Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

Lofter med synlige bjælker

Semyonich god eftermiddag! Han lavede fundamentet, installerede en kasse med træ, dækkede taget, forarbejdede huset udenfor. Nu, som det bliver varmere, planlægger jeg at fortsætte arbejdet. Spørgsmålet opstod - hvordan man sætter et retfærdigt loft (uden udkast) langs bjælkerne (lige over bjælkerne - bjælkerne forbliver åbne). Huset er en etage, loftet er koldt. Tak på forhånd.

Igor, Kursk.

Hej, Igor fra Kursk!

Og hvilke problemer?

Ikke ofte, men nogle boligejere laver lofter med synlige bjælker på dem. Det vil sige, når loftet er monteret på bjælkerne ovenfor. I dette tilfælde er bjælker ofte tilbage, da de selvfølgelig er ved at male bund- og sidefladerne. Hvorefter de undertiden ikke er dækket af noget. Nogle gange er de malet i samme farve som loftet. Nogle gange i modsætning til at understrege deres tilstedeværelse.

I de gamle russiske huse blev det praktiseret ofte, nu bliver denne retro stil genoplivet.

Der er en variant af lukkebjælker på under- og sidefladerne med kantede plader eller klapbræt, nogle gange med yderligere installation af to træhjørner for at dække pladerne, der er sammenføjet i en vinkel på 90 grader.

På de øverste overflader af bjælkerne, som forbliver synlige, er brættet (gulv, klapbræt eller valgt i kvart) normalt placeret og fastgjort med forsiden nedad. Så er der ikke behov for at male loftet under, udsigten er ret præsentabel. Ubehandlet bagside ligger på siden af ​​loftet.

Det skal huskes, at hvis dit loft er koldt, så vil et tyndt loft på sådanne plader ikke gemme stueetagen fra kulden. Derfor skal der lægges en række bjælker på brædderne ovenover (her er det en skønhed, der kræver ofre, jeg mener penge til dette andet lag af bjælker!). Mellem denne loftsrække bjælker lå isolering, så brædder (kantet eller ubearbejdet, sidstnævnte skal ryddes af bark). Disse brædder er placeret for at kunne gå på loftet, og ikke på isolering.

Hvis isoleringen ikke anvender fyldning af slagg, ekspanderet ler osv. Eller mineraluld, men tykke karakterer (skum og faste ekstruderede skum), folieisolatorer, bjælker og garret boards, som du kan gå på, ikke er nødvendige. Nok af dine åbne bjælker og loftbrætter (forresten oftere, men der er også brugen af ​​tyk (fra 15 til 25 millimeter) krydsfiner, men så ledes arkene langs bjælkerne).

Glem ikke, at skridtet mellem loftbjælkerne skal være sådan, at det udelukker afbøjninger af loftgulvbrædder, når de går gennem loftet. Det afhænger i sin tur af tykkelsen af ​​pladerne og bjælkens tværsnit.

Trin (afstand mellem bjælker) tager normalt 0,6 eller 1 meter.

Dette er mig, at den tynde klapppladetykkelse på 12 millimeter ikke ligner.

Alt. Intet for kompliceret.

Andre spørgsmål om køn:

Stil et spørgsmål til Semenych (forfatter af materialer)

Vores hjemmeside opdateres jævnligt med interessante og unikke materialer og artikler om tømmer, byggematerialer og arbejde, giver forfatterens mening og kendskab til en ægte shabashnik med erfaring fra mere end 15 år. Der er en sektion - sjove historier shabashniki. Hvis du ønsker at modtage oplysninger om dette, skal du abonnere på nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Ikke-overførsel af din adresse til tredjepart er garanteret.

Bjælke på loftet: Eksempler på hvordan det kan smukt slået

Du må ikke antage, at overlapningen kun er nødvendig for installation og styrkning af bygningen. Hvis du ved hvordan man kan slå bjælken i loftet, kan den blive en selvstændig del af interiøret og en smuk dekoration. I vores artikel har vi samlet de bedste ideer til design af bjælker som designelement.

Fordelene ved at bruge bjælker i design

Bjælken på loftet kan ikke kun være dekoration. Dens brug har en række fordele, som vil tjene som en bonus til det originale interiør:

 • Hvis du beslutter dig for at lægge et gipsplankloft, vil strålen bidrage til at skjule leddene mellem arkene. Dette vil have en positiv effekt på overtrækets overordnede udseende.
 • Hulbjælker giver dig mulighed for at skjule ledninger, rør og andre kommunikationer i dem.
 • Hvis du ønsker det, kan du bruge dem til at installere yderligere belysning - for eksempel at montere den direkte i bjælken eller gøre den til en slags ramme til LED-bånd.
 • Brug af lofter som et element i indretningen giver dig mulighed for at understrege stilen på rummet;
 • Suspended strukturer såsom lamper, dekorationer og endda fjernsyn kan fastgøres til bjælker af slidstærke materialer (sten, træ, metal).

Selvfølgelig bør vi ikke glemme hovedfunktionen - transportøren, især i private hjem. Men i moderne design benyttes bjælker i stigende grad som en stilistisk enhed. Vi foreslår at blive bekendt med vores fotosamling for at forstå, hvad implementeringen af ​​en sådan ide kan se ud.

Eksempler på brugen af ​​bjælker i det indre

Der er mange design ideer, der giver dig mulighed for at dreje en stråle fra et strukturelt element til en smuk dekoration.

