To-niveau loftslofter (+95 billeder)

For nylig er tofladens loftslofter meget populære. Det er ikke overraskende, fordi sådanne design ikke kun øger højden på værelserne visuelt, men giver dig også mulighed for at skabe et smukt design. Et stort udvalg af teksturer og farver i spændingsstoffer sammen med den lette bearbejdning og installation af gipsvæg giver mulighed for at fremhæve ethvert designidé. Ved hjælp af denne teknologi er det muligt at lave lofter upåklageligt på kort tid og holde dem i denne form i lang tid.

Fordele og ulemper ved to niveauer lofter

Kombinationen af ​​gipsramme og spændingsmateriale ser meget moderne, moderigtigt og pænt ud, helt gemmer ujævnhederne i basen, ledninger og andre kommunikationer, som om nødvendigt kan du nemt åbne adgang - lige nok til midlertidigt at løsne filmen. Denne mulighed for at afslutte loftet er en af ​​de mest praktiske: Der vil ikke være revner på det, gips vil smuldre og du behøver ikke at male noget igen.

Den største ulempe ved disse strukturer er den kendsgerning, at de reducerer den faktiske lofthøjde med mindst 3-5 cm. Problemet med lave rum er imidlertid let at løse ved hjælp af en spejlfilm - selv i sort farve fordobler det visuelt det vertikale rum visuelt, og de fremspringende gipsplader kan forbedre effekten.

Det andet minus af to niveauer lofter - den høje pris for materialer, sammenlignet med konventionelle maleri. Yderligere omkostninger skyldes behovet for installationstjenester. Holdbarheden og kvaliteten af ​​sådanne overflader i de fleste tilfælde berettiger dog fuldt ud prisen.

Baggrundsbelysning på to niveauer

Af alle typer lofter tilbyder to-tier-designere de største muligheder for belysning. For det første skjuler deres ophængsdesign bedst ledningerne, samtidig med at de giver fri adgang til reparation eller udskiftning af varer, hvis noget fejler. For det andet, både i film og i gipsvæggen er det meget nemt at lave huller til lamper, som kan være så mange som du kan lide. For det tredje giver forskellen i tekstur en interessant dybde, og indbefatter forskellige typer lamper - du kan ændre loftets udseende næsten på et øjeblik.

LED-bånd belyser figurens omkreds indefra og fremhæver deres form. En lignende effekt kan opnås ved hjælp af fleksible neonrør, selv om de udsender en skarpere glød og ikke er meget velegnede til hjemmet. Ribbons kommer i forskellige farver, og deres strømforbrug er sammenligneligt med julkrans.

Hvis du fastgør LED stripen i form af et mønster under en enkeltfarvet spændingsfilm, vil den gløde igennem den med små prikker.

Spotlights er monteret både i en gipsramme og i PVC-lærred. Som regel er de placeret i samme afstand fra hinanden, der udfører hjælpefunktion for at forbedre lysstyrken af ​​omkredsen.

Lysekrone - det centrale element. Normalt er det den mest kraftfulde kilde til lys og hovedindretningen af ​​loftet, og nogle gange rummet som helhed. Reflekterende i en spejlfilm bliver krystalkronen dobbelt så stor - dette skal tages i betragtning for ikke at vælge en for stor model, hvis rummet er lille.

Den stjerneklar himmel på det falske loft er skabt på forskellige måder: Det kan være en færdig film med et kosmisk mønster, mange miniature LED'er inde i, lysende fiberoptiske tråde, en halogenlysgenerator eller bare en natlys projektor (monteret på gulvet eller natbordet).

I modsætning til et fast web kan et to-tier-design ligne et vindue på taget eller et porthole af et interplanetært skib.

Design af to-niveau stretchlofter - foto

Loftets design kan afvige lidt afhængigt af de rum, hvor de er installeret. Disse karakteristiske træk ved designet kan ses detaljeret i billedet præsenteret i galleriet. Udvælgelsen vil være interessant for designere, specialister inden for reparation, samt til alle, der ønsker at se deres hjem hyggelige og smukke.

To-niveau stretch lofter i hallen

Forfølgelsen af ​​luksus og originalitet med det største omfang kan realiseres i stuen. Dette værelse er bedst egnet til realisering af dristige, ambitiøse beslutninger: rige farver, dybe kontraster, former med usædvanlig lindring. Desuden er jo større området jo mere interessant loftet kan se ud. Men under alle omstændigheder er det ønskeligt, at det supplerer resten af ​​interiøret og ikke konkurrerer med det.

Projekter af to-niveau stretch lofter

Hvilket loft er bedre, materialer til hængende og niveau lofter.

Moderne renovering af værelset er ikke komplet uden at skabe det originale design, som vil være en rigtig dekoration for alle.

Begge muligheder fører i deres reparationsområde, deres fordele er ret sammenlignelige, og valget vil afhænge af personlige præferencer og smag. Vælge GCR, trygt tælle på din styrke, vælge en spændingsstruktur, stole på mesterne.

To niveauer lofter: teknologi og installationshemmeligheder.

Det er nemt at installere et to-niveau strækloft med egne hænder og med dristige design ideer, hvis du vælger den rigtige.

 • Ved siden af ​​den udpegede linje, mindst 5 cm under basisniveauet, er en styringsprofil fastgjort til væggen med dowels;
 • Den samme profil er sat langs fremtidens æskekanters trækkede kanter, hvis kantene er afbildet, skæres profilen med metal saks efter 3-4 cm, så den bøjer lettere;
 • Fra D-profil-trimmingen er længden højden af ​​kassen, suspensioner er lavet, deres nederste kant skal flushes med U-profilen på væggen;
 • Afstanden mellem suspensionerne er 30 cm;
 • Suspensionernes nedre kanter er forbundet med en solid U-profil, som gentager formen af ​​U-profilen, der er fastgjort til basisniveauet;
 • Fra styrevægsprofilen i retning af underkanten af ​​suspensionerne er stivningsribber tilladt 30 cm fra hinanden;
 • Alle profiler er fastgjort sammen med 9 mm selvdrejende skruer (såkaldte "bugs");
 • Enheden slutter med en ledning til enheder med belysning i specielle kabelkanaler eller bølgede ærmer.

