Fordele og ulemper ved strækloftet i køkkenet

Når strækloftet i køkkenet, hvis fordele og ulemper er noget uovervindelig, er passende, hvilke muligheder er bedst egnede og hvilke præstationsegenskaber bør enhver, der foretager et valg til hans fordel, ved? Om dette nedenfor.

Hvilke spændeklude anvendes i køkkenet?

Listen over materialer som grundlag for at skabe stræklofter opdateres løbende, hvilket åbner endnu flere muligheder for implementeringen af ​​forfatterens designideer uden at gå på kompromis med funktionaliteten af ​​strukturen. Derfor er spørgsmålet om, om det er muligt at lave et strækloft i køkkenet, fulgt af et klart positivt svar.

Ja, lofter, ligesom ethvert andet element i dekoration, har både plus og minus, men generelt er de ret egnede til brug i køkkenområder med lidt ekstreme forhold.

For køkkenet kanvas stræk type er:

 • blank;
 • mat;
 • satin;
 • kunstnerisk;
 • vinyl;
 • tekstil;
 • loft med fotoprint og mønster.

Glansfarvet lærred præsenteret i en bred vifte af farver og nuancer. Et særpræg er den reflekterende overflade, på grund af hvilken det er muligt at opnå effekten af ​​en visuel forøgelse i rummet.

Mattoverflader er ideelle til at skabe et klassisk design i et traditionelt indrettet interiør. Ligesom i tilfælde af blank, kan mat lærred komme i forskellige farver med en minimal mærkbar sammenføjning søm.

Satin smukke stretch lofter er ens i karakteristika til mat lærred. Ofte for køkkenet vælger hvide muligheder med en næppe mærkbar perle shimmer. Det særprægede af dette loft er i evnen til at reflektere belysningen igen med en visuel forøgelse af køkkenpladsen.

Tøj "stjerneklar himmel" refererer til kategorien kunst. Virkningen af ​​himlen opnås ved brug af fiberoptiske tråde forbundet til den ydre del af produktet. Sådanne malerier er på mange måder bedre end de klassiske versioner af designets skønhed og eksklusivitet.

Det er en værdifuld mulighed - strækker lofter til lokalerne i køkkenet af vinyl. Produkterne er ikke bare smukke, de er virkelig praktiske, de kan om nødvendigt holde tilbage vandet og derved opretholde interiøret. Er der nogen ulemper ved vinyldesign til køkkenet? Den største ulempe er ustabiliteten for mekanisk skade. Bladene bliver let beskadiget selv under installationen, for ikke at nævne udnyttelse.

Tekstilservietter i køkkenet er strikkede sømløse mønstre baseret på polyestergarn med imprægnering eller polyurethan. Lofter er præsenteret i en bred vifte af farver, herunder med ornamentet. Hvis vi analyserer anmeldelser af produkter i denne kategori, er de mest positive. Det er værd at være opmærksom på de høje omkostninger og begrænsede anvendelsesmuligheder afhængigt af stilretningen realiseret i rummet.

Lofter med fotoudskrivning er en speciel kategori af lærred, der giver dig mulighed for at gøre dit køkkendesign en unik, tematisk. Hvis du vælger et billede til at trække på en klud, er det nødvendigt at overveje den generelle designretning i lejligheden og i køkkenet. Lige smuk og original på loftet af denne type vil ligne traditionelle fugle og skyer og billeder af dine yndlingsdyr, kulinariske mesterværker, familie og venner.

Generelt er alle disse typer af stræklofter til køkkenet - et stort område for kreativitet med uendelige muligheder for realisering af ideer.

Fordele ved spændt lærred - om årsagerne til efterspørgslen

Populariteten af ​​stræklofter er forbundet med en række positive kvaliteter. Med alle de smukke og fremragende design har duftene fremragende præstationsegenskaber. Fordelene ved designerne omfatter:

 • æstetisk udseende
 • let pleje;
 • forurening modstand
 • lang levetid (over 10 år)
 • Mulighed for montering på uforberedt grundlag
 • evne til at maskere kommunikation
 • manglende tendens til at deformere under krympning af et træhus
 • evnen til at holde vand tilbage under oversvømmelser
 • miljøvenlighed
 • enkel installation;
 • modstand mod temperatur og fugtighed ændres.

Ejerne af malerierne i fællesskab hævder, at hævede lofter er lige relevante i det luksuriøse køkken i et privat hus og i Khrusjtjov med et begrænset gulvplads. Det vigtigste er at vælge den rigtige type design, planlægge designet uden at bryde den funktionelle.

Ulemperne ved spændingstøj - hvad skal man se efter

I betragtning af ideen om stræklofter til køkkenet, inspireret af lærredens fordele, bør vi ikke glemme små, men ulemper. Disse omfatter:

 • begrænsede parametre (kun kinesiske lærred har et anstændigt breddeniveau til skade for produktets kvalitet, europæiske og indenlandske mærker producerer lofter med begrænset bredde, hvilket indebærer uundgåelighed af sømme);
 • sårbare dele af lofter (som før, leddene er dem, hvor produktet er mest udsat for skade);
 • installationen af ​​loftet i køkkenet med en gaskomfur svarer til den hyppige brug af en varmepistol, hvilket indebærer en alvorlig forøgelse af temperaturen i rummet på tidspunktet for tilberedningen, udseendet af en ubehagelig lugt;
 • relativt høj pris, især hvis du inkluderer omkostningerne ved installationen;
 • både enkeltniveau og komplekse flerniveaustrukturer kan ikke installeres uafhængigt uden en varmepistol;
 • modtagelighed for mekaniske skader.

Generelt, hvis vi analyserer manglerne og sammenligner dem med de mange fordele ved strukturerne, bliver det åbenbart, at valget er korrekt i forhold til stræklofterne for køkkenet, mere end klart. Derfor er det værd at tænke på, hvilke designmuligheder (billed ideer hjælper med udvælgelsen) passer til et bestemt indre af rummet, i betragtning af størrelse, størrelse, funktionalitet i køkkenet.

Stræklofter i køkkenet: Mulige driftsproblemer

Udover de beskrevne generelle ulemper er det værd at identificere nogle af de vanskeligheder, som ejeren af ​​loftet i køkkenet kan stå over for. En af dem - virkningen af ​​"bomuld" når du åbner døre eller vinduer i rummet. For at forhindre problemet er næsten umuligt, og det forekommer ikke altid. I nærværelse af "bomuld" løses problemet imidlertid ved at udligne trykket i rummet mellem lærredet og bunden. Denne slags problemer vil aldrig opstå, når du bruger et sømløst stofloft.

