Stretchloft i soveværelset (65 fotos)

Når man designer interiøret i dag, er der lagt stor vægt på sådan en tilsyneladende diskret detail som loftet. Ud over standardkittet, som ikke skjuler mange fejl, har hængende design et bredt udvalg af visuelle muligheder. Installation tager ikke meget tid, men ikke alle ejere kan beslutte om design og tekniske problemer. Vi vil forsøge at løfte sløret af hemmeligholdelse og taler om stræklofterne i soveværelset - et rum hvor hver eneste detalje betyder noget!

Typer af stræklofter

Strækloft er en slags ophængte strukturer, som omfatter specielle profiler med dåser knyttet til dem. Trods sin enkelhed er dens eksterne og tekniske egenskaber forskellige på følgende måder.

Varianter af materiale

Den vigtigste funktion, som du skal være opmærksom på, når du vælger et strækloft til soveværelset - lærredets materiale. De er lavet af polyvinylchlorid (PVC) film eller stof.

En vinylbaseret film svejses fra enkelte strimler. Installationsprocessen kræver forberedelse og tilstedeværelsen af ​​en speciel enhed - en varmepistol, hvor værelset opvarmes til 60 grader. Under sådanne betingelser strækkes filmen, hvorefter den strækkes på rammen.

PVC-film har i sig selv en anden overflade, men de mest almindelige muligheder er glatte, matte og satin, som er egnede til forskellige designbeslutninger.

Ulemperne af denne type er en mærkbar sømlinie, især med en blank finish, såvel som lav modstandsdygtighed mod mekanisk belastning og høje temperaturer.

Stræklofter fremstillet af stof er mere modstandsdygtige sammenlignet med den foregående type, men danner ikke sømme, men har samtidig en høj pris. Det er berettiget af gode egenskaber: holdbarhed, miljøvenlighed, smuk tekstur og en række farver.

Det menes at sådanne lofter "trækker vejret", hvilket er vigtigt for et behageligt ophold i soveværelset. Desuden kan de males, mens PVC-film skal opdateres, når designet skiftes. Men i tilfælde af oversvømmelse er det ikke muligt at returnere det oprindelige udseende til lærredet.

Når du vælger et materiale til et strækloft, skal du derfor starte med budgettet, den ønskede visuelle effekt og forholdene i lokalet.

Sorter efter type design

Alle typer stræklofter er fastgjort med en baguette - en profil, som er installeret rundt om rummet. Hver type konstruktion giver dig mulighed for at skabe lofter af forskellige former og designs.

Etage loft. Den nemmeste version af "første niveau af kompleksitet." Men i dette ligger skønheden og anvendeligheden af ​​dækningen. Det er mindre dyrt for penge eller arbejde, har lang levetid, samt lethed. Velegnet til minimalistisk, lille interiør, hvor der ikke er behov for at fokusere på den øverste del af rummet. Men selv i modsat fald - du kan vælge lyse farver, fotoudskrivning eller materialer med forskellige teksturer.

Fler niveau loft. Det andet og efterfølgende niveau opnås ved anvendelse af gipsvægkonstruktioner eller profiler til strækstof. Yderligere tier er ejendommelige øer med lige, geometriske, buede former, hvilket skaber komplekse figurer samt farvesammensætninger.

Lydtætte loft. Den virkelige frelse fra støjende naboer ovenfor, som altid hopper og smider tunge ting på gulvet. Et lag af polyesterfiber er monteret mellem skillevæggen og spændingsarket, hvilket skaber en hindring for den fri bevægelse af akustiske oscillationer og beskytter den mod uønsket støj.

Vælg din mulighed er ikke svært. For et rummeligt soveværelse i en moderne stil er multi-level strukturer velegnede, som desuden realiserer funktionen af ​​visuel zoneinddeling, der deler rummet i et sove- og arbejdsområde. I et værelse med lave lofter er det bedre at opgive lydisolering, som "stjæler" højden af ​​væggene.

Styrker og svagheder

Hver type stræklofter har sine egne positive og negative sider, men vi vil forsøge at opsummere oplysningerne og advare om de mulige konsekvenser af ukorrekt installation.

Fordelene ved stræklofter i soveværelset omfatter:

- Lang levetid, som varierer fra 10 til 15 år, men i praksis kan det være længere, især når du køber kvalitetsmaterialer. Overfladen af ​​produkterne tærer ikke over tid, og stoffet kan endda genbelægges med maling. Den eneste betingelse er regelmæssig pleje.

- Miljøvenlighed. Og det drejer sig ikke kun om vævssorter: Moderne PVC-film, hvis de er lavet i overensstemmelse med internationale standarder, er sikre for helbredet, og denne indikator spiller ikke den sidste rolle i det rum, hvor en person er mest sårbar - i soveværelset.

- Evne til at skjule overfladefejl eller tekniske konstruktioner. Denne fordel og den største fordel ved alle hævede lofter over andre typer af overflader, som strækker sig helt godt.

- Hurtig installation, som ikke tager mere end 5-6 timer - bare optagelsestid! På samme niveau af konstruktion vil tage endnu mindre, mens du ikke behøver at rense rummet fra snavs.

- En bred vifte af design - alle slags farver, teksturer, mønstre der passer ind i næsten ethvert soveværelseinteriør. Glatte overflader med mønstre eller monokromatiske belægninger anvendes i moderne stilarter, men en glat matklæde passer til klassikerne, og måske endda fotoprint med det sixtinske kapellloft.

Derudover vil jeg gerne notere de vigtigste "fordele" af PVC-film - lave omkostninger og evnen til at bevare fugt. Ulemper på baggrund af fordelene ser ikke så skræmmende ud, og de varierer afhængigt af materialet.

Måske skulle man høre historier om, hvordan den enkle bevægelse af høje møbler førte til brud i loftet, eller hvordan champagnekorken ved et uheld brød igennem det tynde materiale. Disse "horror films" refererer til PVC film, som ikke har høj styrke. For at undgå ubehagelige situationer skal du vælge stofindstillinger.

Det samme gælder for fuldstændig stramhed, som på den ene side sparer fra oversvømmelsen og på den anden - tillader ikke luft ind i rummet. Købstof vil fratage dig den første fordel ved at beslutte den anden ulempe.

Men de fleste af historierne er relateret til konsekvenserne af ukorrekt installation: sagging, "collapsing" osv. For at undgå ubehagelige resultater er det bedre at bede om hjælp fra fagfolk, da det under installationen er vigtigt at tage hensyn til alle nyanser, som nybegyndere ikke har råd til.

Stretch loft muligheder for et lille soveværelse

Soveværelset er et sted, som alle traditionelt forbinder med hvile og afslapning. Og selvfølgelig vil jeg have hende til at være smuk og hyggelig. Korrekt design hjælper med til at opnå dette - selvom rummet ikke kan prale med store dimensioner. I dette tilfælde skal der lægges særlig vægt på loftets afslutning - de kan både øge og "klemme" rummet endnu mere.

Vi har samlet mere end 40 billeder af stræklofter i et lille soveværelse, der viser vellykkede eksempler på at arbejde med rummet.

