Konstruktion af et loft med et karuselvindue: designmuligheder

Når man opretter nye hjemmeprojekter, har arkitekter tendens til at bevæge sig væk fra traditionelle rektangulære rum og vende sig til de "overskud", der næsten er blevet en ting fra fortiden i form af loftet eller gulvvinduer af forskellige former.

Hvad er et karnapvindue

Dette er en del af bygningen, som strækker sig ud over ydervæggen og strækker indersiden af ​​det tilstødende rum. På trods af det lille område ændrer karnappvinduet opfattelsen af ​​rummet ved at øge belysningen og den visuelle udvidelse af størrelsen. For ikke at ødelægge denne effekt er det vigtigt at placere loftet korrekt, da væggenes overflade er reduceret på grund af panoramavægningen.

Billedvinduets form afhænger af, hvordan den blev oprettet:

 • Rund eller flerfacetteret, som regel designet af arkitekter under opførelsen af ​​bygningen.
 • Den rektangulære form er dannet af en balkon, der er fastgjort til rummet.

Bay vindue i lejligheden er brugt på forskellige måder:

 • I køkkenet vil det komfortabelt rumme specialfremstillede møbler, hvilket vil betyde en betydelig besparelse af den nødvendige plads. Et stort karnap er designet som en spisestue, der er funktionelt adskilt fra madlavningsstedet.
 • Bugten i soveværelset er bekvemt indrettet til en kvindelig boudoir med stort naturligt lys.
 • I bugladsvinduet, som ikke har vinduer, dannes et garderobe eller bibliotek.
 • Panoramavinduer bidrager til indtrængningen af ​​en stor mængde sollys og skaber en hyggelig atmosfære, så et sådant værelse i hallen, stuen eller kontoret er designet i form af en vinterhave eller et hyggeligt hjørne til afslapning.
 • Et rummeligt karnappvindue i stuen bruges ofte til at organisere en arbejdsplads med en computer eller under et lille gym med træningsudstyr.

Hvert af disse tilfælde kræver en individuel tilgang til valg af loftets design.

Design muligheder

Udsmykning af karnappevinduet gøres på to måder:

 • I samme stil som det tilstødende rum. Dette giver dig mulighed for at øge området, hvilket gør foreningen næsten umærkelig.
 • Fordelingen af ​​bugladsvinduet i det funktionelle område. I dette tilfælde er loftet visuelt adskilt fra rummet. Denne metode bruges ofte til at dekorere rummet dannet ved at slutte sig til balkonen. Tilstedeværelsen af ​​stivere og forskellen i lofternes højde i dette tilfælde giver dig mulighed for visuelt at isolere rummet. For yderligere at understrege området hjælp gardiner, fast på grænsen af ​​rummet.

Stretchloft i et rum med et karmvindue

For nylig blev et værelse med et karrudsvindue karakteriseret som et ekko fra fortiden, og der var en sådan mulighed for at dekorere lejligheder kun i gamle bygninger. Men for nylig har der været en positiv tendens i genoptagelsen af ​​brugen af ​​sådanne stilarter i moderne konstruktion. Vinduesåbninger af en sådan form og design tillader at udvide rummet af et lille rum, hvis ujævne geometri virker som en individuel indretning. Et strækloft i rummet med et karrudevindue giver det et mere raffineret udseende.

Udvælgelse af spændeskiver

Valget af spændingsmateriel afhænger ikke af loftets form og bestemmes udelukkende af dine ønsker, uanset om det er stof eller PVC-lærred. Er det, at måling af sådanne lokaler er lidt vanskeligere, men ikke mere end for andre rum med uregelmæssig geometrisk form. Den smukke form af bugladsvinduet giver dig mulighed for at bruge forskellige typer af takkanter. De kan gemmes bag lofterne eller have et udendørs design, som vist i figurerne. To-niveau loftsstrukturer passer perfekt ind i buglernes værelser.

hjælpsom

Til loftslofter i et rum med et karnappvindue er det muligt at anvende forskellige typer belysningselementer. Korrekt placering af inventar hjælper med at opdele rummet i zoner og skabe et interessant belysningssystem.

Installationsfunktioner

I princippet er der ingen særlige forskelle i installationen af ​​stræklofter i et rum med et karnap. Vanskeligheden ligger kun i slagtilfælde af en ikke-standard geometrisk form. Men for erfarne håndværkere er dette en almindelig ting.

I tilfælde af tilstedeværelsen af ​​krummeformede former fremstilles en fikseringsprofil med et trin, der er nødvendigt for en tæt forbindelse til den halvcirkelformede sektion.

Stræklofter er monteret i alle lokaler, og et værelse med et karrudsvindue anses ikke for svært at fuldføre de tildelte opgaver.

Oversigt over stræklofter i et værelse med et karbadvindue

Moderne private huse og nogle bylejligheder i planlægningsbeslutningen har et så konstruktivt element som et karruselvindue. Med ordentligt arrangement af dette rum kan du give den indre individualitet og tilføje et andet funktionelt område.

Hvad er et karnapvindue?

Hvis det er udtrykt i arkitektonisk sprog, er bugtruden en fremtrædende del af rummet. Bay vindue er inkluderet i væggen design, da det har et fælles fundament med det, i modsætning til verandaen, som er knyttet til hovedbygningen.

Strukturelt kan buglens vindue have en anden form - rund, halvcirkelformet, rektangulær, trapezformet, polygonal. Det kan udføres på hele højden af ​​bygningen eller i samme etage.

Når man bygger et landhus i bugten er der placeret en trappe, der fører til anden sal. Glazing kanterne i bugtsvinduet over hele højden giver mulighed for konstruktion af trappen med tilstrækkeligt naturligt lys, hvilket giver en betydelig besparelse i energiforbruget. Sådan placeringen af ​​trappen sparer værdifuldt boligareal.

Fra fordelene ved denne konstruktive løsning i bylejligheder og private huse kan følgende noteres:

 • øger rummets boligareal
 • i bay rummet kan du placere et ekstra funktionelt område - arbejde, til rekreation eller spisning;
 • individualitet af designbeslutningen i rummet
 • usædvanligt arkitektonisk udseende af bygningen udenfor;
 • giver rummet tilstrækkeligt naturligt lys og luft;
 • skabelsen i det indre af atmosfæren af ​​enhed med naturen i enheden glasur "til gulvet", hvis bugladsvinduet går til stedet for et landhus.

