Stretchloft i gangen (70 billeder)

Loftsindretning er det sidste tryk på gangen, hvor indretningens harmoni i høj grad afhænger. Vælg det perfekte komplement til ethvert moderne design giver mulighed for et omfattende katalog af PVC malerier. Dette er en praktisk måde at få en pæn overflade uden ekstra anstrengelse og ulejlighed. Selv det enkleste strækloft i gangen vil holde et godt udseende i årtier, mens almindeligt gips kan kræve reparationer om 2-3 år.

Stretch loft funktioner

Listen over fordele ved at bruge polymerfilm til at trimme loftet i gangen er ret stor. Det vigtigste punkt er holdbarhed - garantiperioden for drift af sådant materiale kan være 10-30 år. I modsætning til andre belægninger kræver spændingsstrukturen ikke speciel forberedelse af basen, hvilket eliminerer behovet for niveau, gips og prime. Dette undgår støv og snavs, og installationsarbejdet selv varer et par timer.

Du kan ikke ignorere de æstetiske kvaliteter af PVC film. En imponerende række af teksturer og mønstre vil tilfredsstille den mest sofistikerede smag. Det færdige loft vil se så lyst ud som i computer visualisering. Matte, glans, satin, perle, med metallisk glans, gennemskinnelige og spejlstræklofter giver uendelige muligheder for at realisere designidéer af enhver kompleksitet.

Det er meget nemt at passe på en sådan overflade - det er nok til at af og til tørre det fra snavs eller støv med en fugtig svamp, og også for at undgå kontakt med skarpe genstande. For at beskytte filmen mod utilsigtet skade anbefales det at installere strækloftet, efter at alle andre indretninger og installation af store møbler er afsluttet.

Stretch loft i en lille hall

Et lille område af gangen er typisk for de fleste lejligheder. Dette er ikke et problem, for i dette rum bruger folk et minimum af tid, men et korrekt indrettet loft er en god mulighed for at gøre korridoren lysere og mere rummelig. Der er flere designteknikker, der er ideelt egnet specielt til kompakte gange.

Glansig tekstur

Mirroring hver stråle af lys, lakoverfladen bidrager ikke kun til en mere ensartet belysning af rummet, men tilføjer også volumen til den. Særligt imponerende glans vil se i kombination med store spejle på væggene og moderne møbler i højteknologisk stil.

metallisk

Strækloft med metallisk glans - en god mulighed for interiøret i klassisk stil (guld, sølv) eller loft (stål). Det er ønskeligt, at den valgte farve gentages i detaljer, såsom dørhåndtag, møbelfittings, stande og i overensstemmelse med designet som helhed.

Mørkt loft

Mærkeligt nok er det mørke farver, såsom sort, mørkblå, rige lilla, chokolade, hvis de er lavet i et blankt format, er den ideelle løsning til lave gange. Et sådant strækloft med maksimal klarhed afspejler hvert objekt, hvilket skaber en illusion af grænseløst rum over dit hoved.

Stigende effekt

Uanset hvilken type strakt lærred der er installeret, kan højden på gangen øges visuelt ved hjælp af et udendørs lys. Dette kan være LED eller neon tape, som er monteret på kanterne lige under pvc-filmen. På den måde udmærker de ikke kun omkredsen langs baguetterne, men fokuserer også på bestemte dele af loftet og fremhæver figurer, bokse og nicher.

To-niveau hængende loft i gangen

Af praktiske og æstetiske grunde kombineres loftet i gangen ofte og kombinerer gipsplader med PVC-film. Sådanne muligheder ser tankevækkende og relevante, øger visuelt højden af ​​rummet og giver dig også mulighed for at installere høje garderobevægge uden risiko for at beskadige det strakte lærred.

En af de mest almindelige måder at arrangere et loft på to niveauer er en slags gipsvæg ramme omkring omkredsen, som er monteret 2-3 cm under filmen. Det kan være af forskellig tykkelse og form, har prægede kanter. I disse konstruktioner er fastgørelser sædvanligvis faste, hvilket efterlader PVC-folien solidt uden punktering.

Der er også projekter, når gipsplader figurer først installeres, og så er de dækket af en film. Denne teknik er især nyttig, hvis du vil have et interessant tekstur eller kvalitetsmønster, hvilket ikke altid er muligt med almindeligt maleri.

Usædvanligt loft design

Det individuelle design af strækloftet er en chance for at gøre gangen interessant og unik. Moderne designmetoder, der bruger pvc-film, gør det muligt at realisere kreative ideer.

Fotoprint

Ved at anvende progressive teknologier til at påføre tryk på et elastisk vinylklæde, kan den øverste del af korridoren dekoreres med ethvert mønster, du kan lide. Det kan endda være en efterligning af en fresco eller en kopi af et berømt maleri, stiliseret mosaik, billeder af himlen, blade, blomster, elegante mønstre. Som base kan du vælge enhver type film - gennemsigtig, mat, glans eller satin.

Stjerneklar himmel

For effekten af ​​det ydre rum anvendes LED-tråde. De er arrangeret i en bestemt rækkefølge inde i loftet og danner konstellationer og galakser. Flimmerrytme, skift af nyanser kan nogle gange styres ved hjælp af fjernbetjeningen. Sådan belysning ser smuk ud med hvilken som helst farve af pvc-film og skaber en hyggelig romantisk atmosfære i gangen.

perforering

To-lags stræklofter, hvor det øverste lag af materiale skinner gennem bundens dekorative huller - et dristigt eksperiment inden for design. Resultatet afhænger i hvert fald af den valgte palette: Der vil være en klar kontrast, et stykke halvtone eller en mild farveovergang - i hvert fald vil det perforerede loft være en vidunderlig udsmykning af gangen.

Belysning og baggrundsbelysning

Korrekt organisering af baggrundslyset er meget vigtigt for gangen. Dette værelse har ofte ingen vinduer, så det kan i sig selv se lidt dyster ud. At løse dette problem vil hjælpe et tilstrækkeligt antal lamper.

