Midler til fjernelse af hvidvask fra loftet

Så loftet. Dagen kom, da dine hænder nåede ikke kun hvad der var omkring, men også hvad der var over dig. Hvis der er truffet en beslutning om at installere et loftspladetak, der er suspenderet, suspenderet eller på flere niveauer, kan du sikkert lukke denne side - det er ikke for dig. Men hvis der er hvidvaskning på loftet, og formålet med maleri er sat, så er det værd at blive her i et par minutter.

Anvendelsen af ​​en ny belægning til den foregående vil kun lykkes hvis vedhæftning sikres (hvis i et enkelt sprog - god vedhæftning) af det nye efterbehandlingslag til den gamle. Desværre kan hvidvaskning ikke kaldes en god klæbemiddel primer, så i de fleste tilfælde skal du slippe af med det.

For at opnå det behøver vi altid visse midler, det er det vi taler om.

Særlige midler til fjernelse af hvidvask fra loftet

Når man taler om nogle "specielle" teknologier, betyder det i det menneskelige sind, at komplekse processer, smukke banker eller containere med forskellige etiketter eller noget andet som det umiddelbart ses. Der er selvfølgelig en vis sandhed i dette. Lad os starte med de færdige præparater, som kan købes i hardwareforretninger, og derefter bruge dem til at fjerne hvidvaskningen fra loftet.

ALFA-20 - Vaskekoncentrat til rengøring efter reparation.

Dette værktøj er beregnet til at fjerne forurenende stoffer fra cement, kalk og andre mørtel. Det er tilrådeligt at bruge i tilfælde af lime loft hvidvask, som er mere vandtæt i forhold til kridt. Den fortyndes med vand fra 1/10 til 1/100.

Opløsningen påføres kalkbelægningen med en børste, rulle eller sprøjte og lades i nogle minutter. Derefter vaskes eller fjernes overfladen med en spatel, afhængigt af tykkelsen af ​​hvidvaskeslaget.

Solgt i dåser på 5 liter, kan den resterende væske bruges til generel rengøring efter reparationer såvel som direkte i sin proces.

Et andet værktøj fra samme producent: PROBEL.

Dette koncentrat er også beregnet til rengøring af arbejdet, men i dets sammensætning er det udviklet specielt til fjernelse af gips og kridtstøv (og hvidvaskning er kun kridt, der anvendes jævnt på loftet). Den fortyndes med vand i samme koncentration som Alfa-20, med samme teknologi og anvendelse.

Som et middel til fjernelse af hvidvask fra loftet bruges forskellige kompositioner ofte til at fjerne gammelt tapet. Fabrikanter af sådanne værktøjer er normalt de samme virksomheder, der producerer tapetlim. De mest almindelige mærker er Metylan, Quelyd Dissoucol. Disse væsker er mere hensigtsmæssige, fordi de fremstilles i standardbeholdere med et lille volumen på 0,25 eller 0,5 liter og fortyndes med vand i et omtrentligt forhold på 1:10.

Funktionsprincippet for disse specialværktøjer er at forbedre evnen til at trænge ind i strukturen af ​​tørt hvidvask og omslutte de mindste kalkpartikler, hvilket fører til at det hævner og ligger bag gulvpanelet. Denne specialværktøjs evne til at give overfladeaktive stoffer (overfladeaktive stoffer), som er en del af dem.

Ud over ovenstående muligheder kan du bruge direkte tapetlim købt i butikken. Den påføres hvidvaskningen, og efter tørring starter spatelen eller skraberen op.

Midler til personlig forberedelse

Og nu er en lille hemmelighed, som imidlertid længe har været brugt af vores bedsteforældre - noget vaskemiddel, herunder almindelig vaskesæbe, har en sådan øget indtrængende kraft.

Brug af erfaringer fra tidligere generationer kan du beskrive et andet "særligt" værktøj til fjernelse af hvidvask, men nu vil det blive forberedt med dine egne hænder i stedet for at bruge tid på at søge og penge til at købe dyrere materialer.

Liter af fem varme vand gnides en eller to spiseskefulde sæbe, der er tilsat en dobbelt mængde sodavand. Udgangen er en sæbe-alkalisk løsning, som også passer perfekt til hvidvaskningen. Den påføres med en rulle eller en børste (og sprøjtning), og efter et par minutter bliver en spatel sat i drift, hvilket fjerner det hævede afløbslag.

Den næste specialiserede sammensætning - pasta. I de fleste tilfælde er man ikke engang nødt til at forlade huset, fordi næsten alle husmødre har alle de nødvendige ingredienser: mel eller stivelse, vand og en kasserolle.

To spiseskefulde mel (dette beløb er beregnet til et samlet volumen på 1 l) fortyndes i en lille mængde koldt vand, efter at resten af ​​vandet er kogt, derefter tilsættes fortyndet mel til kogende vand og bringes til kogning igen. Sørg for at røre den forberedende pasta, så der ikke er nogen klumper. Det samme princip gælder for stivelse. Både mel og stivelse skal sigtes på sigten inden blandingen med vand, og den allerede fremstillede blanding filtreres efter afkøling.

En pensel eller rullepasta anbringes i loftet, mens det tørrer - du kan kontrollere, om der er ubeskyttede områder på gulvet eller møblerne, der ikke er beskyttet mod at falde (hvis det bliver i rummet). Når overfladen tørrer, danner en skorpe på den, som let fjernes med en spatel.

Tip! Hvis du beslutter at fjerne hvidvaskning med dine egne forberedte midler - skal du først lave en lille mængde af dem og prøve. Hvis hvidvaskningen fjernes let - kan du fortsætte.

Det sker imidlertid, at simpel fugtning ikke hjælper, så bliver en kemisk metode sat i gang. Vær ikke bange, ingen forfærdelig og farlig kemi vil ikke være her. Bare husk reaktionen af ​​kridt og syre. Under indflydelse af et surt miljø ligger det kalkholdige hvidvask meget hurtigt bag overfladen, fordi der opstår en svag kemisk reaktion, hvorved krittet ødelægges. Dette betyder ikke, at alt hvidvaskning forsvinder fra loftet selv, men det vil være meget lettere at fjerne det.

For at gøre dette kan du tilføje en eller to spiseskefulde eddike til 5 liter vand, her en sked vaskemiddel eller badeskum, bland og applicer til loftet på en af ​​de allerede kendte måder. Efter et par minutter, fortsæt med hjælp af en spatel til fjernelsen af ​​den gamle hvidvask.

Som du kan se, er der mange metoder, og sikkert vil mindst en af ​​dem appellere til dig og dit budget!

For at rense den hvidkalkede hvide væg inden lakering: hvordan man vasker hvidvaskningen hurtigt fra vægge og uden støv

Reparation af vægge og loft begynder med fjernelse af gamle belægninger, for eksempel ved vask af hvidvask. Denne procedure er enkel, men beskidt. Spørgsmålet om hvordan man rengør loftet og væggene fra hvidvaskning hurtigt og uden ekstra indsats, er helt naturligt. Overvej de mest berømte og effektive fjernelsesmetoder.

Sådan rengøres vægge og loft på den gamle hvidvask?