Når man laver en bugtplads, er det vigtigt at overveje alle dens elementer. De skal være i harmoni med resten af ​​interiøret. Hvis du ønsker at placere en separat zone i vinduet, kan du anvende teknikkerne til visuel adskillelse af rummet - installere en podium eller spændings multilevel struktur.

Hvis det antages at buglens vindue skal være en integreret del af resten af ​​rummet, så kan loftet i bugladsvinduet laves i et enkelt lærred.

Det vil se moderne strækloft med karaverskærm. Og hans foto vil give dig mulighed for at træffe beslutning om valg af design og byggemateriale.

Typer af stræklofter

Stretch loft i et værelse med et karuselvindue er en pålidelig belægning med mange positive kvaliteter. Før du taler om dem, er det nødvendigt at finde ud af, hvilke typer af lofter, der tilbydes moderne producenter.

Afhængigt af materialet

Stretchloft i et rum med et karnapvindue, hvis billeder er slående i deres mangfoldighed, kan være lavet af PVC-film eller elastisk stof.

 • PVC film. Designet har en blank overflade. Lerret er monteret på en metalramme. Funktionen ved installationen er, at der i processen bliver opvarmet, hvilket resulterer i, at den danner og derefter nedkøler den en glat, strakt strakt lærred. PVC film er et slidstærkt materiale, der ud over dets dekorative funktioner kan holde tilbage en stor mængde væske, når den oversvømmes af sine naboer.
 • Stoflofter efterligner stoftekstur. Dens funktion er lethed og åndbarhed, som følge af, at der er naturlig ventilation af strukturen. Overfladen af ​​sådanne belægninger er mat. Dette materiale er modstandsdygtig over for fugt, på grund af forarbejdning af en speciel laksammensætning. Stoflofter er kendetegnet ved en problemfri installationsmetode.

Funktioner af opførelsen af ​​rammeboliger med et karuselvindue, udformning.

Hvilke størrelser og former er karrevinduer? Læs artiklen om linket.

Lær af denne artikel, hvordan man vælger en sofa til et karnap med en kaj.

Efter type teksturer og metode til at dekorere dem

Afhængigt af materialet og metoden til dets udsmykning tager overfladen udseende og påvirker det omgivende rum.

 • Det blanke strækloft vil se spektakulært ud, mens buglens vindue vil se mere rummeligt og lettere ud. Glatt overflade karakteristisk for PVC film. Farveskemaet kan være meget forskelligt. Spejloverfladen gør rummet mere visuelt, det afspejler alle lyskilder. På overfladen af ​​PVC-folien kan du anvende mønster eller fotoudskrivning. 3D-billeder ser imponerende ud. Overfladen af ​​det glatte stretchloft kan efterligne en række kunstige og naturlige materialer. Det er muligt at styrke belysningen udbredt fra overfladen af ​​belægningen, hvis du installerer kunstige kilder til lys langs dens omkreds.
 • Den matte overflade imiterer gips, så disse lofter bruges i klassisk interiør. De afspejler ikke lys. Forskellige billeder kan også anvendes på en sådan overflade, kvaliteten af ​​opfattelsen adskiller sig ikke fra glatte design.
 • Sateen lofter efterligner samme navn stof med fakturaen. De er præget af en blød pearly shimmer. Dette er det gyldne middel mellem blanke og matte materialer. Satin afspejler forsigtigt lyset og skaber en atmosfære af komfort i rummet. Ikke lunefuld i omhu - det er nok at tørre overfladen med jævne mellemrum med en tør klud.

Afhængig af den konstruktive løsning

Fastgørelsestrukturer af ethvert materiale er ens - på profilen monteret omkring rummets omkreds.

Strukturelt kan belægningen være fladt eller fladt.

 • Enheden af ​​den første mulighed vil være billigere. Du kan diversificere en flad lærred ved at anvende et mønster på overfladen eller kombinere flere farver. Du kan også installere flere uafhængige kilder til naturlig belysning - hovedet i form af en lysekrone eller et loft, afhængigt af rummets højde og yderligere - punkt eller punkt omkring omkredsen. Sidstnævnte kan forbedre refleksionen af ​​lys fra overfladen, hvis de er rettet mod det eller pege på lys et bestemt område i rummet.
 • Multi-level system giver flere muligheder for sin enhed. Det kan være strenge niveauformer eller udglattet. Yderligere elementer kan indbygges i overfladen af ​​sådanne loftspejle overflader eller lysskærme for visuelt at forstørre rummet. Konstruktionsniveauer kan fremstilles i forskellige farver, har selvstændige kilder til kunstig belysning.

Tips til valg

Valget af en spændingsstruktur for et værelse med et karuselvindue er forbundet med en bestemt installation. Konstruktionen af ​​loftet kan være meget anderledes og forårsage vanskeligheder med at anvende traditionelt gips. Montering af spændingsdug vil ikke skabe sådanne vanskeligheder.

Det er muligt at isolere hulrummet ved hjælp af en multi-level enhed med indbyggede kilder til kunstig belysning.

I tilfælde af uregelmæssigheder på loftets overflade giver spændingsstrukturen dem mulighed for at skjule. Dette er dens vigtige kvalitet er især vigtig for karrevinduer i bylejligheder, da der på pladsen til karet vinduet overgang til hovedrummet kan der være en interpanel led, der kan skjules i konstruktionen af ​​strækloftet.

Stræklofter i et værelse med et karuselvindue er unikke, da de kan bruges, når man flytter et rum til et andet. Det er muligt at arrangere den glatte overgang af et rektangulært rum til et andet ved at montere strukturen på vægpladsen i form af en bue.

Streklofter med et karmvindue af den passende form tillader arrangering af hvælvede strukturer af kuppeltypen. Deres radius kan være helt anderledes.

Stretch loft materiale er så plastik, at designet kan tage de mest indviklede former. Når man efterligner en vinkende vandoverflade, kan bølgerne have en anden amplitude. Den største effekt af dette design opfattes, når du bruger et blankt lærred.