Generelle anbefalinger

Før du går for at se det smukke interiør, vil jeg gerne give dig nogle tip.

 1. 1. Du skal omhyggeligt måle væggenes højde - for et enkeltniveau strækloft skal du have mindst 2,5 meter, og mere komplekse strukturer kræver nogle gange 2,7-3 m. Ellers bliver rummet mærkbart lavere og som følge heraf mørkere.
 2. 2. To eller flere niveauer er måske ikke den bedste løsning i princippet. Tal med designeren, hvis et simpelt lærred virker kedeligt for dig - du skal være forsigtig.
 3. 3. Arbejde med farve - mast. Alle ved, at lys toner stiger, og mørkere tværtimod falder. Det kan være smukt beat. Det blev dog ikke gjort uden undtagelser - vi vil fortælle om dem mere detaljeret nedenfor og vise ved eksempler.
 4. 4. Overdrive det ikke med dekorationer. Overfladen af ​​dekorative elementer ser godt ud i rummelige værelser.
 5. 5. Glem ikke lyset! Han er i stand til at påvirke atmosfæren i rummet væsentligt, hvilket skaber den ønskede effekt.

Iagttagelse af disse fem enkle anbefalinger kan du nemt arrangere et stilfuldt og hyggeligt design selv i det mindste soveværelse.

Ansøgning i interiøret

Stræklofter giver et stort rum for fantasi - forskellige teksturer, en stor farvepalette, muligheden for at anvende fotoprints, komplekse designs. Lad os se, hvordan al denne mangfoldighed sættes i praksis i små spalenki.

Standardversionen er minimalistisk stil. Enkle, men højkvalitetsmøbler, pæne finishvægge og frostet lys lærred. Det er ikke nødvendigt at tage præcis hvid - beige vil også være passende. Det vigtigste er, at det kombineres med resten af ​​interiøret.

At dekorere loftet vil hjælpe en usædvanlig lysekrone med nuancer til at matche væggene - vælg en ikke for massiv, ellers vil du smøre indtrykket.

Det kombinerede loft med en blank indsats i en gipsplade er en anden populær løsning. Det er vigtigt ikke at lave niveauovergange for stærke - 5-8 centimeter er nok.

Et interessant trick: Bestil en trykt belægning, som et reflekterende tapetmønster. Dette vil tilføje originalitet og stil til dit design.

Ud over spotlights skal du bruge LED-strimmel til at belyse spændingsvævet omkring omkredsen. Sådan vælges det, læs her.

Ligesom den stjerneklare himmel, men ønsker ikke at lave hele loftet? Indsatsen hjælper dig også i dette tilfælde. Du skal blot placere det formede element med spotlights over sengen - som falder i søvn under overstrømningen af ​​stjerner, du har angivet.

Forresten, i dette tilfælde kan du uden en lysekrone - lyset fra små lamper vil være nok for dig.

Hvis soveværelset er kombineret, for eksempel med en undersøgelse, prøv at bruge et tofarvet loft til at adskille zonerne. Det ser meget flot kontrasterende finish på dette billede. Vælg nuancer, som du personligt kan lide. Men husk at for mørke farver reducere visuelt rummet.

Bemærk: effekten af ​​"stjerneklar himmel" er let at gøre på enhver baggrund, og ikke kun på nogen mørk. Hvorfor udnytter du ikke det? Så på dagtimerne får du muligheden i blide toner, og om natten føler du dig selv i det åbne rum.

Husk, vi sagde, at alle restriktioner har deres undtagelser? Glossy sort indsats hjælper dig med at slå den lille størrelse på rummet. På grund af dens tekstur, skjuler det ikke rummet - Bemærk venligst, at dette trick ikke vil fungere med matte og satin lærred.

Vælg en krøllet lysekrone, men sørg for, at hornene ikke er rettet opad - det vil dræbe to fugle med en sten. For det første undgå overophedning, der ødelægger lærredet. For det andet vil udseendet af rummet ikke lide af den grimme afspejling af lampens indside.

Vi kan lide denne mulighed, som i dette eksempel. Hvidt loft, reflekteret i lærredet, kontrasterer positivt med en sort baggrund. Vi anbefaler at prøve.

Vil du have noget mere sjovt? Vær opmærksom på vinyl klistermærker på loftet. De koster mindre end trykning, og de er let at ændre i humør.

Overvej at et lille soveværelse sandsynligvis ikke ændres til det bedre, hvis du foretrækker store tegninger: emne lærred, store billeder, fresker. Vælg små billeder, der bliver en lys farve accent - sommerfugle, blomster, stjerner.

Forresten, i dette tilfælde kan du flytte væk fra den uforanderlige regel - ikke mere end tre farver. I tilfælde af vinylbilleder tager du dristigt det lyseste - sandt, kun hvis soveværelset design er ensfarvet.

Forskellen i teksturer tjener ofte som en værdig udsmykning. Hvad med en lille skinnende blank indsats af en blid lilla skygge på en beige mat baggrund? På den ene side er en sådan modtagelse god selv for de mindste værelser. På den anden side ser det ud til at være stilfuldt og usædvanligt.

Vigtigt: Vi anbefaler at kontakte byggefirmaet og ikke selv foretage installationen. Installation af krøllede elementer kræver visse færdigheder og erfaring, så du selv risikerer at ødelægge lærredet.

Væggen og loftet kan dekoreres med et enkelt blomstermønster. I de senere år er denne teknik i stigende grad mere populær. Hvorfor vender du ikke til ham? Derudover vil maleri (eller rettere sagt dens efterligning ved hjælp af fotoudskrivning) fortynde det indre og adskille sengen fra resten af ​​møblerne. I små soveværelser hjælper sådan zoneinddeling ikke kun for at give rummet nøjagtigheden, men også for at gøre det mere visuelt.

Har du et temmelig langt, men smalt soveværelse? To-niveau strækloft hjælper med at korrigere indtrykket. Beige eksteriør med spotlights er smukt indrammet med et trykt lærred. Vælg enten abstrakte mønstre (røg, svetoperelivy osv.), Eller bare bløde skyer, belyst for at matche væggene.

Forresten, prøv at bruge skjulte lys for at skabe en mere luftig effekt. Det løfter visuelt loftet og gør billedet volumetrisk og realistisk.

En anden interessant løsning til et lille soveværelse er det flydende loft. Et todelt design med LED-strimler monteret på niveau grænsen giver dig en følelse af rummelighed. Det vigtigste er ikke at blive involveret i for mættede eller kontrasterende farver - hvide eller delikate, pastell nuancer, som du kan lide.

En satinindsats med en usædvanlig belysning, der tjener som hovedkilden til belysning, er en smuk måde at dekorere et lille rum på. Sandt nok kan installationen forårsage visse problemer. Du skal nøje overveje ledningerne.

Stoffet med foldninger bliver mere og mere populært. På den ene side ser det ud til, at dets masse er en minus. Men det er det ikke. At skabe relief på lærredet hjælper med at aflede opmærksomheden fra rummets beskedne dimensioner. Ja, og det ser meget stilfuldt ud.

