Økonomisk reparation: hvordan man laver et billigt loft, for ikke at gå i stykker?

Gør-det-selv reparationer tager tid og kræfter, men hjælper med at spare på arbejdere. I denne artikel vil vi forklare, hvordan man laver et billigt loft uden at gå i stykker på byggematerialer samt værktøjer. Det begynder trods alt med en større omhyggelighed i ethvert rum, det være sig et værelse, et køkken eller et toilet.

Sortimentet af paneler giver dig mulighed for at lave enhver top: blank eller mat, solid eller mønstret, mørk eller lys. Denne mulighed har mange fordele:

 1. Paneler er let og hurtigt limet til loftet, godt fastgjort med hinanden.
 2. Du behøver ikke at sætte og planere overfladen før arbejde.
 3. Panelerne er fugtbestandige, slidstærk og nemme at rengøre snavs.

Omslag med plastpaneler passer til små rum: et badeværelse, toilet, korridor. For et stort rum skal du bruge penge: bredden på et panel er kun 25 cm, og du vil få brug for mange af dem.

Baggrunde har længe været brugt ikke kun for vægge, men også lofter. Det er let at klæbe dem, især i et lille rum. Det æstetiske resultat afhænger af kvaliteten af ​​materialet og din oplevelse. Hvis det ikke er nok, anbefaler vi dig at gøre dig bekendt med nogle anbefalinger.

 1. Vælg holdbart tapet på vinyl eller non-woven base - de limes lettere og kræver ikke stor indsats.
 2. Køb ikke tapet, der kræver justering af mønsteret på sømmen.
 3. Klargør loftet før processen: Rens fra den tidligere belægning, primer og kitt for at sikre, at overfladen er jævn.

Jo bredere tapetet bliver, desto mindre bliver sømmen på loftet. Vær derfor opmærksom på måleren, og ikke standarden, 50 cm, lærred.

Hvis overfladen af ​​loftet efterlader meget at ønske, og det er umuligt at gøre med et simpelt maleri eller gips, skal du være opmærksom på følgende efterbehandling:

 • skum paneler;
 • drywall;
 • træpaneler.

Disse muligheder kræver ikke forudgående overfladebehandling og væsentlige materialomkostninger. Panelerne er fastgjort med en speciel lim og perfekt "fold" med hinanden. Gipsvæg er fastgjort til en præmonteret ramme, hvis installation kræver visse færdigheder. Dette resulterer i en budgetversion af et hævet loft, hvis form og design vil kun blive begrænset af din fantasi.

For at få et smukt loft er det ikke nødvendigt at ansætte håndværkere og bruge mange penge. På grund af mangfoldigheden og tilgængeligheden af ​​byggematerialer kan du selv reparere lejligheden. Det er nødvendigt at forbinde kun fantasi, godt humør og ønske om at forbedre boliger.

Smukt loft gør det selv

I øjeblikket betaler boligejere enorm opmærksomhed for at skabe et stilfuldt og funktionelt interiør, der ikke kun opfylder praktiske krav, men også æstetiske præferencer. De forskellige muligheder, som designerne tilbyder, giver mulighed for at opnå fuld enighed mellem ønsker og muligheder uden betydelige lønomkostninger og affald.

Smukt loft gør det selv

Interiørdesign indebærer en kombination af et stort antal elementer, blandt hvilke en vigtig rolle er givet til loftet. Fra den korrekte udsmykning af loftet afhænger af rummets overordnede udseende.

Maling med fluorescerende maling

Indhold trin for trin instruktioner:

Loft design muligheder

Russiske imperium i interiøret

 1. Sovjetiske imperium.
 2. Minimalisme.
 3. Miljøvenligt design.
 4. Multi-level design.
 5. Falsk loft.
 6. Loftet er under et træ.

Hver af disse variationer adskiller sig i de anvendte materialer, stilen, metoden til installation og andre parametre.

Fretwork: træk, fordele og ulemper

Den klassiske måde at dekorere loftet på

For nogle få årtier siden var stucco ejendommen til ekstremt store administrative bygninger, gamle huse og museer, men nu er stucco et fælles element i det klassiske interiør.

Til fremstilling af stucco anvendes en række forskellige materialer:

 • gips;
 • sten (blød);
 • alabast;
 • polyurethan;
 • polystyren;
 • glasfiber.

Dignity stucco

Stucco på loftet

De sidste tre muligheder er alternative løsninger, der gør produktionen af ​​dekorative varer billigere. Fordelene ved stucco fra klassiske materialer er imponerende, pålidelighed, holdbarhed, men moderne versioner kan også prale af nogle betydelige fordele: lysstyrke, fugtmodstand, god bearbejdelighed og lave omkostninger.

Ulemperne ved billig stucco

 1. Udformningen af ​​designet giver indtryk af uklar og sløret, som det var på grund af materialets art.
 2. Produkterne er skrøbelige og tilbøjelige til deformation. Enhver mekanisk påvirkning udefra vil beskadige strukturen.

Værktøj til montering af stuck

Vi trimmer loftet med stucco

 1. Negle.
 2. Luftpistol.
 3. Konstruktion klæbemiddel.
 4. Mitre.
 5. Nedstryger.
 6. Særlig lim.
 7. Sandpapir.
 8. Våd svamp.

Montering af stucco i loftet med egne hænder

Stucco på loftet

Stucco lavet af polyurethan og polystyren sælges som regel i form af færdige strukturer, så i indledende fase behøver du kun at vælge dine yndlingsprodukter og købe dem. For at kende det krævede antal elementer er det nødvendigt at foretage beregninger, det vil sige at måle rummets omkreds. Ved dette forberedende arbejde kan betragtes som komplet.

Den sværeste proces er installationen af ​​en stucco cornice. Installationsteknologi er vist nedenfor.

Trin 1. Gør mærker på loftet og cornices med en simpel blyant.

Trin 2. Sæt cornice i stålstangen og med en hacksav skærer vi produktet i en vinkel på 45 grader. Dette er nødvendigt for at gøre hjørnerne af rummet så enkle som muligt.

Trin 3. Påfør lim på overfladen af ​​væg, loft og cornice.

Trin 4. Vi lægger taggen i henhold til den producerede markering og fixer den med negle ved hjælp af en luftpistol.

Trin 5. Fyld slots med speciel lim, rørets form og udløb, som gør det muligt at udføre proceduren uden ekstra værktøj.

Trin 6. Slib fejl med sandpapir.

Trin 7. Vi sletter rester af lim med en våd svamp.

Trin 8. Vi dekorerer cornice med maling.