En interessant løsning ville være et kegleformet loft eller i form af klitter, belyset af forskellige kilder til lys.

Fordele og ulemper

De spændende lærreds positive egenskaber omfatter:

 • dekorative overflade;
 • nem installation og vedligeholdelse under drift
 • lang levetid
 • fugt modstand og styrke af materialet;
 • høj vedligeholdelse
 • miljøvenlighed
 • rimelig pris.

Af minuserne af filmen kan man bemærke muligheden for skade med skarpe genstande.

PVC film kan ikke anvendes i uopvarmede rum - fra lave temperaturer bliver den ødelagt. Dette gælder landhuse med sæsonbestemt bopæl, når ingen bor der om vinteren. Ved installation af PVC-klæder er tilstedeværelsen af ​​sømme uundgåelig, selv om de næppe er mærkbare.

Installationsfunktioner

Ved installation af stræklofter i bugten skal den komplekse vægkonfiguration tages i betragtning. Derfor skal installationen håndteres af eksperter.

Hvis det er almindeligt at samle strækloftet med egne hænder, er det nødvendigt at udføre flere trin i rækkefølge:

 • tage målinger
 • Indstil profilen under hensyntagen til afstanden til loftet på 5 cm eller derover
 • montere lyskilderne og kontrollere deres arbejde
 • installer bladet, når du har brug for harpun eller uden harpoon monteringsmetode.

Original stue design ideer: gipsplader lofter

Moderne gipslofter kommer i alle mulige typer, konfigurationer, farver. De kan tilfredsstille enhver smag og passer perfekt ind i ethvert design af rummet, alt fra klassisk til futurisme. For dem der elsker interiøret lettere, kan du overveje single-level versionen. Og for elskere af originalitet og kreativitet, tilbyder vi usædvanlige foto ideer af to niveauer lofter til stuen.

Gipspladekonfiguration af lofter: træk og fordele

Gipsvæg bruges i vid udstrækning til at oprette loftsdesign i stuer, haller, børneværelser og endda køkkenet. Han vandt klart en af ​​de førende positioner inden for de bedste designløsninger, og det synes ikke at give op. Og det er helt forståeligt, fordi det har en imponerende mængde fordele:

 • Yderligere lydisolering, hvilket er vigtigt i højhuse med "fremragende" støjisolering;
 • ingen grund til at niveauet loftet i rummet;
 • utrolig nem installationsproces, som gør den tilgængelig til selvinstallation;
 • fremragende "maskering" til forskellige former for kommunikation (rør, kabler osv.);
 • materialets lethed, hvilket fremskynder processen med at arbejde på loftet og gør det mere behageligt;
 • lavpris materiale;
 • et utroligt antal former og design ideer.

To-niveau lofter tjener som plads spotters, kan man endda sige, at de zone et værelse på en ny måde, tilføje volumen til det. Med deres hjælp kan du føje elegance til interiøret, tilføje et strejf af luksus eller skabe en fantastisk dekorativ komposition.

Rådet. I et værelse med lave lofter kan man under ingen omstændigheder opbygge et stort antal komplekse strukturer. Rummet skal se harmonisk ud.

Ved hjælp af gipsvæg kan du skabe skarpe dråber i højde eller glatte glatte linjer. Loftet kan have enhver form: vinkel, kurve, runde osv. Men på denne flyvning af fancy stopper ikke. Det eneste er luksuriøst stuck eller spejloverflade glat som glas. Og det er kun en lille del af ideer til at dekorere loftet med en tilsyneladende enkel gipsvæg.

Oplyste loftdesign ideer

En stue i et boligområde er som regel multifunktionelt, og opgaven med et loft på flere niveauer er at zone rummet på en diskret og effektiv måde. I stuen kan du danne et hyggeligt hjørne til afslapning og samtidig et arbejdsområde, og omhyggeligt opdele rummet ved hjælp af belysning. Intet hjælper med at fordele eller gøre umærkelig den nødvendige del af stuen som den korrekte belysning. Det tjener ikke engang at oplyse værelset (der er en hovedbelysning til dette), men snarere at skabe en hyggelig, afslappet atmosfære.

Der er mange ideer til lysdesign, men lysdioder fortsætter med at lede. De laver ikke blot loftet dybere, men skaber også effekten af ​​"luftighed" af overfladen, så meget elsket af mange.

Overvej de 3 hovedtyper af belysning:

 1. Standard. Her er et konventionelt loftdæk nok til en lampe og et par hængende lamper.
 2. Target. En god mulighed for zoneinddeling plads på værelset. For eksempel kan den "aktive zone" skelnes ved en lysere belysning og en afslappingszone - med et roligt, svagt lys.
 3. Dekorative. Korrekt kombination af lyst og dimmet lys med nødvendige nuancer giver dig mulighed for at understøtte den grundlæggende designidé i rummet.

Stue med karuselvindue: usædvanlig og spektakulær

Bay vindue er utvivlsomt et af de mest spektakulære og luksuriøse arkitektoniske elementer i rummet. Dette er en kraftig kilde til naturligt lys i stuen. Derudover er det originale design af glas - en strålende tilføjelse til interiøret.

Men i dette ligger fangsten. Vanskelige vinduer er svære at slå, de dikterer deres regler i interiøret. Og spørgsmålet er ikke kun i udvælgelsen af ​​elementer af møbler og en smuk sammensætning af gardiner, men også i udsmykningen af ​​loftet. Udelukkende trimmet loft kan ikke kun ødelægge den fantastiske virkning af karnappevinduet, men også gøre dets tilstedeværelse i rummet upassende, og rummet selv er groft og ubehageligt.

Løsningen er enkel og præcis - hængende loft. Kvalitetsvinduets kvalitativt slået geometri er en opgave, hvor et sådant loft vil klare sig perfekt.

Bay vinduer er berømte for overflod af gardin stænger, der er komplekse i deres konfiguration, som i sin tur ikke tilføjer æstetik til rummet. Gipsplader lofter let løse dette problem. Bare en lille kant med elegante lys, maskeringsgardiner, og rummet får en uventet charme og storhed.