Da polymerfilmen begynder at smelte allerede ved en temperatur på + 70 ° C, er der nogle begrænsninger for installationen af ​​elektriske apparater. Især forbuddet gælder for glødelamper - de kan slet ikke bruges i nærheden af ​​strækloftet. Energibesparende LED-modstykker bør ikke overstige 35 W. Det anbefales heller ikke at vælge en lysekrone, hvorfra lyset vil blive rettet opad - varmeen fra pærerne kan beskadige lærredet.

Indbyggede spotlights næsten aldrig varme op. Men deres arbejde kræver en spænding på 12 eller 24 volt, hvilket kræver en særlig transformer. Det skal placeres i en niche eller gemt bagved mezzaninen, men ikke bag loftet, så i tilfælde af et instrumentfejl behøver du ikke at afmontere filmen.

På baggrund af et blankt og satineret lærred ser blænding fra krystalfrontlamper meget imponerende ud. Knuste og reflekteret fra spejlefladestrålerne ligner lyse stjerner. Takket være deres strålende glans bliver rummet fyldt med en luksuriøs og festlig atmosfære.

Stretchloft i gangen - foto

Ønsker du at se endnu mere kreative ideer, der vil bidrage til at gøre et almindeligt strækloft i gangen et ægte kunstværk? I dette tilfælde vil du helt sikkert være interesseret i vores samling af fotos. Udvalget præsenterer muligheder, der passer til små gange i små lejligheder samt for rummelige værelser. Vælg et design til din smag, og lad det indre af dine drømme blive til virkelighed!

Loft i gangen - 70 billedeksempler, hvor design er bedre at vælge

Ved planlægning af reparationer er det værd at huske om gangen, ofte et af de mindste værelser i lejligheden.

Meget ofte opstår problemet: Hvor bedst kan du afslutte strømmen i gangen?

Svar på dette spørgsmål er det vigtigt at huske designens rolle: det er i stand til at skjule åbenlyse fejl og give hallway stil og appel.

Ved lave lofter er det bedst at bruge materialer af lyssignaler, som er ideelt til de samme lysvægge og mørkere gulv.

Denne teknik hjælper med at øge loftets højde lidt. I det tilfælde, hvor loftet er tvert imod højere, og jeg gerne vil gøre det visuelt lavere, er det værd at ty til de mørke farver i loftet i gangen - de vil gøre rummet lavere og mere harmonisk.

Denne farveversion af loftet passer harmonisk ind i den smalle gang.

Du kan tænke på brugen af ​​materialer med et billede, men i dette tilfælde er det vigtigt at vælge den rigtige for de generelle indretnings- og rumparametre.

Mulighed for at afslutte loftet i gangen.

Til dato er der forskellige muligheder for at afslutte loftet i gangen, hvilket kan ses i de præsenterede fotos.

Brug hvidvask

Denne metode er anerkendt som den mest økonomiske og mindst besværlige. Før du blæser loftet, er det vigtigt at gips overfladen for at rette op på eventuelle uregelmæssigheder.

Nogle mener, at brugen af ​​gips er en modtagelse af tidligere år, men i tilfælde af et begrænset budget bliver det den mest bekvemme løsning.

Brug af loftmaling

Dette er en anden enkel måde at give loftet et unikt design.

Sørg for at omhyggeligt behandle loftet før maling: kitt og gips, da malingen er i stand til at fremhæve alle defekter af overfladen, på hvilken den påføres.

Derfor er det værd at sikre på forhånd, at overfladen er så flad og glat som muligt.

Malte rulle maling

Brugen af ​​dekorative gips bliver stadig mere populær i dagens byggebranchen.

Loftet skal være forudindstillet, men kvaliteten af ​​den overflade, som det dekorative gips skal påføres, betyder ikke noget meget. Den relief, der er skabt af dekorative gips, glatter ud alle uregelmæssigheder og ruhed.

Det er til brugervenlighed og minimalt forberedende arbejde, at så mange mennesker kan lide denne type finish.

Pasta loftet tapet

Denne type loftindretning kan dramatisk ændre rummet. Den økonomiske komponent afhænger af kvaliteten og prisen på det valgte materiale.

Loftfliser

En temmelig almindelig variant af loftet i stuen.

Overfladen kræver ingen speciel forberedelse, og det materiale, hvorfra flisen er lavet, giver dig mulighed for hurtigt at løse det på loftets overflade.

Denne type loftindretning er ideel i en lille hall.

Stræklofter i gangen

Denne type loft kan ændre rummet dramatisk.

Det er dog ret svært at selvstændigt udføre en sådan finish uden visse færdigheder. Derfor skal hele proceduren overlades til herrerne.

Materialet, hvorfra strækloftet senere er opnået, er et lærred af elastisk polyvinylchlorid, som skal fastgøres i en vis afstand fra lofterne mellem rummets vægge.

Først og fremmest er specielle klemmer fastgjort. Derefter skal du uden brug af værktøj (f.eks. Plastikspatel) bringe alle kanterne af nettet ind i hullerne i alle låse.

Dernæst skal stoffet opvarmes til en høj temperatur ved hjælp af en bygning hårtørrer eller varmepistol. Loftet er klar!

I dag kan designen af ​​strækloftet i gangen være både blank og mat. Strækloft ser meget stilfuldt ud og smukt. Den eneste ulempe er ganske høj pris.

Gipsplanklofter i gangen

Lofter lavet af gipsplader kaldes også ofte suspenderet. Faktisk repræsenterer de en separat struktur, som er fastgjort i loftet ved hjælp af specielle fastgørelser.

Efter installation af et sådant loft skal overfladen behandles med kitt og malede.

Hvis det materiale, der anvendes til det hængende loft, er plastik, vil det ikke kræve yderligere efterbehandling i fremtiden.

Design af loftet i gangen med et billede

Det særlige ved reparationen af ​​korridoren og gangen er, at i tilfælde af arbejde i hele lejligheden slutter dette stadium. Indtil afslutningen af ​​reparationsarbejder i andre lokaler er det simpelthen ikke umagen værd at deltage i gangen og korridoren - affald er taget ud og byggematerialer bringes ind. De materialer, der skal bruges til afslutning af gangen og korridoren, bør ikke kun have et attraktivt udseende og være ikke dissonant med indretningen af ​​lejligheden. Det er nødvendigt, at de er holdbare og praktiske til videre brug. Denne regel gælder primært for gulv og vægge, men gælder også for de materialer, hvorfra loftet skal arrangeres.

