Stretch lofter "himmel med skyer" foto interiør

På billedet nedenfor kan du se stræklofterne "himmel med skyer". Disse er blot nogle få løsninger på sådanne lærred. Uanset hvad du vælger, vil effekten være den samme: Du kan slappe af hjemme fra det daglige rush og slappe af, bare se på strækloftet.

Billede af lofter med himmel

Måder at opnå den ønskede

Stræklofter "himmel med skyer" (se billede) kan opnås på flere måder:

 • Udskrivning på stræklofter
 • ved hjælp af loftbelysning.

I de fleste tilfælde hjælper fotoudskrivning på lærred med at få den ønskede effekt. Det er nyttigt at kende nogle af funktionerne ved udskrivning på strakt lærred:

 1. Moderne teknologier til trykning på spændingsfilm fremstilles ved anvendelse af specielle opløsningsmiddelfarve. Udskrivning udføres på en storformatprinter, der kan udskrive et 3,2 m bredt billede ad gangen. Selvfølgelig kan du udskrive himmelen på en blank PVC-film, men stofbetræk passer bedst til udskrivning af billeder, især da det er lettere at montere et billede på et sømløst loft.
 2. En anden mulighed for at udskrive himlen på stræklofter - UV-udskrivning. Essensen af ​​metoden er, at særlig blæk på lærredet bestråles med ultraviolette stråler. Som et resultat bliver blækket til en tung film. Denne udskrivningsmetode er bemærkelsesværdig, fordi billederne ikke kun kan anvendes til enhver form for stræklofter, men også til de tætte overflader af enhver form og konfiguration.
 3. Således at dine stræklofter "himmel med skyer" var som i billedet nedenfor med den maksimale effekt, arrangerer baggrundslyset. Det kan være zakarniznoy, det vil sige, være placeret på tagene af det andet lag af gipsplader, eller være bag spændingsfilmen i rummet under bundloftet.

Tip: Hvis du vil udskrive himlen med skyer på et enkelt fem meter bredt lærred, så kan nye printere bruges til bred udskrivning. Det skal imidlertid forstås, at omkostningerne ved sådanne billeder vil være betydelige. Dette skyldes prisen på disse printere.

Stræklofter "himmel med skyer": muligheder med lys (foto)

Som du allerede har forstået, er hængende lofter "himmel med skyer" lavet ved at udskrive et passende billede på loftet. Men for at effekten skal være så fuldstændig og imponerende som muligt, skal du tilføje højdepunkt til et sådant loft. Ifølge designerne, hvis du installerer lyskilden korrekt, kan du omdanne rummet betydeligt. Til gengæld kan baggrundslyset udføres på flere måder:

 1. Hvis du vil skjule højden bag strækloftet, skal du udskrive på gennemsigtige lærred. Så du vil skjule for synet det uinteressante bundloft og elektriske ledninger med belysningssystemer. Samtidig vil et diffust lys passere gennem det gennemskinnelige lærred, hvorfra dine stræklofter "himmel med skyer" får en skinne som en ægte himmel.
 2. Hvis du beslutter dig for at gøre det baggrundsbelyste lys, kan du bruge et af mulighederne for at oprette det. I det første tilfælde, når dit loft endnu ikke er strakt, er gipspladestrukturer arrangeret, hvor en niche til belysning af baggrundsbelysningen er arrangeret. I det andet tilfælde kan dine loftsplader med skyen allerede installeres, og lysene er placeret i specielle loftlister fremstillet af udvidet polystyren (se billedet nedenfor).
 3. Det er også værd at nævne valget af lyskilden til baggrundsbelysningsenheden. Den bedste løsning - denne led strip. De giver ensartet lys uden overdreven opvarmning og kan placeres både i nicherne og fastgøres til bundloftet, når baglygten er bag spændingsfilmen.

På billedet lofter med skarp belysning

Tip: LED-baggrundsbelysning er ikke mulig uden brug af strømforsyninger til LED-strimler. Sådanne enheder skal placeres i en godt ventileret, ubemærket bund. Samtidig bør adgangen til dette sted ikke begrænses. Alt dette sikrer en lang levetid på enheden og det er nemt at udskifte, hvis det er nødvendigt.

På billedet, bagbelysning

Lofter "himmel med skyer": hvor skal man installere?

Selvom "loftet med skyerne" strækker lofterne er utroligt attraktive, er de ikke egnede til hvert værelse. For eksempel bør du ikke installere sådanne lofter:

 • i børnenes værelse, fordi lærredet med fotoudskrivning, selv om det er harmløst, stadig kan have en negativ indvirkning på små børn;
 • i små værelser (badeværelser, toiletter, små køkkener), hvor hvide skyer på himlen kan visuelt reducere størrelsen af ​​rummet endnu mere.

Stretch lofter "sky med skyer" er ideelle til rummelige store værelser. For eksempel ser et kontor med en "himmel" meget godt ud. I dette tilfælde giver et stort loftsområde mulighed for at arrangere gulvkonstruktioner af gipsvæg med et strækdæk med billedet af himlen i midten. I boksene i det andet lag er det praktisk at placere baggrundslyset. Som følge heraf opnår loftet belyst fra neden, effekten af ​​stigende og vægtløshed, hvilket vil øge det samlede indtryk og visuelt øge rummets højde.

Afbildet flerniveau lofter med himmel

Hvis du beslutter dig for at montere et enkeltniveau strækloft "himmel med skyer", så er der to måder at løse det på:

 • print billede på hele området af lærredet;
 • kunsttryk af himlen med skyer er ikke placeret på hele området af kluden, men kun på en separat del af overfladen.

Tip: Tror ikke, at himlen med skyer kun er blå. Nattens stjerneklar himmel sker også med skyer, og sådan dækning ser ret oprindelig og interessant ud. Det vigtigste er, at dit valg er berettiget af den overordnede stil i rummet.

Installation af lofter med himlenes billede

Stræklofter "himmel med skyer", som i billedet nedenfor, er monteret på samme måde som almindelig almindelig klud. Da det er sværere at arrangere stræklofter med elliptisk belysning, er det med eksemplet på denne metode, at vi overvejer installationssekvensen. Af den måde kan du selv gøre dette arbejde.

Før du starter installationen, skal du overveje det fremtidige design af loftet, bestemme lærredets størrelse og bestille det og udskrive det i den relevante organisation. Antag, at i vores tilfælde blev trykning udført på blanke strækfilmlofter. Det er ligegyldigt, om budgetklassen eller præmien du vælger, de er monteret på samme måde.

Til installation skal du bruge følgende værktøjer og materialer:

 1. varme pistol;
 2. bore;
 3. laser og bygning niveau;
 4. spatel med afrundede kanter
 5. spændings lærred med billedet;
 6. harpun baguetter;
 7. gipsplader;
 8. selvskærende skruer;
 9. plug;
 10. klip til spændingstøj;
 11. LED stripe med strømforsyning;
 12. Cd- og UD-profiler;
 13. skruetrækker;
 14. målebånd;
 15. en blyant.