Lige træbjælker, der er kontrasterende i farver med loftet, ser meget godt ud i et klassisk interiør. De tilføjer monumentality, samtidig med at rummet bliver bredere.

Loftet ser tykt ud og præges, og yderligere kilder til spotbelysning hjælper med at forbedre effekten.

Grove bjælker af naturligt træ kan fremhæves ved efterligning af en sten på væggen - så rummet vil se frisk og usædvanligt ud.

Prøv dog at undgå mørke overlappende toner - de kan virke grove.

Bærebjælken understreges positivt af tyndere vinkelret tværsnit med kontrastfarver. Fremhæv det med spotlights for mere effekt.

Denne teknik er god til både store og små værelser - det giver visuelt plads og det ser godt ud. Det er bedst at bruge det mellem køkkenet og den åbne balkon - så du kan effektivt zone værelser.

Forresten er det ikke nødvendigt at holde fast i lige linjer. Hvis strålen bruges som et element af indretning, og ikke som en understøttende struktur, kan det godt regnes.

Denne løsning vil skjule ledningerne og ser bare smuk ud. Det vigtigste er at omhyggeligt designe mønsteret, så det er i harmoni med resten af ​​rummet.

Som eksempel valgte vi multidirektionelle stråler, der afviger fra hesteskorammen lampen - en simpel men effektiv teknik, der giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet.

Til indretningen i stil med højteknologiske metalbjælker passer. De ser usædvanlige ud, og du kan vælge næsten enhver form. En sådan luftig relief stråle som i billedet er mere velegnet til rummelige værelser - det gemmer meget af rummets højde.

En god bonus: Metal er et af de stærkeste materialer. Derfor kan du bruge designet til at hænge lysekroner og dekorative elementer.

Men i det klassiske interiør kan metalbjælker se smukke og passende - det vigtigste er at vælge koncise lige linjer og en diskret skygge.

I dette tilfælde er det bedre at vælge et træloft - kontrasten af ​​de to materialer ser meget imponerende og stilfuldt ud.

Det er bedre ikke at forsøge at eksperimentere med farve - ikke hver maling vil falde godt på metalen, og det er ret svært at finde den rigtige løsning.

Åben loftsbjælker er mere velegnet til stuer og haller i et to-etagers hus - det vil sige værelser hvor deres brug tillader højde.

Volumen figurerede elementer ser stilfulde ud og føjer varme og komfort til rummet. Brug dem som ramme til små pærer - effekten bliver simpelthen magisk.

Hvis du ønsker, kan du droppe en søjle fra samme materiale fra loftet - en simpel men elegant modtagelse.

Åbningsbjælker til konkave stræklofter ville være passende i et privat hus og i en lejlighed med høje vægge. De ser meget usædvanlige og originale ud, samtidig med at de tilføjer rummelighed og luftighed visuelt.

Det er bedre at bruge kontrasterende toner af en gamma - varm eller kold, for ikke at skabe en visuel modsigelse mellem dem.

Spredt over bjælker spotlights, vil denne effekt intensivere. Denne metode er god til store værelser i klassisk stil. Men at eksperimentere med farver kan du finde en løsning til mere moderne designtyper.

Ikke nødvendigvis begrænset til standard træ nuancer eller irriterende sort og hvid. Du kan nemt male bjælker i enhver farve du kan lide - eller endda nogle få! Men i dette tilfælde skal du følge et par regler:

 • Sørg for, at den valgte palette kombineres med hinanden.
 • Husk at i et harmonisk interiør skal der ikke bruges mere end tre eller fire hovedtoner. I modsat fald bliver designet for motiveret og kedeligt for øjnene.

Ellers afhænger alt af din fantasi!

I et privat hus af træbjælker kan designes... hele loftet. Volumetrisk reliefrum, belyst indefra - en temmelig usædvanlig designteknik. Husk dog, at højden af ​​væggene skal være passende.

Som du kan se, er brugen af ​​bjælker i den moderne byggevirksomhed ikke kun en nødvendighed, men også en elegant designteknik, som gør det muligt at supplere atmosfæren i næsten ethvert rum.

Bjælker på loftet af træ, polyurethan og gips

Flere og oftere er du kommet over folkets ønske om at arrangere deres landsstilstilstand, men vi vil ikke undersøge årsagerne til disse præferencer, men taler om en af ​​dens manifestationer. Den mest udtrykkelige manifestation af dette ønske er bjælker på loftet og alt tilbehør der støder op til dem.

Lofter med synlige bjælker

Om loft bjælker

Bjælker på loftet tjener ikke altid til at understøtte overlapningen, men kan også være en væsentlig tilføjelse til designet og endda bestemme retningen. Hvad er bjælkerne? Disse elementer kan være skjult type (strengt funktionel), åben type (funktionel og dekorativ), såvel som blot dekorative bjælker til loftet.

Loft med dekorative bjælker

Vi vil fokusere på de to sidste muligheder - funktionalitet med indretning og indretning uden funktionalitet. Til den første mulighed anvendes træformet eller limet lamineret træ.

Dette design understøtter loftet og tjener samtidig som en udsmykning af rummet. Dekorative eller falske bjælker til loftet understøtter ikke noget, men kun dekorere rummet, de er lavet af polyurethan eller gipsvæg.

Træbjælker til loftet

 • Brug af træprofil i byggeri betragtes normalt som et byggemateriale, ikke et færdigmateriale. Det vil sige, de installerede elementer bruges til dekoration, men loftet er installeret oven på bjælkerne og understøttes på dem.

Huset og loftbjælkerne er lavet af profileret tømmer.