To-niveau loft med gips omkring omkredsen: installation.

At installere et usædvanligt loft på to niveauer med egne hænder er en ganske vanskelig opgave, men hvis du er tålmodig, så.

Og nogle få vigtige tips:

Kombinerede lofter: gipsvæg og strække egne hænder, fotos.

Hej, kære læsere! Hvis du laver reparationer, spekulerede du sikkert på, hvad lofterne burde være. Ya

 • PN - vejledende profil;
 • PP - loftprofil;
 • forseglingstape;
 • fastgørelsesanordninger;
 • niveau;
 • saks til metal;
 • borax;
 • forstærkningsbånd
 • perforeret vinkel;
 • hammerbor
 • målebånd; spartler;
 • krabber - specielle stik;
 • suspensioner;
 • kitt og primer;
 • skruetrækker;
 • en hammer;
 • GCR.

Det unikke design af gipsvæg lofter foto til inspiration.

Billeder af designet af gipsvægslofter til stuen, soveværelset, stuen og børnenes værelse. Enkle og to-niveau design løsninger, en detaljeret beskrivelse af alle nuancer vil hjælpe med at forbedre rummet.

Pærer (skjult og synligt) skal nødvendigvis fordeles i det indre rum, så de funktionelle steder har nok lys.

To-niveau loftslofter - installation, teknologi, designfunktioner, fotos.

To-niveau stretchlofter - installation, teknologi, designfunktioner, foto Spektakulært loft - et af de vigtigste elementer i indretningen af ​​rummet, afhænger af det tankevækkende design, vil det.

Multi-niveau lofter skal have en omhyggeligt designet ordning på hvert niveau. Det giver dig mulighed for i detaljer at planlægge alle former for arbejde, så resultatet af installationen af ​​loftsbeklædningen ser helt smuk ud. Derudover kan du ved planlægning undgå mange fejl på forhånd og give installationsmuligheder.

Skitser af gipspladerlofter, tegninger og projekter: Rammeforanstaltning.

Skitser af gipsvægslofter med egne hænder. Hvordan man laver et udkast eller tegning af loftet ved hjælp af en speciel software. Instruktioner til at skabe et smukt loft, billeder og videoer.

 • Bestil hos designer salon;
 • Spion i specialiseret litteratur;
 • Udnyt computerprogrammer med et tredimensionalt billede.

Gipspladens loft i køkkenet: foto, indretning.

Loftet af gipsplader i køkkenet vil spille en vigtig rolle i indretningen. Det vil bidrage til visuelt at opdele rummet i zoner, skabe.

Flere realiserede projekter af køkkener med to niveauer lofter vil helt sikkert behage dig:

To niveauer gipsplader lofter.

Ikke så længe siden begyndte to niveauer gipsplader lofter at komme i mode. Generelt kan det bemærkes, at gipsvæg er blevet meget udbredt i.

Multi-niveau gipsplader lofter er af følgende typer:

To-niveau stretch lofter

Stræklofter har længe været brugt i udformningen af ​​forskellige lokaler - både hjemme og på kontoret. De har mange fordele, nemme at installere og vedligeholde.

to-niveau stretch lofter

For at forstå, hvordan man vælger den mest egnede version af produktet, er det vigtigt at have en god forståelse af, hvilke materialer lofter er lavet af, hvilke typer er og hvad er funktionerne i deres installation.

Fordele og svagheder i to-niveau-stræklofter

Som et færdigmateriale har hængende loft mange fordele, som det ofte bruges indendørs til:

 • Overfladen af ​​loftet får et glat, strakt udseende. Dette gælder især for lofter i gamle hjem, der har mange kosmetiske defekter - uregelmæssigheder, dråber og mekaniske skader.
 • Installation af strækloft er meget hurtigt - som regel tager alt arbejde ikke mere end 1-2 dage; arbejdet er rent og ikke meget støjende.
 • Med hensyn til design giver stræklofter god mulighed for udvælgelse - du kan tage de klassiske hvide versioner, og du kan udvikle en individuel stil, der fremhæver skønheden i interiøret.
 • Universitet - sådanne lofter kan monteres i ethvert rum - soveværelse, køkken, toilet mv.
 • Loftene er ret holdbare og nemme at vedligeholde - det er nok bare at regelmæssigt tørre dem fra snavs.
 • En meget vigtig praktisk egenskab ved sådanne materialer er deres vandmodstand. Dette gælder især for private huse og lejligheder på de øverste etager.
 • Installation af lofter er ret overkommelig for folk, der ikke har særlige færdigheder - henholdsvis, hvis du ønsker det, kan du spare på dette.

Den eneste væsentlige ulempe ved stræklofter er deres højere omkostninger i forhold til traditionelle færdiggørelsesmetoder - for eksempel hvidvaskning eller PVC-paneler. Den lange levetid kompenserer imidlertid stort set for installationsomkostninger.

Også til de svage sider af disse materialer kan tilskrives deres lave stabilitet før opvarmning. I den henseende vælges de specielle indbyggede diodelamper, der ikke gløder for meget.

Typer af stræklofter

Varianter af disse produkter skelnes ud fra forskellige tegn: Webens materiale, udseende, farve, installationsfunktioner.

Ifølge lærredets materiale

Stræklofter er lavet af to typer materialer - PVC film og stof.

PVC film

Dette er et kunstigt stof fremstillet af polyvinylchlorid. Normalt er det svejset fra flere fragmenter, og for dette opvarmes temperaturen i rummet med en speciel pistol til 60-70 grader. På grund af dette udvides filmen, bliver elastisk, og efter afkøling spændes den igen, hvilket giver loftet et perfekt ensartet udseende.

Filmene kan være af forskellige farver, indeholder tegninger, som gør det muligt for dem at blive meget udbredt i det indre af rummet.

Film kan købes i butikken i en kompakt form - de rulles op i ruller.

Du kan også bestille lofter med et individuelt design: Et foruddefineret mønster udskrives på specielle printere.