Gør-det-selv DIY loft til stuen

For at lave et gipsplankloft med egen hånd kræves ingen speciel viden eller et stort antal deltagere. Men den anden assistent er absolut nødvendigt. Nu skal vi tale om, hvordan man håndterer materialet korrekt, omhyggeligt skjule alle meddelelser og mangler ved dekoration.

Først og fremmest skal du sørge for at have alle de værktøjer, du har brug for til at arbejde. Blandt dem skal være profiler, skure, skruer mv. Profiler er bedre at tage en længde på mindst 3-4 meter.

Forberedelse af loftrammen:

 1. Monter første niveau. Installeret loft på et niveau. For at gøre dette skal du mærke i loftet og afvige ca. 10 cm fra bunden, placere en vægprofil.
 2. Fastgør langsgående profiler i en afstand på ca. 50-60 cm fra hinanden. Profiler kommer normalt i en standardstørrelse, så i et stort rum skal du fastgøre dem med specialværktøjer.
 3. Vi laver suspensioner på loftprofilen, fastgør dem med dowel-nails eller et anker.
 4. Vi lægger guider til suspensioner, fastgør dem med skruer.

Så det forberedende arbejde er afsluttet. For at gøre dette skal du nøjagtigt, omhyggeligt koncentreret. Nu kan du gå videre til installationen af ​​loftet. Først skal du udføre alle de nødvendige kommunikationer. Lav derefter huller til belysning. Dette kan gøres både før og efter installationen.

Gipsplader skal behandles med en speciel primer for at sikre god vandtætning. Hvis væggene i rummet ikke er helt flade, skal stederne på gipsvæggen sammen med væggen skæres, så materialet ligger nede og jævnt.

Mellem væggen og pladen af ​​gipsvæg skal efterlade et par millimeter ledig plads. Dette er nødvendigt for at undgå yderligere deformation af profilen under påvirkning af temperatur og fugtighed. Gipsvæggen bør udføres på en forskudt måde: det første ark er fastgjort langs væggen, den næste - fra længdeprofilen, den første i rækkefølge.

Efter at have lavet gipsvæg, fortsæt til hans puttying. Du skal bruge en sammensætning, der dybt pletter sømene: det gør arkene mere holdbare og giver beskyttelse mod skimmel, mugg osv.

Den sidste er en dekorativ finish. Her kan du ikke begrænse din fantasi og kombinere loftets udsmykning med tapet, stuck og mange andre.

Hvis du tøver med at vælge et regulært loft på flere niveauer, skal de oplysninger, der er angivet i materialet, have tilbøjelig dig til sidstnævnte. Et velovervejet design af et sådant loft vil trods alt ikke kun hjælpe med at skjule fejlene på overfladerne af rummet, men også tømme tegnebogen og stuen vil hjælpe med at give en usædvanlig eller original stil. Din stil. Vi ønsker dig kreativ inspiration!

Bay vindue design - loft og belysning arrangement

Rummets vindues rum er en meget interessant og usædvanlig arkitektonisk løsning. Den elegante og skrøbelige glaskonstruktion, som stikker ud fra bygningens facade, er en af ​​bygningens hovedindretninger samt en tilføjelse til det indre af rummet.

Derudover skaber bugtrukket yderligere belysning på værelset, hvilket giver maksimal lys og sollys, hvilket giver rummet raffinement.

Men for smukt design kræver bugladsdesignet indsats og ret store pengeinvesteringer, fordi bugladsvinduet har en kompleks geometrisk form, der dikterer visse krav til indretning og udsmykning af interiøret.

Det er ikke engang det faktum, at der er behov for specielle gardiner og gardinstænger, men for at skabe et eksklusivt interiør bliver loftet undertiden påvirket, og for eksempel bliver hæmmede lofter i et sådant rum meget vanskeligt.

Loft dekoration i karet vinduet

Men der er ingen håbløse situationer, og selv med en så vanskelig situation kan du med succes klare. Afhængigt af rummets overordnede design samt det ønskede resultat kan lofterne i karnappevinduet trimmes på forskellige måder.

Maleri loftet

Hvis vinduesvinduet har en forstærkning, så deler det rummet ind i zoner, og derfor er det ikke nødvendigt at indlæse loftet med unødvendige elementer af dekoration. Det er nok bare at hvidvaskes eller male det og indsætte over baguetter rundt om omkredsen, bag hvor du kan skjule gardinestængerne til gardiner.

Racklofter i et karnap

Hvis vindueskarmen er i køkkenet, så kan du installere lamellofter, der har ubegrænset levetid, er nemme at vedligeholde og har et smukt æstetisk udseende.

Strekak

Et af de mest win-win-loftsdesignmuligheder er sømløse stræklofter, som i modsætning til deres andre PVC-film giver mulighed for reparationsarbejde uden yderligere forberedelse, og dette hjælper betydeligt med at forenkle arbejdet og fremskynde installationsprocessen. Og hvis du opretter et loft på flere plan i rummet, så han lægger fortrinsvis vægt på den geometriske fremspring af bugladsvinduet.

Derudover giver stræklofter dig mulighed for at organisere integreret belysning, herunder i området med karnappvinduet, og det behøver ikke at blive yderligere belyst for natten. Denne reception vil føje romantisk stemning til værelset, men den festlige farvebelysning i rummet får dig til at føle dig som et eventyr ved den kongelige bold. Så korrekt belysning af bugladsvinduet vil medvirke til at skabe et eksklusivt design.

Trælofter og loftbjælker

Hvis du vil visuelt adskille bane vinduets zone, kan du bruge sådanne teknikker som loftbjælker eller trælofter.

Loft bjælker - en nyhed i moderne design. De understreger perfekt indretningens værdighed og kan laves ikke kun af naturligt træ, men også af den såkaldte "træ" polyurethan og kan harmonisk passe ind i ethvert design.

Trælofter - skab en fantastisk effekt i et moderne interiør. Takket være den nyeste teknologi bliver trælofterne mere forskelligartede og egnede ikke blot til udformningen af ​​karet vinduet, men også for at vende mod lejlighederne.

Bay vindue belysning

Hvis der leveres yderligere belysning, er det nødvendigt at afgøre valg af lamper, men inden købet er det nødvendigt at konsultere mesterne om muligheden for at installere denne model i loftet.

