Stræklofter - ulemper og fordele

Millioner af artikler snakker om fordelene ved stræklofter. Men trods alt har de sandsynligvis mangler. Hvordan ikke at lave en fejl med valget? De siges at være ofte ret skadelige. Og alligevel siger de, at de brænder for hurtigt. Så hvor er sandheden? Lær mere vil hjælpe dette materiale.

Lidt historie

"Den nye er godt glemt gammel," siger ordsprog. Denne erklæring kan anvendes på loftslofter. Forskere har fundet ud af, at stræklofterne begyndte at blive brugt selv af beboere i det antikke romerske rige, idet de lavede gardiner af lofter på lofter.

Denne idé blev hentet af designerne fra 60'erne, og i 80'erne var der en utrolig stigning i popularitet ved at bruge ny teknologi af hængende lofter ved hjælp af nye materialer. I Rusland begyndte de at blive anvendt i begyndelsen af ​​det 21. århundrede.

Det bliver tydeligt, at ikke kun fordele, men også ulemperne ved stræklofterne i disse årtier blev indlysende.

1. På fordelene ved stræklofter

1.1. æstetik

Først og fremmest, fra et æstetisk synspunkt med et strækloft, sammenlignes ingen andre. Elegant glat blank overflade, der passer perfekt ind i små områder af rummet, øger visuelt rummet i rummet.

1.2. Hurtig installation

Den store fordel ved strækloftet over andre typer loftsbeklædning er den hurtige installation. Samtidig forbliver værelset forholdsvis rent. Du slippe af med snavs og støv, hvilket er typisk for eksempel ved installation af loftet på Ledger, for ikke at nævne manglerne ved anvendelse af gips eller maleri.

BEMÆRK

Tidsrummet til gipset vil tage 10 gange mere, og til installationen af ​​storgen - 3 gange mere end installationen af ​​et strækloft.

1.3. Forskellige farvevalg og fotoudskrivning

Tøj til stræklofter er lavet af forskellige materialer, med et bredt udvalg af farver (60-100 farver), forskellige teksturer. Ud over PVC-lofter optrådte kludbaserede stoffer på stretchmarkedet. De kan være ruskind, spejl og glans. Det er dog vigtigt at huske, at de også har deres ulemper.

Den seneste udvikling af designere var udviklingen af ​​muligheden for at anvende billeder på lærredet. Til dette kan ethvert billede eller billede bruges. For eksempel til et barns værelse - det smilende ansigt på dit barn. Til stuen - Shishkins maleri "Morgen i skoven." Romantisk loft ser ud med skyer mod en blå himmel.

1.4. Ingen sømme

Rulle af loftmalerier fås i forskellige størrelser - fra 1,3 til 5 m. Derfor kan du vælge det ønskede antal for ethvert område. Fremstil stræklofter sømløse og med søm.

På grund af stoffets vandmodstand beskytter manglen på sømme det mod lækage.

VIGTIGT

Hvis rummets bredde er mere end 5,5 m, er det kun muligt at installere ark kun med søm og kun fremstillet af PVC.

1.5. støvfrit

Arbejde med installation af strækloft kan udføres på ethvert trin i reparationen. Det er dog vigtigt at huske at værelset skal være rent. Derfor udføres installeringsarbejdet normalt i slutningen af ​​alle reparationer, for at udelukke vind eller skære med en skarp genstand. Det er dog bedre at klæbe tapetet efter montering af loftet. Alt, hvad der skal gøres, er at give adgang omkring væggenes omkreds.

Et sådant loft kræver ikke særlig pleje og vil tjene i mere end 10 år, hvis det anvendes korrekt.

1.6. Ikke bange for oversvømmelse ovenfra

Selv efter oversvømmelser som følge af ulykker, funktionsfejl i vandforsyningssystemet eller uagtsomheden af ​​naboerne ovenfor kan PVC-strækloftet fuldt ud gendannes uden store vanskeligheder og investeringer i materialomkostninger. Sådan gør du dette, vi vil fortælle dig i de følgende artikler.

2. Ulemper ved stræklofter

2.1. Lav miljøvenlighed

Ifølge nogle anmeldelser er en af ​​ulemperne ved stræklofter den drivhuseffekt, de skaber. Et sådant loft "trækker ikke vejret." Det betyder, at lejligheden altid vil være høj luftfugtighed.

BEMÆRK

Når du vælger stræklofter, fristes ikke af de billigste af dem og undokumenteres. Sådanne klæder fremstilles i Kina og er usikre for menneskers sundhed. Sammensætningen, som de er lavet til, er ikke kendt, så der er risiko for at få et produkt af dårlig kvalitet med lav miljøvenlighed.

Tænk for dig selv, det materiale, som strækloftet er lavet af, er ren kemi. Basen af ​​stoffet er polyesterfiber, imprægnering er polyurethan. Hvis du er allergisk, så sikkert strække loftet vil skabe problemer for din krop.

2.2. Omkostninger til materiale

Før du træffer dit valg til fordel for stræklofter, skal du undersøge den økonomiske side af problemet. Det er jo ikke en billig fornøjelse. For at gøre dette, bør du læse anmeldelser og kende alle ulemperne ved stræklofter.

Det skal tages i betragtning, at beregningen af ​​priser kommer fra $ 20. for 1 m 2. Og hvis du ønsker at skabe en kombination af forskellige lærred og niveauer, vil omkostningerne ved et sådant arbejde blive fra $ 30. og over for 1 m 2. Luksus stretch lofter med et mønster (personlige fotos, stucco, fresker osv.) Koster fra 200 USD. for 1 m 2.

