Do-it-yourself badeværelse loft installation

Reparation i brusebad er en temmelig tidskrævende og kostbar proces. Desuden skal installationen af ​​VVS, gulve og vægge være opmærksom på loftet. Hvordan laver man et loft i badeværelset med egne hænder? Mange stiller dette spørgsmål. Kun en erfaren specialist kan dog give det rigtige svar, da materialevalget vil afhænge af forskellige parametre.

Til dato tænker få mennesker om at afslutte loftet i brusebadet. Selvom loftet i badeværelset er en vigtig og uundværlig del af rummets overordnede design. På nuværende tidspunkt kan der være flere designmetoder. Det forholdsvis begrænsede valg er baseret på de vanskelige driftsforhold for lokalerne. Høj luftfugtighed, temperaturændringer, damp og kondensat er kun en del af de forhindringer, som det færdige materiale skal stå over for.

Fra den nuværende situation er der en vej ud og ikke en! Et kvalitetsloft på badeværelset med egne hænder er en realitet. Men først skal du omhyggeligt henvende sig til spørgsmålet om udvælgelse af råvarer, rådføre sig med eksperter, samt beslutte om stadierne af installationen. Reparationer skal udføres korrekt under hensyntagen til alle vanskelighederne i brusebadet. Derudover skal du forudbestemme valg af materiale.

almindelig

Standardvalg af loft er manglen på efterbehandling. Under reparationer i badeværelset udføres der en stor del arbejde, og der er ikke altid et ønske om, muligheder eller midler til at dekorere loftet. I dette tilfælde er det normalt nivelleret, whitened eller omhyggeligt malet over. Det ser helt frisk og stilfuldt ud, afhængigt af det valgte interiør i brusebadet. Fordele:

 • ingen omkostninger;
 • frisk udseende;
 • hurtig finish

Derudover er en sådan belægning let repareret i tilfælde af skade eller oversvømmelse fra de øverste etager. Derudover vil det ikke være så ynkeligt, som for eksempel dyre muligheder og endda genoprette det oprindelige udseende ganske let og ikke dyrt. Ved service er et sådant loft meget uhøjtideligt, det er ikke nødvendigt at tænke på valg af design og type installation. ulemper:

 1. skrøbelighed;
 2. mangel på præsentabel udseende
 3. Synlig alle fejl i overfladen.

Har brug for at vide! For at skjule uregelmæssighederne i loftet og spare penge er det bedst at lægge fugtbestandige gipsvægge.

Spændingsmateriel

Installation af strækloft på badeværelset er nemt og hurtigt. Dette materiale vil give originalen af ​​brusebadet, samt fremhæve værets værdighed. Fra navnet følger, at udsmykningen sker i henhold til spændingsteknologien af ​​en særlig klud fremstillet af stof eller plast. Den sidste mulighed er i dag betragtes som den mest relevante for badeværelset.

 • Holder pladsens højde.
 • Installation af enhver form for belysning.
 • Ideelt glat overflade.
 • Æstetik.

Installation af produktet udføres ved hjælp af specielt udstyr, som muliggør installation på kort tid. Eksperter udfører lægningen af ​​materialet med høj kvalitet, men det er umuligt at gentage proceduren alene, især uden det rette værktøj. Derudover har strækninger en række ulemper. Svagheder:

 1. høj pris;
 2. svag styrke;
 3. mulighed for smeltning.

Plast dekorative paneler

Korrekt udførte reparationer vil ikke kun gøre brusebadet til et attraktivt rum, men også give mulighed for at reducere budgetudgifterne betydeligt. Montering af plastpaneler kan udføres uafhængigt. Fordelene ved materialet omfatter følgende kriterier:

 • lave omkostninger;
 • attraktivt udseende;
 • evnen til at installere forskellige typer belysning.

Produkterne er fastgjort til hinanden med specielle fastgørelsesdele, der har et pålideligt greb. I udseende kan vi sige, at leddene ikke er særlig mærkbare eller ser helt organiske ud. Derudover er plastmaterialer til reparation samt forbrugsstoffer præget af en billig pris. Men foruden de positive sider er der også negative. For eksempel:

 1. Muligheden for deformation under transport.
 2. Dårlig samling gør sømmen mere synlige.

Selvmontering fra plastik

Installering af belægningen i brusebadet med plastikplader betragtes som det enkleste af alle. Andre materialer kræver specielle værktøjer, samt nogle færdigheder og færdigheder. I dette tilfælde kan absolut alle håndtere reparationer på badeværelset. For at kunne foretage installationen af ​​paneler skal du:

 1. Skinner lavet af metal eller plast er monteret på væggen. De er udjævnet på samme niveau, hvorefter de er rettet direkte under loftet. Dette giver dig mulighed for hurtigt at justere alle niveauer, men glem ikke om belysningen, som ligger under selve loftet.

Efter færdiggørelsen af ​​arbejdsstadiet kan du fortsætte med at reparere væggen selv - efterbehandling med plastbruser.

Rack ramme

Skinnernes ophængte loft er en struktur i form af aluminiumelementer fastgjort til stingerne, som igen er installeret i loftet parallelt med hinanden. Afstanden mellem stingere må ikke overstige intervalet 0,4-1,2 m. De er udstyret med en speciel mekanisme, som en fjeder, som gør det muligt at niveauere produkterne med et niveau.

Disse elementer er monteret med selvdrejende skruer til loftet, hvorefter de er justeret lodret. Først efter at have gennemført dette reparationsstadium til slutningen, kan vi gå videre til næste trin - installationen af ​​skinnerne. Det er nødvendigt at vælge et produkt, der vil være det første eller sidste i designet, og derefter indstille det til at være 30 mm kortere end længden af ​​selve loftet.

Der er en frygt for, at skinnen skal afkortes, da det ikke altid er muligt at nøjagtigt nå længden af ​​skinnen i overensstemmelse med loftslængden. Skæring sker med en skarp kniv og meget omhyggeligt, ellers er deformation af emnet muligt. Det påtænkte segment er bedst opdelt i mindre sektioner, lav et snit med en kniv og afbryd dem skiftevis. Herefter installeres skinnen i stødprofilen og fastgøres til loftet.

gips gipsplader

Til dato har reparationer i badeværelset med gipsplader ark en stabil popularitet. I et boligområde er han i stand til at bringe et strejf af stil og praktiske egenskaber. For at starte reparationen skal du vælge et fugtighedsbestandigt materiale. Derefter bestemmes niveauet af højden af ​​det rum, hvor loftet skal installeres. Vær opmærksom på pladsen til belysning og ledninger - det drejer sig om en afstand på 10 cm.

Efter at have markeret nulniveauet ved hjælp af dowels er guideprofilen fikset. Intervallerne mellem klinkerne må ikke overstige 0,5 m. Loftprofilen er monteret i en afstand på 35-40 cm og fastgjort med peberede indlæg. Når du monterer materialet, skal du lave et snit, og derefter lave en sammenbrud af det første lag, og derefter det andet. Det resulterende snit er trimmet med et plan.

Do-it-yourself loft i badeværelset: tips om valg af materialer og 115 fotos af optimale designs

Et badeværelse er et relativt lille rum, hvor der er mere end en gang om dagen. Opdatering af plads til hygiejneprocedurer bør ske regelmæssigt. Skidt, lækager, især skimmel er ikke et sted på badeværelset. Reparer rummet, selv badeværelset loftet, det er nødvendigt grundigt, idet der tages hensyn til mulige temperatur og fugtighed dråber.

Valget af efterbehandling materialer skal overholde:

 • indretning og badeværelse design;
 • loft højde;
 • princippet om holdbarhed og pålidelighed
 • tilladt grad af miljøvenlighed.

En vigtig faktor, der påvirker udvælgelsen af ​​materialer, vil være deres omkostninger. Budgettet forpligter til reparationer vil hjælpe med at undgå unødige eller ekstra udgifter.

