Loft gør det selv rf

Den moderne menneskelige civilisation efterlader en stor mængde affald efter dets aktiviteter. Dette forklares af antallet af mennesker på Jorden og en betydelig stigning i menneskers behov. Forbedring af boligforhold og arbejdsforhold i virksomhederne kræver genopbygning af lokaler og reparationer. Derudover skal du tage hensyn til nedrivningen af ​​hele bygninger, der har tjent deres tid. En stor by opsamler en stor mængde affald. Fjernelse af byggeaffald Kiev - en fremragende løsning på dette problem.

Stretched muligheder for at færdiggøre loftoverfladen i dag går i stigende grad i det moderne liv. Dette er forståeligt, fordi de er ret hurtigt og "rent" monteret og stadig ser smukke ud og næsten ikke kræver nogen overfladebehandling. Det siger sig selv, at de har både fordele og ulemper, idet de har vurderet og vejet dem, kan man forstå, om det er værd at give et valg til en sådan indvendig løsning.

Stort sortiment gør det muligt at vælge en lysekrone i enhver stil: fra lakoniske hi-tech lysekroner til barok stil, som er fyldt med en række krystal lampeskærme og vedhæng monteret på en smedet metalbase. Der er enkle lysekroner i form af glas eller plast nyanser, som er monteret direkte på loftet. Generelt, hvis du står over for problemet, at du bare har brug for en stor lysekrone, så er du her. På dette site er et stort udvalg af lysekroner præsenteret, du vil helt sikkert stoppe ved noget.

I dag er grå og kedeformet skifer ikke særlig relevant, da mange meget smukke, stærke og moderne tagbelægninger har dukket op. Her, for eksempel, elegant og farverig ondulin. I dag diskuteres dets fordele og ulemper meget livligt på forskellige byggeprojekter og tematiske platforme. Hans navn er også smukt Euro-skifer, og taget af dette materiale ser meget, meget præsentabelt ud. En bred vifte af materialer til taget og ikke kun tilbyder https://www.vestmet-shop.ru/, kom og vælg hvad du vil.

Løsningen på ethvert problem bør tages alvorligt. Især når det kommer til opførelsen af ​​bygninger. Og uanset destinationen - de objekter, der vil blive brugt i industrien eller boliger - virksomheden Vestmet i Moskva vil give sine kunder det højeste kvalitetsmateriale. Bygge- og reparationsarbejder er direkte afhængige af de anvendte materialer. Kvaliteten af ​​materialet sammen med den udøvende kunstners dygtighed er nøglen til lang levetid for bygningen.

Mineraluld er et specifikt, fibrøst materiale fremstillet af smelter af visse typer sten eller metallurgisk slag. I de fleste tilfælde bruger globale producenter af sådanne produkter sten som råvarer. Det er takket være dette, at slutproduktet er af højeste kvalitet, så det kan betjenes i relativt lang tid. Når du har brug for holdbar, pålidelig drift af bygninger og strukturer, så bruges den.

Et badeværelse er en meget funktionel del af en lejlighed eller et hus, da alle morgenhygiejnebegivenheder finder sted der. Og besøget på badeværelset slutter hver af os aften. Plus, det er på dette sted, at en person kan slappe af lidt mens du nyder badeprocedurer. For cirka 15 år siden var badeværelsens anvendelighed den vigtigste ting. Men i dag vil langt de fleste mennesker gøre dette værelse ikke kun behageligt, men også stilfuldt, smukt og endog unikt. Og fliser til vægge og gulv er den løsning, der hidtil ikke har overgået noget andet. Det kombinerer praktisk og skønhed i al sin mangfoldighed. Se hvad der tilbydes her https://aquacity.com.ua/catalog/kaphel/, måske finder du hvad du leder efter.

I det moderne indretning anvendes keramiske fliser ikke kun til vægge på badeværelset og toilet, men ligeledes gulv i køkkenet og hallen med keramiske fliser.

DIY loft

Loftsindretning spiller en vigtig rolle for at skabe et overordnet indtryk af interiøret. Hovedopgaven er at gøre det glat. For at gøre dette skal du bruge de gamle og nye teknologier. De gamle omfatter gips og kitt, kun når man arbejder med nye materialer, bruges oftest - færdige gips kompositioner. Det er lettere og hurtigere at arbejde med dem. Du kan også niveauer loftet ved hjælp af gipsvæggen og samtidig integrere belysning i den. Disse værker kan gøres for hånd, og du kan ansætte en mester.

Stræklofter er ikke mindre populære. Deres særegenhed er, at det er svært at trække dem alene - især PVC-film, da det kræver opvarmning af luften i rummet til høje temperaturer. Men du kan prøve. Alt er enklere med stof eller sømløse - de er simpelthen jævnt strakte, så der er ingen særlige problemer med overholdelse af teknologi.

Alle disse færdiggørelsesmetoder anvendes både i boliger og i tekniske lokaler. Men der er en række teknologier og efterbehandling materialer, der ofte kan ses præcist i korridorer, køkkener, badeværelser. Bare deres udseende og specifikationer er mere egnede til værelser af denne type. Disse omfatter loftet af PVC-paneler, aluminium (lath), såsom Armstrong. Alle disse er suspenderede systemer, der absolut ikke stiller krav på bundgulvet, de er nemme at installere og endda billige.

Suspended loft med aluminium lameller

Tekniske lokaler er vanskelige at sætte i orden: Også modstridende krav skal kombineres i efterbehandling materialer. De skal være praktiske og smukke, men de bør ikke være bange for vand, høj luftfugtighed. Og det er også meget ønskeligt, at de simpelthen er monteret og billigt. Enig...

Sådan lim en loftflise

Hvis du hurtigt og billigt skal rydde loftet, skal du være opmærksom på flisen af ​​polystyren eller polystyren. Hvis du nærmer dig sagen korrekt, kan du få et meget anstændigt resultat. Sådan limes fliser på loftet korrekt, hvad skal du bruge til dette...

Armstrong lofttyper og installation

Attraktivt loft - en af ​​betingelserne for godt udseende af rummet. Derfor er der meget opmærksomhed ved reparation af dette problem. Men at gøre loftet mere attraktivt end vægge er vanskeligere arbejdsvilkår. Hvis du har brug for hurtigt, bringe denne del af værelset billigt til...

Vi gipser loftet selv

Et fladt loft er en af ​​komponenterne i moderne renovering. En af metoderne til udjævning - gipsloft. Teknologien er ikke særlig kompliceret, men det kræver nøjagtighed. Med moderne materialer og værktøjer kan dette arbejde gøres manuelt. Dette er ikke at sige, at det vil være nemt, men at klare...

Hvordan male loftet med vandbaseret maling uden pletter og striber

Den mest almindelige måde at designe loftet på - hans hvidvaskning eller maling. Og den mest brugte maling til dette er vandbaseret. Maling af loftet med vandbaseret maling ved første øjekast synes at være et simpelt spørgsmål, men der er mange subtiliteter, hvis uvidenhed fører til udseende af pletter eller striber. Hvordan man undgår...