Hvis du overvejer muligheden for et sømløst strækloft, er det altid dyrere end et ark med en søm.

2.3. Lav vedligeholdelse

Stræklofter behøver ikke repareres, men hvis lærredet er beskadiget, vil det ikke være muligt at genoprette det selv. Ifølge installatørerne skal du beskytte loftet mod berøring med skarpe genstande. Undgå indtagelse af ætsende kemikalier (acetone, opløsningsmiddel), klorholdige og slibende rengøringsmidler.

Anmeldelser på nogle hjemmesider dedikeret til hængende lofter, anbefales det at prøve vaskemiddelet på loftet, som er skjult for visning. Vil det forlade pletter og pletter. Virkeligheden er sådan, at der ikke er nogen sådan sektion, da al skønhed i strækloftet er synligt. Det betyder, at du risikerer at ødelægge dit mesterværk.

Men den undslippede kork fra under champagnen efterlader kun en bule, som til sidst forsvinder.

VIGTIGT

Ved installation af belysningsarmaturer skal der tages højde for lampens effekt. Den må ikke overstige 60 watt for almindelig og 35 watt til halogen. Ellers kan filmen (PVC) smelte, og det hængende loft vil sænke, hvilket giver dig unødige problemer og problemer.

Hvis du har installeret et strækloft med søm, så kan sømene afvige, hvis dine naboer oversvømmes højere.

2.4. Lav brandsikkerhed

De mest brandsikre stræklofter er stof (et bestemt mærke). Dette bekræftes af certifikater. Alle andre lærred er brandfarlige, især fra polyvinylchlorid. Når de antændes, brænder de straks, mens de afgiver giftig kulilte og sod stærkere end et brændende dæk.

Jeg vil gerne ønske os alle, som de siger, ingen røg, ingen ild. Under alle omstændigheder skal du være forsigtig altid.

Nu, når du har oplysninger og kender fordelene og ulemperne ved stræklofter, kan du veje fordele og ulemper.

 • Er det værd at risikere deres helbred og deres kære?
 • Hvilken luft vil du indånde i et rum med et strækloft?
 • Er der behov for at lægge en betydelig sum penge ud?

Fordele ved et strækloft, typer og omfang

I moderne reparationsvirksomheder anvendes stræklofter ganske ofte, og de er meget populære. Denne metode til efterbehandling rum perfekt supplerer ethvert interiør, og også ser rig ud. Valget af stræklofter er meget stort, og de har desuden forskellige farver og tekstur. Men mange tvivler på et sådant loft, så du er nødt til at lære mere om, hvad et nedhængt loft og hvad er dets fordele.

Nøglefordele

Strækloftet er installeret, når alt efterbehandling er gennemført, rummet er blevet ventileret, isoleret og el og lys er blevet leveret. De største fordele ved stræklofter er som følger:

 1. Nem installation. Arbejde kan gøres selv af ikke-professionelle.
 2. Der er ikke behov for at justere loftet før installationen, men kun for at installere en ramme til yderligere strækning af lærredet.
 3. Brug ikke maling, hvidvask og andre bygningsmaterialer.
 4. Stoffet er holdbart, omkring 15 år, som fabrikanterne hævder, men faktisk endnu længere.
 5. Når der installeres i nye bygninger, vil der ikke være revner i nogle år, når huset krymper
 6. Tekken brænder ikke, miljøvenlig, tiltrækker ikke støv, har ikke en lugt. Det kan bruges i badeværelser og børn.
 7. Udseendet af en spændingsduge er meget bedre end en almindelig malet overflade takket være en række farver og teksturer.
 8. Overfladen er perfekt flad.
Stræklofter i interiøret

At kende fordelene ved strækloftet, er rimeligt at sige om manglerne af sådant materiale. Der er kun få minuser, eller rettere sagt, kun en - lærredet kan let beskadiges med skarpe genstande.

Hvad er PVC loftet

Et sådant materiale som PVC er en meget holdbar film, der faktisk er en tynd plastik. Installation af en sådan web udføres på en rammebase. Fordelene ved PVC omfatter følgende:

 1. Hvis naboerne fra oven begynder at oversvømme, vil materialet simpelthen falde og falde, da det er fyldt, da der ikke er nogen kontakt med ledningerne.
 2. PVC kan modstå et vandvolumen på ca. 100 liter pr. 1 kvadratmeter, så der bliver ingen oversvømmelse under strømmen. Det indsamlede vand kan pumpes ud personligt eller af håndværkere, der var involveret i strækningen af ​​materialet. Efter arbejdet tager overfladen sit oprindelige udseende.
 3. Stort udvalg af farver og teksturer. Du kan købe en klassisk hvid version eller tage et spejlbelægning med guldblad, som silke, velour osv.

Selvfølgelig har PVC film sine ulemper:

 1. Den største ulempe er kludens anvendelighed, den kan strammes ved en temperatur på mindst 5 grader. Derfor vil det kun være muligt at anvende materialet på steder, der opvarmes.
 2. Hvis du installerer PVC-film i store rum, så vil sømmen være synlig i loftet, da bredden af ​​en stribe materiale er op til 2 meter. Sandt er sømmen selv omkring 10 mm, hvilket i nogle tilfælde endog umærkeligt.
Køkken med PVC loft

Tip! Hvis installationsarbejdet udføres af byggelaget, er det vigtigt at indgå en aftale med virksomheden om garantiservice. I dette tilfælde kan du regne med en gratis genindspilning med dårlig kvalitet.