 • Bjælker på loftet er strukturelle elementer og udover træ kan der laves af metal eller armeret beton, men vi er interesserede i træprodukter, da de tjener som et glimrende element til dekoration. Når man for eksempel bygger et træhus fra en profileret stråle, tager stråler straks deres plads, svarende til både funktionalitet og landskab. Afslutning af træbjælker er normalt lavet af forskellige pletter og lakker.

Loft Dag Polyuretan Dekorative Bjælker

Polyurethan falshbalki og konsoller

 • Til udsmykningen af ​​loftet i rummet bruges der sædvanligvis polyurethan falshbalki forskellige størrelser, med fokus på rummets rumfang. Installationen sker vilkårligt, på hovedloftet på de steder, der er valgt til dette.

Wedgetræ til montering af polyurethanbjælker

 • På et fladt loft sætte linjer, der vil tjene som vejledning til montering af bjælker. Efter 1 m fra hinanden langs disse linjer fastgøres kilestænger. Disse træelementer i form af en trapezoid er fastgjort til bunden med en dowel og en lang skrue.
 • Skruen skal være i midten af ​​kilen, og for det første er det bedre at bore et hul i skruediameteren eller 1-2 mm mindre. Tømmeret kan også fastgøres fra de langsgående ender med kortere skruer og køre dem skråt. Denne mount er egnet til træ- og lergulve, men ikke til beton.

Afstanden mellem kilestængerne må ikke være mere end 1 meter

 • Hvis bjælkerne til loftet er korte, skal der installeres en kilebjælke i stedet for deres ledd. Før du installerer bjælken på installationsbjælkerne, spred dem med "Moment" eller "Liquid negles" lim, så vægge passer godt, og der er ingen huller tilbage.

Smedet bælte til dekoration

 • En polyurethanbjælke skrues til kilestangen med træskruer og for at skjule denne fiksering anvendes dekorative smedede bælter. På væggen skal du installere konsollen under bjælkerne for at skabe udseende af støtte.

Anbefaling. Efter installation af kilestængerne på den ene side, angiv stedet for deres vedhæftning. Dette vil komme til nytte, når du sætter på strålen, og du bliver nødt til at fastgøre den til kilerne.

Rådet. For at installere armaturer i strålen i hulrummet, skal du stramme ledningerne, men dette forhindrer kilebjælken. Derfor, i hvert træelement gør et langsgående hul, så kabelkanalen med ledningen passer der.

Gipsvægsfalshbalki

Gipsplader dekorative bjælker på loftet

 • Da vi taler om kulisser, vil bjælker til loftet af gipsplader være helt acceptable, især da det ved hjælp af kitt og maling kan udgøre enhver form for træ. For at gøre en sådan konstruktion behøver du bare en flad base, det vil sige et fladt loft, hvorpå loftets støtte bliver simuleret.
 • Hvis der ikke er et glat hovedloft, så kan det laves af samme gipsvæg. Faktisk vil bjælken i loftet i dette tilfælde være et element i loftets anden niveau, derfor vil princippet om dets installation være det samme som ved installation af gipsplader på flere niveauer.

At bøje en metalprofil - du skal trimme siderne

 • Du ønsker måske at lave en buet gipsvæg. Til dette bruges en UW 50mm, 75mm eller 100mm profil, hvor siderne eller sidevæggene skæres. Strålens tykkelse afhænger af UW-profilens størrelse.
 • Afstanden mellem udskæringerne sker i 5-10 cm - alt afhænger af, hvor cool du skal bøje strukturen. Under alle omstændigheder skal denne afstand være den samme, så bøjningen er glat.

For at bøje GCR'en - den skal skæres på den ene side

 • Du skal også incise og gipsplader strimmel, som vil blive installeret lodret ved bøjningen. Nedskæringerne er lavet på papir med en konveks side, og det er ikke nødvendigt, at de ligger i samme afstand fra hinanden. Dekoreret udvendige bjælkelofter vil erhverve efter plastering og maling.

konklusion

Uanset bjælkerne i loftet, funktionelle eller dekorative, vil de under alle omstændigheder ændre indretningen af ​​huset og på den ene eller anden måde påvirke det endelige design. Du kan altid installere bjælkerne fremstillet af polyurethan eller gøre dem til gipsvæg selv, fordi det ikke er svært, og spørgsmålet er kun i dit ønske.

Dekorative bjælker på loftet: typer, materialer, design, farve, valg af stil

Bjælkerne på loftet er stilfulde, men samtidig et hyggeligt element af indretning. De vil bringe så lidt atmosfære af rustik varme til interiøret. Det valgte materiale vil imidlertid understøtte den stilistiske ide og kan svare til både den moderne og den klassiske retning.

Funktioner clearance lav og højt til loftet

 • I indretningen med lave lofter vil loftbjælker af simpel konstruktion se harmonisk ud, f.eks. Langs eller på tværs af rummet.
 • I et kompakt rum er det bedre at udskifte træet med et bord eller en plastik. De vil spare plads.
 • Til loftet syntes ikke lavt, det er bedre at bruge en lyspalet.
 • I et værelse med højt til loftet vil det være hensigtsmæssigt at se sofistikeret design og mørk farvefinish.

Typer og materialer af loftbjælker

bærende

Denne variant af overlapning kan betragtes som "skelet" i en bygning, uden hvilken den ikke kan eksistere. Loftsbjælker kan være skjult eller slået i det indre af lejligheden.