Sådan skaber du den rigtige belysning i vinduet i bugtruden

Det første, jeg gerne vil henlede opmærksomheden på, er, at selvom de er slukket, bør lamperne dekorere bugtsvinduet og komplementere interiøret med eget design. Dette gælder især for værelset, hvilket område er mere end 20 kvadratmeter. meter.

En vigtig faktor er bådenes højde, det rigtige valg af lamper afhænger af denne faktor. Jo mindre og lavere bay vindue, jo mere miniature belysning skal være.

Hvis der er et arbejdsområde i karuselvinduet, eller hvis der er en sofa til afslapning, skal du passe på en gulvlampe med et blødt lys, der ikke spænder dine øjne, mens du læser og arbejder på computeren.

En god løsning ville være yderligere belysning af karusellen i form af to sidevæg lamper. Sådan belysning passer til enhver zone, det være sig et arbejdsområde eller en lille minibar.

Glem ikke, at området i karnappevinduet kan være helt anderledes, afhængigt af rummets rum og designideer. Sådan afhænger det endelige belysningsrum.

For et lille vindue kan det indbyggede overlys være tilstrækkeligt, og for et stort område kan der være behov for yderligere belysning.
For at give en romantisk atmosfære kan du montere en LED-strimmel i tagbøjlerne, som vil lyse op i et lille karuselvindue, der giver den en særlig charme.

En sådan baggrundsbelysning kan ikke engang slukke om natten for nemheds skyld. LED stripe kan monteres ikke kun på tagskægget, men også at placere det på loftet, hvis det er multi-level.

Alle disse teknikker gør det muligt at gøre designet af et værelse med et karuseltrue usædvanligt og samtidig hyggeligt, hvor hele familien vil være glad for at tilbringe tid.

Hvilke stræklofter er installeret i et rum med et karnap, billeder af forskellige designmuligheder

Værelset, hvis arkitektur er kompliceret af et fremspring, kræver en særlig tilgang til indretning og indretning. Et værelse med et karnapvindue har en særlig charme, og med den rigtige tilgang i et sådant rum kan du oprette et originalt og stilfuldt interiør.

Et køkken- eller opholdsvindue er sædvanligvis lille i størrelse, men det ændrer radikalt belysningen af ​​rummet, øger visuelt rummet, ændrer opfattelsen af ​​rummets rumfang. For ikke at forkæle indtrykket, er det vigtigt at ordne loftet ordentligt. Udsmykningen af ​​væggene er også vigtig, men bugladsvinduet har sædvanligvis en panoramavindue, hvor overfladen af ​​væggene er minimal, og dette spørgsmål falder tilbage i baggrunden.

Karakteristika for karnappvinduet, som påvirker valg af finish

Et typisk køkken- eller opholdsrumsrude har en sekskantform. I nogle lejligheder efter ombygning vises et karnapvindue efter demontering af balkonvæggen, og et sådant karnapvindue har en rektangulær form.

Bayer viste sig efter ombygningen i salen

Hvis vindueskarmen har en kompleks geometrisk form, er det teknisk svært at arrangere loftet. Som regel er dette arbejde tillid til fagfolk.

Sekskantet loft i salen kan sys op ved hjælp af gipspladestrukturer, men teknisk er den nemmeste måde at strække det vævede loft på.

Siddemøbler med panoramavinduer

Bay vindue har en vigtig funktion: overflod af naturligt lys. Derfor er det levende vindue belyst med spotlights, og vedhængslysekroner er ikke brugt. Stretchloft har en reflekterende effekt, så et værelse med en sådan finish er altid fyldt med lys. Samtidig er det praktisk at montere spotbelysning.

Det er vigtigt! Det er bedst at bruge et sømløst polyestermattestof. Den matreflekterende overflade vil gøre levende bay vindue lys, vil udvide rummet, og lærredet kan tilpasses på stedet, hvilket i høj grad forenkler installationen langs en kompleks omkreds.

Loft med spotlights

Belysning i den arkitektoniske kant er kun nødvendig i mørket. Derfor er strålelyserne i vindueskarmen mere nødvendige end ikke til praktiske formål. De udfører en dekorativ funktion. Belysning monteret ikke kun i loftet. Ofte ved hjælp af skjult belysning under vindueskarmet fremhæves panoramavinduer.

Design strategi

Dybest set rumvindue ud to muligheder.

 • Værelset og ledgen udføres i samme stil;
 • I ledgen opgøres et særskilt funktionelt område. Billedvinduets design skiller sig ud i det samlede ensemble af interiøret.

Ofte er hovedforskellen mellem disse muligheder den måde, hvorpå loftet er trimmet.

I en stil, ikke fremhæve

Den arkitektoniske kant giver mulighed for at gøre stuen lysere og mere rummelig. Hele interiøret udføres normalt i samme stil. For at opdage siddekselet som en integreret del af rummet, er der ikke monteret en opdelingsprofil i loftet, og hele lærredet trækkes over hele rummet.

Etstykke strækloft i hallen med en kant

Den mest populære variant af den funktionelle brug af et karnap i stuen er arrangementet af et rekreativt område med teedrikning. I en niche sætte polstrede møbler. Som regel er det et blødt hjørne. Langs rammens omkreds på loftet monteres en prikket dekorativ belysning. Sammensætningen i denne version vil være et lavt sofabord. Et lille loft er monteret over det på en lang suspension.

Interiøret i hallen med et separat opholdsområde.

Det er vigtigt! Til det bløde hjørne lukker ikke vinduerne, det er lavet med en lav ryg.

En anden mulighed er at installere i en niche af franske ruder. I dette tilfælde bliver siddepladsvinduet en slags visning platform. Denne designmulighed er populær ikke kun i private huse, men også i lejlighederne på de øverste etager i højhuse. Samtidig laver de ingen indretning, og i loftet monterer de en blank film for at forbedre effekten af ​​uendelig plads.

Fra broen med den franske type glas giver et bredt panorama af omverdenen.

Selvfølgelig er et sådant design passende, hvis et godt syn åbner fra et vindue.

I et separat design

I dette tilfælde er værelset indrettet med lofter på flere niveauer, og et podium kan bygges på gulvet i projektionsområdet.

Formålet med designeren med denne tilgang er at få et multifunktionelt rum.

