Rackloft på badeværelset: hvordan man installerer gør det selv

Den ophængte struktur på badeværelset udfører en lang række tekniske funktioner: det maskerer defekten af ​​loftoverfladen, fungerer som en fremragende ramme for den indbyggede belysning og giver dig mulighed for at skabe et unikt projekt i den stil du kan lide.

Professionelle kan nemt klare både gipsplader og spændingsstrukturer, og for amatører er det bedre at starte med en enklere mulighed: at installere loftet i badeværelset på egen hånd - hurtigt og uden ekstra omkostninger.

Typer af suspenderede strukturer af skinner

Prototypen af ​​moderne plast- og aluminiumpaneler er den sædvanlige træforing, som stadig bruges til vægbeklædning og lofter.

Smalle lange lameller af forskellig længde er nemme at installere, så de bruges ofte til efterbehandling af huse, udhuse, kældre, loftsrum.

Med fremkomsten af ​​lysere og dekorative plastpaneler på markedet er valget af udsmykning af ophængte strukturer blevet udvidet - mest egnet til reparation af badeværelser, toiletter og køkkener.

Ifølge fremstillingsmaterialet er alle de populære paneler, som vores supermarkeder tilbyder, opdelt i plast og aluminium. PVC lameller har en standardlængde på 2,5 m - 3 m - 4 m (der er også 6 meter dele, men de vil ikke være nødvendige for standard badeværelser), men de varierer i bredde.

Paneler 25-30 cm brede efter installationen ligner en solid belægning, da de ikke har udtalt grænser eller indsatser. Vi vil dvæle på de elementer, der ligner smalle lameller, det vil sige de har en bredde på 85 mm, 100 mm og 150 mm.

Reiki afviger ikke kun i størrelse, men også i form. Blandt bygherrer er der "deres" opdeling i kategorier.

Eksempelvis er elementer med retvinkler og en klar konfiguration sædvanligvis kaldt tysk, med afrundede kanter, italienske og usædvanlige, karakteriseret ved en kompleks form og yderligere vanskeligheder under installationen, er designelementer.

Her er nogle typer dekorative plastpaneler:

Når man vælger disse eller andre detaljer, er det nødvendigt at fokusere på væggens beklædning, møblens farve, belysningsfunktioner og for at sikre, at skinnerne ikke strider imod den valgte stil.

Rackloft gør-det-selv: detaljerede fotoinstallationsinstruktioner

Overvej hvordan man hurtigt installerer et rackloft på badeværelset ved at bruge et minimum af billige reservedele. Denne vejledning er nyttig for begyndere at gøre sig bekendt med detaljerne i suspenderede strukturer.

Installationsproceduren er den samme uanset brugen af ​​aluminium, stål eller plastikdele.

Valget af tid til at installere strukturen

Glem ikke, at opførelsen af ​​et ophængt loft - kun et af stadierne ved reparation af et badeværelse, derfor er det på forhånd nødvendigt at bestemme sit sted blandt andre værker.

Konstruktionsaktiviteterne bevæger sig oftest i retning af bunden, det vil sige at lægge gulvet først og derefter revne væggene og endelig oprette en ophængt struktur. Dette er den mest korrekte og logisk forklarbare rækkefølge.

Montering af travers og montering af skinnerne er en hurtig og "ren" proces i sammenligning med, lad os sige, dekoreret med granitvægge. Der er næsten ingen snavs og snavs, og den sværeste begivenhed er den præcise installation af perimeteren og installationen af ​​suspensioner.

Afslutningsarbejde på loftet giver dig mulighed for at justere væggenes højde, maske fejlene i deres udsmykning. For eksempel er et lille mellemrum mellem flise og loft let at dække den hængende struktur.

Og her er det ikke overflødigt at huske en anden fordel ved rackloftet. Det kan altid gøres uden forudgående forberedelse, blot ved at installere en profil og "skrive" det nødvendige antal paneler.

Kort sagt, dette er en budgetversion af loftet, som kan bygges eller demonteres på et hvilket som helst tidspunkt i byggeprocessen.

Forberedende fase - materialer og værktøjer

Først og fremmest kræves der markeringsværktøjer, da korrekt målte afstande og intervaller er en garanti for et smukt resultat. Så er det nødvendigt:

 • markør;
 • square;
 • målebånd;
 • byggekabel (valgfri);
 • niveau (helst laser).

Ved hjælp af disse enkle armaturer kan alt forudgående arbejde udføres. Det første skridt er installationen af ​​en guideprofil, der løber langs hele rummet, så det er vigtigt at beregne højden af ​​den fremtidige struktur.

Vejledningen kan tjene som den øverste keramiske flise, og dens kant - en slags vejledning.

Hvis der er plastpaneler eller et lag af gips på væggene, skal du regne fra gulvet. Hvorfor ikke fra loftet?

Faktum er, at loftpladerne i nogle huse er ujævne, og hvis du fokuserer på dem, kan du lave et design med en hældning - denne fejl vil straks være tydelig.

Udover markeringsværktøjer skal du have en saks (eller en byggekniv), en boremaskine (perforator), en skruetrækker og en skruetrækker. Plast er let skåret med en almindelig byggekniv.

Men hvis du vælger aluminiumspaneler, bliver du nødt til at få specielle saks til metal. Som du kan se, er der få værktøjer.

Liste over krævede materialer:

 • loftpaneler - lameller af plast eller aluminium fra 85 til 150 mm brede
 • guide metal profil;
 • Traverse (støtte dæk til monteringsskinner) og suspensioner for dem;
 • dekorative sokkel;
 • fastgørelsesdele (dowels, skruer).

Før du køber, skal du beregne den omtrentlige mængde dele. Hvordan kan jeg spare? Vær opmærksom på længden af ​​produkterne.

Hvis badeværelsens bredde kun er en og en halv meter, er det fornuftigt at købe 3 meter dele, opdele dem i halvdelen og vælge et "cross" -design.

Beregningen af ​​transportørprofilen er som følger: Hvis badeværelsens længde ikke overstiger 2,5 m, er der 2 rækker nok, det vil sige maksimalt 5 m. Ved at kende antallet og længden af ​​dæk beregner vi rene suspensioner - med et let loft, 2-3 suspensioner pr. Dæk.

Ved køb af et sæt dele skal du tage vare på reservedele, der kan komme i brug ved næste reparation.

Installation af perimeter guider

Antag, at vi målte højden af ​​strømmen og markerede linjen langs hvilken styrene på alle fire sider ville passere. Afstanden til loftet - fra 10 til 20 cm.

