Stretchloft i soveværelset (65 fotos)

Når man designer interiøret i dag, er der lagt stor vægt på sådan en tilsyneladende diskret detail som loftet. Ud over standardkittet, som ikke skjuler mange fejl, har hængende design et bredt udvalg af visuelle muligheder. Installation tager ikke meget tid, men ikke alle ejere kan beslutte om design og tekniske problemer. Vi vil forsøge at løfte sløret af hemmeligholdelse og taler om stræklofterne i soveværelset - et rum hvor hver eneste detalje betyder noget!

Typer af stræklofter

Strækloft er en slags ophængte strukturer, som omfatter specielle profiler med dåser knyttet til dem. Trods sin enkelhed er dens eksterne og tekniske egenskaber forskellige på følgende måder.

Varianter af materiale

Den vigtigste funktion, som du skal være opmærksom på, når du vælger et strækloft til soveværelset - lærredets materiale. De er lavet af polyvinylchlorid (PVC) film eller stof.

En vinylbaseret film svejses fra enkelte strimler. Installationsprocessen kræver forberedelse og tilstedeværelsen af ​​en speciel enhed - en varmepistol, hvor værelset opvarmes til 60 grader. Under sådanne betingelser strækkes filmen, hvorefter den strækkes på rammen.

PVC-film har i sig selv en anden overflade, men de mest almindelige muligheder er glatte, matte og satin, som er egnede til forskellige designbeslutninger.

Ulemperne af denne type er en mærkbar sømlinie, især med en blank finish, såvel som lav modstandsdygtighed mod mekanisk belastning og høje temperaturer.

Stræklofter fremstillet af stof er mere modstandsdygtige sammenlignet med den foregående type, men danner ikke sømme, men har samtidig en høj pris. Det er berettiget af gode egenskaber: holdbarhed, miljøvenlighed, smuk tekstur og en række farver.

Det menes at sådanne lofter "trækker vejret", hvilket er vigtigt for et behageligt ophold i soveværelset. Desuden kan de males, mens PVC-film skal opdateres, når designet skiftes. Men i tilfælde af oversvømmelse er det ikke muligt at returnere det oprindelige udseende til lærredet.

Når du vælger et materiale til et strækloft, skal du derfor starte med budgettet, den ønskede visuelle effekt og forholdene i lokalet.

Sorter efter type design

Alle typer stræklofter er fastgjort med en baguette - en profil, som er installeret rundt om rummet. Hver type konstruktion giver dig mulighed for at skabe lofter af forskellige former og designs.

Etage loft. Den nemmeste version af "første niveau af kompleksitet." Men i dette ligger skønheden og anvendeligheden af ​​dækningen. Det er mindre dyrt for penge eller arbejde, har lang levetid, samt lethed. Velegnet til minimalistisk, lille interiør, hvor der ikke er behov for at fokusere på den øverste del af rummet. Men selv i modsat fald - du kan vælge lyse farver, fotoudskrivning eller materialer med forskellige teksturer.

Fler niveau loft. Det andet og efterfølgende niveau opnås ved anvendelse af gipsvægkonstruktioner eller profiler til strækstof. Yderligere tier er ejendommelige øer med lige, geometriske, buede former, hvilket skaber komplekse figurer samt farvesammensætninger.

Lydtætte loft. Den virkelige frelse fra støjende naboer ovenfor, som altid hopper og smider tunge ting på gulvet. Et lag af polyesterfiber er monteret mellem skillevæggen og spændingsarket, hvilket skaber en hindring for den fri bevægelse af akustiske oscillationer og beskytter den mod uønsket støj.

Vælg din mulighed er ikke svært. For et rummeligt soveværelse i en moderne stil er multi-level strukturer velegnede, som desuden realiserer funktionen af ​​visuel zoneinddeling, der deler rummet i et sove- og arbejdsområde. I et værelse med lave lofter er det bedre at opgive lydisolering, som "stjæler" højden af ​​væggene.

Styrker og svagheder

Hver type stræklofter har sine egne positive og negative sider, men vi vil forsøge at opsummere oplysningerne og advare om de mulige konsekvenser af ukorrekt installation.

Fordelene ved stræklofter i soveværelset omfatter:

- Lang levetid, som varierer fra 10 til 15 år, men i praksis kan det være længere, især når du køber kvalitetsmaterialer. Overfladen af ​​produkterne tærer ikke over tid, og stoffet kan endda genbelægges med maling. Den eneste betingelse er regelmæssig pleje.

- Miljøvenlighed. Og det drejer sig ikke kun om vævssorter: Moderne PVC-film, hvis de er lavet i overensstemmelse med internationale standarder, er sikre for helbredet, og denne indikator spiller ikke den sidste rolle i det rum, hvor en person er mest sårbar - i soveværelset.

- Evne til at skjule overfladefejl eller tekniske konstruktioner. Denne fordel og den største fordel ved alle hævede lofter over andre typer af overflader, som strækker sig helt godt.

- Hurtig installation, som ikke tager mere end 5-6 timer - bare optagelsestid! På samme niveau af konstruktion vil tage endnu mindre, mens du ikke behøver at rense rummet fra snavs.

- En bred vifte af design - alle slags farver, teksturer, mønstre der passer ind i næsten ethvert soveværelseinteriør. Glatte overflader med mønstre eller monokromatiske belægninger anvendes i moderne stilarter, men en glat matklæde passer til klassikerne, og måske endda fotoprint med det sixtinske kapellloft.

Derudover vil jeg gerne notere de vigtigste "fordele" af PVC-film - lave omkostninger og evnen til at bevare fugt. Ulemper på baggrund af fordelene ser ikke så skræmmende ud, og de varierer afhængigt af materialet.

Måske skulle man høre historier om, hvordan den enkle bevægelse af høje møbler førte til brud i loftet, eller hvordan champagnekorken ved et uheld brød igennem det tynde materiale. Disse "horror films" refererer til PVC film, som ikke har høj styrke. For at undgå ubehagelige situationer skal du vælge stofindstillinger.

Det samme gælder for fuldstændig stramhed, som på den ene side sparer fra oversvømmelsen og på den anden - tillader ikke luft ind i rummet. Købstof vil fratage dig den første fordel ved at beslutte den anden ulempe.

Men de fleste af historierne er relateret til konsekvenserne af ukorrekt installation: sagging, "collapsing" osv. For at undgå ubehagelige resultater er det bedre at bede om hjælp fra fagfolk, da det under installationen er vigtigt at tage hensyn til alle nyanser, som nybegyndere ikke har råd til.

Hvilket er bedre at lave et loft i soveværelset? (10 billeder)

At starte det indvendige efterbehandlingsarbejde i sin lejlighed eller hus, som regel er den første i køen soveværelset. Dette værelse er et hvilested for os, hvor vi sover og hviler, derfor kaster vi alle vores bestræbelser og midler til at afslutte soveværelset. Gør reparationer i soveværelset, som altid, starter vi med lofterne. Hvorfor? Ja, fordi loftoverfladen er udgangspunktet, hvorfra resten af ​​vores hjem design allerede danser. Hvilket i dette tilfælde er bedre at lave loftet i soveværelset, bestemmer du selv. Valget bestemmes ikke kun af dine ønsker og smag, men også af fremstillingsprocessen af ​​hele processen.

