Mulighed for udformning af lofter i børnenes værelser: foto + tip

Uanset hvilken stil du vil dekorere en lejlighed eller et privat hus, er et børnelokale et specielt spørgsmål. Der er ikke plads til begrænsninger, konventioner og forbud - det vigtigste er, at barnet skal være behageligt og som sit soveværelse se.

Vi har samlet for dig en samling fotos, der hjælper dig med at vælge det perfekte loft i børnehaven for en pige eller dreng i enhver alder: Udvalget indeholder eksempler på fremragende reparationer til småbørn og teenagere.

Eksempler på registrering barn til piger

Uanset hvor mange år pigerne har været, i dybden af ​​deres sjæle er der altid tro på et eventyr. Korrekt interiør hjælper i det mindste lidt for at bringe det til liv. Ikke den sidste rolle i designet af loftet spiller.

Hvis du tvivler på, hvilket loft der skal laves i børnehaven - stop med den klassiske version. Den to-niveau spændingsstruktur ser meget smuk ud. Hvis du vælger en delikat beige-pink-gamut, vil enhver pige være glad. Køb en original lysekrone med blomstermotiver for at supplere indtrykket.

Forresten er det ikke nødvendigt at bruge udelukkende lyserød farve - blå tapeter med et tryk vil lide din datter ikke mindre. Hvide skyer opretter en romantisk stemning og opløftende.

For at dekorere et monokromt strækloft, kan du bruge vinyl klistermærker (læs mere om dem her). Lyse højkvalitets tegninger er i stand til at opleve ethvert interiør - det vigtigste er at vælge et billede, som barnet kan lide. Neutrale muligheder - blomster, sommerfugle, favoritkarakterer.

De passer nemt ind i rummets stil og tjener som en smuk accent.

En meget interessant og funktionel teknik er loftvæggen gipspladskonstruktion. Lav en smuk abstraktion i barnets yndlingsfarver, eller brug styling. For eksempel i form af en blomst. Dette er ikke kun et originalt udseende: nicher på væggen kan bruges som ekstra hylder til forskellige pigebakker.

En anden måde er at lave en smuk indsats fra et strækstof på gipsplader. Det er bedre at arrangere det i form af en figur - en blomst, en stjerne eller et hjerte. Så det ser ikke kedeligt ud - hovedprincippet om design af børns værelser.

Du kan fremhæve plug-in-motivet indefra med spotlights eller LED-strimler. Du kan endda lave et stykke af den virkelige stjerneklar himmel der - ikke kun barnet, men også de voksne familiemedlemmer vil være glade.

Har du en rigtig prinsesse? Tænk på tekstillofter. De kan skabe fantastiske folder af stof, der efterligner baldakinen i en king size seng. Ja, og dette design ser meget blid og rørende ud.

Vil du have noget mere beskedent? På et simpelt beige loft vil et billede med et yndlingslegetøj eller tegneseriefigur se godt ud. Det er bedre at bruge klistermærker, snarere end fotobaggrunde - det er ikke for os at fortælle dig, hvor hurtigt smagen af ​​børn ændres. Og hvis i det første tilfælde billedet kan udskiftes i minutter, vil det andet kræve omfattende reparationer.

Af den måde, om tegnefilm... Undgå indlysende overskud - et lille billede vil perfekt fremhæve det indre af børnenes værelse, men lærredet på hele loftet vil trætte hurtigt.

En dyr men stilfuld og miljøvenlig mulighed for en teenagepige er træpaneler med et mønster på dem. Lys træ, dekoreret med interlacing af kronblade og blomster, ser meget ømt ud. Vælg et interiør i tone og se, hvordan rummet er omdannet.

En anden smuk idé er brugen af ​​LED spotlights. Det er ikke nødvendigt at forsøge at skildre den nu populære stjerneklar himmel med deres hjælp. Du kan tegne et smukt mønster, såsom blomster eller kontur favoritlegetøj. Det er bedre at vælge en blød baggrund - så overløbet vil se interessant ud, men ikke aggressivt - den bedste mulighed for at dekorere loftet på et børnelokale til en pige.

Flerhæmmede lofter er mere velegnede til et stort rummeligt værelse. Med deres hjælp kan du oprette rigtige mesterværker. For eksempel er sådan en regnbue lavet ganske enkelt - det er nok at montere alle niveauer omhyggeligt og vælg baggrundslyset. Og effekten, som du kan se, er fantastisk. Tro mig, børn kan lide det meget.

OBS: Hvis du bor på et flerfarvet loft med en kompleks struktur, skal resten af ​​interiøret holdes i diskrete farver. I modsat fald vil børnehaven vise sig at være for modley, og barnet vil hurtigt trætte i det.

Glem ikke om de perforerede lofter - elementære i installationsdesignet ser meget godt ud. Det er nødvendigt at huske hovedregel: Hvis baggrunden er lys, skal belægningen være beige eller hvid. Og omvendt. Huller kan gøres kaotisk, og du kan skildre skyer, blomster, fantasy scener. Bare følg hullernes nøjagtighed: Ujævne kanter ødelægger hele indtrykket.

Design muligheder for drenge

For drenge er der brug for en anden tilgang - de er usandsynlige for at sætte pris på blomster eller søde killinger. Så vil vi desuden vise et billede af den mest egnede, efter vores mening, lofter i drengens børnehave. Der er virkelig kølige muligheder. For eksempel.

Den overskyede himmel, som vi talte om i sidste afsnit, kan omdannes fuldstændigt, hvis du tilføjer et flyveplan med et røgtog: hvilken fan af luftbårne udstyr sætter ikke pris på denne tilføjelse?

Du behøver ikke at vælge luftfart: det kunne være en raket eller et stjerneskib fra din yndlingsfilm. Bare spørg, hvad dit barn er ivrig efter, og du vil ikke gå galt.

Ønsker ikke en daghimmel - prøv natten. Myriader af stjerner, planeter, asteroider og kometer. Eller måske blev en supernova fyret eller et rumskib med udlændinge blinket af?

Forresten kan begge muligheder kombineres - takket være en særlig baggrundsbelysning kan skyerne let omdannes til en rigtig stjerneklar himmel, bare ved at klikke på kontakten.

Det er ikke engang nødvendigt at placere denne zone på hele lærredet - dekorere det på spændingslærredet med en indsats i en drywall-boks.

