Sekvensen af ​​renovering af lejligheder i en ny bygning fra bunden med dine egne hænder

God dag! Loftet i den nye bygning har pladeforbindelser med en højdeforskel på højst 1 cm. Fortæl mig, tak, hvordan du forbereder det til maling - gips, kitt eller begge dele?

Gips, kit, efterbehandling kitt, maleri. Held og lykke!

Hej Elena. Først og fremmest bør alle revner og riller blive smurt. Anvend derefter et nivelleringslag, der starter kittet. Efter det tørrer det andet lag på. Da laget af kitt er ret tyndt, kræves der to lag med groft kitt for at fjerne fejl og uregelmæssigheder. Når det andet lag af kitt tørrer, slibes det med groft sandpapir. Endvidere er overfladen underkastet primer igen. For at opnå den bedste effekt kan en dyb penetrering primer fortyndes med en hvid vandbåret maling. Derefter også sætte en finish i to lag. Efter at det færdige lag er tørret, gnides det igen med et fintkornet sandpapir igen "under pæren". Derefter kan forberedelsen af ​​lofter til maling betragtes som færdig, og du kan fortsætte direkte til loftets endelige afslutning.

gør spændingen DESKOR. støv er ikke nok i 2 timer. Fra maleri og skel ikke mellem 89067406605 opkald

Under alle omstændigheder har gipset det nødvendigt at afgøre loftet, så er der en færdig finish, kitt og derefter male den.

Hej hvis du ikke er en professionel selv, ikke gør det. brug for primer behandling af en særlig løsning for ikke at falde væk fra gipset. og derefter puttying og maling. Jeg kan gøre dette til et rimeligt gebyr. fra 600 p kvadratmeter. ikke en mægler og ikke en vandrende arbejdstager. 15 års erfaring. 89200109909 Eugene

I den nye bygning den bedste mulighed - strække loftet. Uanset hvilke gyldne hænder mesteren har - 98% at han vil gå til revnerne. Huset vil sætte sig ned, naboerne på toppen på alle etager vil hælde et skræl, det er revne. Og for prisen, hvis du ansætter et mesterværk, plus materialer (hvis gode og dårlige ikke skal tages til loftet), vil det vise sig at være endnu dyrere end et billigt strækloft. Hvis mesteren siger, at der ikke vil være revner, så spørg efter en tre års garanti.

Rengør loftet. anvende konkret kontakt. putty udjævning, slibning og maling.

Primer, gipsrørbånd, primer, kit, primer og derefter maleri.

Det ville være mest korrekt at forlade disse anstrengelser til mesteren))) Du selv vil ikke klatre under loftet!

Hej, differentialen skal først udjævnes med kitt og derefter males

Hvis du er i teknologi, så er du enig med Alena. Og hvis i livet, så i den nye bygning kun suspenderet loft. Held og lykke til alle!

Pålideligt og billigere strækloft, men hvis du bestemmer gulvet, er det nødvendigt at gips, og derefter kitt.

Stuk derefter kitt

betonokontakt justering rotband under wire putty gossamer shitrok maleri. samlinger tæt op uniflotom, og du kan sove.

Forberedende arbejde! Hvis du bestemmer, vil jeg straks sige, at sømforseglingen mellem pladerne og lofterne i loftet er svært, det skal udføres i flere faser, så en seriøs moralsk holdning vil være påkrævet. I første fase bliver du nødt til at svede - der vil være masser af beskidt arbejde, fordi du skal skrabe, vaske af og på anden måde fjerne noget maling, hvidvask, kittet, der blev påført betonplader før. Det er også nødvendigt at grundigt rengøre leddene selv fra cementmørtel, lime, justere fremspringene og fjerne uregelmæssigheder. Det rensede loft skal være tørt, kun da kan du grundigt prale hele overfladen, herunder hullet. Bemærk at primeren skal være dybt gennemtrængende. Indtil det tørrer ud, er det umuligt at gå videre til næste trin. Forsegling af leddene mellem pladerne på loftet. Bestem nu størrelsen på revnen eller rettere bredden. Det er sjældent, men det sker stadig, at afstanden mellem pladerne overstiger 5 cm. I dette tilfælde skal hullet være fyldt med polymer eller mineralfyld. Det samme skum og belagt papir passer til denne sag. De er simpelthen tæt placeret i sømmen eller limet på samme gipsgips på en sådan måde, at 1,5 cm efterlades under selve gipset. Endvidere er processen identisk med den, der udføres med mere "beskedne" revner: Gips sættes på sømmen med en spatel eller trowel i et jævnt lag, ikke mere end 1 cm; Hvis flere lag er påkrævet, skal den første gribe fat, men det må ikke tørre til enden, men det næste lag påføres. Lag anvendes indtil en glat overflade danner på sømstedet; Selvklæbende polymere forstærkningsnet er overlejret på sømmen. Det er alt sammen i princippet, at tætningen af ​​sømmen mellem loftpladerne på loftet er overstået, men nu er det nødvendigt at loftet ser perfekt ud, så vi fortsætter processen med at udjævne loftet.

så loftet ikke går i stykker over tid, er en meget dyr og lang proces. Hans måde mere eller mindre fra alle skrev Grigory Kuyuzhuklu. I rækkefølge er disse: rengøring og priming af loftet, fastgørelse af revner med Uniflot, udjævning af reglerne med beacons med gipsgips, så man måler nettet eller spindelvæv, kitt i 2-3 lag, skørtgips, maleri i 2 lag. Nogle foretrækker at lim glasfiber efter plastering og 1 lag kitt og straks male uden at anvende et lag af kitt. Loftet opnås som om det er dækket af frost, hvilket ser meget cool ud..

