Stræklofter
"Starry Sky"

Stretch lofter "Starry Sky" - dette er et kunstværk. Afhængigt af designet og det valgte mønster kan et sådant loft transmittere som en stjerneklar himmel med individuelle blinkende stjerner samt hele galakser og konstellationer. Det installerede baggrundsbelysningssystem gør det muligt at justere flimmer- og lysstyrkeniveauet for de enkelte elementer, som du føler dig komfortabel. Som en struktur anvendes der som regel stofbaser.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om lofter "Starry Sky"

Princippet om at oprette et sådant loft er ret kompliceret: i første omgang udskrives der på den ønskede tekstur (for eksempel mørk fløjl), så lysdioderne monteres, eller endene af LED-filamenterne vises gennem punkteringer i lærredet. Det er takket være dem, at virkningen af ​​naturlighed er skabt, som om du ikke længere har et loft, men der er en hel nathimmel, der kun tilhører dig! Et ideelt valg til et soveværelse, en interessant mulighed for en børnehaver eller endda en stue.

Virkninger på stjerneklar himmel

Flimrende baggrund

Den skinnende baggrund er en af ​​de vigtigste virkninger af sådanne lofter, fordi det er flimmer af stjerner spredt over loftet, der giver lærredet sin lighed med det ydre rum.

Tegn på Zodiac

Det er længe blevet troet, at stjernetegnet, det vil sige måneden for en person, bestemmer hans karakter, påvirker opførsel og forudbestemmer skæbnen. Du kan placere et symbol eller et billede af dit tegn på et sådant loft.

Galaxy

Galaksen er en stor klynge af stjerner. Billeder og billeder af sådanne klynger gør folkets hjerter fascineret af kosmos slår oftere - det er virkelig fascinerende. Du kan være vært for en værtsgalakse derhjemme!

konstellationer

Efterligning af konstellationerne på loftet ser oprindelige ud og introducerer en særlig atmosfære ind i rummet med et sådant loft.

Optagelse stjerne eller komet

Saturn

Takket være sine ringe er Saturn en af ​​de mest spektakulære muligheder for at genskabe denne type loft.

Stretch lofter "himmel med skyer" foto interiør

På billedet nedenfor kan du se stræklofterne "himmel med skyer". Disse er blot nogle få løsninger på sådanne lærred. Uanset hvad du vælger, vil effekten være den samme: Du kan slappe af hjemme fra det daglige rush og slappe af, bare se på strækloftet.

Billede af lofter med himmel

Måder at opnå den ønskede

Stræklofter "himmel med skyer" (se billede) kan opnås på flere måder:

 • Udskrivning på stræklofter
 • ved hjælp af loftbelysning.

I de fleste tilfælde hjælper fotoudskrivning på lærred med at få den ønskede effekt. Det er nyttigt at kende nogle af funktionerne ved udskrivning på strakt lærred:

 1. Moderne teknologier til trykning på spændingsfilm fremstilles ved anvendelse af specielle opløsningsmiddelfarve. Udskrivning udføres på en storformatprinter, der kan udskrive et 3,2 m bredt billede ad gangen. Selvfølgelig kan du udskrive himmelen på en blank PVC-film, men stofbetræk passer bedst til udskrivning af billeder, især da det er lettere at montere et billede på et sømløst loft.
 2. En anden mulighed for at udskrive himlen på stræklofter - UV-udskrivning. Essensen af ​​metoden er, at særlig blæk på lærredet bestråles med ultraviolette stråler. Som et resultat bliver blækket til en tung film. Denne udskrivningsmetode er bemærkelsesværdig, fordi billederne ikke kun kan anvendes til enhver form for stræklofter, men også til de tætte overflader af enhver form og konfiguration.
 3. Således at dine stræklofter "himmel med skyer" var som i billedet nedenfor med den maksimale effekt, arrangerer baggrundslyset. Det kan være zakarniznoy, det vil sige, være placeret på tagene af det andet lag af gipsplader, eller være bag spændingsfilmen i rummet under bundloftet.

Tip: Hvis du vil udskrive himlen med skyer på et enkelt fem meter bredt lærred, så kan nye printere bruges til bred udskrivning. Det skal imidlertid forstås, at omkostningerne ved sådanne billeder vil være betydelige. Dette skyldes prisen på disse printere.

Stræklofter "himmel med skyer": muligheder med lys (foto)

Som du allerede har forstået, er hængende lofter "himmel med skyer" lavet ved at udskrive et passende billede på loftet. Men for at effekten skal være så fuldstændig og imponerende som muligt, skal du tilføje højdepunkt til et sådant loft. Ifølge designerne, hvis du installerer lyskilden korrekt, kan du omdanne rummet betydeligt. Til gengæld kan baggrundslyset udføres på flere måder:

 1. Hvis du vil skjule højden bag strækloftet, skal du udskrive på gennemsigtige lærred. Så du vil skjule for synet det uinteressante bundloft og elektriske ledninger med belysningssystemer. Samtidig vil et diffust lys passere gennem det gennemskinnelige lærred, hvorfra dine stræklofter "himmel med skyer" får en skinne som en ægte himmel.
 2. Hvis du beslutter dig for at gøre det baggrundsbelyste lys, kan du bruge et af mulighederne for at oprette det. I det første tilfælde, når dit loft endnu ikke er strakt, er gipspladestrukturer arrangeret, hvor en niche til belysning af baggrundsbelysningen er arrangeret. I det andet tilfælde kan dine loftsplader med skyen allerede installeres, og lysene er placeret i specielle loftlister fremstillet af udvidet polystyren (se billedet nedenfor).
 3. Det er også værd at nævne valget af lyskilden til baggrundsbelysningsenheden. Den bedste løsning - denne led strip. De giver ensartet lys uden overdreven opvarmning og kan placeres både i nicherne og fastgøres til bundloftet, når baglygten er bag spændingsfilmen.

På billedet lofter med skarp belysning

Tip: LED-baggrundsbelysning er ikke mulig uden brug af strømforsyninger til LED-strimler. Sådanne enheder skal placeres i en godt ventileret, ubemærket bund. Samtidig bør adgangen til dette sted ikke begrænses. Alt dette sikrer en lang levetid på enheden og det er nemt at udskifte, hvis det er nødvendigt.

På billedet, bagbelysning

Lofter "himmel med skyer": hvor skal man installere?

Selvom "loftet med skyerne" strækker lofterne er utroligt attraktive, er de ikke egnede til hvert værelse. For eksempel bør du ikke installere sådanne lofter:

 • i børnenes værelse, fordi lærredet med fotoudskrivning, selv om det er harmløst, stadig kan have en negativ indvirkning på små børn;
 • i små værelser (badeværelser, toiletter, små køkkener), hvor hvide skyer på himlen kan visuelt reducere størrelsen af ​​rummet endnu mere.

Stretch lofter "sky med skyer" er ideelle til rummelige store værelser. For eksempel ser et kontor med en "himmel" meget godt ud. I dette tilfælde giver et stort loftsområde mulighed for at arrangere gulvkonstruktioner af gipsvæg med et strækdæk med billedet af himlen i midten. I boksene i det andet lag er det praktisk at placere baggrundslyset. Som følge heraf opnår loftet belyst fra neden, effekten af ​​stigende og vægtløshed, hvilket vil øge det samlede indtryk og visuelt øge rummets højde.