Et eksempel på dekorative stuck på loftet

Monter tagskægget - dette er den sidste fase af installationen af ​​stucco på loftet. Alle andre værker er meget enkle, da deres implementering kun kræver at påføre lim på overfladen af ​​materialet og loftet.

Træloft

Træloft i lejligheden

Ikke mindre almindelige muligheder for beklædning af loftet er clapboard trim. Udover materialets skønhed og funktionalitet skal det bemærkes, at dette er næsten den eneste mulighed for træbygninger.

Fordele ved trælofter

 1. Træ har en høj miljøvenlighed, som giver dig mulighed for at give det mest behagelige indeklima.
 2. Høj lydisolering. Trælofter anses for ideelle muligheder for studier, kontorer og andre rum, hvor lydisoleringsegenskaber er vigtige.
 3. Fleksibilitet i variationer af design. Moderne byggemarked tilbyder et valg af et stort antal træpaneler i forskellige nuancer, som giver dig mulighed for at skabe et unikt design.
 4. Nem installation. Installation af et træloft tager minimum tid, da det ikke er nødvendigt at udføre forberedende efterbehandling inden installationen. Desuden kan designet let demonteres, hvis det er nødvendigt.

Trælofter i huset

Trælofter i lejligheden

Installation lining dine egne hænder

Trin 1. Vælg den type vægpanel og ramme, du kan lide. Der er to muligheder: fra en stang og en metalprofil. Det er bedst at være på den første mulighed, fordi den er mere pålidelig og økonomisk.

Trin 2. Bestem placering af vægpanel på loftoverfladen. Hvis den placeres langs den længste væg, skal rammen monteres på tværs af rummet. Det er nødvendigt at tænke på forhånd, hvordan de fælles linjer vil blive gemt. Oftest anvendes specielle lugs og dockings til dette, som sælges i alle hardwareforretninger.

Installation lining dine egne hænder

Trin 3. Vi begynder at installere rammen. For at gøre dette skal du slå niveauet med en ledning eller blyant.

Trin 4. Begynd at bore hullerne fra siden af ​​føringskanterne. Diameterne af hullerne skal være lig med diameteren af ​​de valgte dowels.

Trin 6. Vi tager styreskinnen (sektion 30x30 - 50x50 millimeter), fastgør den til mærkerne, og vi borer huller i dem.

Montering af foring til loftet

Trin 7. Fastgørelse på skruer eller dykker styres langs leddene. Dette gøres ved hjælp af lægnings- og konstruktionsniveau. Afstanden mellem styrene må ikke overstige halvtreds centimeter. Rammen kan betragtes som klar.

Trin 8. På rammen monteres lamellerne omhyggeligt og konsekvent, vedligeholdelse af leddene og justering af kanterne. Derefter gemmer vi leddene under panelet og skjuler parringen med overfladen af ​​væggene ved hjælp af basisplader.

Trælofter

Metal rack loft

En af de mest originale lofttrimmer synes at være en batten lavet af paneler (stål eller aluminium). Denne type loft er ideel til store værelser. Tidligere blev den udelukkende brugt i kontorer og indkøbscentre, men nu er det en populær mulighed for boligbyggeri.

Metal rack loft

Metal rack loft

Loftets udformning er en ramme bestående af suspensioner og bæredæk.

Ved hjælp af sidstnævnte udføres justering og fastgørelse. På dækene er der specielle riller, hvor racket, der skal monteres, klikker på plads. På toppen af ​​dækket er der et hul til at installere suspensioner.

Så alle elementer i dette design

Installation af metalkonstruktion

Trin 1. Fjern alle rester fra loftet.

Trin 2. Vi slår niveauet i en afstand på 20 centimeter fra bundloftet.

Trin 3. Vi fastgør en speciel guideprofil omkring rummets omkreds. Typisk overstiger længden ikke tre meter, men hvis det er nødvendigt, kan du bruge regelmæssige saks til at skære metal eller en kværn til at skære. Profilen er monteret med et trin svarende til 50 cm.

Læs også på vores hjemmeside artiklen - installation af loftet med egne hænder.

Installation af et slattedæksel

Trin 4. Stræk linjen på profilniveauet.

Trin 5. Installer suspensionerne henholdsvis strakt fiskelinje. Afstanden mellem dem må ikke overstige 1,2 m. Trinet er 30 cm.

Fase 6. Vi monterer traversen på en sådan måde, at panelerne passer tæt ind i profilen.

Trin 7. Vi strækker linjen vinkelret på suspensionerne, vi monterer traverserne.

Trin 8. Installer panelet. For at gøre dette skal du justere længden, afskære og indsætte i profilen.

Trin 9. Snap Traverse.

Rack loftsinstallation

Trin 10. Monter resten af ​​panelerne analogt.

Trin 11. Skær ekstremskinnen.

Ved denne installation af metalloftet kan betragtes som komplet.

Loftmaleri

I de situationer, hvor alle tilgængelige muligheder af en eller anden grund eller anden synes at være utilfredsstillende, kan du ty til radikale foranstaltninger, for eksempel at tegne et passende billede i loftet.

På børnenes værelser tegner hovedet ofte en stjerneklar himmel, som sætter barnet om at sove om aftenen. I stuer og soveværelser er lofter malet med blomster eller originale mønstre. Som et alternativ kan en skydeløs himmel og keruber, der svæver i den, afbildes overhead, som straks tilpasser sig en rolig og noget forhøjet atmosfære.

For visuelt at forstørre et værelse, anvendes en snedige enhed - et billede af et vindue og bagved det i fjerne afstand af træernes blade. Umiddelbart er der en følelse af bred plads.

For en sådan loftindretning er der to måder: at invitere en mesterkunstner, som på forespørgsel udfører en tegning af kompleksitet eller forsøger at hånd.

Vi malet loftet selv

 1. Fjern det gamle gips fra loftet.
 2. Vask loftet grundigt.
 3. Vi smeder fejl med gips.
 4. Vi venter på fuldstændig tørring af opløsningen, og sand overfladen med sandpapir.
 5. Vi sætter det færdige kit.
 6. Påfør akrylprimeren med en rulle.

Disse værker er relateret til forberedelsesfasen. Det næste trin tegner billedet direkte. For at gøre dette skal du bruge følgende værktøjer: en spand vand, akrylmaling, svampe, blyanter, kul, trapper, børster (helst med naturlige børster), en palette eller en flad plade.

 1. Vi tegner eller downloader en skitse af det fremtidige billede fra internettet.
 2. Vi overfører skitsen til loftets overflade ved hjælp af en simpel blyant eller ved hjælp af en diasprojektor (for at øge tegningen og lette overførslen).
 3. Vi blander malinger på paletten og begynder at lave baggrunden, såvel som de største dele.
 4. Hvis det er nødvendigt, fjern overskydende smører med en svamp.
 5. Brug brede børster til at male baggrunden, smalle detaljer for smalle.
 6. Dæk billedet med akryllak.

