Dekorative lofter

Dekorative loftslofter anvendes til designer-tilpasset udsmykning af lejligheder, huse og underholdningsinstitutioner. For at skabe et unikt individuelt interiør i en slags loft og hele rummet spiller valg af type og model af loft en vigtig rolle, det vil sige valg af indretning og type dekorative lofter. De mest almindelige designbeslutninger ved valg af loftsystemer er glasmosaik, spejl og glasbelagt lofter.

Eksempler på vores arbejde:

Typer af dekorative suspenderede lofter

Spejlede lofter

Spejllofter er en elegant mulighed for loftet, der giver dig mulighed for at understrege majestæt højværelser eller visuelt øge mængden af ​​lave. Lamper og indvendige elementer, der reflekteres i loftfliserne, tilføjer æstetik til værelser, haller og haller, som dine kære og du vil sætte pris på.

Spejllofter bruges ikke kun til boliger, men bruges ofte til badeværelser, gange, stuer, kontorer, restauranter, svømmebassiner, underholdningscentre. Design funktioner giver dig mulighed for at realisere enhver fantasi, skabe sofistikerede multi-niveau lofter med forskellige typer af belysningsenheder. Om nødvendigt kan loftloftpladsen rumme ventilation, klimaanlæg osv., Hvis det ønskes, kan kombineres med andre loftspaneler til Armstrong-type fjedersystem.

I sortimentet af vores butik er der spejlplader af flere farver titanium, bronze, almindeligt lys, dekoreret med facet og simpelthen ensartet.

MIRRORPRISET MELLEM PER M2 MED ET AFSLUTTET SYSTEM FRA 2300 R.

Lys glas og akryl frostede lofter

Dekorative lyse lofter består af glas eller akrylplader af standardstørrelser, forbi processen med sandblæsning overfladen, som passerer gennem belysningen, hvilket skaber effekten af ​​et lysende loft. Fås i forskellige farver, de kan bruges til at skabe både monofoniske og kombinerede belægninger, og kan også kombineres med andre materialer til Armstronglofter, f.eks. Med spejl eller kontormineralplader.

Glasbelagte lofter kombineres perfekt med en række dekorative lamper - lysekroner, spotlights, det er også muligt at installere lysstofrør eller LED-tapelamper i rummet bag loftet, hvilket giver en spektakulær belysning indefra.

Prisen for lysniveauet pr. M2 med et afbrudt system fra 2500 RUR

Lofter med fotoudskrivning

Du kan realisere dine mest modige ideer i indretning med et så fantastisk element af indretning som fotoprint på lofter. Ved hjælp af de nyeste teknologiske evner til at anvende fotoudskrivning på glas, kan vi fange et foto i dit værelse eller en tegning i farver.

I dag kan ingen stilfuldt interiør uden brug af billedudskrivningsteknologier på lofterne, det vil fremhæve en særlig rytme og tone i rummet, give et helt færdigt udseende og lade dig kombinere dekorative genstande af forskellige stilarter.

OPLYSNINGSPRIS MED FOTOUDSKRIVNING TIL M2 MED ET AFSLUTTET SYSTEM FRA 5500 R.

Gulvbelagte lofter

Lofter af lofter er en interessant løsning til designer loftbelægning. Vores loftglasmalerier kan ses ikke kun i teatre, udstillingshaller eller restauranter, men også i landhuse og endda bylejligheder. Og uanset hvor du finder et sådant element i loftindretningen, ser det altid harmonisk ud med interiøret og æstetisk tiltalende og glæder dig med en smuk udsigt hver dag.

Jellied (kontur) farvet glas.

I dag er det den mest populære og elegante teknik til at lave farvede glaslofter. For det første påføres en speciel polymerkontur på glasset, efter at den er helt tørret, er lakken fyldt med forskellige farver. Et fantastisk spil med farver, volumenkontur og intern belysning vil glæde dig og dine gæster i mange år.

Sandblast loft farvet glas.

Det er et tofarvet klassisk glasmosaik i sandblæsningsteknik. Ved hjælp af maskoteknologier anvendes den på forhånd valgte tegning på en speciel film på et tidligere rengjort spejl og er sandblæst. Som følge heraf vedtager de behandlede områder en mat gennemsigtig fløjlsagtig tekstur. Afhængigt af spejlfarvenes farve tager de områder, der er behandlet med sandblæsning, sin farve. Vores firma tilbyder sine kunder en bred vifte af farver, som altid er i vores produktion.

Farvet glas ved hjælp af metoden til direkte UV-udskrivning (fotovindue).

Billedet påføres glasplader (fotoudskrivning påføres direkte på materialet) på en storformet flatbed UV-printer med den højeste opløsning. Hvis klienten ønsker det, kan billedet udskrives på filmen og derefter påføres glasset. Indvendigt loftsfotoudskrivning er en ny og overraskende retning indenfor indretning, et sådant farvet glasvindue vil tilføre æstetik af farver og unikhed til ethvert rum.

Prisen på en kapacitet, der overstiger M2, med et udesluttet system fra 6000 RUR

Spejl dekorative lofter

Sådanne lofter skiller sig ud i forhold til andre decors - en spejllignende overflade med farvet glas og tegninger på den med yderligere dekoration med lamper.

PRIS PÅ EN MIRROR DECORATIVE CEILING PER M2 MED ET AFSLUTTET SYSTEM FRA 6000 RUR

Udformningen af ​​dekorative lofter

Dekorative lofter er en konstruktion af et T-formet Armstrong-type suspension system og plader af forskellige typer indretning. Inde i loftet er der armaturer, fluorescerende lamper eller LED-belysningsudstyr. De giver ensartet hvidt dagslys opfattet af kroppen som naturligt. Som et ophængningssystem kan Armstrong-systemet anvendes med aluminiumskinner i forskellige farver.

Størrelser af plader:

Pladematerialer:

 • frostet glas
 • matt plexiglas (akryl)

baggrundsbelysning

 • Lysende baggrundsbelysning
 • LED belysning

Sammenligning af 7 LED lamper Armstrong

Før køber får en vanskelig opgave, hvordan man vælger den bedste mulighed for pris og levetid. Det russiske LED-marked er endnu ikke fuldt ud dannet, så nogle producenter overvurderer parametrene for deres belysningsteknik. I Rusland er der mange Armstrong LED-lamper til salg. Lysstrømmen kan overvurderes op til 30%, levetiden kan være 2-3 gange mindre.

På grund af skrupelløse producenter bliver det umuligt for den gennemsnitlige køber at træffe det rigtige valg. Loftlampens egenskaber kan ikke kontrolleres i butikken og kan ikke sammenlignes. For at måle parametrene kræves dyrt udstyr, som kun er i specialiserede laboratorier.

