Gipsplankloft: Fordele og ulemper

Gipsplader lofter bruges ofte i bygge- og reparationsarbejde. De er installeret i stuen, gangen, køkkenet, toilet og badeværelse. I rum med høj luftfugtighed installerer de vandtæt gipsvæg, som er ergonomisk og æstetisk.

Fordele og ulemper ved at bruge gipsvæg til strøm på badeværelset

Før du laver loftet i badeværelset af gipsplader, skal du kende fordelene og ulemperne ved dette materiale.

Fordelene ved gips er:

 1. Højt niveau af brandmodstand, fugtighedsbestandighed og lydisolering. Dette materiale deformeres ikke selv i et rum med fugtighed op til 90%.
 2. Miljøvenlighed. Gipsvæg er kun fremstillet af naturlige ingredienser, der er helt sikre for menneskers sundhed.
 3. Æstetisk udseende. Materialet giver dig mulighed for at skjule alle uregelmæssigheder og defekter i loftet.
 4. Hurtig og nem installation. Gibsoboard-loftet kan installeres selv af en ikke-professionel med et minimalt sæt værktøjer.
 5. Lav materialomkostninger. Køb af materiale tager ikke meget penge, gipsvæg i forhold til andre byggematerialer er en af ​​de billigste.

Men gipsvæg har to væsentlige ulemper:

 1. Hvis naboerne oversvømmer loftet på dit badeværelse, vil gipsvæggen ikke opretholde en sådan belastning. Han bliver nødt til at ændre sig.
 2. Det er bedre at ikke bruge materialet i et badeværelse med et lavt loft, ellers bliver rummet endnu lavere. Den eneste vej ud er at kontakte en designer, der med succes kan designe loftet.

Hvordan tilbereder man et badeværelse til installation af hypos?

Gipsvæg på loftet på badeværelset kan installeres uafhængigt. For at gøre dette skal du have en metalprofil for at skabe en ramme, skruer for at styrke materialet, værktøj til arbejde (målebånd, niveau, boremaskine, skruetrækker), kittetyper.

Inden du installerer gipsvæg på badeværelset, skal du sørge for tilstrækkelig ventilation og behandle arbejdsfladen med antisvampemiddel. Før arbejdet påbegyndes, skal du sørge for at alle ledninger er isolerede og er i bølgepap.

Og her er en artikel om loftet af gipsplader i køkkenet.

Installation trin

Når forberedelsen er afsluttet, kan du fortsætte til hovedarbejdet - installation af loftet på gipsplader.

 1. Fastlæggelse af loftets niveau, markering af området. På loftet skal steder til fastgørelse af spændingen af ​​hovedprofilen og de områder, hvor de indbyggede lamper er placeret, være markeret.
 2. Montering af hovedprofilen på loftets omkreds. Til dette skal du bruge et niveau.
 3. Styrkelse af gipsvæggen. Efter forberedelsen af ​​rammen kan du gå videre til hovedfasen. Først skal du trimme gipsvæggen til den ønskede størrelse. Ved hjælp af en skruetrækker fastgøres materialet til rammen. På samme tid er det nødvendigt at bore hullerne fra lamperne og fjerne ledningerne.
 4. I sidste fase af installationen skal du håndtere skruerne og sømmen, og derefter udføre slibning. Eventuelt kan du lægge et lag af akryl primer, det vil øge niveauet af beskyttelse af materialet mod fugt.

Og så artiklen om reparation af gipsplader lofter.

Se vores hjemmeside http://ru-house.net/. Og du vil lære meget mere informativ, nyttig information.

Loftet i badeværelset er gips. foto

Gipspladens loft er i stand til at dekorere absolut ethvert badeværelse. For et lille værelse anbefaler designere at vælge et lyst materiale med lys. For at gøre badeværelset frisk, kan du tilføje grønne nuancer. Gul og sand nuancer er populære, og kombinationen af ​​sort og hvid vil bidrage til at understrege streng stil.

Loftet af fugtbestandigt gipsplader i badeværelset

Loftet er den mest iøjnefaldende del af det indre af ethvert rum, herunder badeværelset. Det skal ikke kun være glat og smukt, men også praktisk. For at opnå dette nemt, hurtigt og med minimale økonomiske omkostninger kan du ved hjælp af gipsplader. Overvej trin for trin hvordan man monterer loftet på gipsvæggen på badeværelset.

Hvorfor netop GCR?

Som noget andet har dette materiale sine fordele og ulemper. Fordelene ved at bruge gipsplader i badeværelset:

 • Pretty simple installation, tilgængelig selv til en novice master.
 • For at installere loftet kræver ikke specielle dyre værktøjer. Der anvendes sædvanlige materialer, som kan findes i enhver stor byggeforretning.
 • I rummet bag det nye loftplan kan spotlights placeres eller elementer af tvungen ventilation kan skjules der, hvilket er særligt vigtigt for et badeværelse eller et kombineret badeværelse. Om nødvendigt kan en varmelegeme eller lydisolering placeres i dette rum.
 • Gipsvæg er kompatibel med alle overflader. Den enkleste løsning er at belægge den med vandtæt maling af den valgte farve.
 • Endelig er det muligt at skabe ikke blot flade, men også fladkonstruktioner fra et gipsplader, så organisk som muligt, der passer dem ind i badeværelset og opnår det unikke design. Nogle interessante designløsninger er præsenteret på billedet.

Cons gipsplank loft i badeværelset

Selvfølgelig er der ulemper:

 • Falske lofter reducerer højden af ​​rummet. Mindst tykkelsen af ​​profilen, der blev brugt i installationen af ​​rammen.
 • Gipsvæg, selvom den er fugtighedsbestandig, er ikke designet til permanent kontakt med vand. Takets design kræver omhyggelig efterbehandling efter installation for at forhindre fugt i at trænge ind under overfladen. Dette kan føre til dannelse af mug eller meldug under overfladen, hvilket uundgåeligt medfører hurtig demontering og reparation. Derfor skal søm og tætning være meget omhyggeligt.

Funktionerne bruger GKL til loftet på badeværelset

Når du planlægger at skabe et gipsplankloft på badeværelset, skal du tage højde for flere vigtige nuancer:

 • I et rum som et badeværelse anvendes kun fugt-beskyttende gipsplader. Det er ret nemt at skelne det fra det sædvanlige: arkene er malet grønt og mærkes med GKLV.
 • Rammen på det hængende loft er lavet af galvaniseret metalprofil. Det er mere modstandsdygtigt mod fugt end træ.
 • Baseplanet under loftets overflade behandles omhyggeligt med en antiseptisk opløsning.
 • Hvis du planlægger at montere nogen massive dele af interiøret, bliver rammen forstærket på forhånd på disse steder.