Enhver, der har måttet reparere mindst en gang i deres liv, ved, at det er nødvendigt at gøre roughing inden afslutningen.

De tager ofte en masse tid og kræfter. For eksempel fjerner du falmet tapet eller limes tæt på gulvet i linoleumet.

Men det sværeste er at vaske hvidvask. For at forstå hvordan man fjerner det fra væggene, skal man gøre sig bekendt med nogle af anbefalingerne.

Hvorfor vaske hvidkalk fra væggene

Hvis du planlægger at reparere i overensstemmelse med de nyeste modetrends og bruge de nyeste materialer, så er du sandsynligvis ikke nødt til at fjerne hvidvaskningen (f.eks. Når du installerer et strækloft). Men der er andre tilfælde, der kræver omhyggelig udarbejdelse.

Uden vask kan den gamle hvidvask ikke gøre i følgende tilfælde:

 • før maling eller klæbende tapet, fordi kalklaget reducerer kvaliteten af ​​adhæsionen af ​​disse materialer til overfladen;
 • før en ny hvidvaskning med en anden sammensætning end den gamle (vedhæftning til en tidligere anvendt opløsning kan være kortvarig);
 • inden du installerer en varme- eller lydisoleringsbelægning
 • før tætning af led (ved anvendelse af kittet, gips) eller fjernelse af revner
 • hvis der opstår rust, meld eller sootpletter, der er vanskelige at dække og bedre fjernet overhovedet for at forhindre deres forekomst i fremtiden.

I de resterende, ikke nævnte tilfælde vil det være nok bare at fjerne den eksfolierede whitewash med en slibemaskine og fjerne støvet med en børste.

Sådan rengøres kalken hvidvaskende væggene og loftet selv

Der er to traditionelle måder at fjerne gammel hvidvaskning på: tør og våd, selvom hver af disse muligheder er opdelt i nogle andre underarter.

Med den første metode er alt ekstremt enkelt - hvidvaskning fjernes ved hjælp af en skarp spatel. Når du beslutter dig for at organisere arbejdet på denne måde, skal du forberede dig på, at du ved afslutningen af ​​proceduren skal gøre generel rengøring, fordi der i processen med at fjerne hvidvaskningen vil være en stor mængde snavs og støv.

En simpel og praktisk måde at fjerne hvidvaskningen på er en våd vask. Det har en række fordele - det danner mindre snavs end den tørre metode og er nem at udføre. Det skal bemærkes, at der er flere muligheder for en våd vask, og alle dem vil blive diskuteret i nedenstående tekst.

Sådan vasker du hurtigt af uden støv

Før du begynder at vaske den gamle hvidvask, skal du forberede arbejdsområdet. Til dette formål skal alle møbler og indvendige genstande fjernes fra rummet eller dækkes af plastfolie.

For at fjerne et lag hvidvask uden støv vil det tillade vaskning af vakuum. Han vil klare denne opgave så hurtigt og effektivt. For at gøre dette skal du tilslutte en tank med en særlig løsning til det og udføre en regelmæssig vask. Fremgangsmåden skal gentages, indtil væggene er helt rene.

Ovenstående metode er kun hensigtsmæssig, når antallet af whitewash-lag ikke er mere end to. Ellers vil brugen af ​​en vaske støvsuger resultere i spild af tid.

Er det muligt at vaske med vand helt

Du kan også fjerne whitewash-laget med almindeligt varmt vand. For at gøre dette skal du fugtige rullen eller svampen og behandle overfladen. Efter 5-10 minutter bliver laget blødgjort og kan fjernes med en spatel. Hvis vi begynder at arbejde i en time efter at væde væggene, vil det ikke være muligt at fjerne hvidvaskningen med samme lethed, da overfladen vil være helt tør. Med dette i betragtning anbefaler eksperter at behandle væggene gradvis, sektion for sektion, for ikke at skulle udføre det samme arbejde to gange.

Whitewash removers for at hjælpe med at fjerne lime

Vaskløsninger hjælper med at fjerne hvidvask fra væggene og loftet: De kan købes hos enhver hardwarebutik eller tilberedes hjemme fra husholdningsartikler, der normalt er "på hånden" med hver husmor.

End at rense

Fjernelse af det gamle hvidvaskemiddel med sin egen håndlavede løsning er en effektiv måde at spare tid og penge på ved køb af et butiksprodukt. Så overvej de mest populære og dokumenterede opskrifter:

 1. Soap alkalisk opløsning. For at forberede det opløses i 5 liter varmt vand 1 spsk. l. knust sæbe og 3 spsk. l. sodavand. Fugt derefter hvidvaskningen med denne sammensætning, og når laget svulmer, fjern det med en spatel.
 2. Et lignende handlingsprincip og en opløsning af 10 liter vand, 2 spsk. l. eddike og 5 hætter af badeskum
 3. Ikke mindre effektiv metode ved hjælp af pasta. For at gøre det fylde 6 ss. l. mel eller stivelse 250 ml koldt vand. Bland grundigt og hæld en liter kogt vand i den forberedte masse. Vent til pastaen køler af, og påfør den derefter på væggene. Når opløsningen er tør, fjern den med en spatel sammen med en hvidvask.

Liste over populære værktøjer

Hvis du ikke ønsker at engagere sig i fremstilling af hjemmelavede løsninger, skal du købe færdigt værktøj. Fordelen ved sådanne sammensætninger sælges i næsten alle butiksmaterialer. Populære valgmuligheder er:

 1. Probel er et vaskemiddelkoncentrat til opløsning af gipsstøv og kridt. Efterlader ikke pletter og hvidhed. Bruges til rengøring af overflader med hånd og maskine.
 2. "Metylan" og "Quelyd Dissoucol" - bruges til at fjerne kridt og gips hvidvask samt gammel tapet. Fås i bekvemme beholdere med 0,25 og 0,5 liter. Fortyndes med vand i et forhold på 1:10.
 3. "Alfa-20" - klæber med kridt og mere fugtighedsbestandigt - kalk hvidvask. Bruges ofte ved rengøring efter reparation.

Mange produkter er lavet på basis af lim og påført overfladen med en pensel. Efter tørring fjernes opløsningerne let sammen med hvidvaskning. Til disse formål skal du bruge en konventionel spatel.

Fordelene ved disse løsninger - nem forberedelse (læs kun vejledningen) og eksponeringshastigheden. Den største ulempe er toksiciteten hos de fleste af produkterne og deres høje pris (især hvis du sammenligner dem med selvforberedte blandinger).

Hvor meget tid skal jeg fjerne før stikkende tapet

Hvis du vil lim tapetet, skal du være opmærksom på, at det hårde arbejde med forberedelsen af ​​overfladen tager 2-3 dage afhængigt af rummets størrelse. På dette tidspunkt er fjernelsen af ​​det gamle hvidvaskemiddel, fyldningen af ​​hullerne (hvis det er tilfældet), anvendelse og tørring af primeren inkluderet.

Efterbehandling hvidvaskning

Det sidste trin for hver metode til fjernelse af hvidvaskning - vaskning af arbejdsfladen. Du kan klare denne opgave ved at bruge en svamp og et bassin af varmt vand. Når væggene er tørre, løber du hånden over dem. Hvis det efterfølgende forbliver rent, så arbejdet er lavet af høj kvalitet.

