Interiøret i stil med en hytte - eksempler på design i huset og lejlighed

Den historiske hjem af chalet stil er den sydøstlige del af Frankrig, ikke langt fra Alperne. Disse er hyggelige, varme huse med karakteristiske designelementer i form af et skrånende tag, åbne terrasser, hvorfra det er så bekvemt at beundre den omgivende skønhed. Atmosfæren i det indre rum er i stand til at slå en moderne mand med sin storslåede enkelhed, udtryksevne, hård romantik.

Træets, stenens dominans, den obligatoriske tilstedeværelse af en pejs, afvisningen af ​​kunstige materialer og syrefarver er ikke egnet for alle. Men sørg for at finde et svar fra folk, der kan og elsker at nyde livet, kreative personer og romantiske naturer, der drømmer om at finde fred. Når alt kommer til alt, er det muligt at oprette dit eget unikke Alperne ikke kun i et landhus, men også en almindelig lejlighed.

Årsager til popularitet og særpræg

I dag er hytten geografisk stigende og har længe efterladt sin historiske region: Tyskland, USA, Canada, Italien, Spanien og, selvfølgelig, Rusland.

Årsagerne til interiørets popularitet i stil med en hytte er flere:

 1. Stilen er ude af mode: designere forsøger kun at bringe moderne genstande ind i det uden at forstyrre den betydelige, naturlige atmosfære i det alpine hus med historie;
 2. Den historiske beliggenhed i de maleriske steder var impulsen for det faktum, at folk begyndte at forbinde det med romantik, pastorale landskaber - folk der er tilbøjelige til at trøste vælge;
 3. Moderens ønske om at komme tættere på naturen, at anvende miljøvenlige materialer;
 4. Udviklingen af ​​denne type ferie som ski giver chalet en association med prestigefyldt turisme.
 • Åbent rum, åbent rum: Alle de indvendige elementer, som er få og unikke på deres egen måde, tager hovedrolle
 • Overvejelsen af ​​naturlige materialer. Træ, sten, mursten - mest ubehandlede, rustikke teksturer, specielt alderen for maksimal ægthed. Brugen af ​​keramiske fliser, metalelementer, fast glas er ikke udelukket;
 • Karakteristiske træbjælker, der udfører ikke konstruktivt (især i indretningen af ​​lejligheden), men en dekorativ funktion, zoneinddeling af rummet;
 • For store værelser i landejendomme med åbne planer om lejligheder er et tematisk design velegnet, der har sine fans: "Hunting Lodge", "Natural Splendor of Wood", "Pejs til Family Nest";
 • Den historiske karakter af chaletets design viser symbiosen af ​​evigt ung natur og ting fremstillet af menneskelige hænder, der er genstand for aldring: knust keramik, gammelt træ, antikke møbler, gobeliner.

Efterbehandling og farveskema

Alpine stil kræver for det meste naturlige materialer, som påvirker prisaspektet. Men resultatet er det værd. Kun loftet, som normalt er dekoreret med mørke, ublegede bjælker, er fantastisk. Fortsat er trævægspaneler, barer, efterligne rekvisitter, der giver en unik atmosfære til hele rummet.

Væggene kan dekoreres med grå sten, hvilket gør rummet mere raffineret. På baggrunden af ​​træet ser flotte pudsede overflader, mest lyse farver. Kombinationer af forskellige træarter gælder: eg, fyr, lærk. Særlig rustik charme giver gulv med efterligning af ældning: Et udvalg af brædder bør forblive efter forarbejdning af matte, halvglans. De nødvendige zoner (køkken, badeværelse) er færdige med fliser, og også fra specielle "landsby" samlinger.

De temmelig rolige farver på hyttens interiør afspejler de nyeste tendenser i farvekunst:

 • Naturlige nuancer af træ, for det meste varme farver;
 • Terracotta, beige, gul;
 • Naturlige farver: naturligt linned, lime, tobak, mos;
 • Grå farve - en skygge af en sten, der er iboende bjergområder;
 • Lyse farver - kun som små nuancer, med rød skala.

Lys i vinduet

Moderne udsigt har ændret udseendet af chalet stil vinduer. De blev meget større, oftere panoramiske, men andre aspekter forblev uændrede:

 • Hovedfacaden er placeret mod øst - i løbet af dagen trænger sollyset ind;
 • Vinduesrammer fremstilles strengt af træ;
 • Bindende med talrige ramper, adskillige imposts eller layoutelementer - strimler-skilleplader af glas, kaldet "dekorative spro".

I alle tilfælde af naturlig intensitet er der visse regler for kunstigt lys, der ikke krænker den generelle harmoni i chalet stilen:

 • Belysning er ekstremt naturlig: ingen halogener, dioder, kun blødt, diffust lys, der ikke ødelægger indretningens charme;
 • Designet, udseendet af belysningsindretningerne er ikke medtaget i discord med den generelle retning. Der gives fortrinsret til autentiske lamper: lysekroner, lysekroner, pærer, stearinlys til enkle væglamper;
 • Komfort er afgørende: designere anbefaler at tildele den nødvendige zone (oftest arbejder, spisestue) med en ekstra lyskilde.

Det endelige resultat afhænger direkte af vinduets udsmykning. Lys, naturlige materialer er at foretrække: hør, bomuld. Farverne er rolige, udskrifter er så enkle som muligt (lyse celler) eller med genkendelige alpine motiver. Et alternativ til gardiner er træ skodder indefra.

Flammende hjertehytte

Intet af det indre af hytten er tænkeligt uden et ildsted, komfur eller pejs, der overfører al varme og komfort i et landsbyhus. Designere tilbyder, med tilstrækkelig plads, usædvanlige projekter, hvor nøgleelementet er placeret i midten af ​​underetagen. Til dekoration er det bedre at bruge materialer, som kan formidle alpine auraen. Nogle gange bruger de trægravering og kunstig aldring - revner, patina; overfor keramik. Teknikker er meget udbredt til dekoration og andre overflader.

En blød skorstensgruppe er skabt omkring ildstedet: Det fungerer som midt i stuen og samtidig husets hjerte - hele familien og vennerne samles her, den er så stor som zoneets zone tillader kommunikation. I nærheden kan du lægge et hårdt træbord, der tjener som en tidsskrift, men med udseendet af at forbinde den gamle fortid og en borgerlig moderne udførelse.

Et par mere moderne versioner, der ikke bringer den traditionelle:

 • Glasoverfladen, der adskiller den ægte flamme;
 • Små borde med de indbyggede biofireplaces;
 • Elektrisk pejs med et plasma-tv placeret oven over det;
 • Køkken dome hætte, efterligner dele af denne ildsted.

Brutale møbler

Møblerne i det indre af hytten er altid massive, grove og kantede. Bevidst enkelhed og ukompliceret øge kunstig aldring - slidt, effekten af ​​udbrænding i solen.

Plast, transformerende møbler er udelukket, faktisk er der ingen smedning. Indstillinger gives til:

 • Naturligt træ;
 • Læder polstrede møbler;
 • Wicker møbler.

Mest monotont polstring af polstrede møbler: Bleget linned, Beige Nubuck. Nogle gange er det passende at polstring i en strimmel eller med et mønster, men under alle omstændigheder vil dekorative puder, pelsbetræk være nyttige. I soveværelset af en hytte er brutalens sedler mindre ofte - en baldakin med en baldakin over en bred seng er tilladt.

Skabe, konsoller, kabinetter er oftest gjort til ordre, fordi de har en vigtig mission - at skjule husholdningsapparater, uden hvilke eksistensen af ​​en moderne alpine hytte er utænkelig.