Sammen med de rigeste designmuligheder har filmloftet også følgende fordele:

 • Overfladen er fuldstændig blottet for fejl og folder (med korrekt installation).
 • Materiale er billigere end stoflofter.
 • Materialet absorberer ikke lugt, snavs og tørres let af med en regelmæssig fugtig klud.
 • Selv under forhold med høj luftfugtighed er dannelsen af ​​mug på et sådant loft udelukket.
 • PVC-film skaber støjisolering på grund af materialets egenskaber.
 • Endelig lader filmen ikke fugt igennem, så dette loft lækker ikke.

Sammen med fordelene ved PVC-lofter er der også negative egenskaber:

 • Filmen er ret sårbar over for mekaniske skader - dette er vigtigt at overveje under installation og rengøring (forsigtigt aftør overfladen og ikke ramt den, rør ikke med skarpe genstande).
 • Da sådanne lofter er monteret fra flere fragmenter, kan sømmen forblive ret mærkbar.
 • Installationsprocessen ledsages af stærke kunstige lugt og opvarmer luften til høje temperaturer, så det er bedst at fjerne alle genstande fra rummet.

Selve filmen har følgende tekniske egenskaber:

 • Standardtykkelsen er 1,3 mm. Afvigelser er tilladt i begge retninger indenfor 0,2 mm.
 • Bredden varierer bredt fra 1,3 til 2,7 m.
 • Tekstur er blank, satin eller mat (flere detaljer i det relevante afsnit).
 • Brandmodstand - ved brænding smelter.
 • Modstandsdygtig over for negative temperaturer op til + 5 ° C.

PAY ATTENTION. Hvis temperaturen i rummet kan falde under stuetemperatur, er det bedre at ikke installere PVC-film - det har risiko for revner.

Stoflofter

Stofstræklofter er lavet af naturlige materialer. Ifølge teksturen ligner den noget som de materialer, hvorfra strømperne er lavet.

Stof har sine fordele:

 • Tilstrækkelig bredde til standardstørrelser (3 meter bred og op til 5 meter lang). Dette giver dig mulighed for at strække et enkelt monolitisk stykke, uddeling uden sømme, hvilket giver et mere attraktivt udseende til det færdige loft.
 • Stoffet "trækker vejret" og passerer vand og luft uden at skabe drivhuseffekt. Dette gælder for private en-etagers huse. For ikke at gå glip af vandet, behandles det med polyurethan, der skaber et fugtighedsikkert lag.
 • Stoffet er mere modstandsdygtig overfor frost og temperaturændringer end PVC.
 • Da installationen udføres uden brug af en varmepistol og andet specialudstyr, er det helt muligt at gøre det uafhængigt uden at ringe til brigaden.
 • Stoflofter er holdbare nok og tjener fejlfrit i mange år.

Materialet har nogle svagheder:

 • Stoffet er ikke så elastisk som PVC-film, derfor er det vanskeligere at sikre en jævn spænding.
 • Et sådant materiale er altid dyrere end filmanaloger.
 • Til vedligeholdelse er det også mindre bekvemt, da stofforurening er vanskeligere at fjerne end konventionel PVC-film.
 • I stoffets designmuligheder er underordnet PVC - valget af farver og mønstre er klart ikke så stort.
 • Endelig indebærer design med stofklæder ikke brugen af ​​en harpun, som er mere pålidelig end den ikke-sprøjtende installationsmetode (detaljer er angivet i den relevante sektion).

De tekniske egenskaber ved vævede klud, hvorfra lofter er lavet, omfatter:

 • Bredden varierer meget - fra en meter til 5.
 • Produktets tykkelse er ca. 2,5 mm.
 • Tekstur er mat og gennemskinnelig.
 • Tætheden af ​​stoffet er fra 150 til 300 g / m2.
 • Materialet er brændbart, men det afgiver ikke giftige produkter.
 • Levetiden er meget lang - op til 20 år (som regel ca. 10 års garanti).
 • Temperaturområdet giver mulighed for brug af stoflofter under alle forhold - fra -50 til + 70 ° C.

For at vælge den bedste løsning skal du fortsætte med driftsbetingelserne og de reelle muligheder for budgettet.

Video - installationsfunktioner stofstræklofter

Overfladestruktur

I udseende er der tre typer af lofter:

Alle afviger ikke fra hinanden tekniske parametre. Den eneste forskel er i overfladenes visuelle egenskaber. Mattelofter har en dæmpet baggrund, der afspejler en lille mængde lys. Udadtil er det let forvekslet med det sædvanlige hvidkalkede loft (medmindre det naturligvis er farven på lærredet hvidt).

De er installeret i klassiske interiører for ikke at fokusere på loftet, men på rummets indre rum.

De er også uundværlige, hvis der er et ønske om at sætte et klassisk hvidt loft i huset.

Selvfølgelig involverer den matte overflade ikke kun hvid, men også andre muligheder for maleri samt kunstneriske lofter.

I modsætning til matte har blanke stræklofter en tilsvarende lyseffekt. De afspejler strålerne på en sådan måde, at de i det væsentlige er et stort spejl. Dette er en interessant mulighed for et stilfuldt og moderne design.

Glans øger visuelt rummet ved at afspejle hele rummet. Mørktoner virker særligt godt i denne forstand.

Dette gælder især for små værelser - for eksempel på loftet.

Video - pleje af et blankt strækloft er meget simpelt.

Endelig er satinlofter midt mellem mat og glans. De glitter ikke som glans, men på grund af den specielle behandling af materialet opnår de en perfekt glat overflade, hvilket diskret afspejler interiøret.

Et sådant materiale kaldes satin på grund af den visuelle lighed med den tilsvarende type stof. Satin stof er silkeagtig, glat til berøring og er den dyreste type stof på grund af den meget tætte teknologi til vævning. Satinlofter ligner også silke og passer derfor perfekt ind i en række hjemindretninger.

Ifølge strukturen af ​​det færdige produkt

Loftet består ofte af et niveau. Men der er mere komplekse muligheder - i hvert fald i to niveauer i stræklofter - på flere niveauer. Alt dette giver indretningens loftets originalitet og skaber et stort valg til fordel for en bestemt model.