Materialer og værktøjer

Efter de nødvendige målinger er foretaget og tegningen er udarbejdet, er det muligt at lagre på materiale. Det vil tage:

 • Vandtæt gipsvæg.
 • Guide og loftprofil.
 • Direkte suspensioner for udjævning af loftet.
 • Fastgørelsesanordninger: dowel-negle, metal skruer.
 • Tætning tape.
 • Forstærkning af glasfibernet.
 • Putty og primer til gips.

Det er vigtigt! I badeværelset kan du ikke bruge gipsplaster, der er bange for fugt. Egnet vandtæt cement eller polymer blanding.

Som nævnt kræver arbejdet ikke et særligt eller sjældent værktøj. Du skal bruge:

 • Punch med den ønskede boremaskine.
 • Skruetrækker. En særlig smule designet til at arbejde med gipsvæg er meget nyttig: det begrænser skruens dybde. Dette giver dig mulighed for ikke at skylle materialet under installationen.
 • Metal shears at skære profilen.
 • Spatel, pensel og rulle til tætning af ledd og gipsvægsprimer.
 • Malekniv
 • Mærkning og måleværktøjer: roulette, niveau, vinkel, blyant.

Rammeinstallation

Efter det forberedende arbejde, der består i at fjerne de løst vedhæftede elementer i den gamle belægning og anvende et antiseptisk middel, er mærket gjort:

 • På en valgt afstand fra basisplanet er niveauet af guiderne plottet ved hjælp af et niveau.
 • Markerede vedhæftede punkter bæreprofil. Trinet mellem disse elementer skal svare til gipsvæggenes dimensioner, normalt er det 60 cm.

Hvis badeværelset er lille, er det ikke nødvendigt at lave vinkelret lintel. Hårdhed, som vil give fragmenter af GCR, er nok.

 • På linie med fastgørelse af bæreprofilen markeres installationsstedet for direkte suspensioner.

Efter markeringen skal ramme:

 • Pladen af ​​guiderne støder op til væggen med en spjæld tape. Derefter er de monteret med dowel-negle med et trin på 40-60 cm.
 • Huller er boret i loftet, og direkte suspensioner er monteret.
 • Bærerprofilerne skæres i længde og indsættes i styrene. Det anbefales at gøre dem mindre end den ønskede størrelse med 1-1,5 cm. Derefter er de fastgjort med metalskruer.
 • Styring af niveauet for positionen af ​​lejeprofilerne, fastgør dem med direkte suspensioner. Der er en række huller i dette fastgørelsesorgan: skruer skrues i en af ​​dem, hvorefter de udragende dele af suspensionerne er bøjet mod loftet.
 • Om nødvendigt fastgøres vinkelret lint på samme måde.

Profilerne kan tilsluttes nettet ved hjælp af følgende teknik: nettet er skåret 2 cm større end den krævede størrelse, hvorefter sidestylderne fjernes i dens ender og tungen er bøjet af. Han og fastgør skruerne til lejeprofilen. Krabbe stik kan også bruges til pålidelighed.

Rammeaggregatet er beskrevet mere detaljeret i denne artikel.

Installation og forarbejdning af gipsvæg

Efter at have færdig monteringen af ​​rammen strækker de de nødvendige kommunikationer og forbereder fastgørelsen af ​​lamper eller andre anordninger anbragt i lofthulrummet. Herefter fastgør gipsvæggen:

 • Fragmenter af de ønskede størrelser er markeret og skåret. Gør det nemmere med en maleri kniv: papen er skåret på den ene side, så pladen er forsigtigt brudt langs denne linje og papen er afskåret på den anden.
 • På steder, hvor man kan tilslutte stykker af gipsplader med en malerikniv eller en kantplank, laves fliser i en vinkel på 45˚.
 • Beklædningselementerne fastgøres med skruer til profiler i intervaller på 20-25 cm. De skal udelukkende tilsluttes på profilens overflade.

Efter afslutningen af ​​installationen af ​​gipsvæg udføres behandlingen af ​​det resulterende plan:

 • Det forstærkende mesh er limet til sømme. Du kan lægge en lille kitt på leddet og trykke masken ind i den.
 • Putty påfyldning er forseglet flush med loftets plan.
 • Efter at blandingen tørrer, gnides sømmen med fint sandpapir. Regler for tætning af ledd og videoer, se her.
 • Hullerne dannet af skruerne på skruerne er også forseglet og gnidd.
 • Hele overfladen af ​​loftet er primet to gange med en universel sammensætning. Det andet lag påføres efter fuldstændig tørring af den første.

Så snart kittet er fuldt indstillet, kan loftet males eller udsættes for en anden finish. Til maling skal overfladen anbringes med vandtæt kitt i flere lag. Læs hvordan du gør det lige her.

Nøjagtighed og opmærksomhed under arbejdet sikrer kvaliteten og holdbarheden af ​​gipspladens loft på dit badeværelse. Visuelt vises redigeringsprocessen i videoen.

Hvordan man laver et loft i badeværelset: en sammenligning af populære sorter

Bestemme hvilket loft der skal laves i badeværelset, du skal kun være opmærksom på materialer, der kan modstå høj luftfugtighed i rummet. Nu i butikkerne er der en overflod af forskellige efterbehandlingsmaterialer, der passer til et vådt miljø af sanitære anlæg. Disse er suspenderet, spænding, plastpaneler, racklocksystemer mv.

Stretch loft: et fremragende valg, men det vil være svært at undvære at ringe specialister

Den mest ideelle, men temmelig dyre mulighed for loftindretning i et badeværelse er et strækloft. Her kan du meget om fordelene ved dette system, og du kan næppe sige noget om sine mangler. Er det en høj pris. Men her, hvis vi tager højde for, at lærredene tjener efter installation i 15 år og mere, kan man være enig med prisen. Strækloft er ikke kun bange for fugt, men han kan selv holde op til hundrede liter vand. Denne fremragende kvalitet af en sådan løsning vil være meget nyttig til afslutning af badeværelset. Dette er rummets naboer på toppen oftest oversvømmet med vand. Derfor, hvis du installerer et strækloft på badeværelset, sparer du ikke kun penge på hyppige reparationer, men også dine nerver.