Nedenfor er det umuligt, da værelset vil se trange, anbefaler de heller ikke det ovenfor, for at give plads til tekniske manøvrer - enheden af ​​belysningssystemet. Før installationen kontrolleres nøjagtigheden af ​​målinger med et niveau.

Skær lejeprofilen i segmenter svarende til længden af ​​siderne ved hjælp af metalskærer.

Hvis profilen er placeret oven på flisen, skal du sørge for, at mærkerne ikke falder på tværs af to fliser. I dette tilfælde er det bedre at bruge ikke et slag til boring, men en boremaskine og en speciel øvelse til keramik.

Resultatet skal være en flad ramme, der omgiver hele rummet. Det vil tjene som støtte til installation af skinner og udføre en dekorativ funktion.

Installation af suspensioner og traverser

Suspensioner (metalperforerede plader, på hvilke dæk monteres) er fastgjort på strømmen og borer huller i dykens overflade.

Hammer ind i de specielt designet huller med en dowel, så indsæt 2 skruer hver og stram dem med en skruetrækker eller skruetrækker.

Vi tager dæk, vi bringer dem til suspensioner og reparerer dem pålideligt med skruer i den krævede højde. De resterende frie ender af suspensionerne er bøjet opad, så de ikke forstyrrer fastgørelsen af ​​skinnerne.

Det sker så, at dækket ikke er nok til hele længden af ​​rummet. I dette tilfælde skal det øges. I slutningen af ​​den installerede traverse monterer vi en anden fjeder, lader ned det manglende segment og fastgør strukturen.

Ved dette udkast er arbejdet afsluttet, er det fortsat at samle loftet, og lægge lamellerne ud ifølge det planlagte projekt (langs, tværs, diagonalt, kombineret).

Loftmontering

Vi tager lamellerne ud af pakningerne, fjern beskyttelsesfilmen. Indtil dette punkt anbefales det ikke at udpakke plast- eller aluminiumpaneler for ikke at beskadige kanterne eller det øverste dekorative lag ved et uheld.

Skær i sektioner langs længden eller bredden af ​​rummet.

Den sidste rake passer ikke altid i bredden, nogle gange skal den trimme. Snap sidste detaljer - loftet er klar.

Det er fortsat at afslutte installationen af ​​belysningssystemet.

Installation af armaturer

Installationen af ​​lysekronen interesserer os ikke, da det ikke passer godt med stativtækket. Den enkleste og bedste løsning er et sæt spotlights. Deres placering kan være enhver:

 • omkring rummets omkreds;
 • langs lange vægge
 • diagonalt;
 • over arbejdsområder
 • forskudt osv.

Faktisk udarbejdes løveparten af ​​systemet på forhånd. Allerede inden fastgørelsen af ​​skinnerne er det nødvendigt at lægge ledningerne, bringe det til armaturernes fikseringspunkter og skære huller i panelerne i størrelse.

I dette tilfælde forbliver installationen af ​​loftet for at fastgøre lamperne og skrue lampen.

Udseendet af lampen kan være noget, men det skal kombineres i farver med panelerne og opfylde stilen på rummet.

De mest populære modeller er runde sølv eller guld, men der er hundredvis af originale lamper dekoreret med rhinestones, tjekkisk glas, farvede nuancer eller vedhæng.

Hemmeligheder af designet af slattedlofter

Efter at have besluttet at bygge et fladt loft i badeværelset eller på toilettet med egne hænder, tænk over dens design, selv før arbejdet begynder. Du kan opnå en utrolig effekt, i betragtning af tekstur eller placering af skinnerne.

Den enkleste løsning, der kan kaldes universal, er hvide paneler uden indsatser og tegninger, med indbyggede lamper. Det passer til et badeværelse i klassisk stil eller i en moderne version.

Sort loft med smalle indlæg af samme farve ser præsentabel ud, især på baggrund af forkromede tilbehør og skinnende VVS.

Populært rackloft med sølv eller guld accenter. Det har to fordele: det øger de dekorative muligheder i paneler af enhver farve og passer godt ind i fyldt med forkromede detaljer.

Hvis du har tilstrækkelig dygtighed til at installere suspenderede strukturer, kan du eksperimentere og skabe en kompleks kombination af design, lege med tekstur og arrangement af skinner i forskellige farver

Endelig - en af ​​mulighederne for at installere en kombineret ophængningsstruktur.

Installation af rackloftet i badeværelset: en liste over materialer og instruktioner til arbejdet

Det er en meget rimelig løsning at montere et loftplade på badeværelset, i køkkenet eller i et andet rum med høj luftfugtighed, da der under sådanne forhold ikke er nogen anden finish som holdbar.

Desuden vil den ophængte konstruktion have en perfekt flad overflade og give dig mulighed for at placere stilfulde indbyggede lys.

Vi tilbyder læseren at kende bekendtskab med teknikken til montering af rackloftet i badeværelset, som som han kan se, ikke er svært selv for en nybegynder.

Udvælgelse af aluminiumspaneler

Først og fremmest skal du bestemme, hvordan loftet vil være.

Aluminiumsplader fås i en ret forskellig ydeevne:

 1. Farve. En bred vifte af matt hvid til guld er tilgængelig.
 2. Form.
 3. Størrelse.
 4. Tilstedeværelsen af ​​perforering. Giver ventilation mellem lamellerne og gulvpladen.

Formen skelner mellem tre typer skinner:

 • klassisk rektangulær form uden afrunding (de hedder "tysk");
 • med afrundede hjørner (italiensk ");
 • med en speciel formular ("designer"): normalt lidt mere kompliceret at installere.

Længden af ​​skinnerne (standardområde - 2,5, 3, 4 og 6 m) skal vælges under hensyntagen til badeværelsens størrelse, så trimningen forbliver så lille som muligt.

Aluminiumpladerophæng

Bredden af ​​panelet er opdelt i:

 • bred (25 - 30 cm): ingen visuelt afgrænsende elementer, så overfladen af ​​loftet ser solid ud;
 • smal (85, 100, 150 mm): Har klart definerede kanter, så grænserne på hver skinne er let at se efter installationen.

Derudover kan du installere en række indsatser mellem smalle lameller, der gør konstruktionen af ​​konstruktionen mere spektakulær.

Hvad er nødvendigt for installation?

Udover skinnerne vil mesteren have brug for flere elementer såvel som værktøjer. Men først skal du svare på spørgsmålet: Hvornår skal du starte installationen?

