Hvordan man laver et loft i kælderen eller kælderen

Designet af moderne kældre har sine egne egenskaber og nuancer, der skal tages i betragtning i forbindelse med konstruktion eller genopbygning. En af forudsætningerne for komfortabel drift er opførelsen af ​​grunden til bygningen under jordoverfladen. I den henseende skal der lægges særlig vægt på, hvordan man korrekt isolerer loftet i kælderen og hvilken bærende kapacitet denne struktur skal have.

Før kælderen og dens individuelle elementer udformes, er det nødvendigt at overveje niveauet af grundvands forekomst. Hvis de er tæt nok til overfladen, vil designet kræve yderligere isolering og vandtætning. Derudover spilles en vigtig rolle i bygningens sikkerhed af den mekaniske belastning på lejens dele af loftet. Hvis der opstilles andre objekter på toppen af ​​kælderen, skal du sørge for, at de bærende vægge ikke overlapper gulvkonstruktionen.

For at rette loftet op i kælderen og sikre muligheden for driften i en tilstrækkelig lang periode, er det nødvendigt at konstruere strukturen effektivt og sikre muligheden for en gradvis gennemførelse af arbejdet. Overvej de mest almindelige muligheder for loftkonstruktioner til kældre.

Vi bygger et monolitisk betonloft

Den mest almindelige og overkommelige at implementere på egen hånd, måde loftloft i kælderen er en konkret struktur. Den er lavet af en støtteramme svejset af forstærkning, der hældes med beton. Før fremstillingen af ​​pladen selv er træformning lavet. Konstruktion og konstruktion af strukturen skal indeholde følgende punkter:

 • lofter skal overstige bredden af ​​kælderen, da strukturen vil bruge bygningens vægge som understøtninger;
 • Træforming bør stå på støtter, hvis bæreevne skal være tilstrækkelig til at holde armeringsburet og betonblandingen, indtil det størkner
 • før hældning af loftet i kælderen, skal forskallingen forsegles, hvilket sparer dig selv for risikoen for betonstrømning ind i lokalet;
 • Armatur til rammen er svejsede pladser på den lange side af 20-25 cm. Hvis rummets dimensioner er store, giver det mening at producere et par strikrammer.

Efter færdiggørelsen af ​​forstærkningen, fortsæt direkte til udfyldningen. Højden af ​​den fremtidige betonplade må ikke overstige 30 cm. Ellers er der risiko for at skabe en øget belastning på bygningens vægge, hvilket senere vil medføre ødelæggelse eller nedtagning. Støbeprocessen skal udføres jævnt uden afbrydelse, indtil strukturen er fuldt dannet. For at undgå bobler inde i pladens hulrum, udsættes den lagrede opløsning for vibrationer. Det udføres ved hjælp af tilgængelige værktøjer eller specialværktøjer. Processen med størkning af dette design varer i 3-4 uger, afhængigt af vejrforholdene.

Som de fleste eksperter siger, er hældning af loftet i kælderen med beton den mest rentable løsning. En sådan konstruktion vil ikke tjene i årtier, og hvis det ønskes, kan den bruges som grundlag for en lille gårdsbygning.

Precast loftplader i kælderen

Et sådant loft kan effektivt anvendes til strukturer af forskellige typer, men du vil ikke være i stand til at fuldføre alle opgaverne til sin konstruktion alene. Installation af plader er lavet ved hjælp af tungt løfteudstyr. Du skal kun give uhindret adgang til byggepladsen og muligheden for glat lægning på bygningens vægge.

Det eneste problem med at gennemføre et sådant projekt er de typiske dimensioner for plader. Derfor er du nødt til enten at tilpasse væggene, givet parametrene, eller erhverve de nødvendige strukturer for ordren. Til opbygningen af ​​kælderen kan du bruge flere plader, mellemrummene mellem hvilke er fastgjort ved hjælp af stålstik.

Loftet af denne type skal færdiggøres både udenfor og inde i rummet. Dette kan være forbundet med yderligere omkostninger. Selvom alt arbejde vil blive gjort for hånd, skal omkostningerne til materialer betale.

Loft i kælderen på lejebjælkerne

En af de stående designs, som er positivt bemærket af mange eksperter, er overlapningen af ​​kælderen med specialiserede bjælker. Den bedste mulighed for disse opgaver er almindelige skinner, som kan købes på indsamlingssteder for skrot. En god mulighed kan også være et mærke eller en kanal.

Dækker loftet på en sådan måde som ved opførelse af standard private huse, i væggene er det nødvendigt at tilvejebringe særlige nicher, hvori lejebjælkerne vil blive lagt. Desuden vil hele belastningen fra loftet også falde på væggene, så hvis det er muligt, bør de styrkes.

Arbejdet med fremstilling af en sådan loftkonstruktion udføres som følger:

 1. Vi lægger gulvbjælker i nicherne på væggene.
 2. I rummet mellem bjælkerne er det nødvendigt at montere et ekstra forstærkningsbur. Dette vil give yderligere stabilitet og strukturel stabilitet.
 3. Næste gør vi installationen af ​​forskalling fra brædderne.
 4. En form for vandtætning er fastgjort til forskallingen.
 5. Det næste skridt er at installere understøtningsstøtter, som kan sikre stabiliteten af ​​forskallingen, indtil mørtelen størkner
 6. En opløsning hældes på toppen af ​​strukturen, hvis lag ikke må overstige 30 cm. Hærdningen af ​​et sådant betonloft vil forekomme inden for 3-4 uger, hvorefter støtterne kan fjernes.
 7. På toppen af ​​kælderen med sådan overlappende hældt jordhøjde. Montering af enkelt- eller gaveltag til konstruktionen er kun mulig, hvis der er højkvalitetsisolering.

Selv om dette loft betragtes som den mest pålidelige, sammen med dette kan det kaldes den dyreste.

Ventilationssystem som det vigtigste aspekt ved kælderens behagelige drift

Installationen af ​​et døv og kvalitetsisoleret loft fører til følgende problem. I mangel af det nødvendige niveau af ventilation forringes mad og bevaring endnu hurtigere end i kulden.

Den nemmeste løsning på dette problem er at installere et system med naturlig luftcirkulation. Den består af to udstødningsrør med en diameter på 150-200 mm, som er installeret modsat hinanden. Samtidig skal inputen være bredere end output og være en halv meter højere uden for bygningen.

Du kan skjule rørene i kælderen ved hjælp af ventilationsgitter, som sælges i en hvilken som helst hardware butik. Hvis et sådant system ikke er tilstrækkeligt, installeres ventilatorerne i udstødningskanalerne med automatisk tænding med jævne mellemrum.

Isolering af loftet i kælderen

Uanset hvad pålidelighed og kvalitet overlapning har den første ting efter konstruktion skal du isolere loftet i kælderen indefra. Termisk isolering er designet til at eliminere risikoen for kondensering og hjælper med at skabe de nødvendige betingelser for opbevaring af produkter.

Vælge de bedste materialer til isolering, pas på de isolatorer, der ikke absorberer fugt og ikke udsættes for det. Det kan være polystyren, skum eller endda polyurethanskum. Hvert af disse materialer er i stand til at levere højkvalitets isolering, der praktisk talt ikke absorberer fugt og ikke fremkalder forekomsten af ​​svamp, skimmel eller gnavere.