Til dato er der en hel del muligheder for afslutning af lofter i boligområder. Næsten alle typer design passer til soveværelset, men tiden vil fortælle, hvor smukt og retfærdigt det er med hensyn til hygiejne og hygiejne. For at undgå fejl og fejlberegninger anbefaler vi, at du undersøger i detaljer alle de eksisterende loftslag til soveværelset.

Loftet i soveværelset, hvordan skal det være?

Soveværelset, i modsætning til andre værelser i huset, har den særlige specificitet. Tænker over reparationen i dette rum er det vigtigt at opnå ikke kun skønhed og æstetik, men forsøg på at maksimere niveauet af komfort. Højkvalitets afslutning af lofterne i soveværelset giver dig et godt humør, og et korrekt udvalgt design af loftoverfladen giver dig et sikkert ophold og den nødvendige komfort.

I soveværelset vil du ikke installere suspenderede lofter med et stort antal lamper. Indretning af kontorudstyr til dette værelse ville ikke være hensigtsmæssigt. Det massive overhead design, der er udstyret med adskillige ultramoderne soveværelseslamper, er ikke egnet. Loftet skal være lyst og luftigt i udseende, der spiller rollen som et stort og komfortabelt sengeteppe. Elegance og tilbageholdenhed i denne situation vil ikke være overflødig, harmonisk inklusive loftet i soveværelset ikke kun i det indre af rummet selv, men også i overensstemmelse med designniveauet i hele huset.

Vi kan tale om de midler, der er afsat til reparation af loftdelen kun i lyset af implementeringen af ​​det generelle koncept om at bygge hele det indre rums design.

Til noten: Det er ikke nødvendigt at lave et illustrativt objekt fra soveværelset. Du laver reparationer til dig selv, så overdreven pretentiøsitet, rigdom og pompositet i indretningen af ​​værelser er ikke velkomne. Alt skal være pænt, hyggeligt og hyggeligt.

Materialer anvendt og design muligheder for lofter i soveværelset

Til at begynde med anvendes til udsmykning af indvendige boliger i dag en række forskellige materialer. Begyndende med de mest enkle og traditionelle finishmaterialer fra en række nye nyere udviklinger. Til afslutning af lofterne er det almindeligt at bruge:

 • kridt eller kalk;
 • maling;
 • tapet;
 • polystyrenskum;
 • plast;
 • drywall;
 • stof base.

I hvert tilfælde kan en bestemt type design anvendes. Det er dog værd at huske på, at ikke alle de anførte materialer vil være egnede til at arbejde med loftoverflader i boliger og især i soveværelset. Baseret på de anvendte muligheder vælger vi designmulighederne for loftoverflader i soveværelser. I øjeblikket vil vi fokusere på de mest praktiske muligheder, hvad angår brugssted og i popularitet.

 • renvaske;
 • maleri;
 • tapetsering;
 • polystyren fliser finish.

Dyrt og tidskrævende loft i soveværelset, som regel lavet af ophængte strukturer. Disse omfatter:

 • gipsplader loftoverflader;
 • loftslofter
 • strække.

Vi vil ikke tale om plastpaneler, kassettelofter og jernbanekonstruktioner, da soveværelset ifølge eksperter inden for lejlighedskonstruktion ikke er det bedste sted at bruge sådanne teknologier.

Hvidvaskning og maling

De første fire positioner i listen kan sikkert tilskrives de mest enkle og billige materialer. Med en kompetent og kvalificeret tilgang giver et af de nævnte materialer dig mulighed for at skabe et ret smukt praktisk loft i dit soveværelse. Sådanne designmuligheder er acceptable i situationer med hårde besparelser.

Borte er de dage, hvor der blev afsat et minimum af penge, tid og opmærksomhed til loftet. Normalt blev problemet med design af loftoverfladen i soveværelset løst ved hjælp af whitewash. Kridt og lime er de billigste og mest overkommelige byggematerialer.

Hvordan laver man et smukt og nyt loft i soveværelset, hvis der afsættes minimale midler til dette formål? Vær opmærksom på maling. For lofter er denne designmetode ret praktisk og omkostningseffektiv. For det første blev vandbaserede maling anvendt i kvalitet og egenskaber svarende til hvidvaskning. Lidt senere blev akrylbaserede maling, silikater og silikone maling brugt til at male loftoverfladen.

For al den relative tiltrækningskraft af begge metoder og hvidvaskning og maling har en stor ulempe. Før der påføres overfladebelægning, kræver det en stor indsats for at bringe den hårde overflade i korrekt form. Alle chips, fejl og uregelmæssigheder på hovedfladen skal omhyggeligt repareres. Ofte vil det være nødvendigt at anvende et lag af gips eller bruge gipsplader til dette formål at udjævne bundloftdelene.

Hvidvaskede lofter er miljøvenlige, komfortable og praktiske at bruge. Det eneste punkt, der skal tages i betragtning er, at sådanne lofter ikke er holdbare, foruden i færd med hvidvaskning er der meget snavs og snavs. Loftmaling ser mere attraktivt ud i denne henseende.

Omkostningerne ved materialer og arbejdshastigheden sætter imidlertid disse muligheder i første omgang. I tilfælde af en midlertidig løsning af problemet vil maling af loftet være den mest succesrige og omkostningseffektive måde at designe. Akrylmaling er sikker i økologi, og en stor palette af farver giver dig mulighed for at skabe de mest indviklede designløsninger på lofterne i dit eget soveværelse. Prøv kun at bruge materialer af høj kvalitet. Til indendørs arbejde i boliger er der specielle malinger og lakker til rådighed, der er sikre i sammensætning.

Det er vigtigt! Under udvælgelsen af ​​materialer til efterbehandling anvendes færdigmaterialer baseret på naturlige komponenter eller med et minimumsindhold af skadelige kemiske urenheder. Overfladen af ​​loftet skal være i live, kunne trække vejret.

For en enkel løsning af problemet kan du bruge tapetet. På grund af det faktum, at i dag blandt materialerne i denne kategori er der et stort udvalg, er efterbehandling af lofterne i soveværelset med tapet en meget bekvem og økonomisk måde. På loftoverfladen er der tegninger og ornamenter. Du kan altid vælge farven og farve dig selv.

Til reference: For at klæde loftet i et rum med et areal på 15-17 m2 vil det tage 2 kg. lim og 4-5 ruller af tapet. De samlede omkostninger ved materialer er ca. 2-2.5 tusind rubler.

Brug til dette formål vaske tapet af lyse farver eller materiale til maling. Men i denne situation er der en nuance, der er værd at være opmærksom på. Vil det være let at skulpte våd og tung strimler af papir på loftet. Er det ikke bedre at komme forbi med simpelt maleri eller allerede at være opmærksom på de suspenderede strukturer?

Polystyren fliser

Udseendet af dette materiale giver dig mulighed for at se helt anderledes ud på måden designet af loftoverfladerne i soveværelserne. Fremstillet af skum eller polystyren, sådanne fliser er meget rimelige at bruge til indretning. I dag sælges almindelige polystyrenskumplader til maling eller materialer med færdige mønstre i handelsnetværket. På grund af teknologien i fremstillingen i dag fremstilles efterbehandling af fliser af forskellig tekstur med filmbelægning eller uden, farvet og med det sædvanlige mønster. Ved hjælp af polystyren skumplader kan du opnå en efterligning i loftet i soveværelset af en dyr finish under et træ.