Resume af artiklen:

Forberedende fase

Hvis badeværelset ikke er vandtæt loftet, vil effekten af ​​reparationen ikke vare længe. Enhver lille lækage af vand ovenfra vil efterlade mærker på loftet.

De forberedende faser af loft reparation:

 • Fugt loftet med vand og rens sporene af den gamle belægning med en spatel.
 • For at behandle en betonoverflade med antifungeløsning, sælges disse emulsioner i hardwareforretninger. Det er tilladt at bruge "Hvidhed" husholdningsblegemiddel fra hardwareforretninger.
 • Når den behandlede overflade tørrer, påfør en speciel primer med en blød børste og lad den tørre helt.
 • Påfør vandtæt kit, den er velegnet til et badeværelse med høj luftfugtighed.
 • At male en overflade efter fuld tørring.

Behandl linjerne i loftet og vægtilslutningen meget nøje, overvåge 100% tørring af disse steder. Som regel på omkredsen vises de første spor af skimmelsvamp og svamp.

Lavpris loft reparation

Den forberedte overflade kan simpelthen males, det vil være en billig udgave af den forfriskende reparation. Selvfølgelig kan du hvidkalkke lime eller kridt, men det er allerede en forældet måde. Over tid vil det hvidkalkede loft begynde at smuldre, blive dækket af pletter, og til fornyelsen skal du starte fra punkt nr. 1, hvilket er besværligt og tidskrævende.

Maling af det forberedte loft med akrylmaling til badeværelser tager ikke meget tid og kræfter. Dette kan gøres med en pensel, polyamidrulle eller sprøjtepistol.

Overfladen er malet i to lag, den første er rettet vinkelret på lysets retning, den anden - krydser det første lag. Der skal lægges særlig vægt på leddene i loftet og væggene, andre vanskelige steder, det er bedre at male dem med en pensel.

Vinyl tapet kan bruges til at reparere loftet på badeværelset. Dette vandtætte materiale er en anstændig budgetmulighed for ikke helt flad, men forberedt loft.

Syntetisk film beskytter overfladen mod høj luftfugtighed og temperatur. Hvis det er nødvendigt, er det let at male en sådan overflade, så igen at få smukke lofter på badeværelset.

Flisegulve

Polystyrenplader til loftsbeklædning svarer til balancen i priskvaliteten. Dette materiale er let at installere, solgt i en række forskellige designmuligheder, du kan vælge design af badeværelset.

Plader af størrelse 50x50 cm er nemme at skære, gips og maling med airbrush for at undgå "overløb". Udvidet polystyren er ikke bange for vand og temperaturvariationer, det er ideelt til efterbehandling af badeværelset.

Plader kan lægges i retning parallelt med væggene, eller diagonalt. Husk: Installationen starter altid fra midten af ​​loftet.

På flisens forberedte loftflader er fastgjort med lim som flydende negle ifølge instruktionerne. Pladen med det påførte klæbemiddel påføres på loftet og løsner straks af det.

Limen forbliver på flisen og overfladen af ​​loftet. Vent 30 sekunder og tryk igen på flisen til loftet. Så gør resten af ​​pladerne. Fliserne ved siden af ​​væggene er trimmet med en kniv, samlingen er lukket med en dekorativ skum-polystyren bundplade.

Suspenderede lofter

Det forenklede design af dyre ophængte systemer udgør ingen særlig vanskelighed for at installere loftet i badeværelset med egne hænder. De penge, der bruges på et sådant system, vil være berettiget.

Udseendet af badeværelset er en fremragende investering, fordi i tilfælde af salg af en lejlighed vil et dygtigt indrettet hjælperum øge værdien af ​​hele objektet.

Montering af et ophængningssystem reducerer lofthøjden. Det er let at montere lofterne af fugtbestandigt gipsplader, PVC-paneler, metalmaterialer.

Plastpaneler

Glatte skinnende overfladepaneler har god præstation. Let at installere, selv uden ekstra strukturer, hvis overfladen er forberedt og udjævnet.

Bare vask, de er ikke bange for virkningerne af kemikalier, temperatur og fugt. På billedet af loftet i badeværelset, lavet for hånd, er det klart, at panelerne er monteret langs strålen af ​​det indfaldende lys.

Aluminium lameller

Det mest interessante, efter spejlet, er loftet opnået ved montering af aluminiumslister. Glatte polerede laths er lakeret, simpelthen monteret i loftet.

Hvis badeværelset passer til disse skinner, er det bedre at vælge en finish af denne type. Det oprindelige udseende, holdbar belægning, enkel pleje - og nu det fornyede loft gjorde badeværelset luksuriøst.

gips gipsplader

Evnen til at arbejde med elværktøjer, såsom en puncher, mølle og boremaskine, vil gøre det muligt at bestemme, hvordan loftet på fugtbestandigt gipsplader skal monteres.

Gipsvæg vil lave et fladt loft på segmentinstallationen, hvis nogen steder skader over tid, kan de let udskiftes. Konstruktionen af ​​metalprofilen, monteret på loftet, vil danne basis for en flad overflade.

Instruktioner om hvordan man laver et loft med egne hænder:

 • Marker loftet, i betragtning af placeringen af ​​lamperne. Afstanden mellem loftets forberedte overflade og lampens ekstreme punkt skal være større end 10 mm.
 • Fastgør UD-profilen med midterstrimlen til væggene omkring omkredsen af ​​badeværelset.
 • Læg CD-profilen bred side ned gennem loftet i en afstand af 50 cm.
 • Fastgør UD CD-profilerne til hinanden med galvaniserede skruer.
 • Løs CD-profiler med P-parentes efter 50 cm.
 • Fugtbestandige plader monteres på denne robuste konstruktion nedenunder, for dette har du brug for skruer.

Slib slibemaskine på plads, fordi væggene ikke altid er glatte. De resulterende led og små uregelmæssigheder behandles først, og derefter færdiggøres kittet. Den tørrede overflade kan trimmes i henhold til projektets planlagte udformning.

Lav et loft i badeværelset med egne hænder (10 billeder)

Loftsindretning er et af hovedelementerne i designet af ethvert værelse. Han er fuldt synlig, og derfor skal udsmykningen af ​​denne bygningskuvert tages med alt ansvar.

Badeværelset har et højt fugtindhold, hvilket forårsager kondens på væggene og loftet. Derfor er hovedkravet for efterbehandling materialer fugtighedsbestandighed. Måske den bedste løsning - hævet loft i badeværelset med en belægning af fugtbestandige plader. Det har mange fordele i forhold til hvidvaskning og vægpapir, da det ikke kræver særlig forberedelse af bundbundet, kan skjule kommunikationsnet, varmeisolerende gulvsystemer og det er ret nemt at installere.

Afslutning af aluminiumslister

Aluminium lameller har unikke kvaliteter:

 • Fugtbestandighed;
 • støvtæt evne;
 • styrke og holdbarhed
 • fleksibiliteten til at skabe belægninger på loftet for et badeværelse med krumning af enhver radius
 • brandsikkerhed;
 • lethed, kræver ikke et kraftigt rammesystem;
 • bred farvepalet.

Suspended lofter i badeværelset af aluminium lameller kan være af åndstyper:

 1. Lukkede konstruktioner. Metalrammen er installeret og beklædt med paneler, der placeres tæt på hinanden. Belægningen ser i dette tilfælde ud som et solidt og glat lag. Ved hjælp af lameller af forskellige farver og nuancer kan du kunstnerisk dekorere loftet og skabe et usædvanligt interiør på badeværelset.
 2. Åben type Gabet mellem lamellerne forbliver åbne eller lukkede mellem rackindsatsene, hvilket giver dekorative belægninger. Åbne huller bidrager til yderligere ventilation, så vandkondensat ikke afregner på aluminiumspaneler.
 • rektangulær;
 • afrundede;
 • kasseformet;
 • V-formet;
 • pladeform.