En anden ulempe forbundet med spændingsvævet - visuel reduktion i køkkenets højde på grund af slingende strukturer. Problemet løses også ved blot at stramme lærredet.

Et kendt punkt i processen med at bruge stræklofter - reducerer højden med nogle få centimeter. Derfor anbefales det i køkkenet med indledningsvis lave eller normale højdelofter at installere de mest enkle enkelkonstruktioner for minimal tab af vigtige centimeter.

Hver ejer af strækloftet kan stå over for inkompatibiliteten af ​​belysningsanordninger, der er planlagt til installation af belysning, med lærredet. For at undgå dette skal du i første omgang vælge lamper og lamper af tilladt strøm.

Hemmeligheder for den rette pleje af stræklofter

Vi skal huske om funktionerne i køkkenlokalet. En af dem er konstante temperatursvingninger på grund af arbejdet i mange husholdningsapparater (komfur, ovn, grill osv.). Derudover ændrer køkkenet ofte luftfugtigheden. En bivirkning ved madlavning er dannelsen af ​​sod og fedt, der, selv om der er en hætte, aflejres i loftet som følge af den lange brug.

Udelukkende kan alle typer PVC-dofler, herunder dem med fotos, vaskes med et mønster. Dette er en stor fordel for produkter i køkkenet.

Ved rengøringsprocessen må man kun anvende specielle midler på trods af stoffets modstand mod kemiske angreb uden slibende partikler, der kan beskadige den perfekt glatte overflade.

I betragtning af modtagelsen af ​​lofter for mekaniske skader, kan der ikke anvendes skarpe genstande i forbindelse med pleje og rengøring. Så hvis du f.eks. Skal fjerne limpartikler eller andre spor af klæbende snavs, er den bedste måde at gøre dette på at bruge eddikesyreopløsning.

Er det muligt at lave et loft i køkkenet?

I forståelsen for mange mennesker er hængende loftsystemer noget meget smukt, men helt uhensigtsmæssigt for en almindelig lejlighed eller et hus.

Brug af stræklofter i køkkenet er en god mulighed for at glemme at reparere loftet i lang tid.

Derfor, når der opstår et problem, og du skal beslutte dig for at dekorere køkkenindretningen, er det sidste, du kan gøre for at strække loftet i køkkenet, husket, selvom det er med dette design, at du uden problemer kan forandre udseendet af rummet, nemlig:

 • udføre sikker placering af elementer af ingeniørsystemer;
 • øge højden og området
 • gøre fuldstændig usynlige fejl, der forblev på overfladen af ​​det gamle efterbehandling materiale;
 • tilføj originalitetens synlige udseende og fremhæv separate områder til madlavning, deling af måltider, børns spil, rekreation mv.
 • give en atmosfære af komfort og ægte hjemlig varme;
 • at realisere din egen vision om, hvad der skal være det perfekte køkken.

Faktisk om det er muligt at lave et strækloft i køkkenet, er det heller ikke nogenlunde værd. Endnu mere end det er dette en af ​​de bedste muligheder, under alle omstændigheder, hvis rummets højde ikke er for lav, og der er ingen risiko for skader på overfladen med skarpe genstande.

Høj styrke

På spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at lave et strækloft i køkkenet, uden at tvivle på dets styrke, reagerer eksperterne positivt med hundred procent sikkerhed. Moderne teknologier til fremstilling af stofbasis og PVC-film til loftsystemer giver dig mulighed for at lave et materiale, der med en lille tykkelse er tilstrækkeligt slidstærk og pålidelig.

Det er umuligt at beskadige det ved en tilfældig fyring af korken - kun med en meget skarp genstand og med stor indsats. Dette beviser sig ved adskillige tests og tests udført på specialudstillinger, hvoraf videoer er nemme at finde på internettet. Som regel når fremmedlegemer kommer på gulvet, er der en såkaldt "trampolin-effekt", det vil sige, at de bare hopper af og overfladen forbliver så smuk som før.

Sikkerhed og anvendelighed

En anden nuance, der bekymrer mange husmødre, er det muligt at installere hævede lofter i køkkenet, idet der er til stede en gaskomfur, ovn og el-komfur. Det er ikke muligt at undvære sådant udstyr i hverdagen, og i mange familier laves madlavning hver dag, det vil sige, at gasbrændere virker længe nok, og lufttemperaturen stiger. Efterfølgende, når du er færdig med madlavning, er der naturlig afkøling, og præstationen falder. Det kræves derfor, at belægningen tolererer ikke kun høj temperatur, men også variationer i parametrene uden problemer. En lignende situation udvikler sig med fugtighedsniveauet, som derefter stiger, falder derefter.

Et sådant loft er let at rengøre med sæbe og vand eller andre midler end slibemidler.

Som det er kendt, er spændingsdugets installationsteknologi baseret på opvarmning af materialet ved hjælp af specialudstyr og efterfølgende fastgørelse omkring rummets omkreds. Det er på grund af dette, at spørgsmålet opstår, om det nedhængte loft kan bruges i køkkenet. Der er faktisk en lighed med installationsprocessen af ​​PVC-film, det vil sige, at der er en betydelig forskel - under installationen udføres opvarmning med mere end 70 grader Celsius. Enig, selv i det varmeste vejr og med ovnen tændt, vil der ikke være sådan temperatur i dit hus eller lejlighed, det vil sige, at du ikke risikerer at loftkonstruktionen bliver deformeret.

En anden misforståelse vedrører sikkerhed - for en eller anden ukendt årsag har myten spredt, at spændingsmaterialet er utroligt brandfarligt og kan forårsage brand. Faktisk produceres materialet ved hjælp af en særlig teknologi og gennemgår en lang række kontroller for overholdelse af brandsikkerhedsstandarder. Desuden indeholder der ikke giftige stoffer som en del af lærredene (hvis du bruger certificerede produkter fra pålidelige producenter), og selvom gnister rammes, forekommer der ikke ild.