Indretning: Alpine accenter

Et kendetegn ved hytten fra mange andre stilarter - altid velkommen elementer af indretningen, håndlavet. Uanset hvad en hobby er lermodellering eller broderi, vil din kreativitet altid have et sted og en applikation. Denne interiør stil påvirker mange håndværk.

Alpine stil komponenter:

 • Et udvalg af tekstil design: bløde, hyggelige tæpper, sengetæpper. Karakteristiske motiver med billeder af bjerglandskaber og skove overvejer;
 • Gulvbelægningen suppleres af tæpper, herunder dem med rustikke farver - flettet, vidje;
 • Store malerier, gobeliner med temaet natur, dyr indrammet af enkle trærammer;
 • Store puder med strikkede, strikkede pelsbetræk;
 • Ler, træ redskaber;
 • Sammensætninger fra tørrede blomster.

Populær dekoration i stil med en jagthytte afspejles i vinduerne med våben. Hovedet på trophiesne på væggene bliver dupliceret af hudtæppet på gulvet.

Har specifikke løsninger

Stuen er centrum af hele huset eller lejligheden i en chalet stil. Her skal dens funktioner være fuldt manifesteret. Tilsætning af overflader lavet af glas, metal, poleret sten, nogle glans af møbler, såsom lakering af et gammelt kommode, vil bidrage til at undgå visuel kramper.

Men køkkenet kan være mere behageligt på grund af det helt trærum. Specifikke anbefalinger fra designere:

 • Sten, murværk, hvor det er nødvendigt (arbejdsområde), er æstetisk kombineret med træbøger, savværk, klapbræt;
 • Udskiftning af krom og metal til messing: tallerkener, fittings, blandere;
 • Soliditeten af ​​keramik, keramiske retter blødgjort ved at berøre linnedservietter, duge;
 • Husholdningsapparater lavet af metal (køleskab, mikrobølgeovn) vil organisk passe ind i rummet.

Et soveværelse i en karakteristisk stil at være meget hyggeligt, komfortabelt og om ønsket romantisk. Overbelast ikke bare pladsen med træelementer. Rolige farver, lettere skov vil give alt ømhed af naturlig skønhed.

Finesser af præstation i en by lejlighed

Designprojektet af en chalet-stil bylejlighed skal nødvendigvis tage højde for rummets lofter ud over området.

Hvordan man ikke omdanner et hyggeligt bjerghus til en shack dværg:

 • Nøjagtig overholdelse af proportioner, lige fra indretning og efterbehandling med dekorative elementer;
 • Afvisning af for grove, massive træbjælker, hvis lofthøjden er mindre end 3 meter. Alternativet er en kombination af planede brædder med gips;
 • Træbeskyttelse tager værdifulde centimeter - designet af kun en væg, og præference for lysere klipper;
 • Tilføjelse af plads vil kun hjælpe modtagelse mod brædder kun op til en tredjedel af vægens højde;
 • Udskift store garderobeskabe i stuen med åbne hylder med karismatiske accenter.

En alpine-stil lejlighed samt et landhus er simpelthen skabt til at tilbringe rolige afslappende aftener, familie middage i det, at byde velkommen gæster velkommen. Du vil blive overrasket af det nyeste luksuriøse chalet-stil interiør med sine enkle granbrædder på væggene og et svagt tæppe på gulvet.

Og luksus ligger i muligheden for simpelthen at slappe af sjælen fra det hektiske tempo i hverdagen, som for det 21. århundrede er den mest betydningsfulde rigdom. For en moderne person kan en hytte blive lidt mere end en indretningsstil, men en hel livsstil.

Provence loft (51 billeder), chalet, barok og hi-tech: lidt om stilen

En følelse af foranstaltning og god smag er grundlaget for et vellykket design. Vi vil bruge denne artikel til færdige løsninger i stil med loftdesign. Og hvordan ser Provence-loftet ud?

Loft - chalet? Hvad er en loft stil anvendt til loftet? Og hvad er art deco og lofter i engelsk stil? Lad os se nærmere på disse begreber.

Emnet i vores artikel er stilen i loftdesignet.

Hvorfor har du brug for det

Nej, det er ikke vores mål at forstyrre læsernes hukommelse med teorien om stilistik. Undersøgelsen af ​​det grundlæggende er kun nødvendigt for at definere grænserne for det, der er tilladt i design.

Selvfølgelig, hvis du kan lide kombinationen: Forkromede LED-lamper af kompleks form og træloftbjælker uden dekoration - ingen vil forbyde dig at arrangere dit eget hjem efter eget valg.

Der er dog veletablerede traditioner, ensartede koncepter, inden for hvilke det er bedre at blive så at dit hus ser harmonisk ud, ikke kun ud fra dit synspunkt, men også i gæsternes øjne.

stilarter

Country musik

Grundlaget for stilen kan formuleres med udtrykket "tilbage til naturen". Kun naturlige materialer dominerer eller i ekstreme tilfælde deres efterligning.

Soveværelset er indrettet i landstil helt, og interiøret er suppleret af flere lamper.

Stilen opstod i begyndelsen af ​​det 20. århundrede og spredte sig i hastigheden af ​​en skovbrand. Følelsen af ​​nostalgi for enkelheden i landdistrikterne, for ren luft og naturens naturlige skønhed var vigtigere for indbyggere i sommerhuse i forstæderne. Indbyggerne i bylejlighederne hentede dog hurtigt stafetten.

Stilen imiterede i første omgang den traditionelle landlige livsstil, der var karakteristisk for sit bopælsland. Meget hurtigt blev landmusikken imidlertid tværkulturel: blandt indbyggerne i Storbritannien blev stiliserede franske huse moderigtige, og i Rusland imiteres indretningen af ​​en middelalderlig irsk pub ofte.

Så hvad er land stil loftsdesign?

Lad os starte med valget af materialer til udformningen af ​​rummet som helhed.

Når alt kommer til alt, skal loftet organisk passe ind i lokalet, er det ikke?

 • Træ, om muligt ubehandlet. Mindst - bevaret tekstur mønster. Vinduet bindinger, hemmed eller, som ser mere imponerende, loftet ligger på bjælkerne er kun træ.
 • Natursten. De bærende vægge, der er fremstillet af det, har et minimum af behandlingsmærker og er i princippet ikke gipsede. Hvis væggen er lavet af mursten - er sømmen synlige. Som et maksimum kan væggen være hvidkalkede.
 • Halm, stok og bambus er ekstra værelse dekorationsværktøjer, der også kan bruges. For eksempel kan tapet af naturlig bambus omringe sengen og fremhæve dens placering i soveværelset med mursten.

Hvad andet er værd at nævne som en del af stilbeskrivelsen?

 • Originale loftslamper understreger skønheden i dit valgte stildesign. Materialer til dem - træ og smedejern.

Lamperne skal passe ind i stuen.

 • Farverne i rummet er udelukkende pastel, naturlige. Men lyse farver bør undgås. I denne stil passer de ikke.

Det traditionelle landlige loft er mørket fra tid til anden bjælker af tykt træ eller logfiler. Loftet er en strandpromenade. Hvis vi taler om en bylejlighed - vil en efterligning af bjælker af polyurethan eller udvidet polystyren være et glimrende valg.

Rummet mellem bjælkerne syes med træklapbræt. En kompromisløsning kan være et loft lavet af MDF med efterligning af træstruktur.

Tip: Undgå brug af PVC-paneler med træstruktur. Efterligning af træ på den glatte overflade af vinyl er ekstremt utilstrækkelig. MDF paneler skal ikke kun have en tegning, men også en relief af tekstur.

Provence

Ordet på fransk betyder simpelthen "provins". På samme tid er dette rigtige navn navnet på regionen i det sydlige Frankrig.

I det væsentlige passer loftkonstruktionerne i denne stil godt ind i beskrivelsen af ​​landestilen, da de repræsenterer en stilisering af den sydfranske franske landsstil. Provencalsk køkken er særlig populært i de seneste år.

