Enhed til skæring ved 45 grader

Overvej i en publikation flere modeller af apparater til jævn skæring af emner i en vinkel på 45 grader. De er nyttige til arbejde med træ og metalemner samt til skæring af rør.

Til tømrerarbejde. Dette er en enhed til cirkulære at lave vinkler i krydsfiner og træblanker.

Der var et problem med lange snit ved 45 grader. Profilrør 60 x 60, nødvendigt at skære træ. Hvordan gør man det? Der er en håndholdt cirkelsag, som også kan justeres, men det medfører ikke høj nøjagtighed. Lavet en armatur Mesteren talte om, hvordan han gjorde det, og hvordan det fungerer. Tog osb, krydsfiner. Lavet to emner fra 2 sider. Disse tæpper vil blive på kanterne til pladsen. Tilsluttet skruerne i to strimler.

Hjørne - en linjal, den har to huller. Borede huller, gennem dem på skruerne fastgjort armatur.

Derudover monteret på klemmen. Hvorfor er hun Dette er den nederste stop. For at holde emnet tilstødende til enheden, skal du styre bundstøtten.

For en professionel skal du købe en mølle, og for amatører kan du gøre med en sådan enhed. Det er praktisk, når det bruges sjældent, for ikke at bruge penge på et dyrt værktøj.

Hvordan virker det? Denne video vises fra 5 minutter.
Der er en justeringslinje og skruer, som du kan løsne, flytte enhederne lidt længere eller tættere på. Du kan skamme lidt eller helt ved 45 grader. I en sådan plan er ledelsen.

Hvis du skal omhyggeligt klippe vinklen fra røret.

Alexey Dornyakov. En indretning til savning af hjørner i metalemner med en mølle.

Hvad er enheden til skæring i en vinkel på 45 og 90 grader?

Enheden, som gør det muligt at lave gash i en vinkel, hedder en muskus. Den enkleste blok er en bakke med slidser i sine vægge ved vinkler på 90 og 45 grader.

Men der er mere komplekse enheder - svingende monteringer, så du kan skære i forskellige vinkler med sving i forskellige planer.

Vi har i husstanden en sådan enhed, som er en plastbakke med slidser, som er placeret i en vinkel på 90 eller 45 grader. Min mand brugte det, da han satte soklen, men for dørbeklædningen passede denne enhed ikke - størrelsen af ​​bakken viste sig at være mindre end dørbeklædningen.

En sådan anordning kaldes en blok, og det letter arbejdet for nogen, der har behov for at skære flere af samme type på en gang i en vinkel.

En bestemt erstatning til miterboksen er tilvejebragt til cirkulære håndsave, hvor skærevinklen reguleres af specielle skruer og en skala. Nå, den professionelle blok indeholder også selve saven.

Sådan skæres hjørnerne af loftsplinterne: ved hjælp af kroppen eller uden den

Når man planlægger installationen af ​​loftsplinter i deres lejlighed, tænker mange på, hvor svært arbejdet kan være. Alt er dog ikke så skræmmende: Loftplinten kan installeres med dine egne hænder - det vigtigste er at vide om nogle funktioner i de materialer, hvorfra dette efterbehandlingselement er lavet.

Forskellige materialer og deres egenskaber

 • Træ. Det mest holdbare materiale i forhold til de andre to nedenfor, hvis fordele er hårdhed, slagfasthed og evnen til at modstå visse mekaniske belastninger. Træplinter (andre navnefileter), limet til loftet, er dog også forholdsvis nemme at behandle - de kan skæres (til dette formål anvendes en savsav), lakeret. Træ vil give varme til interiøret. Minuserne kan kaldes en højere pris end skummet. Udseendet af træfileter bevarer imidlertid længere tid end skummet.

 • Skum. Måske er dette materiale den mest skrøbelige - det er ustabilt for mekaniske skader, ridser og endda lyschok. Af fordelene - let vægt, muligheden for farvning i forskellige farver og nem behandling (det kan skæres med en brevpapirkniv - sandt, meget omhyggeligt).

 • Styrofoam. Dette materiale kan betragtes som en slags skum, men dets styrkeegenskaber er noget højere (ekstruderet polystyrenskum er mere tæt end skum). Med hensyn til forarbejdning er udvidet polystyren lige så nemt skåret med en regelmæssig skarp kniv og har også en lav vægt, og det er en vigtig faktor, når man overvejer belastningen på væggene.

  Både polyfoam og polystyrenskum har en væsentlig fordel: Materialets blødhed gør det muligt at presse soklen så tæt som muligt til hjørnerne og til hinanden, hvilket resulterer i, at der ikke er huller. Derudover er moderne polystyren skørtplader lavet på en sådan måde, at de har en lille recess - især for skjulte ledninger.

  Nyttigt. Polyuretanstik kan omdanne udseendet til en standard lejlighed til et elegant stilfuld interiør.

  Stuslo - værktøj til skæring af baseboard hjørner

  Der er to måder at skære hjørner på - ved hjælp af værktøjet (miterboksen) og uden den. Vi vil overveje begge metoder.

  En miter boks er en snedker værktøj, som er en lille rektangulær bakke (den kan laves uafhængigt af træ eller købt af plast eller metal), i væggene, hvor der er riller. Sporene styrer hacksagbladet i en vis vinkel på bakken af ​​aksen.

  Vigtigt: Skærekanten er altid skrå og svarer til 45 °, når elementerne beregnet til stødmontering i loftets hjørner behandles. Skrå snit giver en strammere passform af fileterne.

  Gør håndværket med egne hænder

  Desværre har ikke alle boliger et helt arsenal af tømrerværktøjer, men lighedskabens lighed kan dog laves selvstændigt. For at gøre dette sammensætter de en rektangulær bakke af plader, så sporer savnes ind i væggene i en vinkel på 45 °.

  For at måle vinklen kan du bruge 2 nedklapte plader og en grader eller en almindelig højre trekant - det er tilfældet, og du er færdig!

  1 metode - trimmer kanten af ​​soklen med mousse

  Det skal bemærkes, at loftets hjørner kan være både interne og eksterne, og forskellen mellem dem ligger i metoderne til sammenføjning og forskellige snitskæringer. De første er i leddene af to vægge og loftet, det andet i udformningen af ​​fremspring, søjler, yderkanter af nicher, pilasters osv.

  Hældningsvinklen i rillen i sagen kan være 45 ° og 60 ° og 90 °. Professionelle tømrere erhverver stål med en drejemekanisme - i dette meget bekvemme at dreje skæreværktøjet, når der skæres i soklen.

  Skæring "indre" hjørner

  Det er vigtigt! For at skære det "indre" hjørne skal fileterne placeres på bunden af ​​kroppen med den øverste del - den der skal limes til loftet. I dette tilfælde skal den nederste del af planken være tæt presset mod bakken.

  Trin 1: Korrekt måling af længden af ​​soklen i henhold til dets markeringer på væggen, tegner en "serif" med en blyant på materialet til fremtidig skæring.

  Trin 2: Installer materialet i kassen. Korrektheden ved at skære kantene på fileterne og følgelig er nøjagtigheden af ​​at placere dem på loftet afhængig af den korrekte placering af soklen i bakken.

  Trin 3: Når soklen er monteret og fastgjort i stoffet (du kan blot trykke materialet fast med en hånd), sættes en håndsav i sporet ved 45 °. Nu kan materialet skæres. Kanten af ​​den anden sokkel, som vil blive installeret ved siden af ​​den første, skæres på samme måde, kun som i spejlbillede (soklen er sat i den modsatte retning, kan kantene skæres i samme vinkel på 45 °).