Der vil ikke være nogen klager fra boligejere og de praktiske egenskaber ved moderne design. Der er ingen tvivl om, at det er muligt og endda nødvendigt at vaske stræklofter i køkkenet, hvis man ser at sod og fedt er ophobet. På grund af de antistatiske egenskaber skal PVC-folien imidlertid rengøres meget mindre hyppigt end en malet belægning, plast eller gipsvæg. For at genoprette loftets oprindelige udseende, har du brug for en minimal indsats og tid, og de nødvendige armaturer har brug for en blød klud, et lille rengøringsmiddel og vand ved stuetemperatur.

Hvad er der yderligere fordelene ved spændingsmalerier?

Helt ærligt er fordelene ved sådanne loftsystemer mange, for eksempel er de kendetegnet ved fremragende åndbarhed på grund af veludstyret ventilation, det vil sige, at de ikke tillader kondensat at akkumulere på gulvet.

Strækloft absorberer ikke snavs og fugt og fugt modstand foran den populære gipsvæg og gips

Et positivt indtryk er produceret, og den gennemsnitlige levetid er omkring et halvt århundrede, mens producenterne giver mindst 10 års garanti. Også de danner aldrig en svamp og skimmelsvamp, så de er gode til de familier, hvor der er allergier, og evnen til at bevare vand vil være en ægte frelse fra skrupelløse naboer, som konstant organiserer oversvømmelser.

I betragtning af alle de nævnte fordele, suppleret med et fantastisk udseende, er det absolut værd at bruge penge på at arrangere et sådant loft.

Er det muligt at lave et loft i køkkenet: sorter af belægninger, fordele og ulemper ved vinylplader, pleje

Køkkenet i enhver lejlighed er et specifikt rum, der har en høj luftfugtighed og den samme øgede luftforurening, og derfor er ingen finish egnet til væg- og loftsbeklædning. Er det muligt at lave stræklofter i køkkenet, uden at skabe problemer for sig selv under deres videre drift?

Svaret er utvetydigt - ja det er muligt, og vi vil se, hvilke lofter der passer til dette, deres egenskaber, fordele og ulemper.

Blankt strækloft i køkkenet

Typer af stræklofter, der er monteret i køkkenet

Vi vil se på vinyl loft (PVC) lofter, da de er installeret i køkkenlokalet, og de er mest praktiske for fugt og fede aflejringer, som køkkenet fylder i. Sådanne lofter fremstilles ved svejsning på HDTV-maskiner (HDTV-højfrekventstrøm) PVC-striber med en bredde på fra en til fem meter.

Et særpræg ved PVC-loftet er deres vandmodstand, hvilket er særligt vigtigt for køkkenet.

Glossy stretch lofter

Blankt strækloft i køkkenet

 • Det væsentligste kendetegn ved blanke lofter er deres spejlet overflade, hvilket afspejler det indre rum.
  Spidsens effekt øger visuelt rummets rum, hvilket er meget vigtigt for små køkkener, især i Khrushchev-huse.
 • Glatte vinyllofter har et stort valg i form af farve, og virkningen af ​​spejlreflektion er iboende i hver farve og skygge.
 • Ulemperne ved spejlet lofter inkluderer søm synlighed med det blotte øje. Sømen forbliver ved klæbning af klæder og er kun mulig i store værelser.
  Ved montering af flere niveauer, selv i et stort rum, er leddene næsten fraværende, da montering af vinylplader som regel sker i små stykker.

Uigennemsigtige stræklofter

Børstet strækloft i køkkenet

 • Matte stræklofter kan klassificeres som klassiske finish, da de ses visuelt i struktur, de ligner et pudset loft.
 • På det matte loft er der ingen afspejling af rummets indre og lysets blænding, så dette loft udstråler altid en farve, der matcher vinylens farve.
 • Sømme på et sådant loft er ikke synlige, så frostet vinyl stof bruges ofte til montering af enkeltniveau stræklofter.

Sateen strækker lofter

Sateen strække loftet

 • Når man ser på visuelt, er satinvinduet meget lig med matte, men der er ingen ruhed i tekstur af satinlofter, som lærredet afspejler farvespektret meget godt og ser derfor blændende hvid ud.
 • Som du ved, er hvid farve akromatisk og egnet til ethvert farveskema og til ethvert indre af rummet.
  Også hvid farve fremmedgør objekter, hvilket gør rummet til at virke større.
 • Sømme ved svejsning af satinplader er ikke synlige, og de bruges til montering som enkeltniveau og lofter på flere niveauer.

Kunststræklofter

Kunststræklofter

 • Kunstneriske stræklofter i et soveværelse eller køkken er normalt dekoreret med et billede af den øvre kugle, det vil sige skyer, fugle, en stjerneklar himmel og lignende.
 • Billedet anbringes af printeren, opløsningsmiddeludskrivningsmetode ved brug af øko-opløsningsmiddelblæk.
 • Om nødvendigt udskrives billedet fragmenteret på forskellige paneler, og så svejses disse paneler på HDTV-maskiner.

High-Definition Vinyl Svejsemaskine

Rådet. For køkkenlokaler er blanke stræklofter mere egnede, da de visuelt øger rummet og er nemme at vedligeholde.

Fordele og ulemper ved stretch vinyl lofter

fordele

 • Vinyllofter er hurtige og nemme at installere, de behøver ikke at udføre specielt forberedende arbejde i forbindelse med tilpasningen af ​​hovedoverfladen.
 • Hvis dine naboer på toppen er potentielt uopmærksom og kan lade tapperne være åbne, så vil du ikke få en anden større overhaling under oversvømmelse, da vinylstræklofterne holder vand godt. Når vandet er pumpet ud, vil nettet tage sin tidligere form.
 • Da vinyl tilhører materialer med moderat brændbarhed, er stræklofterne brandsikre.
  De er ikke truet med ild i tilfælde af kortslutning af elektriske ledninger og endda i tilfælde af kortsigtet slag i åben ild.
 • Til designbeslutninger udgør sådanne lofter en endeløs kilde til løsninger og muligheder.
 • Ved installation af stræklofter er der næsten ingen skrald tilbage. I sammenligning med andre modstående værker kan installationen af ​​vinyllofter kaldes affaldsfri.

mangler

 • Stretch vinyllofter er sårbare over for mekaniske skader. Dette gælder især for piercing og skæreværktøjer. For eksempel kan lærredet blive beskadiget, når det er monteret med en spatel.
 • Stretchloft i soveværelset eller køkkenet, i modsætning til gipsplader eller loft fremstillet af PVC-MDF-paneler, kan ikke installeres alene, da dette kræver specielt udstyr, især en varmepistol.
  Prisen på en varmepistol med flere størrelsesordninger overstiger omkostningerne ved installation af stræklofter.

Vedligeholdelse af vinylstræklofter

Vinyllofter kan vaskes

Stræk polyvinylchloridlofter, i modsætning til for eksempel fra gipspladerlofter, kan vaskes. Og til at vaske lofterne, kan du bruge næsten alle vaskemidler, som du bruger i din lejlighed.

De eneste undtagelser er pulvervaskemidler med slibende partikler, da en sådan kontakt kan beskadige vinylklædet.

Ved omhu for lofter bør brug af skærende og gennemborede genstande udelukkes fuldstændigt. Hvis lim er på, når du klæber tapet på et vinylark, kan det fjernes med en svag eddikesyre eller Fairy. Generelt er det for stræklofter tilstrækkeligt at tørre med en fugtig klud.

Tør lofterne med en svamp dyppet i en opløsning med vaskemiddel

Rådet. På køkkenloftet er fedtstofforurening mulig, da ingen hætte kan sikre fuldstændig rengøring af luft fra kræftfremkaldende stoffer og damp fra pander.

For at forhindre et sådant angreb skal du tørre loftet en gang om måneden med en svamp dyppet i en opløsning med opvaskemiddel og fjern derefter pletterne med en tør klud.

konklusion

Efter at have læst ovenstående materiale har du sikkert allerede besluttet selv, om det er muligt at lave stræklofter i køkkenet. Sådanne lofter har længe vundet popularitet på grund af ikke kun dets skønhed, men også på grund af bekvemmeligheden og hastigheden under installationen, såvel som praktisk i drift.

Stræklofter til køkkenet: er det praktisk?

Komfort, stil og praktisk, funktionaliteten af ​​alle detaljer og samtidig uovertruffen designmætning. Er dette et kendetegn ved modellerne af den nye samling af et førende mærke? Overhovedet ikke! Alle disse kvaliteter er alfa og omega til sådanne innovationer i konstruktion og design sfære som stræklofter til køkkenet.

Moderne køkken

Det meste af tiden moderne mennesker bruger... Nå kan nogen være foran fjernsynet, men køkkenet er det almindeligt accepterede hjerte af huset. Zhvanetsky kaldte hende en hut-læsning værelse og en klub af interesser, en familie samles her, venlige sammenkomster og drøftelse af presserende problemer finder sted. Dette værelse er bogstaveligt talt mættet med duftens magi og rigdom af fantasi, følelser og drømme. Derfor er køkkendesign af særlig betydning.

Stræklofter - høj, slank, lys!

Stræklofter til køkkenet er blevet en slags garanti for kvalitet, praktisk og smukt udseende:

 • de vil give en perfekt jævn, jævn belægning uden omhyggeligt forberedende arbejde, hvilket sparer tid og penge;
 • det indbyggede belysningssystem giver dig mulighed for nemt at placere lys accenter i rummet, belyser arbejdsområdet så meget som muligt, skaber dæmpet belysning til en romantisk middag;
 • Kun stræklofter kombinerer æstetik med udseende, maksimal holdbarhed og anvendelighedsmæssig brug. I tilfælde af lækage fra overetagen kan dette loftbelægning klare op til 100 liter uden problemer. vand.

Tre modeller af køkkenlofter

Fabrikanterne i dag er bogstaveligt forbløffet over de mange modeller og farver af stræklofter. For arrangementet af køkken designere anbefaler følgende:

 • Matt stræklofter - en slags konventionelle konventionelle perfekt glatte lofter. De ser godt ud i køkkenet, harmonerer med ethvert interiør, hvilket skaber en visuel effekt for at maksimere køkkenområdet;
 • glatte stretchlofter - dette er den bedste mulighed for tilhængere af spejloverfladens eksklusive virkning;
 • Metalliske stræklofter er meget populære, selvom de er ret dyre. Deres egenskab er behovet for lys og mættet belysning, som ofte planlægges at være indbygget. Som følge heraf er der en unik effekt af de såkaldte Northern Lights - blinkende og iriserende farver.

Stræklofter til køkkenet - en ideel mulighed for at skabe et helt unikt og individuelt indvendigt rum. Vil du se det mest almindelige mirakel? Kig op - smukke stretchbelægninger diversificerer indretningen og giver et særligt godt humør til det.

Kan jeg lave stræklofter i køkkenet? Valg af lærred

Strækloft - den perfekte løsning til ethvert værelse. Men ejerne af lejligheder undrer sig om at installere spændingsstof i køkkenet? Nogle mener, at vanskeligheder kan påvirke bevarelsen af ​​udseendeets holdbarhed, modstandsdygtighed mod lugtabsorption og modstandsdygtighed mod skade. Men bekymre dig ikke her. Strekak - det bedste valg til køkkenet, det giver dig mulighed for at skabe et interessant og usædvanligt design.

Advarsel! Det vigtige punkt er det korrekte valg af lærred. Det afhænger af rummet, præferencer og ønsker inden for design.

Hvorfor et strækloft?

Stretch stof har imponerende mængder af fordele. Dette gør det så populært. Fremhæv følgende fordele:

 1. Nem installation og tilgængelighed til at installere egne hænder.
 2. Forberedelse af en overflade, undtagen justering er ikke nødvendig.
 3. Evnen til at forhindre lækage, når oversvømmede naboer. Klæder modstår op til 100 liter pr. Kvadratmeter.
 4. Evnen til at genoprette udseende ved brug af PVC film.
 5. Evne til at skjule ledninger.
 6. Holdbarhed af service, når 20 år med passende pleje.
 7. Brandsikkerhed.
 8. Mange muligheder for at vælge nuancer.
 9. Nem udskiftning ved brug af PVC film.

Bemærk ulemperne ved at vælge denne indstilling afslutter. Tekstilloftet kan ikke bevare dets oprindelige udseende, når det oversvømmes af naboer. Et PVC-loft er let at beskadige med skarpe værktøjer.

Spændingsstrukturer tager i gennemsnit 5 cm fra køkkenets højde. For lave lofter er dette ikke den bedste løsning, så du skal søge efter et alternativ. PVC plader lugt nogle gange ubehageligt. Men sædvanligvis forsvinder lugten i 3-4 dage uafhængigt.

Glat og mat lærred i køkkenet

Glem ikke om leddene af tøj, hvis spændevævet er monteret i et rummeligt rum. I dette tilfælde skal du tænke på udvælgelsen af ​​dekorative elementer for at skjule sømene. For stofklæder er dette ikke et problem, da deres bredde når 5 meter.

Hvad er stræklofter til køkkenet?

Køkkenet er ikke anderledes end andre værelser, det passer til enhver form for dækning. Følgende overflader er efterspurgte:

 1. Matt.
 2. Glossy.
 3. Satin kunstnerisk.

Hver af dem har sine egne egenskaber og fordele. Samtidig er valg af farve og tekstur tilladt, herunder forskellige efterligninger og ruheder.

Et af designmulighederne for køkkenet med et strækloft

Den bedste mulighed for køkkenet - lofter af polyvinylchlorid. Du kan arrangere et hvilket som helst antal niveauer for at opnå et interessant design. Sådanne overflader er modstandsdygtige over for snavs, absorption af lugt og fugt.

Advarsel! Glatte lærred er valgt i tilfælde, hvor du skal visuelt øge rummets højde. Den bedste mulighed for et tæt værelse - hvid eller lys beige skygge.

Mattoverflader er universelle og ser traditionelle ud. De ligner overfladen af ​​lærredet, så du kan lave et kunstmaleri eller anvende fotoprint på overfladen af ​​loftet. Den matte overflade opnås også ved hjælp af stofklæder. Når du vælger dem, skal du være forsigtig, da rengøring af dem er vanskeligere. Renseri bruges til stoffet, så det er sværere at holde køkkenet rent.

Strekak i køkkenets indretning, dekoreret ved fotoudskrivning

Satin lærred - ikke-standard løsning til køkkenet. Det er repræsenteret af en blød glans, som er diskret og æstetisk i interiøret. Sådanne malerier ser spektakulære ud med klassisk og moderne interiør. På samme tid kan farven på resten af ​​efterbehandlingsrummet være enhver.

Hvilke designbeslutninger foretrækker?

Når du installerer et strækloft i køkkenet, har du mulighed for at skabe spektakulære designmuligheder. Blandt de populære muligheder bemærker vi følgende:

 1. Stjerneklar himmel Når du vælger denne mulighed, skal du være forsigtig med ikke at overdrive det, ellers bliver interiøret påtrængende.
 2. Kort, portrætter, arkitektoniske strukturer.
 3. Fugle, dyr, planter, blomster.
 4. Skyer, der giver frihed til rummet og en følelse af lyshed.
 5. Monokrome muligheder - det bedste valg til et klassisk interiør.
 6. Tofarvet lærred, som bliver et lyst emne af indretning.

Køkkenbelysning Tips

For et harmonisk design af strækloftet i køkkenet, vælg den rigtige belysning. Dette vil hjælpe dig med forskellige typer lamper:

 1. Spotlights.
 2. Chandelier.
 3. LED strip.
 4. Kombinerede muligheder.

Vælg passende, ud fra egne præferencer. Hvis du ønsker at organisere et interessant indendørs miljø, er det bedste valg LED stripe. Det giver dog ikke fuld dækning, derfor er det en ekstra mulighed. Hovedkilden til lys bliver en lysekrone eller spotlights.

En af mulighederne for stretch loft - skyer, indrammet i en ramme med baggrundsbelysning

Spotlights er praktiske, så for nylig vælges de oftest. For deres installation behøver ikke at fjerne flere centimeter i højden. Men at vælge sådanne enheder skal du sørge for, at deres strøm ikke overstiger 40-50 watt.

Spotlights belyser individuelle genstande i køkkenets indre eller er en af ​​måderne til zoneinddeling. De gør det muligt at skille madlavningszonen fra fødeindtagssonen. Dette vil understrege originalitet og individualitet af indretningen.

Lysekrone er placeret i køkkenet i den centrale del af loftet. En anden mulighed er to lysekroner, der belyser madlavningsområdet og spisepladsen. Loftets design i forskellige områder kan også variere.

Hvad påvirker omkostningerne ved strækloftet?

Hvis du beslutter dig for at vælge installationen af ​​et strækloft, bør du forstå, hvordan omkostningerne ved internettet dannes. Blandt de vigtigste faktorer der påvirker prisen er følgende:

 1. Antallet af nicher, rør, fremspring, der er planlagt til at gå rundt.
 2. Dimensioner af lærredet.
 3. Tilstedeværelsen af ​​lamper og egenskaber ved deres installation.
 4. Lærred materiale. Den dyreste er de glatte og designer sorter. Matt og satin ser billigere ud.
 5. Designdesignets kompleksitet. Enkelt niveau - den mest overkommelige. To-niveauet og kuplen lofter vil koste mere.

Ved sammenligning med andre typer lofter er spændstrukturerne ikke for dyre, omtrent det samme som gipspladestrukturer. Under driften er strakt lærred imidlertid enklere og mere bekvemt at vedligeholde, de er kendetegnet ved enkelhed og hastighed af installationen. Resultatet bliver muligheden for at være stolt af deres eget indre.

Spektakulært design af køkkenplads, lavet ved hjælp af et hvidt to-niveau loft

Nu ved du hvad man skal gøre stræklofter i køkkenet, er det ikke kun muligt, men nødvendigt. De gemmer alle tekniske netværk og ledninger. Resultatet bliver et harmonisk og attraktivt indretning, som vælges individuelt til et bestemt køkken. Vær opmærksom på videoen, som illustrerer de populære designmuligheder og giver dig mulighed for at lære en masse nyttige oplysninger.

Strækloft i køkkenet: anmeldelser

Hver værtinde drømmer om et moderne og smukt køkken. For at hjælpe med gennemførelsen af ​​denne ide kan strække loftet, hvilket giver interiøret en adel og udvider visuelt selv et lille rum.

Særlige egenskaber

Stretch loft er en speciel film eller stof fastgjort til 2 cm, og nogle gange mere til hovedloftet. Monteret design på profilen baguette, lavet af plastik, metal eller aluminium. Som et resultat får loftet perfekt glathed og ensartethed, skjuler alle kabler og andre dele, der ikke bringer trøst til rummet.

Stretchloft har sine egne installationsfunktioner og nogle gange ikke egnede til ethvert køkken. Så anbefales det ikke at lave lave lofter, der er typiske for private huse, for at blive suppleret med et stræk lærred, fordi deres højde vil falde yderligere. Desuden vil møblernes skifte medføre mekanisk skade på designet.

Det oprindelige udseende af loftet er også vigtigt, når du installerer. Ødelagt og med en hulpladeplade, der er karakteristisk for gamle bygninger, vil bidrage til at sænke og stramme filmoverfladen på grund af fri luftstrømning. Stofmateriale er mindre modtagelige for sådanne ændringer, men det er stadig ikke risikoen værd.

Det sidste punkt i installationsfunktionerne i strækloftet vender igen til loftpladen. Hvis gamle gips og andre efterbehandlingsmaterialer bliver drænet af det, kan det næppe kaldes præsentationen af ​​det nye strækloft.

I tilfælde af at loftet og rummet ikke forstyrrer installationen af ​​stræklofter, vil et fremragende resultat af præstationen ikke vare lang tid.

fordele

Stræklofterne viste sig for nylig på det russiske marked. På grund af den høje pris for tilgængelighed af malerier var slet ikke. I dag er spændingsstrukturer i stigende grad blevet mere populære på grund af udviklingen af ​​konkurrencen i denne industri og som følge heraf større prislojalitet.

Fordele ved stræklofter:

 • Forskellige former: flad, oval, buet. Mulige muligheder for køkkenbordet på flere niveauer;
 • nem rengøring af filmlofter med de fleste vandbaserede vaskemidler;
 • antibakteriel imprægnering er særligt relevant fra ophobning af ubehagelige lugte, svampeinfektioner i køkkenet;
 • høj hastighed på installationen;
 • garanteret levetid - 12 år;

Alle fordelene ved denne type belægning er kun mulige for højkvalitetsstoffer, såvel som erfarne håndværkere, der producerer installationen.

mangler

Stræklofter er opdelt i to store grupper:

Hver type har sine egne karakteristika, nogle gange har en negativ karakter. Så, film lofter er bange for skarpe genstande. Selvfølgelig er ejeren af ​​boligen usandsynligt at tørre at ødelægge konstruktionen, men man bør tage højde for opholdet i det lille rastløse vand.

En anden negativ faktor for filmlofter er temperatur ekstremer. Ønsker at udstyre køkkenet i et landhus uden konstant opvarmning med spændetøj, kan man ikke regne med et positivt resultat. Derudover er der problemer, når man vælger inventar. De er bedre at vælge en større mængde med mindre strøm, idet man er forsigtig med ikke at smelte filmen.

Hvis køkkenet har et stort areal, er filmlofterne ikke uden sømme. Det skal bemærkes, at de ikke vil bringe en skarp negativ bemærkning til indretningen, men det vil ikke være muligt at realisere ideen om et loft uden led.

De subjektive mangler omfatter umuligheden af ​​selvinstallation, fordi det er vigtigt at få en perfekt skitse, specielt udstyr og færdigheder. På den anden side vil kun mesteren være i stand til at sikre en garanteret god præstation.

Med hensyn til stoflofter er det værd at sige, at her kan du også finde en række ulemper, hvoraf den ene er en vis begrænsning i nuancer. Her kan du ikke finde frugt, der er indsamlet i et stille liv i loftet, som det kunne være i filmversionen. Men ifølge mestere reagerer stoflofter godt på maleri.

En væsentlig ulempe med stof til køkkenet er kun rensning med en tør eller fugtig klud. Først og fremmest i farezonen vil der være en sektion af loftet placeret over pladen.

Den fælles og subjektive mangel på arter er omkostningerne ved arbejde og materialer. For mange er det stadig højt. Imidlertid ophører indretningsarkitekterne ikke med at stoppe i deres valg på spændingsdugerne, fordi deres levetid og niveauet af præsentation er på et højt niveau.

Varianter og anmeldelser

I dag tilbyder markedet mange variationer af stræklofter. Ud over materialet i udførelsen varierer webs i udseende. Glatte, matte og andre valgmuligheder kanvaser bidrager til at gøre køkkenet interiør design harmonisk og individuel.

film

Filmdugen er lavet af polyvinylchlorid. Hvorfor blev dette materiale valgt? Det handler om filmens unikke egenskab, at den strækker sig, når den opvarmes. Guiden opnår den ønskede temperatur ved hjælp af en varmepistol. Filmdug er opdelt i matte, satin og blanke typer.

Hvad er gode stræklofter lavet af PVC film? Først og fremmest er de i en mere demokratisk priskategori i sammenligning med stofkonkurrenter. Desuden kan filmen ses ikke kun i absolut noget farveskema, men også ved anvendelse af fotografier, billeder og andre billeder. Og filmen er ikke modtagelig for lugt af fedt og sod, som gør det muligt for husmødrene at udføre kulinariske fantasier i køkkenet uden frygt for loftets tilstand. Plus, at finde et sådant lærred i køkkenet - lav brandfare begynder materialet ved høje temperaturer at smelte, men brænder ikke.

Strek loft i køkkenet

Hvordan afhenter du? Hvor skal man starte og hvad man skal følge?

Vi anbefaler at gøre dit valg baseret på det indre, som du planlægger i husmødrenes rige. Nu vil vi forsøge at tale om de mest populære og interessante løsninger.

Hvis du holder dig til den klassiske stil, bruges hvide matte eller blanke lærred på et niveau oftest til det, de hjælper med at skabe et perfekt fladt loft, der vil blande sig ind i dit køkken sæt og andre møbler. Vi anbefaler at installere glatte film, hvis din køkkenenhed også har glatte facader. Dette gør det muligt for den hvide lærred at "opsuge" farven fra facaderne eller gøre farven til farve. Og du kan tværtimod skabe en kontrast. Den kontrasterende kombination ser særligt godt ud, hvis der ikke er pladskrævende møbler, store skriveborde eller skabe.

Den anden variant af udførelse er at give individualitet gennem installationen af ​​to-niveau strukturer. Der er 3 hovedindstillinger til flere niveauer i køkkenet, nemlig:

Design, gentagelse af køkkenindretningens kontur og ikke meget udragende over de øverste kabinetter, for muligheden for at installere spotbelysning over arbejdsfladen. Denne mulighed er ikke kun smuk, men også meget praktisk. Denne form for design er især godt for dem, der ikke har ekstra belysning af arbejdsområdet. Spørg enhver værtinde, er det praktisk at lave mad i skumringen? Vi mener, at det lyseste sted skal være over arbejdsfladen.

Designet over bordet, hvorfor spørger du? Denne tilgang vil tilføje lys og skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Alternativt kan du gentage omridset af dit spisebord. Hvis det ikke er placeret i midten, så er det andet nederste niveau af loftet, måske ved væggen, over bordet. Vi anbefaler at placere en lysekrone på dette niveau af strukturen, selvom det ikke engang er i midten af ​​rummet.

Byggeri langs vinduet. Denne mulighed er blevet udbredt i køkkener, hvor der er meget lidt naturligt lys, og ved at installere yderligere belysning i strukturen langs vinduet kan denne faktor kompenseres.

Som du forstår, kan disse muligheder kombineres og kombineres i det format, du har brug for. Men som du forstår, bruges de primært til at tilføje lys på steder, hvor det er nødvendigt.

En anden måde at tilføje personlighed på er fotoprint. Himlen i køkkenet i meget sjældne tilfælde ser passende ud, men der er et stort antal genstande lavet af os med billeder i dette meget rum. Og utallige muligheder - der er en begrænsning kun i fantasi. Det sker, at du i stille interiører vil tilføje klare farver, der fortynder den klassiske stil og giver en fremhævning til rummet. I sådanne tilfælde skal du udskrive, for eksempel frugt - orange oransje eller lystegrønt æble. Hvis der ikke kræves lyse farver, og sjælen kræver skønhed, så er en temmelig hyppig mulighed kaffebønner spredt over loftet, hvilket ser ganske interessant ud. Og hvis du har et stort nok område, kan du udskrive et ornament på det meste af lærredet, en smuk rosett under lysekronen eller enkle vignetter i hjørnerne af køkkenlokalet.

Fordele og ulemper ved stræklofter i køkkenet.

Uden tvivl er den største fordel universalitet, det vil sige installation er mulig i næsten alle mulige værelser. Inklusive, selvfølgelig, i køkkenet. Overvej først fordelene ved stræklofter i husmorens rige.

Pleje. Den vigtigste fordel i forhold til andre typer af finish. Selv når det er stærkt forurenet med fedt og fluer, er det nok først at tørre kluden med et mildt rengøringsmiddel, som f.eks. Fae, og tør derefter tørre med en ren klud.

Vandtæt. Desværre kan naboerne nemt oversvømme din lejlighed, og ingen er forsikret imod det. Sandsynligheden for oversvømmelse i køkkenet er så høj som i badeværelserne, og hæmmede lofter, som du sikkert allerede ved, er i stand til at holde op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter. Som vores praksis med afganger ved udledning af vand viser, sker de ofte. Under denne lejlighed vil jeg gerne minde om, at en uafhængig udledning af vand er fyldt med store problemer, især hvis du vil lave en lille lille punktering med en vandbobles nål.

Fugtbeskyttelse af hovedloftet. Køkkenet er selvfølgelig meget mindre i fugtighed end badeværelser, men alligevel.

Holdbarhed. Produktion giver dristigt garanti for 20-25 år på filmen. Og der er ingen grund til at tvivle på det. Hvilken anden form for finish sammenligner med denne fordel.

Der er nogle få mindre fordele, vi vil ikke beskrive dem i detaljer her.

Vi vender os til minuserne. I princippet er der kun tre ulemper, og ved at kende dem kan du reducere risikoen og skade.

PVC film kan revet. Du skal være forsigtig, når du arbejder med skarpe genstande. Som det fremgår af øvelsen anvendes hoveddelen af ​​nedskæringerne af andre arbejdstagere under reparationer - klæbende og skærende tapet, limning af sokler, installation af indbyggede lamper, samling af skabe og headset. Så hvis sandsynligheden for et snit efter reparationens afslutning ikke smider knive i loftet, er det lille. Myten om, at en champagnekork tårer lærredet er en myte. Forresten sker det ofte, at når du skærer, behøver du ikke ændre hele lærredet. Det hele afhænger af placeringen og størrelsen af ​​skæringen. Hvis hullet er ved siden af ​​væggen, kan installatørerne reharsere lærredet og trække det væk. Og hvis skæret er lille, er det muligt at installere en dekorativ ventilationsgitter eller en ekstra indbygget armatur.

Dette minus følger af plus - holdbarheden. Ved udskiftning af køkkenmøbler eller et headset kan det lyse lys i lysekronen eller det indbyggede lys blive uhensigtsmæssigt. Dette punkt bør overvejes, hvis du vil ændre interiøret.

Desværre har der i vores praksis været tilfælde af filmsmeltning under et udbrud af olie i en pande. Det er allerede nødvendigt at erstatte hele lærredet. PVC-film understøtter ikke brænding, det vil sige, det brænder ikke sig selv, men det kan smelte fra en åben ild. Pas på!

Praktiske af forskellige teksturer.

Glatte eller satin teksturer er fremragende plejeprodukter, hvilket er meget vigtigt i køkkenet. Brug ikke slibemidler.

På grund af dens ruhed rengøres og vaskes matteksturerne værre end glatte film. Derfor er brugen af ​​matfilm uønsket over arbejdsfladen, hvor mad fremstilles direkte.

Desværre er sømløse stofklæder ikke egnede til køkkenet. De er meget værre vaskes og rengøres i forhold til PVC-film. Også stoflofter er meget mindre vandtætte. Med en lille lækage de klare, men dannelsen af ​​en snavset gul plet er muligt. Og hvis flere spande vand spildes på lærredet, så vil der være en lækage.

Valget af farver og teksturer er et vigtigt tidspunkt for designet, vi anbefaler stærkt, at du tager det alvorligt. Ved at vælge meget lyse og aggressive farver vil du stimulere din appetit med dette, men det vil ikke være behageligt i lang tid at være i et sådant rum. Det mest levende eksempel er McDonalds, gule og røde farver er lavet der af en grund. Går der appetit øges, men der er intet ønske om at blive der efter spisning. Men selv helt kolde toner er ikke det bedste valg - de tilføjer ikke komfort. Det er vigtigt at skabe balance i et rum som et køkken.

Og måske er det vigtigste, at du kan lide det, og vi vil til gengæld opfylde dine ønsker til design af stræklofter i køkkenet.

