Stræklofter med belysning

Belysning af konturen omkring omkredsen understreger fordelene ved strækloftet, hvilket giver lys og højde til den. For at gøre dette er det nødvendigt at supplere designet med dele, der giver en overgang mellem loftets niveauer og installere fastgørelseselementer for at imødekomme lysbærere. En nødvendig teknisk betingelse for dette er manglen på transmission af lejeelementerne gennem lærredet med tændene på. Da skønheden i baggrundsbelyst lys afhænger af dets integritet, skal bærerne kombineres i en kontinuerlig linje.

Over 1000 vellykkede projekter

Valget af loftet med lys

Når du vælger en lyskilde monteret på et ophængt loft, skal du styre efter farve og intensitet. Designere og husejere foretrækker LED-striber og neonledninger, som ikke kun har fleksibilitet og sikkerhed, men sparer også elektricitet. Neonledninger har den ekstra fordel af et bredt farveområde. Korrekt udvalgte gamma og lysstyrken installeret på strækloftet vil øge komforten og understrege dens funktioner.

Stræklofter med belysning i interiøret

Loftets design med belysning i moderne indretning er et af de mest trendy områder. Bulky lysekroner i midten af ​​loftet går gradvist ud af mode og giver plads til moderne teknologi. De er erstattet af en innovativ LED-baggrundsbelysning, som er den mest effektive og sikre som den vigtigste kilde til rumbelysning.

Særlige egenskaber

Stretchloft med belysning omkring omkredsen har en række fordele, som positivt kan fremhæve designfunktionerne i et moderne lejlighedskompleks. Lysdioder, der bruges til belysning, kan være enten tape eller punkt.

Blandt de vigtigste positive parametre i LED-strimmel er følgende punkter:

 • Sikkerhed i drift - en lille opvarmning af LED-båndet eliminerer praktisk talt muligheden for tænding af lofterne;
 • LED-båndet er let monteret på det rigtige sted, fordi du ikke har brug for ekstra materialer, da båndet på bagsiden har et selvklæbende lag, som er sikkert fastgjort til strækloftet
 • Båndets elastik gør det muligt at oprette originale designløsninger i belysningen af ​​rummet samt muligheden for at kombinere med andre lyskilder, såsom spotlights og traditionelle lysekroner;
 • Høj effektivitet i forbruget af elektrisk energi, hvilket reducerer elregningen betydeligt;
 • Øget lysdygtighed og lang levetid - udskiftning af båndet kræves kun efter 120.000 timers kontinuerlig drift;
 • En af de originale egenskaber ved loftlampen - evnen til at justere lysstyrken og farveændringen;
 • Den forholdsvis lave pris på produktet gør den overkommelig for en bred vifte af forbrugere.

For at installere en spot-LED-baggrundsbelysning er det nødvendigt, selv på projektudviklingsstadiet, at tænke over alle detaljerne i strækbelysningen. Placeringerne af lyskilderne skal uddødes med særlig nøjagtighed og bores i panelerne i transportkassen lavet af gipspladen, indtil et strækloft er etableret. Husk at efter installation af produktet for at ændre noget i designet bliver det simpelthen umuligt.

Typer af design

Inden du installerer et hængende loft, skal du beslutte dig for dens type afhængigt af de opgaver, du vil løse gennem rummets design. Loftet kan ikke kun være enkeltniveauet, for nylig er interessante multilevelstrukturer blevet mere og mere populære.

Lad os se nærmere på deres hovedtyper:

 • Standard single-level konstruktioner består af et enkelt lag vinylfilm eller naturstof, som er monteret lidt under hovedloftet. Disse enkle modifikationer af loftdækslet er ideelle til installation i små værelser med et standardlayout.
 • Flerfasede loftkonstruktioner er en ultramoderne trend i design af boligområder. Metoden og installationen af ​​sådanne prøver er ret kompliceret og kræver særlig professionalisme, men samtidig åbner det ubegrænsede muligheder for design. Ved hjælp af multi-level designs kan du oprette forskellige former, opdele rummet i separate zoner, kombinere forskellige farver i malerierne, spille med tekstur og belysning og opnå den mest effektive visuelle løsning.

Blandt flere lofter er flydende eller flydende strukturer stigende popularitet. Et særpræg ved denne type loft er, at ved at hædre flere tier og en baggrundsbelysning, der er specielt installeret mellem dem, skaber den en egenskab af vægtløshed. Ofte er det installeret i to niveauer, men det kan være en tre-niveau mulighed. Husk at et dobbelt og især tredobbelt loft er bedst at installere i rummelige og højt nok værelser.

belysning

Placeringen af ​​lyskilderne ved installation af hævede lofter har en række funktioner dikteret af loftets særlige egenskaber.

I disse designs kan du vælge følgende muligheder for placering af lamper:

 • Spot belysning. Ofte sammenlignes dette arrangement af lamper med virkningen af ​​"stjerneklar himmel". Denne metode involverer et nedadrettet lys fra en diode eller neonlampe. Denne arrangement af lyskilder er ideel til afgrænsning af plads i zoner.
 • Perimeter belysning. Sådan retningsbelyst belysning er skabt ved at montere LED stripen på bakkerne inde fra loftgrænserne. Denne type intern suspension danner en blød diffust glød langs hele loftet, hvilket skaber effekten af ​​lysstråler, der afviger på overfladen.
 • Konturlys. Den enkleste måde at oplyse et strækloft på, hvor LED-lamperne er monteret på en specielt installeret hylde, så lysflowen kommer fra spotlights, blev udelukkende rettet mod loftets overflade.
 • Figured lys. Med denne type belysning anvendes der små loftslamper, indenfor hvilke LED'erne er placeret. Denne form for belysning giver ubegrænsede muligheder, når du skaber lyseffekter i rummet.
 • Til belysning af loftet i rummelige værelser, såsom en stue eller en sal, anbefales det at installere en gipspladkasse med en fremspringende niche i midten.

design

Der er flere typer teksturer af stræklofter, og det er selvfølgelig meget vigtigt at vælge et loftsbelægning, som passer perfekt ind i rummets overordnede design.

Hovedtyperne af overflader omfatter følgende typer:

 • Glossy lærred. Det mest populære snehvide loft af denne type, men på salg finder du alle farverne, til enhver smag.
 • Matt lærred. Hvid version af loftet på polyester - den billigste og passer til næsten ethvert interiør. Derudover giver størrelsen af ​​sådanne lofter dig mulighed for at udføre en sømløs strækning selv i et stort rum.
 • Gennemsigtig eller gennemskinnelig.
 • Stof eller satin - dyrere, men henholdsvis, og mere ædel type loft. Satinlofter kan både være traditionelt hvide og farvede.