Sikkerhedsregler

Personer, der arbejder indendørs, bør være sikre, så forbered dem:

 • respirator;
 • gummihandsker;
 • sikkerhedsbriller;
 • specielle tøj, hovedbeklædning.

Alle whitewash-fjernelsesmetoder er enkle og effektive på samme tid. Folkprodukter af egen produktion vil spare dig for unødvendige udgifter, og købte kompositioner er repræsenteret af koncentrater. Derfor er en pakke tilstrækkelig til et stort område af den behandlede overflade.

Probel whitewash remover

Vask koncentreret for at fjerne gipsstøv

CGR nr. RU.67.CO.01.015.E.003761.05.12 af 16. maj 2012 Ikke omfattet af obligatorisk certificering og erklæring

Vask koncentreret for at fjerne plasterstøv

Formål: at vaske forskellige overflader efter opførelse og reparation samt vaskelofter, gulve og vægge. Det anbefales at rengøre byggepladser efter hvidvaskning, hygrostrate og andre arbejder. Gælder for at fjerne pletter fra andre vaskemidler på glatte overflader.

Omfang: Bygninger og strukturer til forskellige formål i processen og efter opførelse og reparation.

Egenskaber: Flydende neutralt lavskumskoncentrat. Effektivt binder kridtstøv på vandtætte overflader. Fjerner husholdningsforurening. Binder salthårdhed. Forlader ikke pletter. Bionedbrydelig. Brand og eksplosionssikre. Fryses, efter at afrimningsegenskaber er bevaret.

Anvendelsesmåde: Forbered en opløsning. Vasketemperaturen er 20-60 ° С. Anvendes ved sprøjtning eller hånd. Påfør på overfladen og tør den tørre. Den maksimale fortynding er 1: 100 (10 ml + 990 ml vand = 1 l 1% opløsning) for at fjerne forurenende stoffer, samt at fjerne rengøringsstrimler på den glansede flise.

Bemærk: Den optimale koncentration bestemmes af mængden af ​​gipsstøv, overfladetype og andre vaskeforhold.

Nøglefunktioner:

Densitet: 1,01 g / cm3 ved 20 ° C.

PH-værdi på 1% opløsning: 7,0 ± 0,5

Forebyggende foranstaltninger: Anvendes strengt i overensstemmelse med de angivne måder. Brug og brug gummihandsker under arbejdet. Undgå indånding ved sprøjtning, indtagelse og øjenkontakt. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles med vand, om nødvendigt kontakt læge.

Opbevaring: Tæt lukket i originalemballagen på et mørkt, tørt sted, adskilt fra mad og foder.

Udløbsdato: 2 år fra fremstillingsdatoen (under forudsætning af transport og opbevaring).

Sådan vasker du hvidvask fra loftet - 2 arbejdsmetoder

Før du anvender malingen på loftet eller bygningsblandinger, skal du fjerne det gamle hvidvaskemiddel. Det reducerer adhæsionen af ​​materialer, hvilket fører til ægteskabet af det udførte arbejde. Over tid kan det nye dekorationsmateriale på steder falde af eller afskrække. Vi bliver nødt til at reparere problemområder. Selvom hvidvaskningen påføres med et tyndt lag, er det bedre at være sikkert og bruge tid på at fjerne det, for ikke at mindes efterbehandling i mange år.

Vask fjernelse metoder

Ved den tørre metode til at fjerne lime eller kridt fra loftet, brug en trowel og hammer, mølle eller konstruktion rivemaskine. Det er bekvemt at arbejde med en trowel (spatel), når det færdige lag er gammelt og på nogle steder peels off. Elværktøjet håndterer ethvert materiale og reducerer arbejdets varighed betydeligt.

Før du tager loftoverfladen til sin oprindelige tilstand, tager de alle møbler ud af rummet, og den, der ikke kan flyttes, er sikkert dækket af en tyk klud. Derefter lægges beskyttelsestøj og beskyttelsesudstyr på plads for ikke at sluge støvet og beskytte synenes organer mod irritation og indtræk af små kalkstykker i dem.

Den våde metode indebærer brug af varmt vand med stoffer tilsat det, der forbedrer fjernelsen af ​​den gamle belægning, eller uden dem, anvendelse af specielle løsninger, kommercielt tilgængelige i afdelinger af husholdningskemikalier. Metoden er god i fravær af støv, og i hastighed tager det et sted mellem fjernelse af hvidvaskningen med en mølle og trowel.

Værktøj og materialer

Afhængigt af valget af metoden til fjernelse af topcoatet skal du bruge følgende sæt af værktøjer og materialer:

 • Slibemaskine til gips og beton eller bygningsrist
 • Spatel og hammer;
 • Beholder til vand;
 • Rulle- eller sprøjteflaske;
 • trappestige;
 • Svampe og klude;
 • Beskyttelsesudstyr.

En detaljeret gennemgang af hvordan man vælger hvidvaskning til loftet - læses i en separat artikel.

1. Tør metode

Frigør rummet: tag møblerne ud, fjern malerierne, ure, sluk rummet, tag lyskildens kontakter ud og fjern dem i reparationsperioden. Alt det, du ikke kan udholde, for eksempel en indbygget garderobe - dække med en tyk klud og fastgør dens ender med duct tape. Beskyt gulvet ved at sprede plastfolie. Tag på dit beskyttelsesudstyr og kom på arbejde:

 1. Installer sandpapir med grove korn på slibeskiven;
 2. Langsom rotationsbevægelser, der starter fra ethvert sted, udfører bearbejdning af loftet, presser værktøjet tæt på det;
 3. Før du påfører en ny belægning, våd overfladen med en dyb gennemtrængnings primer ved hjælp af en rulle, en bred børste eller en sprayflaske.
 4. Hvis hvidvaskestykkerne afviger let, skal du bruge en spatel og en hammer og tappe det let på loftet på steder, hvor belægningen er sværere at eksfoliere. Tag resten af ​​materialet ud med et bluspapir.

Bemærk: Brug af maskine metode anbefales at fjerne lime whitewash. Cretaceous let elimineres med en svamp og vand. Stryg fingeren over loftet for at bestemme typen af ​​dækning. Kridt vil forblive på det, men kalk er ikke eller i en mindste mængde.

2. Våd metode

For at fjerne hvidvask skal du have varmt vand. Hvis belægningen ikke efterlader det, tilsættes hjælpestoffer - eddike, ammoniak, badeskum eller vaskemiddel, sodavand. Altså:

 1. Indtast en spand eller et varmt vand og helst i en flaske med en spray monteret på nakken;
 2. Behandl overfladen af ​​loftet med en fugtig svamp, børste, rulle eller spray. Vent 10 minutter;
 3. Re-våd loftet;
 4. Efter 5 minutter begynder du at fjerne den gamle hvidvaskning ved hjælp af en spatel, og derudover befugtning af de behandlede områder med vand
 5. Vask resten af ​​stoffet med en svamp, skyll det regelmæssigt i vand.