  Vigtigt: Ved trimning af kantene på fileterne behøver du juvelerens nøjagtighed - ellers vil materialet blive beskadiget og også soklernes udseende i væggenes samlinger. Hvis der anvendes skumpolystyrenlister, kan kantene skæres af med en regelmæssig skarp kniv uden en køje. Det skal dog huskes at skære hjørnerne skal laves fra forsiden.

  Skæring "ydre" hjørner

  Forskellen i at skære det "ydre" hjørne fra det "interne" er, at bundpladerne skal stikke lidt ud fra væggen - til den såkaldte overlapning.

  Gentag trin 1, 2, 3 på samme måde som at skære "indre" hjørner. Det skal dog huskes, at den øverste del af soklen (en af ​​kanterne) skal have et lille tillæg. Den anden (tilstødende) overlejring er skåret på samme måde, kun spejlet til den første.

  At skære kantene i træloftets sokkel er lettere (og bedre) med bare en hacksav - med små hyppige tænder. Derefter bliver skiverne mere præcise og jævne. Og skummet er godt skåret og den sædvanlige skarpe kniv (eller konstruktion) - men bladet skal være godt honet, ellers vil materialet smuldre, når det skæres.

  Hvis skæringen var nøjagtig og pæn, vil de to tilstødende planker ideelt set falde sammen med hinandens kanter. Hvis der er stød eller ruhed på kanterne, kan de skæres med en skarp kniv for en god pasform.

  2 metode - trimning af soklens kant uden hjælp af tønde

  Hvis du ikke ønsker at bruge tid på fremstilling af mos, så kan du lave markering direkte på loftet! For at gøre dette skal du klippe kanten af ​​sokklen i en ret vinkel, så søjlen påføres på hjørnet som planlagt til at blive installeret, og soklens kant er markeret.

  Tilsvarende kommer med den anden linje.

  Når linjerne er adskilt, markeres skæringspunktet mellem de to linjer direkte på lamellerne - dette vil være den skårne linje af kanterne af tilstødende basisplader.

  3 metode - trimning af soklens kant ved hjælp af en "skabelon"

  Hvis der ikke er noget ønske om at tinker med fremstilling af sprængeren, eller du sætter soklerne "i århundreder" (det vil sige blokken vil aldrig komme i brug andre steder), så kan du lave et regelmæssigt mønster af tykt pap. Især denne metode er velegnet til dem, der har ujævne vægge og stød hjørner (for eksempel er væggen af ​​vægsamlinger ikke rektangulære).

  Karton skal måle og markere snitlinjerne på soklen (som vejledning).

  Trin 1. Forbind to planker i rette vinkler, fastgør dem med negle.

  Trin 2. Installer bundkortet i denne "bakke", som om det var installeret på loftet, læg "bakken" sig selv langs kanten af ​​kartonskabelonen.

  Trin 3. Fokuser på markeringen, afkanten af ​​soklen. På samme måde skal du klippe en anden filet og sætte begge ender sammen.

  Vigtigt: Når klippe kanter på kniven (hacksav) bør holdes strengt opretstående!

  Anbefaling til udsmykning af baseboard hjørner

  For meget dovne producenter har kommet op med en sådan metode som at dekorere hjørnesamlinger med overlejrede hjørner. Samtidig er det ikke nødvendigt at måle kanterne på basisplader til smykkedesign - det er nok at klæbe strimlerne og lukke ujævne led med dekorative hjørner af samme farve som fileterne selv.

  Det vil ikke være så billigt, men det vil spare meget tid - især hvis lejligheden har ujævne vægge.

  I den næste artikel vil vi forklare, hvordan man laver et fladt loft i lejligheden eller på balkonen.

  Sådan klippes et rør i 45 grader med høj nøjagtighed derhjemme

  Ved arbejde på installation af gas- eller vandledninger er det ofte nødvendigt at ændre retningen af ​​linjen, mens rørledningen er afskåret og derefter svejset i den rigtige vinkel. Ofte ændrer retningen med 90 grader, hvilket rejser spørgsmålet om, hvordan man skærer et rør ved 45 grader for præcist at komme sammen i leddene under svejsning.

  For at klare problemet ved hjørnerne af den trimmet kant på 45 eller 90 grader er det muligt at besidde relevant viden og teknikker, der vil hjælpe med at spare ikke kun tiden, men også materialer under arbejdet. I andre hjørner af turnen er det umuligt at løse problemet med en linjal og et ark papir - du skal ringe computerudstyr til at hjælpe.

  Fig. 1 Sådan skæres røret i en vinkel på 45 grader

  45 graders skæring

  For at rotere røret med 45 grader anvendes der normalt beslag, bøjninger med en rotationsvinkel på 45 grader, lavet af samme materiale som rørene selv, hvis rørene er stål, så bliver svingene svejset af stål. Til HDPE-rør er der elektrofusion eller kastede albuer på 45 grader (bemærk at det er næsten umuligt at finde kompressionsbeslag med en sådan drejevinkel i Rusland).

  Men hvis du stadig skal skære et rør med cirkulært tværsnit af stål eller forskellige plasttyper, skal du have en form til at skære rør i en vinkel, hvis form beregnes manuelt eller ved maskine. Opgaven er meget forenklet, hvis det er nødvendigt at afskære en metalprofil af kvadratisk sektion i en vinkel på femogtyve grader.

  For en hurtig skæring kan du bruge et almindeligt ark papir foldet diagonalt for at markere overfladen til fremtidige nedskæringer. Når du bruger foldet papir, fortsæt som følger:

  • bruge på en lige overflade af profilen på det sted, hvor klippet udføres, strengt vinkelret linje
  • anbring et foldet diagonalt ark papir på sidens overflade med en skarp ende på linjen, så at den øverste kant af papirtrekanten er flush med den øverste side af metalprofilen.

  Fig. 2 Hjemmelavet skabelon til skæring af rør ved 45 grader

  • tegne en blyant linje på siden af ​​arket i en vinkel på 45 grader, hvorefter papirvinklen påføres på den anden side og omslutte den med en blyant (det er bedre at bruge en tynd markør).

  Til savning kan du bruge en mølle med en disk på metal, tegne en tynd linje langs mærket i begyndelsen, og derefter gradvist fordybe det, indtil kanterne er helt adskilt.

  Når der arbejdes med en mølle, er det nødvendigt at overveje følgende faktor - hvis kantene er fuldstændigt afskåret, kan skiven blive beskadiget med en spids vinkel, hvilket vil medføre fejl, og i mangel af beskyttelse på kværnen, selv til medarbejderskade. Derfor er det tilrådeligt ikke at skære hjørnet kanterne til enden, men at forlade en smal rille og derefter bryde af, slip senere fremspringet.

  Lav en skabelon til skæring af metalprofil

  Hvis du skal klippe et stort antal rør, kan du lave en skabelon fra en metalprofil med større diameter på et papirark på den måde, der er beskrevet ovenfor. Hældningsvinklen kontrolleres med en grader eller en konstruktionskvadrat - i dette tilfælde forbindes de to kanter af de skårne dele af skabelonen.

  Når man arbejder på den del, der skæres på det rigtige sted, sættes en skabelon på og presses tæt, mærkningen påføres med en skarpt skærpet skribent, når skabelonoversigten er skitseret. Delen er skåret i flere passager med en gradvis fordybning af rillen.