Kan du lide sorte og hvide værelser? Lys indsats i en blank mørk boks - hvad du har brug for! Sandt, sørg for at du har nok højde. Ellers vil du i stedet for et smukt design få et lille rum, hvor loftet hænger over hovedet.

Som du kan se, er brugen af ​​stræklofter i et lille soveværelse en fantastisk måde at skabe et originalt interiør på og gøre rummet større. Vi håber du inspirerer vores ideer. Et udvalg af muligheder for større størrelser af soveværelser - se denne artikel.

Loftet af gipsplader i soveværelset (+68 fotos)

At lave loftet i soveværelset spiller en væsentlig rolle for at skabe et holistisk interiør. Det ville være ønskeligt, at dækningen var ideelt lige, pålidelig og holdbar, men dermed ikke for dyr. Gipsplader - Et populært modstående materiale i form af papplader fyldt med et gipslag - opfylder alle ovenstående kriterier. Det er utroligt praktisk og nemt at behandle, så du hurtigt kan oversætte enhver designside. Et moderne gipsvæg loft i soveværelset i mange år vil være en ægte udsmykning af rummet.

Fordele og ulemper ved loftet på GKL

Mens det sædvanlige gips nu og da begynder at blive dækket af revner og smuldrer, kan gipsvæggen opretholde sin fejlfri udseende i årtier. Det eneste der kan beskadige dette materiale er fugt, men soveværelserne er normalt godt beskyttet mod dens virkninger. Men for et fugtigt hjørne er det nok bare at vælge et fugtbestandigt ark - og problemet er løst.

I betragtning af at folk er i et værelse til at sove 1/3 af tiden, er en vigtig faktor til fordel for gipsvæg dens miljøvenlighed. Til forskel fra polyfoam, plastpaneler og stretch pvc malerier indeholdende raffinerede produkter, består den udelukkende af naturlige råmaterialer - knust calciumsulfat mineral og cellulose. Organisk materiale passerer frit fugt og luft, hvorfor klimaet i rummet forbliver så behageligt som muligt.

En anden vigtig fordel ved gipsplader - æstetik og nem behandling. Det er nemt at skære og bøje enhver form fra dem, bor huller, foretage installation af de mest indviklede designs. På grund af den lave vægt er gipset fastgjort med skruer til profilen og skaber ikke en stor belastning på gulvet.

Den eneste ulempe ved en sådan finish er en reel reduktion i loftets højde - fra 10 til 25 cm afhængigt af tykkelsen af ​​arkene (standard 9,5 eller 12,5 mm) og mellemrummet tilbage. Men bag gipsvæggen kan du skjule ledninger, rør, isoleringslag, lydisoleringsmembran.

Montering af gipsplankloft i soveværelset

For dem der laver reparationer i soveværelset med egne hænder, gipsvæg - den bedste løsning. Selve materialet og dets komponenter er lette nok til at blive behandlet alene eller med en assistent, og arbejdet tager et minimum af tid. Enhver hjemmeproducent har ofte de nødvendige redskaber: et målebånd, en maling eller en blyant til mærkning, et vandniveau, en skruetrækker, en boremaskine med hulskærende dyser, en konstruktion hacksav, et plan. Som konklusion vil du have brug for en spatel til at forsegle leddene og sandpapiret for at male uregelmæssigheder.

Til en begyndelse udføres markeringer langs væggene langs loftets omkreds. Profilguider er fastgjort til disse linjer i forborede huller. Vinkelret på dem er de vigtigste monteret, som er fastgjort af suspensioner direkte på loftet, yderligere i form af en gitter - mindre, hvor leddene af arkene vil være placeret. Under relief figurerne brugt fleksibel profil.

Forberedt (trimmet og jordet ved kanterne) gipsvæg skrues til den resulterende metalramme med skruer. Små huller, der er tilbage mellem væggene og arkene, er dækket af baguetter. Samlinger og fastgørelser kittet, uregelmæssigheder rengøres med sandpapir. Elektriske ledninger passeres gennem specielle stik, indbyggede lys er installeret. På enden af ​​loftet på gipsplader kan males eller trimmes på anden måde.

Gipsplader loftsdesign muligheder

Gipsvæg er et meget formbart materiale, som du ikke kun kan niveaue overflade på loftet, men også gøre en interessant tredimensionel konstruktion. Selvfølgelig kræves der meget viden og færdigheder for at kunne skære og samle figurer, især et stort område, men resultatet er det værd. Et par dage arbejde - og et pænt og stilfuldt loft i soveværelset vil glæde deres ejere i mange år i træk.

Etage loft

Til et lille soveværelse med en højde på 2,5-3 meter vælger de ofte den enkleste udgave af loftdesignet - i form af en almindelig flad overflade med tynde baguetter omkring omkredsen. For at spare værdifulde centimeter anbefales det at bruge de tyndeste plader af gipsvæg og, hvis det er muligt, lave mindste afvigelse. Ved at male loftet med let maling med en perle eller glans, kan du undgå overhængseffekten. Baggrundsbilleder af høj kvalitet med billedet af himlen, solens stråler, træernes toppe hjælper også visuelt med at øge højden.

To-niveau loft

En af de mest populære typer af design lofter ved hjælp af gips er to-trins konstruktion. De er velegnede til små og mellemstore værelser, men kræver moderation og stilfølelse for ikke at forstyrre rummet med for store elementer.

Alle slags rammer kan tilskrives denne kategori - de er som regel placeret omkring rummets omkreds og på stedet for fastgørelse af lysekronen. Rammen kan enten være en standard rektangulær form eller oval, bølget, i form af en blomst eller en anden form.

Ofte udfører et to-niveau gipsplankloft i soveværelset funktionen af ​​zonering, med fokus på hovedgavlen eller fremhævning af en niche til et tv. Hængende dele er sædvanligvis halvcirkelformede, men der er lige og polygonale varianter såvel som bøjninger, der flyder jævnt fra væggen til midten af ​​soveværelset (for dette bliver plasterplader bøjet og forvarmer dem med varm damp).

Fler niveau loft

Kompleks geometrisk sammensætning på loftet er en mulighed for rummelige værelser med store vægge. Det originale design på flere niveauer vil ikke blot dekorere soveværelset, men også gøre det mere behageligt og eliminere følelsen af ​​tomhed. Usædvanlig belysning, fed kombinationer af farver og teksturer, elegante mønstre og mønstre vil være et godt supplement til et virkelig luksuriøst interiør.

Kombineret loft

Et bredt udvalg af materialer gør det muligt at bruge ikke en, men flere former for efterbehandling på én gang. Måske er det mest relevante tandemkarakteristik ved de fleste moderne reparationer kombinationen af ​​en gipspladeramme med et strækdæk. Resultatet er bemærkelsesværdigt: det krævede volumen opstår, matte og spejloverfladen skaber en lys kontrast, baggrundsbelysningen harmonisk blandes ind. Filmen er ofte placeret bag gipsvæggen, men nogle gange stikker den udragende figurer.

