Suspenderet loft på badeværelset

Ejerne af badeværelserne kan trække vejret med lethed: de mareridtede lofter med evig skrælning af maling og gips og med uforanderlige røde pletter kan sige "Farvel!". De blev erstattet af moderne, æstetiske, varierede i design og tilgængelige lofter tilgængelige for alle.

fordele

Gardinlofter kan sikkert betegnes som en stavsvinge i reparation af badeværelset. De er i stand til at løse ikke kun designkomponenten i finishen, men også en række tekniske problemer:

 • Juster overfladen. Hvis badeværelset har ujævne lofter, og du har længe drømt om at fjerne denne bygningsfejl, er det hængende loft ideelt til at opfylde dine ønsker. Det er nok at markere niveauet korrekt og montere rammen på det på specielle suspensioner. Og det er det! Fix på rammpanelet vil ikke være svært, selv for en nybegynder. Og på højst 2 dage vil badeværelset skinne i et helt nyt, perfekt fladt loft.
 • Skjul ledninger. For ethvert loft ømfelt er fremspringende ledninger. Incompetently hidden elektrisk netværk kan ødelægge enhver kunstnerisk hensigt. Men det nedhængte loft giver dig mulighed for at undgå den "kollektive gård". Ledninger kan nemt placeres inde i rammen mellem det gamle og det nye loft. Installation af et belysningssystem af flere spotlights er generelt kun muligt i en hængslet struktur.
 • At varme rummet. Det hængslede loft kan kaldes en universel løsning i spørgsmålet om isolering af ethvert rum. I sig selv vil luftgabet allerede udføre varmeisolerende funktion. Hvis rummet har brug for kapitalisolering, så inden i rammen kan du lægge mineraluld eller anden isolering.

Ifølge installationsmetoden og de anvendte materialer er ophængte lofter opdelt i flere typer. Til efterbehandling er badeværelset bedst egnet til 4 typer, som vi nu overvejer mere detaljeret.

PVC paneler

Hæv titlen på de fleste budgetlofter, bevare høj æstetiske kvaliteter.

Panelerne har en længde på 2,5-3 m og en bredde på 10 til 40 cm. Dette efterbehandlingsmateriale viste sig for nylig for nylig, men har allerede en stærk position på byggemarkedet. Lav pris i mængden af ​​forskellige farver og teksturer giver dig mulighed for at gennemføre eventuelle design ideer. Derudover er materialet ikke bange for fugt og let at rengøre. Bygningsforretningerne tilbyder en bred vifte af paneler fra budgetsamlinger til eksklusive.

pinion

I deres design anvendes stål eller aluminium lameller med en speciel belægning. Stålets spejloverflade vil tilføje sværhedsgrad og soliditet til interiøret. Materialet er slidstærkt, let at behandle og giver dig mulighed for at bygge komplekse loftsammensætninger på flere niveauer. Rackloftet bliver dog dyrt.

flise

Denne type loft er blevet kendt i udsmykningen af ​​kontorer og andre offentlige institutioner. Men til reparation af badeværelset fliser loftet er også passende.

Designet er let at installere: en ramme er monteret i loftet, i de celler, hvor der er installeret kvadratiske fliser af den passende størrelse.

Fliselofter er lavet af fugtighedsbestandige materialer: plastik, fugtresistent gipsplader, metal og endda spejle.

Gipsplader eller gipsfiber

Fordele: Gipsvæg og gipsfiber kræver ikke særlige færdigheder til skæring og installation, men med deres hjælp kan du realisere de mest utrolige arkitektoniske designs og designs. Ser dyre og stilfuldt ud.

Ulempen er, at gipsvæggen har en ret stor vægt (et ark med en tykkelse på 9,5 mm vil veje ca. 22 kg), og installationen af ​​et loft fremstillet af gips er kun muligt med 2 eller endda 3 mastere. Et sådant loft kræver også professionel efterbehandling. Putting og priming er arbejdskrævende og støvede processer, og for at opnå en perfekt overfladekvalitet skal hvert lag tørres i 1 til 2 dage og jorden.

Sørg for at bruge fugtbestandige kvaliteter af disse materialer.

strakt

Få stigende popularitet, og det er ikke tilfældigt.

Du kan hente en færdig løsning, og du kan bestille trykker dit eget mønster på materialet. Derfor strækker lofterne helt uendelige muligheder i badeværelset.

Men denne type ophængt loft er næppe egnet til selvinstallation, da det kræver særlige færdigheder.

Valg af materiale

Valget af materiale bestemmes af typen af ​​hængende loft, som du beslutter dig for at installere på dit badeværelse. Hovedkravet er, at alle strukturelle elementer og overflader skal være fugtighedsbestandige. Se også materialets udseende og vælg den passende farve til designet af hele badeværelset.

Udover monteret er der et stort udvalg af andre typer lofter. Hvis du stadig søger, og ikke ved hvad du skal vælge, anbefaler vi dig at læse vores artikel om valg af loft på badeværelset.

montering

Den mest overkommelige og nemme at installere er et ophængt loft lavet af PVC paneler. Derfor overvejer vi i detaljer nøjagtigt installationen af ​​deres hængslet loft PVC.

Der kræves et minimum af værktøjer:

 • hydro-niveau
 • mærkningsledning
 • en skruetrækker eller en byggestifter (hvis en træramme er monteret, kan panelerne fastgøres med hæfteklammer).

Inden montering af rammen påbegyndes, skal der være omhyggeligt forberedt overflade. Det ville være bedst at fjerne de gamle lag af gips eller maling og afsløre et betonloft. Derefter rengøres overfladen fra støv og behandles med en særlig septisk opløsning. Vær særlig opmærksom på steder med spild. Selvfølgelig vil det hængslede loft skjule alle kosmetiske fejl, men hvis du forlader det gamle loft "som det er", er der stor risiko for at udvikle skimmelsvampe.

Den første fase af montering af det hængslede loft - mærkning. For at gøre dette skal du bruge hydraulikniveauet og svingledningen (chokline). Efter at have bestemt det laveste punkt i loftet, lav et mærke på væggen. Endvidere falder de ned fra dette mærke med mindst 3 cm (dette er profilens bredde) og overfører niveauet til alle vægge. Med hjælp af chockline markører slog af linjen.

Ved siden af ​​rummets omkreds på dowel-neglene fastgør startprofilen (UD). Den nederste kant af profilen skal falde sammen med den ødelagte linje. Yderligere på loftet med en stigning på 40-50 cm anvendes en mærkning til loftsprofil-cd'en også med en ledning. For at fastsætte profilen på de markerede linjer i en afstand på 50-60 cm fra hinanden, skal du installere suspensioner, de er også U-formede fastgørelsesdele (puder).

Fra afstanden mellem de modsatte startprofiler skal du trække 1 cm - dette vil være længden af ​​styringsprofilen (CD). Guide profiler af den ønskede længde indsættes i startprofilen. Bøjlerne på begge sider er foldet ned (suspensionen har formen af ​​bogstavet "P") og ved hjælp af små skruer fastgøres profilen til dem. Suspensionens ender, der rager ud under profilen, bøjer opad.