Der er nogle mindre funktioner:

 • Provence er en meget varm provins. For at gøre de indvendige detaljer mindre opvarmede af de skrånende sols skrå stråler, blev de malet i lyse farver.
  Inden for rammerne af interiøret i Provence stil passer alle de bløde, varme nuancer af hvidt. Loftet træ kan males med lysemulsionsmaling eller endda almindelig kalk.

Provence stil til lyse toner.

 • Stilen er kendetegnet ved høje buer, der er usædvanlige for landmusik i traditionel forstand.

Når man laver loftet, anvendes traditionelt lysekroner frem for at pege på kilder til lys. Ceiling traditionelle lamper i Provence stil, faktisk er ikke anderledes end landlig lysekroner - de samme bløde, subtile farver og udelukkende traditionelle materialer.

Specifikation: Men traditionelle loftslamper i Provence-stil er ofte lavet i lysere farver. Stilfulde lampeskærme af beige stof og let træ ser harmonisk ud med lyse lofter.

Navnet Chalet er afledt af det franske navn til hyrdehuset. Faktisk har vi en anden slags landestil: åbne bjælker fra de gamle (eller kunstigt ældede) træ-, bund-, lakeret eller olierede gulvbrædder.

Loftkonstruktionen i hyttestil er lav og, som i de foregående tilfælde, repræsenterer oftest et gulv på bjælker. Men mørke toner dominerer her. De har også vedligeholdelses- og loft- og væglamper. Hvorfor Chalet? Dens forskel fra de andre er den næsten fuldstændige mangel på kunstige materialer. Oftere forenkler stenen og et træ en situation uden at fratage dets praktiske egenskaber.

Chalet. En anden overdrevet landlig stil.

barok

Nå, hvad er barok stil for lofter?

 • Højde.
 • Overfladen af ​​buer og hvælvinger.
 • Stucco støbning, relief kantning af lysekroner og ledd af vægge og loft.
 • Det barokke loft er ofte malet med fresker eller dekoreret med fotoudskrivning. Valget af design afhænger af det anvendte materiale. Billederne på loftet svarer ofte til den æra af stilstilstanden - renæssancen.

Brugen af ​​stil i en bylejlighed begrænser designerens omfang.

Imperial stil

Empire-stil (imperial) loft er præget af dets højde, lyse farver og en overflod af kolonner, der understøtter den.

Hvad andet kan nævnes i beskrivelsen af ​​stilen?

 • Fretwork kan være til stede her; det er ofte trimmet med guld.
 • Sammen med gipset kan man bruge vægdekoration og ofte loftet. Stoffet strækker sig ikke, men slår og samler i folder.

Empire stil er også dårligt velegnet til en lille lejlighed.

Engelsk stil

Hvad kendetegner engelsk stil lofter?

 • Højde. For lave værelser er denne løsning klart ikke egnet: mørke farver over hovedet bliver et rum, der allerede er smalle, til et mareridt.
 • Aristokrati og tilbageholdenhed. Stil indebærer fraværet af prangende farver; mørke eller moderat lyse toner dominerer både på loftet og i rummet som helhed.
 • Typiske løsninger til loftet i engelsk stil - en kombination af egetræspaneler og frostet glas; stucco med udtalt korn (lyse farver er kontraindiceret); mørke loft bjælker lavet af naturligt træ. Forveksl ikke: I modsætning til land betyder i engelsk stil omhyggelig behandling af træelementer.

Poleret træ er det mest karakteristiske materiale til det engelske loft.

Moderne stil

I dette afsnit vil vi overveje flere stilarter, der har en fælles funktion: De stammer for nylig og kronologisk, hvis jeg måske siger det, tilhører vores tid.

 • Art deco loft er en følelse af rummelighed, lyse farver, enkle linjer er brudt og afrundet. Art deco-stil kan ikke defineres mere præcist, da den stammer fra det første halvdel af det tyvende århundrede, absorberede den elementer fra Empire-stilen, industrielle design og motiver fra antikke kulturer.

Art Deco er en samling af flere stilarter snarere end en selvstændig retning.

 • Det højteknologiske loft henviser os til slutningen af ​​det tyvende århundrede. Stil - overdrevet teknogen (fra hi-tec - high-tech).
  Nøglefunktionerne i denne stil er følelsen af ​​rummelighed, overvejende moderne materialer og dominerende kuldefarver.
 • Loft-lofter er en arv fra midten af ​​det tyvende århundrede, hvor produktionsfaciliteter blev brugt som boliger.
  Bjælker, åben kommunikation, mangel på zonal division og en demonstrerende mangel på komfort - alt dette er en loftsstil.

Disse er ikke kun umalet betonbjælker. Dette er et loft-stil loft.

konklusion

I denne artikel forsøgte vi at fremhæve sådanne stilarter som art deco, chalet, loft, land, lofter på engelsk, kejserlig stil og andre. Nogle stilarter forblev uden for vores opmærksomhed. Vi tør dog håbe på, at vi har fremhævet de mest populære begreber til loftindretning. Succeser i reparation!

Chalet stil i interiøret - Alpine enkelhed og naturlighed

Homeland interiør stil chalet - provinsen Savoie, som ligger i det sydøstlige Frankrig, ved foden af ​​Alperne. Grundlaget for denne retning lå en unik lokal kultur. Ordet "chalet" i fortiden blev kaldt holdbare, hyggelige huse bygget ved foden af ​​bjergene langs bredden af ​​en sø eller flod. I løbet af historien og takket være den akkumulerede erfaring med at tilpasse sig Alpernes klimatiske forhold tog visse regler for byggeri form.

Chalet-stil indvendige funktioner

Det høje fundament, kælderen og undertiden grundetagen blev rejst af solid rock. Den tårnhøje bygning blev udført ved hjælp af en hvidkalket bar af nåletræ. Over tid blev træet mørknet fra virkningerne af harpikser. Huset havde ikke mere end to etager, anden etage af huset var nødvendigvis mansard.

Det skrånende gaveltak, dækket med fliser, med fremspring på op til to meter på alle sider, beskytter godt huset fra vejret. Om vinteren holdt dette design sneen, som hjalp med at holde sig varm som en fluffy hat. Og i den varme årstid var der ingen ophobning af vand på taget.

Der blev lagt særlig vægt på bygningens placering. Hovedfacaden kiggede altid på siden af ​​morgenen, og værelserne blev jævnt oplyst af solen hele dagen.

Disse enkle kanoner styrket og gik ind i indretningen under den stil, der vedtog det historiske navn "chalet". Den eneste nedbrydning, der tillades i moderne styling, er brugen af ​​beton og mursten i fundamentets anlæg og opførelse af kælderen. Under alle omstændigheder skal foring udelukkende være natursten.

Den chalet stil er utrolig tæt på naturen. Tørst efter konstant beundring af hendes landskaber er udtrykt i et stort antal panoramavinduer, en stor balkon, gårdhave og en terrasse, der er beskyttet mod nedbør ved tagbjælker. Wicker møbler med tekstilindsatser er velegnet til mansards og åbne områder.

Landskabsdesignet i det tilstødende plot er designet i overensstemmelse med princippet om ikke-indblanding eller minimal menneskelig indgriben i landskabet skabt af naturen.

På de steder, brolagt med sten, eller trægulve er organiseret et sted at slappe af og beundre naturen. Lys kurvstoler og et bord, en gyngestol, en åben himmel og frisk luft - sådan en hvile kan kaldes en drøm om enhver byboer. Der er også en brazier, komfur eller andet ildsted, der giver dig mulighed for at forberede måltider på en åben ild.

