Eksempler på lofter i Provence stil interiører

Det fremmede ord "Provence" betyder intet andet end den franske landdistriktsstil med hjemmedesign - en nuværende trend inden for indretning. Kombinationen af ​​enkelhed og elegance gjorde ham bredt kendt uden for landet.

Selvfølgelig, hvis du vil opnå fuld overholdelse, skal du tage højde for en række baggrunde: alt, fra den fine finish til indretningen, skal perfekt svare til ånden i landdistrikterne sydfrankrig.

Hvis du ikke ved, hvilket design der skal vælges til loftet i Provence stil - se de billeder, som vi har forberedt. Vi er sikre på, at de vil hjælpe med at svare på dette spørgsmål.

I stuen

Interiøret i Provence stil hal er en kombination af komfort og elegance, som utvivlsomt vil appellere til fans af denne stil. Hvordan man laver loftet i sådanne tilfælde for at opnå fuldstændig ægthed i stil? Lad os se et par gode eksempler.

Et af de mest almindelige designmuligheder er et hvidt loft med hårde træbjælker, som man ofte kan finde i stuerne i private huse i Provence. Vær opmærksom på en interessant teknik: træ kommer ned på væggen, hvilket skaber et ukompliceret men stilfuldt mønster der.

Denne metode, med sin bevidste enkelhed, ser meget elegant ud. Det vigtigste er at glatte bjælkens konsistens ved hjælp af indretning: lys gardiner, polstrede møbler i klassisk stil. En sådan kombination er næsten en universel mulighed.

Moderne materialer passer også godt til provencalsk design. Prøv at installere et strækloft med en gennemskinnelig baggrundsbelyst indsats - den vil fylde interiøret med lys og luftighed iboende i denne stil.

Men fra eksperimenter med farver, vi ønsker at advare dig: i dette design er der traditionelt brugt hvide nuancer af beige og andre pastellfarver. Lyse loft i Provence stil er ikke alt for passende.

Gipsplank bjælker med skjult LED belysning - også et godt valg. Det er rigtigt, at der skal foretages et ændringsforslag til rummets størrelse: Jo lavere væggen er, desto mindre massive skal lydstyrken være. Ellers risikerer selv den største hal at miste sin charme.

Multi-niveau hævet loft med den rigtige belysning ser meget sød ud. Foretage denne løsning, hvis du har en rummelig opholdsstue. Læg mærke til, hvordan lamperne er placeret: Lysstrålerne afviger fra siderne, der rammer det centrale dekorative design, lavet af blankt lærred.

Hvis hallen er kombineret med et køkken, kan du prøve at bruge forskellige installationsteknologier til hvert "rum" - for eksempel et flydende loft til et rekreativt område og et simpelt gipsplader til et køkken.

I det indre af soveværelset

Trods en bestemt tradition i designet giver Provence-stilen mulighed for at vise fantasi, når man udsmykker soveværelset. Lad os se hvordan man kan slå den ved hjælp af loftet?

Hvide træpaneler malet med forskellige mønstre ser rigtig godt ud. Vælg et plante tema eller bare smukke krøller - det hele afhænger af din smag.

Vær opmærksom: Selvom hele soveværelset er lavet i en farve, belyser farven på vægmaleriet lysekronens og tekstilens tone. Det hjælper med at sikre designets integritet.

Hvis højden af ​​væggene tillader det, tænk på de "flydende" træbjælker. Dette design ser luftigt ud på grund af manglende pasform mellem elementerne. Sandt nok, i et lille soveværelse er denne mulighed bedre at kassere.

Det er muligt at understrege den naturlige tekstur af træ ved hjælp af en elegant hængende lysekrone. Giv præference til den, hvor detaljerne er så koncise som muligt uden for meget dekoration.

For små værelser er et matte eller satin strækloft på et niveau en god løsning.

Vigtigt: Hvis du kan lide en blank struktur, skal du give den op. Eller tænk på reparation i en anden stil. Provence passer ikke godt med træt glans.

Volumetrisk loft med karakteristiske provencalske malerier er en ganske vanskelig løsning. Husk på, at det ikke kun kræver evnen til at give ind fra 40 centimeter af rummet, men også den tilsvarende indramning.

Lerret skal være i harmoni med alle elementer i interiøret for at være relevant. Mest sandsynligt er du nødt til at opgive de fleste smykker, så de ikke overtræk opmærksomheden på sig selv. Derudover er der risiko for, at tegningen du hurtigt kan kede sig og kræver dyre reparationer.

Hvis dette ikke skræmmer dig - prøv. Ingen vil benægte, at en sådan belægning ser bare fascinerende ud. Til belysning brug skjult baggrundsbelysning.

I køkkenet

Lofter til køkkenet i Provence er af stor variation - det er ikke svært at vælge et design til enhver smag.

Det ser interessant kombination af træbjælker med en fresco. Kassér lysekronerne til fordel for punktlys, supplerer alt dette med et dekorativt vedhængsdesign til et køkken tema - et smukt og usædvanligt interiør er klar.

Nøglepunkt: Maling eller dens efterligning skal være af høj kvalitet - dette er nøglen til succes.

Vær opmærksom på kombinationen af ​​to teksturer. En lige gipspladerør med små lys fremhæver arbejdsområdet, mens den blå med hvide tynde lameller og en elegant skygge fremhæver spisepladsen. Denne teknik er ikke kun meget stilfuld, men også funktionel.

Kan du lide øko-stil? Vælg et loft lavet af naturligt træ (eller imiteret tømmer, hvis du ikke har planer om at tilbringe fantastiske beløb til reparationer). Enkle jernlamper, vægge "under stenen" - alt dette er i overensstemmelse med atmosfæren i Provence.

Et par nuancer: Denne metode er mere egnet til private hjem med rummelige køkkener. For det første taber han trivielt sin charme på de små. For det andet er disse lofter ret tunge.

En anden original teknik er brugen af ​​et loftsloft. Ja, det er ikke traditionelt for et sådant design. Men med den rigtige tilgang ser meget organisk ud. Stop med lyse farver og ikke for massive bjælker for at sikre den rette effekt.

Som du kan se, er der ikke noget ved at arrangere loftet i Provence stil. Vi håber du finder et par interessante ideer, der vil inspirere til en smuk og elegant reparation.

Provence stil i det indre: 85 foto ideer

Mange mennesker, selv ikke-design, i det mindste en gang hørt om Provence stil i interiøret. Men ikke alle er i stand til at skelne det fra klassikerne, vælge de rigtige møbler og desuden dekorere rummet korrekt. I mellemtiden er det fyldt med utrolige romantik og charme af franske landsbyer, der er i stand til at bringe livet selv til de mørkeste lejligheder. Og vores tips hjælper dig med dette!

Style funktioner

Stilen kom til os fra Frankrig, den del af den, som er kendt for folk, der mindst en gang rejste ud over hovedstadenes grænser. Man må kun se på de endeløse lavendelfelter, forfriskende azurblå kyster, den endeløse blå himmel - og det bliver straks klart, hvad der er inspireret af disse lyse pastellfarver, diskret mønstre, flydende linjer samt kærlighed til alt, der er naturligt i provencalsk interiør.

