Sådan vælger du et loft til badeværelset: en gennemgang og sammenligning af alle typer mønstre

I den seneste tid opstod der ikke engang problemet med valg. Loftet i badeværelset måtte bare blanke det. Men i dag giver en række byggematerialer dig mulighed for at vise bemærkelsesværdig fantasi. For at gøre det lettere for dig at bestemme hvilket loft der skal vælges på badeværelset, foreslår vi at overveje alle mulige muligheder, deres fordele og ulemper.

Derefter vil du være i stand til selvstændigt at analysere fordele og ulemper for at træffe en velinformeret beslutning.

Krav til loft i våde rum

For at kunne afgøre loftets design og udseende, som vil pynte dit badeværelse i lang tid, skal du have en klar ide om, hvordan dette værelse adskiller sig fra andre værelser i boligen:

 • Høj luftfugtighed. Tilstedeværelsen af ​​vand er et integreret træk ved dette rum. Det strømmer fra vandhanen, når du vasker, fordamper, når du tager et bad eller en brusebad, samles det i form af kondensat på forskellige overflader.
 • Sandsynlige risici. Hvis du tilbereder risici for oversvømmelser, er badeværelset oftest udsat for lækager fra naboerne ovenfor. Nødsituationen lurker under vask og i badningsprocessen. Vand hældt fra naboer kan lække gennem loftet eller blive stoppet af dem.
 • Den komplekse omsorg. Som regel er der i dette lille område samlet et stort antal genstande, der gør det vanskeligt at bruge trinladdere. Hvis loftet er placeret højt, vil det være ret svært at nå det. Det er ønskeligt, at de hygiejniske procedurer vedrørende pleje af dens overflade er så enkle som muligt.
 • Style match. Badeværelset er et relativt lille rum, hvilket betyder at selv loftet skal være involveret i implementeringen af ​​den overordnede designide. Det bør ikke kun være funktionelt, men også svare til en enkelt stil beslutning, som indretningen af ​​hele huset er underordnet.

Som du kan se, bestemmes de omtrentlige krav, der er fastsat af rummets specifikationer for fremtidig dækning. Lad os nu se hvilke muligheder vi har.

Loft har også en beskyttende funktion. Beskyttelse mod støv og større partikler eller vand - som i billedet nedenfor:

Loftsdesign

Ved at bruge moderne innovative teknologier til overfladebehandling og et utroligt stort antal forskellige efterbehandling materialer, kan du ikke bare få en funktionel og overkommelig pris, men også et virkelig luksuriøst loft, der kan glæde øjnene i mange år.

Mulighed nr. 1: Afslutning af hovedloftet

Overvejelse af forskellige muligheder kan startes fra den klassiske: Som grundlag vælger vi hoved- eller bundloftet. Det kan pudses og males. Alle materialer, der skal bruges i udførelsen af ​​disse reparationer, skal være fugtbestandige - kitt, primer og maling.

Almindeligt anvendt akrylmaling baseret på vand.

For at få et glat loft af den ønskede farve kan du anvende farvemaling. Malet loft vil se meget kreativt ud, hvis du ikke bruger en farve, men flere. Forskellige kombinationer og mønstre er mulige.

Ærter, striber eller abstraktioner kan gøre interiøret sjovt og ekstraordinært. Det færdige udseende kommer fra styrofoam baseboard.

Fordele og ulemper:

 • vi får et kvalitetsloft med en relativt lav pris på materialer brugt på arbejdet;
 • det er svært at overraske nogen med denne mulighed, men ved at vise fantasi kan du lave en unik tegning af loftet - en fresco;
 • sådan dækning kan vare i 10 år, hvis du ikke oversvømmer naboerne ovenfor;
 • brugen af ​​indbyggede lys i dette tilfælde er umuligt, men vedhæng lyskilder kan bruges i forskellige kombinationer;
 • Belægningenes enkelhed kompenseres af sin bemærkelsesværdige vedligeholdelse: For at opdatere overfladen kan du simpelthen gå på den med en rulle eller en børste med frisk maling;
 • maling kan efterhånden blive gul, og i øvrigt er det på gips, at svampe og skimmel oftest tager rod.

Da loftet er primært, kan kommunikation ikke skjules under den. For dem er det nødvendigt at forudkanale kanaler.

Stitched og suspenderede lofter kombinerer tilstedeværelsen af ​​rammen. Den er monteret ved hjælp af metal eller træ. Da vi i vores tilfælde taler om et rum med høj luftfugtighed, vil vi give præference for metalstrukturen. Forskellige modstående materialer fastgøres til rammen: paneler, laths, suspenderede moduler, gipsvæg mv.

Mulighed nr. 2: Gipsplankloft

I dette tilfælde anvendes gipsvæg som et beklædningsmateriale. Til badeværelset skal du kun vælge fugtsikret materiale. Du kan skelne den ud fra den sædvanlige farve: Som regel er den grøn, såvel som ved særlige mærker GKLV, som afkodes som en gipsbestandig gipsplade.

Ved fremstilling af gipsplader anvendes vandafvisende og antifungale additiver. Et sådant ark bør ikke smuldre, dæmpe og rådne. Som en ekstra beskyttelse af gipsvæggen er overfladen af ​​det nye loft dækket af fugtbestandig maling. Det er nødvendigt at yde ekstra beskyttelse og som finish.

Fordele og ulemper ved denne mulighed:

 • Enheden af ​​en sådan konstruktion er ikke den billigste idé;
 • Yderligere konstruktion gør loftet lavere, samtidig med at rummets samlede rum reduceres;
 • men du kan lave en meget usædvanlig konstruktion på forskellige niveauer, f.eks.
 • alle uregelmæssigheder i loftet og ledningerne til lyskilderne vil blive dækket af gipsplader, og dette er praktisk;
 • Som enhver malet overflade skal denne opdateres regelmæssigt.

Vi bliver nødt til at arbejde hårdt på implementeringen af ​​denne ide: det er kun teoretisk at installere og dække rammen med plader af gipsvæg er en nem ting. I praksis bliver du nødt til at gøre mere og kitt, slibning, priming, maling af overfladen, og så kan du bare starte installationen af ​​lamper.

Mulighed nr. 3: Rack eller modulært loft

Efter installationsproceduren skal du selvfølgelig tinde med gipsvæggen. Men du kan bruge klargjort foringsmateriale. For eksempel kan det være moduler eller skinner. Et modul er en hængende loftplade. Med sin hjælp til at skabe et cellulært eller kassette loft.

Reiki er lange strimler, der oftest er lavet af plast, stål eller aluminium. Moduler til badeværelset er naturligvis også valgt fra et fugtighedsbestandigt materiale. Resten af ​​arbejdet med moduler og lameller er ikke meget forskelligt fra installation af gipsvæg. Det generelle installationsprincip forbliver det samme.

Hvis badeværelset ikke skal overholde den højteknologiske stil, er kassetten eller slattedækket måske ikke den bedste løsning. Alligevel er vi vant til at se sådanne overflader oftere i offentlige og kontormiljøer.