 • Enkeltniveau lofter er den enkleste og mest overkommelige version af den klassiske monokromatiske overflade eller mønstret loft.

Men det betyder bare ikke kedeligt. Enkeltniveau lofter kan gøres visuelt voluminøse takket være følgende teknikker:

 • farvning i kontrastfarver

 • lavet af blanke materialer

 • skabe smukke optiske effekter med baggrundsbelysning

 • To-niveau-stræklofter er en mere kompleks struktur. Sammen med design effekten hjælper de med til at skjule fejlene i loftet (stærke fremspring, dråber osv.).

  Sådanne strukturer er konstrueret ved hjælp af yderligere enheder - profiler af træ, der skaber trin. Nærmere om installation af stræklofter af to niveauer:

  Ofte spændinger i to niveauer i haller og stuer - værelser med stort areal. Dette skaber rummets virkning, hvilket gør det særligt behageligt at være i et sådant rum.

 • Endelig er det fremstillet på flere niveauer med samme teknologi som tofladens lofter, men har en mere kompleks struktur og passer også perfekt til forskellige indvendige muligheder.
 • Hvordan man vælger et strækloft

  Korrekt vælge muligheden for et strækloft betyder korrekt sammenhæng mellem rummets design, driftsbetingelser med materialets parametre. Hvad angår interiøret, vælges valget af individuelle præferencer.

  Og med hensyn til de resterende parametre kan du overveje nogle interessante tips:

  • Hvis rummet konstant er højt fugtigt i luften (bad, bruser, køkken), er det bedre at vælge PVC-filmlofter - det er meget lettere at passe på dem, og materialet bliver ikke vådt.
  • Hvis lofterne er monteret i et rum, hvor den årlige temperatur falder sandsynligvis (f.eks. I et landhus, i et landhus med ikke-permanent bolig). Det er bedre at bruge mere pålidelige stofdæpper - de kan nemt modstå vinterkøling.
  • Hvis der stilles særlige krav til rummets design, så skal man selvfølgelig vælge mellem filmprodukterne - blandt dem vil selv de mest sofistikerede købere helt sikkert finde en masse interessante ideer.
  • Hvis du foretrækker klassiske, varme farver i det indre af huset, så er det bedre at vælge stofmateriale - det skaber effekten af ​​varme og komfort, i modsætning til glattere filmanaloger.
  • Hvis rummet er lille, trangt, så skal valget læne sig mod den glatte overflade, hvilket signifikant øger rummet visuelt.
  • Hvis monteringen af ​​loftet kommer i et rum, hvorfra der ikke er mulighed for at fjerne ting, er det værd at overveje stofindstillinger, da der som nævnt ved installation af filmprodukter anvendes varmepistoler - temperaturen kan beskadige møblerne.
  • Hvis loftet er monteret i landet eller i et etagers landhus, skal valget læne sig mod stofvarianten - det trækker vejret, og filmen "lås" luften og fugtet inde.
  • Ved valg af specifikke materialemodeller er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​materialet, hvilket er angivet af garantiperioden. Som regel garanterer udenlandske producenter for en periode på 10-12 år, indenlandske - 1,5-2 gange mindre.

  Video tips om hvordan man vælger et hævet loft

  PAY ATTENTION Vælg ikke et loft udelukkende på grundlag af prisen. Stræklofter er forholdsvis holdbare produkter, så selv om prisen er høj, betaler omkostningerne om nogle år. Og hvis du sparer på kvalitet, øges risikoen for, at alt arbejde skal redone, hvilket vil medføre ekstraudgifter.

  Sådan installeres stræklofter

  Måder at montere to-niveau og single-level stræklofter er kendetegnet ved egenskaberne ved fastgørelse af nettet på en speciel profil, som er fastgjort rundt om loftets omkreds.

  Harpun teknologi

  Dette er en meget bekvem måde at installere - lærredet strækkes på specielle harpuner, mens visuelt loftet kun består af stof, da der ikke er behov for at bruge specielle bundplader.

  Harpunen er en speciel profil lavet af PVC. Han ledsager lærredet rundt om sin omkreds. Monteringsskemaet er vist i figuren.

  Harpunet er svejset direkte på lærredet under produktionen, så det færdige design leveres til forbrugeren. Det er kun at fiksere harpunet i profilen. Designet er meget pålideligt og giver dig mulighed for at strække stoffet godt på loftets overflade. Således består det færdige design af to elementer:

  • Harpun med loftmateriale.
  • Metal profil (normalt aluminium), fastgjort på den øverste del af væggen eller på selve loftet.

  Fordelene ved denne teknologi er indlysende:

  • Systemet er meget enkelt, og arbejdet gøres hurtigt.
  • Fastgørelse pålidelig og holdbar.
  • Overfladen af ​​loftet er helt flad takket være nøjagtige beregninger.
  • Da harpunen er gemt bag lærredet, ser overfladen ret æstetisk ud.
  • Takket være denne mount kan du altid demontere loftet og derefter returnere det til sin plads. Dette gøres i tilfælde hvor der for eksempel lækker vand fra taget på det.

  PAY ATTENTION. Harpunen kan ikke kun findes i rummets omkreds, men også i andre dele, takket være, at der er mulighed for at skabe et strækloft på to eller flere niveauer. Dette skaber et rigt valg til designideer.

  Installationsstrinnene er som følger:

  • Med målinger fra rummet. Målinger udføres ekstremt præcist for at forhindre selv den mindste fejl. De udføres ved hjælp af specielle laserniveauer.
  • Skæreemne og montere det på en harpun
  • Montering af aluminiumsprofiler på forudbestemte steder.
  • Installation af harpunet i disse profiler.
  • Tilpasning af lærredet til perfekt stand ved varmekraften (varmepistol).

  Det færdige system ser skematisk ud på dette.

  Hæfteknologi

  Shtapikovy eller kilen teknologi, i modsætning til harpunen, beskytter rummets rum. I dette tilfælde er afstanden mellem loftet og lærredet normalt inden for 2 cm. Ved hjælp af denne metode monteres der sømløse lofter, som er spændt med et enkelt lærred over hele overfladen. For at rette det på selve materialet, forbliver der et lille tillæg (perle), som simpelthen er gemt i profilen.

