8 bedste nathimmel projektorer med AliExpress

Feature Rating

I rangeringen af ​​de smukkeste ting i verden holder stjerneklar himmel i spidsen og vil ikke opgive sin position. Gløden af ​​blinkende stjerner hjælper med at drømme, at huske hyggelige øjeblikke og bare at hvile. Det er bare tid at se på stjernerne bliver mindre. Men da ønsket om at beundre dem ikke var tabt, opfandt folk en enhed, der skaber illusionen af ​​en stjerneklar himmel i et almindeligt rum.

I professionelle planetarier er illusionen af ​​de himmellegemer dannet på en kompleks måde. Optisk-mekaniske teknologier kombineres med mulighederne for projektion digitale enheder. Sådanne indretninger kan ikke være billige. Men dette mindskede ikke menneskets skændsel til at røre ved den smukke. Så var der hjemmeprojektorer af den stjerneklare himmel. Med deres hjælp kan du arrangere en nattehimmel på loftet og vægge i ethvert hjem.

Der er tre typer af sådanne enheder:

 1. nightlights projicerer i tilfældig rækkefølge forskellige lyspunkter: stjerner, silhuetter af figurer, nebulae;
 2. projektorer, der simulerer et nattehimmelkort, virkelige konstellationer;
 3. gadeprojektorer til udsmykning af bygninger.

Hvad angår prisfastsættelse, er de mest loyale kinesiske nattelivsprojektorer. De er gode til hjemmebrug. På Aliexpress er et sådant produkt enten i sektionen af ​​lysende legetøj eller blandt belysningsarmaturer. Oftest er det købt til børn. Derfor er hovedkravet for projektoren sikkerhed. Det blev primært taget i betragtning ved sammenlægningen af ​​rangordningen af ​​de bedste biler, der udgjorde den stjerneklare himmel. Også taget hensyn til sælgerens rating, antal salg, funktionalitet og prisoverensstemmelse med kvalitet.

De bedste nat lys projektorer stjernehimmel

Enheder fra denne gruppe er designet til at imødekomme astronomiske behov med minimal omkostning. Men de giver ikke et troværdigt stjernekort. Det er snarere et nattelys med yderligere funktioner. At studere planeter og konstellationer på dem vil ikke fungere. Men de skaber en romantisk atmosfære i huset og kan lide børn. Nattlys projektorer kan fungere på strømnettet eller batterierne, kan udstyres med termometre, ure, mp3-afspillere og have en alarmfunktion.

5 ZGX Starry Sky Moon Night Light

Klassisk natlys med en nathimmel projektor. Det har form af en cylinder med en plastikbase, kører på batterier eller en adapter. Der er 2 driftsformer - hvide eller farvede lys. Enheder af denne type annoncerede meget. I reklame er enhedens evne mere forbløffende, men selv med reducerede funktioner forbliver det ret en værdig konkurrent for deltagelse i bedømmelsen.

Dette er en budgetmodel med alle de følgeskader. USB-kablet er kort, plast er ikke det bedste. Inde i lampen er der 7 LED'er, der skaber en glødende effekt. Alt er simpelt, uden dikkedarer. Men prisen er passende. Og som det ofte er tilfældet med billige varer fra AliExpress, kan kvaliteten af ​​hvert parti afvige lidt. Som følge heraf er der modstridende anmeldelser om varen.

4 HNGCHOIGE Sky Star

Det bedste vækkeur til dem, der kan lide at falde i søvn under glimt af stjerner. Den er velegnet til både børn og voksne. Den strømlinede form af kroppen er udstyret med en stjernehimmel projektor. Baggrundslyset er lyst og smukt, har lyd. På forsiden af ​​lampen er et display, der viser dag, dato, måned, år og temperatur. Du kan justere dataene ved hjælp af kontrolknapperne.

Natlyset fra 3 batterier fungerer. De skal købes separat, da de ikke er leveret i leveringspakken. Af minuserne kalder køberne musik, som ikke er særlig velegnet til et barn. Jeg vil gerne gøre det mere roligt. Selvfølgelig kan du slukke det, men at se på stjernerne er mere behageligt for musikken.

3 Feromey Luminous Legetøj

Unicorn, får eller mariehøne - købere kan vælge formen af ​​en natlampe fra tre muligheder. Det bløde legetøj ser sødt ud, men de sætter pris på det til en anden funktion - den har en smuk højdepunkt i form af en stjerneklar himmel. Fremspringet er lyst, klart, optager hele loftet. Lyset ændres gradvist. Flimmer er behageligt, der er blød musik. Et sådant legetøj er det bedste køb i et hus, hvor der er børn.

Anmeldelser af denne projektor er forskellige - flertallet er tilfreds med gratis forsendelse, roser det gode arbejde i et natlys og bruser med komplimenter af lyd. Men der er klager over kvaliteten af ​​at sy legetøj - det er virkelig ufuldstændigt. Ikke uden krav på leveringstjenesten. Nogle gange kommer et legetøj med en AliEx med skade. Det sker sjældent, men det påvirker stadig vurderingen af ​​varerne.

2 LEDERTEK B019-C59SOC

Denne natlys ligger ikke hos sælgerne af AliExpress. Det er aktivt købt til børns værelser. Og han viser sig på den bedste måde både i små og store rum og dækker hele rummet med små stjerner. Af design - intet særligt. Runde etui og lys. Der er hvide, blå, røde og grønne farver samt forskellige kombinationer af dem. "Starry Sky" kan rotere. For at justere tilstande er der knapper på frontpanelet. Stjernerne glød ganske lyst.

Projektoren virker på batterier eller via et USB-kabel (der er ingen adapter inkluderet). Du kan tilslutte enheden til Power-Bank. Der er en instruktion på engelsk. Det er godt illustreret, så let at forstå. Ulemperne ved modelkøberne betragter den kraftige drift af motoren under rotation og fraværet af en adapter i kittet. Men generelt er alle enige om, at dette er et kvalitetsprodukt for små penge.

1 AGM Night Light

Light of Light - den kinesiske leverandør kalder sin nat-tid så romantisk. Enheden opretter et projektion, der virkelig ligner et kryds mellem bølger og stjerner. Modellen har interessante ekstra funktioner - lyd og evnen til at oprette forbindelse til en smartphone, tablet eller tv. Behagelige lyde af skoven, vand, fugle sang vil appellere til både børn og voksne. Du kan inkludere dine egne melodier. For at gøre dette skal du blot slutte natlyset til en enhed via Audio Jack-stikket eller til et USB-flashdrev.

Højttaleren på enheden er ikke dårlig, lydkvaliteten er god. Nogle brugere bruger endda projektoren som en kolonne. De vigtigste lysformer 7. Sammen med en ret realistisk lyd ser deres lys magisk ud. Du kan skifte tilstande ved hjælp af fjernbetjeningen. Prisen på enheden er ikke den laveste, men som det kan ses fra anmeldelser, anser ingen det for dyrt.

Bedste projektorer med simuleret nattehimmel kort

For ældre børn er det bedre at vælge projektorer, der efterligner et stjernekort. For en seriøs undersøgelse af astronomi er selvfølgelig enhederne i dette afsnit ikke særlig velegnede, da de viser himmellegemer og konstellationer med forvrængninger, og stjernens farve er ikke korrekt overført. Men de kan interessere barnet i denne videnskab. Men oftere bruges de blot for at skabe en romantisk atmosfære.

1 Skywolfeye X155-A

Denne model leveres med Aliexpress i en adskilt form, en slags designer. I en lille kasse er der stencilfilm med lyse og mørke områder, hvorigennem lyset projiceres på loftet og væggene. Som et resultat er værelset fyldt med stjernens nebulae, stjernebilleder og tegn på stjernetegn. Ideen er god, men implementeringen er dårlig.