En neutral indstilling ville være et kombineret loft med belysning omkring omkredsen. Det er bedre at kombinere det med en ekstra belysningskilde - en lysekrone i form af en fodbold eller et yndlingscomputer barn vil glæde din søn.

Tvivl om hvilket loft der skal gøres i børnehaven, så han ikke forstyrrer barnet i en uge? Det optimale valg er et neutralt farvet strækloft i kombination med vinyl klistermærker, der kan ændres i overensstemmelse med dit humør. De er billige, let limes og fjernes, så hvis drengens smag ændrer sig - kan du ændre designen af ​​rummet.

Ved hjælp af fotoudskrivning på stræk lærred er det virkelig muligt at genskabe et hvilket som helst billede, selv en stor. Hvilket barn vil ikke lide et rigtigt fodboldbane, selvom du ikke kan spille bolden? Tøv ikke med, han vil køre venner hjem på ture!

Moderne glødende 3D tapet er en fantastisk løsning til dem, der elsker ikke-standard design. Skift et værelse til et element af undervandsverdenen, rummet eller bare en yndlingsfilm eller -bog. Tro mig, barnet vil ikke forblive ligeglade - det vigtigste er at diskutere alle nuancer med ham for ikke at blive skuffet over reaktionen.

Husk at for de mindste sådanne værelser ikke er egnede - de kan irritere babyens psyke. Det er bedre at indskrænke til roligere muligheder, men ikke så spektakulære.

Dekorer stretchlærredet med en gipspladerkonstruktion af usædvanlig form: fx i form af et dæk eller en cykel. På grund af materialets lethed og god følsomhed overfor farvestoffer, vil det være nemt at genskabe ethvert objekt.

Den vigtigste ting at huske på er, at sådanne dekorationer ikke bør være for tunge, ellers kan belægningen strække, deformere eller endog rive.

Af den måde, om de suspenderede strukturer... Hvis du beslutter dig for at bruge ideen om en stjerneklar himmel, vil lamper eller simpelthen dekorationer i form af planeter se meget originale og samtidig passende. Dette planetarium i børnehaven!

Søn er voksen og ønsker et mere stramt design? Prøv geografiske motiver i brune og beige toner. Denne mulighed er velegnet til en teenager, der allerede ønsker at blive voksen, men ikke klar til at opgive interessante tegninger.

Vil du gerne overraske alle gæsterne? Ved hjælp af et kombineret loft på gipsvæg og strækstof skabes et efterligning... vindue. Fotokvalitet af høj kvalitet vil supplere effekten af ​​det usædvanlige arrangement af vinduesåbningen. Enig, det er rart at vågne op og se stjerner eller woody kroner over dig.

Hvis du ikke er bange for lyse beslutninger, skal du prøve at genskabe en tegneseriefilm eller rammer fra dine yndlingsfilm. Vær ikke bange for, at rummet vil se groft ud. Hvis du laver den vigtigste gamut bleg og tilføjer ikke mere end en klar accent, vil resultatet overstige alle forventninger - dit og barnet.

3D-loftet ligner et usædvanligt LED-rør. Korrekt belysning vil give en tredimensionel effekt og gøre værelset til et arbejde med futuristisk kunst. Sandt, husk på, at sådanne billeder kan være trættende - sørg for, at udsmykningen i løbet af dagen ser neutralt ud og ikke distraherer den studerende fra skolen.

Loftet kan naturligvis fortsætte legeområdet. Placer i rummet en spilstruktur med gynger og reb i form af en pol, og ved hjælp af fotoudskrivning anbring træets krone på gulvet. Et sådant værelse vil helt sikkert takke barnet og hans venner.

Tegning kan påføres væggen. I dette tilfælde skal du dekorere loftet med striber af lignende farver. Dette vil medvirke til at skabe harmoni i design af rummet.

Vi håber, at vores ideer vil hjælpe dig med at beslutte om design af loftet i børnehaven.

Stræklofter i børnehavefotoet

Ved udformningen af ​​barnets værelse passer de normalt mere omhyggeligt end det voksne soveværelse. Det trygge og smukke design af barnets rum er grundlaget for udviklingen af ​​barnets psyko-følelsesmæssige udvikling. Udformningen af ​​loftet i børnehaven, som det fremgår af billedet, bliver en fortsættelse af det overordnede interiør, skal supplere det og harmonisere med det.

Farveopløsning

Farve, når loftet er færdigt, betyder noget. Traditionel hvid er ikke ønskelig her, især hvis væggene og møblerne er lavet i lyse farver. Valget af farve til loftet afhænger først og fremmest af rummets overordnede farvepalet. Ofte udføres loftet i neutral tonehøjde, lyse farver. For eksempel lys beige, sand.

 • På værelset bruger piger lyserød, fersken, bleg sølv, lysegrønne toner - hvis de skærer på en farvepalet med væg eller møbeldetaljer.
 • Til drengens værelse er lysgrå, blå og blå nuancer almindeligt valgt. Det kan være en efterligning af en klar blå himmel, over hvilke skyer flyder eller et billede af en stjerneklar himmel.
 • En interessant teknik - farven på loftet en til en matcher væggenes farve, som deres fortsættelse. I dette tilfælde udvides rummet visuelt, der er en følelse af åben plads, mangel på grænser.
 • En anden mulighed er lyse pastellvægge og et lyst loft, hvis farve kun understøttes af tekstiler på sengen. I denne form kan du lave stræklofter i børnehaven for en teenagepige.

Den psykologiske betydning af blomster

Psykologer, der taler om effekten af ​​forskellige farver på den umodne barnlige psyke, giver deres anbefalinger om valg af farver til loftet i børnehaven:

 • Den blå farve anses for at være beroligende, det giver en følelse af pålidelighed, giver tillid. Vælg en blå farve til loftet er bedre, hvis barnet er bange for mørket, kan ikke lide at falde i søvn alene.
 • Grøn er forbundet med naturligt grønt hos mennesker, menes at det hjælper med at udvikle en følelse af ansvar, fremmer gensidig forståelse mellem mennesker. Med denne tilgang er det bedre at vælge den grønne farve til loftet i rummet hvor to børn bor, især hvis de er i forskellige aldre eller ikke går godt sammen med hinanden.
 • Blå tone - munterhed, åbenhed, kreativitet. For mobile og følelsesmæssige børn vil det give mulighed for at skabe en følelse af plads, så de kan føle deres element. I roen vil tværtimod bidrage til udviklingen af ​​fantasi, æstetisk opfattelse af livet. En af de bedste muligheder for børnehaven.
 • Gul - opfrisker, toner, udvikler mental aktivitet. Vælg gul til små, flittige, afbalancerede babyer. De, der kan lide at sove længere, vil hjælpe med at vågne op, juble op, genoplad dine batterier for dagen.
 • Pink. Lysetoner af rosa i pigens værelse bidrager til udviklingen af ​​kvindelighed, følsomhed. Vil du vokse en rigtig prinsesse ud af en pige? Vælg rosa toner kun til vægge, men også til loftet.