Valget af tid til at installere strukturen

Et positivt træk ved slattedækket er, at dets installation ikke finder anvendelse på enten "våde" processer eller at beskidt generelt. Derfor kan du engagere dig i sin enhed i slutningen af ​​reparations epic.

Denne taktik er helt i overensstemmelse med den almindeligt accepterede rækkefølge af indretning: de starter normalt fra gulvet og bevæger sig fra bunden op til loftet.

Nødvendige materialer og værktøjer

Ud over panelerne skal du købe:

 • guider (metalstrimler med en speciel profil);
 • Traverse (elementer til hvilke lamellerne vil blive fastgjort);
 • suspensioner for traverse (i mængden 2 - 3 for hver passage);
 • dowels og skruer.

Den samlede længde af traversen bestemmes ud fra, at de vil blive installeret i trin på 1 - 1,2 m.

Alle materialer skal som altid købes med en vis margen. Det vil være nødvendigt, hvis nogle elementer ved et uheld bliver beskadiget under installationen, samt i tilfælde af udskiftning af beskadigede elementer i fremtiden.

Du skal også sørge for tilgængeligheden af ​​sådanne værktøjer:

 • niveau: det er bedre at tage ikke boble, men vand (to glasrør forbundet med en lang gummi);
 • markeringsværktøj: markør, ledning;
 • Punch;
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • konstruktion kniv (hvis PVC paneler anvendes);
 • saks til metal;
 • roulette hjul

Installation af perimeter guider

Arbejdet begynder med fastgørelsen af ​​guider til væggene, som samtidig fungerer som den dekorative indramning af loftet. Alle skal være placeret:

 • strengt vandret
 • i en afstand på ca. 10 cm fra gulvpladen.

Den anden ting er en anbefaling: 10 cm - det er den optimale værdi, som ikke reducerer højden af ​​rummet væsentligt og samtidig giver dig mulighed for nemt at placere alle elektriske og armaturer.

Om nødvendigt kan den justeres i enhver retning.

Hvordan opnår man en strenge horisontal position af guiderne? Det er ikke fornuftigt at afsætte lige afstande fra hovedloftet - der er ingen garanti for, at pladen selv ligger strengt i vandret plan. Du kan "danse" fra gulvet, da det altid er justeret med niveauet.

Men den mest pålidelige måde er at lave mærker med vandstand. Brugen af ​​dette værktøj eliminerer enhver fejl, der ville have været opstået, når afstanden blev forsinket med et målebånd eller ved hjælp af et laserniveau af bobletypen.

Vi markerer mærkerne lavet med lige linjer, afbrudt ved hjælp af en spændet ledning, hvorefter vi fastgør dykkerne langs guiderne langs dem (bred side). Monteringsfasen af ​​fastgørelsesanordninger er 40 cm.

Rack loftsinstallationsskema

Hvis guider er monteret oven på en flisebelagt foring, er det meget ønskeligt at undgå at fastgøre huller i sømene mellem fliserne. Hvis du stadig havde det, skal du bore et hul med en speciel øvelse til keramik og uden perforeringstilstand.

Hvis metalstangen skal trimmes, kan dette ske med metal saks.

I hjørnerne er guiderne indsat i den anden.

Blandt loftsystemer er lamperne i badeværelset valgt på grund af den relative let installation og æstetiske udseende af konstruktionen.

På hvordan man blæser loftet i badeværelset, kan du læse her.

Gipsvæg - et materiale, hvorfra du kan skabe et interessant dekorativt loft på badeværelset. Du kan læse mere om egenskaberne af gipsvægslofter.

Montering af suspensioner og traverse

Denne fase af installationen af ​​aluminiumsloftet er lavet i denne rækkefølge:

 1. På pladen slår vi af lige linjer vinkelret på skinnerne i det fremtidige loft. Afstanden mellem linjerne er 1 - 1,2 m, i samme afstand skal den første og den sidste af dem adskilles fra de nærmeste vægge. Dette er markeringen til transverse installation.
 2. Langs hver linje installerer vi ensartet 2 - 3 suspensioner, skruer dem på gulvpladen med to dowels. Efter at have fastgjort en suspension, skal begge "benene" bøjes ned.
 3. Mellem de øverste kanter af styrene mod hinanden, der tidligere er boltet til væggene, strækker vi ledningen eller tråden for at indikere horisontalplanet.
 4. Vi installerer traverserne, placerer dem mellem "benene" af suspensionerne i den ønskede højde og skruer dem med selvlukkende skruer. Traverses skal ligge langs flyet angivet ved anstrengte tråde. Således vil de være over guiderne installeret langs rummets omkreds. I længden skal hver traverse være næsten fra væg til væg (efterlade små huller). Den kan bestå af flere korte strimler, der sikrer hver af dem på deres egne suspensioner og holder dem sammen.

Enderne af "benene" af suspensioner under traversbøjningen opad (de ville forhindre installation af lamellerne).

Loftmontering

Så overvej hvordan man monterer og monterer et slattedæksel. Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

 1. Beskyttelsesfilmen fjernes fra strimlerne. Dette skal ske i sidste øjeblik for at forhindre skade på grund af uforsigtige handlinger af kanterne eller dekorative belægninger.
 2. Skær med en byggekniv (PVC-skinne) eller med et saks til metal (aluminium) et fragment af den ønskede længde.
 3. Hvis der monteres et armatur i dette panel, skal der skæres i et rundt hul: en cirkel er trukket, flere små huller bores gennem den. Mellemrummet mellem hullerne skæres, hvorefter kanten af ​​det resulterende runde hul er jordet.
 4. Den forberedte skinne vikles med begge ender i styrprofiler på modsatte vægge, og i midterdelen snaps til tværstængerne (de er udstyret med specielle tænder).

Visuel layout af rackloftet

Installation af armaturer

Lyskilder kan arrangeres på forskellige måder:

 • langs væggene omkring omkredsen;
 • langs kun lange vægge;
 • forskudt over loftet;
 • asymmetrisk med koncentration over arbejdsområder.

I tilfælde af PVC-paneler bør lamperne ikke udstråle for meget varme.

Lofter lavet af plastpaneler har fremragende fugtresistens, så de anvendes meget i badbehandling. Hvordan man laver et loft på plastpaneler, læses på vores hjemmeside.

Tips til installering af et loftsloft på badeværelset findes her.

I et fugtigt rum anbefales det at installere et lavspændingsbelysningssystem, for hvilket der kræves en spænding på 12 eller 24 V. Derudover er det mere økonomisk. Nogle halogenlamper er designet til en sådan strøm samt lamper af den nye generation - LED'er. Sidstnævnte er karakteriseret ved særligt lavt strømforbrug og betydelig ressource.

