Eksempler på belysning i køkkenet med et strækloft

Streklofter - et trendy og praktisk element i moderne interiør, der åbner endeløse muligheder for lysdesign. I denne artikel vil vi se på belysningsmuligheder i køkkenet med et strækloft, dele med dig nyttige tips og et udvalg af fotos.

Komfort og harmoni i dit køkken er meget mere afhængig af belysningen af ​​loftet end det kan synes. Det er:

 • skaber de nødvendige betingelser for madlavning og spisning
 • understreger loftets design
 • adskiller kogezonen fra spisepladsen;
 • øger visuelt størrelsen af ​​rummet
 • kardinalt ændrer atmosfæren i rummet og påvirker endda velvære.

Køkkenet er et multifunktionelt rum, og dets belysning skal være den samme. For at gøre dette, anbefaler vi at kombinere design og praktiske tilgange, under hensyntagen til generelle anbefalinger, især køkken- og stræklofterne.

Lidt nyttigt teori

Hvis du ikke har valgt den type stræklofter, så er her en god artikel. Lysdesign identificerer 3 typer belysning, der adskiller sig i deres funktionalitet:

 • generel - fylder jævnligt rummet med lys og erstatter dagslys;
 • accent - retter lys til et bestemt objekt
 • dekorative - belyser spisepladsen, fremmer en romantisk stemning eller en afslappet samtale.

Ifølge lamperne i loftet er belysningen opdelt i central, punkt og omkreds, symmetrisk og asymmetrisk. Navne taler for sig selv, så vi vil ikke blive dumme på dem, men vi vil vise eksempler på billedet.

Men disse typer belysning gælder for hvert værelse i huset. Køkkenet dikterer sine egne regler:

 • jo mere lyser jo bedre. Oftere lider vi af mangel, men ikke fra overskydende lysstyrke i køkkenet. Når du planlægger det, overveje derfor en universel ordning bestående af forskellige typer belysning - centrale og spotmonterede, indbyggede møbler og loft. Det giver dig mulighed for at ændre strømmen og retningen af ​​strømmen af ​​lys. Billedet viser succesfulde eksempler på sådanne ordninger;
 • Belysningsanordninger skal have en høj grad af beskyttelse, ikke være bange for damp, fedt og stænk.

Spændetøj har også luner:

 • Overvej placeringen af ​​armaturerne før montering af spændingsarkene. De er installeret på bundloftloftet, og at tilføje en lyskilde kan være problematisk;
 • Effekten af ​​forsænket armaturer til lofter fremstillet af PVC-film må ikke overstige 35 watt, til stofbelægninger - 50 watt. Tætheden af ​​filmduge til udbrænding og deformation fra høje temperaturer bestemmer lampens kraft og lampeskærmens orientering;
 • Glatte dukker reflekterer lyset og fordobler mængden, og mørke lofter kræver intensiv belysning.

Vælg typer af belysning

Ud over at udføre grundlæggende funktioner skal lamperne opfylde (eller i det mindste ikke modsige) parametrene og den overordnede stil i køkkenet, loftdesignet, skabe komfort og opfylde kravene til energiforbrug.

Og her er nogle belysningsenheder, du har til din rådighed:

 • vedhæng - lysekroner, lampeskærme, spotlights eller bare pærer på ledningen;
 • indbygget loft - spot, panel, modulære, spotlights;
 • overhead - pille lamper, spotlights, pletter;
 • LED stripe;
 • spotlight monokrom eller RGB-lys.

Hvis du tænker på dekorativ belysning til to-tierstrukturer, vil interessante effekter være effekten af ​​et flydende loft og en stjerneklar himmel.

Vælg den rigtige type lampe hjælper indretningens stil og størrelse. Det er ønskeligt, at belysningsarmaturer matcher situationen, var lavet af samme materiale og ikke varierede i farve. Lignende lampeskærme er tilgængelige fra forskellige producenter.

Blandestile er i mode, så vær ikke bange for at gå ud over den valgte retning. Belysning skal være behageligt, selvom det bliver det klassiske interiør i neoklassisk.

Og nu skal vi gå gennem hver af de ting.

lysekrone

Dette er en af ​​de vindende muligheder for at dekorere et værelse med et strækloft, udgangspunktet for hele lys sammensætningen, der giver generel belysning. Sandt nok ser en sådan lampe ikke i et lille køkken, og selv med et lavt loft.

Lysekroner pryder ikke kun klassisk interiør. De er passende i stilarterne minimalisme, hi-tech, retro, Provence, moderne og er repræsenteret af det bredeste udvalg af originale armaturer med regelmæssige og uregelmæssige former. Beviset venter på dig på billedet nedenfor.

Idé: Ønsker du en unik loftsaccent? Dekorer en ikke-beskrivende lysekrone med en frynse af tråde, sten, perler, tetrapacks, glasperler, lav lampeskærme af papir, træ eller tøjnåle. Brug materialer, der ikke deformeres af temperatur, og husk vægten af ​​lampen. Som en mulighed skal du først kontrollere, hvordan det materiale, du ønsker at reagere, vil bringe det tættere på varmekilden.

Lysekronen er placeret nøjagtigt i midten af ​​loftet, men i det rummelige køkken kan det forskydes. Det afhænger af det valgte loftområde og design. Jo større rummet er, desto flere lamper vil være brug for lysekronen. En langstrakt lysekrone vil være egnet til belysning af et rektangulært rum eller en del af loftet, og en rund eller halvcirkelformet tier vil dekorere en lampe af lignende form.

Vigtigt: Planlægning af køkkenets belysning på papir eller i online-programmer, find det nøjagtige center under hensyntagen til køkkenet - selvfølgelig, hvis du ikke har planer om at omorganisere møblerne. Ellers ser det ud til at lysekronen er placeret asymmetrisk.

Glem ikke om filmens følsomhed strækker stoffet til opvarmning.

Anbefalede standarder er forskellige for hver type lampe. For at undgå beskadigelse af stoffet kan du bruge frostede glaslamper til din lysekrone. En anden mulighed for at undgå dette er at kombinere stræklofter med gipsvæg og installere belysning i et mere holdbart materiale.

Vedhæng lampe skygge

Hængende fra loftet lampeskærm - en fantastisk måde at skabe accent og dekorative belysning i et stort eller mellemstore køkken med højt loft. Hængende lampeskærme passer bedst sammen med spot- eller perimeterbelysning, men med en lysekrone ser de kun godt ud i et stort køkken.

2-3 lamper placeret over bordet med træ eller lavet af specielle papirlamper er karakteristiske for den moderne skandinaviske trend. I tilfælde af køkkenplanlægning med en ø (halvø) er de også placeret over arbejdsområdet. De ser, du ser stilfulde og hyggelige.

Blandt de flotte muligheder - evnen til at justere længden af ​​ledningen og en række loftlamper, som kan ændres fra tid til anden, bringer en lang række liv.

En interessant løsning - et lampeskærmboks, egnet til køkkener i moderne stil. Og Edisons pære, der hænger på en snor eller dekorative knuder, vil understrege interiører i stil med loft eller retro.

pletter

Superfunktionelle moderne belysningsenheder, som du nemt leder til en bestemt zone eller objekt. Der er ophængt, overhead, indbygget i loftet eller møblerne pletter, med industrielle, almindelige eller udsøgte lampeskærme. Til alt dette værdsættes de af designere.