Vigtige funktioner genkendelige stil chalet - en naturlig smag, kun naturlige materialer, forekomsten af ​​træ i boligindretning, sten zoner design, rustikke, detaljeret brugen af ​​jern og kobber, dyreskind og pels. Det har meget fælles med landet, men de unikke egenskaber i hytten giver dig mulighed for at allokere det i en separat retning af indretning.

Kernen i denne stil ligger kontrast af uhøflighed, rustikation, enkelhed og raffinement, adel, høj æstetik. Navngivne funktioner ekko en smule æra af riddere. Træet er i live, det ånder og bringer varme. Stenen er holdbar, den er forbundet med pålidelighed og beskyttelse. Naturlige teksturer af træ og sten her spiller rollen som den vigtigste baggrund, hvor detaljer er tydeligt og tydeligt fremhævet.

Chalet stil interiør

Indretningen af ​​loftet og gulvet er næsten altid træ. På samme tid bruges der foruden egetræet ofte træ af nåletræsarter - fyr, gran, lærk, ceder. Træningsfladen af ​​træet er fyldt med revner, knuder og uregelmæssigheder, der viser naturens naturlige skønhed.

Nogle ufuldkommenhed, ufuldstændig behandling af træ overfører varmen af ​​menneskelige hænder, der rørte ved det. Det lyse knusende åndbare gulve skaber foreninger med en bedstemors hus. Særlig charme giver kunstig aldring af brædder. De er dækket af en mat voks, lak eller plet med en patina effekt.

Fange og styrke billedet af loftbjælkerne. Vist enten naturlige understøttende strukturer eller dekorative elementer, der er fastgjort til loftet. Bjælker kan også være på væggene, fungere som kolonner, der understøtter loftet, markerer grænserne for funktionelle områder eller tjener som grundlag for møbler.

Bjælker kan være pæne, selv jævnt opgravet, men meget oftere har de et rustikt udseende, spor af manuel forarbejdning, rester af barken.

I lave værelser har lofterne en flad overflade, foret med planede brædder.

Der er dog nogle afvigelser fra hovedemnet. Sommetider står væggene over for mursten, og derefter plasteres. At lægge gulvet med marmor, granit, en anden sten eller flise er tilladt.

For at undgå monotoni i interiøret er en af ​​væggene lagt ud vandret med brædder, hvilket skaber en interessant visuel effekt. Meget ofte forekommer en kombination af forskellige fliser, teksturer og teksturer i hytten.

Hovedfarven i det indre af hytten er de naturlige varme toner af træ. Gipset er valgt under den grundlæggende baggrund og har normalt en terracotta, beige, creme eller gul farve.

Amber, grøn, lime, gylden, hvid - paletten af ​​alpine enger og bjerge afspejles harmonisk i stilen af ​​hytten. Burgund, vin, chokolade, mørkegrønne accenter er tilladt. Enkle plante- og geometriske mønstre, såsom ærter eller et bur, er relevante.

Chalet-stil møbler og indretning

Møblerne er enkle, med spor af tidligere tid, men meget komfortable. Bløde brede sofaer, højstøttede stole har en lidt slidt eller falmet look. Lavtabord, træskabe med naturlig tekstur mørknet fra tid til anden og pladser.

Tekstilkomponenten er repræsenteret af naturlige materialer og naturlige toner - umalet linned og bomuld, grov uld, pels, læder. Ser harmonisk ud på møbelbeklædningen af ​​møbler grå stenfarve eller skygge af hvidkalket træ. Gardiner og gardiner kan have en lidt rigere farvepalet.

Chalet stil kan ikke forestilles uden fleecy tæpper, vævede tæpper, håndlavede vævede spor.

Indretningen opretholder atmosfæren i alpine natur. Boligen adskiller sig fra land og herkomst ved mangel på stilistiske knick-knacks og større rigor. Hvert punkt her har en betydning. Den ægte udsmykning af det indre af hytten er jagttrofæerne. Effekter af lokale dyr, elg eller hjortehorn, bære hud, kastet ved pejsen - unikke funktioner, der gør det let genkendeligt.

Naturlig æstetik understøttes også af nåletræer i potter, billeder af bjerglandskaber, kranser af tørrede urter på hoveddøren. Meget ofte låner chalet-stilen interiøret i retro-stil. Skrælning maling i nogle steder, sten og metal med tegn på aldring, gammeldags møbler, en overlevende fra en generation porcelæn, fajance kander med revner og malede plader understrege ånd af originalitet og en vis askese iboende i hytten.

Et stort antal vinduer med en firkantet kasse og en ramme fra en bar giver dig mulighed for at være så tæt som muligt på naturen og nyde sin skønhed. Blødt lys bidrager til udseendet af skygger og kontraster mellem belyste og ubelyste områder. Det hjælper med at fremhæve accenter og forklare svage punkter. Vintage runde lysekroner, massive, med lamper, der efterligner stearinlys fremstillet af støbejern eller træ passer perfekt ind i chaletets indretning. Gulvlamper og bordlamper med stoffarver supplerer hovedbelysningen med et hyggeligt hjemlampe.

Potteplanter i keramiske gryder og træbadekar er arrangeret rundt om i huset og oplever atmosfæren i huset. Buketter af mark og bjerg blomster pryder soveværelset og stuen, fylder luften med en unik frisk duft.

Således er lille kendetegnet ved anvendelsen af ​​kun naturlige materialer i dekorationen, forekomsten af ​​træ, enkelhed, minimal forarbejdning manglende fordringsfuldhed og luksus, optagelse af punkter håndlavede, ved som dekorationer og trofæer af jagt kanoner, store dimensioner af polstrede møbler og tilstedeværelsen af ​​et ildsted.

Chalet stil køkken

Køkkenet er hjertet af ethvert hjem, og især hjemmet i stil med en hytte, hvis interiør er baseret på naturlighed og naturlighed.

En enkel træfinish ser det mest harmoniske ud. Bjælker på loftet og i form af kolonner af alderen mørket træ præcist angiver stil.

Men i det rum, hvor mad er tilberedt, er det ikke meget praktisk at bruge træ som et vendende materiale. Derfor er gulvene i køkkenet af hytten ofte lagt ud med sten eller keramiske fliser. I dette tilfælde er det nemt at opnå deres harmoniske kombination med stenflader af møbler eller kromglans af husholdningsapparater.

Vægge kan også være klædt i murværk eller sten. Denne designteknik bruges ofte til arbejdsvæggen.

Loftet, især lavt, kan simpelthen hvidvaskes.

Terracotta, grøn, pistacie, smaragd, oliven, beige farver er ideelle til køkkenet og passer ind i chaletens stil. Det irriterer ikke øjnene og sort farve, der kontrasterer forsigtigt med lys nuancer af træ.

Meget ofte er en pejs installeret i køkkenet. Intet dekorerer køkkenet som en ægte ild med åben ild.

Kontrasten af ​​varmt tekstureret træ og koldt stålskinne af husholdningsapparater giver køkkenet et indblik i brutalitet. Om ønsket kan denne effekt undgås ved at skjule teknikken bag træ falske facader og erstatte sten med træ.

Chalet stil bruges ofte retro-møbler i midten af ​​det sidste århundrede. Men mere harmonisk i køkkenet i hytten ser simple træmøbler med et minimum af forarbejdning samt hjemmelavede kopier. Omkring et stærkt egetræsbord med tykke ben spredt stole, enkelt eller dekoreret med udskæringer.

Curbstones, skabe, skabe er placeret langs væggene, som i landsbyhuse. På de åbne hylder opbevares træskibe for krydderier, dekoreret med udskæringer, lerpotter, keramiske retter, bundt af tørrede urter. Træredskaber og bordservice, messinglysestager og gryder, støbt tilbehør og massive lysekroner hjælper med til at skabe en atmosfære af det gamle alpine liv.