Stræklofter er sikre for sundheden, udsender ikke toksiner, har et rigt udvalg af farver. I et ord er dette et godt efterbehandling materiale ikke kun til badeværelset, men også for hele lejligheden.

Falsk loft - åben plads til kreativitet

Suspenderede lofter er også velegnet til at dekorere loftet i badeværelset. Denne type finish er billigere end lofter. Der er fliser systemer lavet af mineraluld. Dette materiale er ikke bange for vand, og i tilfælde af oversvømmelse kan du nemt ændre pladerne, hvorpå pletterne forbliver uden at forstyrre hele loftets design. Men når du køber et sådant loft system, skal du tjekke med sælgeren, hvor vandtæt de er, og om de passer til dine behov. Plader, hvor en stor procentdel af papir og ler er tilsat mineralfiberen, anvendes kun til tørre rum. Du kan vælge et hængende loft med metalplader - stål eller aluminium, der er plader af plexiglas.

Alligevel er det mest populære materiale til hævede lofter (og ikke kun for dem) i dag gipsvæg. Hvis du vælger en fugtbestandig løsning, kan du bygge det fra både et enkelt enkeltniveau og en mere kompleks multi-level-løsning. Ved køb af plader af gipsvæg er det vigtigt at være opmærksom på deres farve - dem der ikke er bange for vand, som regel malet grønt. Du skal også være opmærksom på installationstidspunktet: På trods af alle graden af ​​beskyttelse kan gipskanterne stadig let lider af for høj fugtighed.

Et hængende loft er en pålidelig, eksternt attraktiv konstruktion, men den største ulempe ved en sådan finish er, at du skal ofre 10-15 cm plads. Hvis lofterne i dit badeværelse er høje, er dette ikke vigtigt, men for et værelse med lave lofter er den suspenderede version muligvis ikke acceptabel.

Plastpaneler er ideelle til budgetbevidste.

Plastpaneler til loftet i badeværelset er også velegnede. De reducerer ikke meget højden af ​​dit loft, men deres udseende er ifølge nogle estimater ikke særlig attraktivt. Selv om du tager højde for deres lave omkostninger og anvendelighed, så for mange kan det være en meget god løsning på loftproblemet.

Aluminium rack design - smuk og praktisk

Det er værd at være opmærksom på de slattede loftssystemer af aluminium. De er produceret i forskellige farver, former og teksturer. Sådanne løsninger er holdbare, fugtighedsbestandige og miljøvenlige. På badeværelset ser de meget godt ud.

Eller måske bare male?

Den mest økonomiske, enkle og dokumenterede måde at afslutte loftet på i badeværelset er at male. Selvfølgelig er dette ikke den mest avancerede metode til efterbehandling, men hvis overfladen af ​​betongulve er helt glat, så hvorfor ikke bare male den?

Video: Ekspertrådgivning om valg af lofter

Hvilken slags loft at vælge på badeværelset er for alle individuelt afhængig af deres økonomiske muligheder, og nu er der masser at vælge imellem i butikken.

Billeder af gipsplader lofter i badeværelset

Et badeværelse kan ikke betragtes som enkelt i design: oftest er det et lille rum, nogle gange en ikke-standard konfiguration. Derudover spiller fugtighed og temperaturændringer også en rolle - ikke alle belægninger kan modstå disse faktorer.

Der er flere materialer til at lave lofter i dette rum, men hvilken er den bedst egnede? Vi mener, at disse er gipspladerlofter - i badeværelset har de arbejdet godt, og de næste par billeder viser, at de også kan laves smukt.

Har fin finish på badeværelset

Som vi allerede har sagt, er reparationen af ​​et badeværelse forbundet med en række visse vanskeligheder, som kan overvindes af det korrekte udvalg af materialer.

Først og fremmest bemærk venligst, at den sædvanlige gipsvæg ikke virker.

I stedet forbyder ingen sin anvendelse - men resultatet vil ikke vare længe (især maling). Standard gips absorberer fugt, hvilket betyder, at belægningen meget snart vil begynde at forringes, både eksternt og internt.

Derfor i butikkerne skal du kigge efter GKVL - fugtsikre gipsplader. De kan identificeres både ved passende mærkning på pakken og ved den karakteristiske grøn farve. Ingen grund til at tro, at det forpligter dig til et bestemt interiør - sådan en GCR er malet på samme måde som en normal.

Råd: Det er bedre at tage en maling, der ikke er vandopløselig, ellers bliver dit loft snart dækket af en slags skilsmisse.

Suspended gipsplader lofter vil se godt ud i et badeværelse i næsten enhver konfiguration. Men husk at de gemmer 10-15 centimeter af vægens højde. Hvis du beslutter dig for at lave et design på flere niveauer, vil dette antal stige - hensyn til dette ved udformningen.

Det er også vigtigt at være opmærksom på graden af ​​beskyttelse af armaturer - en parameter, der angiver, hvor meget lamperne ikke udsættes for fugt og støv. Hvis det for de fleste lokaler ikke er for vigtigt, så skal du omhyggeligt studere disse oplysninger for sikker og pålidelig belysning på badeværelset.

Udpegningen af ​​graden af ​​beskyttelse består af de karakteristiske bogstaver IP og to tal.

Så den mest populære til brug i almindelige boliger - IP20. Dette vil ikke være nok for dig: Sådanne lamper er ikke beskyttet mod indtrængning af vand, hvilket kan forårsage kortslutning.

Lamper med beskyttelsesklasse IP21 / IP22 vil gøre - de er ikke bange for fugt og små dråber, de modstår temperaturændringer godt. De må ikke nedsænkes i vand, men i loftet opstår en sådan risiko kun i tilfælde af oversvømmelse.

Selvfølgelig er der meget mere beskyttede lyskilder - f.eks. IP67 bruges til indendørs poolbelysning. Men de er meget dyrere, og der er ingen grund til at betale for dem.

Hvis du ikke er sikker på, at du er opmærksom på mærkning eller er i tvivl om din beslutning, skal du kontakte enhver hardware butik.

Efter at have behandlet nogle teknologiske funktioner, foreslår vi at flytte til det mest interessante - se vores fotogalleri af gipspladerlofter i badeværelset. Der er mange flotte muligheder.

Kombineret badeværelse

I mange lejligheder af typisk bygning bad kombineret med et toilet. Lad os forlade spørgsmålet om, hvorvidt det er praktisk. Vores opgave er at forstå, hvordan man arrangerer et sådant værelse ved hjælp af GCR.