 • 1. Kendetegn
 • 2. Strøm
 • 3. Lysstrøm
 • 4. Farvetemperatur og farvegengivelsesindeks
 • 5. Lys krusningsfaktor
 • 6. Inspektion af termisk billedfremviser
 • 7. Drivere
 • 8. Resultater

karakteristika

For at vælge de bedste modeller til kontorbelysning foretager vi en sammenlignende test af 7 modeller fra forskellige producenter til de vigtigste forbrugerparametre.

Armstrong størrelser er standard 600x600 og 595x595, en prøve er LuxLed SR611 med en standard tykkelse på 56mm. De øvrige 6 prøver bliver tynde og ultra-tynde. Der er ingen praktisk fordel af ultratynde tykkelser, det er bare et marketingspil. En vigtigere faktor er massen, det vil sige, hvilken slags belastning det vil skabe på loftet. En sådan tykkelsesgrænse kan forringe køling af LED'erne, som vil forkorte loftlampets levetid.

Små tykkelse vil gøre det muligt at gøre installationen i den lagt på vej, men de er beregnet på standard loft Armstrong og føreren er temmelig stor. På kontoret skal ingen gøre det, men derhjemme kan du.

Et sådant ultratynt LED-panel vil være nok til at belyse køkkenet eller gangen. På loftet ser Armstrong stilfulde og moderne ud, hvilket resulterer i en ensartet glødende hvid firkant i en ramme af poleret aluminium. En sådan billetinstallation kræves for de stive lofter, som er overlapninger af armeret beton. I dette tilfælde er strømforsyningen installeret i ledningsnettet. Kabeldykkelsen fra føreren til loftet LED-lampen Arsmtrong kan være minimal, designet til en strøm på 1 amp. Ved installation i et stræk- eller gipsplankloft er det nødvendigt at skære et hul.

Foto mærkning Armstrong, klistermærkerne var ikke i alle tilfælde.

magt

Kontrollér Armstrongs faktiske strømforbrug med en effektmåler, måle nøjagtighed op til 0,1W. Hver prøve opvarmes i 30 minutter til driftstemperatur.

Særligt tilfreds Smartbuy, der blev 32W i stedet for 40W, det vil sige mindre med 20%. For 3 prøver svarer indikatoren nøjagtigt til den fabrikant har lovet.

Lysstrøm

Vi måler lysstrømmen i en fotometrisk terning, fremstillet i overensstemmelse med GOST. Det er designet til at måle lysflowen af ​​store udendørs spotlights og Armstrong LED-lofter. Kuben er kalibreret med reference lyskilder. Før målinger er en standard altid indstillet, og nøjagtigheden kontrolleres først, så prøverne kontrolleres. En sådan kontrol undgår unøjagtigheder og afvigelser.

Let trafik er overvurderet i 6 modeller, kun i Lezard er den 7% mindre end normen. Typisk er dette resultat på grund af mat diffusoren, som går tabt fra 25% til 35% af lyset. Og i egenskaberne indikerer lysstrømmen for en diffusor, såsom et prisme, mikroprisme eller knust is.

Hvad angår LED-taklyset Foton, formoder jeg, at det ikke virker, resultatet er mistænkeligt lavt. Derfor vinder SmartBuy igen, det er den billigste.

Farvetemperatur og farvegengivelsesindeks

Spektrometer UPRtek MK350N

Farvegengivelsen er ansvarlig for den naturlige farve, du ser. Hvis indikatoren er lav, vil farverne være blege og ikke kontrast. For bolig- og kontorlokaler kræver Ra mere end 80. Især når du arbejder med dokumenter, tegninger, diagrammer. Beregningen af ​​rumbelysning indbefatter farvegengivelsesindekset.

Læs hele UPRtek MK350N spektrometeroversigt med eksempler på målinger.

Jeg vil nævne standarderne for belysning af industrielle, offentlige og generelle byggelokaler. Som du kan se i bordet, er belysningen af ​​en almindelig arbejdsplads opdelt i 4 typer. Afhængigt heraf ændres den anbefalede farvetemperatur også.

Lys krusningsfaktor

Ifølge sanitære standarder bør pulsationer af lysstrømmen ikke overstige 20%. Glødelampen, denne figur er 15%. For kontorbelysning bør rippel være næsten fraværende. Total fravær giver dig mulighed for at minimere træthed, når du arbejder på kontoret med dokumenter og på computeren. Spektrogrammet viser, at alt er glat, kun 1,2%.

SanPin krav til pulsationer:

 1. i værelser udstyret med computere, ikke mere end 5%
 2. i førskoleinstitutioner - højst 10%
 3. i almindelige uddannelsesinstitutioner - ikke mere end 10%.

Vi løser resultaterne med en Radex Lupine luxmeter med en USB-port. Softwaren viser oscillogrammet af pulsationerne og deres topfrekvenser. Denne indikator karakteriserer også driverens kvalitet, så vidt den klare den tilsluttede belastning.

Indikatoren for alle de mest minimal, kun SmartBuy højere.

Thermal Imaging Inspection

På hver Armstrong loftarmatur, skrues 30 bolte på bagsiden i meget lang tid. Derfor kontrollerer jeg med den termiske billedfremviser den tykkeste prøve af LuxLed.

Termiske billeddannelsesbilleder blev lavet med et bærbart USB-termobilleder på 240 * 320 pixel. Et komplet overblik over Seek Thermal Compact PRO termisk imager med eksempler på snapshots af LED spotlights, pærer, xenon og halogen.

chauffør

Strømforsyninger af alle modeller er eksterne. På nogle drivere angiver egenskaberne lysstrømmen, selvom det skal angives på LED-lampen Armstrong. Kvaliteten af ​​strømkilden kan bedømmes efter størrelse og vægt. I god, flere elektroniske komponenter anvendes, de har mere reserve i parametre, ledere er tykkere.

Enhver chauffør har en levetid på mellem 20.000 og 70.000 timer. Billige LED'er i den gennemsnitlige priskategori arbejder allerede i 100.000 timer. Derfor vil strømforsyningen i de fleste tilfælde mislykkes før lysdioderne.

Det anbefales at teste dem med bevægelsessensorer og en baggrundsbelysning, men denne parameter er ikke nødvendig og tager tid.

resultater

Som et resultat af testen fik vi triste resultater på de virkelige egenskaber ved Armstrong LED-lamper. Når det gælder magt, snyder de praktisk talt ikke og i lyset af lysflow i gennemsnit 20-30%. Det er fortsat at underrette fabrikanterne om, at det er på tide at binde sådanne svig, loven om forbrugerbeskyttelse er ikke blevet annulleret.