Forvirringen med den klassiske stil af uvidende mennesker er ikke tilfældig - Provence har virkelig lignende træk. Tror ikke, at landdistrikterne fører provinsens retning. Den enkle Provence giver det en følelse af komfort, og dens kompleksitet ligger i luksus og raffinement.

Style kan lide plads og frihed, så i små rum er det bedre at vælge en anden løsning eller kun indtaste nogle få elementer, hvilket forenkler designet. Det er ønskeligt, at alle lokaler i en lejlighed eller et hus er indrettet i et enkelt tema, der skaber en holistisk sammensætning.

Så, når planlægningen skal udformes, skal det baseres på en lys pastelmængde, hvor der er en hvid farve. Det kan være en buket lyserød, lysegrøn, lavendel, blå nuancer, "krydret" med en række mønstre eller tekstur af naturlige materialer. Sidstnævnte er en obligatorisk følgesvend af Provence, der stammer fra den fortryllende franske natur, tolererer ikke kunstige muligheder.

Møbelfyldningen har en klassisk raffinement og skønhed, ofte malet hvidt. Ifølge stilens regler skal rummet fyldes hovedsagelig med antikviteter købt på auktioner, men kun få har råd til en sådan luksus. For at undgå unødvendige udgifter kan de nødvendige møbler i Provence-stil købes på loppemarkedet eller bestilles fra mesteren ved hjælp af effekten af ​​kunstig aldring.

At skabe en hyggelig atmosfære i indretningen skal være så meget som muligt - det er derfor et stort område er et vigtigt krav. Tegninger, figurer, smedede emner, bløde stoffer og selvfølgelig planter - den perfekte kombination til Provence. Afslutningen af ​​denne sammensætning vil være en stor overflod af naturligt lys.

Efterbehandling og materialer

Men inden du fylder lokalerne med genstande, er det nødvendigt at oprette for dem den rigtige "ramme". Provence, men simpel stil, men fremsætter klare regler for hver del af rummet.

Gulvbelægningen til indretningen i Provence stil skal være plank, træ, med maling påført over den. Ideelt set vil det være lille, men sikkert for bevægelses uregelmæssigheder eller defekter, der opstår som følge af tidens virkninger.

Hvis den autentiske version ikke passer til dig af en række årsager, skal du vælge et mere budgetlaminat, der efterligner træ. Det ser ikke så imponerende ud, men for at aflede opmærksomheden kan gulvet dækkes med et tæppe.

vægge

Indvendige skillevægge har heller ikke råd til at være perfekte - uregelmæssigheder, slid og blottede murværk i høj grad, men kun hvis det ser pænt ud. På en sådan belægning påføres et lag af lys, ofte hvidt, maling.

Optimale materialer til vægge er gips, gips eller støbning. Også tapet er karakteristisk for Provence, men kun hvis de er dekoreret med blomstermønstre.

loft

Loftet bjælker bragt til forsiden kan ikke skjules - de vil være højdepunktet i det provencalske interiør. Men hvis der ikke findes sådanne elementer i dit hus, er den ideelle mulighed en glat hvid beklædning med dekoration i form af en elegant lysekrone.

Provence stil møbler

Provençalske møbler bærer historiens aftryk og forherrer den klassiske antikkens skønhed. Det er hovedsageligt træ, sjældnere - kurvemøbler, som ikke sjældent er dekoreret med smedningselementer. Objekterne er malet i hvide eller pastellfarver, gennem maling, hvoraf der kommer en farverig, slidt tekstur. Som indretning er der tegninger eller polstring med blomstermønstre.

Møbelsæt er ikke begrænset til standardartikler, der er nødvendige for livet. Gør ikke her uden lave skuffer, skabe eller elegante skænke. I almindelighed er dagligdags genstande på benene, som syntes at være bøjet af tyngdekraften, karakteristiske for interiøret i Provence, og de bruges også ikke kun i stuen, men også i andre rum. Små sofaer og afføring i hele huset ser ud til at minde om betydningen af ​​hvile, målt eftertanke på den omgivende skønhed.

Smedede openwork dele traditionelt dekorere sengen, men kan også bruges til trapper eller mindre ting - for eksempel lamper. Kun de skulle ikke skabe en følelse af pompositet, men tværtimod - fransk lekfærdighed.

Tekstiler og indretning

Den mest interessante del af designet, som "ånder" livet ind i det provencalske interiør, er dekorative detaljer. Og selv om de er begrænset til standardreglerne for stilen, ændrer applikationsvariabiliteten til selv erfarne designere.

For det første er gardinerne lette, luftige og ikke forstyrrer indånding af naturligt lys. Afhængigt af rummet og vinduernes størrelse kan du købe klassiske, østrigske gardiner eller "café" gardiner. I denne sag spiller en vigtig rolle af materialet - bomuld, hør, nødvendigvis noget naturligt.

Stoffet kan være monofonisk, i en "blomst" eller "celle", men dette valg bør harmonisere interiøret. Om de samme kriterier gælder for sengelinned.

Kunstelskere kan fylde rummet med deres samlinger af impressionistiske eller realistiske malerier - her vil de se passende ud. Graceful forgyldte rammer skiller sig ud i pastellprøvning.

Klassiske skrøbelige lysekroner og kandelabre hjælper med at skabe en romantisk atmosfære. Og glem ikke om spejle dekoreret med en træramme.

Talrige hylder, borde og borde kan dekoreres med søde knick-knacks: malede vaser, smykkeskrin, frugtretter, fotografier, forskellige figurer eller servietter. Det vigtigste er at kunne stoppe i tide uden at overbelaste kompositionen.

Provence i det indre - foto

Og selvom de nævnte regler er universelle, vil indretningen i Provence-stilen afvige lidt afhængigt af typen af ​​værelse. Men et par tips og billeder er nødvendigvis på tværs af en god ide!

Provence stil køkken design

Provence stil køkken - rummelig, lyst, ofte kombineret med spisestuen. Køkkenhjørnet er adskilt fra spisepladsen ved en bordplade eller en ø bar tæller. Før designere er ikke en nem opgave, fordi det er nødvendigt at harmonisk passe husholdningsapparater i et klassisk, rustikt interiør, så det ikke ser upassende ud. For at gøre dette, er moderne genstande ofte skjult i skabe eller forklædt som antikke.

Når du vælger redskaber og andre køkkenredskaber, skal du ikke glemme at de, der vises i almindelig øjekast, er en del af indretningen. Malede plader, træskovle eller krukker af urter vil se meget behageligt ud. På de små vinduer er det bedre at hænge gardinerne "cafe".

Hvordan man arrangerer lofter i en moderne landlig stil "Provence"

Det er meget vanskeligt for fans af Provence-stil at reproducere interiøret i deres lejlighed, hvilket er karakteristisk for indbyggerne i det sydlige Frankrig. Hvorfor? Det skelnes af dets originalitet og mangfoldighed, og for at legemliggøre dem i moderne forhold kræves styrke, fantasi og midler. Vores artikel vil hjælpe dig med at forstå, hvad der er typisk for et sådant miljø, og hvordan man kan indrette loftet i stil med "Provence".