Fordele og ulemper:

 • dette loft, som ethvert loft, er i stand til at skjule ledninger, der passer til armaturer på bagsiden og maskerer andre mangler;
 • lamellerne er fleksible, hvilket gør det muligt at montere ikke kun lige, men også krøllede strukturer;
 • hvis de slattede loftsstrimler er lavet af skinnende metal og har en reflekterende overflade, kan de forresten skabe en vidunderlig spejleffekt, som moduler forresten;
 • Begge disse muligheder kan se ganske attraktivt ud, men af ​​en eller anden grund opstår ikke indtryk af hjemmekomfort;
 • Sådanne lofter er nemme at installere og kræver ikke forudgående forberedelse af overfladen, der ligger over dem.
 • pleje dem efter - de er vasket, og de behøver ikke opdatering, selv om de vil vare længe.

Materiale, der skal købes til modulære og slattede lofter, er som regel ikke billigt.

Se videoen på installationen af ​​rackloft:

Mulighed # 4: Plastpanelplade

Som et færdigmateriale kan der anvendes PVC-paneler eller plastik, som de kaldes. Faktisk er det plast, formet som brædder, med 25 mm dæk og 2,7 meter lang - 3 meter.

For at minimere affald, når du arbejder med dette materiale, er det nødvendigt at omhyggeligt planlægge placeringen af ​​plastpaneler i loftrummet.

De bliver fastgjort med en metalramme. Det er nødvendigt at installere stødsamlinger uden sømme. Denne fastgørelsesfunktion skaber illusionen af ​​en enkelt loftslud, da sømene mellem panelerne næsten ikke kan skelnes.

For at gøre panelet lærred se komplet, er det trimmet rundt omkretsen med en speciel loftsplint. Farven af ​​en sådan sokkel skal matche den samlede farve i dette rum eller kontrast med den.

Fordele og ulemper:

 • med meget beskedne finansielle investeringer kan du få et ret anstændigt resultat;
 • at montere en sådan overflade er nem nok, især med minimal erfaring;
 • Forberedende og periodisk reparation er ikke nødvendig
 • dette loft er let at rengøre, ikke bange for fugt og damp;
 • kompleks loftkonfiguration skal opgives
 • valget af farver i dette tilfælde er ret beskeden.

Glædeligt og ydeevne karakteristika af plastpaneler. Kvalitetsprodukter vil vare længe og kræver ikke særlig pleje for sig selv. Hvis den plastik du vælger i dag bliver keder dig med tiden, kan du hurtigt erstatte den med en ny. Med en stærk og holdbar ramme tager dette arbejde ikke meget tid.

Se videoen på denne installation af loftet på plastpaneler:

Mulighed nr. 5: Strækloft

Strækloftet oplever i dag bare en utrolig efterspørgsel. På grund af rummets lille størrelse vil PVC-belægningen, som danner grundlaget for strækloftet, ikke have sømme.

Det viser sig en glat overflade, fastgjort ved hjælp af specielle fastgørelser i en vis afstand fra bundloftet.

Det kan være mat og ser meget ædelt ud og kan være blankt. Spejloverfladen på den glansede finish har også sine fordele. Reflekterende alt under det fordobler næsten badeværelset, hvilket gør dette værelse visuelt meget mere rummeligt, end det rent faktisk er.

Fordele og ulemper ved dette design:

 • at have de samme fordele som hængende lofter, er strækoverfladen i stand til selv at modstå konsekvenserne af en alvorlig oversvømmelse forårsaget af naboerne ovenfor;
 • Spændingsdækket overrasker ikke kun med et vidunderligt sæt farver, der bevarer deres oprindelige lysstyrke i lang tid, men også med en meget realistisk fotoprint;
 • vedligeholdelse af loftet forårsager ikke mange problemer;
 • strækloftet installeres meget hurtigt, men det er bedre at overlade denne procedure til specialister;
 • På trods af styrken kan PVC-folien også rive;
 • Over tid kan filmen omkring armaturerne blive gul, og armaturerne selv skal vælges omhyggeligt for ikke at forbrænde belægningen.

Selvfølgelig kan en sådan skønhed ikke være ret budgetmæssig, men teknologierne forbedres, markedskonkurrence vokser, nogle materialer falder i pris over tid. Men et sådant loft vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed. Men såvel som dem, som samtalen går under.

Nogle usædvanlige løsninger

Vi fortalte dig om disse designmuligheder for lofter, der bruges ofte og overalt, men der er også eksklusive løsninger, der bogstaveligt talt et par legemliggør. Måske er det dem, der vil interessere dig.

Miljøvenligt træloft

Hvis træet er forbehandlet med specielle forbindelser, kan du være sikker på dens fugtighedsbestandighed. Med god ventilation vil denne belægning overraske dig med dens holdbarhed og fremragende udseende.

Klar til brug bestyrelser kan limes til hovedloftet eller monteres på en ramme, der danner en anden form for hængende loft.

Luksus glasmosaetter

Selvfølgelig er et sådant loftdesign kun gældende, hvis det ikke forvirrer naboerne ovenfor. Der er dog en anden mulighed, når vinduet med glasmosaik kun er på forsiden af ​​panelet, og bagved er monteret baggrundsbelysningen.

Farvet glas er en meget dyr fornøjelse, så oftere erstattes det af efterligning. I dette tilfælde påføres en tegning, der viser et glasmosaik, på glasoverfladen ved hjælp af specialmaling eller filmbelægning. Farvet glas kan bruges som en indsats eller fylde bogstaveligt hele loftoverfladen.

Hvordan lærer du taggede lofter fra videoen:

Capricious spejloverflade

Det vil være et spørgsmål, ikke om metaloverfladerne har en reflekterende virkning, og om de mest virkelige spejle.

Moderne spejle vejer lidt, tolererer helt høj luftfugtighed og har nogle andre kvaliteter, der giver dig mulighed for at skabe fra dem loftoverfladen.

Problemet opstår i processen med at passe et spejlet loft. For at gøre det skinnet og skinne, er det nødvendigt ikke kun at rense det, men at gnide det før skinnets udseende. Denne procedure kan kun udføres kvalitativt i nærværelse af lave lofter.

Original malet loft

Bundloftet kan laves ekstraordinært ved brug af kun akrylmaling. Før du opretter en sådan eksklusiv fresco, er det nødvendigt at give en helt glat base.

Efter afslutningen af ​​arbejdet er tegningen dækket af en speciel beskyttelsesfilm, der beskytter den mod fugt i lang tid.

Valget er, at hver person først og fremmest styres af hans økonomiske muligheder. Og styret af sund fornuft og deres egne præferencer. Da alle har forskellige smag, ophører vi aldrig med at beundre de små mesterværker, der fra tid til anden glæder os flere og flere nye herrer.