Pletterne er egnede til store rum og køkkener i Khrusjtjov, og en række former og modeller giver dem et grønt lys i hver indvendig retning. Dekorér metalbjælken med dine egne hænder, som vi har anbefalet i lyset af lysekronen og bringe stedet tættere på bløde klassiske stilarter.

En sådan lampe vil forsigtigt markere et billede, en niche eller en anden accentindretning, og flere lamper vil belyse et rummeligt værelse.

Spot- og spotsystemer er nyttige, når man omarrangerer møbler, fordi de giver den rigtige retning af lys til madlavning eller spisning. Eksempler på pletter venter på dig på billedet.

Indbygget og overlygter

Panel, modulære, spotlights og pletter er placeret i samme plan med loftet eller rager ud over dets grænser. Dermed de tilsvarende navne.

Panel og modulære

For nogle synes loftbelysningspanelet for industrielt og mere velegnet til private boliger. Og andre vil overveje det en chance for at skabe illusionen om et penthouse, loft eller på øverste etage i et privat hus med vinduer overhead. Panellampen passer ind i køkkenet i stil med loft, moderne, minimalisme.

Standardarmaturerne i panelarmaturerne svarer til parametrene i køkkenmoduler - 60 x 60 cm, hvilket vil skabe proportionalitet, der lettere kan opfattes af menneskets vision. Lyspaneler vil give diffust lys. For at gøre det selv skal du installere mindst to sådanne lamper. Og sådan ser de ud.

Modulære lamper ser selv kedeligt ud og er forbundet med kontoret. Men hvis du forbinder dem sammen - en sildben, en zigzag, i geometriske former i midten eller langs omkredsen af ​​loftet, vil du være i stand til at lave en original belysningsplan.

punkt

Disse lamper er en gave til kreative mennesker. De belyser et lille område med plads med en stråle af lys. Spot lamper:

 • regulere koncentrationen af ​​lys;
 • præsenteret i forskellige størrelser, farver, former;
 • skabe forskellige belysning muligheder;
 • reflektere lys fra blanke lofter og jævnt sprede det rundt i lokalet;
 • visuelt øge rummet i volumen (når det er placeret på omkredsen)
 • egnet til alle indretningsstile med sin enkelhed og neutralitet;
 • understrege grænserne mellem køkkenområder.

Spotlights er indbygget og overhead. De er nemme at installere - på loftet, vægge, møbler, nicher, der giver ensartet overordnet og accentbelysning. Dot lamper er perfekt kombineret med andre belysningsenheder, med deres hjælp de skaber linjer, buer, cirkler, ovaler, andre figurer.

Vigtigt: Hvis loftet består af flere svejsede baner, skal du placere spotlights mindst 15 cm fra sømmen.

Når du bruger halogenlamper, støder du på den såkaldte interne refleksion. Reflektoren i lampen passerer en del af lyset inde i lærredet og afslører alle dets indvendige ledninger, armaturer, indlejret under lamperne og alle støvtykker. Alternativ - LED lamper.

LED baggrundsbelysning

Det bruges til at belyse alle detaljer i interiøret, herunder loftet. Hvid, gul, farve, blinkende, den er forskelligartet og universel.

LED strips er så populære, at vi ikke detaljeret beskriver alle fordelene, men blot viser dig på billedet.

Vigtigt: En specialkasse til LED-strip gør det sikkert for helbredet.

En af de vidunderlige LED-belysning er effekten af ​​flydende eller svævende loft. De er velegnede til værelser i alle størrelser, og endda løfte lofter.

Baglygter

Af de forskellige muligheder for sådan belysning betragter vi den mest romantiske - loftet "stjerneklar himmel." Nå, hvem ville ikke have middag ved stearinlys under den stjernebesatte himmel, og endda med planeter eller kometer?

Denne effekt gøres ofte på PVC-lommer, i det mindste - på stoffet. Og på hvilke måder opnås det:

 • fotoudskrivning;
 • "Star" fiber;
 • Disse varer + LED lys;
 • store LED-punkter;
 • Starpins glødetål;
 • luminescerende maling;
 • Swarovski diffuse linser.

Det er fortsat for dig at vælge den rigtige løsning og donere 10-15 cm til loftets højde.

Som du sikkert allerede har gættet, er det bedre at bruge en kombination af flere typer lamper i køkkenet.

Nyttige tips

Og endelig nogle anbefalinger:

 1. 1. Sæt lamperne over arbejdsområdet, men ikke for langt fra væggen - så skyggen af ​​dit hoved ikke falder på bordpladen. Den anbefalede afstand mellem lampen og væggen er 40-50 cm. Overvej at andre indvendige elementer blokerer lyset.

 • 2. Der er formler, der hjælper med at beregne, hvor mange pærer du behøver for fuldt ud at belyse rummet. For eksempel er 5 watt LED-strøm nok til at belyse 1 m2. Så i vores tilfælde med lamper er det ikke skræmmende at overdrive det.

 • 3. Er du bekendt med begrebet farvetemperatur? Det er angivet i parametrene for belysningsenhederne og informerer om, hvilken slags lys de udsender - koldt (2500-400 Kelvin) eller varmt (4000-5000 K). Kold belysning forfrisker, varme - slapper af og skaber komfort. Nogle lamper skal udskiftes, men i tilfælde af LED-lamper er det umuligt at ændre farvetemperaturen. Derfor beslutter du på forhånd om denne parameter.

 • 4. Det er ønskeligt, at de tilgængelige lyskilder svarer til omtrent samme farvetemperatur, og forskellen mellem dem overstiger ikke 500 K.
 • 5. På væggene af kolde nuancer ser lampe med varmt lys og omvendt fordelagtigt ud.
 • På dette vil vi sige farvel. Vi ønsker dig lyse og originale ideer!

  Strækloft i køkkenet (65 billeder)

  Reparation er ikke en nem opgave, der kræver koncentration på de mindste detaljer af interiøret. Og når det kommer til et rum med konstante temperaturfald, der flyver i alle retninger med stænk af fedt og høj luftfugtighed, skal du omhyggeligt vælge materialet for hvert afsnit, selvom det ser ud til fare. Stretchloft i køkkenet - en populær løsning, men så vidt de er komfortable, stabile eller æstetiske? Lad os prøve at finde ud af det sammen!

  Stræklofter i køkkenet: fordele og ulemper

  Under stræklofterne menes en type suspenderede strukturer, der er fastgjort til overfladen ved hjælp af en ramme, helt eller delvis blokere den med et lag af lærred. Der er to typer stof - PVC film og stof. Sidstnævnte bruges sjældent i køkkenrummet: Det har evnen til at absorbere lugt, røg og fugt. Men PVC-belægningen er modstandsdygtig over for specifikke forhold i rummet, takket være dens gode præstationer og praktiske egenskaber.

  - Loftet på den straks strakte film er ikke bange for fugt. Dette gælder for interne og eksterne forhold. For eksempel, hvis naboer ovenfra ved et uheld oversvømmer en lejlighed - et lærred af høj kvalitet er i stand til at holde op til 100 liter vand, efter at det er fjernet, som det vil vende tilbage til sin oprindelige position.

  - Overfladen af ​​filmen samler ikke støv, opsamler ikke fugt og undergår derfor ikke reproduktion af svampe eller uønskede mikroorganismer. Ethvert snavs kan let fjernes med en fugtig klud samt et almindeligt rengøringsmiddel, der ikke indeholder alkohol.