Sådan installeres et slattedæksel på badeværelset, gør det selv (instruktion)

Alt arbejde på arrangementet af loftet i badeværelset udføres i sidste omgang.

På badeværelset ville en god løsning være at installere et slattedak. Før installationen tegner de et diagram over rummet, markerer hvor lamperne skal være og beregner den nødvendige mængde væghør, bærehjul (stringer), suspensioner og paneler.

Det næste trin vil være forberedelsen under loftrummet, overfladen behandles med antifungal primer eller en opløsning af "anti-mold".

Dernæst gør ledningerne under lamperne, ifølge skemaet er alle ledninger gemt i korrugeringen og sikkert fastgjort til loftet.

Rammeinstallation

For at udføre installationen skal du købe sådanne materialer og have følgende værktøjer:

 • rackloft, dets kit indeholder bærende kamme, vægprofil og lameller;
 • suspensioner;
 • plug;
 • Punch;
 • skruetrækker;
 • vandstand
 • bygning niveau;
 • sakse eller håndsav til skæring af metal;
 • måleinstrumenter;
 • markør.

Hvis du opretter et loft på flere niveauer, bliver beregningerne og layoutet mere komplicerede.

Påfør mærkning for lejekamme, tegne linjer parallelt med hinanden og i forhold til panelerne, i en ret vinkel.

Vægprofilen er fastgjort til væggen med et trin på 40-50 cm, efterfølgende installeres suspensioner i henhold til mærket. Fra væggen skal ekstreme suspensioner forkortes med 30-40 cm, og afstanden mellem tilstødende elementer fra 1,2 til 1,5 meter.

Efter installation af suspensioner er der fastgjort dæk med riller.

Panelmontering

Du skal skære panelerne, husk at de er lavet nogle få millimeter kortere end afstanden mellem de understøttende profiler. Ind i sporene af bærerkammen indsættes panelerne før den karakteristiske spalte, hvilket indikerer deres fiksering.

Sjældent, når det er muligt at installere hele det sidste panel, bliver det normalt afskåret. For at lette installationsprocessen er det trimmede panel monteret næstsidste, og længden af ​​sidstnævnte gør 14 mm mindre.

Ekspertrådgivning

For at sikre en lang levetid på rackloftet er det nødvendigt at udføre sin installation med høj kvalitet og ordentligt pleje det:

 • Plast- og metalplader er ikke bange for vand, de kan rengøres med en fugtig klud fugtet med et ikke-slibende rengøringsmiddel;
 • til køkkenet er aluminiumkonstruktion bedst egnet;
 • Metalelementer er miljøvenlige, derfor bruges de både i beboelsesområder og lokaler;
 • For køkkenet er det nødvendigt at vælge paneler med en beskyttende film.

konklusion

Da montering af rackloftet er simpelt, vil enhver hjemmehåndværkere være i stand til at håndtere det med egne hænder. Det vigtigste: at overholde instruktionerne, udføre markeringen korrekt og pålideligt fastsætte suspensionerne.

Rack loft i badeværelset: 5 indsatser, hvorefter din familie vil proklamere dig "en stor mester med gyldne hænder"

Foto hængende loft aluminium lameller

Rackloft på badeværelset - dette er ikke en "oversøisk" nyhed, men en ret populær og effektiv udgave af indvendig renovering, som du og dine kære vil helt sikkert lide. Men for dette skal du først vise en vis indsats, når du udfører installationsarbejde. Jeg vil gøre dig bekendt med dem i detaljer, baseret på min egen erfaring.

Årsager til popularitet

Sådan en interessant metode til at arrangere loftet kom til os tilbage i samme halvfemserne sammen med de såkaldte "euroreparationer". De første sæt af aluminiumspladerede lofter var lige fra Tyskland, hvilket var påfaldende reflekteret i deres værdi i retning af en fantastisk stigning.

Derfor blev denne færdiggørelsesmetode ikke umiddelbart populær, selv om den viste sig fra en meget god side og demonstrerede følgende positive aspekter:

 • Høj fugtbestandighed, som er det oprindelige krav til badeværelser;
 • Manglende tilbøjelighed til brand. Selvfølgelig taler vi på den ene side om et rum, hvor der er meget lidt sandsynlighed for en flamme, men på den anden side er forøgelse af brandsikkerhedsniveauet aldrig overflødigt, og for det andet forbyder ingen at installere en stativstruktur, f.eks. i køkkenet, hvor ubrydeligheden bliver meget mere presserende

Metal rack loft er helt egnet til køkkenet

 • Modstand mod temperaturændringer. Det vil sige for et landhus, som du ikke besøger og derfor ikke opvarmes om vinteren, er denne type dekoration også fuldt egnet;
 • Højstyrkeparametre. På hovedet på det mest ubøjelige øjeblik vil ikke falde sammen;
 • Det har en støvafvisende belægning. Plus til indholdet af renhed;
 • Miljøvenlig, hvilket også er ret vigtigt for stedet for accept af vandprocedurer;
 • Let omhu, hvor du kan bruge husholdningskemikalier;
 • Enkel installation, nem at gøre med dine egne hænder. Dette er, hvad vi vil diskutere mere detaljeret nedenfor
 • Æstetisk udseende, der passer ind i næsten alle indretninger;

Den harmoniske kombination af rackloft med resten af ​​badeværelset

 • Muligheden for at maskere kommunikation. Bag skinnerne passer perfekt til alle ledninger.

Rack aluminium lofter til badeværelset helt gemme alle ledninger forbundet til lamperne

Prisen i dag er også blevet meget mere overkommelig på grund af tilstedeværelsen af ​​indenlandsk produktion:

Sæt: skinne og indsats

Den eneste ulempe er funktionen af ​​alle hævede lofter, hvilket er, at efter at have installeret hele konstruktionen, vil rummet være 50-150 mm lavere.

Hvis du vil visuelt kompensere for faldet i loftets højde, anbefaler jeg at købe forkromede modeller, som let kan "strække" rummet opad på grund af spejleffekten.

Installer spejlhænget loft i badeværelset, og det vil straks virke større

Du har sikkert allerede bemærket, at vi taler om aluminium. Og du kan have et meget fornuftigt spørgsmål, hvorfor ikke lave et plastpladeloft? Det er jo trods alt, at det bliver billigere. Faktum er, at en plastik rake simpelthen kan bøjes under sin vægt, og kun metal kan give tilstrækkelig styrke.