Tekstilernes dominans har ikke omgået køkkenet. Hjemvævede gardiner op til vindueskarmet, linnedduge og håndklæder med nationalt broderi giver landlig komfort. En mere moderne version af vinduets design - rullegardiner.

Cozy homespun stier eller, i en mere brutal form, dyreskind linjer gulvet.

Vandhanen, fittings, redskaber og tilbehør lavet af kobber eller bronze vil harmonisk passe ind i både den retro atmosfære og landskabets sammensætning.

Buketter af friske afskårne blomster på bordet giver et positivt humør, som et smil på ansigtet af en elsket.

Chalet stil stue

Under stueetagen i chaletstilet har det mest rummelige værelse højt til loftet. Takket være de store vinduer er rummet bogstaveligt oversvømmet med sollys.

Som en variation i chaletstilen kan en glaseret veranda eller en stor balkon bruges som en stue. I dette tilfælde kan husstanden og gæsterne frit nyde det lokale landskab med en fantastisk skønhed.

I tilfælde af loftet placeringen af ​​stuen vil dekorere det skrånende loft.

I stuen holder sig til den understreget brutalitet i stil. Denne effekt opnås ved brug af dårligt forarbejdede træstrukturer, metoder til aldring af sten og træ, eksponeret stenværk og tankevækkende tilbehør.

Indretningen er fyldt med træstruktur. Strukturelle gips eller hvidvaskning bringer nogle gange en smule mangfoldighed.

Loftmonterede strukturer udsættes. Træ runde eller firkantede bjælker, i form af søjler, der støtter loftet, ser godt ud i meget rummelige værelser.

Væggene syes med træ, oftest med træplader. Området omkring pejsen er dekoreret med natursten med minimal forarbejdning.

Noble ser på gulvet i stuen gammel, lidt slidt parket. Det centrale sted i stuen er givet til en god pejs foret med solid sten. Opvarmning og hyggelig, det samler sig omkring alle familiemedlemmer og gæster.

Kobber antikke retter, stearinlys, kasketter, figurer af træ eller sten, ler eller fletgods er opbevaret på mantelpiece. Sammensætningen suppleres med en smidende smedning, fremstillet af smedejern og pænt foldet på gulvet.

Især autentisk over pejsen ser udfyldt hoved af ethvert dyr, men i et moderne interiør er dette sted ofte forbeholdt tv.

Til stuen er valgt vintage sæt af skabsmøbler. En række værdifulde racer erklærer status, grundighed og kvalitet. Et bord eller et kommode i form af et kiste med håndtag og låse dækket med patina er et rigtigt fund for chalet-stilen.

Samtidig falder lige linjer, vinkler, fancy former af stole og borde i stil i anden halvdel af det 20. århundrede harmonisk i baggrunden som en chalet.

På et lavt bord lavet af groft behandlet træ, der ikke er dækket af maling, bronze figurer, keramiske vaser eller gamle bøger i batteredække, ser organisk ud.

Polstret møbler af luksuriøs størrelse har en behagelig hvile. Polstring kan være stof eller læder. I det første tilfælde kan stoffet have en rutet eller stribet farve, men oftest er den ensartet, med en falende virkning. Ofte brugt tapestry polstring.

Et spil med toner af polstring kan tilføje personlighed og give interiøret noget temperament, for eksempel en kombination af sort og hvid eller rød og grå. Den glatte overflade af stoffet vil skabe yderligere kontrast. I dette tilfælde er det vigtigt ikke at spille også for at bevare alpestilens æstetik.

Tekstil rolige toner i den naturlige palette omsluttes blød komfort og hjemlig ro i sindet. Geometrisk udsmykning på dekorative puder giver det monokrome indvendige indtryk. Det passer fint på lærredet i en chaletstil med streger af varme nuancer af hvidt, samt vin, burgunder, dybblå og smaragdgrøn.

Læder, hør, velour, uld, pels - teksturer, der er behagelige at røre med dine hænder. Huden, uforsigtigt kastet på gulvet eller hængt på væggen, et stramt tæppe på lænestolen, et håndlavet varmt, flot gulvtæppe, gardiner med greb giver hytten enestående charme.

Store gobeliner, lærred af klassisk kunstskole i trærammer, der skildrer natur, dyr og jagtscener fascinerer øjet. Jagt våben, der hænger på væggene, hjælper med at give interiøret en slags smag. I landmandens stil læsning kan du finde værktøjer, der er knyttet til væggen.

Smooth brutaliteten af ​​stilen af ​​sammensætningen af ​​tørrede blomster eller levende lokale blomster i en glas vase. Den centrale lysekrone tiltrækker ofte med massivitet, enkelhed i form og samtidig storhed. Det er normalt lavet af metal og efterligner lysestager. Lysekroner er ofte dekoreret med hjortehorn.

Chalet stil soveværelse

Miljøvenlig og asketisk chaletstil er den bedst egnede til et hvileværelse. Træet trækker vejret og opretholder et gunstigt mikroklima her. Intet irriterende og forstyrrer ikke søvn. Et ideelt sted at rumme et soveværelse er et loft med en storslået udsigt fra vinduet.

Indretning af denne del af huset er lavet ved hjælp af træ. I den rustikke version er loftet dekoreret med groft hævede bjælker, og gulvene er foret med alderen bord.

Men meget ofte er soveværelset dekoreret meget blødere og mere ømt end de andre værelser. Glatte overflader, beroligende farver, naturlig skønhed af naturen, renlighed og lys disponerer for at fuldføre hvile.

Væggene er enten malet i lys farve eller har tekstur af naturligt træ.

Gulvet er lagt ud med træ eller stenfliser.

For mange år siden samlede indbyggerne i de alpine bjerge i et soveværelse hele familien - både børn og forældre. For at spare plads var senge for det meste flertallet. Dette værelse blev opvarmet af ildens flamme, og dets varme var nok for alle.

Pejs er meget almindelig i moderne soveværelser i stil med en hytte. Sandt nok er dets funktioner nu ofte rent dekorative. Området omkring pejsen står over for sten.

Bevarede og væsentlige dimensioner af rummet, på trods af dets individualisering. Derfor er interiøret her ret meget.

Sengen er normalt stor, solid, lavet af massivt træ. Hovedgærden er dekoreret med udskæringer og andre dekorative elementer.

Ved foden af ​​sengen placeres ofte et kiste, hvor det er bekvemt at opbevare sengetøj eller en skammel.

Garderobe, kommode, garderobe er frit placeret i et rummeligt værelse. Her findes også et sted og ekstra stykker af polstrede møbler - lænestole, sofa eller sofa.

For en hytte stil soveværelse, er brugen af ​​baldakiner karakteristisk. I sengen, der er beskyttet fra alle sider fra træk, er den varm og utrolig behagelig.

Panoramavinduer har en fantastisk udsigt. En af dem har et lille afslapningsområde - et par stole, bag hvilke du kan beundre landskabet og et lille bord. Meget ofte i soveværelset gennem glasdørene kan du gå til altan eller terrasse.

Naturlige tekstiler giver den indre blødhed. Tykke gardiner bevarer de naturlige nuancer. De kan også bruges til zoneinddeling. Sengetæpper og pudebetræk sys med hånden af ​​naturlige materialer, oftest uld eller pels.

Tæpper eller skind af dyr på gulvet og vægge absorberer støj og varme, hvilket gør situationen til det ideelle til hvile. Pastel nuancer af naturen deltager i skabelsen af ​​følelsesmæssigt varm atmosfære. I dette soveværelse kan du virkelig slappe af og slappe af. Som de accentriske nuancer af den mest populære vin, burgunder, mursten.

Dæmpet, intim belysning af soveværelset understøttes af gulvlamper, væglamper, skrivebordslamper, installeret zonet rundt i lokalet, især i nærheden af ​​sengen og spejlet.