Muligheden for at kombinere forskellige teksturer, farver og former af aluminiumslister giver dig mulighed for at skabe et loftsloft til et badeværelse med et varieret og attraktivt moderne design. De mest spektakulære udseende paneler med en spejloverflade, som også visuelt udvide rummet.

Racksystemet er monteret hurtigt og nemt. Først skal du installere vægprofiler. Derefter bores huller i bundpladen, og højdejusterbare suspensioner fastgøres ved hjælp af dowels. Stingere er fastgjort til suspensionerne med en tonehøjde på mindre end 120 cm, hvortil aluminiumstrimlerne er stramt og fastgjort ved hjælp af en snap-in-metode. Suspensions giver dig mulighed for at sænke rammesystemet til ethvert niveau og justere afstanden mellem den og bundbunden for nem installation af elektriske ledningsføring, ventilation og varmeisoleringssystemer.

Aluminiumsladdet loftslofter kræver ikke særlig pleje. Tørring af kondensat aflejret på overfladen af ​​belægningen sker hurtigt uden striber og pletter. Det er muligt at vaske lofter på nogen måde, der ikke indeholder slibende partikler.

Plastpanelkonstruktioner

Billig og negativ effektmodul af polyvinylchloridmoduler er velegnet til efterbehandling værelser med højt fugtindhold. Suspenderede lofter i badeværelset af plastpaneler har:

 • Flere muligheder for farver og stilarter. Reiki deres PVC er fremstillet med efterligning af tekstur af naturlige materialer, spejle glans eller forskellige mønstre.
 • Tæthed. En kontinuerlig belægning tillader ikke fugt og damp at passere, derfor behøver basisplanet ikke at blive behandlet med primere og antiseptika for at beskytte det mod destruktion, svamp og skimmelsvamp.
 • Brandsikkerhed. Kvalitets PVC-paneler tændes ikke, når de elektriske ledninger er lukket.
 • Nem installation. Installationen udføres med selvdrejende skruer, som installeres i fastgørelseslåsene på panelerne selv, uden at der kræves flydende materialer og klæbemidler.
 • Kombinationen af ​​lyshed og stabilitet. Designet holdes pålideligt af stivere, og panelerne selv har hulrum fyldt med luft.
 • Evnen til at installere forskellige muligheder for belysning.

Installation trin

Installationen af ​​et ophængt loft i et badeværelse begynder med rengøring af grundstrukturen fra eksfolierende dele af maling, kitt og pletter af forskellig oprindelse - forme, rust, sod og andre ting. Udfør ledninger af elektriske kabler i korrugerede rør, lågeventilationskanaler og andre tekniske systemer. Fastgør derefter rammen af ​​metalprofilerne i følgende rækkefølge:

 • Etablere strengt vandrette startvejsprofiler, justere niveauet af et specielt konstruktionsniveau og fastgør dem til væggene med dykker eller skruer.
 • Fra profilprofilen på linjens loft med et trin på 60 - 80 cm for at installere parallelle profiler og rammelementer vinkelret på dem. Loftprofilen er fastgjort til loftet på justerbare bøjler eller U-formede beslag.
 • For at gøre strukturen stive vandrette guider er forbundet med tværstænger.

Installationen af ​​plastpaneler begynder med installationen af ​​loftsplinten med en kantsten, som skal være godt docket i hjørnerne af rummet. Løs derefter panelerne som følger:

 • Faste paneler skæres i stykker af den ønskede længde.
 • Emnerne indsættes i den ene ende ind i loften af ​​loftplinten og den anden ind i sporet af endeplinten. Mellem dem er panelerne forbundet ved hjælp af tunge- og rillekanter.
 • Panelernes kanter er fastgjort til rammen.

Efter anbringelse af plastikdækslet installeres lamper og udstødningsventilator.

Når du vælger belysningsenheder, er det nødvendigt at tage højde for deres kraft, så belægningsplastikken ikke forringes af varmen, der kommer fra dem.

Hvordan laver man en ophængt loftsstruktur i et badeværelse af gipsplader?

Til fremstilling af sådanne lofter i badeværelset vælger vandtæt gipsvæg (gipsplader) med paraffinimprægnerede kartonlag. Det er let at skelne fra andre mærker på en grønlig eller blålig farve. Sådant materiale er ikke bange for fugt og kondensat, miljøvenlig, ikke-brandfarlig og nem at bruge. Det er muligt at lave en- og to-niveau systemer med lige eller buede linjer fra den, for at forsyne dem med spotlights, arrangere dem omkring omkredsen eller i en niche specielt arrangeret til dette formål. Plader af gipsvæg kan males i enhver farve, sætte et billede eller indsætte det med glasvægpapir. Med så mange muligheder i færdiggørelse af gipsplader, kan du oprette din egen originale loftsstruktur, som bliver en ægte udsmykning af rummet.

Først skal du forberede de nødvendige værktøjer og materialer i arbejdet. Ved fremstilling af gipsplader loft i badeværelset med egne hænder kan ikke uden:

 • boble niveau eller laser niveau;
 • felt-tip penne (en blyant med en blød stylus vil også fungere);
 • måleinstrument;
 • perforator (brug af en boremaskine med forskellige dyser er mulig);
 • skruetrækker;
 • maling og gummi spatler;
 • selvdrejende skruer og dowels;
 • skarp kniv og hacksav.

Til opførelsen af ​​rammerne for opførelse af et ophængt loft i badeværelset skal du have aluminiumbaner eller loftstøttede aluminium eller galvaniserede profiler, et sæt direkte suspensioner, krydsforbindelser (krabber) og fastgørelsesdele til sammenføjning af lige led. Efter installation af gipspladens paneler skal du have et malingsnet og en kitt til at forsegle leddene mellem dem.

Bestilling af installationsarbejde

For at opbygge et loft i badeværelset skal du følge disse trin:

 • udvikle en tegning af den fremtidige hængslede struktur
 • anbring svampedræbende og anti-støber primer på den øverste del af væggene og loftet;
 • lav et højkvalitets ventilationssystem;
 • markér arbejdsplanet, kontroller de vandrette og lodrette linjer ved hjælp af et niveau
 • læg linjer på den øverste del af væggene, der måler niveauet af ophængte lofter, som i badeværelset skal være placeret i en afstand af 10 cm fra arbejdsvandet;
 • Fastgør startprofilen til væggen med dowels, med et trin mellem fixeringer på 30 - 40 cm;
 • installer guide profiler på bøjler eller parenteser;
 • at behandle bagsiden af ​​gipsplader med en cementbaseret primer;
 • sheathe hængslet loft i badeværelset med gipsplader med et hul mellem deres ender og vægge 5-10 mm i størrelse;
 • Fyld hullerne med en vandtætningsmiddel i form af en silikone masse;
 • dække sømme med et grid af serpyanka og kitt;
 • rengør laget af kittet efter det tørrer og prime igen;
 • installer loftplint.

Derefter kan du begynde at udstyre badeværelset med belysningsanordninger og anvende efterbehandling af loftkonstruktionen.

Hovedelementet i artiklen

Hængende loft i badeværelset udfører ikke kun dekorative, men også praktisk funktion. Det er helt muligt at lave dine egne hænder ved hjælp af fugtsikre materialer til plettering.

Gør det selv reparation af loftet på badeværelset

Indholdet af artiklen

 • 1. Hvad kræves
 • 2. Forberedende arbejde
 • 3. Maling af loftet
 • 4. Efterbehandling med plastpaneler
 • 5. Falsk loft
 • 6. Foto
 • 7. Video

Badeværelset har sine egne specifikationer, når man arbejder: Fugtig luft kan føre til en gradvis ødelæggelse af loftets overflade, så reparationer vil blive presserende. At invitere til reparationsarbejdet på loftet af hele holdet vil være for dyrt. Derfor vil reparation af loftet i badeværelset med egne hænder være et glimrende alternativ til professionelle tjenester.

