Loft fra foring - muligheder for brug og dekoration af loftet med træpaneler (80 billeder)

Måske er det mest almindelige arbejde med bearbejdning af loftoverfladen klædning af loftet. Specialister bruger oftest traditionelle materialer: massivt træ, MDF, plastpaneler.

Resultatet af arbejdet med kompetent installation er det samme for enhver form for råmateriale - loftet skal være en flad overflade med et karakteristisk udseende.

Værktøj og materialer til arbejde

For at opklare loftet med et klapbræt, har du selv ikke brug for en særlig færdighed, det vil tage lidt fritid og et sædvanligt sæt byggeværktøjer:

 • perforator, boremaskine, hammer;
 • særlige vinkler, vandstand eller en regel
 • målebånd;
 • saks til arbejde med metalprofil, en hacksav.

Hvis rammen er planlagt at være lavet af træ, er det nødvendigt at forberede stængerne 20 ved 40, 50 ved 50 og 40 ved 40 millimeter. Designet er samlet fra udvalgte materialer og dets derivater.

For at feste stængerne til loftet og væggens overflade skal du fylde med plastikdæmpere, røde træskruer og sømskruer.

Metalbasen, som vist på billedet af loftet på vægpanelet, vil kræve de største økonomiske udgifter, da sæt af dele vil være mere:

 • til bunden af ​​rammen har brug for en cd-profil;
 • for omkredsen - UD profil;
 • selvskærende skruer til metal med et særligt skarpt hoved og lignende - med en boremaskine i enden;
 • Mount U-formet og krydsform.

For at fastgøre vægpanelet til loftrammen brug:

 • byggestifter med beslag;
 • Selvdrejende skruer med et spændeskive
 • klip og nelliker (til træ).

Grundbygning

Før man laver et loft ud af foring, er det nødvendigt at bemærke det laveste punkt på loftoverfladen, og så tager man højde for målingen maksimalt 10 centimeter ned til væggen og efterlader en note. Derefter skal etiketten overføres til alle vægge ved brug af vandstanden.

Endnu bedre vil niveauet være laser type. Efter målingerne vil en linje passere hele rummets omkreds, som regulerer den korrekte installation af rammen.

Overvej at de ved behandling med træstænger og planker først skal behandles med specielle antiseptika mod mulig rottning, skadedyr og brandbeskyttelse.

Basen af ​​træstænger

Det første skridt er at fastgøre brædderne til loftet i en retning vinkelret på beklædningen. Det er nødvendigt at forlade en afstand på ikke mere end 100 mellem trædele og plast - 60 centimeter.

At lægge stængerne skal være bundfladen parallelt med gulvet og på samme linje med den anden, for hvilket der anvendes et niveau.

Efter at have fastgjort to stænger på de dele af rummet der står i kontrast til hinanden (med et interval på 15 centimeter fra væggen), skal du kontrollere niveauet fra kanterne af stangen og i midten.

Derefter fastgøres skruer og dykker til loftsaksen hver 60 centimeter. Til reference er det rimeligt at strække ledningen mellem stængerne og installere rester. Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet fortsæt til styrkelse.

For at gøre konstruktionen mere pålidelig anbefales det at lave jumpers mellem hoveddelene. Derefter skæres i stykker (så deres længde er lig med bredden mellem stængerne), fastgør dem til den centrale del af loftet.

Men hoppere til styrkelse kan kun laves på steder hvor den største sværhedsgrad forventes.

Metal profil til rammen

Arbejdet er af samme type til vægbeklædning og loft med gipsvæg. Når du har styret niveaulinjen for basen, skal du rette profilen med dowels UD. Når vi flytter væk fra væggen 15 centimeter, monterer vi to ekstreme cd-profiler under hensyntagen til liningarkets forløb.

Hver 60 cm af hele profilens længde er den styrket med specielle fastgørelsesdele til overfladen. De resterende dele af profilen er også installeret og monteret i overensstemmelse hermed. Styrk basen "krabbe" krydsstykker.

Før installationen af ​​vægpanelet begynder, skal ledningerne til belysningssystemet lægges, og leder ledningerne på de rigtige steder. Efter afslutningen af ​​arbejdet skal de strækkes ud i de færdige huller og installeres armaturer.

Arbejde med clapboard

Montering og design af loftet med foring er det samme: både fra træ og MDF.

Det første trin er valget af kvalitetsmateriale og farve til loftbeklædning. Forud er det nødvendigt at forberede klappbræt med striber, hvilken længde svarer til bredden mellem væggene og trække 5 millimeter.

Arbejde med klappladen skal begynde med en stribe, der er fastgjort til hver af de styrende sider. Og du vil efterlade et hul fra væggen med maksimalt 5 mm. Andre dele indføres i låsesporet og observerer en lille vinkel, og du skal skubbe den så tæt som muligt. Til dette formål er en gummihammere nyttig til at trykke på rumpen.

Den anden ende er fastspændt eller skruet til bundens styring til nedre kant med selvskærende skruer. For at undgå spaltning af materialet er det bedre at først bore placeringen af ​​deres installation.

Loftet i moderne stil forudsætter tilstedeværelsen af ​​indbyggede lys, så resultaterne for dem skal udarbejdes på forhånd. Så striberne stables i hele rummet.

Samtidig er det rimeligt at drive sidstnævnte ind i låsen ved hjælp af kiler, der drives mellem væggen og klapbrættet. Det endelige design vil være stærkt nok, så der er ikke behov for yderligere dimensionering.

Loft fra foring i indretning

Hvordan og hvordan at skære loftet, så det ikke kun er smukt, men også praktisk, og når det er muligt, miljøvenligt, interesserer mange. Specialister på de forskellige finish udsender foderplastmateriale, hvilket er en af ​​de mest almindelige måder at afslutte loftet på.

Særlige egenskaber

Oprindelsen af ​​byggematerialets navn er interessant. Tidligere var transportvogne beklædt med træplader, som derefter blev brugt i indretning. Sådan kom det generiske navn på træmateriale til.

Dens vigtigste træk er naturlighed. Rummet hvor loftet er trimmet med træ clapboard trækker vejret. Et naturligt mikroklima er dannet i det på grund af en sådan egenskab af et træ som absorption af fugt, når det er rigeligt og frigives, når det er knappe.

Særlige træk er:

 • naturlighed og naturlighed
 • holdbarhed og pålidelighed i brug
 • varme og lydisolering;
 • sikkerhed;
 • modstand mod rådnerprocesser
 • let pleje
 • nem installation;
 • originalitet af udseende
 • fuld sundhedsbeskyttelse
 • Fantastisk mulighed for at skjule kommunikation.

Træforing er forfader for sådanne produkter som metal og plastforing. Et træk af enhver art er dets form og installation. Den klassiske af genren - træpaneler er velegnet til at dekorere forskellige overflader, herunder loftet. Den eksisterende ulempe - svag fugt og varmebestandighed i dag er let elimineret. Nødvendige imprægneringer vil nemt klare dette problem.

Plastudgaven af ​​loftbeklædningen er primært budget. Fremstillet af sømløs teknologi, attraktiv og elegant. Det har dog en række alvorlige ulemper. Den vigtigste er dens skrøbelighed. Over tid mister den sin hvidhed, falmer og bliver gul. Underkastet mekaniske stress- og temperaturreaktioner.

Foring, fremstillet af stålplader og aluminium, bruges oftest i udsmykningen af ​​facaden af ​​huset, men den kan bruges i udhus, gårdsbygninger. Aluminium produkt næsten for evigt, hvilket ikke kan siges om analogen. Billig materiale - kort levetid. Mindre skade på det beskyttende lag fører til en irreversibel proces - forringelsen af ​​et tyndt metal.

På grund af de mange typer foring, der passer til efterbehandling af lofter i værelser med forskellige driftskrav og æstetiske krav.

Hvordan vælger du et materiale?

Der er mange producenter af dette materiale, kun kvaliteten af ​​produkterne vil i nogle tilfælde efterlade det bedste. For ikke at forveksle i købet bør du omhyggeligt undersøge det på købstidspunktet. Vær opmærksom på hver lille ting.

Emballage - du skal være opmærksom, hvis vægpanelet sælges pakket i film. Denne kendsgerning taler om den lave kvalitet af varerne, da sælgeren ikke må rive filmen og trække panelet til eftersyn. Også filmdækkede paneler udsættes for fugt forårsaget af ikke-ventilation. Denne pakke har en negativ indvirkning på kvaliteten af ​​selv førsteklasses materialer.

Kontroller om muligt pladen selv. En lille krumning truer resultatet af det udførte arbejde. Det er bedre at nægte et sådant produkt. For det første vil der være vanskeligheder under installationen. For det andet er der ikke nogen garanti for, at det vil vare i lang tid, selv efter at have monteret det.

Hvis visuel inspektion er uden tvivl, skal du kontrollere overfladen. Tværgående bølger kan forekomme på tavlen. Den mest grundige inspektion krævede dockningsstrukturer (riller og kamme). I intet tilfælde bør de indeholde chips eller revner.

