Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Gipsplankloft - 125 billeder af de bedste design ideer. Hvilket loft skal du vælge?

Når indretning er af høj kvalitet, er det nødvendigt at tage højde for lofterne, og det er på dem, at de besøgende skal være opmærksomme, når de kommer ind i lokalerne. Den sædvanlige mulighed for udsmykning i dag betragtes ikke længere som relevant.

Det justerede loft af pletfri hvidhed ser endog kedeligt ud. De populære løsninger omfatter multi-level og suspenderede strukturer. Den sidste variation involverer brugen af ​​gipsvægskonstruktion.

Designet af loftet på gips er præsenteret i en bred vifte. Eksperter bruger en række nuancer og former, de dristigt eksperimenterer med forskellige designs.

På trods af at stilarterne, universal gipsvæg, kan du nemt finde passende til interiøret.

Udsmykning er anderledes:

 • • To-tier design - krævet sort. Det kan indrettes på forskellige måder.
 • • Loft på tre plan - resultatet er luksuriøst, men designet er ret kompliceret.
 • • Kolonner - original og volumetrisk løsning, enkel med hensyn til design. Budgetalternativet kombineres med en række forskellige stilarter.
 • • Buerne er et uovertruffen mesterværk af moderne kunst. For at gøre dem skal du korrekt lave et projekt, der kræver visse investeringer. Resultatet vil overstige dine vildeste forventninger.

To-niveau konstruktioner

Gipsplanklofter giver dig mulighed for at skabe unikke interiører. To-tier-versionen kan gøres fantastisk eller kompliceret.

Loft af forskellige højder bruges ofte til zoneinddeling af et værelse. Det vil også bidrage til at placere de nødvendige accenter. For eksempel skal du vælge et skab eller kommode.

Tag et kig på billedet af loftet på gipspladen for at evaluere alle mulighederne for at bruge materialet. Denne designmulighed er ideel til børns værelser.

Du kan lave nogle dekorative elementer fra gipsvæggen. Som følge heraf er loftet på børnehaven dekoreret med bolde, stjerner, blomster.

Belyset loft

Takket være belysningen er det muligt at skabe en hyggelig atmosfære på værelset. Samtidig går antallet af belysningsenheder til "anden plan".

Hjem komfort hjælper med at skabe LED'er med LED strimler. Sådanne lyskilder udsender blødt lys, hvilket gør lofterne visuelt højere.

Designløsning til køkkenet

Til registrering er det vigtigt at vælge egnede geometriske former. For at skelne mellem den centrale del af loftet anvendes runde figurer, og for korrektionsformål er det bedre at vælge rektangulære.

For at udvide det visuelle rum i et smalt køkken hjælper loftet med en firkantet form.

I værelser med lave lofter anbefales ikke gipsvægskonstruktioner. Et af kriterierne for en passende løsning anses for at være harmoni.

Fordele ved gipsvæg

Ildfast materiale har en god praktisk funktionalitet. Gipsplader har fremragende fugtmodstand og gode lydisoleringsegenskaber. Dette materiale tjener til at skabe utrolige interiører.

Hvordan man arrangerer loftet i et lille køkken?

Gipsplanklofter skjuler højden af ​​rummet og tager lyset. Derfor er de ikke egnede til hvert værelse. De kan installeres sikkert, hvis lofterne i køkkenet ikke er lave.

Ellers skal du have en variation på to niveauer eller en lille cornice. Tænk på, hvordan du sætter loftet på gipsplader, så designet ser solid ud.

Den "flydende" mulighed er en smuk dekorationsløsning. Det andet niveau af loftkonstruktionen er monteret i midten, og inde i LED'erne er installeret.

Hvis lyskilderne placeres jævnt på loftet, vil enhver del af rummet være godt oplyst.

To-niveau designs udformer en række rumrum.

Lofter i køkkenet kombineret med stuen

I et sådant rum skal du lave et kompetent design. Designere afgrænser loftet og adskiller kogezonen fra hvilestedet.

Med henblik på afgrænsning anvendes geometrien, og desuden kan du montere en dekorativ belysning.

Loft i soveværelset

Bølger og ikke-standardformularer - dette er relevant og smukt. Loftet på flere plan er placeret over sengen. Designet bør undgå lyse farver. Det er bedre at bruge varme toner.

Loft til et lille soveværelse

Et lille værelse vil vinde, hvis du passer korrekt i loftets farve. Du kan flytte væk fra standardfarvningen i hvid.

Vis din fantasi og vis noget fantastisk, hvilket giver et unikt interiør.

Udvidelse af et smalt soveværelse

Belysning i rummet giver dig mulighed for at foretage de nødvendige justeringer. Den samme effekt kan opnås ved hjælp af udvalgte nuancer. Lys farver gør rummet højere, og mørkt, tværtimod, lavere.

Hvis du ikke har noget imod dristige forsøg, så brug farven lilla, rosa, orange eller kaffe til loftet i et smalt soveværelse.

Kreativt dekoreret børnelokale

Gipspladens loft - et design, der kan laves selvstændigt. Forskellige belysningsenheder er perfekt kombineret med hinanden.

Til udformningen af ​​loftet på gipspladen skæres alle figurer ud. Her skal forældre fokusere på barnets smag præferencer.

Lofter til stuen

Den bedste mulighed er at bruge geometriske former. Lofter tillader zoneinddeling, og lamper og dekorationer hjælper med at skabe en hyggelig atmosfære.

Det er vigtigt, at loftets design harmonisk kombineres med det indre rum. Glans finish er velegnet til moderne stil eller højteknologi.

Sådan installeres loftet på gipsplader og teknologi providence værker

Før du instruerer, beskriver installationen af ​​loftet på gipspladen. Det er tilstrækkeligt detaljeret og forståeligt selv til dem, der ikke har oplevet GCR. Overvejet alle faser - fra projekt til ru finish. Ud over standardteknikker vil du lære nogle tricks for at spare tid eller penge. I begyndelsen af ​​artiklen gives lister over nødvendige værktøjer og materialer samt de betingelser, der anbefales til dette arbejde. Derefter gives en kort rækkefølge. Og næste afsnit, kaldet Plan og beregninger, begynder med en detaljeret beskrivelse af hvert trin.