  Fig. 3 Skæring af metalprofiler med kroppen

  Værktøj til skæring af rør med egne hænder

  Brug af skabelonen er ikke særlig praktisk - du skal lave et snit langs linjen, og holde kværnen på vægten, hvilket fører til store fejl. Hvis du har en svejsemaskine, kan du lave enkle blokguider til slibeskiven, som ikke tillader det at gå til siden.

  For at gøre dette skal du bruge den tidligere lavede skabelon, på hvilken side et hul er boret og møtrikken er svejset. Ved arbejde sættes en hjemmelavet blok på profilen, en bolt skrues i møtrikken og enheden presses mod profiloverfladen. En kværn med en disk på metalet er skåret, lidt trykke på disken mod enhedens sideflade. Det er klart, at kantene i kluden ved langvarig arbejde gradvist formales, og selv om processen foregår samtidigt på alle kanter, vises nogle fejl over tid. Derfor er det bedre at gøre enheden ud af et hårdt slidstærk metal for at øge levetiden og få et mere præcist værktøj.

  Fig. 4 Eksempel på et snit i en vinkel på 90 grader

  90 graders skæring

  For at skære en cirkulær rørledning eller en metalprofil med rektangulært tværsnit smidigt anvendes et ark almindeligt papir. De indpakker emnet, så papirarkets kanter matcher, hvorefter det fastgøres på den side med tape eller lim. Slibemaskinen udføres tæt ved kanten af ​​papirarket en tynd linje, hvorefter den gradvist fordybes for at færdiggøre skæringen.

  Metalprofil eller rundrør kan skæres med en skabelon, idet de præcist skærer elementet med en stor indvendig diameter.

  Kraveramme

  For at opnå grene af metalrørledninger i form af te, påføres en kraveindsats, for hvilken det er nødvendigt at skære kanten af ​​et cirkulært rør støder op til en anden vinkel i en ret vinkel. For at implementere metoden, fortsæt som følger:

  • klippe kanterne af emnet i en ret vinkel i den tidligere beskrevne metode.
  • På en rund endeflade er fire ligestillingspunkter markeret med en markør, der ligger i vinkler på 90 og 180 grader til hinanden.
  • Målingen af ​​cirkelstørrelsen er lavet, diameteren er divideret med 3. Den resulterende afstand er deponeret fra to diametralt placeret punkter, hvorefter disse punkter er forbundet med to andre glatte buer og tegner en linje med en markør.

  Fig.5 Eksempel krave rør sektion

  • Ifølge mærkningen er kværnen udskåret og halvcirkelformede segmenter adskilt, hvorefter delen er klar til svejsning. Med små unøjagtigheder i parringen kan den forsegles med en slæbhammer, idet den sættes på den anden overflades overflade.

  Tips til skæring af rør i en vinkel med cirkulært tværsnit

  Runde rør med forskellige diametre skæres i en vinkel, når rørledningen ændres, det skal bemærkes, at en lige snit i den rette vinkel, i modsætning til et rektangulært tværsnit, ikke vil føre til en tæt forbindelse af kanterne. Derfor anvendes specielle mønstre, hvor mærkningskanten har en krøllet form, som gør det muligt at opnå en høj densitet af leddet.

  Papirform til rør

  En af de almindelige måder at lave på rør med en rund overflade af støbeformen er den metode, som du har brug for et foret papirark, en linjal og en blyant på. For at få et papirmønster, fortsæt på følgende måde:

  1. Tegn en cirkel på papirarket, hvor rørets diameter skæres, divider cirklen i 16 lige store segmenter, hver gang de deler store segmenter i to identiske.

  Fig. 6 Sådan klippes et rør ved 45 grader - et stykke papir

  1. Omkredsen måles ved at multiplicere dens diameter ved hjælp af Pi nummer, svarende til 3,14. Denne størrelse er anbragt på begge sider af cirkelaksen i lige store segmenter, som hver er opdelt i 8 lige store dele.
  2. En lodret linie er tegnet fra lige linjesegmenter og vandrette linjer fra punkter sat på en cirkel.
  3. Krydsens steder er forbundet med en glat linie, og de får derfor et mønster på papiret, som er skåret og limet til skærefladen. Til trimning er det bedre at bruge en mølle med en lille diameter disk - overfladen bliver krøllet, og en fejl vil stige, når du bruger en stor disk.

  Brugte værktøjer

  Der er flere måder at skære et rør på, og i dette øjemed bruger de konstruktions- og industriværktøjer til metalbearbejdning. Af alle typer giver kun bulgarerne mulighed for at opnå buede overflader uden videre forarbejdning med det nærmeste arrangement af kanter.

  Til individuel brug

  Følgende værktøj bruges til at skære stålrør i en husstand:

  Manuelle rørskærere. Lad klippe runde dele for at opnå en jævn retvinkel, der skæres af rullernes skærekanter. Der findes flere typer produkter af denne type, der består af enkeltruller eller deres serie, monteret på en kæde. I hverdagen er sådanne anordninger ret sjældne og mere egnede til professionel ydeevne.

  Bulgarsk. Det er et universelt værktøj til at skære alle metaldele med forskellige vinkler; specialdiske til metal anvendes til arbejde, der udslettes ret hurtigt under drift. Takket være dette er det muligt at præcis skære en buet linje med en lille diameter disk.

  Fig. 7 Individuelt rørskæringsværktøj

  Gasbrænder. En hurtig og effektiv metode til at skære metaloverflader med en varm flammeflamme, ulemperne omfatter smeltede kanter, der komplicerer yderligere svejsning. Det er svært at skære et produkt ved hjælp af en gasbrænder med en gasbrænder, der brænder, og hvis en linje trækkes, vil den være praktisk taget usynlig i en flammeflamme.

  Elektriske rørskærere. Til arbejde med rørledninger med små diametre kan kompakte elektriske rørskærere anvendes, i princippet ligner de en bulgarsk. Enheden kaldes en rulle maskine, når arbejdet er installeret på rammen og tænder rulleførerne, på toppen af ​​overfladen skæres af en elektrisk enhed. Hovedforskellen på rørskæreren ligger i metalskiven, som har en særlig holdbar belægning til metalskæring.

  Til industriel brug

  I industrien er rørledninger med stor diameter brugt til at transportere væsker og gasser, og derfor har rørskæremaskiner stor vægt og overordnede dimensioner. Der er også manuelle rørskærere af rotoren og homutny-princippet om drift. I det første tilfælde drejer skærevalserne på en rund overflade med et justerbart håndtag, i det andet tilfælde udføres skæringen af ​​bueformede plader, der gradvist skifter, når de roterer.

  Fig. 8 Industrial Pipe Cutters

  Sådan skæres et rør under 45 grader med stor diameter

  At afskære et stort produkt i leveforhold er bedre med en stor slibemaskine eller en gasbrænder - vægge med store diametre er sædvanligvis tyk. Skæring er bedst udført med segmenter, hvilket efterlader smalle overgange, der fjernes i slutningen.

  Sådan skæres et støbejernsrør

  Hovedforskellen mellem støbejern og almindeligt stål er høj brølhed og stor vægtykkelse. Den præcise skæring skal udføres i følgende rækkefølge:

  • Markeringsvinklen er tegnet ved hjælp af en scriber, for

  understøtter under detaljerne omslutter et træskærm eller bord.

  • Udfør grinder lavt skåret overfladen omkring omkredsen.
  • Dernæst fordybes sporet i adskillige gange indtil den fuldstændige adskillelse af de to dele.