Kunst loftmaleri

Kunst loftmaleri

Disse enkle handlinger vil bidrage til at skabe et unikt interiør i dit hjem. Vælg den mulighed der passer dig personligt.

Økonomi indstilling: billige lofter og 6 budget typer af finish

Korrekt valgt økonomiklasse-loft garanterer dig perfekt præstation for ethvert værelse. Sommetider skal loftet hurtigt repareres i en lejlighed eller et hus, men der sker som oftest ingen penge til en fuld finish i rummet, og det forventes ikke. Der er en vej ud - udnyt budgetmålene til loftet. Ud over attraktive priser er lofter i økonomistil også let at afslutte, så det er meget nemt at gøre alt arbejdet selv. Vælg bare den rigtige mulighed.

Økonomi indstilling lofter

For at komme i gang er det værd at finde ud af, nøjagtigt hvilke loftafslutningsmuligheder der betragtes som "økonomiske".

Dette er:

 • renvaske;
 • farvning;
 • PVC fliser;
 • Tapeter;
 • drywall;
 • Dekorative gips.

Selvfølgelig er den billigste, men allerede helt forældede mulighed, hvidvaskende loftet med slagtende kalk. Lime klare sit arbejde perfekt - loftet får et rent og rent udseende. Men det kommer for hurtigt i forfald, og hvis der er skilsmisser i loftet, så bliver det ikke så nemt at blanke dem, og de kan træde med tiden.

Vandig emulsion loft maling vil gøre meget bedre. Den moderne teknologi har gjort det mere formbar, hvilket gør det muligt at male over selv de vanskeligste steder. Derudover kan du i denne maling tilføje farver af enhver skygge (det er også forresten ganske billigt). Men denne mulighed giver heller ikke nogen garanti for, at de vil blive malet over for eksempel vandfletter.

Afslutning af loftet tapet passer absolut ethvert interiør

Men polyuretanfliser kan gøre det meget godt. En fantastisk måde at lave billige lofter på. Et stort udvalg af mønstre og muligheden for farvning gør en sådan dekoration til en slags "gylden middel".

Af manglerne - bliver flisen gul med tiden, men det kan løses ved blot at male det i den ønskede farve, for eksempel det samme som gulvene.

Baggrunde er også meget billige finish. Valget af farver, mønstre og teksturer er ekstremt stort, hvilket er perfekt til lejligheder med lave lofter.

Dekorativt gips er heller ikke for dyrt, men det kræver specielle værktøjer og færdigheder, ellers vil det være meget svært at håndtere det. Men det færdige loft ser ud til at være meget godt og forringes stadig næsten ikke.

Than sheathe lofter billigere

Separat er det værd at overveje materialer til loftsskæring.

Dette er:

 • drywall;
 • MDF boards og paneler;
 • Metal lameller.

Lederen på denne liste er gipsvæg. Det er meget nemt at bruge, giver dig mulighed for at skjule alle fejl i loftet, forklare kommunikation og har for det meste positive anmeldelser.

Gipsvæg - et praktisk og pålideligt materiale til afslutning af loftet

Gipsloft kan laves på flere niveauer, buet - afhængigt af ønsket. Og det kan også males med almindelig maling, LED-belysning, og i almindelighed vejer et billigt gipsplankloft lidt, hvilket også gør det til et plus. Ulempen med gipsvæg er dens høj modtagelighed for fugt - det vil kæde. Derfor er i køkkenet og badeværelset at afslutte lofterne med gipsplader absolut ikke det værd.

MDF-plader tilhører også billige efterbehandling materialer. De er godt beskyttet mod støj, værner om varme, de er nemme at montere og vejer også lidt. Men de fleste plader sælges uden endelig finish, så de skal males og lamineres af sig selv. Men efter en sådan behandling kan MDF-plader vaskes og rengøres uden problemer.

Racklofter lavet af metal (eller med efterligning) er også relativt billige. Der er ikke behov for forudgående arbejde, de vejer meget lidt og er helt brandsikre. Det anbefales dog ikke at bruge en sådan finish i et træhus, og metalpladerne fungerer meget godt og forstærker støj, som ethvert metal.

Billige lofter på værelset: dekorative film

Selvfølgelig kan du spare på stræklofter. Køb en billigere film, ikke ansætte eksperter, og træk lærredet selv. Ja, et sådant loft bliver billigere, men det er ikke for ingenting, at de siger, at miseriet betaler to gange - det er bare sådan et tilfælde. Et billigt strækloft kan kun være i to tilfælde: enten en film fra russiske eller kinesiske producenter eller en grov falsk. Skal være forsigtig: Det er ikke så nemt at skelne.

Det ensartede stretchloft ser både enkelt og elegant ud på samme tid.

At forstå, at produkter af lav kvalitet er blevet erhvervet, kan være nok til at være opmærksomme på flere faktorer:

 • Den oprindelige pris kan afvige fra den endelige pris flere gange;
 • "Specialister" har ikke de nødvendige færdigheder og kvalifikationer;
 • Der er ingen nødvendige kvalitetscertifikater;
 • Materialet vil være meget dårligere i alle egenskaber - det kan ses selv med det blotte øje.

Hvis du stadig vil have stræklofter, kan du stadig gemme. For eksempel, bestil det enkleste design, uden fotoudskrivning og masser af niveauer. Mange virksomheder har forskellige tilbud og tilbyder rabatter. Du kan vende sig til mesterne for rådgivning - de vil hjælpe dig med at vælge en økonomisk, men ikke desto mindre en kvalitetsmulighed.

Billige lofter med egne hænder: Vi gør det stilfuldt

Uafhængigt lave redecorating loftet i lejligheden eller på hytten er ikke svært. Den nemmeste måde er selvfølgelig at male med en almindelig børste efter at have fjernet lag af gammel maling.

Det er også meget nemt at klæbe PVC fliser:

 • Klargør loftet
 • Påfør lim til flisen;
 • Tryk til loftet.

Det er nødvendigt at klæbe fra midten til kanterne for at opnå et ensartet geometrisk mønster.

PVC-fliser er et af de mest økonomiske muligheder for loftindretning, men skaber samtidig store muligheder for dekoration

Lidt hårdere med dekorative gips - det kræver færdigheder. Men hvis reliefen ikke fungerede som i billederne fra blanke kataloger, så kan du altid sige, at dette er en sådan designbeslutning af rumsejerne.