Valget af tekstur af loftet kan også stort set afhænge af, hvor i dit hus eller lejlighed du planlægger at placere det.

I stuer og haller er det almindeligt at bruge en blank overflade. En sådan beslutning vil medvirke til at gøre rummet mere rummeligt, fylde det med lys og friskhed. For lofter i værelser indrettet i klassiske og aristokratiske stilarter, vil den mest ædle satinoverflade se mest fordelagtigt ud.

I køkkenet er det også bedst at lave et blankt loft, da det er lettere at passe på det, vil sod ikke akkumulere på det, og det kan let tørres af fra fedtet, som uundgåeligt akkumuleres som følge af madlavning. Nå, i badeværelset vil den glansede overflade med succes blive kombineret med flisebelagte vægge.

Det matte stretchloft i bløde pastell nuancer er perfekt til soveværelset. I korridoren er det også bedst at bruge et matt loftsstof, idet man vælger en skygge, der passer til hovedfarven på rummet, men en og en halv eller to toner lettere.

Hvis du tvivler på valg af loftets tekstur, så er du velkommen til at vælge matte mønstre, da de er klassikere og passer næsten alle rumdesign. Den matte overflade tiltrækker ikke for meget opmærksomhed, men tværtimod omslutter varmt og komfortabelt overfladen af ​​lyse genstande i rummet med blødt reflekteret lys og spredter det blændende sollys, der falder fra vinduet gennem gardinerne og fylder rummet med komfort og ro.

Tips til valg

På det moderne marked er der indlagt lofter for både indenlandske og importerede producenter. Selvfølgelig er produkter fremstillet i vores land meget billigere, men hvis du ikke er vant til at spare på kvalitet, så skal du være opmærksom på velrenommerede mærker. Lederen i produktionen af ​​dette produkt er uden tvivl Frankrig. Franske produkter er et perfekt eksempel på høj kvalitet og en vidunderlig følelse af stil. Franske lofter er luksuriøse, pålidelige og sikre, og måske er den eneste ulempe, der kan forstyrre den russiske forbruger, den meget høje pris på produktet, der dog mere end kompenseres af de uovertrufne fordele ved smukke franske mønstre.

Vi kan også anbefale stræklofter fra Tyskland til vores landsmænd, som også har høj kvalitet pålidelighed og holdbarhed i drift. Tysk design udmærker sig ved et stort udvalg af alle slags teksturer og en bred farvepalet, som gør det nemt at vælge loftdækslet til næsten enhver design stil. Italienske producenter var i stand til at skabe stræklofter, hvoraf der minimeres, hvilket er meget vigtigt for dem, der ikke kan lide at bruge for meget tid på rengøring. Italienske lofter er også lavet af materialer af høj kvalitet og har en tilstrækkelig lang levetid.

Dem, der endnu ikke har råd til dyre importerede prøver, kan vælge indenlandske produkter. Udadtil er vores huslofter ikke meget forskellige fra dyre mærker, men deres levetid er desværre noget lavere end for vestlige mærker. Du bliver nødt til at erstatte dem meget tidligere end de europæiske kolleger. Specielt forsigtigt skal du nærme dig valget af kinesisk lavet loft. Selvfølgelig er der blandt dem bona fide producenter, der tilbyder kunder af høj kvalitet og relativt billige produkter. Men der er triste tilfælde, når man installerer et billigt kinesisk loftklæde i en lejlighed, så lejerne lider i flere uger fra den stærke ejendommelige lugt, der udstråler loftet. Sådanne lofter er virkelig sundhedsfarlige og bør straks afmonteres.

Smukke eksempler i interiøret

Oprettelse af den oprindelige belysning af stræklofter i din lejlighed, du kan forvandle atmosfæren i huset, der bringer det i et stykke magi og mysterium. Og moderne teknologi giver dig mulighed for at oversætte til din fantasi til virkelighed.

En af de mest populære innovationer i udformningen af ​​stræklofter er et gennemskinneligt lærred med indbyggede lysdioder, som kan ændre deres farve. Ændring af det udstrålede lyss tilstande, herunder ikke kun kromaticitet, men også lysstyrken, udføres ved hjælp af en fjernbetjening fra enhver del af rummet. Et sådant originalt loft "kameleont" kan tilpasses dit humør eller bruge det til at skabe en festlig atmosfære under vigtige begivenheder i dit liv, det være sig fødselsdag eller en romantisk aften.

Strækloft med belysning: Smukke løsninger i indretningen

Stræklofter er et centralt element i indretningen. Takket være dem ser ethvert værelse i hjemmet stilfuldt, moderne og æstetisk tiltalende.

En af de faktorer, der stort set bestemmer efterspørgslen efter disse strukturer, er baggrundslyset. Korrekt udvalgt, kan det selv gøre det mest koncise design af loftet enestående.

Særlige egenskaber

Strekak er en ramme med en klud af syntetisk materiale, der er fastgjort til den. Den er fastgjort til bunden ved hjælp af specielle fastgørelseselementer, som på grund af designet er kendetegnet ved pålidelighed. Dette loft er ret nemt at installere, og afhængigt af graden af ​​kompleksitet kan det udføres uden involvering af en specialist inden for en eller to dage.

Det nemme at installere er, at det ikke kræver forudgående forberedelse af fundamentet, hvilket sparer budgettet og tiden for installationen betydeligt.

Strukturstrukturer er gode, fordi de kan bruges til at slå enhver konstruktiv loftfejl i forbindelse med layoutet af en lejlighed eller et privat hus. I dette tilfælde udfører belysningen ikke kun hovedfunktionen: den understreger med vilje designelementerne (for eksempel et brudt perspektiv, søjler, fremspring), der udgør formålet med layoutet.

I dag er det repræsenteret af flere hovedvarianter, det er kendetegnet ved moderne lyskilder, der svarer til standarderne for fabrikabilitet og sikkerhed. Dens muligheder er ubegrænset: Om nødvendigt kan den gentage enhver form for kontur, den kan placeres rundt omkretsen, indlejret eller paraded.

Stretchloft med belysning omkring omkredsen

700 rubler / smp med installation

Det bliver en ægte dekoration af interiøret, fremhæver rummets omkreds og øger lysstyrken. Vi bruger LED-bånd af høj kvalitet med lang levetid, så du kan nyde skønheden i kredsløbet i mange år. Hemmeligheden med installation af et strækloft med belysning er dækket af en speciel konturprofil med et sted til fastgørelse af båndet. Vi bruger kun stærke materialer, så perfekt lige linjer vil forblive så evigt. Find ud af, hvor meget dit loft er værd. Efterlad en anmodning om måling!