Stearinlys, kasketter, friske blomster bringer en sentimental berøring til soveværelsessammensætningen. Væggene er dekoreret med malerier, der skildrer bjerglandskaber. Horn eller en fyldt hjorte ser meget stilfuld over sengen.

Lysekrone, dekoreret med gamle grene, giver rummet en unik atmosfære i antikken.

Chalet stil badeværelse

På badeværelset kan finishen være træ ved hjælp af fugtisoleret træ. I en mere praktisk variation er gulve og vægge lagt i sten. Særligt godt i stil med hytten passer til fliser med kunstige mangler, der efterligner aldring.

Farven på rummet er forsynet med varme pastellfarver med inklusioner af mursten, terracotta og grå stenfarver. Ivory keramisk sanitetsartikler og retro-matt vandhaner passer perfekt sammen med chalet stil. Badeværelset er placeret bortset fra vinduet eller væggen. Imponerende ser ud mod badeværelset natursten.

Vasken er indbygget i træbolden eller stenbordet. Bad tilbehør er gemt bag facaderne af massivt træ med en naturlig tekstur og patina patina.

For nemheds skyld huser badeværelset træbænke eller afføring dækket af et tæppe eller pels. Nogle gange i badeværelset af hytten kan du finde en stenforsynet pejs.

Håndlavede varer lavet af naturlige materialer, som f.eks. En stebsæbe eller strygesvasker, fremhæver billedet af et gammelt hus bygget i bjergene. Et spejl i en forsynet eller alderen træramme er ophængt over vasken. Friske blomster og kurvekurve opretter en romantisk stemning.

Tekstiler hjælper med at skabe en særpræg komfort. Hvid vaffelhåndklæder er foldet på træhylder. Vinduet er dækket med linned gardin, persienner eller persienner. Vaskemaskinen er maskeret eller lukket med en tynd skærm. Gulvene opvarmes af varmt blødt tæppe eller pels.

Varm diffust belysning hjælper med at slappe af og lindre spændingen. Den centrale lysekrone er enten fraværende eller udsender et svagt, dæmpet lys. Dette bidrager især til stoffarver. Intim atmosfære er skabt af stearinlys placeret på gulvet og møblerne.

Interiøret i chaletstil gør dig i stand til at glemme rytmen i det moderne liv og de spændinger, der er forbundet med det. Lidt afhængig af tiden, der løber væk, majestætisk og uændret, giver det en person mulighed for at føle sig beskyttet.

Billeder af interiøret i stil med en hytte

Det ideelle hjem til at legemliggøre stilen på hytten - afsondret huse i pittoreske hjørner af naturen på reservoirets bredder. Et af disse huse ligger ved bredden af ​​en sø i Quebec, Canada's største provins.

Dette er ikke en klassisk rustik chalet stil. Det betragtede interiørkoncept er bygget på kontraster og repræsenterer et forsøg på en moderne fortolkning af den klassiske alpestil. Kombinationen af ​​udvendige og indvendige farver - rig sort og snehvide fascinerer. Ud over farve, imponerende og struktureret kontrast af groft behandlet træ og lette glatte plastik.

Opvarmning af huset udføres ved hjælp af en pejs pejs lavet af ildfast stål. At være en integreret egenskab af chalet-stilen, udfører den funktion af et bestemt fokus rundt, som miljøet er bygget op.

Inde i huset er opdelt i to dele. Den første tager det meste ud af rummet og er helt åben. Der er et køkken, spisestue og stue.

Panoramavinduer tillader solen nemt at trænge ind i huset og skaber effekten af ​​at være direkte på søen. Skyggen af ​​et stort gulv minder om en stenet kyst. Og samtidig er det så dejligt at nyde den storslåede natur på en kølig dag, der kaster ved pejsen i en gyngestol. Tømmer af brænde, pænt foldet ved fødderne, supplerer billedbilledet.

Spisestuen er repræsenteret af et bord og en bænk med ru forarbejdning, en polstret fæces og to DSW stole af 1948 design. Fremstillet af støbt plast, stål og træ med fremragende æstetik, holdbarhed og miljøvenlighed er de blevet en rigtig dekoration af interiøret. Den snødekte pels, der dækker bænkens sæde blødgør teksturens ujævnhed og sammen med træets lyse skygge omsluttes med ømhed.

Stuen er en hjørnesofa med udsigt over søen, en pouf og et tæppe. Stenfarve dækker ekko med en skygge af selvnivellerende gulve. Stille accenter ser grønne, blå, lilla farver på tæppet og dekorative puder. Den vigtigste hvide baggrund understøttes af en lys rund bordfarve. Strikket tæppe på den håndlavede pouf gør en smule identitet.

Flygelet med en lakeret overflade og en bænk med et blødt sæde lavet af ægte læder er måske den mest slående kontrast i det indre af denne del af huset. Hvide stearinlys og sorte lysestager i form af skak i modsætning til dem spiller sammen med kompositionerne. Hjertefuglets fugleskræmsel og hud, der pryder dette musikalske hjørne, gør opmærksomheden opmærksom.

Ergonomisk organisering af rummet tillod brugen af ​​en modulær køkkenenhed udefra som et stativ til bøger og husholdningsapparater. Glimmeren af ​​krom harmonerer med glansen af ​​det selvnivellerende gulv.

Den anden del af køkkenet er perfekt indbygget i væggen af ​​en krydsfiner boks, der gemmer de personlige lejligheder af ejerne af huset. Kraftfuldhed, naturlighed, miljøvenlighed - funktioner, der generelt kan karakterisere indretningen af ​​denne del af huset. Med et bad kan du nyde udsigten fra vinduet, og en bred seng i soveværelset har en behagelig hvile.

En indklemt trappe fører til en improviseret øverste etage, hvor der er plads nok til at arrangere kontor og rekreative område. Strikket tekstur på sengetæppet og dekorative puder, kunstigt ældet lænestol hjalp med at skabe et hjørne af enkel hjemme komfort.

Provence loft - indvendigt billede: chalet, barok, hi-tech

Jo større byen er, jo mere søger fred og harmoni i designet, for eksempel i den beroligende stil af hytten. Lad os se nærmere på, hvad designerne tilbyder til at designe stuen i denne stil.

Stilen blev født i Alperne i Schweiz, blev hurtigt populær over hele verden og fik navnet "Alpine Style". Disse er de rustikke motiver af romantik, med et kig på ham, øjnene bare hvile.

Følsomheden af ​​familiens ejendom. Designere skaber mange interessante ideer.

I det indre af chaletstilen kan du finde ligheder med romansk og skandinavisk stil.

De vigtigste træk ved hytten

Hvordan kan du skelne chalet stilen fra andre?

Den største forskel mellem stuen i stil med en hytte - træbjælker og massive støtter, er de normalt ikke malet. De understreger ukrænkeligheden og pålideligheden af ​​en hjemlig atmosfære.

Funktionen i hytten er, at alle elementerne er kunstigt alderen for at skabe følelsen af ​​at huset er flere århundreder gamle. Dette er eksklusivitet af stil, dens nationale alpine smag.

Naturlige materialer på gulvet: malede plader eller lakeret.

Vægindretning er ofte sten, gips eller træ.

Husk at have denne pejs i lejligheden kan sættes elektrisk. Det er vigtigt at skabe en følelse af behagelig varme, hvor du hurtigt kan slappe af i en lænestol og lytte til den behagelige sprængning af brænde i pejsen.

Der skal være mange elementer af uhård sten med sin naturlige skønhed, du kan hente en efterligning.

Chalet møbler er grove og store i størrelse, det kan have læder polstring, efterligning af huder af forskellige dyr, understreger jagters landlige natur

På væggene for at arrangere trofæerne i jagt, hænger ofte dyrs horn. Billeder med smukke landskaber er perfekte til hyttestilen.