Hvordan man laver lofter i en ny bygning?

Når vi køber en lejlighed i en ny bygning, forstår vi, at meget i de nye lejligheder skal udfyldes og gennemføres for at få et værelse klar til at leve. Vi tilbyder at blive bekendt med hvordan man laver loftet i den nye bygning, for at afgøre, om man skal gøre det med egne hænder, eller det er stadig bedre at ansætte specialister.

Det første du skal bruge til at bestemme, hvilken slags loft du vil se hjemme.

Der er følgende hovedtyper til boliger:

 • spænding;
 • malede eller hvidkalkede;
 • suspenderet gipsplader;
 • kombineret

For at tage et valg, skal du overveje, hvad du kan gøre med dine egne hænder, samt en omtrentlig økonomi i den nye proces.

Strekak

Til selvmontering af strækloftet skal du indstille og forberede monteringsprofilen, sørge for ledningerne til belysning, opvarme lærredet ordentligt og fiks det i en baguette. Når du strækker PVC-folien, skal du sørge for, at den ikke krymper, for hvilken du skal opvarme kluden jævnt med en varmepistol. Alene kan det bare ikke!

Følgende værktøjer kræves:

 • Punch;
 • stigen;
 • laser niveau;
 • skruetrækker og hammer;
 • varme pistol;
 • kontorkniv.
 • baguette (PVC eller aluminium);
 • stof lærred eller film (pris starter fra 180 p. per kvadratmeter.).

Vær opmærksom!

Strekak har dårlig lydisolering. Hvis der er et ønske, bør du bekymre dig om den passende beskyttelse på forhånd. For at gøre dette skal du desuden lydisoleret loft. Desuden er problemet med støj fra nabolejligheder i den nye bygning ret akut.

Spørgsmålet om, hvordan man laver et loft i en ny bygning, fjernes, hvis du tildeler installationen af ​​strækstof til specialisterne. Processen tager kun et par timer og efterlader ingen konstruktionsmæssige konsekvenser. Du kan prøve at installere denne type loft med dine egne hænder. Men det vil tage en stor indsats, og risikoen for at ødelægge dyrt materiale er stadig ret stort.

Ca. gennemsnitlige omkostninger ved installation er 1 kvm. stræk loft herunder omkostningerne ved materialet er 350-550 rubler., Afhængigt af producenten og dit bopæl.

malet

Denne metode til at dekorere loftet er en af ​​de mest almindelige. Materialer til den er tilgængelige og ikke dyre, og deres anvendelse er særligt enkel.

Overfladen før maling skal være helt flad. Ellers vil udseendet af loftet ikke behage dig.

Malinger bruger olie eller vand emulsion. Prisen på en fem-liters kan i gennemsnit være 270 rubler.

Først og fremmest forberede malingen til brug ved omhyggelig omrøring og bringe til den ønskede tykkelse. Du skal bruge:

 • særlige børste;
 • rulle med en lang vægtstang.

Til selvmaleri loftet i din nye lejlighed, skal du forberede en basisflade, der tilpasser det oprindelige loft. Denne måde at afslutte loftet på er enkel og økonomisk. Og den vanskeligste og tidskrævende del af arbejdet er netop i forberedelsen af ​​basisoverfladen. Maleriet selv er teknisk simpelt. Og i tilfælde af fiasko kan du altid ansætte en speciel brigade, hvis omkostninger varierer fra 45 til 70 rubler. pr. kvadratmeter.

Er vigtigt

Vælge metoden til at male loftet, du vælger og dens ulemper:

 • Lav styrke (mulig krakning under udfældningen af ​​huset);
 • manglende beskyttelse ved oversvømmelse ovenfra.

kalkede

Mange spørger spørgsmålet: "Sådan blæser loftet i en ny bygning?". Og med god grund! Efter alt er hvidvaskning ideel til næsten ethvert interiør. Hovedmaterialet er quicklime, hvis pris er ca. 115 rubler pr. 30 kg. Det skal fortyndes med vand, spænd gennem en sigte. For at trække på loftet kan du bruge en børste, rulle eller sprøjtepistol. Hvis der er en mulighed, skal du vælge et valg til sidstnævnte, hvorefter hvidvaskningen bliver mere ensartet. Resten af ​​ansøgningsprocessen ligner maleri.

Det er bedre at blanke lofterne to gange for at opnå en mere intens farve.

Som du kan se, er svaret, hvordan man blæser loftet i en ny bygning, meget enkel. Vi tager og gør. Et andet spørgsmål er, at arbejdet er simpelt og ikke giver særlig imponerende resultater.

Hvidvaskende loftet - det er ret "snavset". dvs. at starte arbejdet med at forbedre lejligheden i en ny bygning er det nødvendigt fra dette stadium, ellers risikerer du at sprøjte det hængende tapet og gulvbelægningen.