Hvis du også har lyst til at deltage i kampen mod samvittighedsløse producenter, så send prøver til testen. Jeg leverer testtjenester til armaturer, spotlights og lamper. Fuld liste over tjenester med eksempler på testtjenester. Jeg tester gratis, kun prøver forbliver hos mig.

Oversigt over LED lamper Armstrong fra Galad

Typer af installation af LED lamper Armstrong i loftet

Test LED lyser TL-Street Plus

Din feedback og spørgsmål

God eftermiddag
Tak for de nyttige oplysninger!
Vi forsøger at vælge lamper til grundskolen. Butikken anbefaler: dms, ITALMAC eller Uniel.
På internettet skriver de godt om lamper Varton, kan du rådgive noget?

I dit tilfælde skal lamper vælges ud fra dit budget og det krævede beløb. Min kollega vil skrive til dig i posten.

God eftermiddag Hvor vigtigt det er at forstå, hvilken indgangsspænding der er behov for LED-lamper og LED-lamper. Spænding påvirker ydeevnen? Vi har ofte 180 V, som kan forekomme ved en sådan spænding med lamper og lamper. Kan de ikke tænde eller skinne svagt? For tidligere. Tak.

Normalt arbejder de fra 170 til 250 volt.

Mængden af ​​detaljer i føreren angiver slet ikke dens pålidelighed. Her skal vi se på hver nøglekomponent. Jeg er enig i, at de længe siden lærte at begrænse ressourcen ved at montere elektrolytter. At dømme efter billederne - chaufføren er alt - deshman uden GR. Også konstant tester vi produkter, hår på ende. For chauffører skal du teste mere grundigt, fordi de er kun begrænset i ressource. Selvom hvad de skal sige, begyndte selv dioderne selv at overstige op til 300% af den nominelle. Hvad er der 100 tusinde timer. Plus, jeg ville ikke skræmme folk med en sådan fotometrisk "bold", de kan endda grine. PS. Billedgiveren giver ikke den sande krystal temperatur. Hun er højere.

Størrelsen af ​​føreren er en indirekte indikator, men gælder for en bestemt gruppe af produkter. Bolden er ikke perfekt, men gentagne gange testet af standarder fra certificerede laboratorier. Har du en anden måde at måle lysstyrken på en lampe på 60 til 60 cm?
Med hensyn til måling af temperaturen på de LED'er, der blev konsulteret i Cree, Philips, Osram. Der er instruktioner fra dem til måling af opvarmning af lysdioder.

For Photon er dette normen. Jeg testede deres panel på 2700K. Farvegengivelsesindekset nåede næsten ikke Ra = 60

Jeg stødte på en foton for første gang. Jeg planlægger at teste mange armstrongs, om 1-2 år vil jeg bringe ordre til dem. Og så har alle et certifikat og resultater fra et uafhængigt laboratorium, der ikke har nogen relation til lampens faktiske egenskaber.

Goddag, Sergey
Tak, meget interessant anmeldelse, men alle disse lamper er små kendte kinesiske prøver, vi kender ikke engang disse og hører om dem for første gang! Hvorfor i din anmeldelse er der ingen inventar af kendte producenter og distributører? Vores firma er involveret i elektriske entreprenørarbejder, vi har for nylig haft en negativ oplevelse, vi købte ASD LP-ECO lamper, tilbud for disse lamper spildt hele vores internet og markeder. Vores kunde besluttede at måle egenskaberne i laboratoriet, og de svarede ikke rigtig godt til passet til lampen. Årsagen til alt dette var fejlen i den første uge omkring 30% af lamperne. Som følge heraf måtte vi erstatte alle lamperne på den russiske produktion. Din anmeldelse ville hjælpe os meget!

Du vil spørge mig om ASD, det er det værste du kan købe fra lamper. Mere Smartbuy er intetsteds værre. Fabrikanterne af få armaturer sender, men jeg arbejder på det, jeg tror jeg vil dække emnet godt. Hvis du har dårlige lamper, send dem, jeg vil skrive om dem.

Glødende loft som hovedbelysning i ethvert rum: alle nuancer og rækkefølgen af ​​installationen

Installation af et hæftet loft i huset er en meget effektiv måde at forandre udseendet af ethvert rum. I dette tilfælde kan man også bruge belysning til at udsmykke dette udseende.

I denne artikel vil vi tale om sådan belysning, som kan bruges som den vigtigste og takket være, at vi vil have et lysende loft. I sidste ende vil enhver gæst i dit hus tænke, at toppen af ​​rummet bare gløder.

Særlige egenskaber

Lysende hængende loft er meget simpelt, fordi hele tricket er at placere kilden til lysstråler over det. Derefter passerer det lys, der er skabt, igennem det, og det virker som om det lyser.

Det lyder simpelt, men der er mange nuancer. En af dem er, at det hængende loft skal være fremstillet af et sådant materiale, der kan transmittere lys. Dette materiale kan laves fra:

Forskellige typer af lofter og belysning

Hvis vi snakker om typen af ​​loft, hvor du kan oprette sådan belysning, så skal det være enten spænding eller Armstrong-lofttype eller gipsplade på flere niveauer.

Den anden advarsel er at sikre ensartet belysning af hver del af strækloftet i soveværelset eller i et hvilket som helst andet rum. Med andre ord, hvis det er spændt og har dimensioner på 5x4 m, så bør hele området af lærredet tændes jævnt.

Ved hjælp af en enkelt pære kan det naturligvis ikke rummets lysende øvre plan. Her skal du bruge visse hemmeligheder, som vil blive diskuteret nedenfor.

I det væsentlige er rummets lysende top skabt ved at montere en lyskilde på hovedfladen og installere et ophængt loft under kilden. Sidstnævnte spiller i dette tilfælde rollen som et stort loft.

Lyskilde til et sådant loft

Så overvej hvad slags lyskilde der kan bruges til at skabe en lysende rumstop. Den mest ideelle mulighed for en sådan kilde er LED-strimler.

Det er takket være dem, at det er muligt at skabe lys på mange steder, og som følge heraf får vi ensartet belysning. Hvis du bruger flere stærke lamper, så vil nogle af de lysende toppen af ​​rummet blive lysere i større grad, og andre - til mindre. Det vil sige, dets glød vil være ujævn.

Nyttige råd: Pærer kan bruges, når et bestemt billede er på plastik, lærred eller glas. Som du ved, har billedet lyse og mørke områder. Med andre ord er et objekt godt belyst, og det andet er i skyggen. Over den første genstand og kan være en eller flere pærer. I sidste ende skal alt vise sig, så den mørke del af billedet, som kan have et lysende loft, skal opfattes som en designidee.