Det mest overkommelige til selvklædning af loftet på badeværelset er:

 • Coating maling.
 • Efterbehandling med plastpaneler.
 • False lofter.
 • Stræklofter.

Hvad kræves

 • Antiseptisk præparat til fjernelse af svampe.
 • Special primer med indvirkningseffekt - styrker det delvist ødelagte loft og giver mulighed for at forbedre primerens vedhæftning med efterfølgende efterbehandling materialer, det være sig at male eller lim under panelerne.
 • Vandtæt kit.
 • Bred børste og spatel til priming.
 • Slibenet.
 • Afhængigt af den valgte metode til endelig efterbehandling kræves der forskellige værktøjer (mere om dette senere).

Forberedende arbejde

Før arbejdet med den umiddelbare udsmykning af loftet er det nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen. For det første bliver loftet fugtet med vand (for at slippe af med overskydende støv), og derefter rengøres fra de tidligere færdigvarer med en spatel. Hvis der er læsioner af svampen, skal dette område af loftet rengøres til betonen til det maksimale.

På grund af den store fugtighed i badeværelset kan svampen sprede sig meget hurtigt, både på væggene og i loftet. Derfor er det nødvendigt at rengøre overfladen af ​​den gamle finish og omhyggeligt behandle den med antiseptiske svampemidler.

Hvis budgettet er begrænset, og køb af en dyre primer til et badeværelse med effekten af ​​ødelæggelsen af ​​en svamp er et problem, kan hele overfladen og bør behandles ved hjælp af en almindelig "Hvidhed". Det vil ikke kun ødelægge svampens spor, men desinficere også hele loftet.

Så snart antiseptisk behandling er forbi, er det nødvendigt at påføre en primer på loftoverfladen med en blød børste og ikke med en spatel. Dette sikrer maksimal indtrængning af efterbehandlingsmaterialet i de dannede hulrum og uregelmæssigheder.

Så snart primerlaget tørrer ud - anvendes kitt til at justere. Vandtæt kit er ideel til et badeværelse med høj luftfugtighed.

Loftet i badeværelset kræver en obligatorisk polering - kun på en helt flad overflade vil det være nemt at rette det valgte efterbehandling materiale.

Et yderligere lag af primer påføres på den slibede overflade, inden loftet afslutes.

Maleri loftet

Til badeværelset bør kun vælges vandbaseret maling. Hun vil opretholde regelmæssig varm fugtig luft i badeværelset. Når du anvender malingen, skal du overveje følgende nuancer:

 • Loftet er malet i to lag. Det andet lag påføres efter fuldstændig tørring af den første.
 • Hvert lag skal anvendes uden afbrydelse.
 • Hvis der ved påføring af et lag i loftet er fejl og uregelmæssigheder synlige, kan de gemmes under et andet lag, idet de tidligere har rullet rullen i malkebakken.

Plastic trim

Det omfatter forberedelse af loftet og den efterfølgende landing af paneler på den med en speciel lim.

Nedhængt loft

Et ophængt loft i badeværelset er endog bedre at male eller flise: det deformerer ikke i tilfælde af oversvømmelse fra øverste etage. Det er egnet som i tilfælde af en flad overflade, og med fejl, der ikke kan justeres helt. Loftet er yderst bekvemt på grund af det faktum, at du kan indlejre inventar i den.

For installation af denne type loft er påkrævet:

 • Profil UD, der ligger rundt om hele badeværelset.
 • CD-profiler fastgjort vinkelret på hovedprofilen og parallelt med badeværelsens to korte vægge.
 • Paneler, der vil blive monteret på rammen.
 • Skruer og skruer med dowels, med hvilken hjælp er skruer.
 • Puncher, mølle til trimning af profiler, niveau, blyant eller markør, målebånd.
 • Indbyggede lys - valgfri.

Den første er fastgjort til hoveddelen - UD-profilen, ved hjælp af dowels og en perforator langs omkredsen af ​​badeværelsesloftet. Vinkelret på det er monteret hængende profiler, hvorpå efterbehandlingspanelerne holder fast.

Før du køber panelerne, er det nødvendigt at beregne, hvor mange stykker de skal bruge til at gennemføre loftet i badeværelset. Det anbefales at købe flere paneler mere - hvis panelet revner, når det fastgøres.

Monteret på størrelsen af ​​panelet monteret på rammen med borer og selvskærende skruer. På toppen af ​​fastgørelseshullerne dækket med dekorative tynde plader.

Hvis du vil blive inspireret til at reparere loftet i badeværelset, se hvordan det kan være.

video

Fra denne video lærer du, hvordan du laver et loft loft på badeværelset.

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Som i ethvert andet rum kan loftet i badeværelset afprøves helt anderledes. Der er måder, der er dyre og spektakulære, praktiske, traditionelle, originale - det hele afhænger af boligejernes økonomiske muligheder og smag. Men når du vælger en mulighed, skal du tage højde for rummets specifikationer, ellers vil udsmykningen meget snart miste sin dekorative effekt. Lad os se nærmere på hvilket loft der er bedre at gøre i badeværelset, så det er attraktivt, pålideligt og ikke medfører problemer med rengøring.

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Grundloftkrav

Badeværelset er primært karakteriseret ved høj luftfugtighed, hvilket påvirker finishets holdbarhed, styrke og æstetiske udseende. Fugt og varme bidrager til udviklingen af ​​skimmel på loftet og vægge, korrosion af metalelementer, dannelse af pletter og pletter på gulvet.

Loftet skal være fugtighedsbestandigt

Derfor skal loftet på badeværelset opfylde flere vigtige krav:

 • være modstandsdygtig over for fugt, let at rengøre og vaske
 • udsend ikke skadelige dampe
 • have et pænt udseende og matche indretningens stil
 • Skjulte elementer i strukturen skal være let tilgængelige.

Loftet skal være fremstillet af sikre materialer og let at rengøre.

Det er vigtigt, at loftet var holdbart

Afslutningsmaterialer ud over vandmodstand skal være modstandsdygtig overfor svampe og korrosion og være holdbare nok til ikke at skulle reparere loftet hvert år.

Loft "Starry Sky" med blå baggrundsbelysning og guld accenter

Badeværelsespladeindstillinger

Plastering, hvidvaskning og maling af loftoverfladen er blandt de mest budgetmæssige finish. Til de dyreste - glaspaneler med fotoprint og farvet glas, spejlet lofter. Der er mange valgmuligheder i mellemprissegmentet: plastic sidespor, lamellofter og buede strukturer lavet af vandtæt gipsplader. For at finde ud af, hvilken er den mest optimale, bør du studere fordele og ulemper ved hver type.

Plastering og hvidvaskning

Nu i enhver hardware butik kan du nemt finde vandtætte plastre og fyldstoffer, og til en meget rimelig pris. Med deres hjælp er det let at fjerne små uregelmæssigheder, små revner, andre fejl, for at give loftet et meget pænt udseende. Ansøgningsprocessen er let at mestre, og mange husejere foretrækker at gøre det selv, hvilket sparer på guidenes tjenester.

Det er meget vigtigt at forberede overfladen godt, rengør alt, hvad der ikke er fastgjort, tæt på leddene mellem gulvpladerne og dybe huller. Gipset selv er påført i flere lag, som hver især omhyggeligt gnides og primeres. Til hvidvaskning brug kridt eller hydreret kalk, fortyndet i vand til den ønskede konsistens.