  Nogle tips til rørskæring

  Nogle gange er det nødvendigt at skære i en husstand for at forbinde rørledningen i forskellige vinkler eller langs aksen. Hovedværktøjet til at udføre disse værker er universalskiver og metalskiver.

  Fig. 9 Langskæring af rørledningen

  Longitudinal cut

  For at kvalitativt udføre en glat længdesnit kan du bruge en simpel enhed i form af en metalvinkel. Det er sikkert fastgjort på en flad træoverflade med skruer og et rør er presset til det med en tung belastning. En vinkelslibemaskine laver en langsgående sektion af rørpladen, hvorefter disken hviler lidt på hjørnet.

  Hjørnet kan fastgøres til røret med klemmer og gøre et snit på hjørnet af hjørnet på samme måde.

  Skrå snit

  Når retningen af ​​rørledningen ændres med en vinkel på mere end 90 grader, bliver manuelle metoder til at lave skabeloner for komplicerede. Brugen af ​​et særligt program til beregning og oprettelse af mønstre på en computer til enhver vinkel kan hjælpe. Metoden er god, fordi den har en høj nøjagtighed ved at skabe papirskabeloner og let implementeres med en printer.

  For at få et papirstykke, indtastes de nødvendige data på bøjningsvinklerne og rørdiameteren i programmet, hvorefter der opnås en skabelon, der udskrives på printeren i fuld størrelse. Det er kun at skære det, holde det på det trimmet element og markere dets kontur.

  Yderligere skæring foretages ved hjælp af kværnen på en standard måde. En vigtig fordel ved maskinskabeloner er evnen til at skære dem i ubegrænsede mængder med samme nøjagtighed.

  Fig. 10 Prøveberegningsprogram

  For højkvalitetsforbindelse af cylindriske elementer af rørledninger er deres nøjagtige skæring i vinkler på 45 og 90 grader påkrævet. For at udføre disse værker anvendes specielle mønstre, hvis kurver formes manuelt eller konstrueres af en computer. De skæres ud på papir og limes på røroverfladen, så skæres elementet langs papirets kontur af en mølle med en lille disk. Det er således muligt at opnå en høj præcisions hjørnesamling med så tæt som muligt kanter.

  Et værktøj til at skære en vinkel på 45 grader. Sådan skæres hjørnerne af rammer | Tømrerværksted

  Tak for at skrive.

  admin

  Optag navigation

  30 Svar til "Justering til skæring i 45 graders vinkel. Sådan skæres hjørnerne af rammer | Tømrerarbejde værksted "

  Så jeg er ikke den eneste, hvis første gang ikke altid fungerer. Fantastisk video. Sæt det ikke op.

  Jeg satte hastigheden til 0,25 og kiggede uden panik og lyd

  ubehagelig baggrund lyder

  Jeg tjekker min Makita med jævne mellemrum. Fejlen er lig med fejltagende enheder. Jeg kontrollerer en god vinkel og goniometer. Enheden er stadig samling af Japan.

  Forresten er ikke ligefrem en god oplevelse lige så værdifuld som en god. Selvom der som regel lærer alle fra deres jambs. Til skarpe nedskæringer bruger jeg en Makitu-miter med en broach. Hun arbejder for mig allerede syv år. Og god maskine. Den eneste ulempe er, at den er meget støvet, selv med en støvsuger skal du lægge en hundrede mm dyse ved siden af ​​jet på en mærkbart renere måde.

  Skabelon til skæreprofil ved 45 grader

  For hurtigt at markere og skære profilrøret i en ret vinkel, brug en almindelig firkant, som kan købes hos enhver hardware butik.

  I princippet kan du med dette værktøj markere emnet i en vinkel på 45 grader ved at anvende en linjal på pladsen. Men i nogle situationer (især med store mængder arbejde) er dette ikke altid praktisk. Derfor kan du lave en simpel skabelon for at skære profilen ved 45 grader.

  De vigtigste faser af arbejdet

  Til fremstilling af denne hjemmelavede enhed kræver to små længder af profilrøret: 60x60 mm og 40x40 mm. Markér dem med en firkant med en linjal i en vinkel på 45 grader og skær kværnen.

  Dernæst borer vi et hul i stykker af profiler og skærer emnet langs i halvdelen - til sidst har vi to færdige skabeloner. På det næste trin af arbejdet vil det være nødvendigt at svejse de møtrikker, i hvilke klemboltene skrues til hullerne boret tidligere.

  Ruller af stålrundstang eller andre tilgængelige materialer svejses til de øvre ender af stifterne. Derefter renser vi svejsepunkterne med en kværn og hjemmelavede skabeloner til skæring af profilrør af forskellig størrelse i en vinkel på 45 grader er klar til arbejde.

  Med denne skabelon kan du ikke kun markere, men også skære profilen, og trykke på kværnen på kværnen til kanten. Trin-for-trin proces med at lave disse enheder, se videoen på hjemmesiden.

  Sådan skæres en sokkel på 45 grader

  Sådan skæres loftsplinten med 45 grader med dine egne hænder, end at skære en plastfilet: instruktion, foto og

  Sådan afskæres loftsplinten for at gøre hjørnerne perfekte

  I hjørnerne af rummet ved montering af loftsplinten, for eksempel af skum, kan der ofte være mindre uoverensstemmelser, der ødelægger rummets generelle udseende. Dette kan selvfølgelig og bør undgås. Så hvordan skal du skære nederdelene med dine hænder præcist? Den første assistent i dette spørgsmål vil være et sådant værktøj som en boks. Men det er ikke altid tilrådeligt at købe en til en engangsreparation. Selvom du beslutter dig for at hjælpe med reparation af alle slægtninge og naboer, og i fremtiden også for at tjene penge på det, så har du brug for denne enhed.

  Eksempel på perfekte vinkler

  Hvis du stadig er begrænset til en enkelt installation af soklen derhjemme, er et sådant tømrerværktøj ikke nødvendigt. Du kan undvære det. For at overveje alle måder til korrekt at skære loftplinten lærer vi af, hvad det består af.

  Materialets sammensætning og egenskaber

  For at forstå, hvordan man korrekt skærer soklen, skal man forstå dens sammensætning. Dette vil hjælpe med at vælge det rigtige værktøj og skære teknologi.

  • Skum. Prisen og styrken af ​​dette materiale er den laveste. Men da vi skaber en dekorativ dekoration af loftet, er styrken ikke særlig nødvendig.
  • Udvidet polystyren loftsplanker er mere tæt. end almindeligt skum. Til skæring af sådant materiale anvendes den mest almindelige kniv.

  Tip: skær kniven godt inden brug. Dette eliminerer tilstedeværelsen af ​​revet kanter på klippeområderne.

  Sådan klippes en sokle nøjagtigt

  • Træ. Her er du nødt til at sætte mere arbejde i forarbejdning. Til træ, brug kun en hacksav.

  Tip: Jo mindre og oftere tand er, jo glattere kanterne bliver. Du kan endda bruge lærredet til metal.

  • Plast. Sådan skæres en plastikplade? Her er det samme som med et træ - sav, hacksav. Alternativt kan du stadig bruge kværnen.

  Ved hjælp af et almindeligt blækspringblad

  Skæring metoder

  Produktet er installeret omkring omkredsen af ​​et rektangulært rum. Trimmet til trimning af retvinkler. Derfor overvejer vi at klippe soklen med 45 grader.