Kom i gang

Inden du installerer slattedækket i badeværelset, skal du anvende styrke for at udføre nogle af de forberedende trin:

5 anstrengelser er nødvendige for at have et loft loft i dit badeværelse

Force # 1: Målinger

Dette er et meget kort emne, men jeg vil helt sikkert henlede opmærksomheden på det, fordi det ikke er fornuftigt at gå i butikken for materialer uden at vide størrelsen af ​​loftet i dit badeværelse. Nej, det kan du selvfølgelig gå og skimme på, efter at have estimeret rummet i rummet "med øje", men i dette tilfælde vil der næsten ikke være nok skinner, eller der vil være ekstra.

Begge situationer er temmelig ubehagelige, så tag rouletten i dine hænder, klat op på trinladderen og udfør alle nødvendige målinger på forhånd.

Roulette og lommeregner - alt hvad du behøver for at beregne de nødvendige materialer

Indsats # 2: Gå til butikken

Efter at jeg lærte det nøjagtige område, der skulle dækkes med skinner, gik jeg med at shoppe. Og det første, jeg måtte vælge imellem, var udseendet af den færdige struktur:

 • Lukket. I dette tilfælde installeres alle strimler ende-til-ende med hinanden, hvilket som følge heraf ligner træpaneler. Jeg fandt denne mulighed kedelig, og jeg faldt straks det;

Lukket installationstype

 • Outdoor. I dette tilfælde er der en kløft mellem produkterne, som igen er absolut ikke egnet til et badeværelse. Normalt kan en sådan konstruktion observeres i lokaler hvor lofthøjden overstiger fem meter;

Rackloft i offentlig bygning

 • Med indsatser. Og det er præcis det, du har brug for på badeværelset. Her, såvel som i den tidligere version, er der huller, kun de er lukket med specielle smukke skær, som perfekt supplerer det overordnede design af strukturen.

Rackloft med indlæg perfekt til badeværelset

Jeg stoppede på den sidste version. Den indeholder følgende elementer:

Bil dæk layout

Ved køb af materialer skal du ikke glemme selvdrejende skruer og dowels. Hvis du ikke har dem på gården, så skal du købe dem, de vil være nødvendige, når du udfører installationsarbejdet.

Panelet er stort nok, og det er meget vigtigt at vælge deres korrekte størrelse. Her er hvordan jeg nærmede mig dette problem:

 • Længde. Standard - 300-400 cm. Der er ingen steder at gå, og hvis du i henhold til målingerne ikke behøver sådanne lange produkter, skal du forkorte dem med en hacksaw;

Nogle gange tilbyder butikkerne selv en service til at skære sektioner, i dette tilfælde anbefaler jeg at bruge tilbuddet, da dette vil forenkle hele installationsprocessen. For eksempel gjorde jeg bare det.

 • Bredde. Standarden er 9-20 cm. For et lille badeværelse er den bedste mulighed en ti-centimeter prøve, der ser mest organisk ud i sådan tranghed. Hvis du har et rummeligt badeværelse, kan du eksperimentere med bredere lameller, men jeg råder dig ikke til at blive involveret i denne retning for ikke at ødelægge det samlede interiør;
 • Tykkelse. Halv millimeter er ideel, hvilket garanterer stabiliteten af ​​skinnen, hvilket eliminerer muligheden for sænkning, og samtidig gør det muligt at forblive elegant og let.

Nå, hvilken farve der skal vælges, bestemmer i overensstemmelse med resten af ​​badeværelset.

Køb ikke under alle omstændigheder produkter uden beskyttelsesfilm, da dækningen sandsynligvis bliver beskadiget under transport. Og generelt er det et tegn på lavkvalitetsprodukt.

Indsats nr. 3: Forberedelse af værktøjerne

For at udføre alt det nødvendige arbejde havde jeg brug for følgende tilbehør:

Montering af hængende rækværk gør det selv

Oversigt over hovedtyperne af slattedlofter: aluminium, zink, plast. Analyse af måder at installere dem på. Installation guide suspenderet loft badeværelse med egne hænder.

Rack lofter, først dukkede op på det indenlandske byggemarked i begyndelsen af ​​90'erne, og i dag taber ikke popularitet. De erhvervede deres navn på grund af geometriske træk, da de danner sådanne hæmmede lofter fra smalle aluminiums- eller zinklameller.

Årsagen til deres specielle popularitet er det ophængende udseende af den ophængte struktur under vægge, som du med succes kan dekorere den ujævne overflade af hovedloftet. Derudover er de berømte for nem installation uden brug af ekstra udstyr. Derfor, for at lave et rackloft i badeværelset med egne hænder vil være under kraft af enhver, der ønsker det.

Det er nok bare at vælge komponenterne korrekt og kende de vigtigste punkter i montageinstallationen.

Typer og fordele ved racksystemer

Rackloft er en struktur, der omfatter et ophængt rammesystem og beklædningspaneler. Materialet til fremstilling af efterbehandlingspaneler tjener oftest plast, galvaniseret stål eller aluminium.

Rack designs fra polyvinylchlorid afviger i den lille vægt, men den lave holdbarhed. Zinkloftestrimler er mere modtagelige for korrosion. Og derfor er det ikke tilrådeligt at installere dem i badeværelser og køkkener, idet fugtigheden ofte overstiger tærsklen på 70%.

"Golden mean" kan betragtes som aluminiumpaneler, der kombinerer de positive egenskaber ved plastik og galvaniserede modstykker. Blødt materiale er ikke bange for vand og er ikke udsat for korrosion. Vil gemme et sådant loft og fra unødige omkostninger i tilfælde af oversvømmelser af naboer.

Der er to muligheder for installation af rackregimenter:

 • Lukket type - indebærer installation af en metalramme og installation af panelerne selv. I mellemrummet mellem de tilstødende paneler lægges interstitial indsats, som giver et dekorativt design.
 • Åben type - giver ikke mulighed for at fylde mellemflodens rum. De danner en sammenhængende og glat overflade.

Åbent systemer har god ventilation og derved eliminerer sedimentationen af ​​vandkondensat på en stativoverflade. Men uanset installationsmetoden eliminerer arrangementet af rackloftet behovet for opførelse af kraftige rammesystemer.

Med hensyn til det æstetiske aspekt kan du med succes gennemføre de mest ambitiøse ideer takket være de mange forskellige teksturer og en bred farvepalet ved hjælp af lath designs. Idéer til registrering kan hentes fra billeder på tematiske fora på netværket.