  - En anden vigtig faktor er miljøvenlighed. Syntetiske materialer har alle kvalitetscertifikater på grund af hvad der er helt sikkert for menneskers sundhed.

  - Stræklofter er en rentabel investering ikke i et år, men for alle ti, som de fleste producenter lover. Men praksis viser, at med passende pleje bevarer belægningen sit præsentative udseende 15 år senere.

  - Du kan ikke bare skjule loftets fejl, men også rør, bjælker eller elektriske ledninger bag spændingsfilmen. Den er ideel til installation af indbyggede lamper, der jævnt oplyser alle dele af køkkenet.

  - Ved hjælp af et strækloft i køkkenet kan du zonere rummet og fremhæve spisestue eller arbejdsområder. Dette vil hjælpe forskellige farver, mønstre og teksturer.

  - Rammen og en klud monteres hurtigt, uden at forlade sædvanlige byggepladser på hvert emne i rummet. Du kan tage sig af deres installation selv i slutningen af ​​reparationen, når alle møbler er på plads.

  Men hvis strækloftet er i stand til at holde sådan en imponerende mængde vand, så er andre belastninger ikke en hindring for det? Desværre er det ikke. En tynd lærred kan gennemboret med en almindelig nål, således at selv en omlægning af høje møbler bliver til en dramatik for filmen.

  Design æstetik kan også bryde de sømme, der forbliver efter installationen, og stemningen - en ubehagelig lugt i de første dage. Denne mulighed er ikke egnet til et værelse med lave vægge, da det vil sænke den øverste del endnu mere.

  Lovers af gør-det-selv reparationer bør bedre "give op" loftet i hænderne på fagfolk, hvis du ikke ønsker at stå over for at falde bagpå. Opkaldet af herrer vil naturligvis koste en dejlig øre, men de vigtigste omkostninger vil blive brugt på de nødvendige materialer. Stræklofter har gode egenskaber, som du skal betale en betydelig mængde.

  Typer af lofter

  PVC film har en fremragende egenskab - en række overflader, som kan variere ikke kun i farver eller mønstre. Overvej de populære muligheder sammen med deres potentiale for design.

  Uigennemsigtige stræklofter til køkken

  De har et klassisk udseende, der hjælper med at skabe en hyggelig stemning i køkkenet. På grund af det faktum, at belægningen ikke afspejler blænding og ikke skaber en spejl effekt, gør lampens lysere blødere og jævnt fordeler lyset.

  Strimlerne efterlader spor af sømme, men sløvhed gør dem mere usynlige, i modsætning til andre muligheder. Et enkeltniveau strækloft er ideelt til køkkenet i klassisk, skandinavisk stil eller provance.

  Glossy stretch lofter til køkkenet

  Den modsatte ejendom har blanke stræklofter, der afspejler interiøret, visuelt øger det og skaber illusionen af ​​det fortsatte rum. De ser moderne ud, på en måde luksuriøse, mere præcist formidler skærmens lysstyrke.

  Desværre er det på et blankt loft lettere at se sømmen mellem striberne. I køkkenet af en lille størrelse med en kold størrelse kan en "uvenlig" atmosfære forekomme, typisk for offentlige rum. For at undgå dette skal du balancere designet korrekt.

  Sateen strækker lofter til køkken

  Denne opfattelse kan betragtes som en mellemliggende mulighed mellem de to foregående. Det har effekten af ​​nacre, hvilket giver en blød, sløret afspejling af lys. Sateen stretch loft kan ændre sin skygge afhængigt af typen af ​​belysning.

  Et sådant materiale er mere holdbart og har den bedste tæthed. Dens belægning ligner satin stof, så det ser dyrt ud. Ideel til at skabe multi-level strukturer.

  Stræklofter med fotoudskrivning til køkkenet

  PVC-film anses for at være det ideelle "lærred" til tegninger og realistisk fotoudskrivning. Når du bruger et billede, bruges der normalt en speciel printer på miljøopløsningsmiddelfarver.

  Du kan vælge et solidt udskriv eller fragmentarisk, afhængigt af størrelsen af ​​billedet eller panelet. Sådanne tjenester er dyrere end traditionelle spændingsstrukturer. Vi anbefaler ikke at bruge et sådant loftdesign til et køkken med en lille firkantet optagelse.

  Belysning og baggrundsbelysning

  Belysningssystemet skal udtænkes, inden du strækker loftet i køkkenet, da det kan være problematisk at tilføje ekstra lyspærer efter tilslutning. PVC film er et meget delikat materiale, der ikke kan lide høje temperaturer, så det er bedre at forblive på LED og energibesparende typer.

  Streklofter tilbyder tre grundlæggende belysningsmuligheder: centralt, lineært og spot. De kan kombineres for at give alle områder af køkkenet med lys.

  Dette valg skal fokusere ikke kun på deres behov, men også på funktionerne i filmovertræk og farve. For eksempel afspejler glatte lofter lys, hvilket øger den samlede lysstyrke. For matte muligheder er det værd at købe flere apparater, da belysningen måske ser lidt dæmpet ud.

  Strekak til et lille køkken

  Lille køkken kan lide af noget udslætstrin i designet. For at finde det perfekte loft for dit rum skal du følge disse retningslinjer:

  - Farven på strækloftet i køkkenet skal være et par toner lettere end væggene eller i det mindste ikke mørkere. Ideel til vores mission er en hvid neutral belægning, men lyse nuancer skal opgives.

  - Glans, som et spejl, afspejler interiøret og giver dig mulighed for at øge den øvre grænse lidt. Men som nævnt kan sådan sag være ubehagelig i trange rum.

  - Undgå dekorative elementer: billeder, multi-level designs eller figurerede produkter. De vil ikke kun visuelt reducere området, men vil også se upassende ud i et lille køkken.

  - Hvis det er muligt, er det bedre ikke at købe omfangsrige lysekroner, men begræns dig selv med indbyggede spotlights.

  Således vil et jævnt hvidt strækloft med en satintekstur, forsigtigt oplyst af indbyggede lys, være en ideel mulighed for et lille køkken.

  Stræklofter i køkkenet - foto

  Bedre end nogen ord om dykker og æstetik i stræklofter i køkkenet fortæller de gennemførte projekter. Vi har valgt dig farverige billeder, der kan skubbe den rigtige beslutning. Glad visning!

  Stræklofter i køkkenet - designmuligheder med eksempler fra moderne interiør

  Der er sådan en lille sexistisk mandlig vittighed: "Hvis din kone ikke finder et sted for sig selv, så send hende til køkkenet - der kommer hun hurtigt i orden." Selvfølgelig kan du grine på dette, men du kan ikke løbe væk fra sandheden: det er for en kvinde, at køkkenets design spiller en meget alvorlig rolle. Med udseendet på markedet af efterbehandling materialer til PVC lærred, blev et kvalitativt nyt æstetisk design af loftoverfladen mulig. Derfor er stræklofterne i køkkenet i dag i stand til at skabe et varigt indtryk med deres unikke designmuligheder. Alt det dekorative udvalg af spændende lærred i enhver helliges "helliges helliges" er i vores opmærksomhed.

  kompatibilitet

  I lang tid var der en sjov myte i de fleste forbrugers sind - det er bedre at ikke bruge stræklofter i køkkenforhold, da deres præstationsegenskaber er i konflikt med temperaturkarakteristika for et givet funktionelt rum. På den anden side rejste en sådan misforståelse et alvorligt problem med "overlevelsesevne" af spændingsduer under betingelser med konstante temperaturforskelle og høj luftfugtighed.