  Stream skæring

  Hvad er en stouslo? Dette er en specialbakke lavet af træ, aluminium eller plast med de medfølgende riller til styring af saven i den rigtige vinkel.

  Her er en kort instruktion om brug af et sådant tømrerværktøj:

  • Forberedelse. Tag produktet og læg det i bakken. Vi justerer til den position, hvor den vil blive installeret i loftet.
  • Skæring. På den anden side skal skæreværktøjet indsættes i rillen. Det kan være en kniv eller en hacksav. Og dristigt skåret. Enheden vil ikke lade glide forbi det planlagte sted.

  Du bør vide: lærredet til metal er egnet til skæring af skum.

  • Behandling. En træbaseboard må muligvis behandles yderligere med en fil for at justere kantens kanter. Plast eller skum kan korrigeres med en kniv, det vigtigste, at det var skarpt nok.

  Tip: Ved udskæring må du ikke trykke på produktet. Polyfoam kan smuldre, og træet og helt splittes.

  Dette er så nemt og nemt at bruge

  Skæring uden køjeseng

  Hvis du ikke har en sådan enhed, og du ikke vil købe den til engangsbrug, kan du bruge følgende metoder, som f.eks. Afskæring af soklen ved 45 grader.

  1. Den første måde er at gøre dette enkle snedkeringsværktøj selv. For dette banker den mest almindelige bakke af træ. Derefter måler vi slidsens linjer ved hjælp af en grader eller et skolefelt. Vi skærer riller og vi har en primitiv enhed klar.
  1. Den anden vej. hvordan man skærer en sokkel i en vinkel er endnu enklere. Især smertefri at bruge den i tilfælde, hvor hjørnerne af rummet ikke er glatte.

  Bakke vi ikke har brug for. To planker og en stencil lavet af pap med en linie tegnet til orientering er tilstrækkelig.

  1. Den tredje vej. I dette tilfælde slår vi ikke noget ned, men brug et bord, der bare er knyttet til væggen eller nogen anden lignende konstruktion.

  Vi markerer fremtidige led direkte på selve produktet, på væggen og i loftet. Vi anvender soklen, da vi skal montere og skære i henhold til de fremførte mærker.

  Den enkleste måde uden brug af specialværktøjer

  Det skal huskes: Ved skæring hold værktøjet lodret for at få en ret vinkel.

  Funktioner med at skære forskellige vinkler

  Den generelle teknologi, hvordan man afskærer loftsplinten, demonterede vi. Men har også nogle nuancer til at skære forskellige vinkler af dette produkt.

  Indvendige etage

  Indvendig vinkel

  Til at begynde med vil vi udsætte venstre og højre nederdel i en ret vinkel. Indsæt det venstre produkt i kassen, på ydersiden, afskær det venstre indvendige hjørne. Så udfører vi en lignende operation med den rigtige. Er færdig

  Udendørs etage

  Ekstern gulvvinkel udsigt

  I dette tilfælde har vi mode, ikke den indre, men de ydre kanter. Resten af ​​operationen er ens.

  Udvendigt loft

  Udsigt til den ydre loftsvinkel

  Vi har allerede skåret loftets vinkler på indersiden af ​​armaturet. Efter at have indsat den venstre sokkel i kassen, skal du afskære det venstre ydre hjørne. Vi erstatter den rigtige - den rigtige ydre kant mode.

  Indendørs loft

  Udsigt til den indvendige loftsvinkel

  I analogi med det ydre hjørne, trim og indvendigt. Bare skære henholdsvis de indvendige venstre og højre kanter.

  Det er vigtigt at huske: i loftet er produktet altid fastgjort på hovedet. Indsæt det derfor i en flip-flop. Dette vil hjælpe dig med at trimme bundkortet korrekt.

  Yderligere installationsvejledning

  • Installer først planken, når du allerede har forberedt den næste. Gør det bedre på gulvet, ikke under loftet.
  • Tålmodighed, tålmodighed og mere tålmodighed. Leddene skal nogle gange korrigeres mere end én gang. Vær ikke nervøs, pas på, og alt vil vise sig.
  • Ved brug af skum og plast kan du tillade dig selv at forlade små slots i hjørneforbindelserne. Putty gemmer dem godt. Pas på med træet.

  Indsats giver resultater

  Hvis du stadig har spørgsmål, så vil et billede i denne artikel hjælpe med at løse dem.

  Ved omhyggeligt at følge anbefalingerne og under hensyntagen til egenskaberne ved det materiale, som du arbejder med, vil du være i stand til at tilføje skønhed og originalitet til dit loft. Vælg en måde, du kan lide og gå videre! Du vil lykkes (læs også om fordelene ved PVC sokkel).

  Sådan smidigt afskæres hjørnet af loftplinten

  Smukt og pænt kant på loftet skjuler samlingerne mellem belægningerne og er et ekstra element i indretningen af ​​rummet. Men for at få loftplinten til at se rigtig smukt ud, skal du være i stand til at dokke sine hjørnesamlinger med høj kvalitet.
  Hvordan man præcist skærer hjørnerne af loftplinten, kan du lære af vores artikel.
  Artikel i emnet: Sådan limes loftsplinten på lim og kitt.

  Den første metode - ved hjælp af kluden

  Professionel Chuck med svingbar hacksav
  Skallen ser normalt ud som en bakke med lodrette huller til hacksaven. Den kan være lavet af træ, metal eller plast. Dette værktøj repræsenterer det ældste og enkleste snedkerens værktøj, designet til at skære trædele i en vinkel på 90 ° og 45 °. Der er typer af en sådan enhed til professionelt arbejde med en drejemekanisme, hvor skæreværktøjet kan drejes og fastgøres i enhver position.
  Sådan afskæres loftsplinten
  Loft hjørner er opdelt i interne og eksterne, metoden til docking på dem er lidt anderledes.

  Hvis det er nødvendigt, kan du lave din egen kasse. For at gøre dette har du brug for tre beskæring fra krydsfiner eller brædder af samme størrelse. For det første anbringes de i form af et omvendt bogstav "P" og mærker hjørnerne. Derefter skæres slidserne under hacksagen næsten helt til bunden, og brædderne er snoet.

  Indre hjørne

  • Vi foretager de rigtige målinger.
  • Vi sætter bundplanken i blokken, så denne position nøjagtigt falder sammen med placeringen i loftet.
  • Sokkelen skal presses tæt mod den modsatte væg af sliberen. Hold og hold nede med din hånd.
  • Sæt hacksaven i en vinkel på 45 ° i et specielt hul og skære delen.

 • Tilstødende detaljer skal skæres på samme måde, kun i spejlbillede, som vist på billedet.
 • Ved skæring af bløde materialer (PVC, polystyrenskum) skal du bruge et savsås til metal eller en almindelig byggekniv. Så arbejdet vil være pænt og med glatte kanter.

  Yderste hjørne

  • Mål længden af ​​soklen fra den nærmeste væg til det ydre hjørne, efterlad en linje på indersiden af ​​blyanten med angivelse af den ønskede længde. Det skal bemærkes, at kanten (dens øverste del) skal gå lidt ud.
  • Soklen flyttes til bagagerummet og afskæres.
  • Den tilstødende stang må også måles med en margen og skæres til den første del i spejlbilledet.