Processen med isolering selv udføres i faser:

 • loftets hovedoverflade behandles med antifungale primere;
 • overlappende læg-hydrobarrier. Det kan fastgøres til dobbeltsidet tape;
 • Fastgør den valgte isolering og luk tætningen. Til installation kan anvendes som en præfabrikeret drejning af galvaniseret profil og almindelige væskespåner;
 • det næste isolerende lag er en dampbarriere;
 • det afsluttende trin er finishen. Dette kan være plastpaneler eller gips.

Som du kan se, er det ikke svært at installere isolering på loftet, og du kan udføre hele arbejdet med dine egne hænder. Imidlertid kan ovennævnte installationsprocedure ændres afhængigt af valg af isolering og efterbehandling. Designet kan omfatte særlige suspensioner til fastsættelse af materialer eller yderligere behandling af visse overflader med antiseptika.

Tilstedeværelsen af ​​et specialværktøj og minimal konstruktion gør det muligt for dig selvstændigt at producere et loft af høj kvalitet i kælderen og sikre holdbarheden og den høje ydeevne i dette rum. Følg de specificerede teknologier, og den monterede konstruktion opfylder alle dine forventninger.

Sådan hældes betonloft i kælderen

Hvordan man laver et loft i kælderen - tre muligheder

Den traditionelle kælder er arrangeret, så alle dets lokaler er placeret under jordoverfladen. Dette design har mange fordele: en stabil temperatur året rundt, ledig plads på stedet, evnen til at opbevare mad. Kælderoverlapningen på dette sted ligger på jordoverfladen eller lidt højere.

Før du laver en kælder, tages grundvandsniveauet i betragtning. Hvis den er placeret over opbevaringsgulvet, er det nødvendigt at lave en effektiv vandtætning af rummet, så der ikke er oversvømmelse af rummet under de sæsonmæssige bevægelser af vandet. Som regel bruger de de enkleste materialer - tagmateriale og mursten.

Først og fremmest er væggene i rummet pudset med cementmørtel. Dette skal ske fra to sider. Derefter fastgøres tagmaterialet til væggene (helst i 2-3 lag). Derefter skal denne simple vandtætning presses med en mur. En sådan struktur kan på trods af sin enkelhed modstå grundvand og forhindre dem i at komme ind i kælderen. Gulvet i rummet kan isoleres på lignende måde, men i første omgang skal du lave en god pude af sand og ruiner.

Fyld monolitisk betonloft

Ved afslutningen af ​​arbejdet i forbindelse med opførelse af vægge og implementering af vandtætning i lokalet kommer der en tid, hvor du skal løse problemet med overlappende kælder. I nogle tilfælde bruger dette en konventionel monolitisk betonplade, der er lavet af beton og forstærkningsbur.

Alt arbejdet kan gøres for hånd. Det er meget vigtigt at konstruere tømmerbeklædning før hældning af beton.

 • Overlapningen i størrelse skal overskride rummets dimensioner, fordi kælderens vægge vil være dens understøtninger.
 • Før der hældes loftet, skal der monteres specielle rekvisitter, som skal bibeholde opførelsen af ​​træbeklædningen, når den er fyldt med beton, og når den tørres. I dette tilfælde skal forskallingen være forseglet, således at opløsningen ikke lækker under hældeprocessen.
 • Det næste skridt efter at have skabt fordybningen er at strikke rammen af ​​betonpladen. Rammen, som allerede nævnt, er lavet af forstærkning. Afstanden mellem de enkelte stænger skal være ca. 20-25 cm. Hvis din kælder er lille i størrelse, er det nok en forstærkningskasse, men når opbevaringsdimensionerne er store, for større pålidelighed er det bedre at udføre en parforstærkning af pladen. Forstærkningsnetværket skal stikke ud over kælderens vægge et par centimeter fra forskellige sider.

Så snart arbejdet med at skabe forskallingen og forstærkningsnetet er afsluttet, kan du starte processen med at hælde den konkrete løsning, som vil danne fremtiden. Pladens højde går som regel ikke over 30 cm. Dette er et pålideligt monolitisk loft af høj kvalitet, som vil tjene dig i mere end et dusin år.

Betonen skal hældes så jævnt som muligt uden afbrydelse, indtil hele pladen er dannet. For at forhindre hulrum inde i strukturen skal opløsningen udsættes for vibrationer, inden der hældes, hvilket sker ved hjælp af et konventionelt bord eller specialudstyr.

Efter hældning af betonpladen skal du vente et stykke tid (ca. 3-4 uger) for at hærde det helt og tage det endelige udseende. Ifølge eksperter er denne overlapning den mest holdbare og effektive. Desuden kan de endda bruge som grundlag for en lille gårdshus over jordkælderen.

Vi bruger præfabrikerede monolitiske plader

Overlapning af præfabrikerede monolitiske plader egnet til forskellige typer af kældre. Men vi skal tage højde for, at for byggearbejdet skal der ansættes et specielt løfteudstyr.

Installering af et sådant loft udføres af en kran, så i egen hånd skal du faktisk ikke gøre noget. Nok til at overlade arbejdet hos en erfaren kranoperatør, hvem vil installere pladen på det krævede sted.

I tilfælde af betonplader skal kælderens dimensioner være korreleret med deres standarddimensioner.

Visse vanskeligheder er forbundet med standardiseringen af ​​pladernes størrelse, så du skal enten tilpasse kælderens dimensioner til pladens dimensioner eller på forhånd at vide strukturens dimensioner og allerede på grundlag af de modtagne oplysninger lagre den ønskede længde og bredde.

Flere præfabrikerede monolitiske plader kan lægges på kælderen. Med hinanden er de fastgjort med stålbjælker. Du bør ikke glemme det højkvalitets isolerende lag, som skal lægges i den hule del. Denne tilgang vil muliggøre opretholdelse af en normal kældertemperatur i løbet af året. Efter færdiggørelsen af ​​hele arbejdet er der dannet en række led, som kan dækkes af et betonglag.

Denne måde at bygge et gulv på er enkelt og hurtigt, men det anses normalt for at være meget dyrt (selvfølgelig, hvis der ikke er nogen kendt kranoperatør). Ud over brugen af ​​særligt udstyr vil der kræves en seriøs arbejdsstyrke. Det er værd at bemærke, at opbevaringsloftet kan afsluttes efter ønske.

Carrier beam option

For at gøre overlapning af høj kvalitet til din kælder kan du bruge lejebjælkerne. Metal bjælker er bedst egnet til dette. Hvis det er muligt, kan du endda bruge almindelige skinner, som ofte kan købes i byggelager eller på steder, hvor der er modtaget skrot. Ofte bjælker, hvorfra det skal opbygge loftet, bestilles individuelt på planterne.

Selv almindelige skinner vil være velegnede som bjælker.

Når man vælger denne metode til at skabe en kælder overlapper hinanden, er det nødvendigt at sørge for tilstedeværelsen af ​​specielle huller i de vægge, der er nødvendige til fastgørelse af understøtningsbjælkerne. Loftet på din kælder vil opleve betydelig stress. Derfor skal væggene også være så stærke som muligt, som er i stand til at modstå vægten af ​​bjælker og jord udhældet på toppen. I det store og hele vil væggene være "fundamentet" for gulvet.