Normalt er de kombinerede badeværelser ikke store i størrelse (der er undtagelser, men vi snakker om dem lidt lavere). Derfor anbefaler vi, at du foretrækker lysetoner.

Har du en høj, men ikke for rummeligt badeværelse? Prøv at installere et hvidt split-loft med skjult belysning. På den ene side vil en sådan løsning afbalancere rummet - nogle gange med denne konfiguration er der en ikke så hyggelig følelse af at være i en brønd. På den anden side vil lyse farver gøre rummet visuelt bredere.

Desuden skaber dette lys en volumetrisk effekt og ser interessant ud - en af ​​de få dekorationer, der passer til sådanne små badeværelser.

Forresten er det ikke nødvendigt at vælge en LED-strimmel med hvidt lys. Usædvanlig lysende kant - en hidtil uset og stilfuld reception. Sandt nok er det nødvendigt at omhyggeligt vælge skyggen, så den er i harmoni med andre farvede elementer.

Er badeværelset rummeligt nok? Derefter eksperimenterer med den originale form af en gipskonstruktion på flere niveauer med en indsats af gennemsigtigt stretchstof. Volumetriske elementer og spotlights ser meget interessant ud. Det vigtigste er en følelse af proportioner. Når du designer layoutet, skal du overveje alle dimensioner for ikke at overbelaste loftet - ellers får du resultatet modsat det, der var beregnet.

Nuance: Gipsvæg hjælper dig med at zone det kombinerede badeværelse. Brug til dette design "loft-gulv". Selvfølgelig er små rum på 2 til 3 meter ikke en mulighed - selv en meget tynd skillevæg gør det svært at flytte. Men for mere rummelig - ret rimelig og funktionel løsning.

Ikke-standard badeværelse konfiguration

Men med et typisk badeværelse er det ikke svært at forstå. Men hvad skal man gøre, hvis man er heldig med en ikke-standard konfiguration? For eksempel med placeringen på loftet eller en usædvanlig form for loft?

At dømme efter anmeldelser på talrige fora passer loften af ​​gipsplader i dette tilfælde også perfekt. Vi tilbyder at se vores fotogalleri for at se dette!

Det er muligt at lave konstruktioner af næsten enhver form fra gipsvæg. Derfor er det ikke svært at bruge det til at afslutte det trekantede tag. Giv fortrinsvis spotlights frem for massive lysekroner - sidstnævnte synes ikke at være meget relevant.

Desuden er det let at lave en kasse til et vindue i en gipsvæg - det er praktisk og meget økonomisk, da det ikke er nødvendigt at tænde lyset om dagen.

Bemærk: Hvis du ikke ønsker at forkæle udseendet, skal færdiggørelsen udføres meget omhyggeligt. De mindste uregelmæssigheder vil ødelægge alt det positive indtryk.

Unødvendigt smal og lang plads? Vær opmærksom på to-tier design af bølge form. Det vil medvirke til at gøre rummet lidt mere volumen. Det er sandt, det er ikke et panacea, men det er et forsøg værd.

Lige så vigtigt er belysningen: kassér store elementer til fordel for små flade lysekroner eller spotlights.

Afviger rummets layout fra det sædvanlige rektangel eller firkant? Der er to muligheder: enten forsøge at glatte det ud med et loft på flere niveauer eller omvendt understrege en usædvanlig form, som det blev gjort på det næste billede.

Den glatte overflade kommer næsten i kontakt med tagskægget, men badeværelset ser ikke for lavt ud. Alle ekstra hjørner på væggene er mærkbare. På samme tid afleder belægningen ikke opmærksomheden fra den oprindelige skål og mønstret flise.

Hvis rummet er omvendt, rundt, understrege det med glatte bølger i loftet. I et lille badeværelse kan de være passende, hvilket skaber interiøret. Sandt nok er det vigtigt ikke at overdrive det: Du bør ikke oprette et dusin niveauer med komplicerede skilsmisse. Men designet, som i dette billede - perfekt.

På trods af den tilsyneladende enkelhed ser dette design stilfulde og elegante ud.

Hjørne badeværelse med panoramavindue? Ikke den mest populære beslutning i vores land, men hvorfor ikke, især hvis visningen inspirerer til et behageligt ophold i varmt vand.

Figuren loft af fugt-resistente gips i et sådant badeværelse ville være det bedste valg. Du kan prøve efterligning af caissons (du vil lære om dem ved at læse denne artikel). Grasiøs symmetrisk ser godt ud, især hvis du fremhæver dem med spotlights.

Men det er bedre at nægte for hårde bjælker - de vil ødelægge hele indtrykket og fedt effekten.

Buede lofter

Vores udvalg af billeder af smukke gipsvæg lofter i badeværelset ville ikke være komplet, hvis vi havde glemt at nævne figured multi-level designs.

De adskiller sig fra mange af de sædvanlige belægninger med et eller to niveauer af kant rundt omkretsen. Sådan mere kompleks i implementeringen af ​​moderne ideer passer ikke til hvert værelse - der skal være plads til dem. Hvis du ikke er sikker på, at rummets størrelse er passende, skal du tænke på en anden mulighed.

Nuancen af ​​denne beslutning er ikke i dens dimensioner. Usædvanlige laminatindsatser er på ingen måde det mest anvendte materiale i bade. Forskellen i teksturer ser imidlertid fordelagtigt ud, og en temmelig typisk konfiguration bliver til et mesterværk af design.

Her er det nødvendigt at sikre, at farverne kombineres med hinanden. Selvfølgelig er hvid velegnet til alt. Hvad med møbler og tilbehør? Enhver, selv de højeste kvalitet reparationer kan blive forkælet af overdreven variation. Så husk om moderering.

Det volumetriske design med spejlindsatser er en fremragende løsning til højteknologisk indretning. Vær opmærksom på loftets form i dette billede - klare og glatte linjer, ingen bløde og afrundede hjørner.

De samme principper følges, når man vælger VVS, møbler. Sådan skarphed er karakteristisk for denne stil, så det er bedre ikke at afvige fra det.

Interessant tip: Prøv at fremhæve designet med farvede LED strips. Dette vil føje futurisme til interiøret og gøre det virkelig usædvanligt.

Vær ikke bange for at lege med blomster - hvem sagde at gipsvæggen skal være hvid? I butikkerne er der mange typer vandtæt maling - vi tror, ​​at du ikke vil være svært at vælge imellem en bred vifte af passende skygge.