Funktioner og måder at reparere loftet på gangen

Inden reparation af gangen påbegyndes, bør man tænke grundigt om alle detaljer. Ganger og korridorer i vores lejligheder er i de fleste tilfælde ikke tilfredse med størrelsen, og en fejl ved valget af efterbehandling vil visuelt gøre et smalt og langt rum endnu mindre.

Det er almindeligt at kalde gangen et sted hvor en lejlighed og en gade mødes. Og at gangen skal være en del af lejligheden og en hyggelig del, er det ikke bare nødvendigt at placere pladser til opbevaring af sko og overtøj i et lille område, men også for at give optimal belysning til gangen. Desuden kan du ved hjælp af den markerede belysning forsøge visuelt at udvide området.

På armeret beton gulve indbyggede lys kan ikke monteres, dette ville kræve en suspenderet struktur. Et par takkroner i en lille hall vil se underligt ud.

Normalt for at afslutte loftet i gangen brug:

Maleri. Du kan hente en høj kvalitet og overkommelig maling uden problemer, men inden du måler overfladen, skal du planlægge, pudse og prime. På ujævne lofter vil malingen "bøje ud" alle overfladefejl.

PVC plader. Billig, hurtig og dokumenteret måde at afslutte.

Enheden loft spejl fliser. Dette kan være polystyrenfliser, dækket af en spejlfilm, hvilket giver et sløret billede eller et traditionelt spejl. Fastgør dem til en særlig lim eller skruer. Det skal huskes, at det spejlede loft er en ejendommelig, endog ekstravagant finish, og den bør bruges omhyggeligt. For ikke at dreje gangen og korridoren til en slags "latterrum". Denne måde at efterbehandling er meget velegnet til små mørke rum, hvor du skal øge lyset. Reflekterende i spejlede fliser lyser lyset fra lige en lysarmatur godt indgangen.

Pasta ved vægpapir. Til en sådan reparation er glas tapet til maling velegnet, eller tykt tapet (vinyl, non-woven). Nogle kan sige, at dette er en forældet måde at afslutte loftet på. Men mode i tøj har tendens til at vende tilbage i 25-30 år, det samme sker i reparationsarbejde. Det nye er jo jo intet andet end en godt glemt gammel. Efterbehandling materialer blev kun bedre.

Dekorative gips. En sådan teknik hjælper med at skjule alle overfladedefekter og vil ikke kræve betydelige midler til at opnå et fremragende resultat.

Suspended modulære lofter (kassette og rack). Besidder fremragende præstation, attraktivt udseende. Problemet er, at for de fleste mennesker er sådanne strukturer forbundet med kontor- eller industrilokaler og slattede lofter med badeværelser.

Ophængt konstruktion af gipsvæg. En universel måde, hvor der ikke er behov for at forplaste overfladen af ​​loftet. Det er vigtigt, at der ikke er lækager. Højdebegrænseren i din lejlighed vil fungere som en "begrænser", fordi en sådan ophængt struktur vil "spise" omkring 100 mm. Enig, med en højde på 2.20-2.30 m vil et sådant tab være helt mærkbart.

Stræklofter. Meget populær, selvom det er ret dyrt, måde. Smukt udseende, pålidelighed, anvendelighed, holdbarhed - disse er de positive aspekter. Det er optimalt for værelser med et stort antal vinkler og uregelmæssig form.

Enhed gipsplader suspenderet strukturer

En meget populær måde at lave et loft på. Det kombinerer et smukt udseende og praktisk, giver dig mulighed for at skjule ujævnhederne på overfladen af ​​en armeret betonplade uden at skulle justere og gipse det, at udføre enhver kommunikation og organisere flerpunktsbelysning. Det er næppe tilrådeligt at arrangere et gipsloft på flere niveauer i meget små gange (du kan begrænse dig til et enkelt enkelt niveau til at organisere kombineret belysning), men for større rum vil det være den bedste løsning.

Når du vælger en farve, kan du komme væk fra den traditionelle hvide og bruge andre lyse farver. Men lad dig ikke komme væk, det er ikke nødvendigt at male strukturen i mere end tre farver. Glatte farver vil "arbejde" for at øge rummets rum, og det anbefales at bruge dem til at male loftet i små gange. Matte vil skabe en atmosfære af komfort, så de er perfekte til gipspladestrukturer i store gange. Kombinationen af ​​suspenderet gipspladekonstruktion, malet med matmaling og blankt strækloft, har perfekt bevist sig selv.

Det nedhængte loft af gipsplader vil vare lang tid, det er nemt at opdatere maleriet. Byggematerialer er miljøvenlige. Kun her med vand er gipsen "ikke venlig" og tolererer ikke lækagen. Selv fugtbestandig gipsvæg vil lide af lækage.

Strekak

Denne fremgangsmåde til efterbehandling udover at dekorere loftets overflade løser en række praktiske problemer. Overfladebehandling er ikke nødvendig, det er kun vigtigt, at der ikke er nogen signifikant lækage. Og eksisterende fejl og uregelmæssigheder i loftet vil være sikkert skjult. "Dette billede er meget nyttigt - det blokerer hullet i tapetet". Bedre end drengens mor, der hedder "Onkel Fedor", er svært at artikulere.

En anden opgave, der er løst med hjælp af et strækloft, er organiseringen af ​​optimal belysning i gangen, et værelse uden naturlig belysning og et lille område. Ved hjælp af belysningssystemer i strækloftet kan du give behagelig belysning, der gør hallen hyggeligt. Justerbar lysstyrke og accentuering af bestemte områder vil gøre indretningen af ​​gangen original.

I rum med uregelmæssig geometri vil brugen af ​​stræklofter gøre den visuelle opfattelse af en sådan gang bedre, fordi personens opmærksomhed tiltrækkes til et attraktivt loft og ikke til rummets vinkel.

Typer af stræklofter

Stræklofterne varierer efter type overflade (mat, satin, glans), farve (monokrom, med trykt mønster) og det materiale, de er fremstillet af.

