Stretchloft i soveværelset (65 fotos)

Når man designer interiøret i dag, er der lagt stor vægt på sådan en tilsyneladende diskret detail som loftet. Ud over standardkittet, som ikke skjuler mange fejl, har hængende design et bredt udvalg af visuelle muligheder. Installation tager ikke meget tid, men ikke alle ejere kan beslutte om design og tekniske problemer. Vi vil forsøge at løfte sløret af hemmeligholdelse og taler om stræklofterne i soveværelset - et rum hvor hver eneste detalje betyder noget!

Typer af stræklofter

Strækloft er en slags ophængte strukturer, som omfatter specielle profiler med dåser knyttet til dem. Trods sin enkelhed er dens eksterne og tekniske egenskaber forskellige på følgende måder.

Varianter af materiale

Den vigtigste funktion, som du skal være opmærksom på, når du vælger et strækloft til soveværelset - lærredets materiale. De er lavet af polyvinylchlorid (PVC) film eller stof.

En vinylbaseret film svejses fra enkelte strimler. Installationsprocessen kræver forberedelse og tilstedeværelsen af ​​en speciel enhed - en varmepistol, hvor værelset opvarmes til 60 grader. Under sådanne betingelser strækkes filmen, hvorefter den strækkes på rammen.

PVC-film har i sig selv en anden overflade, men de mest almindelige muligheder er glatte, matte og satin, som er egnede til forskellige designbeslutninger.

Ulemperne af denne type er en mærkbar sømlinie, især med en blank finish, såvel som lav modstandsdygtighed mod mekanisk belastning og høje temperaturer.

Stræklofter fremstillet af stof er mere modstandsdygtige sammenlignet med den foregående type, men danner ikke sømme, men har samtidig en høj pris. Det er berettiget af gode egenskaber: holdbarhed, miljøvenlighed, smuk tekstur og en række farver.

Det menes at sådanne lofter "trækker vejret", hvilket er vigtigt for et behageligt ophold i soveværelset. Desuden kan de males, mens PVC-film skal opdateres, når designet skiftes. Men i tilfælde af oversvømmelse er det ikke muligt at returnere det oprindelige udseende til lærredet.

Når du vælger et materiale til et strækloft, skal du derfor starte med budgettet, den ønskede visuelle effekt og forholdene i lokalet.

Sorter efter type design

Alle typer stræklofter er fastgjort med en baguette - en profil, som er installeret rundt om rummet. Hver type konstruktion giver dig mulighed for at skabe lofter af forskellige former og designs.

Etage loft. Den nemmeste version af "første niveau af kompleksitet." Men i dette ligger skønheden og anvendeligheden af ​​dækningen. Det er mindre dyrt for penge eller arbejde, har lang levetid, samt lethed. Velegnet til minimalistisk, lille interiør, hvor der ikke er behov for at fokusere på den øverste del af rummet. Men selv i modsat fald - du kan vælge lyse farver, fotoudskrivning eller materialer med forskellige teksturer.

Fler niveau loft. Det andet og efterfølgende niveau opnås ved anvendelse af gipsvægkonstruktioner eller profiler til strækstof. Yderligere tier er ejendommelige øer med lige, geometriske, buede former, hvilket skaber komplekse figurer samt farvesammensætninger.

Lydtætte loft. Den virkelige frelse fra støjende naboer ovenfor, som altid hopper og smider tunge ting på gulvet. Et lag af polyesterfiber er monteret mellem skillevæggen og spændingsarket, hvilket skaber en hindring for den fri bevægelse af akustiske oscillationer og beskytter den mod uønsket støj.

Vælg din mulighed er ikke svært. For et rummeligt soveværelse i en moderne stil er multi-level strukturer velegnede, som desuden realiserer funktionen af ​​visuel zoneinddeling, der deler rummet i et sove- og arbejdsområde. I et værelse med lave lofter er det bedre at opgive lydisolering, som "stjæler" højden af ​​væggene.

Styrker og svagheder

Hver type stræklofter har sine egne positive og negative sider, men vi vil forsøge at opsummere oplysningerne og advare om de mulige konsekvenser af ukorrekt installation.

Fordelene ved stræklofter i soveværelset omfatter:

- Lang levetid, som varierer fra 10 til 15 år, men i praksis kan det være længere, især når du køber kvalitetsmaterialer. Overfladen af ​​produkterne tærer ikke over tid, og stoffet kan endda genbelægges med maling. Den eneste betingelse er regelmæssig pleje.

- Miljøvenlighed. Og det drejer sig ikke kun om vævssorter: Moderne PVC-film, hvis de er lavet i overensstemmelse med internationale standarder, er sikre for helbredet, og denne indikator spiller ikke den sidste rolle i det rum, hvor en person er mest sårbar - i soveværelset.

- Evne til at skjule overfladefejl eller tekniske konstruktioner. Denne fordel og den største fordel ved alle hævede lofter over andre typer af overflader, som strækker sig helt godt.

- Hurtig installation, som ikke tager mere end 5-6 timer - bare optagelsestid! På samme niveau af konstruktion vil tage endnu mindre, mens du ikke behøver at rense rummet fra snavs.

- En bred vifte af design - alle slags farver, teksturer, mønstre der passer ind i næsten ethvert soveværelseinteriør. Glatte overflader med mønstre eller monokromatiske belægninger anvendes i moderne stilarter, men en glat matklæde passer til klassikerne, og måske endda fotoprint med det sixtinske kapellloft.

Derudover vil jeg gerne notere de vigtigste "fordele" af PVC-film - lave omkostninger og evnen til at bevare fugt. Ulemper på baggrund af fordelene ser ikke så skræmmende ud, og de varierer afhængigt af materialet.

Måske skulle man høre historier om, hvordan den enkle bevægelse af høje møbler førte til brud i loftet, eller hvordan champagnekorken ved et uheld brød igennem det tynde materiale. Disse "horror films" refererer til PVC film, som ikke har høj styrke. For at undgå ubehagelige situationer skal du vælge stofindstillinger.

Det samme gælder for fuldstændig stramhed, som på den ene side sparer fra oversvømmelsen og på den anden - tillader ikke luft ind i rummet. Købstof vil fratage dig den første fordel ved at beslutte den anden ulempe.

Men de fleste af historierne er relateret til konsekvenserne af ukorrekt installation: sagging, "collapsing" osv. For at undgå ubehagelige resultater er det bedre at bede om hjælp fra fagfolk, da det under installationen er vigtigt at tage hensyn til alle nyanser, som nybegyndere ikke har råd til.

Stretch loft muligheder for et lille soveværelse

Soveværelset er et sted, som alle traditionelt forbinder med hvile og afslapning. Og selvfølgelig vil jeg have hende til at være smuk og hyggelig. Korrekt design hjælper med til at opnå dette - selvom rummet ikke kan prale med store dimensioner. I dette tilfælde skal der lægges særlig vægt på loftets afslutning - de kan både øge og "klemme" rummet endnu mere.

Vi har samlet mere end 40 billeder af stræklofter i et lille soveværelse, der viser vellykkede eksempler på at arbejde med rummet.

Generelle anbefalinger

Før du går for at se det smukke interiør, vil jeg gerne give dig nogle tip.