Ud over PVC eller stofklæde kan små områder af kombinerede lofter fyldes med indfarvede glasplader, spejle, fotobaggrunde og dekorative gips. Kombinationen af ​​gipsvægskonstruktioner med træ ser ganske interessant ud, især hvis den samme tekstur gentages i udsmykningen af ​​vægge og / eller møbler.

Loftet i soveværelset: muligheder for materialer og design - 46 smukke billeder

Et soveværelse er et intimt sted for to, der skal udstråle en afslappende atmosfære. Loftet i soveværelset spiller en vigtig rolle. Udsmykning af forskellige dele af rummet kan ikke opdeles, alt er sammenkoblet. Vægge, gulv, loft - alle disse elementer kræver særlig opmærksomhed på deres design. I vores artikel vil vi snakke detaljeret om, hvordan man laver et smukt loftdesign i soveværelset, samt om de typer materialer deraf.

Stretch loft i soveværelset: Let at skabe, smukke i interiøret

Stretchloft i soveværelset vil reducere reparationstiden betydeligt, såvel som visuelt justere højden på soveværelset og tilføre lys til det og derved skabe en hyggelig atmosfære.

Før du begynder at lave et nedhængt loft, skal du finde ud af, hvilken effekt du vil opnå. Hvis du laver reparationer i et lille soveværelse, kan du nemt øge det med det hvide og det glatte overflade af loftet. Hvis du står til rådighed et stort rum, som du gerne vil gøre mere intimt, her vil du blive hjulpet af et kedeligt loft i mørke farver.

Ved design er det ophængte loft i soveværelset opdelt i tre hovedtyper:

 • Enkelt niveau
 • duplex
 • Multi-level (tre eller flere designs)

Enkelt niveau loft i soveværelset

Et loft på et niveau er et universelt loft i soveværelset, en mulighed for et værelse af enhver størrelse, men ser stadig mere fordelagtigt ud i små værelser med lave lofter. En behagelig bonus på et loft på et niveau vil være dets budgetpris.

To-niveau loft i soveværelset

To-niveau loft i soveværelset - stræk loft i soveværelset, som du nemt kan vælge funktionelle områder af rummet. Tøj på forskellige niveauer kan variere i tekstur og farve.

Multi-niveau lofter omfatter tre eller flere fly i konstruktionen, sådanne lofter bruges, når soveværelset skal gøres mere intimt og igen at fremhæve funktionelle områder.

Materialet, der anvendes til fremstilling af hævede lofter, kan variere i tekstur, nemlig: blank, mat og satin.

Glossy stretch loft

Glansstret loft - har en høj refleksivitet. Det blanke loft i lyse farver vil udvide og gøre dobbeltværelse med lave lofter.

Matt strække loftet

Børstet loft - en klassiker, der passer til ethvert interiør. Meget godt scatters lys, jævnt fordeler det rundt i lokalet. Et andet stort plus er budgetprisen, som ikke afspejles i loftets udseende.

Satin loft

Sateen loft i soveværelset - ligner meget mat, men har stadig en mere silkeagtig overflade. Tekstur er domineret af naturstof. Det har en større refleksivitet end matte strækloft i soveværelset, men det blinker ikke.

I lofter på flere planer ville det være hensigtsmæssigt at kombinere materialer: for eksempel er hoveddelen blankt, og delen over sengen er mat.

Med hensyn til belysning stræk lofter er universelle. Her vil det være hensigtsmæssigt at se indbyggede lamper, klassiske lysekroner og endda LED-strimler, hvor det ikke er svært at montere kassen rundt om loftets omkreds.

Gipsplanklofter i soveværelset: En original og praktisk løsning

Gipsvæg er et alsidigt og praktisk materiale til loftet på et moderne soveværelse. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette et originalt design af loftet i soveværelset. Dette materiale er universelt med hensyn til design og vil være passende i et værelse lavet i enhver stil. Ligesom et ophængt loft i soveværelset er gipspladen opdelt i single-level, to-niveau og multi-level muligheder.

Et loft på et niveau er det enkleste design, der kan oprettes selv med egne hænder. Det eneste negative, i enkeltniveau lofter - er knaphed i design.

Fler niveauer og to niveauer lofter - sådanne lofter ser elegant og elegant, og her kan du vandre i belysning og design. Gør loftet konveks eller konkav, samt eksperimenterer med stucco, du kan visuelt reducere og forstørre rummet. Men glem ikke at overflod af elementer og niveauer visuelt overbelaster værelset.

Men inden du vælger loftets design, er det nødvendigt at lave et skøn og et projekt under hensyntagen til alle nuancer i rummet. Dernæst bør du beslutte dig for materialerne. Det er nødvendigt at vælge høj kvalitet gips. Som vil være mere eller mindre modstandsdygtig over for fugt, samt en metalprofil og fastgørelsesdele. Et vigtigt skridt er installationen af ​​rammen. Installation skal ske, når alt er klar til dette. Strengt langs markeringslinjerne placeres styringsprofiler på væggene. Yderligere mellem dem, i henhold til loftplanet i projektet, ved hjælp af specialelementer, er der installeret en understøtende loftsprofil. Der er en ligering og korrekt fastgørelse. Det andet niveau af rammen er bygget efter fuldførelsen af ​​den første. Hvis loftmaterialet er kombineret, er filmen til strækloftet installeret som en sidste udvej, når gipspladens konstruktion er klar.

Gipsvæg - et materiale i udformningen af ​​hvilke eksperimenter er kun velkomne. For eksempel vil et gipsplankloft i et soveværelse i kombination med massive træbjælker se smukke og dyre ud. Et spejl loft med en ramme ville være en god mulighed, og selvfølgelig loftet dekoreret med stucco - elegante klassikere, som med fordel kan understreges af belysning. Suspended typer af gipsplader lofter ser meget originale yderligere på dette.

Falsk loft i soveværelset - fordele og ulemper ved design

Suspended lofter, ligesom andre strukturer, har deres egne fordele og ulemper, vi forstår dem mere detaljeret.

fordele:

 • Ved korrekt installation og brug skal du give en perfekt flad overflade. Derudover skaber mange niveauer en stor æstetisk effekt.
 • Hvis arbejdet er færdigt kvalitativt, vil loftet vare meget lang tid uden behov for reparationer.
 • Det er let at se efter et sådant loft, det er nok til at vakuum det bare.
 • Og selvfølgelig er loftslofter næsten altid smukke og originale.

ulemper:

 • Hvis du har lave lofter, vil de hængende loftindstillinger gøre rummet visuelt endnu lavere og mindre, og i så fald skal du opgive den tilsigtede virksomhed.
 • Gipsvæg er bange for vand, men dette problem kan løses ved hjælp af vandtæt gipsplader.

Design loft i soveværelset: hvilken farve er bedst at vælge

Når man vælger loftets farve, er det nødvendigt at overveje tre grundlæggende regler:

 1. Loftsfarve bør kombineres med andre elementer i interiøret.
 2. Det er vigtigt, at farven har en beroligende effekt.
 3. Du skal vælge en farve baseret på dine egne præferencer.