Det anbefales at inspicere at have et klip, der kan identificere bølgen. Hvis der findes nogen, kan klyimer ikke indstilles efter behov. Bemærk at samlingen er let, når du forsøger at forbinde individuelle paneler.

Sørg for at bruge enheden, hvis den er tilgængelig i butikken, til at måle fugtigheden på vægpanelet. Tag dig tid til at undersøge dit køb - dette vil tjene som en garanti for det endelige resultat.

Når man vælger et færdiggørelsesmateriale, er det nødvendigt at have en ide om dens specifikation. Træforing er opdelt i fire kategorier af kvalitet. De har betydelige forskelle. Det er umuligt at vælge et kvalitetsmateriale uden at være opmærksom på dem.

 • Klasse A-produkter er fuldt egnede til loftbeklædning. Her er der fejl, som tjæreflader (ikke mere end to), ikke-gennemgående revner (en til to), en knude er tilladt.
 • Klasse "B" er et relativt godt materiale. Dens anvendelse i boligområder er uønsket på grund af æstetiske egenskaber. Dette er et øget antal blinde revner, knuder og tjæreflader.
 • Klasse "C" produkter har lav kvalitet. Den anvendes kun til foring af udhus. I denne gruppe er kriterierne helt forskellige - udslip knuder gennem revner, lommer. Dette materiale er imidlertid ikke et komplet ægteskab.
 • Produkter af klasse "Ekstra" er kendetegnet ved fuldstændig mangel på mangler. Dette er en ideel mulighed for at afslutte lofterne.

Denne klassifikation er en rejsende stjerne når du vælger træforing. Træet påvirker præstationsegenskaberne for det fremstillede produkt.

design

Ualmindeligt og oprindeligt ser hvidt loft i kombination med forskellige materialer. Foring på loftet i moderne design er populært og efterspurgt, da tendensen til økonomiske materialer bidrager til skabelsen af ​​en unik stil. Og foring er bare et sådant produkt, der er kendetegnet ved en naturlig tekstur, passende omkostninger og nem installation.

For dets oprettelse ved hjælp af forskellige træarter:

 • Den særegne pineprodukter af bløde brune nuancer tiltrækker kunderne med en overkommelig pris.
 • Foring lavet af gran, et interessant budget materiale. Det sidste stadium er malingen af ​​overfladen, da træets struktur ikke er meget udtalt.
 • De vigtigste fordele ved produktet fra lærk er holdbarhed, rig skygge og ekspressivitet af trætekstur. Denne race tolererer fugt.
 • Linden, plast af oprindelse, besidder attraktive gyldne nuancer.

Næve typer foring holdbar, praktisk, modstandsdygtig over for fugt. Uønsket i værelser med konstant høje temperaturer. Som udskilt tjære kan forårsage brand. Hårdttræsarter behandles og tones.

Den hvide farve, som er grundlaget i enhver stil, kombinerer perfekt med andre farver og er i stand til visuelt at udvide rummet. Præference gives til olie og akryl maling. Efter at have bearbejdet en overflade, der beskytter mod fugtindtrængning og insekter med en opløsning, er det muligt at forlænge udløbsdatoen.

Foring skaber et elegant billede med en række kombinationer af diagonale striber.

For at skabe en variation i det indre af rummet tillader oprettelsen af ​​individuelle elementer på loftet - omkring lysekronen, for eksempel. En interessant note i interiøret vil være loftet af plastforing, forskelligt i tekstur og trykt mønster. Ved hjælp af paneler med kontrastfarve er det muligt at zonere rummet.

Design fundne ved hjælp af dette materiale vil give ejeren mulighed for at give en unik og individuel karakter af deres hjem.

 • smalle og lange paneler udvider rummet;
 • mønstre fra linjer harmonisk fusionere i enhver stil;
 • en gitterstruktur med krydsskinner skaber et billede af et loft med bjælker;
 • ser stor foring med plader af forskellig bredde af plastik;
 • Stablering af MDF-paneler i forskellige retninger, de opnår en storslået efterligning af naturligt træ;
 • luksus i efterbehandling opnås ved at anvende hvid farve, fortyndet med guld eller sølvtone;
 • trendy interiør foretrækker rack stil;
 • Ser imponerende kombination af træ og malede lofter.

Der er en mening om egnetheden af ​​sådanne lofter kun på balkoner eller i landhuse. Det er forkert.

I stuen er det hensigtsmæssigt at anvende dette materiale i loftets design. Lakkerede strimler kan omdanne overfladen. Det er muligt at konstruere et billede af bjergegulve i alpine hytter eller jagthuse. Denne effekt kan opnås ved kontrasterende farve af finishelementerne.

Det skal huskes: For at få et solidt billede, skal du dekorere hele interiøret i en stil. Malet foring vil skabe en hyggelig atmosfære for at slappe af i den populære Provence-stil, så nødvendigt i soveværelset. Et næppe mærkbart element i antikvitet og uovertruffen charme vil blive erhvervet i kombinationen af ​​smedede møbler og lakeret detaljer af belægningen.

Et mere omhyggeligt valg af et sådant produkt giver dig mulighed for at undgå en negativ indvirkning på mennesker, der lider af allergiske reaktioner på udskilles væsentlige forbindelser. Køkkenet er det ideelle værelse med et loft lavet af clapboard.

En fremragende mulighed vil også være designet i ovenstående stil. Her kan du bruge beige, hvide, blå toner til panelets farve. Smukke vil gøre interiørindretningen på en udtænkt måde. Et værelse med stilfulde apparater og ståloverflader af husholdningsartikler vil se godt ud.

Et loft af naturtype ville være passende i et køkken med naturstenindretning eller dens efterligning. Anvendelse af paneler malet i kombination med andre genstande af farve, der passer til korridorens design. Undgå at miste de yderligere detaljer og det generelle udseende af interiøret.

Børn og kontorer udarbejdes analogt. I børnehaven er der også behov for en omhyggelig og omhyggelig tilgang til sådan dækning. Det eneste værelse i huset, hvor det ikke anbefales at installere loftet på vægpanelet, kan blive et badeværelse. Overdreven fugt kan medføre, at belægningen går i stykker.

beregning

Beregn den nødvendige mængde af dette materiale til loftindretning er let, men omhyggeligt. Og beregningen skal gøres omhyggeligt, så slutresultatet ikke bringer skuffelser i form af ekstraomkostninger (tid, penge, nerver). Det er tilrådeligt at købe varer med en vis margen. Du skal starte med en klart udviklet plan for fastgørelseselementernes retning. Alt dette rettes på tegningen.

Ved hjælp af disse poster er det nemmere at beregne prisen på produktet. Loftets areal beregnes elementært: Bredden multipliceres med din (eksempelvis ab er 3x4 = 12). For nøjagtig beregning er det nødvendigt at kende dimensionerne af det valgte beklædningsmateriale. Disse data skal angives på emballagen af ​​materialet og overholde statens standarder. Ved at dividere loftet på området af et bord, vil du lære, hvor mange paneler der skal bruges.

Almindelig matematik. Men glem ikke om fastgørelsesnansen, det vil sige tilstedeværelsen af ​​riller og højder. Her vil der være en reduktion i bredden af ​​hvert bord. En sådan beregning kan foretages manuelt. Det truer med at bruge en masse tid og kræfter.

Online kalkulatorprogrammer vil komme til undsætning. Kun kendskab til panelets grundparametre er nødvendig - bredde, længde, højde og tykkelse. Baseret på praksis bemærkes det, at resultaterne af to lignende målinger ikke har væsentlige forskelle. Nøjagtigheden af ​​målinger vil holde budgettet tildelt til reparationen, beskytte det mod unødvendige stiklinger. Men glem ikke reglen om at afrunde en brøkdel og tilføje 15% af materialets strategiske reserve.

Du kan straks beregne prisen på materialet. Når du køber, skal du kende parametrene for foringen og den nødvendige mængde. Og glem ikke om de faktorer, der påvirker prisen: prisen afhænger af vægpanelets størrelse, hvis det er nøjagtigt målt, vil det være muligt at erhverve de nødvendige kontanter. Nu er det sikkert at starte installationsarbejdet.

montering

At udføre ethvert arbejde skal udarbejdes omhyggeligt. Eventuelle særlige færdigheder ville være nødvendige, der ville være et ønske. Men at samle et værktøj, uden hvilket intet vil træne præcist, er nødvendigt. Du skal bruge flere typer bygningsniveau. Uden en roulette bliver nødt til at arbejde, som de siger, af syne, hvilket er absolut uacceptabelt. Har brug for en hammer, hacksaw, stik stik og skruetrækker.

I så fald er kassen fra en metalprofil bedre at bruge saks. Når du monterer foringsrøret, skal du bruge en boremaskine med percussionsmekanisme eller en perforator med betonloft. Borens mindste diameter er mindst 6-7 mm. På det tidspunkt vil huden tage lidt tid, hvis den korrekte beregning udføres og markeringen slettes. Caracas til montering af paneler kan være af to typer - træ og metal. Den første mulighed anses for mere optimal. Det er billigere og lettere at arbejde med.