  I mellemtiden er det angivne levetid for PVC-plader 10 år. Potentialet for forurening er nivelleret af, at stræklofter, uanset hvilken designmulighed der anvendes, er ret nemme at vaske - bare gå gennem dem med en fugtig klud eller brug et af de anbefalede rengøringsmidler.

  Derudover har alle ejere i de senere år udrustet deres lokaler med hætter for at undgå alvorlig forurening af loftoverfladen.

  Som følge heraf giver brugen af ​​stræklofter i køkkenlokalet dig mulighed for at realisere de mest dristige designmuligheder - uden nogen skade på deres praktiske brug.

  Det eneste negative er det uundgåelige tab i højden af ​​rummet. Hvis du har et meget lavt køkken, vil det strakte lærred stjæle fra din bundhøjde selv som mindst 5 centimeter - og uanset hvor stor den designer åbenbaring, som vil gå i opfyldelse, vil en akut mangel på højde følges visuelt og ødelægge hele den opnåede effekt. Af denne grund vender mange til en mere klassisk version og udfører loftet i gipspladens køkken.

  Fordele ved at bruge

  Måske er det svært at opdage Amerika. Som du kunne se på billedet af designmuligheder, hvor stræklofter bruges i køkkenet, kan du følge alle de samme fordele som i praktisk brug i andre værelser:

  • omfattende zoning kapaciteter;
  • kombinationer med hængende gipsplader
  • opbygge et unikt lysmønster af rummet
  • lyst personlighed;
  • muligheden for original dekoration fotoudskrivning;
  • brug af lys højdepunkter og visuelle illusioner for at forbedre den samlede opfattelse af rummet.

  Generelt gælder følgende definition: jo mere komfortable og ekspressive køkkenet er, jo mere sunde, varme og oprigtige vil den generelle atmosfære i et hus eller lejlighed være. Er du uenig i det?

  Billedet viser et design af strækloftkonstruktioner i køkkenet, hvor atmosfæren er nøjagtigt i orden.

  Glatte lofter

  1. ser meget fordelagtigt ud i kunstigt lys;
  2. visuelt gøre endnu et beskedent rum mere;
  3. stilistisk alsidig og i stand til at passe ind i både klassiske interiører og fashionable kunst retninger;
  4. let farvet, men også let at rengøre.

  En hel spredning af muligheder for udformning af blanke stræklofter i valget af fotos nedenfor. Nogle af dem virker ret hackneyed, men generelt har vi forsøgt at vælge de interiører, der er karakteriseret ved alsidighed og friskhed af design.

  Matte lofter

  1. Bedst af alle realiserer sig i lokaler, der er store på området;
  2. giv interiøret et moderat og ædelt udseende;
  3. krævende pleje - samle snavs og sod på grund af overfladens grovhed
  4. besidder lavt dekorativt potentiale
  5. skabe en rolig hjemmekomfort.

  Design muligheder matte stræklofter i billedet nedenfor. Vær opmærksom: Vi har valgt både meget dyre og ikke-trivielle interiører i moderne køkkener, og helt hyggelige og tilgængelige løsninger til alle.

  Stoflofter

  1. meget flot blænding;
  2. kræver en korrekt tilrettelæggelse af lys for at afsløre deres dekorative potentiale
  3. udgør et problemfrit design, men begrænset til lærredets bredde
  4. Det er derfor vanskeligt at vaske det til brug i køkkener med en god hætte.

  Nogle design muligheder for stof stretch stoffer findes i billedet.

  Design muligheder for et lille køkken

  Under en akut mangel på fysisk plads mister nogle vindende designteknikker deres relevans. Men andre er nyttige!

  • lyse farver vil bidrage til at mætte rummet med vitale "luft" og niveauer ud af underskuddet af ledig plads;
  • I nogle tilfælde gives der yderligere volumen til loftstrukturerne ved at kombinere gipsvæg og spændepapir i henhold til "hl ark langs omkredsen - oval pvc center";
  • For værelser beskedne i kvadratmeter anses brugen af ​​en blank overflade for at være fordelagtig - et spejlbillede af det der er under vil bidrage til at skabe et smukt volumen;
  • For en visuel forøgelse i rummet, undgå at bruge massive centrale lysekroner - de "hindrer" din opmærksomhed og passer ikke ind i de beskedne parametre "Khrusjtjov".
  • spille med en fotoudskrivning - dette er et af de udtryksfulde midler, der kan forvandle selv den mest uhyggelige og upræcise hvad angår rumdesign.

  Design muligheder for et stort køkken

  Det er helt ret simpelt: der er mange muligheder for at slå fri plads. Vi kan sige, at enhver designer, når han begynder at sortere designmulighederne for stræklofter selv for et meget stort køkken, har helt ubundne hænder.

  Sandt nok er der nogle anbefalinger, der ikke er overflødige for dem, der ønsker at gøre interiøret i deres lokaler førsteklasses og mindeværdige:

  • i rummelige køkkener gør brugen af ​​en mat eller stofplade overflade det muligt at skabe et meget "velsmagende" og stilfuldt interiør med åbenlyse accenter på adel, tilbageholdenhed, elitisme;
  • brugen af ​​udskårne strukturer bidrager til den unikke loftoverflade;
  • Kombinationer med hængende gipsplanklofter anvendes i vid udstrækning - for at skabe et unikt udseende og en hængende kæbeffekt for gæster i et hus eller lejlighed (dette er selvfølgelig en joke, men det giver det godt med at gøre sådanne beslutninger effektive).
  • Fotoprint er et af de værktøjer, der kan give interiøret et originalt kunstnerisk koncept.

  Eksempler på interiør med fotoudskrivning

  Hvis udskårne loftsstrukturer er stærkt begrænset til de grundlæggende mønstre i softwaren, der bruges til modellering, giver fotoudskrivning dig mulighed for at realisere et bredt udvalg af motiver og decorer:

  • landskaber;
  • stjerneklar himmel;
  • dyr;
  • planter;
  • tematiske begreber;
  • bymæssige temaer;
  • komplekse sammensætninger.

  Nogle interessante designmuligheder med fotoudskrivning findes på billedet nedenfor.

  konklusion

  Hvis du vil overraske en person med stræklofter i køkkenet, skal du meget omhyggeligt gennemgå en række designmuligheder - ikke kun de, du så i billedet ovenfor. Den utstrakte popularitet af strakte lærred fremkaldte ensartetheden af ​​køkkenlokaler, og den meget stemning, som vi talte om i begyndelsen lider af dette. Tilbring et par dage af dit liv for at maksimalt forene dit indre - senere vil du nyde den skabte effekt i mange år!

  Design af strækloftet i køkkenfotoet

  På billedet af moderne køkkeninteriør ser du ofte et loftsloft. Dette design ser altid stilfuldt ud i harmoni med resten af ​​finishen. Disse lærred er nemme at vedligeholde, er ikke bange for vand, varme. Derudover er bredden af ​​et panel tilstrækkelig til at afslutte hele køkkenet, i dette tilfælde vil der ikke være en enkelt søm, der ville ødelægge udseendet. Men selvom rummet er meget stort, kan en køkken-stue, for eksempel håndværkere, montere dækket, så sømmen kun vil ses for et erfarent øje.