Stræklofter fremstillet af PVC-film er de mest populære på grund af deres alsidighed og overkommelighed. Svejsninger, der er lavet på sådanne strukturer (bredden af ​​nettet er normalt 1,3-2,0 meter) er praktisk talt umærkelig. Producenter producerer en række nuancer af lærred, så det er ikke et problem at vælge den rigtige for dig. Og endnu en vigtig fordel ved sådanne PVC-filmkonstruktioner er, at selv en betydelig lækage ikke vil skade det. Filmen sættes under vandets vægt, og efter at den er frigivet gennem en speciel ventil, genvinder den sin form uden at påvirke udseendet. Sådanne ophængte lofter monteres ved hjælp af varmepistoler.

Til installation af stofstræklofter kræves der ikke varmepistoler. De er normalt monteret uden sømme - lærredet kan være op til 5 meter bredt. Materialet er polyester lærred, som er imprægneret med polyurethan. Dette gøres for at beskytte strukturen mod fugt og ild. Elasticiteten af ​​stoffets strækloft er imidlertid mindre end for PVC-filmkonstruktionen. Og installationen kræver særlige færdigheder og erfaring.

Et blankt strækloft gør en lille hall lettere og mere visuelt større, og en matt vil give hygge til et værelse med et højt loft og et stort område. Tøj med tegninger trykt ved fotoudskrivningsmetoden giver mulighed for at udstikke fantastiske designløsninger.

Multipoint belysning i designet giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet, fylde det med lys. Og fra "Cinderella" mørke gangen bliver til en smuk prinsesse. I stedet, i lyset, hyggelige og komfortable del af lejligheden.

Mulighed for brug af lofter med belysning i korridoren

Korridoren rummer ganske sjældent god belysning. Ofte er dette et ret mørkt rum, der har lyse områder kun nær hoveddøren og spejlet. Indstilling af baggrundslyset vil gøre det mere rummeligt og jævnt fordelt lyset over hele dets område.

Hovedelementerne i dette element

Dekorativt lys hjælper med at skabe en følelse af mere plads end det er og tilføjer et unikt udseende til designet. Smalle rum ved indgangen vil virke bredere, og i små korridorer vil dette område tilføje en følelse af højde og rummelighed.

Desuden ser mørke eller mørke gange altid ubehageligt ud. De har en masse mørkede hjørner og uregelmæssigt oplyste områder. Yderligere lys, der kommer fra en sådan enhed, løser dette problem - hele rummet i rummet vil modtage sin del af lysstrømmen. Mørke hjørner vil ikke længere være og endda finde noget i skabet vil være meget lettere.

Fordelen ved at bruge en sådan lysindretning vil være en mulighed for at give hallen en personlighed. Hvis det ønskes, kan du bruge LED-strimmel med evnen til at ændre lysets farve. Dette er selvfølgelig ikke det mest nødvendige øjeblik, men det vil være muligt at vælge en skygge for resten af ​​gangen.

Under alle omstændigheder ser loftet i korridoren med udstyret belysning sig meget bedre ud end uden det. Der er dog mange muligheder for arrangementet, og hvilken der skal bruges, afhænger ikke kun af dine ønsker, men også om hvordan loftet oprindeligt blev designet.

Arrangement muligheder

Når du vælger placeringen af ​​lamperne af dekorative lys, kan du bruge flere helt forskellige tilgange. Meget på samme tid afhænger af hvilket materiale der blev valgt til at afslutte loftet.

Hvis dette er gipsvæg, så skal du vælge mellem et meget stort antal installationsmuligheder. Du kan udstyre en niche til spolmontering. Det er bedre, hvis det er planlagt på det tidspunkt at reparere loftets overflade selv. I dette tilfælde er nichen afgjort sammen med dens design.

Et andet, ikke mindre populært efterbehandling materiale - stretch stof. Her vil alt være lidt mere kompliceret. Hvis strukturen allerede er monteret, forbliver installeringsindstillingerne lidt. Som regel er det installeret bag loftet soklen, der ligger langs omkredsen langs væggene.

Hvis lærredet endnu ikke er strakt, kan du tilføje en lille personlighed til designet og placere lampen over spændingsdækslets plan. Udenfor, indtil de er tændt, vil en sådan baggrundsbelysning være helt usynlig, men hvis du kun tænder den, vil rummet helt ændre sig.

Samtidig er det ikke nødvendigt at lokalisere det for kreativt. Du kan simpelthen installere flere lamper eller LED-striber langs væggene, og det begynder at skinne gennem det strakte gulv, hvilket giver visuel lysstyrke til hele strukturen. Lærredet i denne udførelsesform skal være gennemskinneligt.

En anden lignende mulighed for at arrangere sådan yderligere belysning ville være at placere den mellem loftet og væggen. Denne teknik er mulig ikke kun med spændingsfilmen, men også med gipspladestrukturer, såvel som med nogen hængende modeller.

Lyset adskiller loftets loft fra væggene og skaber følelsen af ​​at det hænger i luften. Dette kaldes den høje loft effekt. Denne løsning ser meget oprindelige ud og tilføjer lys gennem hele korridorens længde.

Hvis du har almindelige betonlofter i gangen, kan du alligevel installere ekstra lamper. For at gøre dette skal du samle en lille niche omkring omkredsen af ​​hele rummet, hvor belysningen er placeret. Dette er en af ​​de mest populære løsninger.

Designloft i korridoren

Hall - mødested for gaden og lejligheden. Zatevaya reparation i dit hjem, er det vigtigt ikke at glemme, at gangen og korridoren skal være en organisk del af lejligheden, funktionelt bekvemt, æstetisk tiltalende og individuelt unik. Løsningen af ​​disse problemer vil fungere som en veldesignet arbejdsplan, omhyggeligt gennemtænkt detaljer, materialer af høj kvalitet. Og så vil reparationen af ​​gangen og korridoren blive et smukt fedtpunkt ved reparationen af ​​hele lejligheden, og konstruktionen af ​​loftet i korridoren vil spille en vigtig rolle i formuleringen.

Ifølge designets kompleksitet er der flere typer lofter.

Suspenderet (spænding). De tilhører dyre måder at afslutte værelserne på, men de har mange fordele. Materialet til fremstilling er tungt og flammefast polymert stof på stof eller PVC-baseret. Til montering af strukturen skal du først montere en rackramme rundt om rummet, og et polymert ark strækkes på det med en varmluftsstråle. Tekstilklæder er uigennemsigtige og har en høj pris. PVC-basen er mere overkommelig, har en blank overflade og en bred vifte af farver.