Hvis loftet falder betydeligt, bruges "pads" til deres fulde længde og fastgør to bøjler med en side til loftet for hvert profilfikseringspunkt. I store rum, for at undgå at sænke loftet, i midten af ​​rummet, på tværs af profilernes retning, spændes ledningen. Profilhøjden reguleres af U-formede monteringer.

Fremgangsmåde:

 • U-formede plastprofiler til enderne eller loftet PVC-sokkel med fileter fastgøres under den monterede ramme omkring rummets omkreds. Panelerne monteres på rammen efter hinanden og fastgør hver til profilerne med skruer med en bred flad hætte.
 • Ved installation af det sidste panel i en polyurethan bundplade er der et lille trick: panelet er reduceret i bredden nøjagtigt af låsens bredde og i længden - ved dybden af ​​rillefiletene. Det vil sige, hvis låsenes bredde er 1 cm, og dybden af ​​fileten er 2 cm, så bliver panelet smalere med 1 cm og kortere med 2 cm. På grund af dette kan panelet let indsættes i soklen og derefter blot skiftes i højre retning indtil fuldstændig eliminering huller. I hjørnerne anvendes specielle forbindelser eller zapilivayut-baseboard i kluden i en vinkel på 45 grader.
 • Da installation af paneler i dem gør huller til montering af loftlys. Efter montering af panelet i hullet til sikkerhedsafbrydelser skal du straks fjerne ledningerne.

Montering af loftslofter eller loftspladetyper er stort set ikke forskellig fra installationen af ​​PVC-paneler.

I nogle tilfælde til montering af rammen under det hængslede loft ved hjælp af træplader. Men i badeværelset er det bedre at nægte dem. Under indflydelse af et vådt miljø er de lameller bestemt deformeret, og loftet vil føre.

Suspenderede lofter er gode til badeværelset. Valget af typen af ​​loft og materialer afhænger kun af dine præferencer og økonomiske muligheder. Men selv loftet på billige PVC paneler vil se anstændigt og vil give dig mulighed for yderligere at spare på holdet af mestre.

Installation af et hæftet loft på badeværelset

I dag kan du trimme loftet på forskellige måder. Men at udføre sin udsmykning på nogen af ​​de måder, hvorpå du reparerer badeværelset, bør du seriøst overveje udvælgelsen af ​​efterbehandling materialer. Takfladen er trods alt konstant under påvirkning af fugt, der aflejres på den fra fugtig luft i form af kondensatdråber. Den mest praktiske mulighed for efterbehandling i dette tilfælde er installationen af ​​et loftsloft. Derfor er det værd at overveje i detaljer, hvordan du kan lave en lignende finish. Og først skal du se, hvordan du kan lave et loftsloft på badeværelset med dine egne hænder, et billede af et sådant design er præsenteret nedenfor.

Af de mange fordele ved sådanne monterede strukturer er hovedet muligheden for deres anvendelse uden forudgående forberedelse af loftoverfladen, selv med dens betydelige ujævnhed. En fordel kan også kaldes det faktum, at deres installation tillader kompakt at placere den nødvendige kommunikation i interceilrummet.

Typer af hæmmede lofter egnet til badeværelse

Bestemme hvilken slags loft der vil være i et givet rum, og hvorfra det er bedre at udføre, bør være lige før reparationsstart. Generelt, hvis vi generelt beskriver det nedhængte loft, er det en kompleks struktur, der er baseret på en ramme, monteret af metalprofiler, monteret på væggene omkring rummets omkreds.

Tip! I nogle kilder står det skrevet, at det er bedre at vælge en træbjælke til montering af rammen, det er billigere og lettere at installere, men på badeværelset ville en sådan løsning ikke være praktisk. På grund af høj fugtighed begynder træet hurtigt at rådne, og det er for dyrt at behandle det med vandafvisende imprægnering.

Hvad angår valg af materiale til arkivering, er det ret forskelligt. Men i dette rum er det begrænset, fordi det på grund af luftens høje fugtighed er muligt kun at anvende fugtighedsbestandige materialer, der ikke frygter direkte vandindgang, men det er uundgåeligt, for eksempel når man tager et bad.

Følgende materialer anvendes almindeligvis til dette formål:

 • plast paneler;
 • metal lameller;
 • glasbaserede modstående materialer, især glas- og spejlfliser;
 • plader af fugtbestandig gipsvæg.

Stretch loft, som en finish mulighed er adskilt fra ovenstående metoder. Installationen af ​​denne belægning er noget forskellig fra arrangementet af den ophængte struktur, men de har også meget til fælles. De ligner især det faktum, at begge belægninger ligger i en vis afstand fra bundloftet.

Hvad er fordele og ulemper ved suspenderede strukturer

For det første er det værd at overveje fordelene ved at installere hængende loftoverflader på badeværelset.

Forudsat at belægningen er lavet af fugtsikre materialer, kan følgende punkter betragtes som et plus på dette loftdesign:

 1. Funktionalitet. I interceilrummet kan du skjule de fleste kommunikationer, som i dette rum for at fortælle sandheden meget.
 2. Reducere arbejdets kompleksitet, hvilket medfører besparelser i lønomkostninger. Hvis der er store forskelle i højden på overfladen på grund af ujævnt anbragte plader, bliver installation af en ophængt struktur den mest egnede efterbehandling. Fordi til plastering vil overfladen kræve betydelig indsats. Derudover vil for tykt et lag af gips, der søges til udjævning, ikke vare længe med fugtig luft.
 3. Lang levetid. Hvis der ved valg af materiale tages højde for de særlige forhold i dette rum, vil den konstruerede struktur være holdbar.
 4. Attraktivt udseende. En bred vifte af efterbehandling materialer til arkivering giver dig mulighed for at gennemføre eventuelle design beslutninger. Du kan se de mulige designindstillinger på de billeder, der præsenteres på adskillige internetsider.

Denne mulighed er naturligvis og ulemper. Den største ulempe er, at når belægningen installeres, er højden af ​​rummet delvist trimmet. Derfor er det urealistisk at installere en sådan hængslet struktur i et lavt badeværelse. I dette tilfælde er det nødvendigt at planlægge reparation under hensyntagen til det faktum, at under installationen vil det være nødvendigt at "ofre" 10 eller 15 cm af vægens højde. Selvfølgelig kan du reducere denne figur, men ikke meget. Faktisk i interceilrummet i dag er det sædvanligt at fjerne split-line og elektriske ledninger. Det er bedre at udføre disse værker på forhånd. Skitse hvor belysningssystemet vil være, gør ledningerne med samtidig fixering.

Montering af hængslet loftkonstruktion på badeværelset

Først og fremmest skal det siges at montere det hængende loft i badeværelset med egne hænder under kraften hos mange håndværkere. Installationsarbejdet udføres i etaper.

