Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Loftet på gipsplader rullende på væggen foto

Kombinerede lofter: gipsvæg og strække egne hænder, fotos.

Hej, kære læsere! Hvis du laver reparationer, spekulerede du sikkert på, hvad lofterne burde være. Ya

Trin for trin montage instruktionsboks:

Tallene på loftet af gipsplader i soveværelset og stuen: fotos, moderne ideer.

Suspended gipsplader lofter alle kan gøre på egen hånd. To-niveau loft er heller ikke svært.

For at belægningen viser sig at være af den rigtige form og pæn, skal du lægge stor indsats i den perfekte implementering af symmetriske linjer af metalprofiler.

Gøre lofter af gipsvæg med egne hænder - foto, video instruktion.

Lav dine egne gipsplader lofter - foto, video instruktion. For nylig blev loftet, som et af designelementerne i lokalerne, ikke givet meget betydning. Det blev nivelleret.

Gipsplader anvendes hver gang det er nødvendigt at niveauere væggene, isolere dem eller lægge ingeniørkommunikation inde i væggene. Gipsvæg bruges også, hvis det er nødvendigt at hæve og forberede loftet til dekorative dekorationer.

To-niveau gipsplankloft.

Brug gips giver dig mulighed for at udføre smukke lofter, der bliver en rigtig dekoration af interiøret.

Vi kan anbefale en lignende version af et loft på to niveauer for soveværelser og små stuer.

Gipspladens loft i køkkenet: foto, indretning.

Loftet af gipsplader i køkkenet vil spille en vigtig rolle i indretningen. Det vil bidrage til visuelt at opdele rummet i zoner, skabe.

 • skjuler en ujævn, grov overflade;
 • skjuler elektriske ledninger, ventilationsrør;
 • baggrundsbelysningen skaber ruminddeling
 • visuelt ændrer køkkenets dimensioner
 • giver dig mulighed for at male om loftet for at ændre stemningen i rummet;
 • har et højt niveau af lyd- og støjisolering;
 • skaber et rent, fladt plan
 • Loftet er miljøvenligt, brandsikkert.

Det unikke design af gipsvæg lofter foto til inspiration.

Billeder af designet af gipsvægslofter til stuen, soveværelset, stuen og børnenes værelse. Enkle og to-niveau design løsninger, en detaljeret beskrivelse af alle nuancer vil hjælpe med at forbedre rummet.

Et nyt sted for gæster giver mulighed for design af gipslofter, et billede af færdige designprojekter inden øjnene af en potentiel "designer".

Lofter fra gipsvæggen i soveværelset: hvordan man laver egne hånd på gipspladestrukturer med lys, fotos af smukke mønstre, video.

En af de mest økonomiske og effektive.

 • vi sætter på første niveau trimmer anden niveau markering, samt figur elementer;
 • vi giver profiler den nødvendige formular. For at gøre dette skærer vi begge sider af profilen med metal saks;
 • vi løser den forberedte profil til første niveau.

Tegninger af lofter fra gipsplader: video installationsvejledning gør-det-selv, ordninger af gipsplader loft strukturer, pris, foto.

Meget ofte, når man reparerer, undrer man sig - det er nødvendigt.

Endelig er en vigtig note: gipsvæg ikke et højstyrkemateriale, så tunge lysekroner og hylder er ikke knyttet til det, da det let kan blive dækket af revner, sag eller, endnu værre, simpelthen falder sammen.

Designet af loftet på gipsplader, populære løsninger, fotos.

Det første, der fanger dit øje, når man går ind i et værelse, er loftet. Derfor har mange mennesker en tendens til at gøre det så smukt som muligt.

Derudover vil opførelsen af ​​gipsvæg give dig mulighed for at skabe inde i rummet visse "bygninger", der ofte er nødvendige for børn. Dette er især karakteristisk i situationer hvor to eller flere børn bor i samme rum. I sådanne situationer kan gipsvægge hjælpe med at løse problemet med personlig plads til børn, hvilket er meget vigtigt for deres udvikling.

Loft design og gipsplader partitioner

Vi udfører design af små størrelser!

Fra idé til implementering. Tilpasning! Vi arbejder med billeder. Udnyt oplevelsen! På denne side vil du se billeder af lofter, samt strukturer af enhver kompleksitet, som vi gerne vil producere til en krævende kunde.

Modern reparation indebærer arbejde på gipsvæggen. Vores virksomheds opgave er at hjælpe dig med at bestemme designet og lave designene på et højt fagligt niveau.

Hvad du bør vide, når du bestiller vores gipsvæg arbejde.

 1. Hvad er vores medarbejdere i stand til?
 2. Hvad har vi brug for til fremstilling af gipsvægskonstruktioner?
 3. Hvordan vil vores forhold bringe dig tættere på det indre af dine drømme?

Lad os starte i orden...
Vis blot alt i billedet:

Gipsplankloft med kanaler.

1. Direkte loft. Pris 400 rubler. pr. kvadratmeter.
2. Boks med skjult belysning. Pris 480 gn. lineær meter.
3. Normal lige kasse. Pris 350 gn. lineær meter.

Skulptur på lofter

Installation af gipsvægskonstruktioner og dens efterfølgende indretning.

Ikke sjældent, i kombination med gipsloft bruges lister. Fint materiale til en indretning af ethvert design. Vores herre er klar til ikke kun at lave dekorative elementer, men også at lave det (hvis vi taler om gipslister).

Du kan lave en gipsformat dekoration til loftet ved hjælp af skitser eller indsendte fotografier på webstedet www.devyatkin.com. Eksklusive muligheder er kun tilgængelige ved bestilling af støbning og støbning fra professionelle støbeformere.

Fler niveau loft med stucco.

1. buet kasse Pris 400 rubler. pr. meter
2. Spotlys. Pris 100 rubler. pcs. (hulskæring)
3. Loftsplade. Installationspris fra 250 rubler. lineær meter.

Caisson gipsplankloft

Caisson-typen er et af de mest foretrukne designs fra GCR, som vælges af kunder i mellem- og øvre mellemindkomstområde.