Hvordan man laver et loft på gipsvæg med belysning

En af de mest spektakulære designteknikker er brugen af ​​lyseffekter. Ofte er det lys, der giver højdepunkt til interiøret. Belyset gipsplankloft er en af ​​de mest almindelige muligheder. Han er god, fordi du kan gøre det selv, hvis du ønsker det, med dine egne hænder.

Hvordan man laver et ophængt loft

Hvis du vil have et perfekt fladt loft hurtigt og uden støv - en vej ud - for at lave et loftsloft. Du kan næppe lave filmen selv, men det er muligt at strække den færdige selv. Dette kan være relevant de noget langt fra byen, hvor installatørerne går...

Loftsindretning: Vi designer vores eget

Pudset, glat hvidt loft - dette er en klassiker, der er relevant i dag. Men jeg vil som altid have noget usædvanligt og usædvanligt. Og denne mulighed er tilvejebragt af nye byggeteknologier. Tværtimod kan teknologien ikke allerede være meget ny, men at bruge dem i designet af stålloftet...

PVC loft (plast) paneler: trin for trin introduktion

Plast har mange tilhængere og ikke mindre modstandere. Men hvis du har brug for en billig, hurtigt monteret og attraktiv finish, så er en af ​​de mest populære muligheder plastplader. Hvert år er deres rækkevidde stigende. Der er monokromatisk, stribet, rutet, med blomster...

Sådan installeres et stretch stofloft med dine egne hænder

E for nylig syntes forholdsvis ophængte lofter at være en kompliceret og overraskende type design, og deres installation er beslægtet med magi. Tiden er gået, og det viste sig pludselig, at selv skolebørn klare dette spørgsmål.

Enheden af ​​et strækstof loft er i stand til endda en ikke-professionel

På priser for hævede lofter og den principielle mulighed for selvinstallation

Du har ret til at spørge, og forfatteren overdriver ikke enkelheden ved enheden af ​​denne usædvanlige konstruktion? Igen, hvis det er så simpelt, er det billigt? Så er det ikke nemmere at ansætte specialister end at rodre rundt om dig selv?

Du finder priserne på webstedet uden problemer: https://artpotolok.kiev.ua/raschet-stoimosti/. Med hensyn til kompleksiteten, bedøm selv: i et værelse i en almindelig lejlighed bruger eksperter omkring to og en halv, tre timer til at installere et strækstofloft (ikke inkluderet forberedelse af rum). Samtidig, hvilket er vigtigt, er der ikke behov for specielle eller særligt komplekse værktøjer.

Det er, at vide, lad teoretisk, hvordan, hvad og i hvilken rækkefølge at gøre, at installere et stofstrækloft med dine egne hænder er ret reel. Lad dem bruge mere tid på det to gange.

Typer af stræklofter og værktøjer til arbejde

Værktøjets nødvendige udstyr afhænger af loftet. Der er kun to typer: væv og film. Både dem og andre er syntetiske, den eneste forskel er i fremstillingsmetoden. Herfra og en vis forskel i installationsteknologi.

Loftet på PVC-folien kræver opvarmning, så når enheden skal bruge en varmegass "pistol". For en stand-alone enhed er det mere bekvemt at tage lofter, for hvilke opvarmning ikke er nødvendig.

 • Stempel og bore til 6 mm til borevægge og loft.

For at fylde stoffet i monteringsprofilen er der brug for en spatel

 • Skruetrækker og (eller) skruetrækker. Profilrammen på loftrammen fastgøres med skruer med en hastighed på 5-7 stykker pr. Meter.
 • Byggetørrer. Du skal muligvis glatte ud rynker og syltetøj.
 • Spatel til dressing stof i monteringsprofil. Normalt nok og den sædvanlige smalle trowel, hvis den kun var holdbar, havde ingen skarpe hjørner og skærekanter. Det er endnu bedre at fylde på et specielt fyldblad for at installere et hæftet loft.
 • Hacksaw - til skærerammeprofil.
 • Husmesterens sædvanlige "pick-up" -værktøjer er tang, en monteringskniv med udskiftelige knive, en lille hammer og metalskærer.

For det vigtigste trin i enheden loftsstof - mærkning:

 • Level. For små værelser er det normale vandniveau, eller endog en byggeboblelængde på ca. en meter, nok. For store områder er det rart at have et laserniveau.
 • Roulette.
 • Mærkningsledning.

For enheden af ​​stoffet strækker loftet med egne hænder, behøver vi ikke komplicerede eller usædvanlige værktøjer.

Og selvfølgelig har du brug for installationskonstruktionen af ​​stofstrækloftet. Derudover kan lærredet faktisk omfatte en vægprofil, dowels og skruer til dens vedhæftning. Samt plastikringe til indramning af lampernes åbninger.

Do-it-yourself stof stræk loft installation

Vi starter med forberedelsen. Vi fjerner møblerne, fjern loftlysene.

Niveau eller laser niveau vi markerer horisonten for fastgørelse af installationsprofilen. Minimal afstand ned fra overlapningen er normalt mellem 12 og 30 mm. Maksimumet er ikke begrænset og afhænger af designet, tilgængeligheden af ​​lamper og kommunikation gemt bag loftet.

Efter 15-20 cm borer vi huller i væggen, indsætter dykker og fastgør profilen. Vi markerer og monterer loftarmaturer.

Stof loft spænding mønster

For det første er stoffet midlertidigt fastgjort i midten af ​​endevæggen, idet kanten skæres ind i profilspalten. Så fanger vi kanten tættere på hjørnerne. Gå modsat, så til sidevæggene, hvor vi handler på samme måde.

Som et resultat suspenderes stoffet. Nu flytter vi fra væggecentrene til hjørnerne, vi strækker den (se figur 1).

Hvis der opstår rynker på steder, varme dem forsigtigt med en hårtørrer, indtil de glattes ud. Vi strammer stoffet hvis det er sløvt. Når alt er klar, skære kanterne af stoffet med en monteringskniv.

Skær huller til loftslys. For at gøre dette, på stederne af deres fastgørelseselementer, forbereder vi plastikringe på cyanoacrylatlimmen, og så skærer vi lærredet inde i dem. Installer armaturer.

Armaturinstallationen gennemfører strækloftarbejde

Installation af stofstrækloft (video)

Det er alt sammen. Det er fortsat at fjerne affaldet, lægge værktøjerne og estimere, hvor meget du sparer på besøg af installationsholdet.

Stil spørgsmål i kommentarerne nedenfor eller via mail. Tilmeld dig nyhedsbrevet. Succes til dig og god til din familie!

Smukt loft gør det selv

indhold

Mange lejlighedsejere kommer til beslutningen om at gøre reparationen med egne hænder. Det kræver helt sikkert en stor indsats, men besparelserne er mere end mærkbare. De fleste af de midler, der bruges på byggematerialer og værktøjer. Hvis arbejdet er færdigt alene, så skal ingen betale for det.

Du skal dog tage højde for det faktum, at ikke alle dine drømme om en ny lejlighedskonstruktion kan realiseres uden at bruge professionelle tjenester. Nogle materialer, der sælges i hardwareforretninger, kræver specifikke færdigheder, erhvervserfaring og en vis færdighed. Hvis du ikke er selvsikker i din egen styrke og reparerer for første gang, er det bedre at bruge "dokumenterede metoder", der let kan gives til en nykomler på et så vanskeligt område som reparationer.