Til noten: Begyndelsen af ​​arbejdet skal udføres fra den centrale del af loftet. Ved at vælge retningen af ​​klistermærket, skal du omhyggeligt, flise fliserne, dække hele overfladen. Næsten nogen lim eller flydende negle vil arbejde. Efterbehandling af den færdige overflade vil give en loftsplint installeret omkring rummets omkreds. På grund af soklen kan du skjule slots og stedet for sammenføjning af fliser med vægpaneler.

Moderne typer af loftdesign i soveværelset

Hvilket loft at lave i soveværelset, hvis du har penge nok og de teknologiske parametre i rummet tillader brug af suspenderede systemer. Her er valget også betydeligt. Det største og store plus ved denne tekniske løsning er manglen på behovet for at niveauer bundloftets overflade. På grund af montering af rammen er det nemt at skjule alle de eksisterende fejl i gulvpladerne for at spare dig for at rive den gamle maling eller gips.

Suspended systemer giver dig mulighed for at vende rundt design ideer, og tilstedeværelsen af ​​rammen giver et bekvemt og organisk arrangement af lamper. I soveværelset spiller belysningen altid en vigtig rolle. Ved hjælp af ophængte strukturer er det muligt at opnå en optimal variant til placering af hoved- og dekorationsbelysning for at skabe en dekorativ fladt overflade.

Gipsplader lofter

Først og fremmest husk gipsvæggen. Dette materiale fortjener retmæssigt anerkendelse. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette de mest usædvanlige og originale hængende loftsstrukturer og derved dekorere og omdanne udseendet af ethvert rum.

Til reference: Med en rumhøjde på mere end 250 cm har ophængningssystemer et sted at være. Et stort område af rummet spiller også for at vælge denne designmulighed.

Ved hjælp af aluminiumskinner og stålbøjler installerer vi rammen for det fremtidige loft. Det er nemt at få nogen buet overflade ud af gipsvæg, bygge et loft på flere niveauer. Den eneste betingelse i en sådan situation er ikke at overbelaste hele strukturen. Materialet selv, rammens elementer og belysningsudstyret udgør sammen en betydelig masse.

Sådanne loftsoverflader kan males i enhver farve, forædle dem med fliser eller tapet med præget tekstur.

Spændingsstrukturer

Med stræklofter ser alt meget enklere ud. Du behøver ikke at montere en kompleks ramme. Med nogle erfaringer og færdigheder, er loftslofter temmelig nemme at installere på egen hånd. Hvilket loft er bedre for et soveværelse, stræk eller suspenderet gipsplader, bestemmer du selv.

Ved at bruge en plastikpose, som også er en speciel profil, monteret rundt om rummet, strækker du lærredet ud. Den strakte overflade kan males i enhver farve. Under belysningsudstyret er der specielle huller. På grund af vinylbasen er sådanne overfladeflader meget praktiske og nemme at rengøre. Attraktivt udseende og holdbarhed er de vigtigste kriterier for valg af denne løsning.

Til noten: Vær opmærksom på vægten og strømmen, når du vælger armaturer. For spændte loftkonstruktioner skal disse tal tages i betragtning.

Til sidst

Sammenfattende vil jeg gerne fremhæve de vigtigste aspekter, der vedrører afslutning af lofter til soveværelser. De vigtigste aspekter er:
1. Loftet i soveværelset skal ikke kun være smukt, men også sikkert.

2. Der er visse teknologiske begrænsninger i brugen af ​​efterbehandlingsmuligheder:

 • rum højde;
 • gulvplads
 • praktiske og lette pleje
 • holdbarheden af ​​loftoverfladen.

3. Bruges til at afslutte en række forskellige muligheder:

 • renvaske;
 • maleri, wallpapering;
 • installation af suspenderede strukturer

4. Suspended gipsplader lofter og spændingsstrukturer er den mest bekvemme loft mulighed for soveværelset.

Loftet i soveværelset: muligheder for materialer og design - 46 smukke billeder

Et soveværelse er et intimt sted for to, der skal udstråle en afslappende atmosfære. Loftet i soveværelset spiller en vigtig rolle. Udsmykning af forskellige dele af rummet kan ikke opdeles, alt er sammenkoblet. Vægge, gulv, loft - alle disse elementer kræver særlig opmærksomhed på deres design. I vores artikel vil vi snakke detaljeret om, hvordan man laver et smukt loftdesign i soveværelset, samt om de typer materialer deraf.

Stretch loft i soveværelset: Let at skabe, smukke i interiøret

Stretchloft i soveværelset vil reducere reparationstiden betydeligt, såvel som visuelt justere højden på soveværelset og tilføre lys til det og derved skabe en hyggelig atmosfære.

Før du begynder at lave et nedhængt loft, skal du finde ud af, hvilken effekt du vil opnå. Hvis du laver reparationer i et lille soveværelse, kan du nemt øge det med det hvide og det glatte overflade af loftet. Hvis du står til rådighed et stort rum, som du gerne vil gøre mere intimt, her vil du blive hjulpet af et kedeligt loft i mørke farver.

Ved design er det ophængte loft i soveværelset opdelt i tre hovedtyper:

 • Enkelt niveau
 • duplex
 • Multi-level (tre eller flere designs)

Enkelt niveau loft i soveværelset

Et loft på et niveau er et universelt loft i soveværelset, en mulighed for et værelse af enhver størrelse, men ser stadig mere fordelagtigt ud i små værelser med lave lofter. En behagelig bonus på et loft på et niveau vil være dets budgetpris.

To-niveau loft i soveværelset

To-niveau loft i soveværelset - stræk loft i soveværelset, som du nemt kan vælge funktionelle områder af rummet. Tøj på forskellige niveauer kan variere i tekstur og farve.

Multi-niveau lofter omfatter tre eller flere fly i konstruktionen, sådanne lofter bruges, når soveværelset skal gøres mere intimt og igen at fremhæve funktionelle områder.

Materialet, der anvendes til fremstilling af hævede lofter, kan variere i tekstur, nemlig: blank, mat og satin.

Glossy stretch loft

Glansstret loft - har en høj refleksivitet. Det blanke loft i lyse farver vil udvide og gøre dobbeltværelse med lave lofter.

Matt strække loftet

Børstet loft - en klassiker, der passer til ethvert interiør. Meget godt scatters lys, jævnt fordeler det rundt i lokalet. Et andet stort plus er budgetprisen, som ikke afspejles i loftets udseende.

Satin loft

Sateen loft i soveværelset - ligner meget mat, men har stadig en mere silkeagtig overflade. Tekstur er domineret af naturstof. Det har en større refleksivitet end matte strækloft i soveværelset, men det blinker ikke.

I lofter på flere planer ville det være hensigtsmæssigt at kombinere materialer: for eksempel er hoveddelen blankt, og delen over sengen er mat.