Hvis det ikke var muligt at opnå resultatet, tilsættes 5 liter vand ved 50 ° С:

 • 2-3 skeer ammoniak;
 • Soda fortyndet i vand i et forhold på 3: 1;
 • 2 spiseskefulde eddike;
 • 2-3 dæk af vaskemiddel.

Påfør den resulterende opløsning i loftet og fjern hvidvaskningen ved hjælp af den ovenfor beskrevne teknologi.

Tip: Ønsker du mindre stress? Tilsæt 50 ml vaskemiddel med overfladeaktive midler til 5 liter vand. Påfør mørtel til loftet og vent 10 minutter. Fjern hvidvask med en svamp, hæld derefter 1-2 spsk eddike i vandet og våd overfladen med det for at fjerne det øverste lag. Prime primeren.

Brug af specialiserede værktøjer

Professionelle rengøringsmidler, såsom Quelyd Dissoucol eller Cleaning (Probel, Alfa-20), hjælper med hurtigt at slippe af med hvidvask. En flaske Quelyd Dissoucol, nok til at behandle loftet, op til 100 m 2. Omtrentlige indikatorer og andre koncentrater.

Quelyd Dissoucol instruktioner til brug

 • Indtast en spand 12-14 liter vand, temperatur 30-40 grader;
 • Tilsæt den 1 flaske stof (250 ml);
 • Damp loftet rigeligt og vent 10-15 minutter;
 • Fjern dækslet med en svamp eller spatel. Om nødvendigt skyler loftet igen.

Rengøring (Alfa-20) instruktioner til brug

 • Fortynd koncentratet med vand i et forhold på 1:10;
 • Påfør opløsningen til loftet og vent 10 minutter;
 • Afhængig af lagtykkelsen skal du bruge en svamp eller trowel til at fjerne den.

Værktøjet er velegnet til fjernelse af kalk hvidtvasket, som er mere fugtighedsbestandigt, i modsætning til kridt. Det kan bruges, herunder til rengøring af VVS.

Rengøring (Probel)

Stoffet fjerner effektivt kridt og gips. Fortynding med vand og anvendelsesmetode ligner Alfa-20 koncentrat. Væske kan bruges til at fjerne tapetet. Dens fordel er evnen til at trænge dybt ind i hvidvaskestrukturen på grund af tilstedeværelsen af ​​overfladeaktive midler i sammensætningen, som det resultat, som det let exfolierer.

Omkostningerne ved en 5-liters Probel-beholder er 500-600 rubler, Quelyd Dissoucol (250 ml) er 300-350 rubler. Brug af professionelle værktøjer er en fantastisk måde at opnå effektive resultater på kort tid.

Hvordan og hvad man skal vaske hvidvaskningen fra loftet hurtigt: måder, det bedste middel til at fjerne hvidvask

Hvordan og hvad man skal vaske af, hvidvaskes hurtigt fra loftet: måder, de bedste midler til at fjerne hvidvask, tips, videoer. Sådan tilberedes loftet for hvidvaskning: fjernelse af det gamle hvidvaskemiddel, forsegling af revner, kittet til hvidvaskning, instruktioner.

Fjernelse af whitewash fra loftet er et ret omhyggeligt job, der tager tid og en vis eksponering. Også du bliver nødt til at håndtere en masse støv og støv. Vær forberedt på at blive snavset og forberede arbejdstøj. Nedenfor betragtes de bedste måder at fjerne hvidvask fra loftet.

Hvordan og hvad man skal vaske hvidvaskningen fra loftet hurtigt: måder

Hvis du ikke er klar til at bruge mange penge på fjernelse af whitewash, kan du bruge traditionelle metoder.

Vaskfjernelsesmetoder:

 • Ved hjælp af en svamp og vand. Denne metode er kun egnet, hvis du bruger kalk hvidvask. Det fjernes meget hurtigere og lettere kalk. Du skal bare fugte svampen i vand, sprøjte et lag vand på hvidvaskningen, vent lidt. Derefter skal du blot vaske hvidt vand og forsigtigt slette det fra overfladen.
 • Erfarne håndværkere anbefaler at fjerne kalk hvidvask med sodavand og sæbe. For at forberede opløsningen skal du male en revet sæbe og opløse to spiseskefulde chips i en liter vand. Yderligere introduceres 5 spiseskefulde soda i denne blanding. Svampen er imprægneret med denne opløsning, lidt af stoffet sprøjtes på loftet, og det vaskes også af. Hvis laget er tyk nok, skal du lægge meget mørtel på loftet, så det er drænet, og derefter med en spatel, fjern hvidt lag.
 • En anden god måde er at bruge en spatel. Det er velegnet, hvis du hvidkalkede loftet flere gange, og der er et anstændigt lag hvidvask på den. I dette tilfælde er det ret vanskeligt at vaske det af ved friktion. Derfor er det nemmest for dig at fjerne det gennemblødte hvidvaskemiddel med en spatel. For at gøre dette, fugter loftet med vand og skraber alt ud af overfladen. Det er nødvendigt, at hvidvaskningen er godt gennemblødt.
 • En af de interessante og usædvanlige måder er brugen af ​​pasta og aviser. For at fjerne hvidvaskningen skal du smøre aviserne med den tilberedte pasta og klæbe dem til loftet. Glem ikke at forlade kanterne. Efter at pastaen er helt tør, vil avisernes kanter strække sig. Således bliver hvidvaskningen fjernet sammen med aviserne. Dette er den nemmeste måde at undgå store mængder støv på, og på kort tid at fjerne hvidvask fra loftet med den mindste indsats.
Fjernelse af hvidvask fra loftet

Det bedste middel til hurtigt at fjerne det gamle hvidvask fra loftet: En liste med navnene og opskrifterne til brug

Der er masser af værktøjer til at fjerne hvidvask, som kan købes i butikken. De er ret effektive, designet til at minimere tid og kræfter til at reparere. Nedenfor er en liste over sådanne værktøjer:

 • Alpha 20. Dette er en speciel løsning, der sælges i fem liters kapsler. Det er designet ikke kun for at fjerne whitewash, men også til implementering af nogle andre manipulationer i forbindelse med reparationen. Det er nødvendigt at fortynde midlet i vand i forholdet 1:10 til 1: 100 og påsæt agenten i loftet. Herefter vaskes overfladen, det vil sige en hvidvask, som derefter fjernes med en spatel. Det er værd at bemærke, at dette værktøj oftest bruges til at fjerne lime hvidvask og ikke kridt.
 • Bromid. Det sælges i små beholdere og sælges i små beholdere til en halv liter. Fortyndes med vand i et forhold på 1:10. Det påføres på overfladen af ​​loftet og fjernes med en spatel.
 • Gap. Specialværktøj til fjernelse af hvidvask fra loftet. Fortyndes i vand og vasker belægningen ved hjælp af en skurepude. Derefter fjernes det allerede gennemvædet belægningslag med en spatel.
Reparation i rummet

Sådan tilberedes loftet for hvidvaskning: tætnings revner, instruktion

Forsegling af revner er lavet start kittet, samt alabaster. Det bruges i tilfælde af at du skifter ledninger, og du har stadig nok dybe revner i loftet.