Hvor er installationen af ​​gipsvæg på loftet

Med vægdekoration. Faktum er, at korrekt installation af gipsvæg på loftet kræver perfekt glatte vægge. Så før man starter loftet arbejde, skal væggene være forberedt til efterbehandling (pudset og pudset). Eller i det mindste kappe gips.

Det fremtidige loft skal også udarbejdes. Fjern den gamle finish, hvis den forstyrrer. Fastgør al kommunikation til loftet - ledninger, luftkanaler, rør.

Reglerne for montering af gipspladens loft er næsten det samme som ved montering af vægge. Der er vanskeligheder. Men generelt er ideen det værd, selvom du først oplevede GCR. Selvfølgelig er det ønskeligt at installere gipsvægslofter, hvordan man bruger et lille elværktøj og har fysisk styrke.

Hvad kræves til installation af gipspladens loft

Du bliver nødt til at arbejde med lange og relativt tunge materialer. Du vil helt sikkert have brug for en assistent.

Fra værktøjerne er der brug for:

 • vand eller laser niveau;
 • en blyant
 • markør;
 • saks til metal (egnet bulgarsk);
 • Punch;
 • en hammer;
 • en kniv;
 • en skruetrækker og flere PH2 tværbits.

Det er nødvendigt at tilføje en liste over værktøjer og enheder, der letter dit arbejde meget:

Cretaceous kile Special bit til gipsvæg med stop

Det vil ikke være overflødigt og det sædvanlige byggeri. Hvis du ikke har et hydroniveau eller et laserniveau og har ingen steder at nå dem, kan du undvære de sædvanlige.

Snedig: hvordan man kan lave et laserniveau

 1. Fastgør det sædvanlige niveau med tape på en lang, perfekt lige stang;
 2. læg baren på en kendt vandret overflade;
 3. Hvis boblen ikke er lige i midten, indsæt en tynd kil under den tilsvarende ende af niveauet. Prøv at perfekt justere boblen;
 4. drej stangen 180 °. Sørg for, at boblen i denne position er lige i midten.

Så i stedet for et kort og unøjagtigt niveau har du en lang og præcis en.

Har også brug for værktøjer til efterbehandling. Listen afhænger af typen af ​​finish, men i hvert fald nødvendigt:

 • spatler - smal og bred
 • skovl (eller anden praktisk beholder).

Det er ønskeligt at have en dyse på boremaskinen (mixer) til blanding af bygningsblandinger.

Det vil hjælpe den grundlæggende bænk. Glem stigerne - det er ubelejligt at arbejde på dem. Skær udbrædder eller drej en enkel bænk fra et spånplader. Beregn dens højde, så der er 10-15 cm over dit hoved til den fremtidige overflade af loftet.

 • guide profil;
 • loftprofil;
 • enkeltstående stik ("krabber");
 • langsgående stik (hvis langsgående profiler længere end 3 meter er påkrævet);
 • suspensioner lige (for højder op til 20 cm);
 • suspensioner anker + tryk (i en højde på mere end 20 cm);
 • dowel-negle med en diameter på 6 mm
 • eller skruer på træ til trævægge og gulve (sort, med en sjælden trådhøjde);
 • skruer med en pressevasker 4.2 x 13 mm (sølv uden boremaskine);
 • gipsskruer (sort, med hyppig trådhøjde)
 • og selve gipsvæggen;
 • såvel som kittet;
 • primer;
 • og serpyanka.

Hvor mange materialer vil der være brug for? For at have nok, men der er intet overskud, skal du have en nøjagtig beregning. Sådan gør du det, læs afsnittet "Skema og beregninger".

Arbejdsplan

Lad os traditionelt opdele installationen af ​​hl på loftet i fem store faser. Yderligere vil hvert afsnit i artiklen beskrive disse trin med alle detaljer.

 1. Ordning og beregninger
 2. layout;
 3. installation af profiler og suspensioner
 4. installation af gipsvægge;
 5. finish /

Ved at måle rummet og lave et diagram, får du en klar ide om, hvor mange materialer der skal bruges.

Teknologien til installation af gipsvæg på loftet kræver nøjagtighed. For at forhindre konstruktionen at fordreje, er det nødvendigt at anvende markeringer langs omkredsen af ​​rummet med stor præcision.

Vi tager for slag. Der kræves ikke mindre pleje, når du monterer styringsprofilen rundt om omkredsen. Loftprofiler er fastgjort med en skruetrækker.

Løft og fastgør plader af gipsvæg. Meget arbejde som en skruetrækker.

Det er stadig at sætte loftet op. Her er det - ideelt glat overflade, som er praktisk at anvende enhver finish.

Og nu hele løbet af arbejdet med alle detaljer.

Ordning og beregninger

Så har du væggene klar. De er syet med gipsplader, ideelt pudsede og dækket af et lag af kittet. Mål hver væg i rummet. Meget høj nøjagtighed er ikke nødvendig her; Det vigtigste er at forstå, hvor meget materiale du har brug for, og hvordan du installerer gipsvæg på loftet (i længderetningen eller på tværs).

Tegn et rumdiagram på papir. Tegn gipsplader på diagrammet for at se, hvor der vil være mindre affald.

Ordningen for beregning af fordelingen af ​​ark på loftet.

Ark skal arrangeres som murværk. Dvs., hver næste række forskydes i forhold til den foregående halvdel af længden af ​​arket.

Dimensioner af gipsplader

Den mest almindelige størrelse er 2,5 til 1,2 m. Mindre almindeligt er arkene 2,7 eller 3 m lange. Den sædvanlige tykkelse er 12,5 mm, men for loftet er mere lys 9,5 mm tilladt. Selvom det ifølge Knauf-teknologien er meningen at lægge ark i 2 lag, som giver dig mulighed for at skabe en solid struktur og slippe af med revner i loftet.

