Typer af profiler og dele til gipsplader

Profiler er lavet af galvaniseret stål. Profiltykkelsen er 0,5-0,6 mm. Hvis du planlægger at bruge profiler med en tykkelse på 0,5 mm, skal du vide, at en sådan profil svækker rammens stivhed betydeligt, mens profilmonteringstrinnet skal være 40 cm (med et standard trin på 60 cm til vægkonstruktioner). Hvad er forskellen på 50%, med en minimumsforskel i prisen.

Profil installation gipsplader design. Opdelt i leje "C" formet og styrer "U" formet.

Lejerprofiler anvendes til fastgørelse af gipsplader på dem og er opdelt i:

 • CD - beklædning og loft
 • CW - væg og partition

Guide profiler bruges til at stabilisere og justere bæreprofilen i dem og er opdelt i:

 • UD - vejledning til cd-profil
 • UW - guide til CW profil

CD-profil

CD 60 * 27 * L mm, L = 1,14; 2.6; 3,0; 3,5; 4,0 m

Bemærk:

CD-profilen er designet til at danne rammen af ​​hævede lofter og vægbeklædning. Den bruges til montering af rammer til hængende lofter, facings og andre strukturer. Som regel bruges den sammen med styrprofilen UD.

forbrug:

Gipspladens loft på en enkelt metalramme: Forbrugshastighed pr. 1 m2 - 2,9 løbemåler.

Gipspladens loft på en todelt metalramme: Forbrugshastighed pr. 1 m2 - 3,2 løbende meter.

Facing gipsplader på profilprofilens ramme: Forbrugshastighed pr. 1 m2 - 2,0 løbende målere.

Profil for drywall - størrelser og typer

Ejerne af præfabrikerede huse, der allerede er gået i tyve år (jeg taler om huse), har ofte kun at drømme om endda vægge. Da de ikke forsøger at lukke disse uregelmæssigheder: med møbler og tæpper fra loftet til gulvet, sætter en række klud sejl på hele væggen med henvisning til den visuelle stigning i niveauet af lofter og udvidelsen af ​​rummet.

Metal profil - et pålideligt element i rammen.

Men alt hvad du behøver er:

 • købe metal profiler;
 • installere kasse ramme;
 • sheathe hele denne struktur med gipsplader ark;
 • walk finish kittet;
 • sand ud støvene...

og tak, helt fladt vægge i en enkelt lejlighed, og bemærk samtidig - din lejlighed. Der er en anden meget behagelig nuance i denne handling - prisen på en sådan transformation vil svare til prisen på materialer, da alle ovenstående aktiviteter er helt mulige med egne hænder og endda uden særlige færdigheder.

Hvorfor profil, hvorfor gips

Fordi det er enkelt.

Før du kaster ind i verden af ​​technokrati, dvs. figurer, forkortelser og egenskaber, som denne vejledning vil helt sikkert fremhæve, foreslår vi, hvorfor vi skal være opmærksomme på nogle nuancer af en indenlandsk, praktisk karakter. Hvilken fordel giver os ovenstående materialer.

Og lad os starte med gipsvæg:

 • Dette materiale har en helt flad overflade, som, når den er korrekt udsat for kassen, gemmer uregelmæssigheder af væggene (vægt på et hvilket som helst ord);
 • Gipskernen er i stand til at bøje, hvilket gør det muligt at give en bølgeform på et ark eller et stykke af et ark. Uerstatteligt materiale til udførelsen af ​​individuelle projekter og afvigelser fra de klassiske, irriterende former;
 • Gips henviser til åndbare materialer, dvs. ved høj luftfugtighed absorberer gips fugt og giver den væk uden revner og uden at ændre konfigurationen;
 • Gipsvæg har lydisoleringskvaliteter, der ikke vil være overflødige i en højhus, og i kombination med isolering vil det perfekt løse problemet med varmebevarelse i en lejlighed (dette er især vigtigt for hjørnelejligheder);
 • Med alt materialets skrøbelighed (faktisk er belastningen på arket ekstremt begrænset), ved hjælp af specielle dowels er det muligt at sikre, at lamper, malerier, dekorative genstande og lige lette hylder kan hænge på væggene uden frygt;
 • Gipsvæg og gipsplader profil giver en ubegrænset mulighed for at bygge indbyggede og ikke meget møbler, beviset herfor er præsenteret på billedet.

Indbygget hylder med baggrundsbelysning.

Og nu om profiler:

 • I modsætning til træbjælker absorberer metalprodukter ikke fugt og må ikke knække;
 • Metalet er modtageligt for korrosion, og metalprofilen på grund af galvanisering er ikke;
 • Profiler kræver ikke yderligere behandling og imprægnering som træ;
 • Der er forskellige størrelser af profil til gipsvæg, som giver dig mulighed for at sætte dem på næsten enhver væg med minimal affald. Men selv for højhøje lofter og store mure er der forlængerledninger og andre vanskelige armaturer, som vi vil diskutere i næste afsnit;
 • Ved hjælp af enkle manipulationer kan profilen gives næsten enhver form, som vil skabe en individuel ramme. I betragtning af mulighederne for gipsvæg, slutter du med et loft eller en væg med et unikt design.

Individualitet på ansigtet, eller rettere på loftet.

Størrelsen betyder noget

Dette gælder fuldt ud for metalprofilen. Og det er ikke kun i længden af ​​produkterne, men også i det funktionelle formål. Ser lidt fremad, vil jeg gerne bemærke, at selv om udviklerne og producenterne skabte et ret stort udvalg af arter og underarter af disse "dyr", men vores håndværkere har godt bevist, at de kan udskiftes.

Men først vil vi blive bekendt:

 • CD-60 (PP60) - loftprofil, en førende inden for salg og applikationer. De danner næsten hele rammen i loftet, med en sådan profil er det muligt at danne flotte buer, mønstre, buer og andre strukturer. Profilstørrelse til gipsvæg - længde fra 2750 mm til 4500 mm, sektion 60x27 mm.

Vær opmærksom! Længdeområdet af profiler fra 2750 til 4500 mm er standard og gælder for alle metalprofiler. Imidlertid er de mest populære profiler 3000 og 4000 mm lange. For fuldstændig objektivitet skal det bemærkes, at der er profiler og 6000 mm og endnu mere, men de er specialfremstillede og mod gebyr.