Træ kasse vil kræve:

 • bjælke 4x4 cm, af loftets areal;
 • beslag;
 • træ eller plastik kiler;
 • selvdrejende skruer.

Til den nødvendige metalramme:

 • metal profil;
 • suspension;
 • fastgørelseselementer;
 • selvskærende skruer;
 • ankre.

Om nødvendigt skal foringen tørres før installation. Rengør loftet selv fra snavs, støv og gammelt gips. Find nøgleord med et niveau. Den første bliver det nederste punkt i loftet, som overføres til alle vægge og er forbundet omkring perimeteren med en enkelt linje. Disse er landemærker for kasser barer.

En lille nuance: På steder, hvor guiderne ikke overholder overlapningen, skal du bruge kiler.

Loft med sådan beklædning tolererer ikke forskelle i højde og warps. Kassen er monteret på dowels. Fastgørelsesafstanden mellem stængerne afhænger af det materiale, hvorfra foringen er lavet. Montering af rammen, du kan begynde trimmen. Det er tilrådeligt at udføre dette arbejde sammen.

 • Det første panel er fastgjort til væggen med en spids. Pladerne skal monteres strengt vinkelret på kassen.
 • Inden fiksering med et niveau justeres dets position.
 • Det andet spor, der er tæt indført i de første spor, forstærker rammens placering.
 • Alle andre paneler er monteret analogt. Som praksis antyder, skal det sidste bord ofte skære. For at gøre sømmen mindre mærkbar skal du placere den væk fra den offentlige visning. Under installationen måles straks og hullerne til belysning og kommunikation. Det er nødvendigt at hamre omhyggeligt.
 • Det færdige loft er dekoreret med træplanker rundt om omkredsen. Det er ønskeligt at lak træforing og sokler. Mulig og maleri mulighed.

Tips og tricks

Loftsindretning med klapbræt spiller en vigtig rolle for at skabe komfort i huset.

For at det skal forblive i uberørt stand i lang tid, husk:

 • det anbefales ikke at vådde det;
 • Brug en støvsuger eller en tør klud til rengøring;
 • pletter behandles med et svagt opløsningsmiddel;
 • mestere råder jævnligt til at behandle overfladen med antiseptika og flammehæmmere;
 • det skal fastgøres meget omhyggeligt;
 • give fortrinsret til naturlige materialer.

Loftet på eurolining kan laves både i et murstenshus og i en lejlighed. Foring er det nødvendigt at tage kun kvalitet og installere det, efter trinvise instruktioner.

Du kan vælge et materiale, der har mønstre. Denne mulighed er bedst egnet til et loft eller loggia, det vil også være gavnligt at se på sommerhuset.

Spejlforing ser stilfuldt ud. Du kan sætte familiebilleder på den. I dette tilfælde må det helt sikkert være bredt.

Når du lægger det, er det først og fremmest nødvendigt at fastsætte retningslinjerne korrekt. Dermed bliver det lettere at forme dine egne hænder. Lægning af materialet skal være tæt og forsigtigt tilsluttet. Så er det vigtigt at negle vægpanelet, så arkiveringen skal vare i mange år.

Smukke eksempler i interiøret

Træbjælker i loftet gør rummet visuelt bredere. Også sådan en loftsbeklædning ser meget stilfuld og interessant ud.

Stilfuldt loft fra foring: 3 hovedfordele

Nu er plastbeklædning blevet et meget populært materiale til at dække loftet. Ved udførelse af husdækket anvendes materialer som MDF, træ, plast. Med en kompetent installation af finishmaterialet bliver overfladen af ​​loftet perfekt fladt med et udsøgt unikt udseende. Placeringen af ​​båndene på materialet vil bidrage til en fremragende opfattelse af rummet. Afslutning af loftet i et privat hus eller lejlighedsklap er ganske simpelt, så alle vil være i stand til at udføre det selvstændigt uden store vanskeligheder. At vide, hvordan man klæder loftet med klapbræt og har de nødvendige materialer og værktøjer, det er helt muligt at skabe et unikt interiør.

Moderne beklædning på loftet

Til udførelse af indretning anvendes mange forskellige materialer. Men på trods af fremkomsten af ​​nye materialer falder efterspørgslen efter foring slet ikke.

Dette materiale ser udmærket ud i indretningen og er desuden kendetegnet ved:

 • En fremragende udsigt over naturligt træ;
 • Nem installation;
 • God pris.

Fra moderne foring syntes træ, som er perfekt til et hyggeligt værelse

Foring ser ikke kun godt ud på loftet, men med hjælp er det muligt at arrangere helt forskellige overflader. Det er meget rart at være i et træhus, fordi panelen er præget af miljøvenlighed, skønhed og holdbarhed. Når man vælger den mest egnede euroforing til husdesign, er det vigtigt at være opmærksom på den anvendte træ, sin klasse, sektionsprofil.

Traditionelt anvendes fremstilling af foringstræ til nåletræ eller hårdttræ.

Næve typer foring praktisk, holdbar, modstandsdygtig over for høj luftfugtighed og praktisk taget ikke underkastet forfaldsprocesserne. Imidlertid bør lignende materialer ikke anvendes til efterbehandling værelser med høje temperaturer, fordi træ udsender tjære i store mængder, hvilket kan føre til brand. Indretninger af hårdttræ beklædning er nemme til yderligere bearbejdning og farvning, så det er muligt at udføre en unik indretning.

Afslutning af loftklappladen: gør det rigtige

Hvis du har brug for høj kvalitet og billigt materiale til efterbehandling af ethvert værelse, skal du være opmærksom på foringen. Sådanne lofter har mange fordele, men når man vælger dem, er det nødvendigt at vide, hvordan installationen af ​​vægpanel udføres.

Til installation skal du forberede materialer og værktøjer:

 • Nedstryger på et træ;
 • Puncher;
 • skruetrækker;
 • Wall paneler.

Når du klipper loftet med clapboard, skal du følge instruktionerne korrekt og korrekt.

Foring er præsenteret i form af separate paneler, hvis længde kan justeres uafhængigt, og bredden er den mest forskellig, alt afhænger af mønster og fabrikant. Produktets tykkelse er standard, men det er muligt at bestille den ønskede størrelse. Det er bedst at vælge monofoniske muligheder, fordi billedet bliver nødt til at hente og der vil være for mange scraps. Inden du installerer vægpanelet, er det vigtigt at beregne, hvor meget materiale der kræves. Det krævede antal paneler beregnes ud fra det overfladeareal, der skal dækkes, bredden på et panel og hvor mange stykker panelet skal skæres.

Inden du installerer vægpanelet, skal du arrangere loftplanet med bjælker, hvorpå arkene skal fastgøres. Intervallet mellem bjælkerne skal være mindst en meter. Når kassen er klar, kan du gå videre til installationen af ​​vægpanelet og fastgøre den på rammen ved hjælp af selvlukkende skruer. Efter alt loftrum er dækket, er det nødvendigt at forsegle leddene godt. Hvis du vil have loftsoverfladen praktisk talt sømløs, så er bred foring ideel. Før installationen er det bedst at forudmontere loftoverfladen ved hjælp af en primer og kitt.

Det er vigtigt! Ved køb af et vægpanel skal du lave en lille bestand af dette materiale, fordi det i arbejdet er helt muligt, at bestyrelsen bliver beskadiget.

Typer af loftbeklædning: klassificering

Loftet trimmet med clapboard ser simpelthen unikt ud, fordi dette materiale hjælper med at gøre loftet mere jævnt, elegant og holdbart. Men for at arrangere loftet i overensstemmelse med alle krav, skal du vælge det rigtige materiale til finishen. Der er flere forskellige klasser af foring, der har forskellige egenskaber.

nemlig:

Der er flere klassifikationer, der forer loftet. Du skal vælge den rigtige for din lejlighed.

Klasse A beklædning er kendetegnet ved et lille antal knuder og revner. Alle disse fejl er kun tilladt på uhåndterlige steder. Klasse B-foring har synlig grovhed, hak og revner, som det er muligt at opdage på forsiden af ​​produktet. Klasse C-produkter er karakteriseret ved alvorlige mekaniske skader og alvorlige træfejl.

Til fremstilling af ekstra klasse foring anvendes materialer af høj kvalitet. Det adskiller glat smuk overflade uden fejl. Klapbordet, der er roligt lavet af lærk, er ret efterspurgt, fordi det har høje kvaliteter og eksterne indikatorer.

Sådan repareres LED-stripen på loftet på vægpanelet: installationsregler

LED-stripe til lofter er meget efterspurgt, og de er vant til at designe lofter af enhver art. To-niveau lofter med brugen af ​​en sådan belysningsenhed ser meget interessant ud. For at montere LED stripen i loftet, lavet af clapboard, skal du kende reglerne for dets installation.