I denne artikel vil vi se på typerne af loftindretning med egne hænder. Nogle vil passe helt til alle, og opmærksom på, at andre kun er til personer, der allerede har erfaring med at dekorere.

Loft DIY plastpaneler

Den største fordel ved denne metode er, at du ikke behøver at forberede loftet til efterbehandling. Intet behov for lang udjævning, puttying, gips og primer. Du kan endda forlade tapetet på loftet, hvis de ikke er unstuck.

For at kunne klare plasten skal du lave en ramme, som panelerne skal monteres på. Omkostningerne ved plast er lav, panelernes installationshastighed afhænger af dine færdigheder. De første 2-3 paneler kan kræve mere tid, men det næste bliver du hurtigt fastgjort. En god mulighed i form af tid og pris på materialer.

En anden fordel ved plastpaneler er fugtbestandighed. Derfor er lofterne i badeværelser, bryggers og toiletter normalt trimmet med plastik. Et bredt udvalg af farver og teksturer er også en fordel ved denne metode.

Den eneste (tvivlsomme) minus af denne metode er, at plast anses for at være et ikke-økologisk materiale. Men på denne konto har forskellige mennesker forskellige meninger.

Resultatet: Du kan lave et loft på plastpaneler med dine egne hænder ikke kun hurtigt, men også billigt.

Plastloft gør det selv video

Ceiling finish tapet med egne hænder

Baggrunde er længe blevet brugt ikke kun til vægdekoration. Afhængigt af hvilket tapet du vælger, kan reparationer være ganske billige eller ret dyre.

Den åbenlyse ulempe ved denne metode er behovet for forberedende arbejde. Du skal fjerne det foregående loftdæksel (hvis det er til stede), så niveau loftet, sætte det af, prime det, og først derefter begynde at klæbe tapetet.

Ved beregning af midler skal du ikke glemme at inkludere gips, kitt og primer i skøn. Også det forberedende trin vil tage tid, fordi hvert lag skal tørre.

Ideelle lige lofter kan sjældent findes, og det er ikke let at lave dem uden at have erfaring. Hvis du indsætter selv de smukkeste tapeter på et ujævnt loft, så vil de ikke se meget godt ud, da leddene, hullerne og bøjningerne i loftet bliver mærkbare.

Fordelene ved denne metode er forholdsvis hurtig og nem installation, et stort udvalg og hurtig udskiftning, hvis det er nødvendigt (hvis tapetet falder, så kan de ændres til andre uden forberedende fase).

Nederste linje: Det er bedst at bruge tapet til at trimme loftet med dine egne hænder, hvis der ikke er fejl på overfladen. Hurtig måde, der passer til ethvert budget.

Sådan limes tapet på loftet - video

Loftgips gør det selv

Hvis loftet i din lejlighed er langt fra ideel, er gipsplader efterbehandling en fremragende løsning. Først skal du montere rammen, som gipsvæggen skal fastgøres på. Dette byggemateriale er en af ​​de mest populære på markedet, da selv begyndere kan arbejde med det, og flere erfarne lejlighedsejere kan skabe ægte kunstværker fra gipsplade. Flerlags gipsplanklofter hjælper visuelt at fremhæve et bestemt område i rummet eller blot dekorere dit loft.

Vi anbefaler ikke dig at bruge flerlagsstrukturer i små værelser og i værelser med lave lofter. For at visuelt forstørre rummet skal du bruge de "konkave" lofter. Og for at give et stort rum vil hygge hjælpe ovaler og radii.

Et andet plus på dette materiale er, at det kan bruges i fugtige lokaler (kun fugtisoleret gipsvæg): badeværelser, toiletter og opbevaringsrum.

Den eneste åbenlyse ulempe er behovet for yderligere arbejde efter installationen. Du skal grundigt fylde hele overfladen for at skjule leddene.

Resultatet: En billig, men tidskrævende måde at afslutte loftet med dine egne hænder.

Der er også en sådan mulighed for efterbehandling som stræklofter. Men processen med at installere et strækloft er ret tidskrævende og kræver visse færdigheder. Derfor er det usandsynligt, at du selvstændigt kan installere det hængende loft med dine egne hænder. Det er bedre at kontakte en specialiseret virksomhed, der udfører både skræddersyning og installation af stræklofter. For beboere i det sydlige Rusland anbefaler vi at købe stræklofter i Rostov i firmaet RostovPolokol, da den har etableret sig som et team af fagfolk på sit område og har været på markedet siden 2006.

Sådan laver du et loft på gipsplader - video

DIY male loftet

Denne mulighed er blevet brugt i mange år i udsmykningen af ​​lejligheder og mister ikke sin relevans. Den største fordel ved denne metode er dens holdbarhed og pålidelighed. Du behøver ikke være bange for "oversvømmelsen" arrangeret af naboerne ovenfra, det malede loft kan nemt klare sådan ulykke.

Imidlertid kræver malingen loftet det mest alvorlige forberedende stadium. Hvis du vil have dit loft til at se godt ud, skal det ikke kun være helt glat, men også perfekt glat.

For at gøre dette skal du fjerne den eksisterende belægning, dække loftet med kitt og omhyggeligt bringe det til perfekt glathed med emery papir (eller specielt mesh). Dette er et vanskeligt job, der kræver ikke kun tid, men også nøjagtighed. Hvis du er på et sted "fjern overskydende", så skal du igen sætte loftet op. At opnå det perfekte loft for en ikke-professionel vil være meget vanskeligt.

Fordelene ved at male loftet med egne hænder er, at du ikke er begrænset i valget af farver og teksturer. Der er malinger med forskellige effekter: matte, glatte, med perlemor, fluorescerende (lysende i mørket). Du kan endda møde maling, hvilket skaber effekten af ​​stræklofter.

Nederste linje: En fantastisk måde at afslutte loftet med dine egne hænder, hvis du har en færdig flad overflade. Ellers vil reparationen kræve meget tid, indsats og penge.

Smukt loft gør det selv

I øjeblikket betaler boligejere enorm opmærksomhed for at skabe et stilfuldt og funktionelt interiør, der ikke kun opfylder praktiske krav, men også æstetiske præferencer. De forskellige muligheder, som designerne tilbyder, giver mulighed for at opnå fuld enighed mellem ønsker og muligheder uden betydelige lønomkostninger og affald.

Smukt loft gør det selv

Interiørdesign indebærer en kombination af et stort antal elementer, blandt hvilke en vigtig rolle er givet til loftet. Fra den korrekte udsmykning af loftet afhænger af rummets overordnede udseende.

Maling med fluorescerende maling

Indhold trin for trin instruktioner:

Loft design muligheder

Russiske imperium i interiøret

 1. Sovjetiske imperium.
 2. Minimalisme.
 3. Miljøvenligt design.
 4. Multi-level design.
 5. Falsk loft.
 6. Loftet er under et træ.

Hver af disse variationer adskiller sig i de anvendte materialer, stilen, metoden til installation og andre parametre.