Flydende lofter

700 rubler / smp med installation

De skyhøje to-niveau lofter fik et spændende navn på grund af visuel opfattelse. Når lyset tændes, dannes der en luftkant mellem loftet, som "tårer" en del af loftet fra et andet. Hvis det ønskes, er der lavet flere figurer og strukturer, der er udstyret med deres eget lyssystem. For at få denne skønhed skal du bestille i RumExpert. Lad os gøre arbejdet samvittighedsfuldt. Du vil kun beundre loftet "hængende i luften".

Lyse linjer

500 gnid / smp med installation

Strenge og klare linjer kan placeres hvor som helst på lærredet. Teknologien giver dig mulighed for at samle forskellige geometriske former, såsom rhombus eller kvadrater. Lysstråle fra LED-strimlen er helt i stand til at blive hovedkilden til belysning. Profilen giver dig mulighed for at arbejde på alle sektioner i de vandrette og lodrette planer. Stol på eksperterne inden for reparation, vi udfører en ordre på fem point. Vi har fremragende kvalitet til en overkommelig pris!

Stræklofter
Baggrundsbelyst gennem lærredet

450 rubler / smp med installation

Vil du oprette en ekstraordinær indendørs atmosfære? Bestil derefter et to-niveau strækloft med en usædvanlig effekt. Blødt lys vil være et godt natlys eller komplement til en særlig aften, festlig eller romantisk atmosfære. Lad os bringe nogen ide til livet. Ring måleren, guiden fortæller dig, hvor du skal placere niveauerne og rådgive om virksomhedens produkter. Du vil elske resultatet.

Foto stræklofter med belysning

 • kontur
 • skyhøje
 • Baggrundsbelyst gennem lærredet
 • Lyse linjer

Stræklofter med belysning

Nu er det meget populært at dekorere interiøret med belysning. Til disse formål skal du primært bruge LED-strimler, der bøjer let, ikke varme op og tjene i lang tid. Streklofter med belysning udføres i henhold til forskellige teknologier, hvor lofterne er kendetegnet: kontur, flydende, belyset gennem lærredet, med lyse linjer. Selve strukturen er en stærk ramme med lærred strækket på dem. Opnådde den nødvendige intensitet og visuel korrektion af geometrien i rummet. Vi kender alle designteknikkerne, klar til at starte arbejdet lige nu! Vi tilbyder de bedste betingelser. Der er egen produktion, udviklede salgspunkter, så prisen for 1m2 med installationen af ​​390 rubler. Tro mig, slutresultatet vil fuldt ud betale for udgifterne, vi vil dekorere huset om et par timer! I selskabet "RumExpert" den bedste pris pr. M2 med installation. Start med at leve smukt!

 • Typer af lofter
 • matteret
 • klud
 • blank
 • satin
 • Eksklusive lofter
 • Fotoprint på lofter
 • To niveauer lofter
 • Oplyste lofter
 • 3D lofter
 • Vores tjenester
 • installation
 • design
 • reparationer
 • regnemaskine
 • oplysninger
 • anmeldelser
 • Om virksomhed
 • Job
 • Kontakt os
 • Omkostninger til
 • loft
 • belysning
 • 0% afdragsplan
 • Vores priser

Enhver form for betaling

Tak, din ansøgning er accepteret.

Vores ledere kontakter dig inden for 5 minutter i løbet af arbejdstiden dagligt: ​​fra 9:00 til 21:00

Stretchloft med belysning omkring omkredsen

Selv for 5-7 år siden virkede installationen af ​​et strækloft som en umulig drøm for millioner af mennesker. I ønsket om at spare penge foretrak mange de klassiske udjævning af overfladen ved hjælp af kit eller installering af gipsplader.

Men konkurrencen og kvaliteten af ​​spændingsstrukturer er højere, hvilket tjente som væksten i deres popularitet. I dag åbner nye fabrikker, der er flere muligheder, produktkvaliteten bliver bedre og prisen falder.

På denne baggrund er der flere efterspørgselsbehov, blandt andet et loftbelysning omkring omkredsen ved hjælp af lysdioder. Hvad er fordelene ved en sådan baggrundsbelysning?

Hvordan organiserer man installationsarbejdet? Hvor meget koster installationen? Der er mange spørgsmål, og hver af dem kræver detaljeret overvejelse.

LED belysning: egenskaber og fordele

Tilstedeværelsen af ​​en fri åbning mellem spændingsstrukturen og bundloftet giver mange muligheder for "manøvre" - organisering af flere niveauer, installation af elektriske ledninger, installation af belysning indefra og så videre. Samtidig ydes en fremragende effekt af baggrundslyset ved hjælp af LED-strimler.

Kompaktitet, nem vedhæftning og mangel på varme gør det muligt at montere strukturen tæt på PVC uden at bekymre sig om utilsigtet beskadigelse af materialet.

Ved design er LED-båndet en strimmel med en længde på fem meter. Med hensyn til tykkelsen og bredden er disse parametre forskellige (op til 3 og op til 10 mm).

Perimeter lyser svævende loft

Ved valg af enheder tages der hensyn til følgende egenskaber:

 • LED type. Båndet er opkaldt fra fabrikken. Afhængigt af formålet og omkostningerne til antallet af krystaller i LED'en kan variere. Enheder i hvilke der er 1-3 krystaller (LED'er med samme farve) er i den største efterspørgsel;
 • antal lysdioder. Denne parameter karakteriserer antallet af lyskilder pr. Meter tape. Der er flere muligheder - 30, 60, 120 eller 240 LED'er. Afhængig af lysets tæthed kan du bedømme formålet med båndet. Så hvis 30 eller 60 lysdioder er fastgjort på strimmelens løbemåler, er denne mulighed egnet til belysning af strækloftet langs omkredsen. I tilfælde af at antallet af pærer er 120 eller 240, kan produktet bruges som hovedlyskilde;
 • sikkerhedsklasse Ved køb af et bånd skal du være opmærksom på monteringsstedet. Hvis monteringen er lavet under forhold med for høj luftfugtighed (som eksempel på badeværelset), skal produktet være fugtfast. Ellers nok og almindeligt bånd;
 • farve. LED'erne varierer i farve. De er - farvede, hvide og justerbare. Den tredje type er mest foretrukket til belysning, fordi ved hjælp af sådanne lysdioder er det muligt at ændre loftets farve til stemningen uden at foretage nogen konstruktive ændringer;
 • strøm og strømforbrug. Standard effektdioder bruges til at belyse spændingsstrukturen - 12 volt. Der er ingen sådan spænding i lejligheden, så strømforsyningsenheden, der konverterer 220 volt til 12 volt, er inkluderet.