Tubs med levende planter og træer placeret i hjørnerne af stuen.

Chalet teksturer og farver

I det indre af stuen i stil med en hytte, anvend de nuancer, som naturen giver: beige, sand, rav, samt brun, saftig karamel, terracotta og andre. De er altid fortyndet med koldere farver: streng sort, hvid eller grå.

Designere tilbyder at placere lyse sjældne accenter i form af tilbehør af rød, lyseblå eller violet farver. Disse kan være gulvvaser, bløde puder til sofaer, dekorative farvede plader, kister, figurer mv.

Disse rolige farver beroliger ikke kun øjnene, men hele miljøet er skabt til hurtig afslapning og trækker inspiration fra fred og ro.

Dette er ikke stedet for farverige elementer; i stuen er det vigtigt at understrege enhed med den omgivende natur.

Møbler er normalt beige, brune, undertiden grå eller gule toner, kan være hvide. Denne ottomaner, komfortabel sofa og stole.

På hylderne skal der være mellemstore tilbehør med lyse farver: lervarer, indrammede fotos, vaser osv. Lysene i de gamle lysestager er spektakulære.

På gulvets mørke baggrund vil lyse møbler og dekorative detaljer udgøre en fordel.

I alt skal man følge foranstaltningen for ikke at omdanne stuen til et museum.

Alpine stil dekoration

Loftet med gulvet er lavet under det gamle træ.

På gulvet efterligning af lurvet parket, vil laminatet også se godt ud. Gulvene skal harmonisk kombineres med væggene, ofte nyanser af brun eller grå.

Det vigtigste er, at baggrunden skal have den rigtige atmosfære.

Tavler af træ (du kan efterligne dem) bruges til stuen vægge. Egnet som smukke tilføjelser, smedede dekorative elementer og natursten.

Væggene kan klistres over med vinyl tapet med efterligning af tekstur af sten eller værdifuldt træ.

Loft bjælker til en hytte kan let efterlignes med polyurethan blokke, de er simpelthen limet til overfladen af ​​ethvert loft.

Med deres hjælp kan du skabe den ønskede tekstur og farve på bjælkerne. Loftet kan også indrettes med antikke skinner.

På loftet skal du være sikker på at hænge en streng lysekrone og armaturer på væggene.

Udformningen af ​​stuen i stil med en hytte vælges oftere af beboere i byer og overbefolkede byer, hvor der er et stort behov for at skjule sig fra det travle og konstante stress og konflikter. Landsby atmosfæren i "huset i bjergene" pålideligt beskytter sit hjem fra omverdenen med konstant støj, udstødningsgasser mv.

Chalet stil er designet til øjeblikkeligt at flytte ejerne til en fjern alpin landsby, sidde stille ved pejsen for at huske en god ferie i bjergene, eller drøm om en ny tur til udvej.

For at dekorere stuen på en hytte, er det nødvendigt at tage højde for alle de vigtigste funktioner i stilen, veje mulighederne for at udvide vinduerne, sænke lofterne på bekostning af bjælkerne for at opnå det ønskede resultat.

Foto af chalet stil stue design

Selve chaletens stil blev født i en lille by i det sydøstlige Frankrig. Primordial enkelhed af interiøret kan samtidig forbløffe med sin storhed og overraskelse med mangel på dikkedarer. Ordet "chalet" franskmændene har beskrevet små huse i landdistrikterne, bygget på floden.

Dårlige hyrder og landmænd boede i sådanne bygninger. Selvfølgelig havde disse mennesker ikke midlerne til at købe udskårne møbler og forsyne huset med dyre materialer bragt fra fjerne lande. Chalet stil indebærer brugen af ​​forskellige typer af træ, sten og andre naturlige materialer.

Deres omkostninger var lave, og styrken blev ikke sat spørgsmålstegn ved. I den moderne verden er hyttestilen brugt til at dekorere private huse og hytter, men kan også anvendes i lejligheder. Selvfølgelig, i den tilpassede version.

Chalet stil indretning

For at opnå lighed med et lille hus i det sydlige Frankrig, skal designere gøre en stor indsats. Men resultatet er altid værd at beundre.

De materialer, der vil være nødvendige for en sådan transformation i dag er meget dyrere, så indretningen i stil med en hytte er ret dyrt. Det handler kun om at bruge miljøvenlige materialer: natursten og naturligt træ af forskellige racer. Desuden er det ret vanskeligt at give dem et "naturligt" og "ubearbejdet" udseende.

Loftet fortjener særlig opmærksomhed. Traditionelle interiører i denne stil indebærer tilstedeværelsen af ​​åbne bjælker. Det kan være både virkelige understøttende strukturer og dekorative elementer, der er fastgjort til loftet.

Men i værelser med lave lofter skal sådan efterbehandling opgives. Bjælker (selv af lille højde) reducerer ikke kun visuelt rummet, men kan også forstyrre placeringen af ​​møbler. I dette tilfælde er det bedre at erstatte dem med et fladt bord eller at bruge ru gips.

Væggene er dekoreret med grå sten, hvilket giver rummet raffineret elegance. Også ofte brugt gips lys farver.

Det er meget praktisk, da det ikke kun hjælper med at skabe et autentisk interiør, men også at skjule vægternes ufuldkommenheder (ujævnheder og ruhed). Træet vil se godt ud i kombination med gips, og brædderne kan bruges både vandret og vertikalt, med fokus på rummets størrelse. Meget ofte placeres træplader i hjørnerne af rummet for at efterligne understøttende strukturer og give interiøret en større lighed med de oprindelige landdistrikter.

Møbler til interiøret i stil med hytter

Glem at Frankrig er sofistikeret og let. Møbler i et sådant interiør skal nødvendigvis give indtryk af massivitet og grovhed.

Vinkelskabe og borde, store stole og borde af massivt træ - dette er den perfekte mulighed for en hytte. Enkelhed og ligefremhed udelukker udelukkende brugen af ​​populære transformationsborde og højteknologiske frysere på kontrolpanelet. Sådanne møbler er bedst tilbage til højteknologisk stil.

Der skal lægges særlig vægt på naturlige materialer, der bør gives fortrinsret til træ, læder og stof.

Designere anbefaler at undgå plastik og forskellige hudsubstitutter. For at opnå den korrekte effekt er det nødvendigt at alder nye møbler. En lille tørret læder, solbagt stol - alle disse små detaljer vil helt sikkert fylde interiøret i chalet stil med ægte komfort og en hjemlig atmosfære.

Chalet-stil interiør: accenter

En uundværlig del af interiøret i denne stil er pejsen. Hvad mere kunne huset give sådan komfort og lighed med landsbyhuset? Normalt er pejse placeret i stuen nær en af ​​væggene, men du kan også finde projekter, hvor nøgleelementet i interiøret er i midten af ​​rummet.

Det er værd at huske på, at i sådanne dejlige huse boede mennesker, der arbejdede på landet og engagerede sig i folkekunst. Derfor er der i det hårde interiør et sted for ting lavet med egne hænder. Disse kan enten være træ lysestager eller puder med en frynse.

På sofaen er der plads til et lille tæppe lavet af rester af stof af forskellige farver og teksturer, og en lille vase af ler vil passe på mantelpiece. De stoffer, der anvendes til dekoration, bør helt sikkert være naturlige: bomuld, hør osv. Dyrens skind (eller deres efterligning) vil også passe vidunderligt ind i interiøret.

Hvis du vil give dit hus en lighed med en jagthytte, så kan pladsen over pejsen suppleres med trofæer og endda våben. Små buketter af tørrede blomster arrangeret i forskellige rum vil bidrage til at udjævne aggressiviteten af ​​sådanne "dekorationer".

