Stræklofter (120 billeder)

Afslutning af loftet - en af ​​de vigtigste opgaver i forbindelse med reparation. Ideelt set skal det se helt glat ud og bevare dets oprindelige udseende så længe som muligt. Disse kriterier er fuldt ud opfyldt af en stretch pvc film, imponerende med en række forskellige teksturer og farver. Oplysninger om dette materiale samt et stort antal fotos med eksempler på dets anvendelse findes i denne artikel.

Hvad er det? Typer af lofter

Spændstrukturen er et solidt lærred, strækket under et konventionelt loft og sikret rundt omkretsen med en speciel profil lavet af aluminium eller plast. De mest almindelige typer af stoffer, der anvendes som hovedbelægningen, er PVC-film eller syntetiske tekstiler (polyesterimprægneret med polyurethan). Afhængigt af deres tekstur er der matte, glatte, satin-, stof- og stræklofter med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

Et sådant loft skelnes af en perfekt flad overflade, der ligner malet gips. Fordelen ved dette design er fraværet af blænding og refraktion af lys samt den fuldstændige usynlighed af sømene, der dannes under lodning af klæder. Høj æstetiske kvaliteter gør matte stræklofter uundværlige for at skabe et elegant klassisk interiør.

Glans (spejl) strækloft

Glossy strækloft - det bedste valg, hvis du vil visuelt hæve rummets højde og gøre den lettere. Uanset farven svarer en sådan film til en klar vandoverflade, hvor hver foton af lys reflekteres, både dagslys og kunstig.

Sateen strække loftet

Denne mulighed kan kaldes et kompromis mellem matte og blanke strækloft. Dens hovedtræk er en blød perle glans, der giver rummet en blid glød af perler eller silke. Fraværet af skarpe skygger giver dig mulighed for at bruge satinbelægninger til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til afslapning.

Stretch stof loft

Tekstilloftet er monteret uden forvarmning og har oftest ingen sømme: Valsens bredde kan være fra 3 til 5 meter, og det er nok for ikke for store værelser. I modsætning til PVC-film er tekstiler modstandsdygtige over for lave temperaturer, så det kan bruges i uopvarmede værelser og hytter.

Strekak med fotoudskrivning

Loftet med fotoudskrivning er en fantastisk mulighed for at fremhæve ethvert designidee ved at placere et højkvalitetsbillede på loftet. Det kan være himlen, blomster, fugle, sommerfugle, landskab, verdenskort, skyskrabere, børnebilleder eller abstraktioner. Det er vigtigt at kombinere et smukt loft med resten af ​​interiøret smukt, uden at overbelaste pladsen med store detaljer.

Fordele og ulemper ved stræklofter

I moderne interiørdesign anvendes stræklofter meget oftere end nogen anden form for belægninger. Årsagen til dette er deres uovertruffen æstetiske kvaliteter, relativ let installation, holdbarhed og alsidighed.

værdighed

- Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed er PVC-film ideel til køkken og badeværelse. I tilfælde af nødsituation kan hun endog holde en temmelig stor mængde vand, hvis en vandpibe pludselig bryder fra naboerne ovenfor.

- Ofte strækker lofter kombineret med gipsvæg, hvilket skaber interessante strukturer på flere niveauer.

- En anden fordel ved denne dekoration er evnen til nemt at skjule mindre uregelmæssigheder i basen, og med dem - skjul ledningerne og nogle belysningselementer.

mangler

- Folk der foretrækker helt naturligt, kan ikke lide det syntetiske pvc lærred. Selv om det betragtes som harmløst, er ingen immuniseret ved at købe produkter af lav kvalitet, som kan indeholde giftige urenheder eller farvestoffer.

- På grund af vandtætheden i stræklofterne er dampbyttet forstyrret, så rummet ikke ånder for behageligt, du bliver nødt til at flygte oftere og tænde klimaanlægget.

- Den temperatur, som det er tilladt at betjene pvc-folien på, må ikke falde under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

- Hvert halve år skal blanke stræklofter vaskes, da pletter fra stænk og dråber bliver synlige, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

Stretch loft design - foto

Når du planlægger at tilføje stræklofter til dit interiør, er det et stykke tid at se på de færdige indstillinger, der er implementeret i forskellige værelser: stue, køkken, soveværelse, børnehave, badeværelse, gang og korridor.

Det præsenterede udvalg af billeder hjælper med at visualisere det fremtidige design af lofter, samt præsentere nye interessante ideer om deres design.

Strekak i hallen (stue)

Komplekse multi-tiered lofter, originale fotoprint og smukke belysning med brug af luksuriøse lamper vil hjælpe med at gøre stuen spektakulære og uforglemmelige.

Hue strække loft til stuen, er det ønskeligt at matche tonen i det overordnede design. I de rummelige haller bliver store strukturer og rige farver en smuk accent, men i små er det bedre at begrænse sig til en elegant gipsplankramme omkring omkredsen, en lys blank (satin) film eller et klart himmelmønster.

projekter

Feedback fra vores kunder

Tak for det suspenderede loft.

Jeg vil gerne takke dig så meget for at installere smukke stræklofter i min lejlighed. Først tvivlede jeg i lang tid efter at have læst negative anmeldelser på internettet, men da jeg så mine venners skønhed tog jeg telefonens mestere. Måler Sergey ankom til tiden, forklarede alt og rådede. Installatører ankom også til tiden og klare deres arbejde i 5 timer - monteret i hele lejligheden. Hele familien er glad, især barnet. Tak.

Da dette er min første erfaring med at installere stræklofter, var jeg meget bekymret

Da dette er min første erfaring med at installere stræklofter, meget bekymret. En ven anbefalede Turnkey lofter, og jeg besluttede at følge hendes anbefalinger. Jeg forlod en anmodning på stedet og ventede på opkaldet. Fra den allerførste kommunikation med lederen følte Andrey sin bekymring over for mig som kunde - besvarede mine spørgsmål i detaljer, tog højde for alle mine ønsker, blev enige om mere bekvemt, da måleren og installationen ankom. Føreren, der kom til mig, hjalp mig med at vælge den bedste mulighed for loftet i harmoni med rummets design, vi var enige om en pris. I god tid installatører kom til mig, Igor og Maxim, gjorde arbejdet meget hurtigt og præcist, jeg er meget tilfreds. Jeg anbefaler dette firma til nogen, der søger ægte fagfolk.

Jeg vil gerne takke alle

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed over for alle, der er involveret i installationen af ​​lofterne i min lejlighed: manager Viktor, måler Igor, installatører Viktor og Artem. Dette firma har et venligt team af fagfolk, der kender deres arbejde godt, arbejder harmonisk og sparer klient tid. Installeret komplekse multi-niveau lofter i alle stuer og køkkener - 65 kvadratmeter. Det er godt, at vi klare alt arbejdet om to dage. Jeg anbefalede gutterne til min nabo - de arbejder allerede.

Jeg vil gerne notere den professionelle tilgang til arbejdet med specialister i dette firma.

Jeg vil notere den professionelle tilgang til arbejdet med specialister i virksomheden "Nøglefærdige lofter". Jeg kunne virkelig godt lide den høflige og kompetente leder: ikke et eneste overflødigt spørgsmål, alt om sagen. Måleren gjorde sit job i 15 minutter. Vi har udviklet et individuelt projekt sammen med designeren. Nu i mit hus eksklusive lofter, som ingen andre har. Tak.

Bestilte lofter i to værelser.

Bestilte lofter i to værelser. Lederen ringede straks til enighed om datoen for måling. På den fastsatte tid kom måleren Boris, aftalt om detaljerne, lavede kontrakten. Masters Vladimir og Vitaly var ikke længe i kommer. Vi gjorde arbejdet kvalitativt og professionelt takket være virksomheden til rimelige priser og professionalisme.

Strækloft design projekt

Tegning plan lofter

Belysningsskema, niveauer og design

1 loft - 2000 rubler

Først og fremmest er loftplanen velegnet til dem, som forstår hvordan dets værelse vil se ud, men kan f.eks. Ikke finde ud af, hvordan man placerer lys eller placerer en struktur i loftet. Tegninger hjælper bygherrer med at montere loftet og bringe belysningen ud uden at stille spørgsmål til klienten. Planen viser hvor og hvor meget loftet falder, hvilket angiver alle størrelser og hvor armaturerne er placeret med reference til hovedvægge.

3D VISUALISERING UDEN MØBLER

Tegning + 2 typer af loft. Udsigt til loftet

1 loft - 3000 gnid

Billede tæt på billedet, hvor du kan se det fremtidige loft. Afgang fra designer er ikke påkrævet! Det er nødvendigt at angive ideen om et loft eller et emne til fotoudskrivning. For eksempel: Der er en forståelse af hvilket loft du ønsker, men før du bestiller det, skal du se. Visualiseringen viser et loft med belysning, en omtrentlig farve på væggene, flere typer af det!

3D VISUALISERING MED MØBLER

Tegning + 2 typer af lokaler.
Værelset med møbler og efterbehandling materialer

1 værelse - 4000 gnid

Gjorde reparationer? Købte møbler? Men jeg ønskede at lave en højdepunkt! Ikke et problem! Designeren kommer ind i loftet (foreslå ideen) i det eksisterende interiør. Ordningen med arbejde med denne mulighed:

 1. Designeren forlader objektet. Lokalerne bliver filmet.
  (rum), frøs. Lytter til ønskerne.
 2. Oprettelse af et projekt. Udførelsen af ​​ideen i et fotorealistisk billede.
  Tilbud på lofter (højst 2 muligheder).
 3. Godkendelse eller ændring af projektet.
 4. Tegning et loft med en gave!
 5. montering

Design projekt stretch lofter

Registrering af stræklofter kan både være klassisk og original. I øjeblikket er der et stort antal muligheder for lofter med forskellige teksturer og designs. Den moderne teknologi vil imponere selv den mest krævende kunde. For at få det perfekte resultat skal du forberede dig på det på forhånd. Til dannelse af det kommende interiør anbefaler vi, at du bestiller et designprojekt strækloft. Her kan du gøre dig bekendt med vores forslag og vælge den relevante takst for udformningen af ​​et strækloft projekt fra professionelle designere af hovedstaden. Først skal du beslutte dig for behovene. Designere fra RumExpert-selskabet er i stand til at udvikle et ideelt billede af hele rummet eller kun et designprojekt for et strækloft. Det er bedre at bestille visualiseringen af ​​rummet som helhed og ikke kun et design af stræklofter. Således får du en enkelt plan med et fælles koncept, stil. Uden planlægning kan en reparation ikke gøre. Det er meget nemmere at foretage ændringer i et elektronisk program med et klik på musen, i stedet for at rette op på det udførte arbejde. Med den færdige opgave er muligheden for blunders og mangler udelukket, bygningsholdet vil klart forstå, hvad der kræves af det. Husk, det vigtigste i huset er komfort!

Design projekt stræk loft

Installation af usædvanlige og komplekse stræklofter kan først startes, når designprojektet er udarbejdet. Det er nødvendigt for at vælge den rigtige materiale tekstur og planlægge de vigtigste faser af arbejdet på forhånd. Det giver dig også mulighed for at pre-design kablet layout for at skjule det bag lærredet i strækloftet og også fremtidens belysning af rummet. Udvikling af et designprojekt i firmaet Ecos-stil består af flere faser:

Forenklet 3D-visualisering af strækloftet

Efter at koordinere skitsen, for at præcisere detaljer og stilistisk binding til interiøret, gøres forenklet 3D-visualisering, som ser ud som dette:

Fig.5 Forenklet 3D-visualisering af et komplekst strækloft

Nøjagtig 3D visualisering af strækloftet

Hvis den forenklede visualisering ikke er tilstrækkelig til at få et komplet billede af det fremtidige rum - er der foretaget nøjagtig visualisering (med afspejling af materialernes egenskaber, lysfrekvensen, etc.):

Fig. 6 Nøjagtig visualisering af et komplekst strækloft i soveværelset (designmuligheder)

Fig. 7 Nøjagtig 3D-visualisering af et komplekst strækloft i stuen (designmuligheder)

Fig. 8 Nøjagtig 3D-visualisering af et komplekst strækloft i køkkenet (designmuligheder)

Fig. 9 Nøjagtig 3D-visualisering af et komplekst strækloft i stuen og køkkenet (designmuligheder)

Fig. 10 Nøjagtig visualisering af strækloftet i poolen (designmuligheder)

Design layout (skitse) stretch loft

1. Designeren skriver ifølge kunden en foreløbig tegning af det fremtidige strækloft samtidig med at rådgive om fordelene og ulemperne ved forskellige løsninger og muligheden for deres implementering baseret på rumlayoutets egenskaber. Resultatet er et strækloftlayout:

Fig. 1 Projekt af et komplekst strækloft med belysning til Crocus City Mall 2 Sofistikeret loft med indbygget lys og LED tape

Fig. Fig. 3 Kompleksophængt loft i poolen af ​​et privat hus. 4 Komplet multi-level hævet loft

Hvis du bestiller et designprojekt i firmaet Ecos-stil "fra bunden" - vil vores designer forberede dig 3-4 design muligheder at vælge imellem.

Virksomheden Ekos-stil har en ubestemt handling "Designprojekt som gave": Når du bestiller installationen af ​​et komplekst strækloft, modtager du et designprojekt som gave. Besparelser i denne sag er ca. 20 000 rubler *.

Gratis rådgivning om vanskelige stræklofter pr. Telefon: +7 (495) 989-73-96

* - Den gennemsnitlige pris for et designprojekt af et strækloft i Moskva.

Projekter af lofter: måder at efterbehandling, farver, design projekter for gangen, badeværelse og soveværelse

Begynd at reparere lejligheden, skal du overveje de vigtigste aspekter af alle de ændringer, som reparationen vil bringe til udseendet af vores hjem. Med andre ord skal vi have designprojekter for hvert værelse, og lofter vil ikke besætte det sidste sted i deres betydning.

Selvfølgelig, når du planlægger at afslutte loftet, kan du kontakte fagfolk inden for interiørdesign - men du er helt i stand til at klare denne opgave.

Belyset loft

Ceiling Design Basics

Loftsafslutninger

Så formoder, at du selv beslutter at lave design og dekoration af loftet. Og før du udvikler et loftprojekt, skal du beslutte dig for færdigbehandlingsteknologien. Forskellige færdigbehandlingsteknologier giver jo forskellige designmuligheder.

Så hvad kan der gøres med vores loft?

 • Den første metode til efterbehandling er klassisk. Loftoverlap rengøres fra den gamle finish, udjævning gips og kitt.
  Herefter kan loftet blive hvidt, malet, dekoreret med dekorative gips eller tapetpasta. Denne metode til at afslutte loftet er ret dyrt både hvad angår tid og økonomi.
 • Den anden metode - arrangement af det ophængte loft. På loftet er monteret ramme lavet af træstråle eller metalprofil.
  Rammen er beklædt med gipsplader, der efter tømmer er færdige på samme måder som i det første tilfælde.

Vær opmærksom! Lagerkapaciteten af ​​gipspladens loft er ret lavt, så det vil være svært at fiksere for eksempel en tung lysekrone på den.

 • En slags ophængt loft er et loft lavet af plastpaneler. Efter installation af plast på rammen kræver et sådant loft ikke efterbehandling, så denne metode kan med rette betragtes som en af ​​de hurtigste og mest økonomiske.
  Sandt nok vil denne metode til efterbehandling ikke være passende i alle rum.
 • Udvikling af loftsprojektet må vi ikke glemme deres sorter, som f.eks. Lofter.
  Stof og vinyl, disse lofter giver det bredeste anvendelsesområde for designbeslutninger i design af ethvert rum.
  Og hvis du overvejer at du kan lægge på stort set ethvert billede på strækloftet, og også - for at fremhæve det indefra, gør det til en slags stjerneklar himmel - så kan du ikke begrænse flyveflugt!

Farveområde af loftet

Det næste vigtige øjeblik - valget af farver. Og lad loftet falde ind i vores synsfelt lidt mindre end væggene - de bør ikke overses.

Som praksis viser (og også - mange studier inden for psykologi), har loftets farveskema en betydelig indflydelse på indbyggerne i et hus eller lejlighed.

Så farven på loftet har mindst to aspekter - det faktiske design og psykologiske.

Vi vil tale om dem:

 • Traditionelt er loftet i stuen lavet lettere end væggene og gulvet. På grund af dette er højden af ​​rummet visuelt øget.
  Men hvis rummet er højt nok, men det har et lille område, kan loftet gøres endnu mørkere. Et sådant designbevægelse vil "balancere" rummet, gøre det mere proportionelt og behageligt.
 • Til indretning af lofter foretrækkes "rolige" farver: nuancer af blå, grøn, pastelfarver. Dette er dog ikke et dogma: for eksempel i køkkenet vil et lyst orange loft være ret passende. Ja, og i børnehaven i designet kan du bruge lyse farver.

Loft i grønne toner

 • Ved hjælp af farveskemaet kan du også "justere temperaturen" i rummet: i et værelse med vinduer mod nordsiden er det bedre at gøre loftet varmere.
  Men i et rum hvor det er varmt ikke kun om sommeren, men også i efterårssæsonen, kan du trimme loftet i blå nuancer. Selvfølgelig er virkningen af ​​en sådan "termostat" rent psykologisk - men den eksisterer!

Design projekter for forskellige værelser

Loft i gangen

Nu ser vi på loftsdesignprojekter, der vil være optimale i et bestemt rum. Og vi begynder med det allerførste rum i vores hus - fra gangen.

Lofter i gangen har ofte et ret lille område, så de skal gøres ensartede. Normalt ser tegnet på loftet kun anstændigt, hvis det er omgivet af mindst et lille frit rum.

Med hensyn til færdigbehandlingsteknologien er det her muligt både den klassiske version med maleriet af det gipsede loft med hvid eller anden lysmaling samt installation af et ophængt loft.

Hall zoneinddeling med hængende loft

Vær opmærksom! Et loft på flere niveauer i gangen hjælper med at visuelt adskille det fra mere end to zoner: den der er tættere på døren og opholdsstuen. Hvis vi tager højde for denne zoneinddeling i udsmykningen af ​​væggene, får vi en meget interessant design effekt.

Loft på badeværelset

Badeværelset og toilettet er meget specifikke værelser, derfor bør tilgangen til loftets design være speciel.

For det første skal lofterne til badeværelset være fremstillet af vandtætte materialer - plastik, fugtbestandigt gipsplader, plastfolie.

Derfor er de bedste teknologier til afslutning af loftet på badeværelset:

 • Headliner med plastpaneler;
 • Arrangement af et ophængt loft af fugtresistent gipsplader;
 • Installation af strækloft lavet af polyvinylchlorid stof.

Hvad angår farveopløsningen til badeværelseslofter, her "alt er opfundet for os": nuancer af blå og grøn af forskellige grad af mætning er det bedste valg.

Loft i soveværelset

Soveværelset er et værelse, loftet, som vi ser, uden overdrivelse, oftest. Så - valget af loftet i soveværelset bør gives den nærmeste opmærksomhed.

Design af lofter i lejligheden: stjerneklar himmel i soveværelset

En af de bedste løsninger er et ophængt loft med LED-belysning, den såkaldte "stjerneklar himmel". Det er i soveværelset, at denne loftmodel vil være den mest hensigtsmæssige.

Også ikke dårligt i soveværelset se suspenderede lofter med nicher omkring omkredsen. Og hvis du opretholder loftets form med indbyggede lamper eller skjult LED-belysning - vil effekten blive fantastisk.

Men hvis du ikke tager højde for lyseffekterne - er loftet i soveværelset bedre at gøre i de mest beroligende farver. Design eksperimenter bør ikke forstyrre hvile.

Designet af lofterne på hvert værelse i dit hjem kan (og skulle!) Være unik. Men samtidig skal alle lofter underordnes en enkelt designidee - først så vil din lejlighed se harmonisk ud. Og harmoni, som du ved, er et af de nødvendige betingelser for din komfort.

Design projekt stræklofter - skaber et individuelt interiør

Stræklofter i dag er i dag den mest populære mulighed for efterbehandling af bolig-, stats- og erhvervslokaler. Der er mange grunde til dette. Udover det faktum, at disse bygninger er meget spektakulære og praktiske, tiltrækkes mange af muligheden for at afslutte overfladen hurtigt og rent. Som regel er en elastisk web installeret på en dag, medens byggevald er praktisk taget fraværende. Og så, hvis valget er lavet netop til fordel for denne reparationsindstilling, skal du overveje et designprojekt for et strækloft. Det er nødvendigt at tage højde for mange nuancer, da dette produkt regelmæssigt vil tjene i årtier.

Hvad omfatter planlægningen?

Som regel er installation af spændingssystemer bedre at betro til fagfolk. Og det har sine egne grunde.

For det første kræver det seriøst forberedelse og måneders praksis. Arbejder uafhængigt, du kan bryde teknologien i arbejdet og ødelægge materialet (og det koster meget).

For det andet kræves der specielle værktøjer og tilbehør til selvinstallation af spændingsmaterialet. Erhverv til et engangsarbejde af en varmepistol, stiger, klip og et sæt specielle spatler er økonomisk urentabel.

For det tredje vil fagfolk gøre jobbet hurtigt og effektivt. Garantikort udstedt af installatører gør det muligt at klage i tilfælde af problemer.

Men at overveje spørgsmål om udseendet af strukturen kan være uafhængigt. Heldigvis er der i dag praktisk taget ingen begrænsninger på dette problem.

Projektet af et nedhængt loft kan omfatte følgende parametre:

 • materiale tekstur;
 • produktets farve
 • form for konstruktion;
 • belysning muligheder.

Valget af metoden til fastgørelse af PVC-folien til baguetterne (såvel som baguetterne selv) kan overlades til bygherrerne. Den bedste mulighed er harpoon monteringsmetode. Det giver den bedste nøjagtighed og pålidelighed af fiksering, evnen til gentagne gange at demontere og installere nettet tilbage på rammen.

Yderligere om de vigtigste detaljer i projektet af et strækloft.

Valget af filmens tekstur

Moderne teknologier sikrer produktion af en tilstrækkelig mængde film med en anden overflade, som kan tilfredsstille de mest krævende forbrugere.

I øjeblikket på byggemarkedet er der en film af denne tekstur:

 1. Matt. Overfladen af ​​dette materiale er meget lig den velkendte for mange vandbaserede maling, der ikke er fyldt med overfladen. Det bruges til klassisk interiør og kontorer.
 2. Glossy. Denne film er kendetegnet ved en skinnende spejloverflade. Tillader dig at skabe interessante visuelle effekter forbundet med illusionen om at udvide lydstyrken.
 3. Satin. Tøj med en sådan overflade har en rillet overflade belagt med lak. Det er godt scatters afspejlet lys, skinnende i det med forskellige nuancer.
 4. Perforeret. Fra en sådan vinylfilm får du en fremragende skærm til baggrundsbelysning. Ved hjælp af optisk fiber kan du oprette den oprindelige stjerneklar himmel på overfladen.
 5. Sølv. Spejloverfladen af ​​guldfargen ser godt ud som en indsats i flade og bulkstrukturer.

For at skabe gennemsigtige strukturer fremstilles vinylfilm med et gennemsigtighedsniveau på op til 50%. Dette giver dig mulighed for at skabe i loftet en række flad og tredimensionale glødende figurer.

Farveopløsning

Med hensyn til stræklofter er farve et af de første steder. Strukturens farveskema påvirker dets opfattelse som helhed. Ved at vælge farven på det fremtidige produkt skal nærmer sig meget omhyggeligt, fordi vinylfilm i modsætning til andre materialer ikke kan males.

Filmen af ​​forskellig tekstur kan males i sådanne farver:

I dag producerer producenter fra forskellige lande materiale, der har mere end 150 farver og nuancer.

Ved udformningen af ​​strækloftets designprojekt skal du overveje følgende faktorer:

 1. Hvide og kolde farver (blå, grøn, lilla og deres variationer) gør rummet visuelt større, hvilket øger volumenet. Denne funktion bør overvejes, når du afslutter badeværelset, korridoren, toilet, korridor og andre små værelser.
 2. Sort farve og varme nuancer (rød, gul og orange) reducerer visuelt højden af ​​væggene. Dette farveskema kan sikkert bruges til store stuer, soveværelser og køkkener.
 3. Med hver farve kan en person have bestemte foreninger. Lyse og saftige farver kan forårsage irritation. Rolige nuancer - fred. Før du træffer en beslutning, bør du gøre dig bekendt med farvepaletten og prøve den på dig selv.
 4. Hvis du planlægger at oprette en flerfarvet overflade, skal du ikke bruge mere end to typer maling. Godt kombinerede materialer af samme farveområde eller kontrast.
 5. Farven på loftet skal være i harmoni med et af elementets elementer - tapet, gulve eller møbler. Samtidig bør tonaliteten af ​​lærredet afvige fra dette element i lys eller mørk side for ikke at slå sammen med det.

Den seneste udvikling af nye teknologier er kunsttryk. Ved hjælp af en bredformat printer kan du anvende et billede af enhver kompleksitet og størrelse på en vinylfilm.

Volumen og form

Fotoprojekter stræklofter tyder på, at takket være moderne teknologi kan du oprette bulkdesign af den mest utrolige form. Selv i små værelser kan du bruge volumen.

Så i dag bruges disse designmuligheder:

 1. Multi-level design. Niveauer kan placeres omkring rummets omkreds, i midten og være en lige eller buet form.
 2. Buerne. De er installeret i hjørnerne eller i hele rummet. Dette giver dig mulighed for at slippe af med hjørner og skjule rørene til varme og vandforsyning.
 3. Bølger. Meget populære produkter, der pålideligt efterligner havfladen. De er placeret på siderne af rummet eller over hele overfladen.
 4. Højttalere geometriske figurer. Disse kan kunstigt fremhæves terninger, rektangler, kegler eller halvkugler. Valget afhænger af udlejerens smag.
 5. Kunstdesign. Dette er en ny retning i arbejdet med vinylfilm. Med sin hjælp er der skabt realistiske tredimensionale figurer, der ikke kun rammer loftet, men også væggene.

Til notatet: Brugen af ​​fotoudskrivning og lysoverførende materialer giver dig mulighed for at skabe ægte kunstværker over dit hoved. Om dette, bedre end nogen ord, siger billedprojekterne stræklofter, der er offentliggjort på adskillige fora.

Belysningsproblemer

I projektet med et strækloft er det muligt og nødvendigt at tage højde for belysningsenheder af forskellige typer.

Dette løser sådanne spørgsmål:

 • skabe grundlæggende belysning;
 • udstyre baggrundslyset;
 • fremhæve de enkelte elementer i interiøret;
 • foretage separat forbindelse af individuelle enheder
 • juster belysning med fjernbetjening.

Selvfølgelig kan sådanne muligheder ikke ignoreres.

Følgende enheder bruges til at skabe et komfortabelt og effektivt belysningssystem:

 • lysekroner (klassisk, vertikal og vandret);
 • spotlights (LED, halogen, fluorescerende);
 • pletter (overhead eller suspenderet);
 • LED stripe;
 • fiberoptik.

Den dygtige kombination af belysningsenheder hjælper med at skabe den optimale belysning til alle lejligheder.

Oprettelse af dit eget designprojekt strækloft, du kan rådføre dig med en professionel designer. Sikkert vil han give gode råd, der vil gøre lokalet til et sted, hvor du vil bo.

Installation af stræklofter i Moskva og regionen

I dag er stræklofter meget populære, fordi de transformerer ethvert interiør magisk og giver et stort designmuligheder.

Stretch loft giver dig mulighed for at realisere et design projekt af næsten enhver kompleksitet og gøre lejligheden til en stilfuld hyggeligt rede.

Desuden er installationen af ​​hævede lofter - processen er ret hurtig og efterlader ikke en stor mængde skrald.

Men for at købe stræklofter, er det ikke så nemt at vælge fra forskellige tilbud, der er ideel til dig. Det er endnu vanskeligere at købe loftlofter i Moskva, fordi omkostningerne ofte er ekstremt høje! Det er meget vigtigt at vælge en bevist ansvarlig virksomhed, hvis strække lofter anmeldelser glæde og stimulere køb.

Vores firma er bare deres - vi har meget erfaring, behagelige priser, de bedste håndværkere, og anmeldelserne på stræklofterne, som vi installerede, er en anden grund til stolthed.

Hvorfor strække loftet - det bedste valg til interiøret?

Der er flere gode grunde til dette:

· Bestil stræklofter - det er at bestille en æstetisk, moderne, høj kvalitet og meget praktisk del af interiøret. Det er let at se efter sådanne lofter, og de tjener mange år. Ingen ujævnhed og fading!

· Med stræklofter kan du realisere ethvert designprojekt, der har designet loftet i overensstemmelse med dine ideer om skønhed. (Hvis du stadig tvivler, se hvor mange muligheder i "Typer af hæmmede lofter").

· Strækloft kan have nogen form, hvilket betyder at du kan vælge farve og et hvilket som helst antal niveauer (fladniveau lofter er i trend i dag).

· At bestille stræklofter i Moskva er billigt. De gange, hvor stræklofterne var synonyme med det luksuriøse liv, er længe gået. I dag er de tilgængelige for alle!

· Installation af stræklofter - det er hurtigt og nemt! Mange typer lofter i dag er monteret selv uden termo pistoler, og hele redskaber tages ud af rummet, da der ikke er nogen stor temperaturforskel.

Hvorfor vores virksomhed er et af de bedste stræklofter på markedet. Der er også flere grunde her.

Vores lofter er lavet af gode materialer af høj kvalitet, som kun købes i Europa.

For eksempel køber vi kun PVC film og tekstil klud fra producenter i Tyskland, Belgien og Frankrig, fordi disse lande er esser i produktionen af ​​materiale til lofter.

Desuden er europæiske materialer mere miljøvenlige, holdbare, og under alle disse forhold er udtrykket "suspenderede lofter" stadig sandt, ikke en myte. Vores høje lofter er virkelig tilgængelige for alle!

Stort udvalg af muligheder - fra tekstilstof til "stjerneklar himmel" og perforering!

Vi belyser projekter af enhver kompleksitet, så i sidste ende får du en drømme lejlighed.

Vores stræklofter (billeder kan ses i den relevante sektion) - dette er altid ikke kun høj kvalitet, men også smuk og stilfuld!

Du vil helt sikkert være tilfreds med vores mesteres og individuelle tilgang!

Vi foreslår, at du bestiller stræklofter i Moskva fra os, fordi vi er ansvarlige for kvaliteten og sikkerheden i vores arbejde.

· Under installationen anvendes sikkerhedskompositcylindre.

· Vi bruger industrielle støvsugere, og derfor efter installationen - ingen snavs og rester af byggematerialer.

· Vores lofter kan demonteres og tages med dem til en ny lejlighed - de vil ikke miste deres pletfri udseende!

· Vi har den bedste garanti! 3 år på design og 12 år - på lærredet!

· Med os er stræklofterne billige (Moskva og Moskva-regionen) - ikke en myte, men en realitet! Vi gør målinger gratis, giver råd og design!

· Vi forsøger altid at være billige: Stræklofter sælges ofte til rabat eller forfremmelse (sammen med installationen)!

· Og selv uden rabatter kan du købe vores stræklofter billigt, fordi vi vil have komfort til at være tilgængelig for alle!

· Individuel tilgang: Ønsker "skyhøje" lofter? Lofter i form af en stjerneklar himmel med lysdioder? Easy! Vi vil udvikle et design projekt, der passer til dig.

· Vores stræklofter (Moskva og regionen) er kun installeret af fagfolk af den højeste kategori, som altid er klar til at komme til din hjælp og besvare ethvert spørgsmål. Hurtig og pæn installation - deres hest!

Vi har stor erfaring og hundredvis af tilfredse kunder (du kan se dem i afsnittet "Anmeldelser"), fordi vi laver lofter, som jeg vil skrive anmeldelser til!

For at købe stræklofter kræves der ingen stor økonomisk indsats (den laveste pris er fra 425 rubler per m2) - Jeg håber vi har bevist det til dig!

Du kan bestille stræklofter lige nu - vi besvarer alle dine spørgsmål og giver råd, hvis det kræves!

Fordi beslutningen om at købe et strækloft er måske den bedste beslutning, der kan træffes, når man designer et drømmehus.

aktier

Handling på fotoudskrivning!

Vores firma åbner sæsonen for vinterpromoteringer. Dekorer dit interiør med fotoudskrivning med 50% rabat!

Spotlights som gave!

Ved bestilling af lofter på flere niveauer - spotlights som gave!

Ved bestilling fra stedet 10% rabat!

Når du bestiller på stedet - installerer du et strækloft med 10% rabat!

Pensionister og veteraner 10% rabat

Til pensionister og veteraner specialtilbud: lofter med 10% rabat!

Stræk loft i badeværelserne som en gave!

Ved bestilling af lærred i hele lejligheden eller huset - trim loftet i badeværelserne GRATIS!

Smukt design af gipspladerlofter og stræklofter (40)

Gipsvæg på det moderne byggemarked er en af ​​de mest populære til væg- og loftindretning. Brugen af ​​gipsvæg i skabelsen af ​​eksklusive designprojekter er slående i deres bredde, du kan lave lofter:

 • enhver form
 • konfigurationer;
 • farver og nuancer.

Hvis der er et ønske om selvstændigt at skabe et design af gipslofter i din egen lejlighed, kan du se mange fotos af færdige lofter i sociale netværk. Med et så omfattende katalog, skal du sørge for at få et egnet eksempel til dig selv.

Fordele og ulemper ved gips

Hvidt loft i dag ser irrelevant og monotont ud. Sammensætning af gipsvæg og velbygget belysning for at fylde rummet med hygge og originalitet. Det er bedre ikke at eksperimentere, hvis der ikke er noget ønske om kreativitet. I dag kan du nemt finde et tilstrækkeligt antal steder med adresser på virksomheder om opførelsen af ​​loftrummet. De kan tilbyde design af gipsplader lofter, samt deres smukke billeder og design til dig at se. Kvalificerede specialister vil med glæde rådgive en potentiel kunde på alle spørgsmål, udvikle et projekt, bringe det til liv.

Gipsplader er præget af flere fordele i forhold til andre byggematerialer:

 • tiltrækker med en glat overflade;
 • giver dig mulighed for at skjule de fejl, der er gjort under konstruktionen;
 • materiel renlighed og miljøsikkerhed;
 • lethed, enkel installation;
 • luftindtrængning i loftrummet;
 • langvarig brugstid
 • lydisolering.

Hvor mange niveauer i loftet

Udvikle muligheder for at skabe ekstraordinære overflader, glem ikke teknikkerne til fremstilling af flere niveauer i ét rum, som vil variere i nuancer, afstand til gulvet, belysningsenhed. Skelneflader:

 1. Enkelt niveau
 2. duplex;
 3. Multilevel.

Enkelt rum er en nem løsning, der sparer hovedfamiliebudgettet. Når du opretter et loft på to niveauer, går fordelene ved denne mulighed uden tvivl.

Et kompetent udført flerniveau loft kan ligestilles med kunstværker, dets originalitet og individualitet er ubestridelige. På grund af den rigtigt valgte og placeret på de rigtige steder armaturer, kan du skabe effekten af ​​"vægtløshed og skyhøjde. Fremragende resultater opnås ved samtidig brug af sådanne og stræklofter.

Design af gipsloft - foto

Yderligere 40 billeder af designet af gipsplanklofter:

Fordelene ved PVC lofter

Materialet til fremstilling af udvalgte PVC-film, spændingsprincippet, som på rammestrukturen er baseret på dette materiales termiske egenskaber: sammentrækning på grund af opvarmning. Strukturen af ​​udformningen af ​​stræklofter omfatter:

 • PVC film;
 • ramme lameller;
 • hætter fra indretningen;
 • maskeringsbånd
 • belysning.

Under varmeaktiviteten bliver filmen blød og fleksibel, så du kan skabe de mest usædvanlige former. Efter afkøling til stuetemperatur kontraherer materialet, strækker sig som en tromle. Talrige virksomheder til fremstilling af strækstofkonstruktioner tilbyder tilbud om at se kataloger af tidligere gennemført succesfulde værker, men er klar til at overveje den mest usædvanlige rækkefølge på kundens anmodning.

En række PVC lofter

Stræklofterne ser anderledes ud på grund af de karakteristiske træk ved materialets tekstur. Udviklet flere grundlæggende typer:

 1. Lak overflader - perfekt reflektere lys, præget af brilliance;
 2. Matt overflader - loftet reflekterer ikke, men absorberer lys; det tiltrækker i det indre af officielle lokaler;
 3. Sateeffekt - den granulære overflade på lakbelægningen skaber et individuelt design af rummet;
 4. Den perforerede overflade demonstrerer skabelsen af ​​nattehimmelens virkning, når hovedbelysningen er slukket for kærester af romantik;
 5. Den metalliske effekt af guld eller sølv ser godt ud med ethvert interiør.

Farve skalaen af ​​PVC er præget af en række. Ud over kontrasterende og talrige nuancer er farveopløsningen lavet ved hjælp af bredformatudskrivning - der tegnes en tegning af flere nuancer ved hjælp af en printer.

Video - loftdesign diasshow

konklusion

Stretched eller suspenderede lofter bliver populære. Denne teknologi giver mulighed for visuelt at fjerne problemerne med lofter, skjule ingeniørkommunikation og elektriske netværk om nødvendigt på kortest mulig tid uden problemer med at få adgang til dem. Oprettelsen af ​​et sådant loft på forhånd garanterer indretningen af ​​det indre af et bolig- eller kontorlokal.

Stræklofter

Omtrentlig pris

 • Lær af mesteren
 • Lær af mesteren
 • Baby vil være tilfreds

Valg af loft

 1. Altid passende priser, rabatter og bonusser;
 2. 185 nuancer og forskellige materialer;
 3. Garanti på materialet og vores arbejde op til 25 år;
 4. Oplev over 10 år, mere end 2 200 ordrer;
 5. Produktionstid 2 dage;
 6. Og installationen vil ske i 1 dag;
 7. 8 (917) 556-44-56 fra 9,00 til 21,00 syv dage om ugen.

Vi repræsenterer vores partnere og leverandører af materiale til stræklofter og elektrisk udstyr.

Satinlofter vinder mere og mere popularitet blandt kunder på grund af deres lave omkostninger og prostata mount. Selv om de ser meget præsentabel ud.

Enkelte lofter i dag er de mest populære, fordi de har en billig pris og nem installation. Deres omkostninger kan stige, hvis du bestiller yderligere belysning eller dyrt materiale, hvorfra de er lavet. Men i de fleste tilfælde behøver mange simpelthen et billigt og lige loft.

To niveauer og mere komplekse lofter kræver allerede intervention fra designeren. Du kan også oprette eller vise et projekt, du kan lide. Vores kvalificerede mester, som vil komme til dig for at lave en kontrakt, vil vise dig alle farver og materialer. Og også vil hjælpe dig med et valg, der har fortalt om alle fordele ved dette eller det hængslede loft.

Typiske projekter af stræklofter

Satin loft i stuen

 • Loftareal: 18 kvm.
 • Materiale: satinfilm, hvid farve, fabrikant MSD
 • Lamper: 6 stk. spotlights, lysekrone
 • Aluminiumprofil, indsæt brugt
Pris: 14300 rubler.

Glat loft i børnehaven

 • Loftareal: 11 kvm.
 • Materiale: blank film, farve L444
 • Armaturer: lysekrone, LED-boksbelysning
 • Aluminiumprofil, der anvendes i loftets farve
Pris: 9400 gn.

Strek loft i soveværelset

 • Loftareal: 14 kvm.
 • Materiale: tekstureret film, "Forår" 303
 • Lamper: 6 stk. projektører
 • Aluminiumprofil, indsats bruges, indlejret under tagene
Pris: 12400 gn.

Glat badeværelse loft

 • Loftareal: 4 kvm.
 • Materiale: blank film, hvid farve
 • Lamper: 4 stk. spotlights, LED stripe rundt omkretsen
 • Kontureret aluminiumsprofil
Pris: 7500 gn.

Loft med fotoprint i soveværelset

 • Loftareal: 10 kvm.
 • Materiale: blank film, hvid farve, farvefotoprint
 • Lamper: lysekrone
 • Aluminiumprofil
Pris: 8700 gn.

To niveauer loft i køkkenet

 • Loftareal: 8 kvm.
 • Materiale: blank film, to farver
 • Lamper: 6 stk. spotlights, led strip mellem niveauer
 • Aluminiumprofil
Pris: 16300 rubler.

Om vores projekter

Vores firma tilbyder tjenester til udvikling af projekter og installation af lofter i Moskva og regionen. Certificerede materialer, professionel tilgang, pålidelige garantier giver os mulighed for at opnå varige designs, der er lavet individuelt for kundernes ønsker og under hensyntagen til rummets specifikationer.

Vi kender til projekter

Her er billeder af stræklofter, hvor installationen blev udført af specialister fra vores firma. Du kan gøre dig bekendt med detaljerne i projektet, de materialer, der blev brugt, og se det færdige resultat og omkostninger. Vi håber, at dette vil hjælpe dig med at få en ide om, hvad du vil have i form af et loft, og hvor meget det vil koste.

Billedet viser udviklingen i modellen af ​​boligbyggeri, herunder priser for spændingsstrukturer, der allerede er installeret til:

Disse er af høj kvalitet, konstruktioner af høj kvalitet gennemført med brug af certificerede PVC-film og stofklæder.

Bygningskostnaden afhænger af:

 • Materiale: blank, mat, satin, gennemsigtig PVC film eller stof;
 • belysningssystemer: lysekrone, indbyggede lamper, LED-stripe;
 • teknologier til oprettelse af strukturer: enkelt- eller flerniveau, fotoudskrivning, buet spike, skyhøje osv.
 • objekt område;
 • rumkonfiguration: antal hjørner, tilstedeværelse af rør, bjælker.

Bemærk venligst: Priserne er til det nøglefærdige projekt. Hvis du vil have et lignende strækloft, kan en af ​​ovenstående faktorer påvirke omkostningerne ved din bestilling.

Hvis du ikke finder en passende løsning for dig selv, skal du kontakte vores firmaets specialister til individuel produktion.

Afhentning:

Det sværeste valg er udvælgelsen af ​​strækloftets materiale og farve. Især hvis du vil bestille installationen af ​​multi-level design. For at hjælpe dig med dit valg har vi implementeret en online designer af hævede lofter. Ved hjælp af onlinetjenesten kan du se, hvordan forskellige teksturer af malerierne ser i indretningen, vælg designens farve til indretningens farveskema, lav et loftdesign med fotoudskrivning eller perforering.

I kataloget over belysningsenheder kan du vælge og bestille lamper og LED strips.