Dette er det bedste kit til dem, der ønsker at nyde samlingen af ​​en stjerneklar himmel projektor. Mennesker langt fra mekanikere og elektrikere er denne hjemme projektor ikke egnet. Under samlingen kan der være nuancer - ligesom kineserne, ledningerne er forvirrede. Og bemærk at et klart billede kun opnås på kort afstand, det vil være sløret på loftet.

De bedste laserprojektorer af stjernens himmel til gaden

Dekorative gadeprojektorer vil medvirke til at skabe illusion af stjerner på vægge af bygninger, både indendørs og udendørs. Dette er en slags erstatning for kranserne. Projektoren er ikke bange for regn og sne, det kan installeres i ethvert vejr. Alle modeller har ben eller understøtninger til fastgørelse på hård overflade, græs eller sne.

2 LightMe Outdoor Light Star Projector

Høj kvalitet hjemme projektor til gadebelysning med gode anmeldelser på AliExpress. Skinner rødt og grønt lys, der ligner stjerner. Baggrundsbelysningen er statisk, lysene blinker, men bevæges ikke. Sagen er fugtbestandig, benstøtte er praktisk. Der er en beslag til montering på væggen.

Tilslut projektoren til netværket via adapteren. Det styres fra fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen kan dog ikke reagere i stor afstand. Projektoren giver en smuk og lys belysning ved projektion på væggen i en afstand på 5 til 15 meter. Med stigende afstand falder tætheden af ​​"stjerner".

1 CAIYUE SM-ODF-01RG

Kraftig laser projektor til hjemmebrug. Det skinner lyst, lysene bliver smukke, når de projiceres, strækker de sig i mønstre af prikker. Montering fabrik, plastik kvalitet. Der er en indbygget motor til rotation af laseropsætningen 180 grader. Det virker ret roligt. Enheden kan modstå temperaturer fra -20 til +35 grader Celsius. Dette bekræftes af brugeranmeldelser.

Kabellængde - 5 meter. Du kan styre projektoren fjernt med fjernbetjeningen. Modellen belyser perfekt bygninger, skaber en spektakulær belysning af træer, og indendørs ligner dets lys en stjerneklar himmel.

Hvordan laver man en stjerneklar himmel på loftet med en projektor?

Moderne stræklofter - en fantastisk måde at afslutte loftrummet på, som giver det bredeste valg af originale designmuligheder. Særligt populære i dag er de spændingsstrukturer, der efterligner nattehimlen prydet med et utal af stjerner og konstellationer. Hver kunde stræber efter at opnå en realistisk effekt, og derfor forsøger han at finde effektive måder at belyse et sådant strækloft på. Den mest præcise efterligning af den stjerneklare himmel på loftet giver dig mulighed for at oprette en projektor med LED-tråde. Denne enhed har mange fordele i forhold til andre måder at designe et stjerneloft på.

Projektor Konstruktion

Projektorer bruges til at oprette en stjerneklar himmel, er en lysgenerator, hvor lyskilden er en halogenpære af en vis effekt. Projektorens design kan være til stede lyse filtre. De er placeret efter lyskilden og giver dig mulighed for at ændre baggrundslysets farve. Lysfiltre er gennemsigtige, blå, røde, gule og lilla. Der er også forenklede modeller af projektorer, hvor lyskilder er LED'er i forskellige farver.

For at transmittere lyskilden i projektoren anvendes fiberoptiske tråde, hvis længde kan variere fra 2 til 5 meter. Antallet af tråde afhænger af modellen af ​​Starry Sky-sæt. Ofte i ét sæt indbefatter fra 100 til 250 tråde. Du kan vælge projektorens driftstilstand ved hjælp af fjernbetjeningen.

Projektoren "Starry Sky" på loftet kan skabe en række lygteffekter. Til dette formål bruges specielle programmer til at gøre stjernerne glød, blinke, skinne i forskellige farver. Med deres hjælp kan du dekorere strækloftet med faldende stjerner og kometer eller genskabe mælkens virkning. På grund af fiberens forskellige diameter kan du få stjerner i forskellige størrelser. Dette giver dig mulighed for at opnå det mest realistiske design.

Installationsfunktioner

For at skabe et strækloft med fiberoptiske "stjerner" skal du først og fremmest måle rummet og vælge lærredet. Den ideelle løsning ville være PVC-film eller mørkfarget stof, hvilket vil skabe en efterligning af nattehimlen. For at gøre loftet med en sådan indretning til at se smukt på et hvilket som helst tidspunkt på dagen, og tipsene i fiberoptiske fibre er usynlige om dagen, anbefales det at anvende billeder af stjerner, planeter og konstellationer til lærredet ved hjælp af fotoudskrivning.

Det er også meget vigtigt at bestemme strukturen i det fremtidige stjerneloft. Det skal bemærkes, at de glatte teksturer har høje reflekterende egenskaber, så lyset fra filamenterne samt alle objekter i rummet vil blive afspejlet på loftets overflade. For at skabe en mere "rolig" stjernehimmel på loftet ved hjælp af en projektor, er det bedre at give præference for uigennemsigtige lærrede.

Stjerner på loftet kan laves på to måder: med eller uden en punktering af nettet. I sidstnævnte tilfælde udføres installationsarbejdet på installationen af ​​strækloftet "Starry Sky" i overensstemmelse med følgende algoritme:

 • En lysgenerator tilsluttet strømforsyningen er fastgjort på bundloftet.
 • Ifølge det valgte mønster på det falske loft, lavet af plast, markerede stedet for fremtidige punkteringer. Billedet kan bestå af stjerner tilfældigt arrangeret eller samlet i en konstellation.
 • På de markerede steder foretages punkteringer, i hvilke fiberoptiske fibre indsættes.
 • Efter at have fastgjort det nødvendige antal tråd, forbinder fiberen med projektoren. Derefter fastgøres det falske loft på bundbetonloftet i den ønskede afstand.
 • Installation af profiler langs omkredsen af ​​rummet til fastgørelse af spændingsbanen udføres.
 • Hvis der anvendes en PVC-film til at oprette loftet "Starry Sky", opvarmes materialet til den ønskede temperatur og fastgøres i profilen.

For at skabe en stjerneklar himmel i loftet ved hjælp af en projektor og fiberoptiske fibre, der kommer til overfladen af ​​lærredet, er det ikke nødvendigt at bruge et falsk loft. I dette tilfælde er projektoren fastgjort på bundloftet sammen med et bundt af gevind, der er forbundet med det. Derefter opvarmes stoffet og delvist indsættes i profilen, så åben adgang til de fiberoptiske tråde forbliver. Så eksperter laver punkteringer på de rigtige steder, hvor trådene er indsat. Efter det er de resterende dele af banen gemt i en profil, og trådene skæres i en afstand af 1 millimeter fra banen.

Du kan bestille installation af et strækloft dekoreret med fiberoptiske "stjerner" på AstaM. Hvis du planlægger en gør-det-selv-installation, skal du besøge vores onlinebutik. I sortimentet finder du "Starry Sky" kits med højkvalitets projektorer, strækduv af forskellige farver og teksturer samt alle de komponenter, der er nødvendige for installationen af ​​designet.

Night Light "Starry Sky"

Du kan se nattehimmel ikke kun på gaden eller i et sommerhus med et gennemsigtigt loft. Night Light "Starry Sky" giver dig mulighed for at nyde den kosmiske magi hvor som helst i dit hjem.