Med hensyn til belysning stræk lofter er universelle. Her vil det være hensigtsmæssigt at se indbyggede lamper, klassiske lysekroner og endda LED-strimler, hvor det ikke er svært at montere kassen rundt om loftets omkreds.

Gipsplanklofter i soveværelset: En original og praktisk løsning

Gipsvæg er et alsidigt og praktisk materiale til loftet på et moderne soveværelse. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette et originalt design af loftet i soveværelset. Dette materiale er universelt med hensyn til design og vil være passende i et værelse lavet i enhver stil. Ligesom et ophængt loft i soveværelset er gipspladen opdelt i single-level, to-niveau og multi-level muligheder.

Et loft på et niveau er det enkleste design, der kan oprettes selv med egne hænder. Det eneste negative, i enkeltniveau lofter - er knaphed i design.

Fler niveauer og to niveauer lofter - sådanne lofter ser elegant og elegant, og her kan du vandre i belysning og design. Gør loftet konveks eller konkav, samt eksperimenterer med stucco, du kan visuelt reducere og forstørre rummet. Men glem ikke at overflod af elementer og niveauer visuelt overbelaster værelset.

Men inden du vælger loftets design, er det nødvendigt at lave et skøn og et projekt under hensyntagen til alle nuancer i rummet. Dernæst bør du beslutte dig for materialerne. Det er nødvendigt at vælge høj kvalitet gips. Som vil være mere eller mindre modstandsdygtig over for fugt, samt en metalprofil og fastgørelsesdele. Et vigtigt skridt er installationen af ​​rammen. Installation skal ske, når alt er klar til dette. Strengt langs markeringslinjerne placeres styringsprofiler på væggene. Yderligere mellem dem, i henhold til loftplanet i projektet, ved hjælp af specialelementer, er der installeret en understøtende loftsprofil. Der er en ligering og korrekt fastgørelse. Det andet niveau af rammen er bygget efter fuldførelsen af ​​den første. Hvis loftmaterialet er kombineret, er filmen til strækloftet installeret som en sidste udvej, når gipspladens konstruktion er klar.

Gipsvæg - et materiale i udformningen af ​​hvilke eksperimenter er kun velkomne. For eksempel vil et gipsplankloft i et soveværelse i kombination med massive træbjælker se smukke og dyre ud. Et spejl loft med en ramme ville være en god mulighed, og selvfølgelig loftet dekoreret med stucco - elegante klassikere, som med fordel kan understreges af belysning. Suspended typer af gipsplader lofter ser meget originale yderligere på dette.

Falsk loft i soveværelset - fordele og ulemper ved design

Suspended lofter, ligesom andre strukturer, har deres egne fordele og ulemper, vi forstår dem mere detaljeret.

fordele:

 • Ved korrekt installation og brug skal du give en perfekt flad overflade. Derudover skaber mange niveauer en stor æstetisk effekt.
 • Hvis arbejdet er færdigt kvalitativt, vil loftet vare meget lang tid uden behov for reparationer.
 • Det er let at se efter et sådant loft, det er nok til at vakuum det bare.
 • Og selvfølgelig er loftslofter næsten altid smukke og originale.

ulemper:

 • Hvis du har lave lofter, vil de hængende loftindstillinger gøre rummet visuelt endnu lavere og mindre, og i så fald skal du opgive den tilsigtede virksomhed.
 • Gipsvæg er bange for vand, men dette problem kan løses ved hjælp af vandtæt gipsplader.

Design loft i soveværelset: hvilken farve er bedst at vælge

Når man vælger loftets farve, er det nødvendigt at overveje tre grundlæggende regler:

 1. Loftsfarve bør kombineres med andre elementer i interiøret.
 2. Det er vigtigt, at farven har en beroligende effekt.
 3. Du skal vælge en farve baseret på dine egne præferencer.

Hvid er en klassiker, der passer til alt. Denne farve giver en følelse af renhed og øger visuelt rummet, men det er vigtigt ikke at overdrive det med en sådan farve, så rummet ikke virker koldt.

Blå, grøn og lyserød - har en beroligende effekt. Det er derfor velegnet til soveværelser. Designet af loftet i soveværelset er ikke ønskeligt at bruge farver som orange, rød og gul, det antages, at de spænder nervesystemet. Brun og sort nuancer kan skabe en deprimerende tilstand. Farvens indflydelse på opfattelsen af ​​rummet som helhed er også vigtig. Tænk på loftets design i soveværelset. Vær opmærksom på, at du ikke kun kan bruge monokromatiske farver, men også fotoudskrivning, og man skal huske på, at hvis tegningen keder sig, vil det være ret dyrt at udskifte belægningen.

I vores kollektion nedenfor kan du se designet af loftet i soveværelset på billedet, som indeholder eksempler på smukt design.

Imponerende loft i soveværelset: enkle og komplekse muligheder (+40 billeder)

For at skabe det perfekte interiør i soveværelset skal du huske at loftet er et af de vigtigste elementer. Det første du ser når du vågner op er trods alt loftet.

Korrekt design af loftet i soveværelset er nøglen til et godt humør og en kilde til positive menneskelige følelser.

Ethvert rum er kun fast, hvis alle designelementerne er korrekt udvalgt og dekoreret i samme stil. I soveværelset er dette især vigtigt, da det er i dette rum, at du vil skabe en atmosfære af komfort og bekvemmelighed, så du kan slappe af og glemme alle problemerne i omverdenen.

Absolut ikke vigtigt, du dekorere et soveværelse i et landhus eller en lejlighed - reglerne og designmulighederne gælder for enhver mulighed. Den eneste forskel er selve loftets design. I et landhus er det meget lettere at skabe et hvælvet loft eller dekorere det med bjælker. I en standard lejlighed er lofterne ikke så høje, og du skal redde et nyttigt gulvplads.

De fleste lejligheder bruger gipsvæg til at skabe lofter på flere niveauer.

Der er enkle designmuligheder og ret komplekse - i deres design og teknikker til udførelse. At lave loftet må ikke overbelaste soveværelset, ellers vil atmosfæren i rummet ikke længere være beroligende, men heller undertrykkende og undertrykkende. Farve er også af stor betydning. Mørke lofter reducerer visuelt højden af ​​rummet, men lys tværtimod gør rummet mere rummeligt.

Før du starter reparationsarbejde, er det nødvendigt at beregne alt til mindste detalje, for at vælge de rigtige materialer og værktøjer. Først efter det kan du begynde at opdatere værelset.

Mulighed for en enkel loftsdekoration

Ved hjælp af Styrofoam-paneler eller maling af loftets overflade er de enkleste designmuligheder for loftet i soveværelset. Men selv med et så simpelt design kan du skabe virkelig smarte og elegante variationer på designet.

Styrofoam Paneler

I begyndelsen af ​​2000'erne var denne type loftdesign mest populær, da panelerne havde en lav pris og ikke krævede kompleks vedligeholdelse. I så mange år har denne form for design stadig en ledende stilling. Der er mange variationer af paneler i form og tekstur. Glat mat eller glans, efterligning eller stænk på træ eller sten, med tilsætning af perlemor, firkantet, trekantet og med bløde hjørner - mange muligheder for enhver smag og præference. De kan males i enhver farve eller købe allerede med forskellige farvevariationer.