Teknologi, der laver tapet på loftet, er ikke alt for forskellig fra teknologien til at indsætte vægge. Først kommer lofterens primer med lim og venter på fuldstændig tørring. Anvendelse af lim til tapetet. Derefter skal du forsigtigt trykke dine hænder til loftet, og først derefter med en rulle eller spatel for at fjerne boblerne, der fører fra midten til kanterne. Loftet med væggen kan dekoreres med billige lister af en passende farve.

Det sværeste er at hæve loftet med gips. Du skal omhyggeligt beregne størrelsen, og det er svært at arbejde alene. Desuden, hvis du vil have en usædvanlig struktur, for eksempel buet, så har du brug for færdigheder til at bøje et ark af gipsvæg under påvirkning af damp. Dette er ikke en endelig finish - gipspladekonstruktionen skal males: uden yderligere behandling ser arkene ikke så æstetisk glædeligt ud.

Enhed billigt loft (video)

Der er forskellige situationer i livet: naboerne er oversvømmet, huset er aftageligt, der er simpelthen ingen penge til seriøse reparationer. Men det betyder ikke, at du skal beundre loftet i pletter og huller, for det er ikke så svært at reparere loftet billigt og hurtigt. Den moderne overflod af materialer giver dig mulighed for at vælge finish-mulighederne overkommelige for alle. Og vær ikke bange for ordet "budget" - et billigt loft betyder ikke "dårlig". Hvis du overholder arbejdsteknologien, vil loftet med en finish, endda billige materialer, blive ren, pæn og frisk.

Smukt loft gør det selv

indhold

Mange lejlighedsejere kommer til beslutningen om at gøre reparationen med egne hænder. Det kræver helt sikkert en stor indsats, men besparelserne er mere end mærkbare. De fleste af de midler, der bruges på byggematerialer og værktøjer. Hvis arbejdet er færdigt alene, så skal ingen betale for det.

Du skal dog tage højde for det faktum, at ikke alle dine drømme om en ny lejlighedskonstruktion kan realiseres uden at bruge professionelle tjenester. Nogle materialer, der sælges i hardwareforretninger, kræver specifikke færdigheder, erhvervserfaring og en vis færdighed. Hvis du ikke er selvsikker i din egen styrke og reparerer for første gang, er det bedre at bruge "dokumenterede metoder", der let kan gives til en nykomler på et så vanskeligt område som reparationer.

I denne artikel vil vi se på typerne af loftindretning med egne hænder. Nogle vil passe helt til alle, og opmærksom på, at andre kun er til personer, der allerede har erfaring med at dekorere.

Loft DIY plastpaneler

Den største fordel ved denne metode er, at du ikke behøver at forberede loftet til efterbehandling. Intet behov for lang udjævning, puttying, gips og primer. Du kan endda forlade tapetet på loftet, hvis de ikke er unstuck.

For at kunne klare plasten skal du lave en ramme, som panelerne skal monteres på. Omkostningerne ved plast er lav, panelernes installationshastighed afhænger af dine færdigheder. De første 2-3 paneler kan kræve mere tid, men det næste bliver du hurtigt fastgjort. En god mulighed i form af tid og pris på materialer.

En anden fordel ved plastpaneler er fugtbestandighed. Derfor er lofterne i badeværelser, bryggers og toiletter normalt trimmet med plastik. Et bredt udvalg af farver og teksturer er også en fordel ved denne metode.

Den eneste (tvivlsomme) minus af denne metode er, at plast anses for at være et ikke-økologisk materiale. Men på denne konto har forskellige mennesker forskellige meninger.

Resultatet: Du kan lave et loft på plastpaneler med dine egne hænder ikke kun hurtigt, men også billigt.

Plastloft gør det selv video

Ceiling finish tapet med egne hænder

Baggrunde er længe blevet brugt ikke kun til vægdekoration. Afhængigt af hvilket tapet du vælger, kan reparationer være ganske billige eller ret dyre.

Den åbenlyse ulempe ved denne metode er behovet for forberedende arbejde. Du skal fjerne det foregående loftdæksel (hvis det er til stede), så niveau loftet, sætte det af, prime det, og først derefter begynde at klæbe tapetet.

Ved beregning af midler skal du ikke glemme at inkludere gips, kitt og primer i skøn. Også det forberedende trin vil tage tid, fordi hvert lag skal tørre.

Ideelle lige lofter kan sjældent findes, og det er ikke let at lave dem uden at have erfaring. Hvis du indsætter selv de smukkeste tapeter på et ujævnt loft, så vil de ikke se meget godt ud, da leddene, hullerne og bøjningerne i loftet bliver mærkbare.

Fordelene ved denne metode er forholdsvis hurtig og nem installation, et stort udvalg og hurtig udskiftning, hvis det er nødvendigt (hvis tapetet falder, så kan de ændres til andre uden forberedende fase).

Nederste linje: Det er bedst at bruge tapet til at trimme loftet med dine egne hænder, hvis der ikke er fejl på overfladen. Hurtig måde, der passer til ethvert budget.

Sådan limes tapet på loftet - video

Loftgips gør det selv

Hvis loftet i din lejlighed er langt fra ideel, er gipsplader efterbehandling en fremragende løsning. Først skal du montere rammen, som gipsvæggen skal fastgøres på. Dette byggemateriale er en af ​​de mest populære på markedet, da selv begyndere kan arbejde med det, og flere erfarne lejlighedsejere kan skabe ægte kunstværker fra gipsplade. Flerlags gipsplanklofter hjælper visuelt at fremhæve et bestemt område i rummet eller blot dekorere dit loft.

Vi anbefaler ikke dig at bruge flerlagsstrukturer i små værelser og i værelser med lave lofter. For at visuelt forstørre rummet skal du bruge de "konkave" lofter. Og for at give et stort rum vil hygge hjælpe ovaler og radii.

Et andet plus på dette materiale er, at det kan bruges i fugtige lokaler (kun fugtisoleret gipsvæg): badeværelser, toiletter og opbevaringsrum.

Den eneste åbenlyse ulempe er behovet for yderligere arbejde efter installationen. Du skal grundigt fylde hele overfladen for at skjule leddene.

Resultatet: En billig, men tidskrævende måde at afslutte loftet med dine egne hænder.

Der er også en sådan mulighed for efterbehandling som stræklofter. Men processen med at installere et strækloft er ret tidskrævende og kræver visse færdigheder. Derfor er det usandsynligt, at du selvstændigt kan installere det hængende loft med dine egne hænder. Det er bedre at kontakte en specialiseret virksomhed, der udfører både skræddersyning og installation af stræklofter. For beboere i det sydlige Rusland anbefaler vi at købe stræklofter i Rostov i firmaet RostovPolokol, da den har etableret sig som et team af fagfolk på sit område og har været på markedet siden 2006.