Afbildet flerniveau lofter med himmel

Hvis du beslutter dig for at montere et enkeltniveau strækloft "himmel med skyer", så er der to måder at løse det på:

 • print billede på hele området af lærredet;
 • kunsttryk af himlen med skyer er ikke placeret på hele området af kluden, men kun på en separat del af overfladen.

Tip: Tror ikke, at himlen med skyer kun er blå. Nattens stjerneklar himmel sker også med skyer, og sådan dækning ser ret oprindelig og interessant ud. Det vigtigste er, at dit valg er berettiget af den overordnede stil i rummet.

Installation af lofter med himlenes billede

Stræklofter "himmel med skyer", som i billedet nedenfor, er monteret på samme måde som almindelig almindelig klud. Da det er sværere at arrangere stræklofter med elliptisk belysning, er det med eksemplet på denne metode, at vi overvejer installationssekvensen. Af den måde kan du selv gøre dette arbejde.

Før du starter installationen, skal du overveje det fremtidige design af loftet, bestemme lærredets størrelse og bestille det og udskrive det i den relevante organisation. Antag, at i vores tilfælde blev trykning udført på blanke strækfilmlofter. Det er ligegyldigt, om budgetklassen eller præmien du vælger, de er monteret på samme måde.

Til installation skal du bruge følgende værktøjer og materialer:

 1. varme pistol;
 2. bore;
 3. laser og bygning niveau;
 4. spatel med afrundede kanter
 5. spændings lærred med billedet;
 6. harpun baguetter;
 7. gipsplader;
 8. selvskærende skruer;
 9. plug;
 10. klip til spændingstøj;
 11. LED stripe med strømforsyning;
 12. Cd- og UD-profiler;
 13. skruetrækker;
 14. målebånd;
 15. en blyant.

Multi-level stretch lofter "himmel med skyer" er monteret i denne rækkefølge:

 1. Først og fremmest udfører vi layoutet af loftets niveauer på væggene. For at gøre dette skal du bruge laserniveauet.
 2. Dernæst monterer vi rammen fra CD og UD-profiler til gipspladeskassen på det nederste mærke.
 3. Vi laver kassen med gipsplader og laver en niche til LED-strimlen. Hvis indretningen af ​​lofter er lavet i et rum med høj luftfugtighed, er det bedre at vælge fugtbestandig gipsvæg.
 4. Dernæst skal du prime boksen og afslutte den.
 5. I kassen niche monterer vi LED stripen.
 6. Nu er det tid til at montere loftet. For at gøre dette skal du sætte baguetten fast i den lodrette del af kassen.
 7. Så hænger vi det strakte lærred på klipene i strukturens hjørner og opvarmer det med en varmepistol.
 8. Vi begynder at fylde harpunet på lærredet i baguettes slot. Til dette bruger vi en spatel. Vi tanker fra centrum til hjørnerne.
 9. Nu er vores stræklofter "himmel med skyer" (se billede) klar!

Som du kan se, kan du nemt installere stræklofter "himmel med skyer" eller stjernehimmel. Hvis du ikke er sikker på dine evner, kan du bestille lofter i det pågældende firma. Og så bliver dit værelse forvandlet og giver dig en ægte følelse af fly og frihed.

Virkningen af ​​"stjerneklar himmel" på hængende lofter: hvordan det ser ud

En bred vifte af moderne efterbehandling materialer til lofter giver dig mulighed for at skabe originale muligheder for indretningen, nike free run tilbud, opmærksomhed og beundring. En af disse muligheder er det hængende loft "Starry Sky" - bare se på billedet for at være sikker på det. Lev det samme loft ser flere gange køligere ud!

I denne artikel lærer du hvordan effekten af ​​den stjerneklare himmel i loftet opstår, hvilke materialer der bruges til dette, samt at kende de forskellige designmuligheder for stræklofter indrettet under stjerneklar himmel. Men først inviterer vi dig til at lave en lille udflugt til historien.

Hvem kom op med sådanne lofter?

Vi kender pålideligt navnet på den person, der kom op med hævede lofter med en stjerneklar himmel: hans navn er Bill Witherspoon. At være en lys kreativ person med organisatoriske færdigheder lykkedes det ikke kun Bill at skabe den oprindelige idé om loftindretningen, men også at realisere det.

Og det var sådan.

"En dag kom Bill Witherspoon til tandlægen. Venter på indrejse, undersøgte han klinikkens interiør og fremhævede loftet, hvor den blå himmel med skyer var malet med maling. På trods af at billedet så kunstigt ud og ikke skabte en fuldstændig illusion af en klar himmel, kom freden ud af det - og det er en vigtig faktor, der hjælper med at skabe en jævn følelsesmæssig baggrund for patienterne i køen.

Kunstneren besluttede at eksperimentere med indretningsindretningerne i lofterne i denne stil. For at gøre himlen så naturlig som muligt, brugte Bill falskt loft. Glaserede gitter efterligner et vindue "styrtede" ind i hovedloftet. I det indre rum var monteret belysningssystem lavet af kraftige fluorescerende lamper. Lampe indefra belyste et højkvalitetsbillede af himlen bag glasset, hvilket skabte den nødvendige virkning af gennemsigtighed og naturligt sollys. "

Bills ide kom til smag for mange - så meget, at Witherspoon efter en tid grundlagde firmaet "Heavenly Factory", som tog fat på udviklingen af ​​nye indretningsmuligheder. Stretch loft i stil med "Starry Sky" er blevet et af de mest succesfulde projekter i virksomheden.

I dag pryder en kunstig nathimmel strødt med glødende stjerner lofterne i børns værelser, soveværelser og stuer. Det kan også findes i indretningen af ​​fashionable klubber, restauranter, business centre og medicinske institutioner. Til gennemførelse af et sådant projekt anvendes forskellige efterbehandling materialer og teknisk udstyr.

Det er vigtigt! Så at loftet "Starry Sky" vil glæde dig med kvalitet og skønhed, overlade installationen til specialister. Selv de mindste fejl i processen med at skabe en struktur kan ødelægge dets udseende.

Fra simpelt til komplekst

Der er flere muligheder for at skabe stræklofter "Starry Sky" - så enkelt, der ikke kræver stor indsats og tid og kompleks. Blandt dem er:

 • lærred med fotoudskrivning;
 • fiberkædehjul;
 • punkt-planet ledet;
 • en kombination af fotoudskrivning og optisk fiber;
 • kombination af fotoudskrivning og diodbelysning
 • lærred med billedet anvendt luminescerende maling;
 • efterligning af stjerner fra Starpins pins eller Swarovski scattering linser.

Lad os se nærmere på hvert emne i denne liste.

Tøj med fotoudskrivning

Den mest enkle og budgetmulighed er strækloftet "Galaxy", som er et blankt PVC glitter-lærred. Farve på en klud varierer fra sort og mørk blå til mættet violet. Også på salg er et lærred med et billede af langt plads, der er trykt på det med karakteristiske farver "pletter", kometer, planeter og spiraler af galakser.

Lyset reflekteret fra glitterne på det glatte panel skaber effekten af ​​de skinnende stjerner i nattehimlen. Som hovedkilden til lys er det tilrådeligt at bruge en lysekrone. To eller tre sconces vil give yderligere belysning, blød og diffus. Hvis det ønskes, kan flere små spotlights installeres i loftet - over hele området eller i et bestemt område.