Secrets of deceptive simplicity

Denne stil uanset mode har altid været efterspurgt. Han fanger med sin rørende enkelhed iboende i det indre af de sidste år. Dens stigende popularitet skyldes dens demokratiske karakter og mangfoldighed, samt evnen til at ændre interiøret for at passe til egne behov, ønsker og smag. Hvis vi mener, at denne stil lånes ud fra indretningen af ​​små landdistrikter, passer den perfekt til vores ikke alt for rummelige sommerhuse og lejligheder.

Før du beslutter dig for at arrangere lofterne i stil med "Provence", lad os dvæle på de karakteristiske træk ved dette mangesidige og varierede interiør.

 1. Anvendelsen af ​​et stort antal naturlige materialer. Jo mere naturligt dit værelse vil se, desto bedre. For eksempel er der ikke noget dårligt, hvis du maler væggene med kunstige farvestoffer, men som tekstil finish er intet andet end naturlige stoffer som bomuld, linned og uld tilladt.
 2. Bred farvepalet. Det giver uudtømmelige muligheder for at realisere kreative ideer. For eksempel er vintageinteriør, som omfatter kobberlamper, antikke legetøj, naturlige stoffer, trimmet med ujævne frynser mv. Godt indrettede i brune og beige toner.
 3. Pålidelige møbler, der giver indtryk af, at det er antik. "Provence" betragtes som en rustik stil, så indretningens objekter kan være massive og endda ru.
 4. En overflod af genstande, ting og genstande med praktisk og dekorativt formål. Du kan dekorere værelset med smedeformede ornamenter, antikke ure, smykkeskrin, duge, servietter, gangbroer, cape samt Provence-taklamper. Tekstiler skal være med brocher, blonde og broderi. Glem ikke de pastorale billeder, der skildrer landdistrikterne, samt forskellige ting, dekoreret med blomsterpynt. Usædvanligt populær i denne stil af roser - i buketter, knopper og med spredte kronblade.

Nu har vi en ide om "Provence" som helhed, og vi lærer at dekorere loftrummet i denne stil.

Loft i stil med "Provence"

Denne originale billedstil lægger stor vægt på loftets design. I et enkelt billede af det franske landskabsinteriør får han en særlig rolle - at skabe en særlig varm atmosfære indendørs. Uden det, kan charmen i Provence betragtes som uigenkaldeligt tabt. Derfor skal der tages højde for følgende tips, når loftet opstilles:

Traditionelt gips

Den traditionelle variant af afslutning af loftet - dette er den sædvanlige gips. Hvis du holder op med det, skal du aldrig gøre overfladen glat. Denne stil giver ujævn, relief, tekstureret gips. Det skal skabe indtryk af, at hvidvaskning blev lavet mange gange. Samtidig vil loftets ikke-ensartede farve kun understrege sin "faste alder" og føje til ægtheden og troværdigheden af ​​det "gamle" interiør.

Dekorative bjælker

Til dekoration er det bedst at bruge dekorative bjælker. De er lavet af naturligt træ eller bruges i denne kvalitet en god efterligning. Bjælkens farve kan være mørk, næsten sort, grønlig eller lysebrun. Disse dekorative elementer skal heller ikke have en glat, glat overflade. Det er godt, hvis de giver indtryk af, at de er hugget med en økse eller forarbejdet med et fly. Bjælker til "Provence" lofter kan købes i butikken eller bruges som et alternativ til deres model. I dette tilfælde bliver designet lettere og koster meget mindre.

Udsøgt stucco

Ud over gips og træ kan du bruge stucco dekorationer, når du udsmykker loftet. De ser meget originale ud, men det er vigtigt at observere foranstaltningen for ikke at overbelaste pladsen med dem. For eksempel er den ceremonielle stil i Provence (den har mange hvide og lyse farver) nok til at fremhæve med et lille stykke kant rundt om loftets omkreds. Lister kan laves af lette polyurethanskumplader. De er lette at klæbe og male, og om nødvendigt kan materialet let demonteres og erstattes med noget andet.

Original maleri

Hvis du vil dekorere loftoverfladen med malet gips, så er det som en tegning bedre at bruge blomsterarrangementer i form af delikate blomster ornamenter og de allerede nævnte roser. De udføres i farverne, der er karakteristiske for de falmede malerier og falmede fra tid til anden. Lovers af klistermærker bedre at give dem op, ellers vil du fratage dit indre af komfort og naturlig charme.

Stræklofter i stil med "Provence" passer ikke helt ind i indretningen af ​​værelser med en lang historie. Det er svært at forestille sig en glat skinnende overflade i et hus, hvor flere generationer af ejere boede, hvor antikviteter holdes og familietraditioner bevares, og hvor der er et særligt humør iboende i en afslappet hjemmekomfort.

Vi håber, at disse oplysninger vil hjælpe dig med at skabe et interiør, der vil tiltrække dig med sin varme og skabe en atmosfære af fred.

Design i stil med Provence - fransk interiør i lejligheden

Designet af lejligheden i Provence stil gør det muligt at skabe et rigtigt paradis, der kombinerer al den lethed, lethed og enkelhed i det franske landskab. For elskere af romantik og blid natur vil denne mulighed helt sikkert passe: Der er ingen aggressive detaljer, omfangsrige møbler, dysterhed. Samtidig er situationen ser alt andet end kedeligt, da blomstermønstre i finishen, elegante decor poster og bløde farver af hav og sol, og overalt skabe en ubeskrivelig atmosfære af komfort. For at organisere det elskede design af en lille lejlighed i Provence, anbefaler vi at du læser oplysningerne i denne artikel.

Særtræk ved interiøret i Provence stil

Denne designretning er dybt rodfæstet i det sydlige Frankrig, hvorfra han absorberede hele charmen, charmen i det landlige bagland. Det kombinerer praktik af klassikeren i kombination med de udsøgte accentelementer af luksus, typisk for barok.

Billedet af de realiserede projekter viser en undvigende forbindelse med natur og varm sommer, der udtrykkes af blomsterpynt på tapet, tæpper, bløde gardiner. Det bruges også strimmel eller celle i finishen - en anden særpræg. Den generelle farveskala er diskret, tæt på pastellblide skygger. Møblerne indeholder ofte snoet bronsben til stole, sofaer, porcelæn på væggene og lerpotter på vindueskarmen. En fælles modtagelse for specialister er at give indretningen en effekt af en alderen overflade. Dette opnås gennem eksperimentering med tekstur og farve. I franske bosættelser blev kvalitetsmøbler afleveret fra generation til generation uden at miste praktisk.

Nu kan du efterligne antikke genstande for at genskabe troens atmosfære. En sådan løsning ser særligt romantisk ud på et lille firkant. Men her er det vigtigste ikke at overdrive udsmykningen, for ikke at få tilstoppet plads.