Hvad er det bedste loft at lave i badeværelset? Tips om valg af muligheden for efterbehandling

Og hvilket loft er bedre at lave i badeværelset? Dette spørgsmål kommer naturligvis til at tænke på, når du udfører reparationer i dette rum. Det ville trods alt være ønskeligt og smukt at gøre, og fast og moderne. I dette materiale vil vi beskrive hvordan man gør dette og hvilket loft der skal vælges for et givet rum i henhold til dets krav.

Badeværelse funktioner og loft krav til dette værelse

# 1. Dette værelse er meget fugtigt, og derfor skal det være færdigt med vandtætte materialer. Badning i brusebadet, du kan utilsigtet sende en strøm af vand til loftet - det skal let modstå det. Derudover vil et godt loft udføre og pludselig skyndte vand ovenfra. Men det sker i badeværelset - for eksempel vil en nabo glemme at pakke hanen eller vaskemaskinen vil flyde.

# 2. Vi har også brug for et loft, som ikke vil være meget svært at passe på. Tør det fra tid til anden med en klud, det er alt sammen. Ikke underligt - i dette lille rum er der jo en masse af udstyr og genstande der forhindrer rengøring. Det er ubelejligt og uklogt at klatre op i en vaskemaskine eller et bad, og nogle gange er der ikke plads til at sætte en trinladder.

# 3. Godt, æstetiske krav må ikke gå glip af. Loftet i badeværelset skal passe godt ind i hele atmosfæren af ​​badeværelset og hele lejligheden, dens stil og interiør. Og at kigge på det var rart, for eksempel at tage duftende boblebad.

Hvordan en eller anden type loft egnet til brug i badeværelset

Da de grundlæggende krav til lofter i dette rum er kendt for os, overvejer vi nu, hvor meget denne eller den slags loftsbeklædning opfylder dette krav.

Caulking og maleri loftet

Det er ikke kun enkelt nok, men relativt billigt. Maling og kitt er billigt, og du kan selv gøre alt arbejdet. Men denne mulighed er gavnlig, når basen til maleri er tilstrækkeligt jævn - så er det ikke særlig nødvendigt at putte og niveauere bunden. I dette tilfælde må vi ikke glemme, at alt materiale, nemlig maling, primer og kittet skal være vandtæt. Hvis der er store forskelle mellem loftpladerne, vil processen med udjævning af loftet med kitt være meget arbejdskrævende, så det er bedre at give andre valgmuligheder.

Dernæst opregner vi manglerne ved denne metode (det er dog ofte nemt at gøre dem til fordele):

 • Originality painted ceiling skinner ikke, men du kan tænde fantasien og kombinere 2 eller 3 farver i forskellige dristige kombinationer.
 • Serverer et sådant loft omkring 10 år (men kun under forudsætning af, at der ikke kommer nogen oversvømmelse fra naboerne).
 • Det er let at passe på ham, men mørkningen (fra tid til anden) kan ikke vaskes, da malingen absorberer snavs. Men for at opdatere loftet er meget nemt - bare gå på med en børste eller rulle og overfladen vil skinne ren igen.
 • Byg belysning du kan slet ikke lyst - ingen steder. Men du kan købe smukke vedhæng lys, der vil dekorere badeværelset. Ak, kommunikation under et sådant loft kan heller ikke skjules.
 • Jeg synes, det er ingen hemmelighed for dig, at det er på sådanne lofter, at skimmelsvamp og svamp ofte afregner.
 • For flere detaljer, se: Gør-det-selv plastering af loftet - praktiske tips og tricks.

Som du kan se, fra et praktisk synspunkt er sådanne lofter ikke særlig gode, men fordelene er, at der er mange flere muligheder, mere om dette senere.

PVC plastpaneler - let og billigt

Når man beslutter sig for at lave loftet i badeværelset, vælger mange PVC-paneler. Dette er en relativt slidstærk og fuldstændig fugtbestandig belægning. Du kan montere dem selv, de ser ganske rart ud og behøver ikke yderligere efterbehandling. Deres overflade kræver ikke særlig pleje, hun vil være taknemmelig for regelmæssigt at tørre med en fugtig klud. Takets design gør det muligt at montere spotlights.

Dernæst opregner vi ulemperne ved sådanne strukturer:

 • Ved leddene af individuelle paneler er der sømme, som efterhånden bliver snavs. Dette er ikke meget smukt, men kan korrigeres ved regelmæssig rengøring. Værre, hvis der er dårlig ventilation i badeværelset, så er det ikke længere snavs, der bor i sprækkerne, men en svamp, der er meget sværere at fjerne.
 • Derudover kan metalrammen ruste over tid. Det sker, at selv den galvaniserede belægning på den ikke hjælper. Men det kan sandsynligvis ske, når der er dårlig ventilation og høj luftfugtighed i rummet.
 • Hvis du vil opdatere et sådant loft, så gør dig klar for det faktum, at det ikke er nemt og hurtigt at gøre dette. Du skal helt fjerne den gamle plastik, og derefter montere den nye coating.

Andre billeder af PVC lofter:

Rackloft - smukt, slidstærk, stilfuldt

Loftet af racktypen er også monteret på en ramme. Reiki er smalle lange paneler. De kan være plastik, stål eller aluminium. Selvfølgelig er metal bedre end aluminium - de er absolut vandtætte, og korrosion spiser dem ikke. Farvet på slattedækket kan varieres, da panelerne er lavet af forgyldt, forkromet, enkeltfarvet og mønstret. Installer dem på skulderen selv amatør - fordi de går som designer. Og pleje af et sådant loft er ret simpelt. Derfor vælger mange, hvad der er det bedste loft på badeværelset, præcis takstypen af ​​racket.

En anden meget bekvem installation er, at lamellerne er ret fleksible. Derfor er det muligt at lave et sådant loft ikke lige, men krøllet. Og den polerede overflade af skinnerne har reflekterende egenskaber, og loftet på dem ser næsten ud som et spejl. Denne egenskab findes dog også i nogle loftfliser.

Ulemper ved rackstrømme:

 • Af minerne kan vi bemærke tilstopningen af ​​interpanelsømme med mudder. I princippet mærker vi ikke engang rent sømme, men når de er forurenet, dannes der grove mørke striber. Imidlertid er dette problem nemt at reparere - du skal bare rengøre loftet fra tid til anden.
 • Ikke alle badeværelser vil se harmonisk loft på skinnerne - det passer ikke til alle stilarter af interiør.

Flere billeder af hævede lofter:

Gipsplankloft

Dette design er lavet på rammen - træ eller metal. Men i badeværelserne er trærammer normalt ikke brugt. Efter montering af rammen er den "syet" med plader af gipsvæg, som nødvendigvis er fugtighedsbestandig, indeholder beskyttende tilsætningsstoffer fra svampe og ved for høj fugtighed. Når du køber, for ikke at blive forvekslet, skal du se på mærket - det skal være skrevet "GKLV". Det er - fugtbestandigt gipsplader. Se på arkets farve - de er normalt grønne. En sådan "korrekt" gipsvæg taler ikke, dæmper eller smuldrer ikke.