Fiber Sprockets

Den kunstige stjernehimmel opnås glimrende fra en spredning af hvide eller flerfarvede fiberoptiske filamenter indlejret i et strækloft. PVC film kan være af enhver farve - fra rig mørk til lys.

For at montere trådene i lærredet gennembryder hullerne, skjuler ledningerne og lysgeneratoren i mellemrummet mellem lærredet og hovedloftet. Diameteren af ​​lyspunkterne er kun 0,25 mm. Hver tråd skæres på samme niveau med lærredet eller i en afstand på højst 2 mm fra dens yderkant.

FYI: kommercielt tilgængelig kits er sammensat af 150 (eller flere) tråde lysgiver og gennem hvilket det er muligt at styre lysstyrken, farveændring dynamik, etc. Prisen afhænger af kvaliteten af ​​filamenterne og styreenheden, antal tilstande og andre faktorer..

Point-planeter fra LED'er

Glødende stjerner i loftet kan være lavet af lysdioder. Farven på lærredet kan være en hvilken som helst - sort, mørk eller lyseblå, lilla, beige, pastel-pink osv. LED'ernes diameter er større end fiberoptiskens diameter. Derfor behøver der ikke mange lyskilder til at skabe et strækloft "Starry Sky".

Visuelt ser LED'er ud som store pletter, snarere end prikker, som fibre, så du kan bruge dem til at simulere små planeter. LED'erne placeres oftest på strækloftet i tilfældig rækkefølge. Af disse kan du også lægge de mest berømte konstellationer ud - et sådant loftdesign vil se originalt ud i soveværelset eller i børnenes værelse.

Blandt fordelene ved LED'er - deres lave pris. Ulemperne omfatter kun arbejde i glødemodus: for at gøre dem til en flimrende stjernehimmel, vil det desværre ikke fungere.

Kombination af fotoprint og fiberoptik

En fremragende erstatning for spotlights er fiberoptiske tråde, som perfekt efterligner lyset fra fjerne stjerner. Trådene passeres gennem huller lavet i lærredet på strækloftet "Galaxy" på placeringen af ​​stjerner.

Yderligere installation udføres på samme måde som i versionen med et enkeltfarvet lærred.

Den anden mulighed for at kombinere nettet med fotoutskrifter og fiberoptiske tråde giver ikke mulighed for punkteringer i strækloftet. For at implementere det bruges et ekstra lærred af enhver farve, som strækkes mellem hovedloftet og filmen med et trykt billede. Hullerne til den optiske fiber gennembores i det mellemliggende stof, således at den ydre film forbliver intakt og er belyst indefra.

Kombination af billedudskrivning med optisk fiber er attraktivt, fordi den tillader brug af flere luminescensformer: Konstant, intermitterende, bølgeagtig, med farveændring mv. Styringsenheden simulerer effekten af ​​en faldende komet, nordlyset, blinkende stjerner.

Omkostningerne ved et sådant loft afhænger af antallet af spændeklæder (en - hvis du laver punkteringer og to - hvis du skal undvære huller i den ydre film), deres kvalitet, samt antallet af optiske fibre.

Kombination af fotoudskrivning og diodbelysning

Lyse glødende stjerner på loftet kan laves ved at kombinere lærredet med billedet, der er trykt på det og LED'erne. Som nævnt ovenfor er dioderne fremragende i rollen som store stjerner, så når man vælger et billede til et strækloft, bør man vælge mellem varianter med klart synlige planeter.

En original løsning vil være installationen af ​​en vedhæng lampe med en kuplet frostet baldakin. Den kan placeres i midten af ​​loftet eller lidt tættere på væggen. En sådan lampe vil skildre en stor planet (for eksempel Månen), omgivet af mindre stjerne LED'er.

Hvor meget koster disse lofter? Projektets samlede pris afhænger af lærredets størrelse, antallet af lysdioder og behovet for at installere yderligere lysarmaturer.

Tip: Hvis du ønsker det, kan du kombinere LED- og fiberoptiske lyskilder ved at montere dem på et lærred med billedudskrivning.

Lærred malet med luminescerende maling

En anden budgetmulighed, hvis pris inkluderer omkostningerne til lærredet med billedet og betalingen til installationen.

Gennemsigtig luminescerende maling påføres film ved fotoudskrivning. I dagslyset vil billedet på lærredet være næsten umærkeligt, men om natten vil en luksuriøs stjernehimmel fremstå på loftet. Hvordan det vil være - med en spredning af små stjerner eller med gigantiske planeter - bestemmer du.

Mount dette lærred kan være i børnehaven. Moderne fluorescerende maling er sikkert for helbredet, og den effekt, de skaber, når lysene er slukket, vil glæde ethvert barn.

Efterligning af stjerner fra Starpins pins eller Swarovski linser

Starpins lysstifter - den originale måde at dekorere stræklofter i stil med "Starry Sky". Ud over stifterne skal du have et PVC-ark (monofonisk eller med et billede) og en LED-strimmel.

I rummet mellem filmen og hovedloftet er der en LED-strimmel, der fremhæver Starpins-stifterne. Inden montering af filmen i det gør punkteringer. På en enkeltfarvet film punkteres hullerne i tilfældig rækkefølge og på et lærred med fotoudskrivning, hvor stjernerne er større. Derefter spændes lærredet, og stifter indsættes i hullerne, som kan være af samme farve eller flerfarvede.

Lyset fra båndet gemt bag filmen falder på stifterne og får dem til at gløde indefra. Ved hjælp af Starpins kan du sætte et hvilket som helst mønster i loftet: en konstellation, en raket, en blomst, et dyr, en tegneseriefigur osv.

Swarovski-objektiver bruges til at skabe en diffust skinneeffekt ved installation af stræklofter med fiberoptiske tråde. De sættes på de frie ender af trådene i det afsluttende trin af installationen - efter at trådene er blevet gevind gennem hullerne i det strakte lærred og afskåret.

Denne teknik bruges inden for klubber, barer, restauranter: det hjælper med at skabe en stilfuld indretning for hele værelset eller et separat område. Prisen på denne finish er lidt højere end ved anvendelse af Starpins pins, men resultatet er det værd.

Hvis du planlægger at installere stræklofter med en stjernehimmel i dit hus, anbefaler vi, at du kontakter det relevante firma: De vil tilbyde designmuligheder at vælge imellem og vil gennemføre loftets installation. Du skal kun træffe beslutning om typen af ​​lærred og lyskilder samt vælge et billede efter eget valg - resten af ​​indsatsen vil blive taget af eksperterne. Fremragende resultater og godt humør er garanteret!

Stræk loft himmel med skyer

Med hensyn til vores virksomhed "Euro Stroy" kan du købe et sky-loft, som vil være originalt og moderne. Se på hjemmesiden for forskellige fotografier af hævede lofter, hvor disse spændingsstrukturer er fanget i interessante og forskellige vinkler.

Før du bestiller, skal du sørge for at bestemme, hvor du vil placere lærredet. Vil du gerne installere et stilfuldt og usædvanligt loft på badeværelset? Eller måske vil du se et falsk loft i dit soveværelse, børnehave eller i køkkenet? I hvilket rum du vælger at installere lærredet, skal du sørge for at designet:

 • Visuelt udvide rummets grænser.
 • Visuelt "hæve" lave lofter.
 • Fremhæv det indre rums værdighed.

Blandt vores rige sortiment finder du helt sikkert et smukt lærred, der vil se perfekt ud og blive en ægte udsmykning af dit interiør.