Instruktioner:

 • Efter kokken fjernede du hvidvaskningen fra loftet, du skal forberede overfladen til yderligere hvidvaskning eller maling. Derfor, hvis loftet har små revner eller huler, skal du justere dem.
 • Hvis du har mistanke om, at der er områder i loftet med hulrum inde, skal du trykke på disse steder ved hjælp af at trykke og fjerne materiale, der ikke holder godt. For at gøre dette kan du bruge en spatel eller en skruetrækker. Otkovyryayte kittet, der ikke holder godt.
 • Derefter kan du fastsætte det forstærkende net på loftet og justere startgipset.
 • Du kan købe en færdigblanding fortyndet med vand i en spand i form af en pasta. Du kan tilberede dig selv fra en tør blanding med tilsætning af vand. Nogle gange er der dannet revner i forbindelse med loft og vægge, så du kan bruge en skruetrækker til at opdage dem. Bare hold pladsen på leddene.
 • Ved hjælp af en vinkelspatel påføres der også et tykt lag af startkittet. Først efter tørring udføres endelig behandling og slibning af loftet.
Fjernelse af hvidvaskning

Sådan tilberedes loftet til hvidvaskning: kitt til hvidvaskning, instruktioner

Instruktioner:

 • Du skal anvende et tykt lag af startkittet. Dens tykkelse skal være stor nok. Forsøg ikke at justere alt så smidigt som muligt. Du vil ikke kunne gøre dette, fordi selve materialet ikke er beregnet til dette. Din opgave er at fjerne forskellen i loftsniveauforskellene så meget som muligt og helt fylde hullerne og revnerne.
 • Derefter, når kittet tørrer, skal du anvende et lag af primer. Anvend derefter et tyndt lag af kitt direkte. Den indeholder fine partikler, så justeringen er meget enkel.
 • Når det færdige tynd tørrer, er det nødvendigt at sænke loftet med smaragdpapir. Hvis revnerne var store nok eller dråberne er betydelige, og der er også meget dybe, store revner i loftet, så er det bedst at bruge et forstærkningsnet til justering.
 • Det er fastgjort i loftet og et lag af kittet anbringes direkte på det. I sluttrin, efter slibning, er det nødvendigt at anvende to lag af primer. Først efter den fuldstændige tørring af disse lag er malingen eller hvidvaskning af loftet.
Loft forberedelse

Hvordan og hvad man skal vaske af, hvidvaskes hurtigt fra loftet og forbereder loftet til hvidvaskning: nyttige tips

Fjernelse af hvidvask er en ret omhyggeligt beskidt proces, så det er nødvendigt at beskytte resten af ​​værelserne og dig selv mod støv.

Tips:

 • Inden du vasker hvidvaskningen fra loftet, skal du dække og pakke møblerne med film eller fjerne det fra rummet. Sørg også for at vedhæfte filmen til vinduet, fordi du risikerer at ridse vinduet og ødelægge glasset.
 • Beskyt døren, du skal holde båndet, men båndet til døren. Der er specielle film, der sælges i hardware butikker og er ganske billigt. Men det vil hjælpe med at beskytte dine møbler, vinduer og døre mod forurening. Brug tøj, du kan bære en maske og plastikbriller for at beskytte dine øjne mod støv. Vælg metoder, der indebærer minimal støvgenerering.
 • Hvis det er muligt, køb specialværktøj til vask. Fordi de i høj grad fremskynder reparationsprocessen og reducerer omkostningerne ved disse værker.
 • Efter anvendelse af sådanne midler fjernes hvidvaskning i lag med en spatel. Du skal bruge to forskellige spatler, den første med en bred kniv og den anden med en smal. For at fjerne hvidvask fra vanskelige steder.
Fjernelse af hvidvaskning

Fjernelse af hvidvask fra loftet er en ganske omhyggelig proces. Derfor bliver du nødt til at arbejde hårdt for at forenkle opgaven. Brug en af ​​vores måder. Vi anbefaler at fjerne hvidvask ved hjælp af pasta og aviser samt brug af specialværktøjer.

Fjern hvidvask fra loftet. Måske er der nogle tricks.

2Uluru, hvordan klarte du at klare dette gule lag? Forresten, hvad slog det af? Spatel?
Det lader til, at jeg også skal rive det ud. Jeg vil gerne prøve en bor med en stiv børste, se hvad der sker.

Blå farve - fra priming med en opløsning af kobbersulfat i vand. Dette gøres for at sikre bedre vedhæftning af efterfølgende finish. Indtast følgende gips eller tapet.

Og hvorfor skal du fjerne hele denne hvidvask? Gips?
Hvad skal du så gøre?

Jeg skød på væggene udenfor med en økse. Til gipset kogte.

sunrise777 skrev:
Og hvorfor skal du fjerne hele denne hvidvask? Gips?
Hvad skal du så gøre?

I rummet - tapet til maleri, og i køkkenet - sandsynligvis skumfliser.

Hvis dette blå lag var holdbart, så er det nok forgæves, at du skyder. Jeg ville ikke tage billeder. Og primet og limede det.
Generelt skal øksen gå let. Det er kun nødvendigt at arbejde i en maske med briller og åndedrætsværn

sunrise777 skrev:
Hvis dette blå lag var holdbart, så er det nok forgæves, at du skyder. Jeg ville ikke tage billeder. Og primet og limede det.

Jeg tænker allerede på det.
Øksen er selvfølgelig god. Vil du finde det igen :-) Jeg spekulerer på, om der findes mere bekvemme tekniske midler til fjernelse af sådanne belægninger? I princippet er den samme scraper, kun med et håndtag, mere komfortabel (og måske med to), men med et skraberhældningsstyringssystem, et la-plan.

Marrab skrev:
2Uluru, hvordan klarte du at klare dette gule lag? Forresten, hvad slog det af? Spatel?
Det lader til, at jeg også skal rive det ud. Jeg vil gerne prøve en bor med en stiv børste, se hvad der sker.

Jeg holder stadig hvidvaskning. Jeg forsøgte at børste, spatel ridser kun pladen. Lagret af dette affald er ret tyndt, men holder til døden. Vand og en klud, bedst af alt, fra et gammelt terryhåndklæde, bliver gulvand.
Blade dårligt, du skal gnide hårdt. Armen bliver hurtigt træt, så præstationen er lav. Jeg ville ikke rive det ud, hvis jeg var sikker på, at alt ikke ville gå blærer efter primere og putties og whitewash. Og alt arbejdet ned i afløbet.

Uluru skrev:
Jeg ville ikke rive det ud, hvis jeg var sikker på, at alt ikke ville gå blærer efter primere og putties og whitewash. Og alt arbejdet ned i afløbet.

Jeg er sikker på, at det ikke vil blare. Det er kun nødvendigt at fjerne et fast klæbende lag, hvis vedhæftningen af ​​det efterfølgende materiale er også dårligt: ​​for eksempel emalje, maling før plasterning.

Heldige nogle!
Jeg har et loft over hele køkkenet var så godt malet med olie maling lige på betonpladen. En halvanden dag fumlede med en perforator og forskellige "manuelle" mejsler og slog alt ned :-)

Det eneste, der ikke fungerede for tadsjikerne i denne sag, og jeg kunne forestille mig, hvordan de ville slå det op. Og her er ingenting, okay.