Tæl nu antallet af profiler. Teknologien for gipsvægslofter er som følger: For det første er en guide metalprofil fastgjort langs omkredsen. Loftprofiler er indsat i det og fastgjort til det. Derudover er profiler fastgjort med suspensioner til loftet.

Monteringsteknologi gipsplader lofter

Vigtigt: Regler for installationsguideprofil

Mellem styreprofilens segmenter bør der ikke være huller. I hjørnet indsættes en profil i den anden, indtil den stopper. På et plan er profilsektionerne forbundet til en ledd. Hvis der er et ydre hjørne, skal en af ​​profilsektionerne stikke ud ved 27 mm. Dette resulterer i et fast bælte fra styringsprofilen.

For at tælle antallet af dowel-negle skal du fokusere på bjerget cirka hver 40-50 cm.

Lange sektioner af loftprofilen er installeret præcis hver 50 cm. Gipsplader er placeret over dem. Således ligger kanterne af hvert ark tydeligt midt i profilen. Ingen kant skal hænge i luften! Kanten der grænser op til væggene, fastgøres direkte til styringsprofilen.

Ordningen om fastgørelse af GKL-profiler

Tværstykker indsættes over de langsgående profiler. Disse er segmenter af samme loftsprofil, indstillet i trin på 60 cm. Princippet er det samme: Alle kanter på hvert GCR-ark skal falde midt på profilen. Mellemlaget af arket skal også fastgøres. Jumperlængde = 50 cm minus bredden af ​​loftprofilen (60 mm), det vil sige 44 cm.

Suspensioner installeres langs hele længden af ​​de langsgående profiler i trin på 60 cm.

For tydelighed skal du tegne alle profilerne på din ordning for ikke at forveksle i beregningen. Hver krydsning af loftprofilerne er en krabbe og tre metalskruer (med en pressevasker).

Gipspladeskruer er skruet i intervaller på 15 cm. Tag kun den samlede længde af alle profiler i centimeter og divider den med 15.

Køb en kitt med beregningen af ​​1 kg af den færdige blanding pr. 1 m 2 ca. 3 kg pr. Ark. Kilogram af den færdige blanding, ikke pulveret.

Materialer værd at købe med en lille margen - omkring 20%. Beregn hurtigt den rigtige mængde materiale på loft online-regnemaskinen.

mærkning

Så begynder vi direkte installationen af ​​gipspladerloft.

Normalt er gipsvæg monteret i loftet vandret. Arm dig selv med et niveau og gør dig klar til at tegne en vandret linje rundt om rummet. Du kan begrænse de korte slag hver halve meter. Det vigtigste er at markere målets ender præcis på samme niveau.

Vigtigt er den korrekte placering af pladerne af gipsvæg på loftet

At ikke købe værktøjer

Det giver ingen mening at købe noget dyrt udstyr til et engangsarbejde. Værktøjer som et laserniveau, en hammerboremaskine og en skruetrækker kan lejes.

Du kan tegne en linje i blyant langs en lang straight bar. Til dette formål, passende stykke af loftprofilen. Du kan kun sætte mærker i hjørnerne og derefter drive ankarner i dem og trække strengen. Men det er endnu nemmere at strække kritestrengen mellem disse mærker og smække dem på væggen - der vil være en pletfri, lige og tydelig synlig linje.

Ved denne markering skal der etableres en guide profil. Husk at loftets overflade bliver omkring en centimeter lavere.

Derefter skal du markere installationsplaceringen af ​​loftsprofilerne. Sæt mærker direkte på væggen, lige under ledningsprofilens fastgørelseslinje. De skal være synlige, selv efter at du har installeret ark GCR. Påfør slag i 50 cm trin for at installere lange loftsprofiler, i trin på 60 cm til hoppere.

Det er stadig at bemærke krydset af den langsgående profil med hoppere. Mal på metal med en markør. Sæt slag hver 60 centimeter på længdeprofilerne. Du kan gøre dette selv før du installerer dem i guideprofilerne. Markér de ender, som du startede med: De skal alle være på den ene side af rummet.

Installation af profiler og suspensioner

Bor profilprofilen med en 6 mm boremaskine med en stigning på ca. 40 cm. I princippet kan du slå den med en perforator direkte på installationsstedet. Når du borer en væg, skal du holde profilen tæt. Sørg for, at den ikke bevæger sig i forhold til markeringen.

Gennem boring af styringsprofilen er tilladt

Hvis du har gipsplader vægge, så skal du forestille dig, på hvilken afstand fra væggen der er gipsplader. Den del af dowel'en (med hak) skal helt sidde i betonen.

På vægge længere end 3 m skal du sørge for at "spleje" guideprofilerne og indsætte den ene i den anden. De skal også være sammenføjet i hjørnerne. Monter derefter de langsgående loftsprofiler, indsæt dem med enderne ind i styringsprofilen.

Snoet: hvordan man nemt kan indstille loftsprofilen i guiden

Trim hjørnene i enderne af loftprofilen med saks. Så det bliver meget nemmere at sætte det ind i guiden, især hvis du arbejder alene.

Suspensioner installeres bedst, inden du fastgør længdeprofilerne og installerer hoppere. Kun du skal sørge for, at profilerne er nøjagtigt på plads: Du vil blive styret af dem, hvor du skal sætte suspensionerne.

Til fastgørelse i beton skal du normalt bruge dowel-negle. Du kan også tage en dowel-wedge - den holder meget stærkere, men det er meget sværere at demontere.

Betongulve i gamle lejligheder er forræderiske. Det sker ofte, at en boremaskine, der er gået lidt mindre end en centimeter, falder i tomhed. At håndtere sådanne overraskelser kan være på forskellige måder:

 1. tag en meget lang dowel-negle
 2. fastgør suspensionen på et andet sted
 3. I stedet for dowel-neglen skal du køre en træplade og fastgøre fjederen med en selvdrejende skrue.