Sådanne lofter giver dig mulighed for oprindeligt at dekorere badeværelset. Efter alt kan de laves på flere niveauer, samt slå placeringen af ​​lamperne indbygget i rammens inderside. Skjul alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ventilationskommunikation og ledninger, vi får et smukt og holdbart loft. Dens levetid er fra 5 til 10 år.

Ulemper ved at bruge et gipsplankloft på badeværelset:

 • Desværre kan den billige installation af dette design ikke kaldes. Skeletet skal laves, arkene skal fastgøres, og derefter en anden gang med kitt, primer og maling.
 • Hvis du selv gør installationen, så i form af tid og arbejde, viser et sådant design sig også at være meget dyrt.
 • Derudover skal jævnligt opdatere malingsbelægningen, da det vil miste dets udseende. Som i malet loft er absorptionen af ​​snavs over tid uundgåelig. Men selve konstruktionen kræver ikke udskiftning eller reparation.

Andre gipsplader loftsbilleder:

Flislagt falsk loft

På en lignende ramme, som i gipsvæg, kan du bygge loftet på de færdige valser, også kaldet hængende loftfliser. Resultatet er en kassette eller et cellulært loft. I modsætning til gipsvæg kræver det ikke nogen priming eller farvning, hvilket er et klart plus. Efter alt er disse plader allerede behandlet overflade. De kan være lavet af forskellige materialer. Til dette formål anvendes især fugttætte moduler af plexiglas, metal eller plast, mineralplader. Smukt og lidt magisk se sådanne designs med lys.

Hvad er ulemperne ved at bruge fliselofter i badeværelset:

 • Det kan dog bemærkes, at loftet på cellulær eller kassettypen ikke altid passer godt sammen med den hyggelige atmosfære i badeværelset og hele lejligheden. Nogle gange ser det lidt koldt ud og officielt, og ufrivilligt vil jeg flytte det et eller andet sted i et offentligt badeværelse. Men det hele afhænger af stilen af ​​badeværelset interiør. Hvis dette er for eksempel minimalisme eller high-tech, så et sådant loft passer ind i designet meget organisk.

Foto eksempler på hængslede lofter:

Spejl loft

Hvis spejlet bliver brugt rigtigt, så ser loftet lige ud. Men dette design koster åh, hvor dyrt. Rammerne vil have brug for metal, forstærket (omtrent det samme som til fastgørelse af gipsvæg). For at fastgøre til spejlerammerne bores huller i hver af dem. Kun en erfaren håndværker kan samle alt dette, men dette loft vil vare i lang tid. Men også det er nødvendigt at passe på ham med al pleje, polering og gnidning for at skinne.

Der er budget muligheder for loftet i spejl-type badeværelse - deres omkostninger er flere gange mindre. For eksempel kan du tage lys skinnende plastpaneler ved at samle dem med Armstrong-systemet. Installation er hurtig og nem - og mesteren, der er uerfarne i et sådant arbejde, kan klare det. Rammen på dette system er dog ret svag og ikke meget modstandsdygtig overfor korrosion - den spiser den på en relativt kort tid.

Hvad er ulemperne ved brug af spejlet badeværelselofter:

 • Et sådant loft skaber en stor glans, som ikke alle kan nyde, især hvis loftet ikke er så højt, og du er i et rum i lang tid.
 • Da overfladerne er spejlet, vil der i pleje være samme vanskeligheder som med et normalt spejl. Men hvis dit sædvanlige spejl er lodret, og din pleje er enklere, så vil spejlet være meget vanskeligere efter spejlloftet.

Se flere billeder af spejlet lofter:

Stretch PVC loft - gå ikke glip af en dråbe vand

En god mulighed for et badeværelse - det vil ikke dæmpe det og gemme vægge, gulve og møbler med apparater fra oversvømmelsen. Hvis en hel "dam" af vand (op til 100 kg pr. Kvadratmeter) hældes på et sådant loft, sker der intet. Eksperter vil dræne vandet, og loftet strækkes igen. Og han vil slet ikke ændre sine egenskaber. Vedligeholdelse af lofter i stræktyper består i at tørre dem med en udtrukket fugtig klud.

Vi bemærker også, at stræklofterne passer ind i ethvert design, se moderne, ædle og elegante. De har så mange farveindstillinger og design, som ikke overvejes. Matt og blank, med tegninger og monofoniske, med fotoprint og med konvekse mønstre. Du kan vælge for enhver smag.

Yderligere - om ulemperne ved deres brug i badeværelset:

 • Desværre kan installationen af ​​en sådan struktur ikke beherskes - du bliver nødt til at ringe til fagfolk. Kun de har det nødvendige udstyr og materialer.
 • Og en mere minus strækloftet - det er ret nemt at lave et hul. Nå, efter at evnen til at bevare vandet vil fordampe, desværre. Derfor skal du være mere forsigtig og ikke røre PVC-folien med skarpe og hårde genstande.
 • I tilfælde af et hvidt strækloft kan dets gulning observeres på de steder, hvor armaturer er fastgjort. Disse pletter gnides ikke af og må ikke males over. Derfor, hvis dette skete, skal du helt ændre spændingsmaterialet.
 • Se: Anmeldelser om brugen af ​​stræklofter i badeværelset.

Se andre billeder af stretch PVC lofter:

Beslutning om loftet på badeværelset

Valg af loft fra et designsynspunkt

Som allerede nævnt skal du først tænke på, hvordan designet af dit loft (og hele badeværelset) vil blive kombineret med det indre af lejligheden. Nå, for eksempel, "klassisk" er en snehvid variant. Og det kan være en spændingsstruktur, gipsvæg, hemmed eller suspenderet, med eller uden indbyggede lys. Den glatte og glatte hvide overflade (måske endda bare malet) passer vidunderligt ind i ethvert interiør. Særligt elegant ser en kombination af hvidt loft og sort gulv (og nogle gange væggene).

Ved hjælp af tekstureret lofter kan du "lege" med størrelsen af ​​badeværelset, hvilket gør det visuelt bredere eller smalere, højere eller lavere. Disse omfatter modulære, plade-, lath-, celletypestrukturer. Alle disse lofter er synlige stærkt udtalte teksturstrimler eller fliser.

Hvis badeværelset er af stor størrelse, kan du bruge lofter på flere niveauer. Den nemmeste og billigste måde at gøre dem ud af gipsplader. En rund konveks design med lamper, der ligger over det runde badekar, vil se godt ud.

Hvilken mulighed vil stoppe fra et praktisk synspunkt

Hvis vi overvejer hvilket loft i badeværelset, er det bedre ikke fra designsynspunktet, men fra det praktiske i loftet, så er der helt sikkert et første sted, der går ud af strækningen og PVC-loftet. Stræk loft til badeværelset er bare perfekt. Ikke underligt, at flere og flere mennesker vælger denne mulighed. Tynd, men sådan en vandtæt film af PVC og praktisk og smuk.