LED strip valg

Det er værd at bemærke, at LED-strimler er karakteriseret ved forskellige niveauer af lysstyrke. Så SMD 3528 er mindre lys end SMD 5050. Faktisk afhænger lysstyrken af ​​dine præferencer.

Det anbefales at vælge de LED-strimler, der fungerer ved en spænding på 24 volt.

Nyttig rådgivning: Hvis du installerer et loft af stræktyper med gipsplader blokkerer (de går normalt rundt omkretsen), så for at skabe belysning skal du vælge højkvalitets bånd. De skal arbejde i lang tid.

Dette er nødvendigt ud fra det synspunkt, at i tilfælde af en sammenbrud er det nødvendigt at demontere og geninstallere gipsvæg og PVC film. Dette er en kompliceret procedure.

Også vigtig er sådan en nyansering: PVC-film overfører lys med 50 procent. Men det ændrer skyggen af ​​lys. Det bliver blødere ved 500-1000 Kelvin. For at skabe en hvidt tint om dagen skal LED-strimlen skabe lys med en temperatur på 5-6 tusind Kelvin. Enheden af ​​en varm-hvid skygge forudsætter anvendelse af et LED-tape med en temperatur på 3,5-4,5 tusind Kelvin.

LED strip installation

Og så er den første fase, hvor et lysende loft er skabt, installationen af ​​LED-strimler på overfladen af ​​det øverste plan i rummet. De er placeret ved siden af ​​hinanden.

I tilfælde af at PVC blev fremstillet i Tyskland, skal afstanden mellem båndene være 15-17 centimeter. Afstanden fra dem til PVC-stoffet skal være 14 centimeter. Hvis mellemrummet mellem LED-strimlerne og PVC er mindre, vil zebra-effekten opnås.

Når de luminøse dele af loftkluden er indrettet til at belyse et rum med lavt loft, kan denne afstand reduceres. Men i dette tilfælde bør LED-strimlen have mindre strøm og bør placeres tættere.

Nyttig rådgivning: Ved brug af PVC lavet i andre lande anbefales det at foretage foreløbige beregninger af stigningstallet og afstanden mellem dem og PVC. For at gøre dette skal du tage to LED-striber og et lærred (helst med dimensioner på 20x20 centimeter eller mere) og bestemme de ønskede værdier eksperimentelt.

Når du opretter vores indendørs loftsbelysning, er det bedre at installere en LED-strimmel på en speciel gitterplattform. Først skal du installere strimler af PVC-plast langs loftsoverfladen (dens bredde skal være fra 5 til 10 cm).

Ud over disse bånd er aluminiumplader fastgjort på tværs af denne overflade. LED stripen er fastgjort til sidstnævnte. Derefter forbinder de strømforsyningsenhederne, controlleren, RGB-forstærkerne og monterer gipspladen og PVC-folien.

Det er ønskeligt, at der i tillæg til PVC-film bør være gipsvægge. Du kan placere følgende elementer i dem:

I tilfælde af installation af Armstrong type loft, gøres den lysende del på samme måde. Den eneste forskel er, at firkanterne af glas eller plast vil gløde. Disse kvadrater er meget nemme at tage af.

Akryllofter med belysning

Hvor meget er akrylglasslofter?

Basisprisen på 1 kvadratmeter for disse lofter starter fra 8.750 rubler og omfatter alt arbejde og materialer på en nøglefærdig basis. Omkostningerne er dannet af sådanne højdepunkter som - rammens kompleksitet, det samlede areal af lysloftet, antallet af sektioner og deres konfiguration, mængden af ​​lysflow.

Prisen er også påvirket af andre nuancer, som f.eks. Plexiglas type og farve, tilstedeværelsen af ​​et loftkanaler, muligheden for at justere lysstyrken, osv. Under alle omstændigheder for at købe akryllofter skal produktet beregnes individuelt.

De vigtigste fordele ved lofter - FINE LINE

► Korrekte vejledninger (profiler)

► Korrekt profildocking

I hjørnerne af rumprofilerne ende på samme måde og passer kun i en vinkel på 45 °. Alle forbindelser leveres kun ende til ende, og ikke overlappes som i Armstrong uden rynker på grund af fræsning af en støbt profilhylde.

► Der er ingen begrænsninger på sektionens størrelse og form.

Vi har ingen billige standardstørrelser og stive begrænsninger på størrelsen og formen af ​​sektioner i udformningen af ​​hævede lofter. Formen af ​​sektionerne kan være både rektangulær og polygonal, og styrene kan være placeret i stort set alle vinkler i forhold til hinanden.

► Fleksibilitet i design og proportioner

Vi kan lave lofter med næsten ethvert design og realisere selv de mest dristige ideer.

► Korrekt og jævn lysfordeling

Vi monterer ikke LED-strimlen omkring omkredsen (dette er en billig metode), så vi tillader ikke lys og mørke områder, når vi designer belysning til vores lofter. Derfor er vores lofter og dit værelse altid tændt jævnt!

► Adgang til tekniske systemer til vedligeholdelse

Vores akryllofter giver altid adgang til intern ingeniørkommunikation, hovedsagelig som - den indvendige blok af conditioneren til planlagt vedligeholdelse.

KUN KVALITET OG PÅlIDelige MATERIALER:

fyldning


belysning

LED stripen er placeret direkte bag det hængende loft, og mængden af ​​lys udstråles i interiøret afhænger af dets egenskaber. Lyset, der passerer gennem plexiglasen, brydes og spredes ind i interiøret og derved opnår en blød lys effekt.

Udesluttede lofter fra MATT ACRYLISK GLAS

Størrelser af akrylplader

Også på vores hjemmeside kan du hente lamper. GÅ TIL KATALOGER

MED FOTOUDSKRIVNING

ADVARSEL!
Billeder hentet fra en af ​​fotobankerne (uden ændringer) - GRATIS:
lori.ru, photogenica.ru, shutterstock.com

Vi anbefaler at kalde en konsulent med et katalog af prøver. GRATIS

Størrelser af akrylplader

Også på vores hjemmeside kan du hente lamper. GÅ TIL KATALOGER

Armstrong Glødende Loft

I tidligere artikler har vi allerede gennemgået LED belysningslofter og lofter lavet af gipsplader. I dag drøfter vi LED-belysningen af ​​Armstrong-type lofter.

Armstrong-systemet refererer til klynger (raster) -ophæng og er en metalramme monteret under loftet, med celler 60x60 cm, hvor pladerne på det hængende loft er lagt.

Et sådant system er en fremragende base for at organisere belysning i et rum. Det grundlæggende princip er, at et gennemskinneligt materiale placeres i stedet for pladen (en eller flere), og en lyskilde anbringes i rummet mellem "ru" loft og plastik. Dette kan enten være et LED-tape limet til hovedloftet eller færdige LED-lamper.