Rumloftet vil bringe børnene i fuldstændig glæde

Farvekombinationer til højt til loftet

For gipskonstruktioner på flere niveauer eller strækkonstruktioner i børnehaven anbefales det at vælge en kombination af farver - en lys tone som hoved og yderligere, lysere: blå, rig lilla, koral, gul og andre. Du kan vælge en hvid base med lyse kontrasterende detaljer eller gøre et lyst mønster i den centrale del, og omkredsen af ​​rummet, tværtimod i pastel, reserverede farver.

Kombinationer af forskellige farver i en gipspladekonstruktion vil gøre den mere voluminøs

Moderne materialer giver mulighed for at oversætte originale ideer. For eksempel bliver en blå himmel med skyer til en stjerneklare en om natten: stjernerne, der er forårsaget af fluorescerende maling, som er umærkelige under naturligt lys, begynder at gløde med magisk lys.

Det er vigtigt! Du bør ikke blive båret væk med overdreven dekorativt loft, især hvis væggene, møblerne og resten af ​​indretningen i børnehaven er lyse. Samlet skal være moderat.

Gipsvæg hjælper med at realisere den mest dristige fanatziya

Gipspladerloft i børnehaven

Gipsvæg bruges ofte til at skabe loftsdesign på flere planer, herunder i børnenes værelse. Evnen til at skabe et usædvanligt interiør giver kun gipsplader.

fordele

De vigtigste fordele ved dette materiale er hypoallergen og miljøvenlighed. Disse to kvaliteter er vigtigst i børnehaven. Blandt andre positive kvaliteter:

 1. Brandsikkerhed - kun det øverste lag papir kan brænde i gipsplader, gipsen selv brænder ikke.
 2. Høj styrke - på gipspladens loft, i modsætning til strækloftet, kan du placere ethvert belysningssystem, ophængte strukturer.
 3. Høj lydisolering - lyden fra de "munter" naboer vil ikke forstyrre børns søvn.
 4. Nem installation og lave omkostninger - alle bøjninger, komplekse konfigurationer er nemme at lave fra gipsvæg, det er let at skære, bøje, hvilket gør det muligt at skabe de mest bizarre designs.

Gipsvæg hjælper med at skabe fantastiske interiører i børnehaven

mangler

Blandt manglerne er det vigtigste, at det vil reducere loftets højde, hvilket kan ses i lave lejligheder. Gipsvæg kræver yderligere efterbehandling - kittetilslutning, tætning af forbindelsesled, efterbehandling vil tage lidt tid, desuden kan disse materialer indeholde farlige stoffer for barnets kemiske forbindelser.

Lette skyer på loftet af gipsplader vil give børnene en stærk og sød drøm

Installation af gipsplader er en tidskrævende proces, det er umuligt at installere dem selv, især hvis du vil oprette en sammensætning på flere niveauer. Men resultatet lyder: Et usædvanligt design, velovervejede indbyggede lys giver dig mulighed for at skabe et unikt interiør i rummet hvor dit barn lever.

Lyse farver på loftet skaber et muntert interiør.

Stræklofter i børnehaven

En populær loft trim option - stræklofter - er ofte installeret i et børnelokale. Forældre er tiltrukket af den lette installation - specialarbejdernes arbejde tager kun få timer, og hverken støv eller snavs dannes.

Fordele ved design

Strækmaterialet absorberer ikke fugt, støv ophobes ikke på det, så det er et af de bedste muligheder for et allergisk udsat barn. Derudover:

 • Strækloftet til børnenes værelse, som billederne viser, giver et bredt spektrum af fantasi: de rige farver, forskellige teksturer og muligheden for at anvende forskellige tegninger gør dem populære.
 • Stoffet kan kombineres med andre måder at efterbehandle - f.eks. Med gipsplader: Når man har skabt en figurramme fra gipsplader, er det muligt at strække en mat eller blank lærred på den. Sådanne teknikker bruges til at skabe lofter på flere niveauer i rummelige værelser med højt til loftet eller til zoneinddeling af et værelse.
 • Stretch loft giver dig mulighed for at installere ethvert belysningssystem i børnehaven. Billedet viser mulighederne - suspenderede og loftlysekroner, spotlights, LED-strimler.

Strækloft anses for at være en af ​​de nemmeste måder at designe et loft på børnehaven.

Strekak i drengens værelse

De strenge muligheder i strækloftet giver dig mulighed for at realisere enhver fantasi af dit barn. Stræklofter i børnehaverne, hvis du laver fotoudskrivning på dem, kan skildre et kort over den stjerneklare himmel, blive en fortsættelse af billedet på væggen. Havrum, vilde jungle, en illustration af foretrukne tv-shows, der er belagt på væg og loft, vil skabe en 3D-effekt, der gør det muligt for barnet at komme ind i rollen som kaptajn for et stjerneskib, pirat og opdagelsesrejsende af ukendte lande.

Den generelle marine stil i børnenes værelse fuldender strækloftet med blå himmel fotoprint.

En række designmuligheder strække lofter i børnehaven for drengen kan ses i mange billeder. Vælg et design med barnet - han bor i dette rum, og miljøet skal gerne drengen.

3D-billedudskrivning på vægge og loft afspejler havbundens vidunderlige verden

Stretch loft i pigens værelse

Stræklofter i børnehave til piger, du kan vælge mat eller glans. Hvis møblerne har skinnende facader, så er det bedre at gøre loftet kedeligt. Ellers gør en lille skinne ikke pigen.

Hvide malet vægge harmonerer perfekt med det blanke lyserøde loft.