Særlige egenskaber

Milliarder stjerner på loftet og vægge i rummet skaber en unik atmosfære. Den originale enhed med en fantastisk effekt kan give et uforglemmeligt indtryk på både et barn og en voksen. Bare tænd natlyset i et mørkt rum, og du vil opdage alle de kosmiske ekspansions skønhed. Du kan sætte projektoren i børnehaven, og din baby vil tilbringe hver aften med stjernerne i loftet, som falder i søvn under deres bløde lys. Eller du kan placere det i stuen og have en romantisk middag med din elskede, der nyder skønheden i nattehimlen.

En enhed med fremspring af fjerne planeter vil overraske dine venner, hvis du beslutter dig for at give dem en usædvanlig gave. Og også du kan glæde dig selv og tænde denne vidunderlige enhed i overensstemmelse med dit humør.

Armaturenhed

 • En enhed, der simulerer en stjerneklar himmel, har et ret simpelt design. Huset er normalt lavet af gennemsigtig plastik. Talrige huller i overfladen hjælper med at skabe en optisk illusion.
 • Hullernes form kan være anderledes. Lyset, der kommer fra lamperne i midten af ​​enheden, passerer gennem dem og danner en fokuseret lysflux af en bestemt form. Dette er et projektion på loftet og vægge.
 • Kroppen på nogle modeller roterer og giver "bevægelse" af stjernerne. Også mange typer lamper giver dig mulighed for at ændre farve på belysning og inkludere musik.
 • Lamper af denne type drives af AA-batterier. De kan også tilsluttes eller tilsluttes til et USB-kabel.
 • Lyskilden bruger LED-pærer. De tilhører klassen af ​​energibesparende og helt sikker. Disse pærer opvarmer ikke plastikhuset og giver dig mulighed for at få farvebelysning.

fordele

Fordelene ved nathimlen "Starry Sky" kan ikke overvurderes.

 • Skønhed. Nattlyset ser meget godt ud, selv når det er slukket, og i driftstilstand bliver det til et utroligt smukt mousserende fartøj. Hvad kan vi sige om rummet, som er forvandlet af dets magiske fremspring.
 • Atmosfære. Med denne lampe kan du skabe enhver atmosfære. Det kan være en lulling slappe af, romantik eller en god ferie - en efterligning af den stjerneklare himmel ville være passende under alle omstændigheder.
 • Alsidighed. Du kan tænde enheden for at skabe komfort om aftenen eller bruge den som et almindeligt natlys.
 • Hvis du bliver plaget af søvnløshed, skal du bare tænde for lampen, og du vil nemt falde i søvn under det bløde og mystiske stjernelys. I dette tilfælde behøver du ikke bekymre dig om at slukke for enheden. Den slukker automatisk efter en time fra starten af ​​arbejdet. Denne lampe er nyttig til familier med babyer, der er bange for mørket.
 • Fordelene. Ud over at skabe en fabelagtig atmosfære i børnehaven, kan du indgyde i dit barn et ønske om viden. At dømme efter anmeldelser, selv de simpleste modeller af "star" lamper fascinerer ofte børn, der begynder at være interesserede i solsystemets struktur. Og projektorer, der er i stand til at reflektere hele konstellationer på loftet, tillader børn at begynde at studere astronomi lige i deres eget rum.
 • Evne til at arbejde hvor som helst. Den kompakte størrelse og evnen til at arbejde på batterier giver dig mulighed for at tænde enheden ikke kun i lokalet eller i køkkenet, men også på badeværelset, i landet og endda i et turisttelt.

Moderne producenter tilbyder forskellige muligheder for "star" lamper. De adskiller sig ikke kun i form af kroppen, men også i den producerede effekt.

baby

Natlamper produceres til de mindste i form af skildpadder, ladybirds, snegle, elefanter og andre sjove legetøj. Lampens øverste del er lavet af plastik. Hun er kilden til lys.

Night Light - Starry Projector, en anmeldelse og kundeanmeldelser

Det er ret vanskeligt at sætte nogle børn i seng: de har ikke spillet nok, de bliver plaget af urimelig frygt, og nogle gange vil de bare ikke være i et rum alene.

Star Master nattlys projektoren, som vil blive diskuteret i nutidens materiale, vil være en stor hjælp til unge forældre i den vanskelige proces med at opdrage børn, og det vil også være en god tilføjelse til ethvert romans arsenal og faktisk alle, der er smukke.

Vær opmærksom! Det er nødvendigt at købe midler kun på det officielle websted:

Vi vil forsøge at fortælle alt om en usædvanlig lampe, der starter med dens detaljerede beskrivelse og formål og slutter med anbefalinger og kundeanmeldelser.

Stjerner, nat, romantik

Har du nogensinde drømt om at have dit eget observatorium hjemme? Falder i søvn hver nat under en dyb stjernehimmel, drømmer om fremtiden? Nu er alt dette muligt, da Star Master Night Sky projektoren tilbyder en sådan mulighed.

Dyk i et eventyr er nu rigtigt, og gør det nemmere end nogensinde. Du skal bare køre denne lampe i rummet uden yderligere belysning og et uendeligt univers vil omslutte rummet.

Hundredvis af stjerner vil blive vist på væggene og loftet, hvilket giver en tilstand af dyb æstetisk nydelse og nydelse af stjernekompasset lige i lejligheden. Men den endeløse nathimmel er ikke alt, hvad en lille lampe er i stand til.

Vær opmærksom! Køb kun varer på den officielle hjemmeside:

I hans arsenal vil flere tilstande af belysning af rummet, som hver især finder den rigtige anvendelse på et bestemt tidspunkt og under passende stemning.

Det, der ikke har aldersbegrænsninger og andre regler

Star Master Projector nattlys projektor kan præsenteres for hver fødselsdag, nytår eller enhver anden ferie for absolut alle: mor, pige, søster, bror, mand eller kæreste. Enhver af de nævnte vil sætte pris på den skønhed, der opstår, når lampen tændes.

Alle vil gerne bruge et sådant natlys, som falder i søvn under himlen, dækket af stjerner, smukke, behagelige og romantiske. Alt hvad der kræves for dette er at gå i seng og tænde Star Master nattlys projektoren.

Forresten vil dette nattelys være en glimrende kilde til lys for unge forældre, for eksempel i løbet af natten at klæde et barn eller fodre. Børnelæger og psykologer er tilbøjelige til at konkludere at om natten bør du ikke forstyrre barnet med stærkt lys, fordi det let kan forstyrre de naturlige biorhythmmer og afholde barnet fra at sove efter behov.

Uerfarne mødre forsømmer ofte sådan professionel rådgivning og står over for et problem, når et barn forvirrer dagen med natten: han sover om dagen og vågen om natten.

Star master night light projektor: beskrivelse

Lampen har form som en cylinder med huller lavet af en speciel maskine og specielt farvede lyspærer indeni, hvoraf der er tre. Nattenlysets vægge er buet i overensstemmelse med de nødvendige vinkler, hvor stjernerne skal placeres. Sidefladerne er dækket af en speciel stencil med starlets af forskellige former og størrelser stemplet på den.

Også nedenfor er justeringsringen af ​​måneden for den stjerneklar himmel. Udsæt den sæson, du foretrækker, og nyd den dybeste vinterhimmel midt i en varm sommernat eller følg efterårsstargazing på dig selv for anden gang om året, vrid drejekontakten til den ønskede position.

Sættet kan leveres som batterier, samt en netværksadapter til forbindelse til netværket og en længere driftstid. I nogle modeller er der et USB-kabel med mulighed for at forbinde enheden til en computer eller laptop.

Ved siden af ​​tænd / sluk-knappen er en funktionsomskifter, hvor du kan justere blinkningen af ​​farvede lys placeret inde i lampen. Afhængig af prisen på et natlys kan sådanne tilstande være op til 7.