Til lægge bjælker i væggene er der specielle huller til rådighed.

Arbejdsordenen er som følger:

 1. Bærebjælken lægges i de forberedte huller i væggen. I det store og hele kan dette arbejde udføres uafhængigt, men med nogle få hjælpere, fordi selv skinnerne har en betydelig vægt.
 2. I det rum, der vil blive dannet efter lægning af understøtningsbjælkerne, er det nødvendigt at montere forstærkningsstængerne og derefter rette dem med en speciel ledning. Herefter skal du kontrollere pålideligheden af ​​forbindelsen og holdbarheden af ​​bjælkerne. Hvis alting er godt, så er træformning lavet, og der anvendes et vandtætningslag på det.
 3. Efter montering af fordybningen er det nødvendigt at installere rekvisitter, som vil blive designet til at tage lasten af ​​cementmørtel.
 4. Cement mortel kan blandes med dine egne hænder eller bestilles klar i ethvert byggefirma. Løsningen skal være så jævnt som muligt og uden lange pauser hæld metalrammen. Beton skal hældes alle rum i rammen, du kan ikke gå glip af noget. I slutningen af ​​hældningsopløsningen fordeles hele tykkelsen af ​​strukturen.
 5. Overlapningen, som opnås efter brug af denne metode, kræver højkvalitets termisk isolering. For dette er i princippet ethvert isoleringsmateriale egnet.

Som følge heraf får du en pålidelig gulvplade, der kan modstå alvorlige belastninger. Kælderens loft i dette tilfælde vil blive perfekt forstærket, isoleret og vil ikke forårsage problemer under driften. Den resulterende overlapning efter alt isoleringsarbejde skal være dækket af jord, hvilket gør en lille højde. I nogle tilfælde er der installeret et ekstra gaveltak, som beskytter kælderen mod nedbør.

Sørg for ventilation

Efter installationen af ​​loftet skal man også tænke på tilrettelæggelsen af ​​et højkvalitets ventilationssystem, hvis drift der faktisk vil være sikkerheden for produkter i lagerpladsen, afhænger af.

Ideelt set skal du installere to rør på en gang, hvoraf den ene er udstødning (dens formål er at fjerne den alt for fugtige og varme luft fra rummet) og det andet indløb (ansvarlig for adgangen til ren luft i kælderen). Ved anvendelse af disse to rør i kælderen i løbet af hele året vil de optimale temperatur- og fugtighedsforhold blive overholdt.

Faktisk skal ventilationen tages i brug ved loftet. For eksempel kan du lave to små huller, i hvilke ventilationsrørene vil blive installeret yderligere. Hvis du har en lille kælder, er det helt muligt at gøre med et rør.

Ved installation af rør er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at luftstrømmen kan hæmme nedbør eller snavs, derfor er der brug for en lille hætte over røret og et metalgitter inde, som også beskytter insekter og gnavere ind i kælderen.

Gulvisolering

Uden korrekt isolering af kælderen, opbevarings- eller kældergulve vil ethvert arbejde i forbindelse med vandtætning og varmeisolering af væggene og gulvet simpelthen være ubrugeligt.

For at isolere kælderloftet anbefales det at anvende cementmørtel og simpel savsmuld (eller enhver anden analog). I dette tilfælde vil det varmeisolerende lag dannet af beton være ca. 20 cm tykt. Det påføres jævnt over hele overfladen af ​​loftet. En sådan belægning vil være praktisk at bruge, hvis du vil trimme loftet i kælderen i fremtiden. For eksempel kan det males eller pudses.

Polyuretanskum fyldes ensartet på alle sømme og revner.

Hvis du er kendetegnende for alt, hvad der er moderne og innovativt, skal du være opmærksom på polyurethanskum. I dag er det et af de bedste materialer, som er i stand til at levere det højeste niveau af varmeisolering af rummet. Desuden er det ikke nødvendigt at isolere eller udfylde noget, når du bruger det, da der under sprøjtning vil udfylde alle revner og andre fejl i væggen under sprøjtning. Det skal bemærkes, at brugen af ​​en sådan metode er meget dyr, fordi aflejringen af ​​polyurethanskum forekommer ved hjælp af specielle anordninger. Og for dette skal du ansætte specialister.

Faktisk, når du isolerer kælderen, kan du bruge et hvilket som helst isoleringsmateriale, som er egnet i overensstemmelse med visse betingelser. Trods alt kan specifikationerne for opbygning og drift af kældre være anderledes. Derfor er det nødvendigt at vælge præcis, hvad der passer til alle parametre. For alle spørgsmål er det bedst at konsultere eksperter på forhånd.

Hvorfor et vådt loft i kælderen: 3 måder at løse problemet på

Vådt loft i kælderen er det største problem, der fører til fødevareforringelse. Kælderen er et praktisk sted til opbevaring af grøntsager, vinterpræparater og andre produkter, som skal opbevares i lang tid på et køligt og tørt sted. I et fugtigt miljø er der let dannet skimmelsvamp og svamp, som hurtigt og uigenkaldeligt ødelægger produkterne, hvilket forårsager chagrin blandt de flittige husmødre og værter. Men fugtigheden inde i kælderen er let at fjerne, ved hjælp af følgende tips!

Korrekt loftfremstillingsteknologi til kælderen er en garanti for, at kondens ikke kommer til at ligge på loftet. Der er flere forskellige måder at lave et loft på, men eksperter anbefaler at man tager virksomheden i fuld kraft og gør en sådan overlapning, der med succes vil udføre sine væsentlige funktioner i mange år.

Før du begynder at bygge kælderen, skal du sørge for at have alle de nødvendige værktøjer og materialer til arbejde

Hvad du skal købe for at starte byggearbejde:

 • fugtbestandig krydsfiner (tykkelse - ikke mindre end 15 mm);
 • bjælker til understøtningsstrukturer (beton, metal eller træ);
 • træstænger;
 • støtte stande;
 • beton;
 • bygningsarmaturer;
 • strikning wire;
 • komfortable blyanter;
 • manuel cirkulær eller hacksaw;
 • målebånd;
 • spande;
 • betonblander;
 • skovl;
 • niveau fra en og en halv meter lang.

På trods af det imponerende antal nødvendige materialer og værktøjer er arbejdet med at lave et godt loft også til rådighed for en ikke meget erfaren håndværker. Med den rigtige tilgang vil amatørholdet være i stand til at udføre arbejdet og mesterne!

Hvis du ikke har problemer med kondensat, vil træloftet være egnet til din kælder. Dens produktion er meget enklere end fremstilling af loftet ved brug af en betonopløsning.

Før støbning af loftet er det nødvendigt at lave rammen og forskallingen. Generelt ser alt arbejdet ret tidskrævende ud, og derfor behandler dets gennemførelse som ansvarligt og samvittighedsfuldt.

Betonloftet giver dig mulighed for at holde kælderen tør og ren.