Sømløse lofter

Dette materiale er fremstillet af polyester, som stadig er i produktionsprocessen, er imprægneret med polyurethan. Sømløse lofter er monteret i et lignende mønster som resten. For at begynde at forberede rammen, og indstil derefter loftet. Visuelle sømløse lofter ligner enkle malede overflader, som regel er materialet hvidt og har følgende fordele:

 1. Fordelen ved sømløse stræklofter ligger i deres perfekte jævnhed, og overfladen selv har ingen revner, sømme, fremspring og andre fejltyper. Det sømløse loft kan skjule alle mangler af betonplader og andre overflader af det oprindelige loft.
 2. En anden væsentlig fordel foran PVC-dåv er selve materialet, da den sømløse teknik ikke bruger plastik, men stof, der kan forblive elastisk selv i frost, op til 40 grader. På grund af denne funktion kan materialet bruges til montering i boliger og steder, hvor der ikke er opvarmning på f.eks. Balkoner, dachas, hvor leve kun udføres om sommeren.
 3. Filmens bredde er større end for andre belægninger og er ca. 3 meter, hvilket vil være nok til at skabe en overflade uden sømme.
 4. Ved installation af en PVC-film er der brug for en varmepistol til arbejde, i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at bruge en sådan enhed, derfor kan installationen udføres under normale boligforhold.
Sømløse stræklofter

Hvad er manglen på sådant materiale? Ulemper for mange mennesker kan virke signifikante.

For det første har strækloftet uden sømme et lille udvalg af maling og teksturer. Selvfølgelig vælger du farven, den bliver standard hvid, der er sort og fløde blandt de lyse, der er kun kalk.

For det andet er deres væsentlige ulempe det umulige at genoprette loftet efter lækagen. Men hvis der er en lille mængde vand og i tide træffe de nødvendige foranstaltninger for at fjerne væsken fra loftet, så vil det være muligt at returnere udseendet af loftet dækker. Men med en stor oversvømmelse skal det nedhængte loft blive helt demonteret og installeret på en ny.

For det tredje vil vaskning af et sådant strækloft ikke virke, de kan kun rengøres med tørt klude.

Multi-niveau lofter

I dag laver mange mennesker flere niveauer, der har deres individuelle styrker og svagheder. Derudover kan et sådant loft strækkes, for det er en ramme, der anvender materialer, der ikke undergår forbrænding.

Stretchfladens loft er lavet i et lignende mønster, men til konstruktionen af ​​rammen skal du bruge mere strøm. Den største fordel ved multi-level stretch loft er evnen til visuelt at opdele rummet i forskellige zoner. Desuden er det takket være deres design muligt at lave kompleks ventilation, belysning og anden vanskelig kommunikation.

Multi-level stretch lofter

Det er muligt at udskifte fra artiklen, at stræklofter har fordele og ulemper, ligesom ethvert andet materiale, men fordelene ved enhver brugt loftbelægning er større.

Tip! Ved brug af taket Starry Ceiling anbefales det at supplere overfladen med passende belysning ved hjælp af dioder og fjernbetjening.

Hvis man vælger strækloftets farveområde, skal det bemærkes, at varme nuancer visuelt reducerer rummets højde, så det er bedre ikke at bruge dem i lave lofter. Når du bruger kolde farver, for eksempel blå eller blå, vises det visuelt for at gøre rummet bredere, og loftet ser fjernt ud. Hvis det strakte loft vil være mættede farver, så er det bedre at bruge en tilsvarende mætning og til gulvet, købe og bruge lignende gardiner og andre elementer i interiøret. Ellers vil den lyse farve ikke give mening at bruge indendørs.

At kende fordele og ulemper ved materialer, kan du nemt vælge. Det vigtigste, der skal tages i betragtning, er at installationen kun udføres, når alt efterbehandling er afsluttet, og kommunikationen er afsluttet.

Vigtigste fordele og ulemper ved stræklofter

Fordele og ulemper ved stræklofter - et af de mest populære og meget debatterede emner i forskellige webfora dedikeret til konstruktion og reparation. En bruger, der ønsker at gøre sig bekendt med dette problem og fornuftigt evaluerer hensigtsmæssigheden ved at installere en sådan struktur, påvirkes af en hel strøm af information, ofte modstridende og kontroversiel. En sådan overflod af meninger og argumenter er ikke let at forstå og får en objektiv ide om de attraktive sider af stræklofter og deres ulemper.

Forskellige typer af stræklofter giver dig mulighed for at lave reparationer i et værelse i enhver stil.

Typer af stræklofter

For at kunne bedømme kvaliteten af ​​et strækloft, bør du først se nærmere på det nærmere. Ideen om at vende loftet med en strakt lærred dukkede op i Frankrig, så strækloftet kaldes ofte fransk. I øjeblikket anvendes 2 typer af sådanne strukturer:

 • med klud stof;
 • med et lærred af polyvinylchlorid (PVC) film.

Installation af strækloftmetode.

Den mest overkommelige pris er et strækloft lavet af vinylfilm, men det kan kun kaldes billigt i forhold til et stofstrækloft. I forhold til andre typer af overflader (hængende strukturer, gips) er ens PVC-loft dyrere, og prisforskellen vil være ret mærkbar.

Stoffet loft har et andet navn - sømløs. På et sådant loft kan der aldrig være, og der kan ikke være sømme, da lærredet kun er monteret i fast form. Den maksimale størrelse på det rum, hvor strækloftet af denne type kan installeres, er begrænset til bredden af ​​standardrullen og er 5 m. Den maksimale bredde af PVC-folien i dag er kun 3,5 m, og sådanne lærredene optrådte ret for nylig. Derfor, i de fleste tilfælde, vinyl stretch lofter har en svejsning. Der er ingen grund til at bekymre sig om styrken af ​​denne svejsning: den udføres ved hjælp af højfrekvent elektrisk svejsning og, som test viser, er mere holdbar end ren PVC-film selv. Men på nogle typer film (afhængigt af tekstur) bliver det mærkbart.

Montering af et strækloft med en harpun: 1 - væg, 2 - montering baguette, 3 - lærred strækloft, 4 - harpun.

En meget almindelig opfattelse er, at stofstræklofterne kun er lavet af naturlige materialer. Det er det ikke. Til fremstilling af et sådant stof anvendes polyester tråd, desuden er det færdige stof imprægneret med polyurethan.

Stræklofter, både stof og vinyl, fastgjort på en ramme af aluminium eller plastlameller, der kaldes baguetter. Baguetter fastgjort til væggene under hovedet loft omkring omkredsen af ​​rummet. Ved brug af standard lameller reduceres rummets højde med 30-40 mm. Men der er specielle sorter - de såkaldte mini-baguetter. Takket være deres kompakte dimensioner gør de det muligt at reducere afstanden mellem hovedloftet og strækloftet op til 15 mm.

Installation af stofloft er ret simpelt og kræver ikke brug af specielle tekniske enheder. Vinylloft efter montering på rammen skal opvarmes med en varmepistol til en temperatur på 80 °. Efter afkøling strækker filmen sig og danner en glat og perfekt glat overflade. Mange tror fejlagtigt, at processen med at opvarme vinylfilm midlertidigt forvandler et værelse til en sauna og fører til katastrofale konsekvenser for træmøbler, vinduer og døre. Du bør ikke være bange for sådanne virkninger. Kun loftet er udsat for varme, og da den tyndeste vinylfilm (0,15-0,25 mm) ikke producerer mærkbar infrarød stråling, kan temperaturændringer kun mærkes i en afstand af flere centimeter fra den. Anvendelsen af ​​en varmepistol kan imidlertid medføre uønskede virkninger i forhold til husholdningsanlæg, hvorfor det er bedre at tage dem ud af rummet ved installationen.

Overvej fordele og ulemper ved denne type loft.

Strækninger af stræklofter

Trin af installation af strækloftet.

Den største fordel ved stræklofter, uanset hvilken type lærred, er deres udjævningseffekt. De danner et perfekt fladt plan, og dette resultat opnås med meget mindre indsats end ved plastering eller installation af suspenderede strukturer.

Derudover er følgende positive kvaliteter iboende i stræklofter:

 1. Æstetisk værdi. Stræklofter - en meget attraktiv løsning med hensyn til design, men kun hvis vi taler om PVC-film. Dette materiale giver designeren et helt ubegrænset antal muligheder. Vinylfilm kan være blank, mat eller gennemskinnelig, dens forskellige typer efterligner marmor, læder, træ. Meget populært er PVC-lofter med perlemorskimmer, med tekstur af metal, ruskind eller med efterligning af lakeret overflade. Hver af teksturerne fås i en bred vifte af farver - omkring 200 forskellige nuancer. De æstetiske egenskaber af stoflofter kan tilskrives snarere ulemper end fordele. Alle lofter af denne type har en monotont ru struktur, der ligner et pudset loft, farveintervallet er ikke mindre skarpt - kun 10 udtrykløse nuancer af blød pastell karakter.
 2. Installationshastighed Installation af strækloftet kan ske i 3-4 timer uanset rummets størrelse.
 3. Holdbarhed. Forskellige producenter af spændingsstrukturer yder garanti for deres produkter fra 10 til 12 år, men den faktiske levetid for lofter af denne type overstiger væsentligt denne periode og er omkring 50 år. Under hele denne tid vil strækloftet ikke kræve reparationer eller endda vedligeholdelse.
 4. Vandtæt. Ejeren af ​​strækloftet kan ikke være bange for oversvømmelsen i sit hjem, selv om naboerne herover vil gøre deres lejlighed til en swimmingpool. Canvas stræk lofter af alle typer er vandtæt, siver gennem interfloor overlap vandet samler dem bare uden at komme ind i lokalet. Samtidig er loftet i stand til at holde en temmelig fast vandvolumen: Som det fremgår af tests, kan 1 kvm lærred modstå en belastning på 100 liter vand. I den henseende er vinyl en bedre mulighed end et stofloft. For det første er det strakt, og kan derfor rumme et større volumen vand. For det andet vil PVC-loftet efter tørring helt komme sig, mens stoffet kun vil blive smidt væk.

Andre fordele

Stretchloft giver dig mulighed for at gøre ubemærket lægning af rør, ledninger eller ventilationskanaler i mellemrummet mellem det og hovedloftet.

Ved oversvømmelse af rummet ovenfra holder strækloftet op til 100 liter vand.

Installation af spotlights er også muligt. En meget effektiv løsning er et gennemskinneligt lærred i kombination med lamper monteret over det. Belysning viser sig blød og som om hælde fra ingen steder.

De indlysende fordele omfatter følgende egenskaber:

 1. Varme- og lydisoleringskvaliteter: Denne fordel skyldes tilstedeværelsen af ​​et luftgab mellem strækloftet og bunden. For at forbedre lydisoleringsegenskaberne for perforeret lærred.
 2. Manglende kondensat: I rum med høj luftfugtighed (køkken, badeværelse, værelse med pool eller stort akvarium) på grund af temperaturændringer i loftet kan der dannes kondens. Stræklofter er usædvanlige, fordi de på grund af den lille tykkelse af lærredet altid har en temperatur svarende til rumtemperaturen.