 1. 1. Du skal omhyggeligt måle væggenes højde - for et enkeltniveau strækloft skal du have mindst 2,5 meter, og mere komplekse strukturer kræver nogle gange 2,7-3 m. Ellers bliver rummet mærkbart lavere og som følge heraf mørkere.
 2. 2. To eller flere niveauer er måske ikke den bedste løsning i princippet. Tal med designeren, hvis et simpelt lærred virker kedeligt for dig - du skal være forsigtig.
 3. 3. Arbejde med farve - mast. Alle ved, at lys toner stiger, og mørkere tværtimod falder. Det kan være smukt beat. Det blev dog ikke gjort uden undtagelser - vi vil fortælle om dem mere detaljeret nedenfor og vise ved eksempler.
 4. 4. Overdrive det ikke med dekorationer. Overfladen af ​​dekorative elementer ser godt ud i rummelige værelser.
 5. 5. Glem ikke lyset! Han er i stand til at påvirke atmosfæren i rummet væsentligt, hvilket skaber den ønskede effekt.

Iagttagelse af disse fem enkle anbefalinger kan du nemt arrangere et stilfuldt og hyggeligt design selv i det mindste soveværelse.

Ansøgning i interiøret

Stræklofter giver et stort rum for fantasi - forskellige teksturer, en stor farvepalette, muligheden for at anvende fotoprints, komplekse designs. Lad os se, hvordan al denne mangfoldighed sættes i praksis i små spalenki.

Standardversionen er minimalistisk stil. Enkle, men højkvalitetsmøbler, pæne finishvægge og frostet lys lærred. Det er ikke nødvendigt at tage præcis hvid - beige vil også være passende. Det vigtigste er, at det kombineres med resten af ​​interiøret.

At dekorere loftet vil hjælpe en usædvanlig lysekrone med nuancer til at matche væggene - vælg en ikke for massiv, ellers vil du smøre indtrykket.

Det kombinerede loft med en blank indsats i en gipsplade er en anden populær løsning. Det er vigtigt ikke at lave niveauovergange for stærke - 5-8 centimeter er nok.

Et interessant trick: Bestil en trykt belægning, som et reflekterende tapetmønster. Dette vil tilføje originalitet og stil til dit design.

Ud over spotlights skal du bruge LED-strimmel til at belyse spændingsvævet omkring omkredsen. Sådan vælges det, læs her.

Ligesom den stjerneklare himmel, men ønsker ikke at lave hele loftet? Indsatsen hjælper dig også i dette tilfælde. Du skal blot placere det formede element med spotlights over sengen - som falder i søvn under overstrømningen af ​​stjerner, du har angivet.

Forresten, i dette tilfælde kan du uden en lysekrone - lyset fra små lamper vil være nok for dig.

Hvis soveværelset er kombineret, for eksempel med en undersøgelse, prøv at bruge et tofarvet loft til at adskille zonerne. Det ser meget flot kontrasterende finish på dette billede. Vælg nuancer, som du personligt kan lide. Men husk at for mørke farver reducere visuelt rummet.

Bemærk: effekten af ​​"stjerneklar himmel" er let at gøre på enhver baggrund, og ikke kun på nogen mørk. Hvorfor udnytter du ikke det? Så på dagtimerne får du muligheden i blide toner, og om natten føler du dig selv i det åbne rum.

Husk, vi sagde, at alle restriktioner har deres undtagelser? Glossy sort indsats hjælper dig med at slå den lille størrelse på rummet. På grund af dens tekstur, skjuler det ikke rummet - Bemærk venligst, at dette trick ikke vil fungere med matte og satin lærred.

Vælg en krøllet lysekrone, men sørg for, at hornene ikke er rettet opad - det vil dræbe to fugle med en sten. For det første undgå overophedning, der ødelægger lærredet. For det andet vil udseendet af rummet ikke lide af den grimme afspejling af lampens indside.

Vi kan lide denne mulighed, som i dette eksempel. Hvidt loft, reflekteret i lærredet, kontrasterer positivt med en sort baggrund. Vi anbefaler at prøve.

Vil du have noget mere sjovt? Vær opmærksom på vinyl klistermærker på loftet. De koster mindre end trykning, og de er let at ændre i humør.

Overvej at et lille soveværelse sandsynligvis ikke ændres til det bedre, hvis du foretrækker store tegninger: emne lærred, store billeder, fresker. Vælg små billeder, der bliver en lys farve accent - sommerfugle, blomster, stjerner.

Forresten, i dette tilfælde kan du flytte væk fra den uforanderlige regel - ikke mere end tre farver. I tilfælde af vinylbilleder tager du dristigt det lyseste - sandt, kun hvis soveværelset design er ensfarvet.

Forskellen i teksturer tjener ofte som en værdig udsmykning. Hvad med en lille skinnende blank indsats af en blid lilla skygge på en beige mat baggrund? På den ene side er en sådan modtagelse god selv for de mindste værelser. På den anden side ser det ud til at være stilfuldt og usædvanligt.

Vigtigt: Vi anbefaler at kontakte byggefirmaet og ikke selv foretage installationen. Installation af krøllede elementer kræver visse færdigheder og erfaring, så du selv risikerer at ødelægge lærredet.

Væggen og loftet kan dekoreres med et enkelt blomstermønster. I de senere år er denne teknik i stigende grad mere populær. Hvorfor vender du ikke til ham? Derudover vil maleri (eller rettere sagt dens efterligning ved hjælp af fotoudskrivning) fortynde det indre og adskille sengen fra resten af ​​møblerne. I små soveværelser hjælper sådan zoneinddeling ikke kun for at give rummet nøjagtigheden, men også for at gøre det mere visuelt.

Har du et temmelig langt, men smalt soveværelse? To-niveau strækloft hjælper med at korrigere indtrykket. Beige eksteriør med spotlights er smukt indrammet med et trykt lærred. Vælg enten abstrakte mønstre (røg, svetoperelivy osv.), Eller bare bløde skyer, belyst for at matche væggene.

Forresten, prøv at bruge skjulte lys for at skabe en mere luftig effekt. Det løfter visuelt loftet og gør billedet volumetrisk og realistisk.

En anden interessant løsning til et lille soveværelse er det flydende loft. Et todelt design med LED-strimler monteret på niveau grænsen giver dig en følelse af rummelighed. Det vigtigste er ikke at blive involveret i for mættede eller kontrasterende farver - hvide eller delikate, pastell nuancer, som du kan lide.

En satinindsats med en usædvanlig belysning, der tjener som hovedkilden til belysning, er en smuk måde at dekorere et lille rum på. Sandt nok kan installationen forårsage visse problemer. Du skal nøje overveje ledningerne.

Stoffet med foldninger bliver mere og mere populært. På den ene side ser det ud til, at dets masse er en minus. Men det er det ikke. At skabe relief på lærredet hjælper med at aflede opmærksomheden fra rummets beskedne dimensioner. Ja, og det ser meget stilfuldt ud.

Kan du lide sorte og hvide værelser? Lys indsats i en blank mørk boks - hvad du har brug for! Sandt, sørg for at du har nok højde. Ellers vil du i stedet for et smukt design få et lille rum, hvor loftet hænger over hovedet.

Som du kan se, er brugen af ​​stræklofter i et lille soveværelse en fantastisk måde at skabe et originalt interiør på og gøre rummet større. Vi håber du inspirerer vores ideer. Et udvalg af muligheder for større størrelser af soveværelser - se denne artikel.

Stræklofter i soveværelset: 50 design ideer

På grund af dets attraktive og elegante udseende er stræklofterne brugt i næsten ethvert rum. De bliver en original tilføjelse til hver af stilene i interiøret.

Desuden giver de mange forskellige design deres mulighed for helt at ændre atmosfæren i rummet og tilpasse opfattelsen af ​​rummet.

Stræklofter til soveværelset, som det ses i de følgende billeder, ser yderst behagelig og beroligende ud. De fylder rummet med varme og ømhed. De skaber indtryk af lethed og luftighed.