Denne type konstruktion er et sæt kasser, som skærer hinanden i en vinkel på 90 grader. Vi laver en kasse med gipsvæg og metalprofiler.
Vi styrker disse strukturer med ekstra metal, når det er nødvendigt at reparere massive og tunge gipslister til dem. Vi minder om, at vi selv om nødvendigt vil producere stucco fra gips og gøre installationen.

Ceiling caisson af gips.

1. En kasse med to ydre hjørner. Pris 700 gn. pr. meter
2. Installation af ikke bred stuck (op til 15 cm). Pris 200 gnid. rm. meter.
3. Elektrisk arbejde. Du kan finde ud af omkostningerne ved projektet.

Loft med nicher

Metalrammen er grundlaget for ethvert geometrisk design. Det kommer helt sikkert til at tænke på mange design ideer, hvordan man kan berige det indre af den visuelle komponent.

Takket være loftets design er det tilladt ikke kun at dekorere interiøret, men også at skjule de ret funktionelle krav i et moderne hjem under sin skønhed.
For eksempel engineering: ventilation, elektriske kabler, svag strøm og meget mere... Opgaven af ​​professionelt gipsplade er at beregne alt syv gange og samle loftet i en enkelt helhed. Fejlen er i det mindste et dårligt job, og maksimumet er en fuldstændig omfordeling. Og dette er et nyt materiale og andre installatører.

Tip! Gem ikke på herrerne.
Spar på noget, men tag dig ikke af den velfortjente skønhed.

1. En kasse med en niche til gardiner. Pris 350 gn. pr. meter
2. Skjul under gipsvæg ventilation. Prisen afhænger af projektet.
3. Fretwork. Mange elementer er forbundet som en enhed.

Gipsplader loft rullende på væggene

Den endelige sammensætning af loftet fra gipspladen er dens overgang til gipsplader. Nogle gange er et design alene i interiøret.

Vi foreslår at berige interiøret ved at tilføje til konstruktion yderligere konstruktioner af gipsvægge uden at ødelægge komponenten af ​​enhed af stil.

Vi er klar til at tænke over stilen af ​​gipsvægskonstruktioner og klart udføre installationen af ​​gipsvæg i en konsekvent høj kvalitet. Hvis du vælger et design til dit boligareal, kan du være sikker på, at de forandringer, du har planlagt, helt sikkert vil have en visuel og taktil fremtid.

Enhver din designide vil passe ind i en opgave for vores virksomhed. Tilslut os med udførelsen af ​​komplekse multifunktionelle billeder. Lad os forklare fra gipsvæg noget, der sikkert vil bære æstetisk nydelse i mange år. Formålet med en regnbue-palette med højere følelser med et team af gipsplade fagfolk, der kender meget om skønheden i interiøret!

Nicher på loftet og vægge.

1. Loft med diodelys 20 kvm. Pris 35.000 rubler.
2. Nicher med hylder på væggene. Pris 35 - 40 tusind rubler. for 9 kvm
3. Elektricitet med materialer. Ca. 10-15 tusind rubler.

Buede gipsplader elementer

Indretningen i indretningen er grundlaget for dyrt boligareal. Vi kan ikke kun lave krøllede gipspladekonstruktioner, men også de efterfølgende stukkede dekorationer, der gentager buede kanter.

Grundlaget for udformningen af ​​dit interiør kan tjene som et billede, skitse eller en banal blyantskitse. Vores herre er hænder, der belyser mange designideer. Din vil ikke være en undtagelse. Gipsplader kan teknisk set identificere næsten ethvert design efter vores mening.

Det skal selvfølgelig forstås, at prisen på dekorative elementer kan være fantastisk, men hvis de tjente penge tjener dig og ikke ellers, så må pengespørgsmålet ikke forstyrre dig så meget som vi burde være bekymrede for. Hvordan kan du give det du har brug for så svært for Det virkede.

Design af loftet og vægge med skråninger.

1. Buet forsænkning på væggen. Pris 400 rubler. rm. m.
2. Arch i partitionen. Pris 7000 gnid. over buen
3. Hældningen på vinduerne som på billedet. Ca. 3000 tusind rubler. pr. stk

Dør glider inde i skillevæggen

Skillevæggen er udformet på en sådan måde, at det ville være muligt at skjule døren til indersiden af ​​den. For at gøre dette udfører vi en kompleks metalstruktur bestående af to dele.

Billedet nedenfor viser kun en af ​​de mange versioner af gipsvægspartitionen med en skydedør. Det kan også bestå af to sider. Dørene kan således bevæge sig i begge retninger.

Vi er klar til at komme til dig og diskutere designet af din gipsvægskonstruktion. Vi ønsker at bemærke, at omkostningerne ved en skillevæg, et loft eller et andet designelement lavet af gipsplader vil være logisk begrundet. Prisen på byggemateriale vil ikke afvige fra gennemsnittet i Moskva og regionen.

Skjul partitionsdøren.

1. Fremstilling af en to-frame partition. Pris 30.000 rubler.
2. Døren kommer ind i skillevæggen. Installationspris på 3500 rubler.
3. Niche under "IKEA" - hylder. Ca. 15-17 tusind rubler.

Gipspladen. Fra design til installation.

Interiøret er ikke sjældent dekoreret med buet åbning. Formularen kan være enhver. Det er muligt at lave ikke kun vanskelige lofter og skillevægge fra gipsplader, men også til at dekorere døråbninger og eksisterende vægge i en buet stil.

Omkostningerne ved en gipsvægsbue, som enhver anden konstruktion, består af tre positioner:

 1. Pris for installation af strukturer
 2. Omkostningerne ved maleri
 3. Materiale med levering

Hvis du kun har brug for en bue, skal du ringe. Under samtalen får du et komplet billede af dets værdi.

1. At lave buen. Pris 7000 gnid.
2. Maleri arbejde. Installationspris 7000 gnid.
3. Materiale med levering. Ca. 4000 gnid.

Loft design foto

Under indflydelse af moderne traditioner i opførelsen af ​​interiører, der ikke er blottet for smag, anses gips som et populært efterbehandlingsmateriale. Mange byggefirmaer, herunder højt specialiserede organisationer som Gypsum Mounting, er klar til at belægge næsten ufattelige gipsplader.