For at gøre dit loft mere unikt og komplementere rummet med et nyt design, kan du bruge LED stripe

Dette belysningselement gør det muligt at supplere standard traditionelle lamper og er kendetegnet ved:

 • God pris;
 • Nem installation;
 • En række forskellige farver.

LED strips hjælper med at skabe yderligere belysning og fokusere på et bestemt møbel. Et sådant element af belysning kan fyldes på overfladen af ​​vægpanelet eller blot limes. Ser gennem fotos af interiøret med LED stripe, kan du sørge for, at dette er et glimrende belysningselement, som vil bidrage til at skabe en unik atmosfære i huset.

Universal hvid beklædning på loftet

Den hvide farve i loftet i hvert værelse, især i soveværelset, ser bare perfekt ud, da det passer perfekt sammen med alle nuancer og giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet.

For visuelt at udvide rummet i rummet og give det trøst, kan du bruge hvid vægpanel på loftet.

Foring er lavet af plader af udvalgte træ og bruges til tagdækning i absolut ethvert rum, fordi det adskiller sig fra:

 • Ensartet fordeling af fugt;
 • Fremragende varmeopbevaring;
 • Det har en fremragende udsigt.

For at beskytte vægpanelet mod udsættelse for høj luftfugtighed udføres maleri, hvilket hjælper med at give materialet et unikt udseende. Det hvidkalkede materiale hjælper på en eller anden måde med at give effekten af ​​antikken, og det forlænger også vægpanelets levetid. Det er muligt at male træforing ved hjælp af olie eller akrylmaling.

Stilfuld og unik aluminiumsforing på loftet

Ceiling cladboard clapboard i lang tid har stor efterspørgsel, fordi det giver dig mulighed for at give en unik og sofistikeret stil til interiøret. Aluminiumsforing anvendes til moderne beklædning af loftrummet, fordi det har mange fordele i forhold til træmateriale.

Nyheden indeholdt en unik aluminium foring til loftet

Især som:

 • Lav vægt;
 • Lang levetid;
 • Rust udgør ikke;
 • Det har en fremragende udsigt.

Ved hjælp af dette materiale skabes en unik smuk spejloverflade, så det er muligt at udvide rummets rum og give rummet et unikt raffineret look. Det er værd at bemærke, at installationen af ​​metalforing kræver visse færdigheder, og installationen skal udføres meget omhyggeligt, fordi den ikke er modstandsdygtig over for mekaniske skader. Derudover skal du passe på yderligere isolering, da et sådant materiale har en høj varmeledningsevne.

Afslutning af loftklappladen (video)

Efter at have læst anmeldelser af vægpanelet, kan du være sikker på, at dette kun er et fremragende efterbehandling materiale, der giver overfladen et glimrende udseende. Lining til loftet er i stor efterspørgsel blandt de præsenterede efterbehandling materialer, fordi det giver dig mulighed for at skabe et unikt udseende.

Foring lofter i moderne indretning

Foring anses for at være et af de bedste materialer til indretning af boliger, da det er lavet af naturlige råmaterialer og ikke kun rollens udsmykning, men fungerer også som et glimrende værktøj til lyd- og varmeisolering. Installation af foring er enkel, og et stort udvalg af teksturer og farver gør det muligt at bruge det til ethvert design. Særligt bemærkelsesværdige er foringernes lofter - de giver rummet et stilfuldt udseende og fylder det med atmosfæren af ​​komfort og varme i hjemmet.

Særlige egenskaber

Foring er et bord, der på den ene side har en speciel rille og på den anden side - en kant. Takket være dette design udgør dele under samling en solid belægning, der er pålidelig i drift og ikke deformeres ved temperatur. Normalt er foring fremstillet af forskellige træarter, men også plast- og metalpaneler kan findes.

Loftet i lejligheden er som regel beklædt med bord af nåletræ - de er præget af smuk tekstur og mønstre, modstår mekaniske belastninger og giver rummet en behagelig aroma.

Klappladens loft kan installeres som en enkelt-tier og design komplekse strukturer, der består af flere niveauer. Forskellen mellem modellerne af ophængningssystemer er kun i samlingen af ​​rammen. Ceiling trim clapboard har mange fordele, som omfatter:

 • Smuk indretning. Denne type design er altid i mode og kan bruges til enhver stil.
 • Let installation installationsarbejde. Suspended strukturer kræver ikke yderligere behandling - det er nok til at dække dem med plet eller lak.
 • Maskering af overfladefejl. Beklædningspanelerne kan ikke kun oplyse uregelmæssighederne, men også gøre det muligt at skjule kommunikationssystemer og ledninger, der er nødvendige ved installation af armaturer.
 • Fremragende termisk ledningsevne og lydisolering.
 • Mulighed for kombination med andre dekorative materialer. Takket være den originale kombination af træ med metal og glas kan du opnå en fantastisk effekt i design.
 • Miljøvenlighed. Træ er et naturligt råmateriale, derfor er det helt sikkert for menneskers sundhed. Desuden er styrelsens design i stand til at opretholde et bestemt mikroklima i værelserne.

På trods af tilstedeværelsen af ​​positive egenskaber har lining lofter deres ulemper, nemlig:

 • Reducerer højden af ​​rummet. Uanset om det er et simpelt eller multilateret system, kan du ikke gemme rummets højde, når du installerer det. Derfor anbefales disse lofter at placeres i rummelige værelser.
 • Manglende brandsikkerhed. I modsætning til loftgipspladen kan trækonstruktioner hurtigt tage i brand, derfor er det ønskeligt at dække dem med specielle blandinger, som ikke kun forlænger belægningens levetid, men også beskytter den mod en mulig brand.
 • Lavt fugtighedsbestandighed. I rum med høj luftfugtighed er det bedst at indstille lofter, da det under indflydelse af kondensat og dampe kan ændre størrelsen og blive deformeret. For sådanne værelser er det ønskeligt at vælge plastforing. Hvis designet giver et træbræt, skal det være dækket af beskyttelseslak.
 • Ustabilitet for udseendet af skimmel og meldug. Dette gælder kun for træforing.

Typer af foring

I dag fremstiller beklædningsgenstande foring af naturligt træ, plast og fiberplader. Samtidig er materiale fra en matrix meget populært i moderne design, da det er lavet af forskellige typer træ. For udsmykning af lofter i boliger vælges brædder og lindebrædder - pineplader er velegnet til indretning i private huse og hytter, og lindeversioner kan bruges til at dække overflader i lejligheder.

Derudover varierer træbeklædning i størrelse, træklasse, mønster og monteringssystem. Det brede bord har udseendet af eurolining, og det ser smukt ud på bjælkelofter.

Plastpaneler er af to typer: sømløse og med søm. Samtidig ligner sidstnævnte efter installation en træbeklædning og er præget af høj æstetik og en overkommelig pris, så de kan bruges, hvis huset gennemgår budgetreparationer, eller det er nødvendigt at dekorere lofterne i værelser med høj luftfugtighed. I modsætning til naturmateriale er plastvægpanel praktisk og præsenteret i et bredt udvalg af farver og teksturer. Det er produceret ikke kun med efterligning af træ, men også dekorative sten.

Sømløse plastplader i deres design har et specielt tunge-og-ridsystem, og efter installationen er sømmerne næsten umærkelige. Bredden af ​​dette materiale er ret stor, så det bruges til udsmykning af rummelige værelser.

Veletableret og foring af fiberplader. Den er lavet af træfiber ved at trykke. Disse plader har standardstørrelser og former, men deres design er ubegrænset. Det ydre lag af panelerne er dekoreret med originale tegninger og mønstre, dækket af maling af forskellige farvepaletter.

Materialet er uønsket til udsmykning af lofter i våde områder. Derfor, hvis du har brug for at installere et ophængt loft på badeværelset eller i køkkenet, anbefales det derfor aluminium eller metalplade.

design

På det moderne marked er der mange modeller af vægpaneler, så du kan oversætte til virkelighed enhver designidee. Det hvide loft på et tømmer anses for at være en perfekt udsmykning til værelset, da det ikke kun visuelt udvider rummets grænser, men også gør rummet lyst og vil fylde det med en særlig atmosfære af komfort. Om ønsket kan den suspenderede struktur suppleres med farvede sektioner eller gøre indsatser af mørke brædder.

Det ser smukt ud i værelser og blanke foerer - i modsætning til matte paneler, er det praktisk at bruge, bliver ikke snavset, og efter rengøring er der ingen pletter på overfladen.

I den klassiske stil til loftpudsning er træplader valgt - deres naturlige design og farve giver det indre skønhed og blander godt sammen med andre dekorative genstande. En interessant mulighed i designet overvejes og spejlforing. Dens sømløse brede paneler er velegnede til lofter i soveværelser, badeværelser og stuer.

For at udformningen af ​​lokalet skal vise sig usædvanligt, når der monteres lofter fra klapbræt, anbefales det at kombinere materiale med forskellige teksturer og nuancer. Det er også muligt at lægge flere mønstre på panelerne, hvilket gentager linjerne med møbler og gulvbelægning.