Stretch loft sky pris per m2

Hvis du vil, for at spare så meget som muligt, kan du ty til andre firmaer, der sælger lofter, hvor priserne er mere attraktive end i Euro Stroy-selskabet. Du bør vide, at kontakt med sådanne organisationer er fyldt med visse negative konsekvenser. Ingen vil fortælle dig, hvilke faktorer der tegner sig for den tvivlsomt lave pris på en himmel med skyernes loftsstruktur. Sådanne situationer er sandsynlige:

 • Organisationer kan billigt tilbyde strækstrukturer med et mønster og et trendy design, da de sparer på lønnen til deres medarbejdere og rabat på deres arbejde. Det er ikke overraskende, at medarbejderne bliver uagtsomme i deres arbejde, dårligt udfører installation af strukturer. De har ingen økonomisk incitament.
 • Brug af forbrugsmaterialer af modbydelig kvalitet, der ikke opfylder sikkerhedskravene og ikke overholder standarderne.

Den bedste løsning er at bestille blank eller mat lærred med et mindeværdigt billede, f.eks. Under "træet" eller "marmor" i vores firma. Hvis du vil vide de foreløbige omkostninger for et lærred og dets høj kvalitet installation, så gå til siden af ​​webstedet hvor der er en speciel regnemaskine. Selv omtrentlige beregninger viser visuelt, at prisen pr. M2 er overkommelig for et strækloft i vores virksomhed.

Foto stretch lofter himlen med skyer

Stilfulde himmelstræklofter

Hvis du ønsker at diversificere udformningen af ​​din lejlighed så meget som muligt, skal du vælge et hængende loft med en himmel, der ser stilfuldt ud. Og for at vise kreativitet og behageligt overraskende gæster inviteret til huset, garanteret at hjælpe loftet maleri prisen på en sådan populær tjeneste er acceptabelt. Vi tilbyder tjenester af talentfulde mestere af kunstnerisk maleri, der er i stand til at skabe mesterværker af fin kunst på et blankt lærred. Tjek flere muligheder for at gøre hjemdesign unikt:

 • Stræk himlenes loft, som har en ekspressiv blå farve med et strejf du kan lide. Hvis du ønsker det, kan du vælge et lærred med en stor bouquet af planter eller en enkelt blomst, for eksempel med en blomstrende og frisk rose eller tulipan med dråber morgendug.
 • Installer et lærred med fotoudskrivning, som er lavet af en særlig teknologi, der involverer brug af opløsningsmiddelfarve. Den fantastiske virkning af "star nebo" giver dig mulighed for at opnå den nuværende fælles metode til at anvende et mønster - brugen af ​​UV-udskrivning. På den suspenderede potolok påføres specielt blæk. Derefter udsættes stoffet for ultraviolet stråling, strækningen af ​​filmen udføres på den sædvanlige måde.

Stretch loft blå himmel

Hvis du har planlagt at købe et strækloft i lang tid, er nathimlen i Moskva, men du må ikke klare dig, nu er det rigtige tidspunkt for et sådant køb. Ring til +7 (495) 744-57-87 og find ud af vores prispolitik, virkelig gunstige priser for potolki, meget attraktive og gode priser, som vi har installeret på lofterne en blå himmel med belysning. Mange ringer og spørger, hvordan man laver suspenderede strukturer uafhængigt, og hvad det er satinstræklofter.

1. På det første spørgsmål svarer vi, at det er umuligt at fremstille et attraktivt loft derhjemme med høj kvalitet og hastighed. Det vil trods alt tage:

 • specielt udstyr;
 • rig praktisk erfaring;
 • honed gennem årene faglige færdigheder.

Det er også umuligt at udføre et strækdesign perfekt. Hvis en person ikke er en erfaren loftsinstallatør, vil resultatet af hans arbejde være skuffende.

2. På det andet spørgsmål svarer vi, at satinlofterne har mulighed for delvis at reflektere lys, hvilket giver dem et uforligneligt udseende. Ved at installere dem i soveværelset, vil du opnå en rolig og hyggelig belysning, behagelig atmosfære, der fremmer en fuld og genoprettende hvile.

Stræk loft nat himmel

Forestil dig et øjeblik: Du kommer ind i stuen og ser et fantastisk syn på loftet. Du er tiltrukket af den smukke himmel med Mælkevejen, blinkende stjerner. At opfylde denne drøm er enkel. Det er nok at bruge en gang med hjælp fra kompetente medarbejdere, der arbejder i Euro Stroy LLC.

Bare bestil en tilbagekald på webstedet. Eksperter vil ringe dig tilbage. De er nøjagtigt:

 • give oplysninger om installationen af ​​nathimmelens opførelse
 • I detaljer vil de fortælle dig så meget detaljer som muligt om de betydelige betingelser for at bestille en overskyet strækloft med skyer og specielle effekter.

Udover lofter som "star nebo" i vores firma kan du købe utroligt funktionelle, æstetisk attraktive franske lofter. Priser og billeder for disse produkter er også præsenteret på denne side. Følg linket og læs omhyggeligt de nyttige oplysninger.

Stræk loft himmel i gangen

Se på de imponerende billedmalerier, som giver positive følelser i hver person. På tværs af Moskvas og regionens område kan du købe madlofter eller glans. Valg af produkt afhænger af dine personlige præferencer. Disse originale designs ser godt ud:

 • tidligt om morgenen
 • hele dagen
 • sent på aftenen;
 • om natten.

Vær opmærksom på, at vores medarbejdere professionelt og hurtigt installerer et himmelfarvet strækloft i korridoren af ​​enhver størrelse og konfiguration. Prisen på strækloftets materiale synes ikke at være for høj og derfor urimeligt høj. Visuelle billeder af malerier, der er installeret i en lang, bred eller smal korridor, hjælper dig med at gøre det bedste valg. Læs også anmeldelserne.

Stræklofter himlen med skyer i det indre

Udviklere-præsenterede lofter med visuelle effekter af skyhøje og skyer er blevet en rigtig knowhow til fagfolk inden for området med stramt loftinstallation. På markedet har denne slags loft skabt en fornemmelse. Det viste sig mange, der vil have denne nyhed som et element:

 • hjem interiør;
 • strenge kontor indstilling.

Vi er sikre på, at du også kan lide himlenblåt loft. Det omsætter bogstaveligt talt bolig- og erhvervslokaler. Blandt vores sortiment af stor opmærksomhed fortjener et visuelt attraktivt mørkt loft til køkkenet. Han ser meget kreativ ud og giver et godt indtryk.

Stræk loft himmel belyset

Effekten af ​​belysning er skabt på grund af mangel på steder af krydsning af loftsvævet rundt om væggenes omkreds. Det vil sige, at loftet er frosset i luften. Fokus for at skabe et skyhøje loft er:

 • i en specielt designet profil;
 • i det specielle materiale i lærredet.

Den sidste akkord er den blå loftbelysning. Sikkert vil du tiltrække hævede lofter himlen belyst. Deres fotos er tilgængelige på dette websted. Din opmærksomhed og lakfol strækker lofter. De ser perfekte og flotte ud. Vælg ethvert loft for dig selv!

Strækloft med himmel og træer

Vil du være original? Så køb et stræk loft himlen med frodige træer, der spredte deres grene og ser lige godt ud. Vi anbefaler at installere en ekstra LED-stribe. Når der er tændt elektricitet i rummet, ser det ud til, at loftet, der er omgivet af lyset af det lys, der udsendes af en højkvalitets og pålidelig LED-strimmel, bare hænger i luften uden fastgørelse. Dette design er anderledes:

 • stilfuldt udseende;
 • rimelig pris;
 • sikkerhed.