Ikke den sidste rolle spilles af deres praktiske. Mekaniske skader elimineres let fra dem, de er i stand til at modstå vandtryk på 100 liter pr. 1 m 2.

Men lad os begynde at forstå, hvilket materiale der bedst anvendes til hævede lofter i soveværelset.

De vigtigste typer af stræklofter

Der er flere typer spændbelægninger:

Af den anvendte type materiale:

 • Stof lærred. De er lavet af specielle syntetiske fibre, der af hensyn til styrke, modstand mod snavs og fremragende udseende behandles med speciel imprægnering. Dette materiale er ikke meget elastisk, men virkelig stærkt og funktionelt.

 • PVC film. Tøj af sådant materiale er meget plastik og tager let den nødvendige form. De tolererer perfekt virkningerne af fugt, fugt og ekstreme temperaturer.
 • Det er værd at bemærke, at moderne materialer til fremstilling af lofter er helt harmløse for mennesker. Der er ingen giftige eller provokerende allergiske reaktioner i deres sammensætning.

  Derudover er de godt ventilerede og deformeres ikke, når temperaturen falder. De absorberer ikke ubehagelige lugte, de er nemme at vaske og beholde deres naturlige skygge.

  Afhængigt af spændingsbelægningerne udstråles sømløs efter type lærred. De består af et enkelt stykke materiale. Til dato er den maksimale tilgængelige bredde af dette lærred 5 meter. Når du installerer dem, bruges to eller flere elementer, som er sammenkoblet.

  Normalt bruges denne teknologi i meget store rum. Og da koblingen bruger metoden for nuværende firmware eller bestemte typer lim.

  Tips til valg af farver

  Der er ingen klare regler om, hvilken skygge af belægning der er god i en given situation. Der er altid et sted for fantasi eller en fed eklektisk løsning, der helt ændrer opfattelsen af ​​rummet.

  Du kan vælge en belægning, der passer til den overordnede farve, der dominerer rummet. For eksempel i et værelse med beige vægge og lysebrune møbler, kan lofterne være mælkeagtige eller hvide.

  For et klassisk design med massive mørke træmøbler og store dekorative elementer er den matte overflade af en vin, blå, dyb grå, violet eller malachit skygge egnet.

  Vær ikke bange for mørke toner. Selv den sædvanlige sorte farve kan se utroligt dyr og fængende, hvis du slår den med en blank finish og vægge malet med brede striber.

  Bemærkelige og kontrasterende kombinationer ser ud. Safirloft skygger indvendigt i pastellfarver. Men den blege rosa farve vil tilføje et strejf af romantik til stål-, kul- og chokoladefarverne i designen af ​​rummet.

  Den mest lidenskabelige farve - rød, er også velegnet til soveværelset. Han skaber et afslappet humør, vækker lyst.

  Med ham vil rummet aldrig være kedeligt og almindeligt, fordi det er forbundet med kærlighed og en følelse af fest.

  De mest beroligende og retfærdige meditative egenskaber har en grøn farve.

  Det er dog værd at kontrollere, at kun naturlige nuancer af bambus anvendes i indersiden af ​​soveværelset: bambus, oliven, mose, lime, asparges og mynte.

  Forvekslet med hinanden, er de i stand til at skabe indtryk af ægte enhed med naturen. Hvad der virker meget bedre end traditionelle afslapningsmetoder.

  Sådan "slå" enkelt niveau lofter

  Sådanne lofter er et solidt lærred, som ligger på samme niveau langs hele længden parallelt med hovedloftet. De er velegnede til hyggeligt indrettede værelser i art deco eller loft.

  I dette tilfælde er det værd at vælge en mat tekstilbelægning, alt sammen fordi den ser diskret ud og tjener som en bemærkelsesværdig detalje i ethvert interiør.

  Det kan være både monofonisk og dekoreret med charmerende mønstre eller tegninger.

  Utroligt køligt ser et sådant loft ud, som om det flyder på en af ​​væggene. Dette skridt giver dig mulighed for at slette grænserne for rummet for at gøre det mere dybt og helt unikt.

  For at dække ikke så kedeligt og almindeligt, bør du passe på en interessant lampeskærm, der vil dekorere loftet. Det kan være rundt eller i form af en kuppel, dekoreret med frynser, maleri, farvet glas.

  Denne løsning vil gøre standardloftet til en god baggrund, hvor alle farver ser fantastiske ud, og linjer og detaljer - klart og grafisk.

  I hvilke tilfælde er dækning på flere niveauer den bedste løsning for et soveværelse.

  Multi-level coatings er lavet af flere separate elementer, som adskilles af specielle skillevægge af træ eller gipsvæg.

  Denne type design bruges i rummelige værelser. Når alt kommer til alt er designet af et sådant loft helt voluminøst. Så skjuler den højden, og det er nødvendigt at tage højde for dette.

  To-niveauer i loftet i soveværelset, som det ses på ovenstående billede, kan du slå, og kombinerer to kontrasterende nuancer. For eksempel, violet og gul, blå og orange, mandarin og dyb grå, sort og hvid.

  Stjerneklar himmel

  Stjernehimmel betragtes som et af de mest anvendte designmuligheder. Alt fordi det ser organisk ud i ethvert soveværelse: for et par i kærlighed eller et børnehave.

  En sådan livlig og virkelig kosmisk effekt opnås gennem en kombination af to elementer. En fascinerende blå-violet baggrund og en kaotisk placer af lysende stjerner af forskellige diametre.

  Nogle af dem ser ud som om de er placeret tusinder af kilometer væk. Andre kommer frem i forgrunden og fylder rundt med deres luksuriøse udstråling.

  Denne type belægning kan anvendes både i et snehvidt soveværelse med flere uigennemsigtige accenter og i et rum fuld af nuancer.

  Afhængigt af miljøet vil et sådant "stjerne" loft se muffled eller usædvanligt ekspressivt.

  Men det er ikke alt. Hvis du ikke er tilfreds med de standardbilleder af de himmelske kroppe, opfinde dine egne, copyright stjerner og planeter. Spil med elegante kombinationer af farver, tænk over en radikalt ny sammensætning for at skabe et ægte kunstværk.

  Og også fortynd sammensætningen med disse spotlights. De vil tilføje dybde og det nødvendige volumen, gøre denne sammensætning mere filigran og ekstremt nøjagtig.

  Hvilke billeder skal du vælge til fotoudskrivning på loftet i soveværelset?

  Til udskrivning på loftet i soveværelset skal du vælge ikke for lyse, endda filosofiske billeder. De vil bringe det rette humør ind i lokalet, som vil sætte dig op til søvn og afslapning.

  Normalt foretrækkes der naturlige motiver. Tegninger, der viser solnedgangen, blomster, vinterskov, vandoverflade - disse er de vigtigste fortolkninger af dette emne.

  Hovedregelen, billederne bør ikke være aggressive eller overmættet med mange detaljer i kontrastfarver. Det vil distrahere og endda irritere dig efter en hård dags arbejde.

  3-D tegninger på loftet

  3-D-billeder ser altid meget store og imponerende ud. De kan simpelthen ikke gå ubemærket på grund af den klare og omhyggelige tegning af de mindste detaljer og tilstedeværelsen af ​​et realistisk volumen.

  Blandt de bedste muligheder for soveværelset kan nævnes enkelte genstande placeret på en neutral baggrund: en dråbe på tidspunktet for dens fald på overfladen af ​​vandet, solblænding, en række mosaikker.

  Kærlige par bør tænke på billedet af elementerne, der minder om den første date eller en romantisk begivenhed.