Det bør ikke glemmes, at træpaneler kræver korrekt valg af farver - fuldstændig harmoni skal være til stede i interiøret, loftet bør ikke være en separat del af designet. Derfor bør du være meget opmærksom på formularen, antallet af niveauer og kompleksiteten af ​​design. For eksempel vil massive mønstre af mørk farve reducere rummet og gøre det mørkt, og lyspanelindsatser, tværtimod, vil udvide grænserne.

For yderligere at forbedre skovenes skønhed, skal loftet have et godt belysningssystem i form af stilfulde lysekroner.

Anvendelsesområde

For nylig er forskellige materialer blevet brugt til indretning, men foring er den mest populære blandt dem. Overfladerne, der er beklædt med det, har høj holdbarhed, universalitet og miljøvenlighed. Lofter af klapbræt kan installeres i både en mursten og et træhus. Sådanne designs ser også ud til at være interessante i lejligheder. Paneler med imiteret logger eller tømmer kan nemt dekorere ethvert interiør, især de bruges til at forene loftet.

Træ blander sig godt med stenværker. I sig selv er stenen et koldt materiale, men hvis det suppleres med klapbræt, vil rummet ændre sig og blive behageligt.

For eksempel i et soveværelse eller stue kan en af ​​væggene blive revet med en dekorativ sten og et loft lavet af klapbræt. Resultatet bliver et smukt design. Sådanne paneler passer perfekt ind i et interiør af haller, køkkener og planteskoler. Hertil kommer, at clapboard ofte rammer lofter på altaner og loggier.

Hvordan laver du dine egne hænder?

Installationen af ​​det hængende loft fra vægpanelet er simpelt, så dets installation kan udføres uafhængigt uden hjælp fra håndværkere. Afslutningen udføres i to faser: For det første udformes understøtningsrammen, hvorefter folien er færdig.

Monteringsrammen er som følger:

 • Bestemtes ved fastgørelsen af ​​vægpanelet. Hvis den er langsgående, er rammens lathing fastgjort tværs med tværgående omvendt. Desuden skal du forud for installationen indstille niveauet for det fremtidige loft og tegne markeringer, som vil blive arkiveret. Rammen skal monteres 5-10 cm under hovedloftet. For at gøre alt dette rigtigt, anbefales det at bruge et laser eller hydraulisk niveau.
 • Efter alle markeringer skal du rette aluminiumsprofilprofilen rundt om rummet. Docking dele kan bruge skruer og dowels. I dette tilfælde skal profilen svare til strukturens dimensioner, derfor skæres den og placeres langs rammens længde og bredde. For at øge rammens styrke bliver den yderligere styrket med suspensioner, idet man observerer et trin på 60 cm.
 • Det næste trin i installationen af ​​loftet ligger på foring. Først skal du spike lamellerne til rammen, justere dem i størrelse til væggene, så kan du sætte dekorative plader. Ved afslutningen af ​​arbejdet lukkes alle stødhuller med stænk, og leddene med vægge bliver soklen. Ved montering af plastbeklædning fastlægges der først og fremmest soklerne, og først derefter sættes panelerne.
 • Hæfteklammer bør køres ind i indersiden af ​​sporet. Træklappladen er fastgjort med små søm, MDF-panelerne er fastgjort med negle med en stor hætte, og plastpladerne er fastgjort til rammen med selvskærende skruer og en hæftemaskine.

På hvordan man monterer vægpanelet på loftet, se følgende video.

Tips

Loftet på vægpanelet ser smukke og originale ud i et moderne interiør, men for at kunne ikke kun glæde sig over dets æstetik, men også pålideligt betjene lang tid, skal du vide, hvordan du ordentligt fastgør den. Hvis installationsarbejdet udføres uafhængigt, kan følgende ekspertanbefalinger hjælpe novice-mastrene i dette:

 • Da træ anses for at være et "lækkert" materiale, bør det opbevares i flere dage i et rum, hvor loftet skal installeres. Takket være dette vil vægpanelet "blive brugt" til de nye betingelser for temperatur og fugtighed, erhverve den ønskede form og give ind til nem installation. Det er nødvendigt at stable brædderne i bunker.
 • I så fald blev der købt et materiale i pakken, der blev fundet flere buede stropper, så der er ingen grund til at være forstyrret - de kan bruges til plettering af de steder, hvor der skal bruges materialer.
 • Det er nødvendigt at fastsætte foring med negle med en lille hat. På samme tid for at dække lofterne i badeværelser og verandaer skal negle være dækket af en beskyttende blanding, ellers vil de ruste på grund af fugt, og pletter vil blive vist på den hvide foring, hvilket vil være vanskeligt at tørre af.

Burrs og chips omkring de indskruede selvskærende skruer kan undgås, hvis du forborer huller til selvlukkende skruer, inden du monterer dem i brættet.

Detaljerede instruktioner til headlining clapboard

Et af stadierne i enhver reparation kan kaldes loftarbejde.

At reparere loftet er et ret hårdt arbejde, så alle ønsker at forenkle og forenkle denne proces. Tagpladeklapbord betragtes som den mest enkle løsning, der ikke kræver nogen byggeoplevelse eller nogen særlige omkostninger. Men hvordan man klæder loftet klapbord korrekt?

For at besvare dette spørgsmål skal du nøje undersøge nogle af finesserne i processen. Skæreplankloft udføres i flere faser.

Vægpaneler ser ædel ud

Valg af materiale

Denne fase kan sikkert kaldes det vigtigste, fordi du skal hente kvalitetsmateriale, der vil tjene i lang tid.

Moderne byggemarked tilbyder en række materialer til udsmykning af boliger.

Et af disse materialer er foring. Det er et panel med en kam på den ene side og en rille på den anden side. Tilslutningen af ​​rillepaneler gør det muligt at oprette et pålideligt fikseringssystem.

Oftest til fremstilling af foring bruge naturligt træ. Linden, fyrretræ og cedertræ anses som ideelle råvarer.

Afhængigt af kvaliteten af ​​træforing er opdelt i kategorier:

 1. "Extra" er et panel af høj kvalitet, der er ingen knuder og mørke pletter på dem. Prisen på dette materiale er meget højt.
 2. "A" - materiale med tilstedeværelsen af ​​et lille antal knuder. Foring af denne klasse er tilgængelig for de fleste forbrugere.
 3. "B" - paneler med knuder på overfladen. Det er perfekt egnet til udsmykning af landhuse, værelser til hvile og altaner.
 4. "C" er et meget dårlig kvalitetsmateriale med masser af knuder og mørke pletter.

Trævægspanel på loftet

Ud over træ, til fremstilling af foring anvendes polyvinylchlorid. Plastpaneler har flere fordele:

 • modstand mod høj luftfugtighed
 • Der kræves ingen yderligere behandling med beskyttelsesudstyr.
 • Dekorativ film på overfladen kan efterligne noget dyrt træ.

Men der er PVC paneler og negative kvaliteter:

 • under tyngdekraften påvirker materialet sig,
 • fra solstråler "udbrændt" farveforing.

Når du har købt træforing til loftbeklædning, skal du bruge følgende tips:

 1. Efter udpakning skal det købte materiale nedbrydes i lokalet, hvor loftet skal være beklædt.
 2. For at tørre panelerne deformeres ikke, overfladen under dem skal være tilstrækkeligt glat.
 3. Tørring af vægpanelet anbefales i lang tid, fra en måned til tre.

Gennemførelsen af ​​disse anbefalinger vil muliggøre trim af høj kvalitet, og sandsynligheden for deformering af loftet minimeres.

Udvælgelse af værktøjer

Clapboard loftbeklædningen indebærer brug af simple værktøjer, der er tilgængelige i arsenalen af ​​hver ejer:

Forberedende arbejde

 1. Først og fremmest er det nødvendigt at fjerne den gamle belægning fra loftet for at rense smuldrende gips.
 2. Så skal du lave en markering under kassen. Rammerne er arrangeret vinkelret på den valgte retning af beklædningspladerne. Retningen er valgt med den betingelse, at panelerne i længden ikke har ledd.
 3. Hvis træstænger vælges til rammen, skal de desuden behandles med beskyttelsesmidler. Metal lathing har en lille margen fra loftet, som giver dig mulighed for at skjule de eksisterende ingeniør systemer og kommunikation.

Overfladen under rammen skal være helt flad. Dette vil forlænge loftets levetid og undgå unødvendige problemer.

Batten til plastforing kan være lavet af træplader

Montering af paneler på batten

Til afslutning af loftet kræver clapboard ikke et stort antal mennesker med særlig viden. Men hjælp fra en ven eller en familie vil i høj grad lette arbejdet. Dette gælder især for installation af lange paneler.

Det første panel presses tæt mod væggen og fastgøres i de steder, hvor rammen passerer. Kammeret på det andet panel indsættes i sporet af panelet i den foregående række og er fastgjort på samme måde. Arbejdet bør kun udføres ved en positiv temperatur og lav luftfugtighed.