Selv et barn kan håndtere en projektor

Normalt er Star Master instruktionsmanualen til stjernehimmel nightlight projektoren ikke medtaget, da dens princippe for drift er ekstremt simpelt, og enheden er intuitiv.

Armaturet er forsynet med en tænd / sluk-knap og et mellemrum under dækslet til montering af batterier (3 stykker af AA-type), hvis der kræves autonom betjening af armaturet.

Der er et stik til permanent strømforsyning via en netværksadapter, som giver dig mulighed for at lade natlyset tænde i lang tid og ikke bekymre dig om periodisk udskiftning af batterierne.

Typer af lamper

I flere år i træk er Star Master nattehimmel projektoren, hvis billeder er præsenteret i dette materiale, en efterlænget gave eller et nødvendigt køb til enhver familie, hvor de lærte om det. Forresten, prisen på en lampe varierer fra syv dollars til tyve.

Dette er fra 500 til 1500 rubler. På baggrund af omkostningerne vil nattlyset være udstyret med nogle funktioner eller tværtimod berøvet dem.

Således er situationen for eksempel med modeomskifteren i måneder: i budgetmodellen eksisterer denne funktion ikke, og i den dyrere tilstand drejer lampen, så du kan ændre belysningstilstandene.

Der er mere end ni typer af stjernemester nattelys projektorer på markedet:

 1. "Star Master" er normal.
 2. Star Beauty.
 3. Star Lover, som 4 forskellige modifikationer.
 4. Ocean Master.
 5. Constellation Master.
 6. Universe Master.
 7. Starlight Night projektor Star Master Dream roterende projektionslampe. Denne lampe er lidt anderledes end alle ovenstående, fordi den ikke er cylindrisk, men rund. Den har et lysere hvidt spektrum, som gør det muligt at projicere stjernerne og månen meget tydeligere på loftet og vægge i rummet. Et vigtigt træk ved Dream-modellen er også funktionen med evnen til at skifte blinkende farvede lyspærer (blå, rød og gul). De kan skifte mellem hinanden eller helt lukke af.

Kundeanmeldelser

Om Starstar Sky Night-projektoren Star Master anmeldelser er skrevet af næsten alle de mennesker, der købte den, da det er umuligt at roligt reagere på handlingen og funktionaliteten i et virkelig succesfuldt erhvervelse. For nogen er et natlys en god måde at slappe af, før du går i seng og begynder at se på drømme på en behagelig bølge.

Nogen, der er kommet hjem efter arbejde, vil finde en natlys en god metode til psykologisk hvile efter en hård dag. Bare et par minutter i et rum med en stjerneklar himmel på loftet vil klart have en positiv indvirkning på verdens opfattelse og vil nemt fjerne det akkumulerede stress samt træthed.

For et barn kan dette være en mulighed for at kende til kosmos tættere og forestille sig, at han falder i søvn midt på marken og ser på himlen stiplede med stjerner.

Flyve i salven

Men stadig snuble mange købere på et produkt af dårlig kvalitet, der i høj grad kan ødelægge produktets overordnede indtryk. Overdreven lav pris på lampen er et tegn på økonomi på materialer og som følge heraf en dårlig samling og skrøbelighed deraf.

Dette betyder, at stjernerne i en billig prøve vil blive placeret forskelligt, som krævet af deres korrekte arrangement i rummet, og selv i lysstyrke vil en sådan enhed være meget ringere og tabe til dyrere natlys.

Derudover kan et sådant produkt ikke opfylde selv mindstekravene til brandsikkerhed og efterlades uden opsyn i lang tid, kan overophedes, og plastik af dårlig kvalitet begynder nemt at smolde og lyse op i to konti.

Det er klart, at konsekvenserne af en sådan ulykke kan være den mest kedelige, især hvis natlyset står alene med et lille barn. For at undgå alt dette er det nødvendigt at bruge dyrere, forbrugerbevistede produkter.

Et par ord i konklusion

Ved at købe et Star Master Night Light, eller bare planlægger at gøre det, kan køberen regne med et godt humør, en romantisk atmosfære og en perfekt assistent i den vanskelige proces at opdrage børn.

Følelsen af ​​at flyve gennem ukendt og fjernt rum eller erobring af nye galakser med en sådan lampe er garanteret. Soveværelset, hvor Star Master-apparatet vil blive installeret, vil være et godt sted at slappe af, slippe af med akutte problemer og travlhed, det sted, hvor du bedst kan fordybe dig i drømmens fantastiske verden.

Erhverv er bare fantastisk! Anmeldelser bekræfter dette. Bare vær sikker på at vælge kvalitetsprodukter.

Lampeoversigt

Jeg har længe ønsket at købe en nat lys projektor stjernehimmel. Jeg kunne godt lide ideen om at falde i søvn efter en hård og travl dag, liggende i sengen og kigget på stjernerne og månen og lyttede til crickets chirping. I onlinebutikker var sådanne enheder til salg, men deres pris begyndte fra fem tusind.

Da stjerneskygge projektoren ikke er en nødvendighed, er købet udskudt og udskudt. Men en dag købte jeg en anden enhed: Star Master.

I denne artikel vil jeg forsøge at skrive en objektiv gennemgang af denne projektor, for at vise billeder og video.

Før jeg starter, vil jeg gerne nævne, at der er to typer af lignende enheder.

De bygger virkelig et ret realistisk billede af den stjerneklare himmel på loftet (og på væggene). Nogle af dem arbejder på basis af disk stencils. Det vil sige, at der er en sort uigennemsigtig disk med næppe mærkbare huller. Når projektorlampen skinner på loftet gennem denne disk, vises der små og klare prikker på loftet - stjernerne.

Hjem planetarium disk

Du kan ændre disken og så vil du se galakser og kometer. Desværre er disse drev meget sårbare.

Enhver ridse på deres overflade fører til det faktum, at du i loftet ud over stjernerne også vil have månen og andre genstande, der er lagt på disken, også have en lys stripe så synlig og tydelig, at hele billedet vil blive håbløst ødelagt.

Derfor er der i instruktionerne til hjemme-planetarier af denne type en strenge advarsel om, at diskene ikke kan vælges, overføres over nogen overflade og endda tages med deres hænder ellers end ved kanterne.

En anden ulempe ved sådanne enheder er begrænset funktionalitet: En eller to diske er inkluderet i pakken, og det er det. Det vil sige, du vil altid se det samme billede, selvom det bliver om natten.

Den anden version af home planetariums er enheder, der ikke har diske, men der er et LCD-panel, hvor en række billeder kan dannes, og ikke bare en stjerneklar himmel.

For eksempel er Earth Theatre-modellen udstyret med et flashdrev med to film om landingen af ​​et rumfartøj på en komet, prøveudtagningen af ​​jord og tilbagekaldelsen af ​​returkapslen med denne belastning ind i jordens atmosfære. Den anden film viser en malerisk aurora, solnedgange, solopgange osv.

Et planetarium baseret på en LCD-projektion kan naturligvis også vise et billede af den stjerneklare himmel på dit loft, men i modsætning til den billigere version med diske, er månen til stede i himlen, som skifter som en ægte, satellitter og fly flyver over himlen med blinkende lys. I et ord - alt er som i den virkelige himmel.

Earth Planetarium Home Theater

Til toppen af ​​alt kan projektoren afspille stereolyd, slukke for en timer og styres fra fjernbetjeningen. Sandt nok overstiger omkostningerne ved sådanne projektorer $ 1000, men jeg så sådan en ting i aktion, tro mig, det er pengene værd.

Den anden mulighed: natlys projektorer stjernehimmel. De har en langt mere overkommelig pris, men med et realistisk himmelkort kan du sige farvel straks og for evigt.