Hvis du laver podiet, og loftet er dekoreret med andet materiale, vil fremspringet i stuen blive en separat seng eller spiseplads.

Hvis rummet er stort, så er strækloftet lavet med vinylfilm, og der anvendes mat polyester i ledgen. Gardiner kan fastgøres til separationsprofilen, hvorved vinduesvinduet får status som en separat zone i rummet. På samme måde kan du kombinere gipsloftet og strækmaterialet.

Ofte, efter at have sluttet sig til en balkon til et værelse, viser det sig, at deres lofter ikke er på samme niveau. I dette tilfælde er det helt logisk at slå denne forskel i udformningen af ​​projektionsloftet med materiale med en anden tekstur.

På grund af det faktum, at spisepladsen er overført til pladsen på afsatsen, frigøres der meget plads i køkkenet.

Udspringet i køkkenet bruges til at arrangere spisepladsen, eller værten gør det til sin arbejdsplads. At skabe et arbejdsområde i køkkens vindues vindue er en logisk beslutning, da bordpladen altid vil være godt oplyst.

Ifølge arkitekturens stil accepterer karnappvinduet mere en klassisk finish uden lyse elementer. Derfor vælger du normalt almindelig strakte lærredslys nuancer.

Selv om udsmykningen af ​​det arkitektoniske fremspring anses for at være en vanskelig og dyr begivenhed, men som følge heraf vil det nye interiør altid overstige forventninger.

Loftets design i en moderne stue: billeder af interiører

Stuen er et sted, hvor slægtninge er samlet, gæster og nære venner inviteres til en kop te. Derfor bør det være stilfuldt, på det rette niveau, som kan sammenlignes med ejerens karakter, ville angive dets velvære og god smag.

Et stort antal billeder af loftets design i stuen gør det muligt at vælge mange muligheder, der svarer til ønsket, smagets præferencer og materielle evner hos ejeren.

Stilfuldt loftdesign i en moderne stue

Hvad er lofterne og dets vigtigste egenskaber

Takket være loftet kan du ændre det indre af stuen. Og ved hjælp af byggematerialer og efterbehandling materialer kan du dekorere loftet til overkommelige priser.

Moderne loftbeklædning i stuen

Gipsplankloft

Overalt bruger de gipslofter, som takket være deres kvaliteter hjælper med at diversificere arkitektonisk stil og ideer fra designeren.

Gipsloft i en moderne stue

Fordele ved brug af gipsvæg:

 • lave priser på dette materiale gør det muligt at købe det til næsten enhver kunde;
 • Takket være sådant materiale som gipsvæg er det muligt at belægge enhver slags loft i virkeligheden og blive slående i skønhed med en glat overflade og uden fejl, der passer til ethvert stueinteriør;
 • Anvendelse af gipsvæg, du vil være i stand til at bruge de indlejrede lamper, LED belysning, lysekroner af forskellige former og størrelser;
 • at installere gipsvæg behøver ikke specielle færdigheder, og der er ikke behov for at købe ekstra værktøjer;
 • Takket være sådant materiale som gipsvæg kan du skjule sig fra nysgerrige øjne kommunikationssystemer, ledninger, en række uregelmæssigheder;
 • Gipsvæg er et ekstra element til opvarmning af et værelse. For at gøre dette, læg isolering mellem et ark af gipsvæg og nøglemateriale.

Takket være gipsvæggen kan man oversætte til virkelighed nogen form for loft

Design af gipsloft til stuen kan ses på billedet nedenfor.

Strekak

Streklofter kan overgå alle andre typer i deres æstetiske, praktiske og hygiejniske kvaliteter. På grund af deres plasticitet kan der dannes fejlfrie overflader.

Strækloft i moderne stue

Vinylbelægningen, som filmen består af, kan være af forskellige farver og teksturer.

Overfladen kan være både mat, blank, spejl og fløjlsagtig. Men sådanne lofter i lejligheder med et tilstrækkeligt stort areal har en søm, der skal behandles.

Glossy stretch loft

Stræklofter med stofbasis eller polyester kan strækkes over et tilstrækkeligt stort loftsområde. De er produceret uden sømme, men de er begrænset i farvefarver og har en mat overflade. Sådanne lofter er for det meste hvide. Du kan male dem med miljømæssige vandbaserede maling.

Matt strække loftet

Stræklofter kan rengøres med en blød klud med et hvilket som helst vaskemiddel. En regelmæssig børste er ikke egnet til sådanne procedurer, da det kan ridse overfladen eller endda rive materialet.

Stræklofter er ikke bange for lækager

Stræklofter er ikke bange for lækager, da de modstår en tilstrækkelig stor mængde vand.

Måder at montere strækloftet

Placeringen af ​​loftet er ret hurtigt - han behøver ikke grundigt forberedelse til installation. Dette design er let demonteret og kan installeres andetsteds uden at gå på kompromis med dets kvaliteter.

Han har også en minus - frygt for at skære og gennembore genstande.

Gipspladeramme til strækloft

Vi kan vise på billedet hvordan strækloftet i stuen svarer til rummets design og passer perfekt ind i dimensionerne.

Strækloft passer perfekt ind i stuenes dimensioner

Kombineret loft

Kombinerede lofter bruges ret i udformningen af ​​huse, hvor design i køkkenet kombineres med stuen, og det kan ses på billedet.

Kombineret loft i stuen

I dette interiør står to zoner perfekt ud: køkkenet og siddeområdet, som du ser, opnås dette takket være velvalgte belysning og et kombineret loft.

Kombineret lofter er meget udbredt.

Karakteristisk for et falsk loft

Denne type loft er monteret i en aluminiumskasse. For at installere det skal du bruge specielle profiler af aluminium. Senere indsættes glatte, hvide firkantede plader med mønstret design i dem.

Suspended loft design i stuen

Takket være linjene i profilkonstruktionen, som skærer, har loftet et ret stramt udseende. Det kan også kombineres med andre typer materiale eller uafhængigt.

Falsk loft har et ret stramt udseende.

Bay vindue loft design i stuen

Bugervinduet er en del af rummet, som rager ud over facadeplanet, og i de fleste tilfælde har det glas rundt hele omkredsen.

Loftets udformning med et karrudsvindue betyder meget i det indre af stuen, og du kan være sikker på dette ved at se på billedet.