  Smukke stræklofter til soveværelset er frem for alt de, der vil juble dig om morgenen. De skulle være behagelige for dit øje, fremkalde i behagelige minder og oprigtig glæde.

  Mat, glans eller satin?

  Spændingsbelægninger er af tre typer:

  • Matt. Den mest traditionelle version af belægningen, som normalt vælges til et klassisk design. De har en grov overflade, der ligner en bleget belægning. Giv rummet rummende pacificering og blødhed. Dugevaser af denne type godt skjule mulige uregelmæssigheder. Derudover er de den mest overkommelige.

 • Glossy. De har en helt glat overflade, der ligner et spejl. De er lavet af PVC film, så pas på dem så enkelt som muligt. De er funktionelle, billederne på dem ser grafisk og farverige ud, og selve rummet efter installationen ser visuelt mere rummeligt og nemt ud.
 • Satin. Denne belægning har en subtil silkeagtig glans. Selvom lærredet er monotont, når lyset brydes i forskellige vinkler, kan det ændre sin farve.
 • Deres valg afhænger af rummets egenskaber. Glatte belægninger udvider visuelt rummet, så de skal helt sikkert bruges i små, dårligt oplyste rum.

  Matte linned ser godt ud i rummelige, aristokratisk indrettede soveværelser. De blødgør rummet, gør det mere roligt og tilbageholdt.

  Satinlofter er ideelle til indretning i orientalsk stil. De ser fordelagtige ud med en overflod af originale tilbehør og tekstiler, gør rummet til et rigtigt telt.

  De er uerstattelige til udsmykning af værelser i moderne stilarter, hvor formularens enkelhed og tilstedeværelsen af ​​elementerne påfaldende fantasi er værdsat. De overbelaster ikke pladsen med overdreven stivhed, men støtter kun den generelle ide om design.

  Vi har ikke lige indsamlet så mange fotos til dig. Det er ekstremt vigtigt at se eksempler på hvordan andre mennesker designer sådanne lofter og hvordan de ser ud i soveværelset.

  Hvilken belysning skal vælges til stræklofter?

  Til glatte lofter på et niveau har du brug for en stor lampe placeret i midten af ​​rummet. Takket være det lyser lyset jævnt fra overfladen af ​​belægningen.

  For strækdråber med et lille mønster, og især med et 3D-billede, er det værd at samle pletter af samme størrelse. Opfattelsen af ​​billedet, bevarelsen af ​​dens proportioner, nuancer og korrekt volumen afhænger af deres rette placering.

  Kombinationen af ​​lamper af forskellige former og størrelser, men lavet i samme stil, ser interessant ud. De er velegnede til strukturer på flere niveauer.

  Som et eksempel kan du forestille dig asymmetriske afrundede lamper i pastellfarver, som bruges i indretningen i et tegneserie. De vil ligne planeter og skabe et virkelig magisk humør.

  Hvis der i dit værelse er taggafler, kan LED-belysning betragtes som en ret effektiv løsning. Den pacifierende glød, der næppe kan ses bag gardinerne, afspejles i loftet og fylder soveværelset med flerfarvede fyrværkeri.

  Det er vigtigt at huske at lysekronen på strækloftet i soveværelset, som det ses på billedet, skal placeres, så overfladen ikke overophedes.

  Dette er vigtigt, fordi filmbelægningen kan deformeres betydeligt, hvis den udsættes for høje temperaturer.

  For at forhindre dette sker, er det værd at bruge glødelamper op til 50 watt. Og det er bedre at vælge fluorescerende lamper med specielle reflektorer. De forbliver kolde, selv efter lang tid, og må ikke skade et sådant loft.

  Afstanden mellem lamperne, uanset deres størrelse, skal være ca. 25 centimeter. Hvis du placerer dem oftere, kan der opstå mørkninger på overfladerne.

  Strækbelægninger i forskellige stilarter af interiør

  Belægninger er valgt afhængigt af interiørets stil i hvert tilfælde. Men der er flere win-win-muligheder, der altid ser originale og simpelthen pletfri ud.

  For et moderne dynamisk rum kan du vælge en monokromatisk blank finish. Eller på en lille farve accent i et af hjørnerne eller midten af ​​kompositionen.

  Som sådan kan et objekt være en silhuet af et dyr eller en fugl, en spredning af små genstande eller en kvist blomstrende sakura. En sådan design beslutning ser elegant og virkelig elegant.

  Til den klassiske stil er det karakteristisk at bruge beige, brune og grå nuancer - dæmpet, charmerende og indbydende.

  I landet kan soveværelset ses på loftmønsteret med imiteret halm. Men "Provence" vil sikkert gerne med et ornament med små blomster på fersken eller gullig baggrund.

  I ampire præference giver massive former og store elementer. Her er det umuligt at have billeder af reproduktioner af malerier af berømte italienske eller franske kunstnere.

  For barokke billeder af stuck eller blonder er nyttige. I dette design er tilstedeværelsen af ​​guld og sølv accenter samt komplekse mosaik meget værdsat.

  Nå vil konstruktivisme suppleres med belægninger i bulkformatet med et mønster i form af logfiler eller træbjælker. Dette skyldes, at denne stil indebærer det mindste antal tilbehør og den praktiske anvendelse af alle elementer i interiøret.

  Udformningen af ​​stræklofter i soveværelset, som for eksempel i disse billeder, skal være sådan, at de giver dig mulighed for at få en oprigtig æstetisk fornøjelse.

  De kan gøre rummet visuelt mere ædelt, rig og simpelthen uovertruffen.

  Faktorer der påvirker prisen

  Sådanne loftsbeklædninger har radikalt forskellige omkostninger af flere årsager:

  • Størrelsen på lærredet. Selvfølgelig, jo større er det, desto højere koster det.
  • Type dækning. Glatte lærred er værdsat mere end mat og satin på grund af at billederne på dem ser mere realistiske og farverige ud.
  • Tilstedeværelsen og formatet af billedet. Desuden er omkostningerne ved det færdige strækloft påvirket af kompleksiteten af ​​det design, du har valgt.
  • Farvernes overflod, et stort antal små elementer, behovet for kompleks tegning af lys- og skyggeafspilningen - alt dette betyder noget, og du bør tage højde for dette ved udsmykning af hvert enkelt rum.

  Dette giver dig mulighed for at administrere dit eget budget korrekt. Og få hvad du vil til en overkommelig pris.

  Tip populære designere om valg af type og design af dækning for soveværelset

  De mest trendy nuancer i de sidste år er "burgunder", rig gul, lavendel, lingonbær, varm rosa. De er dristigt anvendt i interiører som den primære skygge eller saftige accent.

  De er perfekt kombineret med alle de grundlæggende toner, hvilket skaber et helt nyt billede af rummet.

  Derudover er den rigtig fashionable og ekstraordinære løsning at overveje valget til fordel for det såkaldte "teksturerede" strækloft. Dette er en belægning, der efterligner sådanne materialer som ruskind, læder, fløjl, marmor, sten, glas.

  Disse lærred ser perfekt ud i kontorer og stuer. Men i soveværelset kan de være i "deres" sted, hvis du vælger det rigtige farveskema og organisk kombinerer det med andre komponenter i interiøret.

  Hvis du ønsker at sætte et billede på lærredets overflade, anbefaler designere symbolske tegninger eller mønstre, der er forbundet med bestemte kulturer og har deres egen historie.

  Forestil dig, hvordan rørende de to hænder vil se ud som elskede til hinanden. Eller et par svaner, eller måske afrikanske mønstre, hvis formål er at beskytte dit par fra al modgang.

  Den endelige beslutning er selvfølgelig for dig. Men husk at velovervejede og veldesignede eksperimenter normalt fører til et fejlfrit resultat. Vær derfor ikke bange for at bryde stereotyper og være åben for kreativitet.