Spektakulært design kan oprettes ved hjælp af krøllede rack paneler. De bueformede elementer hjælper med at forme bøjningerne, hvilket giver en glat overgang mellem to værelser med forskellige lofthøjder.

Videovalg: muligheder for at afslutte køkkenet med flodlofter

Suspenderede komponenter

For at lave et slattedæksel med egne hænder er det vigtigt at kende typen og formålet med hovedelementerne i systemet.

Alle komponenter, der anvendes til installation af slattedlofter, har en ikke brændbar base. Og takket være støv- og vandafvisende belægning er delene stærke og holdbare.
Til salg er der slattedlofter, der kan monteres som en designer. Det er også muligt at tilpasse ophængningssystemet, hvor aluminium eller galvaniserede paneler kan have non-standard dimensioner.

Hovedelementerne i rackloftet er:

 • Stingers - de riller udstyret lameller er designet til at fastsætte fremspringene af beklædningspaneler. De kan have forskellige størrelser og vælges i overensstemmelse med størrelsen af ​​skinnerne selv. Disse lameller giver dig mulighed for at adskille en del af strukturen uden meget besvær for at reparere fejlbehæftede værktøjer eller udskifte beskadigede dele.
 • Suspensioner - kan være forårstype eller udstyret med nåle. De er konstrueret til at holde ophængssystemet, hvilket forhindrer dets sænkning. På grund af længden af ​​suspensionerne er det muligt at sænke loftet til en forudbestemt højde, hvilket gør det muligt at placere udstyret i den resulterende niche eller elektriske ledninger.
 • Guide og mellemprofiler - er nødvendige for rammerne. De er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,3-0,5 mm. Længden af ​​de færdige produkter er 4-6 meter.
 • Beklædningsplader - kan være fremstillet af aluminium, plast eller stål. Ofte har de et spejl eller en reliefflade. Bredden af ​​skinnerne varierer i området 50-200 mm, og længden af ​​produkterne kan nå 10 meter.

Tip: For at beregne antallet af skinner, profiler og fastgørere korrekt for at installere et slattedæksel med egne hænder, kan du bruge den latte loftkalkulator. Til beregninger er det nok at indstille parametrene for badeværelset, på grundlag af hvilket der opnås de nøjagtige mængder af materialet.

Samlingssekvens

Teknologien til at montere loftet med egne hænder indeholder en række grundlæggende trin:

  1. Overfladebehandling. På dette stadium bestemmer loftets højde og afstanden mellem overfladerne. Disse parametre afhænger af, hvad der skal lægges i mellemnicher, for eksempel: rør, ventilationskanaler eller kabelkanaler. Højde på interceilrummet bestemmes også i overensstemmelse med dimensionerne af de valgte belysningsarmaturer. Ved vedhængslampe til halogen- eller LED-lamper er det nødvendigt at tilvejebringe mindst 130 mm højde. Under installationen af ​​forsænket armaturer er det tilstrækkeligt at tildele det mindste areal, der kræves til ledende elektriske ledninger og monteringsarmaturer.

OBS: I badeværelserne, hvis højder på vægge ikke overstiger 2,5 meter, er interceilrummet minimalt. Til dette fastgøres stingerne direkte til loftet og tilpasses med specielle pakninger. Til belysning i disse tilfælde vælges vedhængslampe. Loftoverfladen er nivelleret og rengøres, først efter at de skifter til dens mærkning.

  1. Overflademærkning. Til installation af loftet med egne hænder skal du bruge et sæt værktøjer, der indeholder
   • roulette;
   • Elektrisk boremaskine;
   • skruetrækker;
   • tænger;
   • Saks til metal eller sav.

De begynder at markere fra den mest lige væg i rummet. Efter at have afgået fra bundloftet for den udpegede afstand til installationen af ​​konstruktionen, udfører de en parallel linje for stingerinstallationen.

Tip: For at rette op i et vandret plan anbefaler guiden at anvende et bygningsniveau.

Fra denne linje, der bevæger sig langs væggen, tegner du parallelle linjer og opretholder et interval på 1,2 meter. Efter at have trukket hovedlinjerne til rammen på væggen, er punkter til installation af belysningsindretninger markeret på loftoverfladen.

Teknologien til montering af rackloftet i badeværelset med hænderne fremgår tydeligt af videoen

 1. Monteringsramme. Først og fremmest fjernes de vinkelformede bærerprofiler og fastgør dem med skruer i en ligevægtig afstand på 0,5-0,6 meter. Vejledninger indsættes i bæreprofilen, idet de placeres vinkelret på skinneretningen. Derefter monteres suspensionerne og opretholder mellem dem en afstand på 1,2 meter.
  For at skabe en plan overflade er stinger-systemet nivelleret efter niveau, ved hjælp af justerbare suspensioner til dette formål. For dette strammer fjederspændingerne op ved fjederen, og tappene skifter, hvilket giver den ønskede position.

Vedligeholdelse af slattedækket kræver ikke stor indsats. For at fjerne snavs kan du bruge traditionelle vaskemidler. Den vaskede overflade er poleret til en glans med en blød klud.

Det er nemt at installere et loftloft på badeværelset!

Til efterbehandling værelser med høj fugtighed lofter lavet af aluminium lameller er perfekte. Dette loft ser stilfuldt ud og meget praktisk i plejen af ​​ham. Installering af stativtæppet i badeværelset tager lidt tid og hjælper med at skjule alle uregelmæssigheder i det gamle loft.

Du kan indlejre spotlights eller pletter i rackloftet. Under loftrummet kan du nemt placere alle kommunikations- og elektriske ledninger.

Loftsplader (lameller) hængende loft lavet af aluminium ved koldstansning. Fra oven er de dækket af speciel maling, som pålideligt beskytter mod korrosion.

I stedet for fyldte skinner bruges ofte perforerede lameller. Perforeret lath loft er meget bedre ventileret. Derfor overvejer vi den praktiske anvendelse af denne indstilling til badeværelset.

Rammeelementerne i suspension systemet er også beskyttet mod den destruktive virkning af fugt ved en galvaniseret belægning. Rack lofter til badeværelset vil vare mindst 25 år.

Teknologien til installation af slattedlofter er meget enkel, og selv en nybegynder hjemme mester kan nemt mestre det. Hertil kommer, at installationen kræver et simpelt sæt værktøjer. Det er også meget nemt at beregne en perforeret stativplade.