Suspenderet gipsplader

For at forstå hvordan man laver et loft i en ny bygning lavet af gipsplader, skal du bare følge trin for trin instruktioner. Men færdigheden er stadig nødvendig. Eller det tager 2 - 3 gange mere tid end det burde være.

Denne type loft er meget populær på grund af følgende fordele:

 • Det kræver minimal vedligeholdelse på grund af støvbelægningen;
 • flere belysningsmuligheder.
 • Høj miljøvenlighed af materialer giver det mulighed for at blive brugt til børn og soveværelser.
 • Praktisk taget er alle former og designløsninger eksekverbare.

Det skal huskes, sammen med den eksterne tiltrækningskraft, har hævede lofter ulemper. De bygger en rumhøjde på 10 cm eller mere, deres installation er forbundet med beskidt byggearbejde, og gennemsnitsprisen er kun 300 rubler per kvadratmeter for materialer. Og hvis du ansætter en brigade og frygter ikke at klare arbejdet selv, skal du tilføje ca. 400 rubler til hver meter af loftet.

kombineret

Dette er et loft valg for kreative mennesker med fantasi. Der er flere typer kombinationer:

 • 2 spændinger (evnen til at spille på kontraster);
 • spænding og gips
 • gipsvæg og suspenderet.

Fastgøringsmekanismen er helt i overensstemmelse med de valgte arter. Omkostningerne vil være de samme af deres omkostninger, direkte afhængig af strukturens kompleksitet.

Badeværelser og lofter

Rack lofter eller PVC overlejrede fliser er bedst til badeværelser og toiletter.

Den anden mulighed er billigere. Overvej mekanismen for at klargøre loftfliser mere.

Den er limet med en særlig lim (Titan, Moment) i forskellige kombinationer:

 • skak ordre;
 • slange;
 • i midten af ​​loftet eller omkring dets omkreds.

Fordelen ved loftsfliser er dens omkostningseffektivitet (omkostninger på 1 m2 M. - 50-80 rubler.), Samt enkelhed i klistning. Med denne færdiggørelsesmetode behøver du heller ikke at fjerne fejlene i bundloftet i din nye bygning.

Blandt ulemperne er det værd at fremhæve den store mængde tid det tager at tørre limen, såvel som enkelheden ved udseendet af loftet, hvilket selvfølgelig er ringere med hensyn til effektivitet til dyrere afrimningsmetoder.

Racklofter i sammenligning med PVC fliser - til tider mere æstetiske og holdbare. Montering dem er ikke for kompliceret og specifik. Med sådanne indledende indikatorer er det værd at tænke over overbetaling for kvalitet (1 kvm. Med hensyn til installationsomkostningerne 350-600 rubler). Desuden er badeværelserne i lejlighederne normalt ikke store. (2-8 m2). Du kan foretage reparationer i de nye lejligheder i LCD Guards 2 og LCD One i Rostov-til-Don.

Loftet i den nye bygning med egne hænder

Vi fortsætter med at reparere.

Så det var takets omgang. Vi besluttede at gøre Euro foring 130 mm. Grade A. Det er let at forklare dette valg: Foring er absolut økologisk, smuk og enkel hvad angår installation og efterfølgende vedligeholdelse.

Men hvilke fordele kan man læse på bygningsfora om loftet på vægpanelet:

1. Fremragende præstation. Træfinish er slidstærk, pålidelig og holdbar. Med ordentlig forberedelse forud for installation og korrekt efterfølgende pleje vil den tjene mindst 12-15 år.

2. Økologisk renlighed. I modsætning til syntetiske "slægtninge" er beklædningen af ​​naturlig foring ikke kun uskadelig, men også nyttig for indbyggerne i boliger. Takket være dens hygroskopiske egenskaber kan træ rense luften og normalisere luftfugtigheden i rummet.

3. Nem installation. Et særpræg ved det færdige profilerede bord er tilstedeværelsen af ​​specielle riller og højder. Takket være disse strukturelle elementer udføres loftsbeklædningen let og hurtigt, selv uden hjælp fra assistenter.

4. Praktisk og funktionalitet. Beklædningen af ​​loftet med klapplader gør det muligt at dække de mindre fejl og mangler, der gøres under konstruktion eller reparation. Derudover kan du skjule elektriske ledninger, rør, ventilationskanaler, lyd- eller varmeisoleringslag bag dækningen af ​​dekorative paneler.

5. æstetisk udseende Loftet på trævægspaneler ser solidt ud, stilfuldt og spektakulært, og vigtigere er det kompatibelt med næsten ethvert værelse design.

6. Opbevaring af byggeriets budget. Ved hjælp af et naturligt bord til beklædning af loftet kan du betydeligt spare på køb af start- og efterbehandling materialer - gips, kitt, maling, tapet mv.

Den første var korridoren. Først skal du lave et rammesystem og markere loftets overflade korrekt. I dette hjalp selvfølgelig laserniveauet mig:

Sådan: Gør reparationer i en ny bygning fra bunden

Og hvordan man kan fremskynde det uden at bryde sekvensen

Dette forslag er til fordel for udviklere, ikke købere, som de forsøger at præsentere.