Det er bedre ikke at fastgøre en direkte suspension til de ekstreme huller (som er i kronblade), men til de nærliggende, der er tættere på midten. At klare kronblade er selvfølgelig mere bekvemt: det er lettere at komme tæt på dem, når rammen allerede er samlet. Men denne metode vil gøre det muligt for loftet at sænke lidt.

Du kan bruge direkte suspensioner, selv hvis loftets højde fra loftet er over 20 cm. I stedet for en suspension skal du bare bruge to.

Men det er meget mere bekvemt at bruge ankerophænget. Ankerophænget er fastgjort til loftet på samme måde som den direkte suspension, gennem øjet, tidligere bøjet gennem 90 ° med tænger. Bemærk, at du kun skal bøje selve øret. Resten af ​​linjen skal forblive helt lige.

Hvor kan man installere suspensioner? Over hver af de lange loftsprofiler, i trin på ca. 50-60 cm. De bør ikke komme til leddene i længde- og tværgående profiler! Fokuser på den tidligere markerede markering.

Slår direkte suspensioner, bøj ​​benene 90 ° ned. Gør dette omhyggeligt - efter bøjning skal benene forblive helt lige.

Når alle suspensioner er fastspændt, skal du installere langsgående profiler langs markeringen (hver 50 cm). Fastgør dem med skruer gennem styreprofilen, en i hver ende.

Monteringsprofil til loftet

At skrue skruerne uden et bor er ikke så svært. Det vigtigste - at bruge den rette flagermus (mærket "PH2"). Hvordan skal man trykke på skruen (men uden fanatisme) og vride med mellemhastighed. Efter et sekund eller to gennemsyrer den skarpe spids metalmetoden, og skruen skrues ind uden problemer.

Monteringsprofil til suspension

Skær hopperne. Bemærk venligst at længden af ​​de ydre hoppe ikke er 44, men 47 cm. Fastgør hopperne "krabber".

Loftkrabbe til tilslutning af tværprofiler

Krabber snap på toppen. De har specielle kronblade med huller til montering af skruer på profilen. Bøj kronblade og fastgør krabben med en skrue til den lange profil. Før dette skal du sørge for, at det ikke bevæger sig i forhold til etiketten. To yderligere skruer skruer gennem de samme kronblad i hver jumper.

Sådan redder du på krabber

Gør hoppere 6 centimeter længere. Skær sidehyllerne på 3 cm i hver ende. Skru den resterende, midterste del af skruen direkte til den lange loftsprofil fra bunden med en skrue. Vær ikke flov over at skruehovedet bukker ud lidt: det vil ikke være en alvorlig hindring for den tætte pasform af gipsvæggen.

Indstillinger for tilslutning af profiler uden brug af en krabbe på billedet:

Med sådanne besparelser vil rammestivheden lide lidt. Selvfølgelig vil loftet ikke falde sammen; Bare vær lidt mindre glat og holdbar.

Skynd dig ikke for at fastgøre de direkte suspensioner til profilen. Problemet er, at profiler med en længde på 2 m og derover vil uundgåeligt falde. Især hvis du brugte en forlængerledning (langsgående stik).

Eliminér sagging med en ledning stramt over alle langsgående profiler:

 1. Skru en skrue ind i styrprofilen i hver ende af rummet, midt på væggen;
 2. Bind en ledning til dem og træk det stramt;
 3. Du kan se, at de lange profiler "ligger" på ledningen. Før du sætter op på suspensionerne, løft dem op, så de hænger 1-2 millimeter over strengen.

Når alle suspensioner og alle jumpers er boltet til langsgående profiler, er rammen klar. Gå til installationen af ​​gipsvæg på loftet.

Installation af gipsplader

Men først skal du gøre isoleringen (hvis i dit tilfælde er det nødvendigt). Der er forskellige måder at varme loftet på. Måske er den mest hensigtsmæssige opvarmning med mineraluld. Den rullede isolering er simpelthen placeret oven på rammen. Brug handsker, beskyttelsesbriller og åndedrætsværn - mineraluldsstøv irriterer selv huden, for ikke at nævne slimhinderne.

Og nu kan du fastgøre ark GCR. Start fra kanten, hvor hele arket er placeret. Placer arket over de lange profiler mod væggene. Hvis du gjorde alt korrekt og præcist, vil arkets kanter langs hele længden være nøjagtigt midt i loftsprofilerne.

Skru arket til alle profiler, både på kanterne og i midten. På kanten skal skruerne gå omkring hver 15 cm, på andre steder kan du øge trin til 20-25 cm.

Sådan repareres ark

GKL har en forside og en forkert side. På forsiden er afrundingen afrundet langs arkets langsgående kanter, og der er en lille ujævnhed. Den forkerte side er altid flad - til en god pasform til overfladen.

Skru skruerne ti millimeter fra kanten. Mindst 15 mm skal fjernes fra klippekanten. Tilbage ned mindst fem inches fra hjørnerne!

Skruens låg skal være let indlejret i overfladen af ​​pladen. Gør det omhyggeligt: ​​skruen er ret let at trække, især med mangel på erfaring. I dette arbejde hjælper en særlig smule til gipsvæg med en limiter meget.

Markeret på væggen vil du se, hvor profilerne er. Du kan dog forud trække et ark med gips, selv før du løfter det og begynder at montere. Fortsæt den langsgående række af ark, ende til ende, uden huller. I dette arbejde er det svært at undvære en assistent.

Fittings til at holde en gipsplader ark

Lav en sikkerhedskopi. Tag et bord lidt længere end loftets højde, skru det over længden af ​​brættet om en meter i længden for at gøre bogstavet "T". Styrk to lameller skråt. En sådan anordning, som en moppe, bruges af herrer i hele verden, når de laver installation af gipsplader i loftet.

Måder at montere loftet GKL uden assistent:

Hjemmelavet version af arklagring på loftet

Næste række begynder med et halvt ark. Teknologien kræver, at sømene mellem arkene ikke krydser tværs. Pladernes korrekte placering ligner murværk.