Når du opretter baggrundsbelysning, er det tilladt at bruge flere typer LED'er, hvilket sikrer en mere interessant visuel effekt.

LED strips har følgende fordele:

 • fleksibilitet. Takket være denne funktion kan båndet monteres på loftet af enhver form uden at bekymre sig om deformation eller brud på produktet;
 • kompakthed. Til montering af baggrundsbelysning er der ikke behov for at skabe komplekse og dyre designs - der er nok specielle baguetter til flere niveauer eller kompakte kanaler.
 • forskellige farvepaletter. Tilstedeværelsen af ​​båndet og de brede muligheder for at skifte farver åbner vejen for realiseringen af ​​fantasi - figurer, komplekse tegninger;
 • lavt forbrug. LED-pærer har lidt strøm, som åbner op for måder at spare på;
 • holdbar ressource. LED'ernes gennemsnitlige levetid er 8-10 år;
 • mangel på varme. Det er ingen hemmelighed, at PVC-strækstrukturer er bange for øget varme. Derfor er brug af lysdioder i belysningsorganisationen berettiget;
 • lysstyrke. Lysdiodelamperens lyseffekt er højere end glødelamper, halogenhætter eller husholdere, der garanterer højkvalitetsbelysning.

Den største ulempe, der skræmmer mange mennesker, er den høje pris for LED'er. Men det er kun ved første øjekast. Hvis vi overvejer levetiden, ressource- og energibesparelser, betaler omkostningerne sig selv.

Lyser omkring periferien af ​​strækloftet i gangen

Variationer og subtiliteter ved montering af taklampen LED stripe

LED tape monterings muligheder er som følger:

1. Lige på loftet. Denne installationsmulighed er designet til at belyse hele eller en del af overfladen. For at udføre opgaven er der installeret en speciel film (gennemskinnelig eller perforeret). I rollen som basis for strimlerne er stålprofiler eller baguetter. Når du installerer strimlen rundt om rummets omkreds, kan loftet eller vægposeen fungere som en base. Sørg for at krystallerne er placeret, så væggen ikke er tættere end 3 centimeter.

2. I cornice gemt under loftet. Denne mulighed er god alsidighed og skrøbelighed fra øjnene. Mellem væggen og tagene er der som regel nok plads til installation af LED-strimler (farvet eller hvidt). Som en tilføjelse kan du belyse gardinerne udefra, for hvilke båndet limes mellem tagene og loftet. Denne type belysning sikrer en usædvanlig visuel effekt.

3. "skyhøje" lofter. For nylig er belysning i stigende grad monteret i specielle stykker på en baguette, der ligger rundt om loftets omkreds. Dette skaber en følelse af "flydende".

4. I en gipspladkasse. Erfarne designere har længe indset, at stræk- og gipsplankloftet er perfekt kombineret med hinanden. I dette tilfælde er kassen placeret rundt om rummet og har udseendet af en lille side. Plus designet - udseendet af et ekstra hulrum, hvor det er muligt at skjule controlleren og strømkilden. Hvad angår forsyningskablerne, der er forbundet til enheden, kan de gemmes bag hjørneplankerne.

5. På ydersiden af ​​aluminiumsemballagen. Denne mulighed er egnet til lofter, monteret i to niveauer. Planken giver et sted, hvor strimlerne sidder fast. Som et resultat af arbejdet er det muligt at give elegant belysning på 1. niveau.

Trinvise installationsanvisninger for LED-strimler:

Trin # 1: Klargør bunden, som båndet skal fastgøres på. Det vil være en skam, hvis produktet i løbet af få dage efter installationen falder. For at sikre normal fiksering er det værd at vaske snavs, fedt, støv og andre fremmedlegemer fra overfladen. For at gøre dette skal du bruge sæbevand eller alkoholopløsning.

Trin # 2: En del af strimlen må ikke være længere end en halv meter. At klæbe rummet omkring omkredsen vil kræve flere stykker af et sådant produkt. Tilslutning af forskellige sektioner af bånd fremstilles parallelt. En ensartet type installation er mulig, men kun for to stykker (ikke mere).

Trin nummer 3: Strømforsyningen skal have en effekt, som vil være højere end den samlede belastning af forbrugerne. På samme tid bemærkes, at et flerfarvetape vil kræve en signalforstærker.

Trin 4: Forbered materialet til installation (skæring og mærkning) på forhånd, fordi det er ubelejligt at udføre dette arbejde under loftet.

Trin # 5: Skynd dig ikke for at fjerne klæbebelægningen, før du udfører installationsarbejdet. Ellers bliver denne overflade limet til noget, hvilket vil komplicere processen. Gør i etaper, det vil sige rive båndet i små sektioner (12-15 cm hver). Fjern derefter det beskyttende lag gradvist og fastgør resten af ​​båndet.

Soaring loft montering hemmeligheder

Pris stretch loft med lys: hvad er omkostningerne?

Ved beregning af de potentielle omkostninger ved installation af baggrundsbelysning omkring omkredsen tages følgende komponenter i betragtning:

 • type udvalgte produkter til belysning;
 • installationsmulighed;
 • rum geometri;
 • antallet af belysningsarmaturer;
 • LED strip type;
 • Tilstedeværelsen af ​​lyseffekter (stjerneklar himmel, twinkling osv.).

I de fleste tilfælde sker prissætning individuelt.

Det eneste, der kan beregnes på standard måde, er de omtrentlige udgifter til køb af strukturelle elementer og arbejde.

Omkostningerne ved arbejde:

 • Den gennemsnitlige pris ved montering af en løbende måler tape er 100 rubler (hvis DreamLed 60 anvendes). I tilfælde af dyrere baggrundsbelysning øges omkostningerne til 350-400 rubler per meter;
 • strømforsyning - fra 1300 til 6000 rubler;
 • installation af kraftenheder - 270 rubler;
 • controller - 2900-3200 rubler;
 • controller montering - 300-320 rubler;
 • tilslutningskabler - 40-60 rubler per meter.

Således for en plads på 20 kvadratmeter (5x4 meter) er den gennemsnitlige pris 7-10 tusinde rubler.

Prisen på belysning af stræklofter med to niveauer afhænger af kundeforespørgsler.

I gennemsnit koster en "firkant" af et loft på to niveauer mellem 1.500 og 4.000 rubler.