Kvaliteten af ​​reparationer fra udviklere er så lav, at det presser det tvingt til køberen, tvinger ham til at betale for reparationer to gange.

På en frivillig måde - tak. Vil være efterspurgt blandt købere, der køber en lejlighed til sidst og i det mindste nogle, men reparationen er allerede der, og du kan leve.

Lejlighed renovering i ny bygning

Næsten altid købes et nyt hjem af et godt nyt hjem fra en bygherre uden indretning og renovering, men med kommunikation injiceret i en lejlighed. For det første vil sådanne boliger i en ny bygning være billigere, og for det andet, næsten altid reparation og forbedring af lejligheden af ​​bygherren udføres ekstremt uforsigtigt ved hjælp af billige materialer. For det tredje er der et ønske om at udføre nogle trin i at reparere en lejlighed med egne hænder eller med gode mesteres hænder.

Sådan starter du en lejlighed renovering i en ny bygning

Først skal du foretage en revision og inspektion af lejligheden, for at etablere problemområder af væggene, lofterne og gulvet. Fortsæt derefter i følgende rækkefølge. Vi bestemmer, hvad der skal repareres og efterbehandling først. Hvis tid og penge til en komplet reparation af en lejlighed ikke er nok, er det nødvendigt at sætte orden først og fremmest:

 • Dør og vinduer, ventilation af lejligheden;
 • Udfør en fuld og høj kvalitet ledningsføring og ledningsnøgler omkring lejligheden. Denne fase skal gennemtænkes så detaljeret som muligt, udarbejde et ledningsdiagram og et kredsløb for at lægge ledningerne i væggene;
 • Tilslut vandet og saml kloakken i badeværelset og toilet, installer et toilet, håndvask og bruser;
 • Hvis starttidspunktet for renoveringen af ​​lejligheden i den nye bygning faldt sammen med varningssæsonen, skal du sørge for at tjekke opvarmningen af ​​aluminiumregistrene ved hjælp af et fjerntermometer.

I forbindelse med udførelsen af ​​det listede forberedende arbejde kan du beregne rækkefølgen af ​​reparationer i den nye bygning.

Hvad påvirker rækkefølgen af ​​reparationer i lejligheden i den nye bygning

Meget af renoveringen af ​​boliger i den nye bygning afhænger af tilgængeligheden af ​​tid og penge ressourcer. Ved at købe en "bare" lejlighed og udfylde de nødvendige dokumenter for ejendomsretten, begynder du automatisk at betale huslejer og husholderske til brug for lokalområdet til indsamling af husholdningsaffald og byggaffald. Efter tilslutning af el og vand begyndte den nye lejlighed i den nye bygning at medføre tab i form af omkostninger til vedligeholdelse og udsmykning. Jo længere reparationstid for en lejlighed i en ny bygning, jo dyrere vil det koste dig.

Der er to hovedmuligheder for at nærme sig spørgsmålet om færdiggørelse af en ny lejlighed i en ny bygning:

 1. Planlagt reparation og udsmykning af lejligheden. I dette tilfælde udarbejder ejerne et detaljeret kort og en tidsplan for færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen, hvor alle hovedtyper af dekoration og installation af instrumenterne efterhånden bliver skrevet. Sådan reparation udføres som regel fra bunden og op til færdiggørelsen af ​​en brigade af håndværkere. Fristen for det reparerede objekt kan tage flere uger eller måneder. Ulemperne ved denne tilgang omfatter den stadigt stigende pris og omkostninger ved arbejdet, nogle gange overstiger de anslåede omkostninger med mere end to gange. Som følge heraf, hvis der ikke er nok penge på grund af uforudsete omstændigheder, kan reparationen blive forsinket på ubestemt tid.
 2. Hurtig reparation fra bunden. I dette tilfælde udføres alle ovennævnte reparationsstadier i den nye bygning af hyrede håndværkers hænder med direkte kontrol med kvaliteten af ​​arbejdet fra din side. Lejlighed i den nye bygning i løbet af ugen vil blive forberedt til yderligere udsmykning af værelser. Ud over kommunikationen er det mindste rum i lejligheden trimmet og udstyret med midlertidig linoleumlægning og vægpapir. I dette rum er der stadig ingen faciliteter, men det kan bruges som husly - en midlertidig bygning og et lager til byggematerialer. Alt andet arbejde udføres ved modtagelse af disponible midler og tid.

Den første mulighed er velegnet, hvis familien har små børn eller ældre, der har brug for at give noget komfort og bekvemmelighed. Den anden mulighed betragtes som mere økonomisk og hurtigere, især hvis man efter at have afsluttet køkkenet, badeværelset, toilettet og et værelse, lejer boligen med ensartet at bringe de resterende værelser i den nye bygning til standard.

Vi udfører reparation af lejligheden med egne hænder og hoved

Blandt de mest populære horrorhistorier for nye bygninger betragtes som historier om krympningen af ​​husets vægge og dets fundament. I virkeligheden skal en tilsvarende proces til en fleretagers bygning endelig være afsluttet, når bygningen tages i brug. Denne periode er gennemsnitlig højst 18 måneder. Hvis der efter 1,5 år dannes revner i hjørnerne, loftet eller i leddene og i murmuren, fliserne i badeværelset falder, hullerne forvrænges med skæv døre - det betyder, at den nye bygning har visse problemer med fundamentets stabilitet. Ved reparationer er det værd at vente, indtil det vigtigste er klarlagt - hvad sker der med den nye bygning.