Siden tidligere var der ingen gulvvarme teknologier, i chalet stil er et af de nødvendige elementer en stor hud, der tjener som et tæppe.

Chalet-stil interiør: korrekt belysning

Det endelige resultat af enhver reparation afhænger af lyset. Hvis vi taler om hytten, så skal belysningen være så tæt som muligt på det naturlige. Hvis i løbet af dagtimerne en tilstrækkelig mængde lys trænger gennem vinduerne, kan du komme forbi med en lille loftslampe.

Ellers skal du have en stor lysekrone med flere lamper. Chalet stil er ikke kombineret med et lyst og retningsbestemt lys, det ødelægger øjeblikkelig alt charmen af ​​sådanne interiører. Og for det diffuserede lys vil det ikke kun kræve en passende lysekrone, men også specielle lamper.

Vær opmærksom på design af lamper, det skal svare til udseendet af rummet.

Hvis lysekronerne eller bordlamperne skiller sig ud over den generelle baggrund, forsvinder kompositionens integritet. Designere rådes til at bruge lysekroner lavet i form af candelabra. Du kan hente specielle pærer, der ligner lys med deres form.

Stilreglerne bør ikke påvirke komforten hos ejerne af lejligheden eller huset. Derfor anbefaler fagfolk at bruge flere kilder til lys i hvert rum.

For eksempel i soveværelset ud over lysekronen kan du installere en sconce over sengen. De vil give dig mulighed for at slappe af uden at forstyrre andre familiemedlemmer. Det er også værd at fremhæve arbejds- og spiseplads med lys, selvom de begge er i stuen.

Chalet-stil interiør - foto

Selvfølgelig, hvis du vil opnå fuld overholdelse, skal du tage højde for en række baggrunde: alt, fra den fine finish til indretningen, skal perfekt svare til ånden i landdistrikterne sydfrankrig.

Hvis du ikke ved, hvilket design der skal vælges til loftet i Provence stil - se de billeder, som vi har forberedt. Vi er sikre på, at de vil hjælpe med at svare på dette spørgsmål.

I stuen

Interiøret i Provence stil hal er en kombination af komfort og elegance, som utvivlsomt vil appellere til fans af denne stil. Hvordan man laver loftet i sådanne tilfælde for at opnå fuldstændig ægthed i stil? Lad os se et par gode eksempler.

Et af de mest almindelige designmuligheder er et hvidt loft med hårde træbjælker, som man ofte kan finde i stuerne i private huse i Provence. Vær opmærksom på en interessant teknik: træ kommer ned på væggen, hvilket skaber et ukompliceret men stilfuldt mønster der.

Denne metode, med sin bevidste enkelhed, ser meget elegant ud. Det vigtigste er at glatte bjælkens konsistens ved hjælp af indretning: lys gardiner, polstrede møbler i klassisk stil. En sådan kombination er næsten en universel mulighed.

Moderne materialer passer også godt til provencalsk design. Prøv at installere et strækloft med en gennemskinnelig baggrundsbelyst indsats - den vil fylde interiøret med lys og luftighed iboende i denne stil.

Men fra eksperimenter med farver, vi ønsker at advare dig: i dette design er der traditionelt brugt hvide nuancer af beige og andre pastellfarver. Lyse loft i Provence stil er ikke alt for passende.

Gipsplank bjælker med skjult LED belysning - også et godt valg. Det er rigtigt, at der skal foretages et ændringsforslag til rummets størrelse: Jo lavere væggen er, desto mindre massive skal lydstyrken være. Ellers risikerer selv den største hal at miste sin charme.

Multi-niveau hævet loft med den rigtige belysning ser meget sød ud. Foretage denne løsning, hvis du har en rummelig opholdsstue. Læg mærke til, hvordan lamperne er placeret: Lysstrålerne afviger fra siderne, der rammer det centrale dekorative design, lavet af blankt lærred.

Hvis hallen er kombineret med et køkken, kan du prøve at bruge forskellige installationsteknologier til hvert "rum" - for eksempel et flydende loft til et rekreativt område og et simpelt gipsplader til et køkken.

I det indre af soveværelset

Trods en bestemt tradition i designet giver Provence-stilen mulighed for at vise fantasi, når man udsmykker soveværelset. Lad os se hvordan man kan slå den ved hjælp af loftet?

Hvide træpaneler malet med forskellige mønstre ser rigtig godt ud. Vælg et plante tema eller bare smukke krøller - det hele afhænger af din smag.

Vær opmærksom: Selvom hele soveværelset er lavet i en farve, belyser farven på vægmaleriet lysekronens og tekstilens tone. Det hjælper med at sikre designets integritet.

Hvis højden af ​​væggene tillader det, tænk på de "flydende" træbjælker.

Dette design ser luftigt ud på grund af manglende pasform mellem elementerne. Sandt nok, i et lille soveværelse er denne mulighed bedre at kassere.

Det er muligt at understrege den naturlige tekstur af træ ved hjælp af en elegant hængende lysekrone. Giv præference til den, hvor detaljerne er så koncise som muligt uden for meget dekoration.

For små værelser er et matte eller satin strækloft på et niveau en god løsning.

Vigtigt: Hvis du kan lide en blank struktur, skal du give den op. Eller tænk på reparation i en anden stil. Provence passer ikke godt med træt glans.

Volumetrisk loft med karakteristiske provencalske malerier er en ganske vanskelig løsning. Husk på, at det ikke kun kræver evnen til at give ind fra 40 centimeter af rummet, men også den tilsvarende indramning.

Lerret skal være i harmoni med alle elementer i interiøret for at være relevant. Mest sandsynligt er du nødt til at opgive de fleste smykker, så de ikke overtræk opmærksomheden på sig selv. Derudover er der risiko for, at tegningen du hurtigt kan kede sig og kræver dyre reparationer.

Hvis dette ikke skræmmer dig - prøv. Ingen vil benægte, at en sådan belægning ser bare fascinerende ud. Til belysning brug skjult baggrundsbelysning.

I køkkenet

Lofter til køkkenet i Provence er af stor variation - det er ikke svært at vælge et design til enhver smag.

Det ser interessant kombination af træbjælker med en fresco. Kassér lysekronerne til fordel for punktlys, supplerer alt dette med et dekorativt vedhængsdesign til et køkken tema - et smukt og usædvanligt interiør er klar.

Nøglepunkt: Maling eller dens efterligning skal være af høj kvalitet - dette er nøglen til succes.

Vær opmærksom på kombinationen af ​​to teksturer. En lige gipspladerør med små lys fremhæver arbejdsområdet, mens den blå med hvide tynde lameller og en elegant skygge fremhæver spisepladsen. Denne teknik er ikke kun meget stilfuld, men også funktionel.

Kan du lide øko-stil? Vælg et loft lavet af naturligt træ (eller imiteret tømmer, hvis du ikke har planer om at tilbringe fantastiske beløb til reparationer). Enkle jernlamper, vægge "under stenen" - alt dette er i overensstemmelse med atmosfæren i Provence.

Et par nuancer: Denne metode er mere egnet til private hjem med rummelige køkkener. For det første taber han trivielt sin charme på de små. For det andet er disse lofter ret tunge.

En anden original teknik er brugen af ​​et loftsloft.

Ja, det er ikke traditionelt for et sådant design. Men med den rigtige tilgang ser meget organisk ud. Stop med lyse farver og ikke for massive bjælker for at sikre den rette effekt.

Som du kan se, er der ikke noget ved at arrangere loftet i Provence stil. Vi håber du finder et par interessante ideer, der vil inspirere til en smuk og elegant reparation.

 • potolokspec.ru
 • mirdizajna.ru
 • home-ideas.ru
 • potolkigid.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.