Huller til rør og armaturer skæres i løbet af arbejdet for at undgå unødvendige indsnit.

Clapboard loft

Fastgørelsen udføres bedst på stederne på kammen i rillen.

Dette vil skjule fastgørelsesdækslets hætter. Når du dækker loftet med træklapplader, er det ønskeligt at bruge rustfri fastgørelsesanordninger for at forhindre udseende af rustne striber. Det er muligt at bruge skjulte fastgørelseselementer, men omkostningerne er ret høje.

Loftet, beklædt klapbræt, kræver ikke særlig pleje. Det vigtigste er at rengøre det fra støv og snavs i rette tid. Og på plastpaneler kan de opdagede skader og ridser gnides med voks.

Klappladens loft ser godt ud i interiøret

Udseendet af loftet er en vigtig del af det indre af ethvert rum. Det har ikke kun en dekorativ funktion, men har også praktisk betydning. Først og fremmest holder loftet varme, isolerer fremmede lyde og gør detaljerne i kommunikation og belysning usynlige.

Det moderne marked for byggevarer tilbyder et udvalg af efterbehandling materialer, der kan gøre loftet moderne, smukt og velplejet. En af repræsentanterne for sådanne efterbehandling materialer er foring. Overvej hendes synspunkter og hvordan man klæder klappplankloftet.

Typer af konstruktion clapboard

Træforing er et populært efterbehandling materiale. Det er lavet af løvfældende og nåletræer. Vigtigste fordele: Modstandsdygtig mod dannelse af svampe og skimmelsvamp, nem at behandle, der er et lille antal knuder.

For at skære loftet med sine egne hænder, vælger mange forbrugere på grund af styrke, holdbarhed og miljøvenlighed. I rum, hvor lufttemperaturen er meget højere end normalt, og loftet skal være clapboard, anvendes en lindebræt, da den ikke indeholder harpiks. Vægpanelet kan males med emalje af forskellige farver, lakeret eller bare have sit eget naturlige udseende og farve.

Plastforing udmærker sig ved nem installation og praktisk anvendelse, fraværet af forfald og korrosionsprocesser. Det kan enten være med søm eller sømløs, efterligne strukturen af ​​natursten, forskellige træarter, samt have ensartet farve. Efter montering af lofter er priming og maling ikke påkrævet.

Wallboard af MDF eller MDF paneler er lavet af træfiber ved at trykke, også bruges til at afslutte loftet med clapboard med egne hænder, men anbefales ikke til brug i værelser med høj luftfugtighed. Funktioner: På grund af det rige farveområde har de et smukt udseende og er holdbare.

Foring kan males eller efterlade en naturlig farve

Design af loftet lavet af foring

Praktisk taget er alle materialer, der anvendes i udsmykningen af ​​lokaler, perfekt kombineret med pladen af ​​klappladen, der bruges til at lave loftet med egne hænder. For bad og saunaer, landhuse, loggier og altaner er dette materiale ikke ens. Køkkenet kræver ikke mindre opmærksomhed.

Udformningen af ​​loftet på vægpanelet bør kombineres med det samlede indre af rummet og se stilfuldt og harmonisk.

For at overfladen ikke er monotont, udføres skinnerne i forskellige retninger, hvorved der dannes et bestemt mønster. Til samme brug af dekorative bjælker eller lameller af forskellige farver. Køkkenet vil se elegant ud, hvis det naturlige træ er til stede i loftet.

Hvilke værktøjer kræves

For at lofte klappladen med en træramme ikke medfører nogen besvær, er det nødvendigt, at du har til rådighed dit specifikke sæt værktøjer:

 1. Skruetrækker, hammerboremaskine eller slagboremaskine.
 2. Hammer.
 3. Niveau (vand eller laser).
 4. Building Corner.
 5. Roulette.
 6. Nedstryger. Til metalprofil - metal saks.

Ved konstruktion af en træramme anbefales det at anvende en stang af størrelse 20x40 mm, 40x40 mm, 50x50 mm. For at fastgøre det til loftet og væggene skal du bruge negle-skruer eller ankre sammen med plastdyk og skruer til træ. Hvis du har brug for at lave et loft ud af vægpanelet med dine egne hænder, men ved hjælp af en metalramme skal du desuden bruge:

 • CD-profil - tjener som grundlag for rammen;
 • UD-profil for at skabe en omkreds;
 • Krybbel og U-formede mounts af krydstype;
 • skruer "loppe" og skruer til metal.

For at skære loftet i et træhus kræver visse beregninger af antallet af nødvendige materialer. Foringen er fastgjort til rammen med hæfteklammer af byggestiften, specielle søm, klip og skruer med pressevask.

Overtræk kan laves både i en retning og i forskelligt for at skabe et mønster

Forberedende arbejde

Sheathing clapboard indebærer udførelse af obligatorisk forberedende arbejde. Når du køber dette materiale, skal du forstå, at panelet skal have samme temperatur og fugtighed i rummet, for at undgå sved og forvrængninger bagefter. Til dette formål skal den fjernes fra emballagen og lægges ud på gulvet i mindst en dag.

Hvis de gamle belægninger eller andre efterbehandlingsmaterialer er til stede i loftet, demonteres de uden fortrydelse, og afskallingsgipset fjernes. Overfladen rengøres fra støv og forskellige forurenende stoffer. Små huller er fyldt med en kitt og dybt med en kværn, de broderer og beton med cementmørtel.

For at undgå svampeinfektion behandles basen med en speciel løsning. Om nødvendigt laves isoleringsmateriale.

Overflademærkning

Denne fase af arbejdet er den mest ansvarlige, på kvaliteten af ​​hvilken hele afslutningen af ​​loftet afhænger. Opgaven med at skære loftet med klappladen bliver korrekt løst, hvis du markerer korrekt. Dens formål er at definere det vandrette, der betegner planen for den fremtidige placering af træet trim, samt tegning parallelle linjer på alle væggene i rummet.

Ved hjælp af et hvilket som helst niveau finder man det laveste punkt af basen, hvorfra andre mærker er lavet på andre vægge langs omkredsen.

Loftet sænkes inden for 7-10 cm. En lukket sløjfe påføres med en farvemort eller markør. Man må huske på, at den fastsatte linje skal konvergere på et tidspunkt, og forskydningen angiver en fejl i markeringen.

Rammontering

Det skal være korrekt monteret ramme til foring

At dekorere loftet med dine egne hænder er en simpel proces, men det kræver en vis opmærksomhed. Loftbeklædningen udføres i to trin: anordningen af ​​understøtningsbasis og dens foring.

1 mulighed: en ramme fra en træbar

I begyndelsen af ​​arbejdet, fra de modsatte sider af rummet er to bjælker monteret i en afstand på 10-15 cm fra væggen. Bjælken er fastgjort i loftet ved hjælp af negle, dykker eller ankre med et trin på 60 cm og vinkelret på panelernes valgte retning.

Afstanden mellem stængerne skal være 60-100 cm for træ og 40-60 cm for plastpaneler. Den nederste kant af stangen skal være nøjagtig parallel med gulvet og have samme niveau med de øvrige stænger. Langs den nedre kant af de installerede træstænger strækkes en fiskestang eller et reb, orienterer sig langs hvilke de resterende stænger er fastgjort.

Vi udfører styrkelsen af ​​strukturen. Jumpers er installeret fra samme stang mellem de lagt barer. De er især nødvendige, hvor installation af belysningsarmaturer er planlagt.

2 valg: en ramme fra en metalprofil

Installationen begynder med fastgørelse rundt om UD-profilens vægge langs den markerede kontur.

Vedhæft det med dowels. Så fra modsatte sider af loftet er CD-profiler monteret 10-15 cm fra væggene. Deres placering bør være strengt vinkelret på den fremtidige belægning.

Forbindelsen med profilens loft udføres ved hjælp af U-formede monteringer med en stigning på 40-60 cm. Installer den resterende ledning over loftets overflade ved hjælp af spændingsledningen. Afstanden mellem cd-profilerne må ikke være mere end 60 cm.

Forstærk metalstrukturen med broer ved hjælp af en kryds-type monterings "krabbe".

Efter fuld installation af alle typer rammer er elektrisk ledningsføring monteret, på de nødvendige punkter forlades ledningsenderne, hvor belysningsenhederne vil blive installeret.

Montering af foring

Så vi vil forstå, hvordan man klapper loftet med klapbrættet, så resultatet af arbejdet vil skabe en følelse af dyb tilfredshed.

Fra det valgte materiale fremstilles præforme i forvejen svarende til afstanden mellem parallelle vægge minus 5 cm.

Samlingen begynder med installationen af ​​den første plank, som er fastgjort på begge sider til stængerne med en hæftemaskine. Den anden og efterfølgende lameller indsættes i en lille vinkel ind i hullerne i den forrige. Til pålidelighed er hver plade banket på forsiden langs dens længde med en gummihammer.