Sådan starter du reparationer i den nye bygning

Før du starter arbejde, skal du først undersøge låsen på hoveddøren. Model og standard dør tilbehør kan være underlagt særskilt aftale. Angiv i tillægget til kontrakten hvilken model af dør og lås du skal installere. Hvis det blev nødvendigt at tage yderligere sikkerhedsforanstaltninger, skal du først og fremmest ændre den lås, der blev indstillet, da den nye bygning blev afleveret.

I næste fase er det nødvendigt at løse problemet med installationen af ​​en elektrisk distributionskasse, der forbinder en elektrisk måler. Dette vil give mulighed for at begynde at bruge elværktøjer, når man reparerer en lejlighed. For at slippe af med behovet for at bruge et stort antal transporter og forlængerledninger, skal du planlægge layoutet af de elektriske ledninger i lejligheden. Følgende bør overvejes:

 • Til køkken og badeværelse skal ledninger placeres i lukkede slanger, ærmer;
 • Separat boligledning til badeværelset for at forbinde en kedel eller vaskemaskine. Kabel tværsnit skal vurderes til en strøm på mindst 25 A;
 • Yderligere ledning skal lægges til installationsstedet for klimaanlægget.
 • På badeværelset, i køkkenet, i hallen er det nødvendigt at foretage en ledning, der vil blive tilsluttet og bruges senere i tilrettelæggelsen af ​​yderligere jordforbindelse.

Ud over el, for at skabe mere eller mindre normale forhold, er det nødvendigt at forbinde varmt og koldt vandmålere og samle kloakker i badeværelset og toilet. Det er nødvendigt at starte arbejdet med installation af en toiletskål og et håndvask.

I betragtning af at god VVS er dyrt, kan du for første gang installere en billig udgave af toilettet og samle og tilslutte plastikrørledninger, bælge og vask. Under reparationen af ​​lejligheden kan VVS udskiftes til enhver tid. Ved installation af dyre VVS øges risikoen for skade under reparationen, den skal installeres i den afsluttende fase af reparation af nye bygninger.

Til opførelse af plastikvvs ved hjælp af en perforator gennembler vi kanalerne i badeværelset, toilet og køkken med en dybde på 2,5-3 cm. Dernæst skal du lodde vandrør og forbinde resultaterne med afløbstanken og synke. Til sidst vil vi installere og forbinde vandmålere til koldt og varmt vand til hjemmet til vandforsyningssystemet.

Grove operationer

Før du begynder at arbejde, skal du udføre en stor mængde rengøringsrester, beton, mørtel. Hoveddelen vil være for grov rensning af vægge, gulve, lofter, deres hulning, udjævning og trimning af sømme. Sådan arbejde giver en stor mængde snavs og støv, så du skal organisere god ventilation og våd rengøring inde i den nye bygning.

En separat genstand er nødvendig for at tildele forberedelsen af ​​gulve i hvert af værelserne til endelig efterbehandling. Under reparationen i lejligheden er det nødvendigt at reparere alle revner, huller i sømene mellem pladerne, i gulvet, i den nye bygningens indvendige pier. Det sværeste vil være gulvets justering ved hjælp af en plade af cementmørtel og forstærkningsnet. Denne procedure skal udføres efter færdiggørelsen af ​​forberedelsen af ​​væggene og loftet til endelig efterbehandling.

Lignende arbejde vil ske i køkken, badeværelse og toilet.

Afslutningsarbejde

Efter den hårde rengøring er det nødvendigt at forberede væggene i køkkenet og toilettet til lægning af fliser på væggene og gulvet. Facing fliser kan lægges med egne hænder, men det er besværligt og kræver meget tid. Derfor er lægning af fliser bedre at betro de mestre, der har specialiseret sig i denne slags finish. Mens flisearbejderne er i gang, kan du reparere dig selv i et af lejligheden. Den bedste løsning ville være at lægge på vægge af dekorative gips eller flydende tapet. Hvis der på tidspunktet for reparationer i lejligheden de nye bygninger var de termoruder i vinduerne i tilfredsstillende stand, så kan du fortsætte med at anvende gipset på rummets vægge med det samme.

Efter færdiggørelsen af ​​fliser på gulvet og vægge i køkkenet, i badeværelset og toilet, skal du lægge billig linoleum i korridoren, der forbinder disse tre værelser og det rum, hvor renoveringen blev udført ved hjælp af dekorative gips. Dette vil reducere mængden af ​​støv, der hæves og forenkle rengøringen i lejligheden.