  Prøv på loftet sokkel: Docking dele skal være helt glatte. Hvis resultatet ikke opnås, og der er uregelmæssigheder i leddene, kan du trimme kanterne med en almindelig kniv til en perfekt pasform.
  Kontroller glat docking
  Videoen beskriver alle nuancer godt:

  Metode to - uden ekstra værktøjer

  Til det indvendige hjørne kan du bruge den nemmeste måde at perfektere docken ved at mærke på loftet. Et andet eksempel på hvordan man skærer et hjørne er smukt og jævnt.

  1. Sæt fileten på loftet, og tryk let på den flade kant i hjørnet.
  2. Tegn en linje langs soklens lange side på loftet.

 • Den samme handling sker med den tilstødende del på den anden side.

 • Markér skæringspunktet for linjerne.

  Resultatet er en flad vinkel på 45 °, hvis du trækker en linje fra skæringspunktet til kanten af ​​delen. Bemærk at ovennævnte markeringsmetode kun virker i ideelle lige hjørner.

  Andre måder

  Med et godt øje og nøjagtigheden af ​​hænderne kan du bruge et hjemmelavet mønster, der ligner molluskens efterligning. For at gøre dette skal du tage en tynd plank eller tykk krydsfiner og tegne layoutet i form af et vandret rektangel. Ved brug af graden er 45 ° markeret på højre og venstre side af rektanglet. Tegn linjer, der forbinder modsatte kanter.

  Specielle komponenter til docking
  Installation af loftsplint, du kan omgå spørgsmålet om, hvordan man skærer hjørnesiden. I en situation hvor du ikke vil skære noget, hvis du er kvinde og elsker skønhed, ikke tømrerarbejde, kan du gå den anden vej. Vi anbefaler dig at vælge en sokkel til din udsmykning, som i butikken finder du en passende del til samlingen, der dækker samlingen. Denne metode vil spare tid og kræfter.

  Beskrivelse af metoderne til limning af loftsplinter (cornices) på loftet. Metoden til limning med lim, kitt og fugemasse. Hvordan man laver glatte hjørner på loftet.

  Sådan skæres loftsplint og gulv og dock korrekt

  Installation af lister på loft og gulv - dette er den korteste og det synes at være det enkleste trin i reparationen. Men selvfølgelig måtte mange af jer bruge mindst en time på at prøve at skære disse 45 grader ud. Den eneste undtagelse er de heldige med en teknisk tankegang og de, der var venner med geometri i skolen.

  I dag vil vi fortælle, hvordan man skærer et hjørne af et loftsplint og gulv uden at ty til vanskelige beregninger. Du vil se, at dette ikke er et vanskeligt job overhovedet, som kan forvaltes på kort tid.

  Sådan skæres loftsplinten i en vinkel på 45 °

  Hjørneelementer til loftsplint er let trimmet på pladen og manuelt. I det første tilfælde skal du have en blok og et hacksav, og i den anden ende en blyant og en håndsave / kniv på pap. Bladbladet skal være godt skærpet, så du ikke behøver at tænke på, hvordan du dækker chipsene og ruheden på skæret.

  Vi skærer hjørnet med hjælp af kluden

  Vi tager polyurethan loft soklen. designet til venstre eller højre side af hjørnet. Vi læner det mod det fremtidige installationssted, så slutningen af ​​segmentet modsat hjørnet er placeret i kanten af ​​den allerede limede støbning. På det sted, hvor loftsplintens nederste kant kommer i kontakt med toppen af ​​hjørnet af væggen, skal du sætte en prik med en blyant eller holde et stykke isoleringsbånd. Vi gentager disse handlinger med det andet segment.

  Sådan skæres hjørnet af loftplinten, ekstern:

  • Vi placerer den venstre billet i kluden fra venstre mod højre, idet den presses til kanten tættest på sig selv. Det øverste hjørnemærke skal matche den venstre side i samme kant.
  • Den rigtige billet er placeret rigtigt til venstre, idet man trykker på den nærmeste kant. Markér toppen af ​​hjørnet - til den yderste højre spalte.

  Hvordan gash et loft sokkel på et indre hjørne? Alt er meget enkelt, aktionerne vil være nøjagtigt ens, kun placeringen af ​​det øverste hjørne mark ændres. Her er modsat: for det venstre segment - den ekstreme højre spalte og til højre - den ekstreme venstre. Færdige loftsfileter skal kombineres, og se derefter på leddene i lyset - der må ikke være huller. Hvis de er meget små, er det ikke nødvendigt at redigere, du kan få ved at indlejre kittens materiale efter installationen.

  Sådan laver du et hjørne af loftplinten: Arbejdsstykkeets placering i udsmidningen

  Vigtigt: nogle gange har hjørnerne for store afvigelser fra standard 45 grader, og en simpel blok til loftplinten bliver ubrugelig - du kan dræbe overskydende. Udgangen vil være erhvervelsen af ​​et roterende instrument, men det er ikke billigt, og denne erhvervelse "på et tidspunkt" vil være irrationel. I dette tilfælde kan du komme efter metoden til skæringspunkter.

  Sådan skæres hjørnerne af loftsplinten uden mursten

  Hvis du tænker på, hvordan du gash et loft sokkel uden flush, så vil følgende oplysninger være nyttigt for dig. Vi tager det rigtige segment af loftplinten af ​​skumplast, gælder på installationsstedet og trækker en linje i loftet langs sin øvre kant. Det skal gå ud over hjørnernes hjørner med ca. 5 cm. Vi gør det samme med venstre segment og sætter punkterne i skæringspunktet. Loftslisterne skiftevis anbringes og overfører dem det resulterende mærke.

  Med den øverste del af loftlisterne regnede vi ud, nu gå til bunden. Alt er enkelt, de mærker vi har brug for er toppen af ​​hjørnerne. Vi markerer deres placering med prikker i nederste kanter af venstre og højre loftsplint. Derefter skal du forbinde prikkerne på listerne - dette vil være trimslinjen. Denne metode hjælper med at klare selv de mest buede hjørner. Tilpasningen er sandsynligvis ikke nødvendig, og hvis det gør det, vil det være minimal.

  Sådan afskæres loftsplinten uden nogen speciel armatur: der er mærker på billedet til metoden til skæringspunkter

  Vigtigt: de her beskrevne værker kræver mærkning på overflader. Derfor er du først nødt til at begynde at skære og montere loftplinten, og kun derefter tænke på, hvordan man limer tapetet. Eller hvis du vil rette fat i soklen og oven på tapetet, gøres markering og trimning færdigt, inden du slutter, og stikket er færdigt efter det.

  Vi skærer indvendige og ydre hjørner af gulvstifter

  Glat trim gulv lister ikke mere vanskeligt end loftet. Kun værktøjet til trimning er valgt i henhold til det materiale, vi vil skære. Værkerne selv vil også være ens, kun for manuel skæring er der en lidt anden måde at markere på.

  Skæring træ gulv støbning med hjælp af kroppen

  Det er nødvendigt at måle afstanden fra kanten af ​​bundpladen allerede limet til væggen til toppen af ​​væggen. Nu tager vi en ny del af støbeformen og sætter en længde svarende til denne afstand på dens nederste kant. Sæt en ende i blyant eller hold et stykke elektrisk tape. Vi udfører denne procedure for både ydre og indre hjørner. Vi placerer plinterne fra venstre mod højre for venstre side af hjørnet og højre til venstre til højre side. I dette tilfælde skal de presses som i figuren - til siden af ​​kroppen nærmest sig selv.