Rammebaseanordning:

 1. For det første udføres markering for at bestemme, hvor den nye grænse vil være mellem loftoverfladen og væggen. Til dette bliver gulvniveauet taget som nul, og den samme afstand måles op fra den og der laves mærker på væggene. For mere præcis markering skal du bruge et laserniveau.
 2. På væggene omkring omkredsen af ​​rummet på markeringen er profilen fastgjort til dowels og skruer.
 3. Disse profiler fastgøres langs og på tværs af rackprofilerne, som derefter monteres på pletter. Hyppigheden af ​​deres installation afhænger af typen af ​​hud.
 4. Derefter skal du vedhæfte suspensioner, der ikke tillader rammen at sænke. De skal placeres i trin på 60 cm i en enkelt linje. Hver af suspensionerne er tilstrækkelig til at fastgøre en skrue.

Tip! Glem ikke at strække ledningerne langs profilerne, hvilket tydeligt viser tilstedeværelsen af ​​afbøjninger. Placeringen af ​​disse ledninger skal styres ved montering af suspensioner.

Loft arkivering

I sidste fase af installationen af ​​loftet stof i badeværelset til den færdige ramme base for at fastgøre det materiale, der er valgt til arkivering. Afhængigt af dens type anvendes en bestemt fastgørelsesmetode, men det gøres ofte ved hjælp af skruer.

Nogle beklædningsgenstande, som f.eks. Gipsvæg, kræver yderligere efterbehandling efter fastsættelse på rammebasiset, især sømme og fastgørelsespunkter af arkene skal sættes i gang. Derudover skal overfladen males eller klistres over med endnu en mere fugtighedsbestandig belægning.

Gipsplankophæng

I virkeligheden mener eksperter, at det ikke er en god idé at bruge almindelige gipsvæg til at bygge ophængte strukturer i et givet rum. Det er dog ikke nødvendigt at give det op, fordi der er produceret vandtætte gipsplader, der er beregnet til brug i rum med høj luftfugtighed. Dens øverste lag karton behandles med paraffinimprægnering, hvilket forhindrer befugtning af pladen og dens deformation.

Til opførelse af en sådan hængslet struktur skal du erhverve følgende værktøjer og materialer:

 • en boremaskine
 • skruetrækker;
 • en fræser;
 • målebånd;
 • niveau;
 • sandpapir;
 • kit;
 • spatel.

Derudover er det umuligt at gøre i dette tilfælde uden styr- og loftsprofiler, direkteophæng, stik til profiler, skruer og dowels. Du skal forberede det nødvendige antal ark af gipsvæg nødvendigvis fugtfast.

Forberedende aktiviteter

Markeringsværkerne består i at bestemme niveauet af loftpanelet og anvende en kontrollinje til væggene langs rummets omkreds, vi kontrollerer dens lodrette position efter niveau. Opmærkning er slet ikke svært, fordi badeværelserne i mange lejligheder normalt er små i størrelse. Hvis det er meningen at installere spotlights, skal højden på mellemrummet være mindst 10 cm for at beskytte dem mod overophedning.

Montering af ramme bunden

På vægge med skruer fastgøres basisprofilerne. Fastgjort til loftpladerne bøjler. Sidste dele af dem bøjes lodret ned. Til basisprofilen og suspensionerne fastgøres profilerne. I et lille område kun to eller tre niveauer. Ved at installere tværstængerne tilføjes ekstra styrke til rammen. Så skal du bruge niveauet, du skal kontrollere den vandrette base. Hvis der ikke er afvigelser, kan du fortsætte til næste trin.

Plader gipsplader

Først skal du skære fra gipsplader ark detaljer af dækningen af ​​den ønskede størrelse. For at skære et ark skal du skære et lavt snit langs linjalen, kun skære det øverste papelag. Bøj derefter pladen, bryd den langs snitlinjen og skær gennem bundpladens lag. Det er bedre at rydde afskåret stedet med en planer. Hul til spotlights er lavet ved hjælp af en boremaskine og en krone af den ønskede størrelse.

Gipsvæggen er fastgjort til rammen med 25 mm lange selvdrejende skruer. De skal strammes med en skruetrækker, så hætterne forbliver på overfladen og ikke gennemborer kartonet. Når du har færdiggjort trimmen helt, skal du udføre yderligere overfladebehandling. For hvad sømene mellem arkene og alle skruerne på skruerne sættes på. Efter at den er helt tør, er den poleret, så basen er helt glat. For at skabe yderligere beskyttelse mod fugt gør det muligt at overfladebelægge med en akrylprimer. Til maling af loftet i badeværelset ved hjælp af indvendig maling. Det holder sig godt under forhold med høj luftfugtighed.

Loft fra plastforing

Klædning af loftet i badeværelset med plastklapplade, måske den mest optimale løsning. I modsætning til træ og gipsvæg til polyvinylchlorid er høj luftfugtighed ikke forfærdelig. Det absorberer ikke vand, så foring af plast forringes ikke i vådområder.

Begynd at montere et lignende loft med markering og ramme montage. Alle disse værker udføres på samme måde som beskrevet ovenfor. På kanterne af metalrammen er udgangshjørnet af den U-formede form monteret på tre sider. Panelet er skåret i længden af ​​rummet og indsat i startområdet. Hvert nyt panel er forbundet til rillen med en allerede installeret og fastgjort med skruer på rammen. Det sidste panel skal måles og skæres i størrelse, så indsæt det i sporets næste spor, læg en L-profil på det og fastgør det på klæbemidlet til plast.

Det er værd at sige, at polymerforing har tre utvivlsomme fordele - det er dets lysstyrke med tilstrækkelig styrke og lethed ved fastgørelse.

Gør i badeværelset strækloft: tips mestere

I dag tvivler nogen næppe på, om det er muligt at lave et ophængt loft i badet. Installationen af ​​matte eller glatte lærred er den hyppigst anvendte metode til at designe dette rum i realiteterne i moderne renovering. Spørgsmålet er snarere, hvad der skal laves på badeværelset.

Hvad forårsagede efterspørgslen efter stræklofter

Montering af et strækloft er den hurtigste måde at omdanne et værelse på. Installationen af ​​den valgte web og konfiguration af tierne tager ikke mere end et par timer. Som følge heraf modtager ejeren en overflade, som opfylder alle krav til bolig- og kontorlokaler. Følgende fordele er ubestridelige:

 • æstetisk appel
 • moderne design af rummet;
 • holdbarhed.

På spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at lave et loft i et badeværelse, giver eksperter et klart svar: ja. Installatører udfører daglige ordrer til denne type arbejde. For udlejer er det eneste problem i dette spørgsmål det rigtige valg af lærredet. Det afhænger af dette udseende og holdbarheden af ​​finishen.

Typer af malerier

Hovedkriteriet for at vælge et efterbehandling materiale i et badeværelse er fugt modstand. Kravet skyldes regelmæssigt stigende luftfugtighed i dette rum. Alle typer spændeklæder af enhver fabrikant er ikke-hygroskopiske og er derfor egnede til brug under forhold med overskydende fugtighed.