Sådan skæres plader gipsvæg

En kniv. Kan klare. Markér midten nøjagtigt og lav et snit langs linjalen. Du har sikkert en del af loftprofilen - brug den som linjal. Klippet kan være lavt, klipp kun papiret. Placer den samme profil under snittet eller læg et ark på kanten af ​​bordet og knæk det. Det er kun at skære papiret fra bagsiden.

Hvis du har brug for at skære en meget smal strimmel, er det lettere at bruge en hacksav.

Ved skærekanterne skal der fjernes yderligere. Det er nødvendigt for høj kvalitet puttying. Med den samme kniv skal du klippe et par millimeter fra forsiden i en vinkel på ca. 45 °. Nøjagtighed på dette stadium er ikke påkrævet. Rør ikke på fabrikkens langsgående kanter - deres afrunding er allerede afrundet.

Endelig finish

Foretag loftet med en rulle eller stor børste. Gå forsigtigt rundt om sømme med en lille børste.

Efter tørring af primeren skal du tape serpyankaen. Den limes kun til sammenføjningen af ​​to fabriks sømme såvel som til hjørnerne. Umiddelbart efter det kan du putte sømme.

Knæ en lille mængde kitt. På dette stadium er det kun nødvendigt at dække sømme og riller fra skruerne. Påfør kittet med en smal trowel, og flad den derefter bredt.

Ifølge teknologien er det nødvendigt at sætte sømmen to gange. Så du er nødt til at vente på, at kittet tørrer, og påfør derefter et andet tyndt lag. Men før det, skal du sørge for at skrabe alle græsserne med en trowel (gør lige meget ikke).

Og nu skal du på en god måde anvende et tredje kontinuerligt lag af kitt. Resultatet er en glat hvid overflade til maling. Mange forsømmer den korrekte målemetode uden blænding og pletter kan ses bagefter. Mere om dette http://sdelalremont.ru/prichin-poyavleniya-blikov-na-potolke-i-kak-ot-nix-izbavitsya.html

konklusion

Faktisk er det hele artiklen om hvordan man monterer loftet på gipsplader. Gem denne side eller udskrive den - lad det være din snydeark på, hvordan du installerer gipsvæg på loftet.

Succeser dig i reparation! Derudover skal du se videoopsamlingen af ​​monteringsstrukturer GCR.

Lofter fra gipsvæg (175 billeder)

Hvad er den første ting du bemærker, når du går ind i et værelse?

Det er uden tvivl et loft.

Rigtigt hvidt loft har længe været irrelevant og kaster oprigtigt kedsomhed. Et loft på flere niveauer af gipsplader er en fantastisk løsning.

Vi har forberedt for jer alt, hvad du har brug for til at bestemme designen af ​​et sådant design. Og også vælge placeringen af ​​den indbyggede baggrundsbelysning.

175 billeder af loftsplanklofter til soveværelse, stue og køkken. Detaljeret hjælp til at vælge loftet for et lille værelse. Laconiske og praktiske infographics om valg af design stil.

Gipslofterne kommer i alle former, farver, design og passer nemt ind i enhver stil i rummet, det være sig klassisk eller moderne. Proponenter af et simpelt interiør kan begrænse en sammensætning på et niveau, og for dem, der ønsker at skabe noget unikt og kreativt, tilbyder markedet flere muligheder for design til gipsplanklofter.

Duplex gipsplader lofter

To-niveau lofter giver rummet ekstra volumen og giver dig mulighed for at ændre formen på rummet bogstaveligt efter anerkendelse, hvilket gør interiøret rig og elegant. Den kompleksitet og quirkiness af loftet struktur afhænger kun af din fantasi! Sådanne lofter er primært slående og riveting opmærksomhed fra gæster!

Pludselig højdeændringer eller glatte fleksible linjer, indbyggede lamper eller usædvanlige farver i udsmykningen - Alle disse indretningers indretning kan realiseres ved hjælp af gips. Takets geometri giver dig mulighed for at skabe enhver form: vinkler, kurver, buede og brudte linjer. Afhængigt af indretningen af ​​rummet kan lofterne også dekoreres med maleri eller stucco.

Ved hjælp af højdeforskelle og korrekt belysning kan de bruges som en ekstra teknik til zoneinddeling pladsrum. Og du kan kun understrege individuelle indvendige genstande, som du vil være særlig opmærksom på: en seng, en bar tæller, et bord.

To niveauer lofter vil se godt ud i børnehaven. Gipsvæg giver dig mulighed for at bygge på loftet alle tal: en blomst, solen, et fremmed skib, en fodbold.

Belysning design på gipsplader lofter

Designlampens hovedfunktion er sandsynligvis ikke engang belysning, men skaber et særligt humør og en behagelig atmosfære i rummet. Dens designmuligheder er enorme, men de mest populære er LED'er og LED-strimler. De giver blød ensartet belysning, der visuelt øger loftets dybde og skaber den såkaldte "hover" effekt. Ved at kombinere modeller af forskellige farver af lys og former, kan du oprette dit eget unikke design.

Typer af designbelysning:

standard. Dette lys er enkelt i design: for det er ret enkle loftdæk til lamper og standardhængende lamper.

målrettet. Velegnet til zoneinddeling, som adskiller visuelt forskellige dele af rummet fra hinanden. I stedet for aktiv tidsforbrug kan lyset gøres mere lyst, og i afslapningszonen - dæmpede toner og blødt lys.

Dekorative. Lyse kontrastfarver eller et blidt lys med moduleringer: En gennemtænkt belysning i harmoni med rummets møbler og indretningselementer vil bidrage til at skabe den stemning og festlige stemning, du har brug for i indretningen.