Et glimrende eksempel på farve matching er i dette billede. Pastelblå og rosa er perfekt kombineret med hinanden. Denne teknik er god til et lille badeværelse - det gør det visuelt større, men samtidig ser loftet ikke kedeligt ud og standarden. Forsøg at finde den perfekte kombination for dig.

Vil du have noget lysere? Tænk på en kombination belægning. En lys blank indsats fra strækstoffet vil spille, hvis du laver det mere fastholdte gipsvægskasse.

Her skal dog være mere forsigtig. Vi har allerede skrevet om, hvordan du vælger farver i en separat artikel - følg disse regler, hvis du ikke vil give op på det endelige resultat.

Dekorer gipsplankloftet kan ikke kun ualmindelig form og interessante toner - prøv at anvende en række dekorative elementer.

Fresco - hvad du har brug for. Forvis dig ikke af det faktum, at maleriet normalt ikke bruges i badeværelser. Med den rigtige tilgang vil den se harmonisk og naturlig ud. Det er bedre at vælge en lille figur af billedet, især hvis rummet ikke skelnes af store dimensioner. Vælg et mønster, der er i harmoni med væggene og VVS.

Vi er sikre på, at du kunne lide vores samling. Vil du gerne se mere aktuelle designideer ved hjælp af PCG? Det tilbyder et stort udvalg af billeder af gipsplader lofter til alle værelser - der vil du helt sikkert finde noget, der vil behage.

Suspenderet lofter af fugtbestandigt gipsplader til badeværelset

Loftet på gipsplader i badeværelset er en velprøvet måde at løse mange problemer på indretningen af ​​loftet på badeværelset: fra æstetisk til praktisk. Et sådant multifunktionelt og lydigt materiale i arbejdet pålægges udførelsen af ​​selv de mest utænkelige design ideer til opførelse af kanaler til lofter, udjævning af overfladen og maskeringsdelen af ​​kommunikationen. Hvor præcis det er bedre at udføre projekter med gipsvæg til loftet i badeværelset, vil være en samtale.

Loftet i badeværelset: fordele og ulemper ved ideen

Afslutningsark af GCR vil være vellykket, hvis du er i stand til at tage højde for styrken og svaghederne i dette materiale.

Positive øjeblikke:

 • muligheden for god fugtmodstand, lydisolering og brandmodstand;
 • meget overkommelige materielle omkostninger;
 • gode maskeringskvaliteter: eliminering af overfladefejl på kort tid;
 • Denne finish er sikker for miljøpræstationer;
 • giver dig mulighed for at skjule ledninger, ventilationselementer og anden kommunikation, der skal lægges gennem loftet;
 • let at udføre installationsarbejde, passende til konstruktion af strukturer af alle former og størrelser.

Problem nyanser vedrørende brugen af ​​gipsvæg på badeværelset

 • finishen er forholdsvis skrøbelig;
 • behovet for at bygge yderligere kasse "stjæler" højden på badeværelset. Ideen om en gipsvægskonstruktion er dårligt gennemførlig i et badeværelse med et lavt loft.

Installation af gipsplader til badeværelset loftet: hvad du behøver at vide

At lave en kasse med gipslamper på loftet på badeværelset bør udføres forberedende arbejde:

 1. Til badeværelse, brug kun vandtæt gipsplank.
 2. Bestem ideen om et fremtidigt design og lav tegninger. Projektet kan være så strenge geometriske former på et niveau og på flere niveauer med udsmykkede former og linjer.
 3. Basen skal være tør, stærk og behandlet med et antisvampemiddel.
 4. Kvaliteten af ​​isoleringen udført af kommunikationsboksen skal være på højeste niveau. Hvis du ønsker det, kan du varme rummet ved at installere specialplader til varmeisolering.
 5. Under strukturen er det nødvendigt at bygge en ramme fra en metalprofil i overensstemmelse med den valgte form af den fremtidige struktur. Hvis du beslutter dig for at lave en ramme af træ, skal du beskytte det mod fugt.

Korrekt installation, i trin

For at opbygge et høj kvalitet, pålideligt og smukt gipsplankloft på badeværelset skal du handle som følger:

 1. Markér korrekt alle niveauer af det fremtidige design: grundlæggende, under lamperne.
 2. Juster profilen rundt om hele strukturen, og sørg for at bruge niveauet
 3. På formularen konstrueret fra en profil begynder at syge HL. Da det er fleksibelt og formbart, er det uden vanskeligheder muligt at konstruere de mest indviklede former og elementer: abstrakte linjer, blomstermotiver.
 4. Når du lægger materialet på metalprofilen, skal du bruge selvdrejende skruer, men prøv ikke at overdrej dem, ellers kan gipset briste eller strukturen vil deformere.
 5. Sømene på kassen på de fugtbestandige kittesæt "sæde" specielle hjørner, der beskytter kanterne af strukturen og gør en smuk geometri af linjerne.
 6. Hele samlet kasse skal være dækket af højkvalitets fugtbestandig kitt, der skæres før dette hul til belysningsenheder.
 7. Lad gipsloftet tørre og udføre overfladepolering af høj kvalitet. Først skal du bruge et stort sandpapir og derefter et nul.
 8. Sørg for at belægge hele gipskassen med en akrylprimer. Dette vil hjælpe med at modstå fugt og jævnt fordele malingen over overfladen.
 9. Det er muligt at sætte maling efter fuld tørring af et loft fra HL.

Selvkonstrueret loftsbeklædning fra GKL på badeværelset er en ganske ansvarlig sag, men helt gennemførlig. Forsigtig og ansvarlig tilgang, overholdelse af alle anbefalinger - og resultatet vil helt sikkert behage dig.

I denne artikel vil vi overveje:
Gipsplankloft i badeværelset: fordele og ulemper ved dette design
Sådan laver du et loft på gipspladen: Installationssekvensen i badeværelset

Hvem sagde det er bedre at stoppe med at bruge gipsplankloftet på badeværelset?

Den eneste motivation for en sådan påstand er sandsynligheden for, at naboerne oversvømmer ovenfra. Men hvis du tænker på det grundigt, findes der sådan en chance i et andet rum, og det er ikke en grund til at nægte smukke buede lofter, f.eks. I hallen eller soveværelset? I denne artikel lærer vi sammen med webstedet vannaja.net, hvordan man korrekt sætter et loft på gipsplader i badeværelset og samtidig beskytter det ikke blot mod den øgede atmosfæriske fugtighed, men også fra mulige oversvømmelser ovenfra.