Provence i det indre af et-værelses boliger

Ejere af en studielejlighed eller et opholdsrum med 1 værelse har en fantastisk mulighed for at gøre indre fantasier til virkelighed. Hovedprincippet om gennemførelse er så meget lys og sol som muligt, derfor vil et stort vindue altid være passende i lokalet. Gardin det med lys eller snehvid gardiner, samt lysgardiner af grove stoffer med blondeindsatser eller gennemsigtigt materiale.

Overvej finesserne af designet af hvert værelse:

 • Funktioner af soveværelseets design i Provence stil - skabelsen af ​​en rolig og fredelig atmosfære for hvile og søvn ved hjælp af lysformer, beroligende nuancer af hvid, fløde, oliven, guld, lavendel. Et vigtigt sted er besat af sengen - det skal ikke være for stort, med et massivt hovedgærde. Det er bedre at vælge smedede muligheder. I nærheden kan du lægge en gammel kommode, en kompakt stol, en kurvstol, en hvid osmannisk. I udsmykningen af ​​vægge og lofter er det nødvendigt at opnå lighed med gamle franske slotte og huse. Moderne stræklofter kan ikke formidle provinsens ånd, deres anvendelse er uhensigtsmæssig. Naturmaterialer som træ, sten, delvist keramik og linnedstof er velkomne. Papir tapet med et mellemstort mønster, der ekko mønstrene på sengetæppet eller gulvtæppet, understregede perfekt den rustikke dekoration.
 • Køkkenet i denne retning udføres med brug af keramiske fliser med tegninger i udsmykningen. Værelset skal være godt oplyst, så hver eneste detalje er fyldt med solen. Møbler er nødvendige fra lys træ, slidt på steder, fliset, med effekten af ​​kunstneri. Der gives et særligt sted til ovnen, den er indrettet på en passende måde. De skjuler ikke opvasken, men sætter dem på de åbne hylder og tilføjer elementer i antikken, for eksempel porcelænskål eller figurer, gennemsigtige krukker med krydderier og smør, antikke husholdningsartikler. På væggene er der passende plader med fransk maleri, romantiske stilleben, dekorative paneler. Armaturer vælges uden glans, tæt på den gamle.
 • Badeværelset skal afspejle middelhavsdesign, brug af en naturlig farvepalet er velkommen. Vægindretning er lavet af marmor, keramiske fliser, træpaneler af lyse farver. Loftet er let, ofte installeret træbjælker til dekoration. VVS sætte runde, glatte former. Badeværelsesmodellerne på indviklede ben lavet af bronze og kobber ser smukke ud. På væggen kan du hænge et lille spejl i en udskåret baguette. På bøjlerne, håndklæder, skab - dekorative fugle, små blomster, dyr.

Designet af en 1-værelses lejlighed i Provence-stil gør vigtige detaljer, der vælges efter smagens præferencer. At gøre dette er slet ikke svært, hvis du er en uhelbredelig romantiker. Eksperiment med broderi, udskæringer, mønstre, arrangere smukke kommoder, stande. Det vigtigste er at undgå oversaturation af rummet, fyldt med et stort antal detaljer.

Hvordan vælger man møbler til Provence?

For at designen af ​​en lejlighed skal tilpasses optimalt, skal der lægges særlig vægt på at indrette værelserne. I hvert tilfælde bør man mærke kærlighed i antikken, romantik og en bestemt naivete. Træ- eller kurvemodeller med effekten af ​​peeling maling, grov tekstur, kunstneriske chips passer perfekt ind i et rustikt soveværelse, køkken eller stue.

Kassér plastprodukter, tilstedeværelsen af ​​kromdele, moderne armaturer, ellers risikerer du at få en helt usmageligt sammensætning. Kombiner flere antikviteter, brug hvide paletter, naturlige materialer til møbler.

Må ikke være uden det høje udskårne middelalderskab. Det kan være en højdepunkt, give et mystisk stemning til værelset. Du kan afhente fine monogrammer på skabet, som gentages på sengens hoved. Et sådant opkald ser imponerende og luksuriøst ud.

Tips til valg af tekstiler og gardiner

Den franske atmosfære bør læses uden videre. Dens naturlige stoffer af chintz, linned og bomuld er understreget. Den overflod af blomster, snoet mønster på materialerne ligner en rigtig dejlig have, som uheldigvis flyttede ind i lokalet. Overalt er der blomstermotiver, blonderflæser og flæser - på sengetæppet, puder, servietter, duge.

Gardiner vælges lang, fra traditionelt stof, monofonisk eller dekoreret med mønstre. Det håndlavede broderi og bånd ser godt ud på dem. Eaves til gardiner - skod eller træ, den enkleste og enkle. Lovers af broderi og hækle har en god mulighed for at lave deres egne kapper på stolen, servietter under en vase, en sjov homespun tæppe.

Farveopløsning

Provence i det indre af lejligheden indebærer brugen af ​​et varieret sortiment, så tæt som muligt på de naturlige paletter. Malinger skal dæmpes, der minder om græs og blomster falmede i solen. Lavendel er blevet en tradition, der sjældent bruges lilla, lyseblå farve. Fortynd basissignalet med oliven og lysegrøn.

Velkommen pastell vanille-gul, karamel, cypress farver, vejrtrækning solen, vinden, duftende felt. Farven på okker eller halm nuancer findes i tekstiler, vaser og frugtkurve. Baggrunden er valgt oliven, med accenter af en buket lavendel, saftig frugt.

Fra brugen af ​​lyse skal skrigende neonfarver kategorisk overlades, for ikke at ødelægge det samlede indtryk af farveopløsningen.

Vi arrangerer dekorative elementer

Rustik dekoration er utænkelig uden tilbehør og accent detaljer. Elegante knick-knacks i form af kister, små kasser med decoupage, smedet porcelæn figurer af engle eller dyr, vaser med kunstige blomster, glæde øjet på de udskårne hylder og kommode.

I nærheden kan du arrangere et par bøger i vintagebetræk. For små værelser bør man ikke glemme spejle, der visuelt udvider rummet, indrammet af chikke baguetter. Gamle billeder kan hænges på vægge i forgyldt stel, et ur med blomstermotiv, blåporselensplader og selvfølgelig broderede gobeliner med pastorale scener.

Idéer til at skabe et interessant, uforligneligt interiør med dine egne hænder kan scoopes uendeligt, både fra fotos af lange år og fra realiserede moderne projekter.

Provence loft (51 billeder), chalet, barok og hi-tech: lidt om stilen

En følelse af foranstaltning og god smag er grundlaget for et vellykket design. Vi vil bruge denne artikel til færdige løsninger i stil med loftdesign. Og hvordan ser Provence-loftet ud?

Loft - chalet? Hvad er en loft stil anvendt til loftet? Og hvad er art deco og lofter i engelsk stil? Lad os se nærmere på disse begreber.

Emnet i vores artikel er stilen i loftdesignet.

Hvorfor har du brug for det

Nej, det er ikke vores mål at forstyrre læsernes hukommelse med teorien om stilistik. Undersøgelsen af ​​det grundlæggende er kun nødvendigt for at definere grænserne for det, der er tilladt i design.

Selvfølgelig, hvis du kan lide kombinationen: Forkromede LED-lamper af kompleks form og træloftbjælker uden dekoration - ingen vil forbyde dig at arrangere dit eget hjem efter eget valg.