De mest afgørende stadier af reparation af nye bygninger

Før afslutningen af ​​væggene i lejligheden skal udjævnes, og i tilfælde af mangel skal du reparere indvendige døre. Hvis du i din fremtid planlægger at lime tapetet, er det normalt nødvendigt at lukke døre for at gøre arbejdet af høj kvalitet til limning af tapetet. Efter at vægindretningen er afsluttet, fortsæt med at lægge linoleum, laminat eller tæppe på gulvet i lejligheden. Den mest praktiske anses for at være laminat til stuer, for korridoren er en kontorversion af linoleum med øget slidstyrke. Denne type arbejde kræver ikke særlige kvalifikationer og er let at gøre med dine egne hænder under reparationen af ​​en lejlighed i en ny bygning.

konklusion

Det sidste trin i reparationen er forbindelsen mellem lamper og installation af møbler i lejligheden. Ca. 70% af mængden af ​​arbejde i reparation af en ny bygning er ret tilgængelig for at gøre det selv. Og kun når du udfører særlige typer af efterbehandling - lægge parket, installere stræklofter, installere termoruder eller indgangsdøre i en ny bygning, skal du bruge specialistservice.

Reparation i en ny bygning: Hvad du kan, hvad du har brug for og hvad du ikke kan

Typer af finish fra bygherren. Skal jeg vente på krympning derhjemme? Gør først en hård reparation og hvorfor? Korrekt efterbehandling er en kompleks videnskab. Og meget mere - i artiklen om reparation og dekoration.

Som du ved, er lejlighederne på sekundærmarkedet forskellige fra boligbeholdningen i nye bygninger ved hjælp af det såkaldte udkast (til fælles sprogkrympning) i en bygning: afhængigt af bygningskonstruktionen, kan jorden under huset "tampes" fra år til fem år, "dekorere" interiøret med revner i maling og "Gå" tapet. Det kan naturligvis ikke ske - men hvordan kan du på forhånd?

Mange bygherrer anbefaler at lave en billig, grov reparation, inden de går ind i lejligheden, og afskrækker hovedstaden efter et år eller to. I løbet af denne tid er den aktive fase af nedbør. Andre mener, at det for teknisk nedbør er nok til den tid, hvor huset bliver bygget, og du kan stadig ikke undgå jordens bevægelse - på de sumpede ustabile jordarter har bygningerne været "gået" i årtier.

Men både de og andre anbefaler at udskyde hovedindretningen i mindst et år, da der er en vigtig nyansering: I det nye hus udføres reparationer ikke kun af dig, men også af naboerne. Det er nemmere at overføre vibrationer af perforatoren, rørlækage, støv fra ventilationskanalen og andre overraskelser i den nærliggende reparation uden at investere hele din sjæl og besparelser ved afslutningen af ​​lejligheden. Derudover vil endda en plade multipliceret med antallet af lejligheder betydeligt øge vægten af ​​højden, og dog vil der blive vist nye vægge og andre arkitektoniske elementer! Og huset vil igen begynde at "sætte sig ned"... Så stadig er hård reparation at foretrække.

Tip: Lad finishen være af høj kvalitet (der er ikke noget mere permanent end midlertidigt arbejde og midlertidige reparationer), men budget.

Før en høj kvalitet reparation i et murstenshus, anbefales det at vente et år - indtil huset endelig "tåler". I den forstand kan den nøglefærdige kommunale udsmykning være en velsignelse: det er bare ikke synd at eliminere det om et år eller to for normal reparation.
Til færdiggørelse af vægge og lofter er det værd at vælge materialer med høj elasticitet - vinyl og struktureret tapet, silikone og akrylmaling. De kompenserer for lidt ensartet krympning.

I panelhuset kan du ikke være bange for "hævede" vægge - forvrængninger og revner går langs hjørnerne og leddene af pladerne. Pladen selv var så flad som den ville forblive. Desværre i hjørnerne af revnen kan det være sådan, at ingen vinyl ikke udjævnes, så brug ikke på god tapet. Desuden skal du efter bundfældningen være nødt til at niveauere gulvet, så der er ikke noget punkt i at lægge dyre fliser med det samme - vælg materialer til nem demontering (laminat, linoleum).

Lejligheder i monolitiske huse, som regel, lejes helt uden afslutning - med et frit layout. Denne konstruktionsteknologi giver dig mulighed for at bygge huse uden indre bærende vægge, og selv med skillevægge, som du bygger med dine egne hænder, vil der næsten ikke ske noget.

Typer af finish fra bygherren

Lejligheder i nye bygninger tilbydes uden finish, med en hård finish og efterbehandling. Efterbehandling "nøglefærdige" betyder normalt noget mere - for eksempel et indbygget køkken med apparater, indbyggede skabe. Nogle gange kan køberen vælge den type finish - og så vil det være muligt at forudse de risici, der er forbundet med reparation af nye bygninger. Og nogle gange skal du bygge videre på den eksisterende.

På den anden side, hvis du klogt beslutter dig for ikke at foretage en komplet reparation i et par år, kan denne finish betragtes som et midlertidigt kompromis. Reparation fra udvikleren kommer ud billigere på grund af engros købspriser for materialer og in-line produktion. Da bygningsorganisationen giver en garanti for færdiggørelse af arbejdet, er det meget lettere at spørge fra det i tilfælde af problemer, der opstår end med shabashniki-brigaden. Plus tid er gemt.