Sådan fjerner du hvidvask?
Har brug for at holde fliser på væggene på badeværelset. Før det var muren hvidkalket. Fortæl mig hvordan man effektivt fjerner hvidvaskningen fra væggen, så du kan klæbe fliserne?

Godt vådt og rent med en spatel, vask derefter med en klud. Nogle vaskes straks og efterlader halvdelen af ​​hvidvaskningen på væggene - det er dårligt.

Våd bedre med en rulle med vand.

Pavell skrev:
Fortæl mig, hvordan du effektivt fjerner hvidvaskningen fra væggen.

Sasha L skrev:
god til våd og ren med en spatel,

Rengør stålkuglehænder eller i form af dyser på boret.
Skyl derefter grundigt.

Sådan fjerner du hvidvask?
Noget tårer meget. Hvad gør jeg forkert? Foto vedlagt

crcnarodru skrev:
Noget tårer meget. Hvad gør jeg forkert?

På det andet billede kan du se, hvad der går godt.
Du kan tyndere spatel.

2crcnarodru En spand med mere vand, en våd rulle er bedre. at rulle. Som våd, skarp trowel (bred mejsel) af godt stål og frem.

Og rip off til selve beton?
Hvidvask vaskes af med en lap og under det er en temmelig solid grå gips.

crcnarodru skrev:
Og rip off til selve beton?

Dette er bedre for dig - hvor meget og hvad du skal rive af. Og så er det muligt at "skubbe" armeringen.
Hvis gipset er stærkt, sidder fast på væggen, og glathed og fladhedsparametre af den plasterede mur passer dig, så er meningen at rive off?

Jeg fugtede med en spray til blomster, tog en papkasse, en lille spatel og en spatel på papen opsamlet denne grød, og derefter med en klud våd at rense.

Fjern hvidvask fra loftet. Måske er der nogle tricks.
Nuno fjern hvidvask (kridt) fra loftet i lejligheden.
Det plejede at blive vasket af. Langsom og beskidt.
Måske er der nogle vanskelige metoder?

Et låg på hovedet, briller på øjnene, et "næse" på næse og mund, en spatel til at skærpe hvert 5. minut, om en time vil du lave et værelse.
Det bliver snavset - desværre.

Rag slør ikke - den gamle og ubehagelige måde!
Jeg ved en god måde (jeg gjorde det flere gange, jeg er tilfreds). Især hvis whitewash-laget er tykt.
instrumenter:

 • spray (til vand);
 • metal spatel 10-20 cm;

en lille plastskål til opsamling af det faldne hvidvaskemiddel.
Fugt først med masser af vand fra sprøjtedelen af ​​loftet, hvorfra du vil fjerne
hvidvaskning (1-2 m2), hvidvask "svulme", ​​tag derefter metalspatelen i din højre hånd i venstre håndvaske og i en vinkel til loftet, begynd forsigtigt at fjerne hvidvaskningen (lige op til komfuret eller til kittet). Dette bør gøres omhyggeligt for ikke at forlade ridser og fordybninger. Hvidvaskning mens du hælder i bassinet.
Derefter forbliver det for at fjerne de resterende hvidvaskestoffer med en våd klud.
Spatelens bredde varierer afhængig af kombinationen af ​​hvidvaskekvaliteten / nemme fjernelse. Jo bredere trowel, jo højere kvalitet, men jo sværere er det at fjerne.

På samme måde opdaterede jeg det gamle hvidkalkede loft (for ikke at gøre en lang reparation). Kun han tog ikke af hele hvidvaskeslaget, men kun et tyndt lag (det mest støvede og snavset) og vask derefter lidt med en fugtig klud. Efter proceduren ser loftet ud efter hvidvaskning.

Sådan fjerner du uafhængigt hvidvask fra loftet

Problemet med reparation lyder altid meget spændende, og hvis du selv også ønsker at udføre alle de nødvendige foranstaltninger, vil ansvaret fordoble. I denne artikel vil vi diskutere et af de mest almindelige forberedende aspekter ved opdatering af dit hjem - fjernelsen af ​​den gamle hvidvaskning. Ved første øjekast synes alt at være ekstremt enkelt og forståeligt, men for at arbejdet skal kunne gøres hurtigt og nemt, er det værd at vide om nogle af nuancerne i implementeringen. Lad os se på dette problem trin for trin.

Hvorfor vaske af hvidvaskningen

Hvis du planlægger at udføre reparationer i henhold til de nyeste modetrends og ved hjælp af moderne materialer af høj kvalitet, er det sandsynligt, at du ikke behøver at fjerne den gamle hvidvaskning (du kan f.eks. Bare installere et hængende loft over det). Der er imidlertid en række andre tilfælde, hvor korrekt forberedelse af overfladen ikke kan undgås.

 • før du måler loftet eller klæber det med tapet, da et lag af kalk signifikant svækker adhæsionen af ​​disse materialer til overfladen;
 • før re-whitewashing, men ved hjælp af en anden sammensætning (vedhæftning til det foregående materiale kan være kortvarigt);
 • før reparation af led (kitt, plastering) eller fjernelse af revner
 • før installation af lyd eller varmeisolering belægning;
 • når pletter af sod, rust (fra strømmen af ​​rør) eller skimmel optræder, som er vanskelige at dække, og det er bedre at fjerne dem straks, så de ikke vises i fremtiden.

Nødvendige materialer og værktøjer

Valget af specifikke materialer og værktøjer til fjernelse af hvidvask er afhængig af den metode, du valgte at fjerne den, men oftest vil det være uundværligt:

 • spatel (helst med et bredt smalt blad);
 • skraber med et langt håndtag (bruges til overfladebehandling i vanskelige steder);
 • en rulle til fugtning af loftet og en vandtank (om nødvendigt kan du tilføje det angivne sæt med en sprøjtepistol);
 • svamp til vask af hvidvask;
 • stige eller trinladder
 • Personligt beskyttelsesudstyr: lukket tøj, beskyttelsesbriller, åndedrætsværn eller gasbind.
Hvis du beslutter dig for at fjerne den gamle belægning ved hjælp af specialværktøjer, så skal du i en ekstra ordre købe en børste til at anvende dem og kemikalierne selv.

Forberedende arbejde

Reparation er næsten altid støv og snavs, for at gøre det lettere at reparere rengøringen efter reparation, skal du ordentligt forberede rummet.

 • Først skal du tage møblerne ud eller dække den med plastikfolie.
 • For det andet skal du sørge for at demontere lysekronen, brochurer, malerier og andet indvendigt tilbehør, som kan blive påvirket under dit arbejde.
 • For det tredje skal du under filmen også skjule alle de strukturelle elementer, som sædvanligvis præsenteres i form af døre, vinduer, kolonner eller andre komponenter i rummet.

Det er obligatorisk at slukke for elektriciteten, især hvis du bruger flydende materialer, som strømmer langs væggene i dit arbejde.