Efterbehandling materialer er klassificeret efter flere parametre:

 • udseende;
 • produktionsmateriale;
 • geometriske størrelser af lærred.

Ifølge det første kriterium skelnes to typer stræklofter:

Efter type materiale er de:

Tekstilernes geometriske dimensioner dikterer metoden til deres installation. I overensstemmelse med denne parameter skelnes der to typer lofter:

Hvilket strækloft er bedre til badeværelset, afhænger af den valgte stil i design af dette rum. Hver type stof har sine egne fordele og ulemper.

gloss

Den eneste type stof med reflekterende og spejlvendende effekter er blankt. De angivne egenskaber bestemmes af den type materiale, der anvendes til fremstilling af film - polyvinylchloridfilmen. Dette er et syntetisk produkt fremstillet af forskellige kemiske ingredienser. Derfor er miljøbeskyttelsen af ​​PVC-materialer ikke kun tvivlsomt, det er umuligt.

Alle blanke film, uanset producenten, udsender skadelige stoffer i det omgivende rum. Men nogle gør det mere, andre - i mindre grad. På det russiske marked er der dåse med følgende egenskaber:

 • tykkelse 0,15-0,35 mm;
 • bredde - 250-500 cm;
 • Maksimal tilladt belastning på et mellemrum - 90 kg / m2.

For at gøre strækloftet i badet, kan du vælge en film af den mindste bredde - 2,5 m. Det vil være nok til at montere en sømløs struktur.

Efter at loftet er installeret, vil badekaret blive forvandlet. Hun vil finde et moderne og stilfuldt udseende. Glansen vil fremhæve forfining af en flise og et interiør.

Matt lærred

Uigennemsigtige klæder kan være film og stof. Afhængigt af materialets struktur har de en glat eller mønstret overflade dannet af fremspring og udsparinger i lærredets struktur. Børstet ophængt loft i badeværelset - det traditionelle valg af dem, der foretrækker de klassiske løsninger i dekoration og interiør.

PVC-stoffer og film uden glans har deres fordele:

 • give jævn og stille belysning
 • Værelsesdesign bliver mere "varmt" og behageligt;
 • skabe en harmonisk og fredelig atmosfære.

Hvis der er tvivl om, hvorvidt badeværelset er lavet af et strækloft lavet af stofklæder, vil designtipperne fjerne dem. Det er teksturerede matte overflader, der er mest dekorative. De er gode til fliser i beroligende pastellfarver. Mest harmonisk kombineret med fliser, lavet "under stoffet." Derfor er der ingen tvivl om, at et strækloft lavet af stoffilm kan bruges i et bad. Du kan. Stof - den mest komfortable og præsentabel. Men de har deres egne "minuser".

 1. Overfladen er kun mat.
 2. Fotoprint er ikke så lyst og tydeligt som på glans.
 3. Ved langvarig eksponering for vand kan der opstå befugtning og drypning.
 4. Ikke egnet til montering af to- og tre-niveau lofter.

Ulemper og fordele ved stræklofter i badeværelset

Som alle andre beklædningsgenstande har spændende lærred egne "fordele" og "ulemper". Desuden er fordelene ved disse materialer meget større.

Af de nævnte fordele:

 • elasticitet, mest udtalte i matte og blanke PVC-film;
 • fugt modstand;
 • hurtig installation;
 • vedligeholdelse;
 • evnen til at modstå oversvømmelser ovenfra og holde en betydelig mængde vand.

Nogle brugere står over for det faktum, at strakte lærred bøjer og svinger under indflydelse af udkast. Dette skyldes ukorrekt installation af loftet. Manglen på luft gennemstrømning er en stor ulempe ved disse materialer.

I den henseende er der behov for at installere ventilationshuller, hvilket reducerer overfladenes æstetik. Standardventilationsanordningen er som følger:

 • i to hjørner, der er placeret diagonalt, lav huller;
 • sæt dem i dekorative gitter.

Således skabes luftudveksling mellem rummet og rummet mellem det øverste loft og strækloftet. Dette er den eneste måde at eliminere vibrationer af den spændte bane på.

Glatte film har ulempen ved at svede under indflydelse af varm damp. Endvidere kondenserer fugtigheden og har tendens til at falde ned under tyngdekraftens indflydelse efter afkøling af rummet. Således er der mulige dråber fra loftet. Men dette overholdes kun på store områder og med hyppig veksling af perioder med opvarmning og afkøling af badeværelset.

Hvordan vælger du farve og stil

Udtalelse fra designere er utvetydig: i små badeværelser ser almindelige farver mest fordelagtige ud. I en lille plads kan enhver lys indretning bringe disharmoni. Loftet er ikke så ofte opmærksom på væggene. Men han skal integrere og understrege rummets design. Dette er bedst lavet præcist monotone film.

Farvevalg

Sortimentet af farver og dekorative lommetørklæder er ekstremt bredt. Dette gælder for glatte og matte film og stoffer. Dybest set vælges loftets farve med fokus på to muligheder:

 • i tone i et indvendigt eller efterbehandlet materiale
 • i modsætning hertil.

Der er en tredje, neutral indstilling, der passer til enhver stil og farveopløsning af rumindretningen. Disse er hvide film og stofklæder, uigennemsigtig og blank. Dette er standardvalg for kontor og offentlige rum. Hvide vinder i flere positioner:

 • øger intensiteten af ​​naturlig eller kunstig belysning;
 • giver en afslappet atmosfære;
 • minimerer fejl i vægdekoration.

Hvidt strækloft på badeværelset er perfekt kombineret med keramik og fajance af sanitetsudstyr. Hvis du er i tvivl om valget af farve, kan du blive ved med denne beslutning.

Det stilfulde design vil fremhæve det sorte strækloft, badeværelset med ultramoderne. Men dette valg er kun muligt i tilstedeværelsen af ​​sort i indretningen og indretningen af ​​rummet. Kontrastfarver er iboende i den lakoniske hi-tech stil.

Valget af belysning

I planlægningsfasen af ​​færdigbehandling og udvendige arbejder opstår det uundgåelige spørgsmål: Kan strække lofter i badeværelset være dekoreret med kraftige lys, hvilke og i hvilken mængde. For at undgå fejl, styres de af to regler.

 1. I filmdugter indstilles mindre kraftige lamper end i stoffet. Dette skyldes, at de førstnævnte er mindre modstandsdygtige over for varme og kan deformeres af varme.
 2. Det er sikkert at installere i loftet til badeværelset tre typer belysningsenheder: energibesparende, LED, halogen.

Funktioner installation af hævede lofter i badeværelset

Montering af spændeklude udføres på to måder:

Ofte brugt først, da det er egnet til installation af nogen lærred. Ved hjælp af klip, strammes kun tekstilfilm. Harpoon metode giver den mest enkle og hurtige installation, eliminerer lærredet. Denne metode er det bedste valg for små værelser, som omfatter badeværelser og sanitære faciliteter.