Hvad er grundlaget for arkitektonisk stilfulde interiører? Selvfølgelig loftet af metal og gipsplader ark! Desuden, hvordan kan man kombinere skønhed med grove, men nødvendige tekniske kommunikation. Svaret er indlysende. Funktionalitet og form skal forene i en!

Formen af ​​loftet indeholder et sæt design ideer forenet af et enkelt ornament med klare indbyrdes placerede elementer og fejl. Faces skal omdanne rummet, uanset hvor den person kigger på loftet.

Det særprægede af et veldesignet loftspladet af gipsplader er regelmæssigheden af ​​proportionallinjer og kanter, som i sidste ende taler om det succesfyldte hovedelement i interiøret.

Nedenfor kan du se billeder af vellykket implementeret design uden uovervejede dekorative elementer - et overskud.

Gipspladerlofter med foto

En af de mest overkommelige muligheder for at omdanne dit hjem er at installere et gipsplankloft. Drywall har vist sig på det russiske byggemarked, og har vundet tillid og respekt fra professionelle bygherrer og nyankomne. Det er det mest alsidige materiale til udjævning af overflader, skaber skillevægge, lofter på flere niveauer mv. Brugen af ​​dette materiale er kun begrænset af designerens fantasi. I denne artikel vil vi tale detaljeret om brugen af ​​dette materiale til at lave gipsplader.

Fordele og ulemper ved designet

De ubestridelige fordele ved at bruge gipsvæg til fremstilling af lofter indbefatter et stort antal af deres egenskaber. Gipsvæg - miljøvenligt og allergivenligt materiale. Derudover er den brandsikker, derfor kan den bruges i lokaler med ethvert formål. I vores huse, både nye og gamle, er der praktisk talt ingen ideelt lige, smukke loft. Derfor gør sådant materiale som gipsvæg det muligt at niveauere denne "ufuldkomne" overflade.

Ud over dette, rent praktisk side, er det muligt at drastisk ændre designen af ​​rummet. Brug et stort udvalg af farver, efterbehandling materialer. Overfladen kan smukt males, klistres over med vægpapir eller bruge dekorative gips. Lav omhyggeligt gennemtænkt belysning, skjul ledninger og rør.

Der er selvfølgelig nogle ulemper ved denne art. Uden visse færdigheder er det ret vanskeligt at installere dem alene. Det ville være bedre for første gang at tage hjælp fra en ven. Derudover skal du have værktøjer som en skruetrækker, niveau, slag. Somme tider kan der forekomme revner i leddene på arkene. Det skal også tages i betragtning, at hvis rummet har et lavt loft, så når man installerer gipsvæg, falder dens højde med mindst 5 cm.

Gipsplader lofts muligheder

De enkleste lofter er single-level. De kan stort set installeres uafhængigt og er den mest budgetmæssige løsning. Desuden vil de på trods af sin enkelhed ændre boligens udseende. Spille med blomster i loftet og vægge, en række finishmaterialer, kan du opnå et meget originalt design og gøre et helt enkelt værelse til en meget stilfuld og hyggelig. Man bør huske på, at jo mere komplekse indretningen af ​​rummet og jo lysere væggen er, desto enklere skal den se ud. Normalt er det mere hensigtsmæssigt at installere et enkelt niveau loft i små værelser eller som grundlag for multi-level og figured dem. Det justerer overfladen perfekt, hvilket gør det muligt at oprette noget formet design.

Multi-niveau lofter anvendes hovedsagelig til zoneinddeling uden brug af skillevægge. Multi-level konstruktioner er en original løsning til indretningen, hvilket gør det muligt at arrangere usædvanlig belysning eller skjule kommunikation og rør. Tak på flere plan giver dig mulighed for at skabe ethvert mønster og kan være en fremhævning i den samlede indretning af hele rummet.

Suspended og buede gipsplader lofter giver mulighed for at skabe et originalt design af hele rummet. Sådanne designmuligheder gør det muligt ikke bare at opdele rummet, men også radikalt ændre niveauet af belysning. Ved hjælp af formede lofter, selv i et lille rum, kan du opnå en følelse af lydstyrke og dybde.

Gipsplader loftsbelysning

Et udvalg af loftsdesign giver mulighed for originalbelysning. Du kan bruge traditionelle lysekroner, spotlights, LED- eller neonlamper til at oplyse værelserne.
Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme deres formål. Den kombinerede belysning ser meget flot ud, fordi installationen er nødvendig for at involvere specialister, da i dette tilfælde skal du arbejde med de ledninger, som strømmen strømmer til, og du skal følge alle regler for installation og sikkerhed.
Lysekrone er en mere traditionel form for belysning, men samtidig mere konservativ. Derfor vil det være mere korrekt at bruge det i de kombinerede versioner, når du opretter belysning.

Mere moderne, når belysningsrum med gipspladens lofter ser ud som spotlights. Samtidig kan zonens afskærmninger være meget smukt belyst med LED (LED) eller neon strips.

Design afhængigt af typen af ​​værelse

Stue

Næsten altid indtager stuerne i vores huse et større område end resten af ​​værelserne, men samtidig spiller de rollen som multifunktionalitet, derfor er de ordentligt indrettede på disse værelser. Dette vil gøre det muligt for hele familien at føle sig godt tilpas. Samtidig er det muligt at skabe et smukt, stilfuldt og jævnt kreativt rumdesign.

Alle familiemedlemmer samles i stuen, når zoneinddeling et rum, kan alle gå om deres forretning og ikke forstyrre en anden.

Til dekoration anvendes matte eller blanke farver, dekorationer i form af farvede glasindsatser. Hvis rummet ikke har et stort antal designobjekter, kan du bruge malerier, vægmalerier eller familiebilleder.

køkken

I køkkenet bruger vi en meget stor del af deres tid. Derfor spiller komforten og bekvemmeligheden ved at organisere livet en stor rolle i at skabe et generelt humør. Selv et enkelt loft på et niveau, der er korrekt oplyst, vil give komfort i dette rum. Her er det nødvendigt at tage hensyn til det klare udvalg af arbejdsområder og rekreative områder.