Forberedelse af kridt eller limemørtel til hvidvaskning af loftet

 • Materialerne er billige og miljøvenlige;
 • arbejde kan gøres på egen hånd
 • Om nødvendigt er det let at fjerne fejl i et separat område;
 • Lime har antiseptiske egenskaber, så der er ingen skimmel på loftet.

Loftblegning spray

 • for almindelig visning
 • forberedelse og udjævning af basen kræver en masse fysisk indsats;
 • hvidvask fra våd damp fordampes over tid og bliver gul, så du skal opdatere belægningen årligt;
 • Hvis loftet bliver sprøjtet efter tørring, vil der være grimme dryp.

farve

Som i tilfælde af hvidvaskning kræver overfladen af ​​loftet perfekt justering, især hvis maling med en blank skinne. Valget af maling til badeværelser er stort, næsten alle er miljøvenlige, modstandsdygtige mod fugt og slid, har en bred farvepalet. De fleste formuleringer har dampspærre og svampegenskaber, hvilket er af stor betydning for værelser som badeværelser. Det er ikke nødvendigt at lave loftet ensformigt: maling kan kombineres i farve, tegne ornamenter og mønstre, bruge forskellige stencils.

Malte rulle loft

 • dekorative, evnen til at vise fantasi;
 • brugervenlighed;
 • overkommelige omkostninger ved materialer;
 • Maling er meget mere holdbar hvidvask;
 • arbejde kan udføres uafhængigt;
 • loftet kan vaskes.

Maler loftet i badeværelset

 • overfladen skal være perfekt justeret
 • Over tid vil farven falme, den hvide maling bliver gul, pletter kan forekomme på belægningen;
 • i tilfælde af oversvømmelse fra ovenstående naboer vil udsmykningen være håbløst fejlfri.

Malet loft kan vaskes

Vandtæt tapet

Vandtæt tapet, lim og værktøj til klæbende klud på loftet

Denne type finish er ret sjælden på grund af dens upraktiske karakter. Til limning af tapet er loftet forberedt så forsigtigt som til maling, da der forekommer uregelmæssigheder tydeligt under et tyndt overtræk. Vandtæt vinyl tapet kan malet flere gange for at opdatere indretningen af ​​badeværelset.

Påføring af lim til loftet med en rulle

I hjørnerne og i nærheden af ​​væggene er det bedre at påføre lim med en børste

Processen med at påføre lim til tapetet

Lim tapet til loftet mere komfortabelt sammen

Lim den anden web

Brug sømvalsen til sømme.

Klem luftrullen ud af tapetet på loftet

Lad ikke udkast komme til udtryk i tørringsperioden på tapetet.

 • efterbehandling koster er relativt billigt;
 • Baggrund giver loftet et attraktivt og hyggeligt udseende.

Vandtæt farvet tapet på loftet

 • selvklæbende tapet på loftet er meget svært, du har brug for en assistent;
 • skæring, fastgørelse og docking af klæder kræver stor omhu;
 • under tapetet støber ofte udviklingen;
 • når naboerne oversvømmes ovenfra, skal dækket fuldstændig ændres.

Plastloft

PVC plastloft

Plastloft på badeværelset

Dækker plastpaneler - en meget populær type dekoration til badeværelser. Panelerne er fastgjort til aluminiumsrammen, monteret på loftet. Rammen gemmer alle fejl i loftoverfladen, giver dig mulighed for at montere en indbygget belysning, skjule kommunikation. Panelerne er forskellige i størrelse, tykkelse, farver og tekstur, så du kan vælge en indstilling til næsten enhver indretningstilstand.

Profil til fastgørelsespaneler fast suspension

Profilen er fastgjort med dowels langs omkredsen af ​​rummet.

Tilslutning af rammeprofiler

Fastgørende loftsplint

Panelet indsættes i baseboardet.

Montering af PVC paneler

Bor et hul under lampen

Det sidste panel er savet sammen og klikker ind i sporene på basispladen og det foregående panel

 • Loftet ser meget æstetisk glædeligt og attraktivt ud;
 • Materialernes omkostninger er ikke for høje;
 • ingen grund til at jævne overfladen;
 • installation kræver ikke særlige færdigheder og kraften hos alle, der ved, hvordan man håndterer værktøjet
 • Designet er holdbart, hvis det er nødvendigt, kan du udskifte individuelle paneler med reservedele.
 • belægningen er slet ikke bange for fugt, den er ikke deformeret, det er nem at rengøre med rengøringsmidler.
 • loftet er flere centimeter lavere;
 • snavs kan akkumulere i leddene, og i mangel af normal ventilation udvikler en svamp der.

Rackloft

Denne mulighed har et meget stilfuldt moderne udseende. Designet er en metalramme, beklædt med smalle strimler af plast, aluminium eller tyndt stål med en korrosionsbestandig belægning. Farvelængden af ​​sådanne belægninger er meget bred, Reiki i guld, krom, med et mønster er i speciel efterspørgsel. Installationen kan være åben og lukket: i det første tilfælde er der mellemrum mellem hullerne i en bestemt bredde, i det andet tilfælde er alle elementer stødt monteret. Montering er meget enkel, alle kan mestre det.

Spejl loftet slat

 • spektakulær udsigt, en bred vifte af farver;
 • enkel installation;
 • ingen grund til at udjævne basen
 • der er mulighed for montering af den indbyggede belysning;
 • Materialet er modstandsdygtig over for fugt, korrosion, ekstreme temperaturer, svampe;
 • let pleje
 • Om nødvendigt er det let at erstatte enkelte elementer;
 • i tilfælde af oversvømmelse ovenfra vil der ikke være nogen skade for belægningen;
 • den gennemsnitlige levetid er 30-35 år.

Rack metal loft

 • rackloft vil koste lidt dyrere end almindelig plastik;
 • snavs kan akkumulere i sømme og led.

Kassette loft

Åbent profilloftlayout

Blandt suspenderede strukturer, kassette eller modulært loft er i høj efterspørgsel. Det er en ophængt metalramme, i de celler, hvor der er lagt dekorative paneler. Til badeværelset anvendes paneler af aluminium, plexiglas, galvaniseret stål, akryl, mineral. De varierer i farve og tekstur, kan være monotont og mønstrede.

Foto kassette loft

 • ingen grund til at jævne loftets overflade
 • rammen hylder kommunikationen perfekt, der er muligheder for indbygget belysning;
 • hvis et separat panel er beskadiget, er det let at udskifte;
 • adgang til kommunikation forbliver - det er nok bare at rejse et af modulerne;
 • panelerne giver loftet et moderne og meget attraktivt udseende.

Kassette, en del af loftet

 • høje omkostninger;
 • suspension systemet tager mindst 15 cm plads, så det er ikke egnet til badeværelser med lave lofter.

Loftfliser

Loftsflise uden sømme

Loft flise på loftet, foto

Loftflise med et mønster

Efterbehandling polystyren flise er også meget populært. Tile giver et hyggeligt og æstetisk attraktivt udseende, der passer til de fleste interiørtyper. For at lime fliserne, skal loftet være godt forberedt, nivelleret, gennemboret, skal du dække med en primer. Styrofoam er modstandsdygtig over for fugt og støbeform, det kan periodisk males.

Klæbende loftfliser

Loftflise og sokkel

 • lave omkostninger;
 • lille vægt af materiale;
 • forskellige teksturer;
 • flise er let at behandle under installationen;
 • let pleje.

Foto polystyren loft fliser

Ulemper: Det er nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen;

 • Skæring og sammenføjning af fliser kræver nøjagtighed og nøjagtighed;
 • materialet bryder let, så når man klæber det er umuligt at trykke hårdt på flisen;
 • snavs kan akkumulere i leddene;
 • når oversvømmet ovenfra, kan belægningen afskrække og skal ændres.

gips gipsplader

Gipsplankloft på badeværelset

Gipspladekonstruktioner findes ganske ofte i badeværelser i et stort område. De er metalrammer, oftest flere niveauer, figurer, med indbygget belysning, beklædt med plader af fugtighedsbestandig gipsvæg. Fra oven er dækket anbragt og malet af vandtæt maling. Sådanne lofter på flere niveauer ser meget originale og stilfulde ud; Materialet er nemt at behandle, installation kræver ikke særlige færdigheder.