Der er dog veletablerede traditioner, ensartede koncepter, inden for hvilke det er bedre at blive så at dit hus ser harmonisk ud, ikke kun ud fra dit synspunkt, men også i gæsternes øjne.

stilarter

Country musik

Grundlaget for stilen kan formuleres med udtrykket "tilbage til naturen". Kun naturlige materialer dominerer eller i ekstreme tilfælde deres efterligning.

Soveværelset er indrettet i landstil helt, og interiøret er suppleret af flere lamper.

Stilen opstod i begyndelsen af ​​det 20. århundrede og spredte sig i hastigheden af ​​en skovbrand. Følelsen af ​​nostalgi for enkelheden i landdistrikterne, for ren luft og naturens naturlige skønhed var vigtigere for indbyggere i sommerhuse i forstæderne. Indbyggerne i bylejlighederne hentede dog hurtigt stafetten.

Stilen imiterede i første omgang den traditionelle landlige livsstil, der var karakteristisk for sit bopælsland. Meget hurtigt blev landmusikken imidlertid tværkulturel: blandt indbyggerne i Storbritannien blev stiliserede franske huse moderigtige, og i Rusland imiteres indretningen af ​​en middelalderlig irsk pub ofte.

Så hvad er land stil loftsdesign?

Lad os starte med valget af materialer til udformningen af ​​rummet som helhed.

Når alt kommer til alt, skal loftet organisk passe ind i lokalet, er det ikke?

 • Træ, om muligt ubehandlet. Mindst - bevaret tekstur mønster. Vinduet bindinger, hemmed eller, som ser mere imponerende, loftet ligger på bjælkerne er kun træ.
 • Natursten. De bærende vægge, der er fremstillet af det, har et minimum af behandlingsmærker og er i princippet ikke gipsede. Hvis væggen er lavet af mursten - er sømmen synlige. Som et maksimum kan væggen være hvidkalkede.
 • Halm, stok og bambus er ekstra værelse dekorationsværktøjer, der også kan bruges. For eksempel kan tapet af naturlig bambus omringe sengen og fremhæve dens placering i soveværelset med mursten.

Hvad andet er værd at nævne som en del af stilbeskrivelsen?

 • Originale loftslamper understreger skønheden i dit valgte stildesign. Materialer til dem - træ og smedejern.

Lamperne skal passe ind i stuen.

 • Farverne i rummet er udelukkende pastel, naturlige. Men lyse farver bør undgås. I denne stil passer de ikke.

Det traditionelle landlige loft er mørket fra tid til anden bjælker af tykt træ eller logfiler. Loftet er en strandpromenade. Hvis vi taler om en bylejlighed - vil en efterligning af bjælker af polyurethan eller udvidet polystyren være et glimrende valg.

Rummet mellem bjælkerne syes med træklapbræt. En kompromisløsning kan være et loft lavet af MDF med efterligning af træstruktur.

Tip: Undgå brug af PVC-paneler med træstruktur. Efterligning af træ på den glatte overflade af vinyl er ekstremt utilstrækkelig. MDF paneler skal ikke kun have en tegning, men også en relief af tekstur.

Provence

Ordet på fransk betyder simpelthen "provins". På samme tid er dette rigtige navn navnet på regionen i det sydlige Frankrig.

I det væsentlige passer loftkonstruktionerne i denne stil godt ind i beskrivelsen af ​​landestilen, da de repræsenterer en stilisering af den sydfranske franske landsstil. Provencalsk køkken er særlig populært i de seneste år.

Der er nogle mindre funktioner:

 • Provence er en meget varm provins. For at gøre de indvendige detaljer mindre opvarmede af de skrånende sols skrå stråler, blev de malet i lyse farver.
  Inden for rammerne af interiøret i Provence stil passer alle de bløde, varme nuancer af hvidt. Loftet træ kan males med lysemulsionsmaling eller endda almindelig kalk.

Provence stil til lyse toner.

 • Stilen er kendetegnet ved høje buer, der er usædvanlige for landmusik i traditionel forstand.

Når man laver loftet, anvendes traditionelt lysekroner frem for at pege på kilder til lys. Ceiling traditionelle lamper i Provence stil, faktisk er ikke anderledes end landlig lysekroner - de samme bløde, subtile farver og udelukkende traditionelle materialer.

Specifikation: Men traditionelle loftslamper i Provence-stil er ofte lavet i lysere farver. Stilfulde lampeskærme af beige stof og let træ ser harmonisk ud med lyse lofter.

Navnet Chalet er afledt af det franske navn til hyrdehuset. Faktisk har vi en anden slags landestil: åbne bjælker fra de gamle (eller kunstigt ældede) træ-, bund-, lakeret eller olierede gulvbrædder.

Loftkonstruktionen i hyttestil er lav og, som i de foregående tilfælde, repræsenterer oftest et gulv på bjælker. Men mørke toner dominerer her. De har også vedligeholdelses- og loft- og væglamper. Hvorfor Chalet? Dens forskel fra de andre er den næsten fuldstændige mangel på kunstige materialer. Oftere forenkler stenen og et træ en situation uden at fratage dets praktiske egenskaber.

Chalet. En anden overdrevet landlig stil.

barok

Nå, hvad er barok stil for lofter?

 • Højde.
 • Overfladen af ​​buer og hvælvinger.
 • Stucco støbning, relief kantning af lysekroner og ledd af vægge og loft.
 • Det barokke loft er ofte malet med fresker eller dekoreret med fotoudskrivning. Valget af design afhænger af det anvendte materiale. Billederne på loftet svarer ofte til den æra af stilstilstanden - renæssancen.

Brugen af ​​stil i en bylejlighed begrænser designerens omfang.

Imperial stil

Empire-stil (imperial) loft er præget af dets højde, lyse farver og en overflod af kolonner, der understøtter den.

Hvad andet kan nævnes i beskrivelsen af ​​stilen?

 • Fretwork kan være til stede her; det er ofte trimmet med guld.
 • Sammen med gipset kan man bruge vægdekoration og ofte loftet. Stoffet strækker sig ikke, men slår og samler i folder.

Empire stil er også dårligt velegnet til en lille lejlighed.

Engelsk stil

Hvad kendetegner engelsk stil lofter?

 • Højde. For lave værelser er denne løsning klart ikke egnet: mørke farver over hovedet bliver et rum, der allerede er smalle, til et mareridt.
 • Aristokrati og tilbageholdenhed. Stil indebærer fraværet af prangende farver; mørke eller moderat lyse toner dominerer både på loftet og i rummet som helhed.
 • Typiske løsninger til loftet i engelsk stil - en kombination af egetræspaneler og frostet glas; stucco med udtalt korn (lyse farver er kontraindiceret); mørke loft bjælker lavet af naturligt træ. Forveksl ikke: I modsætning til land betyder i engelsk stil omhyggelig behandling af træelementer.

Poleret træ er det mest karakteristiske materiale til det engelske loft.

Moderne stil

I dette afsnit vil vi overveje flere stilarter, der har en fælles funktion: De stammer for nylig og kronologisk, hvis jeg måske siger det, tilhører vores tid.