Betonbundsplader

Bruges oftest i opførelsen af ​​byhus højhuse og industrielle lokaler. Loftbetonbjælke vil harmonisk se i interiøret med en moderne stil, som loft, grunge, minimalisme.

Trægulve

Sjældent anvendt til opførelse af byhus, ofte i hytter, sommerhuse eller individuelle reparationer. Massivt eller limet lamineret træ er firkantet. Det bruges oftest som et loft.

Loggen har en rund form. Materialet er dyrere end tømmer, men i det indre ser det bedre ud fra et æstetisk synspunkt.

Metal overlapning

Metal er stærkere og har længere levetid. I det indre af huset kan du dekorere eller gemme dem, i åben tilstand vil de harmonisk se i byens industrielle stil.

Billedet er et rummeligt loftsrum i højteknologisk stil, og loftsbjælkerne er lavet af metal.

efterligning

Bjælker, der fungerer som indretning, bør opretholde en generel stil.

træ

Loftsstænger af træ vil tilføje til det indre af rustikke komfort. Loftbjælker af træ ser luksuriøse og massive ud, det er bedre at bruge dem i et rummeligt værelse, da de er ret store og store strukturer vil tage meget plads.

Til efterbehandling af standardbylejligheder eller små værelser er det bedre at vælge brædder, de er mere kompakte. Også bestyrelsen kan indgå i designet, der er baseret på et solidt træ.

plast

Falske bjælker af polyurethan eller plastik kan være analoge med træ. Materialet er ikke miljøvenligt, men vinder i pris og sort. Visuelt vil sådanne bjælker afvige lidt fra naturligt træ.

gips gipsplader

Efter at have dekoreret loftet med gipsplader, kan du skjule kommunikation, samtidig med at du fremhæver den ønskede stil i det indre. Derudover er det muligt at installere armaturer i loftet på gips.

På billedet er loftbjælkerne fremstillet af gipsplader og dekoreret med gips til beton.

Loftsmateriale

Spændingsdug

Strekak er et af de mest almindelige muligheder for efterbehandling. Popularitet på grund af nem installation, stort udvalg og relativt lave omkostninger. Spændingsdugen opvarmer op til 60 grader og fastgøres i hver side af rummet. Materialet kan have en blank og mat overflade, der giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for stilen i interiøret.

Støbt

Træforing vil se harmonisk ud i et værelse med højt til loftet. I en bylejlighed kan vægpanelet males i en lys skygge, så det vil visuelt skjule minimumsrummet.

suspenderet

Gipspladens loft kan have en flad eller fladt overflade. Loftet vil blive dekoreret med bjælker, stucco eller indbyggede lamper afhængigt af stilistiske præferencer. Designet er lavet af en metalramme og plader af gipsvæg monteret på den.

maleri

Kræver en perfekt flad overflade. Denne metode til efterbehandling er nem at anvende og har en bred vifte af farver. Loftet vil blive dekoreret med bundplader, stucco eller tværstang.

Billedet er et stilfuldt minimalistisk soveværelse i øko-stil.

Til vægpapir har du også brug for en forberedt overflade. En interessant mulighed ville være fotomural trim.

Placering muligheder

tværs

Det tværgående arrangement af loftbjælkerne bringer visuelt rummet til formen af ​​en firkant og udvider væggene. I et rummeligt værelse kan du bruge en fuld bjælke, der supplerer billedet med lave lysekroner eller spotlights. I et kompakt rum vil der være nok brædder, der understøtter interiøret i den ønskede stil.

Langs

Længdeindretningen af ​​loftbjælkerne vil gøre rummet længere. Udsmykning af LED-flypanelet, du kan få effekten af ​​at flyde i luften.

diagonalt

Det diagonale arrangement af loftbjælkerne gør rummet mere rummeligt. Denne måde at efterbehandling ser interessant ud i et moderne stueinteriør. Tværbjælken kan placeres omkring loftets omkreds eller kun optage en del.

Halvdelen af ​​loftet

Loftsindretning delvist visuelt opdeler rummet i to zoner, samtidig med at området opretholdes. For eksempel i et køkken på denne måde er det muligt at adskille stedet til madlavning fra spisepladsen.

At lægge kryds på et kryds

Et sådant arrangement af loftbjælker vil gøre rummet rummeligt. For at understrege terrænet og den usædvanlige metode til placering, kan bjælkens farve gøres i kontrast til hovedfarven.

Opdele et værelse i zoner

En fantastisk måde at zoning plads. Loftkonstruktionen markerer det ønskede område eller deler rummet i to områder. For eksempel i en stuelejlighed kan bjælker placeres i kogezonen, hvorved resten af ​​rummet er adskilt, eller i soveværelset vil et komplekst design dekorere soveområdet, der betegner et soveområde.

Tagkonstruktioner

En interessant interiørløsning vil være konstruktionen på loftet af en bygning på grundlag af en tagkonstruktion, for eksempel en "rack" eller "gård". Sådanne strukturer er placeret under bygningens tag og holder den. Sådanne faciliteter er velegnede til indretning med højt skrånende lofter.

På billedet er det lyse køkken-stue, loftet lameller lavet på princippet om tagkonstruktion.

Usædvanlig måde at lægge på

Arrangementer kan være helt forskellige fra de smukke mønstre af komponenterne i ethvert mønster til komplekse geometriske former. Sofistikeret loftkonstruktioner vil harmonisk se ud i et værelse med højt til loftet.