Gipspladerloft til køkkenet: valget af design

I konstruktionen af ​​loftet i køkkenet bruger ofte de rigtige geometriske former. Det runde layout er godt at fremhæve midten af ​​rummet, og rektangulære lofter juster perfekt formen på rummet. For et smalt køkken anbefales f.eks. En firkantet form, som visuelt udvider væggene. For køkkenet kan du hente og bølgeformede former af usædvanlige og bizarre konfigurationer, der starter med de sædvanlige ovaler og slutter med ufattelige zigzags.

Advarsel! I køkkenet med lave lofter kan ikke placeres komplekse strukturer: Vælg en eller to enkle figurer! Ved design af loftets form skal du altid matche indretningens dimensioner med rummets højde, så alt ser harmonisk ud.

Designer lofter lavet af gipsplader, ikke kun radikalt forvandle indretningen af ​​køkkenet, men også godt fra et praktisk synspunkt. Gipsvæg har stor fugtighedsbestandighed, fremragende lydisolering og brandsikker beskyttelse, som vil give dig skønhed og vellykket drift af køkkenet i mange år.

Loft design i et lille køkken

Lofter fra gipsvæg anbefales kun at placeres i køkkenet med højt til loftet eller over gennemsnittet, da de fjerner højden på rummet og afspejler lyset dårligt. For et lille køkken med lave lofter, kan du lave en to-tier struktur eller blot placere en lille takhugger rundt omkretsen: Dette vil hjælpe visuelt "løfte" loftet og gøre rummet mere luftigt og frit. Du kan eksperimentere med farve og tænke over et andet farveskema for hvert niveau.

En interessant designteknik - det såkaldte "skyhøje" loft. Effekten af ​​at svæve loftet opnås ved at montere det andet niveau i midten uden synlige sidevægge. LED'erne er placeret inde i dette design, så de er usynlige, og kun deres lys er synligt.

Husk at armaturerne indbygget i loftet skal fordeles jævnt fordelt over hele køkkenområdet for at alle funktionsområder skal tændes.

Interessante løsninger til køkkenet på 10 kvadratmeter

Loftet i køkken-stuen: kompetent zoneinddeling

Hvilke øjeblikke skal overvejes, når man vælger loftets design for et så usædvanligt rum som en kombineret køkken-stue?

Som vi allerede har nævnt, er det vigtigt at sørge for en funktionel opdeling i zoner: arbejde (køkken) og hvilested (spisestue). Grænserne mellem værelserne kan skabes ved hjælp af loftets usædvanlige arkitektur, der bygger forskellige geometriske former eller skillelinjer. For at forbedre effekten vil det hjælpe dekorativt belysning og brugen af ​​forskellige materialer, når loftet bliver færdigt i køkkenet og stuen.

Opdel i zoner, ikke kun loftet, men også væggene og gulvet. Spil med designet, duplikere de forskellige elementer, understreger den overordnede stil! Dette design gør dit køkken usædvanligt, moderigtigt, og det vil være meget mere interessant at se end standard loftmaling i hvidt.

Hvordan man sætter loftet i soveværelset?

I indretningen af ​​soveværelser er bølgede linjer og uregelmæssige former mest populære blandt designpanelstrukturer: der er ingen begrænsninger her! Enhver af dine dekorationsideer, det være sig en asymmetrisk finish, flertallede friser, medaljoner, buer, søjler og kupler - alt dette vil være relevant og perfekt passe ind i soveværelset!

Flerfladens lofter udgør som regel direkte over sengen. Undgå lyse og iøjnefaldende farver: design skal være afslappende! Loftet af varmt lys og dæmpede toner vil bedst gøre denne opgave.

Design til et lille soveværelse

Udvælgelse af det rigtige farveskema vil bidrage til at berige det indre af et lille rum og gøre det mere rummeligt. Traditionelt er lofterne i soveværelset malet hvidt. Men du kan komme op med noget mere interessant: for eksempel vil det bløde blå hængende loft ligne en åben himmel. En anden usædvanlig mulighed for soveværelset er at male midten af ​​loftet med en dyb varm farve (for eksempel burgunder), og udfør en planlagt overgang til vægplanlægningen af ​​væggene ved hjælp af linjer fra midten.

Brugen af ​​glatte overflader hjælper med at udvide små værelser. men det er ikke tilfældet! I soveværelset vil den lyse glans kun distrahere, så det er bedre at give præference til matte lofter.

Undgå komplekse former og strukturer på flere niveauer: Jumble af forskellige elementer begrænser visuelt rummet. En sådan dekoration er kun tilladt, hvis det er nødvendigt at afgrænse rummets funktionelle zoner eller lægge vægt på ethvert designelement.

Juster det smalle soveværelse

Desværre er firkantede eller smalle soveværelser i en lejlighed langt fra ualmindeligt! Hovedtræk ved et sådant soveværelse er højt til loftet, men denne højde kan let justeres ved hjælp af farve. For en visuel stigning i højden er blegetoner egnede, og mørke farver hjælper toppen til at "sænke". Hvis du maler væggene to nuancer mørkere end loftet - det vil også gøre det lavere. Husk at lofterne på gulvet og gulvet altid skal være anderledes!

Vær ikke bange for at eksperimentere og følg fri til at bruge de originale farver til loftet på et smalt soveværelse, såsom lyse farver af pink, lilla, orange, kaffe.

Sørg for at installere en række spotlights i loftet. En stor mængde lys i rummet vil skabe illusionen af ​​et rummeligt frit rum.

Det oprindelige design til soveværelset 12-14 kvadratmeter

Kreativt i børnenes soveværelse

Gipspladens loft er en god mulighed for at realisere alle dine originale kreative ideer i børnehaven.

Ud over det utrolige design af loftet, som også er let at bygge selv, har det også andre synlige fordele:

 • Enkelt og multi-niveau lofter kan kombinere lysekroner og armaturer og indbygget belysning, som vil give tilstrækkelig mængde lys i rummet og hjælpe med at opdele det i zoner. Udover centrallys i børnehaven skal der være til stede yderligere lamper med forskellig lysintensitet i rummet. Studieområdet bør være bedst oplyst, soveområdet skal gøres mørkere, og i midten af ​​rummet, hvor der er meget lys på ethvert tidspunkt af dagen, skal du have plads til spil.
 • Ved hjælp af gips kan du skabe interessante lofter og lamper i form af forskellige figurer som en sommerfugl, en blomst, et fly, fugle, der kan opfindes alt efter barnets interesser.