Hvilket er bedre at lave et loft på badeværelset - en løsning

Der er få sådanne problemer i livet, at et behageligt varmt bad ikke tillader det. Samtidig er din personlige komfort på badeværelset en ret skrøbelig ting, afhængigt af hvor alvorligt du tog reparationen af ​​dette værelse. Der skal lægges særlig vægt på, hvor luften er varm. Hvilket er bedre at lave loftet på badeværelset, idet der tages højde for den konstant høj luftfugtighed, varme rør og ofte stigende damp fra varmt vand? Vi tilbyder en elegant eller ej, men i hvert fald en ret effektiv løsning af problemet i 50 billeder med eksempler på enheden af ​​loftoverflader i moderne badeværelser.

Men først opregner vi de grundlæggende krav til lofter i badeværelser:

 • god fugtighedsbestandighed - ovennævnte damp, konstant kontakt med fugt og høj temperatur med det materiale, der ikke opfylder dette kriterium, vil "klare" ret hurtigt og ødelægge selv de smukkeste og dyre reparationer uden nogen beklagelse;
 • anti-korrosion kvaliteter, modstand mod udseendet af skimmelsvamp, pletter, pletter og kondensat - alt dette direkte påvirker holdbarheden af ​​de monterede lofter;
 • temperaturmargin - loftoverflader bør ikke være bange for høje temperaturer eller ændre deres ydeevne afhængigt af specifikke temperaturindikatorer;
 • Muligheden for let, hurtig og sikker installation af belysningsarmaturer - det er ikke umagen værd at nedrive en monteret struktur for at erstatte en eller to brudte armaturer.

Selvfølgelig vil hver ejer helt sikkert tilføje et par af hans kriterier til denne liste. Uden frygt for fejl, formoder, at dette nødvendigvis er et attraktivt æstetisk udseende, hygiejnisk sikkerhed og lav pris. Der er intet forkasteligt i sidstnævnte: de gemte penge er altid hvad man skal bruge. For eksempel vil et nyt luksus bad med armlæn, hvor man kan slappe af efter arbejdsdage, være endnu mere behagelig. Eller et moderne brusebad med radio. Hvem er det - tættere.

Hvilket materiale at bruge til loftet i badeværelset?

Vi anbefaler ikke!

renvaske

Det anbefales ikke til brug i badeværelser på grund af den dårlige modtagelighed af høj temperatur tilstand og tilstanden af ​​permanent høj luftfugtighed i rummet. Hvis du ser hvidkalk på loftoverfladen i badeværelset et eller andet sted, vil du være meget heldig: normalt bliver disse lofter ubrugelige meget hurtigt, og ejerne, der har fået en grusom lektion, fortsætter med andre, mere praktiske muligheder.

Skumplast

Skumets ydeevneegenskaber tillader ikke, at dette materiale fremføres som anbefalet til brug. Oftest er den lavet i form af polystyrenfliser, stablet som almindelig keramik i hele loftet. Hvis du har tænkt på, hvad der er det bedste loft på badeværelset og endelig afgjort på denne mulighed, betyder det, at du ikke er helt klar over de mulige problemer, som du måske støder på senere: Skimmelsvamp, svamp, konstant kondensering på overfladen på grund af Der kan være en dårlig lugt. Du kan glemme komfortabel badning.

Diskuteres!

gips gipsplader

Helt kontroversiel beslutning, som har omtrent lige mange minusser med plus. Til brug for gipsvægskonstruktioner i badeværelset siger de de brede designmuligheder, som dette materiale efterspørger i dag. Mod - ikke for pålidelig fugtresistens og behovet for at installere drejebænken til efterfølgende loftsbeklædning med gipsplader. Sandsynligheden for skimmel og skimmel kan reduceres til nul ved omhyggelig behandling af materialet med et antiseptisk middel, men hvorfor spilde din tid på det, hvis det er fyldt med andre mere praktiske løsninger til brug på badeværelset?

Anbefalet!

male

Den nemmeste og i de fleste tilfælde budgetmuligheden. Hvorfor med sådan en reservation? Sagen er, hvor glat dit loft er, fordi det for maleri er nødvendigt at være grundigt forberedt og primet. Disse tjenester koster mange penge og tager ofte tid.

For at male loftoverfladen er det bedst at bruge latex- eller vanddispersionsmaling og undgå vandbaseret maling, da sidstnævnte på grund af høj fugtighed hurtigt og mærkbart mister sin farve og et attraktivt udseende. Desuden er vanddispersion loftsmaling valgmuligheder nemme at rengøre og modstår selv den mest kraftfulde og intensive vask.

Farverne skal vælges ud fra den samlede farve på badeværelset. Selvfølgelig er den mest alsidige og almindelige hvidmalning. Bag den tilsyneladende valgfrihed er det åbenlyse ønske hos ejerne om at gøre loftet i badeværelset alsidigt og praktisk. Samtidig er det fuld af muligheder med en ret original og nysgerrig farve - vi foreslår at du sørger for det med det samme.

plast

"Folkets" materiale, som ejerne af lejligheder og huse med en misundelsesværdig persistens forsøger at bruge i ethvert rum, der er en del af deres beboelsesrum. I stor udstrækning på grund af sin budget: Plastpaneler er til stede i en bred vifte i næsten enhver hardware butik og derfor er det altid muligt at vælge den bedste mulighed for din familie og reparationsbudget.

Andre fordele er tydelige:

 • fugt modstand
 • forskellige teksturer og farver

Men i ethvert tønde er der altid plads til en beskeden skål tjære: Hvis dit badeværelse har ret lave lofter, er installation af plastpaneler ikke en rationel løsning. Af en simpel grund: det kræver forberedelse af den såkaldte ramme (kasser), som tager en masse dyrebare centimeter fra øverste niveau.

Rack lofter

Et attraktivt alternativ til klassiske plastpaneler. På grund af ligheden af ​​kildematerialet har alle de fordele, som vi har beskrevet ovenfor.

Udbredt også kassetteversioner af lofter, der adskiller sig fra stativstrukturen, kun bredden af ​​de anvendte paneler. For små værelser er sådanne lofter en glimrende løsning - uanset hvilken vægbeklædning du bruger, kan du altid vælge en indstilling, der er i overensstemmelse med farverne.

Fans af de korrekte geometriske former og moderne løsninger i nutidens farver er strengt noteret.

Stræklofter

Vi ødelægger den fælles stereotype, at stræklofter er uønskede til brug på badeværelset (se eksempler på interiører med enkle stræklofter i værelserne). Utallige tekstilløsninger og en lang række farver, rigelige muligheder for at udskrive og anvende originale mønstre og andre dekorative elementer, det strækkede lærreds evne til at holde op til 100 liter vand i tilfælde af en uventet oversvømmelse fra et sted over - er det ikke en grund til at sige ja til de pågældende stræklofter hvilket loft er bedst til badeværelset?