Fordelene ved materialet omfatter et fremragende æstetisk udseende, som ikke behøver understøttes af omhyggelig pleje. Stretch loft giver dig mulighed for at indlejre forskellige typer lamper, hvilket giver plads. Overfladen af ​​teksturer og farver giver et bredt felt til designernes fantasi.

Suspenderet. Forskelligt i designkompleksitet: Til montering konstruerer de en galvaniseret stålramme, hvorpå finishen er monteret. Det anvendte materiale er metal- eller træplader, men oftere er det gipsplader. Suspended lofter anbefales kun at installeres i høje værelser, da de "spiser op" 15-20 cm plads.

Rack (en slags suspenderet). Ideel mulighed for boliger, værelser med høj luftfugtighed eller manglende opvarmning. Sådanne lofter er fugtbestandige, de er ikke bange for temperaturændringer og er holdbare. Rammernes konstruktion bruges mere i private hjem end i lejligheder. Materialet er en speciel tynd aluminium slats, som kan have en række farver, være blank eller mat. Forgyldte, bronze og krom versioner er særligt populære.

To-niveau loft. Det er en struktur, der skaber to forskellige højder i samme rum. Med andre ord er det kendetegnende ved dette design et markant trin på loftet. Sådan dekorationsteknik sætter ikke kun stilen på rummet, men løser også hverdagens opgaver. Bag loftsbeklædningen på to niveauer kan du skjule ledninger, ventilationshuller og andre boliger. En væsentlig fordel ved designet er muligheden for zoneinddeling af gangen og korridoren.

Multilevel. De adskiller sig fra de tidligere med kompliceret geometri og antal niveauer. Disse er design, der kan kombinere flere typer materialer.

Afslutningsmuligheder og materialer

Materialet til loftindretning af korridoren skal være praktisk, slidstærk og harmonisk kombineret med rummets generelle stilbeslutning.

PVC plader. Denne metode er omkostningseffektiv ved afslutning af loftet, fordi skumpladerne er billige og monteres ved hjælp af konventionel lim. Materialet giver en perfekt præpareret overflade, og udsmykningsprocessen er hurtig og enkel. For elskere af "dyre og rige" er ikke en passende efterbehandlingsmulighed, loftet ser lidt gammeldags ud. Grundlaget for pladerne kan tjene som polystyren, som er mere tæt i tekstur. En væsentlig fordel ved materialet er et stort farveområde og evnen til at klæbe pladerne på en ikke-fyldt base.

Vi bør også fremhæve fliserne med spejlfilm - dette er en billig analog af spejlloftet, som visuelt øger rummet og tilføjer højden til rummet.

 • Plastpaneler. Bommen på dette materiale var for ti år siden. I dag anvendes paneler til kontorindretning eller til indretning af badeværelser. Men hvis du korrekt vælger farverne og placeringen af ​​lamellerne, kan du få et interessant design af korridoren. For eksempel giver beige-brune paneler overfladen en træ effekt og blander harmonisk ind i rummet.

Og hvis du styrer lamellerne over en smal korridor, kan du visuelt udvide rummet. Montering af plastpaneler udføres på bøjler eller direkte på bunden ved hjælp af selvlukkende skruer eller flydende negle. Loftet er let at bruge.

 • Tape tapet. Nu anvendes denne metode sjældent på grund af materialernes høje konkurrenceevne. I mellemtiden er det en miljøvenlig og billig indstilling til værelseindretning. Den eneste ulempe: Du skal grundigt rengøre overfladen fra den gamle belægning. Moderne tapet til klæbende lofter er tæthed og tekstur, der ofte bruges til maleri. Der er papir eller non-woven base. Tekstil (stof) versioner er til salg, som ser mest fordelagtige ud, selv om du ikke kan vaske og rengøre dem.
 • Gipsplader. Konstruktioner af dette materiale er mest relevante for færdiggørelse af gangen og korridoren. Gipsvæg giver dig mulighed for at oprette flere niveauer i alle kompleksiteter med forskellige typer belysning, dygtigt at lege rundt i rummet. Forskellige buer, pilasters og dekorative søjler sætter en stilistisk orientering og er velegnet til zonering af et værelse. Materialet kræver ikke grundig overfladebehandling eller udjævning, og du kan skjule ledninger, ventilationssystemer eller andre kommunikationsobjekter bag gipsark.

Indbyggede lyskilder vil tilføje varme og komfort til rummet, skabe de nødvendige accenter i interiøret.

Gipsvæg har mange fordele:

 • hurtig installation;
 • rige farveinterval;
 • materiel fleksibilitet og evne til at tage enhver form
 • miljøvenlighed
 • holdbarhed og styrke
 • mulighed for kombination med andre materialer.

Indretning gipsvæg - en god mulighed for at give varme og lydisolering af lejligheden. Det skal tages i betragtning, at denne finish reducerer rummets højde, så det er relevant for højt til loftet.

Spejlede lofter. En fed og ukonventionel løsning på udformningen af ​​gangen og korridoren. Til montering af en ramme anvendes konstruktion, hvorpå spejlplader monteres. Denne finish giver dig mulighed for visuelt at øge højden, arealet af rummet, tilføje luftighed til det. Lyskilder afspejlet i spejle vil skabe en unik og uendelig belysning.

Dette er en miljøvenlig og holdbar måde at dekorere rummet, som er populært i dag. Men du skal være forberedt på, at du bliver nødt til at tage højde for loftet.

 • Fra et træ (brædder). Naturligt træ har mange positive kvaliteter, selvom det sjældent bruges til at dekorere korridorens loft. Dette er det mest miljøvenlige materiale, som perfekt absorberer lyde og giver komfort til ethvert rum. Den eneste ulempe er lav fugtighedsbestandighed. Derfor kræver træflader behandling med specielle imprægneringer.
 • Farvede ruder. Behandle elite muligheder for afslutning af værelser, den mosaik i farvet glas imponerer med skønhed og unikhed af et ornament. Uanset form for konstruktion vil et sådant loft passe ind i ethvert interiør, gøre det dyrere og elegantere. Korrekt opbygget belysning skaber en speciel atmosfære, hvilket giver rummet et vist farveskema, hvilket eliminerer behovet for at hænge en lysekrone. Udsmykning med glasmosaik ser organisk ud i forskellige stilarter af interiøret, det mest relevante for farvet glas: moderne, hi-tech, gotisk.