Den specielle buede profil tilhører også denne type, den har de samme parametre som CD-60, men kan bøje uden yderligere manipulationer. Ifølge prisfastsættelsen er der dog sjældent brug for skræmmende politik, og den kan købes oftest på ordre.

CD-60 mm bund og 27 mm ender.

 • UD-27 (PN27) - vejledningsprofil for CD-60. Ved kun at anvende de to navngivne profiler, får du en kasse til ethvert loft med yderligere niveauer og elementer. Størrelserne på profiler til UD-27 gipspap: 28х27 mm.

Dette billede viser en ret informativ variant af forbindelsen CD-60.and UD-27, når den danner loftbatten.

 • CW-50 - en stativvægsprofil. Velegnet til konstruktion af falske vægge, tynde skillevægge, nogle gange kasser på væggene. På grund af sin utilstrækkelige stivhed bruges den dårligt og henvises til mere ud af høflighed end til praktisk brug. Som sagt er produktionen ikke blevet trukket tilbage, hvilket betyder, at den har ret til at være. Profil dimensioner for gipsvæg 50x50 mm.

Hele profillinjen CW.

 • UW-50 - profil til CW-50 guide, UW analog UD, kun til vægge. Den samme profil bruges til modifikationer af CW 75 og 100. Sammen danner de en kasse til vægge, falske vægge, der kan bruges uafhængigt, når de udformes i det ydre hjørne af kassen uden yderligere belastning. Profilstørrelse til gipsvæg - 50x40 mm.

Det er tilladt at anvende selvstændigt i vinkeludformninger.

 • Profilforbindelse til gipsvæggen mellem
 • CW-75, CW-100 - to ældre brødre CW-50. Og væggene og skiller dem alle. Den mest populære i vægkonstruktioner er CW-75, og CW-100 er præfabrikerede vægge med en komplet efterligning af de sædvanlige (men det er selvfølgelig, hvis der er et sådant behov). Størrelsen af ​​profiler for gipsvæg 50x75 og 50x100 mm, henholdsvis.

CW - væg "knogler".

 • UW-75, UW-100 - komplet med tidligere profiler. Deres vigtigste opgave, i forbindelse med CW-produkter, placerer kasser på væggen.

I spargrisen! Ikke kun længden og dimensionerne af sektionen betyder noget. Som praksis har vist, spiller tykkelsen af ​​metalprofilen en vigtig rolle. For praktisk brug skal profilen være mindst 0,45 mm tykk, en tykkere profil er acceptabel, og velkommen, dog vil prisen være højere, nogle gange håndgribelig. En mindre tykkelse er kun tilladt teoretisk, næsten fuldstændig skuffelse. Årsagen er almindelig. Metalet er så blødt, at selv skruer ikke kan fastgøres fast i den. Konklusion: Produkter skal være mindst 0,45 mm tykke.

Noget om suspensioner og tilbehør

Profiler er ikke monteret på stivere og er ikke fastgjort med kiler. Hvert strukturelt element af lathing har uafhængige og meget stive fastgørelser og som regel på flere punkter, og om nødvendigt forlænges profilen med en forlængelse.

De mest almindeligt anvendte er:

 • Universal lige suspension - 120 mm. Her er monteringen af ​​loftsprofiler og rackmontering til lofter og vægge. Denne suspension anvendes også til fastgørelse af understøtningselementerne i falske søjler imellem dem.
 • Profilforlænger. Dets formål kommer fra navnet. Dette tilsyneladende beskedne stykke metal opfylder en vigtig mission, der udvider loftprofilen.

Til dine oplysninger! Fuldt udskifteligt design. Forlængelse er tilladt ved at slutte sig til profiler med hinanden eller ved hjælp af en UD-27 profil.

 • Enkelt niveau stik "Krabbe". Det er i dette design, at tværgående profiler indsættes, når du monterer batten på loftet. Samt den tidligere forlængerledning kan udskiftes.

Til dine oplysninger! Alle suspensioner og tilbehør kan erstattes af fragmenter af profiler. Men hvis beslaget (eller direkte suspension) udskiftes langt og kedeligt, og ofte til ingen nytte, kan de resterende produkter udskiftes uden samvittighed.

Afslutningsvis

Størrelse betyder noget, og hvis du stadig er i tvivl, vær venlig - vores video vil svare på alle spørgsmål.

Loftprofil til gipsvæg: typer og metoder til installation

Gipslofterne trådte fast i lejere og boligejeres liv, som en praktisk og praktisk måde at reparere lejligheden på. I denne henseende er der en konstant efterspørgsel efter profilen til loftet, uden hvilken det er umuligt at producere både enkeltniveau og flerniveau og formede lofter.

Vi vil tale om disse profiler og tilbehør nedenfor.

CD og UD - profil til gipsplader til loft

Hvad er profilerne til loftet

Hovedloftprofiler

Til loftrammen for gipsplader kan man som regel bruge to typer profiler - CD og UD, selvom brugen af ​​profiler ikke slutter der.

Du kan være opmærksom på en detalje af mærket - i hovedloftprofilerne slutter det i latinbog D.

 • UD-profilen udfører i grunden en hjælpefunktion til cd-profilen.
  UD bruges hovedsagelig omkring rummets omkreds, undertiden er en sådan profil brugt til at lave de formede elementer i loftrammen.
 • UD profil parametre: Bredde - 25 mm, Tykkelse - 25 mm, og længden kan variere - 3000 mm eller 4000 mm.
  Tykkelsen af ​​metallet på profilen afhænger af producenten og kan være fra 0,4 til 0,55 mm.
  Lateral partitioner af en sådan profil er glatte, og den nederste er profileret for at øge stivheden.
 • UD-profilen er tilgængelig med eller uden monteringshuller.
  Hovedprofilen for denne profil er at opretholde den cd-profil, der er indlejret i den.
 • CD-profilen bærer hovedbelastningen ved montering af loftet og et ark med gipsvæg, som regel krydser mindst fire sådanne profiler.
  CD væggipsprofilen er monteret på U-formede bøjler fastgjort til hovedloftet, og profilkanterne er normalt indlejret i UD-profilen.

Hvilke andre profiler bruges til loftrammen?

Til loftrammen kan også gummipladeprofiler anvendes igen, mærket med sidste bogstav W.

De første bogstaver af disse profiler er identiske med bogstaverne af produkterne til loftrammen - det er U og C.

Formålet med disse profiler ligner lofterne: U er hjælpefunktion og C er hovedprofilen.