Funktionen ved montering af et strækloft på et badeværelse er kun én ting: det ofte opståede behov for at installere guider direkte på en flise. I dette tilfælde er det nødvendigt at bore huller i keramik, hvilket kan føre til revner eller dannelse af chips.

Sådan arbejde kræver, at mesteren har visse færdigheder, specialværktøjer og enheder. I denne henseende vil installationen af ​​guider på flisen koste ejeren mere end væggene.

Ellers er arbejdet med at installere spændeklude i badeværelset ikke anderledes end lignende processer i andre lokaler. Harpunteknologi er enkel og består af flere faser.

 1. Perimeter markeringer udføres, markerer niveauet af det fremtidige loft på væggene. Brug et niveau eller bobleniveau med en hækletråd.
 2. Ved hjælp af markeringslinjerne installeres guider og fastgør dem til væggene ved hjælp af dowel-negle.
 3. Hvis der er vertikale rør (vand eller gas), bliver et hul i den ønskede diameter skåret ud og forstærket ved at klæbe en plastring på et passende sted.
 4. Boliglån til inventar og gardiner (kroge, loftsdæk).
 5. De vedhæfter tøjspidserne på hjørnet af lærredet og hænger filmen på styrene på de rigtige steder i rummet.
 6. De blokerer luftens adgang til rummet, krølle vinduerne og dørene med plastikfolie.
 7. Monter en varmepistol, tænd den og opvarm rummet til en temperatur på + 70 ° C.
 8. Ved hjælp af specialenheder kan du fylde kanvasens kanter i guiderne.
 9. Installer belysningsenheder.

Efter at loftet er installeret, afkøles badeværelset efterhånden. Åbn døren og udfør lufting. Fortsæt derefter med udformningen af ​​omkredsen af ​​loftet tidligere valgte metode.

Tips til valg af dækning for badeværelser

Når du vælger tekstur og farve på strækmaterialet til loftet i badeværelset, anbefales det at fokusere ikke kun på designtips. Ikke mindre vigtigt er anbefalinger fra psykologer. Ifølge dem er der flere udvælgelseskriterier.

 1. I et lille rum bør der ikke være mange lyse farver accenter. De kan forårsage mental træthed og følelsesmæssigt ubehag.
 2. Når man vælger fotoudskrivning eller lærred med mønstre (herunder perforerede), er store, klart definerede dekorative elementer ønskelige.
 3. For badeværelser er overbelastning ikke tilladt. Her er monoponiske konstruktioner på et niveau mest hensigtsmæssige.

Det er vigtigt at vælge den rigtige stoffabrikant. På det russiske marked er produkterne fra tysk, belgisk og kinesisk virksomhed mest repræsenteret. Den første har omdømmet til de bedste. Belgiske kun lidt ringere end dem i rangordningen. Den billigste og mest populære - kinesiske film, mat og blank.

Udtalelsen om den lave kvalitet af klæder fra producenter fra Kina svarer ikke altid til virkeligheden. Blandt produkterne i denne kategori er anstændige og pålidelige. De kan skelnes af en ret høj pris for materialet og installationen.

Nyttig video

Dernæst se videoen med design ideer af stræklofter til badeværelset:

Strekak - en populær løsning til design af badeværelser og toiletter. Hvis du nærmer dig valget af farve og tekstur af lærredet, kan du få en spektakulær og slidstærk belægning.

(2 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Din interiørdesign guide

Suspenderede lofter har et attraktivt udseende og høj ydeevne. Gennem deres brug kan du godt udstyre badeværelset. Med deres hjælp kan designere skabe et ægte kunstværk.

Fordele og ulemper ved nedhængte lofter

Suspenderede lofter har en række fordele. De kan skjule fejl og uregelmæssigheder, der er på overfladen. Derudover kan de bruges til at forkæle ledninger, ventilationssystemer og andre elementer i kommunikationssystemer.

Fordelene ved suspenderede lofter omfatter:

 • nem installation;
 • lang levetid
 • attraktivt udseende;
 • Mulighed for montering af forskellige typer belysning (lamper af forskellige former kan let indsættes i loftet);
 • nem demontering (mens det falske loft ikke deformeres).

Plus, hvis du afslutter loftet med fugtighedsbestandige materialer, kan du glemme reparationer i lang tid, fordi skimmel, bakterier og svampe ikke længere reproducerer.

Suspended lofter kan være ruskind, fløjl eller satin finish, så du kan nemt vælge et materiale, der passer godt ind i badeværelset. Næsten alle moderne belægninger af denne type har en støvafvisende belægning, så der er ingen særlige problemer med at passe dem. De kondenserer ikke fugt, så de bruges meget til badeværelser, saunaer og andre rum med høj luftfugtighed.

Ulemperne ved et ophængt loft

Suspenderede lofter har mange fordele, men de har deres ulemper. Først og fremmest - dette er det besatte rum. Når du installerer hævede lofter, skal du donere et brugbart område. Sådan en minus bliver især mærkbar, hvis du har en lav lejlighed eller et hus. Dette øjeblik eliminerer muligheden for at installere store massive lysekroner fra interiøret.

Installation af et hæftet loft passer ikke med store vanskeligheder, men selve proceduren tager meget tid og kræfter. Det anbefales at tage møblerne ud af rummet for ikke at plette det.

Den tredje minus er prisen. Høje priser gør sådan dækning ikke tilgængelig for alle. Men under forudsætning af køb vil det ophængte loft blive brugt i lang tid.

Varianter af hævede lofter til badeværelset

Suspenderede lofter præsenteres med forskellige variationer, så du kan vælge den mest attraktive løsning og arrangere badeværelset i overensstemmelse med individuelle præferencer. Følgende er sorterne af en sådan dækning:

 1. rack - de ændrer rummets badeværelse radikalt, med dem ser badeværelset rigt og meget hyggeligt ud;
 2. spejl - denne belægning skaber en unik atmosfære inde i rummet;
 3. fra fugtbestandig gipsvæg - kan betjenes i værelser med høj luftfugtighed uden at reducere driftspotentialet;
 4. frostet glas - stimulere til at slappe af.

Særlig opmærksomhed gives et kombineret loft, der kombinerer forskellige stilarter og materialer. Gennem sin brug kan du løse designproblemer af enhver grad af kompleksitet.

1. Rackophæng

Et sådant loft er et sæt hængende skinner (paneler). De er præget af høj mekanisk styrke, fordi de er lavet af aluminium eller stål. Installation sker ved hjælp af vinkler, striknåle og klip.

I slutningen af ​​arbejdet er der dannet et mellemlag mellem hoved- og ophængt loft, hvor det elektriske ledningsføring, vandkommunikation og andre systemer er placeret. På de steder, hvor leddene i loftet og væggene er udformet, er der installeret specielle profiler, der holder det hængende loft og dekorerer hjørnet.