Ulempene ved stræklofter

På trods af et så stort antal positive kvaliteter er stræklofterne iboende og ulemper.

Først, prisen. Installation af et strækloft koster omkring $ 30 pr. 1 kvadratmeter, så på bekostning af denne type finish er langt forud for andre muligheder. Selvinstallation uden tab af kvalitet er umuligt, så gem vil ikke fungere.

De materialer, der anvendes til fremstilling af loft på flere niveauer, overholder brandstandarderne.

For det andet følsomhed over for temperatur. Nærheden til lamperne kan ende for et strækloft meget dårligt. I den henseende bør deres effekt ikke overstige 60 W for glødelamper og 35 W for halogener, forudsat at der anvendes en termisk isolerende ring.

Lamper med større effekt skal placeres i en afstand af 150 mm fra lærredet. Til koldt strækloft er også ikke tilpasset. De er bange for ikke kun for negative temperaturer, men også for kold snap inden for 5 °.

En sådan situation er mulig, hvis f.eks. Klimaanlægget i stedet for opvarmningstilstanden blev installeret ved en fejl ved afkøling, eller det var nødvendigt at ventilere rummet hastigt i løbet af den kolde årstid.

Samtidig revner loftet i stoffet, det er ikke længere muligt at genoprette det. En stigning i temperaturen er også uønsket, da dette kan fremkalde et aftagende strækloft. Sandsynligheden for et sådant fænomen er jo højere, jo større område af lærredet. Derfor anbefales det ikke at installere strukturer af denne type i værelser med et areal på mere end 20 kvadratmeter.

For det tredje falder følsomheden over for tryk. Forskellen i tryk mellem hovedrummet og rummet over strækloftet kan føre til sammenbrud. Særligt ofte observeres dette fænomen ved åbning af døre eller vinduer.

For det fjerde er lærredet bange for skarpe genstande. Styrkens styrke kan uden tvivl, når det testes, nemt modstå vægten af ​​en voksen, som også kan hoppe på den. Men selv let kontakt med en skarp genstand slutter med et brud på materialet, hvorefter det kun forbliver at smide det væk.

For det femte, rengøringsproblemerne. Stræklofter kræver ingen vedligeholdelse, men hvis snavs på en eller anden måde dukker op på lærredet, kan det være svært at fjerne. For at gøre dette skal du kun bruge bløde klæder eller svampe, der ikke kan presses kraftigt mod loftet på grund af enhedens specifikationer.

Fordele og ulemper ved stræklofter

Fordelene ved stræklofter over andre typer af finish har længe været tilsyneladende for forbrugerne. Ved reparation vælger mange et sådant loftdæksystem. I dag er de ikke kun udstyret med boligområder.

Nu er omkostningerne ved installation blevet lavere, men prisen på konstruktionen varierer afhængigt af producenten og tekstur af det valgte net, derfor bør valget overvejes omhyggeligt. Det er vigtigt at tage hensyn til installationernes nuancer.

I mange tilfælde gives præference spændingsstrukturer udelukkende på grund af udseende. På det moderne marked er der mange farver, mønstre, teksturer. Det er nyttigt at vide om fordele og ulemper, forskelle fra andre typer af belægninger, egenskaber og egenskaber ved materialer.

Hvorfor vælge et spændingssystem?

Listen over fordele er bred. Konditioneret opdelt i kategorier relateret til installation, udseende, tekniske egenskaber, design muligheder og pris.

Forskellene er, at spændingssystemet er lettere, billigere, enklere og hurtigere at installere, men reducerer rummets højde.

Denne type finish sparer kunden mod hvidvaskning eller maling.

Ved installation af spændingsstrukturer reduceres rummets højde med nogle få centimeter. Lofter kan skjule kommunikation. En sådan finish eliminerer problemerne forbundet med behovet for at niveauere basen, da det selv er et udjævningsmiddel. Efter installationen dannes en eksternt flad overflade. Hvis finishen bruger glansfilm, vil nivelleringseffekten blive fremhævet endnu mere.

Teknologiske fordele

I første omgang - plads til designer fantasi. Forskellige designs giver dig mulighed for at lave design i form af fancy former, opfylder kravene til enhver kunde. Spændingssystemer vil se godt ud overalt. Denne belægning er velegnet til udsmykning af værelser i alle størrelser, layout og funktionalitet. En vigtig fordel er den styrke, der ydes af PVC-filmens kvalitet.

Installation af hele systemet udføres sikkert og hurtigt, det tager kun et par timer.

Installation er enkel og ren. På grund af dette er det muligt at installere et sådant system i et fuldstændigt renoveret rum. Stræklofter bruges i loftsstrukturer på flere planer i kombination med andre efterbehandling materialer.

pålidelighed

En anden fordel er den vandtætte film. Små lækager ovenfra vil være helt usynlige. Efter tørring vil fugtigheden ikke efterlade nogen mærker på filmen. Ved oversvømmelse kan materialet beholde en stor mængde vand. Dette vil spare rummet, herunder andre overflader og indvendige genstande. I sådanne tilfælde er det nok at ringe reparationsholdet for at fjerne vand og filmspænding igen. Jeg behøver ikke at ændre noget.

I mange tilfælde giver moderne projekter af nye boliger strækdesigner på grund af pålidelighed. Den antistatiske virkning af filmen forhindrer ophopning af støv og snavs, materialet er ikke udsat for deformation på grund af ændringer i temperatur og fugtighed, som gør det muligt at installere sådanne systemer selv i badeværelser og puljer.

praktisk

Der dannes et luftgab mellem filmen og bunden, der tilvejebringer varmeisolering, der kan forstærkes med et specielt materiale. Det giver også lydisolering af rummet.