Farvet glasloft er kendetegnet ved simpelhed ved at forlade, høj fugtighedsbestandighed og det brede vifte af materialer. En sådan loftfinish er en af ​​de dyreste og stilfulde designløsninger. Men installationen af ​​strukturen under hver enkelt ejer, selvinstallation af et farvet glasloft vil spare mange penge uden at påvirke det endelige resultat.

farve

Hall - kortet af ethvert hjem. Det tillader en person, der kommer ind for at få et første indtryk af en bolig og dens indbyggere. En vigtig rolle i dette er spillet ved valget af farve løsning til loftsbeklædning af gangen. Når du vælger farven på loftet, skal du fortsætte med farven på møbler, vægge og gulv og selve teknologien i loftet.

Hvid. Klassisk genre - hvidt loft. Hvid farve er venlig med alle andre, understreger og skygger deres værdighed, uden at udklare deres utvivlsomme fordele. Associative serier med hvid farve - friskhed, renhed, modernitet, fornyelse. Lokaler i mørke farver bliver lysere og mere ekspressive, hvis loftet er hvidt. Kombinationen af ​​et snehvidt loft i gangen med hvide vægge vil give effekten af ​​visuel rummelighed, men det vil blive overskygget af foreningen med sygehuset.

Hvideprojekter: ethvert interiør og hallenes opbygning tåler et hvidt loft på et sådant loft, der dækker mindre synligt støv og andre forurenende stoffer. Den største fordel ved hvid farve er dets universelle evne til at blive kombineret med alle farver i ethvert design, hvilket gør det muligt at tage det i den valgte palette som grundlag eller som en ekstra farve. Egenskaben af ​​hvid for at udvide og uddybe rummet vil være en prioritet, når man vælger farver til loftet i en lille gang.

Sort. Den hvide antagonist er sort, det vil ikke tilføje plads og rumfang til rummet, hvis det ikke drejer sig om store rum. Udtrykket "alt er genialt er simpelt" er ret anvendeligt til den karakteristiske for sort farve, fordi den har evnen til at blive kombineret med ethvert interiør, der tilføjer til dem forfining og stil. For at undgå sorg, sørg, er det nok at tage ham i et par hvide eller andre spektrale farver. Manglen på et sort loft i gangen er behovet for at rengøre det ofte, fordi sort støv er mere mærkbart.

Brown. Som den hvide farve øger sandgul og lysebrune nuancer visuelt gangen, skaber hygge, fremmer ro og varme.

Farve. Brighter loft design muligheder kræver overvejelse af det omgivende interiør som helhed for at blande harmonisk ind i det og ikke forårsage dissonans. Så den himmelblå farve udvider ikke kun visuelt rummet, men har også en gavnlig indvirkning på psyken og den generelle tilstand hos gæster og medlemmer af husstanden. Denne tone er forbundet med kølighed, komfort og ro. I gangen er flasken grøn, der skaber, sammen med turkis, en oase af kulhed derhjemme i sommervarmen uden for vinduet, der er kendt og glædeligt for øjet. Skyggen betragtes som fyldig, venlig med klassiske træmøbler, med indvendige hvide, gule og sølvfarvede toner. Det grønne loft i gangen er en garanti for, at det vil være behageligt lyst og hyggeligt.

Under betingelserne for mangel på naturlig belysning i gangen vil solgul og orange toner ikke tillade tristhed og dysterhed, de vil støtte det i den kolde årstid, når lysdagen er kort. Orange vil give et godt humør, energize, skabe en følelse af behagelig, blød varme.

belysning

Kilder af lys i loftet rum bør ikke kun udføre sin direkte funktion, men også svare til stilen på rummet.

 • Spotlights er retningslys. Hjælp til at accentere det ønskede objekt i interiøret. Der er både væg og loft. Loftspletter er nemme at bruge: De giver almindeligt statisk lys, giver dig mulighed for at vælge retning af belysning og lysstyrken. Uundværlig i værelser med lave lofter - reducer ikke loftrummet.
 • LED baggrundsbelysning. LED strimler er gode, fordi de kan monteres både på væggene og på loftet. Bruges mere som ekstra belysning - til en dekorativ effekt. Hvis lyskilden er placeret rundt om rummets omkreds, giver den lysstyrke og effekten af ​​at skyde for hævede lofter.
 • Med pærer. Lysekroner med lysstofrør er stadig relevante i dag i belysningen af ​​loftsrummet på gangen. Det er værd at vælge lyspærer, hvis strøm er egnet til ikke-boligkorridorer.
 • Hylde. Usædvanlig moderne løsning - lamper, indbygget i loftet niche eller øverste hylde af møbler. Betydeligt spare plads og organisk se i interiøret.

design

Det er værd at tænke over loftets design på forhånd, så det harmonisk kombinerer med den generelle stilistiske beslutning af gangen og tilstødende værelser.

 • Soaring. Stretching svævende loft - den sidste squeak at dekorere loftet rum. Takket være de medfølgende lys omkring rummets omkreds synes den glansede finish at være flydende i luften.
 • Krøllede lofter giver mere plads til fantasi end flade overflader, giver dig mulighed for klart at formidle designerens ide. Som materialer til dekoration anvendes skum eller gips ofte. Mere eksklusive er krøllede stræklofter, der strækker rammen.
 • Matte loft er kombineret med ethvert interiør. Sådanne overflader anvendes vel i multilevelstrukturer i kombination med spotlights.
 • Glossy indstilling bruges til at gøre en lille plads visuelt højere. Glatte PVC-dofler anvendes hyppigere.
 • Med bjælker. Dette er en interessant og original løsning til moderne lejligheder. Et sådant loftbelægning er vigtigt for mange stilarter: Rustik, land, Provence, engelsk og endda loft stil. Bjælkerne kan hvide til takets tone, udseendet af naturligt træ eller være en metalunderstøttende konstruktion.

Hvilket design skal du vælge?