Split-niveau gipsplankloft

 • rammen hylder helt alle fejl, ledninger, rør, der er ikke behov for grundig forberedelse af basen;
 • maling tolererer perfekt udsættelse for damp og temperaturændringer, kan vaskes og modstår udviklingen af ​​svampe;
 • loftet ser attraktivt og solidt ud.

Smukt nedhængt loft med belysning

 • Ingen adgang til kommunikation
 • rammen tager et par centimeter plads;
 • loftets indretning er ret dyrt;
 • i tilfælde af reparation er udskiftning af en separat sektion problematisk;
 • periodisk skal loftet males for at opdatere udseendet.

Kombinationen af ​​gipsvæg og strækloft

Strekak

Populariteten af ​​stretch PVC lofter vokser kun hvert år. De er kombineret med enhver stil med dekoration, afviger i et stort udvalg af farver og teksturer. Specielt spektakulære udseende lofter med fotoudskrivning og 3D-billede.

Strekak i badeværelset

Hvidt strækloft, emhætte monteret i midten

 • høj dekoration;
 • modstand mod fugt, temperaturændringer, kondensering ophobes ikke i loftet;
 • Når det oversvømmes, bevarer belægningen et stort volumen vand efter afløb, som igen tager sin tidligere form på.

Strekak i badeværelset

Strekak med fotoudskrivning

Smukt strækloft i to niveauer

 • installationen kræver specielt udstyr og faglige færdigheder, derfor vil det ikke være muligt at lave et nedhængt loft alene;
 • en sådan finish er ret dyr i forhold til stativ og kassettelofter;
 • Filmen er let beskadiget med en skarp genstand;
 • Ingen adgang til kommunikation
 • I tilfælde af skade skal belægningen være fuldstændig udskiftet, det kan ikke repareres.

Glasloft

Belyset glasloft

En sådan finish er en dyr fornøjelse, men usædvanligt spektakulær. Plader af hærdet glas kan være uigennemsigtige, spejl, farve, med billeder og farvede ruder, med indbygget belysning. Installation sker i henhold til typen af ​​kassettelofter, men rammen bruges forstærket, da glasets vægt er stor nok. Selvfølgelig skal basen også være særlig holdbar, ellers kan hele strukturen en dag falde sammen.

Glas loft, vægmaleri

 • Loftet ser usædvanligt imponerende og originalt ud, udvider rummet visuelt;
 • glasset er ikke bange for fugt eller svamp, det kan vaskes med et hvilket som helst rengøringsmiddel;
 • Ved omhyggelig forsigtighed vil belægningen vare mere end et dusin år.
 • høje omkostninger ved materialer og installation;
 • installationen kræver nøjagtige beregninger af belastningen på basen og betydelige lønomkostninger, derfor bør den håndteres af en specialist;
 • ikke egnet til værelser med svage gulve;
 • På overfladen af ​​glasfladen er det let at forblive, så du skal passe på det mere omhyggeligt.

Glasloft

Hvilket loft at vælge

Hvert af de beskrevne valgmuligheder er attraktivt på sin egen måde, men hvis du tager højde for det optimale forhold mellem omkostninger, dekoration og brugervenlighed, er plast- eller slattedækket det bedste valg. Takket være et bredt udvalg af paneler kan du finde en interessant og usædvanlig kombination af farve og tekstur, eller tværtimod vælge en diskret klassisk version. Hvis badeværelset er indrettet i højteknologisk eller loft-stil, ideel til panelet med spejlbelægning, samt krom og med metalliske farver. Dette er en fantastisk mulighed for at vise fantasi, at føle sig lidt designer.

Rippled loft

Montering af rackloft på badeværelset

Montering af rackloftet er det afsluttende trin i færdiggørelsen af ​​badeværelset. Forudkast loftet skal rengøres fra støv, skrælning gips, maling, alle eksisterende revner bør broderes og forsegles med kitt. De steder, der er ramt af svampen, skal rengøres og behandles med antiseptiske midler. Afslutningsvis er overfladen dækket af en vandtæt primer med antifungale additiver for at eliminere udseendet af skimmelsvamp i fremtiden.

Rådet. Før installationen skal du udføre ledninger til belysningsenheder og fastgøre ledningerne i loftet med dowel-negle og plastik.

I processen skal du:

 • dekorative lameller lavet af plast eller aluminium;
 • aluminiumsprofiler;
 • stringers (bæredæk);
 • suspensioner;
 • skruer og dowels;
 • saks til metal;
 • niveau; bor med et sæt øvelser.

Trin 1. Langs rummets omkreds på væggene tegner en flad vandret linie i en afstand på 15 cm fra den grove bund. Til mærkning er det meget bekvemt at bruge et laserniveau, men i mangel af en almindelig konstruktion vil man gøre det.

Trin 2. På markeringslinjen skal du markere hvert 40-50 cm point for hullerne til fastgørelsesanordninger og sætte de samme mærker på profilen. Bor huller i styrene, derefter i væggene, ved hjælp af passende bor. Hulernes diameter skal være 6 mm.

Mærkning på væggen og boring huller

Trin 3. Ind i hullerne i væggene indsæt dykker, hammer dem flush med overfladen, applicer en profil og skru i selvlukkende skruer.

Sæt dykker i huller

Profilen skal placeres strengt langs linjen, afvigelserne i vandret retning vil føre til en forvrængning af strukturen. Til sammenføjning af hjørnerne skæres enderne af profilerne i en 45 graders vinkel.

Angle docking indstilling

Trin 4. Carrier dæk er installeret mellem to modstående vægge - strengere. Mellem strængernes ender og profilvæggen skal der være et hul på ca. 10 mm for at kompensere for termisk ekspansion. I dette tilfælde er elementerne strengt vinkelret på hinanden.

Rådet. For at forbinde de to strengere er det nødvendigt at pålægge den ene på den anden for at justere de perforerede huller og fastgøre skruerne på begge sider.

Trin 5. På loftet skal du mærke placeringen af ​​fastgørelsesanordningerne til strengere i en afstand på 20 cm fra væggene og ca. 0,7-1 m mellem dem. Bor huller, indsæt dowels og skru strengerne. Skruer er ikke skruet til enden, hvilket giver mulighed for at justere højden af ​​skinnerne i installationsprocessen.

Monteringsordning af slattedlofter

Trin 6. Fastgør den første skinne: Anbring den på startprofilen, indsæt i sporene på strengerne og tryk, indtil den klikker. Mellem spidsens ender og profilens væg skal der være huller på 5 mm.

Reiki profil (plastik)

Rækken er indsat i profilenden

Skinnen snaps ind i stringer og den modsatte profil på væggen

Montering af plastlameller

Trin 7. På samme måde skal alle andre skinner fastgøres til lampens placering. For at lave et hul under det, markere midten af ​​udskæringen med en blyant og bor med en krone med den ønskede diameter. Dernæst indsæt lampens krop i hullet, hold det fast, fastgør panelet til strengerne, led tråden indeni og tilslut en lyspære.

Dyser til boring

Fremtidigt hul til lampen i skinnen

Trin 8. På samme måde monterer de alle andre armaturer, tjekker deres arbejde, fuldfører installationen af ​​hele skinner. Hvis den sidste plank er bredere end nødvendigt, skæres den til bredden med metal saks. Materialet er ret tyndt, så det er ikke svært at skære.