Måder af indretning

Aging

Virkningen af ​​aldring er karakteristisk for mange stilarter, såsom Provence, shebbi-chic, rustikke. I interiøret ser sådanne genstande rustik og varm ud.

maleri

Du kan fremhæve loftskinnerne ved at male dem i en farve i kontrast til loftet, f.eks. På en lys baggrund, røde bjælker. På denne måde kan du slå ethvert tema eller lave nogle lyse detaljer i interiøret.

Lak belægning

Lakerede træloftbjælker bevarer et unikt træmønster. Lakning vil gøre materialet lysere og beskytte det mod skadelige påvirkninger. Sådan udsmykning er egnet til et interiør i stil med land, hems, hytte.

Mønstre, udskæring

Malede mønstre eller træsnit vil ikke bare se luksuriøst ud, men også unikt. Mønstre og openwork carving bliver ideelt kombineret med russisk stil. En mere fastgjort type tråd er velegnet til udsmykning af et klassisk interiør.

Farvevalg

hvid

Hvide loftsbjælker på en lys baggrund vil se meget blid ud. Lofter synes ikke at være lave, og designet vil få sin "zest". Hvide bjælker ser interessant ud på baggrund af pastellfarver.

På billedet ser tavlen på loftet meget blid ud, de passer harmonisk ind i soveværelset med pastelfarvepalet.

brun

Det klassiske design er brunt træloft bjælker mod et hvidt loft. På grund af farvernes kontrast kan du justere rummets rum.

På billedet er der et rummeligt køkken-spisestue. Loftet er lavet af hvide træplader og kontrasterende brune bjælker.

grå

Grå loftbjælker på en lys baggrund har ikke en stærk kontrast, men står stadig ud i det overordnede billede. Det ser interessant kombination af landdistrikterne detaljer og fashionable, nuværende farver i dag.

beige

Beige loft bjælker harmonisk ser ud på et fladt loft, og på skinnen. Lys skygge tæt på farven på naturligt træ vil dekorere indretningen af ​​huset eller badet i enhver stil.

sort

Kontrast sorte loft bjælker vil med succes supplere rummet i en moderne stil, overlapper med andre detaljer af dekoration eller møbler.

lyse

Loftsstænger med en lys skygge vil dekorere et moderne interiør eller et planteskole. Lys farve kan kombineres med andre detaljer i interiøret, såsom tekstiler, dekorative elementer eller små møbler.

Foto i det indre af lejligheden

køkken

Placering, farve og materiale af loftbjælker afhænger af køkkenets størrelse og stilistiske retning. I et kompakt rum vil minimalistiske lige tværstænger på en blank overflade harmonisk se ud. En anden måde at spare plads på er lyse loftbjælker. I et rummeligt køkken afhænger lokationen udelukkende af rummets indretning eller stilen i interiøret.

På billedet er der et køkkenindretning med et sort sæt. Delvis trimning af loftet med tværbjælker adskiller kogezonen.

Stue

Loftet i hallen vil dekorere bjælkerne mod en flad overflade. Afhængigt af rummets rum kan stængerne have en lyspalet, der er identisk med eller ligner loftsrammens hovedfarve. Eller til kontrast med den generelle baggrund, hvorved hovedrollens rolle i rummet spiller.

soveværelse

Træstænger gør soveværelset mere behageligt. Designet kan ligge rundt om loftet eller lige over sengen og betegner soveområdet. Farvefinish afhænger af stilen på rummet.

På billedet er et delikat soveværelse i pastelfarver. På loftet konstruktion af gipsplader og dekorative bjælker.

planteskole

I børnenes værelse vil loftbjælker understøtte tematisk dekoration, såsom marine eller øko-stil. Crossbars kan blive en del af billedet af et værelse.

Hall og korridor

Hvis rummet er en gang eller en korridor af lille størrelse og er uden naturlig lys, vil den bedste løsning være en beskeden takstruktur i form af flere tværstænger langs eller på tværs af rummet.

badeværelse

Ved indretningen skal badeværelset tage højde for den konstant skiftende luftfugtighed. Den bedste løsning ville være at bruge plastik eller polyurethan loft falske paneler, som også kan efterligne det ønskede materiale.

Billeder i det indre af huset

Med et tilstrækkeligt areal i et privat hus er der flere muligheder for at oversætte ideer. Der er ingen grund til at camouflere dem i tømmerhuse med lejebog eller brostensbelagte bjælker; efterbehandling i form af slibning eller maling vil være nok.

På billedet er et landsted i stil med en hytte. Efterbehandling og påfyldning er lavet af naturlige materialer.

Interiøret i en hytte eller et landhus med et højt skrånende loft vil dekorere en tredimensionel struktur af træbjælker og gentage tagkonstruktionen.

I landhuse og badeværelser vil naturligt trætræe se mest harmonisk ud og understrege naturens nærhed.

Efter at have strålet loftet, kan du oprette dit eget afsondrede hjørne, hvorfra du kan få et hyggeligt soveværelse eller et hvilested.

Badet vil også udstråle varmen og komforten i et rigtigt russisk bad; slibning og dækning af det med tilstrækkelig maling eller lak er nok til at bære bærende eller dekorative bjælker.

Egnede stilarter

Loftet stil er kendetegnet ved en minimal eller komplet mangel på dekorative trim. Hvis rummet har metal-, beton- eller træloftskinner, skal de være tilbage. I deres fravær vil hjælpe falske bjælker, som også kan justere rummet.

Provence

Interiøret i Provence-stil er lavet i lyse pastellfarver og hovedsagelig af naturlige materialer. Træbjælker kan males i en af ​​disse nuancer eller have den originale farve og tekstur af træ. Kunstigt ældede møbler og dekoration er karakteristiske for denne tendens.