Rack loft beregning

Før du beregner aluminiumsloftet, skal du vide, hvilke elementer det består af. Suspended ceiling system kit:

 • Loft aluminium skinne
 • Interstitielt dekorativt indlæg
 • Bearing profil eller stringer
 • Retning væg hjørne profil
 • Universal suspensioner

Det er vigtigt at huske! Installer et fladt loft i badeværelset efter fliserne er lagt på væggene og gulvet.

Bredden af ​​loftspladerne er 100-150 mm og længden er 4000 mm. Den interstitielle dekorative indsats har også en længde på 4 m, men bredden er 16 mm. Det kan have en spejlcoating, der giver loftet et eksklusivt udseende.

For at kunne beregne det rackophængede loft korrekt, er det nødvendigt at måle loftets areal nøjagtigt. For at gøre dette kan du bruge et målebånd eller en trælinje med en længde på 1 m.

Selvom du ikke engang har dette, kan du bruge et symåttebånd (selvom det giver små fejl i målinger). For at finde ud af loftets areal multipliceres længden med bredden. Der er dog en enklere måde at beregne antallet af bånd og indsatser på.

Tilføj bredden af ​​skinnen bredden af ​​indsatsen og længden af ​​badeværelset divideret med den resulterende figur. Del divisionens resultat igen med to og få antallet af loftsplader og mellemrumsindsatser. For eksempel, betingelserne for problemet:

 1. Badeværelse længde - 3 m
 2. Loftsrammens bredde - 0,1 m
 3. Bredden af ​​interfluorindsatsen - 0,016 m

Hvor mange bade og indsatser er nødvendige?

 • 0,1 + 0,016 = 0,116 m
 • 3 / 0.116 = 25.8 eller 26 stykker (afrundet op)

Svar: For et badeværelse er det nødvendigt:

 • Loftsophæng - 26 stk
 • Indlæg - 26 stk

Bærerprofiler eller strengere er indstillet med sådanne intervaller:

 • Fra parallelle væg - 300 mm
 • Mellem tilstødende profiler ikke mere end - 1200 mm eller mindre

For et 2,75 m stort badeværelse kræves der kun to snorre. Længden af ​​hjørnet på førervæggen er lig med badeværelsens omkreds eller: 3 + 3 + 2,75 + 2,75 = 11,5 m.

Det er vigtigt at huske! Ved beregning af længden af ​​væghovedprofilen tilføjes 3% til den resulterende figur. Dette kompenserer for trimkostninger og beregningsfejl.

Antallet af universelle suspensioner er lig med længden af ​​understøtningsstrengene divideret med 1,2 m + 1. For eksempel: Køkkenets længde er 3 m, bredden er 2,75 m, antallet strenger er 2 stk. Derefter er suspensionerne nødvendige: 2 x 3 / 1,2 +1 = 6 stk. (eller 3 pr. stringer).

Til fastsættelse af suspensioner skal du bruge 6 x 40 dowels til deres nummer. For at finde ud af, hvor mange dowels det er nødvendigt at fastsætte sin vægprofil, dividerer længden med 0,35 -0,4 m. Materialer er blevet beregnet og købt, nu kan du begynde at installere loftet på badeværelset.

Arbejdsordre

Ved første øjekast er det vanskeligt at installere et rackloft på et badeværelse, men på trods af listen over operationer er arbejdskraftomkostningerne minimal. Du har brug for højre øje og en stabil hånd (træk en lige linje, bor huller i betonpladen, væggen og hammeren i dowel). Du kan hænge en pind (stringer) på krogen og fastgøre en knap på jakken (snap skinnen og sæt på stringer).

Layout af slattedækket

Vigtigt at vide! Niveau hævet loftloft kan sænkes med en vilkårlig værdi. Hvis forsænket spotlights bruges til belysning, sænkes loftet til en højde svarende til belysningsarmaturets højde.

Væggene på badeværelset er allerede flisebelagt, hvilket betyder, at det er nødvendigt at markere niveauet af det kommende loft med fokus på mellemlaget. De skal være parallelle med niveauet for det fremtidige loft. Fra det eksisterende loft med et målebånd er lige højder og mærker forbundet med en blyant med en målerlinie eller en regel på 1,5 med et niveau.

Ved mærkning skal loftet ikke falde på flisens søm. Når du borer i en søm, kan flisen knække. Aksler af stringers sættes på loftet og mærker er placeret på dem til fastsættelse suspensioner. Intervallet mellem mærkerne 1,2 m.

Installation af en væg hjørne profil

På den markerede linje med en perforator eller hammerboremaskine med et trin på 35 - 40 cm borehuller. Lagfliser er fjer til flise, og derefter ændres boreværktøjet til beton. Hulets dybde skal være mindst 6 cm. Dybborne drives ind i hullerne, og vægprofilen er fastgjort til dem med selvdrejende skruer. Forskær det for at komme ind i hjørnerne af badeværelset i en vinkel på 45 grader.

Ifølge mærkerne i loftet bores huller og universelle suspensioner er fastgjort til det eksisterende loft. For at gøre dette har en af ​​fjederarmene en loop og den anden krog til ophængning af stringer. Mellem nålene er forbundet med en stiv båndfjeder. Fjederen gør det muligt at justere afstanden mellem egerne (justering af længden af ​​suspensionen).

Montering af lejeloftprofil (stringer)

På kroge monteres universelle suspensioner. Til dette formål er der tilvejebragt særlige huller i støtteprofilerne. Det horisontale plan mellem den tilstødende stringer kontrolleres af 1,5 m reglen med et alkoholniveau i horisonten.

Loft aluminium strimler til slatted lofter til badeværelset er skåret i størrelse med en mølle eller hacksaw. På de steder, der kræves til montering af spotlights, skær huller med en metal krone. De er monteret belysningsanordninger (trykfjedre, indsæt i hullet, frigør fjederen). Slats snapper ind i hak på strengerne.

I slidserne på strengerne indsætter interstitiale indsatser i intervallerne mellem loftets lameller. De låses også i specielle huller i understøtende loftsprofil. Efter denne operation er installationen af ​​rackloftet i badeværelset afsluttet. Du kan se, hvordan du installerer batten loftet i badeværelset i videoen i denne artikel.

Rackloft på badeværelset - udvælgelse og installation

Suspended strukturer på loftet i brusebad kan ikke kun dekorere rummet, men også udføre praktiske funktioner. Den funktionelle ramme skjuler pålidelig kommunikation. Et andet spørgsmål er, hvilken design eller model der skal vælges? For at gøre dette skal visse betingelser være opfyldt, for eksempel muligheden for montering manuelt. Derudover skal du overveje at badeværelset er et bestemt sted.