 • Art deco loft er en følelse af rummelighed, lyse farver, enkle linjer er brudt og afrundet. Art deco-stil kan ikke defineres mere præcist, da den stammer fra det første halvdel af det tyvende århundrede, absorberede den elementer fra Empire-stilen, industrielle design og motiver fra antikke kulturer.

Art Deco er en samling af flere stilarter snarere end en selvstændig retning.

 • Det højteknologiske loft henviser os til slutningen af ​​det tyvende århundrede. Stil - overdrevet teknogen (fra hi-tec - high-tech).
  Nøglefunktionerne i denne stil er følelsen af ​​rummelighed, overvejende moderne materialer og dominerende kuldefarver.
 • Loft-lofter er en arv fra midten af ​​det tyvende århundrede, hvor produktionsfaciliteter blev brugt som boliger.
  Bjælker, åben kommunikation, mangel på zonal division og en demonstrerende mangel på komfort - alt dette er en loftsstil.

Disse er ikke kun umalet betonbjælker. Dette er et loft-stil loft.

konklusion

I denne artikel forsøgte vi at fremhæve sådanne stilarter som art deco, chalet, loft, land, lofter på engelsk, kejserlig stil og andre. Nogle stilarter forblev uden for vores opmærksomhed. Vi tør dog håbe på, at vi har fremhævet de mest populære begreber til loftindretning. Succeser i reparation!

Provence lofter

Fans af Provence stil skal gøre en tilfredsstillende indsats for at genskabe stilen i det smukke sydfrankrig i en enkelt lejlighed eller værelse. Vægge og lofter i Provence stil er af stor originalitet og genkendelig identitet. Vores nutidens artikel hjælper med at forstå nuancerne i designet af loftets zone i Provence stil.

Provence stil: bedragerisk enkelhed

Interiøret er populært i et berørt og lidt naivt "rustikt" design for et par år siden. Siden dengang er interessen for dem vokset og faldt derefter, men det blev ikke svigtet væk. Det ser ud til, at årsagen til Provence's utrolige popularitet på vores område er dens demokratiske karakter, dens stilistiske mangfoldighed og evnen til at omdanne denne stil til at passe til sine egne smag, ønsker og behov. Derudover stammer stilen i beskedne landdistrikterne huse, så det passer perfekt til vores typiske lejligheder og villaer. Før vi vender ud på spørgsmålet om Provence-loftsdesign, lad os fremhæve de vigtigste funktioner, der er forbundet med alle sorter af denne mangesidige stil.

 1. Det antages at bruge et stort antal naturlige materialer. Jo mere naturlighed jo bedre. Og hvis der for eksempel i væggenes udsmykning er tilstedeværelse af kunstige farvestoffer tilladt, er det kun naturlige stoffer, der er strengere for tekstilområdet. Så hvis du ønsker at opretholde ægthed, så foretrækker du bomuld, linned og uld.
 2. Farvepaletten i stilen er meget bred og åbner uudtømmelige muligheder for kreativitet. Det kan være en meget tilbageholdende farveskema af beige og brune farver, som om den er lidt dækket af tidens tid. Et sådant farveskema er mest hensigtsmæssigt i skabelsen af ​​vintageinteriører med antikke legetøj, kobberlamper og naturlige stoffer med ujævne frynser og flerskiktede flæser. Men hvis du vil have saftige og lyse farver, så kan du skabe et interiør i et mere intenst område. Pas på, at farverne er naturlige og med en lys patina, som om kunstnerens tid eller den varme sydlige sol arbejdede på dem. Særligt vellykket er den traditionelle for Sydfrankrig lavendel, blågrøn, beige nuancer og en lys, diffus cremet gul farve.
 3. Møbler til Provence stil bør være pålidelige, helst imponerende antik. Til dette er det slet ikke nødvendigt at indretningen er helt dækket af dekorative revner. Det er nok, hvis de er massive og lidt grove. Alligevel "Provence" - rustik stil, så møblerne skal være passende.
 4. Som decors, som indtager et meget vigtigt sted for at skabe den rigtige atmosfære, kan du bruge et stort antal objekter, elementer og ting. Vintage ure, smykkeskrin, smedede smykker, tekstilservietter, duge, gangbroer og kapsler. Tekstiler kan og bør være dekoreret med broderi, broderi, blonder. I løbet af kurset går det gamle legetøj, som om det hentes fra bedstemorens bryst, pastorale billeder af landdistrikterne, samt alle slags ting dekoreret med blomsterpynt. Motiverne i sammenflettede delikate blomstergrene, feltbuketter og alle slags roser er særligt populære. De er afbildet som knopper, buketter og endda spredte kronblade.

Hvordan man giver loftet funktionerne i Provence stil

I et så originalt og malerisk stil har loftet et særligt sted. Det hjælper ikke kun med at danne et enkelt billede af et ægte landdistrikterne fransk interiør, men fylder også rummet med en særlig atmosfære og måske energi. Tror ikke? Du kan selv udføre eksperimentet. Åbn ethvert billede af rummet i Provence, og mentalt eller med et hvidt papir, luk loftet. Du vil opdage, at en stor del af stilens charme vil blive uigenkaldeligt tabt. Derfor kan loftets design ikke overses.

 • Hvis vi taler om den traditionelle version af afslutningen af ​​loftszonen, så er dette en almindelig gips. Fordelene ved det gipsede loft er indlysende - lave omkostninger, brugen af ​​naturlige materialer, evnen til at påføres i et rum af enhver størrelse og med en hvilken som helst højde af væggene. Men hvis du beslutter dig for denne mulighed, skal du huske, at en glat, stryget overflade ikke er dit valg. Gipsloft i Provence stil bør være præget, struktureret, ujævnt. Det er nødvendigt at føle, at dette loft var dækket med lag af gips mange gange i forskellige år. Hvis materialet vil være en ikke-ensartet farve, så meget desto bedre. Den faste alder af dit loft vil være endnu mere overbevisende og pålidelig.
 • Til udsmykningen af ​​loftet i Provence stil passer perfekt dekorative bjælker. De kan være lavet af naturligt træ, eller efterligne det. Farveområdet af sådanne strålekonstruktioner kan være meget forskelligt - fra en mørk, næsten sort nuance til en grønlig eller lysebrun farve. En forudsætning - bjælker bør ikke være glatte og stryges. Rustik tekstur, ujævn forarbejdning, som om at holde spor af en økse eller planer, hævede dem. Sådan skal loftbjælkerne se ud i Provence stil. Sådanne bjælker kan købes hos hardware butikker. I stedet for dette træ kan du bruge modellen. Så designet bliver lettere og billigere. Fastgørelse af sådanne bjælker er også lettere. Et konstruktivt klæbemiddel, som meningsfuldt kaldes "flydende negle", vil gøre.
 • En række Provence stil afspejles i den måde loftet design. Gips og træ er ikke begrænset til listen. Støbte dekorationer ser også meget originale ud. Det er rigtigt, at det er meget vigtigt at overholde foranstaltningen. En lille kant af stucco rundt om loftets omkreds er en god mulighed for den ceremonielle version af Provence-stilen, der bruger lyse nuancer og meget hvidt. Letvægts polyurethanskumplader kan bruges som lister. De er nemme at klæbe, de er ret egnede til maleri, og om nødvendigt kan de demonteres og erstattes med noget nyt.
 • En anden mulighed for at dekorere loftet i Provence stil vil male på gips. Som et plot til maleri, tag blomstermotiver - roser eller delikate blomster ornamenter. Farveskemaet for sådanne tegninger er stadig med samme karakteristiske skygge af maling, der er falmet eller har falmet fra tid til anden. Brug ikke dagens populære klistermærker - de ser fremmede ud i en hyggelig og fuld af naturlig charme indendørs.
 • Moderne stræklofter i Provence-stil tilbydes naturligvis i sortimentet af tilsvarende saloner, men i sandhed er de kun egnet til stilimitering. Den glatte og elegante overflade af strækloftet strider mod det grundlæggende stilkoncept i "rummet med historie", hvor mere end én generation af ejere er vokset, hvor ting, opskrifter og traditioner holdes, og hvor der er en særlig stemning på fri og afslappet komfort i luften.