Tilsluttet armatur (eksempel på installation i loftet med spejleffekt)

Rådet. For nemheds skyld på skinnen skal du trække en skærelinje og derefter dreje vinkelret på samme side i en afstand på 4-5 cm fra hinanden og bøj materialet lidt. Derefter er det meget nemmere og hurtigere at afskære overskuddet.

Trin 9. Når du har sikret den sidste bjælke, skal du kontrollere lågenes vandrette position og stram skruerne i strengerne om nødvendigt. Huller mellem lamellerne gør det nemt at gøre.

For det første er den sidste rake savet sammen installeret, efter den sidst men en sidste

Trin 10. Nu er det fortsat at lukke hullerne med specielle indsatser, hvis de leveres af designet. De skæres til den krævede længde, indsættes mellem lamellerne, stramt presset til kliket.

Et eksempel på en dekorativ loftsstrimmel snaps kun ind i slidserne.

Den færdige belægning må ikke have huller og revner mellem elementerne, alle lameller skal være i samme plan. Hvis loftet går i bølger, betyder det, at du ikke har stramt fastgørelserne på strengerne. For at løse problemet skal du forsigtigt smøre indsatserne på problemområderne, dreje skruerne og returnere indsatsen på plads.

Reparer loftet i badeværelset

Sendt den 07/20/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Byggemarkedet har et ret stort udvalg af efterbehandling materialer til badeværelset. I betragtning af det specielle mikroklima i dette rum anbefales det at vælge mere modstandsdygtig over for fugt og temperaturer. Det er helt muligt at reparere loftet i badeværelset med egne hænder, hvis du følger en bestemt række handlinger.

Badeværelsesloftkrav

Før du reparerer loftoverfladen i badeværelset, er det nødvendigt at tage højde for de tekniske egenskaber ved de valgte efterbehandlingsmuligheder. Materialet skal have følgende egenskaber:

 • højt fugtighedsbestandighed
 • lang levetid
 • æstetisk komponent, harmonisk kombineret med det generelle indre af rummet
 • tilstrækkelig modstand mod patogene mikroorganismer (svampe, skimmelsvamp)
 • modstand mod ekstreme temperaturer
 • husstandens sundhedssikkerhed
 • modstand mod ætsende ændringer
 • brandsikkerhed
 • nem at installere
 • give adgang til skjulte elementer i strukturen i tilfælde af behov
 • evnen til bekvemt at installere indbyggede elementer (belysning, hætter osv.)
 • demokratisk værdi

Loft forberedelse

Før du begynder at reparere badeværelsesloftet selv, skal du forberede følgende værktøjer og materialer, nemlig:

 • Antiseptisk til effektivt at fjerne svampe
 • Speciel primeremulsion med dyb penetration, som styrker det delvist ødelagte loft og forbedrer vedhæftningen med efterbehandling materialer (maling, klæbemiddelsammensætning ved montering af paneler)
 • Vandfast modstandsdygtighed. Når man interagerer med fugt, opnår den signifikant styrke, i modsætning til andre kittemixer, og forlænger interiøret.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/shpaklevka-na-tsementnoy-osnove.jpg "alt =" reparer loftet i badeværelset med dine egne hænder "width =" 500 "height =" 500 "srcset =" "data-srcset =" https: // remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/shpaklevka-na-tsementnoy-osnove.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/shpaklevka-na-tsementnoy-osnove -150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/shpaklevka-na-tsementnoy-osnove-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/shpaklevka-na-tsementnoy-osnove-200x200.jpg 200w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>
 • Bred trowel og primer pensel
 • Gitter til slibning af den forberedte overflade

Yderligere udstyr kan være nødvendige for færdigbehandling af rummet, alt afhænger af de valgte materialer.

For at loftet i badeværelset skal være praktisk og varer i lang tid, er det nødvendigt at overholde en bestemt teknologi, når du forbereder bundfladen:

 1. Rengøring af arbejdsbasen. Det første du skal fugte loftet med vand for at fjerne overskydende støv. Derefter kan du begynde at rense overfladen af ​​den gamle belægning med en spatel. Find områder, der er ramt af svampen, bør du omhyggeligt rense dem op til beton..gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/23800017-gribok-na-rassade-544x1024.jpg "alt =" do-it-yourself badeværelse loft reparation "width =" 544 "height =" 1024 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/23800017-gribok-na- rassade-544x1024.jpg 544w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/23800017-gribok-na-rassade-159x300.jpg 159w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/07/23800017-gribok-na-rassade.jpg 919w "størrelser =" (maks bredde: 544px) 100vw, 544px "/> I betragtning af den store fugtighed i badeværelset sker spredningen af ​​svampen hurtigt nok, det bevæger sig fra loftet på væggene og omvendt. Derfor anbefales arbejdsfladen efter at have fjernet det foregående lag uetsya god håndtere antiseptiske antimykotika.
  For information! Blandt budgettet, men meget effektive midler med antiseptiske egenskaber kan skelnes mellem den sædvanlige "Hvidhed". Løsningen vil hjælpe med at slippe af med svampens spor og kvalitativt desinficere hele loftoverfladen.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/14bde36ffb0cbdbf-9061-1-1.jpg "alt =" reparer loftet i badeværelse med egne hænder "width =" 375 "height =" 500 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/14bde36ffb0cbdbf-9061-1-1.jpg 375w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/14bde36ffb0cbdbf-9061-1-1-225x300.jpg 225w "sizes =" (maks bredde: 375px) 100vw, 375px "/>

 1. Priming. Efter antiseptisk behandling af loftet skal primeres med en blød børste.
 2. Puttying. Efter fuldstændig tørring af primeren (12-24 timer) kan du begynde at arbejde med at udjævne loftet med en kitt. Det er bedre at bruge en blanding med tilstrækkelig modstandsdygtighed mod fugt.
  Se også: Sådan tømmer loftet i badeværelset
 3. Slibning. Overflademalning er nødvendigt for at skabe en perfekt glat base. Det er muligt at bruge både et Emery-papir og et særligt gitter. Men ved sandning af et repareret loft bliver sandpapir hurtigt tilstoppet med støv, hvilket fører til hurtig slitage. Derfor anbefales det at bruge gitteret til behandling af store fly og sandpapir til vinkler og polering. Hvis overfladen er for stor, anbefales det at bruge en elektrisk overfladeslibemaskine - den er hurtigere og mindre kedelig. Til lofter med bøjninger og forskelle anvendes en excentrisk sander..gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/ekscentrikovaya-shlifmashina.jpg "alt =" reparer loftet i badeværelset med egne hænder "width =" 600 "height =" 398 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/ekscentrikovaya-shlifmashina.jpg 600w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / ekscentrikovaya-shlifmashina-300x199.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>
 4. Priming. For bedre greb finish anbefales det at anvende en anden primer i loftet.

Afslutningen af ​​alle ovennævnte punkter er nødvendig, ellers vil færdiggørelsen hurtigt blive ubrugelig og sammenbrud på grund af den øgede luftfugtighed i rummet.

5 måder at afslutte loftet på badeværelset

Blandt de populære muligheder for at afslutte loftet på badeværelset (billederne er vist nedenfor) er følgende.

PVC Stretch Fabrics

Dette er et unikt moderne materiale med høj kvalitet og ydeevne egenskaber:

 • Vandmodstand. Strækloft er ikke bange for høj luftfugtighed, tolererer virkningerne af varm damp godt, dæmper ikke og giver ikke svampeskader
 • Holdbarhed. Med passende pleje kan han tjene mere end 10 år uden at miste sine dekorative egenskaber.
 • Alsidighed. Brugen af ​​maleriske lofter vil ikke kun understrege smag af husets ejere, men også organisk tilpasning til ethvert interiør. PVC lærred vil være en ægte udsmykning af rummet. Perlehvid eller beige nuancer er ideelle til dekoration af et badekar i klassisk stil.
 • Hygiejne. Vedligeholdelse af stræklofter giver ikke meget problemer, det er nok at bruge en våd svamp og almindeligt rengøringsmiddel til at fjerne støv og snavs
 • Materialets evne til at skjule al kommunikation på loftet

Blandt manglerne kan identificeres brændbarhed af materialet, hvilket kræver en korrekt installation af belysningsenheder.