Lerret i spændingssystemet er let at rengøre. En sæbeopløsning er egnet til at fjerne simpelt snavs. Fedtpletter fjernes med opvaskemiddel eller glasrenser. Systemets design giver dig mulighed for at integrere alle lamper og lysekroner, ventilation, forskellige typer alarmer og videoovervågning. Med korrekt valg af belysning og belysning kan interiøret med en sådan finish få en unik skygge.

Materialet i filmen, der anvendes i spændingssystemer, er ikke-toksisk, egnet selv for børn. Lerret kan monteres i forskellige planer eller vippes. Designene kan være krøllede og multi-level, med en kombination af flere typer materiale og forskellige typer monteret og indbygget belysning.

Karakteristikken ved lærredet tillader brugen af ​​sådanne systemer selv i industrielle lokaler, især hvor der kræves overholdelse af høje hygiejne- og hygiejnestandarder.

mangler

Ulemperne er ret vilkårlig. Lerret kan ikke bruges ved lave temperaturer. Frysning, det bliver skørt, er dækket af et netværk af revner, der senere ødelægges. Men det gælder mere for installation i landhuse, som ikke opvarmes om vinteren.

Filmen er bange for skarpe genstande. Af denne grund skal overfladen vaskes omhyggeligt uden brug af værktøj, der kan beskadige det. Når du rengør lærredet, skal du huske at det er nemt at forkæle det med en negle eller en ring med skarpe kanter. På grund af kraftig opvarmning deformeres filmen, som skal tages i betragtning ved valg og installation af lamper. Hvis lyskilden producerer meget varme, skal du danne en afstand på mindst 15 cm til nettet.

Det anbefales ikke at installere selv. Arbejdet i forbindelse med installationen har mange nuancer, uvidenhed og fiasko, der fører til uventede ubehagelige konsekvenser. Det er uønsket at installere sådanne systemer, hvor periodisk adgang til rummet over dem er påkrævet, for eksempel når vedligeholdelse og reparation af kommunikation er nødvendig. I dette tilfælde vil fjernelsen og efterfølgende geninstallation af nettet blive forbundet med den uundgåelige udfordring fra den specialiserede brigade og betaling for sit arbejde.

Stretch loft fordele og ulemper - sammenligning af kvaliteter

Loftbelægningen kan virke bare perfekt, men hvert byggemateriale har sine egne ulemper, som kun kan åbnes direkte under brug. Derfor er det tilrådeligt at advare på forhånd, hvis de er.

Stræklofter er meget nemme at installere, og de ser godt ud.

Vi vil fortælle, hvad et suspenderet loft, fordele og ulemper, det har. Dette er vigtigt, for for nylig er det dette materiale, der indtager de første steder på markedet for byggematerialer. Denne belægning bliver stadig mere populær hver dag. Antallet af forslag til installation af en sådan belægning øges også.

Det er værd at finde ud af, hvad der er fordelene ved sådanne lofter, videoen vil hjælpe med dette, og det er også ønskeligt at læse mere detaljeret. Med det samme må man sige, at denne dekoration er meget smuk, og det er værd at købe det kun på grund af denne værdighed. Denne artikel vil hjælpe mere detaljeret til at forstå alle eksisterende positive aspekter.

Fordelene ved stræklofter

Let at montere

Til en begyndelse er det værd at bemærke, at disse lofter betragtes som ret enkle at installere:

 • det er ligegyldigt, om du selv gør det eller specialisterne er involveret i montering, det tager ikke meget tid. Denne faktor er meget vigtig, især i færd med at gennemføre komplekse store værker, der skal udføres på kort tid;
 • For at montere denne dækning er det ikke nødvendigt at organisere globale permutationer for at udføre omfattende arbejde i forbindelse med forberedelsen. Du skal blot måle rummet, montere rundt om rammens omkreds og også strække lærredet.
 • Alt monteringsarbejde er relativt rent, pænt og ret hurtigt.

Stræklofter er meget nemme at installere, og de ser godt ud.

Pålidelighedstræklofter

De fleste moderne modeller er meget holdbare og relativt pålidelige. En kvadratmeter kan modstå en centner. Loftet er lavet af vandtæt materiale, som ikke er bange for fugt, kondensat og lignende problemer. Derfor kan det nedhængte loft installeres på badeværelset, fordelene ved dette er enorme, og ulemperne er ubetydelige. Hvis naboerne oversvømmes ovenfra, vil et sådant loft ikke lade vand komme i rummet, og endnu mere, så snart det er pumpet ud, vil det igen tage et pænt første udseende.

Skjuler alle støtene

Dette loft kan nemt skjule alle overfladens ufuldkommenheder. Strækloft vil skjule alle problemområder:

Denne belægning vil gøre loftet bare perfekt.

Modstand mod fugt og temperatur ekstreme

Det er allerede blevet nævnt, at sådanne lofter ikke er bange for fugt, de absorberer ikke snavs eller røg, og opsamler heller ikke statisk elektricitet og kondensat. Dækningen kan vare i mindst tredive år, og det er ikke alle dens fordele.

Er interessant. Stræklofter er gode til en række værelser. Nå vil de se i køkkenet og kan i høj grad forenkle rengøringsprocessen. Derudover vil dette loft ikke dække reparationen af ​​køkkenet så ofte.

Let at passe på

Stræklofter er meget nemme at rengøre. De skal rengøres om to gange eller endda en gang om året, ved hjælp af specialiserede vaskemidler. De kan købes hos enhver husstands kemikaliebutik.