  Anbefalinger til opretholdelse af suspenderede lofter

  På trods af at sådanne belægninger betragtes som helt lunefuldt, er det kun nogle få grundlæggende regler at passe på dem. Iagttager dem, vil du være i stand til at bevare det upåklagelige udseende af belægningen, dets integritet og renhed.

  • Under gnidning, brug det, det vil ikke efterlade mindre skader på overfladerne, det vil holde det eksisterende mønster klart og mættet.
  • Om nødvendigt, våd rengøring, brug. Men som et middel til pleje passer specialiserede polerer.
  • Undgå stærke slibemidler, der indeholder alkohol eller syrer. De kan skade billedkvaliteten, gøre det mindre lyst og detaljeret.
  • Tryk ikke hårdt på lærredets overflade. Det kan blive beskadiget ved kontakt med uregelmæssigheder i hovedloftet.
  • Derudover kan du gøre dette, hvis du bringer røret på denne enhed så tæt som muligt på overfladen af ​​lærredet.
  • Brug af børster og andre ekstra midler og enheder anbefales ikke.

  Sådanne overtræk bør ikke udsættes for kraftig mekanisk belastning. For at undgå skader og mærkbare deformationer kan lærredet fjernes i løbet af reparations- eller byggearbejdet.

  Dette vil holde det i perfekt stand, så overfladen bliver glat og støvfri.

  Billeder af stræklofter i soveværelset, som du kan se på internettet, bekræfter, at denne belægning er en ægte luksus. De opdaterer altid pladsen, ser meget ædle og dyre ud.

  Stræklofter til soveværelset: Valgmuligheder og design

  Valget af efterbehandling materialer i vores tid er rig og varieret. Hver køber har mulighed for at vælge de passende væg-, gulv- og loftbelægninger til din smag.

  I dag taler vi om, hvordan du kan arrangere loftet i soveværelset. Til dette perfekte stretch stof. Lad os undersøge mere detaljeret hvilke funktioner der er karakteristiske for udformningen af ​​en sådan finish.

  Særlige egenskaber

  I øjeblikket er hængende loft - den mest populære mulighed for boligindretning. Sådanne efterbehandling materialer har forskellige teksturer og farver. Desuden kan du i butikkerne finde originale lærred med tegninger af forskellige størrelser, smukke udskrifter og spektakulære kombinationer af kontrasterende nuancer.

  Funktion af stræklofter er, at de er ret acceptable at installere i næsten ethvert rum. Det kan ikke kun være en stue, men også et køkken, et børnehave eller et soveværelse.

  Med dette loft kan du omdanne et værelse eller endda ændre strukturen radikalt. F.eks. Kan installation af et lyst lærred skabe en følelse af et mere rummeligt og "frisk" område, så ejerne af små lejligheder oftest vender sig til denne løsning.

  Også værd at bemærke er, at stræklofter kan installeres både i lejligheder og private hjem. Det vigtigste er at vælge den rette farve og tekstur af lærredet.

  Ved hjælp af et kvalitetsstrækloft kan du visuelt ændre højden på rummet. Dette gælder især for de boliger, hvor der ikke er høje vægge. Sådanne områder ser som regel lidt trangt ud, men ved hjælp af et velvalgt strækloft er det muligt at løse dette problem.

  I dag er mange ejere henvender sig til en anden interessant designløsning - et loft på flere niveauer. Ofte består sådanne mønstre af tørvægskasser af forskellige former. Ved hjælp af et loft på flere planer kan du omdanne situationen og gøre den utrolig stilfuld. Sådanne designs kan installeres i interiøret af forskellige stilarter.

  Fordele og ulemper

  Stræklofter er de mest populære og almindelige færdigvarer.

  Dette skyldes deres mange fordele:

  • Først og fremmest bør du være opmærksom på det attraktive design af et sådant finishmateriale. Ved hjælp af en smuk strækbelægning kan du gøre atmosfæren virkelig unik og harmonisk.
  • Inden du installerer et strækloft, behøver et trækloft ikke være forberedt. Dette vil medvirke til at spare tid på reparationsarbejde betydeligt.
  • Under installationen fra spændingsduger er der ingen konstruktion støv og snavs. Du behøver ikke at lukke møblerne eller tage det til et andet rum. Selvfølgelig dækker mange ejere indretningen med en film under installationen af ​​loftet, men ifølge eksperter er dette ikke en forudsætning.

  Typer, farver og design af stræklofter til soveværelset

  Brug af stræklofter til soveværelset giver dig mulighed for at præcis niveauere overfladen, samt glemme skilsmisse og revner.

  Selv den bedste kvalitet gipsplade gips er ikke ideel, da forekomsten af ​​uregelmæssigheder vil være synlige. Men hele pleje af strækloftet gnider med en svamp. Eksponering for lys forårsager ikke, at det falder, og dets levetid kan nå tre årtier, hvor det ikke behøver maleri eller andre yderligere reparationer. Det skal bemærkes og strækloftets beskyttende funktion - det er i stand til at modstå en belastning på 100 liter vand, så oversvømmelse fra naboerne ovenfor ikke ødelægger dit indvendige og gulvbelægning.

  Fordelene ved stræklofter

  Hvis efterbehandlingen af ​​soveværelsesloftet udføres ved hjælp af spændeklude, er det muligt at udpege følgende fordele ved dette valg:

  • Gode ​​varmeisolerende egenskaber ved PVC-film giver et gunstigt mikroklima i soveværelset, da der ikke opstår store varmeforløb.

  Strækloft har gode varmeisoleringsegenskaber.

  • Tilstedeværelsen af ​​luftgabet, hvis dannelse sker i nichen mellem hovedloftet og filmen, giver mulighed for at opnå højkvalitets lydisolering. Alt støj fra naboerne ovenfor bliver slukket i dette luftrum, så intet vil forstyrre din hvile.

  Strækloft giver god lydisolering i soveværelset

  • En bred vifte af typer af lofter til soveværelset giver dig mulighed for at vælge den mest foretrukne type for din komfort. På nuværende tidspunkt er imitationer af andre materialer blevet ganske almindelige. Sådanne lofter kan efterligne læder, stof, en mat eller blank overflade, en stjerneklar himmel mv. Med det resultat, at selv et enkelt værelse kan blive et virkelig behageligt paradis.

  Strekak imitere en stjerneklar himmel

  • Det er nødvendigt at notere en yderligere fordel, der præsenteres ved muligheden for at anvende spotbelysning under arrangementet af sådanne lofter. Samtidig vil enhver type belysning være egnet til installation - fra halogenlamper eller LED-strimler til krystalkroner. I soveværelset er vi oftest i mørket, så belysningen bør tænkes på en sådan måde, at der skabes behagelige forhold for den person, der bidrager til en fredelig hvile.
  til indhold ↑

  Hvordan man vælger den type loft

  Under udvælgelsesprocessen af ​​stræklofter til soveværelset skal du være opmærksom på flere vigtige ting: materialets kvalitet og dens miljøsikkerhed for alle familiemedlemmer. I processen med at lave moderne loftsdugter anvendes naturlige materialer, men franske eller tyske produkter anses for at være af højeste kvalitet.

  Du bør også omhyggeligt overveje valg af farve på lærredet. Hvis dette er et soveværelse, anbefales det at give præference for varme pastellfarver: gul, fløde eller perlemor.