Fremgangsmåden til opbygning af en ramme, forskalling og loftfyldninger er som følger:

 1. Placer de bærende bjælker på kælderens vægge.
 2. Installer forskallingen omkring rummets omkreds, og læg massive plader af fugtighedsbestandig krydsfiner.
 3. Gør rammen af ​​det forstærkende net. Her skal du også strikke tråd. Endene af de nederste stænger skal lægges til støttebjælkerne.
 4. Forstærkningspunkter skal forstærkes med ledning. Så få en stærk ramme, der kan modstå beton.
 5. Knæ betonopløsningen. Brug yderligere sand og ruiner.
 6. Hæld beton flere gange. Overhold enhed i retning af hældning. Komprimer betonen, så der ikke er luft inde.
 7. Brug et niveau til at overvåge ensartetheden af ​​belægningen.
 8. Lad komfuret afkøle i en uge. Vand det i løbet af denne tid.
 9. Inden for 3 uger fjernes fordybningen.

Bearings bjælker af metal og beton vil vare meget længere end træ, da sidstnævnte er underlagt forskellige påvirkninger.

Træ er ikke så pålidelig som metal og beton, men træ har flere fordele. Det er nemt at arbejde med træ, træ er et naturligt og miljøvenligt materiale. Selv om en trækælder ikke vil tjene så lang som metal og beton, men en højkvalitets trækælder også vil vare længe. Derudover er træet underlagt reparation i tilfælde af noget.

Når du vælger trædele til loftet i kælderen, skal du overveje deres kvalitet og pålidelighed

Træloftet i kælderen er gjort som følger:

 • Installer træbjælker på kælderens vægge. Gem ikke bjælkens frekvens.
 • For at spolebrætene skal hvile på noget, skal der fastgøres små stænger til bjælkerne på siden.
 • Læg rollen fremad på skruerne.
 • Dernæst lav et lag dampspærre, som igen dækker et lag af isolering.
 • Afslut lagene med antiseptisk krydsfiner.
 • Smør konstruktionen med mastik eller dækk den med ruberoid.

Hold øje med tilstanden af ​​dit træ! Udskift dele i tide.

Vi opgraderer loftet i kælderen i garagen

Vanskeligheder ved fremstilling af kælderen i garagen støder op til isoleringen af ​​kælderen. Isoleret loft reducerer sandsynligheden for kondensation til nul.

Udrustning af kælderen er, at det er nødvendigt at opvarme og ventilere

Nogle funktioner, når du arbejder med en kælder i garagen:

 1. Vandtætningen skal udføres ikke kun med loftet, men også med vægge og gulv. Fugt fra jorden omkring kælderen trænger let ind indeni.
 2. Hvis kælderen er i garagen, kan vandtætningen kun påføres indvendigt. Derfor behandle processen som ansvarlig.
 3. Opvarmning er også ret en vigtig proces under opførelsen af ​​kælderen. Varm loftet med mineraluld eller skum.
 4. Glem ikke om ventilation. For en god udstrømning og luftstrøm vil kræve 2 rør placeret i forskellige dele af kælderen.

Kælderen i garagen er en meget bekvem beliggenhed for et underjordisk opbevaringssystem.

Hvad skal være tykkelsen af ​​loftet af kælderen af ​​beton

En betonplade som et kælderloft er en glimrende løsning på et problem med et kælderloft. Dog. Nogle mennesker spekulerer på den rigtige tykkelse af betonpladen. Som regel er tykkelsen af ​​den færdige plade ca. 30 cm.

For at installere loftet i kælderen kan du bruge en betonplade med en tykkelse på ca. 30 cm

Hvorfor 30 cm er den optimale tykkelse:

 • Pålidelighed. Ingen kan bryde et sådant loft, det vil ikke knække under nogen indvirkning.
 • Lethed. Stænger monteret på væggene vil være i stand til at modstå et 30 cm tykt loft.
 • At hælde kælderen med beton er ikke en nem opgave, hvis gennemførelse finder sted i flere faser. 30 cm er antallet af lag, der ikke kræver en stor mængde råmaterialer og fysisk energi.

Beton ifølge eksperter er det bedste materiale til opbygning af en kælder.

Hvis kondensat drypper fra loftet, så er det tid til alvorligt at genoverveje din karmers indre struktur. Brug ovenstående tips til at isolere, isolere fra fugt og omdanne din kælder eksternt. Husk at kun højkvalitetsmaterialer og stor omhu hjælper dig med at skabe et pålideligt design, der er egnet til langtidslagring af forskellige genstande.

Hvordan slippe af med kondensat i kælderen og kælderen (video)

Sådan hældes loftet i kælderen: gør rammen og forskallingen, beton, isolering og enhed

Et nyttigt rum hvor du kan gemme bevaring, grøntsager, rødder, frugt er en kælder i lang tid. Det vigtigste er at holde et tørt mikroklima her, og temperaturen skal ligge inden for 4-7 ° C af varmen. Det er kun muligt at opnå sådanne betingelser, hvis alle byggekoder for disse objekter overholdes.

At skabe et betongloft over kælderen

Kælderens loft, gulv og vægge skal opstilles og behandles i overensstemmelse med reglerne. I dette tilfælde skal hovedindsatsen anvendes til vandtætning og isoleringsarbejde.

Før du lærer at lave loftet på kælderen, skal du finde ud af, hvad design objektet kan være og hvor det kan placeres:

 • fritliggende;
 • under husets første sal
 • del af udhus eller udvidelse.

Vedvarende og pålideligt kælderloft, f.eks. Under første sal i huset, er vigtigt i byggeprocessen. Du kan skabe det ved hjælp af betongulve. En sådan monolitisk konstruktion har en utvivlsom fordel i forhold til konventionelle w / w fabriksplader, og prisen vil være mindre.

Hvordan man laver et loft i kældre af armeret beton

I dette tilfælde behøver du ikke bruge løfteudstyr, hvilket vil gøre det muligt at spare betydeligt tid og økonomiske ressourcer. Det vil være muligt at gøre alt med egne hænder, da processen selv er enkel. Derudover får du en pålidelig overlapning, som kun vil være ordentligt isoleret.

Hvad du har brug for

Fyld kælderloftet begynder med forberedelsen af ​​de nødvendige materialer:

 • fugtbestandig krydsfiner med en tykkelse på op til 15-20 mm;
 • beton-, metal- eller træbjælker, som vil spille rollen som understøttende struktur;
 • stænger af træ;
 • støtteholdere;
 • konkrete opløsning;
 • Konstruktion fittings Ø 15-20 mm;
 • strikningstråd.

Fra værktøjerne skal du bruge:

 • skovl;
 • konstruktion niveau 1,5-2 m lang;
 • beholder til blanding af opløsningen med hånd eller betonblander;
 • spande;
 • en træ sav eller håndholdte cirkelsav;
 • sikkerhedsbriller;
 • målebånd;
 • en blyant.

Vi laver ramme og forskalling

 1. Placer bærende bjælker på kælderens vægge. Beton og metal er mere holdbare end træ, selv imprægneret med antiseptiske opløsninger.

I billedet - installation af loftet af kælderen af ​​træ tømmer

 1. Start installationen med skabelse af forskydning, sørg for at der ikke er huller mellem plader af krydsfiner, og de skal være intakte. Vælg et fugtighedsbestandigt materiale, for eksempel lamineret med en tykkelse på 20 mm. Overvej at vægten af ​​armeret beton vil være mere end 500 kg pr. 1 m2 med en lagtykkelse på 200 mm. Installer forskallingen omkring kælderen omkredsen.
 2. Lav et skelet af forstærkende mesh ved hjælp af strikningstråd. Placer de nedre stænger med enderne på understøtningsbjælkerne. Byggesuccessen vil hovedsagelig afhænge af en sådan konstruktion.