Overvej ikke om dette spørgsmål - det er retorisk. Det er bedre at omhyggeligt studere følgende muligheder for lofter i badeværelset - det er fyldt med flotte ideer, som måske i form af dit værelse vil finde den bedste praktiske udførelsesform.

Nogle interessante designløsninger til at hjælpe

Hvis du stadig ikke har bestemt dig for hvilket loft du vil have på badeværelset, så er her et lille udvalg af originale kompositioner fra arsenalen af ​​designere fra hele verden.

Opsummering

Vi håber, at du omhyggeligt har studeret de muligheder, som vi betragter, vejer alle fordele og ulemper og er fast besluttet på at skabe en ægte æstetisk revolution i væggene i dit lille eller ikke meget badeværelse. Ikke desto mindre er det kun det første skridt i retning af at opbygge en virkelig behagelig plads i væggene i dette vitale rum for hver person, når man beslutter sig for den bedste måde at lave et loft på i badeværelset. Der er mange nuancer og smertefulde reparationer i forvejen, men hvis du virkelig kunne finde et kompromis mellem dit hjertes stemme og begrundelsen i dit valg, så er sandsynligheden for at nyde hvert bad taget efterfølgende næsten 100% betinget.

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Som i ethvert andet rum kan loftet i badeværelset afprøves helt anderledes. Der er måder, der er dyre og spektakulære, praktiske, traditionelle, originale - det hele afhænger af boligejernes økonomiske muligheder og smag. Men når du vælger en mulighed, skal du tage højde for rummets specifikationer, ellers vil udsmykningen meget snart miste sin dekorative effekt. Lad os se nærmere på hvilket loft der er bedre at gøre i badeværelset, så det er attraktivt, pålideligt og ikke medfører problemer med rengøring.

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Grundloftkrav

Badeværelset er primært karakteriseret ved høj luftfugtighed, hvilket påvirker finishets holdbarhed, styrke og æstetiske udseende. Fugt og varme bidrager til udviklingen af ​​skimmel på loftet og vægge, korrosion af metalelementer, dannelse af pletter og pletter på gulvet.

Loftet skal være fugtighedsbestandigt

Derfor skal loftet på badeværelset opfylde flere vigtige krav:

 • være modstandsdygtig over for fugt, let at rengøre og vaske
 • udsend ikke skadelige dampe
 • have et pænt udseende og matche indretningens stil
 • Skjulte elementer i strukturen skal være let tilgængelige.

Loftet skal være fremstillet af sikre materialer og let at rengøre.

Det er vigtigt, at loftet var holdbart

Afslutningsmaterialer ud over vandmodstand skal være modstandsdygtig overfor svampe og korrosion og være holdbare nok til ikke at skulle reparere loftet hvert år.

Loft "Starry Sky" med blå baggrundsbelysning og guld accenter

Badeværelsespladeindstillinger

Plastering, hvidvaskning og maling af loftoverfladen er blandt de mest budgetmæssige finish. Til de dyreste - glaspaneler med fotoprint og farvet glas, spejlet lofter. Der er mange valgmuligheder i mellemprissegmentet: plastic sidespor, lamellofter og buede strukturer lavet af vandtæt gipsplader. For at finde ud af, hvilken er den mest optimale, bør du studere fordele og ulemper ved hver type.

Plastering og hvidvaskning

Nu i enhver hardware butik kan du nemt finde vandtætte plastre og fyldstoffer, og til en meget rimelig pris. Med deres hjælp er det let at fjerne små uregelmæssigheder, små revner, andre fejl, for at give loftet et meget pænt udseende. Ansøgningsprocessen er let at mestre, og mange husejere foretrækker at gøre det selv, hvilket sparer på guidenes tjenester.

Det er meget vigtigt at forberede overfladen godt, rengør alt, hvad der ikke er fastgjort, tæt på leddene mellem gulvpladerne og dybe huller. Gipset selv er påført i flere lag, som hver især omhyggeligt gnides og primeres. Til hvidvaskning brug kridt eller hydreret kalk, fortyndet i vand til den ønskede konsistens.

Forberedelse af kridt eller limemørtel til hvidvaskning af loftet

 • Materialerne er billige og miljøvenlige;
 • arbejde kan gøres på egen hånd
 • Om nødvendigt er det let at fjerne fejl i et separat område;
 • Lime har antiseptiske egenskaber, så der er ingen skimmel på loftet.

Loftblegning spray

 • for almindelig visning
 • forberedelse og udjævning af basen kræver en masse fysisk indsats;
 • hvidvask fra våd damp fordampes over tid og bliver gul, så du skal opdatere belægningen årligt;
 • Hvis loftet bliver sprøjtet efter tørring, vil der være grimme dryp.

farve

Som i tilfælde af hvidvaskning kræver overfladen af ​​loftet perfekt justering, især hvis maling med en blank skinne. Valget af maling til badeværelser er stort, næsten alle er miljøvenlige, modstandsdygtige mod fugt og slid, har en bred farvepalet. De fleste formuleringer har dampspærre og svampegenskaber, hvilket er af stor betydning for værelser som badeværelser. Det er ikke nødvendigt at lave loftet ensformigt: maling kan kombineres i farve, tegne ornamenter og mønstre, bruge forskellige stencils.

Malte rulle loft

 • dekorative, evnen til at vise fantasi;
 • brugervenlighed;
 • overkommelige omkostninger ved materialer;
 • Maling er meget mere holdbar hvidvask;
 • arbejde kan udføres uafhængigt;
 • loftet kan vaskes.

Maler loftet i badeværelset

 • overfladen skal være perfekt justeret
 • Over tid vil farven falme, den hvide maling bliver gul, pletter kan forekomme på belægningen;
 • i tilfælde af oversvømmelse fra ovenstående naboer vil udsmykningen være håbløst fejlfri.

Malet loft kan vaskes

Vandtæt tapet

Vandtæt tapet, lim og værktøj til klæbende klud på loftet

Denne type finish er ret sjælden på grund af dens upraktiske karakter. Til limning af tapet er loftet forberedt så forsigtigt som til maling, da der forekommer uregelmæssigheder tydeligt under et tyndt overtræk. Vandtæt vinyl tapet kan malet flere gange for at opdatere indretningen af ​​badeværelset.

Påføring af lim til loftet med en rulle

I hjørnerne og i nærheden af ​​væggene er det bedre at påføre lim med en børste

Processen med at påføre lim til tapetet

Lim tapet til loftet mere komfortabelt sammen

Lim den anden web

Brug sømvalsen til sømme.

Klem luftrullen ud af tapetet på loftet

Lad ikke udkast komme til udtryk i tørringsperioden på tapetet.

 • efterbehandling koster er relativt billigt;
 • Baggrund giver loftet et attraktivt og hyggeligt udseende.

Vandtæt farvet tapet på loftet

 • selvklæbende tapet på loftet er meget svært, du har brug for en assistent;
 • skæring, fastgørelse og docking af klæder kræver stor omhu;
 • under tapetet støber ofte udviklingen;
 • når naboerne oversvømmes ovenfra, skal dækket fuldstændig ændres.