Ved afslutningen af ​​forberedelserne forbliver det kun at indsamle alle nødvendige værktøjer og materialer, og du kan fortsætte med at arbejde.

Sådan vaskes hvidvask

Traditionelt kan metoderne til fjernelse af det gamle hvide vaskelag opdeles i to typer: tørt og vådt, selvom i hver af disse muligheder kan nogle underarter desuden identificeres.

Vask af med vand

Vask hvidvask med varmt vand er den ældste og nemmeste måde at løse dette problem på. Alt du behøver er en spand vand og en svamp, og for at fjerne en særdeles resistent belægning kan du desuden opløse salt i en væske i et forhold på 1 kg pr. 10 liter.

Som et alternativ kan du forberede en blanding af 3 spsk. l. ethvert vaskepulver, fem af samme ske sodavand og 10 liter vand. Den færdige løsning påføres på loftet med en rulle eller børste og skylles med en svamp, og proceduren udføres, indtil den stopper med at smøre med lime. På vanskelige steder hvor rullen simpelthen ikke er nok, kan du bruge en sprøjtepistol og en børste, hver gang du forlader det befugtede område, indtil det er helt vådt. Blødt hvidvask kan nemt fjernes med en konventionel spatel eller en metalbørste. Så snart hele loftet er renset, er kalkresterne meget let afvaskede med en svamp fugtet med vand.

skraber

Brugen af ​​en scraper kan tilskrives den tidligere omtalte "tørre" metode til udførelse af opgaven. Der er ikke noget trick i et sådant tilfælde, og alt hvad der kræves af dig er at gnide loftet med det angivne værktøj, skrabe kalk efter en del af det. Selvfølgelig vil der i dette tilfælde være meget mere støv, så du skal straks bruge åndedrætsværn.

For at undgå at falde i stykker af hvidvask på gulvet, kan du tilføje den valgte skraber med en separat beholder, skruet til spatelen med ledning. Som følge heraf bliver hele hvidvaskningen droppet omgående ind i beholderen og spredes ikke rundt i rummet.

Ulemperne ved at anvende en skraber indbefatter den samme fysiske aktivitet som ved anvendelse af "våd" fremgangsmåden såvel som muligheden for at komme ind i små partikler af kalk i luftvejene, hvilket selvfølgelig er yderst uønsket.

Rengøring med pasta

For at minimere mængden af ​​støv, når du udfører alle de ovenfor beskrevne rengøringsaktiviteter, skal du prøve at klargøre en pasta. Gør det nemt, fortynd kun 2 spsk. l. mel (eller stivelse) i 1 liter vand, tilsæt derefter blandingen til kogende vand og bland til en viskos stat.

Den resulterende blanding skal påføres på loftet med en børste og lade i 15 minutter tørre. Hvidvasken imprægneret med pasta fjernes let med en spatel, og resten af ​​blandingen vaskes af med en svamp fugtet med sæbevand.

Udskift selvforberedt klæbemiddel sammensætning kan være den sædvanlige tapetlim, fortyndet to gange mindre end det, der kræves af instruktionen. Faktisk har en sådan sammensætning samme egenskaber som hjemmelavet pasta, og det er billigt. Fra ulemperne ved denne metode kan vi skelne procesens kompleksitet på grund af behovet for at forberede en pasta, selvom det i sandhed er en lille smule.

Brug papir

Kogt pasta kan også bruges som et lag mellem loftet og aviserne. Papirarkene smurt af ham limes til loftet på en sådan måde, at den ene kant af hver af dem forbliver fri. Efter en kort ventetid skal du rive alle plader af og vaske rester af kalk med rent vand.

Ideelt set bør aviserne limes med et andet lag, der dækker toppen med en klæbrig sammensætning, selv om denne mulighed ikke garanterer fuldstændig rengøring af overfladen fra hvidvaskning. Under alle omstændigheder skal du også vaske loftet med rent vand og forsøge at fjerne ikke kun hvidvaskningen, men også pastaen selv.

Måske er dette den største ulempe ved at bruge en sådan blanding, der forresten fuldt ud kompenseres af manglen på meget støv og snavs i rummet.

Rengøringsløsninger

På trods af de mange færdige løsninger designet til hurtig og høj kvalitet fjernelse af hvidvask fra loftet (vi snakker om dem senere), kan du lave et passende værktøj derhjemme. Overvej nogle af de mest kendte muligheder for sådanne opskrifter.

Mulighed 1. I 5 liter rent vand skal du opløse to hætter af badeskum og tilsæt 1 ss. l. 9% eddike. Den resulterende sammensætning behandles alle områder af loftet, idet man forsøger at opnå maksimal befugtning af whitewash-laget. Gennemtrængt belægning er let at fjerne med en skraber eller trowel.

Mulighed 2. Hvis der blev brugt kridt i stedet for kalk til hvidvaskning af loftet og derefter forberede "vask" er det bedre at lave saltopløsning, hvoraf et kilo fortyndes i en spand varmt vand og påføres på overfladen af ​​loftet med en rulle. Efter fjernelse af det gennemblødte hvidvaskemiddel med en spatel, er det kun for at skylle overfladen med varmt vand ved hjælp af en klud eller en mopp.

Særlige midler

Hvis du ikke ønsker at bruge hjemmelavede kompositioner, så kan du købe færdige værktøjer til at fjerne hvidvask. De kan findes i næsten ethvert butiksmateriale, og de mest populære muligheder omfatter følgende:

 1. "Probel" - designet til at fjerne gips og kridtbelægning samt fjerne støv.
 2. "Metylan" og "Quelyd Dissoucol" - bruges til at fjerne hvidvask og tapet.

 • "Alfa-20" - klarer sig godt med hvidvaskning (det er ligegyldigt, om det er lavet med kridt eller kalk) og rengøring efter reparation.
 • De fleste af disse specialværktøjer er tilberedt på en limbase og påføres på loftet med en børste. Efter tørring kan sammensætningen let rengøres sammen med hvidvaskning, for hvilken den sædvanlige spatel anvendes.

  De utvivlsomme fordele ved en sådan løsning omfatter lette forberedelser (læs vejledningen) og hastigheden af ​​alle færdige produkter, og blandt de største ulemper er kun nogle af dem eller de høje omkostninger (især i sammenligning med muligheden for at klargøre en pasta).

  Sikkerhedsforanstaltninger

  Uanset hvor svært du forsøger at fjerne det gamle hvidvaskemiddel med en minimal mængde støv og snavs, kan du ikke helt slippe af med dem. Derfor er det meget ønskeligt at beskytte dig mod at indånde mikroskopiske partikler af kalk eller kridt, før du går videre til aktive handlinger.

  Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge en åndedrætsværn, men i ekstreme tilfælde er en flerlags gazeforbinding også egnet. Plastikbriller, handsker og tykke tøj bruges almindeligt til at beskytte øjne og udsatte dele af kroppen. Du kan også tænde for hooden, men den er ikke tilgængelig i alle værelser.

  Forbereder på at fungere ordentligt og vælger den mest effektive måde at fjerne den gamle hvidvask på, skal du sørge for, at reparationen ikke er så dårlig som det ser ud ved første øjekast.