Et andet lærred kan let beskadiges med en skarp genstand, men om nødvendigt kan dette sted repareres eller dekoreres.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-4.jpg "alt =" muligheder for afslutning af loftet i badeværelset foto "width =" 774 "height =" 580 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-4.jpg 774w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 1-4-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-4-174x131.jpg 174w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-4-70x53.jpg 70w "sizes =" (maksimal bredde: 774px) 100vw, 774px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/natyazhnie_potolki_v_vannoj_plyusi_i_minusi_16.jpg "alt =" muligheder for afslutning af loftet i badeværelset foto "bredde = "640" height = "426" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/natyazhnie_potolki_v_vannoj_plyusi_i_minusi_16.jpg 640w, https://remontcap.ru -content / uploads / 2017/07 / natyazhnie_potolki_v_vannoj_plyusi_i_minusi_16-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 640px) 100vw, 640px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-variant-potolkov.jpg "alt =" muligheder for at afslutte loftet i badeværelset Værelsesfoto "width =" 600 "height =" 450 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-variant-potolkov.jpg 600w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-variant-potolkov-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-variant- potolkov-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-variant-potolkov-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 600px) 100vw, 600px " />

Nedhængt loft

Til oprettelsen er det nødvendigt at lave en præfabrikeret struktur fra en metalramme (profiler) og efterbehandling materialer installeret på den. Godt anbefales til afslutning af badeværelset:

 • Plast- og metalplader
 • Støbt
 • kassetter

Mobile suspenderet struktur giver dig mulighed for nemt at justere det ønskede niveau af loftet, så hæve strukturen og derefter sænke det. I det viste frirum er det muligt at skjule alle tekniske kommunikation.

Moderne versioner af hævede lofter er i høj efterspørgsel på grund af præfabrikeret installation og evnen til at udføre alt arbejdet selvstændigt. Basen er muligvis ikke blevet forberedt tidligere, hvilket reducerer procesens kompleksitet.

For information! For værelser med lave lofter er ophængte strukturer ikke egnede, kan rummet tabe mere end 10 cm i højden.

.gif "data-dovetype =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2.jpg "alt =" muligheder for afslutning af loftet i badeværelset foto "bredde = "800" height = "600" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 13_2-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 13_2-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/VYIbor-potolka-dlya-vannoy.jpg "alt =" loft trim muligheder i badeværelset foto "width =" 636 "height =" 476 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/VYIbor-potolka-dlya-vannoy. jpg 636w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/VYIbor-potolka-dlya-vannoy-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/ 07 / VYIbor-potolka-dlya-vannoy-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/VYIbor-potolka-dlya-vannoy-70x53.jpg 70w "sizes =" ( maks. bredde: 636px) 100vw, 636px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/450.jpg "alt =" muligheder for afslutning af loftet i badeværelset foto "bredde = "700" højde = "525" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/450.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 450-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/450-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 450-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 700px) 100vw, 700px "/>

Spejl loft

Dette er en af ​​de mest elegante, men ret dyre typer af dekoration. Meget er værd ikke kun en spejlflise, men også en forstærket metalramme. Til montering af spejle på rammen ved hjælp af en speciel øvelse, laves huller og monteres på skruerne.

Det spejlede loft kan vare i meget lang tid, foruden er det ikke så svært at passe på det. For at give glans skal hver flise være godt poleret.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2-1.jpg "alt =" muligheder for at afslutte loftet i badeværelset foto "width =" 800 "height =" 600 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2-1.jpg 800w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 13_2-1-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2-1-174x131.jpg 174w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2-1-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/27-1024x768-1024x768.jpg "alt =" muligheder for efterbehandling loftet i badeværelset room picture "width =" 620 "height =" 465 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/27-1024x768.jpg 1024w, https: / /remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/27-1024x768-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/27-1024x768-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/27-1024x768-70x53.jpg 70w "størrelser =" (max-width: 620px) 100vw, 620px "/>

renvaske

Dette er den mest budgetmæssige og traditionelle finish. Fra fordelene ved hvidvask kan man skelne mellem følgende:

 • nem udførelse
 • ingen grund til at købe dyre værktøjer
 • miljøbestanddelen af ​​materialet
 • dampgennemtrængelighed af efterbehandlinglaget
 • tager ikke højden af ​​rummet i modsætning til spændinger og ophængte strukturer
 • Hvidningsprocessen tager 2-3 dage
 • for at give den ønskede skygge nok til at tilføje den nødvendige farve til hvidvaskningen

På trods af alle de positive egenskaber har denne mulighed for at afslutte loftet sine ulemper:

 • kort levetid
 • dækket er bange for lækager fra øverste etage
 • i tilfælde af manglende overholdelse af sekvensen, kan hvidvaskning afskalere

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/107.jpg "alt =" muligheder for efterbehandling loftet i badeværelset foto "width værelse = "600" height = "375" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/107.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp -indholdet / uploads / 2017/07 / 107-300x188.jpg 300W "størrelser =" (max-width: 600px) 100vw, 600px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/foto11.jpg "alt =" muligheder for efterbehandling loftet i badeværelset foto "width værelse = "700" height = "477" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/foto11.jpg 700W, https://remontcap.ru/wp -indholdet / uploads / 2017/07 / foto11-300x204.jpg 300w "størrelser =" (max bredde: 700 pixel) 100vw, 700 pixel "/>

maleri

Til måling af lofter anbefales det at anvende specielle malinger og lakker, der har god hydrofobicitet og modstandsdygtighed overfor svampeskader. De mest almindelige muligheder omfatter: vandbaseret, mineral-, silikone- og nitro-emalje-maling.

Før du påfører en dekorativ belægning, specielt glansmaling, skal basen være omhyggeligt forberedt. For at bruge mindre tid og kræfter på det forberedende arbejde, kan du bruge en akryl base primeremulsion.

Til påføring af maling, brug en pensel med naturlige børster eller en pelsrulle. Før hver efterfølgende maling ansøgning, lad det foregående lag tørre godt. Fordelene ved maling er:

 • sikkerhed for menneskekroppen
 • ingen ejendommelig lugt
 • skabe et gunstigt indeklima
 • evne til at justere farve
 • modstand mod temperatur, fugtighed

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/183ab892000e99a0507fee2f294f26b2.jpg "alt =" muligheder for efterbehandling loftet i badeværelset foto "width værelse = "800" height = "600" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/183ab892000e99a0507fee2f294f26b2.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp -indhold / uploads / 2017/07 / 183ab892000e99a0507fee2f294f26b2-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/183ab892000e99a0507fee2f294f26b2-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp -indholdet / uploads / 2017/07 / 183ab892000e99a0507fee2f294f26b2-70x53.jpg 70W "størrelser =" (max-width: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/turquoise-ceiling-699x1024.png "alt =" muligheder for efterbehandling loftet i badeværelset room picture "width =" 620 "height =" 908 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/turquoise-ceiling-699x1024.png 699w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/turquoise-ceiling-205x300.png 205W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/turquoise-ceiling.png 870w "størrelser =" (maksimal bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

På grund af det store udvalg af efterbehandling materialer til badeværelset, vælge den mest succesfulde og praktiske mulighed vil ikke være svært. Det vigtigste er at gøre alt det forberedende arbejde med høj kvalitet og konsekvent. Fra dette vil afhænge af det endelige resultat.

Reparer loftet i badeværelset med egne hænder - video: