elementer. For smukt at dekorere loftet i en klassisk stil, skal du prøve, fordi den primære type dekoration til klassikerne er stucco.

Hvad betyder traditionelt indrettede lofter i klassisk stil:

 1. loft sokler;
 2. lister;
 3. sockets;
 4. gesimser;
 5. paneler;
 6. filet;
 7. mønstre og malerier.

Klassisk stil loft kan være dekoreret med dekorative elementer.

Den klassiske stil omfatter næsten altid renæssancemotiver.

De bedste lofter i klassisk stil

De bedste eksempler på klassisk stil lofter ser luksuriøse og elegante ud. Hvis du ønsker at skabe et unikt interiør i de bedste traditioner i den klassiske stil, bør du undersøge retningerne af barok, rokoko, imperium og moderne. Et sted i krydset mellem disse stilarter finder du klassikere.

Følgende er typisk for et luksuriøst klassisk loft:

 • Strikt symmetrisk mønster af arrangementet af dekorative elementer.
 • Alle hjørner udglattes ved hjælp af dekorerede cornices og andre midler til at dekorere rummet. I en sådan atmosfære føles en person beskyttet.
 • Stucco, udsat for farvning.
 • Ideelt glat loftoverflade.

De bedste lofter i klassisk stil er helt lige og med malet stucco gulve

Selv i det mest luksuriøse interiør er det tilladt at bruge polyuretanstik, der vil vare længere, sidde strammere og udføre sine funktioner bedre.

Classic Style lofter

Ud over disse muligheder er der stadig meget mere moderne måde at lave et loft i en klassisk stil.

Sådan laver du et usædvanligt loft i en klassisk stil:

 1. Svævende loft. Hvidt loftsbelysning omkring omkredsen af ​​rummet for at gøre dit klassiske loft lige utroligt smukt.
 2. Udhugget loft. Hvis du er en mester, så vil den sædvanlige papkniv gøre et mirakel på dit 2-niveau falske loft lavet af gipsplader.
 3. Spotlights. Selvom der i renæssancens tid ikke var tænkt på elektrisk belysning, betyder det ikke, at vi i dag kan opgive de tekniske fremskridt. I nærheden af ​​lysekronen i den klassiske stil kan du installere spotlights.

Loft i klassisk stil kan være duplex, belyst og spotlights.

Selv din stil er en klassiker, vær ikke bange for at eksperimentere.

Loftsfarve i klassisk interiør

Farven i den klassiske stil er altid en dæmpet anstændig nuance, elegant og behagelig. Derfor ville det ikke være tilladt at lave en fejl med farven ved montering af et klassisk loft.

Den klassiske stil loftsfarve er normalt lavet i hvidt, selv om du også kan finde grå, beige, blå og lysegrøn nuancer.

Hvad kan loftets farve være i klassisk stil:

 • Hvid. Det indlysende svar til mange? Det klassiske loft er et hvidt loft. Det skal bemærkes, at ren hvid sjældent anvendes i klassikerne.
 • Gray. Den mere almindelige grå farve ser ud efter en fuldstændig tørring. Grå loft er en gave til indretningen i kølige nuancer.
 • Beige. Tværtimod vil det varme interiør se luksuriøst ud med et beige loft. Bege elsker gyldne smykker.
 • Blå, grøn, orange. De angivne farver bruges lejlighedsvis i klassisk stil. Pastellfarver af disse farver passer generelt ind i rummet i klassisk stil.

Farveskemaet siger meget om, hvor meget værten behandler sit interiør.

Vi laver loftet i stil med en klassiker (video)

Valget til fordel for klassikerne siger meget: konservativisme, moderation, ro og planhed. Måske er disse de vigtigste funktioner, der skal overføres til sig selv og deres stil. Smukke lofter er dem, der mest præcist formidler deres stil og passer ind i det overordnede interiør.

Stretchloft i klassisk stil.

Klassisk stil i indretningen - disse er almindeligt accepterede traditioner for designrummet, og de mister ikke deres relevans. Retningen er baseret på brug af fastholdte teknikker, den korrekte geometri, symmetri. Det elegante udseende af rummet giver brug af naturlige og dyre materialer i dekoration, luksusartikler.

Fordele ved stræklofter til et klassisk interiør

På trods af at der er et stort antal muligheder, som du kan vælge at designe loftet i den klassiske stil af interiøret, er den bedste løsning netop spændingen. Der er mange grunde til dette.

 • Ideelt glat overflade - efter professionel installation er loftet helt fladt, hvilket er et særpræg i den klassiske stil;
 • Attraktive teksturer - Udvalget af loftteksturer, der udbydes til salg, er meget bredt, men for den klassiske stil er det mere korrekt at vælge diskrete muligheder, såsom matte eller satin. De vil ikke tiltrække unødig opmærksomhed for sig selv, men vil blive en vidunderlig baggrund for resten af ​​de indre elementer;
 • Et bredt udvalg af designløsninger - når du planlægger et designprojekt, kan du vælge ikke kun et enkelt design, men også komplicere det ved hjælp af flere niveauer, forskellige tilføjelser, der er karakteristiske for den klassiske stil.
 • De storslåede operationelle egenskaber iboende i moderne stræklofter. Holdbarhed, pålidelighed, lang levetid, modstandsdygtighed over for fugt - hvad er der brug for for en god finish?

Separat skal det bemærkes muligheden for at bruge loftet med fotoudskrivning. Takket være den moderne teknologi til tegning af billedet på overfladen, vises et klart og realistisk billede. Teknologien giver dig mulighed for at hente billeder, der passer perfekt til konceptet med et klassisk interiør, så loftet bliver en spektakulær dekoration til det.

Stræklofter i klassisk stil og priser

Til loftet i klassisk stil kan du bruge malerier fra forskellige materialer. For eksempel, stof lofter, der tiltrækker en smuk struktur, en spektakulær tekstur vil være en god løsning. Hvis du planlægger at bruge filmdug, er det tilrådeligt at stoppe valget på en matte eller satin tekstur.

Designet ser mere interessant ud på grund af den nuværende niveauovergang.

Et eksempel på et loft i hallen i en klassisk stil, prisen eksklusive overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet for 26200 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 66800 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale matte (Euro-klasse) 24 m2;
 • 4 hjørne standard;
 • Installation af 2 lysekroner;
 • Overgangsniveau 20 m.
 • LED baggrundsbelysning 20 m pog.
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Loftsplint;

Matte tekstur er en ideel løsning til et klassisk interiør, suppleret med en traditionel stor lysekrone placeret i centrum. For at skabe yderligere belysning og specielle møbler i interiøret bruges moderne LED-belysning, placeret omkring omkredsen.

Eksempel på loftet i det klassiske interiør i stuen på 15 m2, prisen eksklusive overgangsniveau fra: rubler til kampagner, i stedet for 16550 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 40550 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Matt tekstur (Euro-klasse);
 • 4 hjørne standard;
 • Installation af 1 lysekrone;
 • Overgangsniveau 12 m pog.
 • LED-lys 12 m pog.
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Standard loftsplint;

Eksempel på et loft i et klassisk interiør i køkkenet på 9 m2, prisen eksklusive overgangsniveau fra: rubler til kampagner, i stedet for 8450 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 15450 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Matte tekstur (Euro-klasse);
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af 1 lysekrone;
 • Overgangsniveau 3,5 m pog.
 • Installation af et klassisk strækloft
 • Loftsplint;

Eksempel på et loft i et klassisk interiør i et rum på 9 m2, kostprisen eksklusive overgangsniveau fra: rubler til kampagner, i stedet for 10200 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 24200 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Matt tekstur (Euro-klasse);
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af 1 lysekrone;
 • Overgangsniveau 7 m pog.
 • LED-baggrundsbelysning 7 m pog.
 • Installation af nøglefærdige strækloft
 • Standard loftsplint;

En interessant niveauovergang og valgt belysning gør et sådant loft til en fremragende mulighed for et soveværelse i klassisk stil.

Et eksempel på et klassisk stil loft i et soveværelse på 18m2, prisen eksklusive overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet for 20100 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 74100 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale matt Euro-klasse 18 m2 (Germany Pongs);
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af 1 lysekrone;
 • Overgangsniveau 27 m.
 • LED-baggrundsbelysning 16 m pog.
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Standard loftsplint;

Designet kombinerer to nuancer - hvid og beige, hvilket komplicerer udseendet af loftet, hvilket gør designet mere attraktivt og interessant.

Et eksempel på et klassisk stil loft i et soveværelse på 10 m2, prisen eksklusive overgangsniveau fra: rubler til kampagner, i stedet for 11300 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 27300 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Tekstur matt Euro-klasse 10 m2;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af 1 lysekrone;
 • Overgangsniveau 8 m pog.
 • LED-baggrundsbelysning 8 m pog.
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Standard loftsplint;

Stræklofter giver store muligheder for valg af designløsninger til enhver perfekt indretningsstil, herunder den klassiske. Takket være den store erfaring, direkte levering af klæder og en harmonisk proces med produktion og installation - er vi klar til at implementere loftets konstruktion af enhver kompleksitet til den bedste pris. Vælg kvalitet og pålidelighed, vælg OOO NPO RPS.

Stretch ceiling classic

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Stretch ceiling classic

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Indstillinger for at oprette klassiske lofter

Den klassiske vil altid forblive en af ​​de mest populære beslutninger, når man udsmykker interiører. Et særligt sted i denne indretning er designet af loftoverfladen. På trods af løsningens tilsyneladende enkelhed kan klassiske lofter være af forskellige typer og lavet af forskellige materialer.

designmuligheder

Vi vil ikke overveje at være for komplekse eller dyre løsninger, som eg-coffered strukturer eller empire-stil finish med forgyldning. Dette er selvfølgelig lyse repræsentanter for klassikerne, men prisen på et sådant design går ofte ud over den gennemsnitlige persons evner.

Derfor betragter vi de mest populære og populære varianter af det klassiske design af lofter. Oftere end andre i almindelige huse og lejligheder er fundet:

 • Klassisk et niveau gipsplankloft
 • To-tier design af samme materiale.
 • Stretch lærred, placeret i et eller to niveauer
 • Enkel, flad overflade, godt nivelleret og hvidt.

De resterende muligheder tilhører heller ikke ovennævnte type efterbehandling, eller er for dyre til at være tilgængelig for den gennemsnitlige forbruger.

gips gipsplader

Med dette materiale kan du oprette to klassiske løsninger på én gang - med to niveauer og et enkelt loft med et niveau. Begge muligheder passer perfekt ind i ethvert interiør. Det er nødvendigt at vælge kun på baggrund af rummets egenskaber - i nogle tilfælde er det bedre at foretrække en mindre volumetrisk struktur.

En sådan beslutning kan skyldes følgende faktorer: For lille højde på væggene, et lille område, hvor volumetriske sammensætninger vil se mislykkede eller en generel afvigelse over for resten af ​​designet. Et typisk en-tier klassisk gipsplankloft er vist i det følgende billede.

Sammensætninger med to niveauer har stort potentiale med hensyn til at skabe et smukt og funktionelt design. De vil være i stand til samtidigt at maskere den ikke så smukke overflade af basisoverlapningen og tillade at placere en masse forsænkede armaturer. Derudover vil to niveauer tillade at opdele rummet i flere funktionelle områder.

Spændingsdug

Dette materiale vil skabe et smukt design i ethvert rum. Du kan oprette begge klassiske løsninger med et enkelt plan, og monter et klassisk to-niveau loft. Med hensyn til design er der et meget stort antal muligheder.

På samme tid har spændingsstrukturerne en ubestridelig fordel over alle andre måder at afslutte på - de behøver ikke installeres uafhængigt. Et team af installatører vil gøre alt på en temmelig kort tid. Meget mere tid vil være nødvendig for at vælge en passende sammensætning for dig selv, da du kan vælge lærredets tekstur, dens farve og strukturens generelle udseende.

Det korrekte valg af tekstur er mat eller satin, mens glansen allerede er en lille afvigelse fra canons. Men i de fleste tilfælde vil en sådan nedbrydning være acceptabel. Det er meget vigtigere at observere det korrekte farveskema: Hovedfarverne er mælkehvidt, elfenbenfarve, beigefarver og bløde blå toner. Nedenstående billede viser klassiske stræklofter i traditionelle nuancer.

Plastering og maling

En af de mest klassiske løsninger er gulvbelægning med gips og maleri. Dette vil dog være den mest kostbare efterbehandling, hvis tilstanden i dit loft efterlader meget at ønske. Til dette arbejde vil fagfolk tage en betydelig pris og desuden skal du passe på yderligere overfladedekoration.

Indretning nødvendig. Mange fejlagtigt kalder et simpelt fladt loft en klassiker, idet man glemmer, at konceptet i dette tilfælde skal fortolkes meget bredere. Stucco støbning, kunstig eller gips, dekorative rosettes omkring lamper og andre elementer, der traditionelt dekorere sådanne lofter er påkrævet.

Derudover skal du afslutte resten af ​​interiøret i overensstemmelse hermed - kolonner, pilasters, balustrader og meget mere. Alle elementer skal supplere det overordnede billede og skabe en enkelt helhed. Men af ​​alle mulighederne vil denne være tættest på begrebet klassikere. Et sådant klassisk loft vil være den mest passende form for dekoration i soveværelset, stuen eller studeren.

I køkkenet, korridorerne, gangen og badeværelserne kan du afvige fra standarderne og vælge materialer, der er mere egnede til disse lokaler. Her vil praktiske beslutninger komme til første sted, snarere end overensstemmelse med stil.

Hvilke lofter er nu i mode - interiørfoto: stræk, klassisk, suspenderet, kombineret strækning

Hjem / Loftsdesign / Designløsninger / Hvilke lofter betragtes nu som moderne?

Begrebet "mode" gælder for næsten alle områder af livet, herunder udformning af lofter. De mest populære tendenser på dette område har stor indflydelse på valget af en bestemt type finish. At bestemme hvilke lofter for huset er nu i mode, du kan sørge for, at den mest populære retning er stræklofter.

Årsager til popularitet

Spændbeklædninger har et stort antal vigtige fordele i forhold til traditionelt maleri eller konstruktion af gipsvægssammensætninger. De vigtigste af dem er:

 • Installationshastighed Hvis du ikke tager højde for produktionstidspunktet, hvilket næppe vil være mere end en uge, tager det ikke mere end en dag at installere et strækloft. Ofte og endnu mindre.
 • Manglende affald. Alt, der er tilbage efter installationen, er et par stykker af linned og en smule skidt, der opstod, når man borede væggene. Selv et simpelt maleri vil efterlade meget mere snavs, for ikke at nævne gipsvæggen.
 • Muligheden for at vælge farve, tekstur og design af loftet. Du kan give belægningen nogen form og kombinere den med andre materialer. Det er muligt at oprette multi-tierede kompositioner.
 • Tilstedeværelsen af ​​et loft tomrum. Der er dannet et lille mellemrum mellem den strakte film eller stof, som kan bruges til at lægge elektriske ledninger, montere forskellige ekstra materialer, såsom isolering eller lydisolering og montering af forsænket belysning.
 • Udseende. Spændingsfilm danner en helt jævn og jævn overflade uden yderligere udjævningsoperationer.
 • Pris. Mærkeligt nok, men for nylig spændingsvævet - en af ​​de mest billige typer af finish, der kombinerer kvaliteten af ​​belægningen og lave omkostninger.

Hvis vi taler om mangler, er der så få af dem, at der næsten ikke er noget at nævne. Et lille fald i rummets højde og behovet for at opvarme luften i rummet med en varmepistol ved installation af belægningen af ​​PVC-film.

Mode til forskellige typer af lokaler

Mods anvendes til forskellige typer værelser kan afvige ganske væsentligt.

For kontor- og butikslokaler holdes lofterne for Armstrong-systemet eller lignende i høj grad af popularitet. For huse eller lejligheder er alt lidt anderledes. Her gælder mode for hvert værelse individuelt.

For eksempel at finde ud af, hvilken farve køkkenet nu er i mode, hvilket indebærer loftet, kan du finde ud af, at klassikerne gradvist mister jorden.

Hvid er stadig en af ​​de mest relevante muligheder, men mange vælger usædvanlige løsninger. Rød er blevet en af ​​de fashionable muligheder. Hvad angår materialer, så her vil der på de første stillinger være spændingsbelægninger.

Gipsvæg er dog ringere end dem og er stadig populær. Muligheden for at indlejre forskellige belysningsarmaturer og lukningskanaler til en dampplade gør dem til en alsidig løsning. Strækmaterialet i denne henseende kan være lidt ringere, da der er risiko for at smelte stoffet fra filmen over kogepladen eller fra opvarmning af kappen.

I badeværelserne kan du trimme loftpanelerne eller lave spændinger. Populariteten af ​​disse to positioner er stor, men budgettet vil være meget anderledes. Den første mulighed er egnet til omkostningseffektiv efterbehandling, og den anden - for at skabe en smuk og moderat dyr belægning.

Stuen og soveværelset slipper for det meste spændingsbelægninger. Forskellen er hovedsagelig kun i teksturer og farver, som i soveværelserne er præget af roligere toner, og i stuer kan du bruge nuancer lysere. Hvis deres omkostninger ikke er overkommelige, så bruger de enten gipsvæg eller traditionelle malerier eller hvidvask.

Korridoren er det mest "acceptable" sted i huset, og kravene til loftsbeklædning er høje her. Spændfilmene passer så meget som muligt for dem, men i betragtning af omkostningerne kan ikke alle have råd til dem. Derfor er der i korridorerne mere enkle og ikke for dyre måder at designe, som f.eks. Maleri, montering af paneler eller efterbehandling med gips.

eksempler

Uden en visuel vurdering er det svært at bestemme hvilke af de nymodede tendenser du kan bruge til dekoration, og som ikke passer ind i lejligheden for godt. På flere billeder, der præsenteres nedenfor, kan du se, hvilke lofter der er på mode og hvilke nye ting der blev bragt i 2015 på dette område.

Hvis du er på randen af ​​eller i færd med at reparere og stræbe efter at skabe dit eget unikke design - komfortabelt, praktisk, men ikke bagefter tiden, vil denne artikel være nyttig for dig.

Vi vil tale om hvilke materialer og former du kan bruge, hvilke virkninger de hjælper til at opnå, og vise hvilke lofter, herunder stræklofter, nu er i modsætning til 2017-interiøreksemplerne i massevis af billeder.

Selvom du ikke anser dig selv at være slaves of fashion, vil du helt sikkert få nogle interessante moderne ideer. Du vil også lære om fordele og ulemper ved forskellige lofter, der anvendes til dekoration.

Nye tendenser i loftdesign

Moderne lofter er karakteriseret ved kontrast, masser af belysning, en mere moderat mængde lysfarve i forhold til tidligere år og selvfølgelig en kombination!

Alt dette er ret nemt at opnå med så mange materialer og projekter foreslået af designere.

Nye, friske tendenser i 2017 i loftsdesign er:

 • udskåret stræk, især - 3D lofter med vinyl - blank eller mat film;
 • Belysningslofter af ikke-standardformularer med ensartet belysning efterlyser dagslys;
 • Photowall-papir, der især bruges til indretning af børns værelser og i kombination med stræklofter - og til stuer, soveværelser og køkkener;
 • loftsfilm (herunder med infrarød varmeapparat - ideel til landhuse);
 • kombinationer af alle muligheder.

De mest anvendte materialer er PVC (vinylcoating), træ, gipsvæg og plast.

Her er modetagen i 2017:

Populære designløsninger omfatter zoneinddeling rummelige værelser med hævede lofter og kontraster.

Eksperimenter med belysning, som kan komme fra under loftet eller fra væggen, og som kan rettes mod væggen, fokuserer på det, stopper heller ikke.

Sammen med dette er der en tendens til at skabe det mest naturlige, naturlige lys.

Hvad skal man overveje

Før vi går videre til de mere detaljerede egenskaber ved meget fashionable og lidt mindre populære måder at dekorere lofter på, vil vi gerne henlede opmærksomheden på nogle vigtige punkter.

Det ser ud til, at den eneste betingelse for valg af form, type og design af loftet kan kaldes det faktum, at det ikke skal "skubbe" på hovedet og skabe en følelse af ubehag. Men nej, der er andre finesser, nemlig:

 • Ofte starter hoveddelen af ​​reparationsarbejdet fra loftet. Derfor er det bedre at tænke på udseende, form og materiale til loftet i forvejen, inden starten af ​​forberedende reparationsarbejde for at spare dig selv i fremtiden fra det såkaldte "dobbeltarbejde". Selvfølgelig kan i en bestemt sag en helt anden teknologisk proces anvendes. Vi vil bare gerne rådgive nybegyndere til at reparere endnu engang at konsultere eksperter;
 • suspenderede strukturer skjuler alle mulige uregelmæssigheder i loftet, samt ledninger til kommunikation, så lad dig ikke forstyrre dig med unødvendige handlinger for at camouflere dem
 • Glem ikke om vandtætning, som vil spare dig for uforudsete oversvømmelser fra naboerne, der bor øverst, vil redde dig fra at skulle genoprette loftet eller fra nye uplanlagte reparationer;
 • gemmer de skjulte LED-lamper i loftet, glem ikke om adgangen til adgang, når du skal reparere den. Køb kun dyre pærer og transformatorer;
 • Et moderigtigt og smukt blankt loft er langt fra at være egnet til hvert værelse og kan skabe en helt modsat visuel effekt - for eksempel visuelt reducere det rum, du ønskede at forstørre. Vi anbefaler, at du bruger 3D modellering - et sidebillede, så at sige, for at hjælpe dig med at undgå sådanne fejl.
 • for lyse lofter skrigende farver bidrager ikke til skabelsen af ​​en rolig og fredelig atmosfære, men bare det modsatte. Tænk det kan være umagen værd at anvende individuelle lyse elementer;
 • Det kan lyde mærkeligt, men: Glem ikke - strækloftet og gipspladerne reducerer højden af ​​væggene med 5 til 30 centimeter eller mere og gør rummet lavere. Dette bør tages i betragtning, hvis din lejlighed allerede er lav, og endnu mere, hvis du vil designe væggene på en design måde, eller du har til hensigt at købe møbler af høj kvalitet eller andre dekorative elementer.

Moderne designteknikker og en overflod af byggematerialer giver anledning til ubegrænsede muligheder for at skabe hjem til dine drømme, men du skal se en rationel tilgang i alt.

Så vi vender tilbage til emnet trendy lofter, vi foreslår at starte med en teknologi, der betragtes som revolutionerende.

Strek 3D lofter

Det volumetriske billede på loftet kan opnås ved at anvende et tredimensionelt mønster eller skabe en reel tredimensionel struktur. Sidstnævnte mulighed gælder for store nok værelser. Omdannelsen af ​​ethvert værelse - stue, soveværelse eller børnehave samt skabe en fantastisk effekt er garanteret!

Tegnebogen er enorm, overfladen kan være både blank og mat, og den ekstra installerede baggrundsbelysning giver et billede et dybde og et større volumen. Hvor imponerende strækker tredimensionelle lofter udseende og med hvilke stilarter de kan kombineres, kan du se på et nyt udvalg af interiørbilleder af 2017.

Sådanne lofter har lydisolerende egenskaber, og når de installeres, anvendes vandtætningsmaterialer uden fejl.

Vi mener, at du ikke bør være overbevist om, at et sådant design er skinnende og universelt. Derfor fortsætter vi straks til manglerne.

For at opnå en blank effekt nu er der en vinylfilm, der har sine egne egenskaber: du bør ikke bruge den til værelser mere end 20 firkanter, fordi Det kan begynde at sænke med tiden, sømene på den kan være mærkbare (hvilket ikke kan siges om den matte finish).

Det er også ret blidt, det er nemt at beskadige, hvilket komplicerer rengøring, reagerer på høje temperaturer fra forkert installerede eller for kraftige armaturer (udbrændt) og temperaturer under 5 grader (lim ikke eller begynder at sænke).

De samme ulemper har loft tapet lavet af samme materiale.
Disse ulemper kan undgås ved at foretrække et andet materiale (for eksempel tekstillofter) ved at bruge mindre kraftig belysning og købe varer af høj kvalitet med garanti.

Glødende stræklofter

Gennemsigtig loftfilm, LED-pærer, folie og gipsvæg - alt det, der kræves for at opnå en så fantastisk effekt. Det lysende loft kan suppleres med andre typer belysning, eller du kan justere lysstyrken af ​​belysningen, som straks ændrer situationen.

Forskellige - farve eller monokromatiske lysmønstre, indsatser af uregelmæssige eller regelmæssige former, ensartet belysning - alt dette vil gøre ethvert værelse stilfuldt. Ulemperne er priser, selvom der også er meget overkommelige muligheder.

Trælofter

Miljøvenlig, "vejrtrækning" og naturmateriale, der passer til mange stilarter i indretningen, træ giver varme og, som øko-stil, fortsætter med at nyde stor efterspørgsel. Holdbar og holdbar, træloftet kan være både stramt og behageligt, det kan males i enhver farve.

Reliefkonstruktioner, bjælker, fremspring og portaler hjælper med at zone rummet og opnå denne eller den effekt. Der er kun en ulempe - prisen.

Mursten loft

Hvelvede eller konventionelle lofter af hvid eller anden mursten er også en fashionabel trend og en miljøvenlig mulighed. De ser meget naturlige ud, kan males i enhver ønsket farve, dækket af en beskyttende belægning og ikke mindst, er ret overkommelige.

I kombination med træ findes de i mange populære moderne stilarter og passer til næsten ethvert interiør. Her afhænger alt af præferencer.

Caisson loftet

Dette design af lofter gør dem til at ligne en kasse med chokolade - endnu ikke startet (takket være lamperne i hulene) eller allerede tomme. Under alle omstændigheder ser de meget respektfuldt ud og er velegnet til både hjem og kontor og understreger ejerens sikkerhed og gode smag.

Gipsplader, træ, miljøvenlige, sådanne lofter er ideelt kombineret med klassikeren, og med andre stilarter af interiører, men det er usandsynligt, at de passer til små eller lave rum. De væsentligste ulemper vedrører dekompression lofter lavet af MDF. Disse omfatter ustabilitet mod fugt og skader og brandfare.

Plastforing eller PVC-paneler

Meget praktisk, billigt, fugtbestandigt og relativt slidstærkt materiale, der passer til designet af hele lejligheden. Det antages, at loftets design giver rummet i stedet for bolig- og kontorudsigt.

Den samme opfattelse eksisterer også om Armstrongs nedhængte lofter. Men igen, alle individuelt.

Ulempen ved PVC-loft omfatter følsomhed over for mekaniske skader og modtagelighed for brand. Ikke-malede hvide paneler kan blive gule fra udsættelse for direkte sollys.

Uanset hvad loftets design nu er på mode, er det vigtigste, at loftet først og fremmest opfylder dine behov, æstetiske og praktiske synspunkter. Vi håber, at det du så, har hjulpet dig med at vælge stil og materiale til at dekorere dit loft og ønske dig inspiration!

n id = "attachment_11389" align = "aligncenter" width = "436"]

Populære loftafslutninger

Hvis vi taler om de materialer, der blev brugt i 2016 til at afslutte loftet, skal det bemærkes, at hovedkriteriet her anses for at være typen af ​​rum. I lejligheden og på kontoret er krav til lofter forskellige, og derfor skal materialerne være forskellige.

En vigtig faktor er også lofthøjden. Det ville være ulogisk at lave en flerhøjsopbygget konstruktion på lofter 2,5 meter (se. Strækkloft 3d - en fashionabel trend inden for indretning).

En anden forudsætning vil være dine personlige ønsker. For eksempel vil du bygge belysning i loftet og skjule rørene - i dette tilfælde vil valget blive indsnævret ned til flere muligheder.

Lad os se nærmere på, hvilke lofter der nu er på mode:

Stræklofter

Stretch Loft - et moderne valg til dit interiør. Det har fået sin popularitet på grund af dets praktiske og hurtige installation samt et bredt udvalg af design (se Stræklofter i interiøret: en hyldest til mode eller noget mere).

Derudover har du sikkert hørt om de spændende strukturers fantastiske egenskaber for at indeholde vand.

Stræklofter 3d - en fashionabel trend i indretning).

En anden forudsætning vil være dine personlige ønsker. For eksempel vil du bygge belysning i loftet og skjule rørene - i dette tilfælde vil valget blive indsnævret ned til flere muligheder.

Lad os se nærmere på, hvilke lofter der nu er på mode:

Stræklofter

Stretch Loft - et moderne valg til dit interiør. Det har fået sin popularitet på grund af dets praktiske og hurtige installation samt et bredt udvalg af design (se Stræklofter i interiøret: en hyldest til mode eller noget mere).

Derudover har du sikkert hørt om de spændende strukturers fantastiske egenskaber for at indeholde vand.

Streklofter 3d - en fashionabel trend inden for indretning "href =" https://potolokspec.ru/widy/natyazhnie/natyazhnye-potolki-3d-484 "> Strammer 3d - en fashionabel trend inden for indretning).

En anden forudsætning vil være dine personlige ønsker. For eksempel vil du bygge belysning i loftet og skjule rørene - i dette tilfælde vil valget blive indsnævret ned til flere muligheder.

Lad os se nærmere på, hvilke lofter der nu er på mode:

Stræklofter

Stretch Loft - et moderne valg til dit interiør. Det har fået sin popularitet på grund af dets praktiske og hurtige installation samt et bredt udvalg af design (se Stræklofter i interiøret: en hyldest til mode eller noget mere).

Derudover har du sikkert hørt om de spændende strukturers fantastiske egenskaber for at indeholde vand.

Gør-det-selv krydsfiner loft: naturlighed er altid i mode).

Glat loft reducerer visuelt rummet, så det er bedre ikke at bruge det i små værelser med lavt loft.

På den anden side, i indretningen med lyse nuancer, vil et blankt loft bidrage til at gøre rummet større. Hvis du har et gulv eller møbler af mørke farver, så lav et valg til fordel for en matt overflade. Også i soveværelset er det bedre at lave et matt loft.

Det kan virke som en god idé for dig at lave loftets farve under designets hovedfarve, men igen - det kan i høj grad reducere rummet. Se på billedet nedenfor, de adskiller sig kun i loftets farve, men forskellen er slående!

Den eneste brug af lyse farver er lyse værelser med højt til loftet. For eksempel vises en god løsning på billedet herunder: lofterne er højere end 3 meter, store vinduer og lette vægge (se. Ceiling lysekroner med fjernbetjening er en fashionabel nyhed i lysets verden).

Hvidt satinloft

Det moderne loft på basis af satin stretch stof har fået popularitet for sin tekstur, ligesom en standard whitewash.

Et karakteristisk træk er spillet af sådant materiale med lys. Det viser sig en blød og flot udseende. Sætetaket vil tilføje sværhedsgrad og pæne udseende til dit værelse.

Fordelene ved strækloft

 • Du kan identificere næsten enhver indfaldsvare. Mange muligheder for farver, teksturer og billeder.
 • Det smuldrer ikke, i modsætning til gips eller pudset loft, som kræver reparation hvert 2-3 år. Det er nok bare til tider at tørre det af støv.
 • Gå ikke glip af vandet.
 • Nem og hurtig installation uden støv. Installation kan foretages selv i det færdige interiør. Et værelse på 20 kvadratmeter vil tage 6 timer. Dette er flere gange hurtigere end sine konkurrenter.
 • Ingen forudgående forberedelse er nødvendig før installationen.
 • Sprækker ikke.
 • Holdbar.
 • Minimumsprisen på det simpleste materiale fra 350 rubler. for kvartalet. meter med installation.

Vær opmærksom! Den minimale afstand mellem spændingsstrukturen og betonpladen er kun 3 centimeter. Hvis du planlægger at lave indbyggede lamper, skal du indstille højden af ​​selve lampen + 1 centimeter minimum.

Klassiske hvide lofter

På trods af sin enkelhed og diskrethed vil glatte hvide lofter altid forblive relevante.

De passer ind i ethvert interiør, gør rummet lysere. Mange foretager et valg til fordel for sådanne lofter, og uanset hvad den er lavet af: gipsvæg, satin eller lige justeret og malet. Når du vælger en klassisk mulighed, kan du ikke bekymre sig om, hvad der bliver lofterne i mode, selv efter 10 år vil dit loft forblive "i trend".

Tip! Til maling er loftet bedre at bruge akrylmaling.

Dette er den bedste løsning. Akryloverfladen er modstandsdygtig overfor sollys, er ikke bange for fugt og er næsten ikke slettet. Akrylmalet loft vil vare dig mange år.

Nedhængt loft

Det er også en ganske populær mulighed, men med fremkomsten af ​​hævede lofter falder de ned i baggrunden, når man reparerer en lejlighed.

Fordele ved et falsk loft

 • Suspended konstruktion hjælper dig med at skjule ujævnhederne i basen.
 • Installation kræver ikke specielle værktøjer, så du kan gøre alt selv.
 • Plader af gipsvæg vil skabe en perfekt flad overflade.
 • Evne til at indlejre lys og LED belysning.

I starten, hvis du tæller omkostningerne ved reparation, vil gipspladerne koste mindre end et strækloft. Men hvis du tilføjer til denne pris profiler, dowels, kitt og maling...

På installationen af ​​loftet på gipsplader med farvning vil tage 3-4 dage. Der vil være meget støv og meget spildt styrke. Men hvis du gør alt samvittighedsfuldt - vil resultatet ikke være værre end spændingen.

Modulært ophængt loft

Hvis du spørger, hvad modelofterne nu er på kontoret, vil svaret være entydigt. I lang tid er et modulophængt loft det mest populære valg for kontorer.

Dens installation tager mindre tid end gips. Alt du skal gøre er at oprette et skelet og placere modulerne i cellerne.

Dette er den bedste mulighed for kontoret - når som helst kan du fjerne det ønskede modul og komme til ledningerne. En beskadiget celle kan udskiftes med en ny. Nu på markedet er der et stort udvalg af celler af forskellige design.

Kombinationen af ​​ophængt og ophængt loft

En populær mulighed i dag er at lave en lille del af det nedhængte loft og strække sig rundt på strækningen en "width =" 640 "height =" 390 "frameborder =" 0 "allowfullscreen =" allowfullscreen ">

Dette er den bedste mulighed for kontoret - når som helst kan du fjerne det ønskede modul og komme til ledningerne. En beskadiget celle kan udskiftes med en ny. Nu på markedet er der et stort udvalg af celler af forskellige design.

Kombinationen af ​​ophængt og ophængt loft

En populær mulighed for i dag er at lave en lille del af det hængende loft, og at strække det omkring strækningen. Dette giver individualitet til dit design, og giver dig mulighed for at tilføje nogle skønheder til interiøret.

konklusion

På trods af den store overflod af nuancer, teksturer og mønstre vælger man først og fremmest en praktisk overflade. Uanset hvilke modelofter der er i 2016, skal du bare stole på dine smag og materielle egenskaber, efter anbefalingerne fra denne artikel.

 • wikipotolok.com
 • potolkigid.ru
 • potolokspec.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.