Hvis du beslutter dig for at bruge båndet, skal indsnittet af den ophængte struktur fra hovedloftet være mindst 70 mm. For at opnå en ensartet glød limes LED-båndet i parallelle rækker, hvor afstanden imellem er lig med afstanden fra hovedet til det nedhængte loft (dvs. mindst 70 mm). Dette forhindrer striberne i at scanne gennem plastik. Derudover bør båndets kraft tages i betragtning. dvs. Jo kraftigere det er, desto større er afstanden mellem det "hårde" og det rene loft og mellem båndets rækker.

Også i vores online butik tilbyder et bredt udvalg af færdige armaturer, der nemt kan monteres i lofter. Her kan du finde og matche størrelsen af ​​begge ultra-tynde LED-paneler og specielle Armstrong kontorlamper.

Baggrundsbelysningskassettelofter er også bekvemme, fordi dets elementer, i modsætning til stræklofter, let demonteres og udskiftes. I dette tilfælde kan alt relateret udstyr eller anden kommunikation placeres i mellemrummet mellem de vigtigste og de nedhængte lofter.

Derudover kan du som plastmateriale bruge plastik, som påføres farveudskrivning eller limet film Oracal og aluminiumprofil, der passer til de grundlæggende farver i rummet. Sådanne lysende malerier tiltrækker opmærksomhed og utvivlsomt bliver en accent i interiøret.

Farveudskrivning er også en interessant ide for reklame. Det lyse loft eller vægge lavet med denne teknologi, med dit firma logo trykt på dem, vil tiltrække potentielle kunder opmærksomhed og give dig mulighed for at skille sig ud blandt konkurrenterne.

Ved hjælp af baggrundsbelysningen af ​​Armstrong-type lofter kan man også nemt zone en plads ved blot at erstatte flere eller færre plader med lysende blokke.

Hvis du stadig har spørgsmål om tilrettelæggelsen af ​​belysningen af ​​Armstrong-lofter, kan du kontakte vores specialister via e-mail eller telefon.

Glødende loft i Tula

Den stjerneklare himmel tiltrækker øjnene af mennesker, uanset alder. En sådan "magisk effekt" kan ikke forklares, men det er han, der i mange henseender bidrager til personens ønske om at organisere et originalt lysende loft i hans hus. Desuden kan design- og belægningsmaterialerne være meget forskellige. Og den ønskede "glød" vil give et godt monteret spotlys eller andre belysningselementer.

I butikken "Verden af ​​lofter" finder du populære modeller af lofter, herunder farvede glas (glas) lofter, Armstrong mineral fiber-baserede lofter, grilyato lofter, metal kassette lofter og spejl design.

Hvis du ikke er sikker på dit valg, vil butikens medarbejdere hjælpe dig med at købe et originalt lysloft, som, forudsat at du har en kompetent installation, vil tjene dig i mange år, glade for unik æstetik og stilfuldt design.

For mere information om omkostningerne til strukturer (herunder prisen pr. M2), kan du præcisere ved at se på de enkelte kort af varer, der præsenteres i butikken.

Kompetente specialister fra virksomheden ser også frem til dine spørgsmål og gensidigt fordelagtigt samarbejde!

Armstrong indbyggede loftlamper - en komparativ analyse af traditionelle og moderne typer

Armstrong-type lofter

Moderne teknologi er ikke sparet og problemer med belysning. I denne artikel vil vi snakke om, hvad Armstrong fixtures er, samt at sammenligne energieffektivitet og effektivitet i moderne modeller og de armaturer, der i dag betragtes som forældede.

Generelle oplysninger

Armstrong-suspenderede systemer er den mest omkostningseffektive til afslutning af store areallofter i offentlige bygninger - indbyggede loftslamper for dem kræver ikke installation af specialophængte strukturer. Dette system er en suspenderet cellulær struktur samlet fra T-formede profiler. Hver celle er en firkant med en side på 600 mm (eller et rektangel på 600x1200 mm), hvori en mineralfiberplade er installeret.

Dette design er praktisk, fordi du i stedet for nogen af ​​pladerne i cellen kan placere en LED-loftslampe, der er designet specielt til dette og har en standardstørrelse, uanset hvilken lyskilde der bruges i den.

Forskellige modeller af lamper til Armstrong

Til reference. For lofter i den europæiske standard produceres lamper på 595x595 mm. Men de første Armstrong-lofter blev leveret til vores land fra Amerika og havde flere store plader. Følgelig var lampens ydre dimensioner større (605x605 mm). På trods af at forsyningen af ​​sådanne strukturer til Rusland næsten er stoppet, bruges de stadig af nogle virksomheder, og behovet for armaturer i amerikansk stil eksisterer stadig. For oplysningerne fra ejerne af sådanne lofter informerer vi dig om, at lamperne til dem kan bestilles hos Tekhnolux og Light Technologies virksomheder.

Strukturelt består alle Armstrong lamper af et metalhus, hvor en lyskilde er anbragt, som er lukket af en beskyttende skærm eller reflektorrist. Og den største forskel mellem traditionelle og moderne modeller er netop hvilken type lamper de brugte.

Typer af lamper

Armaturer med lysstofrør

De mest almindelige lamper til indbyggede lamper - T8 18 watt. Der er 4 af dem i en standard square fixture. Nogle gange bruges mindre kraftige T5 14W lamper.

Indbygget armatur

Alle Armstrong fluorescerende loftslamper er udstyret med styringsudstyr (PRA), som kan være elektromekanisk eller elektronisk.

 • Elektromekaniske styredrev (EMPRA), som hovedsagelig blev anvendt tidligere, har en alvorlig ulempe: et højt niveau af lyspulsering (stroboscopic effekt). Og det sker ikke kun, når lampen er startet, men også i færd med at fungere. En sådan flimring er meget trættende for synet og helt uacceptabelt i lokaler, hvor folk skal arbejde med dokumenter, samle små dele og andre aktiviteter relateret til udsigten. Dette er ikke den bedste effekt på effektivitet og produktivitet.
 • Elektroniske styreanordninger (fluorescerende Armstrong-lofter er udstyret med styringsudstyr (PRA), som kan være elektromekanisk eller elektronisk.

Rådet. Du bør ikke spare penge ved at installere Armstrong-lamper med en elektromekanisk startkontrolanordning i arbejds- og forretningslokaler. De vil være mere passende i baglokaler og korridorer.

Lys med LED lamper

Nu for at skabe kontor, brugte kommercielle og industrielle belysning mere villigt moderne LED-indbyggede lamper Armstrong. Dette er den bedste løsning, især når det kommer til langvarig samtidig belysning af store områder (se Indbyggede LED Ceiling Lights: versioner og installationsmetoder)

LED-lamper er placeret i en standardpakke designet til installation i et ophængningssystem.