Det er meget nemt at vaske sådanne lofter.

Brandsikkerhed

Loftet brænder ikke, det er brandsikkert og brandsikkert. Dette er nu meget vigtigt, for ofte i husene er der mange forskellige brændbare genstande, såvel som anordninger, der kan forårsage kortslutning eller ild.

Lydabsorption

Sådanne lofter giver fremragende varme og lydisolering. Denne fordel er meget vigtig i mange moderne lejligheder.

At købe et lignende loft dækker omkostninger for at gøre huset smukkere. Der er et stort udvalg af forskellige farver og nuancer, overfladen kan være blank eller mat. Derudover kan du anvende billeder og lige billeder på loftslofter. Alt dette vil gøre loftet til en rigtig højdepunkt, det vil dekorere huset, vise dets karakter.

Ulempene ved stræklofter

Nu er det værd at udforske ulemperne ved sådanne lofter, de er ret små, nogle kan virke signifikante og påvirke valget.

Den største ulempe ved et sådant loft er prisen. Du skal betale for skønhed og dette loft anses for at være ret dyrt. Selvom priserne nu er faldet betydeligt, er denne type finish, såvel som dens installation, stadig en dyrere kategori, som ikke mange har råd til.

Er vigtigt. Hvis du skal foretage en mere økonomisk reparationsmulighed, så er denne type finish bedre at bruge. Der er mange andre metoder til at bringe skønhed i huset.

Skønhed koster meget

Sandsynlighed

Hvis du bruger denne finish på temmelig store områder, er der altid fare for sagging, især under ændringer i temperaturforhold. Dette kan ske i værelser med en kvadrat større end halvtreds kvadratmeter. For standardlejligheder er dette problem ikke relevant, men med store huse skal du være forsigtig. Desuden, hvis det er korrekt installeret, så vil et stort område ikke forstyrre et smukt loft.

Der er flere grunde til at falde:

 • bagved baguettens hovedloft eller vægoverflade
 • utilstrækkeligt stærke vægge
 • loftmontering til gipsplader skillevægge. Dette kan ske, hvis rammen ikke er forstærket. Gips kan bare bryde, kigger op fra overfladen.

Er vigtigt. Ved montage af dårlig kvalitet fra specialister kan du ofte stole på reparation eller reparation af garantien. Derfor er det nødvendigt at indgå en formel aftale med virksomheden.

Arbejd med høje temperaturer

For at spænde filmen er det nødvendigt at varme det op til tres grader. Mange ting - stoffer og kosmetik, kan forringes under påvirkning af sådanne høje temperaturer. De bør helt sikkert udholde.

Skarpe genstande

En betydelig ulempe ved lofter er faren for den mindste mekaniske skade. Generelt er materialet ret holdbart, men på grund af retnings- eller utilsigtet skade kan overfladen blive fuldstændig beskadiget.

fund

Det viser sig, at ulemperne ved en sådan loftsbeklædning er meget mindre, men alle skal selv bestemme sig. Det er værd at matche alle argumenterne for at gøre installationsbeslutningen.

Strækloft: fordele og ulemper, historie og design

I reparationen bruger man ofte stræklofter, hvis overflade er lavet af filmråmaterialer med tilsætning af tung vinyl. Med en lille vægt er materialets mindste tykkelse enhver konfiguration i loftet, selv i en vinkel. Designere elsker at arbejde med loftsstof, fordi der er mange muligheder, muligheder for at dekorere det indvendige af kunden.

Udseende historie

I europæiske lande blev loftmaterialet populært i 60'erne af det 20. århundrede. På den tid blev mange måder at fastgøre, måder at installere, typer af paneler opfundet. I landene i den tidligere sovjetiske stat opstod strækningsloftet i 90'erne i velhavende lejligheder og huse. Prisen på materialet var høj, fordi stoffet blev produceret kun i europæiske fabrikker, bragt til os under hensyntagen til toldafgifter.

I dag vil enhver familie med en gennemsnitlig indkomst tillade sig et suspenderet loft. Materialet er skabt på basis af blød film i et produktionsmiljø. Det er ikke tilladt at oprette et produkt på en kunstig måde.

Fordele og ulemper

Loftmateriale er meget populært blandt befolkningen, fordi:

 • nem at installere

Bundoverfladen er ikke nivelleret. Installation udføres ikke kun af fagfolk, men også af almindelige mennesker. Det skaber en ramme, som stoffet strækkes på;

 • Ved installation er der ikke dannet affald;

Ejeren ophører med at beskæftige sig med spatler, hvidvask, maling, opløsningsmidler;

 • filmen er holdbar;
 • Materiale fra producenten er miljømæssigt sikkert for den menneskelige krop;

Tekken er lavet i henhold til de kvalitetsstandarder, der er foreskrevet i statens standarder. Antiseptisk, lugtfri antiallergent overflade, støtter støv, understøtter ikke forbrænding. Kluden tjener som ejer uden kondens på overfladen, så den er foret i værelser med høj luftfugtighed, til børn;

Loftet betragtes som den smukkeste blandt andre på markedet for boligbyggeri. Overfladen som et resultat viser sig at være ideelt lige, som ikke kan opnås selv for fagfolk på andre fly.

På trods af de mange fordele har materialet flere ulemper, som bør nævnes.

1. Prisen på høj kvalitet stof, dets installation er ikke billigt, men omkostningerne betales af et langt levetid. Alle kontantomkostninger i mange år afkræves nødvendigvis. Hvis pengene er stramme, anbefales det selv at installere byggematerialet.