Talrige billeder viser, at for børneværelset til piger vælger de ofte det lyserøde-lilla udvalg af stræklofter eller cremefarver, lyskoral. Vælg farveskema, loftets design med pigen, måske vil hun bo omgivet af blomster, sommerfugle, feer eller fugle.

Pink farve passer perfekt ind i det indre rum til en romantisk pige

I børnehaven for en teenagepige er det bedre at vælge almindeligt farvede matte stræklofter - billedet præsenterer en række muligheder for at dekorere loftet ved hjælp af et monokromt lærred og usædvanlig belysning. En teenagepige, der nyder musik, mode, kan lide usædvanlige loftlamper med flerfarvede LED-lamper.

Baggrundsbelysningen kan installeres rundt om strækloftet eller skjult

Ulemperne ved stræklofter i børnehaven

Dette design har imidlertid en række ulemper, der forhindrer forældrene i at vælge stræklofter til børnehaven:

 • Materialets kunstige oprindelse. Strækstofet tillader ikke luft, den har ikke den ønskede hygroskopicitet, dampgennemtrængelighed. Om miljøet, hvis der er syntetiske materialer i rummet, kan vi ikke tale.
 • Utilstrækkelig styrke Nogle gange kan et legetøj kastet rundt, når man spiller, skade loftet, hvilket er dyrt.
 • Høj pris Det fører også til tvivl - om man skal installere ophængte lofter i børnehaven. Ja, de er smukke, ja, barnet kan lide eventyr, sommerfugle, blomster. Men bogstaveligt om nogle få år vil pigen vokse op, og et sådant miljø kan ikke længere passe hende.

For ikke at geninstallere loftet i fremtiden, kan du hente neutrale motiver, når du laver et børnelokale

Det er vigtigt! Psykologer anbefaler at ændre barnets miljø i 5-7 år. Hvad der passer til et 3-årigt barn vil være uinteressant for en teenager. Designet af børnenes værelse bør "vokse" med dit barn.

At vælge dyre finish, som f.eks. Stræklofter i børnehaven, overveje dette. For at perekleit tapet er maling lettere end at erstatte dyre spændingsstrukturer. Billederne repræsenterer designen af ​​børnenes værelse med loftslofter, der viser, hvordan en monokromatisk finish supplerer den originale vægdekoration.

Fast loft vil forsinke behovet for at reparere loftet i børnehaven i lang tid

Baggrund på loftet

Billig, original, ikke kedelig finish - tapet. Det kan være almindeligt eller mønstret tapet, flydende, præget, mat eller blank. Der er muligheder for tapeter, der går til væggene - de giver dig mulighed for at lave en fælles sammensætning, et enkelt rum.

Du kan skabe en fabelagtig himmel ved hjælp af almindeligt tapet med dine egne hænder.

Monokrom tapet kan vælges til en nyfødt baby. Rolige toner, som vil se på barnet, vil gøre hans psyke afbalanceret. Psykologer anbefaler ikke at skabe lyse designs til børn til børn.

Baggrunde på loftet og vægge med samme mønster ser godt ud i interiøret.

Vægmaleri på loftet på børnehaven

For børn fra 3 år vil loftbaggrunde være en god mulighed. Sammenlignet med trykning på et strækloft vil denne mulighed koste mindre, mens det er muligt at oprette et lille kongerige i et rum, hvor den primære er et barn.

Vægmalerier, der går fra loftet til væggene i børnehaven, skaber en komplet nedsænkning i en fantastisk verden

Papir tapet - miljøvenligt, billigt. De er nemme at holde fast - ingen specielle færdigheder, der kræves invitationer til specialister. De "stjæler" ikke det anvendelige rum. Barnet vil vokse op, hans interesser ændres, i dette tilfælde er det nemt og billigt at erstatte loftet trim.

Hvidt loft med et billede af sommerfugle skaber en luftig atmosfære i pigens værelse

Loftmaleri

På den ene side er den nemmeste og billigste løsning, der kan laves manuelt. På den anden side skal valget af maling til et børns rum nøje kontaktes: Vælg kun hurtigtørrende harmløse formuleringer.

Typer af maling til et barns værelse

De bedste og sikre muligheder kan betragtes som farvestoffer:

 • Vandemulsion De har ikke toksiske egenskaber, med tilføjelse af et farveskema er det muligt at få nogen skygge. Det er nemt at male loftet med sådan maling, og det er også nemt at male det igen ved at renovere interiøret.
 • Akryl. Tør hurtigt, har ingen lugt, kræver ikke ekstra overfladebehandling.
 • Silikone, latex. Behold deres egenskaber i flere år.

Den malede overflade vil supplere designet af børnenes værelse af enhver stil, og det behøver ikke nødvendigvis at være en almindelig belægning.

Malet loftsdesign

Moderne metoder til tegning af et billede, for eksempel luftbrushing, vil gøre det muligt at skabe mønstre på det malede loft, selv de mest fantastiske, opfinderne af barnet selv.

På den glatte malet overflade af loftet kan du anvende tegninger med fluorescerende maling - om natten lyder det: stjernerne, planeterne vil skabe effekten af ​​fraværet af loftet, vil flytte hinanden fra rummet.

Du kan købe færdige klistermærker - de giver dig også mulighed for at lave et ekstraordinært design. Enkelheden ved at anvende maling og indretning giver dig mulighed for ofte at opdatere designen af ​​et børns rum, så det ældre barn eller barn, hvis interesser ændres med udseendet på skærmen i hver ny animeret serie, ikke keder sig mod deres eget værelse.

belysning

Korrekt belysning i børnehaven indebærer skabelse af lysniveauer. Den lyseste bør være belysningen af ​​legepladsen, hvor barnet bruger mere tid. En lysekrone og pletter er passende her. I den centrale eller hjørne del, hvor det bløde hjørne er placeret, er et gennemsnitsniveau nødvendigt, og den mest dæmpede belysning er nødvendig for søvnzonen.

 • Arbejdshjørnet, som regel ved vinduet, er desuden belyst med bordlamper, ekstra lamper;
 • Vælg ikke massive lysekroner til børns glas eller krystal lysekroner; spot indbyggede lys vil være et godt valg, hvis loftet er gipsplader eller suspenderet; spotlights - lysretningen kan justeres om nødvendigt;
 • Lyset i børnehaven skal være blødt, undgå stærkt lys, du bør ikke vælge lysstofrør - de hurtigt trætte øjne.