Men dette beløb omfatter ikke prisen på loftet samt omkostningerne ved overgangen fra niveau til niveau.

Hvis du monterer "himmel med stjerner" -systemet, så er den gennemsnitlige pris 10-12 tusind rubler.

Foto stræklofter med LED belysning - den bedste beslutningstageren

Beslutning om typen af ​​belysning og finesser i sin organisation tager mest tid. For at forenkle udvælgelsen er det værd at samle billeder af færdige strukturer og se, hvordan de ser ud i virkeligheden.

Vær mere opmærksom på billederne hvor:

 • Organiseringen af ​​lofter med neon og LED belysning. Dette vil gøre et valg til fordel for en bestemt kilde til belysning;
 • Resultaterne af tilrettelæggelsen af ​​belysning i forskellige rum - hall, hallway, køkken, badeværelse, soveværelse og andre;
 • muligheder for stræklofter - den stjerneklar himmel, geometriske og andre former;
 • en og to niveauer lofter;
 • funktioner i installationsarbejdet
 • trin for trin foto rapport montering LED stripe rundt omkredsen af ​​rummet.

Hvis du visualiserer det endelige resultat, er det lettere at realisere dine planer.

I dette tilfælde bør du ikke være bange for at eksperimentere - med den rigtige tilgang til arbejde, vil alt helt sikkert fungere.

Stretched loft med lys: Føler som en fjern navigator siden Columbus tid

Stretched loft med LED-lys minder mig særligt stærkt om lysene i Saint Elmo, som har fylde søfolk med mystisk glæde i hundredvis af år. Og især tilfreds med muligheden for at gennemføre en sådan skønhed hjemme. Og hvordan man gør dette, vil jeg fortælle videre.

Foto stretch loft med original belysning

Typer af implementeret belysning

Glødepærer og lige fluorescerende lysarmaturer forsvinder straks, hvis du vil opnå den mest magiske effekt, selvom du kan placere dem rundt omkretsen, hvis du ønsker det.

Jeg anbefaler dig at fokusere på LED'er og LED-strimler afhængigt af hvilken type placering af lyskilder du vælger fra følgende:

 1. Contour. I dette tilfælde, som du kan gætte fra navnet, er lyskilderne placeret rundt om loftets omkreds, med hvilke LED-bånd er perfekte, selvfølgelig.

Men der kan være nogle nuancer:

 • Du kan placere lys på hylden, pege op og til sidst få en solid lysstrimmel;

Sådan ser en oplyst omkreds ud.

 • Eller du kan installere dem på en skråning, der styrer langs loftet, som følge af hvilke stråler der stammer fra væggene dannes på den;

Stretched lysstråler minder ikke længere om St. Elmo Lights, men af ​​natklubens dansegulv

 1. Point. Her vil det have brug for lysdioder, ikke bånd, der består af dem, og det vil sandsynligvis også være loddet. Du kan også bruge pletter til hævede lofter. Pointepunktet er, at lyskilderne ikke længere er placeret rundt om perimeteren, men over hele området af loftsbeklædningen, som et resultat af hvilken en stjerneklar himmel eller endda en anden lysende figur kan ses på den.

Rummet i soveværelset er fantastisk

Herefter skal du overveje de to vigtigste muligheder for implementering af baggrundslyset.

Funktioner af arrangementet af kontur belysning

Det er bemærkelsesværdigt nok, at det er meget nemt at gennemføre alt med egne hænder:

Valg af lyskilde

Til at begynde med er det selvfølgelig nødvendigt at bestemme strømkilden:

 1. Kohler. Definitivt bør straks købe et fuldfarvet RGB-bånd og en controller til det. Faktum er, at prisen på sådanne belysningsenheder er den samme som for dem, der kun bruger en farve, mens selve styreenheden er endnu lavere. Du spørger: "Hvorfor bliver monokrome produkter endda solgt?" Faktum er, at de er økonomisk mere fordelagtige i så store områder som dekoration af bankethaller eller parker træer, men ikke i værelserne af vores små lejligheder;

Et eksempel på en fuld farve RGB tape

For at implementere den blinkende funktion skal du bruge specielt designede controllere. Faktum er, at det forårsager en stærk psykedelisk effekt, fx frekvenser som 0,5 Hz, 2 Hz og 7 Hz falder sammen med hjernerytmer og kan provokere et epileptisk anfald.

Prøve korrekt controller til LED RGB tape

Hvad angår farvespektret selv, vil følgende tabel hjælpe dig med at navigere:

Jeg anbefaler ikke brugen af ​​røde lys i forbindelse med en fest. Nogle særligt imponerende af berusede gæster kan begynde at skabe upassende ting. Men i soveværelset af de nygifte vil det være meget nyttigt.

Lysrøde nuancer er passende i soveværelset.

 1. Tætheden af ​​lysdioder. Til salg kan du finde bånd, der indeholder 30, 60 eller 120 lysemitterende elementer pr. Meter af deres længde. Afhængigt af om du vil gøre diffus eller retningsbelysning, skal du bruge følgende muligheder:

Tape med 60 dioder pr. Løbemåler og tape med 120 dioder per løbemåler

Samtidig er det ikke nødvendigt at vælge til fordel for kun én mulighed for den udførte konturbelysning. Du kan nemt installere lyskilder både i skråningerne og på bunden af ​​nicherne, og brug derefter controlleren til at ændre dem eller endda slå dem begge på samtidigt, hvilket giver dig mulighed for at skabe din originale lyseffekt.

 1. Strøm. På LED-strimlen kan du finde en etiket bestående af tre SMD-bogstaver og fire cifre, der følger dem. Så de første to cifre bestemmer strømparameteren, det vil sige det produkt, hvor denne værdi er større, mere kraftfuld. Og selvfølgelig er de nøjagtige egenskaber inkluderet i ledsagedokumentet. Udvælgelse er bedre at gøre det:

Hvis du installerer belysningselementer på 7 og 14 W i en niche og 5 og 7 W i en skråning, kan du spare penge på controlleren ved at købe en billigere model uden at justere lysstyrken og forenkle indstillingen af ​​den ønskede farve.

 1. Kraften i hele systemet. Alt er simpelt: Vi ser efter planen omkredsen af ​​det rum, hvor installationen skal udføres, eller måle den med et målebånd, hvorefter vi multiplicerer med effektindikatoren på en meter tape og får den ønskede værdi;
 2. Regulatoren og strømkildens effekt vælges i overensstemmelse med indikatoren ovenfor.

Hylde design

Gipshyldernes plan under placeringen af ​​baggrundslyset

Den mest pålidelige og æstetiske mulighed for at placere LED stripen er en hylde lavet af gipsplader.