Armstrong LED Loftslys

Glødende loft: smukke indretningsmuligheder

I dag, takket være brugen af ​​forskellige moderne teknologier, har vi mulighed for at gennemføre nogen, selv de mest modige designløsninger, under reparationen. Et af de mest populære, usædvanlige og originale ideer i indretning er lysende lofter. Med deres hjælp kan du i lejligheden oprette en romantisk flimrende stjernehimmel eller stilfulde lysende tegninger - designet er valgt for enhver smag og farve. Dette design af loftet vil tilføje en stilfuld indretning til det indre af rummet, hvilket gør det unikt, interessant og usædvanligt.

Varianter af belysningslofter

Der er flere forskellige metoder, hvormed det er muligt at realisere et lysende loft.

De mest populære muligheder er:

 • lysende stræklofter med indbygget belysning;
 • glødende tapet til lofter;
 • brugen af ​​specielle fluorescerende maling til lofter
 • brug af glødende klistermærker.

Lad os dvæle mere detaljeret om hver af disse muligheder.

Stretch lysende lofter

Der er to typer suspenderede lyslofter - i den første version anvendes LED'er og i de andre specialdiske i aluminium.

LED lofter har et fantastisk smukt udseende og altid glæde. For at oprette et sådant loft anvendes en polyvinylchlorid optisk film, som har en ret høj gennemsigtighed. Den er monteret på standard måde, men belysningen er tilvejebragt ved brug af LED-strimler (monokrom eller flerfarvet).

De vigtigste fordele ved sådanne lofter er:

 • smukt og spektakulært udseende;
 • i tilfælde hvor lysgrænsen er hovedkilden til belysning bliver rummet visuelt lysere og mere rummeligt;
 • muligheden for at justere med denne belysning dimensioner af rummet - for eksempel, hvis rummet er smalt og langt, kan du oprette brede vinkelrette lysstriber på loftet, som visuelt vil udvide rummet;
 • et stort udvalg af forskellige designmuligheder - du kan vælge farver, mønstre, mønstre og design;
 • lavt energiforbrug
 • evnen til at justere lysstyrken af ​​belysningen på grund af tilstedeværelsen af ​​elektroniske kontrolpaneler;
 • praktisk og langt liv
 • lille varme;
 • evnen til at styre lysmoduserne i flerfarvede LED-strimler.

Men der er lyse lofter og et par ulemper - det er den høje pris og kompleksiteten ved at udskifte udbrændte pærer i kompositstrukturer.

Stræklofter lavet af aluminiums hjul er mindre populære. Belysningselementer kan være enten lysdioder eller optiske fibre. Det er muligt at programmere og konfigurere optagelse af forskellige lyseffekter ved hjælp af et specielt kontrolpanel.

Glødende tapet til lofter

Der er flere typer glødende tapeter.

 • Fluorescerende tapeter er lavet med tredimensionale billeder, det anvendte materiale er polyester. Effekten af ​​glødende tapet giver specielle lamper, også kaldet "voodoo lampe". Billeder på disse baggrunde ser så realistiske og effektive som muligt. Du kan lim den glødende tapet på samme måde som normalt.
 • Sølv tapet designet for nylig med de nyeste teknologier. Belysningselementet er sølv. Der er mulighed for fjernbetjening af gløden.
 • Luminous wallpapers er gode til brug i ethvert rum - i badeværelset, hall, stue, soveværelse. Disse wallpapers bruges oftest til at dekorere loftet i børnehaven. Designet er normalt lavet i lyse farver ved hjælp af akrylmaling med tilsætning af et særligt stof - fosfor.

Særlige maling

Med disse farver kan du endda selvstændigt oprette dit eget unikke mesterværk - for at skildre nattehimlen med månen og mange stjerner og kometer, der vil lyse i mørket. Et sådant loft design vil se fabelagtigt smukt ud.

Disse malinger fremstilles på vandbasis med tilsætning af et fluorescerende pigment. Stoffet er helt sikkert og vil ikke skade menneskers sundhed.

For at skabe et lysende loft ved hjælp af disse malinger er det nødvendigt at vælge flere udvalgte nuancer, købe eller lave stencils alene, køb svampe og børster.

På loftet skal du først anvende en primer og en basisfrakke med almindelig maling. Efter fuldstændig tørring af basislaget kan et luminøst design påføres. I løbet af dagen absorberer elementer, der er malet med lysemaling, lys, og om natten giver de energi gennem glød.

Denne version af loftdesignet vil ikke kunne tjene som en belysningskilde til rummet, men det giver mulighed for at skabe et fantastisk, magisk og unikt design.

Glød klistermærker

I dag, til salg uden problemer, kan du finde specielle glødende klistermærker i form af stjerner, måneder og planeter. Også populære er sæt af etiketter lavet af hjerter, blomster og sommerfugle.

Sådanne klistermærker er gode til at dekorere ikke kun loftet, men også andre overflader. Overfladematerialet kan også være enhver (gipsvæg, gips og andre), fordi klistermærkerne er perfekt fastgjort til ethvert loft.

Det er vigtigt at tørre støvet fra overfladen inden limning, så klistermærkerne holder mere fast.

Det er også meget vigtigt at tænke på forhånd om placeringen af ​​hver klistermærke, efter at de er limet ind, vil det være meget problematisk at foretage korrektioner.

Effekten af ​​glødende klistermærker er sikret på grund af deres egenskab at akkumulere energi fra sollys eller kunstigt lys fra lamper. Når det bliver mørkt i rummet begynder klistermærkerne at gløde og frigive den lagrede energi. For at gløde klistermærker i flere timer, er det nok at tænde lyset for bogstaveligt 5-10 minutter.

Hvilke lamper at vælge til Armstrong type loft

Suspended lofter er bekvem installation hastighed og brugervenlighed, især til armstrong design. Det er vigtigt at vide, at lampen i Armstrong har sine egne specifikationer og bør tages i betragtning ved valg af belysning. Vi vil tale om alle mulighederne for enheder, der passer til rackloftet.

Armstrong loft funktioner

Armstronglofter (Armstrong), som i dag har fundet deres fordeling på forskellige felter, er let genkendelige af deres karakteristiske udseende. Hvorfor dette sker, er forståeligt, du skal bare se på de vigtigste fordele. Blandt dem er:

 1. Enkelhed og hastighed på installationen.
 2. Muligheden for lokal reparation - du skal bare udskifte den enhed, der er ude af drift.
 3. Økonomi. Udsmykning af lige store områder af loftet opstår hurtigt.
 4. Tilgængelighed af teknologi. Under kraften til at installere et sådant loft, lygter til ham også nogen, endda en novice mester.