Individuelle loftsdesign kan også laves ved hjælp af håndmalede. Denne metode er stadig lidt kendt og ikke almindelig, men det giver dig mulighed for at realisere ethvert ønske om dit barn og gøre pladsen til ham virkelig speciel og kære.

 • Valget af et arsenal til reparation i et børns soveværelse skal altid kontaktes med særligt ansvar. Drywall henviser også til naturlige og miljøvenlige materialer, så du ikke kan bekymre dig om barnets helbred.

Loftdesign Tips i stuen

Til design af loftet i stuen anbefaler designere at bruge konstruktioner af geometrisk regelmæssige former: disse vil være alle slags cirkler eller figurer, der fremhæver indramningen af ​​rummets bundloft.

Gipslofter hjælper dig med at løse problemet med zonering af hallen i flere zoner. Spotlights og forskellige indlæg vil skabe en særlig atmosfære og vil være det endelige tryk, når du opretter et unikt rumdesign.

Projektet af dit loft skal organisk passe ind i selve stilens design. For eksempel i et landlig stue vil et blankt loft se ud i det mindste underligt, denne mulighed er mere egnet til højteknologiske eller moderne.

Registrering af hallen i Khrusjtjov

Hall i Khrusjtjov - dette er normalt et værelse med et lille område med lofter op til 2,5 meter høj og næsten ingen lydisolering. Derfor er det nødvendigt at vælge sådanne designløsninger, der hjælper med at forbedre disse funktioner til det bedre ved planlægning af rum og lofter.

Sig nej til en stor lysekrone, der kun bruser op i stuen og gør det visuelt lavere. Den bedste mulighed er et lille hængende loft med indbygget spotbelysning: diffust belysning vil visuelt øge rummet. I ophængningsstrukturen kan du lægge støjisolering, som giver den nødvendige lydbeskyttelse.

En anden interessant design beslutning er at kombinere gips og blanke lofter, der afspejler lys og visuelt "løfte" loftoverfladen.

Vælg farver i en varm palette. Og hvis du laver loftet og væggene i samme farve, så ser grænserne af rummet ud til at blive sløret, og det vil også skabe illusionen af ​​et stort rum.

Rummelig stue på 20 kvadratmeter. m.

Ved første øjekast kan rummet være stort, men dets visuelle og faktiske størrelse afhænger i vid udstrækning af lofterne. Hvis de er lave, bør du ikke konstruere komplekse to- eller flerniveaustrukturer, som visuelt reducerer stuen: Et niveau vil være nok. For et lavt loft vælger du toner, der bliver lysere end væggene eller limer tapetet med en strimmel, der visuelt "løfter" loftet.

For at belyse et stort rum anbefales det at bruge gipsvægskonstruktioner med spotlights indbygget i dem, der har funktionen zonal justerbar belysning. Derefter kan du om nødvendigt justere mængden af ​​lys i hver del af rummet. F.eks. Kun to lyspærer over kabinettet eller tre lamper over sengen.

Master loftet på gipsplader gør det selv

I tilstedeværelsen af ​​selv de mindste færdigheder vil installation af gips ikke være en vanskelig opgave for dig. Det er kun nødvendigt at kende nogle af funktionerne i gipspladerne og hvad de skal gøre med dem, hvordan man designer alt og med succes skjuler alle ulemperne ved afslutningen under loftet. Alt dette vil vi nu fortælle.

Først og fremmest skal du oprette en oversigt over dine værktøjer og om nødvendigt købe de manglende værktøjer og materialer, som for eksempel suspensioner, skruer, profiler og dug-negle. Profilen har en størrelse på mindst 4 meter, for ikke at imødekomme behovet for deres tilslutning.

 • Rammens første niveau er altid monteret på samme måde. Før gipsvæggen bliver til et fuldt udviklet design, skal du installere et enkelt enkeltniveau loft. For at gøre dette gør vi markeringer på loftet ved hjælp af et laserniveau og i en afstand på 10 centimeter fra hovedloftet placeres en vægprofil.
 • Indrykningsstørrelsen afhænger af, hvordan lamperne og teknikerne er placeret i loftet. For at indstille rammen jævnt skal du bruge laserniveauet igen.
 • Fastgør langsgående profiler, placer dem i en afstand på ca. 500-600 mm. Profilens størrelse er normalt fast, så når du installerer loftet i et stort rum, skal de splejses sammen med hjælp fra specialværktøjer.
 • Over loftprofilen gør suspensioner. Sikre dem med et anker eller ved hjælp af dowel-negle. Fastgør guider til suspensioner, og fastgør dem med skruer.

Alle disse handlinger kræver fra dig ekstrem koncentration og nøjagtighed i målinger. Nu da hovedrammen er lavet, opstår spørgsmålet igen: hvordan kan vi selv udforme gipspladen?

 • Først udfører elektrisk ledningsføring, ventilation, kommunikation, så alle ledninger gemmer sig under loftet, før arkene er placeret. Du kan lave åbninger til installation af belysning både før og efter installationen.
 • Hvis dit værelse ikke er nøjagtigt flade vægge, kan det danne slørede led, når du lægger plader af gipsplader. Derfor, før du tinker loftet og begynder at lægge ark ud, skal du forkorte lidt pladserne på disse led med væggen eller hjørnet af rummet, så dit ark vil ligge smukt og omhyggeligt. Først skal du tage og behandle alle plader med en speciel primer for at give dem en god vandtætning.
 • Efterlad afstanden fra et par millimeter fra loftet til væggen, så gipspladerne kan "ånde" frit og ikke deformere efterfølgende under påvirkning af høje temperaturer.
 • Begynd at fastgøre arkene langs de støtteprofiler, der nøje overholder den forskudte rækkefølge: Det første ark skal fastgøres i forhold til væggen og den næste - fra den langsgående profil, der kommer først.
 • Installationsfasen er forbi! Nu skal du lave huller til fastgørelseslamper, lægning af rør og anden kommunikation.
 • Placering af lofter skal først startes, efter at den første snavs er færdiggjort. Brug den, som vil trænge dybt ind i leddene: Dette vil bidrage til at gøre gipsvæggen mere robust og samtidig behandle arkene selv, hvilket forhindrer udseendet af skimmel, mikroorganismer og andre svampe i loftet.
 • Installationen af ​​gipspladerne er komplet, det er kun at tilføje dem forskellige dekorationer og dekorative elementer.