  Sekvensen af ​​handlinger er omtrent som følger:

  • Formålt lærred er bøjet rundt om perimeteren for en vis bredde, hvilket vil give mulighed for at udfylde det med profiler.
  • Aluminiumprofilen er monteret langs omkredsen, som det er tilfældet med harpunteknologi.
  • Perler er fastgjort i profilen.
  • Tekken er udjævnet til den ideelle glatte tilstand.

  I dette tilfælde opstår loftstrækningen i trin i henhold til ordningen.

  Video af, hvordan et ægte to-niveau strækloft laves ved hjælp af kileteknologi.

  Cam metode

  Ligesom kileteknologien er denne metode også ikke-gunpunny. Med det er ikke kun enkle, men også komplekse to-niveau og multi-level stretch lofter monteret.

  I dette tilfælde er profilen, som sagen er knyttet til, et produkt med to halvcirkelformede klip. De ligner en knækket cam, hvorfra metoden stammer fra.

  Ellers svarer aktionsalgoritmen til det, der blev beskrevet i hæfteknologien.

  En visuel sammenligning af alle tre metoder er vist i diagrammet.

  Brugen af ​​stræklofter i interiøret

  Stræklofter bruges i alle lokaler uanset deres formål - i køkkenet, i børnenes værelse, i gangen, soveværelset mv. Fra det synspunkt, at der er udformet stræklofter, har to niveauer flere funktioner end enkeltniveauet. Dette ses tydeligt på billedet.

  I køkkenet

  Oftest i køkkenet bruges glatte eller satinlofter, der ikke absorberer fugt, som konstant frigives under tilberedningen. Derudover øger disse muligheder godt pladsen, især med hensyn til stræklofter, der består af to niveauer.

  Her er et levende eksempel på design af forskellige værelser med brug af lamper af forskellig form i et to-niveau strækloft.

  I børnehaven

  For et barn er strækloftet en særlig glæde, fordi det ser meget attraktivt ud og giver ham mulighed for at føle sig komfortabel og interessant i rummet. Derudover hjælper lyse farver og kontraster med at udvikle barnets vision og rumlige fantasi.

  I stuen og hallen

  For at gæsten og hjemmet skal være særligt komfortable i et stort rum, kan du oprette et loftdesign, der fremhæver skønheden i det indre og skaber effekten af ​​frihed og bevægelse.

  På badeværelset og toilet

  I sådanne rum kan stræklofter visuelt forstørre rummet, så materialer med en blank overflade og også med mørke toner bruges oftest.

  Sådan plejer du ophængte lofter: video

  Pleje af stræklofter er enkel. Nogle få enkle tips med illustrative eksempler findes i denne video.

  To niveauer og andre stræklofter er et levende eksempel på et efterbehandling materiale, der ikke kun er meget praktisk og kan betjene i årtier, men giver dig også mulighed for at skabe et unikt indretning af et værelse, der indeholder næsten alle ideer.

  Du kan godt lide

  VK Kommentarer:

  Bruger kommentarer:

  To-niveau stretch lofter dekorere rummet! Jeg har et stort hus og med tiden blev de sædvanlige lofter dækket af revner. Besluttet at gøre en strækning, med en to-niveau. valgte blank. De øger visuelt mængden af ​​lokalerne. Omkostningerne er betydelige. Det hele afhænger af materialet, området, antallet af lamper. Men det er en investering i årevis. Sådanne lofter har ændret udseendet af alle værelser, det ser ud til at jeg bor i et nyt hus!

  To niveauer lofter

  To-niveau stretch lofter har en række fordele, der adskiller dem fra alle andre typer af loftsbeklædning. Med deres hjælp kan du realisere alle, selv de mest dristige design ideer; på kort tid (og uden unødvendige affald og støv) for at ændre det indre af huset for at give det individualitet.

  En bred vifte af farver og forskellige teksturer giver dig mulighed for at vælge et passende tagbeklædning til ethvert værelse.

  Under dem er det nemt at skjule forskellige tekniske kommunikationer (rør, ledninger, ventilation), sømme, samlinger mellem plader og andre alvorlige fejl i lofter. Overganger mellem loftets niveauer kan gentage formen og farven på de vigtigste elementer i indretningen og dermed fremhæve rummets overordnede stil.

  To niveauer lofter - dette er den sværeste konstruktion at installere, men med deres hjælp kan du nemt simulere forskellige arkitektoniske elementer: buer, fremspring, bølger og trin. Kupler og kuverter trykker visuelt rummet.

  Sådanne lofter understreger den funktionelle zoneinddeling af værelser, for eksempel visuelt dele den kombinerede spisestue og køkken (spisestue og stue). Armaturerne installeret mellem loftets niveauer skaber yderligere lys- og farveeffekter og fremhæver isoleringen af ​​individuelle zoner.

  Farve, tekstur og form er det mest effektive middel til at
  Du kan visuelt reducere rummet eller omvendt gøre det mere rummeligt; skabe en hyggelig, afslappende atmosfære i huset eller helt ødelægge harmonien. Derfor skal du bruge disse værktøjer meget nøje.

  Udformningen af ​​to-niveau-stræklofter afhænger primært af størrelsen og arkitektoniske egenskaber i et bestemt rum. I rummelige, veloplyste værelser med højt til loftet kan du benytte enhver form for design. I små og mørkede - lige linjer er det mindste antal detaljer, lys nuancer og mat overflader mere passende.

  Valget af farve og tekstur af materialet påvirkes også af formålet med rummet. I stuer lofter med en mat overflade er mere passende. På indersiden af ​​badeværelset passer perfekt glansede belægninger.

  Testimonials fra vores kunder om Ceiling Alliance

  Find ud af hvorfor du skal købe stræklofter hos os

  To niveauer lofter - design og oprettelse af design, installation og belysning gør-det-selv (115 billeder)

  Den originale indretningsform i lejligheden vil være et to-niveau loft med arrangementet af en ophængt eller spændingsstruktur. Denne mulighed er perfekt stue og soveværelse. Dekorativt design kan suppleres med et unikt belysningssystem, hvilket gør udseendet af rummet til at blive raffineret.