Du kan dekorere loftpanelerne selv, fordi du har brug for grundlæggende færdigheder til limning. At have en særlig lim og lille indsats er alt hvad du behøver.

Toning og maling

Den mest almindelige måde at designe loftet på er, at den farvemåler eller maler i den ønskede farve. Til dette brug vandbaseret maling. For at tilføje kontrast kan du tilføje loftslister eller baguetter, hvis farve vil være en halvtonet lysere eller mørkere. Dette vil hjælpe dig med at skabe et mere raffineret interiør i soveværelset.

Du kan farve som hele loftet og dets individuelle områder. Således vil du oprette et originalt mønster, der supplerer det med dekorative elementer eller en original måde at belysning ved hjælp af LED-striber for at fremhæve farvede områder.

For at skabe en behagelig skumring i soveværelset og ikke at indlæse vægge af sconces og lamper, kan du bruge ledet lys af cornice. Især hvis du har en bugflis i dit soveværelse.

I lave rum kan en visuel effekt bruges til at tilføje dybde til loftet. Tynde de øverste sektioner af væggene i rummet, ca. 20-30 cm ned fra loftet, i samme farve.

Træ dekoration

Du kan bruge træpaneler eller materialer, der efterligner naturligt træ, til at dække loftet. Dette vil understrege interiøret i stil med land eller moderne, selvom det er vant til at dekorere en by lejlighed. Den ideelle løsning ville være et loft trimmet med træ i farve eller tone lysere end trægulve eller møbler på værelset. Hvis du bruger naturligt træ, skal det behandles med specielle midler for at beskytte mod fugt og skadedyr, før de dækkes. Denne mulighed er lidt dyrere, men den er ideel, hvis du er en fan af øko-stil.

Laminerede plader under naturligt træ - en billigere løsning, nem at installere og til yderligere pleje.

Gipsvæg til loft

Ved hjælp af gips kan du oprette både flere niveauer og lofter. Begge muligheder indebærer kun lidt viden om, hvordan man arbejder med dette materiale. Hvis du ved hvordan man håndterer en boremaskine og en metalprofil, så vil det ikke være svært for dig at lave et smukt trappet loft i soveværelset med originalbelysning.

Gipsvæg er et ideelt byggemateriale. Det absorberer godt overskydende fugt, og i tilfælde af utilstrækkelig fugt frigiver den sig selv. Dette er et ideelt materiale til at skabe et normalt mikroklima i rummet. Derudover kan takket være gipsloftet i soveværelset udstedes i en række forskellige og fancy former. Det er godt behandles, kræver ikke særlig pleje, skjuler alle uregelmæssigheder i loftet.

Til loftet er det bedst at bruge fugtresistent gipsplader. Den indeholder allerede antifungale komponenter.

Gipsvæg kan tones i enhver farve uden tab af lysstyrke eller mætning af maling. Og det kan bruges som en base til finering med et træ eller til et strækloft.

Mere sofistikerede loftdesignteknikker

Stræklofter - en vanskeligere løsning. Interiøret med loftets design ser oprindeligt ud. Desuden gør loftdesignen dig i stand til at skjule alle fejl og uregelmæssigheder på tværs af loftets overflade.

Uden involvering af specialister eller besiddelse af særlige færdigheder til at lave stræklofter vil ikke fungere.

Malerier og tryk

I gamle huse var der ofte soveværelser, hvor lofterne var malet med forskellige plots eller bare dygtige malerier. Interiøret i barok eller Rococo stil kan suppleres med loftmaleri. Men du behøver ikke at ansætte kendte italienske kunstnere, du kan bare bestille stræklofter med forskellige udskrifter.

Til design af soveværelset af en teenager eller et barn er der undertiden brugt lofter med et tryk under nattehimlen og en speciel LED-belysning i form af en spredning af stjerner. Nogle gange anvendes fotoudskrivning på loftet i form af en endeløs blå himmel. Dette design af loftet vil gøre rummet visuelt større og mere rummeligt.

I designet er det vigtigste ikke at subtilisere farven på loftet for at matche indretningens farveskema.

Stråleplader

Tilstedeværelsen af ​​høje lofter giver nogle gange en masse problemer, især hvis soveværelset er placeret på loftet eller under taget. For at bringe harmoni ind i rummet og skabe den perfekte atmosfære i soveværelset, kan du bruge træbjælker. Bjælkens farve skal være mørkere end andre elementer af træ i interiøret.

Hvis bjælkerne er placeret i en højde af 2 meter fra gulvet, kan det frie rum over bjælkerne bruges som et ekstra område til opbevaring af nyttige ting. For eksempel lav vedhæftede filer til beholdere over bjælker og gem gamle fotoalbum eller legetøj der. For udendørs entusiaster vil dette være et ideelt opbevaringssted, hvor du kan opbevare tackle til fiskeri eller skiløb.

Det er ikke nødvendigt at bruge træbjælker til bjælker. For at spare det, kan du erstatte det med plastik.

En metalramme i stedet for et træloft vil også harmonisk passe ind i soveværelset. Farven på metalrammen skal også være mørkere end indretningens hovedelementer. Sådan en klar understregning af loftelementet vil give rummet lyshed og tilføje rummelighed - en slags landdistrikterne hjemelement.

Et hvilket som helst loftdesign, du vælger, skal matche dine præferencer samt blande harmonisk med rummets interiør. Kun i dette tilfælde kan du skabe en virkelig beroligende og behagelig atmosfære i soveværelset.

Loft i soveværelset - 100 billeder af stilfuldt design

Et stort udvalg af materialer på byggemarkedet giver dig mulighed for at realisere enhver fantasi.

Loftets design i soveværelset er muligt i et stort antal muligheder afhængigt af præferencer og økonomiske muligheder.

Hvidvaskning og maling

De mest konservative muligheder - hvidvaskning og maling bruges for nylig mindre og mindre. På trods af enkelhed og billighed er der en række ulemper, der gør metoderne irrelevante.

Hvidvasken skrælmer over tid, overfladen bliver ujævn, den kan kun vaskes af med gipset, hvilket betyder at loftet i soveværelset skal nivelleres igen.

Malingen har de samme fordele og ulemper som et hvidvaskemiddel. Selvom de smukke lofter i soveværelset med vandbaseret maling, set ud fra de almindelige farver, er ganske enkle at lave takket være den enorme farvepalet.

Til maling anbefales det at vælge et stille lysfarveskema, der ikke forstyrrer korrekt hvile.

Wallpapering er en interessant mulighed, som man kan se på loftet i soveværelset, så du kan passe loftet og væggene ind i det overordnede koncept.

Manglerne er tydelige fra manglerne, fordi selv med den højeste kvalitet af arbejdet, vil tapetet med tiden komme ud. Og i tilfælde af en oversvømmelse ovenfra vil udseendet forringes en gang for alle.

gips gipsplader

Fremragende muligheder for at skabe usædvanlige former og design giver gips. To-niveau loft i soveværelset er muliggjort ved brug af dette materiale.

Hvis ideens kompleksitet ikke giver dig mulighed for at implementere det selv, vil det nemt blive gjort af fagfolk. Og alligevel kan du altid finde en mulighed, der er mulig for uafhængig udførelse.