På billedet er køkkenet i olivenfarve i stil med Provence. Loft dekoration er lavet i samme farve med virkningen af ​​aldring.

Country musik

Landstil er svært at forestille sig uden træbjælker. Det rummelige værelse vil blive dekoreret med komplekse træsorter, i et lille rum vil der være ret enkle træplanker i den rigtige retning.

skandinavisk

Interiøret i den skandinaviske stil har en lys, oftest hvid farveskala. Materialer til efterbehandling og påfyldning af værelset anvendes naturligt, såsom træ eller sten. Interiøret vil se harmonisk loftstråler af bleget træ.

moderne

Loftet i moderne stil kan dekorere bjælker af træ, metal eller gips. Arrangementet kan være enkelt eller danne en kompleks geometrisk form. Designet supplerer de stilfulde lamper, LED stripe eller spotlights.

klassisk

Interiøret i klassisk stil vil blive dekoreret med glatte træ- eller gipsbjælker. At lægge et kryds på et kors vil se harmonisk ud.

Chalet og rustikke

Chalet stil og rustikke karakteristisk for den hyggelige atmosfære i alpenhuset. Træ loftsskinner er ikke nødvendige for at male, den oprindelige farve, tekstur og træ mønster vil være mest velkommen. I et sådant design er det hensigtsmæssigt at anvende lamper med varmt lys, understreger indretningens komfort og varme.

Skiltet sommerhus stil. Efterbehandling er helt lavet af naturligt træ.

Belysning og baggrundsbelysning

Forskellige typer af belysning vil have helt forskellige resultater. Spotlights kan monteres i tværstangen eller mellem dem i loftet.

Mobilbelysningsarmaturer kan fastgøres direkte til bjælker til komplekse surroundstrukturer og om nødvendigt ændre deres position.

Lysekronen bør afspejle den generelle stilistiske ide, for eksempel i et landlig rum kan det være en lav smedejernslysekrone og i det indre er der en ryddelig Provence med flere tekstilfarver.

En usædvanlig effekt er skabt af LED-strimlen, der drukner i sidens dele af strålen, skaber følelsen af ​​at flyde i luften.

Gør det selv

Før du fortsætter med reparationen, er det nødvendigt at bestemme bjælkens størrelse og afstanden mellem dem. Afstanden mellem bjælker afhænger af området og højden af ​​rummet.

 • I et værelse med højt til loftet er det tilladt at placere bjælkerne tæt sammen, så rummet vil fremstå lidt lavere.
 • I et lille rum er det derfor bedre at fastsætte loftsbjælkerne i en tilstrækkelig afstand.
 • Bjælkens længde afhænger af ønsket om at dekorere rummet langs hele længden eller kun at vælge en del.

En af de nemmeste måder at bygge loft bjælker på er at gøre dem fra skum.

 1. Skumpladerne skæres i den rigtige størrelse og limes sammen i en bar.
 2. Herefter kan de klistres over med en film med efterligning af træ eller plast og fastgjort til loftet. Installation er hurtig og ubesværet.

Sådan fastgøres bjælker til loftet

Hvert materiale har en anden vægt og egenskaber henholdsvis, mounten er også anderledes.

 • Inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at reproducere markerne, hvor fremtidige stænger skal rettes, på loftet.
 • Til bjælkerne af skum nok væske negle.
 • For at være sikker på resultatet kan loftet primeres.

Træ dekorative bjælker er fastgjort ved hjælp af stænger, der er fastgjort til loftet i en afstand af 1 meter. Træstrålen er fastgjort på skruerne over stængerne.

Billedet viser installationen af ​​træ- og polyurethanbjælker.

Fotogalleri

Loftsindretning er en vigtig detalje i interiøret. Loftsdesign er en god måde at give en individualitet og karakter til et design. I en lejlighed med moderne stil kan loftet laves af plast eller metal i moderne og provinsielt design. Naturligt træ vil se harmonisk ud. Nedenfor er eksempler på brug af bjælker på loftet i værelser med forskellige funktionelle formål.

Loftbjælker i interiøret - et dekorativt element eller arkitektonisk træk

Loftet med bjælker giver en følelse af komfort og varme i hjemmet. Uanset om bjælkerne er strukturelle egenskaber i rummet eller udfører en udelukkende dekorativ funktion, bliver designet af et sådant rum transformeret. Loftet med bjælker lavet i farve kontrasterende i forhold til hele overfladen af ​​loftet vil tiltrække opmærksomhed og skabe en særlig optisk effekt af interiøret. Men selv elementerne i gulvene, der er malet i en tone med loftet, forbliver ikke uden opmærksomhed. På grund af dens strukturelle og karakteristiske tekstur bliver loftbjælker af træ eller andre materialer et fremragende element i ethvert interiør.

Tilstedeværelsen af ​​bjælker på loftet kan skyldes forskellige årsager:

 • I private huse af bjergarter af by eller land er en integreret del af bygningsstrukturen, elementerne i rammestellet til støtte af loftet eller loftet.
 • Ønsket om at give interiøret til en bestemt stil (f.eks. landestil, landdistrikter, øko, chebbi-chic eller Provence ledsages ofte af et lignende loft trim);
 • evnen til at skjule fejlene i loftet - at placere bjælker ved leddene af gipsvæg ark reducerer væsentligt omkostningerne ved den endelige overfladefinish;
 • I hule loftbjælker kan forskellige tekniske kommunikation maskeres - fra rør til elektriske ledninger kan belysningselementer indlejres i hulrummet af sådanne bjælker:
 • Forskellige elementer i interiøret kan fastgøres til bjælker af træ, metal eller sten - fra vedhængslamper til fjernsynsapparater.