Forstærkningsburet i kælderen under lejlighedsbygningen

 1. Når du har lagt de vandrette og lodrette rækker af armering, skal du sikkert fastgøre skæringspunkterne med en strikningstråd. Dette vil øge pålideligheden og kvaliteten af ​​støttebjælkerne. Cellerne skal være 15x15 mm eller 20x20 mm. Når du har lavet rammen, skal du kontrollere den for styrke.

støbning

Det næste trin er at udfylde den opbyggede struktur med beton, og dette skal gøres hurtigt. Forbered en opløsning af cement, som vil være et bindemiddel og fyldstoffer - sand og grus. Du kan tilberede det manuelt eller bruge en betonblander.

Fyldning af forstærkningsburet med beton

Det er nødvendigt at fylde forskallingen til flere besøg, men samtidig er det nødvendigt at modstå en retning. Hæld blandingen grundigt, så der ikke er hulrum i den.

Det er meget vigtigt, at loftpladen er stærk nok. Uregelmæssigheder kan styres af byggeriets niveau.

Luk betonmørtel efter konkretisering er afsluttet fra direkte sollys, vind og træk. Sørg for, at hærdningspladen ikke udsættes for mekaniske effekter af forskellig art.

Sprøjt det med vand regelmæssigt i løbet af ugen for jævn hærdning. Yderligere arbejde med pladen kan udføres efter 21 tøj, og fjern derefter fordybningen.

Skjulte metalkælderhåndtag

Kvaliteten af ​​betonbundet er i første omgang afhængig af kvaliteten af ​​byggematerialer til det. Løsningens mærke bør ikke være lavere end M-250, men bedre end M-400, hvor der tilsættes specielle tunge fyldstoffer til sammensætningen.

Tip: Udfør en maksimal beregning af de materialer, der er nødvendige til fremstilling af betonloftet, inden arbejdet påbegyndes. Dette vil give mulighed for at spare betydeligt ved konstruktionen.

Uafhængig produktion af betongulve giver dig mulighed for at tænke over og installere de nødvendige kommunikationer. Hvis gulvet skal lægges på toppen af ​​en plade, skal overfladen justeres med selvnivellerende blandinger. For den planlagte luge til kælderen, egnet hemmeligt håndtag til kælderen, hvilket ikke vil blande sig med at gå.

Warming

I dette tilfælde er det også umuligt at gøre uden at bestemme bygningskonstruktionen, og du skal selv bestemme, hvad dit loft vil være.

Det er kendt, at kældre er opdelt i tre typer i henhold til deres designfunktioner:

 • fritliggende;
 • under bolighuset;
 • under laden, garagen osv.

Disse oplysninger stiller visse krav til isolering af kælderloftet:

 • jorden, begravet eller fritstående konstruktion vil have et tag. Derfor er det isoleret indeni og udenfor, og et dobbeltlag af isolering er anbragt på kælderens loft.
 • enkeltlagsisolering anvendes til opførelse af lagerfaciliteter i stueetagen eller under huset;
 • Under garagen eller under en anden brugsbygning er et lag af isolering afhængig af om rummet er opvarmet eller ej.

Ved tradition er overlapningen lavet dobbelt: Brug ovenfra udvidet ler eller dækket af jord med et lag op til 200 mm, nedenunder - det vigtigste varmeisoleringslag.

Der er to muligheder:

 • Hvis der er god varmeisolering på kælderen, kan loftet isoleres med et lille lag af termisk isoleringsmateriale, dækket af en plastisk dekorative belægning;
 • når der ikke er mulighed for at varme kælderens hovedetage, eller det vil ikke være muligt at øge tykkelsen for bedre varmebeskyttelse, hvis det er placeret under garagen, skal du installere et dobbeltlag af isolering for at skabe et falsk loft af fugtisoleret dampfast materiale. Et eksempel ville være ekstruderede polystyrenplader.

Tip: Sørg for at gøre ventilationen, som forhindrer dannelsen af ​​kondensat i kælderen.

enhed

Hvis der er god isolering af kælderloftet under huset, installeres varmeisolering på loftet på samme måde som på væggene.

Processen kan opdeles i flere faser:

 • belægning vandtæt penetrerende forbindelser;
 • Isoleringsklister på nederste del af betonbunden;
 • dampspærre.

Nedenfor er en vejledning om, hvordan man isolerer loftet i kælderen under lejligheden.

 1. Brug i den første fase af arbejdet vandtætningsmidler, der beskytter kælderen mod vand. De sælges normalt i form af blandinger, der er klar til at spise. Hvis kælderen er stor i området, brug vandopløselige forbindelser til forarbejdning.

Brug en børste eller rulle til at påføre primeren. Varmeisolering må kun lime sin fuldstændige tørring. Bedst af alt til sådanne formål er egnede plademuligheder - skum og ekstruderet polystyren. Du kan også bruge glasfiber- eller basaltplader samt cementbundet.

 1. Installation på loftet i kælderen udføres ved hjælp af specielle klæbemidler, der tilbydes af detailkæder i tør form til fortynding med vand. Det påføres overfladen med en hakket trowel, hvorved der opnås en reliefflade, som fremmer god indstilling. Tryk på isoleringspladen på klæbemiddelsammensætningsstedet, og fastgør det desuden med klumper på kanterne og i midten.

Sticking til loftet isolering

 1. Fastgør polyethylenfilmen til dampspærre fra de limede plader. Hvis der anvendes cementstrengbrætter, er det ikke nødvendigt.

Tegning af den underjordiske kælder

Isolering i en kold kælder

Vanskelig, men ret begrundet enhed falsk loft. Denne metode anvendes til kælderen, der ligger under garagen, selv om den er gyldig i andre tilfælde.

Processen er opdelt i flere faser:

 1. Det er nødvendigt at installere rør.
 2. Saml fægnettet.
 3. Mal designet.
 4. Fyld hulrummet med isolering.
 • blande til vandtætning;
 • klæbemiddel sammensætning til polystyren;
 • rød bly eller maling;
 • rør Ø 25 mm;
 • Konstruktionsbeslag eller glatte stænger af metal Ø op til 12 mm;
 • kroge med dowels;
 • strikning ståltråd.
 • pladeisolering;
 • p / e film i ruller;
 • billig isolering;
 • arkmateriale til en paraply.
 • børste eller rulle
 • en hammer;
 • målebånd;
 • konstruktion kniv;
 • hakket trowel;
 • Hullemaskine.

Termisk isolering af loftet i en kold kælder

 1. Fastgør i en afstand på 120-200 mm på pladen fra røret Ø 25 mm, med en pitch på 500-600 mm. For eksempel, brug en perforator til at slå huller og installer kroge med dowels i dem, til hvilke hænger rør.
 2. Derefter installeres stålstænger op til 12 mm vinkelret på den med en 300 mm stigning og binder den sammen med en ledning.
 3. Mal konstruktionen med rød bly eller kromoxid (grøn maling). Ud over dem kan du bruge en anden vandtæt maling til taget.
 4. Indsæt mellem masken og gulvpladen plastposer med billig isolering. Deres hals skal loddes.