Grundlaget for Armstrongs loftsdesign er en metalprofil, som er fastgjort til loftet med hjælp af særlige suspensioner. Sidstnævnte behøver ikke at lave mad og endda rengøre den gamle finish. Størrelsen af ​​hver celle i loftet er 60x60 cm. Senere er mineralfiberplader indlejret i disse sektioner.

Belysningsenheder, som er skabt specifikt til sådanne konstruktioner, har også standardcelle dimensioner - 600 × 600 mm. Sjældent, men du kan finde lange modeller 1200x600, det vil sige en enhed tager op 2 celler på én gang. Da længden er stor, er der behov for yderligere fiksering af lampen til loftet. De selv er metal, de er indsat i belysningselementerne af en eller anden type.

Typer af passende armaturer og installationsmetoder

Alle lamper, uanset hvilken type lyskilde, har fælles funktioner, der gør det muligt at bruge dem specielt til Armstronglofter. Blandt dem er:

 • Let er at fjerne behovet for at installere yderligere suspensioner.
 • Overfladen er dækket med plexiglas eller gennemsigtig skærm. Dette behov kommer fra præferenceområdet - offentlige steder, hvor der er mange mennesker. Beskyttelse af lyskilden for at forlænge sit liv.
 • Reflektorer. På grund af deres brug er det muligt at øge lysstrømmen.
 • I nogle modeller er der øget beskyttelse mod støv, fugt, aggressive kemikalier. Lignende muligheder er installeret i industrielle værksteder.
 • Designet omfatter følgende elementer: Et tilfælde af standardstørrelser, en lampe og en holder til en starter, et rastergitter, en choke, en starter, en kondensator.

Blandt fordelene ved at bruge standard-armaturer er:

 • Nem installation. Det firkantede loftelement erstattes simpelthen af ​​en lampe. Selvom der ikke er kabelledninger, er det nemt at gøre dem med et sådant loft.
 • De giver ensartet belysning uanset den anvendte lyskilde.
 • Lang levetid.
 • Det specifikke design med reflektorer udelukker udelukkende en overophedning af lamper.
 • Lampen virker lydløst.
 • Takets konstruktion giver nem adgang til alle elementer i elektrisk ledningsføring.
 • Om nødvendigt kan en hvilken som helst firkant i loftet erstattes med en lampe eller tværtimod med et loftpanel.

Hvad angår ulemperne, ser belysningsudstyret ud som standard, ofte kedeligt. De er meget problematiske at bruge til andre lofter.

Armstrong Standard Fluorescerende Lys

Type installation

Der er også en adskillelse i henhold til typen af ​​installation, deres 2 typer: forsænket og eksternt. Den første mulighed er forsænket indeni, mens afstanden mellem hovedloftet og udkastet skal være mindst 20 cm. Ellers passer standardfaderen ikke. Samtidig er det muligt at skabe en glat overflade af loftet, uden fremspringende elementer. Dette er især vigtigt i industrielle værksteder, kontorer og lignende lokaler.

Med hensyn til den overflademonterede installation giver sådanne lamper en stor lysudgang og spredning, men de ser ikke ud som ergonomiske som de indbyggede modeller.

Og den ene og den anden type kan placeres i en hvilken som helst ønsket rækkefølge. Ofte er optionen "skak" valgt, så det er muligt at opnå en ensartet fordeling af lysflusser over hele området.

Når du vælger en lampe, skal du huske nogle få punkter:

 1. Hvis den er lavet i USA, så er dens størrelse 605x605 mm. Disse er nu sjældne, men du bør vide dette øjeblik.
 2. Hvis enheden kommer fra ethvert europæisk land, så er dets dimensioner 595x595 mm. Der er meget mere lignende på markedet.

fluorescerende

Armstrong fluorescerende lamper til lofter modtog den mest udbredte. Det er let at forklare dette - enhedenes overkommelighed samt lyskildernes holdbarhed. Ikke den sidste rolle spillet lethed ved vedligeholdelse.

Overflademonteret armatur

Ved udformningen af ​​sådanne enheder:

 • Boliger.
 • Startudstyr.
 • Reflektor.
 • Emitter.
 • Lamperne. Her kan modeller med en T8 base med en effekt på 18 W bruges, T5 kan opfyldes noget mindre ofte. I et armatur, uanset strømmen, er der plads til 4 lamper.

Det er værd at overveje flere muligheder for at starte sådanne lamper. De elementer, der giver spænding - elektromekanisk eller elektronisk.

Den første mulighed er bedre kendt som gasspjældet, selvom dette navn er noget forkert. En elektromekanisk enhed bruges til at starte sådanne lamper, og de giver en puls for at opretholde lamperne glød. Disse lamper har en betydelig ulempe - lyset, som de udsender, er ikke lyst nok, der er en flimmer, hvilket fører til hurtig øjenmattning. Et andet problem er behovet for at ændre starteren ofte. Selvom lignende modeller er mere overkommelige.

Det er vigtigt! Throttle fluorescerende lys monteret i Armstrong lofter i varehus eller i korridorerne, deres fejl er ikke så kritiske her.

Hvad angår elektroniske modeller, er de flere gange dyrere, men på grund af specifikationerne for overvågning af lysemissionsprocessen øges flimmerfrekvensen, og den bliver usynlig for menneskets øjne. For at en sådan enhed skal arbejde længere, anbefaler eksperter at bruge en spændingsstabilisator på den indkommende netværkslinie. Dette forhindrer skade som følge af en stor netforskel. Sådanne indretninger vejer mindre og i de fleste tilfælde behøver ikke yderligere suspensioner til loftet.

Både i den ene og den anden version af armaturets spejl eller hvide ikke-spejle elementer bruges til at forbedre forplantningen af ​​lysstrømmen. Non-spejlelementer giver en lidt lavere lyseffekt, men de er mere behagelige for øjnene og kan blødgøre kolde toner. Men de giver stadig dagslys.

LED lys

Armstrong loftslamper med lysdioder er en forholdsvis ny løsning, som allerede er meget populær, selv om deres omkostninger er højere end den tidligere model. Denne version af lyskilden gør enheden endnu mere rentabel - den tjener mange gange længere uden at skulle udskifte belysningselementet. Plus, dette er mindre strømforbrug. Hovedelementet er en diod tape, lampe er praktisk taget ikke brugt.