Er det muligt at lave et loft på gips på badeværelset

Gipsplankloft i badeværelset: fordele og ulemper ved dette design

Til at begynde med vil vi selv bestemme, hvor vigtigt det er at have et gipsplankloft på badeværelset. Hvis dette design er det mest optimale ud fra designsynspunktet, og intet andet fjernesystem kan erstatte det, så er det så.

Og vær ikke opmærksom på den populære tro på, at gipsvæg på badeværelset er en tidsbombe. Se på denne situation fra den anden side. Stiller de vægge i badeværelset med gips?

Vi kan sige mere - i nogle tilfælde anvendes dette materiale til fremstilling af indvendige skillevægge, der adskiller badeværelset fra andre rum i boligarealet. Så hvorfor ikke bruge det til at lave et gipsplankloft på badeværelset? Det hele er i installationen, hvor dens evne til at modstå fugt i nogen grad afhænger.

Gipsloft i badeværelset foto

Hvad kan der endvidere være imod populær mening? Mærkeligt nok, men meget. Og først og fremmest resultaterne af moderne videnskab, som giver et glimrende alternativ til gipsvæg kaldet gipsfiber.

Dette materiale er mere i stand til at modstå fugt, desuden er dets styrkeegenskaber meget højere.

Derudover bør du ikke se bort fra mulighederne for andre moderne materialer, der kan bruges som en ekstra beskyttelse mod fugt - deres valg er stort nok. Disse omfatter alle former for tørt vandtætningsmiddel blandinger, vandtæt tapet og andre efterbehandling materialer.

Gipsfiber i stedet for gipsplader til badeværelseloft

Og det er ikke alt. Dette problem skal løses grundigt - hver lille ting er vigtig, som i det mindste til en vis grad kan hjælpe gipsvæg modstå fugt.

Det vil ikke være overflødigt at levere høj kvalitet ventilation ikke kun til badeværelset selv, men også for pladsen bag gipsplankloftet. Som en genforsikring kan du endda installere en hydrobarriere, som vil aflede vand i tilfælde af oversvømmelse og lægge den langs væggene ned til gulvet. Samtidig er det nødvendigt at levere specielle kanaler til dræning.

Gipsvæg loft i badeværelse foto

Her og komplekset af foranstaltninger ser det også ud til at fremme vellykket opposition af gipspap med vand. Nu et par ord om muligheden for en sådan tilgang til løsning af spørgsmålet, hvordan man laver et gipspladerloft på badeværelset?

Alle disse foranstaltninger er på ingen måde en billig fornøjelse, så jeg gentager, at du skal tænke omhyggeligt om, hvorvidt du virkelig har brug for et gipspladerloft på badeværelset? En anden ting er, hvis du er hjemmehørende i den private sektor eller i øverste etage i en højhus - i disse tilfælde kan du ikke bekymre sig om risikoen for at installere et gipspladetak på badeværelset. Der er ingen til at drukne dig, og det er ret nemt at sikre beskyttelsen af ​​gipsvæggen indefra lokalerne.

Gipsloft på badeværelset: Fordele og ulemper

Sådan laver du et loft på gipspladen: Installationssekvensen i badeværelset

Til at begynde med inviterer vi dig til at gøre dig bekendt med videoen, hvilket tydeligt viser rækkefølgen af ​​installation af gipspladens loft på badeværelset.

Vi vil ikke dykke ind i finesserne ved installation af gipslofter og fokusere udelukkende på funktioner og strukturelle nuancer af dets enhed på badeværelset. Lad os starte i orden.

 1. Vandtæt loftet. Den bedste løsning ville være at bruge tørre blandinger som Ceresit CR65 eller CR66. Det er ret nemt at bruge det - loftet er primet, blandingen er fortyndet som alle tørre opløsninger, hvorefter den påføres på loftet med en spatel i to tynde lag. Hvert af disse lag skal lægges i modsatte retninger. Derudover skal den første, før den påføres det andet lag, tørres godt. Det ville ikke være overflødigt at lukke sømmen mellem pladerne, hvis der selvfølgelig er en på loftet på badeværelset. PSUL (præ-komprimeret tætningsbånd) er fremragende til dette formål.
 2. Mærkning og installation af profilrammens ramme. Der er ikke noget nyt her - alt som i tilfælde af gipsplankloft. Vi markerer flyet, vi syr profiler på væggene, så installerer vi cd-profiler og fastgør dem til loftet med bøjler eller beslag. Det skal forstås, at fastgørelsespunkterne for suspensionerne til gulvpladerne vil være et svagt punkt, gennem hvilket vand kan lække i tilfælde af oversvømmelse. At slippe af med dem vil ikke fungere, du kan kun reducere mængden af ​​sivende vand. Inden du monterer dowel i hullet, kan du pumpe et specielt fugemasse (for eksempel silikone).

Sådan laver du et loft på gipsplader i badeværelset foto

 • Kapperamme. Dette er et af de vigtige stadier af arbejdet, hvilket indebærer installation af et loft på gipsplader i badeværelset. Først, som nævnt ovenfor, skal du bruge ikke gipsvæg, men fugtsikre gipsfiberplader. Desuden skal de, før installationen, behandles fra bagsiden med samme cementbaserede vandtætning (to tynde lag beskytter dette materiale fuldstændigt mod fugt). For det andet er det nødvendigt at overholde proceduren i selve huset og at skabe huller på op til 1 cm bred mellem de enkelte plader - efterfølgende vil det være nødvendigt at trykke vandtætningsblandingen ind i dem. På denne måde beskytter du enderne af dette materiale mod fugtindtrængning. Forresten skal sådanne sømme også arrangeres rundt om rummets omkreds.

  Loftet på gipsplader i badeværelset gør det selv billede

 • Så er alt som sædvanligt - vi tætter sømene mellem gipspladerne ved hjælp af et serpyanka-gitter, der forhindrer krakning af loftet langs sømene, og vi sætter det. Efter tørring skinder kittet det som for maling og priming og derved sikrer pålideligt vedhæftning af loftet med det modstående materiale.
 • For at beskytte loftet på gipsvæggen i badeværelset, der er lavet for hånd, er det nødvendigt at indsætte glasvæggen, som ikke giver vand. De er limet på samme måde som alle andre typer tapet - den eneste forskel er i den anvendte lim. Du kan købe dette færdigmateriale med en færdigdesignet løsning eller bruge glas tapet, glat og uden tegning, og derefter dekorere dem med vandbaseret emulsionsmaling. Det er naturligvis bedre at få vandtæt maling, der nemt kan vaskes ved hjælp af husholdningskemikalier.
 • Et sådant loft på gipsvæg på badeværelset vil tjene dig i mange år, uanset oversvømmelser, kondensater og andre farer. Jeg vil gerne minde om, at hvis det er muligt, er det bedre at give din præference til andre typer af ophængningssystemer. For eksempel et strækloft, som også koster mindre.