2. En anden ulempe ved strækloftet er, at overfladerne skal være fri for skarpe fremspring. Hvis der under installationen er beskadiget med en byggekniv, skal alt blive ombygget.

Overfladen af ​​filmen er ikke børstet med en flanelklud. og brugen af ​​børster er forbudt.

Hvis det er planlagt at hænge højbelysningsbelysningsarmaturer i loftet, skal der monteres ekstra isolering mellem panelet og pæren, ellers vil bygningsmaterialet krympes fra overophedning, eller der vil opstå termisk deformation.

Farvevalg

Valget af farvekonstruktion film spiller en stor rolle, fordi takket være nuancer bliver det indre rum af den ansigtsløse til en ideel, harmonisk. Før du beslutter dig for en farve, skal du selv bestemme: stilen på rummet, højden af ​​væggene, boligens område, indretningens farve.

Vigtige aspekter ved valg af farve:

 1. Spørgsmålet om harmoni.

Med et farvetone i loftet bestemmes det først, efter at de har genkendt farver og strukturer af byggematerialer, der anvendes til efterbehandling. Valget af stof vil blive påvirket af tapet, flise, laminat, træ.

Loftet skal passe ind i intervallet med indretningsprodukterne (møbler, gulvtæppet på gulvet, gardiner).

I den klassiske version er farven på loftet til flere toner valgt lettere end indretningen af ​​rummet. Loftet, som skiller sig ud fra det generelle indre, anses for at være velvalgt.

 1. Tekstil af loftet stof er satin, matte

Visuelt indsnævres, reducerer rummet. Derfor er den perfekt til små indre rum;

 • blank overflade

Loftet vil kreativt udvide grænserne, spejloverfladen vil gøre rummet lysere;

Oftest bruges i soveværelset, da det bærer trøst, varme;

Gentagelsen af ​​tekstur af naturlige materialer vil loftet perfekt passe ind i det overordnede designkoncept af korridoren, køkkenet;

Tøj er velegnet til sande kunstkunstnere, der i deres hjemværdi er elegance og sofistikering.

Princippet om farvevalg.

Monotone nuancer opfriskes, nyanser af celadon stimulerer hjernens aktivitet. Bibliotekets rum, andre funktionelle værelser, anbefales det at klare sig godt ud. Gipspladedesign er som regel lavet i hvidt, for at bestemme nuancer af stof på en lys baggrund er meget lettere. Med dygtigt design ser det lyse loft kreativt ud, uden at det er "tryk".

I de senere år er princippet om zoneinddeling, rumkontrast, monokronisk farveopløsning ret sjælden. For designere, der leger rundt i kølige, er mørke nuancer betragtet som den mest interessante besættelse.

Husk!

Under påvirkning af mekanisk farve varierer loftets farve i mætning. Før du køber, skal du overveje denne kendsgerning.

design

Før installationen udføres designprojektet. Skitse i harmoni med layoutet, stilen på rummet. Belysning spiller også en stor rolle for at skabe interiøret. Mulighederne i stoffet er uendelige, så stoffet er monteret forskelligt i skygge, tekstur. Der anvendes forskellige lyskilder.

Populariteten af ​​multi-level designs, der ikke kun skjuler hovedloftets fejl, men også giver frie tønder til designernes fantasier. Professionelle bruger forskellige teknikker: Lofter er nødvendigvis tegnet i hvid for visuelt at forstørre og udvide rummet. Mørkt loft giver rummet effekten af ​​"dybde".

Ikke-standard design løsning er brugen af ​​bøjning, spor, bølger. Under formularen nødvendigvis lavet gipspladeramme. For nylig er billedudskrivning relevant. Billedet anvendes før starten af ​​installationsprocessen.

Udvælgelse af materialer

Eksperter har gentagne gange diskuteret hvilke spændingsmateriel der er bedst at vælge. Tekstiloverfladen betragtes som den stærkeste, filmmaterialet er bedre vasket. På denne baggrund er PVC film egnet til badeværelse, toilet, køkken. Tøj er valgt separat for stuer, soveværelser.

Stofloft er lavet sømløst. Filmanalog sker:

montering

Loftfilm er fastgjort til en særlig baguette på værelset. Letvægtsskinne lavet af aluminium, kraftig plastik, fastgøres til væggene med et fastgørelsessystem. Der anvendes en dekoreret baguette, som "ser ud" udenfor, bærer en æstetisk belastning. Mellem de to baguetter er forskellen kun i materialets styrke.

Der er tre monteringsmuligheder:

Harpoon mekanisme er ret simpelt, pålideligt. Fordi den kun består af en fastgørelse, tæt svejset til vinylfilmen. Aluminiumsprofil fastgjort til væggen.

Shtapikovy (kile) mekanisme ligner en plastikkile.

Inde i profilen er fast lærred. Profillinjerne er maskeret af loftlister. Fastgørelsesordningen ligner noget på en harpunmekanisme. U-formede profiler bærer alle belastningsspændingsstrukturer. I dette tilfælde er der også en overlejring af en dekorativ indsats for at skjule fejlene.

Klipmontering er kun relevant for stoffets overflade. Fastgørelsesmekanismen er lavet af slidstærk plastik. I dette tilfælde behøver ikke at købe en dekorativ frise. Installation er særlig enkel, pålidelig.

konklusion

Stræklofter er ikke det første år, der bruges i udsmykningen af ​​huse, lejligheder, villaer. En række nuancer, teksturer af materialet glæder sig over forbrugerens øje. Designbeslutningen spiller en vigtig rolle i indretningen. Der er flere typer fastgørelsesstof, filmoverflade. Vi mødtes med dem

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.