Læg dem så tæt som muligt på hinanden, så der ikke er huller. Fjern kondensat ved brug af paraplyer fra plast, metal eller vandtæt krydsfiner, som gør risten til at dræne fugt i tanken.

Tip: Sheathe ekstra loft med et træ, hvis du har vin i tønder i din kælder, ikke frugt med grøntsager. Først skal du lave en trækasse af stængerne og derefter lave finishbrædderne.

Husk at isoleringen af ​​kælderloftet er et ansvarligt arbejde, fordi høstens sikkerhed afhænger af det. Hvis du har de enkleste byggeværdier, er løsningen på dette problem ikke for dig. Samtidig kræver kælderisoleringen ikke betydelige finansielle omkostninger.

konklusion

Enheden af ​​et betonloft til kælderen vil ikke kræve af din specielle viden. Der skal lægges særlig vægt på materialernes kvalitet og dens isolering, for hvilken der er flere måder.

Før du begynder at arbejde, skal du kende objektets nøjagtige placering og dens formål. I den præsenterede video i denne artikel finder du yderligere oplysninger om dette emne.

Tilføj til favoritter Udskriftsversion

Hvordan man laver et loft i kælderen korrekt |

Lofter loftet

Loftet på kælderloftet sikrer ikke kun produktets sikkerhed, men forhindrer også indtrængen af ​​fugt i rummet. Hvordan man laver et loft i kælderen, og vi vil fortælle i dag.

Kælderen kan jo ikke kun være under lokalerne, men dette design kan også placeres i åbne områder. Og i dette tilfælde vil arbejdet være anderledes. På samme måde vil video med billeder vise dig forskellige muligheder for at lave kælderens loft.

Først skal du beslutte dig for at lave loftet i kælderen. Herefter beregner du mængden af ​​materiale, og så kan du kun komme ned til arbejde.

Her gøres alt arbejdet med hånden, og prisen vil derfor ikke være stor. Undervisningen hjælper med at gøre alt kvalitativt.

Hvor skal man starte byggearbejde

Hvordan man laver et loft i kælderen afhænger af jorden, hvor kælderen selv er placeret. Når alt kommer til alt, hvis det er meget vådt, skal der lægges vægt på vandtætning. Overhovedet vil overskydende vand ikke føre til god.

Diagram af loftet i kælderen

 • Når jorden i dit område er kendetegnet ved høj luftfugtighed, skal området, der vil blive besat af pit, være forskelligt fra området under fremtidens kælder på en stor måde. Dette behov opstår for at engagere sig i installation af vandtætning.
 • Efter færdiggørelsen af ​​udgravningsarbejdet, hæld et lag sand til bunden - en pude skal formes (ca. 20 cm tykt) og en drænhule skal graves rundt om hele omkredsen.

OBS: Vandtætningen vil være af højeste kvalitet, når du bruger hydro-insol, tagfilt, smurt tjære eller flydende glas.

 • Så følger konstruktionen af ​​vægge til teknologiske formål med en tykkelse på ikke mere end 15 centimeter. Indenfor placer armeringen, så der skabes beskyttelse mod fugt, og væggene deformeres ikke, når jorden er gået.
 • Derefter skal du fylde pladsen, der forbinder de teknologiske vægge med sand og hegn, isoleres uden at fejle. Som varmelegeme kan du anvende glasuld. Fra oven fylder bolden af ​​udvidet ler, på det er stadig en bold af jorden. Hvis du gør alt i overensstemmelse med de foreslåede anbefalinger, kan høsten bevares i en sådan kælder i lang tid.

Men du kan bygge en hvælving på en anden måde. Derefter består den af ​​to dele: den nederste (den ligger i jorden) og den øvre del - "grav", hvis formål er at beskytte mod varmluft om sommeren og fra kulden om vinteren.

OBS: Det er nødvendigt at huske om nogle funktioner i opførelsen af ​​kældre i områder med våd jord. På grund af det faktum, at det er nødvendigt at udstyre vandtætningen, vil dimensionerne af piten stige betydeligt.

 • Efter grave er bunden ramt og udjævnet. Når jorden er tør det sker med fedtet ler, et tæt lag af beton er placeret på toppen. Efter arrangementet af gulvet gå til opførelsen af ​​væggene. Væggene kan være lavet af mursten, beton, sten, armeret beton. Til kældervæggene har konstant adgang til frisk luft, bygg denne struktur midt i undergrunden.

Hvad du skal gøre for arbejdet

Hvis lofterne er træ, skal du bruge standard snedkeredskaber. Det handler om en økse, sav, bøjle, mejsel.

Ved fremstilling af mursten og betonflader skal du bruge en spade, hammer og trowel.

Nødvendige værktøjer og materialer

Før du påbegynder arbejde på loftet, skal du forberede alle nødvendige materialer:

 • Fugtbestandig krydsfiner (tykkelse ikke mindre end 15 mm);
 • Beton-, metal- eller træbjælker til opførelse af understøtningsstrukturer;
 • Træstænger;
 • Støtteholdere;
 • Beton løsning;
 • Bygningsarmaturer;
 • Strikningstråd.

Fremstillingsramme og forskalling

Når man tænker på, hvordan man bygger et kælderloft, skal man huske på, at betonstrukturen er flydende, og du skal forme den og holde den, indtil den er helt tør. Dette er, hvad rammen er lavet af.

OBS: Ved fremstillingen af ​​rammen bør der ikke tillades store huller, når man går i bordet. Det er bedre for dette at bruge skåret materiale.

 • På væggene - placering af lejebjælker. De er bedst lavet af beton eller metal - så de varer meget længere fra bjælker af træ. Antiseptiske opløsninger har ringe effekt på styrke, holdbarhed og levetid.
 • Begynd installationen, oprettelsen af ​​forskydning. Det er vigtigt ikke at tillade huller mellem krydsfinerark og at lægge kun hele ark. Materialer skal have fugtighedsbestandighed (du kan købe lamineret krydsfiner med en tykkelse på 20 mm). Overvej det faktum, at armeret beton vil veje meget. Tag installationen af ​​forskalling omkring omkredsen af ​​rummet.
 • Gør en ramme af forstærkende mesh med brugen af ​​strikningstråd. Læg de nederste stænger af enderne til lejebjælkerne. Den videre succes af byggearbejdet vil afhænge af en korrekt konstruktion af en sådan struktur.
 • Efter at de vandrette og vertikale armeringsrækker er blevet lagt, giver de steder, hvor de skærer hinanden, fiksering ved hjælp af strikningstråd. Så bærende bjælker bliver mere pålidelige og kvalitet. Du bør kontrollere, hvor stærk rammen umiddelbart efter produktion.

udførelse af beton

Lad os nu regne ud, hvordan man skal fylde loftet i kælderen. Efter alt, nu har vi brug for feltet til at forberede formningen korrekt og udfylde det med beton. Dette skal ske så hurtigt som muligt.

For at gøre dette, engagere sig i forberedelsen af ​​cementmørtel, som vil have bindende egenskaber, og har fyldstoffer - sand og grus. Dette kan gøres både ved brug af en betonblander og manuelt. Hvordan blokere kælderens loft i detaljer nu.

Advarsel. Det er bedst at bruge beton med et mærke på mindst 200. Dette vil i høj grad forbedre strukturen og udvide levetiden.