Den anden side er fastgjort til styrene til den nederste del af låsekanten. For at gøre dette skal du tage negle eller skruer med en pressevask. Installer strimlen på den modsatte væg.

Ved brug af plastbeklædning eller et PVC-panel er installationens rækkefølge og størrelsen af ​​hullerne for mulig termisk udvidelse ikke lav. Lige før installationen af ​​den første strimmel langs hele omkredsen af ​​loftet under opførelse er det nødvendigt at fastgøre den U-formede rille, i hvilken de yderste ender af alle paneler vil blive indsat.

Sidste etape

Hvordan man laver loftet på vægpanelet er allerede kendt, men nybygget, det tager lidt mere tid. For at lukke kløften mellem væggene og vægpanelet er et hjørne eller en dekorativ sokkel fastgjort langs loften af ​​loftet.

At vide, hvordan man kan sheathe clapboard loft, kan du kompetent organisere hele processen med efterbehandling og dreje træplanker i et pålideligt og iøjnefaldende modigt stof.

Foring er en type efterbehandlingstavle, der blev brugt til sidespor biler i sovjetiske tider.

Men brugerne kunne lide det så meget, at deres anvendelsesområde i interiøret blev så bredt som muligt, på trods af at det moderne marked tilbyder mange efterbehandlinger til enhver smag. Dens fordele omfatter effektivitet, miljøvenlighed, samt et behageligt mikroklima og design af rummet, beklædt klapbræt. Sheathing clapboard loft - en af ​​de populære muligheder for brug af dette naturlige materiale.

Loftet i et træhus lavet af klapplader ser særligt økologisk ud, selv om denne mulighed for efterbehandling nu bruges i huse af forskellige typer og ser godt ud i kombination med et bredt udvalg af materialer - fra mursten og glas til gipsvæggen.

Typer af foring

Indledningsvis var vægpanelet udelukkende træpoleret bestyrelse til efterbehandling med riller og kamme til sammenføjning. Nu trimmer loftet clapboard kan laves ikke kun træ, men også metal, plast, PVC eller MDF paneler.

Træpaneler er perfekte til udsmykning af værelser og køkken, de vil se godt ud på verandaen eller i lysthuset. Det er også en meget almindelig mulighed, hvis du har brug for loft loftsbeklædning.

I badet og andre rum med høj luftfugtighed er det bedre at bruge plastpaneler. Det skal huskes, at de er meget modtagelige for sollys, og sådanne paneler skal beskyttes mod indtagelse for at undgå at falme. Plastbeklædning er meget fleksibel og skjuler helt uregelmæssighederne i loftet, men der kan forekomme revner, hvis det hele tiden skal modstå stress.

MDF paneler er ikke vandtætte og er kun egnet til tørre rum.

Vi bør også nævne typer af trævægspaneler.

Den kan klassificeres efter den type træ, den er fremstillet af, træarten - den vil variere afhængigt af typen og antallet af fejl, på profilen (valgt efter smag) og dimension. Russisk fremstillet beklædning er normalt tilgængelig i størrelser 6m X 15 cm X 1,2-2,5 cm. Foring har et større antal størrelser, hvorfra du kan vælge, om du har brug for et materiale af ikke-standardstørrelser.

Overfladebehandling til installation

Før du installerer klappladen, er det nødvendigt at udføre det forberedende arbejde

 • I starten fjernes loftet af rester af den gamle belægning.
 • Uregelmæssigheder, revner og revner er anbragt.
 • Dernæst behandles antifungal opløsning.
 • Hvis der er behov for opvarmning, skal det gøres på dette tidspunkt, idet de har klistret over overfladen med valgt isolering og dampisolator.
 • I rum med høj luftfugtighed skal et opvarmningslag fastgøres med polypropylentråd og en byggestifter, så den ikke undertrykker.

For at sheathe loftet clapboard, skal du bruge en række værktøjer. I princippet kan alle måske allerede være på gården, fordi der ikke er nogen specifikke redskaber blandt dem - en skruetrækker, et stiksav eller et hacksav, et niveau, en perforator eller en boremaskine, en hammer og et målebånd.

Pladerne, inden montering af vægpanel begynder, skal ligge et stykke tid i lokalet, hvor loftet vil blive klædt.

Det er nødvendigt at afbalancere fugtigheden i rummet og materialet. Ellers kan vægpanelet deformeres, idet det allerede er monteret. Det anbefales også at male på forhånd, så pladerne er helt tørre ved installationen.

Også, før du starter arbejde, skal du beslutte om foderets layout. Dette kan enten være en simpel mulighed - et vandret eller lodret arrangement af skinnerne eller mere komplekse varianter, herunder forskellige retninger af skinnerne, diagonalerne, forskellige former eller skabelsen af ​​en effekt på grund af forskellige nuancer af brædderne. Selvfølgelig er vanskelige muligheder mere egnede til dem, der allerede har erfaring og færdighed til at fastgøre vægpanelet korrekt - så har du råd til at engagere dig i kreativt arbejde.

Efter bestemmelsen af ​​ordningen er det nødvendigt at skitsere det på overfladen, og fastgør rammen (kassen) ved at markere.

Udvælgelse og fastgørelse af batten

Loftkassen kan enten være metal eller træ.

Trælastning er en mere økonomisk mulighed, og lettere at montere paneler på den, men ikke egnet til værelser med høj luftfugtighed, og derudover skal den behandles med et antiseptisk middel. Krat af metalprofiler er perfekt til pladepladepladebelægning og til bade eller bad, på grund af modstandsdygtighed mod fugt. Det er sværere at fastgøre lamellerne til det, men det er mere holdbart.

Til træramme:

 • Du skal bruge loftsbøjler eller beslag, som først fastgøres med ankerfastgørelser og dowels til loftet.
 • For at justere kassen skal du bruge specielle små kile og niveau.
 • Herefter fastgøres beslagene vinkelret på bøjlerne (dette kan være samme skinnevogn som for foringsrøret, men af ​​lavere kvalitet) i trin på 40-50 cm. En vigtig nuance: Først skal du rette de ekstreme stænger og sørge for at de er parallelle med hinanden, og derefter til at ordne resten.

Hvis metal trim er valgt:

 • I begyndelsen fastgøres startprofilen langs omkredsen på det krævede niveau (5-10 cm) med dowels.
 • Ved siden af ​​loftet er loftshængere fastgjort, som er bøjet ned.
 • Hovedprofilerne er fastgjort, niveauet af alle elementer i systemet kontrolleres og den endelige fixering udføres.

Hvis loftet er træ og glat, kan du uden rammen overhovedet montere vægpanelet direkte på loftoverfladen, men hvis det kommer til at færdiggøre et rum med høj luftfugtighed, er rammen nødvendig, og den skal installeres som et ophængt loft, så på bagsiden af ​​bilstavene kunne få luft. Også for en god cirkulation af luftstrømmen kan en lille del af loftet blive forladt.

Montering af beklædning på loftet

Fastgørelsesforing kan gøres med hånden. Den er tilgængelig for enhver interesseret person, og kræver ikke komplekse færdigheder.

At fastgøre vægpanelet til loftet start fra det fjerne hjørne.

Den forberedte plade er lagt vinkelret på batten stænger, spidset i retning af hjørnet. Nivelleringen af ​​lægningen bestemmes af niveauet, hvorefter bordet fastspidses til rammen. Derefter indsættes en spids af den næste i sporet af det slagne bord, som også er justeret og sikret på den valgte måde.

De vigtigste metoder til fastsættelse af foring:

 • Negle neglene. Dette er den nemmeste og mest økonomiske løsning, der passer bedst til tavler.
 • Loft. Disse er speciel hardware i form af hæfteklammer, der vil være usynlige, så de er fastgjort i rillen uden at røre overfladen.
 • Ved hjælp af potaevskruer, der hammer ind i sprængen af ​​brættet og også usynlige fra siden.

Således er hele loftet monteret. Det sidste bord saves, om nødvendigt, og fastgøres på en åben måde.

Det færdige loft er belagt med lak, beskyttende imprægnering eller maling.

Pleje af loftet foret med clapboard

Foring er et naturligt materiale, derfor kræver det omhu på trods af dets holdbarhed og uhøjtidelighed.

For en simpel regelmæssig rengøring af støv og snavs kan du bruge en fugtig klud. Brug ikke aggressive opløsningsmidler eller slibemidler. Euroforing hvert par år kan opdateres med en særlig voks.

Til udsmykning af loftet i et træhus anvendes ofte praktiske og billige standardstørrelser planker - clapboard. Monteret i et enkelt lærred skaber det en smuk, holdbar og holdbar belægning. Installationsteknologien er enkel og tilgængelig, selv til en ikke-professionel.

 1. Typer af foring
 2. Hvad er der brug for arbejde?
 3. DIY trim

arter

Til dekorative efterbehandling af vægge og lofter indenfor og uden for huset anvendes ofte glatte planede, såkaldte støbte produkter ikke mindre end 2,1 m lange. Ligesom konventionelle paneler har dette materiale et torn-groove-forbindelsessystem, og det færdige lærred ligner en væg af profileret træ.