Lav et interiør med et ældre barn. Dette er allerede en person, hvis interesser skal tages i betragtning. Du kan ikke oprette et design "til vækst", men du kan vælge et kompromis der gør det muligt at designe interiøret i barnets smag og ikke ramte forældrenes tegnebog. At lave loftet på børnenes værelse, glem ikke at det er en fortsættelse af væggene, giv samme opmærksomhed på dets design, så børns plads bliver harmonisk.

Loftet i børnehaven for en dreng

Et barns værelse er ikke en almindelig del af en lejlighed, men en hel verden, hvor en dreng tilbringer det meste af sin barndom, som han vil huske hele sit liv. Faktisk sover han i rummet og spiller og udvikler sig og vokser. Hver detalje vil påvirke komfortniveauet i rummet, så meget opmærksomhed i børnehaven skal gives til alle designelementer, og især loftet.

Hvad skal man overveje, når man vælger

Der er tre grundlæggende krav til et børnehaveloft: sikkerhed, holdbarhed og hygiejne. Den bedste mulighed vil naturligvis være, hvis loftets udseende kombineres med resten af ​​værelset.

Typer af lofter

Gipsplankloft

Universel og temmelig økonomisk metode til forbedring af loftet. Specielt velegnet til en teenagers værelse.

Fordele:

 • Helt hypoallergen. På grund af det faktum, at gipspladerne har to hovedelementer: papir og gips, anses dette materiale som et af de mest miljøvenlige.
 • Beskytter godt mod ekstern støj. Gipsloft kan ikke kun beskytte dig mod støjende naboer, men naboer fra dit barns støjende sjov.
 • Universal til alle belysningssystemer.
 • Materiale mobilitet. På grund af at gipsvæggen er meget fleksibel, er det muligt at konstruere forskellige former fra den.
 • Skjuler fejlene i hovedloftet, skaber et nyt jævnt lag.
 • I tilfælde af brand vil kun loftets papirlag blive brændt, resten vil kun blive forkullet.
 • Lav pris.

ulemper:

 • Reducerer loftets højde med 5-10 cm på grund af volumenpanelerne
 • Installation tager lang tid.
 • Endelig efterbehandling kræves. Plader af gipsplader kræver yderligere efterbehandling for at skjule alle stødsamlinger.

flere niveauer

Alle fantasier om figurenes volumetriske loft kan tilfredsstilles ved hjælp af multi-level design. Det kan med rette betragtes som en kombination, fordi de mest komplekse strukturer kan udformes både fra spændingselementer og fra gips.

Multi-niveau lofter er velegnede til børnenes soveværelse og hjælper med at legemliggøre de mest dristige ideer. Takket være rummets overheadelementer kan du oprette en stjerneklar himmel eller racerbane. Når alt kommer til alt, kan du i loftet lave en struktur, der ligner de himmellegemer, stjerner, står på stadioner.

Derudover kan du ved hjælp af flere niveauer i loftet zone et værelse. Således kan du let skelne mellem studieområdet og legepladsen fra soveværelset. For eksempel i legepladsen kan loftet hæves for at øge ledig plads, og i soveværelset kan du dække loftet med små lamper, der ligner en stjerneklar himmel.

Det er vigtigt at huske, at et loft på flere planer visuelt reducerer rummets størrelse, så hvis området allerede er lille, er det bedre at vende sig til en anden form for loft.

Strekak

Meget ofte er strækloftet lavet i børnenes værelse til drengen. Dybest set er det enten tynd PVC-film eller stof imprægneret med en særlig løsning.

Fordele:

 • Bare installer det. Installation af et sådant loft tager kun ca. 3 timer.
 • Allergivenlig. Støv har ingen egenskab til at bosætte sig på overfladen af ​​stræklofter.
 • Ubegrænsede designbeslutninger. Takket være fotoprint på dette loft kan du anvende absolut ethvert mønster. En række forskellige teksturer giver mulighed for at eksperimentere med flyene.
 • Den er let kombineret med enhver belysningsenhed. Det er muligt at indbygge små lamper, og til at hænge op volumekroner.

ulemper:

 • Syntetisk base. Ligesom ethvert naturmateriale tillader strækloftet ikke damp, hvilket er årsagen til ikke-økologisk atmosfære i børnehaven.
 • Lav styrke. Stræklofter er kontraindiceret mekanisk effekt. Et barn kan ikke engang mærke til, hvordan et uforsigtigt plantet legetøj kan forårsage nye reparationer.

Vægmaleri på loftet

De opfylder de grundlæggende krav: sikkerhed, æstetik og praktisk. Photowall-papir på loftet limes også, såvel som på vægge. En vigtig betingelse er loftets absolut flade overflade! Fordelene ved denne stilistiske løsning er to:

 1. Du kan vælge et billede for at arrangere værelset i samme stil, uanset hvor usædvanligt dine ideer kan være;
 2. Maksimal bevarelse af lofthøjden betragtes som et vigtigt aspekt for dem, der ejer beskedne lejligheder.

Også i loftet kan du holde og almindelig tapet. At lave en sort kræver kun maleri. Du kan male den i den sædvanlige hvide farve eller enhver anden monofonisk.

suspenderet

Fra tidligere versioner er et ophængt loft kendetegnet ved sin nemme installation og overkommelighed. Dens design er meget simpelt: en metalramme er monteret på hovedloftet, på hvilket specialmoduler er allerede suspenderet. Fordelen er, at materialet i deres fremstilling er forskelligt - træ, plast, gips og endda spejlelementer. For børnenes værelse er det bedst at anvende træ- og gipsmoduler til miljømæssige og sikkerhedsmæssige formål. Overfladen af ​​det hængende loft kan være både mat og blank, hvilket helt sikkert betragtes som højdepunktet i rummet.

Tekniske specifikationer

Så snart reparationen begynder i børnehaven, opstår spørgsmålet straks - hvilket loft gør det? Og problemet er ikke at afgøre om farven eller illustrationen, men i valget af efterbehandling materiale og de egenskaber, det besidder.

For det første skal hele loftdesignet være sikkert. Ikke kun ud fra økologi og hypoallergenicitet, men det er også meget vigtigt, at ikke en enkelt detalje pludselig flyver ned.

For det andet skal de være lette at rengøre og ikke opsamle støv, så alle hygiejnestandarder overholdes.