Så vi besluttede at bjælkerne i loftet kan være dekorative eller udføre helt oplagte støttefunktioner. Men fra hvilke materialer kan de laves? Som sædvanligt kan alle materialer til udførelse af bjælker til loftet opdeles i naturlige og kunstige:

 • Træ - en af ​​de mest almindelige, men ikke billige materialer til fremstilling af bjælker. For landhuse og private huse, beliggende i byen mest almindeligt anvendte nåletræ arter, men der er også muligheder for løvfældende arter af træbjælker (for landstil eller øko denne type efterbehandling loftet er mest relevant);
 • Metalbjælker af stål eller aluminium anvendes ofte i loft, industrielle og højteknologiske interiører (belysningselementer er ofte knyttet til sådanne strukturer, men dekorative anvendelser er lige så sjældne);
 • polyurethan - dette kunstige materiale er i stand til at efterligne næsten enhver overflade - fra træ til sten. Et væsentligt kendetegn ved polyurethanbjælker er produktets lave vægt. Selvfølgelig er prisen på kunstige efterbehandling elementer under deres naturlige modparter. Sådanne bjælker kan anvendes i indretningen af ​​ethvert stilistisk tilbehør, alt afhænger af lokalernes størrelse og kvaliteten af ​​efterligningen af ​​"træ" eller andre materialer.

Følgende faktorer vil påvirke valg af materiale, udseende og konfiguration af bjælker i forhold til loftet:

 • Rummets dimensioner og formen af ​​loftet (en vandret overflade eller et hvælvet loft, en flerniveau eller en lille højde i rummet - alle disse faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftelementer);
 • stilen på værelse design - klassisk stil eller avanceret hi-tech vil kræve en anden tilgang i valget af loft bjælker;
 • reparationsbudgettet - omkostningerne ved bjælkerne kan variere flere gange afhængigt af materialet til fremstilling, størrelse og kompleksitet ved ændring af strukturer.

Loft med bjælker: taming obstinate strukturer

Træbjælker i loftet - et uendeligt emne til debat og diskussion. Nogle mener, at sådanne mønstre ikke bør paradedes, andre er af den opfattelse, at sådanne dekorative elementer kan gå ud over det sædvanlige og skabe et originalt indretning.

Alt nyt er godt glemt gammelt

Loftsbjælker og spærre - dette er en mulighed for at føje ekspressivitet til interiøret og skabe et kreativt og usædvanligt design. Træelementer har længe ophørt med at udføre den sædvanlige rolle som understøttende strukturer og er blevet et karakteristisk træk ved mange stilarter.

Lejlighed på loftet med træbjælker

På trods af at dekorative bjælker betragtes som det traditionelle design til områder som rustikke, land og Provence, er designere glade for at bruge dem i moderne interiører, hvilket skaber en autentisk atmosfære og tæmmer ånden i "sten junglen". Træelementer ser særligt godt ud på baggrund af beton eller murværk.

Loftbjælker i det industrielle interiør

Træbjælker på loftet: et konstruktivt behov eller et dekorativt element?

Moderne arkitekter har endnu ikke lært, hvordan man bygger huse uden matricer og bjælker, som er nødvendige for at konstruere loftet. De bjælker og metalførere, der anvendes til dette, er oftest skjult og skjult under huset.

Det moderne interiør er perfekt suppleret med træbjælker.

Når du har et fladt loft til rådighed, kan du fylde det tomme rum over dit hoved og dekorere det med dekorative elementer. Sådanne falske bjælker har også en praktisk funktion. Med deres hjælp kan du skjule kommunikation og ledninger.

Hyggeligt hus med bjælkelofter

Ofte bjælker er lavet af træ. Det er miljøvenligt og sikkert, har mange farver og ser godt ud i interiøret. For at opnå den ønskede effekt er træet malet med maling, træfarve, kunstigt ældet og dekoreret med udskæringer.

Lyst værelse med træbjælker i loftet

Afhængig af indretningens stil kan du bruge efterligninger af bjælker af gipsvæg, metal, beton. Elementer fra polyurethan er meget populære. Dette materiale efterligner perfekt træ eller marmor. Den er lys og skaber ikke en stor belastning på loftet.

Harmonisk interiør i en moderne stue, suppleret med træbjælker

Men hvis du har et værelse, hvor strukturelementerne ser udad, så bliver du nødt til at stå over for spørgsmålet om, hvordan man forkæler loftets lune udseende. Træbjælker er perfekt afspillet med den skandinaviske og middelhavsstil, fordi de er perfekt kombineret med lignende arkitektoniske løsninger.

Original loft med højfrekvente bjælker

Perfekt korrektion med træbjælker

Træbjælker i loftet - dette er en mulighed for at justere mængden af ​​det eksisterende rum. For høje buer skal slås for at interiøret skal kunne se mere komfortabelt ud.

Laconic spisestue med naturfarvede bjælker

Træbjælkerne ligger under loftet, visuelt sænke niveauet, så du kan skabe et rum, der er behageligt til opfattelse. Dette er en fantastisk måde at give dit design et individuelt udseende og originalitet. Træbjælker bidrager til at forene interiøret, gøre det harmonisk og komplet.

Lofter suppleres med solide bjælker.