 • Hæld forskallingen i flere pass, men i en retning. Hæld blandingen, glem ikke at forsegle den, så der ikke opstår hulrum indeni.
 • Det er vigtigt at sikre loftpladens styrke. Udfør ruhedskontrol med et bygningsniveau.
 • Sørg for, at solens direkte stråler, vind og træk ikke falder ind i løsningen. Sørg for omhyggeligt, at den hældte plade ikke er udsat for forskellige mekaniske virkninger.
 • I løbet af ugen, vand komfuret med rent vand for at afkøle det jævnt. Desuden vil det være muligt at arbejde med pladen efter 21 dage, på dette tidspunkt vil du fjerne formen selv.
 • Betalingsgulernes kvalitet afhænger af de valgte materialer. Vælg cement M-250 eller M-400 (med tilsætning af specielle tunge fyldstoffer).
 • Før du påbegynder arbejdet, skal du beregne størrelsen af ​​rummet og den nødvendige mængde byggematerialer. På den måde kan du spare penge.

Når du laver en betonplade i en uafhængig rækkefølge, tænker du selv igennem det og installerer al den nødvendige kommunikation. Når gulvet lægges oven på pladerne, skal overfladen justeres med en selvnivellerende forbindelse.

Lukken til kælderen kan udstyres med et hemmeligt håndtag, som ikke vil blande sig med at gå.

Udfører opvarmning

Nu forstår vi hvordan man styrker loftet i kælderen. Før arbejdet skal du bestemme hvilken type fremtidige konstruktion, bestemme, hvad lofterne vil være.

Afhængigt af kendetegnene for kælderen kaldes:

Til placering:

 • fritliggende;
 • Under boligbygninger;
 • Under laden, garager eller andre områder med økonomisk formål.

Ifølge disse oplysninger er der nogle yderligere krav til varmeisolering af kælderlofter:

 • Jord, begravede eller fritstående strukturer vil være med tag. Derfor er det nødvendigt at varme dem udefra og indeni, på lofterne - dobbelt lag isolering;
 • Anvendelsen af ​​enkeltlags termisk isolering er tilladt, når der opbygges opbevaringsrum på stueetagen eller under huse (se. Selvstændig kælder: bygningsteknologi);
 • Under garager og andre bygninger afhænger tætheden af ​​isoleringslaget af tilgængeligheden af ​​opvarmning i rummet.

OBS: I de fleste tilfælde bliver overlapningerne dobbelt: For det første er udvidet ler eller jordkugle (ca. 200 mm tykt) udfyldt, så arrangementet af hovedisoleringslaget.

Her er der sådanne muligheder:

 • Hvis der er normal isolering i kælderenes kælder, isoleres lofterne med et lille lag af isoleringsmateriale; en plastisk dekorative belægning vil hjælpe med at dække det;
 • Hvis hovedgulvet ikke er varmt, eller hvis der ikke er nogen mulighed for at øge tykkelsen for at give bedre varmebeskyttelse, når kælderen vil blive placeret, især under garagerne, er det nødvendigt at installere et dobbeltlag af varmeisoleringsmaterialer; For eksempel: Du kan anvende en plade af et materiale kaldet ekstruderet polystyren.

OBS: Det er vigtigt at overveje placeringen af ​​ventilation i kælderrummet - så du ikke tillader dannelse af kondensat.

Hvordan man laver et loft i kælderen, har vi allerede regnet ud. I denne sag skal du ikke skynde dig. Køb ikke billige og ikke højkvalitetsmaterialer, giv præference for dokumenterede mærker. Derefter vil designen tjene dig i mange år.

Hvordan man laver et loft i kælderen i forskellige versioner

Lofter loftet

Loftet på kælderloftet sikrer ikke kun produktets sikkerhed, men forhindrer også indtrængen af ​​fugt i rummet. Hvordan man laver et loft i kælderen, og vi vil fortælle i dag.

Kælderen kan jo ikke kun være under lokalerne, men dette design kan også placeres i åbne områder. Og i dette tilfælde vil arbejdet være anderledes. På samme måde vil video med billeder vise dig forskellige muligheder for at lave kælderens loft.

Præstationsregler

Først skal du beslutte dig for at lave loftet i kælderen. Herefter beregner du mængden af ​​materiale, og så kan du kun komme ned til arbejde.

Her gøres alt arbejdet med hånden, og prisen vil derfor ikke være stor. Undervisningen hjælper med at gøre alt kvalitativt.

Hvor skal man starte byggearbejde

Hvordan man laver et loft i kælderen afhænger af jorden, hvor kælderen selv er placeret. Når alt kommer til alt, hvis det er meget vådt, skal der lægges vægt på vandtætning. Overhovedet vil overskydende vand ikke føre til god.

Diagram af loftet i kælderen

 • Når jorden i dit område er kendetegnet ved høj luftfugtighed, skal området, der vil blive besat af pit, være forskelligt fra området under fremtidens kælder på en stor måde. Dette behov opstår for at engagere sig i installation af vandtætning.
 • Efter færdiggørelsen af ​​udgravningsarbejdet, hæld et lag sand til bunden - en pude skal formes (ca. 20 cm tykt) og en drænhule skal graves rundt om hele omkredsen.

OBS: Vandtætningen vil være af højeste kvalitet, når du bruger hydro-insol, tagfilt, smurt tjære eller flydende glas.

 • Så følger konstruktionen af ​​vægge til teknologiske formål med en tykkelse på ikke mere end 15 centimeter. Indenfor placer armeringen, så der skabes beskyttelse mod fugt, og væggene deformeres ikke, når jorden er gået.
 • Derefter skal du fylde pladsen, der forbinder de teknologiske vægge med sand og hegn, isoleres uden at fejle. Som varmelegeme kan du anvende glasuld. Fra oven fylder bolden af ​​udvidet ler, på det er stadig en bold af jorden.
  Hvis du gør alt i overensstemmelse med de foreslåede anbefalinger, kan høsten bevares i en sådan kælder i lang tid.

Men du kan bygge en hvælving på en anden måde. Derefter består den af ​​to dele: den nederste (den ligger i jorden) og den øvre del - "grav", hvis formål er at beskytte mod varmluft om sommeren og fra kulden om vinteren.

 • Døren til kælderen skal placeres på nordsiden, indersiden skal være med et varmeisolerende lag. Dørmateriale - tykke brædder.

OBS: Det er nødvendigt at huske om nogle funktioner i opførelsen af ​​kældre i områder med våd jord. På grund af det faktum, at det er nødvendigt at udstyre vandtætningen, vil dimensionerne af piten stige betydeligt.

 • Efter grave er bunden ramt og udjævnet. Når jorden er tør det sker med fedtet ler, et tæt lag af beton er placeret på toppen. Efter arrangementet af gulvet gå til opførelsen af ​​væggene.
  Væggene kan være lavet af mursten, beton, sten, armeret beton. Til kældervæggene har konstant adgang til frisk luft, bygg denne struktur midt i undergrunden.

Hvad du skal gøre for arbejdet

Hvis lofterne er træ, skal du bruge standard snedkeredskaber. Det handler om en økse, sav, bøjle, mejsel.

Ved fremstilling af mursten og betonflader skal du bruge en spade, hammer og trowel.