Takket være højkvalitets finishmaterialer er det ret nemt og originalt at dekorere loftvinduets loft. Hvis du nærmer dig arbejdet med at skabe loftet i stuen med et karnappvindue, kan du skabe hygge og komfort, øge rummet omkring dig. Stræklofter og gipsplanklofter, der består af flere niveauer, ser smukke ud. Gipsvægsversionen er mere velegnet, fordi den giver dig mulighed for at skjule lamper og neonlamper.

Bay vindue loft design i stuen

Hvilken slags belysning skal du lave i stuen?

Eksperter anbefaler til belysning at give kompakte spotlights eller små flade lysekroner. Det vil se godt gulvlampe eller en lille bordlampe. Den korrekte og rimelige tilgang til belysning er præsenteret på billedet i konstruktionen af ​​loftet i stuen.

Bordlampe i stuen

En universel tilgang til belysning kan være punktlamper eller velkendte halogenlamper og pletter. Designet af loftet i stuen på samme tid ser ganske enkelt ud, med smag og i moderne stil, og du kan se dette ved at se på billedet.

Spotlights i stuen

Ny trend i loftets konstruktion er de såkaldte ovenlys. Med design er de mere moderne og meget populære hos kunderne. Selvom designet af loftet i stuen ser beskeden ud på billedet - er det dog slående i sin nyhed og praktisk.

Overhead lys i stuen

Vedhængslampen lavet af glas blev den egentlige beslutning i valget af belysning. Takket være denne belysning bliver dit interiør ikke ubemærket.

Hængelampe i stuen

Moderne måder at afslutte loftet på er forskellige, smukke og praktiske. Ved hjælp af et velkonstrueret loft kan du forvandle stuen, give den komfort og en vis charme, der passer til den specifikke stil og indretning.

Møbler og inventar

Træt af de typiske layouter af bylejligheder forsøger de fleste ejere af private huse i designfasen at bringe så meget personlighed ind i deres nye hjem som muligt. Dette kan udtrykkes i loftet på loftet eller i form af karrevinduer af forskellig form. Artiklen vil diskutere udformningen af ​​et værelse med et karnap.

Indhold:

Hvad er et karnapvindue

 • Kjernevinduet er i sin kerne en arkitektonisk kant udenfor husets vægge. Det kan enten være halvcirkelformet eller firkantet eller rektangulært.
 • Det udfører to funktioner på én gang, en af ​​dem er traditionen for at opbygge et mere interessant udseende, og det andet er en stigning i det indre rum. På grund af skabelsen af ​​et lille, men lyst værelse, uddanner man ofte et rekreativt område eller sætter et spisebord i orienterne. De skaber også en vinterhave, hvor ideelle betingelser er opfyldt for planter. Bay vinduet strækker sig ofte til hele huset, så der er en hyggelig niche på anden sal.

Værelse med karmsvindue foto

 • Et karakteristisk træk ved karnappens vindue er en panoramavindue. Briller indsættes i hver facet af det arkitektoniske fremspring, og højden er meget højere end standardvinduerne, som er vanlige at se i bylejligheder. Dette giver meget dagslys selv i vintersæsonen.
 • Bugervinduet skaber også vigtige ekstra kvadratmeter boligareal. Derfor er nogle udviklere færdige med at opbygge det specifikt til placeringen i det interfloor trapper.

Bay vindue konstruktion

 • Materialer til opførelse af bugladsvinduet. Som regel er det bygget af de samme materialer som huset selv, da det i modsætning til verandaen er en enkelt hel med hele strukturen. Så i opførelsen af ​​private huse til bugladsvinduet med skumblokke, mursten, permanent forskalling. Ofte er buglervinduer dekoreret med rammehuse og huse lavet af CIP-paneler. Men i dette tilfælde dannes yderligere ledd, som, når de vender udadtil, kræver installation af yderligere forbindelsesstrimler, hvilket vil krænke karmens integritet.
 • En række bay vinduer. Deres form er begrænset kun af udviklerens fantasi og budget. Fra murstens- og skumblokke kan du skabe en halvcirkelformet karvevindue. Under konstruktionen af ​​pladerne skal begrænses til flerfacede strukturer. Tagvinduets tag er lavet af samme tagmateriale som huset. Og det er også vigtigt at installere et dræningssystem på det.
 • Fordelene ved bugladsvinduet. Utvivlsomt giver det huset individualitet, hvilket gør det originalt både ude og inde i lokalet. Selv et lille landhus, med et karrudevindue, bliver som et hyggeligt europæisk hus. Bugervinduet er oftest placeret på siden af ​​huset med udsigt over haven. Dette giver dig mulighed for at åbne panoramaudsigt over dit private plot. Men glem ikke, at hvis huset er designet til året rundt, så er det under hvert vindue i karet vinduet nødvendigt at installere en radiator.
 • Udkast til vindue. Det er meget vigtigt at designe buglens vindue og fundamentet for det, da konstruktionen selv er lettere end hovedhuset. Ved ukorrekte beregninger kan der forekomme revner i væggen på grund af ujævn belastning. Selv med opførelsen af ​​et lille landhus anbefales det kun at anvende professionelle projekter. Hvis budgettet er begrænset, er det helt muligt at købe en billig standardopsætning.

Grundlæggende værelse design med karosserier

 • Uanset formularen er bugtrukket et ekstra værelse med panoramavinduer. Hvis der i Europa ikke findes sådanne gardinklæder som i Rusland, og der ikke er gardiner i gardiner, så tillader vores mentalitet ikke at forlade sådanne store vinduer uden gardiner. Undtagelsen består af forstæder områder langt fra byen, hvor en panoramaudsigt åbner for naturen, og ikke til nabohuset.
 • Når man vælger gardiner til karet vinduet, er det meget vigtigt ikke at mørke vinduerne unødigt eller forkæle facadenes udseende. Den bedste mulighed ville være rulle eller romersk persienner, som gardiner hvert vindues åbning. De er nemme at justere afhængigt af tidspunktet på dagen. Så i løbet af dagen kan de være helt eller delvis åbne og sænkes om aftenen. Derudover kommer kommercielt tilgængelige ruller med et drev, hvis åbning er reguleret fra en fælles konsol.
 • Hvis du vil skjule interiøret fra nysgerrige øjne selv om dagen, vil organza gardiner eller tyl være en glimrende løsning. De kan også kombineres med rullegardiner eller hænge tykke gardiner.
 • Portierne i vindueskarmen anbefales at blive holdt i den generelle stil med hele gulvets design. Men i farvevariationen er der ingen begrænsninger. De kan fungere som en helhed med hele rummet eller skiller sig ud over den generelle baggrund.