 • UW-profilen på loftrammen bruges hovedsagelig til at skabe lofter i andre eller tredje niveau.
  Det kan skrues både til det tidligere loftniveau og monteres på bøjler.

 • CW-profilen bruges normalt til installation af indvendige skillevægge, og for loftrammen bruges den kun til at skabe andre niveauer af loftet og forskellige figurer, forudsat at UW-profilen er involveret.
 • CW profilparametre: tykkelse - 50 mm, bredde varierer: 20 mm, 75 mm og 100 mm, profillængden er 3000 mm og 4000 mm.
  Tykkelsen af ​​metallet på profilen afhænger af producenten og kan være fra 0,4 til 0,55 mm.
 • Hoved- og sideskillevæggen af ​​CW-profilen er profileret for større stivhed af produktet.

Hjælpeelementer til fastsættelse af loftsprofiler

 • Impaktdommeren fik sit navn på grund af installationsmetoden, det vil sige, at skruen i denne dowel ikke vrider, men er hamret.
  Disse kits kommer i forskellige længder og forskellige diametre.
 • Dowel-dummy bruges både til vægge og til loftet, men det sker, at det falder ind i loftets tomhed, så det er bedre at vælge flared dowels, der har en lille hætte.
 • For rammerne for loftet af gipsplader anvendes der som regel 6 mm dykkere, længden i sådanne tilfælde er næsten ikke ligegyldig.

Rådet. Hvis der ikke er nogen udvidede dowels til salg, så køb effektdykler, og brug skruer fra dette kit til et andet formål eller blot smide dem væk.

Små selvdrejende skruer til montering af gipspladsprofiler

Skruer fra 70 mm til 100 mm i længden bruges normalt til at fastgøre loftsrammen med en dyvel med 6 mm diameter.
I denne situation afhænger skruens egnethed på dens tykkelse - jo tykkere - jo bedre.

 • Små skruer til montering af gipspladsprofiler eller simpelthen - loppe - bruges til at forbinde profilerne med hinanden samt at forbinde profilen med suspensionen.
  Hovedet er stemplet under den tværformede skruetrækker, enden kan være konisk eller med en boremaskine.
 • Rådet. Når du køber en loppebagle, skal du kontrollere, hvordan den sidder på dysen. Den selvlukkende skrue skal holde i en dyse, selv i vandret stilling - ellers vil det være svært for dig at arbejde, da de selvlukkende skruer vil flyde fra hinanden.

  • U-formede suspensioner eller peski er nødvendige ved installation af profiler til gipsvæg på loftet.
   Suspensioner anvendes også til andre formål, da de er en perforeret fleksibel plade og kan fungere som en jumper, klemme osv.

  konklusion

  Udviklerne og skaberne af gipsvæg gav også måder at rette op på. En speciel profil til gipsvæg gør det muligt at lave hængende rammer og bue forskellige figurer i denne ramme (se fig. Lofter lavet af gipsvæg). Du kan købe den i enhver butik, der sælger gipsplader.

  Typer af profil, gipsvæg, tilbehør og værktøj.

  Profiltyper til gipsvæg.

  Metalprofiler er lavet af galvaniseret plade ved koldvalsning. Sådanne profiler adskiller sig i holdbarhed, stivhed og lethed. Zink har anti-korrosionsegenskaber, hvilket gør profilen næsten evig.

  Hovedprofilerne er designet til kraftige belastninger og er det grundlæggende grundlag for fastgørelse af gipsplader. Du kan genkende dem ved deres udseende, eller rettere ved deres C-formede udseende med buede kanter.

  Profilguider bruges som vandrette guider, hvori hovedprofilerne indsættes. Disse profiler bruges som grundlag for screwing sheets. Har en P - formet.

  Karakteristikprofil for gipsvæg:

  CD-profil (PP-profil) - bruges til fremstilling af hovedrammen af ​​lofter, men i nogle tilfælde anvendes den også, når den vender mod væggen.
  Der er lange: 2750, 3000, 4000, 4500 mm.
  De mest kørende dimensioner (længde): 3000, 4000 mm.
  Profil størrelse: 60x27 mm.

  UD-profil (PN-profil) - bruges til fremstilling af ophængt loftkonstruktion, som i nogle tilfælde anvendes til vægbeklædning. Betjener som en guide til cd-profil.
  Der er lange: 2750, 3000, 4000, 4500 mm.
  De mest kørende dimensioner (længde): 3000, 4000 mm.
  Profil størrelse: 28x27mm.

  CW profil (PS profil) - bruges til fremstilling af skillevægge, vægbeklædning. Ser som vertikale stativer. På bagsiden af ​​hver profil er der huller i form af bogstavet H, som tillader installation af ingeniørkommunikation (elektricitet, telefon...) inde i partitionerne.
  Der er lange: 2750, 3000, 4000, 4500 og 6000 mm.
  De mest kørende dimensioner (længde): 3000, 4000 mm.
  Profil størrelse: CW 50 - 50 x 50 mm; CW 75 - 75x50 mm; CW 100 - 100x50 mm;

  UW profil (PN profil) - bruges til fremstilling af skillevægge, vægbeklædning. Betjener som en guide til CW profilen.
  Der er lange: 2750, 3000, 4000, 4500 og 6000 mm.
  De mest kørende dimensioner (længde): 3000, 4000 mm.
  Profilstørrelse: UW 50 - 50х40 mm; UW 75 - 75x40 mm; UW 100 - 100x40 mm;

  Der er også buede cd profiler (buet profil): konkave og konvekse til fremstilling af krøllede strukturer (hovedsageligt buet).

  Typer af gipsvæg.

  Afhængigt af egenskaber og omfang er gipsplader inddelt i følgende typer:

  Gipspladens længde varierer fra 2000 til 4000 mm i trin på 50 mm.
  Bredde 600 og 1200 mm.
  Tykkelse 6,5; 8,0; 9,5; 12.5; 14,0; 16,0; 18,0; 20,0; 24,0; mm.
  De mest anvendte dimensioner er: længde 2500, bredde 1200, tykkelse 12,5 (væg) og 9,5 (loft).

  Komponent til profiler.

  Connector-cd-profiler på to niveauer - tjener til at forbinde cd-profiler på forskellige niveauer, i gensidigt vinkelrette retninger (tværs). Den leveres i udvidet form, det er nødvendigt at bøje det i en U-formet form før installation. Den er fastgjort af to skruer, en på hver side.

  Connector CD-profil single-level (krabbe) - tjener til at forbinde cd-profiler på samme niveau, i gensidigt vinkelrette retninger (tværgående). Det klikker på profilen, med en belastning på mere end 20 kg / m2 er fastgjort med skruer, en i hvert hul.

  Direkte suspension - bruges til montering af cd-profil. Monteret direkte på understøtningsbasis (loft). Før fastgøring til profilen skal suspensionen bøjes ind i den P-formede form. Den er fastgjort af to skruer til CD-profilen, på hver side af gimbalen.
  Standardlængden er 125 mm, men individuelle private producenter har forskellige længder: fra 75 mm til 300 mm. Bæreevne af direkte suspension - 40 kg.

  Ankerophæng (suspension med bolt) - bruges til at fastgøre CD-profilen på understøtningsbasis. Den er indsat i profilen, stødkraften passerer gennem hullerne i foråret. Den bruges, hvor der ikke er nok standardlængde af direkte suspension.
  Kraftens længde: 250, 500, 1000 mm.
  Ankerophængets bæreevne er 25 kg.

  CD profilforlænger (langsgående stik) - bruges til udvidelse (udvidelse) af profilen. Indsat fra slutningen af ​​profilen "horn" op. For yderligere stivhed og bæreevne er en skrue skruet ind i hver kant af forlængelsen.

  Hjørnetilslutning til CD-profil - bruges til at forbinde profilen i et enkeltniveau system med et hængende loft, i stedet for tilslutningen "krabbe".

  Fastgørelsesanordninger til gipsvægskonstruktioner.

  Den mest almindelige og ubestridte leder med hensyn til forbrug er TN25 metalskruen (kaldes almindeligvis 3,5x25 mm skruen eller skruen til r k). Den bruges til fastgørelse af gipsplader til profiler.

  Selvdrejende skrue LN 9, 11, 16 (piercing) og LB 9, 11, 16 (boring) - bruges til at forbinde profiler til hinanden, fastgøre en lige vægt, stik, forlængelse... Tallet ved siden af ​​navnet betyder længden: LN9 henholdsvis 9 mm; LN11 - 11 mm osv. En kæmpe minus af disse skruer er deres lille størrelse, hvilket gør det sværere at svinge, og den udragende hætte, der forhindrer gipsvæggen til jævnt at overholde profilerne.

  En selvlukkende skrue med en pressevasker, der findes både piercing og boring, er bedst til sammenføjning. Dens længde er den mest forskelligartede: fra 9 mm til 100 mm (og måske mere). Jeg vil anbefale at tage 14-16 mm lange piercing, da de passer til alle typer forbindelser.

  Til montering af UW, UD profil til væggene, vil enhver selvlukkende skrue med nylon, plastikdåse gøre. Jeg bruger personligt en dowel med en stødskrue til at montere på en monolitisk base en side af en svamp, som i billedet.

  Til fastgørelse til et vandret underlag (loft) af en direkte suspension, ankerophæng... det er bedst at bruge en lofter (ankerkile) siden I modsætning til plastik sprækker den ikke og korroderer ikke, derfor vil det vare dig for evigt. Længden er fra 35 mm. (og generelt brug altid metalfastgørere til fastgørelse af gipspladens konstruktion, der vil være mindre problemer senere)

  Til fastgørelse til hule strukturer er der en stor mængde både metal og plast dowels. Nogle af de typer, du ser på billedet. Hvor skal man bruge den ene afhænger af tomtype og dybde.

  Tool.

  I dag er der et par forskellige værktøjer til at lette montage og reparation af gipsvægskonstruktioner, men i de fleste tilfælde er dette et professionelt værktøj, som ikke er tilrådeligt at købe for at lave et par lofter og sy et par vægge. Så jeg vil beskrive det mest nødvendige værktøj, uden hvilket du ikke engang skal begynde at bygge.

  Skruetrækker med bits (genopladeligt eller drevet fra netværket) - bruges til fastgørelse af gipsplade, drejningsprofiler. Udskift skruetrækkeren kan almindelig øvelse med lav hastighed.

  Hydro-niveau eller laserniveau - bruges til at markere de vandrette linjer til efterfølgende monteringsprofiler. Hvis du har midlerne, er det bedre at købe et laserniveau, det vil lette dit arbejde til tider.

  Ledningsretraktor (maskerings tråd) - bruges ved markering til at slå en perfekt flad linje på væggen eller loftet.

  Kniven med glideblade bruges til at skære gipsplader.

  Planer til gipsvæg - bruges til slibning af gipspladens endeflade efter trimning. Du kan også erstatte det med sandpapir fastgjort på baren.

  Alle typer af profiler og komponenter til gipsvæg: størrelse, applikation, valg

  Ethvert produkt fremstillet af gipsvæg har nødvendigvis en "højderyg" - en ramme med stærke dele. Disse er profiler og guider af forskellige former forbundet med forskellige fastgørelsesdele. Af kvalitet kan de være forskellige. Alas - nogle gange kan man kun finde ud af et købt ægteskab under installationen, eller endda når man bruger en færdig struktur. Dette er et problem for udviklere uden erfaring. Vælge de rigtige typer profiler til gipsvæg, de ved ikke, hvordan man finder kvalitetsprodukter. Men her er det umuligt at lave fejl, derfor vil vi overveje, hvad der er typer af profiler, komponenter og fastgørelsesdele til gipsvæg, overvej kriterierne for udvælgelsen af ​​disse elementer.

  Hvad er gipspladsprofiler: typer og størrelser

  Til fremstilling af profilen ved anvendelse af koldvalset metalplade, galvaniseret. Produkterne bliver stærke, praktiske og pålidelige. Galvaniseret overfladekorrosion er trods alt ikke farlig, og derfor er en sådan profil bestemt til at have et meget langt liv.

  Metalrammen, der anvendes til montering af gipsvæg, er enkel i design. Den omfatter vandrette og lodrette dele. Sidstnævnte kaldes bærere eller rackelementer. Vinkelret på dem er guider, eller starter, elementer. Det er ikke så svært at vælge en passende profil til gipsplader. Til at begynde med vil vi liste alle deres typer.

  Rack profil (CD eller PP profil)

  Rack-mount profiler (også kaldet loft) - en af ​​de mest populære. De er ifølge mærket Knauf betegnet med bogstaverne CD. Lignende produkter mærke Giprok kaldet PP profiler. Takket være deres optimalt valgte dimensioner er rummet rationelt og økonomisk anvendt. Under arbejdet i værelser af enhver størrelse af affald forbliver næsten ikke.