  Særlige egenskaber

  Inden du vælger et strækloft til reparationer i køkkenet, bør du gøre sig bekendt med sine fordele og ulemper. Dette giver dig mulighed for at træffe en velinformeret beslutning, der med rimelighed nærmer sig oprettelsen af ​​et harmonisk interiør, ikke uden ordentlig brugbarhed - køkkenpladsen kræver særlige kvaliteter fra de anvendte materialer.

  værdighed

  De vigtigste fordele ved køkkendesign med hævede lofter er som følger:

  • Der er ingen grund til at forudse basisen;
  • Lærredet, i modsætning til gipsvæg, sparer pålideligt fra at blive oversvømmet af sine naboer ovenfra, da det kan holde tilbage en stor mængde vand - op til 100 l / m2;
  • I tilfælde af oversvømmelse taber kluden ikke sin form, det er tilstrækkeligt at lave en lille punktering og dræne vandet;
  • Hvis der sker en brand, brænder materialet ikke;
  • Reparationsmuligheder for loftkonstruktioner er ret omfattende på grund af den rige palette af nuancer og teksturer;
  • Lærredet er i stand til at skjule rør, ledninger mv fra nysgerrige øjne;
  • Livet af en sådan belægning i køkkenet når op til 20 år og kræver ikke reparation.

  Det er også værd at overveje, at spændstrukturerne kan monteres på flere niveauer, hvilket skaber et smukt, unikt design. Forskellige ideer kan let hentes i billedet. Det er bedst at bruge denne teknik, hvis rummet er kombineret med stuen, så du kan visuelt adskille køkkenpladsen.

  Det er vigtigt! Stræk- eller gipsplader med flere niveauer kræver høje vægge.

  mangler

  Hvis vi taler om ulemperne, er de meget mindre:

  • Strækloft, på trods af tilstrækkelig styrke, tolererer ikke virkningerne af skærende eller gennemborende genstande;
  • Til installation kræver mindst 5 cm fra væggenes højde;
  • PVC-film ved første gang efter reparationen kan udsende en ejendommelig lugt;
  • Hvis lærredet bruges til at dekorere køkkenet, skal man huske på, at man ikke kan undvære sømme, de kan være lidt synlige;
  • Vanskelig dyr installation.

  På trods af sine ulemper bliver strækplader i stigende grad brugt i køkkendesign, og nogle af mulighederne for sådan efterbehandling kan ses på billedet nedenfor.

  Materialer og typer af klæder

  Når man beslutter sig for at vælge filmdækning eller gipsvæg i køkkenet, er det værd at beslutte på materialet. Forskellige paneler adskiller sig i overfladens tekstur, så det valgte design påvirker indretningens overordnede indtryk, når det sammenlignes med fotos, er det helt synligt.

  Det er vigtigt! For mindre værelser er det bedre at vælge glatte belægninger og til rummelige køkkener, matte eller kunstneriske med ornamenter.

  Glossy lærred

  Glans afspejler godt lyset, som visuelt gør rummet klarere og mere. Det er også et godt valg til lave lofts køkkener, da det visuelt løfter væggene. Før du fortsætter med reparationen, skal du dog huske på, at en sådan webs maksimale bredde ikke er mere end 3 meter, så der kræves flere ruller i et bredt område.

  Glatte paneler i kombination med de samme møbler facader er perfekte til små køkkener i Khrushchev huse. Det er bedre at vælge en skygge til et dækkende lys - hvidt, mejeri, vanille, beige. Også blankt lærred kan have en anden struktur: marmoreret, naturligt læder eller ruskind. På billedet nedenfor kan du se eksempler på køkkendesign med blanke lofter.

  Matt finish

  Sådanne belægninger er egnede til klassiske interiørtyper, og de ligner den sædvanlige kitt. Overfladen afspejler ikke lys, så den visuelt valgte skygge vil ikke ændre sig. Forskellene på overflader med forskellig tekstur kan ses på eksempelet på billedet.

  Det er vigtigt! Uigennemsigtige overflader er gode til rummelige værelser, på deres sømme efter installation er de ikke synlige.

  Matt materiale ser roligt og behageligt ud, især i kombination med blød belysning. Indstillinger for brug af matte stræklofter i køkkendesign er præsenteret på billedet nedenfor.

  Satin loft

  I udseende er dette materiale næsten ikke anderledes end matte, men det har en subtil glød, som farverne ser meget lysere ud. Særligt effektiv vil ligne en hvid belægning, idet der tages hensyn til den skinnende overflade, bliver den snehvid.

  Sømmene er ikke synlige på satinbelægningen, så de kan sikkert bruges til at reparere lokaler af enhver størrelse. Sateen har dog flere ulemper:

  • Et lille udvalg af farver;
  • Det er umuligt at sætte et fotoprint
  • Høj pris

  Nedenstående billede viser mulighederne for køkkeninteriør med satinstrækloft.

  Kunst lærred

  Mulighederne for et sådant færdiggørelsesmateriale er simpelthen endeløse, fordi de giver dig mulighed for at vælge et billede, som omgående forvandler interiøret. Store og for lyse mønstre passer ikke til små rum.

  Mest populære billeder:

  • Stjerneklar himmel eller universet;
  • Lyse skyer
  • Flyver eller sidder på fuglens grene
  • Dyr;
  • Cityscape, arkitektoniske elementer;
  • vægmalerier;
  • Flower ornament;
  • Geografiske kort over vores verden og fantasi realiteter;
  • Portrætter.

  Designer covers kan være med ethvert mønster op til dit eget billede eller billede. Når du vælger et stort billede, bør du helt sikkert tage højde for den generelle retning af interiøret. Dette designstrækloft er bedre at bruge til køkken-stuen i de følgende billeder.

  Hvad skal overvejes, når du vælger

  Glatte belægninger er gode til små køkkener, men valget skal huske på, at de afspejler alt. Derfor bør de øverste køkkenskabe være i perfekt rækkefølge.

  I køkkenet kan du bruge PVC og stof. Materialet er imidlertid lunefuldt i plejen, mens PVC er et mere praktisk materiale. Plast vil ikke lade vandet i tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor, men stofservietterne vil lide meget efter en sådan hændelse. PVC-film tillader ikke, at lamperne er stærkere end 35 watt.

  Gipsplader belægning

  Design interiør køkken projekter også ofte involverer brugen af ​​gips. I modsætning til PVC-film eller stoffer er de enklere at installere, som du selv kan klare. Gipsvæg gør det muligt at konstruere strukturer af flere niveauer af forskellige former, det er fleksibelt og nemt at behandle materiale. Varianter af designgipsloft til køkkenet kan ses på billedet.

  Enkelt niveau

  Dette design er bedre at vælge til små køkkener, det vil ikke overbelaste indretningen og vil ikke gøre rummet endnu mindre. For en sådan belægning kræver kun 10 cm fra væggenes højde. Efter installation af gipsvæg og ruvning kan den trimmes med ethvert materiale - maling, tapet, gips etc.

  Hængslet loftsammensætninger kan skjule kommunikation, samt installere lamper rundt omkretsen. Til reparation af køkkenrummet er bedre at vælge et fugtighedsbestandigt materiale, det er godt modstandsdygtig over for virkningerne af damp og vand. Designmuligheder for enkeltgulvgipslofter i køkkenets indretning er vist på billedet nedenfor.

  differentieret

  Denne type finish er kun beregnet til store højkøkkener. Det er bedst at ty til at installere flere niveauer, om nødvendigt, for at adskille køkkenpladsen fra stuen ved hjælp af et gipsplader. Sådanne sammensætninger kan være meget komplekse, konstruktioner af denne type monteres af eksperter i op til en uge. Også høje vægge tillader brugen af ​​bjælker, der passer godt ind i interiøret i stil med Provence, Land, Loft osv.