Plastloft

PVC plastloft

Plastloft på badeværelset

Dækker plastpaneler - en meget populær type dekoration til badeværelser. Panelerne er fastgjort til aluminiumsrammen, monteret på loftet. Rammen gemmer alle fejl i loftoverfladen, giver dig mulighed for at montere en indbygget belysning, skjule kommunikation. Panelerne er forskellige i størrelse, tykkelse, farver og tekstur, så du kan vælge en indstilling til næsten enhver indretningstilstand.

Profil til fastgørelsespaneler fast suspension

Profilen er fastgjort med dowels langs omkredsen af ​​rummet.

Tilslutning af rammeprofiler

Fastgørende loftsplint

Panelet indsættes i baseboardet.

Montering af PVC paneler

Bor et hul under lampen

Det sidste panel er savet sammen og klikker ind i sporene på basispladen og det foregående panel

 • Loftet ser meget æstetisk glædeligt og attraktivt ud;
 • Materialernes omkostninger er ikke for høje;
 • ingen grund til at jævne overfladen;
 • installation kræver ikke særlige færdigheder og kraften hos alle, der ved, hvordan man håndterer værktøjet
 • Designet er holdbart, hvis det er nødvendigt, kan du udskifte individuelle paneler med reservedele.
 • belægningen er slet ikke bange for fugt, den er ikke deformeret, det er nem at rengøre med rengøringsmidler.
 • loftet er flere centimeter lavere;
 • snavs kan akkumulere i leddene, og i mangel af normal ventilation udvikler en svamp der.

Rackloft

Denne mulighed har et meget stilfuldt moderne udseende. Designet er en metalramme, beklædt med smalle strimler af plast, aluminium eller tyndt stål med en korrosionsbestandig belægning. Farvelængden af ​​sådanne belægninger er meget bred, Reiki i guld, krom, med et mønster er i speciel efterspørgsel. Installationen kan være åben og lukket: i det første tilfælde er der mellemrum mellem hullerne i en bestemt bredde, i det andet tilfælde er alle elementer stødt monteret. Montering er meget enkel, alle kan mestre det.

Spejl loftet slat

 • spektakulær udsigt, en bred vifte af farver;
 • enkel installation;
 • ingen grund til at udjævne basen
 • der er mulighed for montering af den indbyggede belysning;
 • Materialet er modstandsdygtig over for fugt, korrosion, ekstreme temperaturer, svampe;
 • let pleje
 • Om nødvendigt er det let at erstatte enkelte elementer;
 • i tilfælde af oversvømmelse ovenfra vil der ikke være nogen skade for belægningen;
 • den gennemsnitlige levetid er 30-35 år.

Rack metal loft

 • rackloft vil koste lidt dyrere end almindelig plastik;
 • snavs kan akkumulere i sømme og led.

Kassette loft

Åbent profilloftlayout

Blandt suspenderede strukturer, kassette eller modulært loft er i høj efterspørgsel. Det er en ophængt metalramme, i de celler, hvor der er lagt dekorative paneler. Til badeværelset anvendes paneler af aluminium, plexiglas, galvaniseret stål, akryl, mineral. De varierer i farve og tekstur, kan være monotont og mønstrede.

Foto kassette loft

 • ingen grund til at jævne loftets overflade
 • rammen hylder kommunikationen perfekt, der er muligheder for indbygget belysning;
 • hvis et separat panel er beskadiget, er det let at udskifte;
 • adgang til kommunikation forbliver - det er nok bare at rejse et af modulerne;
 • panelerne giver loftet et moderne og meget attraktivt udseende.

Kassette, en del af loftet

 • høje omkostninger;
 • suspension systemet tager mindst 15 cm plads, så det er ikke egnet til badeværelser med lave lofter.

Loftfliser

Loftsflise uden sømme

Loft flise på loftet, foto

Loftflise med et mønster

Efterbehandling polystyren flise er også meget populært. Tile giver et hyggeligt og æstetisk attraktivt udseende, der passer til de fleste interiørtyper. For at lime fliserne, skal loftet være godt forberedt, nivelleret, gennemboret, skal du dække med en primer. Styrofoam er modstandsdygtig over for fugt og støbeform, det kan periodisk males.

Klæbende loftfliser

Loftflise og sokkel

 • lave omkostninger;
 • lille vægt af materiale;
 • forskellige teksturer;
 • flise er let at behandle under installationen;
 • let pleje.

Foto polystyren loft fliser

Ulemper: Det er nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen;

 • Skæring og sammenføjning af fliser kræver nøjagtighed og nøjagtighed;
 • materialet bryder let, så når man klæber det er umuligt at trykke hårdt på flisen;
 • snavs kan akkumulere i leddene;
 • når oversvømmet ovenfra, kan belægningen afskrække og skal ændres.

gips gipsplader

Gipsplankloft på badeværelset

Gipspladekonstruktioner findes ganske ofte i badeværelser i et stort område. De er metalrammer, oftest flere niveauer, figurer, med indbygget belysning, beklædt med plader af fugtighedsbestandig gipsvæg. Fra oven er dækket anbragt og malet af vandtæt maling. Sådanne lofter på flere niveauer ser meget originale og stilfulde ud; Materialet er nemt at behandle, installation kræver ikke særlige færdigheder.

Split-niveau gipsplankloft

 • rammen hylder helt alle fejl, ledninger, rør, der er ikke behov for grundig forberedelse af basen;
 • maling tolererer perfekt udsættelse for damp og temperaturændringer, kan vaskes og modstår udviklingen af ​​svampe;
 • loftet ser attraktivt og solidt ud.

Smukt nedhængt loft med belysning

 • Ingen adgang til kommunikation
 • rammen tager et par centimeter plads;
 • loftets indretning er ret dyrt;
 • i tilfælde af reparation er udskiftning af en separat sektion problematisk;
 • periodisk skal loftet males for at opdatere udseendet.

Kombinationen af ​​gipsvæg og strækloft

Strekak

Populariteten af ​​stretch PVC lofter vokser kun hvert år. De er kombineret med enhver stil med dekoration, afviger i et stort udvalg af farver og teksturer. Specielt spektakulære udseende lofter med fotoudskrivning og 3D-billede.

Strekak i badeværelset

Hvidt strækloft, emhætte monteret i midten

 • høj dekoration;
 • modstand mod fugt, temperaturændringer, kondensering ophobes ikke i loftet;
 • Når det oversvømmes, bevarer belægningen et stort volumen vand efter afløb, som igen tager sin tidligere form på.

Strekak i badeværelset

Strekak med fotoudskrivning

Smukt strækloft i to niveauer

 • installationen kræver specielt udstyr og faglige færdigheder, derfor vil det ikke være muligt at lave et nedhængt loft alene;
 • en sådan finish er ret dyr i forhold til stativ og kassettelofter;
 • Filmen er let beskadiget med en skarp genstand;
 • Ingen adgang til kommunikation
 • I tilfælde af skade skal belægningen være fuldstændig udskiftet, det kan ikke repareres.