Kan jeg installere stræklofter i køkkenet

På grund af dets driftsmæssige egenskaber og attraktive udseende er stræklofterne efterspurgte, når de skal færdiggøre administrative og boligområder. De er installeret i firmaer og offentlige organisationers kontorer, i stuer og soveværelser, børnelokaler og haller. Er det muligt at lave et loft i køkkenet?

For at besvare dette spørgsmål er det nødvendigt at bekræfte, at lærredens tekniske egenskaber overholder betingelserne for drift.

Nuancerne i spændingsdækkene

Et køkken er et specielt rum, hvor der skabes et bestemt mikroklima på grund af varmebehandling og brug af husholdningsapparater og apparater. Det er kendetegnet ved betydelig fugtighed, høj temperatur og kondensation. Hertil kommer, at der i processen med tilberedning af mad og madlavning sættes fat og sod på loftets overflade. Når du vælger materialer til overfladebehandling, skal du overveje disse faktorer.

Stræklofter kan laves i køkkenet, fordi de er forskellige:

 • Enkelhed i at forlade. Forureninger fra overfladen fjernes med en blød klud fugtet med sammensætningen. Rengøringsmidlet er valgt afhængigt af spændeklædens type og tekstur.
 • Modstandsdygtig overfor fugt og forhøjede temperaturer. Stræklofter fremstillet af PVC-film deformeres ikke, når de interagerer med vand og hjælper med at forhindre lækager i rummet, når de oversvømmes af naboer. Stoffer er mere følsomme for fugt.
 • Sikkerhed ved brug. Klæder udsender ikke giftige stoffer under drift, er ikke tilbøjelige til at ild og er ikke modtagelige for udseendet af skimmelsvamp og svampe.

Stræklofter absorberer ikke lugt, når de anvendes som en finish og kan males til det ønskede skyggefarv.

Tip! For at holde overfladen renere længere, skal du installere emhætten i køkkenet og vaske og fjerne pletter i tide.

Typer af stræklofter

Streklofter er lavet af PVC film og polyester, som er imprægneret med polyurethan. Hver art har sine fordele og ulemper.

film

Stretch lærred af PVC film er repræsenteret af følgende typer:

 • Matt. Loft med en sådan faktura er billigere end resten og ligner en fakturaoverflade efter påføring af gips. De er lettere at vedligeholde og giver dig mulighed for at få stoffet uden søm, når du bruger et materiale med tilstrækkelig stor bredde. De forskellige farver til lofter med en mat tekstur er begrænsede, men de kan gøres lysere ved fotoudskrivning eller ved maling med maling og lakforbindelser.
 • Satin. De er lavet af en tynd PVC film og underkastet særlig behandling. Resultatet er et materiale, der ligner tekstur af satinstof og er karakteriseret ved en rig skygge af nacre. Det afspejler forsigtigt lyset af belysningsenheder og skaber ikke blænding, har ekstra beskyttelse mod støv og snavs og bevarer æstetisk appel i lang tid. Satinlofterne ændrer deres skygge med forskellig belysning, og når du installerer lysekroner med dekorative elementer i krystal skaber effekten af ​​en flimrende stjernehimmel.

Den dyreste af filmstrækstof er et materiale med en blank overflade, der er karakteriseret ved gode reflekterende egenskaber. Det er i stand til visuelt at forstørre det omgivende rum og ændrer opfattelsen af ​​rummet.

Glatte lofter kan installeres i små køkkener og i rummelige værelser. De er sværere at passe på, da pletter nemt kan dannes på spejlfladen. For at udelukke deres udseende skal rengøringsmidler med alkoholindhold anvendes til rengøring af materialet. Når du installerer glatte klud af lille bredde i køkkenet, får du en overflade med en forbindende søm, som er mere mærkbar end satin eller mat.

Tip! Det er muligt at bevare og forbedre glans af lofter med en blank tekstur ved regelmæssigt at behandle overfladen med en 10% opløsning af flydende ammoniak.

klud

Til fremstilling af stofstræklofter anvendes polyester, som er forbehandlet med polyurethan, og får en mat, glat overflade uden den mindste fejl. Da lærredet er et tekstilmateriale, ikke en PVC-film, er dens egenskaber forskellige fra matte eller glatte modstykker. For stofstræklofter er følgende karakteristisk:

 • højere styrke og modstand mod mekaniske skader;
 • god varmeisolering og lydisoleringsegenskaber;
 • brandmodstand, som gør det muligt at installere belysningsenheder med lamper med større effekt uden risiko for reflow;
 • luftgennemtrængelighed, der forhindrer udseendet af "drivhuseffekten" i køkkenet.

Polyesterbaner modstandsdygtige over for lave temperaturer. Derfor er det muligt ikke blot at lægge stræklofter i køkkenet, men også at bruge dem til at afslutte balkonen ved siden af ​​rummet, som ikke opvarmes.

På grund af tekstur, der ligner sammenvævning af stoffer, har polyesterbaner et attraktivt udseende og skaber en atmosfære af luksus. De høje omkostninger ved materialet betaler sig på grund af varigheden af ​​driften og forbrugernes egenskaber.

Tip! Stof stretch klæder er fastgjort ved hjælp af baguettes og behøver ikke brug af varme pistoler. Derfor er det ikke nødvendigt at fjerne møblerne, når de installeres, og i færd med installationen beskadiger de ikke væggene og gulvbelægningen.

Funktioner valg af finish

Ud over tekstur og type stræklofter er vigtige parametre design og farveskema. For at skabe et harmonisk interiør vælges skyggen og indretningen af ​​lærredene i henhold til køkkenets stil og rummets placering. I små værelser er det tilrådeligt at installere monokrome blanke lofter, der tilføjer lys og skaber indtryk af en visuel udvidelse af rummet.

Ved afslutningen af ​​et rummeligt køkken er materialevalget begrænset til ejendommens ejer og hans økonomiske muligheder. Økonomisk mulighed indebærer installation af matmalerier, og for en mere luksuriøs atmosfære vil der være brug for installation af satin eller stoflofter. Materiale med en blank tekstur bruges normalt til indretning med et rigt farveskala og originalt design.

Specialister i firmaet "Masterlofter" hjælper med at lave et loft i køkkenet i fuld overensstemmelse med dine præferencer. Målerens gratis opkald, det store udvalg af klæder og en omfattende oplevelse af montører vil hjælpe med at gennemføre virkelig strække loftet af drøm! Ring til os!