Se på enheden af ​​stræklofter, hvis omkostninger glædeligt overrasker almindelige og nye kunder, at de foretrækker at samarbejde med os.

Børns stræklofter himmel

Børnelofter, der efterligner den azurblå himmel, dækket af lyse skyer, og er udstyret med LED-baggrundsbelysning, er i stor efterspørgsel. De har fordelene:

 • Belysning skaber effekten af ​​skyhøje, lidt blurs kanterne på lærredet, hvilket gør dem strømlinet. Dette hjælper med at visuelt skubbe grænsens grænser.
 • Belysningsenheder er placeret uden for lærredets omkreds, selv uden hjælp fra specialister. Sådanne lofter kan installeres på komplekse buede sektioner.

Det er muligt at købe fra os de russiske stræklofter positivt for at behage familien.

Stretch loft himmel med skyer - funktioner i design og brug

Optag navigation

Stretch loft himmel med skyer - funktioner i design og brug

Strekhimmel med skyer ser altid utroligt spektakulært ud - du vælger et billede med en solrig himmel eller foretrækker måneskinnet. Takket være denne belægning i huset kan du helt slappe af og nyde resten - som på landet, når vi nyder den naturlige skønhed.

Interessant nok kan strækloftet med skyer fra firmaet Elite-Style udføres med eller uden baggrundsbelysning, og i hvert af disse tilfælde får du en charmerende og stilfuld finish.

Måder til enhed "sky med skyer"

Stretch-lofthimmel med skyer kan skabes ved fototrykteknologi. Denne metode til anvendelse af billeder giver dig mulighed for at få et højkvalitets, realistisk billede, der er modstandsdygtigt over for at falme i solen. Der er dog flere muligheder for implementering af et sådant design:

 • billede trykt på hele området af lærredet;
 • Kun kunsttryk på en bestemt del af belægningen.

Du kan vælge den klassiske blå himmel med skyer af forskellige former, og den natskyne himmel, der ser endnu mere spændende og mystisk ud. Valget bør ske afhængigt af det generelle tema i rummet, stemningen og interiøret.

Men sådanne lærreder adskiller sig ikke kun i type og emne af billederne, men også i applikationsteknologien:

 1. Opløsningsmiddelfarve. Til udskrivning ved hjælp af en bredformat printer, der kan producere en billedbredde på 3,2 meter. PVC eller stof kan bruges til trykning. For det meste rådgiver designere præcist stofklæder med en udtalt tekstur, da designet ser mere realistisk på dem. Desuden kan sømløse belægninger dannes af tekstilstof.
 2. UV-udskrivning. I dette tilfælde påføres specialfarver på lærredet, som derefter bestråles med ultraviolet lys. Under disse stråler bliver blækket til en meget stærk film, der er modstandsdygtig over for mekanisk belastning. Billeder viser sig utroligt holdbare.

Lys til hængende lofter himmel med skyer

Til stræklofter er himmelen med skyer ofte arrangeret til loftbelysning. Til dette formål vælges et gennemsigtigt lærred under forseglingen, gennem hvilken lyset vil passere. Takket være strækloftet bliver alle belysningselementerne gemt af dine øjne - du bliver nødt til kun at opleve fornøjelsen af ​​at overveje den lysende solhimmel over dit hoved. Belysningsenheder udgør et lyst nok lys, der spredes, når de passerer gennem lærredet og bliver bløde og naturlige.

Til dannelsen af ​​loftet kan lyset benyttes en af ​​to teknologier:

 1. Værelset er indrammet af en gipspladekasse, hvor belysningselementerne er lagt.
 2. Hvis lofterne allerede er monteret, kan du tilføje den nødvendige belysning til dem ved hjælp af polystyrenlister for at skjule ledningerne.

Hvad angår belysningskilden, er den mest foretrukne indstilling LED-striber. De danner en ensartet lysstrøm og opvarmer ikke. Det er også muligt at montere dem i specialdesignede nicher og på bunden, bundloftet. Bare husk, at LED-strimler ikke fungerer uden de rigtige strømforsyninger. De skal rettes, så de ikke får øjet, men i tilfælde af fejl ville de få adgang.

Stræklofter himlen med skyer kan også udstyres med spotbelysning - takket være det skaber en komplet illusion af en flimrende stjernehimmel i mørket. Du kan endda markere hovedkonstellationerne.

Hvor bruger man himmelsprintet på loftet

Det vigtigste krav til et rum, hvor himlenes lofter med skyer vil blive installeret, er tilstrækkelig plads. På store områder ser himlen harmonisk, naturlig og frisk ud. Ofte er denne metode til indretning af loftet valgt til kontorer, pools, badeværelser, stuer, køkkener og soveværelser samt børn.

Du kan skabe billeddybde og perspektiv ved at udføre en konstruktion på flere niveauer med et centralt "himmelsk" element. En af tierne udføres med baggrundsbelysning - det er sådan, at en utrolig effekt af svævende og frihed skabes, hvilket sikrer din ekstraordinære komfort. Du kan være sikker på, at resten i et sådant rum vil lykkes.

Stretch lofter stjernehimmel

 • matteret
 • blank
 • klud
 • satin
 • SLR
 • flere niveauer
 • baggrundsbelyst
 • sømløs
 • buet
 • skyhøje
 • Med fotoudskrivning
 • "Starry Sky"
 • farvet
 • økonomi
 • Premium
 • metal
 • aluminium
 • SLR
 • Loft fra MDF
 • Gipsplankloft
 • Polyuretanloft
 • træ

Første gang jeg gik et sted uden anbefalinger, bor jeg i det næste hus (Maryina Grove), jeg blev glædeligt overrasket: Jeg ringede til stationen og bestilte målingen, næste dag kom jeg til en aftale, næste dag lavede de et nedhængt loft. Professionalisme gager, ledere og installatører i højden. Tak! Jeg anbefaler det til alle.

Vi bestilte et grilyato-loft til et privat tandkontor i virksomheden, takket være Vitaly-teamet, gjorde det hurtigt og uden besvær!

Vi bestilte installationen af ​​hævede lofter på dette firma, gutterne klare hurtigt med arbejdet. Alt hurtigt og effektivt uden at pålægge ekstra ydelser. Tak!

Vi installerede stræklofter i salen i begyndelsen af ​​måneden. Takket være Andrey gjorde han sit job meget godt.

Fik en lejlighed i New Moscow med en forfærdelig reparation. Ikke et glat loft, med bølger og revner, som wonder-builders tapet sidder fast, som kun understregede problemet. Derfor besluttede reparationen at starte fra loftet. Kontakt virksomheden. Som et resultat, lavede vi på det kortest mulige tidspunkt et smukt fladt loft og lydisolering fra støjende naboer. Prisen er værd at kvaliteten af ​​arbejdet. Vi er glade og anbefaler til dig!

Gutterne arbejder hurtigt og effektivt. Monteret gipsplankloft i stuen. Særlig tak til Brigadier Andrew, der foreslog den oprindelige løsning for at fremhæve det nye loft.

Hun vendte sig til virksomheden for at erstatte de hævede lofter i lejligheden, resultatet var en meget god kvalitet af lofterne, installationen blev udført hurtigt og uden "overraskelser". Brigadier Sergey viste sig at være professionel, han organiserede hurtige og koordinerede arbejde af mesterne.

Bestilte lofter i stuen. Resultatet er tilfredsstillende. Masters kender deres ting.

Stretchloft fra andre firmaer var nødvendigt at omdirigere. På internettet var der ingen tid til at grave. Fundet dette firma ringede. Og på en eller anden måde blev de hurtigt tilsluttet og enige om. Jeg havde brug for den laveste budgetmulighed. Efterspurgte, indikeret, kom til en fællesnævner. Loftgipsvæg med lys, med lamper Ikke værre end spændingen ser ud. Meget tilfreds med resultatet

Gjorde reparationer på kontoret. Til installation af lofter tiltrukket specialister i selskabets billedhistorie. Alt blev gjort klart og effektivt. Vi udstedte en ordre på hjemmesiden, på samme dag blev vi enige om at forlade specialisten til beregningerne, næste dag indgik vi en aftale. Arbejdet blev afsluttet til tiden. Jeg vil gerne bemærke det høje faglige niveau af virksomhedens herrer, der er ingen klager over kvaliteten. Vi vil anbefale til vores partnere.

Gør reparationer i lejligheden for nye lofter, jeg vendte mig til dette firma, fordi jeg så disse herres arbejde fra naboerne. Vores hus er flisebelagt, loftet er ujævnt og ikke højt på grund af leddene på pladerne, så vi ønskede ikke kun at niveauere det, men også ikke tabe højden. Det blev besluttet at installere et to-niveau strækloft i stuen. Vi diskuterede med designeren af ​​firmaet stil, farve og belysningsløsning for visuelt at gøre loftet højere. Prisen var i princippet acceptabel, og jeg var tilfreds. Næste dag er mesteren allerede begyndt at arbejde. Specialister arbejdede hurtigt. Installeret LED-stripe på grænsen af ​​loftet, det ser meget imponerende ud. Jeg er tilfreds med slutresultatet. Strækloft skjuler ikke kun støv, men på grund af den glatte indsats i midten af ​​rummet, synes loftet at være højere.

Appelleret til dette firma med en anmodning om at lave en stjernehimmel i børnehaven. Fyrene alle målte og ankom den næste dag. De gjorde alt kvalitativt og ikke dyrt. Himmelen er som en gave, børnene er meget glade.

Gjorde reparationer i børnehaven. Alle kunne ikke beslutte, hvad vi ville have. Kontakt virksomheden. Manager Sergey tilbød en interessant løsning, og den næste dag kom de til os og lavede målinger, de sagde den omtrentlige pris og tid til arbejde. Vi er alle arrangeret. Ifølge den underskrevne aftale kom tre fyre til os og begyndte at arbejde. Selvfølgelig gjorde de det langsomt, men med høj kvalitet. Alt det affald, der blev dannet under reparationen, fjernede fyre for sig selv. Og opfyldte fristen. Nu beundrer vi skønheden i børnehaven. Vi tænker snart at opdatere badeværelset, lad os vende her.

Tak jer for et godt stykke arbejde! Loft og belysningslamper

Godt færdige fyre og sande fagfolk. Ærligt havde ikke engang forventet, at alt vil blive gjort så hurtigt og effektivt. Separat var jeg tilfreds med tjenesten og den hyggelige og vigtigste menneskelige holdning til kunderne. Jeg anbefaler alle!

Guys er fagfolk på deres område. Han selv arbejdede 15 år på dette område. Alt blev gjort til tiden og strengt ved teknologi. Jeg ryster min hånd! Godt gjort! Hold det op!

Bestilt et ophængt loft i stuen. Separat tak til designer Diana. Du er bare et geni! Hver dag ser vi med din mand til dit arbejde og beundrer! Kæmpe menneskelig tak.

Jeg takker ledelsen af ​​virksomheden og de arbejdstagere, der lavede lofterne i vores sommerhus. Alt blev gjort klart og i overensstemmelse med projektets udformning, men det sker som regel på nogen måde... Enhver, der nogensinde har lavet reparationer, vil forstå, hvad jeg mener. Jeg er ikke fan af at skrive anmeldelser, men i dette tilfælde forblev kun positive følelser fra samarbejdet med dette firma! Generelt, hvis du har brug for lofter, skal du kontakte disse fyre uden at tænke selv. Bliv tilfreds!

Loft Star Sky video

Webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke et offentligt tilbud.

Du anerkender, at du har læst disse brugsbetingelser (herefter vilkårene) og forstår de rettigheder og forpligtelser, der beskrives i dem. Din brug af webstedet betyder, at du accepterer vilkårene. Oplysningerne offentliggjort på webstedet er af generel art og er kun til orientering. På trods af at vi nøje overvåger indholdet på webstedet, kan vi ikke garantere, at de angivne oplysninger ikke indeholder unøjagtigheder eller ikke vil blive forældet. Derfor, hvis du finder fejl på webstedet, bedes du informere os om det.

1.1. Materialerne, der er indsendt på dette websted, leveres af lofterne Cheap Company (herefter selskabet) udelukkende til orienteringsformål. Alle data på hjemmesiden præsenteres "som det er" med mulige fejl, uden nogen udtrykkelige eller underforståede garantier. Oplysningerne på selskabets hjemmeside er fuldstændig korrekte, hvis der er en skriftlig bekræftelse fra selskabet.

1.2. Selskabet forbeholder sig ret til at foretage forbedringer og / eller foretage ændringer af produkter, tjenester eller andre data på webstedet uden forudgående varsel. Selskabet har ret til at informere om ændringerne ved at placere en tilsvarende meddelelse på hjemmesiden og / eller ved at sende en besked via e-mail samt ved brug af andre kommunikationsværktøjer. Klienten anses for at have accepteret ændringerne på tidspunktet for modtagelse af oplysninger om dem fra enhver kilde.

1.3. Selskabet og dets leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle tab som følge af brugen eller manglende evne til at bruge de oplysninger, der er indsendt på hjemmesiden.

1.4. Siden vil kun fungere på de hardware- og softwareplatforme, der er angivet i dokumentationen.

1.5. Selskabet har ret til at afbryde forfremmelser, der gennemføres på det (herefter benævnt "Promotion"), for at holde op med at levere tjenester via webstedet og forbeholder sig også ret til at afbryde støtte til enhver hardware- eller softwareplatform til enhver tid og uden forudgående varsel.

1.6. Hvis du ikke accepterer nogen af ​​betingelserne i dette dokument, kan du nægte at bruge dette websted.

2.1. Materialerne på selskabets hjemmeside er beskyttet af ophavsret og beskyttet af Den Russiske Føderations lovgivning om ophavsret og beslægtede rettigheder. Enhver brug af disse materialer (kopiering, gengivelse, ændring, offentliggørelse i enhver form, overførsel og andre mulige muligheder) uden for Webstedet er kun mulig med skriftlig tilladelse fra selskabet.

2.2. Webstedet indeholder information, tekster, fotografier, designværker, grafik, billeder, lyd- og videooptagelser samt andre materialer og værker, herunder intellektuel ejendomsret, som tilhører selskabet. Alle varemærker (logoer, domænenavne, materialer, der beskriver virksomhedens tjenester eller indeholder i deres navn udtrykket "lofter billige", der er en del af informationen på webstedet) er selskabets ejendom.