Hvilket design af loftet bedst gøres for deres lejligheder, beslutter kun ejeren, baseret på deres præferencer og rumplanlægning. Haller med forskellig højde, areal og funktionelle opgaver kræver deres designkoncept.

Til en lang korridor. Dette layout af gangen findes oftest i vores lejligheder. Loft dekoration bør løse følgende opgaver: visuelt udvide rummet og forkorte rummet. Det er bedre at vælge muligheder, hvor loftets farve vil se lysere ud end skyggen af ​​væggene. Den bedste hvide overflade overvejes. Volumenet vil skabe glatte lyse materialer, og de tværgående linjer udvider korridoren. Komplekse gipspladekonstruktioner på loftet i loftet og LED-belysning hjælper med til at jævne situationen.

 • Til en firkantet gang. Ideelle parametre til ethvert rum, hvor du har råd til at flyve design ideer og fantasi. Torget ved bunden af ​​korridoren giver mulighed for at bruge muligheder for efterbehandling og farve løsninger. For visuelt at komplicere rummet, tilføj geometri til det og skabe dynamik i interiøret, kan du bruge flere niveauer konstruktioner lavet af gipsvæg og kompleks belysning.

Hvordan afsluttes?

På spørgsmålet om hvordan man trimmer loftet på korridoren, er det umuligt at give et unikt korrekt svar. Det vil altid være subjektivt, afhænger af selve hallens størrelse, ejerens materielle evner og den generelle stil i rummet. For økonomi muligheder for efterbehandling omfatter maleri, wallpapering, indretning PVC plader. De kræver ikke særlige færdigheder, og med korrekt valg af farver og teksturer kan passe ind i forskellige stilarter. For elskere af stilen "øko" er passende at være naturligt træ. Lovers af neutral glat overflade, der ikke kræver særlig pleje, passende strækloft.

Den elite og dyreste muligheder omfatter lakeret lofter med integreret belysning, multi-level design i kombination af forskellige materialer. De understreger individualitet og status for ejeren af ​​lejligheden.

Interessante løsninger og smukke ideer til indgangen på gangen

Layoutet af lejligheder i forskellige huse på deres egen måde påvirker loftets endelige design.

For "Khrusjtsjov". Haller i "Khrusjtjov" har deres egne detaljer. Først og fremmest har de et meget lavt loft, som næsten ikke overstiger 2,5 meter. Og selve området er beskedent i størrelse. Tilsæt lys og plads kan strække loftet af blank PVC film med en lys farve. Et stort antal indbyggede lamper fylder korridoren med lys og hæver loftet visuelt.

For "brezhnevki." Funktion af lejligheden - en lang og smal korridor. En interessant løsning til loftet kan fungere som træ- eller spejlstrimler, tværgående striber vil give effekten af ​​et bredt og kort rum. Ikke mindre vellykket er et kassette loft, med eller uden spejle. En lang gang med gipspladens tværgående bjælker i loftet vil se original. Denne teknik vil dele rummet i stykker og udjævne ubalancen.

I en moderne lejlighed. I dag udmærker lejlighederne sig med et vellykket indretning og brede, fuldgyldige gange. I sådanne korridorer er forskellige designteknikker og metoder tilladt. Hvis fantasi og materielle midler tillader det, kan du bruge en kombination af flere typer materialer, strukturer på flere niveauer. For eksempel en blanding af gipsvæg og farvet glasloft.

For yderligere design muligheder for lofter i gangen, se den næste video.

Hvordan man laver et loft i gangen med egne hænder

Korridor reparationer er normalt den sidste ting at gøre. Gennem korridoren er rummet en konstant bevægelse. At møbler skal bringes, så at tage ud af skrald. Derfor tilbageholdes en sådan passage i det endelige trin. Loftet på gangen kræver særlig opmærksomhed, for det første man ser når man kommer ind i lejligheden er en korridor. Lad os se nærmere på hvordan man laver et loft i gangen, lad os se på hvilke materialer der skal bruges.

Design funktioner

Konstruktionen af ​​korridorens loftbelægning har følgende funktioner:

 • for at øge arealet af et lille rum (hallway) med lave lofter, kan du bruge lyse farver til dekoration;
 • Hvis overfladen er høj, afslut derefter mørke toner.

Designet af loftet i korridoren er en interessant løsning, der kan klare fejl i rummet. For eksempel kan korrekt valgt tapet eller flise visuelt udvide eller reducere hallway space.

Typer af loft

Der er en række forskellige måder at designe et hallloft på. Hvilket loft at gøre i korridoren afhænger af rummets størrelse, højde, individuelle præferencer. De mest almindelige metoder til efterbehandling er følgende:

Belyset loft

Når du installerer i korridorloftet med lys, skal du overveje følgende nuancer:

 1. tænk omhyggeligt over indgangslampeindstillingerne, så det er i harmoni med belysningen af ​​de tilstødende værelser
 2. belysningsarmaturer skal have moderat lysstyrke, ikke kedeligt. Komfortabel belysning er blødt, diffust lys;
 3. Med veletableret belysning kan man opnå effekten af ​​højt rum;
 4. Til smalle gange vil vægbelysning være egnet, som følge af, at korridorens grænser vil udvide visuelt;
 5. til ganger med høj loftsdækning, ville en god løsning være at installere lamper med evnen til at styre belysningsretningen.

Suspenderet konstruktion med belysning kan være en cornice rundt om hallens omkreds med indbyggede lys. En anden mulighed er et gennemskinneligt, baggrundsbelyst design.

Prøv at montere punkt LED-enheder. Armaturerne bør producere en diskret, diffuserende lysstrøm.

Loft i en smal korridor

Hvis gangen er smal, skal afslutningen af ​​loftoverfladen tages meget omhyggeligt. Opgaven er visuelt at gøre rummet bredere.

Se på billedet af loftet i en smal korridor. Følgende udførelser er tilgængelige:

Lad os se nærmere på hver af mulighederne.

Gipsplanklofter i gangen kan udfyldes ved at skabe flere niveauer. Hvor mange niveauer strukturen vil gøre (to eller tre) afhænger af højden af ​​rummet.

Se på to-plan design af loftet på gipsvæg i en smal korridor på billedet. Designet er udstyret med spotlights, på grund af hvilket rummet ser meget bredere ud.