Instruktioner til fremstillingen ser sådan ud:

 1. I det nederste hjørne af rummet måler vi afstanden fra loftet mindst 150 mm;
 2. Ifølge mærket slog vi af linjen ved hjælp af en lakledning omkring hele rummets omkreds;

Afbrydelses installationsprofil

 1. Ved siden af ​​den resulterende markering installerer vi guideprofiler, fastgør dem med skruer med dowels;

Installation af styringsprofilen

 1. På loftet, der afgår fra væggene på 150-200 mm, med en hældning på 400-600 mm på samme måde, der først anvender mærkning, installerer vi også guideprofiler;
 2. Så indsætter vi lodret femten centimeter stykker af en metalprofil lodret og fastgør dem med skruer;
 3. Vi lægger guiderne på væggen, segmenter af aluminiumsprofiler med en længde på 250 mm, så de kommer i kontakt med de vertikalt sænkede fragmenter af den fremtidige ramme, og ved kontaktpunkt vrider vi med selvskærende skruer;

Her er boksens færdige ramme med hylden.

 1. På det sted, hvor strækloftet bliver installeret, installerer vi et metallån, da kraften til at rive på dette sted vil være ca. 60 kg pr. Meter;
 2. Den resulterende konstruktion vi laver gipsplader ark, som vist i diagrammet ovenfor, det vil sige med en lille kantsten. Der kan man også kende sig til selve rammens syn;

Afstanden mellem gipsplankens kant og loftet skal være mindst 110 mm, så der er plads nok til at installere et strækloft.

 1. Vi limer hullerne mellem gipspladerne med en serpyanka og kittet, hvorefter vi male den færdige kasse og den fremspringende hylde med akrylmaling;
 2. Nu på pantens placering er profilen af ​​strækloftet monteret, og så installeres det selv. Det er allerede bedre at betro til eksperter, det vigtigste er, at alt er klar til at placere baggrundslyset.

Hvis du allerede har installeret et hæftet loft, kan du gå på en enklere måde: Fastgør rundt omkredsen, træk ned et par centimeter udragende filet og sæt baggrundslyset over det. Men det er mindre smukt og praktisk, så det er bedre at tænke det igennem og gennemføre alt på forhånd i henhold til scenariet beskrevet ovenfor.

Stretched loftslys med LED stripe, dækket med soklen

Installation af baggrundslyset selv

Udformningen af ​​de retnings- og diffus typer af belysning

Diagrammet viser, hvordan LED-strimler er installeret til begge typer realiserbar baggrundsbelysning. Og som jeg allerede har anbefalet ovenfor, er det bedre at gøre installationen af ​​begge muligheder.

I processen overholdes følgende anbefalinger og regler:

 1. Lodning ledninger til båndet skal ske med ekstrem forsigtighed, da de kan mislykkes i tilfælde af overophedning. Bedst af alt, fluxpasta, POS-61 loddetråd og en temperatur på +160 grader passer til denne opgave. Og prøv at lodde ét punkt berøre loddejern;

Lodning er et meget vigtigt spørgsmål.

Hvis du tvivler på dine evner, er det bedre at overdrage loddetøj til mesteren, da de brændte LED'er kan ende med at koste mere end at betale for sine tjenester.

 1. Tilslut hvert tre meter tape til controlleren. Hvis du laver længere sektioner, kan de ikke modstå den aktuelle belastning;
 2. Sørg for at observere polariteten af ​​forbindelsesterminalerne, som vist i nedenstående diagram:

Tilslutningsskema af LED-strimler til regulatoren og strømforsyningen

 1. Skær med skarpe saks eller nippers strengt på markeringen på båndene;
 2. Det er slet ikke svært at klæbe sig selv, men der er stadig et trick her: Forhæft strimler af polyvinylchlorid til installationsstederne. Faktum er, at med GCR er adhæsionen af ​​klæbemiddelsammensætning placeret på bagsiden af ​​LED-strimler ikke særlig pålidelig, men med PVC er det simpelthen perfekt.

Og forresten, i boksen kan du desuden bygge, for eksempel spotlights, som vil udvide dine muligheder for spil med rumbelysning.

Et eksempel på en kombination af LED-strimler med spotlights på grund af tilstedeværelsen af ​​en gipspladerkasse omkring lofterens omkreds

Funktioner af enhedens spotbelysning

Stræklofter med oplyst "stjerneklar himmel" ser fantastisk ud

På den ene side er der mere lodning, på den anden side er forudinstallation af en gipsvæg boks valgfri. Derfor er det svært at sige utvetydigt, at denne metode er vanskeligere end den ovenfor beskrevne, er vanskelig. Hver vil bestemme for sig selv.

Værkerne her er noget anderledes, og forskellene begynder i forberedelsesfasen:

 1. Vi forbereder alt, hvad du har brug for:

Installation og foto af et strækloft med belysning omkring omkredsen

På trods af de mange spændingsstrukturer er det for mange ejere, der stadig er den mest acceptable løsning, at indretningen på loftet på loftet er ensartet. Et sådant system behøver ikke yderligere forstærkning af vægge, er enkel, billig og samtidig forbliver æstetisk attraktiv. Og for at gøre lofterne endnu mere originale tillader det nedhængte loft med belysning. Lad os overveje mulighederne for placering af belysning, teknologi, arbejde og priser for tjenester fra specialister.

Valgmuligheder for placeringen af ​​baggrundslyset på strækloftet

Der er flere måder at placere lysarmaturer på:

 • hængende loft med belysning indenfor eller udenfor;
 • placeringen af ​​belysningen på hylden af ​​den nederste del, det vil sige på kanten af ​​differencen;
 • installation af belysningstape rundt om bygningen.

Visuelt forstår præcis, hvordan strukturerne ser ud, hjælp billedstræklofter med belysning omkring omkredsen. Den enkleste løsning, arbejdsalgoritmen indebærer at strække sig, og derefter lægge lysstrimlen eller monteringsapparaterne til loftplinten. Elementet er også fastgjort over planet på højden af ​​rummets vægge med et lille indtryk fra loftoverfladen (højst 5-7 cm). Mulighederne er alsidighed, at faldet i loftets højde er minimalt, fordi teknologien er velegnet selv til småformede værelser med begrænset højde.

I betragtning af placeringen af ​​LED'erne under spændeklædet skal det noteres flerniveau enhedssystem. Den første tier, hvor lysene er placeret, er også lavet af linned eller plader af gipsplader. For at fastsætte strækbelysningen fra indersiden til hylden af ​​den nederste del er dyrere end sædvanlig placering, men metoden har et stort antal indretningsmuligheder. Baggrundsbelysningen under lærredet hæver visuelt rummet, men en betingelse er påkrævet: lærredet skal være gennemskinneligt med høj lystransmissionsevne.