Drift af efterbehandling materialer og husholdningsartikler i brusebadet er kompliceret af rummets egenskaber. Som regel opstår der vanskeligheder med øget fugtighed, temperaturændringer, forekomst af svamp eller skimmelsvamp, samt andre negative faktorer. Desuden skal det fremtidige slattedæksel til badeværelset have holdbarhed, holdbarhed, pålidelighed og andre fordele. Hvorfor skal valget af suspensionsstruktur henvises i detaljer.

styrker

Racklofter til et badeværelse skal have mange fordele for at kunne klare forskellige negative forhold. Separat skal det bemærkes, at loftets udseende i dette tilfælde skal opfylde høje standarder og opfylde sin direkte funktion. Det er ønskeligt, at installationen kunne laves manuelt. Efter alt er installationen af ​​rammen en af ​​de vigtigste begivenheder.

 1. Modstand mod fuld kontakt med vand. Denne type gulve ruster ikke med tiden, oxiderer ikke og rotter ikke. Du skal dog være opmærksom på bøjler lavet af galvaniseret stål, hvilket er et svagt punkt i designet.
 2. Masking kommunikation. Rack loft i badeværelset godt gemmer alle former for kommunikation i form af vandrør eller elektriske ledninger. Derudover er der fri adgang til dem, hvilket eventuelt kan være nødvendigt.
 3. Ukompliceret pleje. Den nemme funktion af denne ramme er i selve materialet. Uhøjtidelige produkter giver dig mulighed for at tage en pause fra konstant rengøring til deres ejere, da alt hvad der kræves af dem er at tørre loftet en gang om året.
 4. Masking defekter. Det er ingen hemmelighed, at mange lofter i boliger ikke opfylder høje kvalitetsstandarder. For at eliminere mangler kræver ofte betydelige midler. Rackloft på badeværelset hjælper med at løse dette problem med dets design, da det helt skjuler uregelmæssigheder og har ingen sømme.

Disse teknologiske og operationelle egenskaber hjælper jernbanen til at forblive en af ​​lederne på hjemmemarkedet. De vigtigste fordele i form af nem montering med egne hænder samt uundværlig pleje tillader rammen at forblive et ønskeligt erhverv. Derudover gør det attraktive udseende og det brede udvalg det muligt at eksperimentere med designet på badeværelset. Hvilket loft er bedre at vælge?

arter

Rackloft på badeværelset kan overraske ikke kun en række forskellige former og størrelser, men forskellige anvendte materialer. Dækbeklædningen udføres af forskellige produkter. For at kunne bestemme hvilket materiale der er bedre, skal du kende alle fordele og ulemper ved hver af dem.

træ

Træ har altid været betragtet som de mest populære materialer til dekoration. I øjeblikket anvendes træprodukter ikke kun som gulvbelægning, men også som loftafsnit. Et levende eksempel på den vellykkede anvendelse af træ er badet. Forskellige racer bruges til brug under det hængslede loft, så deres kvaliteter opsummeres. Styrker:

 • Miljøvenligt materiale.
 • Naturlig farve og struktur.
 • Høj lydisolering.
 • Ekstern æstetik.

Træbelægningen er velegnet til elskere af rustik eller naturlig stil i udsmykningen. Men i tillæg til sine fordele har træet sine egne svagheder som ethvert andet materiale. ulemper:

 1. Lav grad af brandmodstand.
 2. Høj pris
 3. Kort levetid.
 4. Godt absorberer vand.
 5. Svage kæmper mikroorganismer.
 6. Til plejen har du brug for specielle formuleringer.
 7. Yderligere belysning kræves.

aluminium

Metalophænget loft er nu vendt fra en eksotisk variant til en daglig rutine. Hvis det tidligere var svært at forestille sig, at loftet i brusebadet ville være lavet af aluminium, nu er det i rækkefølge af tingene. Dette materiale har en hel liste over fordele, der gør det muligt at bruge det i badeværelset.

 • Modstår høje belastninger.
 • Lang levetid.
 • Ukompliceret pleje.
 • Omfattende udvalg.
 • Præsentabel udseende.
 • Brandsikkerhed.
 • Det er en kilde til yderligere belysning på grund af den reflekterende overflade.
 • Samler ikke støv.
 • Det har gode lydisoleringsegenskaber.
 • Det er ikke underlagt korrosion.

Aluminiumsprodukter kan installeres manuelt. Installation er forholdsvis simpel, da elementerne er monteret analogt med designeren kun store størrelser. Derudover kan metalloftet dekoreres med forskellige billeder og dekorative mønstre, hvilket gør det muligt for designet at have en ekstra effekt. Men alle fordelene vil ikke skjule ulemperne ved rammen. Svagheder:

 1. Høj nok pris.
 2. Ved behandling af materialet er der visse vanskeligheder.
 3. Nogle multi-level designs vil kræve deltagelse af specialister.

Normalt købere af aluminium gulve er velhavende mennesker. Men endnu mindre velhavende borgere har råd til at købe et metalloft, da det vil betale sig over tid. Udvendigt ser aluminium ud spektakulært og passer til dem, der foretrækker højkvalitets og holdbare materialer med en vis grad af raffinement eller endda luksus.

plast

Hvilket andet materiale kan du vælge, om ikke plast? Disse produkter er præget af højeffektive egenskaber, attraktivt udseende og funktionalitet. Montering af en struktur med egne hænder er en ægte aftale. Installation kan ske uden at ansætte arbejdstagere, hvilket tilføjer fans til denne type loft.

 • lav pris;
 • lethed at behandle produkter;
 • let pleje;
 • høj vandmodstand
 • bredt udvalg;
 • nem installation

For at vælge plastik skal du veje alle fordele og ulemper. Evnen til at installere med egne hænder tiltrækker mange, men samtidig skal du forsøge at samle hele strukturen korrekt. Skønt dette også skulle opstå specielle problemer. Plastloftet har dog stadig sine svage punkter og er ikke altid behageligt. ulemper:

 1. materiale skrøbelighed;
 2. kort levetid
 3. brændbarhed;
 4. dårligt modstår mekanisk stress.

De fleste forbrugere vælger loftet i brusebadet fra plastik. Dette skyldes de lave omkostninger ved produktet i forhold til dets modstykker fra andre materialer. Det skal bemærkes, at andre fordele er i tilstrækkelige mængder. Derudover er nem vedligeholdelse og lang levetid også på siden af ​​plastkonstruktionen.