Sådan laver du et loft på gipsplader - video

DIY male loftet

Denne mulighed er blevet brugt i mange år i udsmykningen af ​​lejligheder og mister ikke sin relevans. Den største fordel ved denne metode er dens holdbarhed og pålidelighed. Du behøver ikke være bange for "oversvømmelsen" arrangeret af naboerne ovenfra, det malede loft kan nemt klare sådan ulykke.

Imidlertid kræver malingen loftet det mest alvorlige forberedende stadium. Hvis du vil have dit loft til at se godt ud, skal det ikke kun være helt glat, men også perfekt glat.

For at gøre dette skal du fjerne den eksisterende belægning, dække loftet med kitt og omhyggeligt bringe det til perfekt glathed med emery papir (eller specielt mesh). Dette er et vanskeligt job, der kræver ikke kun tid, men også nøjagtighed. Hvis du er på et sted "fjern overskydende", så skal du igen sætte loftet op. At opnå det perfekte loft for en ikke-professionel vil være meget vanskeligt.

Fordelene ved at male loftet med egne hænder er, at du ikke er begrænset i valget af farver og teksturer. Der er malinger med forskellige effekter: matte, glatte, med perlemor, fluorescerende (lysende i mørket). Du kan endda møde maling, hvilket skaber effekten af ​​stræklofter.

Nederste linje: En fantastisk måde at afslutte loftet med dine egne hænder, hvis du har en færdig flad overflade. Ellers vil reparationen kræve meget tid, indsats og penge.

Lav et loft billigt gør det selv

Hvordan man laver et loft med egne hænder?

 • Hvordan man laver et loft med egne hænder?
  • Eksisterende typer af lofter
  • Sådan rengøres loftet?
  • Hvordan laver man et primerloft?
  • Hvordan tømmer og gips?
  • Hvordan man udfører gipsloft?
  • Hvordan fylder man loftet selv?
  • Hvordan male loftet med dine egne hænder?
  • Hvordan blæser loftet med dine egne hænder?
  • Hvordan indsætter du lofts tapet?

Ved indgangen til værelset lægger det første folk opmærksom på loftet. Det overordnede indtryk af indretningen afhænger ofte af loftkonstruktionens udseende og tilstand. Derfor er det meget vigtigt at opretholde dette element i korrekt stand og overvåge dets renlighed i tide. Nogle gange kan det være nødvendigt at udføre en større revision eller renovering af loftets struktur.

I dette tilfælde kan du bruge tjenester fra dyre specialister eller lave reparationer selv. Du bør vide, at et sådant arbejde kan udføres af hver person, som i det mindste har lidt erfaring med at udføre reparationsarbejde.

Hvordan man laver et loft med egne hænder?

Omkostningerne ved reparation af loftkonstruktioner afhænger af kompleksiteten af ​​arbejdet. Det er billigere at prale konstruktionen og skabe isolering. Omkostningerne ved denne type arbejde er ca. 55 rubler pr. 1 m². Den dyreste er spackling arbejde.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Eksisterende typer af lofter

I dag i de levende områder er der forskellige typer loftkonstruktioner. De mest almindelige er følgende:

 • malet konstruktion;
 • hvidkalket konstruktion;
 • klæbende loft
 • suspenderet struktur
 • strække loftet.

Ordningen med at klæde loftet.

Hver af de eksisterende typer har sine egne egenskaber, hvorom omkostningerne ved reparationer og lønomkostninger.

Loft reparation skal begynde med det forberedende arbejde. På dette stadium er det nødvendigt at rense strukturen fra gamle efterbehandling materialer, prime og niveau bunden, reparere alle leddene. Grundigheden af ​​forberedelsen afhænger af hvilken slags loftkonstruktion du skal gøre. For eksempel bør bunden af ​​loftkonstruktionen til hvidvaskning foretages selv, mens der for et strækloft ikke er brug for en flad base.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Sådan rengøres loftet?

Hvis du planlægger at udføre reparationsarbejde i en ny lejlighed eller privat hus, så behøver du ikke at fjerne den gamle belægning. I dette tilfælde kan du straks fortsætte med reparation af led og priming værker. Hvis du planlægger at reparere loftet i det gamle rum, så er det første, du skal rengøre bunden af ​​loftet.

I de fleste tilfælde er loftet hvidt, pudset med en opløsning af kalk eller dækket af tapet. At rengøre designet af sådanne materialer er ret simpelt. For at gøre dette skal du tage en almindelig rulle og en stang til den. Det bliver nødvendigt at fugte rullen med vand og presse det lidt, så vandet stopper strømmer fra det, men det er vådt. Derefter skal du rulle en del af loftet. For det første skal værktøjet ikke trykkes for hårdt, men hver gang du skal trykke hårdere. Så snart rullen er helt tør, skal den dypes igen i vandet og gentage alle trin i den nye sektion af loftkonstruktionen. Du bliver nødt til at vådt arealet på flere m², så tag en spatel og begynd at rense hvidvask, tapet eller gipsblanding til en betonoverflade eller kitt.

Måder at rengøre loftet.

Hvis der findes et lag af kitt under det gamle finishlag, skal det testes for styrke ved hjælp af en kittespind. Hvis den er sikkert fastgjort til bunden af ​​loftet, kan den efterlades på plads. Hvis kittet begynder at falde ned og smuldre, skal det fjernes og i fremtiden anvende en ny.

I nogle tilfælde er lofterne malet med maling. Du bør vide, at fjernelse af sådant materiale er ret svært. Dette kan gøres ved flere metoder: kemisk og mekanisk. Til den første metode skal du bruge en vaskemaskine, som sælges i en hvilken som helst hardware butik. Efter at basen er gennemblødt med en vask, kan malingen let adskilles fra bunden. Det er værd at bemærke, at processen med blødgøring af materialet kan tage omkring 10 timer. Den anden metode indebærer fjernelse af maling fra forskellige værktøjer, men det er en lang proces.

Hvis der er dekorative elementer eller polystyrenfliser i loftet, kan de fjernes med en spatel med et metalblad. Det kan være, at den del af klæbemidlet forbliver på loftet. For at fjerne det skal du gøre en indsats, men som et resultat skal der være en ren base.

Hvis der foretages en større revision af en ophængt eller spændingsstruktur, skal strukturen demonteres og demonteres for at kunne komme til loftet. I dette tilfælde er der ingen anbefalinger.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan laver man et primerloft?

Ordningen med primer loft.

Når loftet er ryddet af de endelige dæk og dekorative elementer, er det nødvendigt at prale overfladen. Primeren begynder med kontrol af alle led og sømme. De skal fyldes med gipsblanding eller gips, som vil holde fast. Hvis blandingen på nogle steder af leddene spredes lidt fra påvirkninger på det, bliver det nødvendigt at rengøre leddene og igen fylde dem med en gips eller cementbaseret blanding. I dette tilfælde kan du bruge løsningen fra en særlig tør bygningsblanding med fiberelementer. Når sømene er fyldt, vil det være nødvendigt at udjævne den fremspringende blanding med loftkonstruktionens plan og lade det tørre helt.

I det næste trin er loftet primet. Det er nødvendigt at anvende en dyb penetrationsprimer på bunden for at få bedre vedhæftning og styrke bunden. For at anvende en primer skal du bruge en rulle eller børste. Du skal gøre arbejdet med handsker, så du kan beskytte dine hænder fra løsningen. Det vil kun være muligt at fortsætte til efterfølgende arbejde først, efter at primeren er helt tørret.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan tømmer og gips?

Disse værker skal udføres, da betonoverfladen i de fleste tilfælde er ujævn. Dette er især vigtigt, hvis planerne om at reparere loftet ved hjælp af vægpapir, maling eller hvidvask. Nivelleringsmetoden vil afhænge af bygherrenes færdigheder og husejerens eller private husets præferencer.

Ordningen i det første og andet lag af kittens loft.

Der er dog nogle funktioner, der kan påvirke valg af justeringsmetode. Gips, for eksempel, vil reducere den samlede højde af rummet med et par cm, det har også en temmelig stor masse. Putty vil give en betydelig krympning, det skal bruges i flere lag, hvilket kan påvirke tiden og kompleksiteten af ​​arbejdet i dette arbejde. Gipset i loftkonstruktionen skelnes af arbejdets enkelthed, med hjælp er det praktisk at niveauere bunden. Ved hjælp af putty er det muligt at få en glat base med en lille lagtykkelse og lav masse.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan man udfører gipsloft?

For at producere gipsloftkonstruktion skal du købe følgende elementer:

 • primer sammensætning;
 • tør mørtel til konstruktion;
 • beacons med montage til gips;
 • 1,5 m lang regel
 • elektrisk boremaskine;
 • bygning niveau.

Plastering arbejde skal udføres efter grundig rengøring af substratet. Du kan gøre det på denne måde:

Værktøj til gipsloft.

 1. Retur fra væggen 18-20 cm, læg etiketten til guiden. Den anden etiket er placeret i den anden ende af bunden, indrykket vil være det samme. Ved hjælp af en maletråd skal du markere en linje mellem de indstillede mærker.
 2. Fra den indledende linje skal du trække sig tilbage 1,2 m og gentage trinene for at udføre markeringen til guiden.
 3. Når markeringen er færdig, skal du bore huller til fastgørelseselementerne.
 4. Derudover er guider fastgjort til loftet med selvdrejende skruer. Ved hjælp af byggeniveauet er det nødvendigt at sikre, at styrene er placeret vandret i et enkelt plan. Hvis der er behov for at justere højden, kan skruerne skrues eller fastgøres.
 5. Når guiderne er installeret, skal du rette dem med en tyk blanding af gips og lade det tørre.
 6. Det er kun at fylde hullerne mellem gipsløsningsstyrene, og derefter niveauere dem ved hjælp af en metalregel.

Behandlingen af ​​loftet ligner pudsningsvægge. Vanskeligheden ligger kun i, at basen ikke er lodret og ligger over hovedet. Når mørtel er tør, får du en flad bund, hvor du kan påfylde fyldstofopløsningen og den endelige coating.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan fylder man loftet selv?

Ceiling putty tillader udjævning af basen, men denne proces tager mere tid end gips. Derudover er et sådant arbejde ret vanskeligt at udføre, hvis der ikke er nogen erfaring med de egnede værktøjer. For at gøre putty har du brug for følgende elementer:

 • grov fyldstofblanding;
 • efterbehandling mørtel
 • primer sammensætning;
 • maleri gitter;
 • spatler stor og lille bredde;
 • kapacitet til løsning.

Loftkittet er som følger:

Ordningen med at lægge gips på loftet.

 1. Hvis der efter rengøring og fordybning af basen forbliver store huller eller duer, skal du først og fremmest anvende flere lag grov kittet blanding. Den har minimal krympning, og tykkelsen af ​​laget kan være 5 cm. For at kunne niveauere bunden af ​​loftstrukturen og fjerne overskydende spatelmørtel, skal der anvendes en stor bredde spatel.
 2. På toppen af ​​den grove putty-blanding skal du lægge malingen. Dette skal gøres inden mørtelblandingen hærder. En sådan forstærkning vil give styrke til hele strukturen. Dernæst skal en stor bredde spatel holdes på gitteret med minimal tryk, så det presses ind i kittelaget.
 3. Hvis bunden af ​​loftet er glat, så kan du straks bruge en finish kittet. Det skal anvendes på bunden af ​​loftet med en spatel med stor bredde. Det samme værktøj skal fjerne overskydende bygningsmix. For at give yderligere styrke til strukturen kan du bruge et malingsnet til forstærkning.
 4. Når det første lag af fyldstofopløsning er helt tørt, kan du fortsætte til den endelige spaltning.

For at kunne få en flad bund skal du bruge sandpapir. Så snart en glat base er opnået, kan du begynde at anvende den endelige overfladebehandling af loftkonstruktionen.

En anden mulighed for at skabe et smidigt fundament er at reparere strukturen med gipsplader. Hele overfladen skal skære arkene og justere fyldstofopløsningen igen. Denne metode til udjævning af basen er nødvendig for den efterfølgende maling af strukturen, hvidvaskning eller indsætning med tapet eller andre materialer.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan male loftet med dine egne hænder?

Loft maleri ordning.

I de fleste tilfælde anvendes olie- eller vandbaserede maling til maling. Materialet fremstilles i omrøring og bringes til en passende tykkelse. Maleri kan kun startes efter det forberedende arbejde. Til arbejde skal du købe en rulle på stangen og en børste. Farveprocessen er enkel. Du skal begynde at male med kanterne, der behandles med en pensel. Resten af ​​området skal males med en rulle.

I nogle tilfælde omindrettede malet loftsstrukturer. Det første skridt er at inspicere basen for tilstedeværelsen af ​​delamineret materiale. Hvis der er sådanne steder, skal de rengøres med en spatel. Derefter skal de males igen, men denne mulighed er en midlertidig løsning, i fremtiden vil det være nødvendigt at foretage store reparationer. Hvis malingen holdes fast overalt, så skal alt på grund af at anvende et nyt lag af materiale og lade det tørre.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan blæser loftet med dine egne hænder?