Nødvendige værktøjer og materialer

Før du påbegynder arbejde på loftet, skal du forberede alle nødvendige materialer:

 • Fugtbestandig krydsfiner (tykkelse ikke mindre end 15 mm);
 • Beton-, metal- eller træbjælker til opførelse af understøtningsstrukturer;
 • Træstænger;
 • Støtteholdere;
 • Beton løsning;
 • Bygningsarmaturer;
 • Strikningstråd.
 • blyanter;
 • Hacksave til arbejde med træ eller en cirkelsav (manuel);
 • roulette;
 • Flere spande;
 • Beskyttelsesbriller;
 • En betonblander eller anden enhed, hvor du kan blande beton;
 • skovl;
 • Bygningsniveauet, længden på mindst 1, 5 meter.

Fremstillingsramme og forskalling

Når man tænker på, hvordan man bygger et kælderloft, skal man huske på, at betonstrukturen er flydende, og du skal forme den og holde den, indtil den er helt tør. Dette er, hvad rammen er lavet af.

OBS: Ved fremstillingen af ​​rammen bør der ikke tillades store huller, når man går i bordet. Det er bedre for dette at bruge skåret materiale.

 • På væggene - placering af lejebjælker. De er bedst lavet af beton eller metal - så de varer meget længere fra bjælker af træ. Antiseptiske opløsninger har ringe effekt på styrke, holdbarhed og levetid.
 • Begynd installationen, oprettelsen af ​​forskydning. Det er vigtigt ikke at tillade huller mellem krydsfinerark og at lægge kun hele ark. Materialer skal have fugtighedsbestandighed (du kan købe lamineret krydsfiner med en tykkelse på 20 mm). Overvej det faktum, at armeret beton vil veje meget. Tag installationen af ​​forskalling omkring omkredsen af ​​rummet.
 • Gør en ramme af forstærkende mesh med brugen af ​​strikningstråd. Læg de nederste stænger af enderne til lejebjælkerne. Den videre succes af byggearbejdet vil afhænge af en korrekt konstruktion af en sådan struktur.
 • Efter at de vandrette og vertikale armeringsrækker er blevet lagt, giver de steder, hvor de skærer hinanden, fiksering ved hjælp af strikningstråd. Så bærende bjælker bliver mere pålidelige og kvalitet. Du bør kontrollere, hvor stærk rammen umiddelbart efter produktion.

udførelse af beton

Lad os nu regne ud, hvordan man skal fylde loftet i kælderen. Efter alt, nu har vi brug for feltet til at forberede formningen korrekt og udfylde det med beton. Dette skal ske så hurtigt som muligt.

For at gøre dette, engagere sig i forberedelsen af ​​cementmørtel, som vil have bindende egenskaber, og har fyldstoffer - sand og grus. Dette kan gøres både ved brug af en betonblander og manuelt. Hvordan blokere kælderens loft i detaljer nu.

Advarsel. Det er bedst at bruge beton med et mærke på mindst 200. Dette vil i høj grad forbedre strukturen og udvide levetiden.

 • Hæld forskallingen i flere pass, men i en retning. Hæld blandingen, glem ikke at forsegle den, så der ikke opstår hulrum indeni.
 • Det er vigtigt at sikre loftpladens styrke. Udfør ruhedskontrol med et bygningsniveau.
 • Sørg for, at solens direkte stråler, vind og træk ikke falder ind i løsningen. Sørg for omhyggeligt, at den hældte plade ikke er udsat for forskellige mekaniske virkninger.
 • I løbet af ugen, vand komfuret med rent vand for at afkøle det jævnt. Desuden vil det være muligt at arbejde med pladen efter 21 dage, på dette tidspunkt vil du fjerne formen selv.
 • Betalingsgulernes kvalitet afhænger af de valgte materialer. Vælg cement M-250 eller M-400 (med tilsætning af specielle tunge fyldstoffer).
 • Før du påbegynder arbejdet, skal du beregne størrelsen af ​​rummet og den nødvendige mængde byggematerialer. På den måde kan du spare penge.

Når du laver en betonplade i en uafhængig rækkefølge, tænker du selv igennem det og installerer al den nødvendige kommunikation. Når gulvet lægges oven på pladerne, skal overfladen justeres med en selvnivellerende forbindelse.

Lukken til kælderen kan udstyres med et hemmeligt håndtag, som ikke vil blande sig med at gå.

Udfører opvarmning

Nu forstår vi hvordan man styrker loftet i kælderen. Før arbejdet skal du bestemme hvilken type fremtidige konstruktion, bestemme, hvad lofterne vil være.

Afhængigt af kendetegnene for kælderen kaldes:

Til placering:

 • fritliggende;
 • Under boligbygninger;
 • Under laden, garager eller andre områder med økonomisk formål.

Ifølge disse oplysninger er der nogle yderligere krav til varmeisolering af kælderlofter:

 • Jord, begravede eller fritstående strukturer vil være med tag. Derfor er det nødvendigt at varme dem udefra og indeni, på lofterne - dobbelt lag isolering;
 • Anvendelsen af ​​enkeltlags termisk isolering er tilladt, når der opbygges opbevaringsrum på stueetagen eller under huse (se. Selvstændig kælder: bygningsteknologi);
 • Under garager og andre bygninger afhænger tætheden af ​​isoleringslaget af tilgængeligheden af ​​opvarmning i rummet.

OBS: I de fleste tilfælde bliver overlapningerne dobbelt: For det første er udvidet ler eller jordkugle (ca. 200 mm tykt) udfyldt, så arrangementet af hovedisoleringslaget.

Her er der sådanne muligheder:

 • Hvis der er normal isolering i kælderenes kælder, isoleres lofterne med et lille lag af isoleringsmateriale; en plastisk dekorative belægning vil hjælpe med at dække det;
 • Hvis hovedgulvet ikke er varmt, eller hvis der ikke er nogen mulighed for at øge tykkelsen for at give bedre varmebeskyttelse, når kælderen vil blive placeret, især under garagerne, er det nødvendigt at installere et dobbeltlag af varmeisoleringsmaterialer; For eksempel: Du kan anvende en plade af et materiale kaldet ekstruderet polystyren.

OBS: Det er vigtigt at overveje placeringen af ​​ventilation i kælderrummet - så du ikke tillader dannelse af kondensat.

Hvordan man laver et loft i kælderen, har vi allerede regnet ud. I denne sag skal du ikke skynde dig. Køb ikke billige og ikke højkvalitetsmaterialer, giv præference for dokumenterede mærker. Derefter vil designen tjene dig i mange år.

Relaterede artikler

Når klimatiske og geologiske forhold i området giver dig mulighed for at opbygge.

Efter at kælderen er bygget, er det en tur til sine interne arrangementer.

Hvordan man fjerner den gamle hvidvask fra loftet, interesserer mange ejere. Kan være enkel.

Det er umuligt at forestille sig et privat hus uden kælder. Her er der lokal kommunikation.

Kommentarer

Er begyndt at reparere. Vi besluttede at bestille alt hvad du behøver i Stroylandia. Først var alt fint, læg en ordre. Og så begyndte det, viste det sig, at der ikke var valgt kitt, der blev lagt et andet mærke lim. Generelt havde man delvist at opgive ordren. Det virker okay, men sedimentet forblev ubehageligt.