Hvid er en klassiker, der passer til alt. Denne farve giver en følelse af renhed og øger visuelt rummet, men det er vigtigt ikke at overdrive det med en sådan farve, så rummet ikke virker koldt.

Blå, grøn og lyserød - har en beroligende effekt. Det er derfor velegnet til soveværelser. Designet af loftet i soveværelset er ikke ønskeligt at bruge farver som orange, rød og gul, det antages, at de spænder nervesystemet. Brun og sort nuancer kan skabe en deprimerende tilstand. Farvens indflydelse på opfattelsen af ​​rummet som helhed er også vigtig. Tænk på loftets design i soveværelset. Vær opmærksom på, at du ikke kun kan bruge monokromatiske farver, men også fotoudskrivning, og man skal huske på, at hvis tegningen keder sig, vil det være ret dyrt at udskifte belægningen.

I vores kollektion nedenfor kan du se designet af loftet i soveværelset på billedet, som indeholder eksempler på smukt design.

To-niveau loft i soveværelset - 100 lyse foto eksempler fra designere

I dag er høje lofter ikke et problem for interiøret, men snarere et plus. Når alt kommer til alt, kan du altid arrangere flere niveauer af gipsvæg og samtidig miste ikke det nødvendige plads til komfort.

Sådanne lys, for eksempel i soveværelset, skaber en romantisk stemning, som ikke forlader og ikke giver slip om morgenen.

Positive sider af to niveauer lofter:

 • gemmer alle fejl i loftet, som du ikke engang kan ordne
 • Sådanne småblade som rør, kabel eller noget andet ikke æstetisk, vil forblive bag gipsvæggen
 • besparelser ved demontering og udskiftning af dele af loftet
 • Der oprettes yderligere visuelle zoner
 • ændre højden af ​​rummet, hvilket skaber en unik atmosfære.

Loftet kan udføre belysningsfunktioner eller platformfunktioner til lysekroner, vedhæng og alle andre lofttributter.

Men glem ikke de skjulte diodelamper. Så du vil ikke miste effekten af ​​loftets flyvning, som om det flyder med hjælp af lys, fordi alle vedhæftede filer er skjulte.

Fancy eller unik, beslutter du. Men blandt alle disse lofter er der virkelig designer mesterværker, der kan opdeles i:

 • bølgete lofter
 • lofter i form af geometriske former
 • lofter fantastisk retning
 • trængte lofter
 • loftkuppel
 • loft med støbning
 • loft i stil med stucco.

Loftet popularitet er vokset ganske hurtigt. Det eneste hun manglede var materialet til rådighed i supermarkeder.

Men så snart materialet blev tilgængeligt til prisen, blev lofterne en integreret del af det moderne interiør selv i private huse.

I dag kan loftet af gipsplader udføres selv i 3D-stil. Det ser ud til at være unikt og meget overraskende, hvis du selvfølgelig lægger tilstrækkelig styrke og fantasi.

Så hvad er dem, der allerede har installeret sådanne lofter lykkelige?

Først og fremmest æstetisk udseende. Praktik er ikke langt bagud. Omkostningerne ved installationen lader kun om behagelige minder, og når en person nyder indretningen og husker omkostningerne, er han kun overbevist om, at han har valgt det rigtige valg.

Valget af nuancer giver dig mulighed for at skabe en individuel psykologisk holdning, som er kompatibel med dine behov. Om ønsket kan den opdateres og endda helt erstattes.

Efter at have defineret formularen, skal du ikke glemme skyggen. Det skal ro og opfattes forsigtigt.

Blandt disse nuancer er de yndlingsfarver af alle, nemlig: lysegrøn, cremeagtig blød, blåbølge, varm gul eller som det også kaldes solskin.

Blandt de nuværende designs er højteknologiske lofter, som ofte afspejles, gennemskinnelige eller metalliske.

For elskere af unikke positive eller elektriske farver er gipsloftene lige så meget som for fans af bløde og komfortable farver.

Hvis du ønsker at skabe en positiv atmosfære ved hjælp af et moderne loft, bør du ikke forsømme sådanne blackout attributter som:

 • tæpper
 • mørkt gulv
 • træmøbler
 • lamper og lampeskærme
 • billederne
 • tapet og lignende.

Til registrering kan du endda bruge råd fra psykologer, fordi de som alle andre kender den rigtige kombination af farver.

Derudover vil det være lettere for din personlige psykolog at hjælpe dig med personlige problemer, hvis du rådfører dig med sådanne baggrunde.

Sikkert vil psykologen rådgive atmosfæren egnet til orienteringen af ​​rummet. For eksempel til et arbejdskontor vil han rådgive dig om en arbejdsstil og til afslapning, stille og bløde toner.

Formen og møblerne i rummet spiller også en vigtig rolle. De vil være afgørende for at vælge loftets form og farve.

Til lange værelser egnede ovale aflange lofter. I et sådant værelse, møbler som en seng eller et bord, er det bedre at installere i midten.

Spejllofter indstillet til den visuelle forøgelse af små værelser. Korrekt udvalgte farver og andre baggrunde, vil føje følelser af storhed i et lille rum.

Store værelser, af firkantetype, vil nok være den mest unikke. Faktum er, at de giver mulighed for at eksperimentere.

Ekstravagance, stil og originalitet. Her er anvisninger til forsøg og fejl i lokaler, hvor flere niveauer af gipsplademant kan passe under loftet.

Typer af gipsplader lofter til soveværelser 12 kvadratmeter. m, indvendigt billede

I dag står næsten hver person, der bor i en lejlighed, mangel på ledig plads. Dette gælder især for soveværelser, som er små i størrelse. Samtidig drømmer folk, at designet af disse værelser er attraktivt og sofistikeret. For at gøre dette skal du passe på den korrekte kombination af efterbehandling materialer med hinanden.

Violet toner indendørs

Blå nuancer indendørs

Advarsel! Valget af loft skal være forsigtigt. Blandt de foretrukne muligheder udstråles stretchstof og gipsvæg. Hvis det ønskes, kan de kombineres, få interessante muligheder.

Hvide og lysebrune toner

Den første fase af arbejdet

I første omgang er der lavet en skitse. Det giver dig mulighed for at forstå, hvad der er nøjagtigt, og hvad du kan forvente som resultat. Under alle omstændigheder, hvis du ser det forventede resultat foran dig, vil dette give dig en grund til at stræbe efter mere.

Den første ting at gøre er at tænke grundigt om placeringen af ​​alle emnerne. Afhængig af dette er udformningen af ​​loftoverfladen også valgt. Med sin hjælp kan du lave zoneinddeling. Dette vil sikre muligheden for at arrangere både sove- og arbejdsområder på 12 kvadratmeter.

Attraktivt værelse med ekstraordinære dekorelementer

På scenen for at lave en skitse, rådgiver designere dig til at tænke på stilen på rummet. Det eneste, der ekstremt ikke anbefales at glemme, er, at rummet i rummet ikke overstiger 12 kvadratmeter. Så glem ikke at du ikke kan overbelaste interiøret. Ekstra ting eller dekorative elementer er usandsynligt at tilføje funktionalitet og bekvemmelighed, så de anbefales at kasseres.