  Video: Sådan fjernes hvidvask fra loftet

  Fjern hvidvask fra loftet. Måske er der nogle tricks.

  2Uluru, hvordan klarte du at klare dette gule lag? Forresten, hvad slog det af? Spatel?
  Det lader til, at jeg også skal rive det ud. Jeg vil gerne prøve en bor med en stiv børste, se hvad der sker.

  Blå farve - fra priming med en opløsning af kobbersulfat i vand. Dette gøres for at sikre bedre vedhæftning af efterfølgende finish. Indtast følgende gips eller tapet.

  Og hvorfor skal du fjerne hele denne hvidvask? Gips?
  Hvad skal du så gøre?

  Jeg skød på væggene udenfor med en økse. Til gipset kogte.

  sunrise777 skrev:
  Og hvorfor skal du fjerne hele denne hvidvask? Gips?
  Hvad skal du så gøre?

  I rummet - tapet til maleri, og i køkkenet - sandsynligvis skumfliser.

  Hvis dette blå lag var holdbart, så er det nok forgæves, at du skyder. Jeg ville ikke tage billeder. Og primet og limede det.
  Generelt skal øksen gå let. Det er kun nødvendigt at arbejde i en maske med briller og åndedrætsværn

  sunrise777 skrev:
  Hvis dette blå lag var holdbart, så er det nok forgæves, at du skyder. Jeg ville ikke tage billeder. Og primet og limede det.

  Jeg tænker allerede på det.
  Øksen er selvfølgelig god. Vil du finde det igen :-) Jeg spekulerer på, om der findes mere bekvemme tekniske midler til fjernelse af sådanne belægninger? I princippet er den samme scraper, kun med et håndtag, mere komfortabel (og måske med to), men med et skraberhældningsstyringssystem, et la-plan.

  Marrab skrev:
  2Uluru, hvordan klarte du at klare dette gule lag? Forresten, hvad slog det af? Spatel?
  Det lader til, at jeg også skal rive det ud. Jeg vil gerne prøve en bor med en stiv børste, se hvad der sker.

  Jeg holder stadig hvidvaskning. Jeg forsøgte at børste, spatel ridser kun pladen. Lagret af dette affald er ret tyndt, men holder til døden. Vand og en klud, bedst af alt, fra et gammelt terryhåndklæde, bliver gulvand.
  Blade dårligt, du skal gnide hårdt. Armen bliver hurtigt træt, så præstationen er lav. Jeg ville ikke rive det ud, hvis jeg var sikker på, at alt ikke ville gå blærer efter primere og putties og whitewash. Og alt arbejdet ned i afløbet.

  Uluru skrev:
  Jeg ville ikke rive det ud, hvis jeg var sikker på, at alt ikke ville gå blærer efter primere og putties og whitewash. Og alt arbejdet ned i afløbet.

  Jeg er sikker på, at det ikke vil blare. Det er kun nødvendigt at fjerne et fast klæbende lag, hvis vedhæftningen af ​​det efterfølgende materiale er også dårligt: ​​for eksempel emalje, maling før plasterning.

  Heldige nogle!
  Jeg har et loft over hele køkkenet var så godt malet med olie maling lige på betonpladen. En halvanden dag fumlede med en perforator og forskellige "manuelle" mejsler og slog alt ned :-)

  Det eneste, der ikke fungerede for tadsjikerne i denne sag, og jeg kunne forestille mig, hvordan de ville slå det op. Og her er ingenting, okay.

  Sådan fjerner du hvidvask?
  Har brug for at holde fliser på væggene på badeværelset. Før det var muren hvidkalket. Fortæl mig hvordan man effektivt fjerner hvidvaskningen fra væggen, så du kan klæbe fliserne?

  Godt vådt og rent med en spatel, vask derefter med en klud. Nogle vaskes straks og efterlader halvdelen af ​​hvidvaskningen på væggene - det er dårligt.

  Våd bedre med en rulle med vand.

  Pavell skrev:
  Fortæl mig, hvordan du effektivt fjerner hvidvaskningen fra væggen.

  Sasha L skrev:
  god til våd og ren med en spatel,

  Rengør stålkuglehænder eller i form af dyser på boret.
  Skyl derefter grundigt.

  Sådan fjerner du hvidvask?
  Noget tårer meget. Hvad gør jeg forkert? Foto vedlagt

  crcnarodru skrev:
  Noget tårer meget. Hvad gør jeg forkert?

  På det andet billede kan du se, hvad der går godt.
  Du kan tyndere spatel.

  2crcnarodru En spand med mere vand, en våd rulle er bedre. at rulle. Som våd, skarp trowel (bred mejsel) af godt stål og frem.

  Og rip off til selve beton?
  Hvidvask vaskes af med en lap og under det er en temmelig solid grå gips.

  crcnarodru skrev:
  Og rip off til selve beton?

  Dette er bedre for dig - hvor meget og hvad du skal rive af. Og så er det muligt at "skubbe" armeringen.
  Hvis gipset er stærkt, sidder fast på væggen, og glathed og fladhedsparametre af den plasterede mur passer dig, så er meningen at rive off?

  Jeg fugtede med en spray til blomster, tog en papkasse, en lille spatel og en spatel på papen opsamlet denne grød, og derefter med en klud våd at rense.

  Fjern hvidvask fra loftet. Måske er der nogle tricks.
  Nuno fjern hvidvask (kridt) fra loftet i lejligheden.
  Det plejede at blive vasket af. Langsom og beskidt.
  Måske er der nogle vanskelige metoder?

  Et låg på hovedet, briller på øjnene, et "næse" på næse og mund, en spatel til at skærpe hvert 5. minut, om en time vil du lave et værelse.
  Det bliver snavset - desværre.

  Rag slør ikke - den gamle og ubehagelige måde!
  Jeg ved en god måde (jeg gjorde det flere gange, jeg er tilfreds). Især hvis whitewash-laget er tykt.
  instrumenter:

  • spray (til vand);
  • metal spatel 10-20 cm;

  en lille plastskål til opsamling af det faldne hvidvaskemiddel.
  Fugt først med masser af vand fra sprøjtedelen af ​​loftet, hvorfra du vil fjerne
  hvidvaskning (1-2 m2), hvidvask "svulme", ​​tag derefter metalspatelen i din højre hånd i venstre håndvaske og i en vinkel til loftet, begynd forsigtigt at fjerne hvidvaskningen (lige op til komfuret eller til kittet). Dette bør gøres omhyggeligt for ikke at forlade ridser og fordybninger. Hvidvaskning mens du hælder i bassinet.
  Derefter forbliver det for at fjerne de resterende hvidvaskestoffer med en våd klud.
  Spatelens bredde varierer afhængig af kombinationen af ​​hvidvaskekvaliteten / nemme fjernelse. Jo bredere trowel, jo højere kvalitet, men jo sværere er det at fjerne.

  På samme måde opdaterede jeg det gamle hvidkalkede loft (for ikke at gøre en lang reparation). Kun han tog ikke af hele hvidvaskeslaget, men kun et tyndt lag (det mest støvede og snavset) og vask derefter lidt med en fugtig klud. Efter proceduren ser loftet ud efter hvidvaskning.