  For soveværelset, giv præference til loftet på varme nuancer

  Baseret på hvad udseendet af loftet vil være for dig mest foretrukket, skal du vælge typen af ​​lærred. På nuværende tidspunkt kan du vælge mellem matte, glatte eller satinplader. Den første er lærredet med ruhed. Når man bruger sådanne stræklofter, ser de ud som et simpelt malet loft.

  Matt strække loftet

  Den væsentligste forskel på glatte lærred er evnen til at reflektere lys, samt farveændring ved forskellige synsvinkler. Satin lærred ligner matte, har evnen til at sprede lys, men skinner ikke med det.

  Glossy stretch loft

  Hvordan vælger man mellem blank, satin og mat lærred?

  Tekniske og driftsmæssige egenskaber ved stræklofter kan opdeles i matte, satin og glans. Hver af disse arter er kendetegnet ved deres styrke, holdbarhed og de passerer ikke vand. Derfor vælger man mellem dem, er det nødvendigt at starte i første omgang, hvilken indstilling der vil være mest foretrukket under dannelsen af ​​et komplet billede af soveværelset.

  blank

  Sådanne lofter har også et andet navn - de kaldes lakeret. De er repræsenteret af et glat lærred, som har en markant spejl effekt. Reflektionskoefficienten på en sådan overflade er ret høj og kan endda nå 90%, derfor bidrager effekten af ​​lysrefleksion dannet på sådanne lofter til den visuelle ekspansion af rummet. For små værelser med lavt loft vil brugen af ​​denne type overflade tillade dig at fjerne "trykket" ovenfra. Men tilstedeværelsen af ​​en forskelligartet palette hjælper med gennemførelsen af ​​innovative projekter.

  Blankt strækloft til soveværelset

  kedelig

  Denne mulighed er mest velegnet til dem, der ikke er klar til at eksperimentere, og foretrækker den klassiske stil. Råheden af ​​en sådan overflade kan tyde på, at du har et almindeligt malet eller hvidkalket loft. Manglen på en reflekterende effekt gør det muligt for loftet at dimme lyse farver, undertrykke unødvendige refleksioner, hvilket resulterer i en følelse af hygge og komfort i soveværelset. Desuden er det mest egnede til soveværelset de ædle nuancer, der forårsager afslapning og fred.

  Matt strække loft til soveværelset

  Det kan ikke siges, at de strammede lofter til soveværelset vil tiltrække stor opmærksomhed, men de kan ikke kun understrege fordele ved indretningen, men også skjule sine fejl. Det er også præcis den matte overflade type for hævede lofter, der vil være den mest omkostningseffektive.

  satin

  Denne type er en kombination af de vigtigste fordele, der er karakteristiske for matte og blanke lofter. I udseende er sådanne overflader helt glatte med en klassisk farve, men ser stadig noget rigere ud end matte. Desuden er denne overflade reflekterende, men den danner ikke skarpe refleksioner. Stretch satinlofter til soveværelset kan tjene som en fremragende tilføjelse til interiøret, fordi de kombinerer en silkeagtig glans og en perfekt flad overflade.

  Sateen strække loft til soveværelser

  Sådanne lofter kan anvendes under arrangementet af ikke kun klassisk, men også moderne design, og dets hovedtræk er, at forskellige lysstråler giver det en anden visuel farve.

  Hvordan man vælger farve og design af stræklofter til soveværelset

  I dag vælger hvide ikke længere den eneste mulighed, mens du vælger loftets farve i soveværelset, og den vigtigste mulighed er, at du ikke vil overraske nogen med farveeksperimenter. Men selv mennesker, der er tiltrukket af den klassiske stil, anbefales det at tænke på at tilføje farveindsatser eller flerfarvet mosaik. Loftet vil se meget imponerende, hvis farve vil fortsætte med farven på den lystmalede mur ved siden af ​​den. Men resten af ​​væggene kan males mere tilbageholdte farver - creme, hvid eller lysegul.

  Lad os gøre sig bekendt med de mest populære farve løsninger:

  Grønne toner på en blank overflade vil skimre, når de udsættes for lys, hvilket resulterer i en lille farveændring. Glem ikke, at den grønne farve symboliserer ro, ro i sindet, så det er tilladt som et monokromatisk design af loftet i denne farve og kombinerer det med andre nuancer.

  Grønt hæftet loft til soveværelset

  Hvis du foretrækker en lys skygge af tapet under designen, så er det ideelle valg at bruge i udformningen af ​​stræklofter til soveværelset en blå glans. Samtidig opnås maksimal harmoni, hvis interiøret suppleres med detaljer i farve - puder, lamper mv.

  Stretch blå loft suppleret med tekstiler til at matche

  For dem, der ønsker at genoplive beige skyggen af ​​loftet, anbefales det at bruge lyse indlæg. Brugen af ​​ren beige er karakteristisk for soveværelserne, der er lavet i den klassiske stil.

  Beige strækloft til et soveværelse i klassisk stil

  Hvad angår mørke toner, vil de helst se på en blank overflade, som opnås ved effekten af ​​transfusion af et sådant lærred og reflektion af lys. Du bør dog ikke helt udelukke brugen af ​​mørkt mørkt linned, der er karakteriseret ved sin egen mystiske sofistikation.

  Mørkhængigt loft i soveværelset

  Hvis udformningen af ​​stræklofter i dit soveværelse er multi-tiered, så kan farven på hovedbelægningen vælges gul, og for dens fortynding anvendes hvide eller sandindsatser.

  Stretch loft i soveværelset i gul

  Unge par, der betragter soveværelset primært som et sted for underholdning, og ikke et rekreativt område, kan vælge en fed rød farve på strækloftet.

  Lys rødt strækloft til soveværelset

  Udvælgelse af belysning til lofter

  "Fans af intim romantisk atmosfære kan bruge" stjerneklar himmel "system i udformningen af ​​stræklofter til soveværelset."

  Stræklofter har en ulempe: efter installation er det næsten umuligt at fastsætte noget på det. Derfor er det nødvendigt at tænke på design og valg af belysning til soveværelset inden loftet er installeret.

  Hvis belysningen er korrekt, vil dette give os mulighed for visuelt at tilpasse vores opfattelse af soveværelset. Hvis du lægger en smal LED-strimmel langs hele omkredsen, vil loftet virke højere, men en visuel forlængelse af rummet er mulig på grund af lampens langsgående arrangement.

  Ved hjælp af belysning kan du justere soveværelset

  På grund af gennemsigtigheden af ​​det blanke loft er det tilladt at udvikle komplekse lysstrukturer, hvoraf nogle elementer bliver "syet op" inden i loftet.

  I betragtning af følsomheden af ​​PVC lofter til temperatur, er det bedre at bruge energibesparende eller LED lamper. Du bør ikke vælge glødelamper med en effekt højere end 60W, samt halogenpærer med en effekt højere end 35W. Under valget af lysekronen er det nødvendigt at tage højde for loftlampens nærhed til loftet selv, da der kan opstå en deformation af folien som følge af varmegenerering. Derfor skal loftet være fra loftet på en afstand på mere end 25 cm.

  Til hængende lofter anbefales LED-belysning.

  De, der kan lide at se på tv før de går i seng, kan lave installation af skjult skjult baggrundsbelysning - dette vil give mulighed for at opnå et normalt lysniveau, selvom du slukker for de vigtigste lyskilder.

  Tyveri tyveri belysning i soveværelset

  Fans af intim romantisk atmosfære kan bruge "stjerneklar himmel" system i udformningen af ​​stræklofter til soveværelset.

  Hvis farverne på hængende lofter er mørke, anbefales det at bruge sidelys.
  Det er også vigtigt ikke at bruge lyskilden tæt på billederne, da det bliver "tilstoppet" med sådan belysning.