Gipsvæggen er meget miljøvenlig, hvilket øger sin rating betydeligt, når man vælger et materiale. På den anden side er der ulemper - et fuldstændigt tab af æstetiske egenskaber i tilfælde af befugtning og et fald i højden af ​​et rum med et par tituscentimeter, hvilket gør dets anvendelse upraktisk i værelser med lave lofter.

Et ophængt loft i soveværelset er muligt og vil ikke "skubbe" på en person, hvis den samlede højde af rummet er tilstrækkelig.

Spændingssystemer

En anden måde at lave et originalt design på er at bruge et ophængt loft i soveværelset. Løsningen er blevet populær takket være en række faciliteter, der opstår under implementeringen.

Absolut flad overflade, muligheden for våd rengøring, en stor belastning modstå (op til 100 liter) lavede stræklofter en hit opfindelse. Kort installation af systemet sker normalt af specialister.

Det er bedre at overlade denne virksomhed til professionelle, da selv en lille mekanisk skade gør hele systemet ikke funktionelt. Det enorme tilbud på markedet giver dig mulighed for at vælge den rigtige producent og specialister i installationen af ​​stræklofter.

Desuden er den reducerede højde (ca. 15 cm) af loftet også en af ​​de få ulemper i spændingsstrukturer.

På nogen måde er der fordele og ulemper, bør du omhyggeligt afveje alt, før du træffer en beslutning om, hvilke lofter der skal gøres i soveværelset. Hvis det primære kriterium er budgettet, er acceptable muligheder hvidvaskning, maling og dekoration af tapet.

Hvis funktionalitet er vigtigst, er stræklofter et glimrende valg. I et tilfælde, hvor designets originalitet er vigtigst, bliver gipspapir den uerstattelige assistent.

Selvfølgelig afhænger af smag og fantasi. Enhver valgt metode hjælper med at gøre loftet i soveværelset stilfuldt og æstetisk.

Dette er vigtigt, fordi soveværelset er et specielt sted i lejligheden, en person bruger en tredjedel af dagen i dette rum. Det er nødvendigt at gøre dette ophold behageligt og befordrende for hvile.

Loftet i soveværelset: TOP-100 billeddesign af det moderne loft

Reparationen i soveværelset skal nærmer sig meget omhyggeligt og omhyggeligt, fordi soveværelset er det rum, hvor vi bruger mest tid. Her skal du absolut overveje alt: fra reparation til møbler.

Det er især vigtigt at være opmærksom på loftets design i soveværelset - det er det vi ser at falde i søvn og vågne op. Det skal være behageligt og nyd udseendet og sæt et godt humør til hele dagen.

De vigtigste typer reparation af lofter omfatter: malet, indsat, hængslet, spænding og kombineret. Naturligvis har de deres fordele og ulemper.

Retro løsning

Siden tiderne hos vores bedsteforældre havde lofterne i alle boligområder i landet den samme løsning - et lag af gips, et lag af kitt og hvidvask. En sådan beslutning var ikke en flyvning af kreativitet. Siden da er kun de materialer, der er blevet anvendt til disse lag, ændret, men interiøret er slet ikke ændret.

Udskiftet hvidvaskning den mest dristige begyndte at bruge maleri. Dette gjorde det på en måde muligt at ændre loftsfarven i soveværelset. Men ulemperne ved denne teknologi er mange flere fordele: malingen falder og bliver snavset, kræver konstant opdatering, reparationen selv kræver grundigt forberedende arbejde.

Endelig blev lofter designet. De gav mere valg til designbeslutningen.

Lim loft

I stedet for retro-løsninger, er moderne indtil for nylig lofter klistret over med skum polystyren plader er kommet. Selv under hensyntagen til de forskellige former og mønstre af disse fliser, som tillader modellering af stucco eller sten og farvning i forskellige farver, er dette materiale og lim ikke sikkert for menneskers sundhed og forårsager kronisk forgiftning under langvarig kontakt.

Derfor er anvendelsen af ​​denne løsning ikke den bedste til at sove.

Nedhængt loft

Takket være en række designløsninger er hævede lofter i soveværelset og andre værelser blevet den mest populære løsning. Især glad for både bygherrer og "brugere" gipsplader lofter.

De tillader ikke at fokusere opmærksom på ulige lofter, undertrykke støj og gøre loftet unikt. Og på grund af kombinationen af ​​forskellige former og multi-farvet belysning kan man afsløre grænserne for fantasi.

Ulempen ved denne teknologi er brugen af ​​lofter i lave rum. På grund af dets design skjuler den 10-15 centimeter. Nogle gange bliver dette tab kritisk.

En anden god mulighed for hævede lofter er en spejloverflade, monteret på en metalramme. Dette spejl øger belysningen og som følge heraf udvider visuelt rummets grænser, bliver det mere rummeligt og voluminøst.

Strekak

En anden mulighed for at skjule fejlene i loftet og give det en funktion er at bruge et strækloft, det ses tydeligt på billedet af stræklofter i soveværelset.

Dette loft er meget let at installere og har mange farve- og teksturløsninger. Det er meget nemt at vedligeholde og er sikkert for boliger. Ligesom spejloverfladen giver den glatte tekstur af strækloftet større belysning og forbedrer rummet visuelt.

Også på lofterne kan anvendes fotoprints, der vil diversificere de visuelle aspekter. Ved anvendelse af sådanne lofter er det vigtigt at vælge en pålidelig producent og performer.

Kombineret opløsning

Dette er en af ​​de mest ekstravagante måder at dekorere et soveværelse på. En god kombination på loftet - træ og gipsvæg og på vægge af bambusfibre, silke tapet.

Med denne fremgangsmåde er fantasien ikke begrænset. Det vigtigste er ikke at overdrive det og sørge for, at materialerne ikke bringer visuel cacophony ind i rummets design. De skal være i harmoni med hinanden.

Et par tips:

 • Når du bruger ophængte eller hævede lofter i soveværelset, skal du forstå, at de gemmer lodret rum.
 • Hvis du ikke har nok naturlig belysning, er det bedst at gøre uden dikkedarer.
 • Fremhævning af loftet i soveværelset skal være prikket for at give loftet ny maling.

Soveværelse dekoration

Den ideelle løsning til højt til loftet ville være stucco. Det vil give rummet et rigt udseende. Til romantik kan du hænge en baldakin. For at forbedre loftets søvn kan du bruge statiske limede eller malede stjerner og give dynamikken - for at bruge et natlys med en fremspring af den stjerneklar himmel.

Disse og andre løsninger kan ses på billedet af loftet i soveværelset på internettet.

Funktioner af designet af loftet i soveværelset

Arrangement af loftrummet i soveværelset - et vigtigt stadium i reparationsarbejde, der kræver særlig opmærksomhed. Det er i dette rum, at vi hviler og slapper af efter en travl dag. Derfor er designfunktionen i soveværelset at skabe en atmosfære af komfort og ro. Vi tilbyder at kende de moderne designmuligheder for lofter.

Typer af design

Hemmeligheden med at skabe et smukt design i ethvert rum er simpelt. Alt, hvad der er brug for, er, at alle elementerne er designet i samme stil og supplerer hinanden med fordel. I soveværelset er det særligt vigtigt - her skal intet irritere og forstyrre resten.