Armatur med diodeelementer

Blandt de positive kvaliteter af LED-lamper:

 1. Let - båndet er næsten vægtløst.
 2. Kompakt og simpel enhed.
 3. En mulighed for at hente et bånd af den krævede effekt.
 4. Nem installation.
 5. Modstand mod spændingsfald.
 6. Økologisk sikkerhed.
 7. Ingen flimmer.
 8. Nem fejlfinding.
 9. Evnen til at vælge lysets spektrum, herunder gul.
 10. Strømforsyning fra 12 V.

Det er værd at opretholde strømforbruget af denne type enhed. Hvis du sammenligner med fluorescerende lamper, hvor 4 lamper er installeret, vil forbruget være 50-60 W i stedet for 100-120 W.

Hvad angår design og lancering, er det i så mange lamper meget enklere. Særlige træk:

 • Ingen grund til at ændre individuelle elementer.
 • Designet er straks klar til tilslutning.
 • Alle LED-elementer er forbundet til en spændingsomformer - en transformer enhed.
 • Under arbejdet foregår der en lille opvarmning; for dette er kølepladerne nødvendigvis til stede i konstruktionen.
 • Lignende lygter giver mere direkte lys. Hvis man skal sammenligne med luminescerende, så er spredningsvinklen 3 gange mindre - 120 °, i stedet for 360 °.
 • Diodene opvarmes ikke, men giver umiddelbart efter at have tændt en sådan lysstrøm, hvilket er muligt på grundlag af deres effekt.
 • Lampen er tynd.

punkt

Designet af disse lamper er helt anderledes, de er meget mindre i størrelse. Der kan være single, double, triple, der er drejelige og ikke-roterbare modeller. På hvert punkt på en lampe: fluorescerende, LED eller halogen. Deres installation er også anderledes - de styrter i en separat blok eller er monteret ved hjælp af overlay-metoden.

Armstrong Spotlight

I det første tilfælde laves der et hul i pladen af ​​den krævede størrelse og en "prik" indsættes i den, der er forbundet til netværket. På grund af minimumsvægten kræves der ikke ekstra forstærkning, med undtagelse af at snappe op ved hjælp af "antenner", som er i designet.

Spotlights, uanset hvilken type lamper der anvendes, giver ikke opstart eller elektronisk kontrol. En anden funktion er, at den har et mere dekorativt udseende, hvorfor sådanne enheder vælges til installation i en lejlighed, hus, hvis Armstrong er den valgte loftmontering. Stikkernes form: kvadratisk, rund, oval, der kan være forskellige dekorative elementer.

diffusorer

Et vigtigt element i enhver standard Armstrong fixture er en diffuser. I lamperne præsenteres den i form af en plade, der dækker lyskilderne. Denne løsning ser mere solid ud end bare åbne lamper. Panelet skjuler alle interne elementer, som skyldes, at lysfluxen blødgøres. Panelet kan være sådanne muligheder:

 • "Opal", også kaldet matte. Dens specificitet er, at når du passerer gennem pladen, får lysfløjen en varmere nuance. Men der er et problem her, lysstyrken fra hver sådan enhed reduceres med 100 lumen fra lyselementernes oprindelige lysstyrke.
Opal diffuser
 • "Prism". Et sådant design stjæler ikke lyset, men ligner et panel med små firkanter. Denne enhed understreger sværhedsgraden af ​​rummets stil, så den bruges ofte i officielle institutioner.
Diffusor "prisme"
 • "Chipped ice". En sådan diffusor adskiller sig ikke i et bestemt mønster på overfladen, det ligner splittet is for at flyde i vand, det vil sige, at det fuldt ud retfærdiggør navnet. I modsætning til den tidligere version bruges det mere ofte i uformelle institutioner til at fremhæve Armstrongs loft.
Chipped is diffusor

Desuden giver linsen en yderligere beskyttende effekt, mere præcist dets lygter.

Beregning af det optimale antal lamper

Da Armstronglofterne overvejende er monteret på offentlige steder, er kravene til belysningens kvalitet høje her. Der er visse regler, der skal overholdes. Når du vælger, skal du tage højde for strømmen af ​​lysstrømmen, som giver en bestemt enhed og lampen der bruges i den. Naturligvis vil dette tal for særlige firkantede armaturer være højere end for kompakte spotlights.

Hvad angår reglerne for rummet, er de:

 • Hvis der ikke er et stort behov for lysstyrke, udfører rummet ikke visuelle opgaver, for eksempel en korridor og derefter med 1 kvadratmeter. m du har brug for 150 lumen.
 • Hvis vi taler om biblioteker, kontorer, kontorer, er det allerede 500 lumen.
 • Produktion workshops, arbejdspladser hvor ekstrem opmærksomhed til små detaljer er nødvendigt - 1000 lumen.

Hvad angår de specifikke beregninger, produceres de på baggrund af lampens kraft og rummets størrelse, selvfølgelig under hensyntagen til den angivne norm. Så hvis en lineær 4W energibesparelseslampe giver ca. 120 lm, så fra en armatur vil den udstråle - 480 Lm. Hvis 8 W lamper - 450 Lm, så er der et totalt lys fra en enhed - 1800 Lm. På samme måde kan du beregne lysstrømmen fra LED-lamper.

Det er vigtigt! Ved beregninger er det også værd at huske på enhedens højde, da fordelingen af ​​lysflowen afhænger af dette.

Installationsanbefalinger

Installation af belysningsenheder, der er designet specielt til Armstronglofter, er ekstremt enkel. Proceduren:

 1. Fra det sted, hvor installationen er planlagt, fjernes det dekorative panel.
 2. Om nødvendigt leveres strømkabler.
 3. Fra lampen fjernet alle de elementer, der kan fjernes, herunder pærer.
 4. Han vender op i en celle i loftet og falder på rammen i stedet for et dekorativt panel.
 5. Gennem den nærliggende celle, hvorfra du også skal fjerne panelet, skal du oprette forbindelse til elnettet. I dette tilfælde skal kablet være frakoblet. Forbindelsesdiagram som for en standard elektrisk enhed.
 6. Tidligere fjernede elementer er lamper monteret på lampen, dens arbejdskapacitet kontrolleres.

Med hensyn til de nævnte punktanordninger udføres deres installation på samme måde som det er gjort for gipspladerlofter. I den ekstra suspension fra loftet behøver de ikke - alt, der skal indlejres i den valgte celle. Og på grund af fjedrene og fastgørelsesfanerne er fastgørelsesanordninger, der er i designet, fastholdt i loftet.

Hvis det er besluttet at montere lysekronen, er processen ligner den, ifølge hvilken en sådan anordning er installeret i gipspladerlofter.

konklusion

Belysning til Armstronglofter er ikke så svært at afhente, fordi modellerne er ret alsidige. Hvad skal være opmærksom på, er den anvendte version af lyskilden, denne egenskab kan påvirke effektiviteten af ​​brugen.