Brugte lameller er også opdelt i flere typer:

 • åbne lameller (det resulterende hul på 1,5 cm er lukket med en profil her. Det anbefales ikke at bruge et sådant design i små lokaler);
 • lukkede lameller (de fastgøres så tæt som muligt til hinanden. Som følge heraf skabes effekten, at lamellerne kommer ind i den ene efter den anden. Et sådant loft ser meget imponerende ud);
 • polstret skinne (et sådant loft har meget fælles med en åben en. Samtidig er de væsentligste forskelle, at aluminiumstrimler sættes i rackgab. Ved hjælp af denne metode sikrer man et perfekt fladt loft uden defekter).

2. har et spejlet loft

Grundlaget for fremstilling af spejlhængende stof er vandafvisende glas. Som følge heraf anvendes denne variation af belægningen i vid udstrækning til at arrangere værelser med høj luftfugtighed. Dette er dog kun en af ​​de eksisterende fordele ved sådanne lofter.

Spejlede lofter øger visuelt rummet i rummet. De er skabt inde i rummet en unik atmosfære og har et stort antal forskellige modeller - et bredt udvalg af farver, teksturer og størrelser. Spejletes lofter har høj funktionalitet. Her mener vi muligheden for at kombinere dem med metal og glas.

Den lyse refleksion, der opstår ved anvendelse af en sådan belægning, bidrager til den korrekte fordeling af lys i hele rummet. Installation tager minimum tid. Der vil ikke være noget støv under installationen, fordi der ikke er behov for at rengøre loftet. Under rengøring kan spejlloftet nemt rengøres med alle tilgængelige værktøjer.

I dag kan du installere lofter med nogle ændringer: facetspejle og mønstre. Facetspejle er farvede og krøllede. Spejle i form af et logo eller logo er meget populære. Spejle med tegning er tiltrukket af det faktum, at de er lavet med en skrå af ansigtet. Takket være denne metode udgør de refrakterede stråler af lys en slags regnbue. Belysningen bliver blød og med højdepunkter.

3. Gipsplankloft

Suspenderede lofter lavet af gipsplader anvendes i badeværelset, men ikke så bredt som ovenstående. Det er mere hensigtsmæssigt at ty til anvendelse af fugtbestandig variation af materialet. Gipsplader suspenderede strukturer er gode til badeværelser. Med det kan du skabe næsten enhver form.

Sådanne lofter er nemme at vedligeholde. For at opretholde det i korrekt stand, er det nok at tørre overfladen med en svamp med et simpelt rengøringsmiddel.

Installationsproceduren for denne variation af hævede lofter har sine egne egenskaber. Før installationen behandles overfladen af ​​arkene med en særlig løsning, som øger fugtighedsbestandigheden af ​​produkterne. Huller, der vises under drift, er forseglet med silikoneforseglingsmiddel. Samtidig limes sømmerne med et specielt tætningsbånd, og så sættes de i stykker. På den sidste fase af arbejdet er overfladen primet og om nødvendigt påføres et lag maling.

4. Glas frostede lofter

Et sådant loft er en metalramme med glasfliser. Frostet loft er godt til badeværelset, fordi det er let at rengøre og ikke er bange for fugt. Han fandt også ansøgning i forskellige klubber og koncertsale.

Dets vigtigste fordele er:

 • Laget af akrylglas er matte loft helt sikkert for menneskekroppen;
 • På grund af lysets spredning vil badeværelset altid være godt oplyst;
 • attraktivt udseende. Lysreflektion bringer en følelse af harmoni til rummet;
 • varigheden af ​​installationen afhænger af belægningens egenskaber. Med forbehold for forekomst af et stort antal fremspring, udsparinger og dekorative elementer udføres arbejdet lidt længere.

Et ophængt loft er en god løsning til ethvert badeværelse. Det er smukt, praktisk og nemt at installere.

Installation af modulophængte lofter

Installation af forskellige variationer af lofter har egenskaber. Alle nuancer af installationen kan mestre enhver nybegynder mester. Under installationen anbefales det at overholde en bestemt teknologi til at udføre handlingen

Fase nummer 1. Rammontering

Væghjørneprofilen er monteret rundt om rummet på væggen i henhold til tidligere foretagne målinger. Monter loftet under 15-20 centimeter fra hoveddelen. Brug ankre, ekspansionsstik eller skruer til montering. Monterings trin ca. 50 cm.

Advarsel. Før montering skal du sørge for, at ledningerne i væggen ikke passerer, da du skal forsyne strømforsyningen.

Fase nummer 2. Montering af lejeskinner

Herefter installerer vi bærestænger, der kan monteres parallelt med en af ​​væggene eller i nogen vinkel. Reiki er fastgjorte kanter i væghjørneprofilen. For at undgå at falde, skal du hænge dem på specielle forårsbøjle.

Fase nummer 3. Belysning installation

Nu installerer vi specielle rasterarmaturer, som i størrelse svarer til standardmodulerne. Belysning er monteret inden loftet installeres, så intet vil blande sig under forbindelsen.

Fase nummer 4. Lægning af beklædningsplader

Nu står paneler lagt i cellerne fri for armaturer. Samtidig skal kvaliteten af ​​spændingen af ​​loftsbeklædningen overvåges.

Videoinstallation af et hængende loft lavet af plast

Installation af lofter

At montere sådanne lofter er endnu nemmere end modulære. For dem er det ikke nødvendigt at konstruere en ramme, da hele strukturen kun består af lameller. Vi vil forstå mere detaljeret.

 1. Først og fremmest monterer vi vægkanten. Det vil skjule de grimme samlinger mellem lamellerne og væggen. Hjørner kommer i forskellige farver.
 2. Bestem retningen for det fremtidige loft. Når det bestemmes, sæt derefter vinkelret på niveauet af lamellerne. Niveauet er indstillet af væghjørner. Sådanne lameller kaldes traverser eller strengere. Hver takproducent producerer specielle traverser til sine produkter.
 3. Traverser er fastgjort til loftet på samme måde som modularloftets bærestrimler - takket være fjederbøjlerne. Hvis du ikke har et hus eller en lejlighed, der er tilstrækkeligt høj, kan du krydse den til loftet uden bøjler.

 • Vi måler afstanden mellem væggene og ved hjælp af en hacksav vi forkorter lamellerne. Endene af skinnerne passer ind i væghjørnerne, og langs længden snor de sig på pladsen på traversen.
 • Når belysningen monteres, skæres de nødvendige huller i lamellerne ved hjælp af en boremaskine og dyser.
 • Afhængigt af den valgte type kan der være små huller mellem lamellerne, som om ønsket kan lukkes med specielle indlæg eller venstre for bedre ventilation af rummet.
 • Selvfølgelig har hvert loft sine egne installationsfunktioner, så det anbefales at læse instruktionerne før installationen, som beskriver detaljeret den fasede installation.