Glasloft

Belyset glasloft

En sådan finish er en dyr fornøjelse, men usædvanligt spektakulær. Plader af hærdet glas kan være uigennemsigtige, spejl, farve, med billeder og farvede ruder, med indbygget belysning. Installation sker i henhold til typen af ​​kassettelofter, men rammen bruges forstærket, da glasets vægt er stor nok. Selvfølgelig skal basen også være særlig holdbar, ellers kan hele strukturen en dag falde sammen.

Glas loft, vægmaleri

 • Loftet ser usædvanligt imponerende og originalt ud, udvider rummet visuelt;
 • glasset er ikke bange for fugt eller svamp, det kan vaskes med et hvilket som helst rengøringsmiddel;
 • Ved omhyggelig forsigtighed vil belægningen vare mere end et dusin år.
 • høje omkostninger ved materialer og installation;
 • installationen kræver nøjagtige beregninger af belastningen på basen og betydelige lønomkostninger, derfor bør den håndteres af en specialist;
 • ikke egnet til værelser med svage gulve;
 • På overfladen af ​​glasfladen er det let at forblive, så du skal passe på det mere omhyggeligt.

Glasloft

Hvilket loft at vælge

Hvert af de beskrevne valgmuligheder er attraktivt på sin egen måde, men hvis du tager højde for det optimale forhold mellem omkostninger, dekoration og brugervenlighed, er plast- eller slattedækket det bedste valg. Takket være et bredt udvalg af paneler kan du finde en interessant og usædvanlig kombination af farve og tekstur, eller tværtimod vælge en diskret klassisk version. Hvis badeværelset er indrettet i højteknologisk eller loft-stil, ideel til panelet med spejlbelægning, samt krom og med metalliske farver. Dette er en fantastisk mulighed for at vise fantasi, at føle sig lidt designer.

Rippled loft

Montering af rackloft på badeværelset

Montering af rackloftet er det afsluttende trin i færdiggørelsen af ​​badeværelset. Forudkast loftet skal rengøres fra støv, skrælning gips, maling, alle eksisterende revner bør broderes og forsegles med kitt. De steder, der er ramt af svampen, skal rengøres og behandles med antiseptiske midler. Afslutningsvis er overfladen dækket af en vandtæt primer med antifungale additiver for at eliminere udseendet af skimmelsvamp i fremtiden.

Rådet. Før installationen skal du udføre ledninger til belysningsenheder og fastgøre ledningerne i loftet med dowel-negle og plastik.

I processen skal du:

 • dekorative lameller lavet af plast eller aluminium;
 • aluminiumsprofiler;
 • stringers (bæredæk);
 • suspensioner;
 • skruer og dowels;
 • saks til metal;
 • niveau; bor med et sæt øvelser.

Trin 1. Langs rummets omkreds på væggene tegner en flad vandret linie i en afstand på 15 cm fra den grove bund. Til mærkning er det meget bekvemt at bruge et laserniveau, men i mangel af en almindelig konstruktion vil man gøre det.

Trin 2. På markeringslinjen skal du markere hvert 40-50 cm point for hullerne til fastgørelsesanordninger og sætte de samme mærker på profilen. Bor huller i styrene, derefter i væggene, ved hjælp af passende bor. Hulernes diameter skal være 6 mm.

Mærkning på væggen og boring huller

Trin 3. Ind i hullerne i væggene indsæt dykker, hammer dem flush med overfladen, applicer en profil og skru i selvlukkende skruer.

Sæt dykker i huller

Profilen skal placeres strengt langs linjen, afvigelserne i vandret retning vil føre til en forvrængning af strukturen. Til sammenføjning af hjørnerne skæres enderne af profilerne i en 45 graders vinkel.

Angle docking indstilling

Trin 4. Carrier dæk er installeret mellem to modstående vægge - strengere. Mellem strængernes ender og profilvæggen skal der være et hul på ca. 10 mm for at kompensere for termisk ekspansion. I dette tilfælde er elementerne strengt vinkelret på hinanden.

Rådet. For at forbinde de to strengere er det nødvendigt at pålægge den ene på den anden for at justere de perforerede huller og fastgøre skruerne på begge sider.

Trin 5. På loftet skal du mærke placeringen af ​​fastgørelsesanordningerne til strengere i en afstand på 20 cm fra væggene og ca. 0,7-1 m mellem dem. Bor huller, indsæt dowels og skru strengerne. Skruer er ikke skruet til enden, hvilket giver mulighed for at justere højden af ​​skinnerne i installationsprocessen.

Monteringsordning af slattedlofter

Trin 6. Fastgør den første skinne: Anbring den på startprofilen, indsæt i sporene på strengerne og tryk, indtil den klikker. Mellem spidsens ender og profilens væg skal der være huller på 5 mm.

Reiki profil (plastik)

Rækken er indsat i profilenden

Skinnen snaps ind i stringer og den modsatte profil på væggen

Montering af plastlameller

Trin 7. På samme måde skal alle andre skinner fastgøres til lampens placering. For at lave et hul under det, markere midten af ​​udskæringen med en blyant og bor med en krone med den ønskede diameter. Dernæst indsæt lampens krop i hullet, hold det fast, fastgør panelet til strengerne, led tråden indeni og tilslut en lyspære.

Dyser til boring

Fremtidigt hul til lampen i skinnen

Trin 8. På samme måde monterer de alle andre armaturer, tjekker deres arbejde, fuldfører installationen af ​​hele skinner. Hvis den sidste plank er bredere end nødvendigt, skæres den til bredden med metal saks. Materialet er ret tyndt, så det er ikke svært at skære.

Tilsluttet armatur (eksempel på installation i loftet med spejleffekt)

Rådet. For nemheds skyld på skinnen skal du trække en skærelinje og derefter dreje vinkelret på samme side i en afstand på 4-5 cm fra hinanden og bøj materialet lidt. Derefter er det meget nemmere og hurtigere at afskære overskuddet.

Trin 9. Når du har sikret den sidste bjælke, skal du kontrollere lågenes vandrette position og stram skruerne i strengerne om nødvendigt. Huller mellem lamellerne gør det nemt at gøre.

For det første er den sidste rake savet sammen installeret, efter den sidst men en sidste

Trin 10. Nu er det fortsat at lukke hullerne med specielle indsatser, hvis de leveres af designet. De skæres til den krævede længde, indsættes mellem lamellerne, stramt presset til kliket.

Et eksempel på en dekorativ loftsstrimmel snaps kun ind i slidserne.

Den færdige belægning må ikke have huller og revner mellem elementerne, alle lameller skal være i samme plan. Hvis loftet går i bølger, betyder det, at du ikke har stramt fastgørelserne på strengerne. For at løse problemet skal du forsigtigt smøre indsatserne på problemområderne, dreje skruerne og returnere indsatsen på plads.