  Gipsvæg er et miljøvenligt materiale, der gør det muligt for luften at passere, så strukturen kan "trække vejret", og loftbunden som følge heraf vil ikke blive dækket af forme fra fugt. GKL er holdbar og rimelig pris. Ved at vælge et gipsvæg konstruktion design, kan du ændre rummets proportioner. Ovaler og cirkler giver dig mulighed for at vælge centrum af rummet, rektangler strækker visuelt rummet, og det er godt at bruge kvadraterne til at fremhæve et bestemt område.

  Ved installation af et to-niveau loft er værd at være opmærksom på placeringen af ​​lamperne. I midten er det bedst at placere lysekronen og spotlights eller LED strips på den nederste del. Design muligheder for gulvbelægninger på flere niveauer i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

  Valg af farve og design

  Hvilken farve der skal vælges til færdiggørelse af loftsplankens loft til køkkenet, afhænger af det samlede indretning. For små værelser i Khrusjtsjov og typiske panelhuse er det værd at bruge lys nuancer sammen med en blank overflade, hvilket vil gøre pladsen mere. For rummelige værelser kan du samle mørkere og mere mættede farver, og multi-level designs giver dig mulighed for at kombinere flere farver på én gang.

  Det er vigtigt ikke at overbelaste loftets overflade, det bør ikke over-tiltrække al opmærksomhed. Det er bedre at vælge neutrale farver, der let blandes med de fleste nuancer. Disse er beige, hvide, mælkeagtige, elfenben, lysegrå osv. De forskellige farveindstillinger til strækbelægninger eller gipsvægskonstruktioner i køkkenet kan ses på billedet nedenfor.

  Stilvalg

  Designet af moderne køkkener, uanset om de er i Khrusjtjov eller nye bygninger, indebærer omhyggelig overvejelse om interiøret. Alle elementer i dekoration, møbler og indretning skal være i overensstemmelse med en bestemt stil og understrege det. På grund af mangfoldigheden af ​​paletten, teksturer og materialer, strækket lærred eller gipsplademontering passer til enhver stil.

  For klassikere er det værd at vælge de rigtige symmetriske former og diskrete nuancer. Det bedste valg ville være hvid eller blød pastel gamma. Hvis vi taler om tekstur, er det bedre at vælge matte eller satinlofter, og når du bruger gips, skal du ikke vælge lyse overflader.

  Glans ser godt ud i stilarter som minimalisme og højteknologi, det vil kun understrege det moderne interiør. Kitsch eller avantgarde giver dig mulighed for at vælge lyse rige farver, men landsbyens stilarter, for eksempel Provence eller Country, kræver matte overflader med tilføjelse af bjælker. Hvordan vil du strække lofter og design af gipsplader i forskellige stilarter af køkkenindretning kan ses på billedet nedenfor.

  belysning

  Dette er en vigtig detalje i designet af ethvert loftoverflade, stræk eller gipsplader. Lyset giver dig mulighed for at ændre rummets proportioner, fremhæve farven eller afgrænse rummet til forskellige zoner, for eksempel køkken og stue. Valget af modeller af lamper og lysekroner afhænger i høj grad af rummets højde. I lave rum er det bedre at montere spotlights, mens i høje værelser ser hængende lamper og massive lysekroner sig godt ud. Varianter af design af stræklofter med forskellige typer belysning i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

  Det er nødvendigt at tage højde for farven og installationen af ​​baggrundslyset. Jo mørkere lærredet eller suspenderet gipsplader, jo mere lys er påkrævet. Hvis overfladen er blank, er det vigtigt ikke at overdrive det med lampens antal og lysstyrke - der bør ikke være en stærk spekulation.

  Gør kolde eller lyse farver i det indvendige lysere kan bruge lysende lysstofrør. De samme nuancer med varm belysning ser lysere ud og vises hvid. Effekten af ​​fluorescerende lamper bør ikke være mere end 35 watt. Hvis der er behov for en mere kraftfuld baggrundsbelysning, bør du passe på varmeisolering.

  Hvad bestemmer prisen

  Uanset hvilken variant af loftkonstruktion (stræk eller gipsplader) du har valgt at designe køkkenindretningen, er der flere faktorer at overveje - de påvirker reparationsprisen. Dette er:

  • Rummets område;
  • Tilstedeværelsen af ​​rør;
  • Nicher og ledges;
  • Rummets form
  • Antal lamper;
  • Antal niveauer;
  • Formenes kompleksitet.

  Det skal tages i betragtning, at installationen af ​​spændingsdukker vil koste meget mere end gips.

  Spændbeklædning eller gipsvæg passer til ethvert indretning. Sådanne designs ser stilfulde og pæne, de er praktiske i pleje og giver dig mulighed for at skjule ledninger og rør. Valget af teksturer og farver afhænger af designkonceptet, men selv de enkleste muligheder er i stand til at understrege stilen.

  Stræklofter i køkkenet: designmuligheder

  Vi hører ofte fra homegrown "masters" om umuligheden af ​​at bruge stræklofter i køkkenet.

  Ligesom fra høje temperaturer og fugtighed mister de hurtigt deres egenskaber, hvilket fører til sagging, tarnishing og reducering af kvaliteten af ​​disse typer finish.

  Jeg vil en gang for alle fjerne disse myter og fortælle os, hvad det moderne strækloft i køkkenet virkelig er, hvordan det passer ind i designet, hvis billede er præsenteret nedenfor.

  Dette skal hjælpe alle tvivlere og ikke helt bestemt med købet.

  Moderne innovative teknologier har tilladt at skabe en sådan belægning, som ikke er bange for skarpe og hyppige udsving i temperaturen. Det mister ikke sine kvalitetsegenskaber i både tør og fugtig luft.

  Så stadig installere eller ej?

  Spørg dig selv, hvilke stræklofter der er bedst til køkkenet, du skal kende deres vigtigste fordele og ulemper.

  Når du vælger selv et lignende interiørelement, skal du huske på, at det har:

  • Helt spektakulært udseende og praktisk. Stræklofter i køkkenet (billedvalg, som designet præsenteres i denne artikel) ud over den æstetiske funktion og bærer et rent praktisk mål. De giver dig mulighed for at skjule uregelmæssighederne på hovedoverfladen, alle ledninger og kommunikation der passerer igennem den til lamper og lysekroner.
  • Funktionalitet og nem pleje. Deres minimale driftsperiode er mindst 10-12 år, hvorigennem de ikke mister alle deres egenskaber og egenskaber. Desuden er hele plejen for dette indvendige element at jævnligt tørre overfladen med våde klæder til rengøring en gang hvert halve år.
  • Miljøvenlighed og sikkerhed. De råmaterialer, der anvendes i produktionen, udgør ikke en risiko for menneskers sundhed, det er brandsikker (det har en lav brandfare).
  • Trækstyrke. Pålideligt fastgørelsessystem hjælper fra oversvømmelse ovenfor. Modstå betydelige mængder vand, disse typer af strukturer er let tilbage til deres oprindelige tilstand ved hjælp af opvarmning med specialudstyr.
  • Nem og hurtig installation. Alt arbejde på installation af fagfolk vil tage et par timer, mens du bliver frataget sådanne "glæder" i reparationen, som byggepladser og støv.