Design af et værelse med et karbadvindue

Skab i karnappens vindue

 • En god mulighed for arbejdsområdet vil være et lille karbadvindue.
 • I dette tilfælde er hele længden af ​​monteringsvinduet, der udfører skrivebordets funktion. Hylder for dokumenter installeret på væggene støder op til vinduesvinduet eller under bordet.
 • Fordelen ved arbejdspladsudstyr over panoramavinduerne i bugladsvinduet er muligheden for følelsesmæssig udledning. Smukt landskab giver dig mulighed for at fjerne ikke kun psykologisk stress, men også øje træthed fra at arbejde på en computer.
 • Om nødvendigt, gå på pension, kan du lægge glidende skærme eller gardiner.

Bay vindue i børnenes værelse

 • Funktionen af ​​karnappevinduet i børnehaven afhænger af barnets alder. Så for ældre børn satte de op et bord til studier, da denne zone har dagslys for det meste af dagen.
 • For yngre mennesker har den et opbevaringsområde til legetøj, bløde sæder eller legehuse. Men her er det nødvendigt at tage højde for placeringen af ​​radiatorerne og hvor behagelig barnet vil være tæt på dem.

Soveværelse med karbadvindue

 • Selv et lille rum udvider sig visuelt, hvis en af ​​dets vægge er dekoreret med et karnapvindue. Det er sædvanligt at udstyre denne ekstra plads til et lille rekreativt område med en smuk udsigt over naturen. Det er særligt behageligt at hvile der på en varm sommerdag med vinduer ajar.
 • Også dette rum i soveværelset udstyre en arbejdsplads. For nogle synes dette at være den mest bekvemme placering, men ofte dikteres dette af manglen på ledig plads i huset. Selvfølgelig anbefales det i dette tilfælde at have tykke gardiner eller skydedøre, da en af ​​familiemedlemmerne måske allerede vil hvile, mens den anden skal arbejde.

Køkken design med karbadvindue

 • Når man vælger design og formål med karet vinduet i køkkenet, skal man starte med sine kvadratmeter. Så i et stort rum er det praktisk at arrangere et spisebord til 8 eller 10 personer. Således vises et ekstra rum med dets funktioner i køkkenet. Men oftere er det et lille rum, hvor sofaer, sofaer eller stiliserede kommoder til køkkenredskaber også er installeret.

Stue med karaverskærm

 • I de fleste tilfælde har rummet med et karnapvindue en stue. Dette gør rummet mere respektabelt og giver det højtidelighed. Uanset hvor stor det ekstra rum er, er det almindeligt at dekorere det med en sofa eller lænestole med et sofabord.

Værelse med kuglevindue design foto

 • Du kan heller ikke gøre noget for at tvinge rummet, så passagen til panoramavinduerne i buglens vindue er fri. Det eneste i dette tilfælde er det nødvendigt at dekorere det med smukke gardiner.
 • Når man opretter klassisk interiør, udsmykker designere ofte sidevæggene i karnappevinduet med falske søjler. Denne lette polyurethan lister på kort tid forvandler rummet. Hvis der er en mur i bugten, er det tilladt at dekorere dem med spejle. De vil ikke kun visuelt udvide rummet, men også tilføje dagslys.
 • For elskere af indendørs planter er et karnap i stuen en god mulighed. Det bliver en rigtig dekoration, hvis den har en vinterhave. I dette tilfælde placeres store blomster på gulvet i store blomsterpotter, en samling små planter vil være smukt placeret på en halvcirkelformet vindueskarm. Og vinduerne er dekoreret med hyggelige repræsentanter for floraen i hængende potter. På siderne af bugtsvinduet kan du dekorere med hylden på flere niveauer, også fyldt med blomster.

Gardiner til udsmykning af vinduesåbninger

En af de vigtige roller i udformningen af ​​karet vinduet er tildelt gardiner. De hjælper ikke kun med at give privatlivets fred til værelset, men skaber også sofistikering og forøger hele interiøret som helhed.

 • Den mest populære måde at dekorere et karm på er at kombinere lys gennemsigtige tuller med gardiner lavet af naturlige stoffer. Nogle gange kan de hænge frit, men oftere er de fastgjort med klistermærker lavet i stil med det indre af huset.
 • Når enheden i kabinet vinduet kabinettet, er det bedst at vælge klassiske romerske eller rullegardiner samt horisontale persienner til vinduets størrelse. Det vigtigste er at sikre, at de er nemme at lukke og åbne.
 • Til salg er der specielle hjørner til karosserier. De er lavet af en profil, der er buet til de enkelte størrelser. Men deres pris er ret høj, så allerede færdige modelmodeller bruges oftest:
  • træ eller metal. Til deres installation anvendes beslag, som er monteret på begge sider af vinduet. På hver vinduesåbning skal du installere en separat tagbøjle, så hvis buglens vindue har 3 vægge, så vil der være tre taghuller. Men for at hænge tyl og gardiner på dem skal du installere gardinstænger i to rækker;
  • streng. De er gode til at dekorere vinduerne i buglens vindue med lys organza. I dette tilfælde er der også installeret specialbeslag på begge sider af hvert vindue, og strengen strækkes mellem dem;
  • loft. De tiltrækker ikke opmærksomhed, men er i stand til at modstå selv tunge stoffer. På trods af disse fordele er de ikke kendetegnet ved nogen form for appel.

Værelser med et karnapvindue har eksisteret i mange århundreder. Og altid deres primære opgave var ikke bygningens udvendige arkitektoniske udsmykning, men traditionen om respekt og elegance til interiøret. Derfor er det vigtigt at korrekt og smukt understrege alle nyanser, når du dekorerer og arrangerer disse ekstra målere uden at ødelægge det samlede indtryk af huset.