I de fleste tilfælde er det hvidvaskende loftet. Denne finish er velegnet til alle indretninger, men du bør vide, at det ikke er så nemt at male loftet med dine egne hænder. Som et materiale til hvidvaskning bør der anvendes kalk, der fortyndes med vand, filtreres og fordeles over loftet.

For at gøre dette skal du bruge en rulle-, børste- og sprøjtepistol. Hvis du kun bruger en rulle og børste, vil kalken blive påført ikke for jævnt. Med hjælp fra teknologi er der mulighed for at få de bedste resultater. Du bør vide, at hvidkalket design ikke er så holdbart som malet. Fordelen ved hvidvaskning er omkostningerne ved de nødvendige materialer.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan indsætter du lofts tapet?

Det er ret svært at dække loftet med egne hænder, da det vil være nødvendigt at koordinere handlinger fra flere personer.

Værktøjer til klistring af tapet på loftet.

I dette tilfælde skal du bruge lim til tapet og tapet selv. Fra værktøjerne skal du bruge følgende: en kniv, en rulle, en beholder til klæbemidlet og en klud. Du kan lave et loft med dine egne hænder på samme måde som følger:

 1. Først og fremmest grundlæggelsens forberedende arbejde. Derefter har du brug for i henhold til vejledningen for at klargøre klæbemidlet.
 2. Fra rullen vil det være nødvendigt at skære adskillige baner med den ønskede længde. I processen er det nødvendigt at sikre, at de tilstødende elementer passer til mønsteret.
 3. Tapetet skal lægges på gulvbasis med mønsteret ned, så børstes limemidlet på dem.
 4. Længden af ​​tapetstørrelsen er nødvendig for at smøre klæbemidlet på loftet.
 5. Endvidere udfolder lærredet gradvist på loftet.
 6. Vægpapir er nivelleret af rulle. Overskydende limblanding fjernes med en fugtig klud.

Når man taler om hvordan man laver et loft, skal man vide, at der er en hel række forskellige måder at reparere dette design på.

Økonomisk reparation: hvordan man laver et billigt loft, for ikke at gå i stykker?

Gør-det-selv reparationer tager tid og kræfter, men hjælper med at spare på arbejdere. I denne artikel vil vi forklare, hvordan man laver et billigt loft uden at gå i stykker på byggematerialer samt værktøjer. Det begynder trods alt med en større omhyggelighed i ethvert rum, det være sig et værelse, et køkken eller et toilet.

Hvordan laver man et billigt loft på plastpaneler?

Sortimentet af paneler giver dig mulighed for at lave enhver top: blank eller mat, solid eller mønstret, mørk eller lys. Denne mulighed har mange fordele:

 1. Paneler er let og hurtigt limet til loftet, godt fastgjort med hinanden.
 2. Du behøver ikke at sætte og planere overfladen før arbejde.
 3. Panelerne er fugtbestandige, slidstærk og nemme at rengøre snavs.

At lave et billigt loft med dine egne hænder er ægte!

Omslag med plastpaneler passer til små rum: et badeværelse, toilet, korridor. For et stort rum skal du bruge penge: bredden på et panel er kun 25 cm, og du vil få brug for mange af dem.

Hvordan laver loftet billigt og smukt med tapet?

Baggrunde har længe været brugt ikke kun for vægge, men også lofter. Det er let at klæbe dem, især i et lille rum. Det æstetiske resultat afhænger af kvaliteten af ​​materialet og din oplevelse. Hvis det ikke er nok, anbefaler vi dig at gøre dig bekendt med nogle anbefalinger.

 1. Vælg holdbart tapet på vinyl eller non-woven base - de limes lettere og kræver ikke stor indsats.
 2. Køb ikke tapet, der kræver justering af mønsteret på sømmen.
 3. Klargør loftet før processen: Rens fra den tidligere belægning, primer og kitt for at sikre, at overfladen er jævn.

Jo bredere tapetet bliver, desto mindre bliver sømmen på loftet. Vær derfor opmærksom på måleren, og ikke standarden, 50 cm, lærred.

Andre måder at lave et billigt loft på

Hvis overfladen af ​​loftet efterlader meget at ønske, og det er umuligt at gøre med et simpelt maleri eller gips, skal du være opmærksom på følgende efterbehandling:

 • skum paneler;
 • drywall;
 • træpaneler.

Disse muligheder kræver ikke forudgående overfladebehandling og væsentlige materialomkostninger. Panelerne er fastgjort med en speciel lim og perfekt "fold" med hinanden. Gipsvæg er fastgjort til en præmonteret ramme, hvis installation kræver visse færdigheder. Dette resulterer i en budgetversion af et hævet loft, hvis form og design vil kun blive begrænset af din fantasi.

For at få et smukt loft er det ikke nødvendigt at ansætte håndværkere og bruge mange penge. På grund af mangfoldigheden og tilgængeligheden af ​​byggematerialer kan du selv reparere lejligheden. Det er nødvendigt at forbinde kun fantasi, godt humør og ønske om at forbedre boliger.

"Netværksudgave" WomansDay.ru (VumansDey.ru) "
Attest for registrering af massemedier EL №FS77-67790,
udstedt af Federal Service for Supervision of Communications,
Informationsteknologi og Massekommunikation (Roskomnadzor)
13. december 2016, 16+.
Ophavsret (c) Hirst Shkulev Publishing LLC. 2017.
Enhver gengivelse af materiale fra webstedet uden tilladelse fra udgiveren er forbudt.
Kontaktoplysninger til offentlige myndigheder
(inklusive for Roskomnadzor): [email protected]

Økonomi indstilling: billige lofter og 6 budget typer af finish

Korrekt valgt økonomiklasse-loft garanterer dig perfekt præstation for ethvert værelse. Sommetider skal loftet hurtigt repareres i en lejlighed eller et hus, men der sker som oftest ingen penge til en fuld finish i rummet, og det forventes ikke. Der er en vej ud - udnyt budgetmålene til loftet. Ud over attraktive priser er lofter i økonomistil også let at afslutte, så det er meget nemt at gøre alt arbejdet selv. Vælg bare den rigtige mulighed.

Økonomi indstilling lofter

For at komme i gang er det værd at finde ud af, nøjagtigt hvilke loftafslutningsmuligheder der betragtes som "økonomiske".

Selvfølgelig er den billigste, men allerede helt forældede mulighed, hvidvaskende loftet med slagtende kalk. Lime klare sit arbejde perfekt - loftet får et rent og rent udseende. Men det kommer for hurtigt i forfald, og hvis der er skilsmisser i loftet, så bliver det ikke så nemt at blanke dem, og de kan træde med tiden.