Multi-level stretch lofter "himmel med skyer" er monteret i denne rækkefølge:

 1. Først og fremmest udfører vi layoutet af loftets niveauer på væggene. For at gøre dette skal du bruge laserniveauet.
 2. Dernæst monterer vi rammen fra CD og UD-profiler til gipspladeskassen på det nederste mærke.
 3. Vi laver kassen med gipsplader og laver en niche til LED-strimlen. Hvis indretningen af ​​lofter er lavet i et rum med høj luftfugtighed, er det bedre at vælge fugtbestandig gipsvæg.
 4. Dernæst skal du prime boksen og afslutte den.
 5. I kassen niche monterer vi LED stripen.
 6. Nu er det tid til at montere loftet. For at gøre dette skal du sætte baguetten fast i den lodrette del af kassen.
 7. Så hænger vi det strakte lærred på klipene i strukturens hjørner og opvarmer det med en varmepistol.
 8. Vi begynder at fylde harpunet på lærredet i baguettes slot. Til dette bruger vi en spatel. Vi tanker fra centrum til hjørnerne.
 9. Nu er vores stræklofter "himmel med skyer" (se billede) klar!

Som du kan se, kan du nemt installere stræklofter "himmel med skyer" eller stjernehimmel. Hvis du ikke er sikker på dine evner, kan du bestille lofter i det pågældende firma. Og så bliver dit værelse forvandlet og giver dig en ægte følelse af fly og frihed.

Stræk loft himmel med skyer

Med hensyn til vores virksomhed "Euro Stroy" kan du købe et sky-loft, som vil være originalt og moderne. Se på hjemmesiden for forskellige fotografier af hævede lofter, hvor disse spændingsstrukturer er fanget i interessante og forskellige vinkler.

Før du bestiller, skal du sørge for at bestemme, hvor du vil placere lærredet. Vil du gerne installere et stilfuldt og usædvanligt loft på badeværelset? Eller måske vil du se et falsk loft i dit soveværelse, børnehave eller i køkkenet? I hvilket rum du vælger at installere lærredet, skal du sørge for at designet:

 • Visuelt udvide rummets grænser.
 • Visuelt "hæve" lave lofter.
 • Fremhæv det indre rums værdighed.

Blandt vores rige sortiment finder du helt sikkert et smukt lærred, der vil se perfekt ud og blive en ægte udsmykning af dit interiør.

Stretch loft sky pris per m2

Hvis du vil, for at spare så meget som muligt, kan du ty til andre firmaer, der sælger lofter, hvor priserne er mere attraktive end i Euro Stroy-selskabet. Du bør vide, at kontakt med sådanne organisationer er fyldt med visse negative konsekvenser. Ingen vil fortælle dig, hvilke faktorer der tegner sig for den tvivlsomt lave pris på en himmel med skyernes loftsstruktur. Sådanne situationer er sandsynlige:

 • Organisationer kan billigt tilbyde strækstrukturer med et mønster og et trendy design, da de sparer på lønnen til deres medarbejdere og rabat på deres arbejde. Det er ikke overraskende, at medarbejderne bliver uagtsomme i deres arbejde, dårligt udfører installation af strukturer. De har ingen økonomisk incitament.
 • Brug af forbrugsmaterialer af modbydelig kvalitet, der ikke opfylder sikkerhedskravene og ikke overholder standarderne.

Den bedste løsning er at bestille blank eller mat lærred med et mindeværdigt billede, f.eks. Under "træet" eller "marmor" i vores firma. Hvis du vil vide de foreløbige omkostninger for et lærred og dets høj kvalitet installation, så gå til siden af ​​webstedet hvor der er en speciel regnemaskine. Selv omtrentlige beregninger viser visuelt, at prisen pr. M2 er overkommelig for et strækloft i vores virksomhed.

Foto stretch lofter himlen med skyer

Stilfulde himmelstræklofter

Hvis du ønsker at diversificere udformningen af ​​din lejlighed så meget som muligt, skal du vælge et hængende loft med en himmel, der ser stilfuldt ud. Og for at vise kreativitet og behageligt overraskende gæster inviteret til huset, garanteret at hjælpe loftet maleri prisen på en sådan populær tjeneste er acceptabelt. Vi tilbyder tjenester af talentfulde mestere af kunstnerisk maleri, der er i stand til at skabe mesterværker af fin kunst på et blankt lærred. Tjek flere muligheder for at gøre hjemdesign unikt:

 • Stræk himlenes loft, som har en ekspressiv blå farve med et strejf du kan lide. Hvis du ønsker det, kan du vælge et lærred med en stor bouquet af planter eller en enkelt blomst, for eksempel med en blomstrende og frisk rose eller tulipan med dråber morgendug.
 • Installer et lærred med fotoudskrivning, som er lavet af en særlig teknologi, der involverer brug af opløsningsmiddelfarve. Den fantastiske virkning af "star nebo" giver dig mulighed for at opnå den nuværende fælles metode til at anvende et mønster - brugen af ​​UV-udskrivning. På den suspenderede potolok påføres specielt blæk. Derefter udsættes stoffet for ultraviolet stråling, strækningen af ​​filmen udføres på den sædvanlige måde.

Stretch loft blå himmel

Hvis du har planlagt at købe et strækloft i lang tid, er nathimlen i Moskva, men du må ikke klare dig, nu er det rigtige tidspunkt for et sådant køb. Ring til +7 (495) 744-57-87 og find ud af vores prispolitik, virkelig gunstige priser for potolki, meget attraktive og gode priser, som vi har installeret på lofterne en blå himmel med belysning. Mange ringer og spørger, hvordan man laver suspenderede strukturer uafhængigt, og hvad det er satinstræklofter.

1. På det første spørgsmål svarer vi, at det er umuligt at fremstille et attraktivt loft derhjemme med høj kvalitet og hastighed. Det vil trods alt tage:

 • specielt udstyr;
 • rig praktisk erfaring;
 • honed gennem årene faglige færdigheder.

Det er også umuligt at udføre et strækdesign perfekt. Hvis en person ikke er en erfaren loftsinstallatør, vil resultatet af hans arbejde være skuffende.

2. På det andet spørgsmål svarer vi, at satinlofterne har mulighed for delvis at reflektere lys, hvilket giver dem et uforligneligt udseende. Ved at installere dem i soveværelset, vil du opnå en rolig og hyggelig belysning, behagelig atmosfære, der fremmer en fuld og genoprettende hvile.

Stræk loft nat himmel

Forestil dig et øjeblik: Du kommer ind i stuen og ser et fantastisk syn på loftet. Du er tiltrukket af den smukke himmel med Mælkevejen, blinkende stjerner. At opfylde denne drøm er enkel. Det er nok at bruge en gang med hjælp fra kompetente medarbejdere, der arbejder i Euro Stroy LLC.

Bare bestil en tilbagekald på webstedet. Eksperter vil ringe dig tilbage. De er nøjagtigt:

 • give oplysninger om installationen af ​​nathimmelens opførelse
 • I detaljer vil de fortælle dig så meget detaljer som muligt om de betydelige betingelser for at bestille en overskyet strækloft med skyer og specielle effekter.

Udover lofter som "star nebo" i vores firma kan du købe utroligt funktionelle, æstetisk attraktive franske lofter. Priser og billeder for disse produkter er også præsenteret på denne side. Følg linket og læs omhyggeligt de nyttige oplysninger.

Stræk loft himmel i gangen

Se på de imponerende billedmalerier, som giver positive følelser i hver person. På tværs af Moskvas og regionens område kan du købe madlofter eller glans. Valg af produkt afhænger af dine personlige præferencer. Disse originale designs ser godt ud:

 • tidligt om morgenen
 • hele dagen
 • sent på aftenen;
 • om natten.