Acceptcertifikat

Før du får nøglerne i dine hænder, skal du underskrive handlen om accept og levering af lejligheden. Kontroller forsigtigt huset: Efter underskrivelsen af ​​dokumentet vil næsten alle de eksterne fejl i overfladen være dit problem. Inviter en erfaren bygherre (dekoratør) til accept af boliger - han vil straks se fejlene. Selv ved at betale en specialist til en høring, sparer du tid og penge ved at tvinge udvikleren til at rette manglerne på egen regning. I sådanne tilfælde modstår de normalt ikke: Jo hurtigere de niveauer gulvet eller væggen, jo hurtigere lukker man aftalen.

Et andet juridisk punkt. I kontrakten med byggefirmaet er der pladser i forbindelse med efterbehandling - på udgravningsstadiet synes de de fleste købere ikke særlig interessante. Således, ifølge loven, kan bygherren kun leje dig fuldt færdige boliger. Alle andre muligheder, med eller uden grov finish, betragtes som "ufærdig konstruktion". Hvis du derfor har accepteret under handlingen "ufuldstændig", skal du ikke gøre krav på færdiggørelsen. En anstændig bygherre står klart i kontrakten for hvilke af de værker han er ansvarlig for og garantiperioderne er angivet. Hvis du ikke er registreret, er du ikke enig i at underskrive handlingen på parole: de siger, "næste uge vil mesteren komme og rette alt."

genplanlægning

Det antages, at den nemmeste måde at gøre dette på er i monolitiske huse: Der er ingen bærende vægge inde i lejligheden. Planlæg efter ønske er det ikke nødvendigt at koordinere skillevægge lavet af gipsvæg eller tunge-og-groove blokke. Det er det ikke. Gratis planlægning er et marketingspil. Faktisk har enhver lejlighed et specifikt layout af boliger og bryggerier (du kan se det på grundplanen for BTI). At der ikke er nogen vægge i lejligheden, betyder ikke, at der ikke bør være nogen - kontraktudvikleren delegerer blot dette ansvar til dig. Ofte er det faktiske layout af værelserne angivet i lejligheden med en tegning af en mursten. Afgang fra disse grænser - og du vil være forpligtet til at koordinere ombygningen i de relevante tjenester. Men hvis boligarealet ikke er ændret, og de "våde zoner" ikke er vokset på bekostning af værelserne, vil de godkende den nye plan.

Det er vigtigt! Ved lov kan køkkenet og badeværelserne ikke arrangeres over opholdsstuen. Derudover er det forbudt at bære risers og radiatorer. Hvis du får en lejlighed med et frit layout, er der muligvis ingen radiatorer - spørg dette spørgsmål med det samme, når kontrakten er indgået for ikke at være i overtrædelsens rolle. Det sker, at bygherrer, udnytter usikkerheden i praksis, lejer boliger selv uden risers! Dette er fuldstændig uacceptabelt og strider mod lovens krav. Underskriv ikke handlingen og bede bygherren om at afslutte installationen af ​​de generelle husrør.

Før afslutningen

Ikke sikker på hvor du skal starte? Mens huset falder, er det fornuftigt at starte et saneringsprojekt - hvis du har brug for det selvfølgelig. Dette er ikke en hurtig aftale, men i mange tilfælde er det uundgåeligt: ​​ikke alle ændringer vil blive legitimeret af fakta. For ikke at nævne, at enhver indblanding i understøttende struktur kan være livstruende. Kun arkitekter, der har til rådighed al dokumentation om huset, vil kunne beregne, hvilke risici der er mulige, og hvilke forstærkende strukturer skal derudover bygges.

Lejligheden af ​​lejligheden ud over skillevægge vil omfatte ledninger kommunikation - elektriske kabler, opvarmning, vand. Planlæg i forvejen alle lys scenarier og elektriske forbindelsespunkter. Det er meget mere bekvemt at have stikkontakt på alle de rigtige steder end at løbe rundt i lejligheden med forlængerledninger eller til skårvæg på den færdige finish, der efterlader ar på hjertet.

I dag er mursten i en lejlighed sjældent lavet i nogen huse - for dyrt, det giver en stor belastning på gulvet, anstændig krympning, begrænset tykkelse. Letvægts gipsplader partitioner er billigere og hurtigere installeret og flere funktioner leveres. Dette er det mest foretrukne materiale til reparation i den nye bygning. For at forhindre revner under krympning er det nødvendigt at forlade et mellemrum mellem pladen og gulvet (loftet) på 30-40 mm.
GKL's vægge har to minus: dårlig varme- og støjisolering (og hvis du tilføjer isolering, taber du prisfordelen) og materialets lave styrke - uden pantelåner (krydsfiner eller stang fastgjort til rammen) kan det ikke være muligt at hænge endda et fladskærms-tv - ikke som møblerne. Derfor er det for skillevægge mere praktisk at bruge skum- og tunge- og rilleblokke 10 cm brede.

Krympebevægelser her dikterer deres egen karakteristika. Hvis du hænger døren fuldt ud, med stabilitetsankre, vil konstruktionen sandsynligvis føre til krympning. På den anden side vil døren ikke hænge godt nok uden disse tricks. Du bestemmer: måske i det første år skal du kun forlade hoveddøren på sikkerhedsankre. Efter et år eller to, når huset slår sig, juster kassen, hæng døren ordentligt, lås den ind og afslut den helt. Indtil da er det bedre ikke at opbevare værdigenstande i lejligheden.