Der er flere af de mest almindelige måder at arrangere loftrummet på i soveværelset.

farve

Maleri har længe været et klassisk design af loftrummet. Overfladen er normalt malet i en delikat farve med vandbaseret maling. I dag kan sådan dækning ikke kaldes moderne. For lidt at forbedre pladsen kan loftets perimeter klistres over med baguetter til en halv tone lysere eller mørkere end den valgte maling.

Du kan male hele loftet eller dets individuelle dele, skabe et mønster eller fremhæve dekorative elementer. Tonet øvre del af væggene i en farve med loftet, kan du skabe en visuel effekt af dybden af ​​rummet.

Styrofoam Paneler

Anvendelsen af ​​sådanne paneler gælder også for enkle designmuligheder for loftrum. De optrådte på markedet i begyndelsen af ​​2000'erne og blev hurtigt populære på grund af materialets billighed og enkelhed. Efter så mange år kan det ikke siges, at deres popularitet er faldet; hidtil vælger mange forbrugere dette materiale.

Der er firkantede og trekantede paneler med skrå eller retvinkler. Deres tekstur kan være mat, glans og perlemor. Der er modeller, der efterligner udskæring eller stucco på træ og sten. Farvepanelerne ser imponerende ud, og hvis du ikke kan lide nogen af ​​de eksisterende muligheder, kan du male materialet i enhver farve.

Ægte håndværkere, selv fra så enkelt og uhøjtideligt materiale, kan skabe et helt elegant og elegant loft.

Træpaneler

Træ har altid været et tegn på et luksuriøst interiør. Originale træpaneler er en fantastisk måde at skabe et unikt soveværelse i et land eller en moderne stil. Derudover er naturligt træ et glimrende element for at skabe et interiør i ecostyle. Du kan bruge paneler med imiteret træ - høj kvalitet ydeevne vil se bedre ud end originalen.

Ideelt er loftet panelet, hvis farve er en tone lysere end trægulvet eller rummøblerne. Ved anvendelse af naturligt træ er det forbehandlet med specielle midler til beskyttelse mod fugt og skadedyr.

Gipspladekonstruktioner

Gipsvæg er brugt til at oprette suspenderede og flere niveauer lofter. Sådanne lofter kan samles af dig selv eller konsultere en specialist. Gipsplanklofter er gode, fordi du kan give overfladen næsten enhver form. Før installationen er det ikke nødvendigt at niveauer loftet - gipsvæggen vil skjule alle uregelmæssigheder. Derudover er det nemt at vedligeholde og kræver ikke en stor indsats for at vedligeholde.

Gipsvæggen er egnet til farvning og farvning - maling passer godt, og farven vil holde i lang tid. Det kan også bruges som basis til beklædning med træpaneler eller strækstof.

Stræklofter

Stræklofterne hjælper ikke kun for at forenkle reparationer, men også for at justere billedet af rummet, skabe en romantisk atmosfære eller tværtimod give soveværelset aristokratisk stringens.

Stræklofter er:

 • enkelt niveau
 • duplex;
 • lagdelt.

Tekstilens tekstur er opdelt i:

Hvis det ønskes, kan du kombinere lærred af forskellig tekstur eller kombinere med gipsvæggenes strukturer. Sortimentet af spændingstasker er så stort, at alle kan finde den perfekte mulighed for at skabe et drømmesoveværelse.

design

Registrering af loftrummet kan være alt. Når man vælger design, skal man først og fremmest fokusere på personlige præferencer og selvfølgelig økonomisk evne. Loftets design skal være i harmoni med rummets overordnede stil. Kun i dette tilfælde kan du skabe en behagelig og behagelig atmosfære i soveværelset.

Klassisk stil indebærer beroligende farver, traditionel stucco-frise, forgyldning. I det luksuriøse indvendige loft kan du dekorere med fresker eller kasser. Men på samme tid skal hele resten af ​​soveværelset svare til niveauet af loftet.

I gamle dage blev lofter ofte malet som malerier, de kunne også anvendes på scener eller mønstre. I dag kan et soveværelse i barok eller rokokostil dekoreres med loftmaleri eller fotoudskrivning. Det vil se godt suspenderede lofter med et mønster, blomstermotiver, originale tegninger.

I højteknologiske soveværelser er det bedst at foretrække strækstrukturer eller installere hævede lofter. Under alle omstændigheder vil multi-level konstruktioner af forskellig størrelse og form være passende her. Det bedste i et sådant rum er at gøre loftet ikke med lige linjer, men med bølgete linjer, der hver især kan dekoreres med originale lamper. Spejle på væggene vil supplere rummets effekt og visuelt forstørre soveværelset.

Asymmetriske gipsplanklofter ser godt indendørs i retro, art deco, moderne stil. Men for værelser indrettet i orientalsk stil, passende lofter med fotoudskrivning. Perfekt vil se blomstrende blomsterknopper, ornamenter, orientalske mønstre.

Arrangement af et soveværelse til et barn kræver en mere forsigtig tilgang. Du er nødt til at tænke gennem mange nuancer i betragtning af babyens alder og hans hobbyer.

Hele børnehaveudformningen bør stimulere barnet til at udvikle sig, for at vække i ham lysten til at lære om verden.

Det er derfor for børn i førskolealderen, at det bedste design til loftet vil være tapet med billeder af foretrukne figurer, dyr, planeter og geografiske kort. Meget ofte er loftet i børnehaven dekoreret med et mønster af den stjerneklare himmel, og malerierne med fluorescerende maling vil give barnet rigtig magi.

For ældre børn kan du bruge strakt lærred med abstrakte tegninger, geometriske linjer. Gymnasieelever foretrækker en streng, men lakonisk interiør, og derfor vælger de oftest monokrome varianter af lofter. Det vil være mere miljøvenligt at arrangere loftklappladen. Selvfølgelig kan du bare pokleit interessant tapet på loftet, men denne metode kan ikke kaldes praktisk. Det er bedre at vælge mere moderne og holdbare muligheder.

Ved registrering af børnehaven er det vigtigt at overveje også smag af barnet. Piger vælger sædvanligvis lærred med billeder af sommerfugle, fisk, blomster, feer og legetøj. Ældre piger elsker farverige lærreder, alle slags mønstre, kreative farvekombinationer. Drengene foretrækker design med biler, tegneseriefigurer. Du kan vælge og neutrale kompositioner - den stjerneklare himmel, billedet af regnbuen, skyer.

Jo bedre at afslutte?

Når du vælger et materiale til afslutning af loftet i første omgang, skal du styres af personlige præferencer. Men der er flere af de mest efterspurgte efterbehandling metoder, der har fået deres popularitet for en række fordele i forhold til andre metoder.

Praksis viser, at den mest rentable og moderne løsning til soveværelset vil blive suspenderet lofter. Dette er næsten en universel måde at designe ethvert rum på, som også har holdbarhed og anvendelighed. Men deres vigtigste fordel er et miljøvenligt materiale, der anvendes til fremstilling af malerier. PVC film udsender ikke giftige stoffer, lugter ikke og påvirker ikke andres sundhed. Derfor er hængelofter optimalt til soveværelsesudstyr til børn og voksne.