Vær opmærksom på, at vores medarbejdere professionelt og hurtigt installerer et himmelfarvet strækloft i korridoren af ​​enhver størrelse og konfiguration. Prisen på strækloftets materiale synes ikke at være for høj og derfor urimeligt høj. Visuelle billeder af malerier, der er installeret i en lang, bred eller smal korridor, hjælper dig med at gøre det bedste valg. Læs også anmeldelserne.

Stræklofter himlen med skyer i det indre

Udviklere-præsenterede lofter med visuelle effekter af skyhøje og skyer er blevet en rigtig knowhow til fagfolk inden for området med stramt loftinstallation. På markedet har denne slags loft skabt en fornemmelse. Det viste sig mange, der vil have denne nyhed som et element:

 • hjem interiør;
 • strenge kontor indstilling.

Vi er sikre på, at du også kan lide himlenblåt loft. Det omsætter bogstaveligt talt bolig- og erhvervslokaler. Blandt vores sortiment af stor opmærksomhed fortjener et visuelt attraktivt mørkt loft til køkkenet. Han ser meget kreativ ud og giver et godt indtryk.

Stræk loft himmel belyset

Effekten af ​​belysning er skabt på grund af mangel på steder af krydsning af loftsvævet rundt om væggenes omkreds. Det vil sige, at loftet er frosset i luften. Fokus for at skabe et skyhøje loft er:

 • i en specielt designet profil;
 • i det specielle materiale i lærredet.

Den sidste akkord er den blå loftbelysning. Sikkert vil du tiltrække hævede lofter himlen belyst. Deres fotos er tilgængelige på dette websted. Din opmærksomhed og lakfol strækker lofter. De ser perfekte og flotte ud. Vælg ethvert loft for dig selv!

Strækloft med himmel og træer

Vil du være original? Så køb et stræk loft himlen med frodige træer, der spredte deres grene og ser lige godt ud. Vi anbefaler at installere en ekstra LED-stribe. Når der er tændt elektricitet i rummet, ser det ud til, at loftet, der er omgivet af lyset af det lys, der udsendes af en højkvalitets og pålidelig LED-strimmel, bare hænger i luften uden fastgørelse. Dette design er anderledes:

 • stilfuldt udseende;
 • rimelig pris;
 • sikkerhed.

Se på enheden af ​​stræklofter, hvis omkostninger glædeligt overrasker almindelige og nye kunder, at de foretrækker at samarbejde med os.

Børns stræklofter himmel

Børnelofter, der efterligner den azurblå himmel, dækket af lyse skyer, og er udstyret med LED-baggrundsbelysning, er i stor efterspørgsel. De har fordelene:

 • Belysning skaber effekten af ​​skyhøje, lidt blurs kanterne på lærredet, hvilket gør dem strømlinet. Dette hjælper med at visuelt skubbe grænsens grænser.
 • Belysningsenheder er placeret uden for lærredets omkreds, selv uden hjælp fra specialister. Sådanne lofter kan installeres på komplekse buede sektioner.

Det er muligt at købe fra os de russiske stræklofter positivt for at behage familien.

Stretch lofter "Starry Sky"

I lang tid har stræklofter en ledende position blandt alle former for afslutning af loftrummet, og denne faktor er let forklaret af den innovative udvikling af de mest forskellige metoder til dekoration. Stræklofter er fantastiske og overraskende mange af de foreslåede muligheder for stilarter, farver, teksturer og design. Så hvis du beslutter dig for at installere et moderne og usædvanligt strækloft, så er det blandt de mest originale muligheder på markedet i dag, at stræktavlerne "Starry Sky" skiller sig ud, som simpelthen fascinerer med deres udseende og repræsenterer en unik løsning til næsten ethvert rum designet til rekreation.

Priser fra 7500 rub / m2 med installation

"Starry Sky" - hængende loft med efterligning af stjerner, skinnende i forskellige farver. Når disse stjerner flimrer, skabes effekten af ​​den stjerneklar himmel, som fascinerer med sin skønhed og skuespil. Når man ser på et sådant loft, kan man slappe af og glemme alle problemerne efter en hård dags arbejde.

For at købe et strækloft "Stjernehimmel" billigt i Moskva kan du kontakte firmaet "Stroy Service", som har en rigtig stor erfaring med produktion og installation af alle typer certificerede stræklofter.

Foto stretch lofter "Starry Sky"

Fordelene ved stræklofter "Starry Sky"

Det originale og usædvanlige strækloft med effekten af ​​den stjerneklare himmel er en unik løsning, der passer til absolut ethvert interiør, men i dag er sådanne lofter installeret hovedsageligt i soveværelser og børneværelser. Forestil dig, hvor behageligt det er at falde i søvn i den utroligt romantiske omgivelser, som de blinkende stjerner over dig skaber.

Blandt de vigtigste fordele ved en sådan løsning er følgende punkter:

 • At skabe en unik afslappet atmosfære i rummet
 • Fascinerende design, der er karakteriseret ved maksimal realistiske billeder af stjerneskibet og planeterne;
 • Høj pålidelighed og funktionalitet i designet (økonomisk strømforbrug);
 • Evnen til at bruge forskellige belysningsformer (blød og behagelig rumbelysning);
 • Økologisk sikkerhed af materialer og fotoudskrivning, der påføres lærredet;
 • Muligheden for at kombinere virkningen af ​​"Starry Sky" med andre typer loftkonstruktioner (brug af yderligere belysning).

Produktionsteknologi af stræklofter "Starry Sky"

Ved fremstilling af stræklofter "Starry Sky" anvendes sømløs materiale, som du på kortest mulig tid kan dække det største overfladeareal. Stjernens virkning er skabt af vores specialister ved hjælp af absolut gennemsigtige indenfor fiberoptiske tråde (som ligner fiskelinjer), som direkte lyslofter fra enhver kilde. Ved hjælp af denne teknologi kan vores specialister lave billeder og konstellationer i overensstemmelse med kundens ønsker og ønsker. Så i loftet kan kometer flyve, stjerner kan bevæge sig og blinke, konstellationer vises og forsvinder, og selv universet roterer.

I dag er der flere mest anvendte muligheder for at skabe et ophængt loft i form af en stjerneklar himmel:

 • Anvendelsen af ​​fiberoptiske filamenter og en lyskilde i form af en projektor. Du kan skabe enkle effekter med blinkende stjerner og meteoritter, komplekse effekter af galakser, planeter, kometer, med en punktering gennem nettet uden at punktere nettet (glødelyserne).
 • Brug af LED strip og loft punkteringer.

Hvis vi taler om installationsmetoden, så strækker lofter "Starry Sky" kan installeres:

 • På hele rummet (i hallen, soveværelset, planteskolen osv.)
 • Ved udformningen af ​​et loft på flere niveauer (på et separat niveau eller hele området)
 • I hængende paneler;
 • Loftet er i form af en bue;
 • I loftet gipsplader nicher;
 • På et falsk loft (Armstrong).

Vær opmærksom på diode belysningstrækket "Starry Sky" er en stor succes (effekten af ​​det svævende loft). Når der laves et strækloft "Starry Sky", luftbrushing, kunstmaleri og fotoudskrivning, der påføres den synlige del af loftet, anvendes der ikke sjældent, hvilket gør det muligt at genskabe de mest forskelligartede typer af ydre rum (haler af faldende stjerner, konstellationer osv.).

Fordelene ved at købe et strækloft "Starry Sky" i vores virksomhed

Alle stræklofter, der er produceret i "Story Service", opfylder brand- og hygiejnestandarder, samt har kvalitetscertifikater. Ved at købe et strækloft i vores firma får du 15 års garanti på lærredet og en 3 års garanti på installationsarbejdet. Hvis du allerede har klart besluttet på den type strækloft, vil vores leder udfylde en ansøgning om fri afgang af måleren, hvem der vil levere et katalog på stedet, tage målinger, beregne estimatet, rådgive dig om alle spørgsmål af interesse og tilbyde at udstede en formel kontrakt.

Installation af stræklofter "Starry Sky" er lavet af vores installationsbesætninger hurtigt og sikkert, mens i rummet holdes perfekt renlighed og orden. Virksomheden har et fleksibelt rabatkort, samt rentefrie afdragsplaner tilbydes for alle kunder.

Hvis der er sket en gener med dit strækloft, og der er opstået udskæringer, punkteringer eller andre fejl, så hjælper specialisterne i vores værksted med at returnere deres oprindelige udseende. Også i vores firma kan du altid benytte servicen til stræklofter eller tjenester af professionelle designere, som vil udvikle et eksklusivt design af loftprojektet i overensstemmelse med kundens ønsker.

En meget efterspurgt service for beboere i boligen er lydisolering af loftet, som gør det muligt at "glemme" støjende naboer (for at skabe akustisk komfort i rummet anvendes støjisoleringspaneler "Shumostop S-2"). Når loftet installeres i et rum med høj fugtighed (for eksempel et badeværelse), vil det ikke være overflødigt at behandle det med en særlig sammensætning, der forhindrer dannelse af svamp og skimmelsvamp.

Stretch lofter "Starry Sky"

Hvor meget er et strækloft "Starry Sky"? Hvis du allerede har besluttet endelig at erhverve din "personlige nattehimmel", skal du kontakte vores leder ved at ringe tilbage (via hjemmesiden) eller ved at ringe + til at beregne den nøjagtige pris for produktet, som omfatter alle nyheder og funktioner i rummet og de anvendte materialer. 7 (495) 222-95-45.

Du kan være sikker på, at prisen på stræklofter "Starry Sky" pr. M2 med installationen i vores firma er den mest demokratiske i Moskva og Moskva. For at udføre beregningen af ​​de foreløbige omkostninger kan du bruge online-regnemaskinen, som er placeret på denne side. Besøg afsnittet "Kampagner", som giver mange muligheder for besparelser ved køb samt rabatter

Eksempler på lofter i form af en blå himmel med skyer

Selv de mest principielle urbanister vil nogle gange nyde dyrelivet. Sandt nok holder det moderne tempo i livet næsten ikke tid til at rejse til skoven eller til stranden.

Men der er en vej ud - loftet i form af en blå himmel med bløde skyer ser meget naturalistisk ud, så du kan beundre det uden at forlade din egen stue eller soveværelse.

Vi har forberedt dig et fotovalg af sådanne overtræk med anbefalinger om, hvad du skal være opmærksom på, når du bestiller.

Vigtige nuancer

Så et sådant originalt loft kan være en ægte udsmykning af rummet eller helt ødelægge hele designprojektet. For at forhindre, at sidstnævnte forekommer, anbefaler vi dig at overveje følgende punkter:

 • I salonerne kan du finde færdigfilm med fotoudskrivning eller bestille et tryk i henhold til din skitse. Den første mulighed er mere rentabel, den anden giver dig mulighed for at oprette et unikt lærred. Men her er det vigtigt at vælge en kvalitetskilde - det er bedre at se efter det i specialkataloger eller overlade udviklingen til designeren.
 • Forsøg ikke at bruge for mættede nuancer af blåt - i rummet bliver de mørkere og en klar, skarp himmel vil ikke fungere.
 • Skyer skulle være placeret som om du skyder dem fra bunden og ikke nærmer dig. Ellers bliver naturen nødt til at glemme.
 • Hvis du har et meget lille værelse med høje vægge, skal du hente et andet design. Du ønsker ikke at få effekten af ​​brønden?
 • Og selvfølgelig skal du sørge for at loftet er kombineret med de øvrige elementer i det indre. En grundlæggende regel, som mange mennesker glemmer.

Som du kan se, er der ikke noget svært. Lad os komme ned til den mest interessante del - billedgalleriet vi har samlet.

I det indre

Skyet himmel er velegnet til ethvert rum - det ser godt ud i soveværelset, i hallen og i korridoren. Det vigtigste er at finde den rigtige konfiguration. Ikke overalt er et bredt lærred egnet til alle etager - undertiden er det billedindsatsen den bedste løsning.

For eksempel, som i dette billede. Lys PVC-film med skjult intern LED-belysning er et ideelt valg til designerreparationer i børnenes værelse. Forresten kan den også bruges til at dekorere vægge - pas på området, der grænser op til sengens hoved.

Sådanne kombinerede lofter lavet af gipsplader og strækstof er ikke kun stilfulde, men også praktiske. Ja, og installationen er ikke fyldt med særlige vanskeligheder.

Glat enkeltbelægning er velegnet til både store og små værelser. Her anbefaler vi at eksperimentere med tekstur - blank, mat, satin...

Et gennemskinneligt strækloft "overskyet himmel" ser meget interessant ud, hvis du fremhæver det indefra og tilføjer et tematisk print. Trægrener, blomster... Vælg et mønster efter eget valg. Det er vigtigt, at det ikke er for voluminøst - din opgave er ikke at blokere skyerne, men at dekorere dem.

Rådgivning fra designere: Fra tynde bjælker er det godt efterligning af en vinduesåbning. Selvfølgelig er loftvinduet ikke helt et standardflyt. Men det ser rigtig godt ud.

Små cirrusskyer er mere økologiske i små rum. Der kan være mange af dem eller et par stykker - det vigtigste er, at du kan lide det. Det eneste, jeg gerne vil råde over, er at undgå fuldstændig symmetri i arrangementet - det ses jo ikke ofte i himlen, hvilket betyder at loftet vil virke lidt unaturligt.

Hvis en del af lærredet går ned på væggen, vil effekten være mere voluminøs. Adskille det fra tapetet med en tynd bundplade - så billedet bliver mere harmonisk. På den måde bliver de rette vinkler i rummet udglattet, og det bliver blødere og mere tidligt. Denne teknik passer ikke ind i nogen design stil, men det er værd at prøve.

Rund gipspladen indsats i midten er også ret passende. Hvis du tænder det rundt omkretsen med LED-strimler, og i stedet for lysekroner bruger du spotlights, så bliver loftet dekoreret med mangesidet lysstykke. Fascinerende skuespil, er det ikke?

Tænk på, hvad der ellers kan anvendes på PVC film. Hvad med en regnbue eller en flok fugle der flyver forbi? Hvis du laver en børnehave til en dreng, vil han helt sikkert sætte pris på et smukt, næsten virkeligt plan. Vis din fantasi - sikker, resultatet vil være fremragende. Det vigtigste, som nævnt ovenfor, vil tage sig af udskriftskvalitet - et sløret billede vil helt ødelægge din ide.

Forresten, hvem sagde, at skyerne skal være hvide? Se på himlen om morgenen eller før solnedgang - sådan en overflod af farver er svært at formidle, selv om du er en god kunstner. Prøv at overføre det til loftet - farverige skyer med bløde gradienttoner ser meget imponerende og usædvanlige ud.

Vi anbefaler at forsøge at flytte væk fra standarderne - hvis du foretrækker en loftsstil, efterligner du et brudt loft, hvorigennem du kan se et lille stykke af himlen. Forresten er det ikke engang nødvendigt at bestille et dyrt trykt lærred. En vinyl klistermærke vil være nok - det koster flere gange mindre og ser ikke mindre smukt ud. Samtidig er de også funktionelle - de er simpelthen limet, let fjernet... Så rabat dem ikke.

Klistermærker er i princippet en god måde at diversificere og dekorere dit interiør. For eksempel vil tematiske tegninger i børnehaven på et overskyet loft appellere til ethvert barn. Desuden er de lette at ændre, hvis de gider.

Ønsker du at beundre solen udover skyerne? Dette er også ret nemt at implementere. For større realisme skal du installere en lampe i midten af ​​printet og fremhæve strålerne med LED-strimler. Men med højkvalitets fotoprint er det ikke nødvendigvis.

Hvis du ønsker, kan du endda bestille et komplekst 3D-belægning med buer af skyskrabere, historiske bygninger, monumenter... Selvfølgelig skal du bruge penge - men resultatet bliver fænomenalt. Prøv ikke at overbelaste billedet med detaljer, især i et lille rum - sandsynligheden for at gøre rummet visuelt mindre er for højt.

Klare fosforklister i form af månen og stjernerne ser usædvanligt ud på en overskyet baggrund. Men hvem sagde at det er forbudt? Dette er ikke helt en klassisk løsning, der passer til børns værelser - børn vil sætte pris på.

En anden interessant designmulighed er et blankt lærred i en figured drywall box. Bemærk at det kombinerede loft kræver en vis højde af væggene, så hvis de er under 3 meter, er det bedre at foretrække en anden mulighed. Enhver form er tilladt - fra standard geometriske pentagoner og hexagoner til alle slags silhuetter. Skyet himmel i en sky - meget underholdende, er det ikke?

Det er ikke nødvendigt at vælge dagskabet - om natten er der også skyer. Det er mere hensigtsmæssigt at en anden valgmulighed-stjernehimmel. Teknologien til installation og funktioner i baggrundslyset har betydelige forskelle, men resultatet er imponerende. Læs mere om dem her.

Kombinationen af ​​bløde skyer med en halvmåne og en mørk baggrund er en ikke-standard bevægelse, da de fleste er vant til alle mulige nuancer af blå og azurblå. Derfor vil rige blå blive et træk ved dit interiør - hvis selvfølgelig et sådant design passer ind i stilen.

Af den måde kan du være interesseret i eksempler på blå stræklofter, der er et godt fotogalleri.

Vi er sikre på, at vores udvalg imponerede dig. Du kan se flere muligheder for at dekorere strækloftet i det tilsvarende afsnit af siden.

Stretch loft "sky": smukke ideer i interiøret

Hvis du vælger et strækloft til udsmykning af et værelse, vil jeg gøre en sort i indretningen og dekorere overfladen med et usædvanligt mønster. Et af de aktuelle spørgsmål, der er efterspurgt, når man udfører efterbehandling, er fotoudskrivning med billedet af himlen.

Overvej udsmykningen af ​​loftrummet gennem denne print.

Særlige egenskaber

Strækloft med himlenes billede er det originale design, med hvilket loftoverfladen giver et unikt udseende. Belægningen er glat og jævn. Designet kan installeres på forskellige måder. Sommetider limes belægningen simpelthen til bunden, så overfladen er forplaneret.

Hvis loftet er et dias eller en kompleks struktur er udtænkt, så er den fastgjort til rammen, idet panelet tilpasses med niveauet.

Det unikke mønster ligger i den æstetiske opfattelse. Dette billede kan være anderledes: lyst, overskyet, klart, nat. Himlen kan være klar, dyster, og fugle ses ofte mod baggrunden. Samtidig bærer ethvert mønster en ladning af positiv energi. Selv i tilfælde af at billedet frembringer et billede af en dyster eller nattehimmel, præget af stjerner, forårsager det ikke ubehagelige følelser.

Et sådant mønster kan bruges i det indre af forskellige rum. I modsætning til andre analoger er det passende i børnehaven, soveværelse, stue, gang, korridor, kontor.

Det unikke af billedet er, at det ser harmonisk ud i form af et monolitisk lærred på hele flyet og som en delvis accent. Dette print er særligt attraktivt for børn: Når der indrammes et loftsområde under en stjernehimmel og spot LED-belysning, nedsætter dette design sig i en særlig atmosfære, der visuelt sletter loftgrænserne.

Hvad der er vigtigt er farven på baggrunden, hvorigennem det ønskede humør overføres. På grund af moderne teknologi er nøjagtig overførsel af nuancer muligt, hvilket giver realisme til billedet.

Dagtimerne kan være solrige, blå, cornflower blå, dekoreret med skyer. Nattehimlen skelnes af sorte og blå nuancer, en blanding af lilla og sort med gennemsigtige hvide pletter. Himlen ved solnedgang kan være sandet, med en blød glød af rødt. Nogle gange har den grå skyer eller regnbuefarver.

Eksisterende typer af ophængte lofter varierer i tekstur. Det kan være mat og blankt:

 • Glans er i stand til visuelt at udvide grænserne for det rum, hvor det nedhængte loft er installeret. På samme tid kan dette materiale ikke formidle billedets klarhed, da det har en spejl effekt. På denne overflade vil være synlige alle de objekter, der er i rummet.
 • Matt modstykke er mere udtryksfuld. Det er mere behageligt at se på det: alle farver overføres så tydeligt som muligt, billedet er ikke sløret, der er ingen spejl effekt.

Stof sorter er lavet af polyurethan-imprægnerede tekstiler. De er det gyldne middel mellem glatte og matte sorter. De er præget af en stor bredde af kluden (5 m) og fraværet af sømme.

Til dato er der mange designteknikker til konstruktion af loftet med billedet af himlen. Dette kan være et lærred med fotoudskrivning ved hjælp af optiske fibre, lysdioder, blanding af fotoudskrivning og optisk fiber, imiterende stjerner ved hjælp af Swarovski krystaller. En interessant slags præstation er en version af et strækloft med et billede påført med luminescerende maling.

Suspenderede paneler

Denne stilistiske teknik indebærer et komplekst teknisk design. Panelet kan fremstilles i fabrikken, sæt det monteret. Hovedkomponenten i dette design er en speciel disk lavet af en ekstremt holdbar komposit, på hvilken overflade der anvendes luftbrush eller fuldfarvetryk.

Fiber tråde er indlejret i disken, hvorefter stjernerne skinner gennem fjernbetjeningen, når de er tændt. Nogle gange, for fuldstændighed af fornemmelser, er et lydmodul monteret i strukturen, som overfører kosmiske lyde. Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at justere intensiteten af ​​baggrundens lys og tone.

baggrundsbelyst

Denne type er et ophængt loft med LED-strimmel, som er installeret indeni. Under arbejdet skinner det gennem lærredet, så effekten af ​​stjernens stråling, solens stråler, er skabt mod den generelle baggrund.

Lærredet med en lys baggrund lyser lysere, og på grund af baggrundslyset ser trykket realistisk ud.

Med fotoprint og optisk fiber

Dette design er den mest tidskrævende og dyre. Til fremstilling bruges tekstiler, som udskriver billedet af himlen. Derefter fikseres trådtrådene. Belysningselementer fastgøres udefra gennem specielle huller. Arrangementet af trådene er vilkårlig, ligesom den anvendte tykkelse.

Særligt smuk er blandingen af ​​tråde, så du kan skabe en skinnende effekt af stjerner af forskellig størrelse mod himlen om natten. Denne fremgangsmåde til udsmykning af loftszonen kan ske ved hjælp af en radiator med en kraftig lampe eller individuelle lamper i forskellige farver. LED'er, der skinner ved enderne af filamenterne, anvendes, de er fastgjort til den ønskede længde. Det samlede antal af sådanne tråde kan være 130-150 stk.

Med fluorescerende maling

Denne type strækloft er et budget. Gennemsigtig maling påføres ved fotoudskrivning på filmbelægningen. I løbet af dagen er en sådan himmel næsten uhåndterlig. Om aftenen og om natten er overfladen forvandlet: loftet er bogstaveligt talt fyldt med blinkende stjerner.

En sådan spændingsbelægning kan dekorere børnehaven.

I dag har fabrikanterne lært at lave harmløse maling, så under driften vil den luminescerende overflade ikke udsende giftige stoffer.

Med Starpins pins og Swarovski krystaller

Denne mulighed er skabt på basis af et PVC-lærred med eller uden et mønster såvel som ved brug af LED-strimmel, som normalt fremhæver tappene.

Under monteringsprocessen gennembores filmbelægningen på steder, hvor gløden er nødvendig, så stoffet spændes og stifterne indsættes (fast eller farvet). Lyset fra båndet, der rammer pindene, får dem til at gløde. For linsen kræver fiberoptisk. Så skaber de effekten af ​​diffust udstråling.

fordele

 • Disse designs er brandsikre. De er nemme at vedligeholde, praktiske og miljøvenlige. På grund af den moderne teknologi i dag kan billedudskrivning med himlenes billede påføres en mat, blank, gennemsigtig og gennemskinnelig overflade.
 • Det bemærkelsesværdige er, at der i processen med at lave fotoudskrivning anvendes højkvalitets maling, der ikke falmer med tiden, selvom loftet er monteret i et rum badet i sollys. Selv efter 10 år bliver overfladen som ny. Hun vil ikke knække og vil ikke tørre.

På grund af det store mønster giver valget dig mulighed for at passe ind i forskellige stilarter, herunder moderne, klassiske, etniske designretninger.

 • Ved hjælp af belysnings teknologi kan du opnå en anden opfattelse af billedet. Overfladen af ​​strækloftet kan dekoreres med en konstant, intermitterende, bølgete glød, som om ønsket kan ændre skyggen af ​​lysstrømmen. Du kan skabe yderligere effekter (for eksempel en faldende komet, nordlys). Selvfølgelig er sådanne sorter dyrere, men de er værd at investeringen.

Hvordan vælger man forskellige værelser?

For at denne indretning af loftet skal være passende, er det værd at overveje et par nuancer:

 • Uanset det valgte tema, bør det oprindeligt kunne lide det. Det er umuligt at vænne sig til mønsteret, hvis underbevidst udskrivning forårsager en negativ.
 • Tegningen skal svare til husstandens temperament og alder, hvis rum han dekorerer.
 • Størrelsen på billedet betyder: Massive mønstre, der forvrænger virkeligheden, er uacceptable, de skaber en trykpåvirkning, der forårsager en følelse af deres egen ubetydelighed (fx store fugle er udelukket).
 • Det er bedre at bruge en universel version af billedet, som ikke er bundet til årstiden. Det er bedre, hvis fotoudskriften overfører et himmelmønster med skyer uden massive grene med løv.
 • Lad være med at indlæse rummet med farve, hvis det er svagt oplyst: så bliver rummet visuelt tungere og mindre.

Brug af billedet til forskellige værelser er anderledes:

 • For eksempel er den egentlige løsning til design af soveværelset en efterligning af den stjerneklar himmel. Dette er tilfældet, når trykket på loftet ikke vil konkurrere med vægmalerier, der accentuerer hovedgærdeområdet. For at skabe en illusion af plads, kan du bruge farverne i farvepaletten til at tegne loftet og væggen. Det skal tages i betragtning: væggenes tone skal være lettere.
 • I stuen er det bedre ikke at overbelaste med sort. Her skete aftenhimmelens lærred med de første stjerner, der ser godt ud. Hvis du vælger noget mørkere for dette værelse, er der en risiko for at ændre den afslappende atmosfære til en dyster og døsig. Hvis indretningens hovedfarve er lys, vil et overdrevent lyst og mørkt sted skabe en trykpåvirkning. For at forhindre dette er det værd at vælge et himmelmønster om morgenen eller eftermiddagen med solens stråler.
 • Hvis denne dekoration er planlagt til børnenes værelse, kan du bruge styling i betragtning af barnets alder. Hvis det er meget lille, kan du vælge et fotoprint med en tegneserieprint til individuelle designfunktioner i loftet. På stedet kan du arrangere solen, omgivet af skyer. Hvis designet er udviklet til en teenager, skal du tage hensyn til kønsaspektet: piger tættere på lys sammensætning. Drengene er tiltrukket af rummet.

Det er endnu bedre, hvis tegningen er delvis, og ikke optager hele loftets loft: det er lettere at bygge i spotlights og ikke overbelaste pladsen med en overflod af lyse pletter.

 • For gangen og korridoren er den mørke udsigt til himlen uønsket.
 • Det samme gælder for køkkenet, hvis du vil dekorere loftet på denne dekoration. For at skabe den rigtige atmosfære kan du bruge den enkleste visning eller et partielt fragment af billedet, spille med kanterne af udskriften gennem støbning eller anden indramning. Hvis du arrangerer loftet med et mindre mønster og gør konturerne til kantene på væggene hvide, vil det visuelt øge loftgrænserne, hvilket er særligt vigtigt i rum med mangel på plads.

anmeldelser

Stretch loft med himlenes billede er et varmt emne diskuteret i fora dedikeret til udsmykningen af ​​huset. Dette er angivet ved anmeldelser af dem, der allerede har dekoreret deres hus med denne indretning. Mange, der er inspireret af denne ide, søger at bringe det til liv. Emnet er interessant, - bemærket i kommentarerne.

Et sådant loft er mærkbart forskelligt fra andre sorter, det himmelske tema virker oprindeligt og spændende, især hvis designet er baseret på belyste eller fiberoptiske tråde. Særligt attraktivt for tilhængere af dette design er den flimrende effekt skabt ved hjælp af en lysgenerator.

Vurderingerne angiver holdbarheden af ​​et sådant loft: Det varer i 12 år, når det bruges op til 4 timer om dagen.

Smukke eksempler i interiøret

For at se nærmere på mulighederne for design gennem et strækloft, dekoreret med himmelfotoprint, kan du henvise til eksempler på fotogallerier.

Et eksempel på harmonisk design, hvor de krøllede linjer i loftområdet gentager buede vinduer. Brug af tre niveauer af loft skaber effekten af ​​dybden.

Stræklofter
"Starry Sky"

Stretch lofter "Starry Sky" - dette er et kunstværk. Afhængigt af designet og det valgte mønster kan et sådant loft transmittere som en stjerneklar himmel med individuelle blinkende stjerner samt hele galakser og konstellationer. Det installerede baggrundsbelysningssystem gør det muligt at justere flimmer- og lysstyrkeniveauet for de enkelte elementer, som du føler dig komfortabel. Som en struktur anvendes der som regel stofbaser.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om lofter "Starry Sky"

Princippet om at oprette et sådant loft er ret kompliceret: i første omgang udskrives der på den ønskede tekstur (for eksempel mørk fløjl), så lysdioderne monteres, eller endene af LED-filamenterne vises gennem punkteringer i lærredet. Det er takket være dem, at virkningen af ​​naturlighed er skabt, som om du ikke længere har et loft, men der er en hel nathimmel, der kun tilhører dig! Et ideelt valg til et soveværelse, en interessant mulighed for en børnehaver eller endda en stue.

Virkninger på stjerneklar himmel

Flimrende baggrund

Den skinnende baggrund er en af ​​de vigtigste virkninger af sådanne lofter, fordi det er flimmer af stjerner spredt over loftet, der giver lærredet sin lighed med det ydre rum.

Tegn på Zodiac

Det er længe blevet troet, at stjernetegnet, det vil sige måneden for en person, bestemmer hans karakter, påvirker opførsel og forudbestemmer skæbnen. Du kan placere et symbol eller et billede af dit tegn på et sådant loft.

Galaxy

Galaksen er en stor klynge af stjerner. Billeder og billeder af sådanne klynger gør folkets hjerter fascineret af kosmos slår oftere - det er virkelig fascinerende. Du kan være vært for en værtsgalakse derhjemme!

konstellationer

Efterligning af konstellationerne på loftet ser oprindelige ud og introducerer en særlig atmosfære ind i rummet med et sådant loft.

Optagelse stjerne eller komet

Saturn

Takket være sine ringe er Saturn en af ​​de mest spektakulære muligheder for at genskabe denne type loft.

Husets stjernehimmel på loftet: en gennemgang af implementeringsmulighederne

De fleste mennesker, især dem, der fører en aktiv livsstil i storbyer, kender sjældent til nattestjernen. Det er kendt, at dette landskab har en gavnlig effekt på menneskekroppen, billedet er fascinerende, distraherende fra byens travlhed, beroliger nervesystemet. Det enorme, mørke rum, imod hvilket millioner af blinkende stjerner bidrager til afslapning og korrekt resten af ​​kroppen.

Resultatet af en sund søvn er evnen til hurtigt at tænke, træffe de rigtige beslutninger, hvilket gør det muligt at nå målene. Som følge heraf bliver en person succesfuld i hans karriere og personlige liv. For at slappe af og som følge heraf at sove en fuld sund søvn, stræber mange mennesker mod at lave loftet i form af en stjerneklar himmel med egne hænder.

Grundlæggende implementeringsmetoder

Stjerner på loftet er normalt lavet i soveværelser, men alt er bestemt af fantasien og ønsket af ejeren af ​​boligen, du kan gengive billedet af den stjerneklare himmel på loftet i køkkenet, i gangen eller på badeværelset. Der er så mange måder at skabe det med dine egne hænder i enhver form for lokaler:

 • holde det færdige tapet i lejligheden eller bestil et fotoprint på papir;
 • Lav fiberoptisk belysning af loftet i form af en stjernehimmel;
 • installer et loft med lysdioder i form af stjerner;
 • Belysning kan laves med en projektor, lysdioder og fiberoptiske tråde i en tone eller farve, med kontrol af ændringer i lysintensitet og farve med fjernbetjening og programmeret styring.

Overvej de mest komplekse, men spektakulære muligheder for at skabe en stjernehimmel hjemme med brug af belysning.

Stretchloft med fiberoptisk belysning af stjerneklar himmel panorama

Denne mulighed anses for at være den mest populære på grund af det faktum, at stjerneklaren på PVC-folien er kvalitativt og naturligt vist ved hjælp af fotoudskrivning og airbrushing. Bag lærredet under loftet er der plads nok til at rumme de skjulte elementer af belysning, lysdioder, ledninger eller en lysgenerator og fiberoptiske tråde.

Grundlæggende materialer

Til gennemførelse af dette projekt skal du have en række elementer til et konventionelt strækloft og belysningsudstyr:

 • PVC lærred; For at gøre den stjerneklare himmel til at se mere naturlig ud, anbefales det at anvende billedet ved fotoudskrivning. Du kan købe færdiglavet stof med et panorama af stjerner, producenterne tilbyder mange muligheder. Den sydlige halvkugles himmeludsigt er lavet, hvor referencepunktet er sydkors konstellationen. På nordlige breddegrader anses en polarstjerne for at være et tilsvarende punkt for navigation. Der er simpelthen smukke lærred med roterende galakser, planeter og stjerner, der ikke er relateret til ægte arter;
 • fastsættelse af materialer, baguetter, harpuner til at strække stoffet rundt om rummets omkreds, dowels og skruer;
 • fiberoptik;
 • lysgenerator.

Optiske fibre og lys projektorer. Projektionsprincippet er baseret på at fokusere en kraftig lysstråle på et tidspunkt på koblingshovedet, hvor fiberoptiske fibre er fastgjort. En halogenlampe bruges som lyskilde, og en linse bruges til fokusering. Lamperne er strøm fra 50 til 100 W, har en levetid på ikke mere end 4.000 timer. Fiberoptiske tråde er lavet i tre diametre: 0,75, 1 og 2 mm, 765 gevind Ø 0,75 mm kan fastgøres i koblingshovedet.

Der er forskellige modeller af projektorer:

 • Indretninger, der tilvejebringer en stabil glød ved fiberens ende
 • med en blinkende glød;
 • monokrome projektorer med hvid belysning;
 • med LED lyskilde og farvefilter, 3 RGB kanaler.

Den nyeste model anses for at være den mest avancerede LED-lampe, i modsætning til halogenlamper, har en lang levetid på op til 50.000 timer. De er i stand til at tilvejebringe en stabil og flimrende driftsform, ændre farveområdet, styres af en fjernbetjening. På moderne projektorer er det muligt at programmere driftsformer, tænd / sluk-timer, intensitet af belysning af hver af RGB-kanalerne i bestemte tidsintervaller.

Der er projektorer, der indeholder to lyskilder og to hoveder til fiberoptik, med separat kontrol. Dette giver dig mulighed for at skabe samtidig flimrende og støt lysende stjerner på samme loft.

Efter at have besluttet valget af en projektor, en optisk fiber og en klud til et strækloft, er det muligt at starte installationen.