I betragtning af den voksende interesse for hjemmet planetarier og deres ret høje pris besluttede vores kinesiske kamerater at tilfredsstille befolkningens astronomiske behov ved at tilbyde en enhed til en langt mere loyal pris.

Efter at have set nok reklame og vurderet mine økonomiske muligheder besluttede jeg at kunne have råd til en sådan ting. Sandt nok håbede jeg ikke engang, at Star Master-projektoren kunne give det samme klare og troværdige stjernekort, som det blev vist i annoncen. Jeg købte det mere ud af nysgerrighed og også fordi vi virkelig havde brug for et natlys hjemme.

Før jeg berømmer eller scolder projektoren, foreslår jeg at se på udseendet og overveje enheden.

Så projektoren har en cylindrisk form monteret på en sort plastikbase. Dette er det første plus: I en annonce så jeg bunden af ​​blåt lys, som også glødede i mørket og smuttede mine øjne godt. Så sort uigennemsigtig plastik i bunden er projektorens første plus.

Den anden fordel er evnen til at arbejde fra batterier (trefibre batterier) eller fra netværket via en adapter. I princippet kan fingerbatterier bruges - dette er et plus. Minus - en meget kort (halvtreds centimeter) ledning fra adapteren til projektoren. Så hvis du vil sætte enheden i midten af ​​rummet, skal du forberede den bære, som du konstant snuble i mørket.

Den hele cylindriske overflade af projektoren, herunder den øvre base, ligner en sigte: et stort antal små "vinduer", hvorigennem lyskilden vil skinne afspejler stjernerne på loftet og på væggene. I instruktionerne til projektoren (og på selve projektoren) er der skrevet, at der vil være 80 tusinde stjerner.

På den ene side bør det betyde, at der skal være så mange huller. Men hvis du forsøger at beregne (i det mindste ca.) tætheden af ​​vinduerne pr. Kvadratcentimeter og skøn. Hvor mange af dem vil være på hele overfladen af ​​cylinderen, bliver det klart, at antallet 80.000 overskrides med ca. 5-6 gange.

Men over tid blev det klart, at der ikke er nogen bedrag her. Lige inden i cylinderen er der fem lyskilder. Det vil sige gennem hver "hul" skinner fem forskellige pærer, og derfor opnås fem forskellige stjerner. Så måske får de virkelig 80 tusind? Jeg tror ikke, jeg kan nogensinde tælle dem

I lyset af lyskilder er det værd at bemærke, at de er grønne og røde i min projektor. Reds er inkluderet med en speciel knap på sagen.

Lysdioder tændes ikke hele tiden, men de blinker på og ikke skarpt, men opvarmer gradvist op og falmer igen.

Således tegner den stjerneklar himmel, hvis jeg siger det med henvisning til denne enhed, konstant at ændre (jeg har specifikt taget Star Master projektorens arbejde på den video, som du vil se i slutningen af ​​denne artikel).

På projektorens tilfælde er navnene på månederne. Derfor er det gjort, det er helt uforståeligt. Håndbogen skrev, at det er nødvendigt at kombinere risen på cylinderen med navnet på den aktuelle måned for en mere præcis visning af den stjerneklare himmel på dette tidspunkt af året.

Uanset hvordan jeg kiggede på denne ris på cylinderen, fandt jeg det ikke. Men selvom jeg havde fundet det, er tegningen af ​​stjernerne ikke så ligner det virkelige stjernekort, at alle slags kombinationer af risen med måneden virker bare nonsens.

Sandsynligvis havde dette trick passeret for dem, der i skole ikke studerede astronomi overhovedet eller sjældent ser på den virkelige himmel.

Lad os nu se, hvordan det virker i on-tilstand.

Den første test, jeg gennemførte på kabinets hylde. projektoren stod imod muren og på toppen var en anden hylde. Under sådanne omstændigheder viste det sig virkelig interessant billede. Det var virkelig ikke som den virkelige stjerneklar himmel, men intet lignede et natlys:

Foto projektor stjernehimmel Star Master. Fokus på tegning på væggen

Her bragte jeg specielt skarpheden til billedet på væggen, hvilket gav projektoren. Han selv i on-tilstanden ser sådan ud:

Foto projektor stjernehimmel Star Master. Fokuser på projektoren selv

Mest af alt rører billederne af almindelige femtakkede stjerner, tilsyneladende forstået opgaven bogstaveligt.

På den øverste hylde fik jeg dette billede:

Projektor nathimmel StarMaster. zenit

Kort sagt, hvis du vil se mere eller mindre klare konturer af stjerner, skal du sætte projektoren i en niche og beundre. En anden ide er at sætte det i skænken. Derefter vil strålerne spille på krystalglasets ansigter, og det vil nok være meget smukt; Jeg prøvede det ikke selv, men jeg gætter på det.

Nu sætter vi projektoren på gulvet og ser hvad det kan vise os på loftet. På trods af at instruktionerne siger, at det kan projicere et billede på overfladen, der ligger 8 meter væk, er faktisk stjernerne allerede i det tredimenterede loft blankt og sløret:

Et natlys projekterer en stjerneklar himmel på loftet af en lejlighed.

Se for dig selv - resultatet, for at sige det mildt, er ikke så varmt. Måske ville han have været bedre, hvis gardinerne blev trukket, men der ville ikke være nogen grundlæggende forbedring fra enheden til 500 rubler.

Hvis du vil se mere eller mindre ægte stjerneklar himmel med klare små stjerner og Månen på loftet af din lejlighed, bør du ikke købe en nattlys Star Master projektor. Det er mere som et natlys og du behøver ikke at kræve de rigtige billeder fra det.

Endelig se en kort video og se, hvordan denne projektor rent faktisk virker:

Romantisk indstilling

Kæmpe ydre rum og milliarder stjerner kan passe ind i det mindste soveværelse. Med hjælp fra en stjerneklar projektor kan du oprette en romantisk indstilling, studere astronomi eller falde i søvn hver nat med det mest usædvanlige natlys.

Indholdet af artiklen

I dag kan du finde snesevis af typer projektorer af stjerneklar himmel, og de fleste af dem er kun efterligninger. Når du tænder for en sådan projektor, finder du ikke Big Dipper-konstellationen, du vil ikke se Vægten og de skiftende gasnebler.

Da forskellige lyspunkter i forskellige farver vil blive projiceret i tilfældig rækkefølge. Selvfølgelig er det som et natlys mulig at det ikke er dårligt, men en sådan enhed kan ikke kaldes en projektor af den stjerneklare himmel. På markedet er der en række simulatorer, de kan have en indbygget ur, alarmfunktion, termometer og mp3-afspiller.

De koster billigt og er helt egnede som et natlys til de små.

Ældre gutter vælger bedre en dyrere enhed, der nøjagtigt efterligner de himmellegemer. Meget ofte sælges disse projektorer med et konstellationskort til yderligere studie med en laserpeger og undervisningsmateriale.

Sådanne anordninger er udstyret med lysstyrke med høj lysstyrke, som skyldes, at mere end 9000 stjerner og 60 konstellationer projiceres på væggene og loftet. Som ekstra funktioner kan projektorer have mulighed for at projektere konstellationer med en bestemt dato.

Denne funktion giver dig mulighed for at se en stjernehimmel, der kan ses i andre dele af verden, for eksempel Afrika eller Australien. Ved hjælp af timeren kan du sikkert falde i søvn under den fantastiske udsigt over stjernerne, uden at bekymre dig om enheden, som slukker efter et bestemt antal minutter.

Nogle projektorer er så gode og multifunktionelle, at de har enhver ret til at blive kaldt home planetariums. Den stjerneklare himmel er så realistisk som muligt her, du kan se kometer flyver og meteoritter falder. Mindste antal himmellegemer - 50.000.