  Hvis du vælger et loft, vil du ikke kun fjerne hovedloftet, men også gøre badeværelset specielt. Hvis du vil slappe af efter en hård arbejdsdag, ligger i badet, så er det matte loft perfekt til dig. Hvis du ønsker at ændre badeværelsens design effektivt, skal du vælge et spejlet loft. Hvis du foretrækker enkelhed, skal du være opmærksom på slattedækket. Hvis du har brug for et specielt loft med en usædvanlig form, så er løsningen i dette tilfælde at installere et ophængt loft af gipsplader. Som du kan se, hav af løsninger til en række design ideer!

  Badeværelseslofter

  I badeværelserne arrangere rationelt lofter. Disse strukturer er gode, fordi du kan gemme bagved de mangler i overetagen, stygge kommunikationsrør og ventilationsbokse.

  Badeværelseslofter

  Typer af hæmmede lofter til badeværelset

  Da badeværelset er et lille område, er smukke, men besværlige multi-level strukturer ude af plads i det. Den optimale løsning er et enkelt-tieret loft eller med små nicher, der rager ned langs omkredsen. I dette tilfælde vil rummet i rummet virke højere og mere rummeligt. Det er vigtigt at arrangere lyspunkterne korrekt, som i tilfælde af lofter fungerer de som en indretning.

  I dette eksempel fungerer gipsvæggen som et zoningværktøj til et rummeligt badeværelse.

  De grundlæggende krav til lofter i badeværelser - fugt modstand og let at rengøre overflade. I overensstemmelse med disse kriterier skal du vælge det materiale, der vil være beklædt rammestruktur.

  • fugtresistent gipsvæg;
  • plast;
  • spændingsfilm.

  Strek lofter til badeværelse

  Der er to måder at lave et falsk loft på et badeværelse:

  • selvstændigt vælge materialet og udvikle et designskema;
  • køb klar kit fra producenten.

  Tabel. Indstillinger for hævede lofter til badeværelset.

  Do-it-yourself stretch loft: trin for trin instruktioner

  I denne artikel finder du detaljerede instruktioner til installation af et strækloft med dine egne hænder! Vi anbefaler også at læse artiklen om fordele og ulemper ved strækloftet på badeværelset.

  Rack lofter til badeværelse

  Fabrikanter af efterbehandling materialer tilbyder sæt af lamel lofter til badeværelser og toiletter. Men dimensionerne af disse strukturer er kun egnede til standardværelser.

  Rack false ceiling

  Standard sætstørrelser:

  Rack suspended ceiling layout

  Racklofter af standardstørrelser fremstilles af tre producenter: Cesal, Albes, Alconplas. På trods af identisk teknologi til installation af disse suspenderede strukturer har produkterne fra hvert firma deres egne forskelle i loftsdesign. For at gøre det nemmere at vælge, skal du vide, at der kun er to typer lamellofter: åben og lukket. De adskiller sig i tilstedeværelsen eller fraværet af afstande (slidser, mellemrum) mellem strukturens afslutningselementer (lameller). Der er ingen huller i lofterne i en lukket (gapless) type. Og den omvendte situation med åbne type strukturer.

  Monteringsplan slattedloft "Albes"

  Tekniske egenskaber ved "Albes" åben type rackloft

  Også hvad angår panelernes design har deres egne nuancer. I overensstemmelse med den geometriske form af skinnerne er der to typer af design: fransk og tysk. Den førstnævnte har mere afrundede ender, sidstnævnte kendetegnes af linjens klarhed og geometriets rigtighed. Vælg den mulighed der bedst passer til stilen i badeværelsesdesignet.

  Elementer af opførelse af hævede lofter Cesal (fransk design)

  Standardsættet indeholder flere typer af ophængningselementer:

  • efterbehandling materiale - lameller;
  • stringers - guider med hvilke hjælper danne rammen af ​​den suspenderede struktur;
  • U-formet profil - guider, der er installeret omkring rummets omkreds;
  • H-profil - efterbehandling strimler, der bruges til at forbinde skinnerne langs længden.

  Stringer til rackloft

  Kitene fra enhver fabrikant suppleres med detaljerede installationsanvisninger til disse strukturer. Takket være hende, med installationen af ​​rackloftet kan man håndtere alle. Men det er værd at overveje, at der findes mere detaljerede trinvise instruktioner, der giver dig mulighed for at gøre arbejdet så effektivt og hurtigt som muligt.

  Rack lofter til badeværelse

  Rackloft på badeværelset

  Spejlet lofter lofter til badeværelse

  Gipsplader lofter til badeværelse

  Hvis du beslutter dig for at installere en gipsvægskonstruktion, skal du først og fremmest vælge det rigtige efterbehandling materiale. For rum med høj luftfugtighed anvendes vandtæt gipsplader - GKLV.

  Gipsplankloft på badeværelset

  Typer af gipsvæg efter type af sektion

  Fabrikanter af dette materiale tegner forbrugerens opmærksomhed på, at den kun kan bruges i lokaler med høj kvalitet ventilation.

  Derfor, hvis det ikke er muligt at skabe en stabil indstrømning af frisk luft, er det nødvendigt at give gipsvæg med yderligere beskyttelse. Dette kan gøres ved hjælp af forskellige maling, der danner en fugtsikker film efter tørring. Disse er sammensætninger til indvendigt arbejde, på hvis etiket der er et mærke: "fugtbestandig maling". Du kan vælge produkter fra enhver fabrikant, men de mest populære er Tex, COVER COLOR, Aquatex og Ticurilla.

  Fugtbestandig maling Tikkurila Luja Puolihimmea

  Hvad skal du installere et hæftet loft på badeværelset

  Til installation af ophængte strukturer i GKLV vil guider og loftmetalprofiler være påkrævet. Det første sæt langs væggene i rummet på det niveau, hvormed vil blive suspenderet loft. Den anden tjener som hovedrammerne.

  Gipsplade loftslayout

  De vigtigste komponenter til at skabe et rammesystem med lofter

  Hvis du planlægger at afvige væsentligt fra bundfladen, skal du have specielle tynde metalstrimler - suspensioner. Disse produkter har perforeringer placeret på begge sider af hullet i midten. Gennem dette centrale hul fastgøres suspensionerne til basisfladen, hvorefter hver af de perforerede sider er bøjet og metalprofilen indsættes mellem disse "whiskers". Alle fastgørelser udføres ved hjælp af små selvdrejende skruer SMM 3.5 / 51.

  Suspension direkte til gipsplankloft

  Installation af suspensioner

  Det største problem ved montering af suspensioner er boring af huller i bundloftet. De øverste etager i typiske lejligheder er som regel beton.

  Derfor skal arbejdet kræves for at udføre arbejdet:

  • perforator (eller bor med perforator mode);
  • skruetrækker (batteridrevne modeller foretrækkes uafhængigt af det elektriske netværk);
  • Boret udstyret med en hård legering (pobeditovaya);
  • en hammer;
  • universal plast dowel.