Vandig emulsion loft maling vil gøre meget bedre. Den moderne teknologi har gjort det mere formbar, hvilket gør det muligt at male over selv de vanskeligste steder. Derudover kan du i denne maling tilføje farver af enhver skygge (det er også forresten ganske billigt). Men denne mulighed giver heller ikke nogen garanti for, at de vil blive malet over for eksempel vandfletter.

Afslutning af loftet tapet passer absolut ethvert interiør

Men polyuretanfliser kan gøre det meget godt. En fantastisk måde at lave billige lofter på. Et stort udvalg af mønstre og muligheden for farvning gør en sådan dekoration til en slags "gylden middel".

Af manglerne - bliver flisen gul med tiden, men det kan løses ved blot at male det i den ønskede farve, for eksempel det samme som gulvene.

Baggrunde er også meget billige finish. Valget af farver, mønstre og teksturer er ekstremt stort, hvilket er perfekt til lejligheder med lave lofter.

Dekorativt gips er heller ikke for dyrt, men det kræver specielle værktøjer og færdigheder, ellers vil det være meget svært at håndtere det. Men det færdige loft ser ud til at være meget godt og forringes stadig næsten ikke.

Than sheathe lofter billigere

Separat er det værd at overveje materialer til loftsskæring.

 • drywall;
 • MDF boards og paneler;
 • Metal lameller.

Lederen på denne liste er gipsvæg. Det er meget nemt at bruge, giver dig mulighed for at skjule alle fejl i loftet, forklare kommunikation og har for det meste positive anmeldelser.

Gipsvæg - et praktisk og pålideligt materiale til afslutning af loftet

Gipsloft kan laves på flere niveauer, buet - afhængigt af ønsket. Og det kan også males med almindelig maling, LED-belysning, og i almindelighed vejer et billigt gipsplankloft lidt, hvilket også gør det til et plus. Ulempen med gipsvæg er dens høj modtagelighed for fugt - det vil kæde. Derfor er i køkkenet og badeværelset at afslutte lofterne med gipsplader absolut ikke det værd.

MDF-plader tilhører også billige efterbehandling materialer. De er godt beskyttet mod støj, værner om varme, de er nemme at montere og vejer også lidt. Men de fleste plader sælges uden endelig finish, så de skal males og lamineres af sig selv. Men efter en sådan behandling kan MDF-plader vaskes og rengøres uden problemer.

Racklofter lavet af metal (eller med efterligning) er også relativt billige. Der er ikke behov for forudgående arbejde, de vejer meget lidt og er helt brandsikre. Det anbefales dog ikke at bruge en sådan finish i et træhus, og metalpladerne fungerer meget godt og forstærker støj, som ethvert metal.

Billige lofter på værelset: dekorative film

Selvfølgelig kan du spare på stræklofter. Køb en billigere film, ikke ansætte eksperter, og træk lærredet selv. Ja, et sådant loft bliver billigere, men det er ikke for ingenting, at de siger, at miseriet betaler to gange - det er bare sådan et tilfælde. Et billigt strækloft kan kun være i to tilfælde: enten en film fra russiske eller kinesiske producenter eller en grov falsk. Skal være forsigtig: Det er ikke så nemt at skelne.

Det ensartede stretchloft ser både enkelt og elegant ud på samme tid.

At forstå, at produkter af lav kvalitet er blevet erhvervet, kan være nok til at være opmærksomme på flere faktorer:

 • Den oprindelige pris kan afvige fra den endelige pris flere gange;
 • "Specialister" har ikke de nødvendige færdigheder og kvalifikationer;
 • Der er ingen nødvendige kvalitetscertifikater;
 • Materialet vil være meget dårligere i alle egenskaber - det kan ses selv med det blotte øje.

Hvis du stadig vil have stræklofter, kan du stadig gemme. For eksempel, bestil det enkleste design, uden fotoudskrivning og masser af niveauer. Mange virksomheder har forskellige tilbud og tilbyder rabatter. Du kan vende sig til mesterne for rådgivning - de vil hjælpe dig med at vælge en økonomisk, men ikke desto mindre en kvalitetsmulighed.

Billige lofter med egne hænder: Vi gør det stilfuldt

Uafhængigt lave redecorating loftet i lejligheden eller på hytten er ikke svært. Den nemmeste måde er selvfølgelig at male med en almindelig børste efter at have fjernet lag af gammel maling.

Det er også meget nemt at klæbe PVC fliser:

 • Klargør loftet
 • Påfør lim til flisen;
 • Tryk til loftet.

Det er nødvendigt at klæbe fra midten til kanterne for at opnå et ensartet geometrisk mønster.

PVC-fliser er et af de mest økonomiske muligheder for loftindretning, men skaber samtidig store muligheder for dekoration

Lidt hårdere med dekorative gips - det kræver færdigheder. Men hvis reliefen ikke fungerede som i billederne fra blanke kataloger, så kan du altid sige, at dette er en sådan designbeslutning af rumsejerne.

Teknologi, der laver tapet på loftet, er ikke alt for forskellig fra teknologien til at indsætte vægge. Først kommer lofterens primer med lim og venter på fuldstændig tørring. Anvendelse af lim til tapetet. Derefter skal du forsigtigt trykke dine hænder til loftet, og først derefter med en rulle eller spatel for at fjerne boblerne, der fører fra midten til kanterne. Loftet med væggen kan dekoreres med billige lister af en passende farve.

Det sværeste er at hæve loftet med gips. Du skal omhyggeligt beregne størrelsen, og det er svært at arbejde alene. Desuden, hvis du vil have en usædvanlig struktur, for eksempel buet, så har du brug for færdigheder til at bøje et ark af gipsvæg under påvirkning af damp. Dette er ikke en endelig finish - gipspladekonstruktionen skal males: uden yderligere behandling ser arkene ikke så æstetisk glædeligt ud.

Enhed billigt loft (video)

Der er forskellige situationer i livet: naboerne er oversvømmet, huset er aftageligt, der er simpelthen ingen penge til seriøse reparationer. Men det betyder ikke, at du skal beundre loftet i pletter og huller, for det er ikke så svært at reparere loftet billigt og hurtigt. Den moderne overflod af materialer giver dig mulighed for at vælge finish-mulighederne overkommelige for alle. Og vær ikke bange for ordet "budget" - et billigt loft betyder ikke "dårlig". Hvis du overholder arbejdsteknologien, vil loftet med en finish, endda billige materialer, blive ren, pæn og frisk.