  Sådan skæres hjørnet af loftsplinten - lægning af emnet i blokken:

  • Til ydersiden til venstre matcher vi markeringen på basispladen med den øverste spalte. Til yderste højre - med yderst til højre.
  • For den indvendige venstre sammenligner vi markeringen på basispladen med den yderste højre spalte. Til den indre højre - fra yderst til venstre.

  Specifikation: slot betyder den der er på siden, der er tættere på dig.

  Skæring soklen i en vinkel: skærelinjen markerer den røde linje

  Gulvstiften: et indvendigt og udvendigt hjørne "for hånd"

  Gulvlister er normalt ganske brede og tykke, og derfor er det kun uundværligt at finde kun to punkter her, som for loftbagetter. For at trimme det indvendige hjørne sætter vi først et punkt øverst i en højde svarende til bredden af ​​soklen - i figuren er dette et grønt punkt. Fra det til venstre og til højre udsætter vi en afstand svarende til tykkelsen af ​​soklen - punkt 1 og 2.

  Vi anvender det venstre segment til væggen, og fra punkt 1 tegner vi en linje langs den, vinkelret på væggen og sætter et punkt på kanten. Gentag handlingen med det rigtige segment, kun trække fra punkt 2. I figuren er punktet markeret med nummer tre. Fra den på tværs af basispladen tegner vi en linje mod den modsatte kant - vi får punkt 4. Nu forbinder vi det grønne punkt med punkt 3 og 4 - vi får linjen og vinklen, hvorigennem det bliver muligt at skære formningen.

  Sådan skæres en sokkel: De nødvendige mærker er lavet i hjørnerne

  Vigtigt: at trimme de ydre hjørner gør det lettere end indersiden. Til venstre og højre segmenter udsættes punkterne: A - markér toppen af ​​vægens hjørne; C - skæringspunktet for linjerne, som opnås ved at skifte venstre og højre nederdel på soklen på gulvet; B - fra punkt C over støbelinjen trækkes til den modsatte kant.

  Ved at forbinde disse punkter med en enkelt linje, får vi en linje, langs hvilken et snit vil blive lavet.

  Nogle nyttige tips, der vil lette arbejdet og forberedelsen til dem

  Næste vil vi tale om værktøjet, som du kan lave trimning på. Også dette afsnit indeholder nyttige oplysninger om gennemførelsen af ​​sammenføjning af stykker af baseboard i hjørnerne.

  Vælg et værktøj til dannelse af vinklen

  Den mest økonomiske mulighed er at købe en simpel plastikboks. Det er en plastikblok med otte arbejdspladser. En sådan indretning er kun beregnet til to operationer: trimning under 45, 90 og 22,5 grader. En vinkel på 90 grader er nyttig, for eksempel hvis du skal indlejre et underside i midten af ​​støbningen.

  Nogle armaturer leveres med excentriske låse inkluderet. De foretrækkes, da det er lettere at arbejde med det - Baseboardet er fastspændt i den ønskede position og bevæger sig ikke under skæreprocessen. Såfremt der opstår fejl, vil minimum og justering af vinklen ikke være svært.

  Sådan skæres en plastikplade: En simpel plastikboks

  Hvis du er nødt til at reparere i dit eget hjem, så er det måske fornuftigt at købe et mere seriøst værktøj - en roterende enkeltflyveboks. Den er designet til skæring i en vinkel på 15, 22,5, 30, 36, 45 og 90 grader. Opbygningen af ​​en sådan slibemaskine omfatter 2 klemmer - til fastspænding i vandrette og vertikale planer samt en begrænser, som gør det muligt at skære emnerne med en længde. Hacksaw her vil blive bygget. Hvis det ikke er tydeligt, hvordan man klipper loftplinten - videoevalueringen, der er placeret nedenfor, hjælper dig.

  Sådan trimmer du soklen i hjørnet: dreje tønder

  Sådan får du en loftsplint: videoen indeholder en detaljeret beskrivelse af svingbarne og oplysninger om, hvordan du bruger dette værktøj.

  Det vil være nyttigt for dig i arbejde.

  Som du har bemærket blev tags nævnt i teksten med tape. Dette er den mest bekvemme måde at markere emnerne på, da blyanten ikke altid er synlig på gulvplinten, og det er nogle gange svært at reducere det fra loftet. De lyse stykker af elektrisk tape er meget tydelige, og når de ikke længere er nødvendige, fjernes de bogstaveligt med en håndbevægelse. Spor af lim efter fjernelse af sådanne mærker forbliver ikke.

  Nogle gange skal man trimme listerne med et meget stort mønster. Sådan forbinder du hjørnerne for at gøre dem smukke:

  • Fra en lang filet skærer vi stykker efter antal hjørner, der hver især skal indeholde et element af mønsteret. På begge sider af figuren skal der være 5 cm af plintens længde.
  • Vi måler den resulterende billet og finder deres midterste, skåret langs midterlinjen.
  • Vi gør hjørnetrimmen som sædvanlig, men i betragtning af det faktum, at midten af ​​mønstrene på emnerne skulle falde på toppen af ​​hjørnerne.

  Sådan kommer du i hjørnerne af loftplinten, hvis der er et stort mønster på overfladen

  Hvordan skæres fliser på 45 grader?

  Tilstedeværelsen af ​​hjørner eller fremspring på væggen, forskellige måder at lægge fliser på såvel som rummets ikke-standardmæssige dimensioner spiller en stor rolle i arbejdsprocessen på foringen og forårsager yderligere vanskeligheder. Derfor står det ofte over for behovet for at skære fliser.

  Højre ydre hjørner, der skæres ved 45 grader, danner en pæn, ret vinkel med en glat overgang, hvilket betyder, at du ikke behøver at ty til brug af overliggende aluminium eller plast hjørner. For at snitene skal være præcise og sammenfaldende med andre dele af flisen, er det dog nødvendigt at bruge specialværktøjer.

  Hvad er det for?

  I grunden vaskede jeg ned på hjørnet af fliserne ved 45 grader i følgende tilfælde:

  • at matche det indre og ydre hjørne af en rektangulær flise under deres sammenføjning i processen med lægning;
  • til dannelse af en smuk kant i form af en skråning;
  • med en diagonal flise layout.

  Ved at trimme kanten af ​​fliseprodukterne under en speciel vinkelhældning gøres det muligt at glemme brugen af ​​overliggende hjørner for evigt.

  instrumenter

  Det er muligt at lave en høj kvalitet og endda skære uden chips og revner kun ved hjælp af specialværktøjer, der hver især har sine egne fordele.

  Elektrisk maskine

  Den største fordel ved denne flise cutter er en klar og høj kvalitet skære på flisen, der udføres i to retninger: en almindelig lige snit og en særlig snit i en vinkel på 45 grader. På grund af svinghjulets drejninger i en vis vinkel på den skårne del af flisen, er det let at skære, lige fra 0 til 45 grader. En elektrisk maskine kan have funktionen af ​​vandforsyningen, hvorfor en mindre mængde støv frigives, og det kan have et konventionelt design. Imidlertid giver begge versioner af enhederne den samme kvalitet af arbejdet og sikrer, at en stor mængde fliser vaskes på kort tid.

  I tilfælde af skærefliser med konkave former gentager den elektriske flisekutter ikke den konkave afbøjning af produktet. Derfor kan du kun klippe bagsiden for ikke at røre emaljen på forsiden. Dette gælder især for porcelæn stentøj.

  Nødvendige tilbehør:

  • specielle maskeringstape;
  • simpel blyant
  • lille hersker
  • flise skære maskine;
  • Bulgarsk med justerbar hastighed.