  Designegenskaber og fordele

  At vælge et to-tier-design til at arrangere loftet i dit værelse, være rede til at pådrage yderligere økonomiske omkostninger.

  Derfor bestemmer i forvejen, hvilken type installation og design af lofter du vil have at foretrække:

  Det øverste niveau kan tjene som et tidligere udstyret loftplan. Gipsvæg vil kun blive monteret på hotelområder, som gør det muligt at visuelt zone et værelse. Du kan montere kassen og rundt omkredsen, men hovedbetingelsen vil være en glat og glat overflade på det øverste niveau.

  Gipsvæg er placeret på et niveau, og det andet - spændingssystemet. Dette kan realiseres, hvis den endelige overfladefinish er forbudt dyr.

  Valget af installationsmulighed forbliver hos ejeren af ​​lejligheden. Det er nødvendigt at tage hensyn til reparationens tilstand, lokalernes opbygning og egne økonomiske muligheder.

  Blandt fordelene ved to-tier teknologier er:

  • skjul af grove finish fejl;
  • mulighed for at dække kommunikation
  • værelse zoneinddeling;
  • visuel styring af indendørs rum
  • Oprettelse af originalt design ved hjælp af forskellige belysningsmetoder.

  Opførelse af loftet med gipsplader

  En temmelig almindelig måde at dekorere indretningen af ​​værelser er arrangementet af loftet på gipsplader.

  Du kan selv løse dette problem, selv om du skal arbejde hårdt ved at følge vores instruktioner.

  Overfladebehandling og mærkning

  I begyndelsen er det nødvendigt at frigøre rummet fra møbler og andre ting. Gulvet skal være dækket af folie. Den behandlede overflade rengøres fra den gamle coating.

  Hvis det er nødvendigt, skal huller og revner repareres, primeres og pudses. Efterbehandling vil være overflødig, hvis du planlægger at lukke hele loftet med gipsplade.

  Derefter kan du fortsætte med at markere. Formål målehøjden og identificer den laveste. For at sikre en jævn konstruktion vandret skal du fokusere på denne vinkel.

  Som markering kan du tegne en lige linje på væggen, der bruges til montering af profiler. Markerede prikker hjælper dig med at navigere direkte suspensionen.

  Hvis længden af ​​de modsatte sider er forskellig, er det nødvendigt at lave en vandret justering og derefter lave de nødvendige markeringer. Det bestemmes af det valgte projekt.

  Montering af rammen af ​​det første lag

  Monteringsguide profiler UD laves med 600 mm mellemrum rundt omkredsen. Loftet kræver 400 mm stigning.

  Hvis der antages runde løsninger, er det på sådanne områder på profiloverfladen nødvendigt at lave noter med et hul på 25 mm, der successivt gør bøjninger under hensyntagen til den ønskede radius.

  Direkte monterede suspensioner er monteret på præmærkede punkter på loftet. Det er nødvendigt at observere trinnet 600 mm. Derefter skal enderne bøjes og omhyggeligt trimmet.

  På disse suspensioner monterede CD-profiler af lofttypen. Hvor et andet niveau af konstruktion er planlagt, er det tilrådeligt at forudinstallere krabber.

  På dette stadium kan du passe på varme- og lydisolering. For at gøre dette lå i de mellemprofile riller isolering og reparer det med "haler" af suspensioner.

  Derefter bliver skelet på første niveau syet med gips. På steder, hvor moduler er skåret, er det tilrådeligt at fjerne en del af materialet med en kniv, der danner en affasning. Dette er nødvendigt for større styrke af sømme.

  Installation af det andet niveau

  I processen med at indrette lofter med egne hænder, skal du omhyggeligt overveje installationen af ​​profiler til andet niveau. En kontur trækkes på væggen til UD-profilen.

  På overfladen skal anvendes tegning på projektet. Tilstedeværelsen af ​​en sådan markering giver dig mulighed for visuelt at vurdere det fremtidige design. Ved markering er rammen fastgjort fra profilen. Om nødvendigt er de rigtige steder afrundet.

  For at sænke rammen under tieret skal du:

  • skære cd-profilen langs den længde, der kræves for at reducere rammen;
  • skære faner (sidedele) på den ene side af skæringerne, hvilket gør installationen nemmere;
  • Sæt udskæringerne i UD-profilen fastgjort på loftet med en flad side;
  • ved hjælp af konstruktionen af ​​"loppe" fastgørelser i trin på 500-600 mm;
  • hvis det er nødvendigt at fastsætte krøllede stykker af cd-profilen, skal trinet reduceres til 200-300 mm;
  • sæt en UD-profil på de indstillede snit efterfulgt af en stærk fastgørelse.

  Når sidevæggen er klar, er det nødvendigt at afskære en del af cd-profilen. Længden skal svare til afstanden mellem sidevæggen og profilen på væggen. Så er de fastgjort på begge sider. Rammen vil være helt klar.

  Gipsvægfastgørelse

  For at fastgøre gipspladerne på den byggede ramme er det nødvendigt at bruge en run-up. Første række starter med et stort ark, der er monteret på profiler.

  Den anden række begynder også med en fast bane, men fra den modsatte side. Fastgørelsesteknologi kan ses på billedet af to niveauer lofter.

  Til fremstilling af figurer skal du først konstruere en skabelon fra pap. Og så på det og skære emnet. Hvis sidevæggene er bøjet lodret, skal du producere en støbning ved at rulle med en nålevalse.

  Derefter sprøjtes overfladen med vand, og når gipskratonen er gennemblødt (efter ca. en time), laves et snit på bøjningens konvekse plan. Arbejdsemnet er placeret på kanten, den ønskede bøjning er dannet, fastgjort af lasten og efterladt til tørring.

  Hvis du opretter lofter med belysning, skal du kontrollere alle ledninger og kommunikation.

  Gipsvæggen er fastgjort med skruer med en hældning på 150-200 mm. For at forbedre kvaliteten af ​​de fremtidige trimmehætter skal skruerne uddybes.