  Er det så så uklar?

  Det sker naturligvis ikke, at der ikke er minusser.

  I det mindste gælder dette også for den type dækning, som vi vurderer i denne artikel:

  • Stabbende ustabilitet - enhver kniv, gafler og andre skarpe genstande skal holdes væk fra dem;
  • Reducering af rummets faktiske højde (fra 5 cm og derover) under installationen, hvilket kan være kritisk for små værelser;
  • Tilstedeværelsen af ​​en bestemt lugt første gang efter installationen, hvilket kan være årsagen til allergiske reaktioner;
  • Store lokaler kræver nogle gange to dåse, hvilket fører til skabelse af en synlig søm på overfladen.

  De vigtigste nuancer og aspekter af valg

  Enhver stylist eller designer vil fortælle dig, at loftet er en af ​​de grundlæggende faktorer i design af interiører.

  Tusindvis af eksisterende stilarter indebærer brugen af ​​dets tekstur af materialet og dets farve, og det moderne valg af vinyl lærred giver dig mulighed for at realisere dine ideer og fantasier.

  Husk at i modsætning til installationen af ​​ophængte strukturer, som du kan klare dig selv, hvis du har det nødvendige udstyr, kræver installationen af ​​disse belægninger tilstedeværelsen af ​​fagfolk.

  Små køkkener, der er meget i moderne byer, kræver særlig opmærksomhed.

  Deres største problem - manglen på fysisk plads - kan løses visuelt ved hjælp af lyse og glatte indvendige løsninger.

  Succesfulde design fund vil tillade selv "Khrusjtjev babyer" at se et hundrede procent eller mere.

  Den aktive brug af foto eller volumetrisk udskrivning er også velkomment, hvis behovet for at "udvide" området.

  Store rum gør det muligt at anvende originale løsninger ved hjælp af mørke farver eller konstruktioner på flere niveauer.

  Her kan du kombinere flere farver og danne ganske interessante overgange ud fra design. Samtidig vil to-niveau konstruktioner ikke være ringere i pålidelighed til almindelige one-level ones.

  Besvarelse af det mest populære spørgsmål om hvad man skal vælge - de fleste forbrugere foretrækker hvide matoverflader.

  De er ideelle til alle typer køkkenrum, med minimale krav til deres service.

  Glatte loftsbelægninger passer til små værelser. Det er vigtigt at huske, at overskydende glans i store rum er for påtrængende.

  Fotoprint - for og imod

  Nyligt viste varianter af loftfotoprint kan føre mange til en forvirret tilstand, men vores observationer og designtips angiver populariteten af ​​denne stil af design.

  Det lader til dig, at køkkenet ikke er et sted for eksperimenter?

  Prøv fotoprint "stjerneklar himmel", og du vil ændre din beslutning radikalt.

  Malerier og fotografier, stilleben og landskaber, skyer og stjerner - designmuligheder - havet.

  Du kan ikke engang forestille dig, hvor meget rummet kan omdanne for både dig og dine gæster sammen med en unik fotoprint på loftet.

  Hvad med design?

  Stretchloft i et lille køkken (udformning længere på billedet) samt dækning for et forholdsvis rummeligt værelse kan have nogle begrænsninger i implementeringen.

  Dette kan manifesteres i umuligheden af ​​at anvende bestemte materialer eller begrænsninger på areal og volumen.

  Vinyl lærred er en unik i sin struktur opfattelse af designernes indsats. Det giver dig mulighed for at anvende alle dine evner og fantasier i design af lokaler til en ægte kunstner.

  Forskellige former og overgange af linjer, brugen af ​​forskellige teksturer af materiale, fotoudskrivning, millioner af farver og nuancer er en lille del af, hvad designere gør.

  Arbejde med hovedklædet og dets ekstra niveauer hjælper med til at gøre vinylkøkkenet til et ægte kunstværk.

  Belysning - hvilket er bedre at vælge

  Hvordan reagerer materialet på brugen af ​​forskellige belysningskilder og er der en begrænsning af deres brug og placering?

  Hvad er den maksimale temperatur, det kan modstå, når armaturet opvarmes? Vil det tage fat i, når du bruger kraftige og varme belysningskilder?

  Mange mener, at lysekroner, lamper og andre lyskilder er knyttet direkte til belægningen, hvilket faktisk er fundamentalt forkert.

  Strekak - dette er en vinylfilm, som ligger i en afstand af 5 cm fra lejeoverfladen.

  I dette interval er alle kommunikation og ledninger til forsyning af elektricitet. Lygten selv er fastgjort direkte til et specielt fastgørelsesanlæg installeret bag filmen og fastgjort til loftet.

  Svar på et spørgsmål om brandsikkerhed: Materialet kan modstå tilstrækkeligt høje temperaturer, før det begynder at smelte, og moderne lyskilder til køkkenet kan ikke engang nå dem.

  Som belysning i køkkenet med et strækloft (foto vedhæftet) kan du bruge:

  • Loftkroner af moderne design. De loftsmonterede typer armaturer er normalt udstyret med en bred base, ideelt i kontakt med spændingsbelægninger, og de ser ret stilfulde og smukke ud. Ved at installere sådanne lysekroner får du en original look løsning, især når du bruger glatte lofter.
  • Enkelt- og multipunktspotsystemer. Denne type belysningsudstyr vil være passende til enhver type køkken - fra klassisk til højteknologisk. Disse systemer er sikre, effektive, praktiske og meget nemme at installere under alle forhold.
  • Vedhæng lys. Denne type belysningsudstyr er kendetegnet ved en tilstrækkelig afstand af en eller flere lyskilder fra bunden, normalt fastgjort i loftet.

  Her er du ikke begrænset til strøm og kan vælge de lyseste lamper.

  Suspended lamper kan være single-og multi-lampe (på en platform), mens omkostningerne ved at installere en multi-lampe version vil være identisk med prisen for at installere samme single point.

  Hvis vi taler om omkostningsbesparelser, er det naturligvis mere rentabelt at installere en lampe på flere lamper.

  Men med hensyn til æstetik og indretning er løsninger med montering af flere positioner af separat placeret lyskilder mere interessante.

  • Lysekroner er klassiske. Der er kun en række stilarter, designs og originale moderne løsninger. Du bør ikke være opmærksom på forskellige advarsler på foraene om, at nærhed af glødelamper til vinyl kan føre til deformation eller skade.

  Vælg en stilfuld lysekrone, der perfekt fremhæver den overordnede designside?

  Følg grundreglen: Hvis du vil bruge halogenlamper eller standard glødelamper, skal du sørge for en minimumsafstand mellem dem og lærredet på mindst 0,1 m.

  Endnu bedre at bruge som en kilde til LED-lamper, som har samme intensitet af stråling, men mindre varme.

  Du kan også nemt, hvis det er nødvendigt, placere en almindelig stikkontakt på loftet, og installationen tager ikke meget tid, og det vil se ud som et standardmøbel.

  • Punktkilder. At montere eller ikke spotlights? Vil materialet rive og miste dets egenskaber, hvis det gør 10-20 huller til at installere denne type belysning?

  Er det farligt at dække opvarmning af nærliggende lyskilder? Hvilke størrelser af lamper kan indsættes i lofterne uden at miste deres pålidelighed og holdbarhed?