For at gøre processen mere forståelig anbefaler vi også, at du gør dig bekendt med videoen om installation af gipspladens lofter.

Læs også vores artikel om hævede lofter.

Gipspladens loft - 100 bedste billed ideer hvordan man designer loftet af gips

Markedet for byggematerialer giver et stort antal muligheder for udsmykning af gulve, vægge og lofter. Nogle af disse løsninger er kun egnet til kontorer, og nogle til boligområder.

Men der er universelle designværktøjer som gipsvæg. Specielt bizart design gips giver dig mulighed for at lave i loftet, fordi det ikke bærer sådan funktionalitet som vægge eller gulv.

På samme tid er loftet det vigtigste visuelle objekt, fordi det første blik falder på det.

På billedet af gipsvægslofter finder du tre hovedmuligheder: to niveauer (de mest almindelige), tre niveauer (meget kompliceret i design og udførelse), buer (kan bruges i mange designløsninger).

To-niveau loft

To niveauer lofter er de mest almindelige, da de giver lofterne mulighed for at få en række forskellige former og til at bygge i de vigtigste belysning og belysning.

Så du kan opnå originalitet og quirkiness, at adskille forskellige zoner eller tildele noget objekt i interiøret.

Sådanne lofter vil være den oprindelige løsning til børnenes værelse. Alt, der begrænser brugen af ​​gipsophæng, er manglen på fantasi.

Loftsbelysning

Designmetoden til belysningsproblemet giver dig mulighed for at opnå komfort i rummet og visuelt forstørre rummet. Med to niveauer lofter bruge to typer af lys: primære og sekundære.

Hovedlyset udføres ofte på den nederste del af loftet på grund af de indbyggede energibesparende lamper. Dette lys bruges til at se tv, læse bøger og hverdag.

Yderligere belysning er lavet i lommer af sådanne lofter. For at gøre dette skal du bruge LED'er eller LED-strimler i forskellige farver. Sådan belysning gør opfattelsen af ​​boligareal blød og glat. Især denne mulighed er fantastisk til soveværelser og børns værelser.

Loft i køkkenet

Designet af gipspladelofter i køkkenet er et meget komplekst problem. Når man løser det, er det umagen værd at tage en meget forsigtig tilgang ikke kun til sin maleriske og fantastiske natur, men også at tage hensyn til køkkenområdet og højden af ​​hovedloftet.

Når et lille område er bedst at bruge firkantede elementer, vil de visuelt øge rummet. Hvis dimensionerne tillader, så i den centrale del kan du bruge afrundede former og rektangulære langs kanterne - dette vil perfekt justere rummet.

Ved lave lofter er det ikke nødvendigt at ty til kompleks konstruktion, da det vil reducere ikke kun den funktionelle højde, men vil også blive moralsk undertrykkelse.

På grund af gipsloftets evne til at skjule lys og funktionel højde, bør sådanne lofter ikke anvendes i meget lave rum. Sådanne løsninger er kun egnet til køkkener med høj eller mellemhøj lofter.

Vær også opmærksom på farveområdet for begge niveauer, det er den farve, der kan tillade at forøge pladsen.

I så komplekse områder som køkken-stuen er zoneinddeling hovedreglen. Det er nødvendigt at visuelt adskille kogezonen fra restzonen. For at løse dette problem kan du bruge geometriske former og dekorative lys.

Gipsvæggen er under alle omstændigheder et fugt-, lydisolerende og brandsikkert materiale og er ideelt til indretning af lofter i køkkener.

Gipsplankloft i soveværelset

I et sådant rum er det bedre ikke at bruge strenge geometriske former og linjer. Her er mere velegnede glatte, bølgede linjer, som visuelt beroliger.

Også vigtigt er belysningen af ​​soveværelserne. Hvis det ikke er justeret med arbejdsområdet, vil et stærkt lys ikke være passende. Den bedste løsning ville være at bruge dæmpet lys i blå, gul eller grøn. Disse farver har tendens til at slappe af og sove bedre.

Selv i små soveværelser, gipsplader lofter vil gøre. Her er det vigtigste at tage højde for farveområdet, kun hun kan øge rummets visuelle størrelse.

Loft i stuen

Til stuen eller andre store værelser er skyhøje lofter meget velegnede. Dette gøres ved at tilføje et andet (lavere) niveau i midten af ​​rummet. Den interne struktur er monteret lysdiode belysning, der falder på objekter ikke i ret vinkel, men ved lyset fra den øverste, nedsænket lag og vægge.

Dette giver dig mulighed for jævnt at distribuere lyset og gør rummet endnu større, end det virkelig er. Forbedre denne effekt vil bidrage til den glatte overflade af loftet.

Loft i børnenes værelse

Hvordan man laver et loft på gipsplader i børnehaven. Svaret på dette spørgsmål begrænser kun din ide om børns fantasi. Jo mere fantastiske og lunefulde former for et sådant loft, jo større vil være flyvningen i at fancy dit barn før sengetid.

Dette vil gøre det muligt for ham hurtigt og fast at falde i søvn og vågne op med energi til en ny dag. Gipsvæg i børnehaven er den bedste løsning, fordi den er allergivenlig og ikke påvirker børns sundhed negativt.