  Anbefalet

  Et smukt, slidstærk og slidstærk gipsloft i badeværelset kan være et glimrende alternativ til fliser, plastik eller stretchstoffer. Korrekt valgt materiale (med høj modstand mod fugt og temperaturændringer) vil klare udnævnelsen og blive en del af et harmonisk indretning på badeværelset.

  Fordele og ulemper ved gipsvægskonstruktioner på badeværelset

  Som enhver anden belægning har gipsvæg dens styrker og svagheder. De skal overvejes ved planlægning af loftets indførelse i et rum med høj luftfugtighed og konstante temperaturforskelle.

  Fordelene ved gipsvægskonstruktioner omfatter:

  • øget brandsikkerhed;
  • høj lydisolering
  • fugt modstand;
  • miljøvenlighed
  • pænt udseende
  • muligheden for at maskere fejlene i loftet til udkast, kommunikation og belysningsudstyr
  • rimelig pris;
  • enkel installation;
  • holdbarhed.

  Blandt manglerne er det nødvendigt at fremhæve manglen på evne til at holde vand tilbage under oversvømmelse i nødsituationer, da det vil ske med spænde dåser. Desuden består minuset af gipspladekonstruktionen i at "skære ned" højden af ​​badeværelset. Problemet løses imidlertid let, hvis designet er korrekt planlagt og ved hjælp af dekorative elementer, belysning for at opnå effekten af ​​en visuel forøgelse i loftets højde.

  Forbereder badeværelset til montering af strukturer

  Et simpelt gipsplankloft i badeværelset kan monteres med egne hænder. For at gøre dette skal du forberede et minimum af værktøjer og materialer. Ud over pladerne af gipsvæg skal du:

  • metalprofil til rammen;
  • fastgørelseselementer;
  • skruetrækker;
  • målebånd;
  • bore;
  • niveau;
  • kittede blandinger.

  Loftoverfladen er også forberedt til montering af loftet, behandling med antisvampemidler, tilrettelæggelse af den nødvendige ventilation. Det er vigtigt at kontrollere niveauet for isolering af ledninger og tilstedeværelsen af ​​korrugerede rør til deres opbevaring, inden arbejdet påbegyndes.

  Processen med opvarmning af basen med montering af et støjisoleringslag er også relateret til den forberedende fase af montage med egne hænder. Til dette er den hårde overflade trimmet med specielle lydabsorberende materialer.

  Hvis du planlægger at lægge gipsplankloft, der opfylder de nyeste standarder inden for modernisering, skal du overveje enheden af ​​yderligere elementer, f.eks. Højttalere til radio, original og funktionel dekorativ belysning.

  Layout - den indledende fase af arbejdet

  Designet vil kun komme ud til at være pænt og pålideligt, hvis man på forberedelsesstadiet skal forberede markeringen. På badeværelset, som regel, den standard rektangulære form, vil det være let at udføre.

  For at gøre dette skal du først planlægge volumenet af nichen under hensyntagen til lydisoleringsmaterialerne og isoleringen. Afstanden fra den hårde basis til gipsplankens overflade er som regel ca. 20 cm. Efter at have målt den ønskede afstand i hjørnet af rummet, skal du forlade et mærke og fortsætte med at udføre mærkning for nemheds skyld ved hjælp af niveauet.

  Når alle mærker er sat, skal du bruge en blæktråd af linjerne i den fremtidige gipspladekonstruktion langs og over loftet. På dem vil montere rammebasiset.

  Rammeforankring - hvordan man laver fundamentet korrekt

  Ved bunden af ​​metalrammen under gipspladen er en galvaniseret profil. En styreprofil fastgøres langs basisperimeteren, fastgøres med dykker i 40-50 cm trin.

  De tværgående linjer fastgør suspensionerne med et trin på 40-60 cm.

  De vil holde gipspladerne. I klemmernes rolle er der også skruer. På samme stadium lægges lydisoleringsmaterialer og isolering inde i strukturen, maskeringskabler og kommunikation.

  Rammehus

  Når rammen er klar, gå til næste trin - beklædning.

  Som allerede nævnt, skal loftet i badeværelset af gipsplader (fotos ikke passere dette) være lavet af specielle fugtighedsbestandige plader. Ideelt set, hvis det er muligt at bruge et enkelt ark til efterbehandling. I rummelige værelser, hvor ét ark er uundværligt, kombineres to eller endda tre dåser.

  Fastgør arkene med selvlukkende skruer med en pitch på 20-25 cm, hvilket efterlader små (få millimeter) huller mellem arkene og mellem gulvet og væggene. Denne enkle teknik hjælper med at bevare belægningenes integritet under drift under mekanisk belastning.

  Afslutning - sidste etape

  Klar gipsplankloft på badeværelset kan betragtes som endeligt egnet til brug kun efter overfladebehandling. For at gøre dette er det pre-primed, og derefter lagt Serpyanka, kitt og gnides. For at opnå en perfekt flad overflade er det fornuftigt at sætte en kitt i flere lag.

  Alternativt kan overfladen af ​​strukturen males eller endda dækkes med tapet, igen, modstandsdygtig over for fugt og temperatur ekstremer.

  Sammenfattende ovenstående bemærker vi, at installationen af ​​gipspladestrukturer på badeværelset - ikke den sværeste version af efterbehandling. Alle vil kunne klare opgaven, hvis de følger anbefalingerne, for at følge algoritmen for at udføre handlinger. Hovedprocessen i processen er at vælge de rigtige materialer, især fugtighedsbestandige gipsvæg, der er specielt designet til indretning med øget fugtighed.

  Gipsvæggen er fantastisk til loftet på badeværelset som et materiale, fordi det har fremragende ydeevne. Ud fra et design i badeværelset vil loftet være den mest æstetiske, hvorfor ideen om et gipsplankloft på badeværelset er attraktivt.