Nogle hjemmet planetarier, udover himlen, opdrage Månen, kan designe jorden. Mange lagde screening af film om plads.

I nogle planetarier er funktionen til at spille naturens lyde indbygget, og den dynamiske projektion giver dig mulighed for at beundre farverige hawaiiske solnedgange, nordlys eller en fantastisk regnbue.

Når du køber, skal du være opmærksom på metoden til opladning af enheden. Dette kan være en almindelig stikkontakt, evnen til at bruge batterier eller et opladningssystem. Angiv instrumentets rækkevidde, nøjagtigheden af ​​visning af konstellationer, antallet af himmellegemer og tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner. Den afgørende faktor ved at træffe en købsbeslutning skal være tilgængeligheden af ​​en garanti for enheden.

Gave til børn

At se på nattehimmelen er ikke kun muligt på gaden eller i et sommerhus med et gennemsigtigt loft. Natstjernen giver dig mulighed for at nyde kosmisk magi hvor som helst i dit hjem.

Milliarder stjerner på loftet og vægge i rummet skaber en unik atmosfære. Den originale enhed med en fantastisk effekt kan give et uforglemmeligt indtryk på både et barn og en voksen.

Bare tænd natlyset i et mørkt rum, og du vil opdage alle de kosmiske ekspansions skønhed. Du kan sætte projektoren i børnehaven, og din baby vil tilbringe hver aften med stjernerne i loftet, som falder i søvn under deres bløde lys.

Eller du kan placere det i stuen og have en romantisk middag med din elskede, der nyder skønheden i nattehimlen.

 • En enhed, der simulerer en stjerneklar himmel, har et ret simpelt design. Huset er normalt lavet af gennemsigtig plastik. Talrige huller i overfladen hjælper med at skabe en optisk illusion.
 • Hullernes form kan være anderledes. Lyset, der kommer fra lamperne i midten af ​​enheden, passerer gennem dem og danner en fokuseret lysflux af en bestemt form. Dette er et projektion på loftet og vægge.
 • Kroppen på nogle modeller roterer og giver "bevægelse" af stjernerne. Også mange typer lamper giver dig mulighed for at ændre farve på belysning og inkludere musik.
 • Lamper af denne type drives af AA-batterier. De kan også tilsluttes eller tilsluttes til et USB-kabel.
 • Lyskilden bruger LED-pærer. De tilhører klassen af ​​energibesparende og helt sikker. Disse pærer opvarmer ikke plastikhuset og giver dig mulighed for at få farvebelysning.

Fordelene ved nathimlen "Starry Sky" kan ikke overvurderes.

 • Skønhed. Nattlyset ser meget godt ud, selv når det er slukket, og i driftstilstand bliver det til et utroligt smukt mousserende fartøj. Hvad kan vi sige om rummet, som er forvandlet af dets magiske fremspring.
 • Atmosfære. Med denne lampe kan du skabe enhver atmosfære. Det kan være en lulling slappe af, romantik eller en god ferie - en efterligning af den stjerneklare himmel ville være passende under alle omstændigheder.
 • Alsidighed. Du kan tænde enheden for at skabe komfort om aftenen eller bruge den som et almindeligt natlys.
 • Hvis du bliver plaget af søvnløshed, skal du bare tænde for lampen, og du vil nemt falde i søvn under det bløde og mystiske stjernelys. I dette tilfælde behøver du ikke bekymre dig om at slukke for enheden. Den slukker automatisk efter en time fra starten af ​​arbejdet. Denne lampe er nyttig til familier med babyer, der er bange for mørket.
 • Fordelene. Ud over at skabe en fabelagtig atmosfære i børnehaven, kan du indgyde i dit barn et ønske om viden. At dømme efter anmeldelser, selv de simpleste modeller af "star" lamper fascinerer ofte børn, der begynder at være interesserede i solsystemets struktur. Og projektorer, der er i stand til at reflektere hele konstellationer på loftet, tillader børn at begynde at studere astronomi lige i deres eget rum.
 • Evne til at arbejde hvor som helst. Den kompakte størrelse og evnen til at arbejde på batterier giver dig mulighed for at tænde enheden ikke kun i lokalet eller i køkkenet, men også på badeværelset, i landet og endda i et turisttelt.

Moderne producenter tilbyder forskellige muligheder for "star" lamper. De adskiller sig ikke kun i form af kroppen, men også i den producerede effekt.

Natlamper produceres til de mindste i form af skildpadder, ladybirds, snegle, elefanter og andre sjove legetøj. Lampens øverste del er lavet af plastik. Hun er kilden til lys.

De fleste modeller er udstyret med lyse og musikale effekter. Stjerner kan ændre deres farve, og lulling lyde af naturen og melodiske lullabies bidrager til en stærk og fredelig søvn af barnet. Disse modeller er også udstyret med en bekvem timer og lydstyrke.

Enheder fremstillet i form af en cylinder eller en kugle med rotationsfunktionen giver en anden effekt. Væggene og loftet tændt af en sådan enhed ligner mere fotografier fra rummet eller natklubben i en natklub.

Når du tænder på en sådan lampe, vil du heller ikke se realistiske konstellationer. Et roterende natlys vil projicere mange lyspunkter på væggene, der vil bevæge sig, når dets krop roterer. Afhængig af modellen kan stjernens konturer være klare eller slørede. Nogle lamper projicerer ikke kun stjernerne og måneden, men også hjerter og andre billeder.

Denne lampe er velegnet til ældre børn. Ligesom disse modeller og voksne.

Hvis du vil genskabe den virkelige stjernehimmel hjemme, kan du vælge en planetarium projektor. Sådanne modeller er meget dyrere, men deres funktionalitet langt overstiger kapaciteterne i konventionelle armaturer.

Et sådant natlys er i stand til at projicere realistiske konstellationer, som helt svarer til nutiden. Du kan tilpasse himmelkortet i henhold til bestemte måneder og nyd at lære astronomi med dit barn uden at forlade rummet.

Nogle projektorer kan også afspejle månen og endda vores jord fra forskellige punkter i rummet. Mange modeller er udstyret med at vise uddannelsesfilm om plads. Pakken kan også indeholde et konstellationskort, en laserpeger og andre nyttige tilføjelser.

Hvis du foretrækker et flimrende flerfarvet lys stille og pacifiserende billede af denne nattehimmel, er denne mulighed ideel til dig.

Derudover gengiver nogle planetarier de beroligende lyde af naturen. Og nogle modeller, udover den stjerneklare himmel, byder på at beundre den maleriske solnedgang eller spektakulære nordlys

Du kan få effekten af ​​glitrende stjerner på loftet ikke kun ved hjælp af en speciel lampe. Fluorescerende klistermærker i form af Månen, Månen, forbi kometer, stjerner eller hele konstellationer kan skabe en lige magisk atmosfære.

 • Når man vælger en lampe, er det først og fremmest nødvendigt at fokusere på den person, den er beregnet til. For de små ville det bedste valg være et musikalsk nattelys legetøj. For ældre børn kan du købe en roterende enhed eller et ægte planetarium.
 • Hvis du vil lave en original gave til en voksen ven, vil et billigt natlys af et lakonisk design med funktionen af ​​skiftende farver være det bedste valg. Nå, hvis det stadig vil have et indbygget vækkeur eller afspiller.
 • Hvis du vil købe en lampe til dit eget soveværelse, skal du styre prisen, tilgængeligheden af ​​yderligere muligheder og personlige præferencer.
 • Vær opmærksom på, hvordan enheden fungerer. Til brug i hjemmet, muligheden for at tilslutte til stikkontakten. Batterier giver dig også mulighed for at bruge enheden overalt. Desuden er autonome værker til børnemodellen at foretrække.
 • Kontroller også, om garantien er udstedt til enheden. Dette gælder især for dyre modeller.
 • Når du bestiller varer via internettet, skal du læse anmeldelserne af personer, der allerede har købt produkterne fra denne producent, og se foto / video natlyset i aktion.