Arbejdsområdet bør fremhæves mere klart, hvilket vil give mulighed for korrekt behandling af produkter. Målområdet kan tændes med dæmpet lys. Det giver altid romantik selv til den enkleste familie middag.
Hvis et mere komplekst loft, multi-level eller formet, er installeret i køkkenet, vil rummet blive visuelt forstørret i højden. I køkkenet er der meget kommunikation - ledninger, rør, hætter. Alt dette vil være dygtigt gemt under gipsvæggen konstruktion.

soveværelse

Soveværelset i huset er et hvilested. Derfor skal det være smukt, miljøvenligt og sikkert. Alle disse krav og opfylder gipsloftet. Psykologer hævder, at for et godt helbred er det nødvendigt med hyppige ændringer af interiør eller design.

Da gipsplanklofter hovedsagelig er modulære monteringssystemer, vil det ofte og uden store materialer koste for at ændre indretningen af ​​rummet. Du kan lave multi-level og kombineret design og spillefarver for at skabe en rolig og mere romantisk atmosfære, afhængigt af stemningen. Meget smukt i soveværelset vil se indlæg fra spejlet. Dette vil ikke kun øge højden af ​​rummet, men også give rummet en følelse af uendelig.

planteskole

Da gipsvæg er et miljøvenligt materiale, der ikke indeholder nogen skadelige stoffer i sammensætningen - brugen af ​​dette materiale til reparation af børns værelser er mere end passende. Designet af sådanne lofter er meget holdbare og endda aktive spil af børn vil ikke være i stand til at beskadige rummets design eller skade børn.

Dette materiale gør det muligt at gøre det originale værelse til en lille prinsesse eller superman. Psykologer siger, at barnet vil falde i søvn mere roligt og hurtigere, hvis hans blik stopper et behageligt billede for ham. Derfor, hvis du dekorere loftet med et plot fra dit barns yndlings tegneserie, vil han virkelig lide det.

Det er muligt at placere et kort eller andet undervisningshjælp i loftet afhængigt af barnets interesser.

Entré

Det første sted vi kommer til at komme i enhver lejlighed eller hus er entré eller hall.
Alt her skal tale om designkonceptet for alle værelser i denne bolig. Normalt er disse værelser små i størrelse, og det har altid været tænkt, at et almindeligt hvidt loft skal visuelt forstørre det. Nu i stigende grad er det det figurerede, fler niveau loft, der giver gangen rumfang og dybde.

I gangen skal du perfekt overveje loftets design. Han burde ikke belaste rummet. Mønsteret skal være enkelt, især hvis din gang er smal og lang. Samtidig vil det fyldte loft med belysning visuelt forstørre rummet. I gangen er der normalt ikke noget naturligt lys. Det lader til, at lyssignaler ville være passende her. Men i praksis sker det ofte, at det mørke loft ser meget imponerende ud og reducerer slet ikke rummet. I store gange vil det være meget originalt at se på konstruktionen, som med sit mønster går ind i rummet.

Lofter til værelser af forskellige former

Værelser i huset kan være af forskellige former - firkantet, rektangulært, smalt. Installation af en gipsvægskonstruktion ændrer rummets eksisterende geometri. Med hjælp fra loftet kan rummet få enhver form, der er nødvendig for at bringe dit design til livs. Buerne arrangeret på lofterne, gør det muligt at arrangere møbler mere rationelt.
Et firkantet rum, ved hjælp af et loft, kan illusivt omdannes til en rund en ved hjælp af gipskolonner i hjørnerne af rummet.

Rektangulært rum kan gøres firkantet ved brug af kompetent zonering med installationen af ​​det originale design på flere niveauer.

Hvis vi i et smalt rum til at udpege et bestemt område ikke kun ved loftet, men også ved podiet under det, vil vi kunne få to eller flere værelser med helt forskellige funktionelle formål. Samtidig vil de have den rigtige form.

Usædvanligt designet lofter

Loftkonstruktionens design kan være meget originalt og udsøgt. Ved registrering kan man bruge usædvanlige efterbehandling materialer, skulpturer, rammer med malerier mv. Det er disse usædvanlige tricks og bør få os til at kigge op.

Det ser meget relevant ud for designet, dekoreret med træindsatser, lamineret og endda gulvbræt. Brugen af ​​stof, gardiner og farvede glasindsatser kan give en ekstraordinær identitet. Gipsloft kan tjene som en slags palette til kunstnerisk inspiration af designere.
Et godt moderne materiale til at skabe designprojekter baseret på gipslofter kan tjene som et laminat. Meget moderne udseende loft rullende på væggen, og derefter på gulvet.
At se et kedeligt plan over dit hoved er i øjeblikket ikke interessant, det er meget bedre at eksperimentere og give dig selv og andre fornøjelsen. Men når vi går ud på dristige ideer om dekoration, må vi ikke glemme højden. Med denne indikator mindre end 2,8 m. Det er bedre at forlade loftdesignet mere simpelt.

Et af de første indtryk, når vi kommer ind i et ukendt hus, er originaliteten af ​​dens design. Denne originalitet og give gipsplader konstruktion. Her kan du vise dine ideer og selv gennemføre dem selv. Hvis du har nogle ideer, kære læsere, og vi ikke kunne dække dem i denne artikel, vil vi gerne vente på dine kommentarer.

Gipsplanklofter: 200 designmuligheder

Let at installere og praktiske gipsplader lofter - et af de mest populære muligheder for at afslutte loftet. En bred palette, evnen til at skabe komplekse design designs giver et stort rum for fantasi. Det er ingen overdrivelse at sige, at de er egnede til at skabe værelser af enhver stil.

For at vise dig, hvor fleksible gipsplader lofter er, har vi samlet den største samling af smukke billeder i interiøret i runet. Vi er ikke i tvivl om, at ud af 200 eksempler i 10 populære stilarter af indrettede værelser kan du nemt finde en ide, som du vil kunne lide!

Typer af gipsplader lofter

Før jeg går direkte til demonstrationen af ​​vindende designløsninger, vil jeg gerne snakke om, hvad de er i princippet: Billeder af gipsvægslofter giver ikke altid omfattende information om, hvilke designs der blev brugt til at oprette dem.

 • En enkel one-tier drywall belægning kan se meget interessant, især hvis du bruger forskellige dekorative elementer. Overvej det ikke så kedeligt: ​​I den rigtige version kan denne mulighed meget vellykket. Hvis du planlægger at afslutte et lille værelse, er det absolut uundværligt.
 • Universal to niveauer lofter - måske den mest brugte. De er elskede for multi-variant. Soaring, med slots, brugen af ​​en række belysning - og nu er designet forvandlet.
 • Mindre almindeligt anvendt dækning på flere niveauer. Dette skyldes både prisen og deres krav - de vil næppe se godt ud i værelser med vægge under tre meter. Ja, og de overordnede dimensioner af rummet er bedre at overveje, hvis du ikke ønsker at få for massivt loft.
 • Beregnede elementer som buer eller søjler er ikke kun smukke, men også funktionelle. De kan afgrænse rummet, fremhæve nogle af dens dele. Sandt nok er deres skabelse ret omhyggeligt arbejde, så du bør ikke engang forsøge at gøre det selv, hvis du ikke har den relevante erfaring.
 • Det kombinerede design af gipsvægs lofter og strækstof er en anden populær mode trend. På grund af kontrasten af ​​forskellige teksturer ser sådanne belægninger oprindelige ud. Læs mere om dem her.

Som du kan se, er antallet af mulige designmuligheder for gipsloft ganske bredt - vi har kun nævnt de vigtigste, uden at påvirke belysnings- og indretningstyperne. Vi tilbyder at forstå, hvordan de kan se i forskellige stilarter.

Skandinavisk interiør

Overfladen af ​​lyse farver, miljøvenlighed og enkelhed - hovedidéen i det skandinaviske interiørdesign - det er ikke overraskende, at denne stil har mange fans.

På trods af at naturlige materialer hovedsageligt bruges til det, viser et og to niveauer af gipsplader i de følgende billeder klart, at der er undtagelser fra nogen regler.

Det usædvanlige design af loftet, der efterligner sit lavere niveau baldakin, passer ind i begrebet den skandinaviske stil. Vælg hvid farve og klare, glatte linjer. Men inden installationen anbefaler vi stærkt dig at sørge for, at væggenes højde tillader sådanne beslutninger: de skjuler mindst 30 centimeter.

For køkkenet kan du give fortrinsvis en belægning på et niveau: det ser lakonisk ud, samtidig med at man lægger vægt på møblernes elegance og giver plads til rummet. Sådanne teknikker er typiske for Skandinavien, så overlad dem ikke til fordel for mere komplekse muligheder.

Volumetrisk loft med gipsplank bjælker, malet under træet - en anden sikker måde, der passer til næsten ethvert rum. Det vigtigste er ikke at gøre dem for massive - husk at interiøret skal gøre et let og luftigt indtryk.

I det indre af landet

Nogle mennesker tror, ​​at countrymusikken, ellers kaldet landestil, er rustik. Vi er klar til at sige med sikkerhed, at det slet ikke er tilfældet!

Sådanne gipslofter, som i det følgende billede, kan betragtes som klassiske i landlig soveværelse. Let gipsvæg fremhæver lindring af mørke træbjælker.

Vær opmærksom: Designeren valgte en lysekrone med tynde snoet design. Hun ser godt ud i en så grov ramme.

Enkelt landlig gipsplankloft er velegnet til små værelser, for eksempel stuer op til 20 kvadratmeter. m. Hvis de virker kedelige for dig, skal du tilføje et par dekorative elementer - men ikke mere, for ikke at overbelaste rummet visuelt!

To-tier design let at lykkes med at slå. Det vil ikke aflede opmærksomheden fra hovedindretningen, men tværtimod vil understrege det. Som en ornament, tag en lampe af usædvanlig form. Sandt nok skal glasvedhæng og en overflod af metaldele overlades - men i landestilen er de ikke helt egnede.

I det etniske interiør

For nylig er forskellige folkemotiver vundet stigende popularitet. Indisk, afrikansk, asiatisk... Det kunne ikke afspejles i loftsdesign.

Maleri teknikken gør det muligt at give et gipspladeredukt næsten ethvert udseende. Vær opmærksom på, hvordan stilfulde de orientalske mønstre ser ud på den flade overflade af korridorloftet. Denne metodes alsidighed er, at du nemt kan vælge den skala, der passer til størrelsen på dit værelse.

Kombinationen af ​​gipsvæg med farvet glas er en anden interessant måde at dekorere loftet på. Sæt glasset eller dets imiterende dyrkemønster eller maling til din smag. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at der for opførelsen af ​​et sådant smukt gipsloft med farvet glas, som i dette billede, har du brug for et forholdsvis rummeligt værelse med lofter, der ikke er under tre meter.

Et to-niveau lærred med skjult belysning og en ydre kant dekoreret i afrikansk stil er en interessant løsning, der vil fungere godt i ethvert rum - fra kontor til soveværelse.

Fresco imiterer det arabiske maleri er en fantastisk udsmykning til små værelser. For eksempel i køkkenet. En sådan indsats kan nemt installeres i et gipsplankloft, og det ser godt ud.

Vær opmærksom på kanten: figuren relief lægger vægt på glatheden af ​​vægmaleri og kontraster gunstigt med det.

Interiøret er hi-tech

Der er meget at sige om moderne højteknologisk design - næsten alle ved det. Overfladen af ​​lys og rum, koncise linjer, metalindretning... Alt ser meget interessant ud. Selvfølgelig kan gipsplader, der nemt tager nogen form, nemt passe ind i et sådant koncept.

Se på dette billede af et gipsplankloft med belysning. På grund af den komplekse to-tier design, mærkeligt nok, ser rummet mere rummeligt ud. Det er rigtigt, at vi ikke anbefaler at bruge denne metode til et lille soveværelse - der er bedre at vælge en anden mulighed.

Det usædvanlige arrangement af LED-strimler i det indre af high-tech kan ikke kun være en kilde til lys, men også en ekstra dekoration. Eksperiment, lav en plan for deres placering.

Et interessant trick: Placér en indsats lavet af spejl stretch lærred på et gipsplader. Det er helt i den valgte stiles ånd. Den metalliske glans og den ikke-standardformede form af indsatserne, der går ned til væggen, vil blive suppleret med en moderne lysekrone med dråber i nuancer.

Vil du have noget unikt? Tænk på et komplekst gipspladeloft på flere niveauer, som i billedet nedenfor - en god mulighed for udformningen af ​​et stort køkken.

Kolonner, flydende gipslofter og flerfarvede LED-strimler skaber en futuristisk effekt. Eksperiment med formularen: Det er ikke nødvendigt at arrangere alle elementer symmetrisk. I dette tilfælde er en vis uagtsomhed ret tilladt og vil tilføje charme til dit interiør. Men overdriv det ikke - vi råder dig ikke til at holde et dusin blokke overhovedet.

Af den måde, hvem sagde, at du skal begrænses til udelukkende hvid farve? Pink gipsplankloft er en glimrende løsning til en lille stue. Små spotlights, placeret i form af krøller, dekorere et glat lærred. Ja, og de ser meget originale ud.

Skåret indlæg, som i billedet nedenfor - hit i 2017. Vælg en formular, du vil kunne lide, og hold ikke din fantasi tilbage. Denne mulighed er også egnet til et barns værelse - børn vil sætte pris på silhuetter af sjove dyr eller rumlegemer.

Glem ikke om det skjulte LED-baggrundslys - det vil give designvolumenet.

I det indre loft

Udvendigt kan designet i loftets stil virke uhøfligt: ​​den målrettede enkelhed af efterbehandling, overhovedet af metal, beton og mursten...

Men med den rigtige tilgang bliver det meget elegant og attraktivt. Gipsvæg passer godt ind i et lignende interiør. Lad os se på billedet af smukke gipsplanklofter i loftsstil.

Foretrækker værelser af en usædvanlig type? Tænk på et loft med voluminøse indskrifter. Selv den højeste kvalitet fotoprint giver ikke en så imponerende effekt.

En sådan monokromatisk løsning er et godt valg for små værelser. Overfladen af ​​lyse farver vil gøre det meget mere rummeligt.

Den rigtige skygge af maling kan være ganske interessant at ligge på gipsvæggen. Forsøg ikke at opnå en perfekt glat dækning. Skilsmisser, uregelmæssigheder og ruhed vil tilføje tekstur til et sådant loft.

Ved første øjekast ser det ud til at gulvet er lavet af beton - det ville dog ikke være meget bekvemt. Selv i et privat hus er lofterne af gipsplader anvendt i dette billede meget mere funktionelle - de vil skjule rør og ledninger.

Bemærk: Normalt, når de er færdige med arbejdet, forsøger de at opnå maksimal ensartethed og maske leddene. Det er ikke nødvendigt at gøre dette i loftet stil, tværtimod understrege dem for at give ægtheden til designet.

Indretningen af ​​loftet til køkkenet bruges ofte: formularernes enkelhed og det minimale antal dekorative elementer garanterer bekvemmelighed, og det ser meget smukt ud.

Du kan forsøge at fremhæve disse kvaliteter ved hjælp af et enkeltgips gipsloft - en universel mulighed, der passer til både stort og lille køkken.

Hvis du er bange for at resultatet kommer ud for upersonligt, prøv at lege med belysningen - placeringen af ​​spotlights, en usædvanlig lysekrone, en interessant finish rundt omkredsen. Der er mange løsninger, der kan hjælpe med at dekorere rummet.

Se på dette billede: Et gipspladens falde loft passer perfekt i loftet stil. Dette er en universel enhed, der ser lige så godt ud i rummelige værelser og små studiolejligheder. Det vigtigste er at vælge den rigtige skala og beslutte om baggrundslyset. En velfungeret tone ændrer dramatisk endda det mest beskedne interiør.

En meget unik løsning er det åbne loft på gipsplader. Vær opmærksom på den subtilitet, som arbejdet blev gjort - ikke alle er i stand til at skære et sådant lærred af sig selv. Derfor er det bedre at overdrage realiseringen af ​​din ide til fagfolk, hvis du ikke er sikker på dine kunstneriske evner.

Et sådant design gipsplankloft i stuen, som på billedet - en bindende modtagelse. Du bliver nødt til at omhyggeligt nærme sig udvælgelsen af ​​andre elementer i interiøret, ellers vil det se latterligt ud.

Forresten er loftet et godt valg for at give et stilfuldt udseende til balkonen. Det er ikke engang nødvendigt at afslutte væggene - et loftsniveau på gipsplade og metallamper er nok på et niveau. De ser godt ud på baggrund af mursten eller beton.

I det indre af art deco

I modsætning til loftet tilbyder vi dig eksempler på værelser i art deco format. Delikate toner, krøllede elementer, antik stilering... Enig, det lyder meget interessant.

Kan ikke forestille mig, hvordan moderne gipsvæg passer ind i dette billede? Se videre!

Selvfølgelig er enkle lofter på et niveau usandsynligt at være passende. Men det komplekse multi-level design med belysning - hvad du har brug for!

Bedre opgive standard hvid. Men alt for lyse nuancer bør ikke blive båret væk. Delikat creme, pastelfarver, elegant brun... De supplerer interiøret, fuldt ud i overensstemmelse med konceptet art deco.

Det er ikke nødvendigt at bruge gipsvæg til hele gulvet: det glatte stretchstof i gipsvæggen ser fantastisk ut. Dette design er velegnet til værelser i alle størrelser - fra stort til det mindste.

For mere elegance, vælg en yndefuld vedhæng lysekrone med fine dekorative vedhæng.

Stucco molding på loftet er en teknik, der kan vise sig at være for fantasifulde i en anden stil. Men for art deco passer den næsten perfekt.

Det kompleksformede gipsplankloft med stuccoelementer vil dekorere rummelige værelser med høje vægge. Sørg for, at skulpturens kvalitet - hvis den er uhøflig, vil effekten blive forkælet.

I vintage interiør

Ikke så længe siden blev vintage design betragtet som ikke for universelt: en stue, et soveværelse, måske en undersøgelse... Men nyere modetrends afviser denne stereotype.

Hvordan indrettede du i en sådan stil badeværelse? Mærkeligt, som det kan synes, ser det ud til, at gipstaket med skjult belysning og dekorative indlæg ikke er på plads. Tværtimod understreger han interiøret i samme ånd.

Figurer gipsplader lofter - næsten klassisk vintage. Det vigtigste er at vælge et smukt og elegant mønster og sørge for lige installation. Du vil ikke have alt indtryk af dyre reparationer forkælet kurvesamlinger?

Et simpelt lærred kan se helt luksuriøst ud, hvis du supplerer det med en usædvanlig "antik" lysekrone og stilfulde bundkort. Prøv at vise opmærksomhed på detaljer, ellers vil den mindste uforsigtighed i fint efterbehandling helt ændre opfattelsen af ​​rummet og fratage det harmoni.

I det indre af "Moderne"

Glatte linjer, en kombination af naturlige materialer med moderne og minimale konventioner. Måske er det sådan, det skal beskrives, ikke helt standarddesign.

På trods af nogle tendenser kan man ikke sige, at der er strenge regler, der skal overholdes under reparationer.

Det hængende gipsplankloft vist på dette billede af stuen i jugendstil viser det meget godt. Møblernes klassiske træagtige toner er usædvanligt kombineret med jernlamper og LED-belysning. Du må indrømme, at et sådant design ikke kan kaldes standard - men det er her, hvor dens charme ligger.

Bølgede lofter af gipsvæg i moderne brug ganske ofte - deres tekstur er helt i overensstemmelse med det grundlæggende princip for glatte linjer. Prøv at installere et komplekst multi-level design, der placeres i midten af ​​den fremhævede stofindsats. Elegant og smukt.

Den oprindelige belægning vil vise sig, hvis du placerer figurerede gipsplader, f.eks. Ringe, på et enkelt enkelt lærred. Denne løsning ser meget interessant og frisk ud. Et godt valg til stuen eller børnehaven. I det andet tilfælde laves den volumetriske del af loftets farve - så resultatet bliver meget lysere.

I det klassiske interiør

Classic går aldrig ud af mode. Derudover anvendes en tilsvarende finish med succes i alle værelser - fra soveværelset til korridoren. Derfor er dens popularitet ud over elegance på grund af alsidighed. Lad os se eksempler?

Et simpelt hvidgipsplankloft er omdannet ved at tilføje en grænse på flere niveauer rundt om omkredsen. Det virker meget elegant, egnet til værelser af enhver størrelse.

Den vigtigste ting at overveje er, at hvis vægens højde er mindre end tre meter, bliver du nødt til at opgive for pludselige overgange - de vil virke overdrevent massive.

Gipsplankloftet i det følgende billede er en glimrende løsning til en rummelig stue eller hall. Vær opmærksom på de krøllede elementer. At skabe et sådant design kræver meget tid og penge, men resultatet er absolut det værd.

Et sådant design er et godt valg for kombinerede værelser: en hall med en spisestue, et køkkenstudio, et soveværelse med kontor. Spejl komposit loft forstærker indtrykket. Du kan supplere det med en elegant hængende lysekrone. På grund af materialets enkle struktur er der ingen grund til at begrænse dig selv i indretningen: krystalvedhæng og en interessant form er mere passende i dette tilfælde end nogensinde.

Luksuriøse flertallede lofter med stuck på gipsvæggen (f.eks. På billedet nedenfor) kan heller ikke betragtes som nemme at installere og bruge. De forpligter sig til at respektere det passende interiør: det er usandsynligt, at sådan dekoreret lærred vil blive kombineret med tapet i blomster.

Af den måde: harmonien med at dekorere et værelse er næsten den grundlæggende regel, der skal følges perfekt. Resten er mere rådgivende og i nogle tilfælde er de endda værd at bryde. Men her kan den mindste fejl være kritisk og dræbte hele tiden det indre.

En smuk løsning til soveværelset er et multi-lagdelt gipsplankloft med glatte farveovergange. Vælg en blød gradient eller brug den klassiske kombination af beige og hvid. Som en kilde til belysning foretrækker lysekronen, eller suppler det med spotlights, hvis rummet er stort nok.

Men vi anbefaler ikke kun at være begrænset til dem. En lignende design stil indeholder jo nogle begrænsninger, som skal lyttes til.

Bonus sektion. Usædvanlige gipsplader lofter

Vi viste dig 10 stilarter, blandt hvilke alle uden tvivl vil finde en, der vil tilfredsstille ham.

Afslutningsvis vil jeg gerne vise de mest uventede billeder af lofterne, som vi mødte under forberedelsen af ​​vores valg.

Med den rette placering af LED-strimlerne og spejlet "bunden" kan volumengipspladens loft svare på det filosofiske spørgsmål "eksisterer uendelighed"? I hvert fald i loftet - ja!

Det er umuligt at kalde installationen af ​​en lignende konstruktion simpel. Men hvis du kan lide ekstravagant design, anbefaler vi dig at prøve det - det giver en virkelig fantastisk effekt.

Spejling af de figurerede gipsvæggeelementer på væggen betragtes også næppe som en standard teknik. Det kræver særlig pleje i installationen, omhyggelige målinger af rummet og det tilsvarende interiør. Men hvis disse vanskeligheder ikke skræmmer dig, er det absolut et forsøg værd - dette design ser meget stilfuldt ud og ukonventionelt.

3D-gipslofter anvendes oftest i restauranter og indkøbscentre. Men hvis gulvpladsen tillader det, hvorfor anvend ikke denne teknologi derhjemme? Det er bedre at vælge det til hallen - glæden af ​​de gæster, du har givet.

Overvej at det vil tage meget plads - med sin mangel på alle effekter vil blive smurt.

Som du kan se er gipsplanklofter universelle og velegnede til alle grundlæggende typer af interiører. Sikker på, du har fundet mere end en interessant løsning til reparation - held og lykke i deres gennemførelse!

Vægge og lofter af gipsplader: forberedelse af overflader til beklædning, instruktioner til installation af profilen, installation af gipsplader

Pletteringen af ​​vægge og lofter med gipsplader før deres efterbehandling er i dag en normal praksis i forbindelse med reparationsarbejde, fordi uden overflødig indsats kan selv overflader og overflader, der er lette at reparere, opnås, helt klar til enhver form for efterbehandling. Fra denne artikel lærer du detaljeret, hvordan man korrekt stiller lofter og vægge af gipsplader med egne hænder.

Gipsvæg på væggene og loftet

Overfladebehandling til plating

Hvis det er planlagt at montere gipsvægge både på væggene og på loftet, laver de som regel først en profilramme, der starter med væggene og slutter med loftet, og derefter gør de hylsteret i en tilsvarende rækkefølge.

Overflademærkning

Forberedende arbejde udført efter følgende regler:

 • Uanset hvor fladt væggene og loftet er i rummet, skal du først måle alt igen og installere alle elementer i henhold til kontrollerede vandretheder, lodrette sider og vinkler.

Mærkning til installation af profilsystemet

 • Begynd test med vægge og lofter, som tester niveauet for afvigelser fra henholdsvis vertikale og horisontale, og kontroller derefter vægsamlingen for tilstedeværelsen af ​​rette vinkler mellem dem. Alle afvigelser registreres og elimineres ved anvendelse af markeringen. Justering vil tillade ikke kun at fjerne de forvrængninger, der ofte er synlige med det blotte øje, men også for at undgå problemer, når de dækker overflader med strengt rektangulære plader af gips.

Profil Installationsvejledning

Loft og vægge kræver forudinstallation af profilbasen, som er fremstillet i henhold til følgende instruktioner:

 • Ved at markere start installationsguide profiler. De er monteret på to til hver væg (på gulv og loft) og fire til loftet (på hver væg under loftet). Hvis det er nødvendigt, for at opnå en vandret, lodret eller ret vinkel, anbringes et hvilket som helst stift materiale af passende tykkelse under styreprofilens lameller. Vægguider, monteret på gulvet, har en åben del til toppen, monteret på loftet - en åben del til bunden.
 • Afstanden mellem væggene og tilstødende guider skal være minimal, men det dannede plan skal svare til lodret. Afstanden fra loftbunden til den næste monterede styreprofil skal være ca. 8-10 cm.

Princippet om installation og montering af hovedrammesystemprofilen

 • Fastgørelse af guider til vægge udføres ved hjælp af dykker og skruer med en stigning på ca. 40-50 cm.
 • Så på hver væg med et trin på 60 cm anvendes strenge lodrette linjer, langs hvilke suspensioner er fastgjort, hvilket yderligere giver stivhed til profilrammen og strukturen som helhed. Vedhæftning af suspensioner udføres også med dykker og selvdrejende skruer, og installationstrinnet med suspensioner vælges ca. 40-50 cm.
 • Monter derefter hovedprofilen. Til dette formål sættes enderne af lamellerne ind i styrene, og stropperne fastgøres til styrene og bøjlerne ved hjælp af selvdrejende skruer, samtidig med at vertikaliteten af ​​listerne i hovedprofilen styres med et niveau.
 • Når vægrammen er monteret, fortsæt til montering af loftet. Alt arbejde udføres på samme måde, kun guiderne er fastgjort til den allerede monterede vægramme og ikke til væggene. Derudover er rammen suppleret med tværgående indsatser af hovedprofilen, hvilket i fremtiden vil give mulighed for lateral fastgørelse af gipsplader, med andre ord større pålidelighed.

Færdig ramme konstruktion på væggene og loftet

Gipsvæg installation

Når rammesystemet fra profilen er oprettet, er trimmen monteret på vægge og loft.

Værker udføres, styret af følgende regler:

 • Gipsvæg installation, uanset overflade, i hullet.
 • Beregning af mængden af ​​gipsvæg udføres baseret på vægernes samlede overfladeareal og loftet separat. Separat, fordi de til loftplader bruger specielt loft, tyndere gipsplader. Samtidig er det nødvendigt at levere en beholdning af ark i størrelsesordenen 10-20% af den krævede mængde afhængigt af installatørens oplevelse ved indkøb.

Tip! Før det dækkes anbefales det at tegne en plan for placeringen af ​​gipsplader og deres segmenter på væggene og loftet. Dette vil give dig mulighed for at forskære arkene, og det er lettere at navigere i hvilke af dem og hvor de skal monteres.

 • Bladskæring udføres ved først at notere det skårne sted på gipsvæggen, hvorefter en brevpapir kniv er lavet med en klar 2-3 mm dyb snit, arket lægges med skåret skæret til kanten af ​​bordet og skærer forsigtigt gipsvæggen ved at skære. Skær derefter kartonen på den anden side, og få den rigtige størrelse skåret

Den korrekte metode til fastgørelse af gipsplader til en profil

 • Gipset påføres og fastgøres til kassen, så arkets samlinger klart står på profilstrimlernes akse, og en af ​​lamellerne er placeret bag arket i midten.
 • Først, sheathe væggen, fastgør arkene langs kanterne og i midten langs profilen med specielle skruer, så går til loftet. Det er bedre at udføre arbejdet sammen, især ved fastsættelse af ark i loftet, da standardarket er ret massivt, og det vil være mere bekvemt, hvis en af ​​installatørerne holder arket og det andet skruer skruerne.
 • Med hensyn til loftet udføres fastgørelsen ud over de tværgående lameller langs bredden af ​​arket.

Tip! Det vil bidrage til at forstå den teknologiske proces korrekt og korrekt udføre installationen af ​​et loft lavet af gipsplader samt håndlavet video om dette emne.

Som følge heraf skal du have glatte, fuldt gipsplader vægge og lofter. Før overfladerne skal færdiggøres, skal du kun sætte leddene ordentligt og klæbe dem med et klæbemiddel net før kittet, og vent derefter, indtil kittet tørrer (se Sådan sætter du gipspladens loft med dine egne hænder). Beskrivelse af teknologien til lægning af gipsvæg på væggene og loftet er afsluttet. Med den nøje overholdelse af det ønskede resultat opnås uundgåeligt.