Samlingssekvens

 • I den indledende fase installeres en projektor i et lukket sted under rammen af ​​et to-niveau loft omkring omkredsen rundt om det rum, hvor lærredet er spændt. Den er fastgjort til samme metalramme som gipsvæg. I tilfælde hvor loftet på dette niveau kun er med en strakt lærred, kan projektoren tages til næste værelse.
 • Sørg for at give fri adgang til projektoren i tilfælde af reparation, udskiftning af lampe eller andre uforudsete omstændigheder. Til dette formål laves et aftageligt låg til lugen i gipsvæggen.
 • Strømforsyning ledninger indsættes, en bund af fiberoptiske filamenter er indsat i forbindelseshovedet, antallet, tykkelsen, Ø og længden er forudberegnet. Trådene skal nå lyspunktet og have en 20-30 cm margen.
 • En mærkning er lavet langs omkredsen af ​​strækloftet, baguetter er monteret 15 cm under loftet.
 • 3-4 cm over niveauet af stjerne lærredet, er plagget eller vinduet myggenet for vinduer strakt. Den er fastgjort i et plan over strækloftfilmen, trykket mod væggen med en plank, spændt med dykker og fastgjort med samme stang på den modsatte side. Når loftet er stort, anbefales det at stramme gitteret i 1,5-2 m brede strimler. Dette gøres så, at mellem båndene kan du let bøje kanterne og nå et hvilket som helst punkt i rummet. Maskacellerne skal være 1-2 mm, således at fiber nemt kan passere gennem fibrene, og filamenterne er stramt fast.
 • Efter at netværket trækker over det, lægges de fiberoptiske tråde og trækes ud på steder, hvor det er meningen at belyse en stjerne eller et andet billede af en rumobjekt. For små stjerner anbefales det at installere garn på Ø 0,75 mm, mellem 1 mm og 2 mm. Store billeder af planeter kan kombineres med et bundt af flere fiberoptiske fibre fra 5 til 12 stk. forskellige diametre. Trådene trækkes gennem nettet med 30-40 cm, så det er muligt at rette fastgørelsespunktet på filmen.
 • PVC film er monteret på et af hjørnerne. Han opvarmer op til 50 ° C med en hårtørrer diagonalt i retning af den modsatte vinkel og er fastgjort der.
 • I billedets billede af stjernen, der er planlagt at blive belyst, fremstilles et eller flere Ø 1 mm huller med en varm nål. Nålen kan fastgøres med en kobbertråd til loddetippen.
 • Passende gevind er gevind i hullerne lavet med 10-15 cm, på bagsiden af ​​nettet er de forseglet med hurtigtørrende gennemsigtig lim.
 • Værelset opvarmes af en termisk pistol til en temperatur på 40-50 ° C.
 • Når hullerne er fyldt, opvarmes lærredet med en hårtørrer og fastgøres i de resterende hjørner.
 • Kantene på siderne er gemt i baguetter med en konstruktion spatel.
 • Når filmen endelig er rettet og gemt op, skæres enderne af den optiske fiber af med saks eller pinde på banens niveau.

Brug af Swarovski krystaller

For at skabe en mere imponerende effekt og lys belysning sættes en dyse med en facetteret krystal på fiberens spids. Krystalkrystaller, der har en individuel ansigtsform, skaber et unikt mønster af diffust lys.

På lærredet er de fastgjort med forstærkende ringe, fra solsiden om dagen, krystallerne skaber et smukt lysstykke med glimmer. Hver tegning belyser et område på 10-30 cm 2. Det anbefales ikke at sætte mange krystaller, de kan tænde andre små genstande, 4-5 pr. 20 m 2 er nok.

Installer ikke lyse lyskilder, under den tynde glansfilm kan de belyste monteringsstrukturer bagved ses nedenfra. Meget smukke Swarovski krystaller ser på lærredens overflade på en tyk, matt PVC-film i sort eller mørkblå. Især når farvede lys ændrer lysets farver.

Installation uden huller i lærredet

Teknologierne er ens, med undtagelse af nogle forskelle - tråderne skal ligge med enden på lærredets indre overflade, hvor belysningen er planlagt. I dette tilfælde er det meget svært at kombinere alle trådene med et mønster af en stjerneklar himmel. Derfor anbefales det at vælge bare et mørkt farve lærred. Anvendelsen af ​​stofklæder gør det lettere at installere, kræver ikke opvarmning med hårtørrer og varmepistoler.

 • Enderne af fiberen trækkes ud over nettet med 5 cm, ikke mere end 10 cm, så senere kan du justere installationspunktet. I stedet for et maske er der lavet et 3-5 mm tykt krydsfinerhus, bredden af ​​strimlerne er 1-2 m. Lets mellem strimlerne skal efterlades, så hånden kan bruges til at installere trådene på et hvilket som helst tidspunkt.
 • Huller er boret i krydsfiner, hvorigennem fiberen føres gennem en afstand på 2-3 cm, så trådene hviler på det spændte stof. Herefter fastgøres de med hurtigtørrende lim.
 • Film eller suede lærred af mørkeblå eller sort farve er strakt ifølge en gennemprøvet teknik.

I dette tilfælde har baggrundslysets punkter ikke klare konturer, de er spredte og belysningen er mere levende. Det skal bemærkes, at varianten af ​​den stjerneklar himmel med brug af optisk fiber er den dyreste og tidskrævende, især med Swarovski krystaller.

Estimeret økonomisk omkostningsoverslag

 • sæt stretch film loft - $ 15 per 1 m 2;
 • et sæt stofklæde - $ 25 pr 1 m 2;
 • fotoudskrivning af billeder - $ 45 pr 1 m 2;
 • projektoren er vanskelig at evaluere, der er mange varianter af modeller, monokrom med en farve omkostninger op til $ 250, farve op til $ 500;
 • projektorer med LED-controllere, flimrende effekt på $ 150-300, med fjernbetjening $ 50 dyrere;
 • Swarovski krystaller sæt 36 stk. Det koster $ 1.500.

Dette er kun omkostningerne ved materialer, installation arbejde på installationen af ​​optiske fibre har ikke en stabil pris. Masters sætte deres takster, 100 fiberoptiske garn pr 1 m 2 - $ 350, det er dobbelt så dyrt. Derfor er det mere økonomisk at lave en stjernehimmel selv. Erfarne specialister, afhængigt af kompleksiteten af ​​billedet, gør strækloftet i 1 dag, kan lejeren have brug for en uge. Den bedste mulighed er at gøre dette sammen med en person, som allerede har praktisk erfaring og ikke kræver mange penge for at få hjælp. Installation af LED'er i stedet for fiber koster 10 gange mindre.

Stjernehimmel på strækloftet med LED'er

Denne installationsproces adskiller sig lidt fra de tidligere betragtede indstillinger, huller bliver også boret og punkteret, ledninger føres gennem fiberoptikken, og LED'erne limes. Et sæt LED'er er forbundet til controlleren, som er monteret på samme måde som projektoren. Dioder kan være af samme farve eller lavet af RGB-teknologi. Moderne controllere med fjernbetjening giver dig mulighed for at ændre intensiteten af ​​belysning og farveskala. Programmeringsmuligheder er mulige, hvilket gør belysningskontrollen så komfortabel som muligt.

LED-teknologi har mange fordele:

 • fjernbetjening og programmeret kontrol af farvelys
 • den mest økonomiske tilstand af energiforbrug;
 • fjerner opvarmning af lyskilder;
 • LED'er med lang levetid - op til 50 tusind timer
 • alle elementer er modstandsdygtige over for mekanisk belastning;
 • evnen til at forbinde musikalsk udstyr og bruge som farvemusik akkompagnement.

Suspenderede lofter er endnu nemmere at klare sig under den stjerneklare himmel; en film eller et stof med et bestemt mønster limes til overfladen. Huller er boret, en optisk fiber eller LED er fastgjort. Under loftet placeres ledninger eller optisk fiber, en controller eller en projektor, kan du installere to systemer sammen.