Ved hjælp af de tilgængelige materialer kan du spare penge og selvstændigt lave en original lampe. Der er 3 muligheder for at skabe en stjerneklar himmel projektor.

Denne metode er den nemmeste og hurtigste. Forbered en tom og ren dåse. Det skal bemærkes, at jo større det rum, hvor lampen vil stå, desto større bør banken være.

Sørg for at fjerne papiretiketten for at eliminere risikoen for brand. Ved hjælp af et søm, en eller en anden skarp genstand, laves huller i dåseens overflade. Hvis du kan give dem form af en stjerne, fantastisk. Men vilkårligt arrangeret runde huller eller slidser i form af kendte konstellationer vil også fungere.

Mal dåsen med varmebestandig maling. Dæk det med en lyskilde. Det kan være en bordlampe uden lampeskærm, men det er bedre at vælge en enhed, der ikke kræver en netværksforbindelse. Et stearinlys, en lommelygte eller noget andet vil gøre.

Visuelt kan fremstillingsprocessen ses på videoen nedenfor.

I dette tilfælde skæres hullerne i folie. Tag derefter en ren glasburk. Et folie af den passende størrelse snoet i et rør og anbringes indeni. Forhæftet lim på folien sikrer det rundt om kanterne. Derefter anbringes et stearinlys inde, og dåsen er lukket med et låg. Lampen er klar.

Denne metode er mere kompleks og kostbar. Her kan LED-båndet bruges som lyskilde. Lampens tilfælde kan fungere som den samme bank, klistret over med folie. For at gøre byggearbejdet skal du bore et hul i dåsen til ledningen.

Hvis du planlægger at bruge projektionsnatlyset selvstændigt, skal du købe det nødvendige antal AA-batterier (2, 3 eller 4 stykker afhængigt af armaturmodellen). Indsæt dem i kammeret placeret nederst på enhedens bund.

Du kan også tilslutte projektoren til en strømadapter med den korrekte effekt (hvis den ikke er tilsluttet enheden, skal du også købe den selv).

For at se projektionen af ​​den stjerneklare himmel, tryk på tænd / sluk-knappen (LED, STAR). Nogle modeller har flere knapper. Man kan give et projektion af hvide stjerner. En anden kan omfatte en ændring i nuancer.

En af de mest berømte projektorer i form af en blød bug med hård skal er meget populær.

Legetøjet fås i flere farver. Lampen gengiver billedet af 8 konstellationer, spiller 4 melodier. Automatisk afbrydelse (efter 45 minutter) giver dig mulighed for at falde i søvn under "stjerneklar himmel" uden at bekymre dig om at slukke for enheden.

Der er 4 farver til belysning, evnen til at styre tilstande. Arbejdet udføres ved hjælp af batterier. USB opladning er mulig.

En række charmerende nattelys til babyer i form af en sommerfugl, en mariehøne, en bi eller en elefant er et rigtigt fund for unge mødre.

Lampen projekterer ikke kun stjerner i forskellige farver. Den er udstyret med musikalske effekter, der fylder rummet med melodiske moduleringer. Lydstyrken er indstillelig. Der er en timer i 15, 30, 45 minutter. Pakken indeholder 2 batterier.

Denne berømte model har form som en cylinder. Lampen kan være almindelig eller udstyret med en rotationsfunktion.

Fabrikanten hævder, at natlyset simpelthen fylder hele rummet med stjerner af forskellige farver. Faktisk har fremspringet på væggene og loftet ingen klare konturer. Hverken lyse stjerner, som fra en børns lampe eller realistiske konstellationer, tænder denne enhed, du vil ikke se.

Enheden fylder rummet med blødt lys og projekterer lyspunkter på de omgivende overflader, hvor man kan gætte en måned, flere stjerner og en spredning af lyspunkter. Effekten afhænger af højden af ​​lofterne og størrelsen af ​​rummet. Jo mindre rummet, jo klarere og lysere fremspringet vil vise sig.

Enheden har 2 tilstande - hvid og farve. Det virker fra netværket og fra batterierne.

Dette hjem planetarium er en kompakt, rund enhed af lille størrelse.

Inkluderet er 2 flytbare projektionsskiver. En giver dig mulighed for at vise på loftet et realistisk billede af en stjerneklar himmel. Den anden viser 31 konstellationer, så du kan studere astronomiets grundlæggende. Der er en funktion til at justere stjernekortet til den nøjagtige dato og klokkeslæt. Enheden komplementeres også af en kognitiv bog.

Kraftig LED-baggrundsbelysning giver en komplet illusion af en realistisk nattehimmel. Denne effekt er hensigtsmæssig i en romantisk indstilling, og i børnenes værelse. Enheden har en automatisk slukning, der kører på AA-batterier.

Mange lys

I en storby er det meget svært for folk at se stjernerne bag lyset af talrige lys. Forestil dig nu, at de vil være hjemme hos dig! En usædvanlig og nem at bruge nat-stjernehimmel projektor Star Master er i stand til at skabe sin egen himmel til dig.

Han vil ikke blot belyse rummet, men vil også projektere alt, hvad der ligger over dig lige fra det øjeblik til vægge og loft. Man har kun at vælge måneden, som nu er i gården. Med Star Master Projector, selv på en regnvejrsdag, kan du se stjernerne mens du ligger i sengen. Et lille barn vil også være mere behagelig at falde i søvn med et så blødt lys.

Enheden udsender ingen støj, og den udstråling, der udsendes af det, blinker ikke og blinker ikke.

Projektor Starry Sky - en enhed, som du kan give rummet en særlig charme. Denne enhed vil være en fantastisk gave til både et lille barn og en voksen. Stjernens lys er beroligende, barnet kan forbinde fantasien og føle sig som en astronaut i det ydre rum.

For voksne vil natlyset være en god udsmykning af stuen. Night Light Star Sky Star Master er helt sikkert. Ifølge anmeldelser er det meget praktisk at bruge, fordi fungerer både på batterier og fra et netværk. Benyt lejligheden til at gøre nattehimlen lige hjemme med denne projektor.

Det er bedst at bestille det på den officielle hjemmeside, kun derfra får du originalen, der kan fungere i mange år.

Hvad er en Starry Projector?

Siden oldtiden har himlen fuld af stjerner tiltrukket sit mysterium og skønhed. Hvis du også er fascineret af skønheden i nattehimlen, men der er ingen mulighed for at beundre det, når du vil, vil det være en god måde at købe en nat lys projektor.

Selv om eftermiddagen lukkes gardinerne tæt, vil du se stjernerne. Star Projector Star Master er en hybrid af et natlys med en projektor. Den er udstyret med specielle lysdioder, der kun udsender hvidt lys, kun flerfarvede stråler eller arbejder i begge tilstande på én gang.

Et natlys kan hjælpe et barn med mørkets frygt, fordi rummet bliver fyldt med mange stjerner. Voksne kan ligge og behandle konstellationer for at slippe af med stressen på arbejdsdagen.

Det kan også give en romantisk atmosfære eller blive grundlaget for studiet af den stjerneklar himmel af et barn.

At være i et rum med en natlys projektor tændt, vil du have følelsen af ​​at du er under nattehimlen. Han er i stand til at arbejde hele natten, fordi er brandsikker. Du kan bruge den til at falde i søvn hurtigere eller skabe en ekstraordinær atmosfære af rummet i rummet. De kan helt erstatte det sædvanlige natlys.