  Denne profil bruges til fremstilling af rammen til vægbeklædning og lofter.

  Profilstørrelser:

  • Længde - fra 2,5 til 4 m;
  • Bredde - 60 mm;
  • Højde på hylder - 2,7-2,8 cm.

  Plating guide profil (UD eller PPN)

  UD (eller PPN) profiler er rammestyrene. På væggen af ​​gipsvæggen eller ved at opbygge et ophængt loft, skal du montere sådanne dele rundt om planetens omkreds. Siden installationen af ​​disse profiler passerer sneglen lige igennem dem, er det ønskeligt, at de bliver perforeret. Det vil trods alt være meget lettere at komme ind i boraxens huller.


  Bruges som hjælpelinjer, hvori rackprofiler indsættes.

  Dimensioner guider for gipsvæg:

  • Længde - 3 m;
  • tykkelse - 0,55 mm;
  • bredde - 2,7 cm;
  • højde - 2,8 cm

  Partition Profiler - UW eller Mon

  Guide profiler til oprettelse af partitioner er mærket UW eller Mon. For at kunne lave en partition af enhver tykkelse, der er nødvendig, fremstilles disse dele med et stort udvalg af størrelser, især bredder.


  Bruges i rammen som vejledninger, når du opretter partitioner.

  Profilstørrelser:

  • Længde - fra 2 til 4 m;
  • hyldehøjde - fra 3,7 til 4 cm;
  • bredde - 4,2; 5; 6,6; 7,5; 10; 12.5; 15 cm

  Partition Profiler - CW eller PS

  Rackprofiler til vægge er markeret med bogstaver CW eller PS). I bredden matches de til startelementerne. Kvalitetsprodukter har altid en særlig hak, for at lette lægningen af ​​kommunikation. Profil detaljer PS fra Giprok har en ekstra stiver, som skaber en bøjet kant.


  Bruges til at oprette en ramme til installation af partitioner.

  Profilmål for gipsvæg:

  • Længde - fra 3 til 4 m (speciallængder laves på bestilling);
  • højde på hylder - 5 cm ved Knauf og 4 cm ved Giprok;
  • bredde - i overensstemmelse med profilen for UW eller MON.

  Buede profiler

  Specielle buede profiler kan have både konvekse og konkave overflader. De bruges, når der skal laves en struktur af kompleks form med bøjninger og krøllede fly (for eksempel en bue). Men hvis det er nødvendigt, lærte vores herre, hvordan man klare sig med rackprofiler.

  Typer af profiler til gipsvæg: størrelse og formål

  Gipsplader anvendes effektivt i færdiggørelsen af ​​værker, men deres montering er umulig uden en særlig ramme af metalprofiler. Som et alternativ - montering på speciel lim kan bruges, men profilerne giver pålideligheden af ​​designet. Desuden bruges forskellige kategorier af disse fastgørelseselementer ved fremstilling af forskellige rammer.

  Typer af profiler til gips

  Klassificering af metalprofiler til installation af gipsvæg kan baseres på deres funktionelle formål, designfunktioner og anvendelse.

  Afhængigt af anvendelsesstedet er profilerne forskellige:

  Derudover er der i klassificeringen af ​​profiler til GCR typer:

  • Profil for plating plan
  • Profil for enheden af ​​skillevægge

  Typer af profiler til gipsvæg, afhængigt af formularen er:

  Stål anvendes som materiale til fremstilling af metalprofiler til gipsplader og er normalt galvaniseret. Til forskellige funktionelle formål af profilen kan tyndt plade eller pladegalvanisering anvendes.

  En mere detaljeret beskrivelse af profilerne giver en ide om formålet med disse strukturelle elementer af gipsvægssystemer.

  Profiler for at oprette hovedrammen

  I denne rolle gælder:

  • Guide profiler med UD markering. Sådanne profiler anvendes til dannelsen af ​​rammen for den fremtidige gipsvægskonstruktion. Da hele systemet, herunder skillevægge og gipsvæggen selv, er monteret på denne profil, er den lavet af tykt stål. Denne type profil indstiller parametrene for den fremtidige perimeter af hele strukturen.
  • CD-bærende profiler. Denne type profil er knyttet direkte til UD-rammens profiler, og bærefunktionen udføres i henhold til dens navn. Da de også er tilsluttet plader af gipsvæg, skal de være fremstillet af galvaniseret stålplade
  • Buede profiler. Ifølge de teknologiske egenskaber er denne type profil identisk med de to tidligere typer, men den har en forstærket perforering med tilstedeværelsen af ​​mange huller og skær. Dette gør det muligt at bøje det i den rigtige retning og danne rammerne for komplekse konfigurationer.

  Partition Profiler

  En identisk klassifikation er også blevet udviklet her, herunder

  • Profiler guider med UW markeringer, designet til at skabe en mantelstruktur. Ved deres brug er opbygningen og omkredsen af ​​molen etableret.
  • CW-rackprofilen er elementet til afstivning af hele strukturen. Plader af gipsvæg kan monteres på begge sider.

  Størrelser af profiler af forskellige kategorier

  Da hver profiltype har sit eget funktionelle formål, er både dimensionerne og formen på profilerne også forskellige.

  • For eksempel har UD-markeringsguideprofiler dimensioner på 0,25-0,28x300 - 400 cm. Profilvægtykkelsen er 0,5-0,7 mm
  • CD-bæreprofiler har dimensioner på 0,25-0,28x300 cm samt 0,28x400 cm. I begge tilfælde er hyldehøjden 0,5-0,6 mm

  Vægten af ​​lejer og styrprofiler til rammen er 1,2-1,8 kg i en længde på 3 m og 1,6-2,4 kg i en længde på 4 m, hvilket afhænger af tykkelsen af ​​stålet.

  Fordelingsprofiler er normalt bredere. Deres størrelser er som følger:

  • Profiler mærke UW kan have en bredde på 50,75,100 mm. Længden af ​​sådanne profiler er 3000 mm eller 4000 mm. Massen af ​​hver profil når 2,11-3,88 kg afhængigt af de øvrige overordnede indikatorer
  • Afhængigt af formålet har CW-rackprofilerne følgende dimensioner:
   • 48,8h3000h50
   • 73,8h3000h50
   • 98,8h3000h50

  Profiler af denne type med en længde på 4000 mm, og de samme parametre for bredden og højden af ​​hylden kan også fremstilles. I alle tilfælde er tykkelsen af ​​metallet ikke mindre end 0,5-6 mm.

  Størrelser af forskellige typer profiler til gipsvæg

  Fixture til gips profil

  Til fuldstændig fastgørelse af profiler er det også nødvendigt at bruge monteringsudstyr. Det bruges til at forbinde rammens individuelle konstruktionselementer såvel som til fastsættelse af gipsplader. Typerne af fastgørelseselementer til FCL er klassificeret i følgende kategorier:

  For at forbinde overfladen af ​​en væg eller et loft med en metalramme fremstillet af metalprofiler, anvendes en beslag i form af bogstaver "P". Det bøjer let ved foldpunkterne og indeholder perforeringer i hele sit område.

  • Suspension til hurtig montering - hurtigophæng. Den har en speciel nål med et hul, der hjælper til at forbinde de dele, der ikke kan fastgøres med en u-formet beslag
  • Korsformet beslag bruges som en jumper på støtteprofilerne og gør det muligt at forbinde dem vinkelret
  • For at øge bærerprofilens længde bruges der en konnektor, hvor profilernes ender er indsat.

  Og således at fastgørelseselementerne holdes i gipspladesystemets struktur mere sikkert, bruges skruer, skruer og dowels til at fastgøre dem. Deres størrelser vælges ud fra hvilket element eller overflade der skal fastgøres.

  Profilmonteringsmaterialer

  Der er forskellige typer profiler vedrørende deres brug. Aluminiumprofil til butiksvinduer giver dig mulighed for at skabe smukt kommercielt udstyr af forskellige former, der vil være stærke nok til at modstå en stor belastning.

  Vi anbefaler også, at du læser om aluminiumprofilen for glas i denne artikel, som indeholder detaljerede installationsanvisninger.

  konklusion

  For en professionel mester er det normalt tilstrækkeligt at kort beskrive parametrene for alle de strukturelle elementer i gipsvæggen. Men hvis du er nødt til at møde denne enhed for første gang, er det bedre at få visuel information. Til dette formål anbefales det, at du gør dig bekendt med videoen, som giver dig mulighed for at gå dybere ind i processen med at vælge fastgørelseselementer til gipsvæg og klart demonstrere egenskaberne ved hver af dem.

  Afslutningsvis skal det bemærkes, at du ikke bør forsømme de enkelte typer profiler for gipsvæg eller fastgørelsesanordninger, og erstatte dem med dem, der er tilgængelige. Nogle gange fører denne praksis til det faktum, at gipspladesystemet er upåliteligt.

  Video om typer af profiler til gips

  Montering af forskellige profiler til gipsplade: Installation af en UW guide profil på gulvet, installation af CW bæreprofiler, installation af en UW guide profil på loftet.

  Metoder til montering af profiler til gipsvæg. Hvad er en prosekatel for?

  Profiler til gipsvæg CD, UD, CW, UW

  En gipspladsprofil eller guideprofil anvendes ved installation af gipspladesystemer som hovedvejsprofil.

  UD (UD) profil kan opdeles i to typer:

  - UD guide profiler til montering lofter, har dimensioner 27x28, der anvendes i tandem med en støtteprofil CD (CD) 60x27;

  - UW profiler til montering af partitioner, der har dimensioner 50x40, 75x40, 100x40.

  De bruger CV (CW) 50x40, 75x40, 100x40 som lejeprofiler.

  Profil for drywall CD (CD) - er hovedleverandørprofilen. Udover UD profiler kan de opdeles i to typer, eller som de ofte kaldes systemer (50, 75, 100):

  - profil for lofter CD 60x27;

  - profil for partitioner CW 50x40, 75x40, 100x40

  Profiler CD og CW danner grundlaget for rammen, med installationen af ​​partitioner fungerer som understøtende stativer.

  Alle profiler er lavet af koldvalset galvaniseret stål, de såkaldte strimler (metal strip-strip) med en metal tykkelse på 0,4-0,5 mm. og har en standardlængde - 3 meter.

  Tilbehør til montering af gipsvæg

  En enkelt-niveau stik eller bare en krabbe bruges i skæringen af ​​en 60x27 profil CD. Krabben snapper let ind i CD-profilen, "ørerne" er bøjet på alle sider og skruet til enderne ved hjælp af specielle metalskruer ("bugs").

  Direkte suspension anvendes til fastgørelse af profiler til loftoverfladen på lofter og til fastgørelse af profiler til vægge ved montering af dekorative elementer. Suspensionen er bøjet i form af bogstavet P og fastgjort med dowel-negle i specielt monterede monteringshuller til bunden af ​​overfladen, der skal trimmes. Dernæst justeres bæreprofilens niveau, fastgjort med metalskruer. De ekstra "haler" af suspensionen bøjes simpelthen.

  Hvis det er nødvendigt at forbinde cd-profiler i længden, bruges en udvidelse af cd-profiler.

  Du kan købe følgende typer varer fra os:

  • Profilguide U-100/40, m / p POLEN 1p = 72stk (1 stk = 12stk)
  • Profilguide U-100/40, m / p RB 1p = 144 stk (1 stk = 12 stk)
  • Profilguide U-100/40, m / p RF 1p = 196 stk (1up = 8 stk / 12 stk)
  • Profilguide U-50/40, m / p POLEN 1p = 192 stk (1up = 16 stk)
  • Profilguide U-50/40, m / p RB 1p = 288 stk. (1up = 18 stk.)
  • Profilguide U-50/40, m / p RF 1p = 450 stk (1up = 18 stk)
  • Profilguide U-75/40, m / p POLEN 1p = 96 stk (1up = 12 stk)
  • Profilguide U-75/40, m / p RB 1p = 192 stk. (1 stk. = 12 stk)
  • Profilguide U-75/40, m / p RF 1p = 300st (1up = 6st / 18st)
  • Profil loft CD 60/27, m / p POLEN 1p = 180pcs (1up = 12st)
  • Loftprofil CD 60/27, m / p RB 1p = 324 stk. (1up = 18 stk.)
  • Loftprofil CD 60/27, m / p RF 1p = 432 stk. (1up = 24st)
  • Profilvæg UD 28/27, m / p POLEN 1p = 240 stk (1up = 24st)
  • Profilvæg UD 28/27, m / p RB 1p = 720 stk. (1up = 30 stk.)
  • Profilvæg UD 28/27, m / p RF 1p = 1008ht (1up = 36ht)
  • Profilstativ C-100/50, m / p POLEN 1p = 72stk (1up = 12stk)
  • Profilholder C-100/50, m / p RB 1p = 120 stk (1up = 8 stk)
  • Profilstativ C-100/50, m / p RF 1p = 140 stk (1up = 8 stk / 12 stk)
  • Profilstativ C-50/50, m / p POLEN 1p = 192sht (1up = 16sht)
  • Profilstativ C-50/50, m / p RB 1p = 240 stk (1up = 12 stk)
  • Profilstativ C-50/50, m / p RF 1p = 300stk (1up = 6stk / 18stk)
  • Profilstativ C-75/50, m / p POLEN 1p = 96 stk (1up = 12stk)
  • Profilholder C-75/50, m / p RB 1p = 160 stk (1up = 8 stk)
  • Profilstativ C-75/50, m / p RF 1p = 240pcs (1up = 18sht / 24ht)

  Valg af profil til design af gipsplader

  Gipspladekonstruktioner er en glimrende mulighed for at beklædse overflader af vægge og lofter til opstilling af skillevægge, der er kendetegnet ved let installation, brugervenlighed, omkostningseffektivitet og miljøvenlighed af materialet.

  Foto - Facing værelseflader med gipsplader

  Hver gipspladskonstruktion har i sin bund en ramme bestående af en speciel metalprofil, som vælges individuelt for hver type konstruktion fra gipsplader.

  Sådan vælges en profil til gipsvæg

  Til installation af gipsplader på loftet anvender arrangementet af skillevægge af dette materiale forskellige typer af profiler til gipsplader, der afviger fra hinanden i størrelse, type af sektion og andre designfunktioner. For at profilens ramme skal være holdbar og opfylde de krav, der vil blive præsenteret under driften, er det først og fremmest nødvendigt at vælge type og mærkning af metalførere til det fremtidige "skelet" af strukturen.

  Udvælgelse af profil til montering af hængende loft fra gipsplader

  Bag fantastiske designidéer, som realiseres af de originale former for enkeltniveauer på flere niveauer ved første øjekast er der et mest kompliceret system af metalstyringer forbundet med hinanden, hvorpå papplader efterfølgende monteres.

  Foto - Eksempel på en monteret ramme til et gipsplademantak på flere niveauer

  Da de vigtigste metalstyringer, der bruges til at arrangere rammen til fremtidens loft, anvendes to hovedtyper af profiler: rackmonteret cd og guide UD.

  CD 60, CD 47 lejeprofil

  CD-profilen er en lejemetallkonstruktion, der spiller rollen som at opfatte hovedbelastningen i en gipsvægsramme. Det er denne profil, som i sidste ende er ansvarlig for strukturens stivhed som helhed.

  Til fremstilling af dette produkt kan anvendes metal af forskellig tykkelse. Jo tyndere tværs af produktet, så det har mindre styrke, og jo oftere er det nødvendigt at installere det, når rammen installeres. Der er to størrelser på rackprofilen: CD 60 og CD 47. Ofte anvendes CD 60 i praksis, og har følgende parametre:

  • Bredde - 60 cm;
  • Længde - 2,5-4 m;
  • Hyldehøjde - 2,7-2,8 cm.

  Guide profil UD 27, UD 17 under gips

  UD-profil er et produkt uden hvilket ikke en enkelt ramme til et hængende loft lavet af gipsplader kan gøre. Denne metalkonstruktion anvendes som vejledninger, hvorpå der monteres eftermonterede bæreprofiler. Normalt udføres installationen af ​​en UD-struktur langs konturen af ​​den fremtidige ramme for gipsvæg. Hovedkriteriet for styrken af ​​denne type profil er tykkelsen af ​​stålet, hvorfra den er fremstillet. Det er værd at huske, at jo højere produktets styrke er, jo bredere dens anvendelsesområde og mere varierede dets funktionaliteter. Mere holdbare UD-profil muligheder giver dig mulighed for at bruge den ikke kun til beklædningsvægge, men også til montering af "skelet" til et suspenderet loftsniveau.

  Foto - UD profil til installation af gipsvæg konstruktioner

  Der er to standardstørrelser af styrprofil UD til montering af gipsvæg på loftet: UD 27 og UD 17 henholdsvis under rackprofil CD 60 og CD 47. I praksis anvendes UD 27 produkter i vid udstrækning, kendetegnet ved følgende designfunktioner:

  • produkttykkelse (tværsnit) - 0,55 mm;
  • længde - 3 m;
  • bredde - 2,7 cm;
  • højde - 2,8 cm
  Foto - Montering UD og CD profiler

  Profilvalg til installation af gipsvægspartitioner

  Gipsplader skillevægge er en fantastisk måde at ombygge rummet, hvilket ikke kræver nogen betydelig indsats og penge. I modsætning til metallet til beklædning lofter og vægge er profilerne under gipspladens vægge øgede krav til holdbarhed. For at løse disse problemer anvendes profiler af typen UW, CW, som er fremstillet af metal med større tværsnit, hvilket giver dem øget stivhed.

  Vejledningsprofil UW (UW 50, 75, 100, 125, 150) til installation af gipspladspartitioner

  Formålet med UW guideprofilen under gipspladspartitioner er at indstille planen for den fremtidige struktur, for hvilken den er installeret langs hele konturen. Afhængig af formålet og kravene til skillevæggen (isolering, isolering, kommunikationsplacering osv.) Kan guideprofiler have flere størrelser: UW 50, UW 75, UW 100, UW 125, UW 150 mm, kendetegnet ved følgende designparametre:

  • bredde - 4,2; 5; 6,6; 7,5; 10; 12.5; 15 cm;
  • detaljer længde - 2 - 4 m;
  • hyldehøjde - 3,7 - 4 cm.
  Foto - Guide profil UW til montering af gipsplader partitioner

  CW 75 rackmontering profil til montering af gipsplader skillevægge

  Opbygningen af ​​stativprofilen i metalrammen for gipspladskillevægge er at sammenkæde strukturen til en monolitisk struktur ved hjælp af fastgørelser, både til UW-profilen og til hinanden.

  Foto - CW-rackprofil til montering af gipsvægskomponenter

  Den bedste praksis er at bruge profiler af UW, CW størrelse 75 mm. Skillevægge fra en sådan kombination af metalkonstruktioner er ret holdbare, selv når de dækker et lag af gipsvæg.

  CW 75-rackprofilen er kendetegnet ved følgende designparametre:

  • ståltykkelse - 0,45 mm;
  • rygbredde - 75 mm;
  • sidestativets højde - 50 mm;
  • længde - 3 - 4 m.

  Forstærket U-formet profil til konstruktion af strukturer af gipsplader

  I praksis er det ikke ualmindeligt, at brugen af ​​en konventionel profil til installation af standardstrukturer og skillevægge ikke opfylder visse styrkekrav på bygningen, f.eks. På de steder, hvor dørbladet er installeret. I disse tilfælde kommer forstærkede U-formede profiler, som er mere holdbare modparter af standardprodukter til at skabe rammer, til mesterens hjælp.

  Den forstærkede styrestang er et metalprodukt med en metal tykkelse på 2 mm. For at gøre det lettere at montere det på grund af den øgede tykkelse og holdbarheden af ​​metallet, fremstilles aflange huller på overfladen af ​​produktet, i hvilket det vil være hensigtsmæssigt at bore hardware til installation. Til reparationer skal man ofte bruge denne type produkt med en længde på 3-4 m med en vægbredde på 100-125 mm.

  Typer af fastgørelsesmetalprofiler i konstruktionen af ​​gipsstrukturer

  For at skabe en solid og monolitisk ramme for en gipsvægskonstruktion er det ikke nok at sætte dig i gang med kun en profil af det passende formål.

  Foto - Metoder til fastgørelse af profiler af gipsvægskonstruktioner

  Eksempelvis er installation på profilloft, tilslutning af metalprodukter med hinanden, samt vedhæftning til et rums baser kun mulig med sæt af følgende fastgørelsesmateriale:

  1. skruer til montering af metalprofiler;
  2. dowel-nail til fastgørelse af produkter til væggen;
  3. Ankerbolt til fastgørelse af profilen til væggen;
  4. U-formet direkte suspension;
  5. universal stik (krabbe);
  6. to-niveau profil stik osv.

  Afhængigt af de styrkekrav, der pålægges strukturer af metalprofiler, udføres installationen og deres fastgørelse med et kortere installationstrin af fastgørelsesmaterialer. Eksisterende hjælpeprodukter til konstruktion af gipspladeelementer gør det muligt at producere dem med et stort udvalg af geometriske former og designideer, hvilket i sidste ende resulterer i usædvanlige og sofistikerede indretningsmuligheder.

  Foto - Resultatet af arbejdet med arrangement af et gipspladens loft på flere niveauer

  Således kan vi konkludere, at der i bunden af ​​en god konstruktion af hyposboard (uanset om det er et ophængt loft eller en kunstig partition) ligger frem for alt en korrekt udvalgt profil til konstruktionen af ​​rammen. I praksis bruges UD27-guideprofilen til at montere et ophængt loft i kombination med en rackmonteret CD 60. For at oprette en gipspladepartition er det bedre at bruge UW 50 som en vejledning og CW 75 som et rackmonteret design. For at forbedre rammen af ​​gipspladekonstruktioner anbefaler eksperter brugen af ​​forstærket U-formet profil.

  Cd ud cw din profil

  Beregning af gipsvæg: en online regnemaskine.

  Der findes metoder til nøjagtig beregning af forbruget af gipsplader med det formål at rationel og meget effektiv anvendelse af projektbudgettet. Beregning.

  Inde i nicherne har hylder, der også syes med gips. Denne parameter tages også i betragtning ved beregning af materialet.

  Det er let at installere profiler til gipsvæg i hjørnerne.

  Gipsvæg - et meget nemt at bruge materiale, som almindeligvis anvendes i moderne reparation. Det er ikke engang let at arbejde med ham.

  Der er også en anden installationsmetode:

  Et caisson loft lavet af gipsvæg med egne hænder: en trinvis instruktion.

  Hvis du beslutter dig for at lave et coffered loft derhjemme, så som materiale kan du bruge træ, gipsvæg, polyurethan. Find ud af reparationsprisen og gør dig fortrolig med trinvise instruktioner for at lave loftet med dine egne hænder.

  Herefter kommer installationsrammens drejning:

  Crate under gips gør-det-selv: trin-for-trin instruktioner og video.

  For at lave metal eller træ på undervæggen med egne hænder, lav tegninger og følg vejledningen. Under hensyntagen til størrelse og trin får du et smukt resultat.

  Jumpers kan laves af stykker af guide og rackprofiler.

  Sådan monteres en ramme fra en profil til gipsplader, gør-det-selv installation af en metalprofil til et gipsplader, saml kassen til et drivhus: instruktioner, foto og video tutorials, pris.

  Reparation er en delikat sag...

  • Kommunikation bør kun lægges efter samlingen af ​​metalrammen og kun derefter fortsætte arbejdet på ledningsnet for kommunikation i huset.
  • Rammen for drivhuset i profilen for gipsvæg - en anden rationel løsning for initiativrige ejere. Hvorfor bestille dyre rammer, hvis du kan lave det selv. Samtidig vil prisen på metalrammen fra profilen være flere gange billigere!

  Sådan forbindes og repareres profiler til gipsvæggen indbyrdes: afstanden på loftet og vægge mellem materialer.

  Fra plader af gipsvæg kan du oprette en række elementer og design.

  Overvej de mest almindelige handlinger, der kan opstå under installationen. Mounten kan kræve følgende operationer fra dig:

  Maskine til fremstilling af profiler til gipsvæg: video installationsvejledning gør-det-selv, egenskaber ved fremstilling i Kina, pris, foto.

  Maskine til fremstilling af profiler til gipsvæg er.

  Hvordan kan produktion af profiler af forskellige formater på valseværket ses på videoen nedenfor.

  Enheden af ​​gipsplade skillevægge, teknologien til installation af gipsplader vægge med egne hænder: instruktioner, foto og video tutorials, pris.

  I artiklen vil vi studere enheden gipsplader partitioner og trin.

  Ark er trimmet, når det er nødvendigt, lagt ud på gulvet eller det brede bord. Brug af en firkant for at styre højre vinkler er obligatorisk.

  Sådan bøjes gipset korrekt: video installationsvejledning gør-det-selv, maskine til bøjning profil, pris, foto.

  På et tidspunkt lavede GKL en revolution i indretningen betydeligt.

  Denne metode er en af ​​de mest interessante og effektive.