For det tredje er selvfølgelig selve designet til loftet vigtigt for barnet. Den tematiske illustration, karaktererne i de foretrukne animerede film, farveskemaet, alt dette skal diskuteres med rumets lille indbygger.

Hovedpunkter

Den stereotype, som alle er formentlig bekendt med: piger er rosa, drenge er blå. Gør ikke nu en sådan grundlæggende skelnen. Eksperter har længe fastslået, at overhovedet af nogen af ​​disse farver i børnenes værelse i princippet er uhensigtsmæssigt og endda kontraindiceret, fordi lysrosa refererer til irriterende centralnervesystemfarver, og blå betragtes som en forkølelsesfarve. Derfor er den optimale farveopløsning til drengens børnelokale en kombination af flere, fortrinsvis varme farver. Det anbefales at bruge rolige nuancer med lyse elementer, der ville fange øjet.

Farvens præference afhænger helt af barnet selv, hans alder og i princippet karakteren af ​​hans karakter. Hvis drengen virkelig ønsker lyse farver, så kan du gå til møde ham og i legepladsen arrangere farveloftet, og i rekreations- og studiezonen mere afslappet.

Design Idéer

Den mest populære måde at dekorere et loft på i et børnelokale er at tegne en himmel på den. Naturligvis fungerer belysningsanordningen som den såkaldte sol. Luftskyer kan males med håndmalning eller lavet af gipsplader.

Udover "dag" himlen er det muligt at designe og "nat". Ved hjælp af lysende gennemsigtig maling eller specielle fosforklistermærker kan du efterligne den stjerneklar himmel.

Varianter af loftet i børnenes værelse til en dreng

Loftet i børnenes værelse er ikke længere opfattet som en almindelig flad overflade. Overfladen bruges aktivt af alle moderne designere, da de vægge, der plejede at udføre den vigtigste dekorative funktion, ofte blev lavet med møbler i dag. Da loftet stadig ikke går overalt, bør du tænke på, hvordan man skal tænke på det i børnehaven for en dreng.

materialer

Først og fremmest er det værd at beslutte, hvad der præcist skal udgøre loftet, fordi mulighederne er mulige forskellige, og de adskiller sig både i praktisk og holdbarhed og omkostninger.

Den nemmeste mulighed er at male overfladen. En sådan løsning i dag er relativt sjælden, hvis vi taler om et sådant loft i sin rene form uden ophængte strukturer. Arbejdet kan udføres selvstændigt - pengene til dette kan findes hos enhver person. Reparation vil være relativt holdbar og ikke særlig berørt af barnlige pranks, men denne løsning ser meget primitive ud.

Det er værd at forsøge at tilføje farver og tegninger, f.eks. Lofter med tapet. Som følge heraf bliver installationen vanskeligere, og resultatet er sandsynligvis mindre holdbart. Men et sådant venture kan være mere for barnets interesser.

Populære, men relativt dyre, moderne løsninger er stræk (baseret på elastisk materiale som stof eller PVC-film) og suspenderet (baseret på gipsvæg) -design. De ser ikke kun smukke ud, men giver også øget varme- og lydisolering af rummet. Derudover skjuler disse lofter uregelmæssighederne i det oprindelige loft og nogle meddelelser. Livet af en sådan reparation, medmindre en ægte tomboy bor i rummet, er normalt ikke mindre end 10 år, men det er svært at lave det selv.

Efter at have jaget drengens idealer risikerer forældrene at betale meget mere end forventet, og endda forsinke det meget, da det kan tage lidt tid at gennemføre en individuel ordre.

Alder retningslinjer

Ved udformningen af ​​børns værelser er der visse principper, der anvendes uanset stil og er stort set knyttet til barnets alder, der bor her. For eksempel kræver børn i førskolealderen en vis stimulans for aktiv kendskab til omverdenen, hvor lyse farver er designet til at hjælpe dem. Derfor anbefales det ikke at gøre loftet blegt og farveløst. På dette stadium er udviklingen af ​​drengen stort set sket gennem aktive spil, så loftets design kan kun bidrage til udviklingen af ​​ikke kun fysiske, men også mentale indikatorer. Det er meget godt, hvis loftet stimulerer barnets nysgerrighed - for eksempel giver ham en kærlighed til de samme tegneseriefigurer, der i deres animerede serie lærer mange nye ting.

Hvis drengen allerede er hyperaktiv, bør man undgå lyse billeder - det er bedre at vælge noget mere roligt, neutralt.

Børn i den primære og sekundære skolealder er stadig ret aktive, men i dette stadium af livet skal deres hovedkræfter rettes mod at studere og ikke at spille. Spillet kan dog også være informativt og nyttigt, selv fra skolens perspektiv, men så skal det nøje udvælges, da ingen børn vil spille noget, der kun er nyttigt, men ikke interessant. Geografi og astronomi er traditionelt tæt på drenge, så det ville være helt hensigtsmæssigt at placere et rigtigt verdenskort eller en stjerneklar himmel på loftet.

Af den måde behøver kopien ikke være perfekt, så længe barnet forstår at loftet ikke er den ultimative sandhed, og ved hvor man kan få de sandfærdige oplysninger. Biologi kan også være en alternativ gren af ​​viden - så kan et trykt med dyr have et praktisk mønster i loftet.

For en teenager er det allerede ejendommelig for evnen til selvstændigt at adskille ansvar fra hvile, og i loftet vil han gerne se præcis det sidste. Meget af hans styrke bliver brugt enten uden for hjemmet eller på sit skrivebord, så han vil hvile i enhver anden del af sit værelse. I den henseende vil mange fyre foretrække noget i form af et tryk på loftet, der ligger tæt på dem i ånd eller bare interessant - det kunne være et yndlings fodboldhold, motorcykel eller bil, en berømt musiker eller skuespiller. Forresten kunne passioner fra de sidste år, som geografi eller astronomi, have været bevaret, men nu er den maksimale korrespondance til virkeligheden vigtig, fordi unge normalt er helt kritiske.

Mange unge har et ønske om at slappe af, de søger ikke en mulighed for at demonstrere deres hobby overalt, men de vil sætte pris på minimalisme - i dette tilfælde kan loftet simpelthen være monotont uden overskridelser.

Tips

Selv den mest succesfulde ide om loftdesignet kan blive en fuldstændig fiasko, hvis implementeringen ikke tog hensyn til nogle vigtige punkter. For eksempel garanterer et blankt strækloft meget blænding, og selvom det hjælper med at "løfte" det visuelt, blinker den stærke belysning bare her. Den matte overflade er meget bedre egnet til transmission af lyse billeder, men mørke nuancer og for store elementer kan ikke bruges på den, ellers kan tyngdekraften ikke undgås.

Farvelægning spiller en stor rolle i design, og det handler ikke om personlig præference. I kolde og skyggefulde områder er der præference for lyse og varme toner af dekoration, mens i varme og solrige værelser er det bedre at vælge mørke og kolde toner, herunder dem til loftet.

Desuden gør de lyse farver som det løfter loftet, hvilket gør rummet højere, og den mørke, giver den en helt modsatrettede effekt.

Loft til drengens børneværelse

I det sidste årti er der ikke mindre opmærksomhed end vægge, når der planlægges et design af et børnelak. Klassiske hvide lofter er ikke længere relevante - det er på tide at finde ud af, hvad man skal gøre med toppen af ​​det rum, hvor drengen bor.

Særlige egenskaber

Hovedtrenden i moderne design er den mest praktiske brug af ledig plads, herunder loftet. Pointen er ikke engang, at det er interessant at trimme overfladen kan betydeligt forbedre opfattelsen af ​​rummet, eller bare for at opmuntre barnet i overensstemmelse med hans interesser. Faktum er, at forældre kan sætte en bestemt retning i udviklingen af ​​deres barn ved hjælp af loftet. Kompetent valg af farve giver dig mulighed for at oprykke for passivt barn, eller omvendt for at roe det moderat aktive. Et print, selvom det er eksternt forbundet med videnskaben, er i stand til at producere et uventet resultat, ved virkelig interessant sønnen med emnet rørt.

Takets designfunktion er vigtigt i den sammenhæng, at det i moderne, ofte små værelser ikke altid er muligt at placere visuelle dekorationer på et mere velkendt sted - væggene. Børn er meget grådige for ethvert designelement, ikke et enkelt barn vil sætte pris på et tørt, stramt rum, selvom det er ekstremt praktisk og giver det alle muligheder, undtagen æstetiske.

Endelig er det også muligt at opdele et rum i funktionelle zoner ved hjælp af et loft. Det er indlysende, at for koncentreret mentalt arbejde kræver én situation, og en anden, men hvordan man kan kombinere dem i ét værelse er bedre egnet til spil og underholdning? Problemet løser et multi-niveau, mindst tofarvet loft. Det beviser også at være meget passende, når drengene i en familie af to eller flere, men det rum, de har kun én fælles - selv deler værelse med sin bror siden barndommen, hver person skal have et hjørne, som efter alt at dømme ville være hans egen, og adskiller sig fra resten af ​​territoriet.

Under omstændigheder, når alle vægge er skjult af møbler, kan loftet med succes erstatte det samme tapet.

materialer

Moderne versioner af materialer til afslutning af loftet er ret forskellige både i udseende og i driftsegenskaber. De bør studeres mere omhyggeligt:

 • PVC stof og film. Disse materialer er brugt til stræklofter populære i de seneste år, hvis kendetegnende egenskab er evnen til at anvende et bredt udvalg af billeder, som begge er valgt af designeren og bestilt af forbrugeren. På grund af denne funktion er en sådan løsning stærkt krævet af forældre, men forskellige typer stof, som har en naturlig oprindelse og skaber en særlig komfort, har stor succes.
 • Gipsplader. Loftet på gipsvæg er meget mindre dekoreret med billeder, men giver også mulighed for farvning af farvning, og vigtigst af alt - tillader eksperimenter med formularen. Dette er den bedste mulighed for at skabe komplekse strukturer på flere niveauer, der passer til både zoneinddeling og æstetisk fornøjelse. Det er blandt andet gipsvægslofter, der er bedst egnet til at gemme sig under dem, ikke kun kommunikation, men også lysarmaturer helt. Materialet er godt for dets hundred procent naturligt.
 • Maling eller tapet. Klassiske materialer, der anvendes relativt sjældent i dag, og forbrugernes opmærksomhed tiltrækkes først og fremmest af dens billighed. Blandt andet er de også gode, fordi de er forholdsvis nemme at udskifte til enhver tid. Ikke desto mindre, selv i den bedste præstation, ser en sådan løsning ikke mere end fire ud. Derudover er det den eneste slags lofter, der ikke tillader at skjule kommunikation overhovedet.

Din interiørdesign guide

Børns interiør skal være sikkert og smukt samt harmonisk. Alt dette er grundlaget for den korrekte dannelse af personligheden og dannelsen af ​​psyken. Monotoni i børnehaven er ikke velkommen, samt overdreven detaljer og mangfoldighed. Alle rummets designelementer er vigtige - væggene, gulvet og vinduesåbningen, men der skal lægges særlig vægt på loftet.

Tværtimod fungerer standard anbefalinger som at male loftet i hvide ikke i børnehaven, hvor bløde pastell accenter foretrækkes som baggrund og lyse farver accenter. Derudover skal loftet være originalt og smukt - og hvorfor ikke?

Gipspladerloft i børnehaven

Gipsplader er et miljøvenligt materiale, der er nem at bruge og giver dig mulighed for at skabe forskellige designs.

Ved hjælp af FCL kan du nemt justere den eksisterende overlapning uden kompliceret forberedende arbejde, skjule elementer af ledninger eller ventilation, isoleringsplade eller lydisoleret materiale.

Ideelt er endda enkelt niveau lofter eller komplekse multi-level konstruktioner suppleret med dekorative LED strip belysning, lavet af gips. Det rummer også nemt alle loftslysekroner og spotlights til funktionel zoneinddeling.

Men ulemperne ved gips er også til stede. Selve materialet er således billigt, men for installationen er det nødvendigt at erhverve specielle profiler, der væsentligt øger omkostningerne ved byggeri. Derudover er gipsvæggen tung, og det er problematisk for en person at montere loftet.

At lave og justere rammens højde tager meget tid, og i færd med at montere arkene er det stadig meget affald at skære dem. Derudover skal strukturer af gipsplastning være færdige - yderligere forsegling af leddene, kittet, maleri eller indsæt med tapet.