Klassisk atmosfære i soveværelset

De mange spektakulære farver i børnenes soveværelse

Brune toner indendørs

Nyttige tips til soveværelse indretning

Hvis du planlægger at arrangere soveværelset selv, skal du passe på, at alt er i topklasse. Dette sikrer, at du får et luksuriøst interiør, som du vil være stolt af. Eksperter anbefaler at tage hensyn til visse regler, som sikrer et positivt resultat.

Lys beige og grønne dekorelementer

Luksuriøst klassisk soveværelse

Et af de sværeste øjeblikke er valget af materiale til loftindretning. Moderne muligheder præsenteres med mange mulige variationer. Ofte for et sådant lille værelse foretrækker folk strakt lærred eller gipsvæg. Disse materialer anses for at være alsidige og nemme at montere med egne hænder.

Soveværelse 12 kvm. m med højt til loftet

Lys gamma og mørke elementer af indretning

Hvide og blå nuancer

Farveskemaet kan repræsenteres af enhver nyhed, det er vigtigt at kombinere dem med stilen på rummet. Det anbefales ikke at vælge for lyse farver og sort farve. Dette vil føre til, at et lille rum visuelt bliver endnu mindre. Det bedste valg er snehvid gipsplader. Denne mulighed betragtes som en win-win, da loftet harmonisk kombineres med ethvert interiør.

Hvid og beige gamma og blomstermotiver

Hvidt linned - evnen til visuelt at udvide rummet. Hvis din plan er at spare penge, bør du stoppe valget ved at male med hvid vandbaseret maling. Et sådant loft ser harmonisk og interessant ud, og prisen er minimal.

En af de mulige typer værelseindretning

Billede af et ekstraordinært rum

Chic soveværelse i rige lyserøde nuancer

Masters anbefaler at pre-select og gulve. Det skal kombineres med loftmaterialet. Træ anses som det bedste. Det er i harmoni med enhver stil af interiør og farver. Desuden er træet pålideligt og modstandsdygtigt over for skader og fugt.

Det er vigtigt! Gipsvæg og træ komplementerer hinanden. Resultatet er holdbarhed og æstetik i interiøret.

Billede af et attraktivt soveværelse

Foto stræk loft i soveværelset

Vi vælger den ønskede stil

Et vigtigt skridt i at organisere dit eget interiør bliver valget af foretrukne stil. Alle mulige retninger kan opdeles i tre grupper:

Klassiske retninger omfatter, ud over de sædvanlige for hver klassiker, også barok, Rococo. Hver af dem rammer luksus og strenge former. Interiøret vil glæde dig med præcise linjer, en overflod af varme og behagelige nuancer, forgyldning og bronze.

Billede af et af soveværelsesmulighederne

Klassisk soveværelse med en seng i midten af ​​rummet

Village destinationer er repræsenteret af en bred vifte af stilarter. Blandt dem er land, landdistrikter, skandinaviske, hav og nogle andre. De ser interessant ud i indretningen og skaber en slags hjemlig atmosfære. Disse stilarter har noget til fælles med hinanden, derfor er det nemt at vælge den foretrukne med det ønskede farveområde. Et særpræg er den overflod af dekorative elementer, tekstiler.

Billede af et lyst soveværelse med et grundelement i form af en seng

At skabe et attraktivt soveværelse

Mange foretrækker moderne områder. Disse stilarter omfatter moderne, minimalisme, kubisme og andre. De er kendetegnet ved sammenfattethed, enkelhed i form, et ekstraordinært udvalg af nuancer, konstruktion på kontraster. Farveskemaet kan repræsenteres af sort, hvid og sølvfarve i bunden. Eventuelle lyse farver kan vælges som kontraster.

Et soveværelse mulighed

Billeder af saftige blomster i soveværelset

I overensstemmelse med den valgte stil i interiøret er selve loftet også valgt fra gipsvæggen. Til klassisk interiør egner man sig på flere niveauer med mange elementer af indretning. Det vigtige punkt er overholdelse af nøjagtige geometriske former. Ofte for små soveværelser vælger et design i form af firkanter eller rektangler. Gamma vælges traditionelt hvidt eller andet lys, hvilket øger rummet visuelt.

Lys soveværelse

Attraktivt sengetøj i soveværelset

Loftet i det moderne interiør kan strækkes. Det valgte materiale er PVC film. Den har en blank overflade og en behagelig glans. Farven på loftet kan være enhver. Det afhænger direkte af indretningselementerne. Om ønsket kombineres loftet med gulv eller vægge i skygge.

Billede af et farverigt strækloft

Foto ekstraordinært soveværelse, et areal på 12 kvadratmeter. m

Loftets design for land eller skandinavisk stil er ofte repræsenteret af en kombination af gipsvæg og strækstof. Dette tilføjer forfining. Du vil elske resultatet, fordi der er mange muligheder at vælge imellem. Ofte er der to niveauer konstruktioner, der ikke tager meget højde, tager sig af sikkerheden af ​​det anvendelige område.

Udformningen af ​​væggene og loftet i soveværelset på 12 kvadratmeter. m

Enkelt niveau lofter og deres funktioner

For et værelse på 12 kvadratmeter betragtes enkeltgipsplastekonstruktioner som en af ​​de mest optimale muligheder. De er et element af indretning. Hvis det ønskes, kan det senere blive grundlaget for at skabe en udsøgt valgmulighed på flere niveauer. Et vigtigt punkt er pålideligheden af ​​fastgørelsen af ​​rammen og højkvalitetsplader med gipsplader.

Advarsel! Desuden skal du vælge den ønskede type belysning og finish. Lygternes organisation skal være korrekt og svare til den type rum, så der ikke er nogen mangel på belysning.

Billede af et lyst værelse design med et strækloft og usædvanlige vægge.

Design plads med en seng

Fordelene ved en konstruktion på én niveau omfatter følgende:

 1. Bevarelsen af ​​højden af ​​rummet.
 2. Evnen til at bevare designets æstetik, selv under undergrundsbetingelser, som er typisk for private huse.
 3. Støjemission fra naboer på toppen i lejlighedsbygninger.
 4. En mulighed for at nive hovedloftet, for at slippe af med mangler og grovheder.
 5. Evne til at skjule ledninger og ingeniørkommunikation.

Et loft på et niveau passer ind i interiøret med lave lofter. Det giver dig mulighed for at dekorere rummet med ethvert foretrukket efterbehandling materiale, herunder maling, tapet.

Usædvanligt design i et rum på 12 kvadratmeter. m

Interiørfotografier med et usædvanligt dekoreret strækloft

Valg af to og tre niveauer lofter

Hvis du beslutter dig for at tilføje et twist, design med to eller tre tier - hvad du har brug for. Deres installation er ikke for kompliceret og kan være baseret på et enkelt niveau design. Hvis du mener, at det er bedre ikke at besætte den ekstra højde, skal du installere direkte på betonpladens plade. I dette tilfælde laves et nyt niveau på rammen af ​​den forrige.