  Designløsninger til loftslofter til soveværelser

  "Designet af soveværelser med hævede lofter bruger ofte effekten af ​​diffust lys"

  Til registrering af strækloftet kan anvendes forskellige muligheder. Ofte foretrækkes det at have et enkeltfarvet lærred, men dets kanter kan fortyndes ved hjælp af tegninger og mønstre. Ikke mindre spektakulært karakteristisk for et loft på flere planer, så det synes muligt at rette op på rummets uregelmæssige form.

  Hvis rummets form er korrekt, så ville et enkeltstrækstræk loft være nok, for hvilket de indbyggede lys kan bruges til at skelne mellem sengens område. I tilfælde af installationen ved vinduet kan lamperne opgives ved at erstatte dem med en lysekrone placeret midt i loftet. Men zonelyset i dette tilfælde vil blive udført ved hjælp af sconces placeret ved siden af ​​sengen.

  Enkel tier hævet loft i soveværelset

  Hvis vi taler om farvedesign, påvirker det rummets overordnede design. Lys tapet skal suppleres med et monokromatisk lysloft, men væggene i beroligende farver fortyndes med interessante farver i loftet.

  Hvis loftet på soveværelset er højt nok, kan multi-tiered strukturer bruges til at dekorere det. I store rum til lofter kan nogle flerfarvede lærred anvendes, hvorved der opnås en zonal sondring. Ikke mindre original løsning ville være at bruge et tilbøjelig strækloft, som vil gøre det muligt at opnå en visuel forlængelse af rummet.

  Tiered stretch loft til soveværelser

  Brugen af ​​flere niveauer af stræklofter til soveværelset giver dig også mulighed for at opnå et originalt design. For deres installation kan bruges multi-level bygningsprofiler. Hvis gipspladekonstruktionen anvendes, vil den i fremtiden også blive lavet ved hjælp af loftsdugen. At lave forskellige kludtyper kan være ikke-standard. Hvis du foretrækker klassikerne, er den mest fordelagtige løsning rektangulære overgange, hvis udførelse udføres i en vinkel på 90 grader eller med en gradvis overgang mellem niveauer.

  Designer multi-level hængende loft i soveværelset

  Også ofte i design af soveværelser med hævede lofter anvendes effekten af ​​diffunderet lys. Det er realiseret ved brug af matte eller satinplader og velovervejet belysning. En fremragende løsning i dette tilfælde ville være valget af LED-belysning eller symmetrisk monterede spotlights. Desuden vil installationen af ​​hovedkilden til lysekroner, der kan bruges til væg- eller loftlamper, også være nyttig.

  Organisering af diffust lys på hængende lofter

  konklusion

  Anvendelsen af ​​en hvilken som helst strækloftbelægning bidrager til fokus på den samlede indretning, og den kan også bruges som en monokrom baggrund, hvorpå andre dekorative elementer vil se ud i et gunstigt lys. Under udvælgelsen af ​​teksturer er det nødvendigt at bygge videre på rummets funktionalitet og ikke glemme, at soveværelsens hovedopgave er at give kvalitet hvile uden negative følelser.

  Sådan vælger du et loft i soveværelset: 35 smukke og praktiske muligheder

  Stræklofter - holdbar og sikker finish

  Alle kan lide et smukt loft, og i soveværelset er det det første, som en person vågner op, når en ny dag begynder. Men uanset hvor omhyggeligt han blev plasteret, vil han stadig se gennem pletterne og små revner. Kun et hæftet loft i soveværelset hjælper med at opnå en perfekt glat overflade, i modsætning til andre materialer. På typer og nuancer af valg af spændingsstoffer til soveværelset, læses i dagens materiale.

  Hvilket er bedre - glat, satin eller mat?

  Forskellen er kun i udseende

  Uanset sorten har hævede lofter næsten identiske ydeevneegenskaber. Og mat, og blank og satin:

  • Er pålidelige
  • uskadeligt
  • Nem installation;
  • Let at vedligeholde.

  Valget afhænger af den personlige opfattelse af hver

  Derfor er det vigtigste valgkriterium det harmoniske design af soveværelset med lofter.

  Glansfuld indstilling

  På billedet er en prøve af det blanke loft.

  Lofter af denne type kaldes også lakeret. Dette "kaldenavn" antyder, at overfladen har evnen til at afspejle genstande.

  Et lille værelse ser større ud på grund af et blankt lærred.

  Med hensyn til tal kan overfladereflektionskoefficienten nå 90% (til sammenligning har spejlet 75-90%). Takket være denne egenskab giver blankt lærred dig mulighed for visuelt at øge pladsen.

  Den glatte overflade vil gøre et trangt rum til et rummeligt

  Hvis du skal gøre et lille værelse mere rummeligt, vil den glatte version være meget nyttig. Et af dets designfunktioner er at "trække ud" rummet.

  Glossy lærred vil tilføje højde til væggene

  Den samme teknik vil medvirke til at skabe loftets manglende højde. I dette tilfælde kan kluden afhentes både blank farve og spejl.

  Glanset lærred er lidt dyrere end mat og satin

  Med hensyn til omkostning er gennemsnitsprisen pr. Firkantet blanke strækloft ca. 420-660 rubler, hvis vi taler om et solidt lærred. Prøver med fotoprint vil koste dig lidt dyrere - 2000 rubler pr. Kvadrat.

  Matt finish

  I billedvalget for elskere af klassikerne

  Hvis dit soveværelse ikke behøver at justere rummet, anbefaler jeg at installere et matte loft, der ligner en klassisk tekstur, men ideelt set i forhold til traditionelle hvidkalkede lofter.

  Manglende refleksioner giver nøjagtig farvepalet

  Denne type overflade har ingen reflekterende virkning. Dette forklarer det faktum, at et sådant loft dæmper de lyse og lyse farver og neutraliserer unødvendige refleksioner.

  Jeg anbefaler denne mulighed til alle dem, der sætter pris på komfort og blødhed. Til disse formål anbefaler jeg at være opmærksom på mørke eller stramme nuancer, det er med deres hjælp, at du vil skabe en atmosfære af afslapning og fred.

  Det originale tryk på loftet kombineres med tekstiler.

  Hvis du er tiltrukket af den fløjlsede overflade af det strakte lærred, men du er ikke i ærefrygt af hvid, bestil et fotoprint af et ornament eller mønster. Skitse kan udarbejdes med egne hænder. Et sådant mønster at bestille dit soveværelse vil give et strejf af personlighed.

  Mattoverfladen kan maske defekter

  Med relativ homeliness er dumme lofter i stand til at skjule ulemperne ved rummet, men samtidig understrege de vigtigste fordele ved interiøret. For eksempel kan et smalt soveværelse med høje vægge bringes tættere på den ideelle form, hvis du installerer en spændingsstruktur.

  Reserveret nuancer er gode til et sted at hvile.

  Betydende point - frostede lofter er de billigste. Deres pris pr. Kvadratmeter spænder fra 390 til 580 rubler.

  Satin version

  Satin lærred - en kombination af fordelene ved glatte og matte malerier

  Satinloft kombinerer alle fordelene ved glat og mat lærred. Ved første øjekast er dette en perfekt glat overflade, der ligner en mat finish, men som ser mere interessant ud. Og vigtigst af alt bemærker ikke alle straks fangsten.

  Fotoprint passer perfekt på satinoverfladen

  Ligesom glans er satinoverfladen i stand til at reflektere lys, men samtidig skaber der ikke mærkbar blænding. Takket være kombinationen af ​​perfekt glathed og glans er designen af ​​soveværelset med stræklofter moderat harmonisk.