Desuden kan strækarken modstå en stor belastning, de er nemme at vaske og om nødvendigt genstand for reparation og demontering.

På det andet sted med hensyn til miljøvenlighed er hvidvaskning af loftet med kridt. Dette er en naturlig og sikreste metode, som ud over sine positive naturlige egenskaber har nogle ulemper. For det første bør det indfødte loft være i perfekt stand. For det andet skal du godt ventilere rummet efter hvidvaskning. For det tredje er vaskefladen ikke særlig praktisk, da den let beskadiges, når der er ophobning af damp eller fugt på overfladen.

Resten af ​​kridt hvidvaskning - en fantastisk måde at hurtigt og billigt gøre loftet smukt.

Et andet miljøvenligt materiale, der bruges til at designe loftrummet, er gipsvægge (GCR). Den består af enkle komponenter - vand, gips, pap. Efter montage er lofterne ofte imprægneret med vandbestandige forbindelser og malet, hvilket påvirker deres miljøvenlighed.

Multilevel lofter skal kun ske, hvis rummets parametre er store nok til at rumme de hængende elementer. Men i små soveværelser med lave lofter er det bedre at gøre designet i et niveau, frynset, krøllet ramme. Gipsvæg er et praktisk taget universelt materiale: Hæmmede lofter kan ikke kun have nogen form, men har også vinklede hjørner eller være skrånende eller skrå, hvis designet kræver det.

Men i hvert fald ser interiøret i dette design altid fordelagtigt ud, og de rigtigt valgte farver og former kan forvandle ethvert soveværelse.

Tips og tricks

Enhver designer ved, hvad en stor rolle i interiøret spilles af farvepalet af rummet. Næsten alle eksperter har længe siden flyttet væk fra det traditionelt hvide design af loftrummet, erstattet det med moderigtige sarte eller tværtimod kontrastfarve.

Alle farver kan opdeles i varmt og koldt. Den første er alle nuancer af rød, orange og gul. Når man maler lofter med malerier med varme toner, bliver overfladen som om "falder" et par centimeter ned. Dette skyldes, at varme nuancer har til følge effekten af ​​tilnærmelse, og alle overflader kommer til at komme tættere på hinanden.

Kolde farver omfatter alle nuancer af grå, blå, violet, mørkegrøn i deres palette. De har en virkning at fjerne, så hvis rummet er lille, bliver loftet malet i kolde toner visuelt højere.

En behagelig atmosfære i indretningen opnås kun med en harmonisk kombination af varme og kolde farver. Derfor er flere niveauer ofte malet i forskellige farver, der for eksempel kombinerer rød med blå, orange med brun.

Når du vælger en farvepalet, bør du ikke bruge dine yndlingsfarver. Chancerne er, at de over tid vil blive irriterende. Det er bedre at vælge neutral farver, der harmonerer harmonisk med hinanden.

Hvis soveværelset er placeret på østsiden, så kan du bruge både varme og kolde farver. Men sidstnævnte skal være mættet, ellers vil loftet se ud falmet. Soveværelser beliggende på vestsiden er berøvet den tidlige sol, så det er bedre at male loftet i varme farver.

Glem ikke, at rummets overordnede design skal være harmonisk. Tænker gennem loftets farveplan er det vigtigt at tage hensyn til rummets dimensioner: For et lille soveværelse med højt til loftet er det bedre at vælge en mat finish, det er også bedre at opgive mørke farver og stærkt udtalte teksturer.

Fra synspunktet af psykologer er det optimalt at designe lofter:

 • lysegrøn;
 • blød blå;
 • blød pink;
 • beige;
 • lysebrun.

Nyanser af gul og mørk brun anbefales ikke, den færdige belægning vil se gamle ud.

Den mest populære farve i loftsdesign var og forbliver hvid. Hvidblanke stræklofter ser særligt godt ud, som harmonisk ser i ethvert interiør. For elskere af kreative løsninger inviterer vi dig til at gøre dig bekendt med mulighederne for sorte blanke lofter, hvis spejle overflade kombineret med spotlights er bare fascinerende. Det er ønskeligt at fremhæve et sådant loft passende møbler eller usædvanlige nuancer af sengelinned.

Moderne designere elsker at bruge LED-lys som en dekoration til spejl malerier. Med det kan du skabe en virkelig original lyseffekt.

Ikke mindre originale udseende flere niveauer lofter, en "gulv", der er lavet af blank lærred, og den anden - fra matte. Så du kan adskille rummet ved at dividere det i en mørk og lettere zone.

Multi-niveau lofter i soveværelset kan suppleres med sådanne dekorative elementer som:

 • imiteret stuc til soveværelset i en klassisk stil;
 • et baldakin til en seng, fastgjort i en "lomme" af gipsplader;
 • alle slags lysekroner og lamper.

Et alternativ til lysekroner kan være fluorescerende maling eller klistermærker til loftet, som akkumulerer energi i løbet af dagen og lyser om natten. Nogle producenter producerer endda ophængte lofter med phosphorescerende ornament, sølvtråde, skjult belysning. Hvilken mulighed for at vælge soveværelset - du bestemmer dig.

En af de kreative måder at dekorere loftrummet på er at installere et glasloft. Det er en ophængsramme, på hvilken translucent akryl er monteret. Et sådant loft er præget af høj holdbarhed, det er ikke bange for selv skødesløse slag. I kombination med den klassiske lysekrone vil glasloftet bare se fantastisk ud. Og gennemsigtige plader, der skinner fra lampen, vil fylde rummet med en behagelig skimring.

Der er flere muligheder for dekoration af fliser:

 • matt belægning;
 • mønster på et gennemsigtigt grundlag
 • krystal imitation;
 • maleri.

Alternerende fliser i forskellige nuancer, kan du opnå en unik effekt. En rulle med de farvede glaselementer i udsmykningen af ​​døre, fronter af skabe eller vinduesåbninger vil gøre billedet af interiøret komplet.

Som nævnt ovenfor udfører loftet ikke kun dekorative funktioner, men rummer også pladsen. Eksperter anbefaler ikke at dele rummet i mere end tre zoner, selvom størrelsen af ​​soveværelset er meget stort. Ved opbygning af et ophængt loft skal formularerne overlappe de møbler, som de accentuerer.

Ofte er soveværelserne indrettet med tekstilgardiner i form af sejl, bølger, stoles. Men tekstiler samler hurtigt støv, så det skal ofte fjernes, hvilket over tid kan påvirke fiksering og gipsvæg på leddene negativt.

Smukke eksempler i interiøret

Det mørke loft i soveværelset ser særligt imponerende ud. En blank overflade vil gøre loftet højere og give det dybde.

Multi-level design ser godt ud i kombination med forskellige dekorative elementer. Det er bedst, hvis de er lavet i samme farveskema.

Blomster på loftet vil give rummet romantik og komfort. I et sådant værelse vil det altid være dejligt at slappe af efter en hård dag.

En god mulighed for et klassisk soveværelse - tapet med billedet af en stjerneklar himmel.

Det hvide loft er ikke altid kedeligt. I kombination med det originale design ser det ud som et snehvid lærred i en streng gipsvægsramme simpelthen luksuriøs.

Mini video anmeldelse, interessant loft med træmønstre, kan du se i denne video.