Tip: Den værste mulighed for at fastgøre hoveddøren i den "walking" nye bygning er svejsestifter. De skrues ikke længere ud, så det bliver nødvendigt at skære kværnen.

Nogle håndværkere laver gipsplanklofter og i nye bygninger, limningsledninger med et vægkompenserende porøst bånd. Det er svært at forudsige, hvordan denne tilgang vil retfærdiggøre sig selv. I mursten og monolitiske huse, hvis de bygges uden at bryde teknologien, bør krympningen ikke ledsages af stormfulde deformationer af bygningen, og fokuset med et kompensationsbånd vil sandsynligvis lykkes.
Du kan simpelthen male det plasterede loft med vandbaseret maling (bedre vanddispersion - det vaskes ikke ud, når det bliver vådt og støv under reparationen vil være nok) eller tapetpasta til maling. Det vil ikke spare fra gennembrud af risers, men det vil være nemt at udskifte / reparere en sådan belægning.
Du kan helt forlade loftet nøgent. Dette er en fashionabel teknik - eksponering af betonflader: det ser brutalt og moderne ud.

Fra mærkbare bevægelser af væggene vil naturligvis falde ud af mursten og revne på panelets ledd. Hvis det i monolitiske huse er muligt at vælge en hvilken som helst metode til justering, så i mursten og panelet vil det være rimeligt at niveauere i et enkelt lag af gips - til midlertidig efterbehandling. Og om et år eller to for at lukke alle revner og bringe den perfekte lodrette ud.
Hvad er farlige unstocked revner i væggen eller hjørnet? De frigiver varme og bliver kilder til fugt, hvilket skaber et ideelt miljø til spredning af skimmel. Derfor, efter afslutningen af ​​krympning derhjemme anbefales det at fjerne tapetet og omhyggeligt undersøge væggene.
Hvis du er klar til at følge bygherrens anbefalinger og udskyde hovedindretningen i et par år, bør du ikke bruge blødgjort efterbehandling. På grund af særlige tilsætningsstoffer vil de blive trukket og deformeret sammen med væggene og hjørnerne. Ja, udsmykningen vil ikke lide (det vil sige udefra, du vil ikke bemærke noget), men revnerne går ikke overalt. Som følge heraf kan du få meget mere alvorlige problemer.

Hvilken tapet skal du vælge? På plastik (strækning): flizelin - ideel. Forresten er det også fornuftigt at styrke vægge til maling med flizelin. Efterbehandlere anbefaler dog ofte ikke at male mure i nye bygninger. Sprækker, hvis de opstår under udfældning, vil gå på malingen - og skiftet af ikke-vævet stof her er ikke bedre end "lynet" i hjørnet. Alas, hvis det ikke er svært at plaster en revne, vil det ikke længere være muligt at male over et område - malen ændrer sin farvetone over tid, og den friskere vil variere i udseende. Det vil sige, du skal male hele væggen eller rummet igen.
En anden ting - tapet til maleri, som hjælper med at skjule små revner.

I den nye bygning vil de helt sikkert føle tørre og halvtørre skrækker samt det hårde gulv på bjælkerne. Deres fordel er tid: en millimeter DSP tørrer i 24 timer, og der kan være 50 af dem! På den anden side tørrer det - det betyder ikke, at du ikke kan gå. Det betyder, at det ikke er muligt at hælde en equalizer over en frisk plade.
Som gulvbelægning til den første reparation i en ny bygning er det bedre at vælge linoleum. Og det er ikke engang deformationen af ​​bygningen. Enhver ren etage er indrykket fra væggene, så krympningsprocesser påvirker det ikke. Imidlertid vil bygningen i det første år frigive den fugt, der er opsamlet under konstruktionen aktivt, så gulv og laminat vil simpelthen lede. Fjernelse af linoleum er lettere og billigere end nedtagning af parket.

Der er et andet trick, der vil spare på efterfølgende reparationer. Linoleum i en ny bygning lægges direkte på skræftet uden substrat - og i det første år se, hvordan det udslettes. Dette vil hjælpe dig med at beregne antallet af equalizer mere præcist. Hvis linoleum med en tykkelse på 4 mm blev gnidd til hullet - betyder det at der er en bakke på 8 mm. Indtil den hvide base - betyder bakken lig med dens tykkelse, 4 mm. Lad os tilføje den samme tolerance for depression - i alt 16 mm opnås. Selv med en margen på 1,5 gange viser det sig, at udliggeren skal hældes ikke mere end 25 mm. Hvis du udfylder "uden at se", vil der ifølge opskriften komme et lag på 40 mm tykt ud. Besparelserne er indlysende.

I praksis passerer nogle nye bygninger statens accept for så længe, ​​at de "glade" ejere har ventet på nøglerne i årevis. Og i dette tilfælde kan du selvfølgelig straks begynde at færdiggøre reparation og endelig udsmykning af lejligheden. Fornæg dig ikke noget! Inden for loven, selvfølgelig.

Alle ejendomsnyheder og interessante oplysninger om vores kanal i sociale netværk. Tilmeld dig og hold dig opdateret!