  Værktøj til montering af gipsplankloft

  Efter udarbejdelse af værktøjer og materialer udføres følgende typer arbejde i trin:

  • udgør suspensionsopsætningen (afstanden mellem dem må ikke overstige 40 cm);
  • lav passende mærker på badeværelset

  Layout til montering af suspensioner

  Korrektionsophæng

  Suspension mount til gipsplader loft

  Montering guider

  Når du monterer ophængte strukturer, skal du i første omgang hænge suspensioner og perimeterførere af profilen PN 28/27. Inden Mon 28/27 installeres på rummets vægge, skal du lave en markering, der bestemmer niveauet for det nye loft.

  Metalprofiler er fastgjort analogt med bøjlerne, med samme værktøj og plastdykler. Markeringslinjen skal være på niveauet af profilens nederste kant. Slats er installeret, så deres side hylder er vendt inde i rummet.

  Startprofilen er installeret omkring rummets omkreds

  Enhedsramme

  Ved konstruktion af en ramme til en ophængt struktur lavet af gipsplader skal der overholdes flere regler.

  1. Afstanden mellem rammeindlæggene må ikke overstige 50 cm.

  Lejerprofil sættes i start og fastgøres med metal skruer

  Profilkrydsninger styrkes af krabber

  Ramgipsloft: Hovedprofilerne indsættes i skinnerne og tilsluttes til suspensionerne

  Under installationen skal du bruge bygningens niveau, og kontroller regelmæssigt, om rammens nederste plan er dannet korrekt. Ledninger skal ske inden installationen af ​​suspensionerne.

  Ledninger skal lægges på forhånd (her anvendes fastgørelsesklemmer)

  Klar ramme til gipsplankloft

  Installation og efterbehandling af gipsvæg

  Skæring gipsvæg udføre med et elektrisk stiksav med en metal fil eller en skarp papirvarer kniv. Sidstnævnte er optimal til arbejde med gipsplader, men det er bedst at skære GKLV elektrisk stiksav. Under drift udledes en stor mængde gipsstøv. Dette bør tages i betragtning og udføres med konstant strøm af frisk luft.

  Ledninger skal lægges på forhånd (her anvendes fastgørelsesklemmer)

  Til fastgørelse af GKLV til rammen anvendes specielle skruer: dobbeltgarneret, oxideret, med indskæringer til razzenkovki og et forsænket hoved. Afstanden mellem fastgørelsesdele 25-40 cm.

  Fastgørelse af et plader af gipsvæg på en metalramme: styring af konturerne med et åndniveau

  Der skal være et mellemrum på 2 mm mellem arkene.

  Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet på slagtekroppen trimmer gipsplader plasteringen. Til lofter i badeværelser skal der anvendes fugtsikre kompositioner. Putty lægge med gummi eller metal pallet. Steder af ledd af klæder GKLV prelimet glasfibernet. Efter at kittet er tørret, begynder de at male overfladen, hvorefter du kan begynde at færdiggøre gipspladen med det valgte modstående materiale.

  Processen med forsegling af sømme mellem plader af gipsvæg

  SHEETROCK, universal kit (11 l)

  Gipsplankgips

  Slibning af loftet efter tømning

  Montering af et falskt loft fra plastforing

  Plastforing kan have en mat eller blank, tekstureret overflade. Glatte paneler bruges oftest til at arrangere loftet i badeværelset, da de har effekt af lysreflekterende, hvilket gør rummet mere lys og rummeligt.

  Loft af plastpaneler i badeværelset

  Værktøj og materialer til anordningen af ​​et ophængt loft lavet af plastforing:

  • metalprofil mån 28/27;
  • metal skruer;
  • værktøj til opskæring og fastgørelse af metalprofiler og GKLV (boremaskine, skruetrækker, metalskær, stiksav, skarp kniv);
  • boremaskine til beton og mursten;
  • dyvel-negle;
  • vand eller bygningsniveau;
  • målebånd og markør.

  Værktøj til montering af plastpaneler i loftet

  Typer af PVC profiler og gardinstænger

  Sekvensen for installation af det hængende loft

  Trin 1. Mærkning af væggene. Den nye loftlinie udstanses ved hjælp af et vand- eller bobleniveau, et målebånd og en markør. Overvej dimensionerne af forsænket armaturer.

  Tegning af loftet på plastpaneler

  Trin 2. Inverter hullerne i metalprofilen i en afstand på 25-30 cm fra hinanden. På arbejde skal du bruge en boremaskine og en boremaskine med tilhørende diameter.

  Trin 3. Fastgør plankerne PN 28/27 til væggen, så de er på markeringslinjen.

  Trin 4. Marker mærker på væggen på hullernes hul i metal.

  Trin 5. En perforator (eller en boremaskine med perforator tilstand) borer hullerne ved de tidligere nævnte punkter.

  Trin 6. Hammer i dowels.

  Trin 7. Fastgør skruen til styret metalprofil.

  Monteringsvejledningsprofiler

  Trin 8. Installer forstærkningshopperne. Hvis badeværelsens bredde overstiger 1,2 m, er det nødvendigt at installere forstærkende hoppere, som forhindrer at sænke plastforing. Antallet af hoppere afhænger af rummets størrelse og bestemmes under hensyntagen til den krævede afstand mellem dem i 55-60 cm.

  Hvordan man laver hoppere fra profilen til rammen

  • linjer af jumpers er trukket på loftet;
  • På markeringslinjerne angives punkterne for suspensionens ophæng (trin 40 cm);
  • bore huller til montering af suspensioner;
  • installere dowels;
  • suspensioner er knyttet

  Installation af direkte suspensioner

  Ramme uden hoppere

  Eksempel på at bruge hoppere

  Trin 9. Montering af en plast U-formet profil. Plast U-formet profil er fastgjort direkte til metallprofilens styringer. Brug galvaniserede skruer.

  Fastgørelse af plastprofil (trin 1)

  Fastgørelse af plastprofil (trin 2)

  Trin 10. Installation af foring. Arbejdsfaserne er angivet nedenfor.

  1. Hele længden af ​​det første panel er afskåret den del, hvor spidsen er placeret, hvilket giver docking med det næste panel.
  2. Plant en skåret ende i en U-formet profil af plast, skub lommen mod væggen.

  Montering af det første panel

  Panelet skrues til profilen

  Det andet panel bliver låst

  Det andet panel trykkes ned til stopet, så låsen klikker

  Gør et hul under lampen

  Trin 11. Installer det sidste panel. Ved konstruktion af loftslofter lavet af plastforing sker det ofte, at der ikke er plads nok til at installere hele panelet. Derfor er det skåret i analogi med færdiggørelsen af ​​den første.

  Installation af det sidste panel (trin 1)

  Montering af det sidste panel (trin 2)

  Den plastiske U-formede profil er let foldet over, og den skårne ende af vægpanelet er bragt ind i den. Installationen af ​​et hæftet loft er færdigt. Til installation af en sådan struktur i et lille rum vil tage højst 1 arbejdsdag.

  Ordningen med installation af plastpaneler på et træloft