  På den del af flisen, hvor saven skal passere, skal du indsætte maskeringsbåndet. Pencil og lineal for at gøre den nødvendige markering. Placer derefter flisen på et bestemt område af enheden i en 45 graders vinkel. Ifølge princippet om en cirkelsav ved hjælp af et diamantbånd udføres fliseskæring. I nogle modeller under skåret leveres vand, hvilket beskytter flisen mod smeltning og vasker væk støvet.

  I tilfælde af beskadigelse af glasuret på den ydre del af flisen vil klippet blive grimt med revner og skårede kanter, der, når de er sammenlagt, vil se slurvet ud. Derfor skal du forsigtigt fjerne kun lerlaget, når du arbejder med en elektrisk flisekutter.

  Erhvervshemmeligheder oplevede fliser:

  • ved at bruge en flise cutter er det nødvendigt at opnå en jævn snit;
  • Derefter udformes den ønskede vinkel på bagsiden af ​​produktet;
  • Frostingen, der er blevet rørt i arbejdsprocessen, gnides med sandpapir.

  Manuel flise cutter

  Manuel flise cutter er populær ikke kun blandt professionelle fliserbyggere, men også blandt amatører. Mange modeller af sådanne fliser er udstyret med en speciel drejebænk og en indbygget lineal, som giver dig mulighed for at lave højkvalitets fliser til 45 grader. Efter at have sat flisen ind i fliserne i en vis grad, er det nødvendigt at kombinere mærket på flisen og på byggeværktøjet. Sænkning af håndtaget ned, du har brug for langsomme bevægelser med samme hastighed og ensartet presning for at flytte det væk fra dig.

  bulgarsk

  På trods af det faktum, at en sådan byggemekanisme er til stede i næsten ethvert hjem, er det meget svært at male en flise i en 45 graders vinkel af en mølle.

  For en hurtig og glat gashflise skal du installere et diamanthjul på enheden. Flisen skal placeres under kanten af ​​ydersiden til bunden. Nu skal møllen slibe af i en vinkel på 45 grader på bagsiden af ​​den keramiske flise.

  Fra første gang til at gøre et glat og rent snit vil det ikke fungere. Efter at vinklen er dannet, er det derfor nødvendigt at gentage processen og gå langs den kappede diamantkant af kværnen. Kun på denne måde bliver vinklen lige.

  Til dannelse af vinklen på flisen er det nødvendigt at vælge den rigtige kværn, da ikke alle modeller kan udføre de nødvendige funktioner. I dette tilfælde er det værd at købe et byggeværktøj, hvorfra du kan justere hastigheden.

  I begyndelsen af ​​arbejdet skal du indstille den minimale hastighed, hvor kantene på flisen bliver poleret, ikke brændt.

  Grundlæggende regler

  Når du tipper på fliserne, er det nødvendigt at huske at du kun kan skære leret, før du når glasuret på 0,5-1 mm. I dette tilfælde bliver hjørnet af flisen udseende smuk og glat uden skader og jags.

  Moderne evner og specialists evne gør det muligt at skære en flise under 45 grader, ikke kun fra kanten, men også i midten af ​​produktet. For at gøre dette skal fliserne måle og skære i overensstemmelse med den krævede størrelse og derefter skære ved 45 grader. For at få et kvalitetsresultat, skal du forsegle klippekanten med sandpapir.

  Hvordan formes en skarp vinkel?

  Den næste fase efter processen, jeg skyllede ned på fliserne under en vis vinkel, er dens værdifulde anvendelse, såvel som tilrettelæggelsen af ​​den rigtige vinkel. For at gøre dette skal du observere følgende punkter:

  • Ved hjælp af et specielt konstruktionsniveau er det nødvendigt at klæbe den første del af flisen jævnt. Den klippede kant skal let klatre over bunden af ​​den rigtige vinkel;
  • Den anden flise skal lime på samme måde, mens klæbemiddelfikseringsperioden gør det muligt at flytte og justere de berørte fliser for at opnå en tæt kontakt.

  Før du begynder at vende, skal hjørnet kontrollere sammenhængen mellem de vertikale vægge. Med selv de laveste højdeforskelle kan vinklen i toppen måske ikke konvergere og ikke vise sig at være lige. Forklædning eller forsegle denne fejl i fremtiden vil være umulig.

  Kuglen ved at bruge en voldteglet flise i en vinkel på femogfyrre grader har visse begrænsninger. Som et resultat af skåret ler fra bagsiden bliver de indsnævrede kanter af fliserne tynde og skrøbelige, så de let kan afbrydes.

  Det anbefales ikke at danne retvinkler fra beskårne fliser på steder, hvor der er tung trafik.

  Skæring uden specialværktøj

  Opbakningen af ​​fliserne er ikke nødvendig ved hjælp af specielle enheder. I hjemmet kan du nemt manuelt vaske fliserne på 45 grader. For at gøre dette skal du gøre følgende:

  • På den ydre del af flisen (glasur) holdes en glasskærer;
  • Ved hjælp af en mølle på bagsiden af ​​flisen er der dannet en lille rille i form af et engelsk brev "V", som er anbragt på tværs af hele flisens bredde;
  • så skal du forsigtigt bryde bøjningen af ​​klippet og sandpapiret det skal behandles.

  Hvordan man laver savklippemosaik?

  I dag bruger mange moderne designere en mosaik, en lille keramisk flise, der ikke er anderledes end almindelig flise, bortset fra dens størrelse. Når du bruger denne flise, er det derfor ofte nødvendigt at skære det i en vinkel på 45 grader.

  For at vaske ned den lille flise vil det være bedst at bruge en elektrisk flise cutter, hvor det er nødvendigt at placere de bevægelige små dele af mosaikken med glasuret ned. Praktisk at fastgøre dem på bagsiden af ​​skæreskiven, kan du starte implementeringen af ​​gash mens du holder fliserne med din hånd. Ligesom ved indføring af en regelmæssig keramisk flise, skal du huske på det ydre lag glasur, når det ikke er nødvendigt at nå frem til det.

  Ikke mindre kompleks proces vaskes ned af mosaikken - den sædvanlige mølle, der ledsages af en stor mængde støv. I dette tilfælde skal flisen også fastgøres med ydersiden nedad. Kun under arbejdet er det nødvendigt at finde en passende genstand og holde små dele af flisen, som konstant bevæger sig.

  Maskinens arbejde skal være med den mindste hastighed. Langsom bevægelser skal fjerne det bageste lag af ler ved hjælp af et diamanthjul. Imidlertid vil skærekværnens skærekant forsigtigt ikke virke, så i slutningen af ​​processen skal forsegles med sandpapir.

  Trimming og gouging bør ideelt set udføres af en professionel.

  I dag er brugen af ​​aluminium eller plast hjørner faldet på grund af muligheden for at vaske fliserne på 45 grader. Denne metode, såvel som sammenføjning af fliser i en ret vinkel, har været kendt i lang tid. Tidligere blev sådanne metoder brugt i modstående værker på facaderne i forskellige bygninger. Nu er sådanne muligheder for at lægge keramiske fliser fundet i næsten ethvert hjem.

  Men med alle de positive karakteristika ved gashfliser har denne proces også negative sider. Dette hjørne af flisen bliver for tynd og sårbar, så det kan let smuldre, hvilket vil medføre unødvendige problemer og affald.

  For at lære hvordan man laver et 45 graders stiksav rengøres ned, se nedenfor.