  Men for mange er et gipsloft ikke den bedste løsning, for hvis naboerne oversvømmes ovenfra, bliver alle reparationer gjort til katten. Men det er jo temmelig ofte med gipsvæg, at væggene i det samme badeværelse er nivelleret, og der laves skillevægge af det, hvis toilettet og badeværelset er forbundet i et rum. Så risiciene er altid de samme.

  Først og fremmest er det værd at sige, at gipsvæg er et miljøvenligt materiale, det er baseret på en gipskerne. Den ene på begge sider er dækket af meget tykt pap. Som du kan se, ingen kemi.

  • Naturlighed - Materialets naturlige bestanddele giver dig mulighed for ikke at bekymre sig om, om det ikke udsender skadelige stoffer. Disse kan heller ikke tilskrives, og blødgørere, der tilsættes til materialet for at reducere dets hygroskopicitet.
  • Materialet er ikke brændbart, fordi det med hensyn til brandsikkerhed er også godt.
  • Gipsvæg giver dig mulighed for at lave lofter af forskellige former, herunder komplekse og krøllede.
  • Loftet af gipsplader gør det muligt at lave skjulte ledninger i badeværelset og rørene. Desuden er det praktisk at lave indbyggede lamper i et sådant loft.

  Gipsvæg er et miljøvenligt byggemateriale, hvilket er særligt godt, hvis der er børn i huset

  Tiltræk og det faktum, at gipsvæg ikke er det materiale, der kun kan håndtere profferne. Derfor, med selv reparation enhed loft struktur vil koste dig ret billigt.

  Algoritme: Sådan sættes loftet i badeværelset med gipsplader

  Har købt gipsvæg, frie plader fra pakken. Til den såkaldte akklimatisering bør han hvile i rummet i flere dage. Ark stakket i en stak, under alle omstændigheder må du ikke sætte dem på kanten.

  Nogle gange er det nødvendigt at forarbejde materialet med en særlig "Fugtpræfiks" for at forbedre fugtbestandigheden af ​​et materiale. En sådan primersammensætning forsegler gipsvæggenes capillarier, en filmform på overfladen, der ikke tillader damp og vand at passere igennem.

  Forresten, på de plader, der behandles med en speciel primer, kan du efterfølgende anvende en belægning af den dekorative plan.

  Til loftet viste sig smukt, inden rammens konstruktion er det nødvendigt at lave sin tegning på papir og konsultere fagfolk.

  Algoritme til montering af loftet i badeværelset:

  • Først samles rammen, som derefter vil blive beklædt med gipsplader. Marker nulniveauet langs det hele badets omkreds, tegne en linje. Mål den samme afstand - fra loftet til det ønskede loft - takmonteringsniveauet.
  • Hvis du bruger kommunikation og indbyggede lys, skal du forlade rummet, så alt dette kan gemmes under loftet. Hvis lampens højde er 8 cm, sænkes loftet med 10 cm.
  • Det markerede niveau skal overføres til alle vægge, for dette skal man tage bygningens niveau. UD-profilen styrkes langs den planlagte linje, for at fastgøre dowel-neglene er nødvendige, de er fastgjort i 50 cm trin.
  • Så markerer du linjerne til fastsættelse af suspensionerne, det er praktisk at bruge en maskeringsledning til at slå her. Fastgørelsespunkterne er markeret på loftet fra modsatte sider, hvorigennem linjen slås med en lakledning. Marker næste linje, afgang 50 cm fra den forrige.
  • Derefter forstærkes suspensionerne - lav huller med en perforator, dowel-negle er indsat i dem. Tilføj derefter cd-profilerne. De er indsat i UD-profilerne, der løber op mellem strimlerne på ophæng, den er fastgjort med skruer.

  Så kan du sy arkene. Placerede plader, så de tværgående led var forskudt. I den første række fra væggen satte hele pladen i den anden - kun halvdel af pladen og i den tredje igen hele pladen.

  Gipsvæg til profilerne fastgjort med skruer, der hver især skal snoet til en bestemt dybde. Hvis skruen ikke er fastgjort fast, vil hatten stikke ud over pladen, og under putten vil der være vanskeligheder. Skruerne skal først dreje rundt om arkets omkreds og derefter fastgøres til resten af ​​profilerne.

  Hvordan går loftet på gipsplader i badeværelset: anmeldelser

  Og her er den evige konflikt - der er fans af foring og plastpaneler, hvilket sikrer, at et sådant loft er mere praktisk og ikke taber udad. Men gips lofter hævder, at det er umuligt at sammenligne faceless lamper med designmulighederne for gipsstrukturer.

  I badeværelset bør vælge fugtbestandig gipsvæg, som ikke er bange for fugt og kan vare i mange år.

  Derudover laves gipsplader i badeværelset ofte i et privat hus, hvor der som sådan kun er lækager i tilfælde af nødstilfælde. Det er muligt at forstå de, der har brugt gipspladen mere end én gang ved at reparere huset, kender alle hans aspekter og forstår, at sådanne lofter er mere æstetiske, mere interessante, og der er altid mulighed for at lave et unikt design.

  Hvad kunne være designet af gipsvæg lofter i badeværelset

  Det er behageligt at sidde i badet, nyd vandbehandlingerne og skønheden i rummet også.

  Og her er loftets design også vigtigt. Hvis badeværelset er lille og dets lofter er lave, skal multilevelstrukturer opgives. Men enkle løsninger kan være ganske interessante.

  Du kan bare lave en glat loftoverflade (kun et niveau), dekorere det med en række lamper. Lamperne skal være vandtætte, når du installerer dem, skal du sørge for at isolere forbindelsen af ​​gipsvæggen til lampen, eller snarere dens tilfælde.

  Hvis badeværelset er lille, anbefales spotlights som belysning.

  Hvis du stadig ønsker at lave et to-tier-design, er den passende mulighed med arrangementet af et lavt niveau omkring hele badeværelset. Hvis i midten er loftet lysere end overfladen af ​​dette trin, vil designet hjælpe rummet visuelt til at blive mere rummeligt.

  Instruktioner trin for trin: gipsplankloft på badeværelset (video)

  Gipsplankloft på badeværelset fuldfører billedet af en frisk renovering i dette rum. Hvis du er vant til at klare dig selv, så synes et sådant design ikke særlig vanskeligt.

  Designet af loftet i badeværelset af gipsplader (interiørfoto)

  Opmærksomhed, kun i dag!

  • beautyvanna.ru
  • vannaja.net
  • kakpotolok.ru
  • kitchenremont.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.