Fordelen ved gipsvæggen er muligheden for at installere en pålidelig, smuk struktur på flere niveauer, og at finishen dækker små overfladefejl. Installation af gipsvæg kræver ikke forudgående forberedelse. Og arbejdet kan udføres uafhængigt efter reglerne for installationen. Se eksempler på hvordan designet af suspenderede gipsplader lofter i gangen på billedet. Hvis højden på gangen ikke er tilstrækkelig højde til gipsbygningen, kan du vælge et spændedæksel.

Spændingsdæksel

Installation af spændingsstof til gangen bliver en stadig mere populær mulighed. Installationsarbejde tager cirka to dage, og udfør dem efter afslutningen af ​​andet efterbehandling af værelset. Se, hvordan stræklofterne ser i en smal korridor på billedet.

Ved at installere hævede lofter i en smal korridor til loftoverfladen kan du installere elektriske ledninger, alarmsystemer og anden nødvendig kommunikation (internet, telefon).

Som det ses på det foreslåede billede, giver strækloftet i en smal korridor en ideel, glat finish. Se på billedet af designet af stræklofter i korridoren - der er hvor man kan tænke sig fantasi.

Som belysning til stræklofter i korridoren er punktdioder, der er jævnt placeret på overfladen, egnede.

Suspenderet belægning

Det nedhængte loft i korridoren er muligheden for visuel udvidelse af et smalt rum. Men det skal bemærkes, at de suspenderede strukturer visuelt reducerer højden af ​​rummet.

Fordelene ved den suspenderede struktur inkluderer evnen til at lukke små overfladefejl. Denne mulighed er egnet til boliger, hvor der er mærkbare forskelle i overfladeniveauer. Et kit til forarbejdning og udjævning vil ikke være nok, men suspension systemet vil være den bedste løsning til at installere et smukt loft i en smal korridor.

Suspended trim loft plads er tilgængelig i to versioner:

 • installation af giposkartonnoy design;
 • rackloft.

Om gipsvejsversionen blev diskuteret i det foregående kapitel, lad os tale om slattedækket i korridoren. Hvert suspension system adskiller sig i en bestemt installationsmetode, som omfatter installation af ramme og fastgørelsesanordninger.

Rackkonstruktioner betragtes som en dyr løsning, men har følgende fordele:

 • attraktivt udseende;
 • lang levetid
 • ikke bange for fugtighed;
 • damp resistent;
 • et stort udvalg af farver og evnen til at installere spejl lameller;
 • muligheden for at kombinere forskellige farver i designet
 • hurtig installation

Se, hvordan slattedækket i gangen ligner på billedet. Hvis længden af ​​korridoren er mere end 3 meter, er det nødvendigt at bruge specielle stik til styringer, når der monteres slattedlofter. Installationen i sig selv tager ikke meget tid og er ganske let. Efter måling er strenger monteret (guider), så slibene af den ønskede længde skæres og klikkes på stringer.

Spejlbelægning

Tag et kig på billedet med design af lofterne i gangen. Alternativt kan du installere et spejlbelægning. Spejlbelægning har flere typer:

 • klassisk, ved hjælp af naturligt glas. Visuelt udvider rummet
 • spejl stretch lærred (polyvinylchlorid film) med en tåget, reflekterende virkning;
 • polystyren spejlplader. Sjældent brugt.

Spejlversionen af ​​loftet er installeret på en perfekt jævn, tidligere forberedt overflade.

Vi vælger paneler

Tilgængelig mulighed for at afslutte loftoverfladen på gangen - installation af paneler. Loftet i korridoren af ​​plastpaneler har følgende fordele:

 • fugt modstand:
 • let omhu under driften. Til rengøring vil en våd svamp eller en tør klud gøre;
 • evnen til at skjule små defekter i overfladen for at skjule kommunikationselementerne
 • spotlights kan installeres.

Den vigtigste fordel er muligheden for at installere loftet i panelets korridor med egne hænder.
Hvad angår manglerne, er de som følger:

 • det er umuligt at oprette en konstruktion på flere niveauer;
 • materialets fine struktur transmitterer lys;
 • reducere højden af ​​rummet
 • synlige samlinger mellem de installerede plader.

Panelerne adskiller sig i docking metoder. Der er følgende typer af materiale:

 • sømløse paneler. Denne type paneler gør det muligt at opnå sømmenes mindste størrelse;
 • lettelse. Sømene er mærkbare, men de vokser ikke, når overfladen er deformeret;
 • rust. Sømmene er koniske, ikke for dybe sektioner.

Det næste trin er fastgørelsen af ​​guideprofilen med dowels-negle. Så monteret elektriske ledninger til belysning.

Det første panel er installeret i metalets profil ved hjælp af presseventiler. Efterfølgende elementer af finishen sat i slottet og også sikret. Ved afslutningen af ​​installationen af ​​alle paneler er loftsplinten monteret.

Generelle anbefalinger til overfladebehandling

Hvad er det bedste loft at lave i gangen, hvilket materiale der skal præference, afhænger af det overordnede interiør i lejligheden, budget, præferencer.

Men uanset den valgte finish skal du forberede loftets overflade. En undtagelse er gipsvæggen belægning, til installationen som du ikke kan fjerne den gamle.

Til ophængningssystemer er et grundlag ikke påkrævet. Men sørg for at behandle loftet med antiseptisk middel mod skimmel og svampe.

Anbefalinger til forberedende aktiviteter vedrører en hvilken som helst overflade af loftet og består af følgende aktioner:

 1. fuldstændig demontering af den gamle belægning udføres. Fjern først belysningen, isoler elektriske ledninger;
 2. i nærværelse af loftsplint skal den også demonteres;
 3. overfladen behandles fuldstændigt med et lag af primer (fortrinsvis to gange).

Under maling skal overfladen justeres. Sådan arbejde er udført ved installation af metalbønner. Fokus på fyrene, blandingen anvendes til at niveauere overfladen. Efter fuldstændig tørring af laget kræver loftet en ekstra kitt. For at undgå sprængning under tømning skal du forsætte det forstærkende net på loftoverfladen.

Lejligheder med fladt loft har ikke brug for forudgående foranstaltninger med gips. Kontroller, hvor glat overfladen af ​​loftet, du kan bruge et laserniveau.