Loftet kan trimmes med strimler lavet af:

Træ. Forskellige nåletræ og løvfiskarter anvendes. De adskiller sig i niveauet af fugt modstand og klasse.

Den dyreste og mest modstandsdygtige over for negativfodring, der er fremstillet af lærk, egetræ, mærket som en slags "ekstra" (perfekt flad, glat rake uden knuder, sapwood og andre mindre defekter). Planede produkter fra linden, alder og andre lignende racer tilhører middelpriskategorien, budgetklassen er fyrretræ. I produktion er de to sidste arter opdelt i karakterer:

 • A (ingen knob).
 • AB (højst 2-3 knob på hvert niveau).
 • B (knuder med en diameter på ikke mere end 2 cm i hver lamell, måske en lille smule af saft, revner, slibning).
 • C (tilladt flere knobede, faldne fragmenter og mindre skade).

2. MDF-panel under vægpanelet.

Disse er stive plader 2,4-3 m lange med en beklædning af fugtbestandig polymerfilm. Overfladen har en struktureret træindretning. De kan ikke bruges i rum med høj luftfugtighed.

Plastforing med søm og præget i flere farver (hvid, grå, honning, brun og andre). Længden af ​​stroppen varierer fra 2,4 til 6 m. Dette er den billigste måde at trimme loftet på trods af den lave modstand mod mekaniske skader.

Traditionelt anvendte træbjælker. Giver dig mulighed for hurtigt at afslutte loftet eller væggene, passer perfekt ind i interiøret kombineret med andre byggematerialer og møbler.

Men følg ikke den samme installationsmetode. Hvis du har den dygtighed og fantasi med dine egne hænder, kan du oprette en original tegning på loftet: med zoneinddeling, yderligere layout eller bjælker, multilevel, med spotbelysning. Derudover er træ et naturligt og slidstærkt materiale, som er let at betjene og vedligeholde.

Loftet på vægpanelet er ikke uden fejl.

Dette bør omfatte hydrofobi, faren for udseendet af insekter og skimmelsvamp, samt behovet for at behandle træ med beskyttende forbindelser selv (brandbeskyttelse). Da installationsteknologien indebærer en stiv fiksering, anbefales det at male træplankerne fra alle sider før installationen. Dette forhindrer dannelsen af ​​hvide striber i loftet, der vises i tørretiden (på grund af opvarmning eller om sommeren under varme).

Materialer og værktøjer

Der er to måder at skære loftet på med en træbjælke - på rammen og uden den. I det første tilfælde skal du lave en slags "skelet" af almindelige bånd eller profiler til gipsvæg, hvortil strimlerne er fastgjort. I det andet sys vægpanelet lige på betonpladen.

En anden funktion er den type base til glatte boards.

Så hvis en kantplade, plader af OSB eller spånplader anvendes som et gulvplader i huset, så er der brug for en ramme af lameller. I lejligheden kan loftet være klædt uafhængigt både ved brug af konstruktion fra stålprofiler eller træplader, og uden det. Det afhænger af kundens ønske og kunstnerens færdigheder.

Således afhænger et sæt byggematerialer, værktøjer og hjælpemidler af den valgte teknologi. Vi giver den gennemsnitlige mulighed:

 • Jigsaw eller hacksaw.
 • Puncher.
 • Metal saks til skæring ramme profil.
 • Roulette, lineal, firkantet og konstruktion blyant til mærkning og skæring hjørneelementer.
 • Skruetrækker eller skruetrækker hammer.
 • Bygningsniveau.
 • Børster eller ruller, malebakker.
 • Mallet.

2. Metalramme:

 • UD- og cd-profiler, krabber, suspensioner.
 • Hardware: metal skruer, negle af typen "bugs" eller træ skruer.

3. Træramme:

 • Reiki 4x4, 4x6 cm og andre.
 • Fastgørelsesanordninger: Dowel negle 6x40 standard, klemmer til clapboard eller skruer på træ, negle almindelige.

4. Hoved- og hjælpematerialer:

 • Wall paneler.
 • Dekorativ skørt til loft af træ eller polystyren skum.
 • Malinger og lakker: Antiseptisk eller brandbeskyttende primer, beskyttende imprægnering, lak eller maling.
 • Tætningsmiddel og kittet til forsegling af mindre skader.
 • Dampbarriere - nødvendigt, hvis du vil skære loftet i et træhus, adskille den levende del af det uopvarmede loft. Det bruges også, når du afslutter loftet.

Hvordan skal man lave loftet selv?

Der er ingen fælles instruktion om brugen af ​​disse eller andre midler ved efterbehandling, men logik og sund fornuft tyder på, at det er bedre at bruge materialer, der har lignende fysiske og tekniske egenskaber (dampgennemtrængelighed, sæsonmæssige ændringer i lineære dimensioner og andre). Interiøret er mere harmonisk, der forventes ikke ubehagelige overraskelser.

For eksempel, hvis du i et træhus har til hensigt at lave et nymodigt strækloft, så vær forberedt på det forestående udseende mellem det og overlappningen af ​​mug, svampe. Årsagen - i mangel af luftcirkulation og en overtrædelse af normal dampbytte. Derfor er det mere logisk og mere korrekt at afslutte loftrummet i rammen med strimler af tilsvarende materiale.

I lejligheden er dette problem ikke så akut, og brugen af ​​støbte produkter - det er snarere en hyldest til ønsket om at få et interiør lavet af naturlige og relativt sikre efterbehandling materialer.

Installation på loftet af træbeklædning gør det selv med flere trin:

Trin 1: forberedelse.

Alle træelementer, herunder lameller til rammen, bør primeres med ikke-vaskbare antiseptiske forbindelser.

Man bør huske på, at enhver lak, endog gennemsigtig, lidt "brændende" træ, hvilket giver den en varm honningskygge. Derfor, før du bruger foringen, er det bedre at male. Belægningen vil ligge fladt og mætte hele baren, ikke kun den synlige del.

Trin 2: Loftmærkning.

Den første ting at gøre er at kontrollere loftets niveau. Det er godt at bruge laserniveauer til disse formål, som ikke kun bygger et tredimensionalt gitter på tværs af alle fly, men også danner et centergitter i et udvalgt område.

Hvis der ikke findes en sådan enhed, kan du bruge en mere traditionel metode - farvningstråd (checkline). Det er svært at gøre det selv, så der er brug for en assistent på dette stadium.

På basisbasen vælges det laveste punkt, det er indrykket fra 5 til 8 cm ned ad væggen, markeret med blyant og slår med en checklinie langs hele omkredsen. Evennessen kontrolleres af det sædvanlige hydroniveau. Således vil du forberede din egen markering med hensyn til hvilken rammerne vil blive dannet.

Trin 3: Installation af rammegitter på loftet.

Forarbejdede træplader skal måles, skær den ønskede længde.

Rammens ramme er en langsgående linje i en vinkel på 90 ° i forhold til vægpanelet. Afhængigt af typen af ​​base er hver strimmel fastgjort til loftet med skruer, dykker, negle eller ankre. Trinet mellem elementerne er mindst 40 cm, afstanden til væggene er 10-15 cm.

Foringsplader anvendes til justering. Ofte kræves forstærkning ved lampernes placering. I dette tilfælde monteres yderligere hoppere mellem bundskinnerne.

Hvis der er standard hule plader i lejligheden, er det bedre at lave en metalkasse. Hoved UD-profilen er fastgjort langs omkredsen, de resterende elementer er installeret med et interval på 40-60 cm. Afstanden til væggen er den samme 10-15 cm.

Leddene er fastgjort med negle og på punkterne af styrkelse - "krabber" (kryds). Suspensioner bruges til at justere højden. På dette stadium er lægning af kommunikation - ledninger, kabler og andre ting.

4 trin: installation af foring.

For at gøre de færdige rammestøbninger, vil der kræves passende fastgørelsesdele. Til træbeklædning er disse klumper, negle med flade hatte eller skruer på træ, til metal - skruer på metal.

Hver plank er skåret i længden, hvilket svarer til afstanden mellem de modsatte vægge minus 1-2 cm.

Dette er de såkaldte kompensationsforskelle. Det første element er fastgjort til styret, så spidsen af ​​den næste lamell er indsat i rillen, lidt forsynet med en gummibåd og fastgjort med hardware. Således er det nødvendigt at sheath hele loftet.

Den sidste plank skubbes på plads ved hjælp af kiler og spidses over sidelæns med nelliker. Ingen af ​​instruktionerne fra producenterne af vægpanelet anbefaler, at områderne af forbindelsen mellem bjælkerne er belagt med klæbemidler.

For at skære en væg eller et loft, har du kun brug for skruer. Endelig berøring er fastgørelsen af ​​en dekorativ sokkel rundt omkredsen, som vil skjule teknologiske huller og skabe et solidt interiør. Fastgjort med klæbende fugemasse eller skruer, og loftet på vægpanelet er klar.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.