  Hvis du samtidigt trykker på lærredet, ændres fastgørelsen ved at flytte 40-50 mm fra det foregående sted. Fra den modsatte side fastgøres et andet ark.

  Husk, at du først skal rette det øverste niveau, så bevæg siderne og i slutningen - indretningen af ​​den nederste del.

  Derefter kan du fortsætte til mål. For det første skal overfladen være primet. Efter tørring i leddene, skal du lim tape serpyanka, sømme og steder for uddybning af selv-tapping skruer kit.

  Eksterne hjørner skal fastgøres med hjørner. Det anbefales at bruge et metalhjørne til lige konturer, mens krøllede overflader skal fastgøres med plastik. Hjørnerne kan også fastsættes ved at trykke på det tidligere påførte gips i laget.

  Glasfiberpladerne er fastgjort til PVA-limen, og den øverste kitt er lagt oven på et lag på 15 mm. Derefter bliver overfladen poleret og primet. Afslutningsvis skal færdiggørelsen foretages, og belysningsindretningerne skal rettes.

  Funktioner af arrangementet af spændingsstrukturen

  To-niveau-stræklofter ser også godt ud i stuen eller soveværelset. I dette tilfælde vil rummets omkreds være beklædt med en gipsokrat, og et spændingsstof vil være i centrum.

  Installationsprocessen er som følger:

  • Mærkning og installation af gipskasser rundt omkredsen.
  • Ved en given højde er profilen fastgjort, som vil danne grundlag for fastgørelse af nettet.
  • Opvarmet rummet og opvarmer kluden med en varmepistol.
  • Spænding af en klud mellem profiler. I første omgang er diagonalt modsatte hjørner fastgjort. Så skift de to andre.
  • Langs omkredsen er lærredet spændt til gengæld langs modsatte kanter - først den ene side og derefter den anden modsatte. Så den tredje og fjerde.
  • Installation af belysningspunkter og dekorelementer.

  To-niveau loftsstrukturer er en temmelig populær måde at give et interiør et originalt og attraktivt udseende.

  Installationsprocessen er dog ret tidskrævende. For det første skal du omhyggeligt udarbejde projektet, forberede fundamentet, rette rammen, og kun derefter fortsætte med installationen af ​​de vigtigste lærred eller gipsplader.

  To-niveau loftslofter for køkken og stue

  Installation af stræklofter betragtes som en original type finish, som besidder et særligt sted i moderne design. En række forskellige teksturer, former og farver i malerier gør det muligt for designere at oversætte til virkeligheden de mest usædvanlige projekter. Strækloft - Ideelt til montering af flere niveau zoner, da det er elastisk og let tager form af buede linjer. For nylig foretrækker de fleste mestere at vælge installationen af ​​to-niveau-stræklofter. På grund af det specielle design af rammen får rummet ikke kun et stilfuldt udseende, men også loftet bliver visuelt højere.

  Installation af to-niveau-stræklofter har sine egne egenskaber og adskiller sig fra installationen af ​​konventionelle lofter. For at udføre efterbehandlingsarbejdet er der fri adgang til loftet og forberedelse af gipsvæg og profiler. Desuden skal arbejdsfladen være flad, rengjort af gamle gulve. I tilfælde af mangler i form af revner i loftet skal de repareres, og kun derefter fortsætte til installationsarbejdet.

  To-niveau loftslofter kræver en ideel loftsoverflade, og derfor skal der gendannes gips igen, hvis der er uregelmæssigheder og dråber.

  Særligt smukt ser to niveauer i loftsloft i køkken og stue. For at installere dem kan gipsvæggen anbringes både i midten, skabe fri plads og helt rundt om perimeteren og dekorere individuelle sektioner med specielle indsatser. Derudover giver et to-plan design dig mulighed for at vælge rummets grænser uden brug af skillevægge og skærmbilleder.

  For at skabe effekten af ​​charme er der også indbyggede lofter med højdepunkter, og standard lærred kombineres med billedudskrivning og en anden tekstur.

  arter

  For nylig er to-niveau-stræklofter blevet anvendt i vid udstrækning til køkken og stue. Dette er en god mulighed for at skabe et interiør i stil med moderne eller højteknologiske. Der er blanke og matte lofter. Glansfilm er repræsenteret af en række forskellige teksturer og nuancer, den er lavet af PVC. Denne type loft er egnet til elskere af klassikerne, da det hovedsageligt domineres af strenge mønstre, indsatser under metal og marmor.

  Det to-ters blanke loft er ikke kun økonomisk sammenlignet med andre former for dekoration, men øger også højden af ​​rummet og giver det et udsøgt unikt udseende.

  Derudover kræver disse lofter ikke ommaling og reparation og opretholder dets oprindelige udseende over 25 år. En anden positiv egenskab ved to-niveau-stræklofter er den nemme installation, der tager mindst tid. Denne type konstruktion er normalt installeret i lejligheder, huse og hytter. Høj lydisolering og tilstedeværelsen af ​​mange positive egenskaber giver dig også mulighed for at installere blanke stræklofter i biografer og optagestudier.

  Særligt udseende moderne designlofter i køkkener og stuer. For at gøre dette kombinerer designere forskellige farver, hvilket giver interiørets charme og skønhed, og installationen af ​​belysning i to-niveau-lofter gør belysningen stilfuld og multifunktionel.

  Følgende positive aspekter er karakteristiske for blanke lofter:

  • Praktisk og nem installation. På grund af materialets elasticitet kan du oprette en række telt, buer, monteringslys.
  • Vandtæt.
  • Evnen til at gemme i rummet sådanne funktionelle elementer som rør, måler, ventilationshuller, elektriske ledninger.
  • Sikkerhed og miljøvenlighed af materialet. Loftene er modstandsdygtige over for udseendet af skimmel og meldug, ikke tiltrækker støv, hvilket er særligt vigtigt for værelser med høj luftfugtighed.

  Matt stræklofter er ikke dårligere i deres eksterne data og egenskaber. De er designet til værelser i det indre, hvor det er vigtigt at fremhæve den overordnede sammensætning af stilen. Matte lofter ligner den sædvanlige whitewash, deres malerier giver ikke skinne. Matte konsistens formidler farve godt og har en glat overflade. Som regel vælges sådanne lofter til store rum og rektangulære rum.

  Matte linned med antikke elementer af dekoration, stilfulde søjler ser originale ud. For sådanne lofter er kendetegnet ikke kun fugt modstand, men også øget tæthed. Matte to niveauer lofter er velegnet til enhver stil af design, samt bevare deres oprindelige farve og drukne ud alle slags blænding. Derudover betragtes matte lærred i øjeblikket som den mest holdbare og økonomiske mulighed for efterbehandling.

  De vigtigste positive egenskaber ved to-niveau-stræklofter omfatter:

  • Farve ensartethed og ensartet tykkelse af lærredene.
  • Høj vandtæthed.
  • Eliminering af defekter i bunden af ​​loftet.

  Strek to niveauer lofter - funktioner i udvælgelse og interaktion med interiøret

  Blandt de moderne metoder til at afslutte loftfladen strækker to niveauer et nøgleplads. De ser usædvanligt friske og præsentative på billedet i installationsorganisationernes og i det virkelige livs reklamebøger, der repræsenterer en yderst vellykket designløsning til meget forskellige indretninger i karakter. I mellemtiden vil det ikke være overflødigt at vide om deres indflydelse på lokalernes visuelle udseende - og hvordan det sker med specifikke eksempler for at kunne udnytte alle fordelene ved en todelt struktur. Vi præsenterer dig et omfattende materiale, der sikkert vil være nyttigt, hvis du er ivrig efter at installere to niveauer i loftsloftet i dit hjem - 100 billeder med de bedste ideer og nyttige tips om, hvordan du integrerer en kompleks loftstruktur i interiøret.

  Alle fordele ved at bruge

  Hvis stjernerne tændes, betyder det at nogen har brug for det. På samme måde implementeres spændinger på to niveauer i moderne bylejligheder og private huse af den simple grund, at de tillader ejere at realisere nogle design ideer på bekostning af deres åbenlyse fordele. Hvad er det?

  1. moderne stil - for dem, der er vant til at følge tendenser, er det relevant for en beslutning, der spiller en nøglerolle
  2. effektiv maskering af rør og kommunikation - intet vil ødelægge udseendet af rummet, og om nødvendigt kan du nemt få dem direkte adgang
  3. ubegrænset zoneinddeling kapaciteter - dette kan være en opdeling i rummet i flere dekorative og funktionelle zoner;
  4. forskellige lysforhold - yderligere niveauer af loftkonstruktionen kan bruges til at rumme forskellige belysningskilder og opbygge usædvanlige lyseffekter;
  5. forøgelse af rummets størrelse - på billedet bemærkes det, at støjdækens lofter fungerer fint for en synlig stigning i rummets højde - men ikke i meget beskedne rum;
  6. det enkelte projekts potentiale - der er ingen grænser for at skabe loftkonstruktioner med flere niveauer, hvilket betyder, at der er en reel mulighed for at designe dit interiør unikt samtidig med at det koster det mindste beløb, der bruges
  7. en kombination af forskellige teksturer og nuancer - på grund af en lignende stilistisk syntese opnås nye former for dekorativt design af loftet.

  Sammenfattende ovenstående kan vi med sikkerhed sige, at tofladens lofter kan udføres fuldt ud både i form af en almindelig bylejlighed med et lille areal og i et rummeligt landsted, hvor man som bekendt ikke tager højde for kvadratmeter. når de allerede nok?

  Alle ulemper ved at bruge

  Uanset hvad vi kan lide, men alt har en ulempe - og ofte har de fakta, der findes på den, meget større vægt og værdi. Men ikke i tilfælde af hængende lofter på flere niveauer - for det er det nok at se endnu et par billeder fra katalogerne. I det store og hele kan et lille antal af deres ulemper kun tilskrives følgende punkter:

  1. reduktion af loftets faktiske højde - tager kun en værdi op, hvis rummet selv ikke kan prale ekstra inches op;
  2. højere omkostninger - en stigning i mængden af ​​forbrugsvarer indebærer uundgåeligt en stigning i prislappen for det samlede projekt, du skal klare det eller vælge enklere og mere tilgængelige designmuligheder, der er ingen tredje mulighed;
  3. Kompliceret installation er en ret logisk minus, som faktisk kun betyder, hvis du beslutter dig for at installere sådanne lofter med dine egne hænder, men oftest falder dette arbejde på professionelle skuldre, derfor kan denne ulempe betragtes som temmelig tvivlsom.

  Egenskaber ved installation. video

  Ovenfor har vi bemærket, at installationen af ​​toniveauet strakte lærred er lidt kompliceret i naturen - på grund af behovet for at designe en metalramme, der vil fungere som en understøttende struktur til andet niveau. Hvis du adskiller hele algoritmen til samling punkt for punkt, så er der intet kompliceret om det:

  1. For det første udarbejdes en generel plan - du skal bestemme, hvordan det lavere niveau vil blive arrangeret;

  så er det nødvendigt at udføre de nødvendige målinger og forberede profiler til konstruktionen af ​​metalrammen;

 • efter at rammen er klar, er det nødvendigt at skære den med gipsvægge
 • alt efter dit ønske anvender du gipsvægge til finish - i overensstemmelse med, at det passer så godt som muligt ind i interiøret;
 • du strækker polyvinylchloridfilmen med en varmepistol ved hjælp af den standardteknik, der allerede er beskrevet mere end en gang i netværket og på vores hjemmeside.
 • Her er en detaljeret videoinstruktion, der giver dig mulighed for at præsentere alt dette tydeligt.

  Farvekompatibilitetstabel

  Anvendelsen af ​​flere niveauer af loftoverfladen i et enkelt designkoncept indebærer overholdelsen af ​​visse regler for farvekombination. Selvfølgelig er der skabt regler for at krænke dem - og i nogle tilfælde anbefaler vi endda at gøre det, men oplysninger om grundlæggende tonalkombinationer vil ikke være overflødige.

  For nemheds skyld har vi udstedt det i et kompakt bord. Brug den!