Og en anden mulighed er at montere båndet eller lysene indefra. Også brug af PVC filmbane, så lysstrålen passerer i tilstrækkelig mængde. Båndet er fastgjort til bundfladen. Indretningsvalg er ubegrænset: visualisering af mønsteret, mønsteret. Teknologien indebærer først at arbejde med at montere belysningen, og først derefter installere spændingsmaterialet.

Tip! Vælg indstillinger for indretningen, vær opmærksom på, at lysene fra indersiden kun kan ændres eller repareres, når hele lærredet fjernes. Det er ikke altid gavnligt.

Enheden strækker loftet med belysning omkring omkredsen

Populariteten af ​​metoden forklares af enkelheden ved installationen og det mindste fald i loftets højde. For at beregne det mulige tab af plads, skal du vide, hvor meget loftet sænkes under installationen:

 • Ved brug af stofklæder taber højden i 2-3 cm;
 • når du bruger PVC film - 5-7 cm;
 • I tilstedeværelsen af ​​fremspring og belysningsarmaturer vil tabene være bredden af ​​lampens base plus en yderligere 1 cm eller højden af ​​fremspringet.

For at minimere tab af højde er det derfor bedre at fjerne lysene, hvis det er muligt fjerne projektionerne. Det er ikke svært, især hvis strukturerne er lavet af plademateriale og dækningsteknisk kommunikation mv. Som regel, i huse med lave lofter er rørledningerne rejst tæt på bunden af ​​loftet, og for skønhed bliver de syet med kasser. Disse kanaler skal demonteres - der vil være mere manøvre, og kommunikationssystemet vil blive lukket med et strækpanel.

Tilbehør til LED-baggrundsbelysning

 • monokromatisk eller flerfarvet stribe af lysdioder, den første er lettere at installere, billigere, men der vil ikke være nogen lysændringer;
 • Monteringsprofil er nødvendig for at absorbere overskydende varme, den er åben og lukket;
 • strømforsyningen bør vælges i overensstemmelse med parametrene for LED-strimlen;
 • For et farvebånd er en RGB-controller nyttig til at indstille parametrene for arbejde og lysets farve, komplet med et kontrolpanel.

Flerfarvet bånd øger de økonomiske omkostninger, komplicerer installationsprocessen, men giver mulighed for at vælge belysning. Derudover er multi-farve indretning variabiliteten af ​​belysning: for gæster og fester - lyse farver, til en stille familieaften - dæmpet, varmt.

Tip! Valget af metalprofil afhænger af ejerens krav. Hvis det er et lukket element, så vil der være et gennemsigtigt låg, der fungerer som lysdiffusor og objektiv.

Tip! Hvis du vælger strømforsyningen, skal du se på strømmen - den skal være 1/3 mere end indikator LED stripen. Dette sikrer driften af ​​enheden uden overbelastning, hvilket betyder længere drift.

Tilbehør til strækloft

Det vigtigste, du skal være opmærksom på, når du opretter et loft med belysning omkring omkredsen, er baguetter. De er væg eller loft, sådanne fastgørelsesprofiler suppleres med en lås, hvor kluden er indsat, stoffet eller filmen er fastgjort med snaps efter spænding.

Profiler er lavet af:

 1. Aluminium. Anvendes til installation af stofklæder, som mere holdbare og ikke udsat for udbrud. Den høje tæthed af vævet stof garanterer hærdet fastgørelse i glatte baguetter.
 2. Plast. Denne type profil er vist for PVC-film. Tyndt materiale er bedre bevaret i ru plastikelementer, der er ingen fare for gennembrudsmateriale.

Ud over profiler nyttige dekorative fleksible tape. Elementet er nødvendigt for at eliminere den teknologiske kløft mellem spændingsvævet og væggen. Valget af kundens smag: Lameller af samme farve, en kontrastfarve, undertiden med en profil i sættet, dekorative stik sælges, tilpasset størrelsen af ​​elementerne.

Termoelementer eller termokvadere vil være nyttige, hvis det er nødvendigt til efterfølgende installation af belysningsarmaturer, for eksempel til en central lysekrone. Forbrugsstoffer vælges i henhold til diameteren af ​​lampens bund, limet til belægningen i enhedens installationsområde - dette vil beskytte film eller stof mod overophedning.

I forbindelse med installationen skæres det indre rum af termisk ring, strømkabler trækkes, enheden er forbundet til belysningen. Ud over beskyttelse mod overophedning forhindrer termisk ring spredningen af ​​filmen og stoffet, og gennem disse huller er det let at frigøre vand, når bugten er på toppen.

Baggrundsbelyst loftteknologi

Processen med at arbejde med loftsservietter er ret kompliceret, så du bør ikke komme til virksomhed uden erfaring. For at arrangere PVC-film er det nødvendigt at opvarme rummet til en høj temperatur, og det vil være nødvendigt at opretholde tilstanden til afslutningen af ​​processen. Med en klud er nemmere, men det er vigtigt at fastholde lærredet korrekt og udføre trimning.

Men hvis kompleksiteten ikke er skræmmende, er der tålmodighed og i det mindste den minimale evne til at håndtere baguetter, profiler, trowel og harpun - komme ned til erhvervslivet. Og vi vil fortælle dig, hvordan du udfører installationen, og hvilke værktøjer, materialer skal købes.

Værktøj og materialer til arbejde

Følgende sæt vil komme i brug:

 • lærred til stræk;
 • LED stripe med et sæt tilbehør;
 • loft lister;
 • flydende negle;
 • fast stige eller bord
 • Stole til trimning af baguetter;
 • loft eller væg baguetter
 • roulette, lineal, firkantet;
 • laser niveau;
 • til PVC filmholdere;
 • hammerboremaskine eller perforatorborevægge til profiler;
 • kontor kniv;
 • saks til metal;
 • skruetrækker;
 • varmepistol til PVC-klud;
 • spatel med afrundede kanter
 • snævre tænger med aflange svampe;
 • tænger;
 • en hammer;
 • skruer, dowel-negle;
 • fleksibel plank (indsats) til teknisk godkendelse.

Det er obligatorisk at passe på at dække store møbler for at maksimere udslippet af rummet fra objekter.

Tip! Hvis du planlægger at arbejde med PVC-film, er der brug for trådhandsker. Ellers forbliver fingeraftryk på filmen.