Foto stræk loft i soveværelset

Hvis en valgmulighed på flere niveauer vælges, skal du nøje overveje placeringen af ​​hvert niveau og deres højde. De skal være i harmoni med hinanden og skabe en fælles struktur. Det er bedst at bruge glatte og buede linjer, hvis rummets stil tillader det. Vær også opmærksom på kantdelene, som skal blive en slags dekorative element.

Spektakulære design i soveværelset

Multi-level konstruktioner har nogle fordele, som med fordel lægger vægt på deres anvendelse. Blandt dem er følgende:

 1. Evnen til selvstændigt at bestemme rummets rum, visuelt reducere eller øge det.
 2. At skabe en æstetisk og interessant loftstruktur.
 3. Tilføjelse af noter af individualitet og originalitet.
 4. Evnen til effektivt at udføre zoneinddeling.
 5. Komplekse strukturer med tre eller flere tier ser kun harmonisk ud i værelser med tilstrækkelig højde.
Æstetisk design soveværelse område på 12 kvadratmeter. m

Interessante loftsdesign muligheder

En af de originale måder at dekorere loftet på er en ramme struktur. Det er en boks med flere trin. Dette enkle design tilføjer sofistikeret til rummet takket være sin krøllede form. Kassens tykkelse når 50 cm, og baggrundslyset er placeret direkte inde i strukturen. Det bedste valg - spotlights, LED-lamper bruges.

Soveværelse område på 12 kvadratmeter. m

Soveværelse dekoration

En anden interessant mulighed er det diagonale loft. Det er en flad base og nedre dele, der rager ud fra den ene side af rummet. Delingslinjen er tegnet diagonalt og kan være både flad og bølget. For at fremhæve en separat del af rummet skal du lave et zonerloft. I dette tilfælde spiller det specifikke loftniveau rollen som en funktionel zone.

Gøre loftet og væggene i soveværelset

Attraktivt værelse på 12 kvadratmeter. m

Et areal på 12 kvadratmeter er ikke en grund til at nægte æstetisk design. En assistent i dette vil være gipspladekonstruktioner. Med deres hjælp vil det være muligt at tilføje de nødvendige noter og opnå æstetik og forfining. Vær opmærksom på billeder og videoer, hvis du ønsker det. De vil give dig mulighed for at se designindstillingerne og vælge den foretrukne blandt dem.

Lofter fra gipsplader (150 billeder)

Gør det indre af rummet, er det meget vigtigt at være opmærksom på lofterne, da de først og fremmest får øjnene, når de kommer ind i lokalet. Faktisk har det sædvanlige lige hvide og glatte loft langt mistet sin relevans, for ikke at nævne det faktum, at det er ret kedeligt. Selvfølgelig er meget "rentable" og originale lofter på flere niveauer, som er indlejret i de suspenderede punktlamper, også en god mulighed - et falskt loft på gipsplader. Om dem vil talen i denne artikel også gå, desuden kan du se et billeddesign af lofter fra gipspap.

Hvis du så billeder af gipsvæglofter, så du, at de kan have forskellige former, farver eller mønstre. Og uanset stilen i deres ydeevne er et sådant materiale meget nemt at samle op til stuen.

Loftets design kan være anderledes, nemlig:

 • to-niveau gipsplader loft - den mest populære blandt de andre typer. Du kan designe den på en række måder, og ikke kun den, men også belysningen på den.
 • Tre niveauer - en meget luksuriøs designmulighed, men de er meget vanskelige at designe.
 • Kolonnerne er enkle med hensyn til produktion, de ser smukke ud, de er voluminøse, og de er økonomisk fordelagtige. Denne mulighed er egnet til design af absolut enhver indretningstilstand.
 • Buer - dette er det meste, der hverken er et sandt mesterværk af kunst. Selvfølgelig er de dyre og vanskelige at designe. Men resultatet vil helt sikkert overstige alle dine forventninger!

Duplex gipsplader lofter

Takket være disse lofter kan du ændre lokalet meget, fordi det bogstaveligt talt ikke bliver anerkendt! Og interiøret bliver meget raffineret og originalt, dekoreret med et loft fra gipspap, og fra to niveauer. Hvor kompliceret eller bizart dit loft bliver - det afhænger kun af, hvor forskellig din fantasi er.

Hvis du laver loftet i forskellige højder, såvel som kompetent arrangere belysningen af ​​rummet, kan denne mulighed bruges til zonering af værelset. Eller du kan vælge et separat emne, for eksempel et skab, en seng, et kommode, et bord og meget mere.

Billeder af to niveauer gipsplader lofter vil vise dig, at de ser meget originale ud i børnenes værelser. Når man bruger gipsvæg, kan den bruges til at lave forskellige, endda usædvanlige "figurer" dekoreret på loftet (f.eks. En blomst, en bold, et hus, en sol osv.).

Belyset gipsplankloft

Option design belysning i første omgang er punktet i at skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Dette er meget vigtigt, og derfor har mængden af ​​dækning ikke en alvorlig betydning, og trækker sig tilbage til "anden plan". For at skabe hygge i rummet er det bedst at bruge enten LED-strimler eller LED'er. Og alt på grund af lyset fra dem er meget blødt og visuelt muligt, så lofterne fra gips i hallen vil virke højere.

Gipsvæg loft design i køkkenet

At lave loftet i køkkenet, som regel er geometri figurer valgt. For eksempel for at fremhæve den centrale del af rummet, brug runde geometriske former og rektangulære former er fremragende til at justere rummet. Det vil sige, hvis køkkenet er smalt, så skal du vælge den firkantede form af loftet, fordi det vil visuelt udvide væggene.

På samme tid skal du være opmærksom på, at hvis du har lave lofter i køkkenet, bør du ikke vælge de komplekse design af gipspladens loftdesign. Og det vigtigste at tage højde for er altid harmonien!

Gipsvæg ganske praktisk materiale. Den har god fugtighedsbestandighed, lydisolering og brandmodstand. Takket være disse kvaliteter giver et gipsplankloft ikke kun dig mulighed for at skabe et fantastisk interiør, men sikrer også pålidelighed for alle beboere i en lejlighed eller et hus.

 • Design stue 2016: Billeder af nye ideer om moderne ideer
 • Indretningsdesign - de bedste indvendige fotos
 • Indretning af en-værelses lejlighed
 • Design studio lejligheder - (150 billeder)

Loft dekoration i et lille køkken

Da lofterne af gipsvæg kan "tage" lys, samt skjule en bestemt højde af køkkenet eller et hvilket som helst andet rum, bør de kun bruges i sådanne køkkener hvor højt til loftet eller i det mindste mellemhøjde. Hvis du har et lavt loft, skal du tilrettelægge et loftkonstruktion bestående af to niveauer eller endda en lille cornice omkring sin omkreds, som giver dig mulighed for at hæve højden. Hvad angår hvert niveau, skal de nøje overveje farveskemaet, så alt ser helt harmonisk ud!

Den høje loft indstilling er et meget interessant design. Denne effekt opnås på grund af det faktum, at loftets andet niveau er sat i den centrale del. På sidene er der ingen sidevægge synlige for øjet. I den indvendige del af konstruktionen er LED'erne monteret, men samtidig er de ikke synlige, og belysningen fra dem er vidunderlig!