Alle vil lide denne originale projektor som en gave. Derudover kan den flyttes fra et værelse til et andet eller endda tage med dig på ture, hvis det kører på batterier, for eksempel at medtage et telt i en vandretur. Projektoren tager ikke meget plads, er kompakt og økonomisk. Det vil være en god tilføjelse til fester eller feriebelysning.

Det er muligt at lyve hjemme og beundre stjernerne i dag med en projektor Starry Sky!

Enhedskarakteristika

Nat projektor projektor Stjernehimmelen kan præsenteres som et lille planetarium. Med det kan du overveje forskellige konstellationer eller bare tænde natlysfunktionen. Inde i enheden er der ikke 1 lyspære med hvidt lys, men mange lysdioder på 4 farver: rød, blå, violet og grøn. Takket være dem er nattlyset i stand til at arbejde på flere måder:

 • At skinne kun med hvidt lys, dvs. arbejde som et normalt natlys
 • Transfusion Mode
 • Samtidig optagelse af de to tidligere tilstande

Der er også 2 andre tilstande: med statisk lys og iriserende. Natlyset selv er en cylinder på 12 cm høj. Det er helt sort i farve, og der er mange små huller i selve projektionen, og lyset passerer gennem dem.

For at betjene enheden kræves 3 AA batterier. Hvis du tilslutter det til netværket, så sammen med natlyset, er der en adapter i sættet.

Anmeldelser af Star Master Night Light siger, at du kan spare på strøm med det, især hvis du plejede at tænde en almindelig lampe hele natten i et værelse.

Hvis du beslutter dig for at købe en natlysprojektor på himlen, skal du vide, at strømforsyningen og adapteren skal være i pakken, men du skal selv købe batterierne.

Der er produktændringer på markedet, for eksempel et musikalsk natlys. En enhed med en projektionsfunktion kan vise, hvilke stjerner der er på himlen på dette tidspunkt på året. Du skal blot rulle gennem stencilen for den ønskede måned. Udover projektoren kan du bestille andre fremskrivninger. Og natlyset selv har 2 flere sorter: blå og lyserød.

Hvordan arbejder stjernens mester?

For at betjene enheden kræves der tilstedeværelse af enten tre batterier eller en netværksforbindelse. Ifølge vurderinger af Star Master Projector kan enheden vare meget lang tid.

Med dette natlys giver du dit barn en god søvn uden mareridt, dekorere enhver lejlighed. Det kan bruges på ethvert sted, hvor der er vægge og loft. Natlyset kan arbejde i en afstand på op til 8 m.

For at det skal fungere korrekt og tjene dig i lang tid, skal du følge disse regler:

 1. Tilslut ikke projektoren med batterier inde i netværket.
 2. Hvis du vil udskifte pærer, skal du sørge for at slukke for enheden.
 3. Beskyt projektoren mod støv, regelmæssigt både udenfor og tørre med en klud.
 4. Hvis du vil ændre stencilen, skal du forsigtigt fjerne lampens overdel, det er muligt uden brug af værktøj

Natlyset har 2 knapper med forskellige tilstande: Star / Led. De er placeret på bunden af ​​enheden. Når du klikker på Star, er projektionen af ​​stjerner og konstellationer tændt. Når du trykker på Led, ændres armaturernes farver på væggene og loftet jævnt. Hvis du trykker begge knapper på en gang, vil de hvide stjerner fra hovedlampen og stjernerne i forskellige farver fra LED'erne projiceres.

Fordele ved en natlight projektor

Star Master Night Sky projektoren bør kun købes, fordi den er meget billigere end alle dens analoger, men den har et stort sæt funktioner. Enheden har en meget lille størrelse, så det tager ikke meget plads. Ud over disse fordele kan du også fremhæve:

 • Oprettelse af en smuk indstilling hvor som helst
 • Lugter og slapper af øjnene.
 • Ligesom børn og voksne
 • LED'er er meget holdbare og brænder ikke ud som andre pærer.
 • Meget nem at betjene, selv små børn kan tænde det.
 • Fungerer i flere tilstande
 • Du kan forlade på ethvert sted bekvemt for dig, selvom der ikke er nogen stikkontakt i nærheden, fordi fungerer ikke kun fra netværket, men også på batterier

Ifølge vurderinger er Star Master nattlys projektor i stand til at arbejde 24 timer i døgnet. Du kan sikkert lade det tændes ved siden af ​​barnet, det er sikkert og opvarmer ikke.

Enheden kan have en psykologisk virkning, beroligende eller løse problemet med mørkets frygt. For børn, der er interesseret i himlen, kan projektoren være det første punkt at udforske stjernerne og konstellationerne.

Det er bærbart, let at bære, i modsætning til store armaturer. Du vil ikke mærke, hvordan du falder i søvn og beundrer den stjerneklar himmel.

Natten Star Master projektoren kan være en unik gave til Valentinsdag til din halv eller til dit barns fødselsdag. Dette produkt har et kvalitetscertifikat og miljømæssigt sikkert. Prisen på enheden kan også ikke, men glæde sig over. Køber den på den officielle hjemmeside, vil du være sikker på at du får en holdbar og sikker enhed med alle komponenter. fordi

Sættet kan fungere fra en adapter, du kan ikke slutte det til et stikkontakt, men tilslut en USB-stik til en computer eller bærbar computer. Denne dekorative belysningsarmatur vil skabe en rigtig nattehimmel for dig på ethvert tidspunkt af dagen. Nu er det ikke nødvendigt at besøge planetarier eller observatorier, for at vente til den konstellation, som du vil se, vises endelig i himlen.

Med en natlys projektor er alt dette muligt til enhver tid.

Hvor kan man købe Star Master natlys?

Det er bedst at købe en Star Master Projector på enhedens producentens officielle hjemmeside. Som en gave eller for sig selv vil han projicere en stjerneklar himmel, eller vil fungere som et almindeligt natlys. Han er i stand til at skabe en romantisk atmosfære eller dekorere hver ferie. For at bestille din enhed behøver du kun at:

 • Gå til linket til producentens officielle hjemmeside
 • Udfyld på hovedsiden spørgeskemaet til køberen, hvor fulde navn, leveringsadresse, telefonnummer, hvor du kan kontaktes, og antallet af enheder du bestiller er angivet
 • Der er også et separat vindue til dine spørgsmål eller forespørgsler, selvom du kan spørge dem til den operatør, der vil kontakte dig.
 • Betaling sker via post, efter at varerne er modtaget

Pas på og køb kun et natlys på det officielle websted. For nylig er antallet af falske Star Master fra lav kvalitet plast med dårlige eller ikke længere fungerende LED'er steget.

Kureren kan også levere nattelyset til dig, dette og andre leveringsspørgsmål skal du bare diskutere med lederen.

Anmeldelser rigtige købere

På den officielle hjemmeside for natprojektoren kan du finde anmeldelser af rigtige købere. Det giver også information om, hvordan du bruger enheden, alle dens egenskaber og pris. Her er nogle anmeldelser fra taknemmelige købere.

"Selvom dette natlys ikke er en fuldgod lampe, men det skinner lyst nok. Jeg tænder den hver nat og bare ligger der og beundrer stjernerne. På grund af dette blev det meget hurtigere at falde i søvn. "

"Min baby kunne virkelig godt lide projektoren. Det er behageligt og flimmer ikke. Barnet beder endda om at tage til børnehaven med ham for at sove der under stjernerne. Og om aftenen tillader det ikke at slukke, selvom det ikke er bange for mørket og nu sover i et natlys. "