Funktioner af indretning i stil med Provence

På trods af at denne stil er præget af så utrolig detaljer, er det ikke let at genskabe det. For mange detaljer - overflødige og groteske, for lidt - betyder og uinteressant. Hvordan giver loftet og hele rummet funktionerne i denne Provence-stil uden overbelastning af interiøret?

 1. Aktivt brug rustikke teksturer. De vil give rummet den rigtige farve.
 2. Hvis du selv maler loftet, må du ikke bruge en rulle. Bedre tag en kort børste med grove børster og anbring malingen, så børstens spor er tydeligt synlig. Dette vil give en stilistisk ægthed til interiøret.
 3. Afslutte konstruktionen af ​​loftet i Provence stil, vælg passende armaturer. De kan være glas, dekoreret med træ, kobber, smedet. De skal understøttes af et element af interiøret, hvilket ikke er svært at gøre, da der er mange forskellige decors.

Som du kan se, gør "Provence" det muligt at vise både kreativ og praktisk opfindsomhed. At lave lofter i denne stil er ikke kun i nøje overensstemmelse med specifikke regler, men også i fuld overensstemmelse med dine egne smag og stemninger.

Indretning i Provence-stil - hvordan man skaber hygge i en fransk provins

Provence, eller "fransk land", som det også kaldes, er ikke bare en stil i indretning, men en enestående mulighed for at dykke ind i atmosfæren af ​​fred og komfort, for at føle lysets og nærhedens natur, for at fylde livet med fred og harmoni. Provence stil i interiøret er meget populær i dag: Det er valgt af folk, der er trætte af utrolige luksus, der ønsker at bringe den romantiske atmosfære i landdistrikterne til det indre og simpelthen raffinerede naturer.

Ved første øjekast ser det ud til, at denne stil ikke er særlig velegnet til indretningen af ​​moderne bylejligheder, men det er ikke sådan. Det er i stand til at bringe lys, varme, behagelige naturlige nuancer og inspirerende stilhed, som mangler så storbyernes beboere.

En lille smule af historiens oprindelse af stil

Den provencalske stil blev opkaldt efter regionen i den sydøstlige del af Frankrig, hvor den begyndte sin historie. I det 17. århundrede begyndte repræsentanter for det franske bourgeoisi at bygge mere og mere deres hjem i provinserne. I et forsøg på at komme væk fra byens travlhed og strenge klassikere, begyndte folk, der var inspireret af friskheden af ​​landdistrikterne og de maleriske omgivende landskaber, blot at dekorere deres huse, men med karakteristisk fransk elegance. Simpelthed, naturlighed, charme i den gamle verden - alt dette afspejles i atmosfæren i fransk landmusik.

Populariteten af ​​Provence stil begyndte at vokse hurtigt, især blandt bohemere - kunstnere og forfattere. I XIX århundrede var en ny stil udbredt i hele Europa.

Og i dag tiltrækker indretningen af ​​lejligheder og huse i Provence-stil mange mennesker opmærksomhed, takket være den komfort, de skaber, den specielle energi og atmosfæren, der fremmer en fredelig hvile fra hverdagens travlhed.

Forskelle i landstil og provence

Hvad er Provences karakteristiske træk, der gør det umuligt at genkende denne stil og ikke forveksle det med hinanden?

Utvivlsomt har alle landsbystile meget til fælles, men Provence har sine egne nuancer:

 • lyse farver bliver aldrig brugt i indretningen - de er for det meste pastel, dæmpet;
 • Vægge her er normalt hvidkalkede, dekoreret med malerier eller blomster;
 • I indretningen, dekoreret i Provence stil, er der mange lyse stoffer med blomstermønstre, uden nogen anden etnisk stil, der er så mange overflader af "blomstrende" tekstiler;
 • de anvendte smedede elementer er tynde og meget elegante, hvilket generelt ikke er karakteristisk for enten den skandinaviske stil eller det amerikanske land;
 • huse i fransk landskab er præget af en vis minimalisme og endda en slags "forkølelse": i Provence-regionen er det ret solskin og varmt, som følge heraf forsøger de at skabe et miljø i rummet, der bidrager til kunstig afkøling (for eksempel er væggene her hvide med det gennemsnitlige antal indretning);
 • I olivenområder i boliger er der normalt installeret store vinduer, som på grund af forskelle i klimatiske forhold sjældent findes i andre landestile.

Selvfølgelig kan ikke alle ovenstående implementeres under betingelserne i vores moderne lejligheder, men det vigtigste er ikke at følge nøjagtigt alle nuancer, men at skabe de nødvendige foreninger. Og hvad er de vigtigste foreninger forbundet med denne stil? Sommer, hav, sol, blomstrende enge, duften af ​​græs, duften af ​​krydderier og tørrede planter. Og for at skabe en sådan atmosfære er det ikke nødvendigt at strengt følge alle reglerne, du skal blot lægge hele din sjæls varme ind i processen.

Vægge, gulv og loft i Provence stil

vægge

Den mest almindeligt anvendte vægindretning i interiør dekoreret i Provence stil er plastering, og gipset påføres groft med stød og uregelmæssigheder, med murværk kigger igennem det. I udformningen af ​​moderne interiør i Provence stil anvendte tekstureret gips.

En anden populær type vægdekoration er paneling efterfulgt af maleri. Her er sondring med andre landestileer tydeligt synlige. For eksempel i russiske land forsøger de at bevare træets farve og tekstur, og i fransk er der som regel malet tavler.

Til vægge i køkkenet bruges glaserede mursten, kunstig eller natursten, samt flise.

De mest populære gulve i fransk land er træplader og fliser (normalt med skrå hjørner, terracotta eller lysebrune). I provinshuseene finder du både malet og ubehandlet trægulve. Laminat, parket, tæppe og linoleum, selvfølgelig, absolut ikke egnet til lejligheder i provencalsk stil.

lofter

Loftet er som regel malet med lys nuancer. Brug ofte dekorative loftbjælker - normalt i kontrastfarve mørke farver eller tværtimod hvidkalkede.

døre

For værelser designet i Provence stil, skal du vælge hvide døre. Du kan dog købe almindelige trædøre, male dem med hvid maling og kunstigt alder overfladen. Hvide døre er ofte dekoreret med blomstermalerier.