Design af dekorative bjælker - en interessant måde at visuelt differentiere rummet. De giver dig mulighed for at vælge flere funktionelle områder og skjule de fejl, der var tilladt i planlægningsfasen. Bjælker i loftet er også velegnede til at spare plads, hvor det er særligt nødvendigt. For eksempel kan de udstyres med bøjler og kroge til tallerkener og køkkenredskaber.

Loft med træbjælker i interiøret

Design tips, eller hvordan man bruger træbjælker i interiøret

For at opnå det oprindelige design af loftet ved hjælp af bjælker er nemt, skal du bare forstå, hvordan du vil opnå dette. Der er mange måder at stable elementer på, afhængigt af målet. Det er muligt at slå loftet ikke kun ved hjælp af en tekniker, men også ved hjælp af selve teksturerne af træbjælkerne, som desuden underkastes forarbejdning for at forbedre den ønskede virkning.

Fler niveau loft med udsatte træ strukturer

Træbjælker på loftet i stuen

Stue - det mest rummelige værelse, der kræver et tankevækkende design. Dekorative bjælker på loftet er i stand til at skabe en glimrende efterligning af et landhus i byens lejlighed. Criss-cross design er egnet til dette værelse. Det indebærer en forbindelse af elementer i en vinkel på 90 grader, hvilket skaber et mønster i form af caissons på loftet. Original og udtryksfuldt udseende kryds bjælker af mørkt træ på et hvidt loft.

Grove træbjælker i loftet er perfekt kombineret med interiøret i blandet stil.

Det er muligt at forbedre kontrasten ved hjælp af børstning (yderligere fremhævning af træstruktur) af dekorative elementer. For at bjælkerne ikke kan se fremmed mod baggrunden af ​​det generelle indre, er deres skygge kombineret med nuancerne af de omkringliggende genstande. Denne teknik giver dig mulighed for at opnå et komplet og holistisk design.

Lofter med bjælker i et moderne interiør

Og hvis stuen ikke kan "prale" en tilstrækkelig højde i lofterne, så er det bedre ikke at bruge bjælker med for mørke nuancer. De forbedrer kun effekten af ​​lave buer. Derfor er træbjælker malet i lyse farver eller blot hvidt.

Hvidvaskebjælker i scandi-stil

Til udformning af en stue i et landhus er en efterligning af understøttende strukturer velegnet. Husets layout er sjældent begrænset til højden af ​​buerne, så i sådanne værelser ser massive træbjælker sig særligt godt ud.

Lys stue med tofarvede loftbjælker

Hvis interiøret domineres af et design i klassisk stil, kan loftets design være meget komplekst og gentage traditionelle arkitektoniske tegninger. Farvelængden af ​​design er ofte fastholdt, med bevaring af naturlige nuancer af træ.

Loft bjælker i soveværelset

Det er umuligt at lade lofterne i soveværelset være tomme, hvis de er af tilstrækkelig højde. En af de enkleste og på samme tid meget elegante designmetoder er parallellægning af bjælker. Du kan arrangere hele loftet på denne måde eller kun en del af det, og visuelt adskille soveområdet fra resten.

Moderne soveværelser med træbjælker

Det vigtigste er i denne sag at beregne det nødvendige antal dekorative elementer og afstanden mellem dem. Dekorative bjælker er ofte udstyret med lamper. Det kan være enten indbyggede belysningselementer eller standard vedhæng lysekroner.

Minimalistisk soveværelse med strålede toner til gulvet

Tilstedeværelsen af ​​en rustik stil i en moderne lejlighed skaber ikke blot en atmosfære af komfort og varme i huset, men giver dig også mulighed for at flygte fra byens travlhed, hvilket er meget vigtigt inden du går i seng.

Lysetoner af interiøret fremhæver den naturlige farve af loftbjælkerne.

Denne retning gør soveværelset kammeragtigt, roligt og afslappende derhjemme, og for dette er det ikke nødvendigt at genskabe atmosfæren i et rustikt bjælkehus helt sikkert. Rustik interiør er perfekt gengivet ved hjælp af dekorative bjælker i loftet, stiliserede møbler, vinduer eller døråbninger, dekoreret med en træbar.

En stilfuld kombination af rustikt design og sofistikeret indretning.

Træbjælker på loftet i køkkenet

Der er to muligheder for at dekorere køkkenindretningen med dekorative bjælker. I det første tilfælde giver træstrukturer dig mulighed for at slå designet i Provence eller Land. Til dette formål benyttes bjælker med en bevidst understreget tekstur. De er lagt i længderetningen eller på tværs. Et sådant design giver dig mulighed for at forbedre effekten af ​​disse stilarter for at skabe den ønskede rustikke og originale atmosfære.

Gamle bjælker i landet stil spiseplads

Til indretningen af ​​køkkenet i en moderne stil er loftdesignmuligheden med højfrekvens af elementer velegnet. Dette design ser meget usædvanligt ud og bringer dynamik til rummet.

Kontrasterende træbjælker i det hvide køkken

Det skal huskes, at hyppigheden af ​​bjælkens placering skal stå i forhold til selve elementernes bredde. Et sådant design er fantastisk til indretningen af ​​køkkenet i stil med industrielt, loft, minimalisme.

Massiv loftstråle konstruktion i køkkenet

At lave loftet med dekorative bjælker er den nuværende tendens i moderne design. Dette er en fantastisk mulighed for at skabe et interiør i dit hjem, der giver dig en følelse af sikkerhed, stabilitet og komfort.