  Udseendet af satinloftet afhænger af belysningen

  Naturen af ​​satinlinned er direkte relateret til hvilken slags belysning soveværelset har med et strækloft. I dagslys kan satinloftet ikke skelnes fra stoffet. Og kunstige lyskilder understreger dens lighed med glans.

  Satin "stjerneklar himmel" er et meget populært produkt.

  Prisen på emnet ligger i området 400-600 rubler per kvadrat. Plus, tilføj 2.000 rubler for hver firkant med trykt billede, hvis man er planlagt.

  Hvilken farve at vælge loftet

  I spørgsmålet om valg, stol på dine følelser

  Loftets farve kan radikalt påvirke stemningen, især og trivsel generelt. Derfor skal du omhyggeligt analysere alle detaljerne, før du vælger en skygge for spændingsstrukturen.

  Et eksempel på loftet i soveværelset til en teenagepige

  • Fremmer lindring fra angst;
  • Opfrisker og hjælper med at opretholde energi
  • I overskud fremmer tværtimod afslapning.
  • Undertrykker hyperaktivitet
  • Neutraliserer aggression
  • Fremmer godt humør
  • Forbedrer evnen til at koncentrere sig.
  • Fremmer afslapning
  • Det skaber en følelse af sikkerhed og ro;
  • Positiv effekt på nervesystemet.
  • Det har en positiv effekt på den følelsesmæssige tilstand;
  • Hjælper med at opnå åndelig harmoni.
  • Normaliserer blodtrykket
  • Fremmer afslapning og fremskynder søvn.
  • Øger hjerneaktivitet
  • Forbedrer humør
  • Hos børn kan forårsage tårer og irritabilitet
  • Det forbedrer koncentrationen;
  • I overskud kan være en katalysator for depression.
  • Positiv effekt på kroppens fysiske tilstand
  • Øger hjerneaktivitet
  • Følsomme mennesker kan forårsage irritation og aggression.
  • Positiv effekt på fysiologi;
  • Hjælper med at holde sig i form.

  Billedet er et eksempel på en vellykket kombination af grøn og hvid

  Grøn farve kan slå sig ned i dit soveværelse i enhver skygge - mørk eller lys, varm eller kold. Resultatet vil i hvert fald takke dig. Tillades også kombinationer med hvid, gul eller beige omkring omkredsen.

  Blå skaber en fredelig atmosfære

  Blå er perfekt til soveværelser med hvide, beige, blå eller lysegrå vægge. Hvis du tilføjer et par detaljer, vedvarende i den samme nuance af blåt, vil rummet få et færdigt udseende.

  Elegant beige klassiker

  Helt beige loft passer perfekt ind i det klassiske interiør. Og til mere moderne stil forestillinger, lyse indsatser af rød, lilla og sort er egnede.

  Matt sort loft ser udsøgt ud

  Mørke farver ser meget imponerende ud, både i mat og i blank design. Den glatte overflade reflekterer lys og, på grund af dette, farveskimmerne. Matt lærred tværtimod ser mættet ud.

  For ikke at overdrive det med en mørk farve, overvej væggen på vægge og møbler, placeringen af ​​lamperne. Resultatet afhænger af den afbalancerede handling af alle komponenter.

  Lilac gloss omslutter rummet med en blid glød

  Hvis du har problemer med at falde i søvn, anbefales du absolut at designe stræklofter i soveværelset i lilla nuancer. Disse toner kan bruges alene, i kombination med hinanden, såvel som i kombination med hvid eller beige i tilfælde af to-niveau spændingsstrukturer.

  Et eksempel på en kombination af gul og hvid

  Den gule farve i sig selv er meget lys og ikke helt egnet til soveværelset. Men hvis du bygger en to-tier eller multi-tier struktur, hvor der vil være hvid eller fløde, så gul vil være passende.

  Hvide vægge neutraliserer overdreven rødglans aggression

  Rød er perfekt til energiske mennesker, for hvem soveværelset er ikke kun et sted at sove og hvile. For at undgå mæthed af denne farve, er du velkommen til at fortynde den med hvid eller hvid med sort.

  Eksempel på et kedeligt hvidt loft

  Mange undgår hvide stræklofter og hævder at det er kedeligt. Men med den rette placering af lyse accenter ser det hvide loft passende og elegant ud.

  Funktioner af stretch loftsbelysning

  På billedet er et eksempel på en rationel tilgang til belysning.

  Korrekt valgt belysning i soveværelset er nøglen til et funktionelt og harmonisk interiør. I dette henseende adskiller det ophængte loft sig fra det sædvanlige, idet det vil være svært eller næsten umuligt at fastgøre eller holde noget ved det efter installationen. Derfor er placeringen af ​​lamperne - det vigtigste og yderligere, det er vigtigt at tænke på i planlægningsfasen af ​​soveværelset.

  Valget af lysekroner i soveværelset til strækloftet afhænger af typen af ​​vedhæftning

  Ikke alle armaturer passer til spændingsstrukturer. Hovedpunktet er den måde, hvorpå lyskilden er vedhæftet. Hertil kommer formen af ​​loftet og lysene.

  Vigtigste udvælgelseskriterier

  Et eksempel på en kombination af lysekroner med spotlights

  På udkig efter den perfekte belysning til spændingsstrukturen bør du overveje nogle regler, som vil hjælpe med valg af lysekrone i soveværelset til strækloftet og samtidig forhindre forekomsten af ​​farlige situationer, når lærredet kan lide.

  Lyskilder kan tilpasse rummets geometri

  • En baggrundsbelysning installeret langs konturen øger visuelt højden på væggene, og den langsgående placering af spotlights udvider rummet.

  Billedet er et eksempel på et komplekst lysdesign.

  • På grund af at det blanke loft er gennemsigtigt, kan du bygge komplekse belysningsstrukturer med lysstofrør eller LED-strimler.

  Glatte ark er særligt følsomme for varme.

  • Stretch lærred, især glans, kan lide af intens varme, så vælg energibesparende eller LED lamper. Den maksimale effekt, der tillades til glødelamper, er 60 watt, til halogenpærer - 35 watt.

  For tæt arrangement af lamper kan smelte PVC en klud

  • Sørg for at overveje afstanden, hvor lyskilderne vil være placeret fra hinanden. Den varme, der udsender af lampen, kan deformere filmen, og områder med overdreven varme kan mørke. Placer derfor lamperne mindst 25 cm fra hinanden.

  Vil du have romantik - monter systemet "stjerneklar himmel"

  • Starry Sky System er en win-win måde at skabe en mere intim atmosfære i soveværelset. Bemærk denne mulighed, hvis du ikke har angivet et stikkontakt eller et natbord til et natlys. Instruktioner til installation af "stjerneklar himmel" er allerede blevet citeret af mig i en af ​​de tidligere artikler. Installer det selv og nyd nathimlen uden at forlade din lejlighed.

  Uanset hvilken mulighed du vælger, bør du overveje soveværelsens egenskaber - parametrene, tilgængeligheden af ​​kilder til naturligt lys, placeringen af ​​møbler osv. Efter alt er indbyggede apparater ikke egnede til alle interiører. Andre soveværelser, tværtimod, vil se komplet med kun en kombination af flere belysningsmetoder.

  konklusion

  Så i dag ved du, hvilket strækloft der er bedre at vælge soveværelset med hensyn til skønhed og bekvemmelighed. Det er også blevet klart for dig, hvilke lysarmaturer der passer til spænding af webs, og hvilke er det ikke.

  Hvis du har tiltrukket nogle få eksempler på interiøret, og mens du tænker, er det ligegyldigt. Jeg anbefaler at se videoen i denne artikel for at kunne vælge.