Typer og installation af profilen til loftet med lys

Der er flere typer monteringsprofiler:

 1. Vee. Bruges til stoflofter. Karakteriseret ved robust montering og nem installation.
 2. Clip-on. Passer også til stofmalerier, men bruges sjældent på grund af upålidelig fiksering, selvom de er billigere end andre.
 3. Harpoon. Velegnet til montering af PVC canvases. Designet suppleres med en særlig sæl (harpun), der løber langs hele profilens omkreds.

Arbejdet begynder med det faktum at højden af ​​strækloftet er bestemt. Find nu den laveste vinkel i rummet, udsæt den ønskede højde, note. Overfør markeringer til alle vinkler ved hjælp af et laserniveau. Så snart højden er bestemt, kan markeringerne forbindes i en linje, det kan være en lineal, og du kan slå af maleriets ledning.

Den resulterende linje vil være grænsen for monteringshøjden på baguettevæggen, og elementet på skruerne og dowels skal fastgøres langs den. Fastgørelseshøjden i plastelementer er 10-15 cm, i aluminium 20-30 cm.

LED-stripmontering

Belysningen er anbragt under strækloftet eller indersiden af ​​det fra et bånd på 5 m. Når længden er utilstrækkelig, er to stykker loddet. Også til LED'erne skal du lodde stikket til controlleren.

Så fungerer algoritmen som følger:

 • Fjern papirtape fra bagsiden, hvilket beskytter LED'erne;
 • lim produktet til vægpaneler med beregning af højden lidt under spændingspanelet;
 • Fastgør loftsplinten, afgang 50 mm fra lærredet.

Dette er en simpel mulighed, men installationen kan være anderledes: læg flydende skumspik på loftplinten indrykket fra nettet eller filmen, og sæt derefter en stribe lysdioder i sporet bag grundpladerne.

Stretched loft installation

Efter at have bestemt materialetypen udføres hovedstadiet af arbejdet. Hvis det er stofklæde:

 • tømme gulvene omkring rummets omkreds;
 • rullemateriale;
 • at skære den nødvendige mængde stof med overholdelse af et tillæg på 15-20 cm på alle omkredse - kvoter er nødvendige for en lige strækning;
 • i de etablerede baguetter at fylde en klud;
 • Start fra midten langs rummets længste væg og flytt derefter til en anden lang væg;
 • efter at strække lærredet på de korte vægge;
 • Hjørnerne genopfyldes sidst;
 • Den anden kant af lærredet (langs de parallelle vægge) brændes med en strækning, materialet skal trækkes lidt over kanten, der hænger fra baguetten, eller rettere over tillægget.

Nu er det kun at trimme godtgørelserne, dekorere monteringsåbningen med en fleksibel indsats, og alt er klar.

Algoritmen virker når spændingen af ​​filmarket:

 1. Frigør rummet fra møblerne, lancer en varmepistol og opvarm luften til +60.. + 70 C. Temperaturtilstanden opretholdes i hele arbejdsperioden.
 2. Når vægmonterede baguetter er installeret, kan du begynde at strække. Værker udføres fra hjørner med gradvis fremgang til centrum.
 3. Filmens frie kanter er monteret på midlertidige suspensioner. Dette er vigtigt for at bevare filmens integritet.
 4. Det er ekstremt vigtigt at arbejde i handsker - den opvarmede film bliver hurtigt farvet, derfor er der brug for beskyttelsesforanstaltninger. Og det vil være nyttigt at pre-våd rengøring af rummet.
 5. Fyld filmen i en baguette med en spatel med afrundede kanter. Det er nødvendigt at kontrollere værktøjet for fravær af griser, hak, for ikke at rive den opvarmede film. Vedhæftet fil er: Grib en harpun med en spatel, som er svejset langs kanten af ​​dækslet og indsæt den i baguettelåsen, så du hører et klik.

Så snart hele filmen er strakt, er dekorative hætter og fleksibelt bånd installeret. Designet er klar. Nogle sagging af filmen er normal. Efter afkøling vil materialet få den ønskede form, stramt og jævnt strakt, men kun hvis højden på fastgørelsesprofilerne er beregnet korrekt med ensartethed.

Valg og installationstips

Hvis du vælger installationen af ​​belysningsmuligheder fra indersiden, udefra, skal du huske at for lange bånd kræver meget energi, svig hurtigere. Det er lettere at skære et element i flere små, landemærket er den stiplede linje, som supplerer alle systemer.

Tip! En strømkilde leverer nemt energi til båndet op til 15 m. Hvis området i rummet er stort, skal du købe to enheder. Hvis det andet segment er kortere, er det bedre at dele hele længden af ​​båndet i to, der forbinder segmenter af samme længde med strømforsyningsenhederne.

Ved at arrangere krøllede strukturer er det umuligt at bøje båndet stærkt, en bøjningsradius på mere end 20 mm vil medføre defekt i dioderne, de vil ikke brænde. Tilslutning, se polariteten, men testen af ​​belysningssystemet udføres efter at controlleren er tilsluttet.

Båndet med den klæbende fest festes bedre på den fedtfri overflade. Hvis der ikke er et klæbende lag, vil dobbeltsidet tape være egnet; for metal er båndet anbragt på et isolerende underlag - dette forhindrer mulige defekter i belysningsarbejdet.

Omkostninger ved strækloft med belysning omkring omkredsen

Ved at henvende sig til virksomheden skal der tages højde for alle nuancer af arbejde: køb af materialer, forbrugsstoffer, installation. Omkostningerne ved tjenesten starter fra $ 9-10 pr. 1 m2, men hvis du strækker store loftsområder, kan det være nødvendigt at opdele basen i to eller flere zoner - det vil øge prisen på arbejde. Højdeforhold: Jo højere lofterne (for eksempel i Stalin), jo dyrere service.

Tælle de økonomiske omkostninger ved arbejdet med egne hænder, glem ikke om materialerne. Således kan lærredet koste fra $ 10 pr. 1 m2, profiler, bånd - fra $ 4-5, thermowell forbrugsvarer, konturer til rørledningen fra $ 20-22, LED'er 0,5-1,5 $. Tilføj tid omkostninger, køb af værktøjer, hardware og andre ting - omkostningerne er betydelige. Men efter at have udført arbejdet, modtager ejeren en loftindretning, der vil vare i mange årtier uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik.

Tip! På trods af fristelsen til at arbejde selvstændigt indebærer mesterens tjenester en garantiperiode. Og dette er et meget godt tilbud, især hvis hjemmet mester ikke har nogen erfaring med stræklofter overhovedet.