2.3. Enhver ændring og kommerciel brug af Selskabets varemærker eller deres derivater er strengt forbudt. Undtagelser er kun mulige med selskabets skriftlige tilladelse.

2.4. Alle andre produkt- og firmanavne, der er anført på webstedet, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere og må ikke anvendes uden deres samtykke.

2.5. Webstedets indhold må kun bruges til ikke-kommercielle formål.

2.6. Webstedet indeholder også materialer fra offentlige kilder eller leveret til tredjemand, herunder materialer og værker, der er beskyttet af ophavsret, registrerede varemærker og servicemærker, samt andre genstande af intellektuel ejendomsret, der ejes af de respektive ejere. Materialerne, herunder alle oplysninger, der er indsendt på webstedet, er beregnet til visning til personlige eller interne forretningsformål. Enhver anden brug af Materialerne eller Webstedet er strengt forbudt, herunder: genudgivelse, distribution, oversættelse, uautoriserede ændringer, sletning, kanalisering til offentligheden, offentlig præstation, forældremyndighed, omskrivning, mailing, reproduktion, omfordeling eller eventuelle reproduktion uden forudgående skriftlig tilladelse fra selskabet. Tredjeparter er forbudt at anvende Site Materials til kommercielle formål, herunder: til markedsføring, kommerciel distribution via fax, pr. Post, via e-mail eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere.

2.7. Enhver autoriseret brug af hjemmesiden omfatter ikke brugen af ​​hjemmesiden og materialerne til ulovlige formål. Det er også forbudt at udsende til webstedet eller via webstedet noget materiale uden selskabets tilladelse. Det er forbudt at beskadige, forstyrre eller på anden måde krænke tredjeparters rettigheder ved brug af dette websted eller materiale der er opført på det.

2.8. Hvis du er opmærksom på en reel eller potentiel krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder, bedes du informere os om det på nedenstående adresse.

2.9. I overensstemmelse med disse vilkår giver Selskabet dig et begrænset, personligt, ikke-kommercielt, ikke-eksklusivt, ikke-licenseret, ikke-overførbart og gratis licens til at få adgang til webstedet og dets tjenester. Du anerkender, at alle rettigheder, der ikke er angivet i dette dokument, forbliver hos selskabet. Alle rettigheder til hjemmesiden tilhører firmaet. Disse Vilkår overfører dig ikke sådanne rettigheder.

2.10. Du forpligter dig til ikke at fjerne, ikke at skjule, ikke at ændre eller gøre umærkelige mærker på ejendomsrettigheder tilhørende Selskabet.

2.11. Ved at uploade oplysninger til webstedet giver du selskabet en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, uigenkaldelig, gratis, overførbar, underlicensabel ret til at bruge og distribuere oplysninger helt eller delvist, i ethvert format og på nogen måde, for eksempel ændre, gengive, udsende, tilpasse, offentliggøre osv.. Hvis du ikke har ret til at give ovennævnte ret, skal du afstå fra at indsende oplysninger til webstedet.

2.12. Du giver hermed din tilladelse til at modtage oplysninger om de kampagner, der holdes, og selskabets tilbud ved at modtage sms og / eller e-mail-beskeder til dine kontaktoplysninger.

3.1. Du accepterer at følge almindeligt accepterede adfærdskodekser på internettet. Følgende handlinger er forbudt: Upload, offentliggøre, transmittere, ellers formidle offentligheden enhver information, der truer, diskuterer eller fornærmer andre brugere eller tredjeparter (fysisk og juridisk), er vulgær, uanstændigt, bedragerisk, krænker privatlivets fred herunder, men ikke begrænset til, tilvejebringelse og / eller distribution af personoplysninger fra tredjepart samt krænkelse af brevhemmeligheden (kommunikation) krænker mindreåriges rettigheder og / eller fremmer skade på alle former; indeholder links til pornografiske fotografier, lyd- og videoklip af seksuel art, herunder dem, der deltager i mindreårige og / eller annoncerer deres køb eller distribution er vulgært eller uanstændigt, indeholder uanstændigt sprog; indeholder trusler, diskreditter, fornærmelser, afværger borgernes, tjenestemænds og organisationers ære og værdighed eller forretningsmæssige omdømme; indeholder henvisninger til voldsscener eller umenneskelig behandling af dyr og / eller en beskrivelse af sådanne scener; indeholder en beskrivelse af midlerne og metoderne til selvmord, ethvert incitament til at begå det; indeholder henvisninger til resultaterne af intellektuel aktivitet og midler til individualisering af tredjeparter i mangel af deres rettighedshaveres respektive samtykke til deres brug eller krænkelse af reglerne for fri udnyttelse af værker eller andre genstande, der er fastlagt ved gældende lovgivning fremmer og / eller fremmer tilskyndelse til racistisk, religiøst, etnisk had, uoverensstemmelse, fjendtlighed og / eller diskrimination på race-, etnisk, seksuel, religiøs, social baggrund, fremmer fascisme eller ideologi om race eller national overlegenhed, fremmer og / eller bidrager til krænkelse af minoritetsrettigheder indeholder ekstremistiske materialer; fremmer kriminel aktivitet og / eller indeholder anbefalinger, vejledninger eller retningslinjer for kriminalitet indeholder oplysninger om begrænset adgang, herunder, men ikke begrænset til, stats-, bank- og forretningshemmeligheder indeholder upassende reklame og / eller ulovlig politisk reklame, tiltrækker at deltage i distributionen heraf indeholder reklame eller beskriver attraktiviteten ved brug af narkotiske stoffer, information om distribution af lægemidler, opskrifter til fremstilling og brugsvejledning er bedragerisk, tilskynder til eller fremmer brugen af ​​spam og relaterede tekniske værktøjer og tjenester til masseforsendelse, salg eller adgang til databaser med e-mailadresser og kontakter, implementering af markedsføring på flere niveauer (netværk) og involvering i ordninger for internetindtjening og e-mail -Business; indeholder links til vira, trojanere og anden ondsindet software samt oplysninger og retningslinjer for deres brug samt instruktioner til gennemførelse af handlinger, der er designet til at indsamle oplysninger om brugere, krænke deres rettigheder og interesser og / eller forstyrre normal drift af projekter, tjenester og information tredjepartssystemer; indeholder serienummer (registreringsnumre) til software og databaser og programmer til deres generation, logins, adgangskoder og andre midler til opnåelse af uautoriseret adgang til internetressourcer, hvor adgang er begrænset Det er også forbudt at registrere mere end en brugerkonto, registrere en brugerkonto på vegne af en person, som du ikke er (en falsk konto) eller registrere en konto for en gruppe af personer eller organisationer. vildlede brugerne om deres identitet ved hjælp af en anden persons konto, bevidst forvrænger ideen om sig selv, deres alder eller deres forhold til andre personer eller organisationer placere kommerciel reklame, kommercielle tilbud, kampagnematerialer, kædebeskeder (meddelelser, der kræver overførsel til en eller flere brugere), pyramideordninger eller opkald til at deltage i dem, eventuelle andre påtrængende oplysninger Indsæt hjemmeadresser, telefonnumre, e-mailadresser, pasoplysninger og andre personlige oplysninger fra andre brugere eller tredjeparter uden deres personlige samtykke til sådanne handlinger. beskrive eller fremme kriminel aktivitet, instrukser eller retningslinjer for kriminalitet på nogen måde, herunder ved hacking, forsøge at få adgang til andres konto mod viljen til den person, den tilhører indsende oplysninger, der krænker brugernes eller tredjeparters eksklusive rettigheder til intellektuel ejendomsret Det er forbudt at duplikere meddelelser, "smiler", såvel som at udvikle sig i de kommende trådemner, der ikke er relateret til emnerne under drøftelse; misbrug slang, ignorere reglerne i det moderne russiske sprog; misbruger brugen af ​​store bogstaver, anbringer andre oplysninger, der krænker andre rettigheder og interesser hos borgere og juridiske enheder eller kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, og som ifølge Selskabets mening er uønskede, ikke opfylder målsætningerne om oprettelse af webstedet, krænker brugernes interesser eller af andre grunde er uønsket til udstationering på webstedet.

3.2. Du anerkender, at du er personligt ansvarlig for eventuelle kommentarer, beskeder eller andre oplysninger, som du uploader eller på anden måde offentliggør (offentliggør) på eller via webstedet.

3.3. Ved at sende din kommentar, besked eller andre oplysninger i en hvilken som helst del af Websitet, må du ikke downloade eller på anden måde offentliggøre (offentliggøre på webstedet) indholdet af andre websteder, databaser og andre genstande med eksklusive rettigheder uden udtrykkelig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten til sådan handlinger.

3.4. Virksomheden har ret til at fjerne eller redigere upassende meddelelser. Selskabet meddeler herved, at kommentarerne og / eller meddelelserne på hjemmesiden afspejler deres forfatteres synspunkt og ikke af selskabet (undtagen for meddelelser udgivet af dets repræsentanter). Indholdet af kommentarer og / eller udsagn på webstedet er udtalelsen fra de personer, der skrev dem, og må ikke falde sammen med virksomhedens mening.

3.5. Webstedet er åbent for den offentlige informationsressource. Ved at bruge webstedet accepterer du ikke at indsende oplysninger, der overtræder almindeligt accepterede adfærdskrav og lovgivningen i Den Russiske Føderation. Når du forsøger at sende sådanne meddelelser, har firmaet ret til at afbryde forbindelsen fra webstedet.

4.1. Virksomheden garanterer, at det computersystem, der anvendes til driften af ​​hjemmesiden, overholdes med generelt accepterede sikkerhedsstandarder.

4.2. Webstedet leveres på "som det er" grundlag. Alle risici forbundet med webstedets kvalitet og ydeevne bæres af dig. Selskabet erklærer, at der ikke er nogen garanti, udtrykkeligt eller underforstået med hensyn til Webstedet, samt enhver anden information og dokumentation, der leveres til dette websted. Derudover giver selskabet ingen garantier vedrørende de resultater, der kan opnås via webstedet.

4.3. Hele risikoen forbundet med brug og drift af hjemmesiden falder på dig. Selskabet, dets handelspartnere, medarbejdere, agenter mv. Vil under ingen omstændigheder være ansvarlig for tilfældige, særlige eller indirekte skader (herunder især skader på grund af tab af kommercielt overskud, produktionsnedetid, tab af kommercielle oplysninger eller anden monetær tab) i forbindelse med brugen eller manglende evne til at bruge hjemmesiden.

4.4. Virksomheden er ikke ansvarlig for unøjagtige eller forkerte oplysninger modtaget fra brugerne, for det udstyr og den software, der anvendes på webstedet, samt for tekniske problemer, der måtte opstå, herunder på grund af computerens nedbrydning som følge af brugen af ​​webstedet.

4.5. Et link til ethvert andet websted, produkt, service, deling, enhver information af kommerciel eller ikke-kommerciel karakter, der er indsendt på webstedet, er ikke en godkendelse eller anbefaling af disse produkter (tjenester) af selskabet.

4.6. Virksomheden er ikke ansvarlig for nogen opførsel af brugere eller tredjeparter, der bruger eller surfer på webstedet.

4.7. Hvis der inden for rammerne af kampagnen tildeles priser, anerkender du følgende: Selskabet er ikke ansvarlig for skattebetalinger i forbindelse med din accept af prisen. Ansvaret for økonomisk rådgivning i denne sag ligger hos dig. Præmierne udveksles ikke, kan ikke overføres til andre personer og kan ikke returneres, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i kampagnens betingelser. I tilfælde af at selskabet på tidspunktet for udstedelsen af ​​en bestemt præmie ikke er til rådighed (afsluttet), har ret til at erstatte det med en anden af ​​samme værdi. Virksomheden er ikke ansvarlig for efterfølgende ændringer i prisen af ​​prisen. I tilfælde af at vinderen i løbet af den periode, der er angivet i kampagnens betingelser, ikke har taget sin pris, har selskabet ret til at vælge metoden til at erstatte en sådan vinder.

4.8. Selskabet er ikke ansvarlig for fejl, udeladelser, afbrydelser, sletninger, fejl, forsinkelse i behandling eller overførsel af data, fejl i kommunikationslinjer, tyveri, ødelæggelse eller uautoriseret adgang til brugermaterialer, der er indsendt på webstedet eller på et andet sted.

4.9. Virksomheden er ikke ansvarlig for tekniske fejl eller andre problemer i ethvert telefonnetværk eller -tjenester, edb-systemer, servere eller udbydere, computer- eller telefonudstyr, software, fejl i e-mail-tjenester eller scripts af tekniske årsager.

4.10. Selskabet forbeholder sig ret til efter eget skøn og uden nogen forpligtelse til at rette eller afhjælpe enhver fejl eller unøjagtighed i enhver tekst. Virksomheden opdaterer om nødvendigt de oplysninger, der findes på webstedet, men er ikke ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder i denne henseende.

5.1. Virksomheden respekterer fortroligheden af ​​brugerens personlige oplysninger og beskytter den som foreskrevet i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

5.2. Selskabet forbyder hermed brug af oplysninger i oplysningerne om tredjeparter på hjemmesiden til markedsføring, kommerciel distribution via fax, post, e-mail eller andre tilgængelige midler eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere, fuld eller delvis genoptryk Site materialer (selv med reference og tilskrivning).

5.3. Når du abonnerer, modtager du salgsfremmende tilbud fra firmaet eller tredjepart tiltrukket af virksomheden.

5.4. Brugerens personoplysninger overføres til behandling til sådanne tredjeparter.

6.1. Hvis dette websted af en eller anden grund ikke kan fungere som planlagt, f.eks. På grund af force majeure, teknisk funktionsfejl, uautoriseret interferens, bedrageri eller andre årsager, der er uden for selskabets kontrol, der påvirker administrationen eller sikkerheden af ​​webstedet forbeholder Selskabet sig ret til at lukke webstedet, ændre eller suspendere sit arbejde.

6.2. Webstedet eller dets tjenester kan være delvis eller fuldstændigt utilgængelige på grund af vedligeholdelse eller andet arbejde.

7.1. Disse Vilkår er underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation.

7.2. Hvis en eller flere af reglerne i disse vilkår er af en eller anden grund ugyldig eller uhåndhævelig, påvirker dette ikke gyldigheden eller anvendeligheden af ​​de øvrige regler.

7.3. Du forpligter dig til at beskytte Selskabets datterselskaber, leverandører, licensgivere, ledere og medarbejdere mod eventuelle skader, ansvar og omkostninger (herunder retsomkostninger) relateret til krav vedrørende din overtrædelse af disse Vilkår, lovgivning eller tredjeparts rettigheder.

7.4. For svar på dine spørgsmål kan du kontakte firmaets adresse.