Funktioner ved brug af stræklofter

Ved hjælp af moderne stræklofter kan du virkelig forvandle børnehaven. Virkningen af ​​blå himmel, sollys, faldende stjerner, nogle fantastiske motiver - alt dette er muligt takket være lærredene med fotoudskrivning.

Fordelene ved strækloftet er, at det ikke kræver efterbehandling og er klar til brug umiddelbart efter installationen. Nogle anbefaler ikke at bruge det i børnehaven, da spændevævet er fremstillet af PVC, som "ikke trækker vejret".

På trods af sin syntetiske oprindelse anses PVC imidlertid for at være et helt sikkert materiale - men bare vælg en høj kvalitet belægning med alle relevante certifikater. Hvad angår mikroklimaet, så skal du i børnehaven stadig stille et højkvalitets ventilationssystem for at forhindre luftstabilisering.

Blandt fordelene ved spændingsstrukturer:

 • høj hastighed på installationen;
 • attraktivitet og æstetik
 • unikt design;
 • evnen til at installere indbyggede lamper - LED strimler og spotlights;
 • støv og snavs resistente egenskaber;
 • hypoallergen;
 • antibakterielle;
 • muligheden for at vælge ikke kun farver, men også teksturer - der er endda unikke spejl og satinoverflader;
 • brugervenlighed.

Rådet. Glatte stretchlofter ser særligt godt ud i børnehaven. De er i stand til visuelt at udvide rummet, forøge højden af ​​rummet, skabe en luftig atmosfære på grund af dets reflekterende egenskaber.

Hvad angår farven på strækloftet til børnehaven, kan det være alt. Men det er bedre at vælge varme naturlige nuancer, der ikke forårsager irritabilitet.

Forresten ville et godt valg til et børns rum være brugen af ​​et kombineret falsk loft, hvor gipsplader kombineres med strakt lærred. Denne designmulighed giver dig mulighed for at skabe dybde og perspektiv i rummet, og er også velegnet til funktionelle zoningopgaver.

Forresten siger professionelle designere, at de kombinerede belægninger ser mest harmoniske ud, hvor 2 kvadratmeter PVC-film tegner sig for 1 kvadratmeter. gipsvægsmåler.

Maling af loftet og wallpapering

Og maleri og tapet - dette er budgetmulighederne for at afslutte loftet. Det er imidlertid umuligt at kalde både upraktisk og ikke-stilfuldt. For eksempel er en beige eller hvid skygge betragtes som universel og passer til enhver form for design til børn, selv tema.

Du kan bruge vandbaseret maling og tapet for at spare penge og ikke bruge mange penge på efterbehandling, som stadig skal ændres i 3-4 år. Hvis en sådan løsning virker for kort overfor dig, så kan du "komplicere" den - ved at bruge maling til at skabe unikke vægmalerier, og i stedet for simpelt tapet kan du bruge lærred med fotoprints.

Bare glem ikke, at en sådan måde at designe loftet kræver, at du forbereder overfladen - for loftet skal være effektivt, skal det være lige.

Funktioner ved valg af belysning

Belysningsenheder vil fungere som en bemærkelsesværdig lyse accent i børnehaven, og det er ønskeligt at vælge væg- og loftlamper fra en samling eller i det mindste i en stil.

Den mest spektakulære mulighed - disse er lamper, der minder om himmellegemer, rumskibe, balloner eller teknologi.

Som dekorativt baggrundslys vil fluorescerende stjerner passe til dig, som vil glæde dit barn med et blødt lys om natten, samt specielle projektorer, så udseendet af en flimrende stjernehimmel bliver særdeles realistisk.

Og glem ikke, at i børnehave i loftet er det ønskeligt at give flere punktkilder - for hver af de zoner, der leveres i rummet. Og også muligheden for at justere lysstyrken.

De mest stilfulde og populære design til loftet i børnehaven

Hvis et værelse udstedes til et lille barn, så er solen og skyerne himmel forblev i første omgang i popularitet. Her kan du bruge standardpapirduvser med et mønster - de limes på det gipsede loft over hele området eller placeres i en forberedt "niche", en udsparing lavet af gipsvæg.

Glint lyst loftsloft vil også være et godt valg - for at frygte, at det vil reducere rummets visuelle højde for meget, det er ikke nødvendigt - ejeren af ​​rummet er trods alt ikke høj, og han vil ikke engang mærke forskellen på 15 cm. Desuden er det så sejt at se interessante billeder på loftet.

Blandt de populære børns tegninger til loftet er det også værd at fremhæve solens billeder - takket være sine varme stråler kan du "genoplive" rummet og fylde det med naturlig varme og komfort. Du kan tegne solen, bruge en stiliseret gul gipspladercirkel eller strække lofter med en realistisk fotoprint.

Og du kan lave en fantastisk kombination ved at sørge for en indsats lavet af gult glas i gipsvæggen. Til disse indsatser er der en speciel belysning - og på loftet i børnehaven vil deres egen sol skinne.

Rådet. Hvis du leder efter et komplekst tematisk mønster, så er det bedste valg stræklofter med fotoudskrivning. Racing biler, fladrende sommerfugle, daggry himmel, eller endda en slags mountain-view panorama, scener fra tegnefilm er alle tilgængelige.

Hvis et værelse er lavet til en elev, så kommer ikke tegneseriefigurer, men "voksne" hobbyer til første gang. I dette tilfælde skal loftet være en logisk fortsættelse af det tematiske interiør. For eksempel i vuggestuen for en dreng i nautisk stil vælges et loft af blåt, hvidt eller lysebrunt, hvor der er et billede af et kompas eller en ros af vinde. Og i pigenes værelse ville rosa skyer eller endda en blomsterglade være passende, og også en modley polka dotprint, der lignede konfetti.

Blandt ikke-standardiserede løsninger er det også værd at bemærke loftindretningen i børnehaven, stiliseret som bobler på vandet. Den er skabt af effektive kombinationer af lys mat og blå glans PVC film. En gipsvæg, malet matmaling og PVC-film med baggrundsbelysning af LED-ledninger, du kan lave en ægte "flod", der flyder direkte til loftet.

Vinduerne i flyet, falske vinduer, den oprindelige kombination af geometriske former, der svarer til rummets konfiguration - eksperimenter i indretningen af ​​loftet til en børnehave kan være mange. Men det er bedre at tilvejebringe måder at omdanne strukturen på, så du ikke skal ændre loftet drastisk, når du har brug for at indsætte tapet igen.