Armaturer, der er planlagt at blive indbygget i loftet, skal placeres jævnt, således at alle områder i rummet tændes!

Se billeder af to niveauer gipsplader lofter, hvordan de laver køkkenet, et område på ti kvadratmeter. Vi kan kun konkludere, at det vigtigste er at kompetent henvende sig til sådanne spørgsmål, og så kan selv det mindste rum indrettes simpelthen usædvanligt smukt, stilfuldt, komfortabelt og originalt.

Køkken-stue - loft dekoration

Det er vigtigt at forudse og ordentligt arrangere indretningen af ​​stuen i køkkenet (kogezonen) og stuen (det vil sige et sted at hvile). Du kan endda lave nogle grænser på loftet, idet de to zoner deles mellem dem. Til dette kan du bruge forskellige metoder, fx geometriske figurer. Og for at øge effekten, kan du anvende dekorative belysning.

Og helt sikkert! Har brug for at dele alt! Dette gælder også for vægge og gulve.

Loft i soveværelset

I et sådant rum vil installationen af ​​et gipsloft af bølgete linjer eller uregelmæssige former være mest relevant - i den henseende begrænser absolut ingen dig med noget!

Med hensyn til flere niveauer er de installeret direkte over sengen. Men deres design skal være afslappende, ingen grund til at anvende lyse farver. Den mest ideelle løsning er muffled, varm, lyse toner.

Gipspladens loft med belysning i et lille soveværelse

Selvom du har et meget lille soveværelse, kan du dekorere det så stort som muligt ved hjælp af korrekt valgte loftfarver. Standardindstillinger er hvide malede lofter. Men det er ikke nødvendigt at gentage dette overhovedet! Når alt kommer til alt kan du drømme op og vise noget utroligt, dit eget. For eksempel kan der være et lyseblåt loft, som visuelt vil forstørre rummet.

Også udvide rummet vil hjælpe glatte overflader. Men ikke i soveværelset! Her er mere passende matte lofter!

Det er ikke nødvendigt at opbygge et rum ved hjælp af meget komplekse former eller strukturer fra mange niveauer. Det er trods alt kun tilladt at designe forskellige zoner.

Et smalt soveværelse er fikserbar!

Du har allerede set et billede af gipsvægslofter og bemærkede, at de kan bruges som du vil! Hvad angår soveværelserne, kan de være firkantede eller smalle og rektangulære, og det er ikke så sjældent! Men deres hovedtræk, som regel, i højt til loftet. Det er også muligt, og i øvrigt er det ikke svært at rette op, have valgt og dekoreret belysningen korrekt. Også, hvis du bruger mørkere toner i lofterne, kan du gøre dem visuelt lavere, men lyssignaler - tværtimod vil det virke højere. Det er også vigtigt, at gulve og lofter ikke skal have de samme toner!

Du behøver ikke være bange for noget nyt og eksperimentere. Brug dekorationen til loftet i et smalt soveværelse i lilla, pink, orange eller kaffe toner.

Hvis der er meget lys i rummet, vil der opstå illusion af et forholdsvis rummeligt og ledigt rum!

Kreative børneværelse

Gør-det-selv-loftet på gips kan være, og det er ikke svært.

Derudover har dette materiale andre fordele:

 • Hvor mange niveauer der ville være i loftet kan kombineres meget anderledes belysning, samtidig med at det giver godt lys, samt at dele rummet i forskellige zoner. I børnenes værelse skal der være en central belysning (for eksempel en lysekrone) samt andre lamper i rummet. Det er bedre, at de har forskellig intensitet.
 • Ved hjælp af gips kan du lave forskellige former i lofterne. Det kan være de samme sommerfugle, bolde, fugle, blomster og meget mere, alt afhænger af barnets præferencer, moral og smag.

Du kan bestille et individuelt loftdesign. Den oprindelige ydeevne er håndmalet. Dette er en ny type loftdesign, men når du bruger det, kan du oprette det mest originale børnehave!

Ved at vælge materialer til gennemførelse af reparationsarbejde i børnehaven, skal du være meget ansvarlig for dette problem. Hvad angår gipsvæg, er det allergivenligt såvel som miljøvenligt materiale, så du kan ikke bekymre dig om barnets sundhed ved at vælge dette materiale.

Gipsplanklofter i hallen

Her er det bedre at bruge geometriske former. Du kan lave hallinddeling ved hjælp af gipspladens lofter, og brugen af ​​spotlights og dekorationer vil give en hyggelig stue og bliver det sidste stadium i designet af et unikt individuelt design.

Husk at overveje, at installationen af ​​loftet på gipsplader og dets design helt sikkert skal kombineres med rummets hovedindretning. For eksempel, hvis dit værelse er indrettet i landlig stil, så vil det glatte loft ikke passe det overhovedet, da det ville være mere hensigtsmæssigt at anvende det i moderne eller højteknologisk stil.

Loftet i stuen i Khrusjtjov

Khrushchev er som regel en lille lejlighed, hvor der også er en lille hal og en lofthøjde på ikke mere end 2,5 meter, mens lydisoleringen i lejligheden er meget dårlig. På baggrund af dette, når du vælger loftets design, skal du tage højde for alt dette, så du eliminerer alle disse ulemper så meget som muligt.

Absolut her bør du ikke hænge en stor lysekrone, fordi det er for rodet plads. Den bedste løsning ville være at installere et loftsloft med indbygget spotbelysning. Derudover kan du i dette design integrere og lydisolere.

En kombination af blankt loft og gipsvæg vil skabe en afspejling af lys og øge højden visuelt.

Farveskemaet skal vælges lys og varm. Loftet af samme farve som væggene i alt udvider visuelt rummet.

Loftgips gør det selv

Hvis du ejer i det mindste nogle minimale færdigheder, så er spørgsmålet om, hvordan man laver et loft på gipsplader - ikke noget overnaturligt for dig. I dette tilfælde er det vigtigste at kende alle subtiliteter og egenskaber i selve materialet, hvordan man korrekt skjule et normalt loft under gips og du får mest ud af at der er et individuelt indretning!

Tjek hvad du har i arsenalen, hvis noget ikke er, køb mere. Du skal bruge: skruer, suspensioner, dykker, negle, profil (minimum 4 mm).

Og vejledning i, hvordan man laver et loft på gipsplader, hvordan man arrangerer og forbereder loftet for gipsplader og selvfølgelig installationen af ​​gipspladens loft selv - se på videoen, hvor alt er tydeligt og tydeligt forklaret og vist!

Her finder du endnu flere billeder og videoer om emnet!

 • Værelsesdesign - de bedste billed ideer
 • Loggia design (75 billeder)
 • Flydende tapet (100 billeder)
 • Stræklofter (150 billeder)
 • Baggrund til stuen (100 billeder)
 • Baggrund til maleri (100 billeder)
 • Ikke-vævet tapet (100 billeder)
 • Gardiner til stuen (100 billeder)
 • Gardiner til hall photo design 2016