For indretning i Provence-stil er franske gulv-til-loft-vinduer (originale vinduer-døre) ideelle. Men da det er næsten umuligt i vores lejligheder, kan du installere vinduer med flersnitrammer i stedet for klassiske franske vinduer. Farven på rammerne er som regel også hvid.

Enkle, stilfulde møbler

Møbler i fransk land er afbalanceret ved grænsen, der adskiller elegance og funktionalitet. Selvom den i høj grad er fri for udsmykning, som historisk har været kendetegnende for fransk design, kan det generelt kaldes elegant. Og selv om det for landsbyboere, især tidligere, var det vigtigste, at hvert møbel klart opfyldte de funktioner, der var tildelt det, ikke ualmindeligt var multifunktionelle kopier eller elementer af møbler, der let kunne flyttes til det sted, hvor de er mest nødvendige i øjeblikket.

Hold dig væk fra alt for monotont møbler. I stedet "bland" træmøbler med forskellige overflader og metal, som føjer et strejf af antikviteter til interiøret.


Siddeområdet i dette billede repræsenterer fransklands tilgang til møbler. Polstret stole med armlæn, et bord og hylder blander i subtil harmoni, forbundet i en fælles farvepalet af bløde hvide og blågrønne nuancer. Disse møbler har dekorative curlicues, som hæver dem over den strengt praktiske, men sådan elegance kan på ingen måde kaldes bevidst stødende eller overdrevet.

blomster

Ønsket om at slette grænserne mellem internt og eksternt er grundlaget for livet i landdistrikterne i Frankrig (faktisk i hele landet). Intet interiør i stil med fransk land er komplet uden blomster, uanset om de lægges i en keramisk vase, uanset om de er malet på linned eller udskåret på en spejlramme af træ.

Friske blomster og blade skal se ud som om de "kom" fra haven, der ligger lige udenfor døren - naturligt og naturligt. Vælg blomster der vokser i de steder, hvor denne stil blev født - solsikker, iriser, valmuer.


Dem, der samles omkring dette bord, føler sig selvfølgelig hjemme i ro og komfort. En blomstervase er den utvivlsomme stjerne i denne scene. Andre elementer af interiøret (en skål med frugt, et billede på væggen, en krukke dekoreret med en hane) forstærker det overordnede indtryk, følelsen af ​​landets liv.

Varme farver

Uanset om de er lyse, dybe eller pastelle, er indretningens farver i stil med fransk land bløde og ømme og giver trøst. Hvid er altid varm her, snarere er den ikke engang hvid, men nuancer af elfenben, fløde eller bleg beige. Andre farver lånes direkte fra det omkringliggende landskab - solgul, himmelblå, murstenrød, og endda farven på peonies, salvie og lavendel.


Faktisk indeholder paletten på dette køkken kombineret med spisepladsen tre primære farver - cremet gult, rigt rødt og let dæmpet lyseblå. Da de dominerende farver kun bruges i form af små slag, bryder de ikke pladsen.

Ikke bare accenter

Tilbehør, der anvendes i indretningen i Provence, er meget sjældent rent dekorative. De har som regel en undertekst af nytte: vægplader, som om nødvendigt kan lægges på spisebordet, kurve, som du kan medbringe høsten fra haven, gryder og krukker, som også kan bruges til deres tilsigtede formål. Åbne hylder er et naturligt valg ud fra dette synspunkt - husholdningsartikler her får et ærested snarere end at gemme dem bag dørene på skabet.


Den samlede kandelabrum på dette bord tiltrækker ikke kun øjeblikkelig opmærksomheden hos enhver, der krydsede tærsklen i rummet, men kan også tjene et veldefineret mål. Engang var lyset den vigtigste kilde til lys for folk i landdistrikterne Frankrig. På trods af overflod af unødigt indviklede dekorative elementer på denne kandelabrum eliminerer dets potentielle funktionalitet følelsen af ​​overdreven patos.

Den franske landsmusiks tiltrækningskraft er i høj grad på grund af "spredning" af fancy accenter, der er til stede i denne stil. Og hvad i Frankrig kan være mere symbolsk end den galliske pik? I dette tilfælde er opgaven at begrænse dig selv: Markedet er så mættet med alle slags knick-knacks af rooster temaer, at det er nemt at falde i galskab og til sidst ændre dit hus til en gammel Macdonald gård fra en engelsk folkesang end i billedet af det gamle Frankrig. Øv kunsten om tilbageholdenhed: Køb en eller to ting med en hane, såsom et køkkenrulle, en krukke med cookies eller et billede.


På trods af statuetten crowing på øen bordet, i dette køkken cockerel elementer holdes i skak. Det tredimensionale billede på emhætten fusionerer med baggrunden, og du vil ikke bemærke det, før du ser tæt på. Billedet af gårdscenen på et håndmalet forklæde over ovnen supplerer dette fugltema, men i en mere subtil, raffineret form.

Mangesidige stoffer

Ligesom møbler, skaber stoffer i fransk land en dygtig og attraktiv potpourri. Kvintessensen for denne stil er et slør, men man bør ikke forsømme andre spørgsmål, rutet og stribet, blomstret og monofonisk. Tekstureret stof som linned og matglas samt franske franske tæpper giver rummet en taktil interesse.

Whisper tid

I en stil, der afspejler levetid og tradition, vil nye møbler og tilbehør virke lidt fremmede. Provence kræver lidt rust og støv. Objekter skal se ud som om de har tjent trofast i mange år. Kassér det glansede metal til fordel for smedejern, bronze eller tin, fint, hvis der er buler på metalgenstande og andre spor af hyppig brug. Det er ikke skræmmende, hvis huset vil have lidt slidte sengetæpper eller puder med pletter af slid.


Dette hyggelige værelse ser ud som om hver vare har sin egen historie - det er som den mest stilfulde samling af brugte genstande. Selv på nye genstande følges tilstedeværelsen af ​​gammelt støv. På baggrund af falmede stoffarver ser det lurvede træ på benene godt ud.

Texturerede overflader

Der er ikke plads til rustfrit stål eller perfekt glatte fliser. Overflader i fransk land kræver visuel dybde og stolt "bære" deres ufuldkommenheder. Dæk vægge i hele huset med gips, gips, sten (eller en kombination af alle tre materialer). Hvis du beslutter dig for at male væggene, skal du overveje at bruge en glasur - en maling der efterligner dyrt gips - eller andre behandlinger, hvor vægoverfladen ikke ser helt flad ud. For gulve fra dette synspunkt, ville de bedste muligheder være skifer eller kalksten gulve, keramiske fliser og naturligt træ.


Emhætten i dette køkken er dækket af små mosaikker, hvilket gør overfladen mere visuelt grov, hvilket er typisk for Provence i interiøret. Den skabte følelse forbedres af de volumetriske elementer i et køkkenforklæde.