  Disse og mange lignende spørgsmål er af interesse for mange tilhængere af denne type belysning, som vil bruge dem uden at miste den maksimale funktionalitet og uden nogen begrænsninger.

  Svaret er meget enkelt: Moderne materialer vil ikke miste dets styrkeegenskaber, selv i tilfælde af talrige punkteringer under belysningskilder.

  Den eneste grænse vil være strømgrænsen for de anvendte lamper - ikke mere end 30 watt. LED lyskilder er velkomne.

  Overholdelse af det overordnede design

  Det er ikke nok bare at vælge den type lampe, du kan lide og installere den - du skal følge de minimale regler og designtips.

  Hvis din belægning er hvid i farve og mat struktur (klassisk type), så er næsten alle typer af inventar, som er diskuteret ovenfor, egnede til det.

  Vælg en blank finish? Husk på, at det vil, som i et spejl afspejler alle lyskilderne, der er suspenderet nedenfor.

  På den ene side vil dette visuelt fordoble antallet af belysningskilder, og på den anden side kan det være et problem, hvis du er tilhænger af rolig, svag belysning.

  Vælg en lysekrone eller en lampe med store vandrette fly?

  Husk, at alt støv, insektrester vil være synlige i lakens glatte refleksion, hvilket igen medfører hyppig vådrensning.

  I vores tid er køkkenet ikke bare et rum til simpel madlavning med et standard sæt møbler og husholdningsapparater.

  Det moderne sted til madlavning er kendetegnende for den indvendige stil valgt af sin ejer.

  I dette rum skal alt være helt og fuldt gennemtænkt.

  PVC loft kan være højdepunktet, der vil understrege dets funktioner og bidrage til mere organisk at passe ind i præsentationen, som dens ejere antager.

  Den klassiske stil er kendetegnet ved strenge former og rolige farver - hvid, beige eller pastelfat, eller satin typer af belægninger er egnede til sådanne køkkener.

  Hvis du er fan af minimalisme eller modernitet, er dit valg "køligere" sort, grå farver med en blank finish.

  Art Deco-stil er perfekt med et mørkt lærred af rig glans med kontrasterende kombinationer i farver.

  Avantgarde eller kitsch-interiør er forbundet med lyse farver og glans i finishen. Også lyse farver er velegnede til en energisk og ekspressiv stil i interiøret.

  Højteknologi ser meget organisk ud med gennemsigtige og gennemskinnelige indvendige elementer ved hjælp af originale spotlights.

  Fans af stilen "Provence" eller "Country" passer til matte muligheder, der støder op til loftets dekorative træbjælker.

  Er vinyl en årsag til skimmelsvamp?

  Man kan ofte høre udsagnet om, at de konstruktioner, vi overvejer, fremkalde vækst af svampe og skimmelsvamp under nettet.

  Er det sandt eller virkelighed, og hvordan man kan slippe af med det, hvis denne kendsgerning finder sted?

  Først og fremmest, og dette er det vigtigste argument i valget af spændingsbelægning, er væksten af ​​svamp og skimmel på ingen måde forbundet med den.

  Disse processer forekommer, hvor der er gunstige betingelser for temperatur, fugtighed og fravær af udkast.

  Et lignende problem kan forekomme overalt og under nogen belægning. Hvis du har rene og tørre loft- og vægflader, og dine naboer ikke opvarmer toppen, er der ingen grund til bekymring.

  PVC lofter, der forårsager skimmel, ikke mere end en myte.

  Det understøttes af skrupelløse producenter af andre typer belægninger eller blot uvidende "eksperter" bygherrer.

  Selvfølgelig, hvis du bor i et rum, der regelmæssigt "opvarmes" af naboer, eller hvis klimaet er ret fugtigt og varmt, er sandsynligheden for sådanne problemer meget høj.

  For at forhindre dem er det ønskeligt, selv i fase med reparation og installation af strukturer, at rengøre overfladen grundigt og behandle den med et antiseptisk middel.

  Eksperter tillader ulempen for, at hvis en svamp eller skimmel optræder, er det nødvendigt at fjerne hele banen fuldstændigt med efterfølgende overfladebehandling af høj kvalitet og ny belægning.

  Hvis dette ikke er gjort, vil svampe- og skimmelsporer gøre deres "sorte" forretning, først ødelægge luften i køkkenet og ødelægge og ødelægge selve lærredet selv.

  Hvordan bestemmes prisen?

  Vægt alle fordele og ulemper og besluttede alligevel at installere?

  Vil du vide om, hvor meget det vil koste dig og er du værd at gøre?

  Den mest nøjagtige information, du vil give master måleren, hvem vil tage hensyn til alle nuancer, men hovedsageligt omkostningerne ved arbejde afhænger af sådanne faktorer:

  • gulvplads
  • Tilstedeværelsen og mængden af ​​gas- og vandrør, nicher og fremspring, der kræver bypass;
  • højre eller runde hjørner og vægge

 • Antallet af udskæringer til lamper;
 • antallet og kompleksiteten af ​​niveauerne
 • type materiale - blanke og designerovertræk er normalt dyrere end satin og matte.
 • Hvis du tæller i monetære termer, vil det sædvanlige matte hvide strækloft med en lampe koste som suspenderet gipsplader eller almindeligt gips.

  Samtidig vil tiden og kræfterne ved installation og efterfølgende rengøring være meget mindre.

  Korrekt Care Tips

  Højkvalitets stretchkludstofmateriale kræver mindst minimal, men stadig pleje.

  Nem rengøring med våde, rene klud til fjernelse af støv eller rengøring af snavs med et flydende rengøringsmiddel uden slibende partikler er grundlæggende metoder til at sørge for en kvalitetscoating, som kan tjene dig i mange år.

  Hvis du ikke har en hætte, kan fede pletter og lagdeling over ovnen let fjernes med en fugtig svamp med et flydende vaskemiddel. Denne procedure skal udføres mindst en gang om måneden for effektive resultater.

  Der er pletter efter svampen? De er nemme at rengøre med en tør, ren klud eller serviet.

  Har glansen gået ned? Bare rolig! Det er nok at tørre det med en opløsning af ammoniak (mindst 10%), og derefter gå også med våde klud.

  Hvad siger forbrugerne?

  Hvis du er interesseret i spørgsmålet - stræklofter i køkkenet gennemgår ulemperne ved problemet, så er det faktisk ret svært at finde negative anmeldelser fra forbrugerne om denne type belægning.

  Hvis nogen skriver om problemer med denne type belægning, er de hovedsagelig relateret til uærheden hos det firma, der har gjort installationen af ​​strukturen.

  Slackings, huller og huller i de overhead sammenføjningsområder er de vigtigste typer af klager over virksomheder, der passer til "slipshod" til installationen af ​​denne high-tech coating.

  Vælg typen af ​​dækning?

  Det næste meget vigtige trin bliver det korrekte valg af installationsprogrammet. For at gøre dette skal du læse anmeldelser om det online fra forbrugere, der allerede har brugt sine tjenester.

  De positive egenskaber hos selskabet fra sine kunder er et løfte om ry og et pålideligt navn på dette område af serviceydelser.

  Vær opmærksom på spændingsloftet, som et middel til at understrege det unikke design af dit hjem generelt og især køkkenet.

  Effektivitet, praktisk, forskellige former og farver, lethed og enkelhed i installation, harmoni, rimelig pris - strækloft i køkkenet bliver dets højdepunkt og giver det et unikt udseende.