Fretwork: træk, fordele og ulemper

Den klassiske måde at dekorere loftet på

For nogle få årtier siden var stucco ejendommen til ekstremt store administrative bygninger, gamle huse og museer, men nu er stucco et fælles element i det klassiske interiør.

Til fremstilling af stucco anvendes en række forskellige materialer:

 • gips;
 • sten (blød);
 • alabast;
 • polyurethan;
 • polystyren;
 • glasfiber.

Dignity stucco

Stucco på loftet

De sidste tre muligheder er alternative løsninger, der gør produktionen af ​​dekorative varer billigere. Fordelene ved stucco fra klassiske materialer er imponerende, pålidelighed, holdbarhed, men moderne versioner kan også prale af nogle betydelige fordele: lysstyrke, fugtmodstand, god bearbejdelighed og lave omkostninger.

Ulemperne ved billig stucco

 1. Udformningen af ​​designet giver indtryk af uklar og sløret, som det var på grund af materialets art.
 2. Produkterne er skrøbelige og tilbøjelige til deformation. Enhver mekanisk påvirkning udefra vil beskadige strukturen.

Værktøj til montering af stuck

Vi trimmer loftet med stucco

 1. Negle.
 2. Luftpistol.
 3. Konstruktion klæbemiddel.
 4. Mitre.
 5. Nedstryger.
 6. Særlig lim.
 7. Sandpapir.
 8. Våd svamp.

Montering af stucco i loftet med egne hænder

Stucco på loftet

Stucco lavet af polyurethan og polystyren sælges som regel i form af færdige strukturer, så i indledende fase behøver du kun at vælge dine yndlingsprodukter og købe dem. For at kende det krævede antal elementer er det nødvendigt at foretage beregninger, det vil sige at måle rummets omkreds. Ved dette forberedende arbejde kan betragtes som komplet.

Den sværeste proces er installationen af ​​en stucco cornice. Installationsteknologi er vist nedenfor.

Trin 1. Gør mærker på loftet og cornices med en simpel blyant.

Trin 2. Sæt cornice i stålstangen og med en hacksav skærer vi produktet i en vinkel på 45 grader. Dette er nødvendigt for at gøre hjørnerne af rummet så enkle som muligt.

Trin 3. Påfør lim på overfladen af ​​væg, loft og cornice.

Trin 4. Vi lægger taggen i henhold til den producerede markering og fixer den med negle ved hjælp af en luftpistol.

Trin 5. Fyld slots med speciel lim, rørets form og udløb, som gør det muligt at udføre proceduren uden ekstra værktøj.

Trin 6. Slib fejl med sandpapir.

Trin 7. Vi sletter rester af lim med en våd svamp.

Trin 8. Vi dekorerer cornice med maling.

Et eksempel på dekorative stuck på loftet

Monter tagskægget - dette er den sidste fase af installationen af ​​stucco på loftet. Alle andre værker er meget enkle, da deres implementering kun kræver at påføre lim på overfladen af ​​materialet og loftet.

Træloft

Træloft i lejligheden

Ikke mindre almindelige muligheder for beklædning af loftet er clapboard trim. Udover materialets skønhed og funktionalitet skal det bemærkes, at dette er næsten den eneste mulighed for træbygninger.

Fordele ved trælofter

 1. Træ har en høj miljøvenlighed, som giver dig mulighed for at give det mest behagelige indeklima.
 2. Høj lydisolering. Trælofter anses for ideelle muligheder for studier, kontorer og andre rum, hvor lydisoleringsegenskaber er vigtige.
 3. Fleksibilitet i variationer af design. Moderne byggemarked tilbyder et valg af et stort antal træpaneler i forskellige nuancer, som giver dig mulighed for at skabe et unikt design.
 4. Nem installation. Installation af et træloft tager minimum tid, da det ikke er nødvendigt at udføre forberedende efterbehandling inden installationen. Desuden kan designet let demonteres, hvis det er nødvendigt.

Trælofter i huset

Trælofter i lejligheden

Installation lining dine egne hænder

Trin 1. Vælg den type vægpanel og ramme, du kan lide. Der er to muligheder: fra en stang og en metalprofil. Det er bedst at være på den første mulighed, fordi den er mere pålidelig og økonomisk.

Trin 2. Bestem placering af vægpanel på loftoverfladen. Hvis den placeres langs den længste væg, skal rammen monteres på tværs af rummet. Det er nødvendigt at tænke på forhånd, hvordan de fælles linjer vil blive gemt. Oftest anvendes specielle lugs og dockings til dette, som sælges i alle hardwareforretninger.

Installation lining dine egne hænder

Trin 3. Vi begynder at installere rammen. For at gøre dette skal du slå niveauet med en ledning eller blyant.

Trin 4. Begynd at bore hullerne fra siden af ​​føringskanterne. Diameterne af hullerne skal være lig med diameteren af ​​de valgte dowels.

Trin 6. Vi tager styreskinnen (sektion 30x30 - 50x50 millimeter), fastgør den til mærkerne, og vi borer huller i dem.

Montering af foring til loftet

Trin 7. Fastgørelse på skruer eller dykker styres langs leddene. Dette gøres ved hjælp af lægnings- og konstruktionsniveau. Afstanden mellem styrene må ikke overstige halvtreds centimeter. Rammen kan betragtes som klar.

Trin 8. På rammen monteres lamellerne omhyggeligt og konsekvent, vedligeholdelse af leddene og justering af kanterne. Derefter gemmer vi leddene under panelet og skjuler parringen med overfladen af ​​væggene ved hjælp af basisplader.

Trælofter

Metal rack loft

En af de mest originale lofttrimmer synes at være en batten lavet af paneler (stål eller aluminium). Denne type loft er ideel til store værelser. Tidligere blev den udelukkende brugt i kontorer og indkøbscentre, men nu er det en populær mulighed for boligbyggeri.

Metal rack loft

Metal rack loft

Loftets udformning er en ramme bestående af suspensioner og bæredæk.

Ved hjælp af sidstnævnte udføres justering og fastgørelse. På dækene er der specielle riller, hvor racket, der skal monteres, klikker på plads. På toppen af ​​dækket er der et hul til at installere suspensioner.

Så alle elementer i dette design

Installation af metalkonstruktion

Trin 1. Fjern alle rester fra loftet.

Trin 2. Vi slår niveauet i en afstand på 20 centimeter fra bundloftet.

Trin 3. Vi fastgør en speciel guideprofil omkring rummets omkreds. Typisk overstiger længden ikke tre meter, men hvis det er nødvendigt, kan du bruge regelmæssige saks til at skære metal eller en kværn til at skære. Profilen er monteret med et trin svarende til 50 cm.

Læs også på vores hjemmeside artiklen - installation af loftet med egne hænder.

Installation af et slattedæksel

Trin 4. Stræk linjen på profilniveauet.

Trin 5. Installer suspensionerne henholdsvis strakt fiskelinje. Afstanden mellem dem må ikke overstige 1,2 m. Trinet er 30 cm.

Fase 6. Vi monterer traversen på en sådan måde, at panelerne passer tæt ind i profilen.

Trin 7. Vi strækker linjen vinkelret på suspensionerne, vi monterer traverserne.

Trin 8. Installer panelet. For at gøre dette skal du justere længden, afskære og indsætte i profilen.

Trin 9. Snap Traverse.

Rack loftsinstallation

Trin 10. Monter resten af ​​panelerne analogt.

Trin 11. Skær ekstremskinnen.

Ved denne installation af metalloftet kan betragtes som komplet.

Loftmaleri

I de situationer, hvor alle tilgængelige muligheder af en eller anden grund eller anden synes at være utilfredsstillende, kan du ty til radikale foranstaltninger, for eksempel at tegne et passende billede i loftet.

På børnenes værelser tegner hovedet ofte en stjerneklar himmel, som sætter barnet om at sove om aftenen. I stuer og soveværelser er lofter malet med blomster eller originale mønstre. Som et alternativ kan en skydeløs himmel og keruber, der svæver i den, afbildes overhead, som straks tilpasser sig en rolig og noget forhøjet atmosfære.

For visuelt at forstørre et værelse, anvendes en snedige enhed - et billede af et vindue og bagved det i fjerne afstand af træernes blade. Umiddelbart er der en følelse af bred plads.

For en sådan loftindretning er der to måder: at invitere en mesterkunstner, som på forespørgsel udfører en tegning af kompleksitet eller forsøger at hånd.

Vi malet loftet selv

 1. Fjern det gamle gips fra loftet.
 2. Vask loftet grundigt.
 3. Vi smeder fejl med gips.
 4. Vi venter på fuldstændig tørring af opløsningen, og sand overfladen med sandpapir.
 5. Vi sætter det færdige kit.
 6. Påfør akrylprimeren med en rulle.

Disse værker er relateret til forberedelsesfasen. Det næste trin tegner billedet direkte. For at gøre dette skal du bruge følgende værktøjer: en spand vand, akrylmaling, svampe, blyanter, kul, trapper, børster (helst med naturlige børster), en palette eller en flad plade.

 1. Vi tegner eller downloader en skitse af det fremtidige billede fra internettet.
 2. Vi overfører skitsen til loftets overflade ved hjælp af en simpel blyant eller ved hjælp af en diasprojektor (for at øge tegningen og lette overførslen).
 3. Vi blander malinger på paletten og begynder at lave baggrunden, såvel som de største dele.
 4. Hvis det er nødvendigt, fjern overskydende smører med en svamp.
 5. Brug brede børster til at male baggrunden, smalle detaljer for smalle.
 6. Dæk billedet med akryllak.

Kunst loftmaleri

Kunst loftmaleri

Disse enkle handlinger vil bidrage til at skabe et unikt interiør i dit hjem. Vælg den mulighed der passer dig personligt.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

For nylig var langt de fleste lejlighedsejere og huslofter enten hvidkalkede eller indsat med alt kendt tapet. Da der var få alternativer, tænkte ingen selv om at bruge andre muligheder, og de eksisterende designmetoder var så enkle at gennemføre, at involvering af specialister slet ikke var obligatorisk. Selv en skoledreng kunne håndtere sådant arbejde.

Men på grund af den hurtige udvikling af teknologier har markedet for byggematerialer gjort et skridt fremad og langt fremme, hvilket naturligvis har ført til oprettelsen af ​​de nyeste moderne metoder til efterbehandling, dekoration og installation af loftsbeklædning. Så gradvist lærte vi om komplekse konstruktioner på flere niveauer, strakte dåser, 3D-effekter og meget mere.

Som det viste sig, at anvende alle disse innovationer er ikke så simpelt. Det er nødvendigt at have ikke kun viden, men også i de fleste tilfælde praksis, fordi udslæt eksperimenter ofte kan føre til meget uforudsigelige konsekvenser, hvilket medfører ekstra omkostninger for tid og penge.

De begyndte at reparere lejligheden og ved ikke, hvordan loftet skulle være? Og måske opstod der tvivl, når man valgte typen af ​​isolering, belysning eller design? Så hjælper vi dig!

På vores hjemmeside finder du en stor mængde oplysninger, der påvirker forskellige lofter monteringsteknologier, du vil lære om de eksisterende sorter, dekoration, reparation og dekoration muligheder.

Hvordan man laver et loft

Hvordan laver man et loft, fra hvad og på hvilken måde? Over disse spørgsmål afspejler alle, der har tænkt reparationen af ​​sin lejlighed. Det vil være lettere at træffe en beslutning, hvis du kender alle de vigtigste punkter for at arrangere lofter af forskellige typer

Hvordan man laver et loft

Hvilket loft at vælge

Indstillinger til loftet er ikke så meget, at de ikke forstår. Hvidvaskning og maling i dag tages i betragtning i ekstreme tilfælde, men disse metoder til at afslutte loftet er stadig relevante. Selv om de forbedrer boligområder, foretrækker de mindre og mindre.

Ceiling hvidvaskning har været mindre populært i det seneste.

Det handler ikke om enkelheden ved en sådan udsmykning, men af ​​det faktum, at det kræver at udføre en hel kompleks af besværlige og lange værker, herunder:

 • fjernelse af det gamle modstående lag
 • forberedelse af bundloftet
 • dets justering.

De vigtigste faser af hvidvaskning af loftet gør det selv

Hvert af disse trin omfatter en lang række handlinger, hvoraf de fleste kun kan udføres af fagfolk. Derfor er moderne metoder til loftinstallation fra moderne materialer meget populære.

Populære typer af lofter

Især er lofter i dag lavet af:

 • drywall;
 • spændingsfilm;
 • plastpaneler, laths, foring;
 • aluminium lameller;
 • tekstureret tapet;
 • dekorative gips;
 • fladt og reliefglas.

Det er vigtigt! En vigtig rolle i udformningen af ​​lofter spilles af belysning. Det bredeste udvalg af overhead og forsænket spotlights giver dig mulighed for at skabe en overflade af mesterværk i sin skønhed. Og al denne skønhed er ikke så dyr som den kan synes ved første øjekast.

Spotlights i køkkenets indre

I enhver form for efterbehandling materialer og belysningsudstyr er der mere og billigere produktmuligheder. Alle er pålidelige i drift og æstetisk attraktive. Derfor kan du vælge materialet og enheden i overensstemmelse med de økonomiske muligheder.

Design funktioner af moderne lofter

Nuværende tendenser i design og design af lofter har til formål at minimere lønomkostninger og opnå den maksimale æstetiske effekt. Derfor er næsten alle smukke lofter ophængt strukturer, bag hvilke du kan skjule fejlene i bundoverfladen, ledninger og kommunikation. Derved reduceres reparationstiden væsentligt, og det bliver muligt at spare penge, da der ikke er behov for at købe materialer til at fylde og udjævne bundbunden.

Loft design i soveværelset

Af de mest populære hængende følgende typer af designs:

Principperne for enhedens ramme er ens for hver af disse typer lofter.

Eksempel på en hængende loftindretning

De vigtigste krav til fastholdelse af strukturer er som følger:

 • styrke;
 • Evne til at modstå designbelastninger
 • miljøsikkerhed
 • brandsikkerhed;
 • fugt modstand.

I overensstemmelse med disse kriterier vælges de mest pålidelige materialer - aluminium, højstyrkeplast, tørret og behandlet med brand- og bioprotektive forbindelser - træ, metal, til at arrangere rammerne for de suspenderede strukturer. For enheden af ​​plastlofter har deres eget rammesystem, hvis elementer er fremstillet af mere holdbar plastik.

PVC loft loft

For at forstå hvordan man laver et loft, skal man vide, at der er to hovedfaser af arbejdet i denne plan: ruvning (efterbehandling) og efterbehandling. Den første er nødvendig, hvis overfladen er forberedt til hvidvaskning, maling eller indsætning med tapet. Ved opførelse af suspenderede strukturer ignoreres den afsluttende fase af arbejdet. Men i stedet er de involveret i enheden ramme (kasser).

Tekstil stretch loft

De vigtigste faser af installationen af ​​strækloftet

Stræklofter

I denne artikel finder du en masse nyttige oplysninger om, hvad der udgør stræklofter, hvilke slags der findes. Også diskuteret i detaljer de vigtigste metoder til fastgørelse, trin for trin instruktioner til installation.

Hvordan man korrekt indsætter på loftet tapet

Baggrundsbaggrunde er brede. Valget af det bedste materiale i en bestemt sag er kompliceret af manglende forståelse af egenskaberne ved forskellige typer produkter.

Valg af loft tapet

I enhver butik af efterbehandling materialer kan du se disse baggrunde:

 • vinyl;
 • ikke-vævede;
 • papir;
 • glas tapet;
 • tekstil;
 • foto tapet.

Der er ingen problemer med papir og fotobaggrunde, fordi alle ved, hvordan man limer papiret og hvad det er. Men hvis du kunne lide ikke-vævet, glasvægpapir, vinyl eller tekstil, opstår der flere spørgsmål med det samme: Hvad er deres egenskab, hvordan man holder den, hvordan man pleje, hvor længe varer den? Nogle af disse spørgsmål kan besvares i instruktioner fra producenter af klæbemiddelblandinger beregnet til at klæbe denne type tapet. Men der er ingen oplysninger om funktioner og regler for pleje.

Loftet tapet i det indre

Faktisk er alt ikke så svært. Før du går til butikken, skal du huske nogle få punkter.

Tabel. Egenskaber og egenskaber ved forskellige typer tapet.

Tabel over egenskaber tapet (som de siger ikoner på pakken)

Teknik til at klæbe på loftet af forskellige typer tapet

Når du klæber loftet med tapet, skal du tage højde for en regel, der er uændret for alle typer af dette materiale: Hvis basisoverfladen er tilstrækkelig løs og ustabil (for eksempel løs lime eller gips), skal den rengøres, styrkes (puttied) og jordes.

Juster loftet ved fyrene

Det næste trin er valget af lim. For en pålidelig fiksering af tapetet har du brug for en sammensætning, der tager højde for egenskaberne ved det nederste lag af lærredene. Der er ingen problemer med at vælge lim: Hver producent angiver på emballagen, hvilken type produkt hans produkt er beregnet til.

Quelyd Tapetlim

Lim til tapet PUFAS

Vælg enhver metode til påføring af lim: Brug en pensel eller rulle på et langt eller kort håndtag. Hvis du vælger at bruge sidstnævnte, skal du have en bakke eller et stykke tykt karton, hvorpå rullen rulles, klemme den og fjerne overskydende lim. Ellers falder uundgåeligt fra loftet.

Sådan limes tapet på loftet

I de fleste tilfælde er tilførslen af ​​klæbemidlet på basisfladen tilstrækkelig. Men når man klæber tykke og tykke klæder (ikke-vævet, glasfiber, tekstureret vinyl), anbefales det at påføre lim på den forkerte side af kluden.

Under arbejdet skal du følge flere regler:

 • udføre tapet klistermærke med en positiv lufttemperatur;
 • forhindre udkast i rummet
 • Fjern omhyggeligt lim og luftbobler, der er dannet under tapetet, ved at klæbe til loftet.

Pasta loftet tapet

Luft fjernes med en spatel

Montering tapet under loftet soklen

Det første lærred limet

Hvordan man laver et loft i et privat hus

At lave et loft i et privat hus er ikke anderledes end en lignende proces i en lejlighed. Men det grundlæggende har ofte betydelige forskelle. I lejlighedskomplekser er gulvene konkrete, som bestemmer egenskaberne ved efterbehandling. For eksempel, hvis du vil fjerne gammel maling, kan du bruge metoden til at affyre den.

I et privat hus er gulv i de fleste tilfælde træ. De er meget vanskeligere for eksempel at gips. Mange eksperter mener, at dette venture er meningsløst og urimeligt at afslutte naturlige overflader. Men med et stort ønske kan du rette et specielt gipsgitter på loftet og anvende et lag af finish til det. Det er præcis hvad de fleste ejere af private huse ikke så længe siden.

Træloft

Men moderne virkeligheder dikterer deres egne forhold - det gipsede loft i et privat hus er ikke længere så attraktivt og præsentabelt. Udviklingen i indretningsdesign understreger naturlighed og naturlighed. Derfor er lofterne i moderne træhuse indrettet med tonede bjælker, mens de er indrettet i rummet.

Loftet på bjælkerne i et privathusfoto

Ideel til udformning af de øverste etager i sådanne bygninger træforing. Dette materiale kan belægges med maling og lak. Denne finish vil være i perfekt harmoni med materialet i væggene og loftet, hvilket vil skabe en miljøvenlig atmosfære i huset.

Det er vigtigt! I private hjem kan du installere enhver form for suspenderede strukturer: rack, gipsplader, spændinger. Valget af materialer til loftsdesign afhænger af formålet med rummet og stilens beslutning om interiøret.

Loftet beklædt af clapboard

Funktioner ved installation af suspenderede gipsplader

For enheden ramme, som vil være fast efterbehandling materiale, kan du vælge træ barer eller metal profiler. Da gipsvæggen er tungvægt, bør rammestængerne være placeret i en afstand af 50-60 cm fra hinanden. Dette sikrer styrken og stabiliteten af ​​strukturen.

Smukt gipsplankloft med belysning

Før arbejdet påbegyndes, skal du lave et diagram over et nedhængt loft, hvor dimensionerne af hver linje og hver figur skal være til stede (for flertallede strukturer). Loftet hedder ophængt, fordi det er placeret i en vis afstand fra bundfladen og holdes i en bestemt højde ved hjælp af specielle anordninger - suspensioner. Fastgørelsen af ​​disse elementer i rammen skal gives særlig opmærksomhed, da de tager hovedbelastningen op.

Loftplade til gipsvæg

Installationsskema af et loftsophæng på et niveau

Gipsplettering er en simpel men tidskrævende proces. Du skal vide, at der skal være en afstand på 2-3 mm mellem arkene i dette materiale. Dette er et dæmpningsrum, hvis funktion er at kompensere for gipsvæggenes bevægelser.

Gipsplader lofts muligheder

Den næste fase efter plating er puttying. På sømene mellem pladerne af gipsplader og enderne af tierne limer de et "serpyanka" glasfibernet, og derefter fortsætter anvendelsen af ​​putty og dens efterfølgende slibning.

Afsømning af sømme af et loft fra GK Serpyanka

Gipsplankgips

Facing gipsplankloft kan være anderledes. Ofte vælger man farve og klistre ved vægpapir. Men du kan anvende væske tapet eller dekorative gips.

Hvordan man laver et loft af gipsplader

Gipsplader (gipsplader) og metalprofiler - disse er de vigtigste materialer, der anvendes ved afslutning af loftet ved hjælp af metoden beskrevet i artiklen. De har en række sorter, deres valg afhænger af værts specifikke behov og rummets egenskaber. Læs mere her.

Video - Gips loft gør-det-selv

Funktioner installation af hævede plastlofter

Da plast er et letvægtsmateriale, kræves der ikke en solid ramme til installationen. Træstænger eller metalprofiler kan bruges som lameller. Men du kan designe rammen af ​​de U-formede slats og stringers, der er inkluderet i pakken af ​​hævede lofter. Disse er lette og temmelig holdbare profiler, der passer til værelser med høj luftfugtighed.

Loft lavet af plastpaneler

U-formet profil sat langs væggene i rummet på niveauet af det nye loft. Strengerne udfører funktionen af ​​langsgående og tværgående bjælker, der holdes ved hjælp af suspensioner, der er fastgjort til bundloftet. Dvs. princippet om enheden ramme er det samme som i tilfælde af gipsplader suspenderet strukturer.

Montering af plastpaneler på loftet på en metalramme

Metoden til fastgørelse af plastpaneler afhænger af profilernes materiale. Hvis det er plaststrengere, indsættes de modstående lameller i åbningerne beregnet til dette formål. Hvis det er træstænger eller metalprofiler, er panelerne fastgjort med skruer.

Plast badeværelse loft

Polyvinylchlorid er et materiale, der er meget udbredt inden for forskellige aktivitetsområder, og finder anvendelse i konstruktion. Installation her kræver ikke høj kvalifikation og dyrt udstyr, det er nok bare for at bekendtgøre algoritmen for implementeringen.

Afslutning af loftet med dekorative gips

At lægge gips på loftet er ikke en nem opgave. Og processen med at dekorere overfladen øger arbejdet kompleks. Men alle disse vanskeligheder bliver hurtigt glemt, når man opnår det ønskede resultat. Loftet på dekorative gips ser meget imponerende og præsentabel. Derfor er det værd at arbejde på oprettelsen af ​​en sådan æstetisk attraktiv overflade.

Loftet er dekoreret med dekorative gips

Hvad gips at vælge til loftet?

Markedet af efterbehandling materialer tilbyder to typer af dekorative gips:

Begge disse materialer er velegnet til loftindretning i boligområder. Men for lettere valg skal du vide om funktionerne i hver af dem. Strukturelt dekorativt gips er kun hvidt, derfor skal det tones med hjælp fra passende sammensætninger til dette formål - farvestoffer, vandopløselige pigmenter, farvestoffer.

Strukturelle Dekorative Gips (Reptile Skin)

Tekstureret gips er et færdigt materiale med en bestemt farve. Sammensætningen af ​​blandingerne omfatter alle de nødvendige komponenter til opnåelse af et dekorativt lag. Derfor er det lettere at arbejde med tekstureret gips til dem, der ikke har erfaring med at anvende det på loftet.

Tekstureret dekorativt gips

Du kan vælge en blanding:

 • storkornet med en korndiameter på 3-5 mm;
 • med et gennemsnitligt fyldstof (1,5-2 mm);
 • med fin tekstur (diameter af korn ikke over 0,5-1 mm);
 • fintekstureret (fyldediameter mindre end 0,5 mm).

Teknologien til at anvende nogen af ​​ovenstående sammensætninger er den samme.

Specifikke typer af dekorative gips

Efter type fyldstof skelnes mellem følgende typer gipsblandinger:

Den første er den mest bekvemme for overfladen at være marmoreret eller læder. Silikone har en bred vifte af farver og har fremragende dampgennemtrængelighed. Silikat er kendt for dets modstand mod dannelse af forurening, derfor er det optimalt til indretning af lofter i køkkener og gange. Mineralplaster er universelle og kan bruges i værelser af enhver art.

Silikat dekorative barkbille gips

Forberedende arbejde

Før påføring af den dekorative sammensætning skal loftets overflade være forberedt. Hvis der konstateres betydelige forskelle i højde og store fejl, udføres nivelleringen overfladen. Til dette formål anvendes specielle blandinger (Rotband, Fügenfüller) og metalbeacons (perforerede smalle strimler). Metoden til udjævning af lofterne ved hjælp af gipsblandinger blev kaldt "våd".

Juster loftet med gips

Der er også en "tør" metode. Den består af montering af gipsplader på loftet. I dette tilfælde skal du bygge en træ- eller metalramme. I sidste ende skal du få et enkeltgips gipsloft. På denne overflade påføres gipsplader på gips.

Ordningen med installation af gipsvæg på et trærammeophæng

Det er muligt at niveauer bundfladen ved hjælp af et efterbehandlingsmateriale - dekorativt gips. Men i dette tilfælde øges forbruget af forbruget betydeligt. Hvis overfladefejlene er betydelige, skal du bruge et glasdugnetværk, der fungerer som et forstærkende materiale.

Do-it-yourself udjævning af loftet med forstærkende mesh og gips

Primervalg

Før du fortsætter til færdigarbejdet, skal du vælge og købe primer sammensætning. Det vil give høj kvalitet vedhæftning. Du kan bruge de samme værktøjer som til plastering af gipsplade.

Der er 4 typer af primingskompositioner:

Det er vigtigt! Enhver af dem er egnet til at forberede loftet til at anvende dekorative gips. Når du vælger det, er det vigtigt at være opmærksom på sammensætningen. Det er optimalt, hvis det har evnen til at beskytte overfladen mod fugt og dannelse af mug og mugg.

Blandt de universelle primere er de fleste af produkterne fra firmaerne "Knauf", "Perfect", "Prospectors". Forbo Eurocol, Ceresite C17, ALC-PRIMER er populære. Dæk loftet med en opløsning ved hjælp af en pensel, rulle eller sprøjtepistol. Valget af værktøj afhænger af mængden af ​​arbejde og brugervenlighed i et bestemt tilfælde.

Primers Forbo (Eurocol) 881 Aqua Filler Past Gel

Primer Ceresit ST-17 dyb penetration

Teknologien til at anvende dekorative gips på loftet

Trin 1. Forberedende fase. Før du anvender et nyt efterbehandlingslag, skal du fjerne den gamle. Støvfrit loft.

Fjernelse af gamle trim fra loftet

Trin 2. Anvendelse af primeropløsning. Afhængigt af grundfladens kompleksitet er loftet dækket af 1 eller 2 lag. Venter på fuldstændig tørring af primeren med fokus på det angivne tidsinterval af fabrikanten. I gennemsnit er intervallet mellem påføringen af ​​hvert efterfølgende lag af primer 3-4 timer.

Primer belægning på loftet

Trin 3. Forbered dejen. Den tørre blanding fortyndes med vand i den mængde, som producenten angiver på produktemballagen.

Forberedelse af gipsblanding

Trin 4. Lægning af dekorative gips. Til udførelsen af ​​arbejdet anvendes spatler gummi, plastik, metal. Det første basislag kan være den eneste. Det afhænger af kompleksiteten af ​​loftets overflade og behovet for at justere det.

Laying dekorative gips

Gips samles på en spatel med et bredt blad og påføres til loftet, jævnt fordeler sammensætningen over overfladen. Det samme værktøj udfører justering og udjævning af laget.

Trin 5. Udsmykning af loftet. Plasticitet og en relativt lang periode med hærdning af dekorative plaster giver mulighed for at skabe forskellige typer af teksturer på overfladen af ​​loftet - fra relativt flad til præget med højder op til 7-10 mm. Sidstnævnte vil bidrage til at skjule alle uregelmæssigheder i basisfladen.

Dekoration af gipslaget udføres inden for 15-20 minutter efter dets påføring. Hvis der vælges kompositioner med groft eller mediumkornet fyldstof, kan dette trin af arbejdet hoppes over. Sådanne blandinger danner selv en overflade med en udtalt tekstur.

Måder at anvende dekorative gips på

I andre tilfælde til indretning af loftet ved hjælp af forskellige teknikker, genstande og værktøjer. Spektakulær tekstur kan opnås ved anvendelse af en konventionel plastpose, foldet i en bold. Denne enhed berører det våde gips, hvilket efterlader det tilfældigt placeret riller og bukser. Herefter er loftet let udglattet med en float eller spatel.

Demonstration af virkningen af ​​"barkbille" tekstureret gips

Det er vigtigt! I stedet for en plastikpose kan du bruge papir, skumsvamp, stencil, tekstureret pude. Valget afhænger af hvilken virkning de søger at opnå.

Strukturerede ruller til påføring af gips

Stencil til påføring af tekstureret mønster på gipset

Video - Venedig dekorative gips på loftet

Sådan laver du et glasloft

Glaslofter - et sjældent valg i design af lejligheder og private huse. Den relativt lave popularitet af denne færdigmetode på grund af den tilsyneladende kompleksitet ved arbejde med glas. Faktisk er alt anderledes: i dag kan du købe specielle rammer til installation af glaspaneler. Disse strukturer er nemme at installere og er næsten den komplette analoge Armstrong-lofter.

Glas falsk loft

Glasloft med dekorative indlæg

Glaspaneler kan være forskellige:

 • farvet glas type;
 • monofoniske;
 • mat;
 • tonet;
 • spejl;
 • med fotoudskrivning
 • lettelse.

Da stelevægten er ret stor, er de optimale dimensioner af panelerne indenfor 29,5x29,5 cm og 59,5x59,5 cm. Sådanne paneler vil ikke skabe en betydelig belastning på rammen. Jævnt fordelt vægt kan tåle ikke kun metal, men også plastkasse.

Vi har foran os et almindeligt kassettloft ved hjælp af et ikke helt traditionelt materiale.

Glaslofter er gode, fordi de ikke kræver forudgående forberedelse af basisoverfladen. Derudover har de en anden fordel - evnen til at gøre en spektakulær belysning.

Færdige design af glaslofter tilbydes af Albes (Rusland) og Geipel (Tyskland). Producenter producerer to versioner af rammer - rack og kassette. Suspensionssystemet kan være åbent og lukket. I det første tilfælde er bæreprofilerne synlige, i det andet tilfælde er de gemt bag beklædningspanelerne. Ved hjælp af ophængte systemer T-24 eller T-25 kan du hurtigt montere og demontere glasloftet.

Ordning med montering af kassetteplade Albes

Opkøb af kassetteloftet Albes med kanten "AC"

Tabel. Karakteristik af de suspenderede systemer "Albes" og Geipel.

Anbefalede installationsmuligheder for glaslofter "Albes":

 • metal lejer profil;
 • lås type - helt skåret ned;
 • Tilslutning af styreskinner med lejeprofiler - Overlappet;
 • celle tværsnit - firkantet;
 • Dimensioner af glasplader - 60x60 cm.

Teknologi installation af glaslofter

Installation af kassette- og lamellofter er i mange henseender ens. Efter at have behandlet en, vil det være nemt at installere en ramme af en anden type. Overvej teknikken til installation af et glasloft på eksemplet på et suspensionskassettsystem "Albes".

Kassette loft monteringsskema

Trin 1. Forberedelse til montering af styrene. Hvis nogen tekniske netværk passerer langs loftlinjen, skal alle disse kommunikationer styrkes.

Trin 2. Bestemmelse af niveauet for "Albes" kassetteloftet. Det er nødvendigt at bestemme og slå af det niveau, hvor kassettrammen skal installeres. Dette kan gøres på flere måder: ved hjælp af et bobleniveau og et hydraulisk niveau, en lodret og en chalky blonder. Alle værktøjer, der giver dig mulighed for at få glatte vandrette linjer langs rummets vægge, vil gøre.

Mærkning til montering af et kassetteloft ved hjælp af en laserplanbygger

Trin 3. Installation langs omkredsen af ​​rummet (langs markeringslinjer) af styringsprofilen PL 19/24.

 1. Inden profilen fastgøres, bores hullerne i væggene ved hjælp af en boremaskine (perforator) og en boremaskine med lodrede lommer.
 2. Efter dette er hulrummet afsat og en dowel-negle af den tilsvarende sektion er drevet ind i den.
 3. Anvend derefter profilen til væggen og markér den på stedet for installation af dowels.
 4. Huller er boret på de markerede steder i profilen.
 5. Fastgør guider til vægge med skruer.

Fastgørelse af kassettens vægprofiler

Trin 4. Markering af ankerakserne. Mellem guiderne, fra den ene væg til den anden spænder de snørebåndene (stærke tråde, tynde tove, garn), så de gentager mønsteret af et suspenderet kassettsystem med en kvadratisk del af celler.

Trin 5. Krydsningspunkterne for de strakte tråde projiceres på loftet og markere disse steder med en markør.

Trin 6. Installation af suspensioner. På steder af mærker er bøjlerne fastgjort således, at indrykkene fra væggene ikke er mere end 60 cm. Dette krav gælder for paneler med en vægt på op til 4 kg / m 2. Hvis glasspladens masse overstiger denne værdi, må maksimumsafstanden fra væggene ikke overstige 45 cm.

Monter suspensionen til loftet

Trin 7. Installation af T-profiler. Albes-suspensionens styresprofiler har specielle låsefastgørelsesanordninger, der sikrer rammens styrke og forhindrer at den falder fast. Det bedste valg - profiler med solid-hole låse.

Installation af basisprofiler til kassettelofter

Mellemprofiler til kassettelofter

Trin 8. Lægning af glaspladerne. Glaspladerne skiftes skiftevis ind i de monterede seler og placeres på T-profilerne. Derudover er monteringsplader ikke påkrævet.

Glaspladepaneler

Hvis der er baggrundsbelysning på glasloftet, udføres installationen af ​​elektriske ledninger på tidspunktet for forberedelsen af ​​basisoverfladen og fastgørelseskommunikationen.